Digidexo.com

pacemaker kortpustet

Hvordan vet jeg om det implanterte Etterspørselen Pacemaker virker?

Hvordan vet jeg om det implanterte Etterspørselen Pacemaker virker?


Det finnes to hovedtyper av pacemakere, hvorav den ene er etterspørselen pacemaker. Et krav pacemaker fungerer ved å overvåke din hjerterytme og utslipp elektriske pulser for å korrigere en hjerterytme som er for sakte eller for fort. Mens legen din vil kontrollere funksjonen til enheten flere ganger hvert år, kan du også følge med på hvordan det fungerer ved å sjekke pulsen. Hvis pulsen er tidvis uregelmessig, dette er ikke nødvendigvis grunn til alarm, ifølge Clinica Diabetologica. Spør legen din for akseptable hjerterytme klasser.

Hvordan vet jeg om det implanterte Etterspørselen Pacemaker virker?

•  Gå til legen din for alle planlagte sjekke opp avtaler. Flere ganger i året, vil legen kontrollere funksjonen til pacemakeren og batteriet. Batteriet må kanskje byttes hvert femte til 15 år, i henhold til American College of Cardiology.

Spør legen din hvor mange ganger hjertet ditt behov for å slå hvert minutt. Spør ham for en anbefalt plan for overvåking av hjerterytme.

Sjekk din hjerterytme så ofte som legen anbefaler, eller når du føler at hjertet ditt kan slå for fort eller for sakte. Bruke et stetoskop, eller plassere to fingertupper på innsiden av den andre håndleddet.

Tell antall pulser du føler for 60 sekunder. Hvis du har problemer med å telle mens du ser på en klokke, spør noen til annen.

Ring legen din dersom antall pulser er utenfor normalområdet.

Årsak til Pacemaker Infeksjoner

Implanterte pacemakere brukes til å kontrollere farlige og ofte livstruende hjerterytmeforstyrrelser. Infeksjon er en sjelden, men alvorlig risiko for å motta en pacemaker. Alle risiko og fordeler bør diskuteres med din kardiolog før operasjonen.

Alder og kjønn

"Økende alder og kvinnelige kjønn var faktisk beskyttende mot infeksjoner," Dr Andrew Voigt uttalt i hjertet Rhythm Society 2006 Scientific Sessions.

Medisinering

En klasse av legemidler som kalles kortikosteroider kan senke deg immunforsvaret og øke risikoen for infeksjon. Noen av de mest forskrevne er prednison, decadron og Solu-Medrol.

Sykdom

Noen sykdom eller medisinsk tilstand som undertrykker immunforsvaret øker risikoen for infeksjon. Dette inkluderer diabetes, nyresvikt og kreft.

Innsnitt området

Inntil snittet er helt grodd, kan bakterier lett inn det åpne såret.

Tegn og symptomer

De vanligste indikasjoner på smitte er smerter, rødhet eller drenering på stedet av snittet. Andre tegn er feber og / eller frysninger, kvalme og oppkast. Rapporterer noen av disse symptomene til legen umiddelbart.

Behandling

For en mindre infeksjon, kan legen forskrive antibiotika. Men hvis infeksjonen er mer alvorlig, må du kanskje ha pacer fører erstattet eller selv har hele enheten fjernes.

Hvordan virker en Pacemaker arbeid?

Hvordan virker en Pacemaker arbeid?

Hjertets elektriske system

Det første skrittet for å forstå hvordan en pacemaker fungerer er å vite at det menneskelige hjertet styres av en naturlig elektriske systemet. Med hvert hjerteslag en elektrisk puls som er sendt fra toppen av hjertet til bunnen, kontrollere hastigheten og regulariteten av hjerteslag. Hvis en person lider av arytmi (ah-Rith-me-AHS), eller uregelmessige hjerteslag, en pacemaker er plassert under huden på brystet eller magen og bruker milde elektriske pulser for å hjelpe kroppen din opprettholde et vanlig hjerterytme.

What A Pacemaker Does

Ved å bruke elektroder som er koblet til en generator og batteri, blir en pacemaker koblet til hjertet. En elektrisk puls går fra batteriet, som driver generatoren, gjennom elektrodene til de ledninger som er festet til hjertet. En databrikke i pacemakeren, og sensorer i ledninger festet til hjertet, overvåke pasientens bevegelser, blod temperatur, pust, eller andre faktorer som indikerer ditt nivå av fysisk aktivitet. Ved hjelp av denne informasjonen, tall pacemakeren ut hva elektriske pulser er nødvendig, og hvor ofte. For eksempel kan pacemakeren oppdage når pasienten er trener og øke pasientens hjertefrekvens. Pacemakeren holder styr på disse endringene og overvåker hjertets elektriske aktivitet, slik at pasientens lege kan endre noen innstillinger på pacemakeren hvis nødvendig. Pacemakeren kan programmeres ved datamaskinen slik direkte tilgang til enheten er ikke nødvendig.

Typer Pacemakers

Det er tre typer av pacemaker. I en enkelt-kammer pacemaker ledninger reise fra generatoren til høyre ventrikkel, eller nedre høyre kammer i ditt hjerte. En dobbeltkammer pacemaker bærer pulser gjennom både det høyre hjertekammer og høyre forkammer, eller øvre høyre kammer i hjertet. Pacemakeren hjelper koordinere timing mellom interaksjoner av disse kamrene. En trippel-kammer pacemaker er utviklet for å hjelpe en pasient som har svakt hjerte muskler. Den festes til både høyre og venstre ventrikkel og atrium.

Pacemaker Programming

Pacemakere kan programmeres på to måter. Den første måten er ved etterspørsel pacing. Et krav Pacer overvåker hjerteaktivitet og bare sender elektriske pulser hvis hjertet opplever en uregelmessighet som hopper over en beat. Den andre typen pacemaker er en frekvensrespons pacemaker. En frekvensrespons pacemaker styrer hastigheten av pasientens hjerte, avhengig av hvordan aktive personen er. Anordningen sporer en persons sinusknutefrekvensen, pusting, blodtemperaturen og andre faktorer, og hastigheter eller senker hjertetilsvarende. Folk som trenger konstant hjerte regulering har rente-responsive pacemakere.

Hvordan er en Pacemaker Innsatt?

Hoved Deler av en Pacemaker

En pacemaker er en enhet som bruker elektriske impulser for å sikre en vanlig hjerteslag. Den består av en generator og en enkelt eller flere kabler kalt leder. Generatoren, også referert til som et batteri, sender ut strømmen for hjerteslag. Ledningene er koblet til hjertet og levere elektrisitet.

Behov for en Pacemaker

Det menneskelige hjertet har en naturlig pacemaker, men i tilfeller der hjertet har lidd skade, som naturlig pacemaker kanskje ikke fungerer i det hele tatt eller ikke regulere hjerterytme godt nok. Når hjertet slår for sakte til å opprettholde kroppen, er en pacemaker installert for å korrigere tilstanden, kjent som bradykardi. Motsatt, når hjertet slår for fort, vil en pacemaker kontrollere takykardi, en racing hjerterytme.

Kirurgi

Operasjonen er en poliklinisk prosedyre. Pacemakeren mottakeren ikke å spise eller drikke om morgenen av prosedyren. Skulderen er rengjort og barbert om nødvendig. Skulderen blir deretter bedøvet og mottar et snitt 1-2 inches i lengde. Pacemakeren er plassert nær hjertet og festet til den nærliggende muskelgruppe. Ledningene er koblet til generatoren og hjertet. En bandasje er anvendt og en test er gjennomført.

At pasienten kommer for en sjekk innen en uke. I mellomtiden, er pasienten rådes til å unngå anstrengende aktiviteter, samt over-utvide den opererte skulderen. Legen vil teste pasientens hjerterytme på oppfølging.

Recovery

Pasienter er i stand til å gjenoppta sine normale liv, men blir bedt om å fortsette sine medisiner for de opprinnelige hjerte problemer. En pacemaker vil normalt vare i 6 til 8 år. Pasientene tilbake til legen for pacemaker checkups en gang i året etter operasjonen. Pasienter rådes til å unngå metalldetektorer på grunn av forstyrrelser faren utgjøres av pacemakeren.

Pacemaker Tutorial

Pacemaker Tutorial


Når en arytmi, eller uregelmessig hjerterytme, ikke kan fikses med medisiner, er en pacemaker brukes til å regulere hjerteslag. En pacemaker er en liten boks som består av et batteri, microchip og enten 1 eller 2 ledninger. Ledningene, kalt leder, blir brukt til å overvåke hjertemuskelen. Ledningene sende informasjon om hjerterytmen tilbake til microchip. Hvis hjertet slår uregelmessig, forteller microchip batteriet i pacemakeren for å sende strøm ned ledningene og inn i hjertemuskelen å gjøre det slå.

Implantasjon

En pacemaker tar ca 1 time til implantatet, og prosedyren kan noen ganger gjøres på poliklinisk basis, selv om bor på sykehuset over natten er svært vanlig. Før operasjonen, kan legen din må du slutte å ta visse medisiner som aspirin og andre blodfortynnende. Legen vil også be deg om å unngå å spise og drikke i flere timer før operasjonen. Når det er tid for operasjonen, vil legen gi deg lokalbedøvelse til nummen deg. Hun vil da få en 2 eller 3-tommers kutt under kragebeinet. Med hjelp av en spesiell X-ray, vil ledningene av pacemakeren tres gjennom dette snittet og festet til hjertemuskelen. En lomme vil bli gjort under huden din for å holde boksen del av pacemakeren. Ledningene vil bli festet til boksen og snittet vil være stengt.

Postoperativ omsorg

Umiddelbart etter pacemakeren er implantert, vil puls og blodtrykk overvåkes nøye av sykehuspersonalet i noen timer. Du vil ikke få lov til å kjøre selv hjem når du er utskrevet fra sykehuset, så planlegge fremover for å sikre at du har en ri. Snittet nettstedet kan være sår i noen dager etter at pacemakeren er implantert, men dette en vanligvis løses med over-the-counter medisiner. En myk pute plassert over snittet kan bidra til å dempe den fra irritasjon forårsaket av bh stropper. For 4 til 6 uker etter operasjonen, er det viktig å unngå anstrengende aktivitet og løfte noe som veier mer enn 10 pounds. Sørg for å følge alle utslipps instruksjonene du får av legen din.

Livet Med en Pacemaker

Pacemakeren bør kontrolleres to ganger i året for forsvarlig drift. Legen din kan kontrollere og regulere pacemakeren på kontoret hans ved hjelp av en tryllestav som sender ut radiosignaler eller over telefon med en enhet som kalles en trans-telefonisk monitor. Du kan også sjekke pulsen din med jevne mellomrom for å kontrollere at den er der legen ønsker den skal være. Personer med aa pacemaker bør unngå eksponering for magneter slik som de som finnes i MR-maskiner og bør ikke sette en mobiltelefon i en skjortelomme rett over pacemakeren. Den Patient Education Institute rapporterer at MP3-spillere og lignende enheter har vist seg å påvirke ytelsen til pacemakere og bør unngås. En direkte hardt slag, slik som rekylen av en hagle, kan skade unngås, og bør unngås. Batteriet i pacemakeren må byttes ut via en poliklinisk prosedyre omtrent hvert 6 år.

Pacemaker Definition

Hjertet ditt inneholder en naturlig pacemaker kjent som sinoatrial node. Ifølge American Heart Association, hjelper sinoatrial node for å skape elektriske impulser. Disse impulsene er det som gjør ditt hjerte slå. Hvis din naturlige pacemaker blir defekt, kan ditt hjerte slå for fort eller sakte, eller slå uregelmessig. Du vil da trenge en kunstig pacemaker for å hjelpe ditt hjerte slå regelmessig.

Definisjon

Ifølge Mayo Clinic, er en kunstig pacemaker en enhet "på størrelse med et lommeur. Denne lille enheten er plassert nær hjertet. En pacemaker kan være permanent eller midlertidig. For at en pacemaker for å arbeide, må det batterier å sende elektriske impulser til hjertet ditt. nær hjertet ditt er plassert en elektrode som overspenning elektriske ladninger fra en ledning til ditt hjerte.

Grunner

Det er forskjellige grunner til at du trenger en pacemaker. Du trenger kanskje en midlertidig pacemaker etter å ha et hjerteinfarkt for å regulere hjerterytme. Hvis en pacemaker er nødvendig for godt, kan det være for behandlingen av hjertesvikt eller for å behandle en langsom hjerterytme, i en tilstand som er kjent som bradykardi. Ifølge Hjerte Rhythm Society, kan en pacemaker være nødvendig å sørge for at hjernen og organer får tilstrekkelig oksygen gjennom regulerte pumping av hjertet ditt.

Slik fungerer det

En kunstig pacemaker fungerer ved å etterligne din naturlige. Ved å korrigere feilsignaler i ditt hjerte, kan en kunstig pacemaker påskynde en langsom hjerterytme. Ifølge Mayo Clinic, kan en pacemaker selv holde tritt med kroppens sats i bevegelse. For eksempel, hvis du trener, vil pacemakeren øke pulsen for å finne oksygenproduksjonen i kroppen din.

Risiko

Selv om komplikasjoner kan være sjeldne, kan de oppstår. Komplikasjoner kan omfatte en infeksjon som oppstår på stedet av der pacemakeren ble plassert. Du kan også utvikle blåmerker eller alvorlig hevelse. Du kan også ha en allergisk reaksjon på anestesi, men dette er vanligvis usannsynlig. Andre risikoer kan inkludere en kollapset lunge og potensiell skade på blodkar eller nerver på plasseringen av pacemakeren.

Forholdsregler

Siden fremme av teknologi, er det usannsynlig at elektriske forstyrrelser kan føre til at pacemakeren for å stoppe. Men noen forholdsregler er fortsatt nødvendig. Hvis du bruker en mobiltelefon, må du ikke holde telefonen nær pacemakeren når den er på. Pacemakeren kan feiltolke mobiltelefon signal som et hjerteslag. Som et resultat, kan pacemakeren produsere symptomer på plutselig tretthet.

Når du reiser, må du ikke gå sakte gjennom en metalldetektorsystem, som pacemakeren kan høres av alarmen. Hvis sikkerhet trenger å bruke en håndholdt detektor, ber om at de ikke svinge tryllestaven for lenge i nærheten av pacemakeren. Bære et ID-kort bare i tilfelle, for å la sikkerhets personlig at du har en pacemaker.

Andre forholdsregler

Hvis du har medisinske prosedyrer som krever elektromagnetisk energi, la legen din vet at du har en pacemaker. Noen prosedyrer, for eksempel elektrokauterisering (en operasjon som brukes til å kontrollere blødning), kan forstyrre pacemakeren funksjon. Kraftproduksjon utstyr, for eksempel en motor generator eller høy spenning transformator kan også forstyrre pacemakeren.

Detaljert beskrivelse av en Pacemaker

Detaljert beskrivelse av en Pacemaker


En pacemaker, også kjent som en kunstig eller intern pacemaker, er en liten implanterbare enhet som sender elektriske impulser til hjertet ditt for å sikre at det opprettholder en normal og sunn rytme til alle tider. Hvis du har hatt å leve livet ditt på sidelinjen siden å utvikle et problem med unormal hjerterytme, vil en pacemaker tillate deg å komme tilbake i spillet og nyte en mer fullstendig avrundet liv.

Størrelse

Det kanskje mest slående trekk om en pacemaker er den lille størrelsen, spesielt når en vurderer stor rolle det skal spille i å holde hjertet slo som normalt. Det må være liten, selvfølgelig, for enkelt å passe inn under huden på brystet eller magen hvor det vil forbli på vakt uten batteribytte for inntil åtte år. En typisk pacemaker veier litt mindre enn en unse - 30 gram for å være nøyaktig - og er omtrent på størrelse med en liten personsøker.

Viktige komponenter

De sentrale deler av en pacemaker, ifølge National Heart Lung and Blood Institute, er en datastyrt generator, batteri og elektriske ledninger, som hver har en elektrode på høykant. Generatoren og batteriet er plassert sammen i en tynn metalldeksel og ledningene, eller ledninger, strekker seg fra saken, og er koblet til hjertet selv.

Hvordan det implanterte

Implantasjon av pacemaker innebærer mindre operasjon. Den første bestillingen av virksomheten er å koble pacemakeren sin fører til hjertet. For å gjøre dette, setter kirurgen en nål i en stor vene, vanligvis i skulderen. Ved hjelp av nålen, tråder kirurgen de tynne ledningene gjennom blodårene til de når hjertet, hvor de skal festes. Neste et lite snitt i huden på magen eller brystet. Hoveddelen av pacemakeren er satt inn gjennom det snittet, etter som lederne er koblet til enheten. Når anordningen er på plass, er snittet syes igjen, og fremgangsmåten er fullført.

Slik fungerer det

Datamaskinen i pacemakeren generator overvåker konstant hjertets aktivitet og sender elektriske impulser til hjertet for å sikre at det slår normalt. Dette hindrer arytmi, en potensielt dødelig uregelmessighet i hjerterytmen. Pacemakere også brukes hos pasienter som har bradykardi, preget av en gjennomgående langsom hjerterytme og vanligvis forårsaket av en hjertemuskelen svekket av sykdom eller skade. For slike pasienter, gjenoppretter pacemakeren normal hjerterytme.

Vedlikehold

Selv om en pacemaker strømkilde kan vare i opptil åtte år, vil legen din regelmessig sjekke enhetens batteri og registrering av hjerteaktivitet og pacemaker intervensjon. Du må gjøre noen justeringer i livsstilen din, hvorav den ene er å unngå nær eller langvarig kontakt med andre elektriske apparater eller noe som har et sterkt magnetfelt. Du bør styre klar av elektriske generatorer, høyspentledninger, metalldetektorer, industrielle sveisere, mobiltelefoner og enkelte apparater, særlig mikrobølgeovner. Også unngå slike medisinske prosedyrer som magnetic resonance imaging og electrocauterization.

Deler av en Pacemaker

En kunstig pacemaker er en liten batteridrevet enhet som brukes til å erstatte en defekt "naturlig" pacemaker. Noen pacemakere er permanent (intern), mens andre er midlertidige (ekstern). Ifølge American Heart Association (AHA), kunstige pacemakere bruke batterier for å overføre elektriske impulser til hjertet for å hjelpe det pumpe som det skal. En kunstig pacemaker kan hjelpe noen med en unormal hjerterytme nyte en mer aktiv livsstil.

Betraktninger

Hjertets naturlige pacemaker kalles en sinoatrial (SA) node eller sinusknuten. Den sinoatrial er en liten samling av unike celler som sitter i øvre kammer i hjertet. Den produserer elektriske impulser som gjør ditt hjerte slå. Hvis den naturlige pacemakeren blir dysfunksjonell hjerterytme kan bli uregelmessig, for rask eller for sakte. I tillegg kan rytme problemer utvikle seg på grunn av en blokkering i hjertets elektriske trasé.

Etterspørsels Pacemakere

AHA sier at de fleste pacemakere er etterspørsel pacemakere. De har en sensing modus som slår signal av når hjerteslagene er over et visst nivå. Når din hjerterytme blir svak etterspørsel pacemakeren slår seg automatisk på igjen og er tillatt å fyre elektriske signaler.

Deler av en Pacemaker

De to delene av en kunstig pacemaker er generatoren og ledninger (ledninger). Den lille batteridrevne generator produserer elektriske impulser som vekker hjertet og føre til at det å slå. I en intern pacemaker generatoren er satt under huden din gjennom et lite innsnitt. Den er koblet til hjertet med minutt ledninger som er implantert med generatoren. De elektriske impulsene går gjennom disse ledningene til ditt hjerte. De er tidsbestemt til å gå av med vanlig frekvens akkurat som hjertet ditt naturlige pacemaker ville hvis det var fungerer normalt.

Nyere funksjoner

Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute (NHLBI) nyere pacemakere er utviklet for å overvåke og registrere ditt hjertets elektriske aktivitet og rytmen av ditt hjerteslag. Teknologisk avanserte pacemakere kan sjekke blodtemperatur, pustefrekvens, og andre faktorer og endre hjerterytmen basert på endringer i aktiviteten.

Beskyttende egenskaper

Pacemakere har innebygde funksjoner som beskytter mot de fleste typer forstyrrelser som kan være forårsaket av andre elektriske apparater. Vanlige husholdningsapparater som mikrobølgeovner, TV-apparater, radioer, støvsugere og hårføner vil ikke ha noen innvirkning på pacemakeren.

Hvis du mener noe er i konflikt med kunstig pacemaker, slå av enheten, hvis mulig, eller bare bevege seg bort fra forstyrrelseskilden. Forstyrrelser vil ikke skape noen permanent skade på pacemakeren.

Pacemaker Informasjon

Når ditt hjerte egen pacemaker, sinusknuten, ikke fungerer som den skal, kan ditt hjerte slå for fort, for sakte eller i en uregelmessig rytme, ifølge American Heart Association. En kunstig pacemaker opererer ved batteriet for å regulere hjerterytme. Enheten kan være midlertidig eller permanent. En pacemaker består vanligvis av en generator og ledningene som er koblet til ditt hjerte.

Placement

En permanent pacemaker er implantert under huden din og festet til ditt hjerte. Prosedyren tar vanligvis omtrent en time. Selv om du fortsatt er våken gjennom implantering, får du en beroligende og smertestillende medikamenter. Legen kan bruke røntgen for å få veiledning i å plassere ledningene i ditt hjerte. Du kan være i stand til å dra hjem dagen etter inngrepet.

Drift

En pacemaker sender elektriske impulser til hjertet ditt for å gjøre det slå skikkelig. Pacemakeren registrerer om hjertet ditt slår over et visst nivå, og den slås av. Når deres hjerter bremser ned under et visst nivå, slår den på og begynner å tempoet igjen. En pacemaker batteri vil normalt vare i 7-8 år.

Komplikasjoner

Komplikasjoner kan oppstå som et resultat av den implantasjon kirurgi. De kan inneholde blødning, infeksjon og unormal hjerterytme. Droppet (punktert) lunge, er en uvanlig komplikasjon. I sjeldne tilfeller kan punktering av ditt hjerte resultere i blødninger rundt hjertet ditt.

Interferens

Noen elektroniske enheter kan forstyrre driften av pacemakeren. De omfatter sveising, utstyr, noen medisinsk utstyr - spesielt de som bruker magneter som MR - og tungt utstyr. Mobiltelefoner ikke forstyrre pacemakere, men Drugs.com tyder på at du ikke holder den nær pacemakeren. De fleste av apparater i hjemmet, inkludert mikrobølgeovnen, ikke forstyrre driften av en pacemaker.

Betraktninger

Du bør bære et ID-kort, noe som indikerer at du har en pacemaker og informere helsepersonell at du har en. Regelmessig oppfølging besøk med hjertespesialisten din er viktig. Legen må være sikker på at pacemakeren fungerer. De fleste pacemaker generatorer vil vare i 10 år eller mer.

Hva gjør du når en Pacemaker Defibrillator Goes Off

Pacemaker defibrillatorer er små medisinsk utstyr som er implantert i brystet av en person med en hjertesykdom. Når hjerterytmen blir unormal, pacemakeren defibrillator "går av", og leverer en liten elektrisk støt til hjertet for å korrigere unormal hjerterytme. For å opprettholde god helse, de med pacemaker defibrillatorer og de som er kandidater for å ha en implantert, trenger å vite hva du skal gjøre når pacemaker defibrillatoren går av.

Sikkerhet og Avslapping

Før alt annet, sørg for at du er i et trygt miljø. For eksempel, hvis du opererer maskiner, slå av maskiner av slik at du ikke vil bli såret hvis hjertet problemet som forårsaket pacemaker defibrillator å gå av gjør at du mister kontroll på utstyret. Hvis du står, sitter, slik at du ikke faller hvis du mister bevisstheten. Deretter bruker avspenningsteknikker som for eksempel kontrollert pusting og meditasjon for å gå tilbake pulsen til det normale.

Hjelp

Få noen til å hjelpe deg. Den beste måten å gjøre dette på er å ringe en ambulanse og å ha noen som er tilstede være med deg helt til det kommer. Hvis mulig, ta kontakt med sykehuset for å hvor ambulansepersonell vil transportere deg eller som innsatt pacemakeren defibrillator. Hvis du ikke kan gjøre dette på egen hånd på grunn av din tilstand, kan de krisepersonell gjøre det for deg underveis til sykehuset. Dette er viktig fordi hjertespesialisten din trenger å vite at du har en episode for å behandle deg og å vurdere funksjonaliteten pacemakeren defibrillator han foreskrevet til deg.

Vurdering av miljø

Hvis du føler deg fin selv om defibrillatoren gikk av, se på dine omgivelser. Avgjøre hvorvidt en utenforstående faktor har påvirket pacemakeren defibrillator ytelse. For eksempel kan radioer, mobiltelefoner eller batteridrevne verktøy og utstyr genererer magnetiske felt som kan sette en pacemaker defibrillator av selv når du ikke har et hjerte episode. Hvis du var engasjert i aktiviteter som setter deg i nærheten av noen av disse enhetene, kan det være at det er noe galt i det hele tatt med deg. Selv om du er fine, rapportere pacemakeren defibrillator hendelsen i kardiolog. Hvis du opplever brystsmerter, svimmelhet, besvimelse eller kortpustethet, er det mer sannsynlig at miljøet er ikke problemet, og at du virkelig trenger legehjelp.

Hva er funksjonen av en Pacemaker?

Hva er funksjonen av en Pacemaker?


En pacemaker er et lite apparat for å hjelpe hjertet slå mer regelmessig. Pacemakere kan hjelpe justere hjerteslag som er for treg, for fort eller uregelmessig.

Typer

Pacemakere kan være permanent eller midlertidig. Permanente pacemakere behandle kroniske hjerteproblemer, mens midlertidige pacemakere brukes for midlertidige kriser forårsaket av hjertekirurgi, hjerteinfarkt eller en overdose.

Beliggenhet

Permanente pacemakere er plassert under huden på brystet eller magen, mens midlertidige pacemakere kan være ekstern.

Funksjon

Pacemakere behandle arytmi eller unormal hjerterytme, som inkluderer rytmer som er for treg, for fort eller uregelmessig. De fungerer ved å sende ut elektriske impulser for å hjelpe hjertet slå regelmessig.

Funksjoner

Pacemakere kan overvåke og spore rytmen av et hjerteslag. Noen pacemakere kan også holde styr på blodtemperatur og pustefrekvens og selv endre din hjertefrekvens når aktivitetsnivået endringer.

Effekter

Pacemakere kan lindre noen av symptomene forbundet med arytmi, slik som besvimelse og tretthet.

Grunner for en Pacemaker

En pacemaker brukes til å overvåke og kontrollere en persons hjerterytme. Denne elektroniske enhet er implantert i brystkassen og er koblet til hjertet med elektriske ledninger. Pacemakere be hjertet til å slå på en sunn rate og rytme.

Heart Attack

Ifølge Mayo Clinic, kan pasienter som har hatt hjerteinfarkt eller gjennomgått kirurgi trenger en midlertidig pacemaker for å normalisere en langsom hjerterytme.

Drug Overdose

En overdose kan føre til en unormalt lav puls som må behandles med en midlertidig pacemaker.

Bradykardi

En kronisk bremset hjerterytme, eller bradykardi, kan kreve en permanent pacemaker.

Hjertesvikt

Biventricular pacemakere kan implanteres permanent for å behandle pasienter som har opplevd hjertesvikt.

Komplikasjoner

Ifølge Mayo Clinic, kan pasienten oppleve komplikasjoner etter en pacemaker er implantert, inkludert blødninger, blåmerker eller infeksjon.

Forholdsregler

Pasienter bør ikke plassere en mobiltelefon rett over stedet der en pacemaker ble implantert og bør stå minst to meter bort fra kraftproduksjon utstyr.

Pacemaker Safety

En pacemaker er en liten enhet som brukes behandle pasienter med unormal hjerterytme. Den er plassert under huden, vanligvis på brystet eller magen, og ber hjertet til å fungere på normale slag ved å sende elektriske pulser.

Bruksområder

Pasienter som lider av langsomme, raske eller uregelmessige hjerteslag er utstyrt med enheten for å korrigere tilstanden. Enhver av de tidligere nevnte problemene er også referert til som arytmier. Enheten bidrar til å beskytte pasienter fra forhold som besvimelse eller tretthet, som vanligvis forbindes med problemet.

Sikkerhetshensyn

Pasienter som bruker pacemaker anbefales å unngå nær eller langvarig eksponering for elektriske enheter eller magnetisk utstyr / felt. Slike miljøer kan påvirke enheten ved å forstyrre sine elektriske signaler. Pasienter også blir bedt om å unngå medisinske prosedyrer som kan forstyrre funksjonene på enheten. Dette kan gjøres ved å informere legene på forhånd at de bruker enheten for å unngå eventuelle misforståelser.

Potensielle problemer

Noen brukte utstyr som kan forstyrre funksjonene til en pacemaker omfatter mobiltelefoner, iPods, mikrobølgeovn, høy spenning elektriske ledninger, metalldetektorer, industri sveisere og elektriske generatorer.

Livsstil

Pasienter som bruker enheten kan fortsette med normale fysiske aktiviteter. Men det er tilrådelig å unngå anstrengende oppdrag, som for eksempel overdrevet hard trening og idrett. Dette kan skade enheten ved å påvirke sin kabling.

Follow-Up

En lege bør sjekke om tilstanden til enheten fra tid til annen, da den kan slutte å fungere på egen hånd. Dette kan skje som et resultat av ledninger faller ut av plass, en mislykket batteri eller videre utvikling av sykdommen.

Hva gjør du når en pacemaker mislykkes?

Pacemakere er designet og implantert å holde hjerterytmen jevn. Men disse apparater vanligvis vare bare fem til 10 år, og så et nytt må man være kirurgisk innsatt i pasienten. Pacemaker svikt er en bekymring for folk hvis hjerter er avhengige av dem. Så hva skal en pasient gjøre hvis hans pacemaker begynner å gjøre sitt hjerte slå for sakte, for fort eller uregelmessig? Selv om medisinske behandlingsalternativer er få, kan nok av ting gjøres når en pacemaker ikke virker skikkelig.

Ekstern behandlingstilbud

En mislykket pacemaker kan kreve en rekke "ytre" behandlingstilbud før det kan bli erstattet. Pacing pads kan brukes "transkutant" (direkte til hel hud, ikke under den) for å regulere hjerterytmen for en stund uten et kirurgisk inngrep. Ekstern pacing tillater en medisinsk faglig for å stille inn ønsket hjerte tempo og å regulere hjerte eksternt, vanligvis etter å sette inn en intravenøs tube og gi oksygen. Andre alternativer, som for eksempel en pulsgenerator, kan også bli fulgt opp i en kort periode før pacemakeren kan erstattes.

Medisinske alternativer

Når pacemakere feil, kan unormalt i elektrolytter og stoffskifte være problemet. Disse kan bli behandlet ved hjelp av ulike typer medisiner eller endringer i kostholdet, som en feil pacemaker ikke nødvendigvis indikerer defekte ledere eller en døende batteri. Tilfeller av hypotensjon ofte kaller for IV administrasjon av væsker. Slik omsorg gis av en lege eller en sykepleier etter nøye vurdering. Leger også kan velge å endre medisinering diett. Hvis du eller en du er glad man har pacemaker problemer, kan dette bety kilde medisin helt fram til en løsning er nådd.

Kirurgiske alternativer

Kanskje den vanligste behandlingen er kirurgisk oppmerksomhet til pacemakeren. Slike former for omsorg kan være primært utforskende, eller det kan fokusere på reparasjon eller utskifting. Reparasjoner kan være så enkelt som lufting en luftlomme eller stramme skruer, eller de kan innebære en fullstendig ekstraksjon av elektroniske komponenter. Kardiologer, og noen ganger hjerte-kirurger, må konsulteres dersom kirurgi er nødvendig.

Hvordan forstå en Pacemaker

Det er flere tilgjengelige ressurser for å hjelpe deg å forstå en pacemaker. Online-områder, medisinske journaler og medisinske avhandlinger er bare noen få. Mange av disse kan bli funnet på en offentlig eller fagbibliotek. Snakke med legen din vil være kanskje den mest verdifull kilde til informasjon. Han eller hun kan gi deg brosjyrer og hefter som forklarer nøyaktig hva en pacemaker er og hvordan det fungerer.

Hvordan forstå en Pacemaker

Nettsider

En utmerket informasjon kan bli funnet ved å gjøre et søk på din favoritt søkemotor som Google eller Ask.com. Der vil du finne linker til National Institute of Health, Mayo Clinic og American Heart Association.

Medisinske tidsskrifter kan være tekniske, men også gi et vell av informasjon. Kardiologi Online viser flere tidsskrifter for deg å velge fra. JAMA (The Journal of American Medical Association), American Heart Journal, og Journal of American College of Cardiology er bare noen av de trykte tidsskrifter tilgjengelig.

Ditt kardiolog kan være din beste kilde til informasjon. Han eller hun har spesialisert seg på sykdommer i hjertet. Kommunikasjon med legen er viktig. Husk å stille eventuelle spørsmål du måtte ha. Det er en god idé å lage en liste over spørsmål du har før besøket til legen din. På den måten du ikke vil glemme, og det vil gi deg et sted å starte diskusjonen. Hjertespesialisten din kan være i stand til å gi deg brosjyrer og hefter for å ta med hjem. Støttegrupper er tilgjengelig på nettet for folk som har hatt pacemaker implantert. Noen sykehus tilbyr støtte grupper som møtes en gang i uken eller en gang i måneden. Disse kan være gode steder å snakke med personer som har vært gjennom prosedyren og bor sammen med sine pacemakere hver dag.

Hvordan vet du trenger en Pacemaker

En kunstig pacemaker er et elektrisk apparat som hjelper hjertet slå regelmessig hvis hjertet ditt naturlige pacemaker er defekt eller en vei til hjertet er blokkert, ifølge American Heart Association. Den kunstige pacemaker sender impulser til hjertet gjennom elektriske ladninger for å hjelpe den pumpe; det kan være ekstern eller intern. Det finnes en rekke grunner leger kan anbefale en pacemaker og ulike tester for å fastslå behovet for en.

Hvordan vet du trenger en Pacemaker

•  Gå til legen din hvis du har symptomer på uregelmessige hjerteslag eller et hjerteslag som er for treg. Disse symptomene er svimmelhet, kortpustethet og besvimelse. Du Legen vil også se på din medisinske historie, medisiner og noen hjertetester du har tatt, i henhold til nasjonale hjerte lunge og blod Institute.

Legen vil prøve å finne årsaken til hjertet ditt problem. Aldring og skader fra en kronisk hjertesykdom eller hjerteinfarkt kan få hjertet til å bremse ned eller har lange intervaller mellom beats. Hvis du ofte besvimer, kan det være på grunn av en langsom hjerterytme som ikke tillater nok blod til å strømme til hjernen. Hvis du har en arytmi - et hjerte som kan slå for fort, for langsomt eller uregelmessig - en pacemaker kan bidra til å regulere den.

Med legens anbefaling, ta en eller flere hjertetester for å påvise en arytmi.

• Et elektrokardiogram (EKG) testen oppdager elektrisk aktivitet, som viser frekvensen av hjerteslag og rytme.

• En Holter monitor er lik en EKG, men registrerer elektrisk aktivitet over en 24 eller 48-timers periode. På denne måten kan du ta opp eventuelle symptomer du har og når de oppstår så legen kan se hvordan hjertet ditt var fungerende mens du hadde symptomer.

• En stresstest brukes til å se hvordan hjertet ditt fungerer når det fungerer hardere. I denne testen er en EKG utført for å påvise hjerteaktivitet mens du trener.

Hint

  • En ekstern pacemaker kan benyttes i et nødstilfelle inntil en permanent man kan plasseres internt. Du må bo på sykehuset mens den eksterne pacemakeren er knyttet til deg.

Pacemaker Batteribytte Prosedyrer

En pacemaker brukes til å behandle et hjerte som banker for sakte. Denne tilstanden kalles bradykardi. Pacemakeren er implantert under huden på brystet med ledninger festet inn i hjertet. Den overvåker hjerterytme og gir elektrisk stimulering når det slår for sakte eller stopper, ifølge St. Jude Medical. Dens makt er levert av et batteri som må med jevne mellomrom bli erstattet.

Batterilevetid

De fleste pacemaker batteriene varer mellom sju og 11 år før de må byttes, ifølge Vanderbilt Medical Center. Legen din vil sjekke pacemaker batteriet under regelmessige kontroller. Ifølge Cardiology Associates, er en elektrisk wand plassert over pacemakeren for å samle informasjon som er lagret i databrikke. På samme tid, er det å samle inn informasjon om batterilading.

Du kan også være i stand til å bruke spesialutstyr for å overføre dine pacemaker data over telefon til legen din. På denne måten kan du regelmessig overvåke pacemaker uten å planlegge et kontor besøk, selv om de fleste leger anbefaler at du fortsatt planlegge et personlig besøk minst en gang i året.

Når batterinivået er lavt, sender den et spesielt signal som gjør at legen din vet at du trenger en erstatning.

Prosedyre

Etter pacemakeren signaler batteriet er svekket, vil du ha tid til å se din lege og tidsplan erstatning kirurgi. Batteriet vil ikke umiddelbart slutte å jobbe.

Pacemakeren er hermetisk lukket og flertallet av det er faktisk den litium-iodide batteri, så bytter batteri betyr å erstatte pacemakeren selv. Denne operasjonen er generelt mindre invasiv enn den opprinnelige implantasjon og kan gjøres på poliklinisk basis. Du bør være i stand til å dra hjem samme dag.

Ledningene eller trådene festet til hjertet blir liggende på plass og kobles til det nye pacemaker, noe som gjør fremgangsmåten mindre tidkrevende. Feste de opprinnelige ledninger inn i hjertet tok mesteparten av driftstiden for den første pacemaker, så forlater dem på plass skal koples til den nye enheten forkorter prosedyren.

Mens du kan bli gitt beroligende midler for å slappe av, mange leger foretrekker at du forblir våken under inngrepet, slik at du ikke trenger å risikere hele anestesi. Restitusjonen skal være mye raskere hvis du ikke gjennomgår anestesi. Du vil bli gitt en lokal medisiner for å nummerere området rundt hjertet, og du skal ikke føle noe ubehag.

Recovery for utskifting pacemaker batteri tar vanligvis bare noen få dager. Men hvis du også trenger ledningene skiftes, så operasjonen vil være mer lik som den originale implantasjon.

Hvor å Test en Pacemaker

En pacemaker er en enhet implantert nær hjertet ditt, og regulerer dine hjerteslag. Mange enkeltpersoner som utvikler arytmier (uregelmessige hjerterytmer) trenger pacemaker for å hjelpe sine hjerter slå normalt. Ifølge Mayo Clinic, er den gjennomsnittlige levetiden for en pacemaker ca 10 år. Det er viktig når du først få implantert en pacemaker for å se din lege for å sikre at pacemakeren fungerer. Du trenger også oppfølging besøk for å være sikker på at pacemakeren batteri fungerer godt.

Hvor å Test en Pacemaker

Pacemaker Testing

•  Besøk din lege innen 10 dager pacemakeren implantat for å sjekke innstillingene og at den fungerer korrekt.

Pass på når du forlater sykehuset at din lege har gitt deg en sender overvåkingsenhet (som vil brukes over telefonen). Ikke nøl med å spørre legen din noen spørsmål for å sikre at du forstår hvordan senderen fungerer.

Planlegg overvåking tester, gjort over telefon med en tekniker, med noen måneders mellomrom.

gjennomgå rutinemessig testing med din lege for pacemakeren minst en gang i året. En tekniker vil også må kontrollere enheten.

Du må gjennomgå mindre justeringer på pacemakeren hvis noe unormalt oppdages. En tekniker vil gjøre justeringer for deg på tidspunktet for besøket.

Du må sjekke inn på sykehuset for å få en erstatning hvis batteriet må skiftes. Å få et nytt batteri does't krever så mye utvinning tid i forhold til å få en ny pacemaker.

Hint

  • Ta med en båndopptaker til legens avtaler for å hjelpe deg å huske nyttig informasjon.
  • Dette er generelle retningslinjer; følge legens retninger for spesifikke tidslinjer om pacemakeren.

Hvordan endre en Pacemaker Batteri

En pacemaker er en enhet som bidrar til å regulere ditt hjerte bankende rytme. I mange tilfeller, leger implantere en pacemaker når du lider av en arytmi (uregelmessig hjerterytme). Leger implantere pacemakeren direkte under brystet, eller noen ganger i magen. Enheten bruker et batteri som sender elektriske impulser å sjokkere hjertet ditt når enheten registrerer at ditt hjerte slo for fort eller for sakte. Ifølge Mayo Clinic, en pacemaker varer mellom fem til 10 år, noe som betyr at du trenger å gjennomgå en prosedyre for å erstatte pacemakeren batteri.

Hvordan endre en Pacemaker Batteri

•  Besøk din lege etter den første implantasjon for å optimalisere batteriets funksjon og bidra til å maksimere batteriets holdbarhet. Fortell legen din hvis du lider av noen effekter fra pacemakeren, for eksempel hevelse rundt innsnitt området.

Gjennomgå transtelefonisk overvåking. Over telefonen, en tekniker sjekker om batteriets lider noen problemer.

Sett pacemakeren batteri og generator gjennom kirurgi. Generatoren er forseglingen rundt pacemakeren batteri. Ifølge Baptist Health, fjerner legen din og erstatter den defekte generator.

Operasjonen krever minimum én dag sykehusopphold. Gjennomgår kirurgi krever også narkose. Gjenopprettingstiden er kortere enn da du fikk din første pacemaker.

Hint

  • Få rutinemessig sjekket av legen din for å overvåke pacemaker batteri funksjon. Fortsett å bli overvåket etter å ha mottatt en ny pacemaker batteri. Legen din kan også foreta justeringer til pacemakeren, som hjelper pacemakeren batteriet varer lenger.
  • Ikke hopp over avtaler med legen din.
  • Ikke hopp transtelefonisk overvåking med tekniker. Dette bidrar til å sikre at batteriet fungerer som den skal.

Hvordan å drive en midlertidig Pacemaker

Hvordan å drive en midlertidig Pacemaker


Midlertidige pacemakere er ofte satt inn i en krise-plass situasjon eller i en pasients sykehusrom. Enheten er satt inn gjennom et lite snitt under kragebeinet. Hjerte-ofre eller enkeltpersoner som opplever betydelige endringer i rytmen av deres hjerteslag kan trenge den midlertidige pacemaker for å regulere sitt hjerte før videre behandling kan gis. Midlertidige pacemakere kan forbli installeres fra en til to måneder og kan være permanent, men ytterligere kirurgi kan være nødvendig for å fullt ut sikre enheten. For å sikre pacemakeren fungerer som den skal på en dag-til-dag basis, sjekk pulsen din, engasjere seg i trening og unngå visse typer utstyr.

Hvordan å drive en midlertidig Pacemaker

•  Sjekk pulsen daglig i minst en hel minute.Place indeksen og midtre fingrene på innsiden av håndleddet til du føler pulsen din. Teller hver slå deg føle ett minutt.

Oppgave moderat i minst 10 minutter om dagen. Dette fremmer et sunt hjerte, som igjen gjør at pacemakeren for å arbeide effektivt.

Unngå metalldetektorer på flyplasser, rettslokaler eller andre områder hvor tøffe sikkerhetstiltak garanteres. Også, ikke har sikkerhets wands feide over kroppen din, som disse enhetene kan alle påvirke den elektriske strømmen av pacemakeren. Forklar situasjonen din til sikkerhetspersonell.

Hint

  • Trening kan inkludere korte turer, yoga, pilates eller annen lav effekt plan.
  • Har legen din fortelle deg hva satsen pacemakeren er satt til, og hvis pulsen er fem slag lavere eller høyere enn den hastigheten, kontakte ham umiddelbart.