Digidexo.com

veksthormoner og metabolisme

Hemogex bivirkninger

Hemogex er et produkt som er utviklet for å øke energi, støtte muskelvekst, øke hastigheten på stoffskiftet, underkropp, og redusere mengden av tiden det tar å komme seg fra en treningsøkt. Den viktigste aktive ingrediensen i Hemogex er humant veksthormon. Den er ment å bli brukt omtrent en time før trening, men det kan også tas før sengetid. Produktet skal ikke brukes av de som er gravid, planlegger å bli gravid eller ammende. Konsultere legen din før bruk er at du har noen pre-eksisterende helsemessige forhold.

Kvalme

Hemogex kan føre til kvalme i noen brukere. Kroppen generelt behov for tre til fire dager for å utvikle en toleranse for et supplement. Etter denne første perioden, bør følelser av kvalme være minimal til ikke-eksisterende. Hvis kvalme fortsetter etter den første uken i bruk, bør du vurdere å bruke en alternativ supplement. Alternativt kan en anti-brekkmiddel brukes, noe som er et stoff som reduserer kvalme.

Påvirkning av Mentalitet

Inntak av et produkt inneholdende humant veksthormon, slik som Hemogex, kan påvirke hjernefunksjon. Menneskelige veksthormoner føre til at kroppen til å produsere mer testosteron. Økte nivåer av testosteron kan føre til aggresjon, økt angst, depresjon og andre mentale bivirkninger. Hvis du har en familiehistorie med eller blir behandlet for en mental helse problemet, sørg for å konsultere legen din før bruk.

Hjerte-problemer

Hemogex kan føre til at blodtrykket til å stige, og kan også føre til en økning i hjertefrekvensen. Dette er fordi Hemogex øker metabolic rate ved inntak. Hvis det brukes som anvist, skal økningen i hjertefrekvens og blodtrykk være minimal og avta omtrent en time etter bruk. Tar for mye Hemogex kan forårsake disse problemene å livnære seg for en lengre periode. De med et hjerte tilstand, eller en annen pre-eksisterende kardiovaskulær helse problemet bør konsultere lege før bruk.

Legemiddelinteraksjoner

Hemogex inneholder krom picolinate, som kan samhandle med andre legemidler som du allerede tar. Hvis du bruker insulin, sørg for å overvåke blodsukkernivået nøye, som krom picolinate kan føre til en nedgang i blodsukkernivået. Reseptbelagte stoffet Levothyroxine kan blokkere opptaket av krom picolinate. Dette kan unngås ta Hemogex et par timer før du tar Levothyroxine. Ikke ta produkter som inneholder krom picolinate med NSAID (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som ibuprofen, naproxen, piroksikam og acetylsalisylsyre. Å ta dem med krom picolinate kan forårsake leverskader.

Forstoppelse

Hemogex kan føre til forstoppelse fordi en økning i testosteronnivå (forårsaket av inntak av menneskelig veksthormon), øker metabolic rate. En økt metabolic rate kan fremskynde den hastigheten som væske utskilles fra kroppen via svette og urinering. For å unngå denne bivirkningen, sørg for å konsumere rikelig med væske mens du tar Hemogex.

Hva er årsaken til langsom metabolisme?

Hva er årsaken til langsom metabolisme?


Hver person trenger energi for å gå om dagen, og fortsette å fungere fullstendig. For å få denne energien, spiser vi, og kroppen vår konverterer den til næringsstoffer og energi vi trenger for å overleve. Stoffskiftet er direkte relatert til hvor raskt og effektivt kroppen din skaper denne energien, og hvis det tar for lang tid, blir maten lagret som fett. En langsom metabolisme vil forlate deg med mindre energi og mer vekt enn du sannsynligvis ønsker.

Basal Metabolic Rate

Basal metabolic rate er mengden energi kroppen forbruker mens du hviler. Selv om du sitter helt stille med øynene lukket, fortsatt trenger kroppen din energi til å drive dine organer, styre blodstrømmen og tillater deg å være bevisst. Når folk sier de har en langsom metabolisme de mener de har en langsom basal metabolic rate. Økende dette nummeret er mulig gjennom trening og bygge muskler, som det tar mer energi for å opprettholde muskler enn det gjør for å opprettholde fett.

Alder

Ifølge MetabolismAdvice.com, som du alder basal metabolic rate vil senke som kroppen begynner å svekkes. I en alder av 30 kroppen din vil slutte å produsere høye nivåer av veksthormon det tidligere produsert. Kroppen sanser at det er gjort vokser på 30, så det bruker de ressursene andre steder. Dessverre betyr det at muskelen vil forringes raskere enn før, og det vil være vanskeligere å få tilbake. Selv om du ikke kan blokkere alder effekter på stoffskiftet, kan du bekjempe den med regelmessig mosjon som bygger muskler.

Trening

Selv om muskel forringes raskere med alderen, vil en mangel på mosjon skade stoffskiftet i alle aldre. Den utviklet under trening muskelen er viktig å opprettholde en sunn kropp med en normal basal metabolic rate. Derfor, mens kardiovaskulær trening vil brenne fett under arbeidet ut, bygge muskler vil klokt tillate kroppen til å bruke mer kalorier for å gi deg sunn energi i stedet for lagret fett.

Matvaner

En annen stor faktor som avgjør din basal metabolic rate er dine spisevaner. MetabolismAdvice.com foreslår å spise små måltider hver to til tre timer i stedet for tre større funn spredt utover dagen. Dette vil sørge for at stoffskiftet arbeider kontinuerlig i løpet av dagen. En annen stor faktor er hvor sunt du spiser. Tar i de nødvendige kalorier for mengden av daglig aktivitet vil bidra til å holde stoffskiftet fra å senke, men tar i for mange kalorier kan føre til fett.

Andre faktorer

Det er mange andre faktorer som kan føre til en redusert metabolisme, selv om de er mindre sannsynlig. Stress, en skjoldbrusk tilstand eller andre ulike helseproblemer kan alle føre til en nedgang i basal metabolic rate. Hvis du mistenker at din alder, spisevaner og mosjon nivå ikke forårsaker din treg metabolisme, kan det være lurt å søke legehjelp. Dessverre, genetikk spiller også en rolle, så hvis din familie har en historie med langsom metabolisme, kan du dele samme skjebne.

Dopamin Metabolism

Dopamin Metabolism


Dopamin er en neurotransmitter som brukes til å kommunisere på mange forskjellige områder av hjernen. Det er syntetisert ved enzymatisk modifikasjon av aminosyren tyrosin. Tyrosin er funnet i flere diettproteinkilder, inkludert egg, ost og fisk. Når dopamin har blitt utgitt av et nevron til en synapse (plassen som brukes av nevroner for intercellulær kommunikasjon), er det fortsatt der for en kort tid før den fjernes ved å re-opptak og / eller skadet av enzymer.

Reopptak

Når dopamin når en synapse, en spesialisert protein som kalles dopamin transporter, eller DAT, plukker den opp. Den dopamin-proteinkompleks deretter reiser et kort stykke tilbake i cytoplasmaet til cellen som slippes den. Den dopamin kan deretter strippet fra DAT protein og re-pakket i små vesikler for senere bruk.

Nedbryting

Dopamin som ikke resirkuleres kan brytes ned både i synapsen og etter re-opptak i cellen. Enzymer som er ansvarlig for nedverdigende dopamin er monoamin oksidase (MAO) og catechol-O-metyltransferase (COMT). Produktet av dopamin degradering av enten MAO eller COMT er homovanillic syre (HVA).

Monoaminoksydaseaktivitet

Innsiden av cellen, er MAO funnet i den ytre membran av mitokondrier - energiproduserende organer i cellen. To ulike former for MAO, kjent som Maoa og MAOB, er kjent for å eksistere. Genene for begge ligger på X-kromosomet. De to formene avvike noe i deres lokalisering og deres evne til å forbrenne dopamin og relaterte nevrotransmittere. Fordi MAO er ansvarlig for nedbrytning dopamin, MAO-mangel resulterer i en økning i dopamin-aktivitet. Det er en klasse av antidepressiva som kalles MAO-hemmere (MAO-hemmere) som virker ved å redusere aktiviteten til MAO. Interessant nok har defekter i genene som koder for de to former av MAO blitt assosiert med mental retardasjon og impulsive aggressiv oppførsel.

Catecholamine-O-metyltransferase

Katekolamin-O-metyltransferase (COMT) spiller en forholdsvis liten rolle for dopamin metabolisme og synes å være det viktigste i nedbryte dopamin i den prefrontale cortex område av hjernen. COMT eksisterer både som et oppløselig protein, og et membranbundet protein. Defekter i genet som koder for COMT-protein har blitt forbundet med psykiatriske lidelser, inkludert schizofreni og bipolar lidelse.

Psykostimulerende og DAT

Kokain er en psykostimulerende som øker dopaminaktivitet ved å blokkere reopptak av DAT. Den blokkerer også reopptak av to andre nevrotransmittere, noradrenalin og serotonin. En tilsvarende klasse av narkotika, de amfetamin, øker mengden av dopamin i synapsen ved å stimulere DAT til "reverse-transport" dopamin.

Menneskelige veksthormoner for multippel sklerose behandling

Menneskelige veksthormoner for multippel sklerose behandling


Multippel sklerose (MS) er en svekkende, og kronisk progressiv sykdom som påvirker sentralnervesystemet (hjernen, synsnerver og ryggmarg). MS er i økende grad antatt å være en sykdom i immunsystemet, hvorved kroppens eget forsvar angripe kroppsvev, særlig myelin, fettvevet som strøk nervefibre. MS varierer fra pasient til pasient. Det finnes ingen kur, men nye behandlinger er under utvikling, inkludert behandling med veksthormon (HGH).

Human Growth Hormone

HGH er produsert av hypofysen og regulerer mange av kroppens metabolske prosesser. For lite HGH fører til hemmet vekst hos barn og mangel på muskelmasse, for mye kroppsfett, benskjørhet og rynke utsatt hud hos voksne. Siden 1985 har HGH blitt fremstilles syntetisk i laboratoriet for bruk som et supplement i behandlingen av mange sykdommer, inkludert MS. HGH har vist seg å forbedre total styrke, libido, hukommelse og muskelmasse i mange pasienter, selv om de potensielle bivirkninger kan være farlig, spesielt ved høye doser, ifølge Mayo Clinic.

Fordeler

For mennesker som lider av MS, kan HGH bidra til å bygge muskler, bedre kognitiv funksjon og øke toleranse for trening, ifølge National MS Society. Studier er nå i gang for å teste fordelene av HGH i løpet av MS remisjon, når pasienter er ofte gjennomgår fysioterapi for å styrke atrophied muskler.

Bivirkninger

Bivirkninger av syntetisk veksthormon inkluderer leddsmerter, muskelsmerter, hevelse i armer og ben og utvidelse av brystvevet hos menn (gynekomasti). HGH kan også føre til diabetes og hjertesykdommer. For pasienter som lider av MS, kan fordelene av HGH oppveier bivirkninger.

Remyelination

Mens 90 prosent av MS-pasienter opplever en langsom progresjon av sykdommen, de resterende 10 prosent erfaring raskt framover, fatale MS. Den største forskjellen mellom en langsom utvikling sett og raskt utvikle sett er remyelination. I en langsom utvikling sett, kan myelin som har blitt angrepet av immunsystemet og skadet reparere seg selv til en viss grad i løpet av remisjon. For den raskt framover sett, er dette reparasjon hindret av mangel på HGH. Behandling av disse pasientene med HGH har vist seg å forsinke den hurtige utviklingen av sykdommen, i henhold til en artikkel i tidsskriftet Clinical Neurology and Neurosurgery.

Advarsel

For mye HGH kan føre til en rekke ødeleggende fysiske problemer, selv døden, ifølge The Times i Storbritannia. I ekstreme tilfeller kan HGH overbelaste kroppens adrenal system, forårsaker oppblåsthet; forstørrede hender, føtter og kjeve; og hjerteinfarkt. HGH bare er godkjent av FDA for behandling av vekst og autoimmune sykdommer, selv om det er mye brukt som et anti-aldring middel.

Hvordan virker Diet påvirke Metabolism?

Too Much Too Soon

Spise store porsjoner av mat har en dyp effekt på metabolismen. Når et stort måltid er spist, har kroppen til å bryte ned maten inntas. Når mengden av mat er for mye for kroppen å bryte ned, bruker den det den kan for energi og resten blir lagret som fett. Ikke bare forekommer vektøkning, men stoffskiftet blir også avstumpet.

Sult Nation

Det er mange mennesker som går lange perioder uten å spise. Den vanlige scenario er å få opp om morgenen, spise en bagel på vei ut døren, så ikke spise igjen før 21:00 Dette demper kroppens stoffskifte. Kroppen vet ikke når det kommer til å bli lei igjen, så det går inn i sult-modus, til slutt å holde på lagret fett til energi Denne prosessen i sin tur fører til at stoffskiftet å bremse helt ned.

Å spise som en hest

Det er et begrep i ernæring feltet kalt "beite". Dette er en prosess med å spise små, balanserte måltider hver par timer i løpet av dagen. Hester er gode eksempler på dyr som spiser på denne måten, og de har magre, skulpturerte kropper å bevise det. Hver gang et lite måltid er spist, bruker kroppen som mat til energi uten overflødige kalorier blir lagret som fett. Kroppen forbrenner kalorier for å fordøye maten, som deretter gjentar hver gang et måltid er spist. Dersom dette mønsteret følges hver dag, vil det ikke bare øke metabolisme, men det vil også lette vekttap.

Høy, men ikke for lenge

Selv om det er definitivt ikke en livsstil planen har høy protein diett vært kjent for å gjøre underverker for rask og kortsiktig vekttap. Når kroppen er ute av karbohydrater og en høy mengde protein er spist, tyr det til lagret fett for energi. Denne prosessen kalles ketose. Til syvende og sist fører dette til en ruset opp stoffskiftet.

The Skinny på Fat

Spise en diett høy i fett kan ha positive og negative effekter på stoffskiftet. Mettet fett finnes i slike matvarer som er frityrstekt eller kokt med smør, tunge kremer og oster føre til at stoffskiftet å bremse helt ned. Dette ting er svært høy i kalorier og er svært vanskelig for kroppen å bryte ned og fordøye, forårsaker en negativ effekt på metabolismen.

Umettet fett, eller essensielle fettsyrer som de kalles, faktisk kan øke metabolismen når det spises i balanserte proporsjoner. Et slikt fett er kokosnøttolje og alle dens underordnede. De har en substans som kalles triglyserider med middels kjede eller MCT, som har vært kjent for å gi kroppen energi og øker forbrenningen ved å redusere belastningen på bukspyttkjertelen. Det er en god nettside festet med ytterligere fordelene av kokos.

Langsom metabolisme og depresjon

Det er mange pasienter med langsom metabolisms som behandles for depresjon. Hvis du er skeptisk om bivirkninger av enkelte antidepressiva som kan føre til vektøkning, er det spesifikke medisiner du kan snakke med din psykiater om det faktisk hjelp i vekttap, samt andre som kan medføre vektøkning.

SSRI

Selektive serotonin reopptakshemmere eller SSRI, er antidepressiva som hjelper balansere kjemikalier noradrenalin og serotonin i hjernen. Av alle de antidepressive legemiddelgrupper, trenger SSRI vanligvis ikke føre til vektøkning hos pasienter, spesielt når det tas på en kortsiktig basis.

Prozac

En av de mer vanlige SSRI foreskrevet av psykiatere å behandle depresjon er Prozac, eller fluoksetin; pasienter som lider av panikklidelse, angst eller tvangslidelser (OCD) kan også ta dette stoffet. Blant de bivirkninger av Prozac er døsighet og oppkast så vel som mulig vekttap.

Effexor

Effexor, eller venlafaksin, er en SSNRI, eller selektive serotonin og noradrenalin reopptak inhibitor. Pasienter diagnostisert med depressive og panikkforstyrrelser, så vel som angst, er ofte gitt dette stoffet, sammen med pasienter med depresjon er ikke blitt forbedret med SSRI. Til tross for muligheten for at pasienter på Effexor kan utvikle høyere kolesterolnivå, denne medisinen kan også føre til redusert appetitt og vekttap hos noen pasienter.

Bupropion

Wellbutrin --- også kjent under sitt generiske navn, buproprion --- ligner på en SSRI men i stedet for å påvirke noradrenalin og serotonin i hjernen, balanserer det dopamin. En bivirkning av dette stoffet er appetitt undertrykkelse, som muntlige fikseringer blir mindre når du tar bupropion. Bupropionhydroklorid er også markedsført som Zyban, og er foreskrevet i dette tilfellet for å hjelpe pasienter å slutte å røyke.

Trisykliske antidepressiva

Denne kategorien av antidepressiva bør unngås av pasienter som allerede har sakte metabolisms. Narkotika i denne kategorien --- inkludert amitriptylin, doxepin og imipramin --- arbeid ved å blokkere histamin og alfa 1-reseptorer i hjernen, som fører til appetitt stimulering. Trisykliske antidepressiva kan også redusere metabolic rate og forårsake karbohydrat cravings, som fører til potensiell vektøkning.

Remeron

Remeron --- kjent i sin generisk form som mirtazapin --- er en tetracyclic antidepressivum som kan føre til en økning i appetitt, noe som resulterer i vektøkning. Døsighet er også en bivirkning, noen ganger fører til en mer stillesittende livsstil som kan redusere stoffskiftet.

Hvordan Boost Aldehyde Metabolism

Hvordan Boost Aldehyde Metabolism


Aldehyd giftstoffer kan forårsake skade på kroppen din hvis ikke metabolisert og ryddet ut av kroppen i tide. Ifølge WorldWideHealth.com, disse aldehyder inn i kroppen fra skadede umettet fett i potetgull, mais chips eller pommes frites, og også som kjemikalier som finnes i miljøet. Hvis disse giftstoffer overbelaste kroppens system, kan naturlig avgiftning ikke forekomme, og du kan oppleve hjerne tåke. Heldigvis finnes det måter å hjelpe kroppen forbrenne og avgifte aldehyder raskere.

Hvordan Boost Aldehyde Metabolism

•  Ta pantethine. Ifølge Byron J Richards, en sertifisert klinisk ernæringsfysiolog sitert på WorldWideHealth.com, er pantethine et næringsstoff som bedrer helsen og metabolisme, øker aktiviteten av aldehyd avgiftning, og forbedrer hukommelsen og nerve overføring som ellers kunne skadet fra aldehyd overbelastning. Pantethine er et derivat av vitamin B5 som konverterer til co-enzym A (CoA) og er tilgjengelig fra ernæringsfysiolog eller helse-butikken.

Øke mengden av antioksidanter du forbruker, slik som finnes i vitamin C og E, for å øke metabolismen av aldehyder. Ifølge en klinisk forskningsstudie utført av diabetes og fedme Center ved Institutt for molekylær Cardiology, publisert i American Heart Association Journals, øke metabolismen av aldehyder kan redusere stress og forbedre motstand til hjertesykdommer og hjerte-og karsykdommer.

•  Øke produksjonen av aldosereduktase (AR) i kroppen, noe som er et enzym som gir raskere stoffskifte av aldehyder og kan redusere betennelser og forbedre immunforsvaret, ifølge en studie utført av Seksjon for Cardiology en University of Kentucky og publisert i Journal of Biological Chemistry. For å gjøre dette, må du forbruke mer glukose, som søtet fruktjuicer og sukkerholdige frokostblandinger. Dette kan utløse diabetes, slik at personer med risiko for diabetes ikke bør øke AR produksjon.

Piller for å Slow Down Your Metabolism

Piller for å Slow Down Your Metabolism


Enkelte legemidler kan øke hastigheten samt sakte ned stoffskiftet - hvor mye energi kroppen din utvides for en bestemt aktivitet. Å gjøre slike justeringer på egen hånd, men kan være farlig.

Mange hormoner Bidra til Metabolism

Stoffskiftet er kontrollert av mange hormoner samt neurotransmittere. Du kan justere metabolic rate ved å øke eller redusere nivåene av disse stoffene i kroppen din.

Thyreoideahormoner

Thyreoideahormoner har en betydelig effekt på metabolismen. Jo høyere nivå av skjoldbrusk hormoner (herunder T4, T3 og revers Thyroid), jo raskere stoffskiftet. For å redusere metabolic rate, kan en lege foreskrive Methimazole eller propyl-Thyracil (eller PTU), noe som vil redusere din skjoldbrusk aktivitet og bremse stoffskiftet. Disse stoffene brukes i tilfeller av hypertyreose.

Betablokkere for Adrenalin

Adrenalin øker også metabolic rate, men store mengder kan gjøre deg rastløs eller urolig. Betablokkere som propranolol kan kontrollere adrenalin. Disse stoffene ikke nødvendigvis redusere mengden av adrenalin som produseres av kroppen, men redusere muligheten for adrenalin til å arbeide effektivt, og dermed bremse ned stoffskiftet

Kortisol gjør deg feit og Fast

Kortisol er et hormon som kan øke stoffskiftet, men også gjøre deg feit. Mens en kort utbrudd av kortisol vil øke metabolic rate og forsyne hjernen med masse energi, kan en kronisk heving i kortisolnivået gjøre deg feit, spesielt rundt midsection. Aminoglutethimide kan senke kortisolnivå, men stoffet kan ha alvorlige bivirkninger.

Do Not selvmedisinering

Legemidler som kan få ned metabolic rate er alle reseptbelagte legemidler og kan ha alvorlige bivirkninger. Redusere kortisolnivå for mye er spesielt farlig, og kan også føre til døden. Ta disse medikamentene under en lege tilsyn.

Langsom metabolisme og medisiner

Langsom metabolisme og medisiner


En langsom metabolisme kan gjøre deg trett og føre til vektøkning. Oppsøke lege for å finne ut om det er et mer alvorlig problem, for eksempel hypotyreose, som må behandles.

Naturlig rettsmidler

Hvis det er rett og slett en langsom metabolisme som du arbeider med, trene (for eksempel jogging eller yoga) kan hastigheten. Spise en balansert, sunt kosthold kan bidra til å regulere stoffskiftet også. Overdreven slanking og forbruker for få kalorier vil roe det ned, som er mot sin hensikt.

Synthroid

Synthroid er et medikament som erstatter et hormon som produseres naturlig i kroppen og regulerer stoffskiftet og energinivå. Den brukes til å behandle hypotyreose og forebygge eller behandle struma.

Levoxyl

Levoxyl er foreskrevet når kroppen ikke skaper nok hormoner utskilles av skjoldbruskkjertelen på egen hånd. Det kan behandle hormon ubalanser, men bør ikke brukes til vektproblemer.

Cytomel

Denne medisinen kosttilskudd eller erstatter de naturlig forekommende hormoner i skjoldbruskkjertelen, bidrar til å regulere metabolske nivåer.

Slankepiller

Sørg for å unngå stoffet butikken og online piller som lover en umiddelbar økning i stoffskiftet og vekttap. Dette er nesten alltid svindel og ikke leverer de resultatene de lover.

Effekten av binyrene på mat Metabolisme og sult

Effekten av binyrene på mat Metabolisme og sult


Binyrene er ansvarlig for viktige hormonproduksjonen i kroppen din. Når binyrene ikke fungerer som de skal, kan kroppen oppleve mange bivirkninger, inkludert metabolisme endringer og endrede følelser av sult.

Binyrene Funksjon

Ligger på toppen av nyrene binyrene er en del av din endokrine systemet. Kjertlene arbeide i forbindelse med hypofysen og hypothalamus. Dette teamet hjelper til med å kontrollere kroppens produksjon av kortisol, adrenalin, noradrenalin, og aldosteron.

Binyrene Ubalanse

Svulster, sykdom eller medisinske bivirkninger kan svekke binyrene funksjon. De resulterende kortikosteroid ubalanse påvirker regulering av stoffskiftet. Noen unormal adrenal hormon produksjonen vil påvirke kroppen og kan føre til alvorlig sykdom.

Addisons sykdom

Addisons sykdom er preget av under-produksjon av adrenal hormoner. Kroppen din blir svært følsomme for insulin, og du kan bli hypoglycemic. Ifølge Merck Medical Manual, kan Addisons føre til mangel på matlyst. Motsatt kan ekstrem sult for salt mat oppstå under perioder med lavt blodsukker indusert av sykdommen.

Cushings syndrom

Cushings syndrom er karakterisert ved overproduksjon av hormonet, kortisol. Dette over-produksjon kan stamme fra en tumor, eller fra bruken av kortikosteroider. Personer som lider av Cushings lider mange symptomer, deriblant glukoseintoleranse og vektøkning, spesielt gjennom torso.

Betydning

Unormal produksjon av kortisol, på grunn av binyrene dysfunksjon kan påvirke den delikate hormonelle balansen i kroppen din. Kortisol er ansvarlig for riktig metabolismen av fett, karbohydrater og proteiner i kroppen din.

Hvordan Boost en kvinnes Metabolism over en alder av 40

Kvinner som passerer 40 år ansiktet en metabolsk drop - rundt fem prosent per tiår. Muscle er tapt og erstattet av fett dersom tiltak ikke blir tatt for å øke en kvinnes metabolisme. Det finnes en rekke naturlige måter å øke forbrenningen. Forbedre trening teknikker og gjøre enkle endringer i kostholdet vil sparke starte metabolismen av de fleste kvinner.

Hvordan Boost en kvinnes Metabolism over en alder av 40

Bruk notatbok og penn for å starte en food journal. Record mat spist og hvert glass vann forbrukes. Både overspising og undereating ha negative metabolske effekter. Kalorier bør ikke falle under 1200 per dag, ifølge ernæringsfysiolog Joy Bauer.

Spis frokost, og deretter spise med jevne mellomrom i løpet av dagen. Ifølge Ernæringsfysiolog J. Bauer, bør hvert måltid og snacks inneholder noen magre proteiner for maksimal metabolisme boost. Den lengste tiden som skal passere mellom å spise et måltid eller en matbit er 3 til 4 timer.

Plasser de åtte gummistrikk rundt vannflasken (hvis det er en 8-oz flaske;.. En 16-oz flaske bare trenger fire band). Etter hver flaske med vann er fortært, fjerne et band. Når alle band er fjernet, dine daglige vannbehov vil bli er oppfylt.

Konsumere kalsium-rik meieriprodukter. Ifølge både WebMD og en rapport fra NY Daily News, øker kalsiumstoffskiftet. Tre til fire daglige porsjoner med meieriprodukter bidrar til å øke metabolismen ved å lage en liten økning i kroppstemperatur.

Øvelse aerobt minst fire ganger per uke og trener styrke minst to ganger per uke. Ifølge Reuters, trene bare en gang øker fettforbrenningen og stoffskiftet.

Hint

  • Hvis du vurderer kosttilskudd som en metabolisme øke strategi, er det best å først konsultere en profesjonell og deretter å bli nøye overvåket for allergiske eller andre bivirkninger.
  • Det er alltid best å konsultere med en lege før du begynner et treningsprogram eller tar noen form for vekttap eller metabolismen som øker kosttilskudd.

Hvorfor Metabolism treg med alder?

Metabolisme, å bryte ned av mat til drivstoff av kroppen, bremser som vi blir eldre. Dette bremse kan føre til overdreven vektøkning, som igjen fører til høyere risiko for hjerte-og karsykdommer, type 2 diabetes og høyt blodtrykk.

Celler treg med Age

Hva synes å skje er at enkelte celle mitokondriene avta med alderen, forklarer Christopher Newgard, direktør for Duke University ernæring og metabolisme sentrum. Mitokondriene er en strukturer inne i hver celle som bryter ned karbohydrater og kan avgi energi inn i systemet. En langsom mitochondrion vil bremse hele metabolske systemet.

Sarcopenia

Barry Stein av Wake Forest University School of Medicine uttaler i MSN Health and Fitness artikkel

at som folk blir eldre, deres musklene begynner sløse, en tilstand som kalles sarkopeni. Fordi muskler forbrenner mer energi enn fett gjør, bremser metabolisme som resultat av sarkopeni. Muskelsvinn gjør det vanskeligere å bryte ned maten du spiser.

Fedme

Mens demping av metabolic rate bidrar til akkumulering av vekten på en person, er det ikke den eneste skyldige. Menneskekroppen er laget for å oppbevare en reserve av fett i tilfelle det ikke er mer mat tilgjengelig. I dagens samfunn, det er sjelden en matmangel, men kroppene våre fortsatt lagre overflødig bare i tilfelle. Fysisk aktivitet kan bidra til å brenne av at reserve.

Hvordan å rette en langsom metabolisme

En sakte metabolisme kan være forårsaket av sykdommer som hypotyroidisme, Wilsons temperatur-syndrom, diabetes, fibromyalgi og adrenal insuffisiens. Andre ting som påvirker metabolic rate er alder, kjønn, fysisk aktivitet, kosthold og medisinering. Noen mennesker er unluckier enn andre genetisk og har en langsommere metabolisme. Men det er sju ting du kan gjøre for å rette opp dette.

Hvordan å rette en langsom metabolisme

Be legen om å teste deg for sykdommer som forårsaker en langsom metabolisme, spesielt hvis du lider av tretthet, problemer med å miste vekt, følsomhet for kulde, tørr hud, depresjon og hjernetåke. Hvis du har en sykdom som hypotyreose, vil legen forskrive en skjoldbrusk erstatning behandling som kan rette opp en langsom metabolisme.

Trening og løfte vekter minst tre ganger i uken, spesielt hvis du er kvinne og over 40.

•  Spis fornuftig. Overspising av overvektige mennesker og under spising av de undervektig kan detrimentally påvirke stoffskiftet.

Spis små regelmessige måltider gjennom dagen og holde deg hydrert. Dette holder kroppen fra å gå inn i krisemodus når stoffskiftet bremser ned for å lagre kalorier som fett i stedet for å gi energi. Bor hydrert hindrer stoffskiftet fra bremse ned som kroppen gjør en innsats for å holde vann.

Spis et sunt kosthold med metabolisme-boosting matvarer som høy fiber hele korn matvarer, grønnsaker og frukt. Den folsyre i korn, kalsium i meieriprodukter, jod i fisk og egg og krom i kylling og spinat gjør disse matvarene et godt valg for påskynde metabolismen.

Ta kosttilskudd for å forbedre stoffskiftet, slik som B-vitaminer, spesielt B12, for energiproduksjon, Co-enzym Q10 og L-karnitin.

Sjekk dine medisiner 'liste over bivirkninger eller advarsler og overvåke matinntaket for å sikre at du ikke tar noe skadelig for stoffskiftet. Medisiner som anti-depressiva og matvarer som hvitt brød og sukker kan påvirke stoffskiftet.

Hint

  • Ifølge John Boos i "Fitness Bekymringer for kvinner 40 +" på New Living hjemmeside, "[Den] forholdet mellom økt kroppsfett til tapt muskeltonus akselererer på en eksponentiell rate hvert år etter 40. Med andre ord, utseendet av aldring fra alderen 30 til 40 år er mindre dramatisk enn fra alder 40 til 50 år Legg så til en kvinnes naturlige hormonelle endringene som skjer med alderen og ting virkelig ser ut til å snøball nedoverbakke. "
  • Gi stoffskiftet en rask økning er ved å spise krydret chili, noe som kan midlertidig øke metabolic rate med opptil 50%. Eller: "Hvis du kan bære det, spise chili eller pepper daglig ville være bra for din metabolic rate," råder Extra Metabolism nettstedet i 'mat som øker Og Rev Up metabolic rate.'
  • Konsultere legen din før du endrer noen medisiner eller endre kostholdet ditt.

Virkningene av veksthormoner hos barn

Hypofysen, en ertestor kjertel i bunnen av hjernen, utskiller veksthormonet som forårsaker at et barn å vokse høyere. Da pakkboksen ikke utskiller nok naturlig veksthormon, vil et barn ikke nå normal høyde. Mens barnets kropp vil utvikle seg i riktig forhold, vil han sannsynligvis være kort. Det er andre komplikasjoner fra underproduksjon av veksthormon, særlig beinmasse underutvikling. Stort sett er det de sosiale ulempene ved å være kort som forårsaker noen foreldre til å vurdere bruken av en mann gjort hormon som kalles Human Growth Hormone (HGH) for barnet sitt.

Årsaker til underproduksjon

Unormal utvikling av hypofysen i utero kan forårsake hypopituitarisme, eller veksthormonmangel. Skade på hypofysen av traumer, for eksempel en hodeskade, sykdom eller en svulst kan forårsake et barn til å slutte å vokse med en normal hastighet. Nyresvikt, diabetes, AIDS, Turner syndrom og Prader-Willis syndrom er alle lidelser som kan påvirke hypofysen naturlige funksjon. I noen tilfeller er det ikke kjent årsak.

Diagnose og behandling

Ifølge Human Growth Foundation, et barn som er i samme høyde som barn to eller flere år yngre, eller hvis vekstkurve er unormal, bør vurderes av en lege.
En detaljert historie om hennes vekstmønster fra fødselen, vil noen familiehistorie med sen pubertet sammen med sin medisinske historie evalueres. Et røntgenbilde av hånden og håndleddet, kan pålegges å sammenligne bein utvikling til alder og høyde utvikling. En blodprøve kan utelukke skjoldbruskkjertelen, gastrointestinal eller nyrerelaterte sykdommer som årsak til hennes tregere enn normal vekst.
Under omsorg av en pediatrisk endokrinolog, er HGH administreres over en periode på to til fire år eller inntil barnet har nådd en normal høyde. De to hormoner som oftest gis ved injeksjon, er Somatrem eller somatropin.

Postive effekter

HGH kan hjelpe barn vokse til en normal høyde. Den normale høyde utvalg for menn er 5 fot 7 syv inches til 5 meter 11. For kvinner er det 5 meter 2 til 5 meter 6. Injeksjonene administreres 06:57 ganger i uken. Veksten er vanligvis synlig tydelig etter 3-4 måneders behandling. Veksttakten vanligvis avtar over tid, men barnet vil fortsette å vokse. Foreldre rapporterer ofte en reduksjon i sine barns kroppsfett (et mønster vanligvis sett i normalt utviklings barn) og en økning i appetitt.

Komplikasjoner og bivirkninger

Komplikasjoner av HGH er hodepine, endring i hjerterytmen, ørebetennelser, hørselsproblemer, svimmelhet, synsproblemer og nervøsitet. En lege bør kontaktes så raskt som mulig hvis noen av disse utvikler seg. Sjeldne komplikasjoner som også krever øyeblikkelig legehjelp omfatter smerte eller hevelse på injeksjonsstedet, smerter i hofte eller kne, en slapp, eller kvalme og oppkast.
Vanlige bivirkninger er influensalignende symptomer, forstoppelse, søvnvansker, tap av matlyst, vektøkning og tetthet i brystet.

Effekter på barn med fungerende hypofyse

Høyde oppfattes som en fordel både sosialt og i friidrett, og det er debatt om bruk av HGH til på barn som kan falle på kortere enden av normal høyde rekkevidde.
Det er potensial for alvorlige komplikasjoner. HGH i en menneskekropp allerede produserer nok naturlig veksthormon kan føre til unormal vekst i hjertet, lungene og leveren, åreforkalkning og utvikling av diabetes eller hypertensjon hos ellers friske barn.

Celleånding & Metabolism

Metabolisme refererer til alle kjemiske reaksjoner i kroppen som enten skaper energi for kroppen å bruke eller som krever energi for å bygge de strukturelle og funksjonelle systemer. Celleånding er ett skritt i de metabolske reaksjoner som gir energi til bruk av kroppens celler.

Katabolisme

De metabolske reaksjoner som skaper energi kalles katabolisme. Denne prosessen starter under fordøyelsen når næringsstoffer brytes ned til glukose, aminosyrer og fettsyrer som kan bli absorbert inn i blodet. Men de er fortsatt ikke i en kjemisk form som kan brukes på cellenivå. De trenger å bli omdannet til ATP.

ATP

ATP er forkortelsen for adenosin trifosfat. ATP er den kjemiske formen for energi som brukes av hver eneste celle i kroppen. Som det er brukt, den bryter ned og gjenvinnes for å brukes på nytt for fremstilling av mer ATP.

Celleånding

Celleånding er den metabolske prosessen som konverterer biokjemisk energi fra glukose til ATP. Dette oppnås gjennom en serie av kjemiske reaksjoner som kalles oksidasjon og reduksjonsreaksjoner. Under oksidering, molekyler mister hydrogen og elektroner. En reduksjon er det motsatte reaksjon hvor et annet molekyl får hydrogenet og elektroner. Cellulær respirasjon er en komplisert kjemisk prosess som har tre faser: glykolyse, Krebs syklus og elektrontransportkjeden.

Glykolyse

I denne fasen blir glukose gjennom en serie av kjemiske reaksjoner som resulterer i å konvertere hvert molekyl av glukose inn i to molekyler av pyruvat. To molekyler av ATP er også gitt. Glykolyse krever ikke oksygen for å produsere pyruvat, men hva som skjer videre avhenger av det. I nærvær av oksygen, går pyruvat en reaksjon der fester det til koenzym A og blir acetyl-koenzym A. Det må være dette skjemaet for å gå inn i Krebs syklus.

Krebs Syklus

Acetyl-koenzym A går inn i mitokondriene i cellen og Krebs syklus begynner. I løpet av denne fasen, acetyl-koenzym A kombinerer med transami syre for å danne sitronsyre, og det er derfor Krebs syklus blir også kalt sitronsyresyklusen. Molekylene av sitronsyre gå gjennom en serie av reaksjoner hvor syrer blir oksydert (mister hydrogen), og hydrogenet blir plukket opp av koenzymer. Den hydrogen, i form av NADH og FADH, går inn i neste fase.

Electron Transport System

Den elektrontransportsystemet er en annen serie av kjemiske reaksjoner i hvilke hydrogen mister elektroner, og de fester seg til proteiner som kalles cytokromer. Ved hvert trinn i reaksjonen, cyto gå gjennom oksidasjon-reduksjonsreaksjoner som gjør hver av dem for å gi sitt elektron til den neste i kjeden. Hver gang et elektron er overført, kjemisk energi i form av ATP. Når elektronene når enden av transportsystemet, de fester seg til oksygen.

Interessant faktum

Under trening trenger kroppen mye energi raskt og cellulær respirasjon øker for å holde tritt. Dersom tilførselen av oksygen er ikke tilstrekkelig til å holde tritt med den frekvensen av cellulær respirasjon, er resultatet pyruvat som ikke kan flytte inn i neste fase. Dette overskudd pyruvat omdannes til melkesyre. Moderate mengder av ekstra melkesyre er lett bufret av kroppen, men hvis for mye melkesyre bygger seg opp, beskyttende mekanismer kick-in. Resultatet er økt respirasjon (kortpustethet) og en oppbygging av melkesyre i muskulaturen, noe som fører til muskeltretthet og smerte.

Merknader om Lipid Metabolism

Lipider er en av kroppens energikilder. De brukes også for isolasjon, i strukturen av cellemembranene og hormoner. Lipider er ikke vannoppløselige, slik at de ikke er lett absorberes under fordøyelsen. Dette betyr at for å være fullstendig metabolisert og sirkulerer gjennom blodstrømmen lipider må gå gjennom flere kjemiske reaksjoner.

Metabolisme

Metabolisme omfatter alle de kjemiske reaksjonene som enten bygger opp eller sammenbrudd stoffer i kroppen. Reaksjoner som bygges opp ved å kombinere atomer eller molekyler for å danne en større forbindelsen kalles anabolisme. Reaksjonene som forårsaker større forbindelser til sammenbrudd kalles katabolisme. Under katabolisme båndene mellom molekylene brytes og energi er produsert. På flip-side, anabole reaksjoner forbruke energi. Metabolismen av lipider omfatter deres skapelse (anabolisme) og deres nedbrytning (katabolisme), men en referanse til "lipid metabolisme" ofte bærer et fokus på fordøyelsen og prosessen med å bryte lipider ned for å bli brukt av kroppen.

Fordøyelse

Lipider fordøyes i tynntarmen. De er først delt inn i deres kjemiske deler --- glyserol og fettsyrer --- som tillater dem å bli absorbert inn i tarmslimhinnen. Deretter blir de gjenoppbygd, blandet med kolesterol, og dekket av et lag av protein. Den resulterende dråpe --- en lipoprotein eller kylomikron --- er sluppet ut i blodet. Den eneste måten lipider kan sirkulere gjennom ventilen er i form av et lipoprotein.

Katabolisme

Metabolisme fortsetter i leveren, der lipid-molekylene er igjen delt opp i glyserol og fettsyrer. Leveren omdanner glyserol til glukose, som lett kan settes gjennom en annen serie av reaksjoner som fører til kjemisk energi som brukes av cellene. Katabolisme av fettsyrene krever flere trinn som kalles beta oksidasjon. Lever enzymene bryter molekylene av fettsyrer i mindre fragmenter. De mindre fragmenter blir acetyl-koenzym A, og i denne formen er de tilgjengelig for å bli energi. Større fragmenter omdannes til ketonlegemer. Leveren kan ikke forbrenne ketonlegemer slik at de blir sluppet ut i blodet hvor de skriver inn en syklus som bryter dem ned for energi.

Anabolisme

Anabolisme, eller fasen av metabolisme som snur glukose eller aminosyrer i lipider, også forekommer i leveren. Konvertering av glukose tilbake i en lipid er hovedsakelig den motsatte av den katabolske prosessen. Aminosyrer må først bli omgjort til glukose og deretter følger den samme prosessen. Hensikten med lipid anabolisme, er å lagre overskytende lipider enten i form av fett, eller til å produsere lipider for andre anvendelser i kroppen.

Stoffskifte Disorders

Lipidmetabolismen kan bli avbrutt hvis de enzymer som er nødvendige for å bryte dem ned er mangelfull eller ikke fungerer som den skal. Resultatet kan være et overskudd av lipider som akkumuleres i kroppen eller en mangel på energi. En type mangel er en arvelig lidelse som utvikler før fylte 3. Venstre ubehandlet, kan denne mangelen --- MCAD mangel --- få alvorlige resultater, inkludert forsinket mental og fysisk utvikling, en forstørret hjerte, og uregelmessig hjerterytme. Selv om det er sjelden, ifølge Merck Manual, nyfødte babyer har blitt rutinemessig screenet for MCAD siden 2007.

Metabolisme & Night svette

Nattesvette kan oppstå på grunn av et stort antall ting som tar visse medisiner, en sykdom eller sykdom, en hormonell ubalanse og til og med overgangsalder, bare for å nevne noen. Men om dem til metabolisme alene er en veldig smal sti. Før forstå hvordan stoffskifte og nattesvette er i slekt, må du først forstå nøyaktig hva stoffskifte er og hvordan det fungerer.

Hva metabolisme er

Enkelt sagt, er stoffskiftet mengden energi kroppen din forbrenner for å opprettholde seg selv. Denne energien er i form av kalorier. Siden kalorier er en måling av energi, jo mer kalorier du får i deg, brenner mer kroppen din, og dermed øke stoffskiftet. Hvis kaloriinntaket er redusert, vil stoffskiftet sakte ned og begynne å lagre kalorier, eller energi, for å bruke på et senere tidspunkt. Basal metabolic rate er minimum mengden kalorier kroppen din trenger for å utføre grunnleggende funksjoner for å holde seg i live.

Økende Metabolism

Det er flere måter stoffskifte kan økes. En høyere kaloriinntak er ikke den eneste måte å øke forbrenningen. Visse matvarer som grapefrukt, nøtter, epler, bønner, brokkoli og havregryn tar mer energi å fordøye enn andre, og dette vil øke stoffskiftet. Negative kalori mat tar mer energi for kroppen å fordøye enn antall kalorier i maten til å begynne med. Selleri og rå brokkoli er gode eksempler på negative-calorie matvarer

Øvelsen vil øke stoffskiftet samt bygge muskler. Muskel kan brenne opptil 50 kalorier om dagen, så jo mer muskler kroppen din har, jo raskere stoffskiftet.

Grunner for Night svette

Når stoffskiftet er økt, kroppstemperatur øker. Noen som har økt sin metabolisme kan merke at hun våkner midt på natten i en svette. Romtemperaturen kan ikke være for varm, og hun kan også føle kulde. Den svetting skyldes hennes kroppens brenne kalorier og arbeider hardt mens resten.

Ledelsen

Selv om nattesvette er vanlig med økt metabolisme, kan de være svært ubehagelig. Selvfølgelig kjører en vifte til å kjøle kroppen din vil hjelpe. Iført klær laget av fukttransporterende stoff kan også hjelpe. Fukttransporterende stoff faktisk trekker fukt vekk fra huden. Ved hjelp av bomullslaken på sengen kan også bidra som bomull absorberer fuktighet.

Advarsler

Mens økt metabolisme ofte kan forårsake nattesvette, er det ikke den eneste grunnen. Hvis nattesvette vedvarer og det har ikke vært en endring i kosthold eller aktivitet, må du se etter andre årsaker til nattesvette. Det er lurt å snakke med en medisinsk faglig hvis nattesvette vedvarer.

Gjør kalsiumkanalblokkere langsom metabolisme?

Kalsiumkanalblokkere er en klasse av medisiner utviklet for å behandle tilstander som angina (hjerterelaterte brystsmerter), høyt blodtrykk, migrene og noen sirkulasjonsproblemer. I del, oppnå de sine effekter ved å endre kroppens energiprosesser, eller metabolisme.

Fakta

Ifølge US National Library of Medicine, er stoffskiftet et begrep som brukes på de fysiske og kjemiske prosesser i kroppen som påvirker bruk eller etablering av energi. Blant andre faktorer, omfatter denne muskelsammentrekning og hastigheten av blodsirkulasjonen.

Kalsiumkanalblokkere

Kalsiumkanalblokkere --- også kalt kalsiumantagonister --- stoppe overføringen av kalsium i blodet inn i cellene i hjertet og veggene i blodårene. Som et resultat, slapp de blodkar og senke hjerteblod-pumping styrke.

Virkning på metabolismen

Ved å senke muskelsammentrekninger i hjertet og blodårene, kalsiumkanalblokkere forsinke kroppens stoffskifte. Senking av hjertets pumpekraft bidrar også til denne effekten.

Betraktninger

Merkelig, en av de potensielle bivirkninger av kalsiumkanalblokker bruk er rask hjerterytme (takykardi). Andre problemer kan omfatte hodepine, forstoppelse, kvalme, tretthet eller hevelse i nedre ekstremiteter.

Tilleggsvurderinger

Effekter av kalsiumkanalblokkere kan ha en farlig effekt på personer med strukturelle hjerteproblemer eller hjertesvikt.

Hvordan fortelle om et barn har en langsom metabolisme

Hvordan fortelle om et barn har en langsom metabolisme


Metabolisme refererer til komplekse kjemiske reaksjoner som oppstår i kroppens celler til å bryte ned drivstoff fra inntatte matvarer inn den energien vi trenger for å fungere. Metabolisme er en kontinuerlig prosess og er av fundamental betydning for vår helse. Mayo Clinic medisin spesialist Dr. Donald Hensrud erkjenner at det å ha en langsom metabolisme er sjeldne og vanligvis ikke årsaken til vektøkning. Andre metabolske lidelser forårsaket av enzymmangel eller en over / under-aktiv thyroid bør være av mer bekymring. Hvis barnet ditt viser vanligste symptomene på slike lidelser, gå til en lege så snart som mulig.

Hvordan fortelle om et barn har en langsom metabolisme

•  Hold en matdagbok, overvåking alt barnet spiser i løpet av en vanlig uke. Hvis barnet spiser et sunt, balansert kosthold uten overspising og er fortsatt økende vekt, er det mulig han har en langsom metabolisme.

Sjekk barnets hjertefrekvens og pustefrekvens. Hvis disse er gjennomgående forhøyet og barnet ditt er blek og sliten, er det mulig barnet ditt har stoffskiftesykdom G6PD mangel. G6PD er et enzym som er essensielt for cellemetabolisme, og en mangel kan føre til skade på eller til og med ødelagt røde blodceller. Oppsøke lege umiddelbart hvis barnet ditt viser disse symptomene.

Identifiser hvorvidt barnet opplever rask vektøkning, tretthet og treghet, en langsom hjertefrekvens og hyppig forstoppelse. Disse er alle symptomer på hypotyreose, en underactive skjoldbruskkjertelen som resulterer i en dramatisk redusert metabolic rate. Hvis venstre ubehandlet hos barn, kan hypotyreose forårsake forkrøplet vekst og psykiske helseproblemer.

Hvordan maksimere din metabolisme å miste vekt

Hvordan maksimere din metabolisme å miste vekt


Livsstilsendringer er nødvendig for å øke stoffskiftet og miste vekt. Noen som nyter datamaskiner, TV og lesing, for eksempel, vil måtte gjøre en ekstra innsats for å planlegge daglig mosjon inn i deres dag for å maksimere sin metabolisme.

Riktig ernæring og mosjon, sammen med rikelig med søvn og vann vil øke stoffskiftet og gjøre vekttap mulig.

Hvordan maksimere din metabolisme å miste vekt

•  Forbered deg på en livsstil endring. En stillesittende livsstil og dårlige matvaner kan skade stoffskiftet. Maksimere din metabolisme å miste vekt krever at du går ting opp et hakk. Mentalt forberede deg for endringene og akseptere at du må endre for å se de helsemessige fordelene av en aktiv livsstil.

•  Sett endringen i bevegelse. Legg fysisk aktivitet på dagen. Det kan være så enkelt som å ta trappene og en etter-middag spasertur i nabolaget ditt, eller det kan innebære en gym medlemskap og en trener som vil hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Men du velger å bevege seg mer, være sikker på å innlemme det hverdagen og planlegge det som en viktig del av dagen.

Gjør endringer i kostholdet ditt. Pass på at du fyre opp kroppen din for å maksimere din metabolisme og brenne mer kalorier hver dag. Begrense søtsaker og turer gjennom drive-in. Aksje opp på ferske matvarer, høy-fiber karbohydrater og magre proteiner for å holde stoffskiftet fyrte opp.

Endre sove mønster. Mangel på søvn kan føre til en langsom metabolisme og problemer med å miste vekt. Gå til sengs på samme tid og mål i åtte timer hver natt. Riktig trening og ernæring vil hjelpe deg å oppnå dette målet.

Endre dine drikkevaner. Slutte å drikke brus, kosthold pop eller noe som inneholder tilsetningsstoffer. Drikk vann og mye av det for å holde stoffskiftet høyt og flush fett fra kroppen din.

Hint

  • Komme rett tilbake på sporet hvis du ha et dårlig måltid eller hoppe over en trening.
  • Ikke eliminere matvaregrupper, men spiser alt med måte med spesiell oppmerksomhet om å spise mat som vil øke stoffskiftet å hjelpe deg å kaste ekstra pounds.
  • Ikke gå på en restriktiv diett for å gå ned i vekt. Hvis du ikke spiser nok, vil kroppen gå inn i sult-modus og holde på kroppen fett.
  • Ikke overdriv det på trening. Gradvis legge på din tid og intensitet for å unngå skader og utbrenthet.