Digidexo.com

klump i ansiktet

Urter som hjelper med akne

Acne tar form av kviser og stygge klumper i ansiktet, halsen og andre områder av kroppen. Nesten alle har opplevd humper assosiert med akne, som fører mange til å prøve de typiske aktuelle medikamentelle behandlinger for akne. Disse kremer og lotions er ikke de eneste alternativene. Urter kan tilby lettelse fra akne.

Statistikk

Ifølge American Academy of Dermatology, acne er den vanligste hud tilstand. Mellom 40 millioner og 50 millioner amerikanere lider av akne.

Tea Tree Oil

Da gjaldt akne lesjoner, kan tea tree olje kontrollere bakterier og redusere betennelsen i forbindelse med akne. The University of Maryland Medical Center antyder en bruke en gel som inneholder 5 prosent tea tree olje.

Guggul

Guggul er en harpiks fra et tre hjemme i India. Det har lenge vært brukt i ayurvedisk medisin. Når det tas oralt, kan guggul kapsler være like eller mer effektive enn tetracyklin for behandling av akne. Det kan være mer effektivt for personer med fet hud.

Calendula

Calendula, når det brukes som en ytre vaske, kan anvendes for å behandle akne. Bratt tørket calendula i kokende vann i 10 til 15 minutter. La den avkjøles, og deretter bruke den eksternt.

Echinacea

Echinacea kan brukes eksternt, også, for å behandle kviser og andre hudlidelser, ifølge The National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM). Bratt tørket echinecea i kokende vann i 10 til 15 minutter. La den avkjøles, og deretter bruke den eksternt.

Behandling for HIV avmagring i ansiktet

En vanlig bivirkning av HIV-behandlinger er avmagring i ansiktet, også kjent som lipodystrofi. Mens årsaken til dette symptomet ikke er helt forstått, er det mistanke om at anti-retrovirale medikamenter foreskrevet for hivpositive er ansvarlige. Som et resultat, blir fettet fordelt i hele kroppen og omfordelt, noe som kan føre til "ansikts wasting". Ansikts wasting oppstår når det naturlige fett i ansiktet brytes ned, fører til et "nedsenket" utseende, spesielt i kinnene.

Sculptra

Sculptra kan administreres av en utdannet lege til bestemte områder i ansiktet. Sculptra virker ved å stimulere kroppens kollagen produksjon. Disse injeksjonene generelt er gitt over en serie av tid, da det gir en bedre kontroll for legen og gir mulighet for en mer gradvis forming av ansiktet. På den annen side, kan disse behandlinger være dyrt og krever en lang-bindingstid, som den aktive ingrediens i Sculptra avhengig av kroppen for å skape den kollagen verket.

Radiesse

Radiesse er også administreres ved en profesjonell via en serie av injeksjoner. Mye som Sculptra, fører det til at kroppen til å lage kollagen som fyller i områder i ansiktet som har blitt utsatt for ansikts sløse. Det er FDA godkjent for dette formålet, men effekten er forbigående, men i enkelte tilfeller kan de vare i flere år. Effektene kan utvides med periodiske "booster" injeksjoner. Det er også svært kostbart og kan koste over $ 100.000 for en full løpet av behandlingen.

Bio-Alcamid

Selv om ikke godkjent for bruk i USA, kan fås denne behandlingen for ansikts sløse i Mexico og Europa så vel som Canada. Med denne behandlingen, er en syntetisk gel injiseres i de rammede områder av ansiktet, hvor en tynn kollagen kapselformer rundt den. Denne modusen for behandling er svært stabilt, slik at den kan produsere langvarige effekter. På den annen side, ofte ser det "naturlige mindre" enn andre behandlinger.

Silikon 1000

Selv om ikke godkjent av FDA for avmagring i ansiktet, er det likevel brukes av enkelte leger. Det administreres via "mikrodråpen teknikken» i hvilke små dråper av silikonoljen som injiseres inn i huden. Mens betydelig billigere (en full løpet av behandlingen kan kjøres litt over $ 2000), er det en sort markedet for produktet, og, som et resultat, ofte kvaliteten lider. Lav kvalitet silikonolje kan føre til støt og klumper under huden, noe som kan være svært smertefullt.

PMMA

Dette er en behandling basert på små mengder av en forbindelse som kalles polymetyl-metylakrylat, omgitt av kollagen fra kyr. Når injisert, kua kollagen brytes ned, slik at kroppen til å gjøre mer kollagen i dens sted. Denne metoden krever vanligvis to behandlinger og kan koste mellom $ 500 og $ 1000 for en full løpet av behandlinger.

Hvordan diagnostisere hevelse i ansiktet

Hvordan diagnostisere hevelse i ansiktet


Hevelse i ansiktet, eller ansiktsødem, er opphopning av væske i vevet i ansiktet. Denne tilstanden kan oppstå når som helst, uansett årsak. Hevelse i ansiktet kan gi hele ansiktet eller bare en del av det en deformert utseende, noe som kan vare noen minutter eller flere dager. Noen tilfeller tilstander eller sykdommer kan få ansiktet til å hovne opp, men det finnes måter å effektivt diagnostisere hevelse i ansiktet.

Hvordan diagnostisere hevelse i ansiktet

•  Undersøk ansiktet med en tent speil, eller sørg for at rommet ditt er godt opplyst Se etter eventuelle smertefulle røde eller rosa støt eller en gruppe av mindre støt på ansiktet eller pannen. Disse symptomene kan bety at du har en hud infeksjon som akne, carbuncles eller koker.

Se etter smertefull hevelse i nærheten av en eller begge ørene. Smerter som er ledsaget av feber når tygge eller svelge kan tyde på at du har kusma. Kusma er en smittsom virusinfeksjon som påvirker parotid kjertler som ligger foran og under ørene.

Se etter fet, flassende, røde områder på kinnene, i foldene av nesen og områder nær hodebunnen. Disse symptomene kan bety at du har en hud irritasjon forårsaket av seborrhea eller akne rosacea.

Se etter noen fast smertefri klumper på halsen, hodet eller ansiktet. Dette er talgcyster. Disse små saktevoksende cyster er en samling av olje under huden.

Se etter hevelse i øyne og lepper samt eventuelle utslett som ligner myggstikk. Disse symptomene kan være fra elveblest eller en allergisk reaksjon. Dersom hevelsen blir alvorlig, eller halsen blir tett og har du problemer med å puste, gå til legevakten.

Symptomer, årsaker og behandlinger for Nummenhet i ansiktet

Symptomer, årsaker og behandlinger for Nummenhet i ansiktet


Facial nummenhet er tapet av frivillige muskelbevegelse i ansiktet. Opplevelsen av ansikts nummenhet kan være svært skremmende, som en person kanskje ikke vet hvorfor han har mistet følelse eller kontroll i ansiktet. Hvis du mistenker et slag eller annen alvorlig problem, ringe 911 umiddelbart.

Symptomer

Symptomer på ansikts nummenhet inkluderer manglende følelse, lammelser eller prikking i ansikt og lepper. Ansikts nummenhet kan oppstå på den ene eller begge sider av ansiktet. Noen ganger er ansikts nummenhet ledsaget av hevelse, rødhet eller en brennende følelse.

Årsak: Skade

Ansikts nummenhet kan være forårsaket av nerveskade. Skader i ansikt, nakke eller ryggraden kan forårsake nummenhet, prikking eller lammelse av ansiktsmusklene hvis skaden svekker en nerve som strekker seg til ansikt. Skaden kan være alvorlig, men det trenger ikke være. Selv små skader, som for eksempel muskel belastning fra tunge løft eller små slag, kan føre til en svulmende disk som fører til ansikts nummenhet.

Årsak: Stroke

Hjerneskade fra hjerneslag kan også forårsake ansikts nummenhet. Når et slag utvikler, oksygen og blod ikke klarer å nå hjernen, forårsaker nerveskader som påvirker følelse i ansiktet og andre steder i kroppen. Ansikts nummenhet ene siden, spesielt hvis ledsaget av lammelse av armen eller beinet på samme side av kroppen, kan være en av de første indikatorene på at en person har lidd av et slag.

Årsak: medisinsk tilstand eller narkotika

Medisinske tilstander som diabetisk nevropati, hjernesvulst, sarkoidose, Lyme sykdom, infeksjon, multippel sklerose og Bells parese kan forårsake ansikts nummenhet. De kan også forårsake nummenhet i andre deler av kroppen. Migrenepasienter har også rapportert ansikts nummenhet som en av sine symptomer under klimaks av hodepine. Visse medikamenter også forårsake ansikts nummenhet hvis de forstyrre signalstoffer.

Behandling

Behandlingen avhenger av diagnostisert årsaken ansikts nummenhet. Ofte er ansikts nummenhet et symptom på en mer alvorlig problem eller sykdom som krever forsiktighet. Derfor, ansikts nummenhet i seg selv er ikke alltid seg selv direkte behandlet. Hvis ansikts nummenhet er fast bestemt på å være årsaken til et traume eller slag, og legen din vil gjennomføre nevrologiske eksamener, for eksempel en MR, CT eller elektromyografi, for å fastslå omfanget av nerveskader. Nerveskade i ansiktet kan behandles med fysiske, tale eller yrkesmessig terapi eller en kombinasjon av de ovennevnte. En plastisk kirurg kan også bidra til å rekonstruere ansiktet og reparere ansikts funksjon.

Hva er definisjonen på en cancerous klump i bryst?

Hva er definisjonen på en cancerous klump i bryst?


Både menn og kvinner kan utvikle klumper i brystet. En stor andel av disse er ikke kreft. En cancerous klump kan se og føle det samme som en klump som ikke er kreft.

Ondartet

En kreftklump i bryst består av kroppsceller, og refereres til som en tumor som er malign. Ondartet betyr at disse cellene vil metastasize, eller spre seg og vokse.

Invasion

En cancerous klump har celler som er forskjellig fra typiske kroppens celler. Disse reprodusere som en mye raskere enn normale celler. De kan løsne fra svulsten og invadere og ødelegge vevet rundt klump.

Blodet

De kreftceller vil fortsette å reise gjennom vevet, inn i lymfeknutene og inn i blodstrømmen for å forårsake skade på andre deler av kroppen, så vel.

Cancerous klump Symptomer

Den bryst klump som er kreft kan være preget av symptomer som ekstern blåmerker uten grunn, nippel plutselig bli invertert, blod-farget væske fra brystvortene og nylig rynket bryst hud.

Ny deig

Hvis du regelmessig sjekke selv, så vet du kroppen din godt og vil være i stand til å identifisere når en ny klump i brystet vises. Ha en lege finne ut om det kreft eller ikke.

Godartet bryst klump Symptomer

Bryst klumper kan oppstå i alle, inkludert babyer, barn og voksne menn og kvinner, selv om de er mer vanlig blant kvinner i fertil alder som ennå ikke har opplevd menopause. Selv om noen uvanlige endring eller klump i bryst bør vurderes av en lege så snart som mulig, mange klumper i brystet er godartede og vil ikke skape noen sykdom eller kreft, og kan behandles med medisiner, kirurgi eller hjemmetjenester.

Discharge

Utløp av væske fra brystvorten er et symptom på godartet bryst klumper og andre brystforhold, i henhold til Federal Citizen Information Center. Kvinner med mange klumper i brystet kan oppleve en hvit eller farget utflod som kan være et resultat av å bruke medisiner som p-piller eller lidelser som skjoldbrusk problemer. Et utslipp som ser blodig kan være et symptom på en intraductal papillomer, som er en klump eller vekst nær kanalene innsiden av brystvorten.

Betennelse

Betennelse er et symptom på godartet bryst klumper, ifølge Federal Citizen Information Center. Kvinner som ammer kan utvikle en plugget kanal, noe som kan føre til en klump å utvikle seg i brystet og resultere i symptomer som betennelse, rødhet og smerter. Inflammasjon kan også resultere fra en klump bryst forårsaket av en abscess eller mastitis, som er en infeksjon av brystet vanlig i ammende kvinner.

Pain

Smerter i brystet er et symptom på godartet bryst klumper, ifølge National Library of Medicine. Godartet bryst klumper kan bli mer smertefullt under premenstruelt syndrom eller etter en skade i brystet. Smerter kan skyldes berøre godartet bryst klumper inkludert cyster, plugget kanaler og abscesser. Klumper som resulterer fra bryst-infeksjoner kan forårsake smerte selv fra trykket av en BH eller skjorte.

Shape Endringer

Ifølge Mayo Clinic, kan endringer i form av brystkreft være symptomer på godartet bryst klumper. En godartet klump i eller i nærheten av brystvorten kan føre til at brystvorten til å bli invertert hos kvinner som har brystvortene ble tidligere plassert normalt. Godartet bryst klumper kan også føre til en bryst til å bli større i størrelse eller misdannet når sammenlignet med det andre brystet.

Hudforandringer

Endringer i huden på og rundt bryst er symptomer på godartet bryst klumper, ifølge Mayo Clinic. Klumper kan føre til at huden på brystet å vises rød eller mørbanket i nærheten av plasseringen av klump. Andre hudforandringer forårsaket av godartet bryst klumper kan omfatte en dimpled utseende eller hevelse i huden rundt området av klump.

Tekstur endringer

Ifølge National Library of Medicine, kan godartet bryst klumper føre til endringer i tekstur eller preget på brystet. Godartet klumper som fibroadenomas kan føre til at brystene blir gummiaktig og klumpen kan bevege seg rundt når brystet er presset. Cyster er godartede klumper i brystet kan føle squishy, ​​mens fibrocystic klumper kan føle tykk og fast når presset.

Må bryst klumper vises over Skin?

Må bryst klumper vises over Skin?


De fleste masser (klumper) i brystet er ikke synlige, fordi de ligger innenfor brystvevet i stedet for på overflaten av brystet. Både godartede og ondartede (kreft) massene kan oppstå i brystene, og det er noen ganger vanskelig å se forskjell når palpating (bruker fingrene til å undersøke) brystene. Du bør både palpere brystene dine og undersøke dem i et speil fordi --- om du ikke kan se en klump - ofte er det tegn på skjulte klumper.

Cyster

Brunner & Suddarth sin Textbook of Medical-Surgical Nursing skisserer ulike karakteristikker av massene. Bryst cyster er godartede (ikke-cancerous), ofte flere og i begge brystene, og oppstår vanligvis etter fylte 30 og falle med overgangsalderen, når kroppen produserer mindre østrogen. De er også vanligvis mør og kan øke i størrelse under menstruasjon, forårsaker hevelse og generell ømhet i brystet. Cyster føler runde og elastisk og vanligvis er bevegelig.

Fibroadenomas

Fibroadenoma er en godartet svulst som kan oppstå mellom utbruddet av menstruasjon og overgangsalder. Vanligvis en person vil ha bare én svulst som er bevegelig og er rund, disk-formet eller flikete. En fibroadenoma er vanligvis fastere enn en cyste og er ikke øm.

Fibrocystic endringer

Fibrocystic endringer oppstår under reproduktive år når du utvikle flere cyster, overvekst av noen brystvev og sykluser av brystsmerter og hevelse. Cyster i begynnelsen er små, men større cyster form som tilstanden utvikler seg, noe som resulterer i veldig klumpete og smertefulle bryster, med symptomer forverres under menstruasjon. Disse klumpene gjøre selv bryst eksamen vanskelig, og fibrocystic endringer øker risikoen for å utvikle kreftsvulster.

Ondartet svulst

En ondartet svulst (brystkreft) er mest vanlig mellom 40 og 80. En person vil vanligvis ha bare én masse, men hvis kreften har kommet, det kan ha spredt seg til andre deler av brystet eller lymfeknuter. Svulsten føles fast, ofte flat og gummiaktig, og er mindre bevegelig fordi kreftcellene feste og invadere omkringliggende vev. Svulsten er vanligvis ikke øm i de tidlige stadier, men det kan være noen merkbare endringer i brystet.

Varselskilt

Ifølge medicinenet, noen indikasjoner på brystkreft omfatter endringer i formen eller størrelsen på bryst (spesielt i forhold til det motsatte bryst), væske fra brystvortene (blod-farget eller vassen), brystvorter (snu innover), små fordypninger eller tilbaketrekking ( trekke innover) av huden over tumorlokalisering, misfarging av huden (rød-oransje) og endring i tekstur (herding av hud, "appelsinskall" utseende).

Forebygging

Hvis du føler eller se en klump og / eller bryst endringer, bør du straks oppsøke lege for en mammogram og andre tester, som kan omfatte en nål biopsi eller kirurgisk biopsi (tar en prøve av vev). Identifisere klumper i brystene og fastsette årsaken er kritisk fordi brystkreft bør behandles så tidlig som mulig. Du bør gjøre månedlige selv bryst eksamener og har en årlig eksamen av helsepersonell; inkludert en screening mammogram, etter fylte 40, eller tidligere hvis du har en familiehistorie med brystkreft.

Fakta om bryst klumper hos barn

Når barna kommer i puberteten, kan de utvikle en svært foruroligende karakteristiske --- bryst klumper. Bryst klumper er normalt uskyldig i naturen som de er forårsaket av påvirkning av hormoner som nå er i kroppen sin. Besøk barnas lege slik at du kan få en sikker diagnose av hva som skjer i barnets kropp.

Påvirkning av menstruasjonssyklusen

Fibrocystic endringer finner sted på grunn av påvirkning av østrogen og progesteron. Under den ordinære datteren din menstruasjonssyklus, brystene hovne opp som hennes melkekjertler og kanaler vokse seg større og som kroppen hennes beholder vann. Etter hennes perioden er over, vil hennes bryst hevelse går ned og brystene vil komme tilbake til det normale.
Cyster vil bli påvirket på samme måte av datteren din menstruasjonssyklus. De vil vokse før og under mensen, og når hennes periode er avsluttet, vil cyster gå ned i størrelse. (Hvis hun presser på cyste, kan det føles som et øyeeple.)

Godartede Klumper

Noen ungjenter utvikle fibroadenomas, eller solide tumorer i brystene. Disse svulstene er bygget opp av strukturelle og glandular vev, derav navnet fibroadenomas. To kjennetegn ved fibroadenomas er: de er lette å flytte rundt på manipulasjon og de føler gummiaktig. Klumpen vil ikke forårsake smerte. Disse kan utvikle seg i jenter som er i slutten av tenårene eller begynnelsen av 20-årene. Mens de fleste fibroadenomas er godartet, kirurger mener det er en god praksis å fjerne disse svulstene for å sikre at de er virkelig godartet.

Bryst klumper i Boys

Preadolescent og unge gutter er ikke immune mot bryst klumper. Din sønn vil oppleve sin egen bølge av hormoner som utøver en innflytelse på hans bryst vev. Denne tilstanden er ikke alvorlig, men gutten som har merk bryster kan utvikle noen reelle bekymringer om hvordan det gjør ham ser. Dette vevet kan forsvinne i løpet av to måneder til to år. Du bør ha din sønns barnelege holde et tett øye med denne ekstra bryst vekst for å sikre at det er godartet og at det forblir slik.

Gynecomastia

Brystvev din sønn utvikler kalles gynekomasti. Dette er en fast klump som vises under en brystvorte eller begge brystvortene hans. De kan være øm, spesielt når de vokser. De kan være ujevne i størrelse. Gynecomastia kan kjøre i familier. Det er mest vanlig hos gutter som er større tenåringer (høyere eller tyngre eller begge). Gynecomastia kan utvikle som følge av fedme.

Når skal bekymre deg om en klump

For både mannlige og kvinnelige ungdom, bør du bekymre deg for en klump når den vokser, hard, unmovable og forårsaker misdannelser. Hvis klumpen gjør sin tilstedeværelse kjent før barnet ditt når hun fylte 10 år, eller om det er et sår i huden eller smilehullet over klump, hvis klumpen er mer enn en 1/2 inches i størrelse, eller hvis barnets brystvortene er lekker melk, blod eller annen væske, ta henne med til legen umiddelbart. Hvis klumpen ikke forsvinner innen to år eller om hun har andre symptomer som vekttap og nattesvette, gå til legen.

Bryst klump Under Nipple

Bryst klump Under Nipple


Bindevev i brystet inkluderer melkekanalene, som er bittesmå passasjer som transporterer melk til brystvortene. Melkekanalene kan bli blokkert og betent, noe som resulterer i en sykdom som kalles melke duct ektasi, og du kan legge merke til et bryst klump under brystvorten.

Identifikasjon

Mammary duct ektasi oppstår vanligvis hos kvinner i 40-årene og 50-årene, under eller etter overgangsalderen. Selv om det er normalt å være bekymret for et bryst klump under brystvorten, er denne sykdommen ikke et tegn på brystkreft, og øker ikke risikoen for brystkreft.

Betraktninger

Alder relaterte hormonelle endringer kan føre til melke duct ektasi, samt nikotin fra røyking, noe som fører til at melkekanalene til å utvide og bli betent. "Hvis brystvorten plutselig trekkes innover i stedet for å peke på, kan melkekanalene bli betent og infisert", ifølge Mayo Clinic. En nylig trukket brystvorten kan også signalisere en mer alvorlig tilstand, for eksempel kreft.

Effekter

Selv om noen kvinner ikke opplever symptomer fra mammary duct ektasi, andre kan oppleve væske fra brystvortene fra en eller begge brystvortene, som kan være en skitten hvit, svart eller grønn farge. Andre symptomer kan være ømhet og rødhet i brystvorten eller området rundt, og et bryst klump eller fortykkelse under brystvorten.

Diagnose

Etter legen din tar en medisinsk historie, og utfører en fysisk eksamen, kan det hende du trenger ytterligere tester, som kan inkludere en ultralyd, slik at legen kan vurdere din melkekanalene under brystvorten, en mammogram, for å undersøke brystvev, og en prøve av brystvorten din væske, som skal analyseres av et laboratorium.

Hjem Rettsmidler

Prøv disse hjem rettsmidler for å redusere ubehag i brystene: For å redusere smerte og hevelse, bruke en varm komprimere til din brystvorte området. Bruk en god støtte-BH eller pleie pad for å holde væske fra brystvortene væske lekker gjennom klærne. Ikke sove på siden av den berørte bryst, for å minimere hevelse og hindre ytterligere ubehag.

Løsninger

Dine symptomer kan løse uten behandling, men hvis du har smerter eller infeksjon, kan legen forskrive et kurs av antibiotika i 10 til 14 dager. Du bør ta antibiotika selv om du føler deg bedre eller symptomene forsvinne helt. Milde smertestillende som for eksempel paracetamol eller ibuprofen kan også tas for bryst ubehag. Hvis antibiotika og hjem rettsmidler ikke er effektive, kan du ha påvirket melk duct fjernet, gjennom et lite innsnitt på kanten av brystvorten areola. Men, er kirurgi sjelden nødvendig for å løse melke duct ektasi.

Er hevelse i ansiktet behandles med steroider?

Hevelse i ansiktet kan starte uten advarsel. En person kan virke helt frisk og våkne opp med et hovent ansikt på enten en eller begge sider. Svellingen kan være både frustrerende og forårsake ubehag. The American Osteopathic College of Dermatology slår fast at det er steroid behandlinger som kortison som kan hjelpe noen opplever hevelse i ansiktet.

Årsaker

Ansikts svelling kan skje som et resultat av en allergi eller sensitivitet overfor mat, kjemiske eller naturlige produkter slik som pollen, støv eller midd. Slik hevelse også resultater fra Kimura sykdom, en ikke-smertefull hevelse i halsen eller i ansiktet. The Johns Hopkins leddgikt senteret sier at denne tilstanden er mer utbredt i asiater og unge voksne.

Årsaker

Behandling for ansikts hevelse avhenger av årsaken og hvorvidt eller ikke svellingen fortsetter. Hvis allergier eller noen type følsomhet fører ansiktet til å svelle, fjerne kilden for irritasjons kan ofte løse problemet. Noen steroider kan også føre til hevelse i ansiktet. Når problemet er unødvendig, returnerer ansiktet til det normale.

Behandling

For mange er det hevelse i ansiktet og på halsen kritisk og krever øyeblikkelig legehjelp, spesielt når utsiden hevelse er ledsaget av halsen hevelse stengt, noe som gjør det vanskelig å puste. Oppsøk lege umiddelbart hvis dette er tilfelle.

I tilfeller av Kimura sykdom, en form for steroider som kalles kortikosteroider er ofte foreskrevet av lege for å redusere hevelse symptomer. Kortison kan også brukes til å redusere ømhet og hevelse assosiert med inflammasjon. I noen tilfeller kan kirurgi være et mulig botemiddel. Alltid konsultere legen din om råd og behandlingstilbud.

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for Menn og Kvinner

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for Menn og Kvinner


Føler du noen ganger at huden i ansiktet ditt er for løs, eller du er ganske tynn og kan ikke bli kvitt det dobbel hake? Eller du bare ønsker å forbedre utseendet på ansiktet samlet? Jeg skal gi deg trening tips for å opprettholde en sunn ansikt og føler. Dette vil hjelpe deg til å føle ganske trygg i utseendet på ansiktet ditt. Jeg vil også gi deg tips om hva du skal sette på ansiktet og hvordan å vaske den. Du trenger ikke botox, og flertallet av disse tipsene krever svært lite penger, utenom kanskje å kjøpe et produkt eller to.

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for Menn og Kvinner

•  Bli kvitt en dobbel hake. Det er frustrerende når du er ganske tynn, men du har en lubben ansikt. Hvis du er innhold i denne looken, hei, ikke noe galt med det. For ikke å si en tyngre ansikt er ikke attraktivt. Uansett, sitter i stolen. Deretter bøye hodet bakover, ser opp i taket. Med leppene lukket, begynne å lage en tygge bevegelse. Gjør dette 100 ganger hver dag. I løpet av noen uker bør du vite en liten forskjell. Jeg begynte å gjøre dette i et år, og nå har jeg merke til en annen i huden min og selv benbygning. Resultatene var fantastisk. Jeg er ikke lenger usikker over strukturen i ansiktet mitt.

Å gjøre huden din strammere og etablere mer av en kinnet bein. Med leppene lukket, sitter på en stol, suge i kinnene dine. Suge dem i 100 ganger, med leppene helt lukket. Gjør dette daglig.

Få huden din strammere rundt kjeven. Dette er en fin måte å få en fastere kjeve. Det er to ting du kan gjøre. En, prøv å ta tungen din, og hold den på slutten av nesen et par ganger. Andre, sitter på en stol, holde kjeft og prøve å senke haken. Gjør dette med leppene stramt. Dette er en fin måte å virkelig stramme huden din opp rundt kjeven og under kjeven.

Vask ansiktet med veldig kaldt vann. Vær modig her, men dette virker! Er det noen som husker den avdøde Paul Newman (RIP), som stadig ville vaske ansiktet i isvann? Vel, hadde Paul Newman som fabelaktig ansikt i så mange år for en grunn. Dette er anti-aldring, noe som vil hindre rynker. Dette var Paul Newman hemmelige, kaldt vann er svært bra for huden. Det vil stramme det opp også. Du kan være 40, og har ansiktet til en 30 år gammel!

Sett Virgin Coconut Oil i ansiktet ditt. Det er ingen sunnere eller bedre olje for huden din, enn Virgin Coconut Oil. Noen mennesker begynner å kalle meg kokos.

Drikk mye vann. Vann er veldig sunt for ansiktet og huden generelt. Det spyler ut giftstoffer og gir huden din en naturlig look.

•  Spis frukt. Ikke spis mye fet mat. Spis mer frukt og grønnsaker. Du trenger for å få de riktige vitaminer inn i systemet ditt. Unngå mye salt.

Bryst klumper forårsaket av for mye koffein

Typer bryst klumper

Det er to generelle kategorier av bryst klumper. Ondartet (kreft) klumper er unormal og ofte livstruende utvekster av celler som legene prøver å stoppe gjennom kirurgi kombinert med stråling eller cellegift. Disse forsøkene er ikke alltid vellykket, men.

Godartet bryst klumper, som kan utvikle seg i mer enn 50 prosent av den kvinnelige befolkningen, er ikke en sykdom, men en naturlig form av vev endring som er vanligvis ikke farlig. Faktisk er mange godartede klumper løses opp på egen hånd. De kan også bli tappet eller kirurgisk fjernet, og en rekke andre kirurgiske anvendelser kan hjelpe til å lindre ubehaget de forårsaker. En biopsi kan finne ut hvilken type klump har blitt oppdaget.

Hver generelle kategorien av bryst klump har spesielle egenskaper. En cancerous klump er vanligvis fast å ta på, har ujevne kanter og kan festes til huden eller intern vev. Endringer i hudens tekstur og brystvorte størrelse kan også være merkbar. Godartede vekster, mange av dem er identifisert som fibrocystic klumper, pleier være glatt, har selv kanter og bevege seg lett ved berøring. De er også fast eller cystisk (endring i form når trykket). Hvordan og hvorfor disse godartede utvekster oppstår og hva som irriterer dem er ikke klart, og har vært gjenstand for mye debatt.

Godartet klump Irritasjon

Arbeidet med å observere hva som utløser vekst og irritasjon av godartet bryst klumper har ført mange leger og kvinner til å anta at godartet bryst klumper er direkte forårsaket eller irritert ved å drikke kaffe eller andre koffeinholdige drikker. Men en rekke kliniske studier designet for å teste denne teorien ikke knytte koffein bruk til godartet bryst klump vekst eller følsomhet. Nylig har legene antydet at koffein ikke kan direkte inflame klumper men i stedet utløse hormonelle ubalanser som gjøre det. Dette er i tråd med det faktum at mange kvinner slutte å rapportere godartet klump ubehag etter overgangsalderen, når hormonelle ubalanser flate ut noe. En studie publisert i oktober 2001 tidsskriftet Fertility and Sterility viste at å drikke koffein betydelig økt kvinners østrogennivå tidlig i menstruasjonene.

Forskning publisert i American Journal of Public Health viser at koffein kan faktisk gnist hormonelle svingninger, noe som er viktig hvis endringer i hormonnivåene utløse bryst smerter og betennelser. Separate grupper av kvinnelige studenter ved Oregon University og i Kina viste økninger i premenstruelle symptomer etter å ha drukket koffein-laden drikker. En annen studie publisert i oktober 2001 tidsskriftet Fertility and Sterility viste at å drikke koffein betydelig økt kvinners østrogennivå tidlig i menstruasjonene.

Noe forskning har forsøksvis knyttet til bruk av selektive serotonin reopptakshemmere, en kategori av legemidler som brukes til å behandle depresjon, til brystforstørrelse og andre abnormiteter, inkludert kreft. Mer forskning er nødvendig for å bekrefte denne teorien.

Forebygging og behandling

Legemidler som brukes til å kontrollere hormonnivåer, for eksempel Danazol, Tamoxifen og bromokriptin har bidratt til å dempe ubehag, men alle har ubehagelige bivirkninger og kan forstyrre effektiviteten av p-piller. Østrogen-progesteron terapi har også vært effektiv, men dette har også bivirkninger, og i noen kvinner bruken kan øke risikoen for å utvikle kreft.

Redusere koffein forbruk, unngå tobakksbruk og følge en lav-fett diett alle bidra til å redusere eller eliminere fibrocystic bryst klumper. Kan vise seg nyttig å ta vitaminer A, E og B, og nattlysolje i tillegg.

Hvordan å miste vekt i ansiktet raskt

Når du snakker med din nabo eller møte din gamle high school venn, er det første folk legger merke til ansiktet ditt. Hvis du gått opp i vekt eller gått ned i vekt, er ansiktet den første indikatoren. Det er derfor folk er på utkikk etter måter å miste vekt fra ansiktet. Vektøkning og oppblåsthet gjør at ansiktet ser fett. Å miste ansikt fett bør du begynne å miste din generelle kroppsfett. Gjøre enkle endringer i livsstil for å hindre ansiktet fra oppblåsthet og ta minst noe av vekten av ansiktet ditt relativt raskt.

Hvordan å miste vekt i ansiktet raskt

•  Drikk minst åtte 8-oz. glass vann om dagen. Uten vann, begynner kroppen å lagre vann for å sikre at det kan utføre sine normale aktiviteter. Ansiktet ditt ender opp oppsvulmet. Hvis du drikker tilstrekkelige mengder vann, slutter kroppen å lagre det og begynner å skylle den ut.

Reduser saltinntaket. Kroppen vil beholde vann i kroppen din til å fortynne overflødig salt for å beskytte vev fra salt skadelige effekter. Unngå frossen mat som er høy i natrium, chips og junk food. Dryss salt på maten i stedet for å bruke en skje.

•  Unngå alkohol. Alkohol tørker kroppen, noe som resulterer i ansiktet oppblåsthet. Det er også høy i kalorier. En 5-oz. glass vin inneholder 100 kalorier. Alkohol forbruks resultater i total vektøkning, og spesielt legger pounds til ansiktet. Unngå enhver form for alkohol - vin, øl eller brennevin.

Tren regelmessig. Målet for en sprek 30-minutters trening som rask gange, løping, sykling eller dans. Aerobic brenne kalorier og svette får rids av vann vekt, noe som resulterer i en slankere kropp og ansikt. Øke varigheten av treningsøktene som kroppen din blir vant til øvelsen.

Hvordan å miste vekt i ansiktet på en uke

Hvordan å miste vekt i ansiktet på en uke


Ansiktet ditt er din introduksjon til verden. Det er hva folk fokusere på når du snakke, smile eller flørte. Makeup kan hjelpe fremheve dine vakre øyne eller hjelpe skjule mørke ringer, men når du finner ansiktet ditt er rundere eller ser tyngre på grunn av vektøkning eller vann oppbevaring, kan makeup bare dekke det overskytende vekt. Ikke slite - det finnes måter å slanke profilen din og gjøre dette i løpet av kort tid. Du kan også legge merke resultater i så lite som en uke.

Hvordan å miste vekt i ansiktet på en uke

Workout

Jim Karas, livsstil ekspert, forteller hans klienter er det ikke mulig å få øye redusere, men ansiktet har en tendens til å være ett område av kroppen som viser resultatene av vekttap først. Velge en trening, lære om, og skreddersy en ernæring plan til dine behov setter deg på din vei til bedre helse, en slankere profil, og en mer energisk livsstil. Implementering av din trening og ernæring plan i din daglige rutine og holde en oversikt i et tidsskrift holder deg våken til din fremgang. Det kan ta litt tid i henhold til vekttap og fitness behov for å nå ditt endelige mål, men du vil merke positive endringer underveis som bidrar til å holde deg motivert.

Drikk minst åtte glass vann hver dag. Dette vil holde vannet går gjennom kroppen din i stedet for deponering i områder som ansiktet ditt. Når du ikke drikker nok vann kroppen begynner å hoarde fuktigheten som allerede er i systemet forårsaker vannretensjon og oppblåsthet. Innlemme frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. De er vann og næring rik så vel som lav i kalorier. Begrens mengden av bearbeidede matvarer du tillater i kostholdet ditt. Bearbeidet mat er normalt svært salte og kan få ansiktet til å bloat.

Arbeid musklene i ansiktet med denne yoga trening. Kinnet løfteren fungerer ansiktsmusklene og bidrar til å bekjempe tyngdekraften. Lag en stor åpen munn smil, åpne munnen bredere og danner en lang 'O' kaste overleppen over tennene, smiler å løfte kinnmusklene opp, plasserer pekefingrene på den øverste delen av kinnet rett under øynene, slappe kinn muskler og la dem gå tilbake til utgangsposisjonen, og smile igjen løfte kinnmusklene opp igjen. Dette kalles et kinn push-up. Gjør 10 repetisjoner.

Hvordan bli kvitt fett Klumper

Hvordan bli kvitt fett Klumper


Bli kvitt fett i kroppen din tar trening og enda viktigere, et sunt kosthold fylt med frisk frukt, grønnsaker og korn. En lav-fett diett vil oppmuntre vekttap i hele kroppen. Selv om du ikke kan målrette en del av kroppen til å gå ned i vekt, mens resten av det forblir den samme, kan du gå ned i vekt i hele kroppen slik at det ser og føles mer tonet og sunn dag for dag.

Hvordan bli kvitt fett Klumper

Hvordan å miste fett Klumper

Endre din diett for å være en som er lav i fett og høy i fiber. En diett som består av magert kjøtt, nøtter, grønnsaker og fiber er ansett som en lav-fett diett som hjelper til å skylle kroppen for giftstoffer, inkludert overdreven vekt. Denne typen diett er som bidrar til fett Shedding og samlet vekttap. Mange ernæringsfysiologer og dietitians kreditt diett for å være opp til 70 prosent av grunnen til at folk mister vekt, ifølge WebMD. Derfor, uten et godt kosthold, kan du trene mye, men se litt forskjell. Ved å spise fornuftig og sunt, vil du begynne å føle en positiv forskjell umiddelbart, og se resultatene i løpet av få uker.

Sørg også for å drikke rikelig med vann for å skylle ut systemet når du begynner den nye kosten. Dette vil bidra til å fjerne giftstoffer som gjør at du begjærer mat som er dårlig for deg, og hjelper også skylle fettet ut av systemet.

Begynn en konsekvent cardio trening plan. Prøv minst tre dager i uken for å trene 30 minutter om dagen. Du kan gjøre øvelser som jogging, svømming, hastighet gange eller ved hjelp av elliptiske i intervaller. Med andre ord, hvis du var å jogge, ville du jogge i fem minutter, gå i ett minutt, deretter jogge i fem minutter før 30 minutter er utløpt. Intervalltrening har vist seg å være den mest effektive måten å gå ned i vekt raskt fordi det sjokkerer kroppen til å bruke lagret fett for å holde energien oppe, derfor brenner ekstra fett du vil miste, i henhold til "The New York Times."

Ved toning kroppen din med cardio trening, vil du selv ut fettlagrene under huden, som vil gi huden og kroppen en samlet jevnere utseende.

Bruk toning lotion for å bli kvitt cellulitter. Disse kremer kan hjelpe til å glatte huden og til å redusere forekomsten av klumper forårsaket av cellulitt. Du kan kjøpe disse lotions hos din lokale stoffet butikken. Hvis du føler at din sak er alvorlig, kan det også være lurt å sjekke med legen din, som kan foreskrive kremer for å hjelpe glatte huden, eller gjøre selv prosedyrer som for eksempel laser hud terapi, som bidrar til å stramme og glatte huden.

Hint

  • Som med alle diett og treningsprogram, bør du sjekke med legen din før du starter diett for å være sikker på at det er en sunn livsstil endring som er bra for deg og kroppen din.

Eye Følsomhet grunn av helvetesild i ansiktet

Eye Følsomhet grunn av helvetesild i ansiktet


Helvetesild er forårsaket av en gjentakelse av varicella zoster-virus (VZV), et av de humane herpes virus. Når det reaktiverer i en nerve i ansiktet, kan det føre til øye følsomhet og andre relaterte symptomer.

Typer

To typer av helvetesild, kan føre til øyet følsomhet: herpes zoster ophthalmicus (helvetesild i øyet) og Ramsay Hunt syndrom, eller shingel som berører øret og ansiktet.

Herpes Zoster Ophthalmicus

Herpes zoster ophthalmicus kan gjøre øyet altfor følsom for lys (et symptom kalt fotofobi), ifølge Merck Manuals.

Andre symptomer

Ifølge Merck Manualer, andre symptomer på herpes zoster ophthalmicus inkluderer pannen prikking og utslett, smerte, hevelse i øyelokket og hornhinnen, og overflødig blod i mange lag av øyet.

Ramsay Hunt syndrom

Ramsay Hunt syndrom kan gjøre det vanskelig å lukke øyet på den berørte side av ansiktet. Ifølge Mayo Clinic, andre symptomer inkluderer smertefulle utslett rundt øret eller munn, svakhet i ansiktsmusklene, øresmerter og ringing, hørselstap, en følelse av spinning og endringer i smak.

Behandlinger

Behandlinger for herpes zoster ophthalmicus og Ramsay Hunt syndrom inkluderer muntlige antivirale medikamenter og kortikosteroider, ifølge Merck Håndbøker og Mayo Clinic. Andre behandlinger for Ramsay Hunt syndrom inkluderer diazepam for svimmelhet og smertestillende, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan behandle en klump på hodet

Hvordan behandle en klump på hodet


Hvis du er med noen som blir truffet i hodet, er den første timen viktig å finne ut om klump eller skade er farlig. Enten du behandler hodet klump av et barn, en venn eller et annet familiemedlem, er det viktig å handle raskt og rolig for å finne det beste løpet av handlingen. Selv om de fleste hode klumper ikke krever medisinsk behandling, noen er farlige og trenger rask og umiddelbar behandling. Kjenner faresignalene.

Hvordan behandle en klump på hodet

•  Legg pasienten ned umiddelbart etter hodeskade. Plasser pasienten på ryggen med hodet helt rett og forhøyet litt. Slå av alle lysene i rommet for å slappe av og berolige pasienten.

stoppe blødningen. Legg et stykke gasbind eller klut over hodet såret og trykk til blødningen stopper.

Se etter faresignalene. Hode klumper er farlig når intrakranielt hematom, eller blødning i og rundt hjernen, oppstår. Hvis pasienten har en hodepine som forblir den samme eller blir verre over en time, har problemer med å holde balansen, er oppkast, svimmel, bevisstløs eller opplever alvorlige humørsvingninger, ringe 911 umiddelbart, da disse er tegn på alvorlig hodeskade.

redusere hevelse. Et hode klump oppstår når vevet rundt hodebunnen blir betent. Selv om et hode klump kan se alvorlig, hvis det ikke er ledsaget av noen av symptomene i trinn 3, er hodet klump mest sannsynlig ikke farlig. Fortsett å overvåke hodet klump i løpet av de neste dagene, mens bruk en frossen vaskeklut til klump i 15 minutter en gang i timen for å ta hevelse.

Kontakt lege hvis over de neste dagene, opplever pasienten forvirring, bevisstløshet, alvorlige blødninger, hodepine, eller noen av de faresymptomer i Trinn 3. Behandling kan inkludere reseptbelagte medisiner som kodein for smerte.

Hint

  • Spør pasienten hans adresse og andre kjente spørsmål til. Hukommelsestap og forvirring kan signalisere alvorlige hodeskader.
  • Hvis hodeskade er ledsaget av blødning som ikke vil stoppe, gå til legevakten umiddelbart.

Hvordan behandle klumper i brystene

Du har oppdaget en klump i brystet og begynne å få panikk, forestille alle slags worst-case scenarier. Men det trenger ikke å være en skremmende situasjon hvis du tar de riktige skritt for å behandle et bryst klump og søke medisinsk behandling. Studier viser at nesten 80 prosent av massene ende opp som godartet. Men uansett hva det gjelder, er det en rekke behandlingstilbud tilgjengelig.

Hvordan behandle klumper i brystene

Hvordan behandle klumper i brystene

•  Finn ut om du har klumper i brystet (s). Det anbefales at kvinner gjennomføre en selvundersøkelse av brystene sine hver måned i forbindelse med regelmessige besøk til gynekolog. Hvis en klump oppdages, enten av deg eller legen din, er avgjørende for bryst helse oppfølgende behandling.

Få en ultralyd og en mammografi. Ta kontakt med en lege for en vurdering av bryst klump og gjøre en avtale. Tettheten av klump vil avgjøre hva slags masse det er. Det finnes forskjellige typer klumper: cyster, som er væskefylte blærer som er generelt fast; solide brystkreft massene, som kan være godartet eller ondartet; og fibroadenomas, som er solid, gummi massene med godt definerte grenser som hovedsakelig godartet.

Ha en biopsi gjort. Hvis en ultralyd er mangelfulle, har en klump økt i størrelse over tid eller legen din anbefaler det, bør du ha klump vevsprøve. Disse testene brukes til å avgjøre om klumpen er godartet eller ondartet. En fremgangsmåte er finnålsaspirasjon biopsi, der både væske og celler fjernes fra en cyste med en liten nål. En annen er kjernebiopsi, hvor en bred-kanyle settes inn, og en sylindrisk del av brystet massen er fjernet. Videre behandling er avhengig av om det utskårende del av bryst klump eller fluid er bestemt til å være godartet eller ondartet.

•  Vurder excisional kirurgi for godartede klumper. Noen leger anbefaler å fjerne klumper hvis de blir bekymringsfullt eller hvis de vokser raskt og kompromiss andre bryst strukturer. Kirurgi innebærer vanligvis narkose og er gjort på poliklinisk basis med en kort restitusjonstid.

Start en løpet av behandling for ondartet brystkreft klumper. Hvis en biopsi avgjør massen er kreft, vil legen din vil fjerne kreft - og noen ganger forbundet lymfeknuter, hvis berørt - og starte en stråling og kjemoterapi. Du kan plasseres på hormonbehandling etter en lumpectomy i et forsøk på å hindre en gjentakelse av brystkreft. I ekstreme tilfeller er en mastektomi gjort for å fjerne hele brystet og stoppe spredningen av kreftceller.

Vær oppmerksom på at nye klumper kan danne. Spesielt med godartet bryst klumper som fibroadenomas, er det en god sjanse for at du vil oppdage nye massene. Hvis dette er tilfelle, bør du ta turen tilbake til din lege eller gynekolog for å håndtere situasjonen og gi riktig løpet av behandlingen.

Hint

  • Menn kan også få brystkreft klumper, så menn bør også gjennomføre selv undersøkelser.
  • Ikke forsinke medisinsk behandling hvis du oppdager et bryst klump.

Symptomer på brystkreft klumper

Det er ikke uvanlig for kvinner, særlig i alderen 30-50, for å ha bryst klumper. Det store flertallet av disse klumper er ikke kreft. Mange går unna på egenhånd. Mens en kvinne opplever bryst klumper kan hun ha en rekke symptomer fra dem. Som med alle endringer i kroppen, bør lege informert av disse bryst klumper når de dukker opp.

Pain

Smerte er den vanligste og åpenbare symptom på brystkreft klumper. Hormonelle endringer (Menstruasjon, graviditet) kan gjøre bryst klumper mer smertefull. Fibrocystic bryst sykdom er også en godartet tilstand som forårsaker smertefulle klumper skal vises. Smerte kan variere fra en mild verke til en alvorlig skyting eller stikkende smerter.

Ømme å ta på

Noen bryst klumper har ingen symptomer før de er trykket på. Disse hardere klumper (ofte lipomas) er vanligvis består av fettvev. De føler anbud når trykket og kan være smertefullt når de forstørre og blir gnidd av armbevegelse eller klær. Klumper som bare ømme å ta på kan også være fra en feit nekrose, forårsaket av en skade på hud eller blåmerke.

Størrelse

En endring i størrelsen på bryst klumper er ikke uvanlig med cyster. De kan føle seg annerledes når de vokser og avtar med en kvinners månedlige syklus. Symptomer på slike typer bryst klumper inkluderer en følelse av tyngde før menstruasjonssyklusen når cyste forstørrer.

Rødhet

Hvis rødhet, hevelse og varme oppstå med bryst klumper, kan det være et tegn på en infeksjon. Symptomer på infiserte klump - også kalt en abscess - inkluderer følelsen generelt syk og kjører en feber. Infeksjoner er mest vanlig etter graviditet når en kvinne ammer. De bør behandles av en lege, som trolig vil foreskrive antibiotika. Mens sjeldne, er det også mulig at rødhet kan være forårsaket av en blodpropp, som også må sjekkes av en lege.

Discharge

Noen ganger vil et bryst klump produsere utflod fra brystvorten. En intraductal papillomer er en klump som kan bringe en blodig utflod fra brystvorten. Klar eller brun utflod er også en mulig symptom fra bryst klumper.

Betraktninger

En klump eller endring i brystet bør undersøkes av lege. Brystkreft vanligvis ikke har symptomer, men kan bare bli diagnostisert med biopsi. Dersom det skjer endringer i bryst, vil legen utføre et mammogram og eventuelt et bryst sonogram for å bestemme behovet for en biopsi.

Bryst klump Informasjon

Et bryst klump refererer til en masse eller hevelse som utvikles i brystet fra en vekst av vev. I de fleste tilfeller et bryst klump skjemaer fra en godartet (ikke-cancerous) tilstand.

Størrelse og form

Bryst klumper kan være ulike størrelser og kan eller ikke kan ha forskjellige grenser eller en rund form. Noen klumper kan også vises hardere eller mer bevegelig enn andre.

Utseende

Vanligvis kan du ikke se et bryst klump; men de er noen ganger ledsaget av væske fra brystvortene, rødhet eller hevelse.

Pain

Smerter ikke alltid følge bryst klumper. En svært smertefullt bryst --- spesielt med betennelse --- bør bringes til lege oppmerksomhet umiddelbart.

Årsak

Bryst klumper kan være forårsaket av en rekke ting, inkludert fibrocystic bryst sykdom, fibroadenomas, skade, sykdom eller rett og slett hormonelle svingninger.

Brystkreft

Brystkreft faktisk danner inne i cellene av brystet. Selv om en klump kan tyde på kreft, oftere det er fra en godartet tilstand.

Betraktninger

Enhver klump --- spesielt en som er uvanlig fra det som føles mest av tiden --- bør vurderes av en lege.