Digidexo.com

progesteron mat

Mat som inneholder naturlig progesteron

Mat som inneholder naturlig progesteron


Progesteron er et hormon som finnes i både menn og kvinner, selv om den er identifisert som en kvinnelig hormon. Det balanserer virkningen av østrogen i kroppen. Kvinner produserer hormonet i eggstokkene, der det virker å regulere slimhinnen i livmoren. Hos kvinner er progesteron terapi brukes som prevensjon, for å stabilisere menstruasjonsblødning uregelmessigheter, for å redusere PMS symptomer og som en del av postmenopausal hormonbehandling (HRT).

Progesteron i menn

Menn produserer hormonet i sine testikler, hvor det til slutt blir omgjort til testosteron. Hos menn er progesteron terapi brukes til å hjelpe prostata helse, redusere prostataforstørrelse og kan forebygge prostatakreft. Progesteron terapi blir typisk utført ved hjelp av en injeksjon, pille, eller krem.

Wild Yams

Wild yams, for ikke å forveksles med dyrket yams eller søte poteter, inneholder en naturlig form for progesteron, men har ikke vist seg å være effektive. Ifølge Dr. Andrew Weil, "Wild yams (dioscorea) har blitt fremmet som en kilde til naturlig progesteron for lindring av menopausale symptomer eller en rekke andre kvinnelige problemer som spenner fra menstruasjonssmerter til månedlige humørsvingninger. Krav om effektiviteten av vill yam krem ​​er basert på det faktum at ville yams inneholder en forløper for steroidhormoner som kalles diosgenin. imidlertid diosgenin i seg selv ikke har noen hormonell aktivitet og kan ikke omdannes i menneskekroppen til noe som gjør. "

Sink og Progesteron

Den beste næringsstoff å konsumere for å øke nivået av progesteron er sink. Sink er et hormon regulator i både menn og kvinner. Sink bidrar til å øke kroppens nivå av progesteron, og samtidig redusere nivået av østrogen. Sink har også en rekke andre helsemessige fordeler, for eksempel: å forsterke immunforsvaret, opprettholde sterke bein, tilheling av sår og bevare energinivået.

Mat kilder til sink

Sink som vanligvis er funnet i proteinkilder. Høye kilder til sink er: magert rødt kjøtt, østers, mørk-kjøtt kalkun, bønner, hvetespirer, tofu, egg, melk, yoghurt, frokostblandinger, hele korn og grønne grønnsaker. Sink er ofte bedre absorbert av kroppen når den forbrukes sammen med en kilde til vitamin C.

Sinktilskudd

Langsiktig kosttilskudd med sink med over 50 milligram per dag bør diskuteres med legen din, da det kan føre til en kobber-mangel. Sørg for å inkludere noen sink du spiser som en del av en daglig multivitamin i dette beløpet. Doser over 150 milligram bør unngås, da de kan forårsake svimmelhet, diaré, tretthet, oppkast, apati og mangel på muskel koordinering.

Mat som inneholder progesteron

Progesteron er et dyr hormon ansvarlig for den kvinnelige menstruasjonssyklusen, og det spiller en stor rolle i fruktbarhet og oppfatning. Det er bare noen få kilder av progesteron i matvarer, men økende progesteron nivåer har vært kjent for å ha en positiv effekt på evnen til å bli gravid og bære et foster.

Wild Yams

Wild yams er fulle av naturlig progesteron. De kan spises som poteter og også funnet i aktuell kremer.

Meieri produksjon

Melkeprodukter er rike på progesteron grunn av det faktum at melkekyr har progesteron overspenning fra å gjennomføre sine kalver.

Beef

Biff kan ha mindre nivåer av progesteron, men kan øke menneskelige progesteron nivå når det er spist på en jevnlig basis.

Kylling

Kylling inneholder nivåer av progesteron, spesielt i det hvite kjøttet.

Egg

Egg har høyere nivåer av progesteron i plommen i egget.

Bivirkninger av mikronisert naturlig progesteron

Mikronisert Naturlig Progesteron er et medikament alternativ til syntetisk progesteron behandling. Det er tilgjengelig som en vaginal gel påføres huden og indikert i behandlingen av en rekke forskjellige gynekologiske forstyrrelser. Mikronisert naturlig progesteron behandling regnes som trygt og uten uønskede langtidsvirkninger. Men fortsetter studiene avsløre potensielle bivirkninger av døsighet og mild sedasjon hos noen pasienter. Selv om mindre alvorlig enn syntetisk progesteron, kan noen bivirkninger resulterer fra generell drive eller økt konsentrasjon av naturlig progesteron i kroppen. Mulighet for enkelte bivirkninger kan føre til pasienter med andre pre-eksisterende medisinske tilstander.

Døsighet og Mild Sedasjon

Når det tas i høye doser eller med mat som kan øke frekvensen av absorpsjon, kroppen din kan reagere på høye progesteron konsentrasjoner med midlertidig døsighet og mild sedasjon.

Pre-eksisterende forhold

Pågående studier indikerer muligheten for giftige bivirkninger hos kvinner som allerede lider med udiagnostisert vaginal blødning, tromboemboliske sykdommer og leverskader.

Peanut Allergi

Peanøttolje brukes i syntesen av den naturlig progesteron gel. Derfor bør kvinner med noen peanut allergier ikke bruke denne formen for medisinering på grunn av potensielle allergiske reaksjoner.

Progesteron Over-eksponering

Generell eksponering for høy dosering eller hemmet absorpsjon av andre medisiner kan føre til generelle bivirkninger forbundet med progesteron høy konsentrasjon som vaginal tørrhet, økt blødning, gjennombruddsblødninger, ustabil vektøkning, tretthet og noen humørsvingninger.

Alternativ til Syntetisk Progesteron

Mikronisert naturlig progesteron tilbys som en tryggere, mindre negativ og rimelig alternativ til syntetisk progesteron. Men det er best å konsultere legen din før du starter behandling eller selvmedisinering på grunn av konflikter med pre-eksisterende medisinske tilstander.

The Best Natural Progesteron

Progesteron er det hormonet i en kvinnes kropp som styrer fruktbarhet og graviditet. Det er produsert i binyrene, morkaken og eggstokkene. Det legger grunnlaget for den månedlige perioder, unnfangelsen prosessen og graviditet. Progesteron er et levedyktig, nødvendig hormon for en sunn generelle vedlikeholdet av en kvinnes varierende system.

Progesteron

Progesteron nivåer trenger å bli balansert for optimal helse og komfort. Nivåene er tilbøyelige til å svinge i kvinner og ikke så ofte hos menn. Det spiller en nøkkelrolle i sunn funksjon av kroppen. Det er for det meste produsert av eggstokkene. Binyrene, og glial og hjerneceller produserer også det. Progesteron nivåer har en tendens til å stige for det meste i løpet av den siste fasen av den månedlige perioden kalles lutealfasen. Progesteron-nivåer vil vanligvis lavere som et resultat av kronisk stress, østrogen dominans, mangel på næringsstoffer, for mye sukker, insulinresistens, medisiner eller ikke nok mosjon.

Svingende Levels

Det er de uregelmessige progesteron nivå som manifesterer seg i negative bivirkninger. Naturlig progesteron krem ​​kan bidra til gjeninnsette en balansert hormonnivå. De varierende progesteron nivå kan forårsake slike bivirkninger som PMS, søvnløshet, mat cravings, svingninger i humør, depresjon, oppblåsthet, migrene, uregelmessig menstruasjon, hetetokter, inkontinens, endometriose, ufruktbarhet, vaginal tørrhet, inkontinens, endometriose og osteoporose. Progesteron krem ​​kan også bidra til å beskytte mot brystkreft og livmorkreft. Det kan behandle livmor fibroids og regulere koagulering av blodet og blodsukkernivået. Det anses å være en naturlig vanndrivende.

The Best Natural Cream

Naturlig progesteron krem ​​kan kjøpes over disk. Livs Flo har en effektiv merke som heter Progesta-Care for å hjelpe til å balansere hormonnivået. Det skal påføres direkte på huden og absorpsjonsprosessen vil arbeide seg inn i fettet lag under. Du bør bruke mellom 20 og 40 milligram hver dag. Jo lenger en kvinne som benytter krem, vil de mer merk de positive effektene være. Det skal gnis på to ganger per dag på områder av ditt valg i en vekslende mote som inkluderer: mage, indre armer, ansikt, lår, bryster og rumpe. Det bør brukes i 21 dager og deretter stoppe for de sju dagene når du har mensen. Ifølge leger, har de naturlig progesteron krem ​​ingen bivirkninger. Det motsatte gjelder for den syntetiske progesteron som har en stor mengde av negative bivirkninger og er risikofylt for en kvinne helse.

Urter for lav progesteron

Progesteron er et hormon som produseres av eggstokkene hos kvinner. Det er nøkkelen i normal funksjon av reproduktive system. Ubalanser av hormoner som progesteron kan ha ubehagelige bivirkninger, som humørsvingninger, infertilitet og tretthet. Under overgangsalderen, vil en kvinnes kropp produserer mindre progesteron. Det er urter som kan hjelpe regulere denne ubalansen.

Dong Quai

Dong quai rot har vært en del av kinesisk medisin i tusen år. Den vokser i fjellområder og er medlem av selleri familien, som er tilgjengelig i kapselform eller som pulver. En anbefalt behandling innebærer frisk eller tørket dong quai brygget som te. Ta 1 ts. av blad, blomst eller rot og legge den til en kopp varmt vann. Dekk og bratt for 10 til 20 minutter. Drikk to til fire ganger daglig.

Bukkehornkløver

Bukkehornkløver er også kjent som gresk høyet søke eller fugle foten og brukes som smakstilsetning for mat. Hvis tatt som en urte supplement, følger den anbefalte doseringen som følger med produktet. Ikke ta bukkehornkløver hvis du har en blodpropp lidelse, for eksempel hemofili, eller hvis du har diabetes. Det kan påvirke blodpropp og blodsukkernivået. Det er tilgjengelig i tablettform eller som pulver. Drikk et glass vann når du tar bukkehornkløver.

Lakris Root

Lakris rot er en urte supplement som brukes for fordøyelsesproblemer samt hormon ubalanser. Den er tilgjengelig som en kapsel og pulver. Det er viktig når du tar lakris som et supplement til å følge doseringsanvisningen som følger med produktet. Ikke ta det hvis du tar prednisolon eller andre legemidler for hormon kontroll. Må ikke brukes hvis du tar diuretika eller legemiddel mot høyt blodtrykk. Bivirkningene av lakris er noe kontroversielt. Det er best å sjekke med legen din før du bruker det som et supplement

Maca Root

Maca rot hensikt å øke fruktbarheten. Det var en stift mat for den andinske mennesker på grunn av sin innvirkning på fruktbarheten. Den er tilgjengelig i pulver, flytende, tabletter eller kapsler. Doser varierer med produktet, men mest anbefalt 450 mg, tre ganger daglig. Personer med skjoldbrusk forhold bør ikke ta maca rot.

Advarsler

Du bør ikke ta noen urte supplement uten samtykke fra legen din. Hvis du oppsøke legen din for enhver tilstand, sørg for å fortelle ham om du tar noen kosttilskudd. Urte kosttilskudd er ikke godkjent av Food and Drug Administration. Følg instruksjonene for dosering følger med alle produktene. Hvis du overdose, søke medisinsk hjelp umiddelbart. Vær klar over forholdsreglene som er oppført med urte supplement produkter for å unngå interaksjoner med andre legemidler.

Slik Lavere progesteron og østrogen

Et hormon ubalanse kan ha svært uheldige bivirkninger for både menn og kvinner. I menn, kan et overskudd av østrogen føre til hårtap, vektøkning og nedsatt sexlyst. For kvinner, symptomene er like. Det kan også føre til uregelmessige menstruasjonsperioder eller øke effekten av menopause symptomer som hetetokter og nattesvette. Det er mange måter å påvirke hormonbalansen og senke østrogen og progesteron, inkludert endringer i livsstil og reseptbelagte medisiner.

Slik Lavere progesteron og østrogen

•  Unngå soya-rik mat. Disse matvarer inneholder soya isoflavoner, som øker østrogenproduksjonen. Matvarer som soyabønner, tofu og soyamelk kan alle forårsake overflødig østrogen for å bli produsert, så holde seg borte fra disse alternativene.

Oppgave. Fettvev produserer østrogen; hvis du er overvektig, kan dette føre til nok overflødig østrogen til å bli produsert til ubalanse dine hormoner. Trening og kosthold vil hjelpe deg å miste vekt, som igjen vil redusere produksjonen av østrogen.

Bruk hormonell prevensjon piller. Det er to typer av pillen som kan regulere hormoner. Progestin bare piller vil påvirke nivået av progesteron, mens kombinerte piller vil regulere både østrogen og progesteron. Prevensjon regulerer hormonbalansen og normaliserer kvinnens menstruasjonssyklus ved å bringe hennes hormonnivået i balanse.

Unngå mat rik på diosgenin, som yams. Diosgenin er et kjemikalie som øker progesteron produksjon og bør unngås hvis du prøver å senke progesteron nivåer.

Øk fiber inntaket. Dietter som er rike på fiber hjelpe fordøyelsen, som kan sikre at østrogen er riktig metaboliseres og bygger ikke til overmål i kroppen din.

Progesteron og vekttap

Progesteron og vekttap


Når hormonene er ute av balanse, kan vektøkning være et resultat. Progesteron kan være ute av balanse av forskjellige grunner. P-piller og menopause er to faktorer som kan påvirke nivåene av hormoner i en kvinnes kropp. I noen tilfeller fører til mangel på progesteron vektøkning, og i andre, tilsatt progesteron kan føre til vektøkning. Vektkontroll er et viktig mål for kvinner som har ubalanser av dette hormonet.

Menopause

Progesteron er en av de hormoner som sykdommer hos kvinner i overgangsalderen. Denne reduksjonen er forbundet med en vektøkning. Vannretensjon er den viktigste årsaken. Progesteron har virkninger på metabolismen, insulinnivåer, tyroid hormon, søvnløshet, stemnings og også. For å opprettholde en sunn vekt i overgangsalderen, er det nødvendig å forholde seg til disse endringene.

Prevensjon

Noen p-piller inneholder syntetiske progesteron. De har vært kjent for å øke vektøkningen på grunn av økt sult. En rekke piller som forårsaker en slik intens ønske om mat er mini-pillen. Denne pillen er en progestin-only (syntetisk progesteron) prevensjonsmiddel.

Vannretensjon

Den væskeansamlinger som følge av tap av progesteron under menopause kan adresseres på en rekke måter. Bruk mindre salt eller bruke salterstatninger og unngå salt helt. Drikk kaffe og te. Spis vanndrivende mat som agurk og tomater.

Vekttap metoder

Når man diskuterer prevensjon med legen din, spør om pillen han forskrivning vil gi deg en større appetitt. Hvis ja, lage planer for å kontrollere den. For både overgangsalderen og prevensjon hormonelle ubalanser, iverksette tiltak tidlig. Øvelsen fungerer som en appetitt suppressant, så registrer deg for en gym medlemskap eller bli med i en aerobictime. Drikk isvann for å fylle opp og kontrakt magen. Spis fiberrik mat for en følelse av fylde. Finne interessante aktiviteter å fylle opp dagene dine og holde sinnet og hendene opptatt.

Expert Insight

Konsultere legen din dersom du ikke kan oppnå vekttap på egen hånd. Menopausal vektøkning kan være forbundet med hjertesykdom og andre alvorlige tilstander. Prøv vekttap på egen hånd først, men hvis de ekstra pounds ikke vil gå bort, søke hjelp. Likeledes, hvis du er på p-piller som er tunge på progesteron, og vekttap blir nødvendig, gjør ditt beste. Hvis du ikke kan gjøre det på egen hånd, bør du vurdere konsultasjoner med en kostholdsekspert samt legen din.

Progesteron Effekter på menn

Selv progesteron er ofte betraktet som en "kvinnelig" hormon, pattedyr av begge kjønn trenger det for å leve fordi det bidrar til å normalisere binyrene. Men ifølge Red Orbit nettstedet, er lite kjent om rollen av progesteron hos menn.

Funksjon

Progesteron er skapt hos menn i testikkelvevet og binyrene. Den tjener som en forløper for andre hormoner slik som kortisol og testosteron. Kortisol bidrar til å øke blodsukkeret og bistå i metabolizing mat, mens testosteron bistår i vekst av mannlige kjønnsorganer og veksten av bein, muskler og hår. Som menn alder, deres nivåer av progesteron produksjonsnedgang. Denne nedgangen i progesteron deretter fører til en nedgang i produksjonen av alle andre hormoner.

Betydning

Lavere nivåer av progesteron i den mannlige organ kan føre til vekst av tumorer, inkludert i prostata, i henhold til den røde Orbit nettsiden.

Fordeler

Menn som tar progesteron kosttilskudd, vanligvis anbefales for de som er i slutten av førtiårene og eldre, nyte en økt nivå av energi og libido. Progesteron bidrar også til å forhindre prostatakreft. Imidlertid er bruken av progesteron terapi kontroversiell.

Funksjon

Progesteron er nyttig for menn som har en overdreven mengde av østrogen. Innføring av mer progesteron kan hjelpe flate ut høye nivåer av østrogen som kan føre til problemer som dårlig søvn og økt vektøkning.

Advarsel

Menn med leverforhold eller andre kroniske medisinske problemer bør snakke med sin lege før du bruker progesteron fordi hormonet kan forårsake leversvulster, ifølge en artikkel i tidsskriftet "Cancer Research." Langvarig bruk av progesteron kan også føre til hormonelle ubalanser, prostataforstørrelse og vektøkning.

Holistisk tilnærming til behandling av lavt progesteron nivå

Progesteron er et hormon som produseres i eggstokkene for å forberede livmoren for implantasjon av det befruktede egget som fører til graviditet. Dette hormonet er et avgjørende element i unnfangelsen og i utviklingen av embryoet.

Årsaker til lav progesteron

Lav progesteron nivå kan føre til en avbrutt graviditet. Det er mange faktorer som kan føre denne høsten i hormon telle: Stress, usunt kosthold, østrogen dominans i kroppen, mangel på mosjon, overgangsalder og noen medisiner, for å sitere den vanligste.

Symptomer

Når nivået av progesteron faller, kan noen av de følgende symptomer overholdes:
• Hetetokter
• Redusert seksuell lyst
• Depresjon
• fibrocystic bryster
• Vektøkning
• Uregelmessig menstruasjonssyklus
• Infertilitet
• Tyreoideadysfunksjon
• Galleblæren sykdom
• Lavt blodsukker
• Panikkanfall
• Vann oppbevaring
• Vaginal tørrhet
• Tretthet
• tap Minne
Tatt i betraktning viktigheten av progesteron i utviklingen av embryoet, er det viktig at en nøyaktig telling av progesteron-nivået er laget, slik at en passende forebyggende og korrigerende behandling kan initieres.

En helhetlig tilnærming

En helhetlig tilnærming bør vurdere de psykologiske, fysiske, åndelige, sosiale og miljømessige pasientens behov. Hvilken behandling er nødvendig? Gitt progesteron teller, bør hva korreksjon bli innført? Er det behov for progesteron terapi? I så fall må pasienten bli minnet om viktigheten av går riktig med terapi.
I tillegg, for en helhetlig tilnærming for å lykkes, må pasienten være klar over disse viktige aktiviteter:
• overvåking hormon lesing
• syklus kartlegging
• kontrollere stressnivået
• redusere eksponering for giftstoffer via en vanlig leveren detox
• delta i regelmessig mosjon
• opprettholde ideell høyde-vekt-forhold
• holde kolon i sjakk
• unngå raffinert og bearbeidet mat
• ta kosttilskudd regelmessig
• drikker 8-10 glass vann
• unngå koffein
• avslapning / meditasjon
Den andre vinkelen til en helhetlig tilnærming er åpenhet for å behandlingsmetoder. Selvfølgelig, det er konvensjonell medisin ansette syntetiske stoffer og andre forberedelser. Så det er alternativ medisin som fremmer bruk av ikke-legemidler for behandling.

Tradisjonell kinesisk medisin

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) gjør bruk av urtemedisin avledet fra røttene, Barks, blomster og frukter av medisinske planter til å behandle lidelser i kroppen, inkludert hormonell ubalanse. Det fremmer også akupunktur for å frigjøre kroppen fra smerte og stress.

Naturmedisin og Aromaterapi

En annen behandling type er naturmedisin, en disiplin som tror på kroppens evne til å helbrede seg selv. Den bruker mat, mosjon og varme for å hjelpe kroppen i sin naturlige helbredelsesprosessen.

Og, selvfølgelig, det er aromaterapi, en metode som tror på den helbredende kraft av essensielle oljer når massert til de deler av kroppen som er fortvilet.

Er det matvarer som naturligvis øke progesteron?

Er det matvarer som naturligvis øke progesteron?


Svært få matvarer inneholder hormon forbindelser som er bioidentical til menneskelig progesteron. Imidlertid har mange kvinner lykkes overvinne fertilitetsproblemer, høy-risiko svangerskap, og hormonelle ubalanser som polycystisk ovariesyndrom bruker mat som naturligvis øke progesteron nivå.

Plant progesterones

Wild yam er kjent for å inneholde hormonliknende stoffer som er svært lik progesteron, og det kan stimulere kroppens egen produksjon av hormonet. Husk at søtpotet, en annen grønnsak, ikke inneholder disse stoffene. I USA, er myke søtpoteter vanligvis merket som yams; Regjeringen krever etiketten også si søtpotet, så les nøye.

Sanne Progesteron

Eggeplommer og meieriprodukter inneholder begge respektable mengder sant progesteron, men det er ikke kjent hvor direkte de samhandler med den menneskelige kroppens egne progesteron butikker.

Matvarer med vitamin B-6

Valnøtter, hele korn, forsterkede frokostblandinger, og soyamelk alle inneholder store mengder vitamin B-6, som kan være avgjørende for å opprettholde ideelle østrogen-progesteron balanse.

Mat som inneholder sink

Sink er antatt å være avgjørende for å produsere tilstrekkelig nivå av progesteron, så høy sink matvarer som rødt kjøtt, skalldyr, kylling og kalkun kan alle øke progesteron nivå.

Kulinariske urter

Gurkemeie, som finnes i karri, kan øke kroppens progesteron nivå, som kan timian og oregano. Inkludert en av disse i hvert måltid kan bidra til å opprettholde god hormonbalanse.

Mat som øker østrogennivået

Mat som øker østrogennivået


Dietary østrogen (phytoestrogen) kan bli funnet i en rekke matvarer og urter, selv om nivåene varierer i henhold til kilden. Studier har vist fytoøstrogener ha helsemessige fordeler som inkluderer redusert risiko for brystkreft, prostatakreft og kardiovaskulær sykdom, så vel som beskyttelse mot osteoporose og avlastning av menopausale symptomer. Kvinner kan spise mat med høyt østrogen for å forsyne kroppen med østrogen det er behov for å lindre menopause symptomer. Det er fem grupper av fytoøstrogener som kan finnes naturlig i mat.

Bioflavonoider

Bioflavonoider finnes naturlig i en rekke forskjellige planter, og er kjent for å hjelpe kroppen til å regulere østrogennivåer. Resveratrol er en bioflavonoid som forekommer naturlig i druer og rødvin, og har blitt klassifisert som en phytoestrogen basert på dens evne til å binde seg til og aktivere østrogenreseptorer. Bioflavanoids finnes i grønnsaker, noen urte te og krydder. De gir druer deres fiolett farge, og de som finnes i soyabønner har noen østrogen-lignende aktivitet, så vel. Studier har også vist at bioflavanoids kan erstatte østrogen og lindre hetetokter i overgangsalderen kvinner. Flavonoider kan bli funnet i nesten alle planter, men konsentrasjonen varierer. Sitrusfrukter, for eksempel, bokhvete og alle hvite og gule blomster har svært høye konsentrasjoner.

Flavones

Flavones er en del av den gruppen av fytoøstrogener som kalles flavonoider også. Flavones er til stede som flavonoid glykosider (sukker) i blomster, blader og frukt vev av levende planter. Flavones i enkelte matvarer har vist seg å regulere østrogennivå. Disse matvarer inneholder selleri frø, persille, selleri, grønn pepper, timian, kamille, gulrøtter, olivenolje, peppermynte, rosmarin og oregano.

Isoflavoner

Soya er den vanligste matkilde av isoflavoner, men de kan også finnes naturlig i belgfrukter, alfalfa, kløver og lakris. Studier har vist at kvinner gitte isoflavon kosttilskudd og melk i en periode på en måned lenger opplevd menstruasjonssykluser, som er fordelaktig fordi de resulterer i redusert levetid eksponering overfor østrogen og lavere risiko for brystkreft. Isoflavoner finnes i høy konsentrasjon i soya bønner og soyabønneprodukter, slik som tofu, soyamel og nudler. Kalsium-befestet soyamelk er en phytoestrogen rik matkilde.

Coumestrol

Coumestrol, en annen type av flavonoid, har vist seg å etterligne den biologiske aktivitet av østrogen. Coumestrols er funnet i en rekke planter, og på grunn av deres østrogeniske aktivitet, har de blitt studert for å finne ut hvor de kan brukes til å behandle naturlig østrogennivåer hos kvinner. Coumestrol kan finnes i flere typer belgfrukter, rosenkål og spinat, men kan finnes i høyere konsentrasjoner i kløver og soyabønner.

Lignans

Lignaner stimulere produksjonen av kjønnshormon-bindende globulin (SHBG), et glykoprotein produsert i leveren. Lignaner er blitt vist å redusere brystkreftceller. Kvinner som inntar mat med høye konsentrasjoner av lignans erfaring økt progesteron-til-østrogen-forhold, og færre anovulatorisk sykluser, som er eggløsningssyklus hvori eggløsning ikke finner sted. Dette indikerer at inntak av lignans resulterer i forbedret eggstokkfunksjonen. Lignans kan bli funnet fiberrike matvarer som linfrø, samt andre oljeholdige frø som sesam. Det er også funnet i hele korn som knapt og hvete, belgfrukter som bønner, lima bønner eller kikerter og grønnsaker som gulrøtter, aubergine, yams eller gresskar.

Andre østrogen-rik mat

Det er flere andre matvarer som inneholder fytoøstrogener som hjelper regulere østrogennivået naturlig. Frukt som epler, dadler, plommer og kirsebær, og grønnsaker som rødbeter, tomater, oliven, poteter, agurk, aubergine og brokkoli er alle kilder til naturlig østrogen. Du kan også prøve korn som havre, humle og ris, eller frø som fennikel, solsikkefrø og alfalfa. Bønner som gule erter, black-eyed peas, lima bønner og marinen bønner er østrogen-rik mat og urter og krydder med østrogen-lignende egenskaper inkluderer hvitløk, ingefær, salvie te, gurkemeie og oregano.

Årsaker til lav progesteron

Progesteron er et steroid-aktig hormon som er direkte involvert i den reproduktive system av kvinner, og andre kvinnelige pattedyr. Andre naturlig produserte former av progesteron kommer fra planter som Yam familien, som gjør det mulig for forskere å lage syntetiske hormon for behandling av mangler. Når en kvinne opplever lave nivåer av progesteron, kan det påvirke flere aspekter av hennes fysiske og følelsesmessige tilstand, samt selv være en faktor i infertilitet, så behandling er nødvendig. Oppdager tegn og årsaker til lav progesteron er viktig i å søke behandling.

Østrogen

Noen ganger vil kroppen produserer for mye østrogen i visse tilfeller, for eksempel i tilfeller av fedme og med hormon medisinering. Fettcellene holde og produsere østrogen, så egentlig den mer kroppsfett du har, jo mer østrogen som produseres i kroppen din, dette vil i sin tur redusere nivåene av progesteron som produseres naturlig.

Insulin

Når en persons kropp har en toleranse for insulin produksjon, kan dette føre til at hormoner for å bli ubalansert, senke progesteron produksjonen i kroppen. Motstand av insulin alle sammen er en ledende faktor i tillegg.

Stress

En høy spenning livsstil vil også bevirke kroppens evne til å skape og produsere progesteron. Anstrengende fysisk stress samt psykiske traumer og angst alvorlig endrer kroppens hormoner og deres produktivitet.

Diett

Underernæring vil ikke bare påvirke indre vitale organer, men din hormonproduksjon også. For at kroppen din til å pumpe hormoner som progesteron gjennom kroppen, bør riktig ernæring følges.

Inaktivitet

Avstå fra regelmessig trening fører hormoner å noen ganger gå i dvale eller redusere produksjonen. Dette fører til traumer til hormonproduserende kjertler i kroppen, og derfor hindrer evnen til å frigjøre nødvendig progesteron.

Medisiner

Avhengig av medisiner du er på, kan det påvirke mengden av progesteron kroppen produserer og absorberer. Visse hormonbehandlinger endrer kroppens evne til å absorbere produseres naturlig hormoner, slik som progesteron, og til og med østrogen eller testosteron.

Mysterier

Noen ganger, lege kan ikke finne ut den spesielle årsaken til lav progesteron, i hver kvinne, det er derfor det er best å trene riktig ernæring sammen med en aktiv og sunn livsstil. Unngå å drikke og spise fra plastbeholdere, og spesielt unngå å varme opp mat i plastbeholdere. Legene har funnet en link i mange progesteron relaterte symptomer med inntak av materialer i plastbeholdere og beholdere.

Hva Mat & Herbs for overgangsalder?

Hva Mat & Herbs for overgangsalder?


Hvis menopause mysteriet forårsaker forvirring, er første skritt å erobre symptomene er å huske matvaregrupper. Etter en godt balansert kosthold er alltid en god måte å føle seg bedre. Husk å spise tre næringsrike måltider om dagen, sammen med noen få sunne snacks. Ta det med ro på fet mat, proteiner og karbohydrater. Flere urter fungere godt for å dempe overgangsalder symptomer og tilby andre helsemessige fordeler, også.

Grønnsaker

Naturlig soya matvarer inneholder fytoøstrogener, planteøstrogen som klinke til kroppens østrogenreseptorer, hermet kvinnelige kjønnshormoner. Det er en viss bekymring for at phytoestrogens føre til en økt risiko for kvinner som har en familiehistorie med brystkreft. Tofu, stekt soya nøtter og soyamelk er gode kilder. Andre matvarer som inneholder fytoøstrogener inkluderer gulrøtter, yams, bønner og belgfrukter, epler og poteter. Ifølge drweil.com, er effekten av soya kosttilskudd tvilsom, som er sikkerheten av produktene. Soy matvarer inneholder også isoflavoner, som bidrar til å balansere hormonnivået. Kalsium-rik mat som ost, grønne grønnsaker, sardiner og fiken bidra til å holde osteoporose i sjakk.

Svart cohosh

Klaseormedrue roer menopausale symptomer for noen kvinner. Selv om det ikke er bevis, synes urten å regulere hormonproduksjonen og kroppstemperatur, og dermed redusere forekomsten og alvorlighetsgraden av hetetokter og nattesvette. Klaseormedrue ser ut til å lindre depresjon, angst og hjertebank, så vel.

Rødkløver

Ifølge Natural News, rødkløver også en god kilde til fytoøstrogener. Denne velkjente urt ser ut til å hjelpe på flere måter. Det lindrer ikke bare alle symptomer på overgangsalder, men tilbyr også andre helsemessige fordeler som å øke gode kolesterolet, minske for hjertesykdom risiko i overgangsalder og bekjempe osteoporose.

Maca root

Søramerikansk maca rot er en hundre år gammel behandling for overgangsplager og seksuelle plager. Det lindrer tørrhet i skjeden og hetetokter ved å balansere ut progesteron og østrogen. Maca root gjenoppretter libido som menopause ofte tar bort. Den har evnen til å øke hukommelse og redusere virkningene av osteoporose.

Andre rettsmidler

Det er mange andre virkemidler for å roe symptomer på overgangsalder. Matvarer som fet fisk, rapsolje, frisk frukt og juice og melk vil hjelpe kroppen til å opprettholde vekten og holde seg hydrert. Linfrø reduserer alvorlighetsgraden av symptomene, og beskytter mot brystkreft og hjertesykdom. Sage, dong quai, asiatisk ginseng og kudzu synes å lindre hetetokter, humørsvingninger og tørrhet i skjeden, men disse urtene kan inneholde fytoøstrogener, så ikke bruk hvis brystkreft kan være et problem.

Progesteron krem ​​for overgangsalder

Som overgangsalderen nærmer seg, kan en kvinne begynner å oppleve fysiske symptomer på grunn av hennes kroppens redusert hormonproduksjon. Ifølge Dr. Nisha Jackson, forfatter av "The Hormone Survival Guide for perimenopause," progesteron mangel er den vanligste av alle hormonmangler hos kvinner i overgangsalderen. Progesteron, i krem ​​eller gel form, kan være tilpasset blandet på et apotek til en legens anbefaling, eller en kvinne kan velge en naturlig form for progesteron krem, tilgjengelig over disk.

Timing

Progesteron krem ​​anvendes i to vanlige måter. Den første innebærer å påføre kremen på huden på den 14. dagen i en kvinnes menstruasjonssyklus, og fortsetter å bruke det daglig i 14 dager. Den andre metoden instruerer kvinnen å bruke kremen hver dag unntatt for dager når hun har sin periode. Kvinner med mindre alvorlige overgangsplager kan ha nytte av den første metoden, og kan redusere antall dager til så få som to eller tre, hvis ønskelig.
For kvinner som opplever intense hetetokter, nattesvette eller hjertebank, kan den andre metoden for å søke progesteron krem ​​for en lengre regime være oppmerksom på. I tillegg kan kvinner som har gjennomgått en kirurgisk hysterektomi fordeler av en lengre søknadsperioder.

Søknad

Jackson anbefaler å påføre mellom 20 mg og 60 mg progesteron krem, to ganger om dagen i opptil 14 dager. Siden hormonet kommer inn i kroppen gjennom huden absorpsjon, områder der blodårene er nærmere hudens overflate er optimale. Disse omfatter den indre del av armene, i ansiktet, nakken og det indre området på lårene.
Naturlig progesteron kremer er ikke så sterk som resept progesteron kremer, så mer kan være nødvendig hvis du søker en over-the-counter krem.

Symptomreduksjon

Etter å ha startet en progesteron søknad regime, kan du føle deg roligere og du kan oppleve færre humørsvingninger samt færre depressive episoder. Som hormonet regulerer sunt blodsukker, kan mat cravings avta. Jackson rapporterer også at kvinner på en progesteron rutine kan føle seg mindre oppblåst og kan beholde mindre vann. Søvn kan bli bedre hvis du tidligere led av søvnløshet; men hvis din progesteron dosen er for høy for dine behov, kan du oppleve overdreven søvnighet.
Noen kvinner kan oppleve småblødninger mellom perioder eller deres menopausale symptomer kan øke i alvorlighetsgrad, selv om dette bare kan være en midlertidig bivirkning. Noen plagsomme bivirkninger fra progesteron krem ​​bruk bør rapporteres til legen din.

Hvordan bruke naturlig progesteron krem

Naturlig progesteron er laget av eggstokkene før overgangsalderen og av binyrene og fettceller etter overgangsalderen. Progesteron er det viktigste hormon i den kvinnelige kroppen. Naturlig depot progesteron krem ​​kan adressere mange underliggende årsaker til de fleste symptomene på progesteron / østrogen ubalanser. Denne artikkelen vil beskrive hvordan du bruker naturlig progesteron krem.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med legen din for å diskutere bruk av naturlig progesteron krem. Det er viktig at legen din vet at du vurderer bruk av naturlig progesteron krem. Naturlig progesteron krem ​​kan forstyrre andre hormon erstatning terapi eller medisiner. Legen din vil hjelpe deg å avgjøre om du bruker naturlig progesteron krem ​​er riktig for deg.

Finn naturlig progesteron krem. Det finnes en rekke naturlige progesteron kremer på markedet. Disse kan kjøpes på nettet eller på en naturlig mat / helse-butikken. Sørg for at kremen inneholder 20mg av progesteron per 1/4 ts. Dette er den anbefalte doseringen. Kremer kan komme i et rør eller i engangsbruk pakker. De engangsbruk pakker er mer praktisk og bidra til å levere en mer konsistent dose i motsetning til squirting en krone-størrelse dråpe ut av en tube. Enten vil fungere like effektivt.

Lær den riktige metoden for å bruke naturlig progesteron krem. Det normale nivå av progesteron (10 til 40 mg / dag) kan oppnås ved å anvende 1/8 til 1/4 ts. en eller to ganger om dagen (avhengig av bruk) over ett område av kroppen din som din mage, lår, ansikt eller armer. Ikke påfør kremen til brystene dine.

Bestem din grunn til å ta naturlig progesteron krem og følg instruksjonene for å søke. For PMS og infertilitet: Begynn å bruke krem ​​12 dager fra den første dagen i menstruasjonen. Bruk omtrent 1/4 ts. to ganger per dag (morgen og ved sengetid). Slutt å bruke kremen på dag 26. Fortsett på samme regime i påfølgende måned. For overgangsalder eller post hysterektomi: Påfør kremen 24 dager av måneden, og deretter avslutte for seks til syv dager. Påfør 1/4 ts. to ganger per dag om morgenen og ved sengetid for alle 24 dager.

Planlegg en oppfølging avtale med legen din. Du må kanskje blod arbeid for å finne ut om naturlig progesteron krem ​​fungerer og hjelper kroppen din å nå terapeutisk nivå.

Tips og advarsler

  • Det kan ta opptil tre måneder før du merker en forskjell fra naturlig progesteron krem.
  • Husk å rotere nettstedene når du bruker krem.
  • Konsultere med en lege før du starter noen form for naturlige hormonbehandlinger.

Hvordan ta Østrogen og progesteron for menn

Hvordan ta Østrogen og progesteron for menn


En sunn hormonbalanse er avgjørende for både menn og kvinner, spesielt siden våre hormonnivået endres etter hvert som vi blir eldre. De kjønnshormoner kan ha feiende effekter på generell helse, fra kjønn egenskaper til bein helse, til risiko og behandling av visse kreftformer. Mens testosteron er den dominerende mannlige kjønnshormonet, menn også produsere østrogen og progesteron i mindre mengder, og når balansen mellom disse tre hormoner er av, kan resultatene omfatte brystutvikling, osteoporose og mest illevarslende, forstørret prostata eller prostatakreft. Ofte er den skyldige en tilstand som kalles østrogen dominans. Heldigvis finnes det ting menn kan gjøre for å bidra til å gjenopprette den naturlige balansen av kjønnshormoner.

Bruksanvisning

•  Unngå overflødig inntak av østrogen samtidig som den støtter sunne testosteron og progesteron. Spis hormon-fri kjøtt og meieriprodukter. Unngå sukker, raffinert stivelse og andre glykemisk mat. Supplere din diett med antioksidanter vitaminene A, C, D, E, K og selen.

Unngå syntetiske kjemikalier. Kjøp økologiske produkter dyrket uten kunstgjødsel, plantevernmidler, eller plantevernmidler. Bruk kondom uten sæddrepende middel i stedet for hormon-frigjørende prevensjon som p-piller eller visse typer intrauterine enheter (iuds). Bruke enkle såper og vaskemidler; de har færre kjemikalier som kan inneholde Xenoestrogens (fremmede østrogener). Bruk glass eller keramikk for lagring i stedet for plast. Unngå bruk av plantevernmidler i din egen hage. Alle disse tingene kan inneholde xenoestrogens som binder seg til østrogenreseptorer i cellene og føre til østrogen-lignende effekter i hele kroppen din.

Ha endokrinolog overvåke spytt (ikke blod) hormon nivåer av progesteron og testosteron. Bruk progesteron og testosteron hud kremer (tilgjengelig i helsekostbutikker eller fra compounding farmasøyter) for å opprettholde spytt nivåer konsistente med at av friske modne hanner. Dr. John Lee, endokrinolog som beskrev østrogen dominans i 1980, anbefales 8 til 10 mg per dag av progesteron og 1 til 2 mg per dag av testosteron.

Ikke ta østrogentilskudd med mindre foreskrevet av lege. Noen menn ulovlig bruke østrogen for kort topp i libido og energinivået det angivelig leverer (dette synes å være spesielt interessante for body-building samfunnet), men østrogen bør egentlig bare brukes av menn med brystkreft eller prostatakreft. Selv i manns til-kvinne transseksuelle, inneholder østrogenbehandling nøye overvåking av bein og prostata helse, blant andre faktorer.

Hold en dagbok over hvordan du føler deg hver dag når du begynner å bruke noen hormon erstatning program. Oppmerksom på eventuelle endringer du opplever, enten de er knyttet til ditt nivå energi, libido, stemninger, eller tradisjonelle kjønnskarakteristika som tale klang, ansikts-og kroppshår, eller bryst eller hip form. Din endokrinolog trenger all denne informasjonen til å justere doser og avgjøre om ytterligere testing er nødvendig.

Progesteron Breast Vekst

Progesteron Breast Vekst


Progesteron samarbeider med østrogen i løpet av kvinnens menstruasjonssyklus, forbereder henne for en mulig graviditet, og bidrar til en økning i brystet hennes størrelse. Østrogen stimulerer veksten av brystvev mens progesteron fører til vann oppbevaring.

Vann Bevaring

Når en kvinne beholder vann, strekker hennes bryst vev for å imøtekomme den overflødig væske. Den strekker meldingene ømme bryster og ubehag. Dine bryster faktisk får større som følge av vann oppbevaring.

Behovet for Fluid

Eggløsningen skjer når progesteron nivåene stige og østrogennivåene reduseres. Selv om vannretensjon gjør at du føler deg feit og ubehagelig, er det behov for denne overflødig væske. I tilfelle at du blir gravid, er livmoren full av vann og mat, noe som gjør den klar til å være vert for fosteret.

Melkeproduserende celler

I tillegg til å øke væske i en kvinnes kropp, progesteron stimulerer også utvikling og vekst av melkeproduserende celler, som øker bryststørrelse.

Progesteron Øker Cell Size

Lobules og alveolene av det kvinnelige bryst blitt mer utviklet på grunn av progesteron, noe som fører til at alveolære celler til å bli større og bli "sekretorisk" i naturen (melkeproduserende).

Identifisere delene av brystene

Hver lapp i en kvinnes bryst består av mindre lobules. Melk er laget i lobules. Lobules og lapper er festet med små rør som kalles kanaler. Kanalene bære melken til nippel, i henhold til Womenshealthzone.net. Alveolene er en hul hulrom som er foret med melk-utskillende celler. Alveolene danne grupper av lobules.

Hva slags mat inneholder østrogen hormoner?

Hva slags mat inneholder østrogen hormoner?


Matvarer som inneholder fytoøstrogener inkluderer soya matvarer som tofu, soyamelk, tempeh og soya protein pulver. Andre matvarer har østrogen effekter, noe som betyr at kroppen kan "feil" dem for østrogen: fennikel frø og kanel er to eksempler.

Kvinner som gjennomgår menopause generelt opplever fallende nivåer av østrogen, og dette kan gjøre sine overgangsplager forverres. Sine leger kan råde dem til å spise mat som har fytoøstrogener å hjelpe dem øke sine samlede østrogennivå.

Overforbruk av isoflavoner som finnes i soya matvarer, derimot, kan øke risikoen for kreft hos noen mennesker. Se legen din først.

Identifikasjon av Foods Med fytoøstrogener

Matvarer som har fytoøstrogener inkluderer alle soya matvarer laget av soyabønner: soyamelk, kommersielle soya desserter, tofu ostemasse, soy pulver protein, tempeh og "uekte" hamburgere og pølser laget av soyabønner.

Andre østrogen matvarer inneholder alfalfa, epler, rødbeter, gulrøtter, kirsebær, kikerter, sitrusfrukter, black-eyed peas, egg, kanel, selleri, meieriprodukter, egg, fennikel frø, linfrø, hvitløk, poteter, hvete, yams, granatepler , røde bønner, solsikkefrø, tomater og salvie.

Betydningen av Foods Comtaining fytoøstrogener

Mens menn og barn kan ha nytte av å spise soya mat for sin protein og lite fett, er matvarer som inneholder fytoøstrogener normalt vektlagt for kvinner som opplever overgangsalderen: De trenger mer østrogen.

Vanligvis menopausale kvinner gjennomgår en slags hormon testing for å avgjøre om de trenger mer østrogen - som det finnes tre typer - eller et annet hormon.

Det er noe som kalles østrogenforstyrrende eller xenoestrogens, hvor ulike elementer i miljøet kan opptre som "falske østrogener" og bli absorbert av kroppen. Resultatet er en kvinne som fortsatt har en menstruasjonssyklus kan bli bedt om fra sin eksponering mot disse xenoestrogens å ha en annen syklus, selv om hun allerede hadde ett mindre enn fire uker før.

Hvis du er i overgangsalderen, spør legen din om du bør omfatte flere av de matvarer listet ovenfor for å øke nivået av østrogen.

Funksjoner av østrogen Foods

Soya mat en gang var ganske tørt og ikke svært velsmakende: I dag, som ikke er tilfelle. Sjokolade soyamelk eller krydret soya pølse koblinger kan kjøpes i de fleste helsekostbutikker. Kvinner som er på et begrenset kaloriinntak vil finne at 3 oz. av soya har bare 70 kalorier per unse og 7 g protein, ligner et egg og ca 23 mg isoflavoner, den dominerende typen av fytoøstrogener.

Kinesiske urter som rødkløver, klaseormedrue og dong quai kan gi isoflavoner, og det er derfor disse urter er kjennetegnet fremtredende i PMS og overgangsalderen kosttilskudd.

Betraktninger Når Spise østrogen Foods

Ikke selv diagnostisere. Hvis du er perimenopausal eller i overgangsalderen, har hormonnivået testet. Ikke alle kvinner trenger å legge østrogen mat til sine dietter: Noen kvinner kan ha for mye østrogen og være lav i progesteron i stedet.

Et spytt hjemme test eller en in-kontor blodprøve utført av en lege vil gi den informasjonen du trenger for å avgjøre om å spise phytoestrogenic matvarer er aktuelle for deg.

Spise visse matvarer vil ende opp avskrekkende fordelene avledet fra å spise soya mat. Forbruker brokkoli, kål, bær, bokhvete, sitrusfrukter, mais, fiken, grønne druer, hirse og hvitt mel antas å gjøre det vanskelig å absorbere isoflavoner du ønsker.

Kvinner med østrogen-matet kreftformer bør konsultere helsepersonell og ernæringsfysiolog i forhold til østrogen matvarer og andre nærings og slankespørsmål.

Misoppfatninger av østrogen matvarer

Soy matvarer har blitt konsumert av menn og kvinner i årtusener. Noen menn kan frykte at det å spise soya matvarer vil øke sine østrogennivået og "feminize" dem. Vanligvis er dette ikke en reell risiko for menn som de produserer slike store mengder av testosteron.

Det er en risiko for kreft hvis du overconsume soya matvarer: En studie i 1999 viste at kun bruker to porsjoner med en soyabasert protein pulver som gir 45 mg av soya isofavones en dag vil kunne øke cellevekst i kvinners brystvev.

Fordeler og risiko av progesteron krem

Østrogen og progesteron er to kvinnelige kjønnshormoner som normalt produseres av kvinner. Tilstrekkelig nivå av disse hormonene beskytte en kvinnes bein og hennes reproduktiv helse. Når en kvinne blir eldre og er ikke lenger menstruerer eller eggløsning, hennes hormonnivået svinge, noen ganger tar en nosedive, andre ganger bli for dominerende. Dette kan gjøre en kvinne symptomatisk (gi henne hetetokter, nattesvette, søvnløshet, vektøkning) og sette henne i fare for helseproblemer. Følgelig, noen kvinner velger å ta hormonbehandling (HRT), som kan inkludere både østrogen og progesteron.

Risiko

Tar progesteron i forbindelse med østrogen (hormonbehandling) kan øke risikoen for endometrium (livmorslimhinnen) kreft, ifølge Heartspring.com, fordi svært lite progesteron absorberes gjennom huden når en progesteron krem ​​brukes. Den primære hensikten med å ta progesteron er å beskytte endometriet når en kvinne tar østrogenbehandling, fordi østrogen kan mate noen kreftformer; men hvis progesteron kremer eller stikkpiller aren € ™ t absorbert tilstrekkelig av kroppen, er ingen beskyttelse gitt. Hvis for mye progesteron er tatt, kan den forstyrre, snarere enn forbedre, hormonbalansen. Forsiktighet må brukes når du tar eller bruke progesteron til huden slik at den ikke? € ™ t akkumuleres i den grad at disse forstyrrelser i adrenal hormoner oppstår.

Fordeler

Ifølge Dr. Loretta Lanphier, det er fordeler til en kvinne når hun tar naturlig progesteron krem ​​fordi det resulterer i en følelse av mental balanse og hjelper opprettholde hormonell balanse. Progesteron balanserer hormoner og holder østrogen fra å bli dominerende. Høye østrogennivået kan føre til brystkreft. Progesteron hjelper også hindre ømme bryster, normaliserer en womanâ € ™ s menstruasjonssyklusen og bidrar til å lindre PMS symptomer.

Dr. Andrew Weil forklarer at naturlig progesteron er foretrukket av de fleste kvinner til progestin, som er syntetisk progesteron. Kombinere østrogen og progesteron hindrer bentap, ifølge Dr. Weil, og lindrer menopausale symptomer. Det bør bemerkes at en kvinne ikke trenger progesteron terapi hvis hun ikke lenger har en livmor (post hysterektomi.)

Dr. John R. Lee, som pioner progesteron terapi for kvinner, til orde for å ta progesteron fordi det stimulerer beinbygning, som beskytter mot porøse, skjøre bein (osteoporose) og forbedrer den totale hormonbalansen post-menopause

Betraktninger

Hvis du kommer til å ta hormonbehandling og du havenâ € ™ t hadde en hysterektomi, anbefaler Mayo Clinic at du tar progestin, som kommer i ulike former, inkludert vaginal gels, piller, hud patch eller intrauterin enhet, sammen med østrogen som du tar.

Mat til Aid binyrene Funksjon

Binyrene er plassert på toppen av nyrene og produserer hormoner kortisol, DHEA, progesteron, østrogen og testosteron. Ifølge kvinner til kvinner, kan binyretretthet oppstå når en person er under stort stress og føre til symptomer som tretthet, søvnløshet, vekt endringer, depresjon, håravfall og andre uønskede effekter som har en innvirkning på livet til en person som lider fra binyretretthet. Binyretretthet kan bli angrepet naturlig gjennom visse endringer i livsstil. Det finnes en rekke matvarer som kan forbrukes eller unngås, noe som vil hjelpe til binyrene funksjon.

Gå Gluten-gree

Dr. Marcellle Plukk sier at mange kvinner med binyretretthet er følsomme for gluten, et protein som finnes i mange korn og brukt som tilsetning i matvarer. Eliminere gluten fra kostholdet kan bidra til å bekjempe binyretretthet og forbedre ytelsen til binyrene.

Skjær Tilbake på Sukker

Søte matvarer gi kortsiktig energi som ender i en krasj produsere ekstrem tretthet. Raffinert sukker og mel produsere en falsk bølge av energi og blir ofte spist av kvinner i tider med stress. Redusere antall mattilbudet med raffinert sukker og mel kan hjelpe binyrefunksjon.

Unngå koffein

Koffein gir et utbrudd av energi, men kan være skadelig for binyrene. Koffein legger mye stress på binyrene som kan føre til binyretretthet. Individer som håper å forbedre sin binyrene fungerer bør unngå koffein.

Iodized Sea Salt

Mens overdreven saltforbruk er ikke sunt, kan legge en liten mengde av iodized havsalt til en diett være bra for binyrene fungerer. Personer som lider av binyretretthet kan ha lavt blodtrykk og havsalt vil hjelpe dette problemet.

Næringsstoff tett Foods

Hensiktsmessig inntak av vitaminer og mineraler er vesentlig for binyrene funksjon. Å spise mat som har et høyt næringsinnhold kan bidra til å forbedre binyrene fungerer. Frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk og fjærfe er gode valg.