Digidexo.com

rød flekk under brystet

Utslett under brystet forårsaket av BH

Utslett

Kombiner svette, bakterier, vaskemidler, og stoff, og du har opprettet den perfekte oppskriften for en hud utslett. Kløende, humpete, svie, utslett under brystene --- selv irriterende --- er vanligvis forårsaket av svette og kan bli ryddet opp lett.

Eksem

Atopisk dermatitt --- kjent som eksem --- er forårsaket av bakterier som vokser på huden. Eksem er ikke ofte funnet under brystene; men hvis du har røde, tørre, kløende flekker av hud på armer, mage og bryster dette kan være eksem. Svetting, vaskemidler, menneskeskapte stoffer, og tørr hud kan utløse eksem. Bruk en fuktighetskrem under brystene dine hvis du huden er tørr og unngå silke, blonder, polyester eller spandex BH.

Allergisk reaksjon

Bra underwires eller foran hekter kan inneholde nikkel. Ifølge Mayo Clinic, er nikkelallergi en av de vanligste årsakene til et kløende utslett som vises når huden din berører et ufarlig stoff. Utslettet vil normalt vises med-i 12 til 48 timer etter at du har på deg bh og kan vare 2-4 uker. En nikkelallergi utslett forårsaker humper på huden, alvorlig kløe og rødhet. Hvis du utviklet et utslett etter å ha slått til en bra med under ledninger eller stoffet som dekker dine under ledninger på seg tynn, kan du være å ha en allergisk reaksjon på nikkel. Hvis du prøver en BH uten bøyle og utslett fortsatt varer lenger enn to uker --- kontakte legen din. Hvis utslettet forverres og blemmer drenering væske utvikle, søke øyeblikkelig hjelp.

Hot Hot Hot

De fleste utslett under brystene er forårsaket av miliaria krystallinsk --- enkelt sagt --- varmeutslett. Svette restene fanget under huden blokkerer svettekjertlene som forårsaker betennelse og utslett. Enkelte stoffer felle svette forårsaker svettekjertlene til å bli blokkert. Medisiner --- reseptbelagte akne, blodtrykk, blære, og ADD ADHD medisiner --- har vært knyttet til å varme utslett. Endringer i klima --- varmere temperaturer og høyere luftfuktighet --- kan utløse varmeutslett. Heat utslett forårsaker røde stikkende støt og er normalt kløende. Ifølge Mayo Clinic, går varmeutslett bort av seg selv, den beste måten å lindre symptomer er å kjøle ned huden og hindre svetting. Bruk bomull BH og holde huden under brystene dine rene og tørre; etter dusjing gjelder pulver i henhold til brystene dine før du tar på BH. Varmeutslett kan bli smittet hvis du har smerter eller hevelse i henhold til brystene dine, eller puss drenering fra utslett, kontakt lege.

Forebygging

Breast utslett forebygging tips:

Ikke ha på deg bh til sengs --- du huden trenger en pause på natten --- sove i bomull pyjamas eller naken på bomull.

Være kul --- unngå 100% polyester, silke og ull topper i sommer.

Vask bras regelmessig for å unngå bakterier.

Vask alltid nye BH før bruk dem.

Hvis du har store bryster finne en støttende bh --- som løfter brystene dine --- så huden under får luft.

Tegn og symptomer på en gjær infeksjon under brystet

Intertrigo er begrepet som brukes for å referere til gjær infeksjoner som oppstår når foldene av huden, slik som de under brystene, kommer i kontakt med hverandre. Gjær infeksjoner under brystene er forårsaket av normal hud flora gjengroing på grunn av den varme, fuktige miljø. De er mer sannsynlig hos kvinner med store bryster.

Effekter

De vanligste symptomene på en gjær infeksjon under brystene er rødhet og hevelse. I noen tilfeller kan det være oser og kløe i det berørte området. Små røde flekker noen ganger omgir hoveddelen av utslett. Huden kan flasse og bli ganske sår. Ubehandlede gjær infeksjoner i hudfolder kan forbli ubestemt tid.

Identifikasjon

På grunn av sin karakteristiske utseende, er en soppinfeksjon under brystene ofte tydelig diagnostisert av sitt utseende. Men hvis diagnosen er ikke umiddelbart klart, kan legen ønsker å utføre flere tester. Den vanligste testen brukes til å diagnostisere en soppinfeksjon under brystene er en KOH test. I denne testen blir en vattpinne eller skrape fra det påvirkede området ble behandlet med kjemikalier og sett under et mikroskop for å påvise gjær. En bakteriekultur kan også bli utført for å utelukke bakterielle infeksjoner.

Forebygging / løsning

Gjær infeksjoner under brystene kan behandles med over-the-counter medisiner solgt for fotsopp eller skrittsopp. Det er viktig å holde området tørt og rent før infeksjonen har ryddet opp. Du kan bruke en varm hårføner henhold brystene etter dusjing å fremskynde healing. Hvis infeksjonen ikke blir bedre i løpet av noen dager, bør du kontakte legen din. Du kan kreve reseptbelagte medisiner for å behandle infeksjonen.

Advarsel

Selv om en soppinfeksjon under brystene vanligvis ikke forårsake noen andre enn ubehag komplikasjoner, noen mennesker er på et høyere risiko for å utvikle problemer fra denne tilstanden. Hvis du har diabetes, har nedsatt immunforsvar, eller tar medisiner som reduserer din evne til å bekjempe infeksjoner, besøke en lege umiddelbart hvis du utvikler en soppinfeksjon under brystene. Sekundære bakterielle infeksjoner, cellulitt, sårdannelse på hud og kan være et resultat av en ubehandlet soppinfeksjon under brystene.

Betraktninger

Hvis du oppdager at du utvikler hyppige gjær infeksjoner i henhold til brystene dine, bør du vurdere om du har noen vaner som kan bidra til problemet. BH laget av syntetisk materiale, slik som nylon eller rayon, kan felle fuktighet og bidrar til problemet. Dette gjelder spesielt hvis du setter din bh på så snart du kommer ut av dusjen, og området er ennå ikke helt tørr. En annen årsak til gjær infeksjoner under brystene er ikke dusjing etter trening. Innestengt svette gir en utmerket vekstmedium for gjær.

Hvite flekker Utvikling på brystet

Hvite flekker Utvikling på brystet


Uavhengig av årsakene, kan det være pinlig når huden begynner å gjennomgå åpenbare endringer. Hvis du nylig har funnet ut at du har hvite flekker utviklings på brystet, er det noen forhold som kan være årsaken dem.

Tinea Versicolor

Tinea versicolor er en tilstand der en sopp som finnes naturlig på alles huden begynner å raskt formere seg og kolonisere i små flekker eller patcher. Dette kan føre til hvite flekker på det berørte området, inkludert brystet. Ifølge National Institutes of Health, unge menn er mest utsatt for å utvikle denne tilstanden.

Vitiligo

Vitiligo er en tilstand der flekker og flekker i huden mister sin pigment, noe som gir dem et hvitt utseende. The National Institutes of Health rapporterer at vitiligo kan kjøre i familier, og vanligvis begynner mellom alderen 20 og 30.

Lichen sclerosis

Lichen sclerosus er en annen hud tilstand som kan føre til hvite flekker eller flekker på brystet og andre deler av kroppen. Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer, vil huden bli veldig tynn og rynkete, og er utsatt for blåmerker.

Betydning

Av disse tre sykdommene, kan lichen sclerosus føre den mest fysisk skade på grunn av muligheten for blødning og arrdannelse knyttet til patcher. Disse hudsykdommer anses ikke livstruende.

Behandlinger

Behandling vil variere avhengig av årsaken, men det anbefales at du holder deg ute i solen eller bruke solkrem for noen av dem for å minimere forekomsten av de hvite flekker eller patcher.

Botemidler for Fungal Utslett Under Breast

Sopp bor i den menneskelige kropp, så vel som i luften, i jord og på planter. Inhalering ørsmå sporer i luften kan resultere i en soppinfeksjon i lungene eller utslett på huden.

Et sopp utslett under brystet er vanligvis resultatet av en sekundær infeksjon, på grunn av riper, gnaging eller irritasjon av området. Overdreven svette holder området fuktig, noe som gjør det til et ideelt grobunn for sopp.

Forebygging

Vask under brystet på bad eller dusj tid. Løft hvert bryst høy nok slik at du kan såpe under noen folder, tørk området grundig. Tyngre kvinner har flere hudfolder, så grundig rengjøring er spesielt viktig. Hvis huden er tørr, kan du bruke en fuktighetskrem for å unngå flassing og irritasjon.

Bære en form passer bra, og vask i varmt vann daglig for å drepe eventuelle bakterier på materialet. Varehus annonsere bh sittende klinikker, der du kan være riktig målt for å sikre riktig passform.

Høyt blodsukker er en yngleplass for soppinfeksjoner, så diabetikere bør følge en streng diabetiker kosthold, mosjon daglig, og overvåke blodsukkernivået.

Symptomer

I utgangspunktet vises en sopp utslett under brystet røde og hovne. Huden føles kløende, og mørkebrune flekker kan skyldes for mye skrape. Du kan legge merke til huden føles fuktig og lukter muggen. Ettersom infeksjonen utvikler seg, huden blir mørkt og misfarget og føles ru og tørr.

Hjem rettsmidler

Medisinert pulver som inneholder sink oksid, aloe ekstrakt og vitamin E er beroligende for irritert hud. Powder tørker området, frata soppen av fuktigheten den trenger for å overleve. Maismel fungerer på samme måte. Påføre et tynt lag av pulver for å irritert hud, minst to ganger daglig.

Over-the-counter og reseptbelagte medisinert kremer effektivt kontrollere sopp utslett under brystet. Se etter over-the-counter kremer som inneholder hydrokortison. Vanskelige tilfeller kan ta litt lengre tid å løse, slik at du kan trenge å konsultere legen din.

Tamoxifen

Tamoxifen er brukt til behandling av brystkreft, men det fremstår som en lovende behandling i å kontrollere soppinfeksjoner. Tamoxifen drept gjær i mus med candidainfeksjon i ny forskning utført ved University of Rochester Medical Center. "Det er fortsatt tidlig, men hvis tamoxifen, eller molekyler som det, viser seg å være en effektiv behandling mot alvorlige soppinfeksjoner, vil det være et kjærkomment tilskudd til vårt arsenal," Dr. Damian Krysan, en assisterende professor i pediatri ved Rochester University og forfatter av studien, sa i et universitet pressemelding.

I den samme undersøkelsen, tamoxifen, da tatt i svært høye doser, senket gjær nivåer ved 150 fold. Tamoxifen forårsaket død av eksisterende sopp celler og friske celler ikke blir smittet.

Mørke flekker på Face Treatment

Melasma er en tilstand som forårsaker hyperpigmentering, eller mørkere hud. Melasma kan forekomme hvor som helst på ansiktet, inkludert kinnene, over den øvre leppe, nese, hake og panne. De mørkere-fargede flekker kan variere fra tan til dyp brun. Melasma utvikler oftere hos kvinner enn menn. Disse hudforandringer er assosiert med hormonelle endringer som for eksempel graviditet, bruk av p-piller eller hormonsubstitusjonsbehandling. Andre årsaker kan være eksponering for sollys og bruk av medisiner som forårsaker følsomhet for sollys eller kosmetikk.

Krem Behandlinger

Azelainsyre krem ​​kan bremse melasma og stoppe produksjonen av pigment som gjør huden mørkere. Hydrokinon er en annen behandling. Hydrokinon, selv om, blokkerer den kjemiske prosess som skaper melanin. Det fjerner pigment fra huden.

Solkrem Behandlinger

Bruk solkrem daglig. Solkrem er ekstremt viktig - selv på overskyete dager eller innendørs - fordi sollys på ubeskyttet hud kan utløse mer melasma. Velg et produkt med en solfaktor (SPF) på 15 eller mer, og gir beskyttelse mot UVA og UVB stråler. De to ingredienser, titan og sinkoksyd, blokk sollys fra å trenge inn i huden. Bruk solkrem når du kjører eller sitter ved siden av et vindu. Fortsett å bruke solkrem selv etter melasma klarner å hindre at tilstanden gjenoppstå.

Kjemiske behandlinger

Prøv kjemisk peeling hvis melasma ikke falmer med andre behandlinger. Påføres huden, disse flytende løsninger skaper en mild kjemisk forbrenning som ligner på solbrenthet. Den brente laget vil flasse av, og ny hud vil forbli. Kjemisk peeling kan variere i styrke. Glykolsyre er den mildeste stoffet. Du kan også prøve microdermabrasion eller laser kirurgi.

Outcome

Misfarging av huden vil falme etter flere måneders behandling. For kvinner som utvikler mørke flekker under svangerskapet, vil det forsvinne etter at de føder. Mørkere hud kan forsvinne etter hormoner stabilisere eller om medisiner som prevensjon blir stoppet. Noen ganger, skjønt, patcher vil aldri forsvinne.

Forskjellen mellom portvins Flekker og Stork Bites i New borns

Port vin flekker, også kalt nevus flammeus, og stork biter, også kjent som lakse patcher og makulære flekker, er begge typer vaskulære fødselsmerker. Vaskulære fødselsmerker dannes når en mangel på nervefibre tillater små kapillærer for å ekspandere og forårsake en flekk under huden.

Identifikasjon

Portvin flekker ligne rødvin ble sprutet eller sølt på den nyfødte hud. Stork biter fremstå som mindre, lys rosa flekker.

Funksjoner

Portvin flekker ofte vises rosa og glatt på nyfødte, men blir tykkere og mørkere som barnet vokser. Stork biter ofte visne på egen hånd før barnet fyller to år.

Beliggenhet

Port vin flekker er først og fremst funnet på bein, armer, nakke og ansikt av nyfødte babyer. Stork biter vanligvis dannes på øyelokkene, pannen, overleppe, nese eller baksiden av halsen.

Effekter

Verken portvin flekker eller stork biter føre til at nyfødte noen form for smerte eller lidelse. Eldre personer kan vurdere sine portvin flekker pinlig og skjemmende.

Behandling

Laser terapi brukes ofte på fødselsmerker for å gjøre dem mindre synlige. Plastiske kirurger og hudleger vanligvis lysne mørke port vin flekker med en gul Pulsed-dye laser.

Betraktninger

KidsHealth.org rapporterer at om lag tre av 1000 nyfødte har port vin flekker. Stork biter er mer vanlig, som vises på 30 til 50 prosent av babyer, ifølge MedlinePlus.gov.

Hvordan eliminere Brown armhulen Flekker

Hvordan eliminere Brown armhulen Flekker


Brune armhulen flekker er en problemfri. Prøver å fjerne dem fra klær kan være både frustrerende og vanskelig. Brune armhulen flekker kommer fra svette og er mest tydelig på lyse klær. Hvis du har slitt med underarm svette flekker, du allerede vet at ingen mengden vanlig soaking eller hvitvasking vil utrydde dem. Men det finnes alternative løsninger for å hjelpe deg i å spare din favoritt skjorte eller bluse.

Bruksanvisning

Bruk hydrogen peroxide på flekker på lys-farget plagg. Bruk 2 ts. av væsken direkte på de fargede området av armhulen. Fortsett ved å gni klær med løsningen før du la det synke inn. Vask elementet som du normalt ville.

Påfør rosevann og sandeltre pulver lim på farget områder, ifølge Simple-Remedies.com. Disse produktene vil lysne brune flekker og gjøre dem mindre synlige. I tillegg vil regelmessig bruk av vitamin E olje eliminere underarm mørke.

Tørk de fargede området med alkoholbaserte baby kluter. De kvitte seg med armhulen flekker og du kan trygt bruke dem på farger. Alkohol fordamper raskt og bidrar til å løse opp flekker. Baby kluter som inneholder alkohol er transportable, concealable og disponibel, slik at du kan bruke dem hvor som helst og når som helst.

Unngå å bruke deodoranter og antiperspiranter som kan inneholde sure emulsjoner og aluminiumklorid da disse har tendens til å utløse flekkdannelse.

Ta skjorta og la ferskvann kjøre på armhulen området. Hvis du kommer inn i vanen med å skylle din skjorter når du kommer hjem etter en lang og slitsom dag, vil du minske sjansene for flekker under armene på klærne dine. Beauty Guide Kosmetisk anbefaler å vaske flekken følsomme områder så snart som mulig. Dette vil ikke tillate flekker for å sette inn og fjerne dem vil være mye enklere. Det foreslår også at å plassere hvit eddik på med tøyet vil hjelpe i å eliminere flekker.

Place vaskemiddel uten tilsatt vann direkte på brunlig området og kraftig gni elementet. Den kondenserte væske vil redusere flekker hvis du launder umiddelbart etter påføring.

Årsaker til et utslett under brystene

Årsaker til et utslett under brystene


Et utslett under brystene kan være veldig irriterende, spesielt når et utslett utvikler kontinuerlig. Det er mange ting som kan forårsake et utslett under brystene, og store-breasted kvinner ser ut til å bli påvirket mest. Dette er fordi større bryster en tendens til å brette seg over på brystet, slik at en lomme for fuktighet for å utvikle seg mellom brystet og under brystet. Mindre bryster lå høyere opp på brystet, men noen små bryster kan legge på brystet litt på grunn av alder eller bryst endringer fra svangerskapet.

Forms Bras

Noen underwire BH kan forårsake svette under brystene hvis de ikke er riktig størrelse. En BH som ikke passer riktig enten fordi det er for stramt eller for løst kan føre til problemer. For eksempel vil en underwire BH som er for stramt constrict brystene, hindrer huden å puste. Dette kan føre til at underwire til å gni seg mot brystet, under brystet, og utslett kan utvikle seg. Men en BH som er for løs også kan føre til utslett, fordi materialet vil forlate en lomme for svette. Underwire BH er fantastisk for støtte og dekning, men de er effektive bare hvis de passer ordentlig. Få en profesjonell BH montering kan sikre at du er iført riktig type BH og riktig størrelse.

Tunge bryster

Store, tunge bryster kan også føre til utslett å utvikle under, fordi vekten av brystene kan legge press på brystveggen og alle de omkringliggende vev. Kvinner som har store bryster også naturlig kan svette mer i dette området, fordi det er mer hud og fett der, forlater mindre rom for huden å puste. Iført en støttende BH eller miste vekt kan hjelpe noen kvinner, avhengig av deres faktiske størrelse.

Svette

Dreven svetting kan føre til at brystene til å utvikle et utslett. Svetten blir fanget under brystene og forårsaker irritasjon. Dette er mer sannsynlig til å skje i løpet av en treningsøkt eller på en varm sommerdag. Svette kan bidra til vekst av bakterier og gjær, med et utslett som resultat. Å bidra til å bekjempe problemet, strø litt natron og baby pulver under brystene rett etter en dusj. Men sørg for å tørke av først, fordi vannet vil absorbere pulver. I løpet av sommermånedene, ha en støttende bomull BH uten bøyle, og pustende klær.

Allergi mot Stoffer

Et utslett kan også utvikle seg under eller rundt brystene på grunn av allergiske reaksjoner på enkelte stoffer. Akryl og polyester forårsake utslett og kløe for noen mennesker. Andre selv kan være følsomme for plantevernmidler eller andre kjemikalier som brukes i klær produksjonsprosessen. Unngå iført klær som er laget med blandede tekstiler, slik at du kan bestemme til hvilke stoffer du er allergisk. Wear 100 prosent organisk bomull klær og BH.

Breast Cancer

I sjeldne tilfeller kan et utslett under eller rundt brystene være et symptom på brystkreft. Inflammatorisk brystkreft er en sjelden, men dødelig sykdom som sprer seg svært raskt. Brystene kan synes å ha en spredning utslett og andre symptomer som smerter, tretthet eller følelse av varme. Utslettet kan være under ett eller begge brystene. Det kan vises under eller i andre deler av brystet. Oppsøk lege umiddelbart hvis du mistenker at utslett er forårsaket av brystkreft.

Hvordan bli kvitt Moles Under armhulen din

Hvis du har en føflekk under armhulen, kan det hende du føler at du trenger å få det fjernet, selv om disse små blemmer på huden din er stort sett ufarlig og ikke-forstyrrende. For noen mennesker, tilstedeværelse av føflekken, uansett hvor det er, virker skjemmende og skjemmende og kan forårsake en liten slag for selvtilliten. Men det er ikke nok bare å kjøpe noen krem ​​av hylleplassen og håper føflekken går unna - produkter som hevder å gjøre denne typen ting ikke virkelig fungerer, i hvert fall ifølge Mayo Clinic. Du burde virkelig snakke med helsepersonell om føflekken din. Det er den sikreste og mest effektive måten å fjerne denne type lyte for godt.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege om noen muldvarp du ønsker å ha fjernet, selv de under armhulen. Det er egentlig best å ha en føflekk sjekket av helsepersonell før du har den fjernet, så det kan være en advarsel tegn på en alvorlig helsetilstand.

La lege eller sykepleier rengjøre området på og rundt føflekken. Før fjerning finner sted, vil legen eller sykepleieren rengjøre området med noen form for desinfiserende stoff, som alkohol eller Betadine, som er en infeksjon fighter.

Etter at området har blitt renset, vil det bli nummen før prosedyren.

Slapp som føflekken er barbert av og / eller cauterized. Avhengig av lege, vil en muldvarp bli fjernet ved å være vesentlig barbert eller klippe ut og deretter cauterized eller sydd.

Rengjør området minst en gang om dagen med varmt vann.

6. Påfør en antibiotika lotion eller krem på området der føflekken ble fjernet. Du vil gjøre dette hjemme for en viss tid etablert av legen din.

Dekk såret med en steril bandasje og la helbrede.

Tips og advarsler

  • Sørg for å holde såret renset og dekket til den er leget.

Om Salmonella utbrudd

Salmonella infeksjon utbrudd forårsaket av salmonellabakterier. Utbrudd spres av vann og mat som har blitt forurenset av avføring som inneholder bakteriene. Salmonellabakterier kan forårsake gastroenteritt eller tyfoidfeber.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, kan dyr avføring forurense kjøtt eller fjærfe under slakte prosessen. Frukt og grønnsaker kan bli forurenset hvis de er vannes eller vaskes med vann som inneholder salmonella.

Risikofaktorer

Internasjonale reisende som besøker steder med dårlige sanitærforhold, samt eiere av kjæledyr fugler eller krypdyr, har en høyere risiko for å utvikle en salmonella infeksjon. I tillegg kan folk i konsern levekår har en høyere risiko for en utbredt salmonella utbrudd.

Gastroenteritt

Salmonellabakterier kan forårsake gastroenteritt utbrudd, med symptomer som inkluderer oppkast, diaré, feber, magesmerter, hodepine og muskelsmerter.

Tyfoidfeber

Noen typer salmonella bakterier kan forårsake tyfoidfeber og bringe på en feber over 102 grader Fahrenheit, hevet rose-fargede flekker på brystet og hoste. Symptomer er diaré, mental forvirring og en langsom hjerterytme.

Testing

Salmonella kan identifiseres med tester av avføringsprøver eller blod. Mange pasienter gjenopprette fra sine symptomer da resultatene av en krakk test er kjent.

Behandlinger

Antibiotika kan være foreskrevet for å bekjempe bakterielle infeksjoner som er forårsaket av salmonella.

Typer deseases forårsaket fra å drikke Dirty Water

Typer deseases forårsaket fra å drikke Dirty Water


En av de store målene for FNs tusenårsmål er å forbedre helsen til barn i den tredje verden. En hovedbarriere på dette er vannbaserte sykdommer, som kan være et resultat av dårlig hygiene. Noen av de mer vanlige sykdommer forårsaket av å drikke skittent vann inkluderer kolera, tyfoidfeber, Guinea-ormen sykdom og arsenicosis.

Kolera

Kolera er forårsaket av drikkevann inneholder Vibrio cholerae bakterier. En akutt tarminfeksjon, fører det tunge diaré som i sin tur fører til alvorlig dehydrering. Det kan også være ledsaget av oppkast. Hvis ikke behandles, kan dehydrering føre til døden. Omtrent 20 prosent av kolera lider utvikle diaré til omfanget av alvorlig dehydrering, mens en annen 80 til 90 prosent utvikler bare moderate tilfeller av diaré, noe som er vanskelig å skille fra andre diaré-fremkallende faktorer. På grunn av dette, og som kolera kan spres gjennom avføring, utbrudd kan være vanskelig å inneholde i områder med dårlige sanitære krav. Sykdommen har blitt rapportert i de fleste utviklingsland med slike sanitet standarder.

Tyfoidfeber

Som kolera, er tyfus en bakteriell sykdom. Den er forårsaket av bakterien Salmonella typhi, som er til stede i vann som er forurenset med avføring eller urin hos infiserte mennesker. Etter en inkubasjonstid på 1-3 uker, infiserte individer utvikler symptomer som feber, hodepine, diaré, en forstørret milt og lever og rødaktig-fargede flekker på brystet. Symptomene kan variere fra mild til alvorlig, og enkeltpersoner bli bærere etter akutt sykdom. Selv om sykdommen har tradisjonelt blitt behandlet med antibiotika, er sykdommen blir resistente mot mange av slike behandlinger. Anslagsvis 12 millioner mennesker kontrakt sykdommen på verdensbasis hvert år.

Guinea Worm Disease

Guinea orm sykdom, også kjent som dracunculiasis, er under kontrakt når man drikker vann som inneholder Dracunculus larver, en ung Guinea-ormen. Sykdommen er begrenset i Afrika, spesielt på landsbygda i Ghana, Mali, Etiopia og Sudan. Dens utbredelse har falt betydelig de siste årene, fra 3,5 millioner i 1986 til 3190 i 2009, ifølge Verdens helseorganisasjon. Dracunculiasis forårsaker alvorlig og invalidiserende smerter, som kan vare i måneder.

Arsenicosis

Denne sykdommen er forårsaket ved å drikke vann som er forurenset med arsen over lange perioder på fem til 20 år. Symptomer inkluderer herdet lesjoner på huden. Slike symptomer kan utvides til å inkludere diabetes, reproduktive forstyrrelser og kreft i huden, blodkar, blære, nyre og lunge. Drikkevann fra naturlige kilder, for eksempel elver, dammer og brønner kan inneholde høye nivåer av arsen. Problemet er spesielt akutt i Bangladesh, hvor det er anslått at opptil 77 millioner av landets befolkning står i fare for drikkevann forurenset med arsen. Det er lite i veien for behandling for sykdommen, bare intervensjon.

Hva Bakterielle infeksjoner kan føre til hudproblemer?

Mange bakterielle infeksjoner kan føre til hudproblemer. Her er noen vanlige.

Cellulitt

A streptokokker eller stafylokokkinfeksjon av et sår vanligvis forårsaker cellulitt, noe som oftest skjer på beina. Vanligvis er det første tegnet en liten skade eller smitte mellom tærne. Mulige symptomer er hevelse, ømhet, varm hud, blåmerker, blemmer, feber og hodepine.

Follikulitt, byller, og carbuncles

Bakteriell infeksjon kan forårsake follikulitt, som er betennelse i hårsekkene. Tender, hovne områder kalt byller kan utvikle rundt betente hårsekker. Carbuncles er klynger av byller.

Stafylokokk Scalded Skin Syndrome

Et definerende symptom på stafylokokk skåldet hud syndrom er peeling hud. Andre vanlige symptomer inkluderer en klaka, rødt, smertefull infeksjon nettstedet, blemmer, feber, frysninger, svakhet, og væsketap. Spedbarn, små barn og personer med deprimert immunforsvar er mest utsatt.

Erysipelas

Hemolytiske streptokokker forårsake erysipelas. Symptomer kan inkludere en skinnende, rød, hevet utslett; små blemmer; og forstørret, øm lymfeknuter.

Erythrasma

Erythrasma er forårsaket av Corynebacterium minutissimum. Det er mer vanlig i tropene, og forekommer oftest hos voksne og personer med diabetes. Områder av kroppen der huden berører huden, slik som under brystet og i lysken, er mest utsatt for erythrasma. Symptomer kan være uregelmessige rosa flekker som blir til brune skjell.

Brennkopper

Brennkopper er en stafylokokker infeksjon som forårsaker pus fylte blemmer som varierer i størrelse fra erter til store ringer. Brennkopper har en tendens til å oppstå på ansikt, armer eller ben.

Skin Misfarging på Kids

Skin Misfarging på Kids


Misfarging av huden hos barn manifesterer seg i flere former, og har en rekke mulige årsaker. Misfarging inkluderer oppdateringer av rødhet, fødselsmerker eller uventede endringer i huden pigmentering. Misfarging av huden kan være et resultat av en skade, infeksjon eller ubalanse i pigmentering-regulerende substanser i kroppen. Selv om de fleste hud misfarging lidelser utgjør kosmetisk snarere enn medisinske bekymringer, bør barn med hud misfarging bli undersøkt av lege for å utelukke potensielt alvorlige helsemessige forhold, for eksempel en vitamin mangel.

Årsaker

Barnas hud misfarging er forårsaket av flere faktorer. Noen misfarging er forårsaket av en sykdom i et organ eller organsystem; lever og nyre dysfunksjon kan både føre til misfarging av huden. Hvis et barn er på antibiotika for en infeksjon eller sykdom, kan huden misfarging eller rødhet vises som en bivirkning. Rødhet er ofte relatert til en lokal irritasjon, men hos barn rødhet kan også være et tegn på en bakteriell eller viral infeksjon som manifesterer seg som et utslett eller flekkete røde flekker. Dårlig blå sirkulasjon eller en redusert effektivitet i sirkulasjon av oksygenrikt blod forårsaker blå eller grå hud. En genmutasjon som utløser deler av kroppen til å slutte å produsere melanin, den kjemiske ansvarlig for pigment i huden, fører til whitened huden.

Identifikasjon

Misfarging av huden er preget av et skille i huden pigmentering i en bestemt del av kroppen. Noen hud misfarging som føflekker eller fødselsmerker er kjent for sine mørkere pigmentering og bestemt form og grenser; mange barn er født med fødselsmerker som kan falme over tid. Andre hud misfarging oppstår kort tid etter fødselen i form av et utslett i ansiktet, nakken eller hodet. Hos eldre barn, differensiering i pigmentering i form av enten store mørke flekker eller store blekemidler flekker av hud signalisere en misfarging av huden uorden.

Typer

Hos spedbarn, de vanligste hud misfarging er utslett eller rødhet. Erythema toxicum, eller nyfødt utslett, er et vanlig utslett som vises innen fem dager etter fødselen i så mange som femti prosent av nyfødte; de harmløse røde flekker strødd med små hvite nupper er harmløse og ikke smittsom. Eksem er vanlig utslett lidelse som etterlater skjellete, kløende flekker av rød hud på en babyens hode, armer eller ben. Gulsott er en annen vanlig spedbarn hud lidelse som er forårsaket av utilstrekkelig nedbryting av bilirubin i blodet; den gule hud tilstand ofte er en indikasjon på et problem med leverfunksjon.

Eldre barn kan utvikle impetigo, en smittsom bakterieinfeksjon som forårsaker røde flekker og blemmer å spre rundt det infiserte området. Hvis et barn begynner å miste normal hud pigmentering og vise lyse hvite flekker i brystet, ryggen eller armene, er det sannsynligvis på grunn av en genmutasjon som forårsaker en lidelse kalt vitiligo; vitiligo som utvikler i løpet av barndommen har en tendens til å være mer alvorlig og gjennomgripende enn utvikling i voksen alder. Whitening hud kan også være et tegn på albinisme, en mye sjeldnere tilstand.

Betraktninger

Hud misfarging hos barn oppstå fra en rekke forskjellige årsaker og noen lidelser kan være mer alvorlige enn andre. For eksempel kan gulsott være tegn på et alvorlig problem i leveren fungerer, eller det kan tyde på en enkel vitamin D-mangel. Flekker av rødhet forårsaket fra baby utslett er vanlige, men kan også indikere en alvorlig infeksjon som hånd, munn-og klovsyke. Selv om de fleste misfarging er midlertidig eller rent kosmetisk, er en lege den eneste personen som kan riktig diagnostisere og behandle en misfarging av huden uorden.

Forebygging / løsning

De fleste barn vil utvikle noen form for utslett eller misfarging under deres barndom. Spedbarn er spesielt utsatt for utslett på grunn av sine små immunsystem. De fleste utslett som eksem svare på enkle behandlinger som utvannet blekemiddel løsning bad. Bakterielle infeksjoner behandles med antibiotika salver eller muntlig medisiner.

Hudsykdommer som skyldes andre lidelser i kroppen slik som uriktig leverfunksjonen blir behandlet ved å ta opp kilden for forstyrrelsen. I alvorlige tilfeller blir leverbiopsier tatt for å bestemme de funksjonelle egenskapene til organet.

Mer dramatiske hud misfarging forårsaket av vitiligo eller albinisme er vanskeligere å behandle. Vitiligo kan ikke kureres, men kremer og salver som brukes på det berørte området hindre spredning av misfarging og beskytte sårbare flekker av blek hud. Noen kremer kalt immunomodular kremer har vært effektiv i å returnere påvirke hudområder til deres normal pigmentering, men legene stiller spørsmål ved sikkerheten av kremen på svært små barn.

Hvordan bli kvitt Versicolor for Good

Versicolor er en hud tilstand som skaper off-fargede flekker på huden. Denne tilstanden er forårsaket av sopp og vanligvis påvirker overkroppen rundt brystet og ryggen området. Mens versicolor er ikke smittsom eller livstruende, det skaper mønstre på huden som mennesker kan finne estetisk skjemmende. Det er flere tiltak som kan iverksettes for å eliminere versicolor.

Bruksanvisning

En dusj eller ta et bad en gang om dagen med varmt vann og vaske problemområdene. Bruk en myk scrubber for å fjerne døde hudceller. Gjør du det er et nyttig første skritt for å fjerne sopp som utløser versicolor.

Påfør en sjampo som inneholder selen sulfid. Gjør dette to ganger i uken i opptil fire uker. Denne type sjampo kan finnes på de fleste stoff butikker.

Gni litt anti-sopp krem på de berørte områdene av kroppen din to ganger om dagen. De fleste produktene anbefaler å gjenta denne prosessen for ca to uker, men du bør sjekke på produktetiketten for eksakte spesifikasjoner. Gjør du det hjelper å få de versicolor flekker under kontroll og fremskynder helbredelsesprosessen. Denne typen krem ​​er funnet på de fleste stoff butikker og krever ikke en resept fra lege.

Spis et sunt kosthold og spiser rikelig med frukt og grønnsaker. Dette minimerer oppbygging av giftstoffer i kroppen og hindrer versicolor fra å returnere. Foretrukne matvarer er appelsiner, grapefrukt og tomater. Hvis det er mulig, spise økologisk frukt og grønnsaker.

unngå høy varme og fuktighet så mye som mulig. For eksempel, soling eller sitte i en badstue kan forverre problemene og føre versicolor å spre seg.

Tips og advarsler

  • Besøk din lege eller en hudlege hvis symptomene vedvarer. Be om en resept på et høyere styrke medisiner eller krem.
  • Unngå å spise for mange junk mat og mat som er altfor bearbeidet.

Remedy for tinea versicolor

Tinea versicolor (pityriasis versicolor) er en soppinfeksjon forårsaket av en gjær kalt malessizia furfur. Det etterlater vanligvis enten mørkere eller lysere flekker på huden, avhengig av en persons hudfarge. Malessizia furfur-bor naturligvis på huden som en sopp, men kan til tider overprodusere når visse regioner av kroppen blir utsatt for varme, fuktige betingelser. Tinea versicolor vises ofte i hudfolder som under brystet eller i lysken. Rettsmidler kan omfatte både aktuell og muntlig medisiner, kosthold og kosttilskudd.

Typer Aktuelt rettsmidler

De fleste bruker anti-sopp kremer, lotion eller sjampo for å behandle sine tinea versicolor symptomer. Noen av disse inkluderer selen sulfid (Selsun), ciclopirox (Loprox) og Ketokonazol (nizoral). Den Selsun lotion (2,5 prosent) fungerer godt som en tinea versicolor rette. Loprox kommer i en krem, gel eller lotion. Og Nizoral er tilgjengelig som en shampoo og krem. Medisinert rensemidler kan også være et effektivt rettsmiddel, spesielt i fuktige sommermånedene, fordi tinea versicolor kan noen ganger dukke opp igjen.

Typer av Oral rettsmidler

Det finnes flere effektive orale anti-sopp mediations som kan hjelpe kur tinea versicolor. Disse inkluderer itrakonazol (Sporanox) kapsler, ketokonazol (nizoral) tabletter og flukonazol (Diflucan) tabletter. Disse medikamentene er mest effektiv hvis en person unngår å bruke oljete produkter eller iført tettsittende klær mens du bruker dem (under fuktige måneder). Dette kan forlenge behandling som tilbakevendende infeksjoner er mer sannsynlig å oppstå under disse forholdene.

Betraktninger

Noen mennesker tror at malessezia furfur gjær kan behandles med en restriktiv diett, akkurat som med candida albicans overvekst, en annen type hud sopp. Folk på candida diett vanligvis begrense eller eliminere deres sukkerinntak, noe som faktisk kan mate gjær. Gjær har også en tendens til å mate på gluten, som er en bestanddel i de fleste kommersielle brød, pasta, korn og til og med melk. Visse diett restriksjoner sammen med medisiner kan være et effektivt middel for tinea versicolor.

Effekter av Probiotika

Probiotika er "vennlige" bakterier kosttilskudd som kan hjelpe etterfylle kroppens naturlige bakterier. Disse bakteriene er erodert mens slåss noen gjær angrep. Probiotika drepe gjær som overflødig candida albicans og kan være et effektivt middel mot malessezia furfur gjær også. Probiotika er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker. En person kan også vurdere å spise yoghurt eller drikke kulturmelk, da disse matvarene inneholder probiotika eller kulturer.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for herding tinea versicolor. De som tar en mer proaktiv tilnærming i å bruke en rekke virkemidler stå en bedre sjanse til healing raskere. Dette er imidlertid betinget av at alvorlighetsgraden av utbruddet. Noen utbrudd kan ta opptil seks måneder å gro. Og hvis en person ikke tar forebyggende tiltak, kan det dukke opp igjen i løpet av to år.

Hvordan finne akupunkturpunkter

Hvordan finne akupunkturpunkter


Over 3000 år siden kineserne oppdaget at kroppen har en utrolig evne til å helbrede seg selv. Østlige medisin hevder at kroppen vår er bygd opp av energi, og akupunkturpunkter er vannledningen til at energi og gjenopprette harmoni i sinn og kropp. Akupunktur er når en profesjonell inserts veldig fine, steriliserte nåler i bestemte punkter på kroppen din for å hjelpe kroppen reparere seg selv. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

•  Kjenn fjorten forskjellige meridianer at kroppen din er delt inn i. Qi (uttales chi) bærer energi gjennom disse regionene. Når kroppen er syk, er det antatt at qi er blokkert, som krever bruk av akupunkturpunkter for å bidra til energiflyten på nytt.

Trace nyrene meridian veien om kroppen. Den begynner på midten av nedre nakke, løper midsection ned på innsiden av venstre ben, og ender på bunnen av sålen av venstre fot. Store akupunkturpunkter omfatter rett under brystet, på navlen, innsiden av kneet, langs ankelen og på ballen av foten.

Finn ulike akupunkturpunkter for magen inkludert fire på hodet. Den ene er på venstre kragebeinet, venstre bryst, til venstre for navlen og foran på venstre hofte. To er på midten av oversiden av leggen og to er på toppen av føttene, en rett over det første leddet i den andre tå og den andre direkte på den andre tå.

Bruk hånden til å finne potensielle områder og punkter i hele kroppen for akupunktur arbeid. Fingrene er som en hest, hvor den midterste finger linker til hode, nakke og rygg, andre og fjerde fingrene er armene inkludert hender, håndledd og skuldre. Tommel og lillefinger er ben inkludert hofter og ankler.

Tips og advarsler

  • Prøv å se på tungen for å se om du har noen uvanlige flekker eller endringer i farge. 23 forskjellige områder på tungen tilsvarer forskjellige organer. Rapportere eventuelle forskjeller, misfarging eller ømme flekker til en utdannet akupunktør for en fullstendig diagnose.
  • Akupunktur bør bare gjøres av en profesjonell. Før du velger en akupunktør, må nøye undersøkelser gjøres for å sikre at de er kunnskapsrike og som alle medisinske fasiliteter, er rene og brukte sterilisert utstyr.

Virkninger av Vicks VapoRub

Virkninger av Vicks VapoRub


Vicks VapoRub er et populært salve brukes for å lindre hoste og lunger ved å gni den på brystet. Generelt sett alle legemidler har bivirkninger. Folk kan ha en følsomhet eller allergi mot nesten enhver substans. Vicks VapoRub inneholder: 4,8 prosent av kamfer, en hoste suppressant og aktuell smertestillende; 1,2 prosent eukalyptusolje og 2,6 prosent av mentol, som er både hostedempende midler.

Allergiske Reaksjoner

Kamfer og mentol kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Barn under 2 år bør aldri bruke Vicks VapoRub fordi det kan føre til farlige pusteproblemer. "I et lite barn som kan være overfølsomme, [plassere VapoRub på brystet eller fotsålene] kan gjøre luftveiene enda mindre," sier Dr. Bruce K. Rubin, nestleder i avdeling for pediatri ved Wake Forest University School of Medicine i Winston-Salem, North Carolina.

Bortsett fra i barn under 2, har ingen vanlige bivirkninger er rapportert ved bruk av kamfer. Men for de som er sensitive, kan det føre til utslett; elveblest; kløe; pustevansker; tetthet i brystet; hevelse i munn, ansikt, lepper eller tunge; og / eller alvorlig irritasjon på applikasjonsstedet, ifølge Drugs.com. Lignende bivirkninger er registrert i mentol, men også de er sjeldne.

Toe Nail sopp

Ifølge Mayo Clinic, oppstår en spiker infeksjon når sopp infisere neglene. Det begynner vanligvis som en hvit eller gul flekk under tå eller finger, og deretter kan vokse, forårsaker negler å bli sprø, gul og tykk. Fordi Vicks VapoRub er en salve som inneholder kamfer, mentol og tymol (et derivat av urten timian, som har vært brukt til å bekjempe dental infeksjoner i mange år og er en viktig ingrediens i munnvann), bruk av den på neglene har vært effektiv i herding spiker infeksjoner. Beviset for denne behandlingen er utbredt, men bare empirisk. Det finnes ingen vitenskapelige studier som vil bekrefte effektiviteten i USA.

Økt slimproduksjon

En ny studie sitert i "Scientific American" heter det: "Ildere som airways ble betent produsert åtte prosent mer slim etter at de snuste produktets mentholated røyk, ifølge forskning publisert ... i tidsskriftet Chest." Ildere blir ofte brukt, ifølge bladet, som modeller av human luftveisinflammasjon. Økt produksjon slim kan føre til blokkering av luftveiene, noe som fører brukerne til å føle seg som om deres luftveiene er mer åpen, når det faktisk det motsatte kan være sant.

Hjem rettsmidler for armpit svett

Svette er en måte å holde kroppstemperaturen reguleres. Dreven svetting, også kjent som hyperhidrosis, kan være en veldig pinlig problem. Det kan være mange årsaker til kraftig svetting, men mesteparten av tiden det skyldes hormonelle ubalanser eller andre medisinske problemer. Hvis du svetter mer enn normalt eller har pinlige svette flekker under armene, er det noen hjemme rettsmidler du kan prøve å bidra til å redusere svette.

Hjem rettsmidler for armpit svett

•  Prøv å finne årsaken til armhulen svette. Ting å ta hensyn til er din kroppsvekt, type klær du slitasje og en familiehistorie med overdreven svetting, hormonelle ubalanser eller andre medisinske tilstander. Hvis du ikke klarer å finne en eksakt årsak til armhulen svette, bør du gå til en lege for en fysisk eksamen og å muligens kjøre noen tester for å fastslå årsaken. Legen kan også foreskrive deodorant og medisinering eller anbefale operasjon hvis kilden din svette er svettekjertlene.

Slå deodorant til en som er alum basert. Alum hjelper ikke bare å kontrollere armhulen svette, det bidrar også til å redusere kroppslukt. Alum krystaller kan også gnis under armene for å hjelpe kontroll svetting. Hvis du bruker alun krystaller, sørg for å glatte ut kantene før gni dem under armene. Du kan også sette babypudder eller talkum under armene for å absorbere ekstra fuktighet.

Prøv å bruke eddik, eple cider eddik eller lime juice under armene. Hvis du bruker noen av disse, må du passe på armhulene er fri uten hakk eller skraper fra barbering. Hvis du bruker noen av disse metodene, kan det være best å bruke dem til armhulene i kveld siden de utelater en sterk lukt. Vask dem av i morgen og bruke deodorant. Apple cider eddik kan også være nyttig hvis drukket, det siden det bidrar til å skylle giftstoffer ut av systemet. Hvis du drikker det, kan det hende du må spe den med vann fordi det er surt.

gjøre noen endringer i kostholdet ditt. Hvis du er overvektig, kan dette føre til mer svette enn normalt, og spise et sunnere kosthold og å miste litt vekt kan bidra til å redusere svette. Selv om du ikke er overvektig, kan noen enkle endringer i kostholdet bidra til å redusere armhulen svette. Begynne å spise færre krydder så svettekjertlene ikke fungerer så mye. Også legge til mer fiber og naturlige matvarer i kostholdet ditt for å skylle giftstoffer ut av kroppen din.

Bruk klær laget av bomull. Noen andre klær materialer tillater ikke huden din til å få nok luft, og kan resultere i armhulen svette. Bomull klær gjør at luften kan komme til huden din og er mindre sannsynlighet for å irritere den.

Prøv å slappe av. Å være veldig nervøs eller har angst problemer kan føre til at du svetter mer. Avspenningsteknikker som yoga, akupunktur, lytte til rolig musikk eller pusteøvelser kan hjelpe deg å holde deg rolig og redusere svetting.

Nail psoriasis behandling

Nail psoriasis behandling


Denne lidelsen er vanligvis forårsaket av genetikk og immun mangler. Nail psoriasis er ikke en smittsom sykdom og rammer både menn og kvinner. Det er flere behandlinger tilgjengelig for denne lidelsen. Nail psoriasis bør behandles av lege. Hvis ikke behandles, kan det føre til en soppinfeksjon av neglene.

Symptomer

Nail psoriasis forårsaker små groper og alvorlig ruhet på overflaten av neglen plate. Neglene kan se ut som det har blitt arkivert med en grov slipemiddel. Spikeren kan utvikle gule til røde flekker under neglene. Det kan også begynne å løsne fra huden.

Diagnose

Hvis neglene virke smittet eller er smertefulle, kontakt lege attention.Your legen kan ta en prøve av huden din til å finne ut om du har spiker psoriasis. Legen vil også sjekke for å se om du har utviklet en soppinfeksjon.

Medisinske behandlinger

Noen ganger er en del av spikeren må fjernes. En kjemisk fjerning innebærer en salve som er plassert på neglene i en uke. Spikeren vil falle av på egen hånd, og det er lite eller ingen blødning. Spikeren kan også bli fjernet kirurgisk.

Medisiner

Aktuelle salver er vanligvis foreskrevet for å gni på og rundt neglen. Steroid kremer og vitaminderivater blir ofte brukt. Steroider kan også injiseres under neglen. Et anti-soppløsning kan foreskrives dersom en sopp-infeksjon er til stede. Det er også en behandling behandling som består av medisiner og eksponering til ultrafiolett lys.

At Home Care

Prøv å unngå å skade neglene. Hvis neglen har løsnet, kan du trimme spikeren tilbake. Enhver neglepleie må være forsiktig så unngå kunstige negler og manikyr. Vær forsiktig hvis spikeren er løs, fordi det kan bli infisert. Påfør foreskrevet medisiner som anvist.

Hvordan behandle nakke og skulder smerter

Bevegelser som støtter riktig justering i nakke og skuldre kan lindre nakke og skulder smerter. Enhver alvorlig eller vedvarende smerter trenger profesjonell konsultasjon. Som en person opplever smerte, han har en tendens til å endre hans bevegelser for å kompensere. Langsiktig kompensasjon påvirker muskler og til slutt sener og ledd av skjelettsystemet. Nakke og skuldersmerter kan være tydelig hos friske personer med vante bevegelser, samt de som har fått en traumatisk skade. Både nødvendig ved hjelp av små, myke bevegelser for å øke blodsirkulasjonen og fremme felles stabilisering. Andre metoder for å redusere smerter i nakke og skuldre er manipulering av vev med massasje.

Hvordan behandle nakke og skulder smerter

•  Ta en redegjørelse for hvilke typer bevegelser som skjer i løpet av dagen. Lag en liste over tider og handlinger som øker smerte. Lag en logg over hvor ofte du tar medisiner. Hvis følgende øvelser ikke gir lindring, vil denne listen være nyttig for helsepersonell i å bestemme neste løpet av handlingen.

Etter å identifisere hvilke aktiviteter kan være medvirkende til kroppens kompenserende (eller holde for å lindre smerte), justerer kroppens innretting mens du utfører disse aktivitetene. For nakke og skuldre, bare rulle begge skuldrene opp og tilbake slik at scapula er på vei ned mot hoftene. Skuldre bevege seg bort fra ørene for å støtte den beste justeringen. Utvide halsen tilbake som om nå med kronen av hodet mot himmelen vil gi riktig halsen justering.

Bruk isometrisk energi til å styrke svake muskler i nakke og øvre rygg. Begynn med å ligge utsatt på et hardt gulv. Med ryggraden støttes helt, rull skuldrene tilbake og ned mot hoftene, tegning scapulae mot hjertesenteret. Brette haken og forlenge nakken. Med håndflatene vendt oppover, trykker du på baksiden av hodeskallen i gulvet, løfte hjertet oppover, oppkvikkende med ryggen av underarmene og hendene mot gulvet. Hold så lenge positur er behagelig. Et godt mål er fem fulle, dype åndedrag. Denne øvelsen styrker også musklene i nakken for å motvirke de termin bevegelser fra tyngdekraften som naturlig oppstår med alderen.

Bruk klut stropp å justere skuldrene og gi stabilisering. Hvis ingenting annet er tilgjengelig, kan det hende at beltet av en badekåpe erstatte. Ta stroppen bak ribbeina og under armhulene. Vikle endene av stroppen rundt skuldrene, slik at de faller på ryggen. Krysser stroppene og ta dem i motsatte hender, slik at når du napp på den ene enden med høyre hånd, føles venstre trapes muskel press og vice versa. Trekk begge ender ned mens du puster inn; puster ut, slippe spenningen på remmen. Øv denne øvelsen daglig i 10 til 15 minutter. Registrere eventuelle nye opplevelser eller lettelse som du merker endringer i nakke og skuldersmerter. Denne øvelsen er passive. Bruk den til å hjelpe til med å åpne skuldrene. Du kan også feste stroppen under brystet og ha den i opptil en time mens du gjør andre aktiviteter.

stå mot en vegg med armene utstrakt i en T-form. Velg side og plassere på innsiden av skulderen trykker inn i veggen, med armen strukket ut i en komfortabel stilling. Vri overkroppen i motsatt retning fra armen. Ikke fortsett hvis smertene øker. Kom til et sted hvor det er lett å puste naturlig og hold. Eksperimentere med å trykke lett mot veggen for å øke stabiliteten i skulderledd. Bytt side og gjenta å sammenligne de ulike opplevelser på venstre og høyre.

Hint

  • Noen smerte kan behandles med varme eller kulde. Fyll en liten putetrekk med ris og sy det stengt. Risen kan varmes i mikrobølgeovn for å gi varme behandlinger eller oppbevares i fryseren for å gi et kaldt omslag. Betennelse i leddene kan bli hjulpet med en kald komprimere og tetthet i musklene kan bli løst med varme.
  • Mange salver er tilgjengelig for masserer nakke og skuldre. Arnica eterisk olje behandlinger som fungerer for å lindre betennelser etter å ha arbeidet nakke og skuldre i disse stillinger.
  • Disse aktivitetene bør ikke øke smerte. Arbeide med stillinger på en måte som føles naturlig og der du kan puste helt inn i åpningen eller stabiliserende positur. Aldri presse dypere hvis det er en sterkere følelse av smerte, og se en lege før du fortsetter til praktisere disse aktivitetene.