Digidexo.com

hvordan måler puls

Hvordan pulsmåler Beregn forbrenning

Både avanserte og elitenivå pulsmålere kommer med en funksjon som lar deg beregne antall kalorier du forbrenner under fysisk aktivitet. De nøyaktige formler disse skjermene bruker er proprietær og varierer fra merke til merke. De kan bruke en hvilken som helst kombinasjon av en rekke faktorer for å beregne kaloriforbruk: vekt, høyde, kjønn og alder, i tillegg til hjertefrekvensen. Elite-skjermer kan også faktor i informasjon om treningsforhold som temperatur og høyde. Hvor nøyaktig disse skjermene er avhenger av mange variabler.

Oksygen og kaloriforbrenningen

Den mest nøyaktige måten å måle kaloriforbrenningen er gjennom VO2 testing, som måler kroppens maksimale evne til å ta opp oksygen. Testen er gjort i et laboratorium ved hjelp av et pusteapparat som kan måle oksygenopptak og karbondioksid utslipp. Under svært kontrollerte forhold, der hjertefrekvensen overvåkes av sikkerhetsmessige grunner, og som en del av den samlede testanalyse, utfører du en aerobic trening for å teste oksygenkapasitet. Disse testene bekrefte at jo mer krevende fysisk aktivitet er, jo raskere du puster og hardere hjertet arbeider for å levere innkommende oksygen til der det trengs. Jo hardere du jobber, jo mer energi du trenger, og derfor mer oksygen du trenger. Forbrenning, som slår drivstoffet du får fra mat til energi, trenger oksygen. Fordi det er en direkte sammenheng mellom hvor mye oksygen du bruker og hvor mye energi du forbrenner, ved å måle oksygen til karbondioksid utveksling gjennom VO2 testing, vil du få en ganske nøyaktig mål på hvor mange kalorier du brenner.

VO2 tester også viser at det er en lineær sammenheng mellom hvor intense pulsen er og hvor mye oksygen du bruker (og dermed hvor mange kalorier du forbrenner i tillegg). Formler som beregner energi brenne basert på hjertefrekvens arbeid bakover: Bruke hjertefrekvens, kan du anslå hvor mye oksygen du bruker, som lar deg omtrentlig hvor mange kalorier du forbrenner. Og mens det er en helt legitim metode for å estimere energi brenne, er det ikke uten feil og begrensninger.

Puls og kalori Burn

Du kan beregne hvor mange kalorier du forbrenner basert på pulsen; Imidlertid er denne metode ikke helt nøyaktig. Selv om det er en lineær sammenheng mellom hvor intense pulsen er og hvor mye oksygen du bruker som det er relatert til fysisk aktivitet, kan pulsen også påvirkes av andre faktorer som ikke er relatert til fysisk aktivitet og derfor ikke påvirke hvordan mye oksygen du bruker, for eksempel stress og andre følelser, temperatur, koffein og sykdom. Hjertefrekvensen kan også variere betydelig fra person til person.

Pulsmåler

Produsentene av pulsmålere ikke offentliggjøre de ulike formler de bruker for å beregne energi brenne, så disse formlene har ikke blitt anmeldt eller studert grundig. Pulsmåler formler, men antagelig faktor i forholdet mellom oksygenforbruk og puls oppdaget under VO2 testing. Ifølge en rapport fra forskere fra BodyMedia (nylige fremskritt i frittlevende Physical Activity Monitoring: En gjennomgang), i testing rente overvåker resultatene hjerte, snarere enn sine formler, har de vist seg å være mest nøyaktig ved beregning av kalorier forbrent under moderat til høy aktivitetsnivå. Beregninger er mer utsatt for feil under lav intensitet aktiviteter.

Hvordan måle puls per minutt

Hvordan måle puls per minutt

Hensikten med å måle pulsen er å bestemme frekvensen og rytme av hjertet under hvile. Pulsen er vanligvis målt ved håndleddet eller halsen, men de kan også bli tatt på baksiden av knærne, templer, lyske og de beste eller indre sider av føttene. Endringer fra en normal til en unormal pulsfrekvensen angir tilstedeværelsen av en medisinsk tilstand. For eksempel, rask puls prisene kan signalisere dehydrering eller infeksjon, mens langsom puls priser er vanlig hos personer med diabetes eller høyt kolesterol.

Hvordan måle puls per minutt

En hvile i minst 10 minutter før du måler pulsen.

•  Mål ved håndleddet pulsen ved å plassere indeksen og midtre fingre sammen på undersiden av det venstre håndledd, under bunnen av tommelen. Trykk godt å føle en pulserende beat. Foruten håndleddet, kan pulsen også bli følt på halsen ved å plassere de samme to fingre bare til side av Adams eple under kjeven.

Bruk en klokke eller klokke å telle beats i 1 minutt og multipliser med to. Registrere antall på et stykke papir og merke hvis rytmen var rask, treg, byksende eller uregelmessig. Ifølge National Institutes of Health, normal hvilepuls for barn under 10 år er 70-130 slag per minutt, voksne er 60 til 100 slag per minutt og profesjonelle idrettsutøvere er 40 til 60 slag per minutt.

Hint

 • Kontakt lege hvis hvile puls priser er unormal.

Hvordan du fremstiller puls

En av de mest nyttige måter å bruke en puls graf er å se hvordan ditt hjerte utfører over en periode (under trening og hvile). Finn din puls, og deretter plotte hvor godt hjertet fungerer over tid. Å vite hvordan hjertet ditt fungerer kan gi deg en idé om hvor sprek du er og hjelpe deg med å planlegge et treningsprogram.

Bruksanvisning

Tegn en L-form på millimeterpapir 8 inches lang og 7 inches høy.

Merk den horisontale aksen av grafen "Time". Skriv "0" på hjørnet av L. Starter på hjørnet av L, sted tick markerer hver 1/2 tomme. Merke disse markeringer (fra venstre til høyre) 15, 30, 45, 60, 75, 90, 105, og 120.

Merk den vertikale aksen "Heart Rate -. BPM" Starter på bunnen med 0, sted tick markerer hver 1/2 tomme. Merke disse (fra bunn til topp) 20, 40, 60, 80, 100, 120 og 140.

Ta pulsen hvert 15. minutt. Plotte disse punktene på grafen. For eksempel, hvis pulsen var 100 på 15 minutter, plassere en prikk på hvor 15 minutters linje på den horisontale aksen skjærer 100 BPM linje på den vertikale aksen.

Hvis du foretrekker et linjediagram, koble prikkene med en rett linje, prikk-til-prikk mote.

Tips og advarsler

 • Tar pulsen i mer hyppige intervaller (1, 5 eller 10 minutter) vil resultere i en mer nøyaktig graf.

Hvordan ta en puls i føttene

Hvordan ta en puls i føttene

Hjertet pumper blod gjennom kroppen, forårsaker blodårene til kontrakt og utvide. I visse områder av kroppen din, som nakken og innsiden av håndleddet, arterier er nær hudens overflate, noe som gjør det enkelt å ta pulsen din. Den dorsalis pedis arterie, som ligger i foten, er en annen arterie som du kan få en puls lesing. Tar pulsen i foten din vil fortelle deg hvor mange ganger hjertet slår i ett minutt. Det kan også indikere sirkulasjonsproblemer eller blokkerte arterier i underekstremitetene.

Hvordan ta en puls i føttene

•  Sitt i en stol eller på gulvet i en posisjon der du lett kan nå foten med hånden. Legg deg ned på en seng hvis noen andre tar pulsen i foten.

Finn dorsalis pedis arterien. Plasser pekefingeren og langfingeren på forsiden av foten mellom stortåen og andre tå. Skyv fingrene nedover mot beinet. Konsentrer deg om sensing en puls i midten av foten området. Du kan være i stand til å se arterien dukker opp fra foten.

Ta pulsen din. Plasser pekefingeren og langfingeren på toppen av arterien og bruke et lett trykk. Telle beats i 30 sekunder. Multipliser antall slag på to for å få antall slag per minutt (BPM).

Kontroller at resultatene er innenfor normale nivåer. Husk at sykdom, skade, mosjon og følelser svinger pulsen. En normal hvilepuls for nyfødte under 30 dager gamle serier 70-190 BPM, for spedbarn i alderen 0 til 11 det varierer 80-120 BPM, for barn i alderen 1 til 10 det varierer 70-130 BPM, og en normal hvile puls for barn over 10 år og voksne varierer fra 70 til 100 BPM.

Hvordan føler deg bra når du er feit

Hvordan føler deg bra når du er feit


Overvektige mennesker er kritisert og latterliggjort i den grad at noen aksjonister har hevdet de fortjener samme juridiske beskyttelse som de som blir diskriminert på grunn av rase, alder, seksualitet eller religion. Dessverre lever vi i en "fatist" samfunn. Men å ha et par ekstra inches rundt midjen bør ikke nødvendigvis påvirke kvaliteten på livet ditt. Noen studier tyder faktisk på at større folk kan leve like sunt et liv som de på en idealvekt.

Hvordan føler deg bra når du er feit

•  Lær å elske kroppen din. Hvis alle var av samme størrelse og form verden ville være et veldig kjedelig sted. Dessuten er det noen menn og kvinner som foretrekker en større ramme. Det er enda dating klubber for folk som ønsker å finne en kraftigere partner.

Ta minst 30 minutter med trening tre ganger i uken. Større folk kan føre sunt liv og er ikke automatisk dømt til kortere lifespans eller kronisk sykdom hvis de ser på seg selv. Hvis du er genetisk utsatt for vektøkning eller har en langsom metabolisme, kan du gjøre din bit ved å bo så god form som mulig. Trening kan også redusere stressnivået og øke selvtilliten i seg selv.

Hold deg til et sunt kosthold. Spis rikelig med frukt og grønnsaker og unngå fet mat og tomme karbohydrater. Mens det er viktig å tillate deg selv litt av hva du har lyst på, er det best å kutte ut så mye over-bearbeidet mat som du kan. Selv om du spiser samme mengde mat, vil et sunnere kosthold være mye snillere mot kroppen din.

Ignorer kroppsbilde solgt til deg av media. Magasiner, TV og moteindustrien rettere en uoppnåelig, og ofte usunn, idealisert bilde av både mannlige og kvinnelige kroppen. Se rundt deg. Du kan være litt overvektig, men svært få mennesker ser ut som bildene du ser i avispapir og på filmlerretet. Ifølge data fra Centers for Disease Control and Prevention, den gjennomsnittlige mann og kvinne over 20 år hadde en livvidde på 39,7 inches og 37 inches henholdsvis i 2009.

Bruk klær som smigrer din figur og gjør at du føler deg komfortabel. Gå for design som øker selvtilliten din og gjør at du føler deg bra. Tenk om kutt av de klærne du kjøper og velge mønstre som gjør at du ser høyere og slankere. Vertikale pinstripes kan være svært flatterende om du har en større ramme. Unngå lyse eller lyse farger, da disse kan fremheve omkrets. Vurder å besøke butikker som faller utelukkende for større folk i stedet for å kjøpe ekstra store elementer fra vanlige klesbutikker. Spesialiserte utsalgssteder selger klær spesielt designet for å smigre fyldigere figur.

Bli med Fat støtte og aksept grupper. Non-profit organisasjoner som National Association til Advance Fat Acceptance (NAAFA) og International Size Acceptance Association (ISAA) arbeide for å redusere diskriminering basert på kroppsstørrelse og gi ressurser rettet mot å styrke fete mennesker. Den NAAFA sier at 12 prosent av amerikanske voksne opplevde vekt diskriminering i 2006, opp fra 7 prosent i 1995-96.

Ta opp en hobby som ikke vil bli påvirket av din størrelse. Hvis du føler deg ekskludert fra visse sport eller andre aktiviteter, begynne å spille et instrument, eller kanskje bli med i en bokklubb. Fokusere på å finne et pass gang du nyte hvor du har sjansen til å møte mennesker og vekten din vil ikke være et problem.

Hvordan redusere rask puls

Ifølge Medline Plus, en normal hvilepuls varierer 60-70 slag i minuttet, mens 100 slag eller mer i minuttet utgjør en rask puls, eller takykardi. Ofte arvet eller som stammer fra alderdom eller ødelagte hjerter, rask puls kan føre til alvorlige medisinske tilstander og med død. Søk medisinsk hjelp hvis du opplever en konsekvent takykardi. I mellomtiden kan du prøve noen enkle måter å redusere hjertefrekvensen.

Hvordan redusere rask puls

Slow Down Takykardi

•  Redusere eller eliminere koffein inntak. Drikker som kaffe, te og brus inneholder koffein, som stimulerer kroppens sentralnervesystemet, som igjen øker hjertefrekvensen, ifølge Medline Plus. Selv små mengder koffein kan øke hjerte priser; om nødvendig, eliminere all koffein ved å drikke koffeinfri kaffe, te eller brus.

Delta i pusteøvelser og avspenningsteknikker. Gå til et stille rom og ta dype, konsekvente pust inn og ut gjennom nesen. Dette kan bidra til å roe deg og senke pulsen.

Stress og angst nivåer kan øke hjertefrekvensen; avspenningsteknikker som autogen avslapning kan bidra til å redusere hjertefrekvenser. For å utføre denne teknikken, gjenta ord eller setninger i hjernen din til å slappe av musklene dine. Alternativt kan du prøve visualisering: Envision et fredelig sted hvor du ønsker å gå. Når se for oss dette stedet, fokus på sanseopplevelser --- severdigheter, lukter, lyder, etc .--- kanskje du har der.

Stopp dårlige vaner som røyking og alkohol bruk. Så snart du inhalerer tobakksrøyk, begynner pulsen til å stige på grunn av karbonmonoksid inn lungene. Ifølge quitsmokingsupport.com, kan pulsen øke så mye som 30 prosent innen 10 minutter av belysning opp. Alkoholforbruket øker også hjertefrekvenser; eliminere alkoholforbruket fra din livsstil.

Hvordan måler jeg Base Curve av Øye?

Hvordan måler jeg Base Curve av Øye?


Basiskurven for øyet er den kurve av hornhinnen i løpet av iris og elev. Denne kurve tilsvarer konkave overflate av kontaktlinsen. Målingen er nøkkelen for montering harde kontaktlinser. Myke kontaktlinser ikke krever de samme målingene siden linsematerialet bøyer og former for øyet. Måle basiskurve i øyet krever spesiell opplæring og utstyr. I de fleste tilfeller, måler din optometrist basen kurve under visjon omsorg besøk. Feil basiskurve vil forvrenge ditt syn og kan skade øyet.

Hvordan måler jeg Base Curve av Øye?

•  Sitt i en stol på den ene siden av keratometer. Den keratometer har en hake og panne resten foran en maskin med en linse. Den syn grafen vil sitte på den annen side av maskinen.

Tørk pannen og haken hvile med en spritserviett. Visjonen grafen vil ofte gjøre dette for deg.

Hold øynene åpne som visjonen grafen fokuserer objektivet på enten høyre eller venstre øye. Fokuser på det bildet du ser i linsen. Ulike maskiner har forskjellige bilder, fra geometriske figurer til landskap. Maskinen lager en lyd som bildet går inn og ut av fokus. Maskinen skinner et lys på øyet og måler refleksjon av at lyset av netthinnen din. Den måler brytning av lyset når den passerer gjennom øyets linse og hornhinne. Deretter beregner den basen kurve av det øyet.

Visjonen grafen beveger linsen til det andre øyet og gjentar.

Hint

 • Ingen kan måle basiskurve av sitt eget øye.
 • Hvert merke av keratometer har en annen protokoll for å stille og registrere basiskurve.
 • Vask hendene før du tar øynene dine.

Hvordan Pust å Senk puls

Når du bruker bevisste pusteteknikker, kan du bli klar over og kontakt med kommunikasjonen mellom hjertet og hjernen. Dyp pusting kan bidra til å senke pulsen, senke nivået av stresshormonet kortisol blod, fremme dypere søvn, og redusere angst, slik at du føler avslappet, men forfrisket. Bringe mer oksygen dypt inn i den nedre del av lungene bidrar til å stimulere det parasympatiske nervesystem, fremme en rolig tilstand. Den følgende øvelsen er fra Dr. John Kennedys PUSTE Technique seminar.

Bruksanvisning

En rolig sitte i en komfortabel stol, avslappende kroppen din så mye du kan. Lukk øynene og konsentrere seg om å senke pulsen, og slappe av i kroppen din gjennom dyp pusting. Tenkt å senke pulsen er viktig for å lykkes.

2 Fokuser på pusten din ved å plassere hånden på deg magen eller brystet og se den stige og falle. Legg merke til hvor hakkete, grunne, eller rask kan det være på det tidspunktet. Bare ta med din bevissthet til vekst og fall av brystet og magen.

Trekk luft inn gjennom nesen så dypt som mulig. Føler hånden stige med inhalerer. Hvis du ikke kan puste gjennom nesen, er det greit å puste gjennom munnen. Hold luften i noen sekunder.

Puster fullt gjennom avslappet munn, prøver å trekke ut lengden av tid til å utvise all luft fra lungene.

Lytt til lyden av dine åndedrag som de går inn og ut av lungene dine sakte og jevnt.

Tenk deg at ditt hjerte og lungene kommuniserer med hverandre. Hvis lungene fyller sakte og jevnt, føler hjertet bremse å matche rytmen. Hold gjør dette i 15 minutter, legge merke til noen andre opplevelser som kan oppstå. Kroppen din kan føle seg litt mer oppkvikket, men likevel dypt avslappet. Du kan oppleve en liten kribling eller varme gjennom kroppen din.

Hvordan føler seg bedre når du har influensa

Du aner ikke hvor du fanget det, men det spiller ingen rolle siden du har ikke energi til å bli sint på den skyldige ansvarlig for å dele gave som gir og gir - influensa. Hva er en influensa lidende å gjøre? Ta råd fra de som faktisk har funnet måter å føle seg bedre til tross for de forferdelige symptomer, noen som er inkludert i denne artikkelen.

Bruksanvisning

En skille ut de symptomene du opplever om du ikke ser en lege (selv gjør at utnevnelsen forbedrer ofte ånd) for å skille vanlig influensa fra en kald, bronkitt eller lungebetennelse.

Ta rikelig med varme dusjer. Bruke damp terapeutisk å lindre bihulene og luftveiene, og ikke undervurdere den helbredende kraften i en loofah og din favoritt dusjsåpe til å skjemme bort deg selv under spray. Ta en og annen varmt bad hvis lang soaks er en favoritt av deg.

Unn deg en god livsstil slik at immunforsvaret er alltid klar til å kjempe mot influensa. Trening, sunn mat og riktig mengde søvn vil holde immunforsvaret i tip-top form, minimere symptomene du opplever om influensa treffer deg.

sove, sove, sove. Dra nytte av influensa å gjøre det du har vært lengsel etter å gjøre: krype opp i sengen og fange så mange ZZZZs som kroppen din kan mønstre. Spør en kjær å endre sengetøy daglig og spray dem med lavendel lin tåke slik at du kan synke inn i en varm og luksuriøs dis mens kroppen kjemper mot influensasymptomer.

Få influensa skudd hvis du tar forebyggende behandlinger. Ifølge kilder, inkludert Web.MD, formularies som zanamivir, oseltamivir, amantadin og rimantadine, blant andre, vil hjelpe deg å forsvare seg mot influensa så selv om du er utsatt, vil du føle deg mye bedre under utvinning.

Unn matvarer du elsker. WebMD og HealthPages.com begge anbefaler å drikke din favoritt juice og smakstilsatt elektrolytt boosters (f.eks Gatorade) for å få fart på utvinningen fra alle typer influensa stammer.

WebMD og forebygging magasinet tout fordelene med italiensk mat lastet med influensa-busting tomat og hvitløk samt foreslå kopper ginseng og ingefær te å berolige symptomer og forbedre din generelle følelse av velvære under utvinning.

Hint

 • Vurdere disse tipsene som retningslinjer for å gjøre deg selv føler deg bedre når du lider av influensa symptomer, men forstår at de ikke er en erstatning for å få riktig medisinsk behandling.

Hvordan sjekke en puls på håndleddet

Kontroll pulsen på håndleddet er en enkel måte å finne ut hvor mange slag per minutt hjertet ditt slår. Dette indikerer hvor sterk hjertemuskelen er å pumpe blod gjennom kroppen. En sunn hvilepuls er ikke høyere enn 140, ifølge American Heart Association. Mens det er flere enheter som kan ta opp hjerterytmen for deg, som for eksempel hjerte-skjermer, tar pulsen din på håndleddet er ikke vanskelig og er nøyaktig.

Bruksanvisning

•  Ta din hvilepuls enten før du klatre ut av sengen om morgenen eller etter at du har sittet stille i minst 10 minutter. Ikke ta pulsen etter trening, så det er sannsynlig å være høyere fra treningen.

Sitt oppreist, eksponere venstre indre håndleddet og plasser pekefingeren og langfingeren på den indre håndleddet nær toppen kanten av armen din, nær bunnen av tommelen.

Merknad du vil føle et bankende puls under fingrene dine. Hvis du ikke gjør det, bevege fingrene opp eller ned litt for å finne pulsen din.

Unngå å bruke tommelen til å ta pulsen som tommelen vil ofte har sin egen puls, noe som vil gjøre det vanskelig å registrere din faktiske hjertefrekvens puls.

Hold fingrene på din indre håndleddet og tell antall slag i 6 sekunder. Multipliser dette tallet med 10, og du har pulsen i 60 sekunder.

Hvordan føler meg glad når Deprimert

Hvordan føler meg glad når Deprimert


Depresjon kan skje med hvem som helst og mange faktorer påvirker det. Sykdom, død, konflikt eller en stor traumatisk hendelse kan utløse en depressiv episode i en person som aldri har vist tristhet før. Lære å finne lykken i en depressiv episode kan være utfordrende, men med hjelp og støtte kan du sortere gjennom dine følelser og lykke kan gjelde.

Bruksanvisning

•  Skriv ned (enten alene eller med hjelp av familie eller en profesjonell) alle de positive aspekter av livet ditt. Tenk om glade mennesker som er involvert i livet ditt, ferier du likte, venner du har brukt behagelige ganger med eller din familie, barn og kjæledyr.

Lag en annen liste over spesifikke attributter du vil om deg selv. Skriv ned positive fysiske, følelsesmessige og åndelige kvaliteter du føler er sterk eller ønsker å gjøre fremtredende i livet ditt.

Finn stille tid hver dag til å vurdere din livssituasjon. Sett til side 10 til 15 minutter, enten om morgenen, ettermiddagen eller kvelden, å tenke på de positive situasjoner og mennesker du har i livet ditt. Les listen av glade hendelser og personer til deg selv, høyt slik at du kan høre de ordene som blir sagt. Det er viktig for deg, og ikke noen andre, å lese listen, for å bidra til å styrke troen på at disse ordene er sanne.

Sitt ned foran et speil. Gjennomgå de positive trekkene din skrev om deg selv i den bærbare datamaskinen og lese dem til deg selv. Se deg selv i øynene når du gjentar de positive kvalitetene du har identifisert i deg selv.

Peker ut dine egenskaper, spesielt når du føler deg nedfor, kan bidra til å øke ditt humør og selvfølelse. Ifølge Psych Central, er lav selvfølelse knyttet til depresjon og angst. Høre dine positive egenskaper (og tro dem) kan lindre depressive symptomer.

Bli med i en støttegruppe eller finne folk til å være rundt når depressive symptomer streik. Omgi deg med positive påvirkninger eller snakke med mennesker som lider av depresjon i tillegg. Høre en annen persons historie om overlevelse kan være en motiverende innflytelse i ditt eget liv. Familie og nære venner kan løfte humøret ditt og hjelpe deg med å revurdere din situasjon når tidene blir tøffe.

Ha en stemning som øker snack. En lav-fett, lav-protein og høy karbohydrat snack har evnen til å øke stemningen ved at tryptofan for å gå inn i hjernen din. Tryptofan konverterer til serotonin, og serotonin øker glade følelser i hjernen din. Prøv å spise noen hel-hvete brød med jordbærsyltetøy, en banan eller noen solsikkefrø når du føler deg ned for å øke deg rett opp igjen.

Hvordan føler for å spise frokost Først i morgen

Hvordan føler for å spise frokost Først i morgen


Frokost er en av de viktigste måltider på dagen, men mange mennesker ikke spiser frokost for en rekke årsaker. Noen folk misliker smaken av tradisjonelle frokost mat som pannekaker, egg, bacon og frokostblanding. Andre mennesker ikke føler seg sulten tidlig på morgenen og andre har ikke tid til å spise i løpet av morgenen pendle til jobb eller skole. Glem unnskyldninger, frokost-avoiders! Det er håp for deg ennå!

Bruksanvisning

•  Tenk om andre alternativer utenfor riket av tradisjonell frokost matvarer. Alternativene inkluderer pizza, smørbrød, siste natts leftovers eller andre velsmakende produkter.

Prøv å spise mindre for middag kvelden før, slik at du føler deg sulten om morgenen. Vurdere å spise små snack-sized elementer som yoghurt, frukt eller frosne frokost smørbrød å få stoffskiftet i gang.

Se på din morgenrutine. Har tenkt å presse inn et par minutter for frokost hvis mulig. Still vekkerklokken tidligere for å gjøre mer tid i morgen.

Øk din frokost hvis du for tiden bare drikke en drikke. Legg en frokost matvare hver dag til du kommer til en sunn frokost måltid.

Prøv raske løsninger, som for eksempel individuell store kornblanding / granola barer, bananer, epler og yoghurt drinker. Velg bærbare elementer å spise på rømmen hvis du pendler og kort tid.

Tips og advarsler

 • Husk å spise noe sunt å gi kroppen riktig drivstoff for resten av dagen.
 • Spise en sunn frokost kan øke vekttap, mental konsentrasjon og fysisk velvære.
 • Prøv å inkludere en frukt / grønnsak og protein / meieri i din frokost kombinasjon for best resultat.
 • Ikke føler seg tvunget til å spise en stor frokost for tidlig i morgen hvis det gjør at du føler deg syk til magen. Begynn sakte.
 • Ikke spis for mye sukker. Prøv å velge mat som har mindre sukker.
 • Unngå mat med for mye fett som bakverk og høy-fett kjøtt og pølser.

Hvordan å utstråler positiv energi

Hvordan å utstråler positiv energi


En positiv holdning hjelper deg å overvinne hindringer og finne mer glede i livet. Negativ tenkning kan ha en negativ effekt på hvordan andre ser deg og kan føre til stress og helseplager. Bor positiv tar innsats, spesielt når du står overfor vanskelige situasjoner. Imidlertid kan en positiv holdning bidra til å bekjempe depresjon og oppfordrer andre til å engasjere seg med deg.

Bruksanvisning

Bygg din selvfølelse ved å identifisere dine styrker. Det er også viktig å erkjenne dine svakheter for å finne ut hvordan du kan forbedre. Sette realistiske mål for forbedring og gi deg selv tid til å oppnå dem. Se resultater bygger tillit. Når du står overfor kritikk, ikke bli defensiv, i stedet bruke det til din fordel og tenke på det som konstruktive råd. Jobbe ut og spise sunnere er konkrete skritt mot å forbedre alle aspekter av livet ditt. Følelsen godt om deg selv påvirker hvordan andre behandler deg.

Hold det store bildet i tankene, spesielt når tilbakeslag skje. Fokus på større mål vil bidra til å hindre deg fra hulene i negativitet. Prøv å se hvor små tilbakeslag kan faktisk forbedre situasjonen; kanskje noe manglet i et prosjekt som du ikke la merke til før. Gjør dine mål håndterlig ved å skrive ut de nødvendige trinnene for å nå dem og dele dem med kolleger eller medlemmer av teamet å holde alle fra følelsen overveldet.

Kompliment andre ved å peke ut sine positive sider. Ikke sladder som det kan erodere tillit og skape et negativt miljø. Bygge selvtillit i andre skaper en mer positiv situasjon og oppfordrer andre til å lete etter løsninger. Selv om noen gjør en feil, ikke dvele ved problemet. Se etter måter å finne forbedringer og løsninger i stedet.

Ta med entusiasme til prosjekter og livet generelt. Dette betyr ikke at du trenger å være en cheerleader hele tiden. Det er umulig å være lidenskapelig opptatt av alt likt, men ser for aspekter som opphisse eller interesse du kan hjelpe deg å holde engasjert. Selv om du ikke kan gjøre alle andre hele tiden entusiastisk, ledet av eksempel. Prøv å finne deler av prosjektet som vil interessere andre og få dem involvert.

Å være ærlig optimistisk betyr ikke at du tror alt er fantastisk. Noen ganger ting ikke fungerer ut. Erkjenne situasjonen, men finne måter å bevege seg fremover. Folk setter pris på ærlighet og kan bli oppmuntret av optimisme i vanskelige tider. Å være ekte hjelper andre ser at du bryr deg og ønsker å hjelpe. Det bygger også tillit ved å vise at du er villig til å akseptere virkeligheten, men ikke bo i negativitet.

Hvordan måler jeg størrelsen på bakterier?

Hvordan måler jeg størrelsen på bakterier?


Bakterier er encellede prokaryoter som har potensial til å forårsake sykdom. En prokaryote er en type av cellulær organisme som ikke er i besittelse en kjerne eller komplekse organeller. Bakterier er mikroskopiske, og kan derfor ikke ses med det blotte øye. Måle størrelsen av bakterier vil hjelpe deg å analysere og kategorisere ulike prøver.

Hvordan måler jeg størrelsen på bakterier?

•  Mål diameteren av mikroskopet synsfelt. Ved hjelp av det lave strøm objektiv, se gjennom mikroskop, og plasser hersker under synsfeltet. Mål diameteren i millimeter. For eksempel kan du finne at diameteren av synsfeltet er fem millimeter.

•  Konverter måling av diameteren fra millimeter til mikrometer. Bakterier blir vanligvis målt i små andeler, for eksempel mikrometer. Det er 1000 mikrometer i en millimeter. Hvis diameteren av synsfeltet er fem millimeter, og deretter multiplisere med fem 1000; synsfeltet er 5000 mikrometer i diameter.

Observer bakterier under mikroskopet med lavt strømforbruk. Plasser bakterier skyv på scenen av mikroskopet, og så bringe det inn i fokus med den fine kursjusteringsknottene.

Finn en enkelt bakterie. Den bakterie lysbilde vil typisk ha mer enn en bakterie. Finn en bakterier, og deretter estimere hvor mange ganger det vil passe over synsfeltet. For eksempel kan du finne at en enkelt stavformede bakterier vil passe over synsfeltet om tre ganger.

Del diameteren av synsfeltet ved det antall ganger som bakterien passer over hele synsfeltet. For eksempel, hvis diameter er 5,000 mikrometer, og de bakterier som passer over synsfeltet tre ganger, så dividere 5,000 med tre. I dette tilfellet er bakteriene omtrent 1667 mikrometer.

Hvordan måler jeg Body Mass & Body Mass Index?

Hvordan måler jeg Body Mass & Body Mass Index?


De fleste amerikanere som sliter med vektkontroll trenger målinger for å spore utviklingen deres. Det er flere måter å måle kroppsmasse, med kroppsmasseindeks være den enkleste og mest populære. The body mass index (BMI) er et måleverktøy som priser vekten din mot gjennomsnittet, sunn vekt av andre folk på din høyde, vekt og kjønn. Når du velger en metode for å måle kroppen din masse, bestemme hvor nøyaktige og presise tallene må være for å dekke dine treningsbehov, og deretter velge den metoden tilsvarende.

Hvordan måler jeg Body Mass & Body Mass Index?

Mål din kroppsmasse nettet ved hjelp av Centers for Disease Control and Prevention BMI kalkulator etter veiing deg selv på en skala. Ifølge CDC, en rating på 18,5 eller lavere betyr at du er undervektig, en rating på 18,5 til 24,9 betyr at du er en sunn vekt, og en BMW 25,0 til 29,9 betyr at du er overvektig. Alt over 30,0 regnes som overvektige. BMI har kommet under ild nylig, med kritikere troende grensene er for restriktiv og ikke tar hensyn til de med høy fitness nivåer der vekten består av muskler, som Olympians og kroppsbyggere. Generelt er imidlertid den BMI fremdeles best verktøy for en rask vurdering av kroppsmasse.

Bruk en hudfold test for å få en mer nøyaktig måling. Mens BMI anslår bare en persons kroppsfett, er hudfold tester vurderes mye mer nøyaktig. Digitale calipers er tilgjengelig online og på sportsbutikkene. Målingene blir tatt ved bestemte steder på den høyre side av kroppen. Testeren klyper i hudfolden og trekker den bort fra den underliggende muskel så bare hud og fettvev blir holdt. Den bøylen blir så brukt til å måle hudfold tykkelse i millimeter.

Få din kroppsmasse målt av helsepersonell. En av de mest presise måter å beregne en persons kroppsmassen er å ha en profesjonell administrere en hydrostatisk veiing test på et godkjent anlegg, for eksempel et universitet eller en helse forskningssenter. Emnet sitter på et sete og støter ut luft fra lungene mens blir senket ned i en veietank av rustfritt stål. En hydrostatisk test er dyrt og tidkrevende, men det vil gi deg den mest nøyaktige kroppsmasse vurdering mulig.

Hvordan måler jeg utfallet av en kunnskapsbasert praksis?

Hvordan måler jeg utfallet av en kunnskapsbasert praksis?


Evidensbasert praksis (EBP) integrerer den beste forskningen bevis med pasient verdier og klinisk kompetanse. Effektiv EBP benytter fem As for å finne det beste beviset: Vurderer, Ask, Acquire, vurdere og Bruk. Når du bruker EBP og sette den på plass, må du vurdere sin effektivitet og måle resultatene: viktige skritt i å forbedre EBP.

Bruksanvisning

•  Bestem målene i kunnskapsbasert praksis du ønsker å utnytte og måle. Med et definert sett med mål eller mål, kan evaluator måle et definert resultat.

Samle data fra pasienter som fikk EBP i spørsmålet. Du må kanskje IRB godkjennelse før prosessen startes.

Ta de innsamlede data og evaluere det ved hjelp av et definert sett av utfallsmål. Utfallsmål kan representere effekten av behandlingen, praksis ledelse og kvaliteten på pleien. Du kan bestemme evalueringsmetode av innsamlede data; de kan inneholde statistisk analyse, pasientintervjuer eller diagram gjennomgang.

Tips og advarsler

 • Du bør bestemme utfallsmål når du bestemmer deg på en EBP.
 • Rådfør deg med medisinsk institusjon å avgjøre om IRB-godkjennelse er nødvendig.

Hvordan virker en pulsklokke arbeid?

Hvordan virker en pulsklokke arbeid?

Forstå hensikten med pulsmåler

Pulsmålere er enheter som leser, og deretter vise en persons hjertefrekvens. Ofte er pulsmålere som brukes av folk trener for å justere intensiteten i sitt arbeid ut; påskynde hvis hjertefrekvensen er for lav. En lav hjertefrekvens betyr et hjerte i ro. Alternativt, hvis hjertet slår for fort (for mange slag per minutt), kan sykkelen eller utøveren tregere sitt arbeid. Kjenne pulsen lar deg skreddersy din trening, slik at du kan holde trener på en jevn, fettforbrennende tempo uten utmattende deg selv eller blir for lett på deg selv.

Hvordan pulsmålere fungerer

De beste pulsmålere må ta kontakt med huden din for å fungere godt og gi svært nøyaktige målinger. Disse typer pulsmålere er slitt rundt brystet, sikret med en stropp. Skjermen hviler rett under brystet, og inneholder en sensor som kan lese den elektriske aktiviteten i hjertet ditt. Skjermen inneholder også en sender. Etter sensoren leser hjertefrekvensen, sender senderen denne informasjonen til en skjerm, som kan bæres rundt håndleddet som en klokke. Displayet viser hjertefrekvensen. Noen skjermer puls kommer med hodetelefoner, som brukes i stedet for en håndleddet skjerm. Skjermen i stedet "forteller" du dine avlesninger. På denne måten trenger du ikke å bremse ned eller stoppe for å lese en digital skjerm.

Pulsmåler Funksjoner

Den mest grunnleggende av puls modeller vise hjertefrekvensen, og det er alt, selv om noen kan også vise hvor mye tid du har trent. Noen modeller, men kommer med et bredt spekter av valgfrie funksjoner. Jo flere funksjoner skjermen kommer med, jo mer vil det mest sannsynlig koste. Noen nyttige funksjoner inkluderer ting som en alarm som varsler deg når du har nådd målet ditt hjerte rate, stoppeklokker tidtakere som vil telle ned tiden, og noen enda vil beregne kalorier brent for deg. Andre har en USB-port som vil tillate deg å laste ned tilpassede treningsøkter fra en datamaskin. Noen andre pulsmålere har også et bakgrunnslys for tidlig morgen kjører i mørket, og andre vil ha ekstra store skjermer, knapper og lese-outs for de som er hardt av syne. Budsjett alternativene inkluderer pulsmålere, som krever at du plasserer fingeren på det for å ta pulsen din. Disse er mye mindre pålitelige, men enn pulsmålere brystet hjerte og ofte gi feilmålinger.

Hvordan jeg gjennomføre en sykepleier Assessment Do?

Hvordan jeg gjennomføre en sykepleier Assessment Do?


En sykepleier vurdering oppstår når pasienter er brakt inn for behandling. Sykepleie vurderingene se på symptomer og tilgjengeligheten av behandling for hvert enkelt tilfelle. Å utføre en sykepleier vurdering, sykepleiere og annet kvalifisert personell må grundig undersøke pasientens vitale tegn uten å gjøre en diagnose; bare leger, lege assistenter og sykepleier utøvere har lov til å diagnostisere en pasient. Triage sykepleiere i akuttmottak er opplært til å vurdere pasienter ved ankomst. Sykepleiere i et legekontor utføre vurdering for å forberede pasienter til lege konsulterer.

Bruksanvisning

Spill pasientens vitale tegn, som puls, blodtrykk, temperatur og respirasjon. Under enhver helse vurdering, vil disse faktorene bidra til å avgjøre om det er noen store underliggende problemer som trenger behandling.

Be pasienten spørsmål. For eksempel: "Hvordan føler du deg?" formidler ikke den eksakte informasjonen du trenger å vite. Spør dine pasientspesifikke spørsmål basert på hans klage. For eksempel: "Er du kvalm?" eller "Er du i smerte?" komme til poenget raskere og hjelpe deg med å avgjøre pasientens prioritetsnivå.

Inspiser noen sår eller andre skader for misfarging, dybde og hevelse. Dette er informasjon som du må videresende til legen for å effektivt behandle eller forebygge infeksjoner.

Demonstrer empati overfor pasienten under vurderingen. Forklar hva du gjør som du gjør det, og hvis noe du måtte gjøre forårsaket pasientens smerter, tilbyr en oppriktig unnskyldning.

Undersøk pasientens øyne for utvidelse og bevegelse. Skader og sykdom kan noen ganger forstyrre pasientens kognitive funksjoner, og pekte på et dypere problem som trenger behandling. Spørsmål angående datoer og aktuelle hendelser vil også hjelpe deg med å finne ut om pasienten lider forvirring eller vrangforestillinger.

Hvordan søke om SS funksjonshemming fordeler

Hvordan søke om SS funksjonshemming fordeler

The Social Security Administration har flere avdelingskontorer i hver stat som aksepterer uføresaker. Social Security Disability Insurance (SSDI) er en av to uføre ​​programmene som tilbys av SSA. SSDI søknader blir akseptert fra personer med nedsatt funksjonsevne som har jobbet og bidratt til Social Security-programmet.

Hvordan søke om SS funksjonshemming fordeler

•  Diskuter med legen din en helsetilstand som kan hindre deg i å arbeide. Legen din må diagnostisere tilstanden samt bestemme om vilkåret vil hindre deg i å arbeide. Du vil trenge en skriftlig diagnose å validere din funksjonshemming krav. I tillegg vil legen må vurdere tilstanden din i form av din evne til å arbeide i et annet felt.

Kontakt en av de lokale kontorene SSA å be om en søknad og eventuelle andre former som kreves for å sende inn en funksjonshemming krav. Finn ut hvilken dokumentasjon du må filen din påstand.

Gjennomgå skjemaene slik at du forstår alt. Ring en representant fra det lokale kontoret for å avklare eventuelle problemer du måtte ha. Du kan også ta kontakt med en profesjonell, som vil vite om regelverk og krav til innlevering av funksjonshemming krav med SSA.

Send inn din søknad, nødvendige skjemaer og eventuell dokumentasjon til den lokale SSA kontoret. Vente på å høre fra en medisinsk sensor, som kan planlegge deg for et intervju eller en medisinsk undersøkelse.

Komponer en liste over alle dine medisinske tilbydere, nåværende og tidligere leverandører, som har omfattende registreringer av medisinske forhold. Sørg for å inkludere leverandører som kan behandle deg for andre forhold. Inkludere i listen navn og telefonnummer. Fordi medisinsk sensor kan be om denne listen, beholde en kopi selv.

Hvis du har flere leger velger en primær lege, bør medisinsk sensor trenger en kontakt. Den mest hensiktsmessige lege bør være den som har den medisinske poster og eksamener din diagnose var basert på.

Ha en liste over din evne til å fungere dag til dag, da dette kan ha en innvirkning på den medisinske sensors avgjørelse. For eksempel øker din smerte med visse bevegelser, eller gjør smertene hindrer deg fra å flytte helt? Hvordan føler du deg? Har appetitten økt eller redusert? Overvåke din atferd i form av fysiske, mentale og emosjonelle tilstander.

Vent til du hører fra SSA om en beslutning. Hvis du blir nektet fordeler, kan du klage. SSA kan gi deg informasjon om klageprosess

Hvordan å miste 26 Pounds

Hvordan å miste 26 Pounds


Å komme i form er et spørsmål om å velge konkrete, meningsfylte mål og nå dem gjennom konsekvent innsats. Uten en bestemt mengde vekt eller et tidsrom der for å oppnå vekttap målet, er det mindre sjanse for at du vil få der du ønsker å være. Å miste 26 pounds er et rimelig mål. Ta kontroll over din helse og sette vekttap mål i dag.

Hvordan å miste 26 Pounds

•  Spill inn vekttap planen. To pounds per uke regnes som et sunt vekttap mål. På rate av to pounds per uke, kan det ta ca 13 uker å miste 26 pounds. Ikke prøv å kaste vekten noe raskere. Å miste 26 pounds i mindre enn 13 uker kan sette deg i fare for å miste muskelmasse.

Beregn ditt daglige kaloriinntak. Daglige kaloriinntaket er det maksimale antall kalorier du kan spise på en dag og fortsatt miste to pounds en uke. Bruke en online kaloriteller for å finne ut hvor mange kalorier du trenger å spise på en dag for å opprettholde din nåværende vekt. Deretter finne ut hvor mange kalorier du trenger for å kutte fra kostholdet ditt. Å miste to pounds hver uke, trenger du et daglig kaloriunderskudd på 1000 kalorier, som betyr at du må expend 1000 flere kalorier enn du forbruker. Trekk fra 1000 fra mengden kalorier som trengs for å opprettholde din nåværende vekt. Forskjellen er ditt daglige kaloriinntak.

Spor matvaner i en food journal. Ta opp dine matvaner ved å skrive ned hva du spiser, hvor mye du spiser og når du spiser. Bruk din mat journal for å reflektere over ditt daglige kaloriinntak. Skriv ned hvordan du spiser og hvordan føler når du spiser kalorifattig mat slike matvarer inneholder belgfrukter, komplekse karbohydrater, magert rødt kjøtt, fisk, fjærkre og grønne grønnsaker.

Øvelse hver dag. Sett en treningsøkt tidsplan. Trener daglig sprer treningen jevnt over de 13 ukene som er nødvendig for å miste 26 pounds. Utfør aerobic trening. Hvis du er bare begynnelsen, ikke gjør anstrengende fysisk aktivitet. Raker løv og går tur med hunden er tilstrekkelig. Jobbe gradvis deg opp til løping og sykling som den fysiske formen blir bedre.

Spor framgangen din. Sett deg små mål underveis. Vei deg ukentlig, ta opp vekttap og forbedre kostholdet ditt deretter. Bevis på fremgang kan hjelpe deg å holde motivasjonen oppe.

Hint

 • Snakk med en lege før du gjør noe anstrengende. Å miste vekt bærer bærer en viss risiko, spesielt hvis du spiser for lite eller trening for mye.
 • Telle kalorier bare til du er i stand til å beregne maten porsjoner uten å konsultere ernæring etiketter.