Digidexo.com

kinesiotape tå

Taping teknikker for Runners Knee

Taping teknikker for Runners Knee


Du trenger ikke å være en løper å oppleve en tilstand som kalles runner kne eller chondromalacia av patella eller patellofemoral smertesyndrom, selv om denne tilstanden er ganske vanlig blant løpere. Når en person lider av runner kneet kan han hører en klikkelyd eller knaser lyden som kommer fra hans kneet når han bøyer eller retter sin etappe. Noen ganger smerten er verre når han går ned eller nedoverbakke. Du kan også oppleve en sliping og spratt følelse i kneet. Kneet kan hovne opp, og du kan føle smerte når du knele, sitte, knebøy, gå eller løpe. Smerten er bak kneskålen eller omgir kneskålen.

Kinesio Tape Teknikk nr 1

Kjøp Kinesio tape, som er stretchy. Hvis du kjøper den rosa tape, vil dette ha en avkjølende effekt på beinet. Blå tape vil varme beinet og bidra til å redusere betennelse. Svart Tapen er den sterkeste bånd. Klipp 4 inches av tape. Fjern baksiden fra den. Strekk tape, holder begge ender i hånden. Plasser tape over patellarsenen, som ligger rett under kneskålen. Følge det til dette stedet og glatte ut.

Kinesio Tape Teknikk nr 2

En annen måte å bruke Kinesio tape på løperens kne er å plassere kneet i en 90 graders vinkel. Nå delt båndet i sentrum ca 4 inches fra enden av båndet. Forankre tape på din midten av låret. Den delte enden av båndet bør være mot kneet. Kjør tape ned låret og deretter rundt kneet slik at midten av kneet er utsatt (ikke teipet). Tapen er delt slik at høyre side av båndet vil gå rundt på høyre side av kneet cap og resten går rundt på venstre side av kneet cap. Du kan plassere en annen stykke tape horisontalt under kneet cap på patellarsenen, som er rett under kneskålen.

Fordeler

Kinesio taping gir stabilitet og støtte til dine muskler og ledd. Tapen forstyrrer ikke omfanget av bevegelse eller blodsirkulasjonen. Kinesio tape kan benyttes for å behandle en skade og smerte, samt svelling (ødem), men det kan også brukes for å hindre skader, bemerker Kinesiotape.ca.

Kinesiology

Tapen heter Kinesio fordi den ble utformet basert på vitenskapen om kinesiologi, som anerkjenner at musklene kontrollere kroppstemperatur, lymfe strømmer og sirkulasjon samt bevegelse av kroppen. Når musklene ikke fungere riktig dette har en innvirkning på hele kroppen. Når du setter Kinesio tape over en muskel det hjelper musklene å slappe av mens du støtter muskelen. Smerte og betennelse blir redusert. Denne tilnærmingen til taping er forskjellig fra den tradisjonelle metoden der en joint ble pakket for støtte og stabilisering mens en person ble engasjert i en sportslig aktivitet. Den tradisjonelle tilnærming stanses strømmen av kroppsfluider.

Hva er Kinesio Tape?

Ifølge Kinesio.com, den Kinesio taping offisielle nettsiden, er Kinesio taping "den definitive rehabiliterende taping metode innen det internasjonale medisinske fellesskapet." Kinesio tape, som ble brukt av utøvere i Beijing 2008 Sommer-OL, har vært i produksjon i 35 år. Kinesio tape er en "Kinesiotape" som ikke inneholder latex. Den brukes i Kinesio taping metode som gir mange fordeler for både idrettsutøvere og nonathletes.

All-Day Tape

Den Kinesio metode for taping steder tape oppå og rundt muskelgrupper. Kinesio tape kan brukes før, under og etter aktivitet, og slitt i opptil tre dager uten å skade huden.

Forebyggende medisin

Bruken av Kinesio tape og tilsvarende taping metoden kan bidra til å lindre muskelsmerter og forebygge skader. Det er også brukt til å øke blodtilførselen til muskler og ledd.

Tape Typer

Kinesio tape kommer i ulike former for å bidra til å oppnå resultater i forskjellige muskelområder. Den kommer i langstrakte strimler formet som "Jeg", "X" og "Y", som hjelper tape dekker ulike formede muskelgrupper.

Muskel Avslapning

Beroligende overarbeidede muskler er en annen bruk av Kinesio tape. Etter aktiviteter, bør båndet plasseres på muskel tråd med taping starter ved enden av muskelen, kjører tilbake mot hjertet.

Muskelstimulasjon

Kinesio tape kan også brukes til å styrke svake eller used muskler. For muskelstimulering, blir taping gjøres fra den delen av muskelen som ligger nærmest til hjertet mot enden av muskelen strengen.