Digidexo.com

hyppige benbrudd

Hva er årsakene til hyppige benbrudd?

Hva er årsakene til hyppige benbrudd?


Et beinbrudd er en sprekk i beinet. Det fører til smerte, hevelse og blåmerker på grunn av indre blødninger. Smerten kan gjøre det vanskelig for den skadde området til å flytte eller bære noen vekt. Mange mennesker aldri vil oppleve et brudd, men andre har sykdommer som forårsaker hyppige benbrudd.

Fysisk Trauma

Den vanligste årsaken til brudd er fysiske traumer. Brudd forårsaket av traumer kan skje med hvem som helst, men de er mest vanlig hos folk som spiller fullkontaktsport. Barn har også en tendens til å sprekke bein ofte fordi de kjører rundt mer enn voksne gjør.

Osteoporose

Osteoporose er en sykdom i ben, idet benene får tynnere og svakere på grunn av en mangel på kalsium. Osteoporose oftest rammer eldre, og mange vet ikke at de har det før de opplever et beinbrudd.

Bone Cyste

Hyppige sprekkene kan bety at du har et bein cyste, som er et væskefylt hulrom i benet. Cyste kan gå bort av seg selv, eller det kan bli større. Hvis cyste forstørrer, kan det føre til at berørte bein å forkorte.

Paget sykdom

Pagets sykdom er forårsaket av benvev blir brutt ned og reformert unormalt. Den nydannede benet er større og svakere. Frakturer er en av de viktigste indikatorene på Pagets sykdom.

Osteogenesis Imperfecta

Osteogenesis imperfecta, oftere kalt "benskjørhet," er en genetisk lidelse som fører bein å enkelt brudd. Denne sykdom er karakterisert ved hyppige brudd i hele persons levetid.

Beskrivelse av osteoporose

Osteoporose, som bokstavelig talt betyr "porøse bein", fører til at bein å bli ekstremt svak. Faktisk, bein blir så svak og skjør at selv bøyd over, hoste eller nysing kan føre til et brudd.

Symptomer på osteoporose

Osteoporose kan påvirke kvinner eller menn. Vanligvis er det ingen innledende symptomer på bentap. Men folk som lider av osteoporose etter hvert begynne å ha ryggsmerter, vanskeligheter opprettholde holdning og hyppige brudd i hofter, håndledd eller ryggvirvler.

Hva er årsaken til osteoporose

Etter 35 år, bein begynner å miste tetthet. Normalt folk har nok beinmasse som en svak reduksjon forårsaker noen problemer. Personer med osteoporose miste bentetthet på en mye raskere og har relaterte komplikasjoner.

Hvem er i faresonen

Ifølge Mayo Foundation for medisinsk forskning, kvinner er en større risiko for å utvikle osteoporose enn menn. Begge kjønn har en tendens til å ha en større risiko som de gamle.

Benbrudd

Benbrudd er den mest utbredte tegn på osteoporose. Personer som lider av osteoporose har hyppige benbrudd som ofte oppstår uten forvarsel.

Behandling av osteoporose

En lege vil behandle osteoporose ved hjelp av en kombinasjon av muntlig medisiner og hormonbehandling. En spesiell form for ryggvarmer kan også brukes til å styrke holdning.

Minimere risikoen for osteoporose

Sørg for å få minst den anbefalte daglige kvoter av kalsium og vitamin D for kjønn og aldersgruppe. Videre unngå vaner som akselererer bein tap som røyking, inntak av koffeinholdige drikker og en stillesittende livsstil.

Hvordan bygge sterkere og sunnere Bones

Hvordan bygge sterkere og sunnere Bones


Når vi blir eldre, kroppen begynner gradvis å bruke mer bein enn den kan erstatte. Osteoporose er en benskjørhet som til slutt kan føre til brudd og misdannelse. Det er vanligvis resultatet av en progressiv nedgang i kalsium reabsorpsjon seg til skjelettet og er mest vanlig hos postmenopausale kvinner og eldre. Vanlige symptomer på osteoporose inkluderer smertefulle ryggsmerter og hyppige brudd. Osteoporose, derimot, er ikke et nødvendig onde av alderdom. Det kan ofte behandles effektivt eller forebygges med en komplett diett av naturlige legemidler. Det er derfor supplere din diett med en Osteoporose produkt, er så viktig for både menn og kvinner.

Bruksanvisning

Osteoporose er en benskjørhet som til slutt kan føre til brudd og misdannelse.

Vanligste symptomer på osteoporose er smertefulle ryggsmerter og hyppige benbrudd. Men: Osteoporose er ikke et nødvendig onde av alderdom. Det kan ofte behandles effektivt eller forebygges med en komplett diett av naturlig hjemme rettsmidler.

Support bein helse med to former for kalsium, valgt spesielt for sin overlegne bio tilgjengelighet, og få fordeler av
12 spesifikke vitaminer og mineraler som fungerer sammen med kalsium for å støtte beinhelse.

Konstruert med Soya Fiber, fungerer som små veker, trekke fuktighet inn i caplet og hjelpe den til å bryte fra hverandre og oppløse enkelt.

Ta kalsiumtilskudd som er bevist å løse opp og bli absorbert
Micro-belegget gjør tabletter lettere å svelge med et glass vann.

For å finne ut mer informasjon om Osteoporose og OsteoMate, gå til bunnen av denne siden, hvor det står å bygge sterkere bein, rett nedenfor fra Resources. Når du er på nettsiden siden, klikk på toppen av siden, der det står (butikk for Products) for mer informasjon.

Tips og advarsler

  • UNNGÅ / SE OPP FOR
  • For mye koffein brus (livnære kalsium fra bein).
  • FOR MYE protein (livnære kalsium fra bein).
  • Reseptbelagte legemidler, som for eksempel kortison og kortikosteroider

Marble Bone Disease

Marmor bensykdom, også kjent som osteopetrose, er en sjelden medfødt forstyrrelse hvor bein blir for hardt. Den ekstreme tettheten gjør bein sprø og ødelegger margen, som fører til en rekke alvorlige, potensielt dødelig, konsekvenser. Tilstanden bør ikke forveksles med osteoporose, som innebærer bein miste tetthet og blir myk.

Fakta

Bones blir stadig brutt ned og pusset opp i respons til strukturell stress og kroppens behov for kalsium. En ubalanse i dette beindannelse og sammenbrudd forårsaker Marble Bone Disease.

Osteoklaster er store celler i bein overflate som formidler denne pågående prosessen med bein reformasjon. Hvis osteoklaster er enten ineffektive eller ikke til stede i høye nok tall, er hele prosessen feil, hindrer bein re-absorpsjon og hastigheten som bein oppløses. Dette fører til harde ben fyller de hulrom i margtransplantasjon. Som et resultat av bein blir usedvanlig tett og forårsake en rekke potensielle problemer.

Typer

De to hovedformer for marmor skjelettsykdommer er godartet og ondartet. I godartet osteopetrose, pasienter ikke diagnostisert før i voksen alder, vanligvis etter merke hyppige benbrudd og vanskelighetsgrad healing. Forventet levealder er ikke endret, selv om pasienter kan utvikle smerter, hodepine og degenerativ leddgikt.

Den langt mer alvorlig form er ondartet osteopetrose. Spedbarn er diagnostisert med det kort tid etter fødselen og sjelden overleve lenger enn 10 år uten en vellykket benmargstransplantasjon. Ondartet ostepetrosis kan også forårsake døvhet, blindhet, blødninger og infeksjoner.

Symptomer

Marble skjelettsykdommer presenterer en rekke symptomer og komplikasjoner. Benet skjørhet fører ofte til hyppige brudd, spesielt i de lange bein i kroppen. Og når bein bryte, de noen ganger ikke gro.

Siden den ekstreme bentetthet ødelegger marg, utvikler ofte anemi. Jevning bein kan også begrense de passasjer av hjernenerver, som fører til blindhet, døvhet og hodepine.

Andre mulige komplikasjoner er blødning, infeksjon, leddgikt og slag.

Identifikasjon

Marble skjelettsykdommer blir diagnostisert gjennom skjelettrøntgenstråler. Knoklene vises tettere og har en kritthvite opptreden på film. Leger kan også utføre benbiopsier og beintetthet tester for å bekrefte diagnosen.

Behandling

Benign osteopetrose ofte ikke krever noe annet enn kirurgiske inngrep for å reparere alvorlige brudd og korrigere eventuelle senere kosmetiske feil behandling. Imidlertid kan slike reparasjoner være komplisert på grunn av den ekstreme bentetthet.

To andre potensielle behandlinger er gamma-interferon, som er et protein som har demonstrert en evne til å bremse sykdommens progresjon, og kalsitriol, et vitamin D-forbindelsen som hjelper osteoklaster oppløse og absorbere ben.

Den eneste måten å kunne behandle ondartet osteopetrose er med en benmargstransplantasjon.

Grunner for en bentetthetsmåling

En bentetthetsmåling, ofte kalt en bone mineral density scan (BMD), er en test for å fastslå helse, styrke og tetthet av bein. Vanligvis er denne testen gis til kvinner som kan stå i fare for osteoporose. Alle kvinner over 65 år og de over 60 med andre risikofaktorer oppfordres til å motta screening for osteoporose og leger kan anbefale at disse kvinnene får en BMD.

Menopause

Vanligvis vil kvinner som har gått gjennom overgangsalderen opplever bentap som øker hvert år. Faktisk vil noen kvinner oppleve 25 til 30 prosent av tapet i løpet av de første 5 til 10 år etter menopause. En bentetthetsmåling hjelper leger diagnostisere kvinner med osteoporose og anbefale medisiner som kan bidra til å redusere tap av beinmasse.
Kvinner med lavt østrogennivå, spesielt postmenopausale kvinner, kan bli bedt om å ha bentetthetsmåling gjort. Hos kvinner, hjelper østrogen opprettholde bentetthet. Når østrogennivået faller under overgangsalderen, kan bentap bli mer betydelig. Dermed fleste postmenopausale kvinner er mer utsatt for osteoporose enn de som ennå ikke har gått gjennom overgangsalderen.

Small Framed Kvinner / lav kroppsvekt

Kvinner med små rammer eller lavere kroppsvekt kan være på et høyere risiko for å utvikle osteoporose enn andre kvinner. Dette er fordi mindre innrammet kvinner har mindre beinmasse enn større innrammet kvinner. Osteoporose kan forårsake sprekker i alle kvinner, men mindre-innrammet kvinner er ofte mer utsatt.

Kvinner med andre risikofaktorer

Andre risikofaktorer for osteoporose inkluderer nærmeste familie historie av osteoporose eller frakturer, kvinner som har i fortiden eller i dag konsumerer store mengder koffein, kvinner som har opplevd brudd som en voksen og kvinner som tar medisiner som er kjent for å forårsake bentap, slik som prednison.

Menn og BMD

Kvinner er ikke de eneste som opplever osteoporose. Imidlertid er det mer vanlig hos kvinner for flere forskjellige grunner. Kvinner har mindre beinmasse, de vanligvis bruker mindre kalsium, og kvinner er avhengige av østrogen for å holde dem friske. Men noen menn lider av osteoporose i tillegg. Menn som kan vurderes i fare for osteoporose kan bli bedt om å motta en BMD i tillegg.
Menn som er små-innrammet, som har opplevd kalsiummangel, eller som har en familiehistorie med osteoporose hos menn kan være i faresonen for å utvikle osteoporose. Disse mennene skal ha en bentetthetsmåling, spesielt hvis de er over 60 år.

Hva bentetthetsmåling Does

Den bentetthetsmåling er en rask test, og tar mellom 10 og 30 minutter å administrere. Enkeltpersoner bør ikke ta kalsium innskudd i 24 timer før testen. Under testen vil pasienten ligge ned i en avslappet stilling mens en maskin passerer over kroppen hennes. Det er helt smertefri, og er lignende til å ha et røntgenbilde tatt.

Testen gjør det mulig for leger å se hvor mye kalsium og andre mineraler er pakket inn i en bestemt mengde av benet. Den tettere mineralene er pakket, er det mindre sannsynlig den enkelte til å oppleve osteoporose. Før utviklingen av beintetthetstester, den eneste måten en lege kunne fortelle at en person led av osteoporose var fra hyppige benbrudd. I dag tillater en BMD legen å se risikoen før skadene begynner å skje. Dette gjør det mulig for legen å foreskrive kalsium eller medisiner som vil bidra til å forhindre eller reversere bentap.

Behandling av Red Gjær Rice For Osteoporose

Osteoporose er en tilstand som påvirker skjelettet preget av lav beintetthet og utvikling av porøse bein som er skjør og svak. Det øker risikoen for benbrudd. Bein bryte med letthet når du utfører dagligdagse oppgaver som å løfte eller bøyd. Symptomer inkluderer tap av høyde, ryggsmerter, og hyppige benbrudd. Årsaker til osteoporose inkluderer en reduksjon i beincelleproduksjon, lav kalsium og vitamin D-nivåer, og redusert østrogen i overgangsalderen og postmenopausale kvinner. Red gjær ris kan bidra til å lindre noen symptomer på osteoporose.

Hva er Red Gjær Rice?

I Resept for Nutritional Healing: The A-til-Z Guide til kosttilskudd, forklarer Phyllis A. Balch at rød gjæret ris er en spesiell form for ris som er skapt av fermen risen i monascus purpureus Gikk gjær, en form for rød gjær. Red gjær ris er noen ganger kalt Hung-chu eller Hong-Qy. Denne risen er konsumert å kontrollere fordøyelsesplager, dårlig sirkulasjonsprosesser, og for å senke kolesterolnivået. I Kosttilskudd av vegetabilsk opprinnelse: En Nutrition and Health Approach, forklarer Massimo Maffei at rød gjæret ris inneholder statiner som fremmer beindannelse og vekst. Dermed forbruk av rød gjæret ris beviser gunstig for dem som lider av osteoporose ved å bremse bein forverring og oppmuntre til utskifting av bein formasjoner.

Statiner Fordeler

Statiner i rød gjæret ris kan kontrollere kolesterolnivået ved å redusere mengden av lav tetthet lipid proteiner i blodet ditt. De samme statiner som bidrar til å kontrollere kolesterolnivået også oppfordre beindannelse ved å øke mengden av benmorfogenetisk protein-2-genet i din beinceller. Kroppen din trenger benmorfogene proteiner for å skape nye bein og for å hjelpe dine eksisterende bein helbrede. Proteinet genet spiller en betydelig rolle i beincellefylling.

Red Gjær Rice Supplements

Red gjær ris er tilgjengelig i kapselform. Ta en 1200-mg tablett en gang daglig for å forbedre osteoporose forhold, for å fremme bein healing og oppreisning, og å oppmuntre beincellevekst. Ikke forbruke rød gjæret ris hvis du ønsker å bli gravid, eller hvis du allerede er gravid. Personer under 20 år bør ikke bruke rød gjær ris kosttilskudd siden kroppens bein produksjonen ikke blir hindret. Unngå rød gjæret ris hvis du bruker mer enn to alkoholholdige drikker i døgnet. Hvis du har en leversykdom, må du ikke bruke dette tillegget; rød gjæret ris hindrer enzym produksjoner i leveren.

Mulige bivirkninger av rød gjæret ris inkluderer leddsmerter, sårhet, og influensalignende symptomer; Hvis du notere bivirkninger, slutte å bruke supplement. Du kan også oppleve ubehag i magen eller hodepine utbruddet. Vær forsiktig når du bruker rød gjær ris kosttilskudd hvis du har en blødning lidelse, eller hvis du bruker antikoagulantia; dette tillegget kan øke problemer med blødninger.

Rakitt Bone Disease

Rakitt, også kalt osteomalasi, er en lidelse av bein som er først og fremst forårsaket av en vitamin D-mangel. Det er vanligvis en barnesykdom, siden en vitamin D-mangel hindrer vekst og utvikling av bein under sine formative år. Vitamin D arbeider for å regulere nivået av fosfor og kalsium ---- vitale næringsstoffer for utvikling ---- ben i kroppen. Når det er en vitamin D-mangel på kalsium og fosfor fra maten ikke blir riktig absorberes. Hos barn, dette fører bein å bli myk og svak, noe som resulterer i beindeformiteter.

Betydning

Barn i alderen 6 måneder og 24 måneder, som ikke får nok vitamin D, er mest utsatt for rakitt. Vitamin D finnes i befestede melk, sjømat, biff lever og egg. Huden produserer også vitamin D når det absorberer sollys. Selv ernærings rakitt er svært sjelden i dag, er det fortsatt et problem for barn i u-land, fordi de vanligvis ikke har tilgang til de matvarer som har høyt vitamin D-innhold.

Årsaker

Risikoen for vitamin D-mangel er høyere hos folk som er mørkhudet, ikke får nok eksponering for sollys, ikke forbruke melk og melkeprodukter, og er vegetarianere. Spedbarn, hvis primære kilde til næring er morsmelk, er også i fare fordi morsmelk ikke inneholder vitamin D. Derfor er det svært viktig for ammende mødre å gi sine spedbarn vitamin D-tilskudd. Barn kan også arve rakitt i form av en sykdom som gjør nyrene ute av stand til å opprettholde fosfatnivåer. Noen nyresykdommer som resulterer i høye nivåer av syrer i urinen kan også føre til rakitt. I sjeldne tilfeller kan rakitt også være forårsaket av noen leversykdommer.

Symptomer

Et barn som lider av rakitt har myke bein, som kan bøye og bryte enkelt. Barnet kan føle smerter i armer, ben og rygg. Andre symptomer inkluderer: hyppige benbrudd, forkrøplet vekst, bøyde ben og armer, buet ryggrad, forstørret pannen, forstørret abdomen, misdannelser av tenner, misdannet brystkasse og muskelkramper. Et barn som lider av misdannelser i skallen kan oppleve anfall og psykiske misdannelser på grunn av underutvikling av hjernen.

Behandling

Behandling av rakitt er rettet mot å lindre symptomene og avhenger av årsaken til tilstanden. Hvis årsaken er mangel på ernæring, vitamin D og kalsiumtilskudd sammen med et riktig kosthold ---- sjømat og meieriprodukter ---- kan lindre symptomene i 3-9 måneder. Foreldre bør også sørge for at barna får nok eksponering for sollys. Nyre og leversykdommer som forårsaker rakitt krever tilstand-spesifikke behandlinger.

Komplikasjoner

Hvis rakitt ikke er behandlet i spedbarnsalder, kan det føre til permanente skjelettabnormaliteter. Dette betyr at barnet ikke kan vokse til sin fulle størrelse og kan lide av fysiske og psykiske funksjonshemninger. Kirurgi, utført mens beina er fortsatt utvikling, kan også bidra til å forbedre noen skjelettdeformiteter.

Hva er årsaken til hyppige migrene hodepine?

Hyppige migrene kan føre til alvorlige symptomer som kan vare i flere dager og føre til vanskeligheter med å utføre arbeid, å ta vare på deg selv og administrere din husstand. Kvinner er mer sannsynlig enn menn for å ha hyppige migrene, som kan være forårsaket av hormonelle problemer, visse typer matvarer og livsstilsfaktorer som kan endres eller justeres for å redusere hyppighet og varighet av hodepine.

PMS

Endringer i hormonnivået før mensen som er forårsaket av premenstruelt syndrom (PMS) kan gi migrene som følger en månedlig mønster.

Prevensjon piller

P-piller kan føre til hyppige eller verre migrene hos kvinner som har en historie med hyppige eller alvorlig hodepine.

Foods

Visse matvarer og tilsetningsstoffer som mononatriumglutamat (MSG), fermentert mat som ost eller brød og krydder som salt og krydder kan forårsake hyppige migrene.

Koffein

Drikkevarer og mat som har koffein som sjokolade, kaffe og brus kan føre til hyppige migrene hvis du regelmessig spiser disse matvarene.

Ikke spise

Ofte å hoppe over frokosten eller andre måltider kan føre til at du har hyppige migrene på grunn av mangel på sukker og andre næringsstoffer i hjernen.

Stress

Emosjonelt stress forårsaket av din jobb, økonomi eller familiesituasjoner kan utløse hyppige migrene som negativt påvirker din jobb ytelse og personlige relasjoner.

Fysisk aktivitet

Intens fysisk aktivitet som lange treningsøkter eller å ha sex kan føre til migrene som kan gjøres verre av dehydrering.

Årsaker til hyppig Migrene

Å ha hyppige migrene kan sette en demper på din evne til å fungere på jobb, hjemme og på skolen, og få deg til å bli irritabel og kort lunte. Årsakene til hyppige migrene varierer for hver person og inkluderer visse miljøforhold, personlige vaner og hormonelle endringer. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og National Library of Medicine om årsakene til hyppige migrene.

PMS

Hvis din migrene oppstår vanligvis i dagene før mensen, kan de være forårsaket av hormonsvingninger som følge premenstural syndrom (PMS).

Koffein

Drikke koffein kan føre til at du har hyppige migrene, spesielt hvis du er en tung kaffe eller brus drikker.

Alkohol

Regelmessig drikker alkohol kan føre til at du har hyppige migrene, spesielt hvis du drikker øl eller rødvin.

Kunstig søtstoff

Hvis du spiser mat med kunstige søtningsmidler, spesielt aspartam, kan det hende du har hyppige migrene.

Hoppe over måltider

Regelmessig hoppe over måltider på grunn av en travel timeplan eller en spiseforstyrrelse kan føre til hyppige migrene.

Været

Hvis du bor på et sted med hyppige værforandringer, for eksempel ved kysten eller i fjellet, kan du oppleve hyppige migrene på grunn av endringer i barometertrykk.

Stress

Stress på jobb, hjemme eller på skolen kan føre til at du har hyppige migrene, spesielt hvis du ikke får nok søvn.

Hva er årsakene til hyppig Honking tørr hoste?

En hyppig tørr hoste kan være irriterende og holde deg fra å få en god natts søvn. Symptomer på en hyppig, honking tørr hoste kan behandles med hjem rettsmidler som varm te og honning; over-the-counter pastiller, spray, sirup eller reseptbelagte medisiner. Årsakene til en hyppig honking tørrhoste er infeksjoner og allergier.

Allergier

Sesongmessige allergi mot pollen samt støv og kjæledyr dander allergier kan føre til at du har en hyppig tørrhoste.

Astma

Astma er en kronisk tilstand som kan føre til at du har en hyppig honking tørr hoste, særlig under eller etter trening.

Forkjølelse

Forkjølelse kan føre til at du utvikler en hyppig, honking tørr hoste i flere uker, selv etter de andre symptomene har forsvunnet.

GERD

Hvis hyppige, tuting tørr hoste er ledsaget av en dårlig smak i munnen og halsbrann, kan det være forårsaket av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD).

Kikhoste

Kikhoste, også kjent som kikhoste, er en smittsom sykdom som kan føre til en hyppig honking tørr hoste. Du kan forebygge smitte ved å bli vaksinert mot den.

Røyking

Hvis du er en røyker, kan kjemikalier i tobakk irritere munnen, lungene og halsen, og føre til at du har en hyppig honking tørr hoste.

Årsaker til hyppig Nosebleeds

Årsaker til hyppig Nosebleeds


Innsiden av nesen er foret med vev som inneholder hundrevis av små blodkar. Disse blodårene er skjøre og lett for å blø, noe som gjør en neseblødning en vanlig tilstand. Mesteparten av tiden, neseblod er ingenting å bekymre seg for og stoppe raskt etter de starter. Men kan neseblod som oppstår mer enn en gang i uken være tegn på en mer alvorlig helsetilstand, så de bør overvåkes nøye.

Tørr luft

Tørr luft er den vanligste årsaken til neseblod. Eksponering for tørr luft fører til neseslimhinnen tørke ut. Dette skaper crusty buildup i nesen, som klør. Når du skraper eller plukke på denne skorpen, irriterer det slimhinnen i nesen, som kan blø. Hvis dine hyppige neseblod oppstår i hovedsak i vinter når du kjører varmen, er det sannsynligvis på grunn av tørr luft. Vurdere å investere i en luftfukter for å løse problemet.

Forkjølelse og infeksjoner

Noen ganger folk med forkjølelse, bihulebetennelse eller andre virus som påvirker nesegangene opplever neseblod. Når forkjølelse eller virus, skaper legemet ekstra slim i respons til den kalde, og dette irriterer slimhinnen i nesen. Når du blåser nesen gjentatte ganger, kan dette føre til blødning. Selvfølgelig er vinteren ofte tenkt som "kalde og influensasesongen", så kombinasjonen av kaldt symptomer og den tørre luften vil gjøre en neseblødning enda mer sannsynlig.

Allergier

Personer med allergi er ofte foreskrevet antihistaminer og slimhinneavsvellende midler til å hjelpe dem med å håndtere sin stadig rennende, tett nese. Mens disse medikamentene kan gjøre underverker på allergisymptomer, kan de også bidra til hyppige neseblod, ifølge Nemours, en stor barns helse organisasjon. Medikamentene som ikke bare tørker ut mye slim, men de kan også tørke ut neseslimhinnen, slik at nesen mer utsatt for blødning, spesielt hvis pasienten blåse sin nese ofte etter at medikamentet slites av.

Nesehulen Shape

Formen av nesehulen kan også føre til hyppige neseblod. En merkelig septum er en tilstand karakterisert ved at skilleveggen mellom de to neseganger (septum) ikke er i nøyaktig midt i nesen. Ifølge American Academy of Øre, dersom avviket er alvorlig, vil bihulene på den ene siden av nesen har problemer med å renne ut igjen, som fører til gjentatte problemer med bihulebetennelse, tett nese og neseblod. En merkelig septum kan repareres kirurgisk.

Alvorlige årsaker

De fleste årsaker til hyppig neseblod er små og behandles. Men hvis du opplever dem på en jevnlig basis, bør du oppsøke lege fordi de kan indikere en mer alvorlig medisinsk problem. The Mayo Clinic sier at hyppige neseblod kan være tegn på blødningsforstyrrelser eller leukemi, spesielt når ledsaget av hyppige uforklarlige blåmerker. Arvelig hemoragisk telangiectasia, en genetisk lidelse som skaper blodkar unormalt, kan også føre til hyppige neseblod. Disse forholdene krever medisinsk diagnose og intervensjon.

Hva er årsakene til hyppig kvalme?

Kvalme er ikke en spesifikk sykdom, men et symptom på forhold som kan føre til oppkast og andre ubehagelige fysiske plager i mage-og tarm systemer i kroppen. Kronisk eller hyppig kvalme kan være svært ubehagelig og fysisk belastende og kan være en indikator på alvorlig sykdom, inkludert gastrointestinale infeksjoner, mage reflukssykdom (GERD), hodeskade og indre øre problemer. Andre forhold som kan være indisert ved kronisk eller hyppig kvalme inkluderer diabetes, galleblæren sykdom og inflammatorisk tarmsykdom.

Infeksjoner

Ifølge Benjamin Wedro, MD, FAAEM, som praktiserer akuttmedisin i La Crosse, Wis., Og er en klinisk professor ved University of Wisconsin, kan infeksjoner være en av de viktigste årsakene til hyppig kvalme som fører til oppkast. Helicobacter pylori, bakterier som forårsaker magesår, kan være en smittsom agent, som kan parasittsykdommer, forårsaker kronisk og hyppig kvalme. Norovirus og rotavirus er også vanlige mageinfeksjoner som forårsaker hyppig kvalme.

GERD

Dr. Wedro indikerer at mage-esophageal reflux sykdom, også kjent som GERD, kan være en annen årsak til hyppige kvalme. Når slimhinnen i magesekken og spiserøret er irritert, kan en person føler seg kvalm og også oppleve acid reflux. Denne følelsen kan være et resultat av å spise mat som irriterer slimhinnen i magen, spiser for mye, eller spise og deretter legge ned uten at maten å fordøye. GERD er en kronisk sykdom som ofte behandles med medisiner i tillegg til livsstilsendringer.

Diabetes

En av de alvorlige symptomene av diabetes kan være kronisk eller hyppig kvalme. Ifølge Dr. Wedro, når en persons blod sukker er ute av balanse, kan hun oppleve kvalme. Hvis en person er en kjent diabetiker og opplever kvalme på regelmessig basis, bør han være på vakt for å sjekke hans blodsukkeret og justere sin insulin etter behov. For personer som opplever hyppige kvalme uten en kjent og lett identifiserbar årsak, er diabetes ofte en av de potensielle problemene en lege ser for under eksamen.

Galleblæren sykdom

Galleblæren er et organ som ligger på høyre side av den øvre del av magen. Det er gjemt mellom leveren og tarmen og forsyninger fordøyelsessafter som bidrar med bestått av mat gjennom fordøyelseskanalen. Dr. Wedro sier at når galleblæren ikke fungerer som den skal eller er syk, kan en person oppleve kronisk og hyppig kvalme som et symptom. Den vanligste behandlingen for galleblæren sykdom er diett endring eller kirurgisk fjerning av galleblæren.

Inflammatorisk tarmsykdom

Inflammatorisk tarmsykdom (IBD) er en tilstand der tarmsystemet er kronisk betent og irritert. Andre navn på denne tilstanden er Crohns sykdom og ulcerøs kolitt. Ifølge Dr Wedro, kan personer med IBD opplever kronisk og hyppig kvalme, ofte en advarsel tegn på at et anfall av diaré eller oppkast er i ferd med å skje. Personer med denne tilstanden er ofte behandles med medisiner og endringer i livsstil. Den underliggende årsaken til IBD er ikke kjent.

Årsaker til hyppig vannlating hos barn

Det kan være frustrerende når din tidligere toalett-trent barnet begynner å ha hyppig vannlating og urin ulykker. Hyppig vannlating hos barn kan føre til inkontinens i løpet av dagen eller over natten, og kan forårsake forlegenhet og sosial tilbaketrekning i barnet ditt. Ifølge Mayo Clinic og National Center for Diabetes, Digestive og nyre sykdommer, årsaker til hyppig vannlating hos barn inkluderer livsstilsfaktorer og blære lidelser.

Slow Development

Utvikling av et barns evne til å holde urin i kan oppstå langsomt og kan føre til hyppig vannlating, særlig om natten mens hun sover.

Kapasitet

Barn har mindre blærekapasitet enn voksne gjør, og er ikke i stand til å holde så mye urin så lenge som en voksen kan.

Følelser

Hvis barnet opplever følelsesmessig stress eller angst, hyppig vannlating og urin ulykker kan forekomme, noe som og kan resultere i enda mer angst.

Vaner

Drikke en stor mengde vann, juice eller koffeinholdige brus kan føre til at barnet å produsere en overdreven mengde urin, spesielt på natta.

Infeksjoner

Hyppig vannlating kan være forårsaket av blære eller urinveisinfeksjoner. Disse typer infeksjoner er mer vanlig hos jenter som følge av spredning av vaginal bakterier til urinveiene.

Blæreforstyrrelser

Strukturelle problemer av blæren, nyrene eller urinveiene, samt blæreirritasjon på grunn av allergiske reaksjoner på matvarer eller medisiner, kan føre til hyppig vannlating hos barn.

Hyppig urinering hos barn

Problemet med hyppig vannlating hos barn kan være noe vanskelig å diagnostisere. Det er flere mulige årsaker til denne tilstanden. Noen tilfeller er ikke alvorlig og kan korrigeres med lite problemer. Andre tilfeller kan indikere mer alvorlig underliggende helsemessige problemer som vil kreve ytterligere undersøkelser av en kvalifisert medisinsk faglig, for eksempel en barnelege eller urolog. I noen tilfeller med hyppig vannlating hos barn, kan det være symptomer på diabetes tilstede som vil nødvendiggjøre en mer spesifikk diagnostisk undersøkelse av problemet.

Symptomer

Et barn vil tisse oftere enn voksne. Et barns blære er mindre og de har en tendens til å behandle væsker raskere enn voksne. Imidlertid er et barn som føler behov for å urinere mellom 10 til 30 ganger om dagen som oppviser symptomer på hyppig vannlating. Barn som har å urinere ofte om natten, eller som sengevætere, kan også være vist tegn på hyppig vannlating. Polyuri, en tilstand som fører til store mengder av urin, er et annet problem, men det kan være en relativ symptom.

Årsaker

Et barns blære er relativt liten i størrelse. Men hans væskeinntak kan ofte være høy, spesielt hvis han er veldig aktiv. Ifølge National Center for diabetes, Digestive og nyre sykdommer, drikker store mengder vann eller andre drikkevarer kan føre til hyppig vannlating, noe som ofte kan skje mens han sover. Urinveisinfeksjoner kan også være en årsak og rammer oftere jenter, selv om gutter kan bli påvirket. Lidelser i urinblæren og nyrene også kan føre til hyppig vannlating hos barn.

Mer alvorlige årsaker

En av de mer utbredte årsaker til hyppig vannlating hos barn som er mer alvorlig i naturen er inntreden av diabetes mellitus. Denne tilstand, som oftest bare kalt diabetes, er en tilstand hvor kroppen ikke produserer nok insulin, eller ikke korrekt reagerer på insulin. Følgelig, er absorpsjon av glukose i nyrene berørt, noe som resulterer i mer hyppig vannlating. Diabetes er til stede i nesten 24 millioner amerikanere, ifølge American Diabetes Association.

Diagnose

Tilbakevendende symptomer på hyppig vannlating vil kreve en medisinsk undersøkelse av en lege eller barnelege. Dette vil inkludere en fysisk eksamen og urinanalyse for å angi mulige årsaker til tilstanden. Den urinanalyse kan indikere tilstedeværelse av en urinveisinfeksjon, spesielt hvis urinen er uklar, og det er smerte forbundet med vannlating. Uregelmessigheter av insulin eller glukosenivå i urinen også vil bli detektert, og vil være sannsynlige indikasjoner for diabetes mellitus.

Behandling

Ifølge Karyn W. Collins, MD og Anna P. Lincoln, MD i de mindre alvorlige tilfeller av hyppig vannlating hos barn, vil ingen medisinsk behandling være nødvendig. Mer nøye overvåking og regulering av væskeinntak kan være nødvendig, og i mange tilfeller vil barnet vokse tilstanden. Urinveisinfeksjoner vil trolig kreve kurs av antibiotika før infeksjonen går unna. I de tilfeller hvor hyppig vannlating er et symptom på utbruddet av diabetes mellitus, en behandling som omfatter insulinterapi kan være nødvendig.

Hva er årsakene til hyppig vannlating?

Hva er årsakene til hyppig vannlating?


Den plutselige trang til å urinere normalt oppstår fra irritasjon til blæren. Dette irritasjon kommer fra ulike kilder som medisinske tilstander eller medisiner blir tatt. Når blæren føles trykk eller irritasjon, spasmer utvikle seg, øker behovet for og hyppigheten av urinering. Innsnevring ned årsakene til hyppig vannlating vil hjelpe finne din sak og gjør det mulig å jobbe mot en løsning.

Medisinske tilstander

En forstørret prostata - eller en infeksjon i prostata - kan føre til hyppig vannlating hos menn. Som prostata utvides, skyver den mot blæren, noe som resulterer i et behov for å urinere. Blære infeksjoner hos menn og kvinner resultere i smertefulle oppfordrer til å urinere, noen ganger med bare dråper urin kommer ut av blæren. Aktiv blærer forårsake spasmer som lidende føler behov for å urinere ofte. Sjekk med legen din hvis hyppig vannlating forstyrrer ditt daglige liv.

Stress

Psykiske tilstander som stress og angst kan utløse behovet for å urinere ofte. Kroppen reagerer på stress ved å stramme musklene i nakke, skuldre og selv blæren. Når blæren føles disse påkjenninger, blir behovet for å urinere krevende og ubønnhørlig.

Caffiene

Koffein er en naturlig vanndrivende som fjerner vann fra kroppen. Drikker store mengder kaffe og te som inneholder koffein kan bidra til hyppigheten av urinering.

Medisiner

Visse medisiner kan bidra til presserende vannlating. Kontroller beholderen eller litteratur ledsagende medisin for å bestemme om hyppig vannlating er en bivirkning. Diuretika forårsake presserende vannlating hos folk som medisin røyter unødvendig vann fra kroppen. Spør legen din hvis du tror visse medisiner forårsaker hyppig vannlating. Legen din kan endre eller justere dosen av medisinen.

Hva er årsakene til Hyppige Feber hos barn?

Hva er årsakene til Hyppige Feber hos barn?

En feber stiger vanligvis fra en underliggende virus eller infeksjoner. Feber hos barn er en naturlig reaksjon i kroppen som bekjemper bakterier og stimulerer barnets immunsystem til å avverge smittsomme bakterier og virus. Selv om feber hos barn kan være en positiv, naturlig reaksjon å avverge sykdommer, kan hyppige feber betegne et problem som krever legehjelp.

Årsaker

Hyppig feber kan være forårsaket av en rekke årsaker, men er vanligvis forårsaket fra gjentatte virus og bakterieinfeksjoner. Barn som lider av gjentatte forkjølelser at framdriften i øret og bihulebetennelse er mer sannsynlig å oppleve hyppige feber symptomer. Ulike typer relapsing infeksjoner som tuberkulose, malaria og tyfus kan også føre til hyppige feber hos barn. Arvelige lidelser som middelhavsfeber, kan autoimmune sykdommer som lupus og juvenil revmatoid artritt og endokrin kjertel lidelser som hypertyreose også føre til hyppige feber hos barn. Barn som lider av hyppige feber kan også ha alvorlige underliggende forhold, for eksempel nyrekreft, noe som fører til vedvarende feber hos barn.

Diagnostisering Ukjente årsaker til hyppig Fever

I visse tilfeller barneleger ikke klarer å finne årsaken til hyppig feber hos barn og ytterligere testing må utføres for diagnose. Å diagnostisere en mystisk, hyppig feber hos barn, barneleger stole på positronemisjonstomografi scan, også kjent som PET scan, som bruker radionuklide bildebehandling til å produsere tredimensjonale bilder av et barns organer som hjerte, hjerne eller lever. PET skanner er ideelle for å arbeide med barn, gi tidlig diagnostikk med minimalt invasive prosedyrer.

Behandlingstilbud

Barn som opplever feber som følge av virus eller kalde infeksjoner kan føle smerter, frysninger og generelle ubehag fra feber symptomer. Ikke-aspirin feber medikamenter kan bli brukt til å redusere og behandle alle feber symptomer hos barn. Barn som lider av hyppige feber bør få så mye hvile som mulig for å få styrke til å helbrede fra infeksjoner som forårsaker feber symptomer. Disse barna er svært utsatt for å bli dehydrert og bør oppmuntres til å drikke så mange medier som mulig. Unngå å tilby barnet ditt kullsyre brus eller fruktjuice og i stedet oppmuntre dem til å suge på is chips eller drikke pediatrisk elektro re-hydration løsninger eller vann.

Hjem Rettsmidler

Prøv å gi barnet ditt en lunken bad for å gi lindring fra feber symptomer. Også, kle ham i klær som ikke er for tung eller varm.

Advarsel

Feber hos barn har en tendens til å vare maksimalt to dager og kan nå temperaturer så høye som 101 grader Fahrenheit til 103 grader Fahrenheit. Feber som varer lenger enn noen få dager eller når temperaturer høyere enn 103 grader Fahrenheit bør tas opp av barnelege umiddelbart for å utelukke alvorlige underliggende forhold og forhindre mulige komplikasjoner.

Hyppig vannlating hos barn

Hyppig vannlating er et problem som kan være vanskelig å diagnostisere hos barn og kan ha mange forskjellige årsaker. Noen av årsakene er normal eller atferdsmessige og vil gå bort på egenhånd. Imidlertid kan hyppig vannlating også være en tidlig indikasjon på en alvorlig sykdom. Hvis du mistenker at barnet ditt er urinering for mye eller for ofte, kan du se en lege for å finne årsaken til problemet.

Identifikasjon

Hvor ofte gjør vannlating må være før det er diagnostisert som en betingelse? Det er vanskelig å bedømme bare fra å observere om et barn er å eliminere for ofte. Før å ha et barn vurdert av en lege, bør du begrense sitt inntak av væske i 24 timer for å se om det har en innvirkning på hans vannlating. Samle barnets urin i løpet av en 24-timers periode, og måle hvor mye det er. De fleste små barn skal produsere ca 1-1,5 gram av urin per kilo kroppsvekt per dag.

Sykdom

Det er flere sykdommer som kan forårsake hyppig vannlating. En av de vanligste er en urinveisinfeksjon. Hvis problemet er en UTI, vil barnet ha også ha haster, en brennende følelse ved vannlating og noen ganger feber. En annen årsak kan være diabetes. Andre symptomer på diabetes inkluderer tørste, økt appetitt og sengevæting. En lege kan teste for diabetes ved å teste blodsukkeret i barnets urin. Andre mulige sykdommer inkluderer diabetes insipidus, eller mangel på en pituary kjertel hormon, og nyresykdom.

Behavior

Hyppig vannlating kan være en enkel atferdsmønster som skjer ved valg og forsvinner naturlig. Noen småbarn, spesielt gutter, utvikle en fascinasjon med vannlating kort tid etter pottetrening, og for et par måneder de ønsker å urinere ved enhver anledning. Unge skolebarn vil noen ganger prøve å drikke nok vann umiddelbart etter å gå på toalettet for å sikre at de blir nødt til å gå igjen snart, slik at de kan ha en unnskyldning til å komme seg ut av klassen i noen minutter. Og, selvfølgelig, vil et barn som er i stadig drikker juice eller melk trenger å urinere ofte.

Mat / drikke

I tillegg til høy væskeinntak som tilsvarer mer hyppig vannlating, er det noen matvarer som er mer sannsynlig å forårsake vannlating. Mange sure matvarer er naturlige diuretika som kan forårsake hyppig vannlating hos barn for et par timer etter at maten har blitt spist. Hyppig vannlating kan også være et tegn på en reaksjon på en bestemt mat, som indikerer en allergi eller intoleranse.

Forebygging / løsning

Behandling av hyppig vannlating avhenger av årsaken til problemet. Diabetiske barn trenger å følge en sukkerfri diett og ta insulin. Urinveisinfeksjoner er vanligvis behandles med antibiotika. Hvis årsaken er atferdsmessige, kan du behandle det ved å begrense væskeinntaket, ved å oppmuntre barnet til å fullt tømme blæren mens urinering, og ved å vente på atferden til å gå bort av seg selv.

Hyppige Hodepine hos barn

Den april 2005 Journal of American Osteopathic Association rangert hodepine og migrene blant de fem beste pediatriske helseproblemer; opp til 90 prosent av barn i skolealder får dem. De opplever kronisk daglig hodepine (mer enn 15 hodepine per måned) kan dra nytte av en behandlingsplan.

Kronisk spenning hodepine

Spenningshodepine --- den vanligste formen for hodepine hos barn --- oppstår mer enn 15 ganger per måned er merket kronisk; disse utgjør et flertall av kronisk daglig hodepine hos barn.

Migrene

En annen årsak til kronisk daglig hodepine hos barn er migrene, som kan forårsake betydelig smerte som varer i mindre enn 1 time til flere dager, noen ganger med medfølgende kvalme, oppkast og følsomhet for lys og lyd.

Diagnostisering

En lege vil ta en detaljert familie historie og undersøke barnet for å utelukke noen sykdom eller tilstand. De vil også ofte sjekke barn med kronisk spenningshodepine for tegn på depresjon eller angst.

Behandling / Ledelse

For dem diagnostisert med hyppig hodepine, vil en lege vanligvis gi en 2 eller 3-kanter behandlingsplan bestående profylaktisk (forebyggende) medisinering, ledelse og smertelindring.

Advarsler

Fordi noen hodepine symptomer kan likne de av et slag, epilepsi, hjernehinnebetennelse, eller andre alvorlige eller livstruende skader eller lidelser, råder National Headache Foundation rask legehjelp ved utbruddet av noen alvorlig hodepine smerte.

Grunner til hyppig vannlating hos barn

Grunner til hyppig vannlating hos barn


Barn som arbeider med pottetrening kan urinere så ofte som en gang i timen, men for de fleste barn bruker badet mer enn en gang annenhver time kan indikere et problem. Det finnes flere vanlige og behandles problemer som fører et barn å må tisse oftere enn normalt. Rådfør deg med barnelege hvis du er bekymret for barnet ditt opplever kanskje en av disse problemene.

Urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner, eller UVI, er vanlig hos barn. Om lag 8 prosent av jentene og 1 til 2 prosent av guttene vil ha en i en alder av 5. En UTI er forårsaket av bakterier i urinveiene, som inkluderer blæren. Hos spedbarn og småbarn, kan symptomene være feber eller oppkast. Et barn som er førskole-alder eller eldre og har en UTI kan føle at hun trenger å urinere ofte. Hun kan bruke badet ofte, men vil trolig bare produsere en liten mengde. Hun kan også klage over brenning når hun går på do, sengevætere om natten eller har feber. Du kan bidra til å forhindre en UTI ved å lære barn hvordan du skal rense seg selv etter bruk av badet. En lege kan forskrive antibiotika som vanligvis vil rydde opp infeksjonen i to til tre dager.

Type 1 Diabetes

Ca 13.000 barn er diagnostisert med type 1 diabetes hvert år. Denne sykdommen forekommer når bukspyttkjertelen slutter å gjøre insulin, som er et hormon som hjelper legemet bryte ned glukose i blodet. Barn som utvikler type 1 diabetes kan urinere ofte, gå ned i vekt, begynne å tisse i sengen eller være unormalt trøtt eller tørst. Det finnes ingen kur for diabetes, men det kan kontrolleres med et sunt kosthold som ikke er for høy i sukker. Barn må også sjekke blodsukkeret et par ganger om dagen ved å kjøre en dråpe blod gjennom en liten maskin, og må få insulin injeksjoner ofte. I tett samarbeid med barnets lege er også svært viktig å håndtere sykdommen.

Blindtarmbetennelse

Blindtarmbetennelse oppstår når vedlegget blir betent. Det forekommer oftest hos barn i alderen 11 og 20, og er ikke veldig vanlig hos små barn. Symptomer inkluderer alvorlig mage smerter, kvalme, feber, diaré og hyppig vannlating. De mest sannsynlige symptomene for barn under to år har oppkast og en hoven mage. Blindtarmbetennelse er svært alvorlig. Hvis vedlegget ikke er kirurgisk fjernet innen 24 til 72 timer med symptomer starter, kan det sprekke og spre smitte i hele kroppen, men barnet skal komme seg helt etter at tillegget er fjernet.

Overaktiv blære

Overaktiv blære er en slags paraplybegrep for en rekke problemer som forårsaker hyppig vannlating. Et barn kan ha blæren muskler som ikke har fullt utviklet og har spasmer, forårsaker behovet for å urinere ofte. Hun kan også bli stresset eller engstelig om noe; for eksempel starten av et nytt skoleår eller slåss mellom hennes foreldre. Hun kan også være allergisk mot noe i hennes diett, eller være forbruker koffein. Mange barn med en overaktiv blære vil vokse problemet etter alder 5. Hvis ikke, kan en lege foreskrive medisiner eller øvelser barnet kan gjøre for å styrke blæren muskler.

Hva er årsakene til Infant hyppig vannlating?

Hyppig vannlating hos et spedbarn, eller frekvens, kan føre til at du går gjennom flere bleier i timen. Frekvens resultater fra en rekke forhold, hvorav de fleste barnelege kan enkelt behandle hvis fanget tidlig nok.

Urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner ofte føre til hyppig vannlating hos barn i alle aldre, inkludert spedbarn. Imidlertid kan urinveisinfeksjoner eksistere uten dette symptomet og kreve behandling av antibiotika.

Nedsatt tubulær acidose

Renal tubulær acidose oppstår når ditt barns nyrer kan ikke riktig kast syre. I sin tur, disse feilfungerende nyrer forårsake frekvens. Du bør behandle denne tilstanden alvorlig.

Vulvovaginitis

Irritasjon i vaginalområdet, og ved åpningen av uretra kan føre til hyppig vannlating. Sjampo og såper ofte ha denne effekten på spedbarn.

Misforståelse

Ikke forveksle hyppighet med polyuri. Frekvens betyr vannlatning oftere enn vanlig, samtidig som polyuri refererer til et større volum av urin på en gang.

Advarsel

En profesjonell kan enkelt behandle de fleste årsakene til spedbarn frekvens, så det er viktig ikke å ignorere symptomene. La barnet ditt gå ubehandlet i en tilstand som urinveisinfeksjon kan føre til permanent skade nyrene hennes.