Digidexo.com

bli kvitt ørebetennelse

Hvordan bli kvitt gjær infeksjoner i Kattunger ører

Øret infeksjoner er ikke veldig vanlig i katter. Katter, men kan være utsatt for øreinfeksjoner, på grunn av deres utviklingsimmunsystem. Mens øreinfeksjoner kan være forårsaket av en rekke faktorer, er en vanlig årsak til gjær. I tillegg til ørene, kan gjær forårsake infeksjoner i forskjellige andre kroppslige områdene av både mennesker og dyr. For å kurere kattungens ørebetennelse, må du bli kvitt gjær som forårsaker den.

Hvordan bli kvitt gjær infeksjoner i Kattunger ører

•  Ta kattungen til veterinæren. Det er viktig å få bekreftet at infeksjonen var faktisk forårsaket av gjær. Andre årsaker til kattunge ørebetennelser inkluderer øremidd og voks problemer. Ofte vil veterinæren ta en prøve fra kattungens ørene for å finne årsaken til infeksjonen.

Påfør som anvist noen medisiner veterinæren foreskriver. For gjær infeksjoner, vil veterinæren sannsynligvis forskrive antibiotika øredråper, som du trenger for å administrere to ganger daglig.

Når du setter dråper i kattungens ører, smører dem med tommel og pekefinger. Dette vil sikre at medisiner slippe inn i bunnen av kanalen.

Tørk utsiden av øregangen med en bomullsdott. Dette vil fjerne alle sekreter eller overflødig medisin. Ikke skyv bomullsdott inn i ørekanalen; bare tørke de ytre områdene.

Bland like deler varmt vann og hvit eddik. Skyll utsiden av kattungens ører med løsningen. Eddik bidrar til å drepe gjær vekst.

Lag en løsning med 1/2 kopp vann, 1/2 kopp eddik og 2 ss. av isopropanol. Distribuere løsningen gjennom hele utsiden av øregangen, massere området forsiktig. Både teknisk sprit og eddik tjene til å drepe bakterier vekst i området, blant annet gjær.

Bruk en over-the-counter øret vask på kattungen. Dette vil bidra til å forhindre gjær vekst i ørene. Du kan finne øre vasker på de fleste kjæledyr forsyne butikkene.

Hint

 • Hindre fremtidige gjær infeksjoner ved å rense kattungens ører ukentlig.
 • Hvis situasjonen ikke blir bedre etter noen dager, ta med kattungen til veterinær så snart som mulig.

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

Du har bare gikk ut av bassenget (eller bad, sjø, innsjø, etc). Opplevelsen kan ha vært en hyggelig en, men nå har du som ubehagelig følelse av en vannmettet øret. Dette kan føre til otitis externa (svømmer øre) og andre vanlige ørebetennelser som til slutt vil påvirke hørselen din. Pluss, hvis du er som folk flest, vil du være fornøyd med bare å få sprengt vann ut av øregangene. Her er noen triks.

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

•  Prøv å flytte så mye av vannet som mulig så snart du er ferdig med din vannaktivitet. Bøy hodet fra side til side for å la vannet renne. Du kan også tørke det ytre øret med et håndkle. Spesielle øret tørketrommel er også tilgjengelig for kjøp. Hårføner kan brukes også, men pass på at du ikke holder det for nær eller la den være der for lenge, som du kan brenne øret eller skade hørselen. Jo mindre tid vannet sitter i øret, jo bedre.

Tilsett mer vann. Som ineffektive som dette kan høres, den ekstra vann faktisk hjelper skylle den eksisterende vann ut. Bare ta en dropper og fyll den med vann. Klem noen dråper inn i øret ditt og umiddelbart snu hodet slik at øret vender nedover. La vannet renne fra øret. Gjenta til alt vannet har blitt skylt ut.

Påfør ytre press. En interessant Trikset er å legge ned på en seng med hodet hengende over på siden. Den berørte øret bør vippes mot gulvet. Cup en hånd over øret, og trykk deretter på håndflaten godt mot det. Dette skaper et sug som oppfordrer vannet ut når du trekker hånden unna.

Ved å bruke innvendig trykk, kan du presse vannet ut. For å gjøre dette, tilt hodet til siden slik at oversvømmet øret peker mot gulvet. Så bare gjespe. Dette løsner fanget vann.

La tyngdekraften gjøre jobben. Sove på siden med det vannfylte øret mot puta. Vannet vil til slutt renne ut på egen hånd. Du kan fremskynde dette opp med å ligge på din side når det er mulig i løpet av dagen.

prøve over-the-counter antiseptisk øredråper. Følg instruksjonene som følger. Du kan også bruke dropper å sette inn noen dråper rubbing alkohol i øret. Begge disse metodene fungerer for å tørke vannet opp og skylle øret ut.

Hvis ingen av disse forslagene arbeide eller forbedring er ikke total, bør du kontakte lege umiddelbart. Dette kan bety at det er et mer alvorlig problem. Vannet må fjernes fra øregangen så raskt som mulig for å unngå infeksjon og beskytte hørselen din.

Hint

 • Du kan blande rubbing alkohol med hvit eddik. Dette vil også drepe eventuelle sopp eller bakterier i øregangen.
 • Ikke under noen omstendigheter, sette noe mindre enn albuen inni øret.
 • Vær ytterst forsiktig når du arbeider med ørene. Misbruk kan føre til hørselstap.

Hvordan bli kvitt en Ear Itch?

Å ha en kløe i øret høres ikke ut som mye av et problem, men det kan sikkert være et irritasjonsmoment hvis du er den som lider av det. En øret kløe oppstår når mastcellene inne i øret blir forverret. Kjemikalier blir deretter løslatt og kløe følger om kort tid. Du trenger ikke å holde lidelse. Du kan bli kvitt som klør.

Hvordan bli kvitt en Ear Itch?

Bøy hodet til siden og bruke et øre dropper å dryppe fem dråper hydrogen peroxide inn til øret.

Hold hodet på skrå i minst tre minutter. Du kan høre noen fizzing, og det er helt normalt. En pute kan holde hodet støttet hvis halsen begynner å bli lei av å holde hodet opp i en skrå posisjon.

Hold et håndkle under øret og vend du hodet tilbake til oppreist stilling. Den hydrogen peroxide vil ha renset øret ut og lette eventuelle kløe som var til stede inne i øret.

Plukk opp en steroid krem på apoteket og gni det på noen kløe som er utenfor øregangen. Dette vil redusere betennelse og kløe forbundet med de grove mastceller.

Bruk tree te olje på utsiden av øregangen hvis du ikke er glad i å bruke en steroid krem. Bare gni to dråper av oljen over kløe.

Hint

 • Du kan bruke en bomullspinne på utsiden av øret, men aldri prøve å klø en kløe inne i øret med det.
 • Kløende ører kan være tegn på en begynnelse ørebetennelse. Hvis kløe ikke stoppe, eller du begynner å oppleve smerte, bør du gjøre en avtale for å se din lege.

Hvordan bli kvitt en trykkende Ear

Hvordan bli kvitt en trykkende Ear


En prippen øret kan være smertefullt og irriterende. Det påvirker din evne til å høre og din komfort nivå også. Årsaken bak en trykkende øret kan være ørevoks buildup, eller det kan være et resultat av en kald. Hvis du er i et fly når det skjer, kan det være på grunn av høy høyde. Noen få skritt kan hjelpe deg å bli kvitt en tett øre.

Hvordan bli kvitt en trykkende Ear

•  Ta en decongestant hvis fylt øret skyldes forkjølelse. En dekongestant, så som Sudafed, kan finnes over-the-counter. Den behandler en tett nese, men en tett nese kan også være årsaken til dine ører å være prippen. Også, kan over-the-counter medisiner som behandler allergier være nyttig. Rådfør deg med lege eller apotek om hvilke medisiner kan være riktig passform for deg.

Bruk olivenolje hvis du mistenker at ørevoks er årsaken til dine innestengte ører. Varm opp olivenoljen ved å holde medisin dropper i hendene og deretter forsiktig helle noen dråper i øret. Olivenolje vil myke opp voksen som har bygget opp inni øret. La oljen sitte i øret i noen minutter før du slår hodet for å la det overskytende dryppe ut. Ta et håndkle og vaske av overflødig olje på det ytre øret.

Sett et par dråper av hydrogen peroxide i øret ved hjelp av en eardropper følge samme fremgangsmåte som brukes for oljen. Ikke bruk hydrogenperoksid hvis du tror du har en ørebetennelse.

Ta kontakt med helsepersonell hvis du ikke klarer å lindre stuffiness i øret hjemme.

Hint

 • Hvile, drikke vann og spise en godt balansert kosthold. Å gjøre disse tingene kan hjelpe kroppen din tilbake til en tilstand av balanse og helse, som i sin tur kan bidra til ørene.
 • Ikke bruk øret candling å lindre stuffiness i øret eller fjerne voks. Dette øret behandling har ikke blitt sanksjonert av FDA og har ingen studier for å bevise sin sikkerhet eller effektivitet.

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper


Et ben eller lår krampe kan oppstå av en rekke årsaker. Det kan være kramper fra over-bruk eller under-bruk. Bena kan være dehydrert og trenger vann, eller det kan også være en del av voksesmerter eller fantomangrep som ikke har noen rim eller grunn. Poenget er at de vondt. Prøv noen av disse tipsene for å bli kvitt et lår krampe.

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper

•  Slapp av, siden jo mer du spent opp strammere lår vil krampe. Legg deg ned og ta 10 dype åndedrag. Pust dypt inn gjennom nesen og blåse den ut forsiktig gjennom munnen. Bevisst gi slipp på spenninger og ikke bekjempe den.

Drikk nok væske i løpet av dagen for å unngå leggkramper. Du kan drikke en sportsdrikk mens du har en krampe, og det vil etter hvert bidra til å lette krampe.

Massere det smertefulle området forsiktig i den retningen at muskelen går. Så hvis kramper muskelen er på forsiden av låret, gni fingrene fra topp til bunn over muskelen til du føler noen lettelse. Du må kanskje spørre noen andre til å gni baksiden av låret ditt mens du ligger nede.

Stretch å lette ut en krampe. Hvis krampe er på forsiden av låret, og deretter peke tærne ned mens du sitter eller ligger. Hvis krampe er på baksiden av låret, og trekk tærne opp mot kroppen. Det vil også strekke leggen din.

Hint

 • Ofte krampe vil passere med litt mer enn noen avslappende stunder.

Hvordan bli kvitt Shin splinter

Hvordan bli kvitt Shin splinter


På et eller annet tidspunkt, kan en løper ende opp å gjøre med shin splinter. Faktisk, mange løpere klager over denne smertefulle lidelsen. Mens smertefullt, er shin splinter oftest behandles hjemme. Men hvis smertene vedvarer, kan det hende du trenger å gjøre en avtale for å se en lege. Før du drar til legekontoret selv, gi følgende trinn en prøve.

Hvordan bli kvitt Shin splinter

Fjern ting som forårsaker dine shin splinter. Ofte kan dette være fra feil joggesko eller ujevnt underlag.

Hvile og bruke is eller en kald komprimere til bena så mye som mulig for de første 48 til 72 timer. Hev bena så mye som mulig og få en henvisning til en passende profesjonell innen de første 48 til 72 timer i tillegg. Dette er ofte referert til som RICER regime: hvile, is, kompresjon og elevasjon og henvisning.

Påfør varme og massere bena etter de første par dagene. Ved hjelp av varme og dype vev massasje vil fremskynde helbredelsesprosessen av muskler og sener. Pass på å bruke varme og massere beina før og etter du trener mens smertene varer.

Strekk musklene dine. Dette er en annen måte å bli kvitt shin splinter. Det hjelper også forberede dine muskler for å stresse med løping og kan stoppe andre skader oppstår.

Begynn å kjøre da dette vil bidra til å helbrede dine shin splinter og sørge for at de ikke kommer tilbake. Bare sørg for at du vente 3 til 4 dager før du begynner å kjøre igjen. Vurdere en langsommere kjøre på myke underlag mens du venter på din shin splinter til fullstendig leget.

Hint

 • Forebygging er alltid den beste recourse.

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min


Ansiktene våre har millioner av små olje kanaler som hjelper næring til huden og holde den føyelige. Når en oljekanal blir tett eller blokkert, kan det føre til en betent lyte som er mer kjent som en zit eller en kvise. Når en blokkert olje duct skjer for å være i umiddelbar nærhet av en hårsekken, kan det føre til ytterligere irritasjon, særlig hos menn som har ansiktshår er mer grov. Bli kvitt en blokkert olje duct på ansiktet ditt tar litt tålmodighet og konsekvent omsorg, men du bør være i stand til å klare det opp innen en uke.

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min

•  Vask ansiktet grundig med en mild rensemelk som er olje gratis. Ikke skrubb huden kraftig ved å unngå å irritere området ytterligere. Tørk huden med et håndkle.

Påfør en skavank krem eller gel som inneholder salisylsyre til den blokkerte oljekanalen ved hjelp av en ren finger. Salisylsyre vil hjelpe tørke opp olje for å fjerne tilstoppet kanalen.

Avstå fra å forsøke å "pop" eller klem lyte, da dette kan gjøre det verre i form av ekstra infeksjon så vel som irriterende og muligens arrdannelse området. Klipp neglene korte hvis du finner du er fristet til å plukke på lyte. Jo mer du la den være alene, jo raskere vil det gro.

Gjenta denne prosessen hver morgen og kveld fram til den blokkerte oljekanalen er ryddet opp.

Hint

 • En vanlig hudpleie rensing regime er viktig hvis du ønsker å unngå ansikts blemishes.
 • Hvis irritasjonen øker eller forblir uendret etter en uke, ta kontakt med hudlege.

Hvordan bli kvitt Nits Uten Gre dem ut

Hvordan bli kvitt Nits Uten Gre dem ut


Nits, de små hvite eller klare egg av lus, følge en lus. Symptomer på lus, også kalt pediculosis, oppstår vanligvis i hodebunnen og inkluderer kløe og små røde sår. For å bli kvitt lus, nits må fjernes, stopper livssyklusen på vertskroppen. Våtkjemmings- var en anbefalt behandling; Men bevis funnet av den kanadiske Pediatric Society bemerker at gre ut lus nits er ikke en effektiv behandling. Fjern nits, i stedet, ved å plukke dem ut og behandle håret og hodebunnen med en spesialbehandlet sjampo.

Hvordan bli kvitt Nits Uten Gre dem ut

Bekreft at lus er tilstede ved å undersøke hodebunnen hvor lyset er sterkt. Ved hjelp av en kam, separat håret inn i seksjoner, og ser sammen trådene hele veien til hodebunnen. Hvis du ser små hvite eller klare ovale egg da begynne lusebehandling. Også begynne behandling hvis du ser lus, som er svart og liten - på størrelse med sesamfrø. En voksen lus vil være ca 2 til 4 mm.

•  Smør håret med balsam for å gjøre det lettere å se nits. Plukk ut noen nits eller lus ved hjelp av fingrene. Plasser nits i en lukket, lufttett plastpose og kast posen. Plasser posen, umiddelbart, i utendørs søppelbøtte.

Følg anvisningene, nettopp, på lus sjampo eller lotion behandling. Ikke la produktet i hodebunnen lenger enn instruert, da dette kan forårsake kjemisk irritasjon.

Gjenta behandlingen i syv til ti dager for å sikre at lus og luseegg er borte. Lus kan leve på kroppen opp til 30 dager, men kan bare leve i andre steder i tre dager. Gjenta behandlingen er nødvendig som nits ta seks til ni dager på å klekkes, og gjenta behandlingen vil drepe eventuelle gjenværende nits som har klekket til lus.

Vask elementer som har kommet i kontakt med infisert område - laken, klær, kammer, børster, hår bånd, hatter - i varmt vann for å drepe lus og luseegg. Elementer som ikke kan vaskes - puter, øreplugger - bør være grundig støvsugd eller plassert i en lufttett pose i minst to uker.

Hint

 • Undersøke hvert familiemedlem håret til å avgjøre om lus har spredd seg.
 • For å hindre spredning av lus, aldri dele elementer som kommer i kontakt med hodet, slik som kammer og hatter.
 • Alltid være forsiktig når du bruker kjemiske produkter.
 • Se legen din dersom behandling ikke er å bli kvitt lus og luseegg.

Hvordan bli kvitt sure sokker

Hvordan bli kvitt sure sokker


Hvis føttene har en tendens til å svette når du bruke sko og sokker, er sjansen du har fotlukt. Dette er fordi de mørke, lukket og fuktige føtter inne et par sokker og sko er et ideelt miljø for bakterier å danne. Mens bakteriene er vanligvis ufarlige, er dens lukt pinlig og en plage. Heldigvis kan du ofte eliminere fot, sokk og sko lukt alle samtidig ved å vedta noen gode vaner.

Hvordan bli kvitt sure sokker

•  Vask føttene grundig hver dag ved hjelp av en antibakteriell såpe, også mellom tærne. Tørk føttene og mellom tærne med et håndkle. Vent 10 til 15 minutter før du tar på sokker for å være sikker på at føttene er tørre, eller bruk en hårføner for å fullføre tørking føttene etter håndkle tørking.

Bruk bomull sokker som puster bedre, bidrar til å hindre svette. Den bomull materiale soaks opp svette, noe som begrenser lukt. I tillegg bruke sokker som har en anti-bakteriell overflate, tilgjengelig på nettet, i apotek og sportsbutikker. Sko sålene som dreper bakterier og fjerne lukt er også tilgjengelig.

Bruk sko som puster og gir god luftsirkulasjon. Sko som er laget av syntetiske materialer puste mindre enn sko laget av naturlige materialer, som skinn. Noen syntetiske sko, derimot, har design laget med en lett mesh for å fremme god luftsirkulasjon, og dermed gi dem muligheten til å puste bedre.

Bruk en annen par sko enn dagen før for å gi skoene tid til luft og tørke ut før du bruker dem igjen. Du kan også strø natron inne i skoene når de ikke er i bruk for å bidra til å eliminere lukt.

Bruk en annen par sokker hver dag og vaske dem i varmt vann og blekemiddel hvis mulig. Gjør det til en vane å endre sokkene omtrent halvveis gjennom dagen og når det er mulig, ta av deg skoene og sokkene og lar føttene puste og tørke ut hvis de er svette.

6. Påfør antiperspiranter på føttene, slik at de kan tørke ut før du tar på sokkene. Ifølge Ohio University College of Osteopathic Medicine, kan dette noen ganger hjelpe personer eliminere fot lukt. De anbefaler også å prøve et benzoylperoksyd gel, som er en over-the-counter medikamenter anvendt til føttene. De gjør forsiktighet, men at den har en bleking påvirke, som kan skade noen stoffer.

Ta kontakt med legen din hvis alle forsøk på å bli kvitt din stinkende føtter, sokker og sko mislykkes. Han kan foreskrive en resept aktuell medisiner som dreper bakterier.

Hvordan bli kvitt Knots i din skulder blad

Hvordan bli kvitt Knots i din skulder blad


Når musklene knute mellom skulderbladene, det gjør deg vondt. Ved hjelp av den ene siden av kroppen mer enn den andre fører vanligvis disse knop. Når du får denne smerten mellom skulderblad og ryggrad, må du strekke musklene ut til å føle noen lettelse. Før du kommer for medisinering, eller varmeputen, prøve noen enkle øvelser for å bli kvitt knop i din skulder blad området.

Hvordan bli kvitt Knots i din skulder blad

•  Strekk armen over hodet og deretter flytte armen utover. Gjør dette til trykket er sluppet. Gjenta strekninger med den andre siden av kroppen din. Strekk sårer side 4 ganger så mye som den siden som ikke skade deg.

Legg en tennisball på gulvet. Hvis du ikke klarer å legge ned på gulvet, kan du sette den røde ballen på sengen. Gulvet fungerer bedre, fordi det er en hardere overflate. Tennisballen synker ned i madrassen av sengen din og du vil ikke ha så mye lettelse.

lå på gulvet, manøvrering den røde ballen så det er i området der du er mest øm.

Stå stille i ca 5 minutter; smerten vil begynne å avta. Etter 5 minutter er gått, flytte rundt til den røde ballen treffer en annen sårt område i din skulder blad området. Gjenta dette trinnet.

Gjenta trinn 3 og 4 for å avlaste de knop i skulderbladene.

Hvordan bli kvitt en migrene hodepine

Hvordan bli kvitt en migrene hodepine


Mer enn 29,5 millioner mennesker i USA lider av migrene, og disse sakene blir ofte feildiagnostisert som sinus eller spenningshodepine, ifølge National Headache Foundation. Migrene kan stamme fra alt fra genetikk og kosthold valg til stress og dårlige pustevaner. Resultatet er kvalmende, bankende og varig smerte. Når et enkelt middel som å bruke en kald komprimere til hodet ikke er tilstrekkelig, kan seveal andre strategier hjelpe deg å redusere migrene. Hvis migrene fortsette, se en lege.

Avslapping metoder

Alvorlig eller kronisk stress kan føre til hodepine på grunn av endringer i blodtrykk og pustemønster. For eksempel, angst og depresjon kan begge ha negative fysiske virkninger på kroppen. Løsningen er å trene pusteøvelser som hjelper kroppen slappe av og gjenvinne god helse. Hvis du merker at pusten din kommer i korte, raske serieopptak, sakte ned og ta lengre puster og inhalerer. Spille beroligende musikk som du øver pusteøvelser eller selv delta i meditative økter.

Medisiner

To grunnleggende typer medisiner er tilgjengelige for dem som lider av hodepine. Mislykket medisiner, for eksempel Maxalt, Frova, Zomig og Imitrex, påvirker serotoninnivået og gi avlastning for anledningen hodepine. Selv om disse stoffene er tilgjengelig i en rekke former, inkludert nesespray og injeksjoner, har de ikke hjelpe i behandling av underliggende problemer som menstruasjon og leddgikt smerte. Hvis du lider av kronisk hodepine, forebyggende medisiner, for eksempel Topimax og Elavil, kan redusere anfallshyppigheten. Noen av disse stoffer er ment for å behandle tilstander som depresjon og høyt blodtrykk.

Urter og oljer

Urte behandlinger samt aromaterapi kan være i stand til å redusere migrene ubehag. Ifølge WebMD, er Feverfew både en populær og ofte studert urte rette for hodepine. Studier er gjennomført for å avgjøre om urten er faktisk nyttig, eller hvis en placebo effekt er ansvarlig for lindring brukerne opplever. Bruken av terapeutiske dufter, inkludert ingefær og peppermynteoljer, kan også redusere alvorlighetsgraden av hodepine.

Massasje og akupunktur

Selv om massasje kanskje ikke direkte redusere hodepine, kan de løsne stramme muskler og forbedre dårlig sirkulasjon, noe som kan være underliggende årsaker til hodepine. Akupunktur, til bruk av små nåler frigi naturlig lindre kjemikalier i hele kroppen, kan bidra til å bekjempe bevis. WebMD rapporterer også at akupunktur løsninger kan være langvarig i forhold til andre alternativer.

Diett endringer

For noen mennesker, mat kan føre til migrene. Hold styr på hva du spiser, og prøve å kutte matvarer fra kosten din som synes å ha en negativ effekt på kroppen din. WebMD rapporterer at enkelte studier peker mot omega-3 fettsyrer, koenzym Q10 og melatonin som mulig migrene reduksjonsgir. Konsultere legen din for mer informasjon om mulige kosthold endringer. Samlet sett er det best å holde seg til en sunn diett og få fylle alle nødvendige matvaregrupper.

Hint

 • Unngå eventuelle utløse mat som kan forårsake eller gjøre din hodepine verre.
 • Det er mange andre naturpreparater som kan hjelpe deg bli kvitt migrene, inkludert feverfew, magnesium, akupressur, akupunktur, triggerpunkt terapi, og massasje. Alle er forskjellige.
 • Før du bruker noen av disse teknikkene, sjekk med legen din for å se om de er riktig for deg. Kaffe, ingefær, smertestillende medisiner, selv varme bad er ikke for alle. Ikke ta noen medisiner som kan skade deg!
 • IKKE prøv disse anbefalingene med barn og babyer uten å konsultere med sine barnelege.
 • Vær forsiktig med å bruke massasje for en migrene. Feil type massasje kan gjøre din hodepine verre.
 • Sørg for at det er en migrene som du har ved å snakke med legen din.
 • Prøv å jobbe med din lege eller utøveren av alternativ medisin for å få på årsaken til hodepine, slik at du kan forhindre det før det begynner selv - som er, etter min mening, den beste måten å bli kvitt en migrene.

Hvordan bli kvitt en migrene raskt

Mindre hodepine sjelden forstyrre dagliglivet og de vanligvis forsvinne innen et par timer. På den annen side kan en migrene hodepine produsere bankende smerte, kvalme, svimmelhet og oppkast som kan vare i flere timer eller dager. Snarere enn å leve med alvorlig migrene smerter, bør du vurdere måter å bli kvitt en migrene raskt.

Hvordan bli kvitt en migrene raskt

•  Ta hodepine medisinering. Velg en over-the-counter medisiner til hensikt å behandle migrene hodepine. Disse medikamentene er en smertestillende som for eksempel paracetamol eller aspirin og koffein for å hjelpe rette migrene smerte.

Finn et sted å hvile. Fortsetter den vanlige rutinen kan forverre en migrene hodepine. Å avlaste bankende og andre symptomer, stoppe alle aktiviteter og finne et sted å hvile og ligge ned.

•  Unngå lys. Skarpe lys kan forverre en migrene hodepine. Når vi leter etter et sted å legge seg ned, velge et mørkt sted. Hvis en migrene streik på dagtid, dra for gardinene eller plassere en mørk dekke over vinduene for å blokkere sollys.

holde støyen på et minimum. Som sterke lys og bevegelse, kan høye lyder bremse utvinningen. Slå av TV og radio, og hvile i et rolig sted.

Påfør en ispose til pannen. Cold terapi bidrar til å lindre migrene smerte. Plasser en kald pakke eller klut på hodet i 10 minutter for å redusere smerte. Fjern komprimere, og gjenta deretter hvert 10. minutt etter behov.

Ta en reseptbelagte medisiner. Hvis din lider av kronisk eller hyppig migrene hodepine, spør legen din om reseptbelagte medisiner som gir rask lindring. Betablokkere, anti-anfall meds og antidepressiva kan forebygge og bli kvitt migrene.

Hvordan bli kvitt Hemorroider

Selv om de er en av de minst vanlige samtaleemner mellom pasienter og leger, kan hemorroider forårsake ekstremt ubehag. Smerte og kløe kan bli så ille at du velger en prosedyre. Du har noen valgmuligheter når det gjelder metoden for hemoroide fjerning.

Hvordan bli kvitt Hemorroider

•  Har legen din utføre en gummi band ligation på hemorrhoid. Tillate ham å knyte en strikk rundt bunnen av hemorrhoid å skjære av sin blodforsyning, slik at vevet til å dø og falle av.

Be din lege for å bruke injeksjon sclerotherapy på hemorrhoid. Har henne injisere hemorrhoid med et kjemisk stoff som dreper den. Bruk injeksjon sclerotherapy på små interne hemorroider å erstatte din hemorrhoid med arrvev som holder anal vev fra strekker seg inn i endetarmen.

Bruk infrarød fotokoagulasjon (koagulering terapi) for å bli kvitt hemoroider. Tillate legen din for å sprenge deg hemorrhoid med en stråle av infrarødt lys for å danne arr på bunnen av hemorrhoid. Denne prosedyren stopper blodtilførselen til din hemorrhoid og dreper den.

4. Gå inn for en hemorrhoidectomy, en kirurgisk fjerning av din hemorrhoid. Få enten en generell eller spinalbedøvelse før legen skjærer inn i vevet rundt din hemorrhoid. Han skjærer hemorrhoid bort etter binde av sin blodåre for å hindre blødninger.

Få din hemorrhoid stiftes. Se legen din for å la henne legge hemorrhoid langs anal vev og stifte det på plass. Denne prosedyren hindrer hemorrhoid påkjenninger mot endetarmen.

Hint

 • Gummi band ligation er mest effektive på små og mellomstore interne hemorroider.
 • Forvent en 2 til 3-ukers periode etter en hemorrhoidectomy.
 • Du kan ha én eller to hemorroider fjernet av gangen med gummibåndet ligation metode. Med den infrarøde photocoagulation prosedyren, kan du bare fjerne en hemorrhoid om gangen.

Hvordan bli kvitt fot sopp

Hvordan bli kvitt fot sopp


Fotsopp er en soppinfeksjon av hud av foten. Flere forskjellige sopp, kalt dermatofytter, kan føre til denne tilstanden. Det oppstår vanligvis mellom tærne. Det kan spre seg til andre deler av kroppen. Fotsopp rammer flere menn enn kvinner. Dessverre er det svært vanlig. Her er hvordan du kan bli kvitt fot sopp!

Hvordan bli kvitt fot sopp

•  Spray bad og dusj med desinfeksjonsmiddel. Sprøyting din bad og dusj gulvet etter dusjing vil hjelpe drepe sopp. Det holder sikkert det sprer seg!

Endre din ark. Endre ark ukentlig, og vaske dem i varmt vann for å drepe soppen.

Vask og tørk føttene. Vask føttene med såpe og varmt vann. Tørke godt etter vask. Dekk med rene, tørre sokker.

Hold føttene kjølig og tørt. Prøv å unngå fotsvette ved iført åpen tå sko eller sokker uten sko når du er hjemme.

Bruk over disk medisiner. Spray og kremer er laget bare for fotsopp. Behandling kan ta lang tid og må fortsettes i mer enn en måned etter den første infeksjonen.

Prøv trollhassel. Mange hevder at det kan kurere fotsopp i så lite som tre dager.

Pee i dusjen. De sterile egenskaper av urin sies å hjelpe til herding fotsopp.

Hint

 • Slitasje dusj sko når du dusjer på et offentlig sted.
 • Ikke del sko, sokker eller håndklær med andre mennesker.

Hvordan bli kvitt en feit Chest for Guys

Hvordan bli kvitt en feit Chest for Guys


Enten du er en mann som nylig mistet mye vekt, eller noen som er fysisk plass, men kjemper den daglige kampen for å holde vekten av, er et vanlig problem for menn å lagre overflødig fett i brystet. Kjærlig kjent som mannen bryster, problemet er pinlig. Her er radmager på hvordan menn kan bli kvitt overflødig bryst fett.

Hvordan bli kvitt en feit Chest for Guys

Vent ut pubertet. Det er en vanlig foreteelse for unge menn og et besøk til legen din kan bekrefte at det er en ubehagelig del av oppveksten. Rundt 90 prosent av guttene etter hvert vokse ut av overflødig bryst fett og brystet deres går tilbake til normal størrelse. De resterende 10 prosent ikke vokse ut av det, og lider av en tilstand som kalles gynekomasti.

spise en fettfattig diett og drikke grønn te. Uansett hva som forårsaker mann bryster, er bunnlinjen at det er overflødig fett. Noen menn kan ha vanskeligere for å bli kvitt det, men å spise en lav fett kosthold bidrar til å redusere størrelsen på overflødig brystet fett. Grønn te stimulerer også kroppen til å brenne overflødig fett og øker forbrenningen din.

Utnytte cardio-aerobic trening for å brenne kalorier og fett. Styrke trene hele kroppen og komme inn i en regelmessig mosjon rutine som fokuserer på å brenne fett.

Be legen om å sjekke hormonnivåer og bekrefte at de er på et passende nivå. Noen gutter har et høyere nivå av østrogen i kroppen som får dem til å utvikle overflødig bryst fett. En passende hormonbehandling anbefalt av legen din kan hjelpe bli kvitt overflødig bryst fett.

Tenk plastisk kirurgi for overflødig fett. Ligner på en kvinnes brystreduksjon, kan et styre sertifisert plastisk kirurg fjerne overflødig fett å flate brystet og forlater deg med minimal arrdannelse.

Hint

 • Vekttrening alene fokus på brystkassen bare gjør mann bryster ser større.

Hvordan bli kvitt åreknuter uten kirurgi

Åreknuter blitt større og skjemmende for en rekke årsaker, inkludert graviditet og bare å bli eldre. Kirurgi kan være et alternativ for utbedring av årer, men folk flest trenger ikke å gå til denne ekstreme. Ifølge Mayo Clinic, kan noen enkle livsstil justeringer hjelpe bli kvitt åreknuter (se Ressurser).

Hvordan bli kvitt åreknuter uten kirurgi

En miste litt vekt, under oppsyn av legen din, hvis du er overvektig. Jo mer vekt du bærer rundt, jo mer press du legger på venene i bena.

Forbedre sirkulasjonen i bena. Dette kan gjøres ved daglig mosjon - selv bare å få opp å gå rundt på kontoret hver halve time eller så kan være gunstig. Prøv å ikke krysse bena når du sitter å holde presset ut av dine åreknuter.

Prop bena opp når du kan, enten på flere puter eller på en fotskammel. Høyden er både en behandling og et forebyggende tiltak for åreknuter.

Bruk kompresjonsstrømper eller strømpebukse for å bli kvitt dine åreknuter uten å ty til kirurgiske prosedyrer. Fasthet i strømper komprimere forstørret årer og bidrar til å øke blodtilførselen til nedre ekstremiteter. Mange drugstores bære komprimering produkter i varierende styrke.

Be legen om å utføre sclerotherapy på dine åreknuter. Denne fremgangsmåten er en minimal invasiv prosedyre som medikamenter injiseres i problem årer, noe som gjør dem tett. Sclerotherapy kan gjøres rett i legens kontor.

Hint

 • Hvis du trenger kirurgi for å reparere dine åreknuter, spør legen din om dine muligheter. Laserkirurgi kan ofte gjøres i stedet for en åpen kirurgi.

Hvordan bli kvitt svette hender

Hvordan bli kvitt svette hender


Ifølge National Institutes of Health, overdreven svetting, eller hyperhidrose, påvirker anslagsvis 2,5 prosent av befolkningen. Overdreven flaten svetting kan føre til hudirritasjon, soppinfeksjoner og bakterielle infeksjoner i huden. Svette håndflater kan også forstyrre arbeid og relasjoner, og kan forårsake alvorlig skade en persons selvtillit og selvfølelse, ifølge Columbia University Medical Center. Mens den eksakte årsaken til overdrevent svett flatene ikke er kjent, er det antatt å skyldes en hyperaktiv sympatiske nervesystemet. De fleste behandlinger for hyperhidrosis fokusere på denne teorien.

Hvordan bli kvitt svette hender

utelukke andre mulige medisinske årsaker til overdreven svetting ved å gå til generelle lege eller en hudlege. Fordi noen vanlige medisiner kan føre til overdreven svetting, inkludert visse antidepressiva, vil hele medisinske historie må evalueres før en diagnose eller behandling kan vurderes.

Påfør antiperspirant til håndflatene for å redusere svetting. Ifølge National Institutes of Health, sterke antiperspiranter, som for eksempel de som inneholder 15 prosent eller mer aluminiumkloridhexahydrat, hjelpe kontroll svette ved å plugge svettekanalene. For palm program, bør antiperspirant brukes om natten og vaskes av i morgen.

Styr stress og angst med biofeedback eller andre midler. Svette håndflater er en normal reaksjon på stress og angst, og kroniske angstlidelser kan forårsake eller forverre overdreven svetting i håndflatene.

Prøv å iontophoresis, en FDA-godkjent behandling som krever innlevelse av hendene i en gryte fylt med vann. Under denne behandlingen, sender en spesiell enhet en strøm av elektrisitet gjennom vannet, og spenningen blir gradvis inntil en prikkende følelse er filt. Ifølge American Academy of Dermatology, må iontoforetiske behandlinger gjentas annenhver dag i minst en uke før det er en merkbar nedgang i svette. Iontoforetiske maskiner krever en resept, og bivirkninger kan være smerte, blemmer eller sprukket.

Ta en oral medisin for tilfeller av svette hender som ikke klarer å svare på hjem rettsmidler eller biofeedback. Flere stoffer er tilgjengelig som har vist seg å være effektiv på å bli kvitt svette hender, inkludert glycopyrrolate, Propantheline bromide, oksybutynin og benzatropine. The American Academy of Dermatology sier at betablokkere er effektive i noen tilfeller, spesielt når stress eller angst bidrar til overdreven svetting.

Få Botox-injeksjoner i håndflatene for å behandle overdreven svetting. Ifølge American Osteopathic College of Dermatology, er Botox effektiv på å kontrollere svette håndflater i flere måneder av gangen, og studere resultatene publisert i en 2001 utgaven av "American Family Physician" viste at Botox reduserer svette i håndflatene ved å hemme frigjøring av acetylcholin, en nevrotransmitter som er involvert i stimulering av svettekjertlene.

Be legen din om endoskopisk thorax sympatektomi (ETS), som er et kirurgisk inngrep utføres med små kameraer og snitt. Ifølge Society of Thoracic Surgeons, innebærer kirurgi fjerne eller ødelegge den delen av det sympatiske nerve, kalt T2 ganglion, som er forbundet med svette i håndflatene. Mens ETS kirurgi kan kurere noen tilfeller av overdreven flaten svetting, bærer det en høy risiko for permanente, og alvorlige bivirkninger, i henhold til den internasjonale hyperhidrose Society.

Hint

 • Hvis du raskt vil tørke opp svette håndflater, smøre litt maismel mellom håndflatene.

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette


Overdreven underarm svette er medisinsk referert til som aksillær hyperhidrose. Årsaker inkluderer stress og hormonelle ubalanser. Visse nevrologiske sykdommer kan også føre til overdreven underarm svette. Mild til moderat svette kan vanligvis bli vellykket behandlet med resept eller sterke over-the-counter antiperspiranter. Imidlertid alvorlig underarm svette som ikke kan behandles med topiske antiperspiranter krever mer drastisk løsning som kirurgi.

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette

Sterk antiperspirant

•  Først, prøv en heavy-duty antiperspirant som inneholder 20 prosent aluminium klorid. Odaban er en slik antiperspirant kjent for sin styrke, og du kan få det uten resept. Flere kraftige antiperspiranter er tilgjengelig fra legen din med en resept.

Vask armhulene med en mild såpe cleanser, og tørk. Ikke barbere før du påfører produktet som det kan være svært smertefullt og irriterende å bruke antiperspirant på nylig barbert hud. Vent minst 24 timer etter at du har barbert til å søke.

Påfør en liten mengde av babypudder eller talkum å absorbere overflødig fuktighet. Underarm huden må være helt tørt før påføring av et kraftig antiperspirant.

Påfør ett eller to spray av antiperspirant til din underarm området. Hvis du har spesielt sensitiv hud, spray antiperspirant på en vaskeklut og bearbeid armhulene. Bruke produktet før sengetid, og la på over natten.

om morgenen, vaske og tørke armhulene. Bruk antiperspirant en gang eller to ganger i uken for å bli kvitt overdreven underarm svette.

Alternative muligheter

Prøv Botox-injeksjoner under armene. Dette er en FDA-godkjent prosedyre når aktuell antiperspiranter ikke fungerer. Når injisert i armhulen, hemmer botulinumtoksin frigjøring av svette.

Prøv Iontoforese, som er administrasjonen av mild elektrisk sjokk i armhulen til å fortykke huden. Den fortykning av huden hindrer frigjøring av transpirasjon til overflaten.

gjennomgå en operasjon. Under prosedyren, er underarm svettekjertlene fjernes for å kvitte seg med overdreven underarm svette. Dette bør bare gjøres som en siste utvei.

Hint

 • Ikke bruk kraftig antiperspirant på ødelagt eller altfor sensitiv hud. Hvis irritasjonen vedvarer, avslutte bruken og kontakte lege.

Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon hjemme

Gjær infeksjoner er vanlige, og de er forårsaket av en overvekst av candida sopp. Flere faktorer bidrar til gjær infeksjoner for eksempel lavt immunforsvar, graviditet, stress og ta antibiotika. Og vanligste symptomene er kløe, vaginal ømhet, hvit utflod og smertefull vannlating. Mens ubehagelig, det finnes måter å raskt rette en gjær infeksjon hjemme.

Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon hjemme

Kjøp OTC soppdrepende kremer. Over-the-counter medisiner inkluderer aktive ingredienser som mikonazol og klotrimazol som dreper infeksjonen og lette symptomer. Bruk medisiner som anvist.

•  Bruk yoghurt. Yoghurt inneholder en bakterie som dreper gjær. Spis yoghurt for å bli kvitt en gjær infeksjon som hjemme eller topically gjelder yoghurt til vaginal området.

Ta hvitløk kosttilskudd. Hvitløk er en soppdrepende middel og en effektiv at-hjem rette for gjær infeksjoner. Spis et hvitløksfedd eller ta hvitløkskapsler for å kurere infeksjonen.

Eksperimenter med tyttebær. Cranberries er mye brukt til å forebygge og behandle urinveisinfeksjoner. Dette er også en effektiv behandling for gjær infeksjoner fordi tyttebær reduserer urin pH-nivåer, og sur urin kan drepe infeksjonen. Drikk tranebærjuice eller ta tranebær kosttilskudd for å bli kvitt en infeksjon.

holde området tørt. Overflødig fuktighet i underlivet kan utløse en gjær infeksjon og forlenge en infeksjon. Fullstendig tørke området etter bading, og slitasje bomull undertøy og løstsittende klær.

Den beste måten å bli kvitt Hemorroider

En hemorrhoid er en hoven blodåre som ligger i anus eller endetarm, mye som en varicose blodåre. Det er mulig å ha hemoroider uten symptomer, men de fleste opplever irritasjon - som resulterer i kløe, svie, hevelse og smerte. Det er viktig for komfort å håndtere hemorroider når du merker symptomer.

Typer

Hemorroider kan oppstå eksternt eller internt. Innvendige hemorroider er mindre sannsynlighet for å forårsake symptomer enn eksterne hemorroider, men enten kan bli ubehagelig. Hvis blodforsyningen til hemoroide blir tilstoppet, er resultatet en thrombosed vene. Dette kan bli svært smertefullt og trenger en lege omsorg.

Behandle symptomene

Ofte gjør hemorrhoid seg selv ikke trenger behandling, og vil gå bort av seg selv. Men, vil du ønsker å lindre symptomene dine så snart som mulig. Du kan behandle kløe, svie og hevelse med over-the-counter medisiner som er spesielt utformet for hemorroider og / eller en anti-inflammatorisk.

Behandle Vein

Den beste måten å behandle hemorrhoid seg selv avhenger av hvor alvorlige symptomene er. For svært milde tilfeller kan hemorrhoid kremer redusere irritasjon tilstrekkelig. Du kan også prøve en sitz bad, som er en liten plass du plasserer i badekaret som lar deg suge hemorrhoid mens du tar et bad. Sitz bad er tilgjengelig på de fleste apotek.

Du trenger å se en lege hvis hemorrhoid er svært smertefull eller plagsom, er blødning, eller hvis du tror det kan bli thrombosed. Legen kan bli kvitt hemorrhoid gjennom gummi band ligation, som innebærer innpakning en strikk rundt venen til den faller av; infrarød koagulering, noe som innebærer å brenne hemoroide med infrarødt lys til vevet løsner; og som en siste utvei, en hemorrhoidectomy, noe som betyr at kirurgisk fjerning av hemorrhoid.

Forebygging

Hemorroider kan gå bort, men det er alltid en risiko for at de vil komme tilbake igjen. Det er lurt å gjøre alt du kan for å unngå nye hemoroider. Den beste måten å gjøre dette på er å få rikelig med fiber. Du bør også unngå å sitte eller stå i lange perioder av gangen, anal samleie, og tunge løft.