Digidexo.com

utbrent av dostinex

Farene ved bruk av Dostinex

Dostinex går også under navnene Cabaser og kabergolin. Det er en reseptbelagte medikamenter som opprinnelig ble laget for å behandle svulster i hypofysen som ble forårsaket av et høyt nivå av en substans som kalles prolaktin. Det har også vært brukt til å øke testosteron og forbedre energinivåer. Men det har også ulike farer knyttet til den.

Svimmelhet

Dostinex kan føre til at du blir svimmel, spesielt hvis den er tatt i forbindelse med alkohol.

Breast Milk

Effekten av Dostinex er ikke kjent i morsmelk slik at kvinner rådes til ikke å ta den hvis de ammer.

Søvnmønster

Sove kan bli problematisk. Søvnløshet kan utvikle og våkner flere ganger i løpet av natten er ikke uvanlig.

Magen

Bivirkninger kan også sees i magen. Hvis du tar Dostinex, kan du bli kvalm.

Hode

En annen fare for Dostinex foregår i hodet. Du kan utvikle hodepine og også en rennende nese.

Hva er Dostinex brukes til?

Dostinex er et medikament som også går under navnene Cabaser og kabergolin. Opprinnelig ble det opprettet for å behandle svulster i hypofysen ved å senke nivåene av en substans som kalles prolaktin i kroppen, men andre anvendelser er funnet for medikamentet så vel. Som med alle legemidler, spør legen din for å sikre at det er trygt og vil ikke samhandle med andre medisiner du tar.

Testosteron

Testosteron er det mannlige kjønnshormonet. Når det er mangelfull i kroppen, er Dostinex brukes til å øke den.

RLS

Restless legs syndrom er en tilstand der ubehagelig følelse i bena føre folk til å flytte dem ukontrollert. Dostinex kan brukes til å behandle det.

Tremors

Parkinsons sykdom er en tilstand som fører til skjelvinger og stivhet i muskler. Dostinex kan bidra til å lindre disse symptomene.

Energi

Folk som lider av lavt energinivå og trøtthet bruke Dostinex for heis.

Bodybuilding

Dostinex brukes av kroppsbyggere for å redusere forhøyede prolaktinnivå, som er et resultat av steroider.

Bivirkninger av Dostinex

Dostinex (kabergolin) er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle tilstander som oppstår når kroppen produserer for mye av hormonet prolaktin. I noen tilfeller gir kroppen skytende prolaktin på grunn av en tumor eller tumor på hypofysen. Men årsaken skytende prolactin produksjon er noen ganger kjent. Dostinex kan også brukes for å stoppe kroppens produksjon av morsmelk, unntatt i de tilfeller umiddelbart etter fødsel. Andre bruksområder inkluderer behandling av pasienter med Parkinsons sykdom og kvinner som trenger å få sine hormonnivået justeres på grunn av ovarian sykdommer. Dostinex er vanligvis tas oralt to ganger ukentlig. I mange tilfeller vil legen din endre doseringsnivåene hver fjerde uke basert på resultatene av testene som bestemmer hvor mye prolaktin kroppen din produserer.

Milde bivirkninger

Noen personer som tar Dostinex rapport opplever bivirkninger, inkludert forstoppelse, dårlig fordøyelse, halsbrann, kvalme, brekninger, svimmelhet, hodepine, svakhet og tretthet. Hvis disse bivirkningene fortsatt mild, de er ikke grunn til bekymring, men pasientene bør informere legen sin dersom de blir belastende.

Alvorlige bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan ta Dostinex gi alvorlige bivirkninger som kan indikere en mulig komplikasjon som krever medisinsk behandling. Slutte å ta medisinen, og varsle legen din umiddelbart hvis du opplever atferd endringer, inkludert aggresjon og økt seksuelle lyster; depresjon; forvirring; hallusinasjoner; mentale eller humør endringer; besvimelse; synsforstyrrelser; brystsmerter; kortpustethet; plutselig og uforklarlig vektøkning; en hoste; hevelse i hender eller føtter; eller uregelmessig hjerterytme.

Allergiske Reaksjoner

I sjeldne tilfeller mennesker kan ha en alvorlig allergisk reaksjon på Dostinex. Tegn og symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer kortpustethet; tungpustethet; hevelse i lepper, tunge, munn eller ansikt; elveblest; alvorlig kløe; eller tetthet i brystet. En allergisk reaksjon bør betraktes som en medisinsk nødsituasjon fordi du kan gå inn i sjokk og mister bevisstheten. Ved en alvorlig allergisk reaksjon, oppsøke lege umiddelbart.

Advarsler

Dostinex er ikke trygt for personer med høyt blodtrykk som ikke er kontrollert av medisiner eller behandling; hjerteklaffproblemer; en historie med arrdannelse lidelser, spesielt av lungene, hjertet og magen; eller leverproblemer. Også folk som tidligere har hatt en allergisk reaksjon på medisiner som er klassifisert som ergotderivater bør ikke ta Dostinex fordi en annen alvorlig reaksjon kan forekomme.

Legemiddelinteraksjoner

Dostinex er kjent for å samhandle med andre legemidler som kan føre til skadelige reaksjoner eller øke sjansene for å oppleve plagsomme bivirkninger. Når tatt med makrolidantibiotika som klaritromycin, Dostinex brukere er mer sannsynlig å oppleve stoffets bivirkninger. Dessuten er Dostinex kjent for å være mindre effektive når pasienter er også å ta metoklopramid, butyrofenoner, fenotiaziner eller tioxantener.

Dostinex Farene

Dostinex Farene


Dostinex er et merkenavn reseptbelagte medisiner som aktiv ingrediens er stoffet kabergolin. Kabergolin er en dopamin-reseptor-agonist som brukes i behandlingen av hyperprolaktinemi, en tilstand med uvanlig høyt prolaktin-nivåer i blodet. Hos kvinner, eksisterer denne tilstanden vanligvis under graviditet eller når amming, men i fravær av graviditet eller amming, kan hyperprolaktinemi hemme den normale menstruasjonssyklusen hos kvinner og forårsake infertilitet. Det kan føre til erektil dysfunksjon hos menn.

Valvulopati

Langvarig bruk av høye doser av Dostinex har vært forbundet med rapporterte tilfeller av hjerte valvulopati. Selv om de fleste av disse tilfellene er rapportert i forbindelse med stoffet bruk i behandling av Parkinsons sykdom, har det vært sjeldne rapporter om hjerte valvulopati hos pasienter som behandles for hyperprolaktinemi. Som sådan bør den laveste effektive dose av Dostinex skal administreres, og behandling bør revurderes jevnlig. Pasienter med tidligere hjertesykdom, hjertesvikt eller andre hjertesykdommer bør diskutere farene og fordelene ved å bruke Dostinex med sine helsepersonell.

Graviditet

Dostinex er ikke ment for bruk av pasienter med graviditet induserte hypertensjon. Men i visse tilfeller de potensielle fordelene ved å bruke stoffet kan oppveie de potensielle bivirkninger. Pasienter bør diskutere slik behandling med deres helsepersonell for å sikre at de fullt ut forstår både fordeler og risikoer før du starter behandling med Dostinex eller andre dopamin reseptor agonist.

Psykiatrisk

Hos noen pasienter bruk av Dostinex har vært assosiert med patologisk spilleavhengighet, økt libido og hyperseksualitet. Enhver pasient som behandles med Dostinex eller andre dopamin reseptor agonist bør rapportere slike bivirkninger til hans eller hennes helsepersonell umiddelbart. I de fleste tilfeller er disse bivirkningene forsvinner med en reduksjon i dosering eller avbrytelse av bruken av medikamentet.

Ammende mødre

Selv om det har vært noen studier om Dostinex evne til å passere fra mor til barn i morsmelk, anbefales det at ammende mødre enten slutte å bruke Dostinex eller avslutte ammingen. Kabergolin, kan den aktive ingrediensen i Dostinex ha potensielt alvorlige bivirkninger hos barn som ammes.

Geriatrisk og Pediatric Bruk

Utilstrekkelige studier har blitt gjennomført om bruk av Dostinex på barn og på personer over 65 år anbefales det at bruken av dette stoffet av pasienter i disse kategoriene ved administreres med forsiktighet og til lavest dose mulig.

Hvor raskt Betyr Dostinex arbeid?

Dostinex er merkenavnet for generisk legemiddel kabergolin og er et stoff som må tas regelmessig for at brukeren kan se sine fordeler. Vanligvis pasienter begynne med en lav dose av Dostinex, med dosering øket over en periode på flere måneder for å holde bivirkninger til et minimum. Kroppsbyggere som bruker steroider som nandrolones og trenbolones ofte lider av impotens, og Dostinex kan tas for å løse senket sexlyst og forbedre libido. Dostinex brukes også av enkelte idrettsutøvere fordi, som en dopaminagonist, har det blitt rapportert å forbedre lære nye motoriske ferdigheter, slik at brukeren kan lære og beholde ferdigheter raskere. Dostinex har også vært brukt som et sovemiddel og som et anti-depressivt.

Bruker og dosering

Dostinex administreres av leger til behandling av hormonelle problemer som forårsaker uvanlig produksjon av morsmelk (hyperprolaktinemi). Det virker for å redusere produksjonen av et hormon (prolaktin) som genererer melkeproduksjon. Dostinex er en oral medisin tatt to ganger ukentlig med justeringer i pasientens dosering vanligvis administrert etter en blodprøve. Standard dose starter vanligvis ved 0,25 mg to ganger i uken, og kan økes til en maksimal dose på 1 mg to ganger i uken for behandling av hyperprolaktinemi. Noen vanlige symptomer på hyperprolaktinemi som er sett hos kvinner inkluderer uregelmessigheter i menstruasjonssyklusen og spontan sekresjon av melk. Menn kan lide av hyperprolaktinemi så godt og kan vise følgende symptomer: forstørrede melkekjertler, melkeproduksjon, nedsatt sexlyst og redusert spermieproduksjon.

Andre programmer

Dostinex brukes også til å behandle Parkinsons sykdom. I Parkinson-pasienter, har administrert dose vært så høy som 11,5 mg daglig i enkelte studier og forsøk, langt større enn maksimal anbefalt dosering for hyperprolaktinemi pasienter. Andre rapporterte effektene av stoffet er hyperseksualitet, økt libido og patologisk spilleavhengighet. Skallethet, aggressiv atferd og psykotiske lidelser har også blitt rapportert. Vanligvis blir disse uønskede bivirkninger reduseres eller elimineres når doseringen har blitt senket.

Side Effects

Typiske bivirkninger av å ta Dostinex inkluderer forstoppelse, hodepine, svimmelhet, oppkast, uvanlig svakhet og tretthet, døsighet, prikking eller nummenhet. Noen usannsynlig, men likevel mulige bivirkninger er humørsvingninger og besvimelse. Hvis noen av bivirkningene inntreffer, bør de umiddelbart meldes til en kvalifisert helsepersonell. Det finnes flere medisiner Dostinex bør ikke tas med, inkludert medisiner for psykiske eller stemningslidelser som for eksempel klorpromazin, prometazin, haloperidol, tiotixen, klorprotiksen, og metoklopramid. Det kan være andre medisiner som kan ha skadelige interaksjoner med Dostinex, og det anbefales at pasienten gjennomgang alle aktuelle reseptbelagte medisiner med en lege før du tar Dostinex.

Noen av de resulterende virkninger av overdosering av Dostinex omfatter hallusinasjoner, nesetetthet og variasjoner i blodtrykket.

Hvordan er Dostinex metabolisert?

Hva er Dostinex?

Dostinex, generelt kjent som kabergolin, er en medisiner primært brukes til å behandle pasienter med organer produserer for mye av hormonet prolaktin. Dette spesielt kan brukes til å hjelpe kvinner slutte å produsere, eller produsere mindre melk, mens du ikke er gravid. Dostinex kan også benyttes i noen behandlinger Parkinsons sykdom, og for behandling av prolaktin-tumorrelaterte vekster.

Leveren

Som de fleste medikamenter, jobben med å omdanne de kjemiske og giftige komponenter, og å fjerne dem fra kroppen, faller på leveren. Leveren er ansvarlig for å bryte disse komponentene ned i mindre biter som kalles metabolitter, som kroppen kan da eliminere fra systemet.

Enzymer

Leveren er avhengig av en gruppe av enzymer som kalles P-450-enzymer for å bryte ned Dostinex i mindre stykker gjennom kjemiske reaksjoner. Enzymer er proteiner som er designet for å katalysere (aktivere og øke hastigheten på) disse kjemiske reaksjoner.

Eliminering

Når enzymene har brutt ned Dostinex inn metabolitter, kan disse gjenværende stoffene deponeres i urinen. Metabolittene blir deretter skylt ut av kroppen med urinen neste gang du bruker toalettet.

Metabolisme Issues

En skadet leveren kan gjøre det vanskelig for kroppen å forbrenne Dostinex. Leverskader kan oppstå av en rekke grunner, inkludert alkoholmisbruk, skrumplever og hepatitt. Hos dem med nedsatt lever, kan Dostinex fort bli giftig, som det tar leveren lengre tid å forbrenne stoffet ut av blodet. De med hjertesykdom kan også ha problemer metabolizing Dostinex, som de fleste hjerteproblemer påvirke blodstrømmen til leveren. Uten tilstrekkelig blodstrøm, kan det være vanskelig for leveren for å bryte ned medisinering.

Hvordan ta Dostinex

Dostinex er mest sannsynlig foreskrevet for enten Parkinsons eller prolactinomas. I tilfelle av prolactinomas, Dostinex er ment å redusere størrelsen på tumoren på pituitary.Conservative estimatene viser at nesten ti prosent av amerikanere har svulster i hypofysen. Forskere kan bare anslå dette nummeret fra obduksjoner Bare én prosent kan ha symptomer fra hypofysen tumor.A prolactinoma er en svulst som forårsaker overdreven prolaktin eller tumor presser på en del av hypofysen som produserer prolaktin. Prolactinomas kan føre til ufruktbarhet og en ubalanse av dopamin.

Bruksanvisning

Hvordan ta Dostinex

Dostinex tas vanligvis to ganger i uken i seks måneder for å starte. Bare ta denne medisinen hver dag hvis regissert av legen din.

•  Gå til de hyppige blodprøver legen foreskriver, slik at de kan overvåke dine blodnivåer. På dette punktet, vil legen justere resept.

Hvis du glemmer en dose, ikke dobbelt opp på Dostinex. Bare vente å ta pillen på neste planlagte dagen.

Tips og advarsler

  • Sørg for å fortelle legen din dersom du er på andre legemidler eller naturlige behandlinger eller urter.
  • Vanlige bivirkninger kan være kvalme, oppkast, magesmerter, forstoppelse, hodepine, svimmelhet, tretthet, nervøsitet, nummenhet eller tingly følelse og hetetokter. Ring legen din dersom noen av disse symptomene vises.
  • Søk medisinsk hjelp hvis du har noen allergiske reaksjoner. Disse inkluderer elveblest; problemer med å puste; hevelse i ansikt, lepper, tunge eller svelg. Slutte å bruke Dostinex og ringe legen din. Andre mer alvorlige bivirkninger kan omfatte: hoste eller problemer med å puste, følelse ør, besvimelse.

Bivirkninger av Cabergoline

Kabergolin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle pasienter som har for mye av hormonet prolaktin i kroppen. I noen tilfeller kan en svulst eller svulst på hypofysen resultere i kroppen produserer for mye prolaktin, men i mange tilfeller er det ingen forklaring på høye prolaktinnivåer. Kabergolin kan også tas for å stoppe kroppens produksjon av brystmelk, men den kan ikke brukes umiddelbart etter fødsel. Andre bruksområder for kabergolin inkluderer behandling for mennesker med Parkinsons sykdom og justere hormonnivået hos kvinner med ovarian lidelser.
Kabergolin er en generisk legemiddel; det er også tilgjengelig som en merkevare-navnet narkotika heter Dostinex. Det er generelt foreskrevet for å bli tatt to ganger i uken, slik at pasienter må markere sine kalendere eller på annen måte tenke ut metoder for å sørge for at de tar medisiner på riktig dager.

Ikke-alvorlige bivirkninger

Noen pasienter som tar kabergolin vil oppleve bivirkninger som svimmelhet, hodepine, slapphet, tretthet, forstoppelse, kvalme, oppkast, halsbrann og dårlig fordøyelse. Ingen av disse bør være grunn til bekymring, men informere legen dersom de blir belastende.

Alvorlige bivirkninger

Det er sjelden at folk tar kabergolin å oppleve bivirkninger fra medisiner, men noen bivirkninger kan tyde på at en potensielt alvorlig komplikasjon har utviklet som kan nødvendiggjøre behandling. Slutte å ta medisiner og informere legen din umiddelbart hvis du opplever noen av følgende: mental forvirring; hallusinasjoner; atferd endringer, inkludert aggresjon og økt seksuelle lyster; synsforstyrrelser; depresjon; mentale eller humør endringer; besvimelse; brystsmerter; plutselig uforklarlig vektøkning; hoste; uregelmessig hjerterytme; kortpustethet; og hevelse i føttene eller hendene.

Allergiske Reaksjoner

Som med alle medisiner, i sjeldne tilfeller folk tar kabergolin kan få en allergisk reaksjon på noe i medisinen. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer hevelse i munn, tunge, hals og lepper; kortpustethet; tungpustethet; elveblest; og tetthet i brystet. En allergisk reaksjon bør vurderes et medisinsk nødstilfelle fordi det kan føre til at du går inn i sjokk og mister bevisstheten. Pass på å oppsøke lege umiddelbart ved første tegn på en allergisk reaksjon.

Advarsler

Kabergolin er ikke trygt for alle mennesker. Personer med høyt blodtrykk som ikke er kontrollert av medisiner eller annen behandling og de med fibrotisk, eller arrdannelse, bør sykdommer i nyrer, lunger, hjerte og mage ikke ta medisiner. I tillegg bør de som tidligere har tatt legemidler som er klassifisert som ergot-derivater og hadde en allergisk reaksjon ikke ta kabergolin fordi en lignende reaksjon kan forekomme.

Legemiddelinteraksjoner

Mange medikamenter er kjent for å forårsake interaksjoner, og kabergolin er ikke noe unntak. For eksempel pasienter som tar kabergolin med makrolidantibiotika som klaritromycin øke sjansene for å oppleve plagsomme bivirkninger fra kabergolin. I tillegg er kabergolin kjent for å være mindre effektive når de tas med metoklopramid, tioxantener, butyrofenoner og fentiaziner. Sørg for å fortelle legen og apoteket om eventuelle andre medisiner du tar.

Trøtthet og Venstre Arm Pain

Trøtthet og Venstre Arm Pain


Kardiopulmonære problemer forårsake venstre arm smerter med trøtthet, signaliserer en livsendrende hendelse. Det er nyttig å huske at andre, mindre skadelige forhold produsere de samme symptomene. Hvis venstre smerte arm og tretthet forekommer hyppig, bør du kontakte legen din.

Hjertesykdom

Ifølge Mayo Clinic, en innsnevring hjerteklaff (aortaklaffen stenose) og hjertesvikt føre til tretthet og venstre arm smerter som hjertet kjemper for å sirkulere blodet. Hvis hevelse, plutselig vektøkning og kortpustethet er til stede, søke medisinsk hjelp.

Skade

Venstre arm smerter kan peke til en venstre skulder rotator cuff tåre. Nakkeskader (whiplash og herniated cervical plater) kan utløse utstrålende smerter i enten arm. Muskelkramper og søvnløse netter legge til tretthet skapt av smerte generert av tåre.

Infeksjon

Venstre arm smerter og tretthet med feber, hevelse og rødhet antyder bein infeksjon (osteomyelitt). Leger utføre kirurgi for å drenere lommer av smitte fra området og fjerne eventuelle syke bein (debridement kirurgi).

Leddgikt

Degenerative joint sykdom i venstre skulder, venstre albue og håndledd utløser smerte og tretthet. Barometrisk endringer kan forsterke symptomer med ekstra stivhet og muskelsmerter.

Overforbruk

Spille et instrument for timer fører til smerte og tretthet. Tromboner, fioliner og bratsjer bruke musklene i venstre arm for stabilitet mens du spiller. Ta hyppige pauser hjelper slappe muskler, men å begrense antall praksis timer hver dag reduserer muskel kramper og hindrer tretthet fra å bli utbrent.

Svulster i hypofysen og erektil dysfunksjon

Svulster i hypofysen er uvanlige vekster inne i hypofysen, som i stor grad styrer kroppens produksjon av hormoner. Noen personer med disse svulstene opplever erektil dysfunksjon som et symptom på visse endringer inne i hypofysen.

Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center, produserer hypofysen hormoner som utøver bestemmende innflytelse på andre strukturer i det endokrine (hormon) system. Disse strukturene inkluderer testiklene, eggstokkene og skjoldbruskkjertelen og binyrene.

Svulster i hypofysen

De fleste svulster i hypofysen er ikke kreft, ifølge Mayo Clinic. Imidlertid kan disse vekster produserer hormoner på egenhånd, og skaper ubalanse som berører forskjellige deler av kroppen.

Prolactinomas og Ereksjonsproblemer

Svulster som produserer hormonet prolaktin (prolactinomas) kan utløse en tilstand som kalles hypogonadisme (lavt testosteron). Symptomer på hypogonadisme inkluderer erektil dysfunksjon (impotens), sammen med infertilitet, mangel på seksuell interesse og unormal brystutvikling (gynekomasti).

Medisiner

Merck Manuals Online Medical Library og Mayo Clinic liste flere medisiner for lindring av prolactinoma symptomer, inkludert kabergolin (Dostinex), bromokriptin (Parlodel) og pergolid. Disse forbindelsene oppnå sin effekt ved å redusere prolaktin produksjon og krymper svulsten.

Betraktninger

Kvinner kan også utvikle prolactinomas, med symptomer som melkeaktig brystsekresjon og uregelmessig eller ikke-eksisterende menstruasjon.

Matvarer for å gjenopprette binyrene

Vi spør mange av våre binyrene. Vi ber disse hormon-pumping kraftstasjoner oppå nyrene å støtte oss gjennom for mye arbeid, for lite søvn, og kronisk stress. Vi ofte belønne den trekantede dynamiske duoen med gallons av koffein og dårlig ernæring.

Ernæringsmessige og medisinske eksperter sier binyrer kan trenge noen TLC når vi våkner opp sliten, ute av stand til å konsentrere seg, oppleve abdominal vektøkning, nedsatt immunforsvar, og økt irritabilitet og generell utmattelse.

Å spise etter å ha våknet og ha fem eller seks små måltider om dagen i stedet for tre er en måte å gjenopprette binyrene. En annen er å ta bedre valg om hva vi spiser. Her er en titt på de matvarer som vil bidra til å gjenopprette binyrene.

Salt

Selv om de fleste medisinske fagfolk fortelle sine pasienter til å unngå salt, noen mener at det faktisk hjelper. En sykepleier utøveren uttalte: "Personer med binyretretthet ofte begjærer salt, og medisinske fagfolk har fortalt folk med adrenal fatigue symptomene å hedre craving." (Men snakk med legen din først før du øker din egen saltinntaket.) Salt kan øke blodtrykket, men folk med utbrente binyrer ofte oppleve lavt blodtrykk og føler ør når du står opp raskt. Iodized havsalt drysset i moderate mengder kan bidra til å gjenopprette binyrene helse.

Proteinrik mat

Inkluder protein til hvert måltid og med hver matbit. Egg, bør oksekjøtt, svinekjøtt og fjærfe være den primære kilder --- fulgt av nøtter og frø. Protein vil bidra til å minske de skadelige cravings for sukker og koffein som mennesker med binyretretthet ofte opplevelse.

Komplekse karbohydrater

Velg komplekse karbohydrater som mais, brun ris, havregryn, økologisk korn chips, eller brun ris kaker. Komplekse karbohydrater skape en jevn strøm av energi hele dagen, mens matvarer laget av hvitt sukker og hvitt mel kan føre til en energi dukkert.

Smør

Bruk smør, linfrøolje, olivenolje og kokosnøttolje i stedet for hydrogenert og delvis hydrogenerte oljer. Kolesterol, som finnes i smør, er nødvendig for produksjon av adrenal hormoner. I 2001 skrev Jesse Lynn Hanley i "Lei av å være sliten" at en lav-fett diett ytterligere skatter binyrer ved å gjøre dem tror kroppen opplever hungersnød.

Anbefalte Frukt

Bestrebe seg på å spise 6 til 8 porsjoner av alle grønnsaker, særlig de mer fargerike de som paprika. Men noen frukter er bedre å spise enn andre for å forbedre helse adrenal, avhengig av deres fruktoseinnhold.

Kiwi, plommer, pærer, mango, og kirsebær anses sunne valg. Bananer, dadler, fiken, appelsiner, rosiner, og grapefrukt bør spises sjeldnere.

Matvarer for å unngå

Unngå koffein. Personer med binyretretthet ofte drikker mer kaffe og brus for å gi et løft i løpet av dagen. Koffein kan overstimulate noen allerede slitne binyrer. Grønn te er et bedre valg.

Unngå raffinert sukker og mel. Donuts, hvitt brød, pasta, kjeks, og kaker er ofte craved av personer som har energi er zapped nettopp fordi de gir en rask energi briste. Energi dips snart etter, forlater folk følelsen verre.

Bruk av Cabergoline

Prolactin er et hormon eller kjemisk stoff som produseres naturlig av mennesker, i henhold til Encyclopedia Britannica. I kroppen din produserer hypofysen prolaktin. Hos menn virkningene av prolaktin er ukjente, mens hos kvinner, styrer prolaktin produksjon av morsmelk og stimulerer produksjonen av progesteron. Mens prolaktin er nødvendig for at kroppen skal fungere ordentlig, store mengder av hormonet har potensial til å forårsake alvorlige problemer. Heldigvis stoffet kabergolin eller Dostinex er tilgjengelig for å bidra til å senke prolaktinnivå.

Funksjon

For å forstå hvordan bruken av kabergolin senker prolaktinnivå, er det først nødvendig å forstå hvordan kroppen din produserer prolaktin. Prosessen begynner når en kjertel kjent som hypotalamus frigjør en spesiell kjemisk budbringer kjent som dopamin. Når løslatt, reiser dopamin til hypofysen, hvor det binder seg til visse områder av kjertelen, kjent som dopaminreseptorer. Når disse reseptorene mottar stimulering, frigir hypofysen prolaktin. Kabergolin funksjoner ved å etterligne dopamin og binding til sine reseptorer på hypofysen; men kabergolin ikke inneholder de samme kjemiske meldinger som dopamin. På grunn av dette, får hypofysen ingen stimulering og produserer ingen prolaktin. Over tid, dette resulterer i en reduksjon av prolaktinnivå i kroppen din.

Fordeler

Leger foreskrive cabergoline å behandle plutselige produksjon av morsmelk eller menstruasjonsuregelmessigheter hos kvinner samt svulster i hypofysen og infertilitet hos både menn og kvinner, som alle disse forholdene kan være forårsaket av overdreven prolaktin. Food and Drug Administration (FDA) testing av kabergolin fant at etter fire ukers behandling med 1 mg av stoffet to ganger ukentlig, opplevde 95 prosent av kvinnene reduksjoner i prolaktinnivå. FDA rapporterer også at etter åtte ukers behandling, 77 prosent av kvinnene har opplevd en tilbakevending til normale menstruasjonssykluser, mens 73 prosent rapporterte en slutt på væske fra brystvortene.

Funksjoner

Kabergolin er en hvit tablett som bare er tilgjengelig med en legens resept. Behandlingen begynner vanligvis med 0,25 mg av kabergolin doser gitt to ganger ukentlig. Som du fortsette med behandlingen, økning i dosering er mulig. Leger overvåke prolaktinnivå regelmessig under behandlingen, avvikling bruk av kabergolin gang nivåer av hormonet holde seg innenfor normale nivåer i minst seks måneder på rad.

Risiko

Til tross for dets effektivitet, presenterer kabergolin flere risikoer for bivirkninger og komplikasjoner hos noen pasienter. De vanligste bivirkningene av stoffet er hodepine og kvalme, som forekommer i 26 til 29 prosent av brukerne. Svimmelhet, forstoppelse og svakhet er også vanlig, forekommer i minst seks prosent av brukerne. I sjeldne tilfeller, bruk av stoffet fører til stivhet og betennelse i hjerteklaffene, og skaper en risiko for hjertesvikt og død.

Betraktninger

Selv om kabergolin vanligvis ikke føre til skade på fosteret, unngår leger forskrivning stoffet til gravide kvinner som har eller står i fare for å utvikle svangerskapsforgiftning eller graviditet induserte hypertensjon. Leger begrenser også bruken av kabergolin hos pasienter som har leverskade eller sykdom, som uten skikkelig leverfunksjon, nivåer av stoffet har potensial til å bygge opp i kroppen din og bli giftig. Hvis du har en historie med hjertesykdom, høyt blodtrykk eller lungesykdom, kan det ikke være trygt for deg å ta kabergolin grunn av sin potensielle bivirkninger.

Slik fjerner Belly Fat Fast

Det er mye lettere å få vekt enn det er å gå ned i vekt. Mens diett moter kommer og går, det er fortsatt bare én måte å miste overflødig magefett. Stikker til en kjepphest diett for et par uker eller måneder kan godt hjelpe deg med å gå ned i vekt, men i all sannsynlighet vil du være tilbake til gamle vaner og gammel midje størrelse på kort tid. Ifølge US Air Force Staff Sgt. Lisa Reed, en skvadron fysisk trening leder, vekttap krever mer enn permittering karbohydrater for et par uker - det krever en livsstilsendring.

Slik fjerner Belly Fat Fast

•  Skjær ut brus og erstatte den med vann. Hvis du absolutt ikke kan leve uten din pop, begrense deg til en en dag. Drikkevann vil hjelpe kroppen din til å fordøye maten bedre og raskere, samt holde deg hydrert og uthvilt.

•  Spis. Sult dietter bare frustrere og la deg craving mat kroppen din trenger. I tillegg vil kroppen din begynne å lagre fett hvis den tror du sulter den. Staff Sgt. Reed anbefaler sine tropper til å spise seks små måltider hver dag.

Start hver morgen med frokost. Spis frokostblanding med skummet melk eller havregryn med lett yoghurt og en frukt. Den neste dagen spise et egg, to brødskiver og et stykke frukt. Alternativ slik at kroppen ikke blir utbrent. Spise rå grønnsaker for snacks.

Spis en tunfisk eller kalkun sandwich på lav-kalori brød med en kopp rå gulrøtter eller en liten salat med lett dressing.

Hold deg til kylling, kalkun eller fisk til middag. Spise en potet eller en kopp ris og dampede grønnsaker. Tillat deg selv et par spiseskjeer med fett hver dag. Ved å tillate deg selv å spise fettet du begjærer, vil du være mindre sannsynlighet for å ha svake øyeblikk hvor du spiser alt i sikte.

Øvelse fem dager i uken. Gjør cardio, som løping, kan brenne kroppsfett raskt, spesielt når du er å opprettholde sunne matvaner. Gjør cardio tre dager i uken og styrketrening de to andre dagene. Gammeldags crunches og sit-ups er gode øvelser for å flate mager og fjerne magefett. En annen øvelse som vil brenne buk fett er den russiske vri. Sett deg ned, og deretter sakte heve bena opp fra gulvet slik at du balanserer på halebeinet med ryggen og bena hver i en 45 graders vinkel. Lås hendene foran deg. Beveg hendene frem og tilbake til begge sider av kroppen din, berøre gulvet på hver side av deg. Har 40 først, deretter jobbe deg opp til 60. fett vil smelte av og tone dine magemuskler alt på samme tid.

Hold denne øvelsen diett før du har møtt målet ditt, Deretter minske det til tre dager i uken for å opprettholde din nye og sunn figur. Staff Sgt. Reed program har hjulpet utallige flyvere møte sine personlige vekttap mål.

Hint

  • Kom i form med en kompis. Finn en venn til å trene og spise sunt med deg. Det vil gjøre fremskritt så mye lettere.
  • Konsultere legen din før du begynner på et treningsprogram.

Hvordan identifisere Når HIV Har Bli AIDS

HIV og AIDS effekt millioner av mennesker over hele verden. Mange er klar over de to sykdommene, men kan ikke være sikker på hvordan de er i slekt. Denne artikkelen vil kort beskrive hva hiv er og hvordan hiv utvikler seg til en diagnose av AIDS.

Hvordan identifisere Når HIV Har Bli AIDS

Hvordan identifisere Når HIV Har Bli AIDS

En HIV står for "humant immunsviktvirus". HIV infiserer celler i immunsystemet og sentralnervesystemet ved å skade CD4 (også kjent som T4 eller T-hjelper) som spiller en sentral rolle i immunsystemet. En stor reduksjon i antall av disse cellene svekker immunsystemet. En person som har HIV mister beskyttelsen av hans immunsystemet gradvis og begynner å oppleve helseproblemer. Disse kan være ganske små problemer først - hudproblemer eller gjær infeksjoner - men over tid sykdommer blir mer alvorlig. Hvor lang tid det tar HIV å begynne å påvirke en persons helse varierer mye fra ett individ til et annet. Prosessen tar vanligvis flere år. HIV-infeksjon kan vanligvis deles inn i fire forskjellige stadier: primær infeksjon, klinisk asymptomatisk stadium, symptomatisk HIV-infeksjon og progresjon fra HIV til AIDS.

Den første fasen av infeksjonen varer i noen uker, og er ofte ledsaget av en kort influensalignende sykdom. Omtrent 20% av mennesker i dette stadiet er det symptomatisk nok til å oppsøke lege. Imidlertid er diagnostisering av HIV-infeksjon ofte savnet under dette besøk. I denne fasen er det en stor mengde av HIV i blodet og immunsystemet begynner å reagere på viruset ved å produsere HIV-antistoffer og celler for å bekjempe infeksjonen. Denne prosessen er kjent som serokonversjon, som er når en persons hivstatus vesener å endre fra negativ til positiv. Hvis en HIV-test er gjort før serokonversjon er fullført, da det ikke kan dukke opp positive ennå.

•  Den andre fasen varer i et gjennomsnitt på ti år, og personen er fri for store symptomer, selv om det kan være hovne kjertler. Nivået av HIV i blod faller til meget lave nivåer, men folk forblir smittsomme og HIV-antistoffer er detekterbart i blodet, slik at antistofftester viser et positivt resultat.

Over tid, blir immunsystemet alvorlig skadet av HIV. Dette antas å skje på grunn av lymfeknuter og vev blir skadet eller "utbrent" på grunn av de års aktivitet bekjempelse av virus, HIV muterer og blir sterkere og mer variert, noe som fører til mer T-hjelpercelle ødeleggelse, og kroppen ikke klarer å holde tritt med å erstatte T-hjelperceller som er tapt. Som immunsystemet svikter, begynner en person med HIV å utvikle flere symptomer. Til å begynne med mange av de symptomer er mild, men som immunsystem blir dårligere, symptomene forverres. Symptomatisk HIV-infeksjon er hovedsakelig forårsaket av fremveksten av opportunistiske infeksjoner og kreft at immunforsvaret normalt ville hindre. Disse kan forekomme i nesten alle kroppssystemene. De mest vanlige eksempler er pneumocystis pneumonia, Kaposis sarkom, tuberkulose, herpes simplex, cytomegolavirus og Candida (gjær) infeksjoner. Andre symptomer er vekttap eller sløse og hjernen og nervesystemet lidelser.

Som immunsystemet blir mer og mer skadet, de sykdommer som oppstår blir mer og mer alvorlig ledende slutt til en AIDS diagnose. Personer med HIV blir diagnostisert med AIDS hvis deres CD4 celletall faller under 200 (CD4-celler er immunceller som er skade ved HIV) eller hvis de får noen av de alvorlige forhold knyttet til HIV-infeksjon oppført i forrige avsnitt. Disse forholdene omfatter en rekke uvanlige infeksjoner og kreft. Det er mulig for noen å være svært syk med HIV, men ikke har en AIDS diagnose.

Hint

  • Kjenn din status. Få en HIV-test i dag.
  • Vennligst sørg for å oppsøke lege så snart som mulig hvis du føler at du kan være smittet med hiv eller aids.

Hvordan å balansere serotonin i Gut

Hvordan å balansere serotonin i Gut


Ofte kalt kroppens andre hjernen, er tarmen sitert av folk som lider av emosjonell smerte, angst og frykt. Dette skyldes det faktum at tarmen inneholder 100 millioner nevroner og mer av nevrotransmitteren serotonin enn den menneskelige hjerne. Serotonin er ansvarlig for å holde oss i godt humør samt regulere søvn, appetitt og hodepine. Ikke overraskende, et lavt nivå av serotonin fører til irritasjon, depresjoner og en rekke andre problemer som gjør livet kjedelig. Heldigvis kan vi balansere og øke serotoninnivået i tarmen ved å spise riktig mat, ta de riktige kosttilskudd og gjør noen endringer i vår livsstil.

Hvordan å balansere serotonin i Gut

•  Spis mindre bearbeidet sukker. Sukkerholdige matvarer som kaker, godteri og brus forårsake raske blod pigger av insulin i blodet. Høye insulin nivåer føre til kroppen for å frigjøre adrenalin, som kan forstyrre produksjonen av serotonin. Dette er grunnen til at mange mennesker føler seg sliten, utbrent og lite energi, og de opplever ofte lav stemninger etter å ha spist for mye søtsaker.

Spis mer tryptofan-beriket mat. Tryptofan er en aminosyre som er en forløper for serotonin i den menneskelige fordøyelsessystemet. Tryptofan finnes i rødt og innmat, fisk, egg, bønner, melkeprodukter og hele korn som havregryn. Spise masse tryptofan-beriket mat betyr at kroppen din kan produsere mer serotonin, som er spesielt viktig hvis systemet blir ubalansert gjennom stress, søvnmangel eller overdreven sukker forbruk. Du kan kjøpe tryptofan i tillegg form i helsekostbutikker og gjennom nettbaserte forhandlere.

Få masse mosjon. At trening fungerer som en naturlig antidepressant, forsterke humør nivåer og energigivende kroppen har blitt godt dokumentert. En undersøkelse publisert i tidsskriftet "Physiology & Behavior" i februar 1994, fant at i det minste en del av denne virkning skyldes det faktum at trening øker serotonin-produksjon.

Få litt sol. Kroppen din trenger sol for å lage serotonin, og mangel på sol kan føre til lavt serotonin nivåer - funnet, for eksempel i værsyke, som er preget av lav energi og nedstemthet nivåer i løpet av vintersesongen. Prøv å få 15 minutter med sol daglig på hendene og ansiktet for å holde serotoninnivået på et optimalt.

Hvordan du spiser sunt uten å gå Crazy

Hvordan du spiser sunt uten å gå Crazy


For noen går på en diett betyr å telle kalorier strengt og overvåking hver liten bit av mat som går sine lepper. Selv om denne metoden for å få sunn kan sikkert være effektive på kort sikt, kan du oppleve at rigor og begrensning i forbindelse med denne typen vekttap er slutt uholdbar. Å komme i form uten å kjøre selv til randen av galskap med restriksjoner, vurdere noen måter som kan gjøre din vekt-tap innsats litt mer håndterlig.

Hvordan du spiser sunt uten å gå Crazy

Unngå helt eliminere matvarer. Mens det kan virke som å spise sunt betyr helt gi opp pommes frites eller si nei til sjokolade helt, å gi opp disse favorittene er kanskje ikke det beste alternativet. Disse fet mat absolutt ikke bør gjøre opp en stor del av kostholdet ditt, men snacking på dem fra tid til annen er en effektiv måte å hindre deg fra følelsen fratatt som du kaste de pounds.

Fokus på å redusere porsjonene dine. Mange pakke på pounds på grunn av hvor mye de spiser, ikke hva de spiser. Hvis du bruker for å fylle tallerkenen din til randen, starte din sunn spising frispark av rett og slett kutte ned på porsjonsstørrelsen. Hvis eye-balling det beviser for vanskelig for deg, kan du bruke en skala eller måle kopper å utmåle dine deler for en stund. Noen opplever at å bytte til et mindre sett av middagstallerkener tillater dem å spise mindre uten å føle fratatt, som de fortsatt har det privilegium å fylle deres plate med sine favoritter.

Fyll opp på sunne alternativer. I stedet for å gripe en pose chips eller informasjonskapsler når sultestreiker, snack på noen frukter og grønnsaker. Baby gulrøtter, eplebåtene og skjær brokkoli er en enkel og sunt alternativ til snack mat binging. Forbered sunn mat for snacking ved å vaske dem og Porsjons dem i poser eller lett-å-grab beholdere slik at du kan plukke dem opp når du føler behov for å knaske.

Forbli klar over kaloriinntaket uten å fokuserer for mye på det. Å skrive ned noen kalori tall er en god måte å gjøre deg klar over hvor mye du spiser, men fokusere på dem som flittig som regnskapsfører fokuserer på en komplisert selvangivelse kan forlate deg utbrent. Hvis du ønsker å telle kalorier, bruker du et utklipp av papir og skrive dem ned, men ikke gjøre å holde styr på disse tallene en heltids okkupasjon.

Tillat flere uker for merkbar vekttap. Du gjorde ikke opp i vekt over natten, og du vil ikke miste det på den måten heller. I stedet for å tråkke på skalaen hver morgen, og forventer å se en 10-lb. fradrag i den forrige figur, prøv å veie deg hver annen dag eller en gang i uken. Gjør du det kan hindre deg fra følelsen beseiret, som din vekt naturlig svinger opp og ned litt hver dag.

Homøopatisk Drug Detox hjemme

Homøopatisk Drug Detox hjemme


Mens avgiftning av narkotika har en negativ konnotasjon, det er mange amerikanere som er i behov av det uten deres kjennskap. Alkohol misbrukere, sigarett røykere og koffein narkomane kan ikke skade kroppen sin så mye som heroin og kokain, men det er fortsatt betydelig skade som blir gjort til kroppen sin. Homøopatiske midler kan være i stand til å hjelpe med både avgiftning og tilbaketrekning som kommer med å slutte noe narkotika. Kontakt lege før du prøver å avgifte på egen hånd.

Hva de gjør

Homeopatiske midler er ekstremt fortynnede løsninger laget av urter. I sin fulle konsentrasjon, ville mange av disse urter være skadelig og kan til og med føre til at noen av de symptomene du ønsker å bli kvitt. Ved å ta veldig små mengder av urter (som er utarbeidet av lisensierte homeopater), bygger kroppen seg opp mot symptomene på en måte som ligner på immunisering.

Hvor å få dem

Homøopatiske midler kan bli funnet i en av to måter. Den anbefalte måten er å gå til en lisensiert homeopathic utøveren og ha dem diagnostisere og behandle deg. Du kan også selv-diagnostisere symptomene dine og kjøpe de rettsmidler på Internett eller i en naturlig varer butikken.

Dosering

For å komme ut av narkotika, anbefales det at du tar en lav potens som 6c (der c er lik 100 ganger standard enhet av homeopatisk potens) en eller to ganger per dag i løpet av en måned eller mer. Dette er mye bedre enn å ta en større styrke som 200c med mindre doser.

Drug Addiction

To rettsmidler som kan hjelpe deg å bekjempe de første effektene av narkotikaavhengighet er Nux vomica og Avena sativa. Nux vomica kan bidra til å avhjelpe den påvirker av overforbruk av medisinsk narkotika, alkohol og antidepressiva. Du må kanskje Nux vomica hvis du føler deg anspent, trafikk og utbrent. Avena sativa hjelper med avhengighet til stoffer som kokain, heroin, marihuana og antidepressiva. Det kan behandle utmattelse, dårlig konsentrasjon, angst og relaterte hodepine i bunnen av hjernen.

Spesifikke Antidotes

Her er noen rettsmidler som fungerer spesielt for spesielle rusproblemer. Prøv Ignatia som en motgift for psykoaktive stoffer og beroligende midler. Det kan dempe spasmer, hysteri, depresjon og skyldfølelse. Pulsatilla motvirker antibiotika overforbruk og kan avhjelpe relatert halsbrann, gule utslipp og en intoleranse av fett. Psykedeliske stoffer som LSD kan motvirkes med stramonium og belladonna.

Hvorfor Lagre Detox for Siste

Det anbefales at du bruker de tidligere homøopatiske midler først, slik at du kan fjerne ønske om å bruke din spesielle narkotikaavhengighet fra systemet. Hvis du avgifte først, men har ikke tatt opp dine krav, så er det lett å gå rett tilbake til din avhengighet.

Toksisitet

Her er virkemidler for toksisitet i kroppen din. Bruk svovel å fjerne medisinrester som de igjen av antibiotika. Det kan hjelpe med narkotika utbrudd eller allergier, og det kan hjelpe de igjen følelsen underernært og umotivert fra narkotikabruk. Arsenicum album kan bidra til å avlaste generell toksisitet som bidro til utmattelse, hudreaksjoner og råtten utslipp. Homøopatisk aloe kan brukes til å helbrede de negative effektene av narkotika på leveren. En helbredet leveren kan enn begynne å konsentrere seg mer effektivt på å kvitte kroppen for giftstoffer.

Kan Fasting Hjelp bli kvitt Adrenal Fatigue?

Binyretretthet refererer vanligvis til at utbrente følelsen du får når du har vært under kronisk stress for noen tid. Mens binyretretthet er ikke en akseptert medisinsk begrep blant mainstream leger, er det et vilkår at mange alternative helsepersonell gjenkjenne. Noen med binyretretthet føler seg trøtt, verkende, deprimert og engstelig. Det er antatt at disse symptomene er et resultat av binyrene blir ute av stand til å holde tritt med de forhøyede hormon produksjonskrav forårsaket av kronisk stress.

Årsaker til Adrenal Stress

En rekke ulike stressfaktorer kan trette ut binyrene. Emosjonelle faktorer som forholdet problemer eller usikkerhet på jobben kan utløse adrenal stress. Dårlig kosthold valg --- spesielt spise mange matvarer som er lastet med bearbeidet fett, kunstige smaker og konserveringsmidler --- kan legge til stress belastning. Dårlig søvnvaner er en annen medvirkende faktor, som er miljøgifter.

Fordi flere stressfaktorer er knyttet til giftstoffer fra mat og forurensing som kommer inn i kroppen, er det en rettferdig spørsmål hvorvidt en rensende fort vil hjelpe binyrene gjenopprette fra tretthet.

Fasting og Adrenal Fatigue

En full rask innebærer å drikke bare væsker for dagene fasten. Mange faster anbefaler forbruker bare væsker for to dager på rad; noen anbefaler fasting for bare én dag.

Gjør en full rask til å korrigere binyretretthet er ikke en god idé. En full rask utløser utgivelsen av giftstoffer fra cellene slik at de kan fjernes fra kroppen. Under den raske, gjennomgår legemet en stor del av stress. I en tilstand av binyretretthet, kan slike stress faktisk lage din trøtthet symptomer verre og kan hindre din samlede utvinningen.

En bedre tilnærming

Snarere enn å forsøke en full raskt for å bekjempe binyretretthet, er det en bedre idé å vurdere hele kostholdet og gjøre små endringer som vil støtte healing og energi. Noen små endringer for å vurdere å inkludere redusere mengden av sukker og koffein du forbruker. Både stimulere kroppen, og når du er utvinne fra binyretretthet, trenger kroppen din mer hvile, ikke mer aktivitet.

Du bør også øke mengden og typer av frisk frukt og grønnsaker som du bruker. Disse matvarer inneholder et høyt nivå av vitaminer og mineraler, næringsstoffer som kan hjelpe kroppen din til å helbrede. Velg mat som hjelper deg å føle deg lettere og mer våken. Unngå mat som gjør at du føler deg tung eller svak.

Gjenopprette fra binyretretthet tar tid og tålmodighet. Ved å gi kroppen din med god ernæring og unngå mat som gjør at du føler deg sliten, vil du være å ta et viktig skritt mot mer energi og vitalitet.

Kabergolin Risiko

Kabergolin Risiko


Kabergolin, merkenavn Dostinex, imiterer funksjonen til dopamin i hjernen. Det er oftest foreskrevet for pasienter som produserer for mye prolaktin, et hormon som er involvert i produksjon av morsmelk. Den kan brukes til å behandle sykdommer hos både menn og kvinner, særlig infertilitet blant kvinner. Den leveres med en rekke farer, noen av dem mer alvorlig enn andre.

Vanlige Mindre Risiko

Kabergolin fører ofte kvalme og urolig mage når det tas uten mat. Pasienter som tar denne medisinen bør være sikker på å gjøre det på en full mage. Det kan også føre til mindre bivirkninger som hodepine, svimmelhet, nummenhet eller prikking og hetetokter. Dette er typisk og sjelden indikere alvorlige helsemessige bekymringer.

Blood Pressure

Noen pasienter som tar kabergolin opplever et dramatisk fall i blodtrykket i løpet av de første dagene av behandlingen. Det kan være tilrådelig for personer med start denne medisinen for å overvåke blodtrykket flere ganger hver dag før kroppen justerer. Pasienter som opplever et fall i blodtrykket er sannsynlig å føle seg svimmel og må legge seg ned i flere minutter.

Døsighet og plutselige søvn

I relativt få pasienter, kabergolin forårsaker ekstrem tretthet og til og med plutselige, uventede episoder av søvn. Folk begynner denne medisinen bør unngå kjøring og andre potensielt farlige aktiviteter inntil de er sikre på at de ikke vil oppleve disse symptomene. I noen tilfeller kan alkohol gjøre denne tilstand verre.

Interaksjoner med narkotika og medisinske forhold

Kabergolin kan også samhandle med visse psykotrope medikamenter, særlig antipsykotika. Pasienter med nedsatt leverfunksjon, ukontrollerte blodtrykk problemer og visse former for hjertesykdom bør være forsiktig når du tar kabergolin. Kvinner som er gravide eller ammende bør være forsiktig også.

Fibrotisk Reaction

Kanskje den mest alvorlige risikoen forbundet med bruk av kabergolin er sjelden bivirkning det kan ha på slimhinnen rundt hjertet og andre organer. I noen tilfeller, kabergolin forårsaker et problem kjent som en fibrotisk reaksjon, i hvilken foring av disse organer blir tykkere og utgjør lyng visse farer. Noen leger vil ønske å ta røntgenundersøkelse gjennom en pasients behandling for å overvåke veksten av denne bindevev.

Cardiac Valve Disease

Et lignende problem ble dokumentert av en 2008 studie publisert i European Journal of Endocrinology. Denne artikkelen konkluderer med at pasienter som gjennomgår langtidsbehandling med kabergolin ofte opplever jevning og forkalkning av hjerteklaffene, et funn som bringer sikkerheten av dette stoffet i tvil. Videre studier er nødvendig for å bedre forstå disse bivirkninger og hvordan du kan hindre dem.

Hvordan man skal håndtere en Deprimert Roommate

Hvordan man skal håndtere en Deprimert Roommate


Å leve med en deprimert person er ikke en lett oppgave. Depresjon kan føre til at personen til å trekke seg, forsømmelse ansvar, piske ut og begår selvskading. Sykdommen kan stamme ditt forhold til din samboer og la deg følelsen ubehagelig, hjelpeløs og ergerlig. Selv om du kanskje ønsker å hjelpe romkameraten overvinne sin sykdom, ikke prøv å redde romkameraten fra depresjon. Du er ikke årsaken til depresjon eller kur. Selv om du ikke kan kurere romkameraten din, kan du gi støtte og oppmuntring.

Bruksanvisning

•  Ta deg tid til å lære om depresjon. Innse at det er en reell sykdom som ikke alle lett kan overvinnes. Ikke rabatt romkameraten din depresjon. Ikke si ting som "bare snap out of it", "se på den lyse siden," eller "bør du ikke bli bedre nå."

Be din samboer hva du kan gjøre for å hjelpe. Fortell ham at du bryr deg om ham, og han er ikke alene. Minne ham på de positive tingene i livet hans og lytte uten dom når romkameraten betror seg til deg. Men ikke bli din romkamerat tilretteleggerne. Ikke lage unnskyldninger eller fortelle løgner for ham. Videre sette grenser slik at du ikke vil føle seg utbrent eller ergerlig. Innse at du bare kan gjøre så mye og må ta vare på deg selv før du kan hjelpe noen andre.

Oppmuntre din samboer til å søke hjelp. Foreslå en avtale med en generell helse lege hvis du tror hun ikke ønsker å se en mental helse profesjonell. Tilby å hjelpe henne å finne en lege og gå med henne på første besøk. Oppmuntre henne til å lage en liste over symptomer, følelser og tanker hun har opplevd å diskutere med legen.

Oppmuntre din samboer for å få aktiv. Inviter ham til å trene, gå en tur, se en film eller spise middag. Fortsett å lage tilbud uansett hvor mange ganger din romkamerat nekter. Ikke føl deg motløs hvis romkameraten avviser dine tilbud.

Nå ut til romkameraten din kjære for støtte. Påkall hennes familie, venner, kirken og andre som er nær henne for å få hjelp. Oppmuntre din samboer til å bli med i en lokal støttegruppe. Bli med en så bra hvis du føler behov for å snakke med andre med en lignende opplevelse.

Ikke unngå å diskutere dine følelser om situasjonen med din romkamerat. Forsiktig snakke med romkameraten din om dine følelser til å unngå å skape harme eller en vanskelig livssituasjon. Minn romkameraten din at du har behov også. Prøv å unngå å uttrykke dine følelser i sinne eller annen måte vil du senere angrer.

Sjekk din romkamerat etter tegn på at han kan trenge profesjonell hjelp. Tegn inkluderer: trusler om å skade seg selv eller andre; hallusinasjoner og vrangforestillinger; alkohol og narkotikamisbruk; mangel på mat eller søvn; og mangel på personlig hygiene. Snakk med din romkamerat om dine bekymringer hvis du tror han er suicidal, og søke profesjonell hjelp. Ikke la ham være i fred hvis du tror han vil begå selvskading.