Digidexo.com

smerter i biceps ved fibromyalgi

Om Fibromyalgi kronisk smerte

Den øverste symptom på fibromyalgi er utbredt smerte. Smerten er kronisk og påvirker de viktigste deler av kroppen, forårsaker en forstyrrelse av daglige aktiviteter. Det antas at den kroniske smerten ved fibromyalgi er forårsaket av unormale prosesser i nervesystemet.

Tender Points

Fibromyalgi er diagnostisert av spiselig smerte i 11 av de 18 ømme punkter i kroppen. Disse punktene er lokalisert i nakke, skuldre, bryst, armer, hofter, lår og knær.

Muskelverk

Fibromyalgi lider ofte beskrive deres smerte som utbredte muskelsmerter. Sårhet forekommer i alle fire kvadranter av kroppen og fortsetter i mer enn tre måneder.

Brenning & Prikking

Kronisk smerte fra fibromyalgi har blitt beskrevet som brenning og kribling. Det har også blitt forklart som følelsen som elektrisk-sjokk, lik som følte i nevropatisk smerte.

Heachaches

Kroniske smerter i hodet er et vanlig symptom på fibromyalgi, forårsaker muskulære hodepine og migrene. Hodepine kan stamme fra kjeveledd lidelse (TMJ), et annet symptom på fibromyalgi.

Behandling

Lyrica (pregablin) var den første FDA godkjente medisiner for kronisk fibromyalgi smerte. Anti-inflammatoriske, smertestillende og antidepressiva er også gitt for å hjelpe smerten.

Fibromyalgi og nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte stammer fra en skadet nerve. Begrepet blir ofte brukt for å beskrive en tilstand som oppstår med diabetes, diabetisk neuropati. Nevropatisk smerte har også vært forbundet med fibromyalgi, en smertefull tilstand som legene har ennå å definere en årsak.

Funksjon

I nervesystemet, blir elektriske signaler som sendes fra hjernens nerve til alle deler av kroppen. Når signalene er mottatt, de forteller hjernen hvordan du reagerer på smerte.

Betydning

Det har vært antydet at Fibromyalgi er forårsaket av et nervesystem som ikke fungerer som den skal, når ekstra signalene sendes fra skadede nerver. Dette ville føre til overdrevet smerte de med fibromyalgi føler.

Årsak

Nevropatisk smerte kan være forbundet til en skade, infeksjon eller sykdom (for eksempel helvetesild). Forskere har ikke fant frem hvor nevropatisk smerte er forårsaket ved fibromyalgi.

Lyrica

Pregabalin, selges under navnet Lyrica, er et medikament som brukes for smerte av diabetisk nevropati samt nerve smerte etter helvetesild (postherpetisk nevralgi). Det har også blitt brukt til å styre de anfall av epilepsi.

Betraktninger

Etter kliniske studier viste en forbedring i fibromyalgipasienter som tok Lyrica, ble det den første medisinen som er godkjent for den tilstanden. Dens fordel for fibromyalgi bidrar til å sannsynliggjøre forbindelse mellom sykdommen og nevropatisk smerte.

Fibromyalgi og økt risiko for nevropatiske smerter i Kjemoterapi

Fibromyalgi og økt risiko for nevropatiske smerter i Kjemoterapi


Fibromyalgi er en kompleks sykdom hvis årsakene er ukjent. En behandling for mange typer kreft er administrasjonen av medikamenter giftig for kreftceller, kalt kjemoterapi. En person med fibromyalgi kan utvikle kreft og gjennomgår cellegiftbehandling.

Fibromyalgi

Inntil for få år siden mange leger mente at denne sykdommen, som hovedsakelig finnes i kvinner, var psykologisk respons. Fordi lab eller imaging tester kunne vise noen årsak, disse legene mente det ikke var "ekte".. Nå er fibromyalgi anerkjent som en sykdom med spesifikke symptomer. Den primære symptom, som avgjør diagnosen, er muskelsmerter med definerte ømme punkter. Ømme punkter er flekker, vanligvis rundt nakke, skuldre og korsrygg, som verke i mange måneder eller år. Ømme punkter bli spesielt smertefullt når trykket er brukt til dem.

Ifølge National Institutes of Health, "The soft-tissue smerten ved fibromyalgi er beskrevet som dyp-verkende, utstrålende, gnagende, skyting eller brenning, og spenner fra mild til alvorlig. Fibromyalgi lider tendens til å våkne opp med smerter i kroppen og stivhet. "

I tillegg til muskelsmerter, personer med fibromyalgi lider av en rekke forskjellige andre symptomer. Noen vil ha mange symptomer som er karakteristiske for sykdommen og noen bare noen få. En delvis liste over spesifikke symptomer inkluderer trøtthet, irritabel tarm syndrom, hukommelse og kognitive vansker, nummenhet og kribling, redusert arbeidstoleranse, søvnforstyrrelser, depresjon og spenning eller migrene

Kreft

Cancer er en sykdom som resulterer fra vekst av celler i det ekstra legeme som danner en masse som kalles en tumor. Celler fra ondartet (kreft) svulster kan invadere nærliggende vev. De kan også bryte ut og spre seg til andre deler av kroppen. Kreft er ikke en sykdom, men mange. De fleste kreftformer er oppkalt etter hvor de skal begynne. For eksempel, brystcancer eller pankreas cancer. Spredningen av kreft fra en hvilken som helst del av kroppen til en annen er kalt metastasering. Behandlingen avhenger av type kreft, hvor det er funnet og hvor mye det har vokst. Behandling planer kan omfatte kirurgi, stråling og / eller kjemoterapi.

Kjemoterapi

Kjemoterapi narkotika, som brukes til å bekjempe kreft, er laget for å drepe raskt voksende celler. Disse stoffene virker på hele kroppen. De kan påvirke sunne, raskt voksende celler også. Den skade på friskt vev kalles bivirkninger. De normale cellene mest sannsynlig å bli påvirket er de som er raskt voksende, for eksempel hår og visse celler i blodet.

Side Effects

Hver person får ikke hver mulig bivirkning av cellegift behandling og noen mennesker får få, om noen. Leger kan foreskrive medisiner for å hindre noen bivirkninger eller lette dem hvis de vises.

Konklusjoner

Noen mennesker med fibromyalgi er mer følsomme for medisiner bivirkninger enn personer uten denne tilstanden. Som et resultat, kan de lider mer smerte forbundet med kjemoterapi. De kan ha å velge mellom risikoen for større alvorlighetsgrad av sine Fibromyalgi symptomer og risiko for kreft som er ukontrollert.

Matvarer for å unngå på fibromyalgi kosthold

Matvarer for å unngå på fibromyalgi kosthold

Fibromyalgi er en muskel-lidelse preget av utbredt muskel-og leddsmerter, tretthet og søvnuregelmessigheter. Det påvirker generelt kvinner, men symptomene og alvorlighetsgraden kan variere for forskjellige individer. Ikke alle pasienter opplever symptomatisk lindring når de unngår visse matvarer, spesielt siden fibromyalgi symptomer er mangfoldig. Imidlertid bør fibromyalgipasienter eliminere visse typer mat fra kostholdet for en samlet lettelse.

Kunstig søtstoff

Kunstige søtstoffer som aspartam, kan NutraSweet og sakkarin forverre fibromyalgi symptomer. Fibromyalgi lider tendens til å ha svært aktive NMDA-, eller N-metyl-D-asparaginsyre, smertereseptorer som forårsaker den intense smerter at de opplever. Aspartam er et excitotoxin som stimulerer NMDA smertereseptorer i fibromyalgi pasienter. I en studie publisert i 2001 "Annals of Farmakoterapi," forskere oppdaget at fibromyalgipasienter som unngikk aspartam opplevd en generell følelse av velvære.

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler

MSG, eller mononatriumglutamat, og nitrater er tilsetningsstoffer som brukes til å forbedre smaken og bevare mange bearbeidet og frossen mat. MSG vises i enkelte asiatiske matvarer, mens nitrater fungere som konserveringsmidler i kjøttpålegg som skinke, bologna og bacon. Fibromyalgi lider har lav toleranse nivåer mot MSG og nitrater, som er klassifisert som excitotoxins som stimulerer NMDA smertereseptorer.

Nightshade Planter

Grønnsaker fra søtvier familien som tomater, poteter, aubergine og grønn paprika kan forårsake allergiske reaksjoner, og øke smerter og ubehag i noen fibromyalgipasienter, ifølge en rapport fra The Collaborative Støtteprogrammer av New Jersey Institute for velvære og gjenoppretting tiltak. Siden søtvier grønnsaker er også svært næringsrik, må du identifisere søtvier matvarer som forårsaker allergi eller smerte. Start ved å eliminere alle de søtvier matvarer i en periode på to måneder, og deretter langsomt gjeninnføre dem etter denne perioden, en om gangen, for å observere om fibromyalgi symptomene kommer tilbake. Hvis matvarer ikke utløser en allergisk reaksjon, gå videre og spise dem.

Gjær og Gluten

Gjær og gluten forverre gjær infeksjoner og glutenintoleranse, henholdsvis i fibromyalgi pasienter. Gjær og gluten er generelt funnet sammen i bakt matvarer som brød, kaker og andre bakverk. Gjær hjelpemidler soppvekst i kroppen og kan føre til ledd-og muskelsmerter, mens fibromyalgi relatert tretthet kan føre til fordøyelsessykdommer inkludert gluten intoleranse. En studie i april 2014 utgaven av "Rheumatology International" bemerker at glutenintoleranse eller intoleranse kan være en underliggende årsak til fibromyalgi syndrom.

Ny behandling for fibromyalgi

Fibromyalgi er en tilstand der symptomene opplevde etterligne andre forhold. Vanlige symptomer er generalisert muskel-og leddsmerter og tretthet. Årsaken eller årsakene til Fibromyalgi er fortsatt under etterforskning. Til dags dato er det ingen definitive laboratorietester med å stille en diagnose. Imidlertid er denne diagnosen vanligvis laget basert på klinisk observasjon og etter andre sykdommer er utelukket. Det finnes ingen kjent kur og behandling fokuserer på å kontrollere symptomene.

Lyrica

Den første stoffet godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) spesielt for bruk i fibromyalgi var Lyrica. Dette FDA-godkjenning ble annonsert i 2007 Lyrica ble opprinnelig godkjent for bruk som en anti-beslag medisiner og for å lindre nevropatisk smerte. Det har ikke vært klart etablert med hensyn til hvordan dette stoffet virker i behandling av fibromyalgi, men det er antatt å lindre aktiv smerte signaler. Lyrica er en kapsel som kan tas to ganger om dagen. Maksimal døgndose er 450 mg. Vanlige bivirkninger er svimmelhet, tretthet, vektøkning og hevelse i hender og føtter. Eventuelle nye utbruddet av depresjon eller selvmordstanker etter starten Lyrica skal umiddelbart rapporteres til lege. Menn og kvinner som planlegger å bli foreldre etter påbegynt denne behandlingen bør diskutere disse planene med en lege. Lyrica skal ikke stoppes plutselig; dosen må reduseres over tid som anvist av legen.

Cymbalta

I 2008 godkjente FDA antidepressant, Cymbalta, som en behandling for fibromyalgi. Dette stoffet bidrar til å lindre smerte og tretthet som kan være ødeleggende for de med fibromyalgi. Forbedring av fibromyalgi symptomer har blitt opplevd innen en uke etter oppstart av behandling. Cymbalta er vanligvis tas en gang om dagen med en maksimal daglig dose på 60 mg. Vanlige bivirkninger er munntørrhet, kvalme, økt svette og tretthet. Humørsvingninger, bør tegn på leverdysfunksjon og eventuelle nye muskelsmerter meldes til den forskrivende lege umiddelbart. De som er på MAO-hemmere og Mellaril rådes til å ikke ta Cymbalta for behandling av fibromyalgi.

Savella

Savella, en annen antidepressiv, ble godkjent av FDA for bruk ved behandling av fibromyalgi tidlig i 2009 funnet å være effektive ved en daglig dose på 100 mg, hjelper Savella å lindre smerter forbundet med fibromyalgi. Som Cymbalta, har symptom bedring innen en uke etter oppstart av behandling er rapportert. Hvordan Savella fungerer er noe uklart, men det er antatt å ha en effekt på kjemikalier i hjernen som kan kontrollere smerteopplevelse. De vanlige bivirkninger av denne fibromyalgi behandling er lik de av Cymbalta. I tillegg kan noen mennesker oppleve økt hjertefrekvens, forstoppelse og en økning i blodtrykket.

TENS

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) er en alternativ terapi som innebærer overføring av elektriske impulser til nervebanene. Det er en behandling som oftest brukes til å hjelpe med smertefulle tilstander som carpel tunnel og muskel-skjelettskader. TENS terapi kan bidra til å gi noen midlertidig smertelindring ved fibromyalgi og er vanligvis ikke en frittstående behandling. Det er mest sannsynlig foreslått i tilfeller hvor den aktuelle behandling ikke er effektivt å lindre smerte. Det er også et alternativ tilbys til de pasienter som ønsker å prøve noe annet enn medisinering.

Betraktninger

Å etablere en effektiv individuell behandling for fibromyalgi kan ikke være lett som alvorlighetsgraden og kombinasjon av symptomer varierer fra person til person. En ny medisin kan ikke fungere så raskt for noen som det gjør for andre, om det fungerer i det hele tatt. Kommunikasjon med behandlende lege er viktig. Ikke bare bør bivirkninger skal rapporteres, men legen bør også vite i hvilken grad behandlingen er effektiv. Fibromyalgi forskning er pågående og nye behandlinger er nå i en klinisk studie fase. Det er også mange alternativ og komplementær som blir undersøkt. Det anbefales at ingen alternativ behandling igangsettes uten å konsultere lege.

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi


Fibromyalgi er en kronisk tilstand uten kjent årsak som rammer to prosent av den amerikanske befolkningen - for det meste kvinner - ifølge MayoClinic.com. Personer med fibromyalgi har en tendens til å føle seg vedvarende utmattelse og smerter i hele kroppen sin. Selv om medisiner som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) - aspirin og ibuprofen, for eksempel - og antidepressiva er anbefalt å behandle tilstanden, er det noen pasienter som ikke tåler disse godt. For disse personene, kosttilskudd og urter tilbyr en alternativ tilnærming, ifølge WebMD.

Identifikasjon

Folk er mer sannsynlig å bli rammet av fibromyalgi jo eldre de blir. Tilstanden rammer ikke bare muskler, men også leddbånd og sener. Lider føles ømt over, men spesielt i viktige trykkpunkt områder, for eksempel skulderbladene, baksiden av hodet og på sidene av hoftene. Fibromyalgipasienter aldri synes å oppnå en dyp søvn, slik at de alltid sliten. Forhold som synes å eksistere med fibromyalgi er leddgikt, kronisk utmattelsessyndrom, depresjon og lupus, blant annet, ifølge MayoClinic.com.

Fibromyalgi sak er i utgangspunktet ukjent, men en rekke faktorer kan utløse tilstanden. En traumatisk hendelse eller følelsesmessig stress kombinert med infeksjon og en familiehistorie kan gjøre en person spesielt utsatt.

Mineraler

De to mineraler blinket ut som nøkkelen til å gjenvinne balansen i en kropp kastet off-kilter ved fibromyalgi er kalsium og magnesium, i henhold til Sunn-Living.Org. Kalsium bidrar til å fjerne melkesyre fra kroppen, et stoff som fibromyalgi lider besitter i overflod. De beste former for kalsium kommer for biologiske kilder, for eksempel vegetasjon eller tang.

Magnesium er en naturlig smerte manager, hindre altfor rask avfyring av nerver. Ifølge Elizabeth Wotton, ND, en naturopathic lege på Compass Family Health Center i Plymouth, Mass., Fibromyalgi pasienter er mangelfull i magnesium, som er en kilde til deres kroniske smerter. Magnesium fungerer med kalsium for å slappe muskler og lette smerter. Dr. Wotton anbefaler 200 mg tre ganger daglig i løpet av seks måneder.

Urter

Ifølge Fibromyalgi ressursinformasjon, folk bruker en rekke urter for å behandle symptomer på fibromyalgi.

Johannesurt kan bidra til å lindre stress, angst og søvnproblemer fibromyalgi kan forårsake. Dessuten, i henhold til WebMD, kan urten lette depresjon og smerte, som det har vist seg at evnen til å regulere nevrotransmittere dopamin, noradrenalin og serotonin.

Solbær frø olje inneholder gamma-linolensyre og alfa-linolensyre. Disse aminosyrene bidra til å redusere den type leddbetennelse fibromyalgi lider opplevelse.

Fordi boswellia, mjødurt og white willow bark er rike på salicins, de er effektive naturlige smertestillende. Feverfew er effektiv mot hodepine, som er vanlig blant fibromyalgi lider. Pycnogenol lindrer depresjon ved å heve kroppens lager av serotonin og øker blodtilførselen.

Capsaicin (fra chili peppers) krem, en counterirritant, kan gnis inn i huden av berørte områder med mål om å skape mindre irritasjon, og dermed lindre eksisterende betennelse.

Ginseng, en flere århundrer gammel urtemedisin, kan bidra til å øke energinivået og lindre stress i fibromyalgi lider. Kinesisk og amerikansk ginseng er ansatt for generelle helse, mens Siberian ginseng brukes til å behandle betennelse.

Alternativ terapi Retningslinjer

Som mennesker slår til alternative behandlinger, inkludert urter og kosttilskudd, for en rekke forhold, har Kongressen tatt til etterretning og dannet Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), som kommer i regi av National Institutes of Health. NCCAM er ladet med å utvikle retningslinjer for sikker alternativ behandling som vil hjelpe folk håndtere sine symptomer, ifølge WebMD.

Interaksjoner

Husk, akkurat som resept eller over-the-counter narkotika, kan naturmidler og mineraltilskudd har potensielt negative effekter på kroppen og samhandle med andre medisiner, truer helsen. Snakk med legen din før du prøver noen form for urte behandlinger eller mineraltilskudd. Du bør kanskje vurdere å se holistisk helse leverandører som bruker en kombinasjon av alternative og konvensjonelle medisiner for behandling av fibromyalgi symptomer, sier WebMD.

Fibromyalgi og bihulebetennelse

Fibromyalgi og bihulebetennelse


Ifølge Fibromyalgi-Symptoms.org, 90 prosent av fibromyalgi pasienter lider av allergi symptomer som hodepine, lunger, kløende øyne og rennende nese. Disse symptomene kan føre til bihulebetennelse, en hevelse i sinus hulrom fôr og infeksjon.

Bihulebetennelse Symptomer

Bihulebetennelse symptomer inkluderer lunger, smerte og hevelse ved nese og panne, gul eller grønn nese, sår hals og smerte i øret.

Akutt bihulebetennelse

Akutte tilfeller av bihulebetennelse er vanlig. The American Academy of Allergy Asthma & Immunology rapporterer at bihulebetennelse utgjør 20 prosent av besøk til allergikere og immunologer.

Kronisk bihulebetennelse

Bihulebetennelse er kronisk når symptomene varer lenger enn en uke eller kreve mer enn ett besøk til en lege. Kronisk bihulebetennelse er et vanlig problem for personer med fibromyalgi.

Årsaker

Kronisk bihulebetennelse og infeksjon er forårsaket av allergier, luftveisinfeksjon, nesepolypper og merkelig septum.

Forebygging

Minimere risikoen for bihulebetennelse ved å bruke en luftfukter, unngå røyk og luftforurensning, skylle bihulene og holde unna de med forkjølelse eller influensa symptomer.

Advarsel

Hvis venstre ubehandlet, kan bihulebetennelse spre seg til øyehulen og forårsake varig synsproblemer. Fibromyalgipasienter bør være spesielt forsiktig, fordi de er utsatt for smitte.

Kreatin behandling for fibromyalgi

Personer med fibromyalgi bli fanget opp i en ond sirkel av symptomer som de ikke kan unnslippe. Kroniske muskelsmerter og tretthet resulterer i manglende evne til å sove. Disse søvnforstyrrelser generelt føre til noen form for depresjon eller angst, og to av de vanligste symptomene på depresjon er muskelsmerter og kronisk tretthet. Men en næringstilskudd, kreatin, kan redusere smerter og stivhet av fibromyalgi, for derved å tillate pasienten å sove bedre og bryte syklusen av fibromyalgi symptomer.

Hva er kreatin?

Produsert i leveren, er kreatin en naturlig forekommende forbindelse, som består av en rekke aminosyrer, som produserer energi. Musklene i skjelettsystemet butikken nesten alle kroppens kreatin (ca 95 prosent). De små mengder kreatin finnes i fisk og rødt kjøtt er stort sett ødelagt når du koker kjøtt; du må spise dem i masse mengder for å gi tilstrekkelig tilskudd. Av disse grunner, er pulverformet eller flytende kreatin den foretrukne fremgangsmåte for å ta dette tillegget.

Hvem bruker kreatin, og hvorfor?

Kroppsbyggere kreatin primært bruk, på grunn av sin evne til å øke muskelmasse og styrke styrke. Det reduserer også mengden av melkesyre kroppen produserer, noe som betyr at du vil være mindre sår etter å ha jobbet ut.

Nyere små doble blindstudier har vist lovende resultater, men med bruk av kreatin for å behandle sykdommer så som muskeldystrofi, så vel som for å beskytte hjernen mot nevrologisk skade hjernen. Studier på rotter har vist at potensialet for kreatin som skal brukes til å behandle Parkinsons sykdom og Huntingtons sykdom. Det kan også være effektive i behandling av den viktigste muskelen av alt - ditt hjerte - i tilfeller av kronisk hjertesvikt.

Hvorfor Kreatin Arbeid for Fibromyalgi?

Den kroniske muskelsmerter av fibromyalgi slutt fører til alvorlig forkorting av muskler involvert, som de stramme i smerte. Som det styrker musklene, synes muskel supplement kreatin også å minske muskelsvakhet som kommer med slike kroniske smerter. I tillegg trekker kreatin væske inn i musklene, noe som reduserer smerten ved fibromyalgi og bistår i å fjerne giftstoffer fra berørte musklene. Imidlertid kan denne bivirkningen også være potensielt farlig for resten av kroppen din, hvis noen du ikke øke vanninntaket mens du tar kreatin.

Potensielle farer og bivirkninger av å ta kreatin

En bieffekt, nevnt ovenfor - tegningen av væske inn i musklene - vil resultere i vektøkning mens du tar kreatin. Det er svært viktig mens du tar dette tillegget å være godt hydrert, for å sikre at resten av kroppen din mottar tilstrekkelig væske. Dehydrering raskt kan føre til oppkast og kramper. Hvis du har nyresykdom, bør du ikke kreatin ta.

Tips for å ta kreatin

Du vil se færre positive effekter av å ta kreatin hvis du er en "junk food junkie", enn hvis du spiser en godt balansert kosthold rikt på frukt, grønnsaker, proteiner og hele korn. Du bør ikke ta kreatin på kvelden, da det kan forstyrre søvnen din. Hvis du tar den til å forbedre treningen din, eller bodybuilding evner, er det best å ta det om en halv time før du begynner å arbeide ut. Ta minst en ukes pause fra å ta kreatin hver seks til åtte uker. Betale hensyn til kroppen din mens du tar kreatin, og stoppe hvis du merker noen ubehagelige bivirkninger.

Hvordan jeg Deal med alle disse Invisible Symptomer på Fibromyalgi?

Hvordan jeg Deal med alle disse Invisible Symptomer på Fibromyalgi?


Fibromyalgi er en kronisk smerte tilstand som rammer mellom fire og seks millioner amerikanere, 80 prosent av dem kvinner. Det har fått tilnavnet den usynlige sykdommen fordi symptomene ikke er synlige for betrakteren. For den lidende, men kan smerten ved fibromyalgi være intens.

Lider oppleve en verkende eller brennende følelse i hele kroppen sin at det i enkelte tilfeller kan forstyrre daglige aktiviteter. Andre symptomer inkluderer ansikts smerter, tretthet, gastrointenstinal forstyrrelser og mental "fogginess." Selv leve med fibromyalgi er vanskelig, det er mange måter i tillegg til medisiner og varme terapi hvor syke kan gjenvinne kontrollen over sine liv og redusere følelsen av hjelpeløshet og isolasjon .

Hvordan jeg Deal med alle disse Invisible Symptomer på Fibromyalgi?

Behandlingsmålene

•  Få nok fysisk trening. Kardiovaskulær trening, som svømming og stasjonær sykling, er en av de beste måtene å håndtere fibromyalgi symptomer. Det kan være lurt å jobbe med en fysioterapeut for å lage et treningsprogram på riktig nivå for deg.

Få en god natts søvn. Dårlig søvn gjør Fibromyalgi symptomene verre, så unngå koffein og alkohol nær leggetid. Hvis symptomene gjør det vanskelig å sove, kan det være lurt å snakke med legen din om medisiner for søvn eller smerter som kan tas før du går til sengs.

Utvikle en konsekvent rutine for spise, sove og trening, i stedet for å prøve å gjøre alt på
asymptomatiske dager. En vanlig rutine til slutt vil hjelpe deg å ha mindre flare-ups.

•  Vurder kognitiv-atferdsterapi, som kan hjelpe med avslapning, stressreduksjon og smertebehandling.

Å leve med smerten ved fibromyalgi kan også forårsake og / eller bli assosiert med depresjon. Hvis du tror du er deprimert, ta kontakt med legen din om behandlingsmuligheter.

Tenk supplerende behandlinger som dyreassistert terapi. Legen din kan være i stand til å foreskrive en emosjonell støtte dyr for deg. Hvis tilstanden er alvorlig nok til å være en funksjonshemming under Americans with Disabilities Act av 1990, kan det være lurt å skaffe seg en servicehund, spesielt hvis dine Fibromyalgi symptomer påvirke din mobilitet.

Finn en støttegruppe. Lider av en "usynlig" sykdom dra nytte av hverandres støtte og dele sine erfaringer med andre. Du kan finne en fibromyalgi støttegruppe nær deg ved hjelp av den nasjonale Fibromyalgi Foreningens Support Group Directory.

Øk din selvtillit ved å bruke dine ferdigheter og talenter til å bli involvert i en ny aktivitet.

"Husk at selv om ens fysiske selv kan bli endret og begrenset, typisk, ens kreativitet, ens karakter, ens verdier i livet ikke er deaktivert," sier psykoterapeut og rehabilitering spesialist Don Uslan, som bistår de med kroniske sykdommer i forbindelse med Northwest Hospital and Medical Center i Seattle.

Ketamin Behandling for Fibromyalgi

Ketaminhydroklorid er en resept injeksjon medisiner som vanligvis brukes som en bedøvelse før operasjonen. I lave doser, leger noen ganger bruker ketaminhydroklorid å behandle smerter forårsaket av fibromyalgi, en tilstand som forårsaker utbredte smerter i hele kroppen din.

Betydning

Omtrent 50 prosent av pasientene som tar ketamin for fibromyalgi opplever en reduksjon i smerte, melder Dr. Richard N. Podell, MD ved University of medisinsk-odontologiske of New Jersey.

Funksjon

Ketamin virker ved å blokkere reseptorer i kroppen som kalles NMDA-reseptorer, som forstand smerte. Noen leger tror at fibromyalgi er forårsaket av økt følsomhet av disse reseptorene.

Betraktninger

En studie 2006 utført ved McGill University fant at fibromyalgi var relatert til nivåene av en hjerne kjemiske dopamin i stedet for altfor følsomme NMDA-reseptorene, ringer inn spørsmålet effektiviteten av ketamin behandling for fibromyalgi. Siden denne studien, har fordelene av ketamin behandling blitt mye debattert.

Risiko

Bivirkninger av ketamin omfatter økning i hjertefrekvens og blodtrykk, dobbelt syn, tap av matlyst, kvalme og oppkast. Noen pasienter utvikle livstruende allergiske reaksjoner på ketamin, og stoffet utgjør en risiko for hallusinasjoner og vrangforestillinger, melder RxList.

Advarsel

Ketamin har potensial til å forårsake fysisk eller følelsesmessig avhengighet når det brukes lang sikt, spesielt hos personer med en historie med rusmisbruk.

Urter brukt for Fibromyalgi Pain

Det er ingen kjent årsak til smerten av fibromyalgi. Det er ingen tvil om at de som lider av tilstanden er i en ødeleggende mengde smerte. Søvnforstyrrelser, tarm og blære problemer og kronisk tretthet er bare noen av symptomene som er typiske for Fibromyalgi syndrom. Det finnes ingen kur for fibromyalgi, men det er urter som har vist seg å lindre smerte og lidelse for mange pasienter.

Viktigheten av ernæring

Et godt kosthold bør være første skritt i å redusere smerten ved fibromyalgi. Når dietten er ernæringsmessig balansert, vil du bli eliminere eventuelle mangler som en mulig kilde til din tilstand. Spis en rekke matvarer som er lav i fett og høy i vitaminer og mineraler. Supplere din diett for å være sikker på at du ikke er mangelfull i noen vitaminer eller mineraler. Underernæring eller mangler kan føre til mange av symptomene som er felles med fibromyalgi.

Urter

Fibromyalgi kan forårsake en rekke symptomer og smerte i forskjellige deler av kroppen. Ulike urter vil arbeide for å lindre disse symptomene uten bruk av reseptbelagte smertestillende medikamenter. Ved bruk av urter, er det viktig å huske at den amerikanske Food and Drug Administration ikke regulere dem. Sørg for at du får høye urter kvalitet ved å se etter kilder som har et rykte for kvalitet og sikkerhet.

Echinacea er en urt som vil øke immunforsvaret og bidra til å forebygge infeksjoner. Ikke bruk denne urten med barn. Det er effektivt å bruke ved første indikasjon på en infeksjon eller kaldt for rask lindring. Har vært brukt solbær frø olje til å behandle symptomer på fibromyalgi, for eksempel leddbetennelse. Feverfew brukes til å behandle fibromyalgi hodepine og migrene. Boswellia, white willow bark og mjødurt er også smertestillende urter som effektivt kan behandle kroppen smerter som er vanlige i fibromyalgi. Kamille er en effektiv urt å behandle søvnforstyrrelser som oppstår med fibromyalgi. Noen av de andre urtene som brukes til å behandle søvnforstyrrelser og angst som er vanlig i Fibromyalgi er johannesurt, Valerian rot og pasjons. Angst og depresjon er vanlige symptomer på fibromyalgi og kan dra nytte av disse beroligende urter. Å få en riktig mengde søvn kan ofte hjelpe en rekke andre symptomer i tillegg. Kronisk tretthet er et vanlig symptom på fibromyalgi og ginseng har vært brukt i mange år for å øke energi og bidra til å lindre angst og stress. Ginseng er også brukt for å behandle hukommelsesproblemer, som er typiske i fibromyalgi-pasienter.

Urter og smertestillende medikamenter

Ved bruk av urter til å behandle fibromyalgi, er det viktig at du rådfører deg med legen din eller en herbalist. Noen urter kan være farlig når det blandes med smertestillende medikamenter. Ginseng og johannesurt kan potensielt forårsake bivirkninger, slik som lever og nyreskader.

Urtemedisiner kan være svært effektive for behandling av symptomer på fibromyalgi, men det er viktig at du bruker forsiktighet når du inntar noen urte produkt. Diskuter din tilstand med legen din og urter som du vurderer før du fortsetter.

Hvordan er Fibromyalgi Påvirket av steroider?

Kortisol er en naturlig stress redusering produsert av den menneskelige kropp. Det antas av noen i det vitenskapelige samfunnet at fordi lave nivåer av kortisol er funnet i fibromyalgi lider, ville administrere lave doser av steroidet hydrokortison være nyttig. Men meninger delt fordi noen føler at flere tester må gjøres før dette kan bekreftes.

Hva er Fibromyalgi?

Fibromyalgi er funnet hovedsakelig i kvinner som er ung og ellers frisk, selv om det kan påvirke oppvekst også. Lider av denne sykdommen klager over smerter i muskler og bein. De rapporterer også angrep av tretthet selv etter å ha sovet. I motsetning til voksen fibromyalgi, yngel oppleve mye mer alvorlige symptomer da de eldre.

Effekter av steroider

Steroider arbeide for å redusere et stoff som når gitt ut av kroppen forårsaker betennelse. Steroider er gitt for å hindre nedbryting av vitale organer forårsaket av betennelse. Når steroider er tatt over en periode på noen uker huden av fibromyalgipasienter kan bli følsom for berøring.

Hydrokortison er et syntetisk steroid som kan gis internt eller eksternt for å hindre betennelse i kroppen. Det har vært mest effektiv i behandling av hudsykdommer og leddgikt. Likevel har hydrokortison vist svært lite lindring av symptomer utholdt ved fibromyalgi pasienter.

Prednison er et kortikosteroid som stopper kroppen fra å produsere et stoff som fører ømhet, hevelse og irritasjon. Men Prednisolon ble funnet å produsere noen betydelige fordeler når gitt til fibromyalgi pasienter.

Steroider gitt for unge fibromyalgi lider synes å ha de mest fordelaktige effekter når lindre symptomer hvis kombinert med andre behandlinger som fysioterapi og trening.

En steroid vellykket i behandling av andre leddsykdommer ble håpet å gi den samme suksessen i fibromyalgipasienter viser imidlertid det ingen autentisk lettelse. Grunnen til dette kan være at årsaken til fibromyalgi er ukjent. Suksessen i behandling for denne sykdommen har blitt funnet på tvers av mange skoler av medisin på grunn av fysisk og psykisk art av sykdommen.

Senebetennelse Bicep Behandling Alternatives

Biceps senebetennelse, også kjent som bicipital senebetennelse, kan forekomme i enten av sener forbinder biceps muskelen til radien ben i den øvre arm. Bicipital senebetennelse er mest vanlig i skulderen, imidlertid, og kan resultere fra andre skulder eller rotator cuff skader. Fordi bicipital senebetennelse er vanlig hos idrettsutøvere, leger ofte søke etter ikke-kirurgiske senebetennelse behandlinger som et alternativ til steroidinjeksjoner eller sene kirurgi.

Hviler på arm og skulder

Det første kurset av handlingen i alternativ behandling for bicep senebetennelse er å hvile armen og skulderen. Enhver aktivitet som setter en belastning på biceps eller skulderen, eller som krever betydelig arm og skulder bevegelse, bør stoppes umiddelbart. Pasienter kan bruke en slynge for å hjelpe til immobilisering av armen for en kort tidsperiode. Resten bør fortsette i minst tre uker, hvoretter pasienten kan gradvis innføre mild stretching og vektløfting.

Behandling med Ice

Mange leger og fysioterapeuter kan anbefale bruk av is i behandling av smerter fra bicep senebetennelse. Ved behandling av skaden med is, bør pasientene bruke isen hver fire timer, eller i det minste flere ganger per dag, for en periode på to til tre dager. Isposer bør holdes i kontakt med området i ca 15 minutter hver gang pasienten uhyre skaden. Pasienter kan bruke is til å behandle skuldersmerter samtidig hviler armen, eller av og til mens rehabilitere skaden.

Rehabilitering

Etter hvile armen, kan pasienten begynne å rehabilitere skaden ved hjelp av strekninger og mild veie løfte øvelser. Rehabilitering kan gjøres på egen hånd eller med hjelp av en fysioterapeut. Noen anbefalte aktiviteter inkluderer bicep strekninger, for eksempel ved å holde armen rett ut og sakte roterende kroppen i begge retninger, skulder strekninger, for eksempel ved å sakte heve rett armen over hodet og holde den der, og sakte armhevinger med lette vekter .

Forebygging

Folk som bruker ikke-kirurgisk behandling for senebetennelse har høy risiko for å oppleve senebetennelse igjen i fremtiden, og bør ta forholdsregler for å unngå tilbakevendende skader. Stretching før og etter trening, gjør en lett varme opp og kjøle ned aktiviteten når du trener og økende aktivitet gradvis under utvinning kan alle bidra til å forhindre bicep senebetennelse. Pasienter som gjør styrketrening eller tunge løft bør balansere muskelstyrke med vanlig fleksibilitet trening, siden fleksible muskler er mindre utsatt for skader.

Slik behandler kronisk smerte Effektivt

Slik behandler kronisk smerte Effektivt


Det er nesten umulig å anslå hvor mange mennesker som lider av kronisk smertesyndrom (CPS). Mange eksperter mistenker imidlertid at det er i de millioner, og mange mennesker med CPS lider unødig fordi de ikke forstår hvordan å bygge en terapeutisk relasjon med sin smertebehandling leverandør - eller hvordan å implementere kronisk smertebehandling effektivt.

I denne artikkelen vil jeg fokusere på natur kronisk smerte - og om å utvikle en terapeutisk relasjon med helsepersonell.

Bruksanvisning

•  Forstå at CPS er en løst definert syndrom, som noen eksperter sier begynner med 3 til 6 måneder med smerter som ikke avtar. Det er mange årsaker til kroniske smerter som smerter i korsryggen, kroniske sykdommer som kreft, HIV og selv hjertesykdom. Dessverre er den eksakte årsaken til CPS er ofte ikke fullt ut identifisert, noe som er problematisk for behandling og meget frustrerende for både pasienten og legen.

Godta noen prøving og feiling innsats når CPS behandling er først startet. Finne de "riktige" behandlinger straks er en sjelden forekomst, og dine innspill som pasienten er avgjørende. For eksempel fibromyalgi, en viktig årsak til kroniske smerter, ble betraktet som en "søppelkassen" diagnose, en tilstand som er vanskelig å isolere, behandle, kontrollere eller se noen virkelige resultater fra behandling. Men i dag, med mer informasjon kjent om denne tilstanden, er det flere medisiner og behandlingstilbud som spesifikt behandler og retter seg mot smerten ved fibromyalgi.

Ha alle dine viktige tester gjort for å bestemme innholdet av CPS, sammen med grundig dokumentasjon og regelmessig-planlagte medisinske oppfølginger. Dette er viktig fordi for mange mennesker søker smertestillende medikamenter unødvendig og plassere klinikere i fare for å miste sine lisenser.

Mange behandlere vil bruke en terapeutisk "smerte agreement" med sine CPS pasienter. Vanligvis bør denne avtalen klart stave ut hvordan smertene blir behandlet, bivirkning ledelse, hva pasienten bør gjøre hvis behandlingen ikke er tilstrekkelig og andre regler for oppførsel. Hvis du har en av disse avtalene, bør det være skriftlig, underskrevet av både deg og din kliniker og anmeldt ofte.

Tips og advarsler

  • Alltid fullt ut forstå den eksakte behandlingsplan for CPS.
  • Bruk kun én avtalte apotek for alle dine smertestillende medikamenter.
  • De fleste smertebehandling klinikere ønsker å hjelpe deg å oppnå smertelindring du ønsker hvis det er mulig. Å være en terapeutisk partner med dem er en av de beste måtene å oppnå dette målet.
  • Du må aldri endre plan uten direkte innspill fra helsepersonell.
  • Aldri øke eller endre din smerte medisinering dosering uten uttrykt og informert samtykke fra helsepersonell.
  • Aldri "doktor shop" og forsøk på å få smertestillende medikamenter resepter fra flere ulike leverandører.
  • Denne artikkelen er bare ment for informasjon. CPS trenger å bli diagnostisert og behandlet av en lisensiert helsepersonell.

Om Herbal Relief for Fibromyalgi

Fibromyalgi er preget av utbredt smerte over hele kroppen, utmattelse og et sett med ni ømme punkter der muskelen er spesielt sensitiv for berøring. Disse punktene er lokalisert i ryggen, rumpe, albuer, knær, nakke og lår. Ifølge Mayo Clinic, påvirker fibromyalgi om lag 2 prosent av befolkningen, og kvinner er mye mer sannsynlig enn menn til å lide av denne tilstanden. Til tross for en rekke studier, kan det medisinske miljøet ikke finne en klar årsak eller kur for fibromyalgi. Det er urte og andre naturlige behandlinger som kan bidra til å lindre symptomene.

Herbal behandlinger

Rådfør deg med en lege før du starter urte behandlinger, spesielt hvis du tar vanlige medisiner allerede.
Boswellia er bra for stivhet og smerte opplevd etter å ha våknet om morgenen. Ta som anvist på etiketten. Det er mange anekdotiske rapporter som kattens klo forbedrer symptomer etter tre måneder med kontinuerlig bruk; ta 3000 mg daglig. Kava induserer søvn; ta 120 mg daglig. Johannesurt kan lette depresjon ved å øke serotoninnivået. Det gjenoppretter også normale søvnmønster og lindrer smerte. Ta 900 mg daglig i to til tre måneder. Willowbark tilbyr aspirin-lignende smertelindring uten risiko for blødning eller urolig mage. Ta tablettene som anvist på etiketten.

Forsiktig om urte behandlinger

Ikke bruk kattens klo dersom du bruker insulin for diabetes eller er gravid eller ammende. Kava øker effekten av alkohol og andre beroligende midler. Johannesurt kan samhandle negativt med og redusere effekten av p-piller, warfarin (et populært blodfortynnende medisiner) og antiepileptika.

Andre Supplements

Ta 800 mg av S-adenosylmethionine (samme) daglig i seks uker for å lindre symptomene. Fem separate studier har vist at dette stoffet lindrer depresjon, tretthet, morgenstivhet, muskelsvakhet og smerte forårsaket av fibromyalgi. Disse studiene ble utført av: P. Di Benedetto, publisert i 1993 i Current Therapeutic Forskning; S. Jacobsen, publisert i 1991 av Scandanavian Journal of Rheumatology; A. Tavoni, publisert i november 1987 av Klinisk erfaring i revmatologi; A. Tavoni, publisert i februar 1998 utgaven av American Journal of Medicine; og H. Volkmann, publisert i 1997 i Journal of Rheumatology.
Forbedre noen antidepressive behandlinger med 5-hydroxy-L-tryptophan (5-HTP) og magnesium. 5-HTP øker effekten av både johannesurt og farmasøytiske antidepressiva. Ta 100 mg tre ganger daglig annenhver dag i tre måneder. Magnesium stimulerer serotonin produksjon og bidrar til å hindre muskel brenne. Ta 250 mg tre ganger daglig.

Diett

Prøv å spise granatepler: En studie fra 2001 av Drs. RP Singh, KN Chidambara Murthy, og GK Jayaprakasha ved Central Food Technological Research Institute i India fant ut at granatepler og granateple juice inneholder kraftige anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper; disse kan bidra til å lindre symptomene.
Drikk mye væske for å skylle ut giftstoffer. Destillert vann, urtete og ferske grønnsaker juice er best. Unngå alkohol, koffein og sukker. De alle øke kroppens produksjon av melkesyre, som kan bidra til følelsen av muskel brenne.

Andre forslag

En studie utført ved Mayo Clinic i juni 2006 består av 50 fibromyalgipasienter hadde 25 får akupunktur med den andre 25 som tjener som en kontroll. De pasientene som fikk akupunktur rapporterte betydelige forbedringer i sin tilstand, nemlig minsket trøtthet og angst.
Gjøre en alvorlig innsats for å utøve daglig, selv om det er bare å begynne på et par minutter om dagen. Prøv å jobbe opp til 20 til 30 minutter daglig. Den primære fordelen for denne condtion er den positive effekten på søvn.

Fibromyalgi Pain Relief

Fibromyalgi er et syndrom som påvirker muskler, leddbånd og sener som forårsaker smerte og utmattelse i hele kroppen. Mens bare rundt to prosent av befolkningen lider av fibromyalgi, er det fortsatt en alvorlig bekymring. Kvinner er generelt på et høyere risiko for å utvikle fibromyalgi, og risikoen øker bare som folk blir eldre. Hos personer som lider av fibromyalgi, er smerten ofte utløst ved å legge press på det som kalles "ømme punkter", og eksisterer konsekvent både på venstre og høyre side av kroppen, samt over og under midjen.

Første trinn

Som med enhver medisinsk tilstand, er det viktigste første skritt for å oppsøke lege. Legen din vil kunne hjelpe deg med en riktig diagnose. I tilfelle av fibromyalgi, være forberedt på å svare på en rekke spørsmål angående kosthold og aktiviteter. Hva er dine symptomer, i detalj? Du tar noen medisiner gjør? Er det en familiehistorie med fibromyalgi? Legen din vil også gi deg en fysisk undersøkelse for å fastslå om smertene du opplever er faktisk relatert til fibromyalgi.

Den Fysisk eksamen

Under fysisk undersøkelse, legen vil legge press på dine ømme punkter. Det er generelt akseptert at hvis smerten oppleves ved 11 av de 18 ømme punkter i kroppen, kan det være et tegn på fibromyalgi. Disse ømme punkter er funnet over hele kroppen, spesielt gruppert rundt knær, albuer, hofter, rygg og nakke. Legen kan også ta blodprøver.

Pain Relief

Den behandling av fibromyalgi krever generelt en kombinasjon av medisiner og terapi. En lege kan forskrive smertestillende som for eksempel paracetamol for å kontrollere smerte og vanskeligheter rundt leddene. En lege kan også foreskrive antidepressiva som Prozac, Cymbalta, og Savella å lette smerter av fibromyalgi.

Ansettelse av fysioterapi til å behandle fibromyalgi er et viktig skritt. Noen ganger, strekke eller øvelser designet for å fremme muskelbalansen kan bidra til å redusere smerten ved fibromyalgi. Kontakt legen din eller fysioterapeut for å finne ut om behandlingen er riktig for deg.

Ifølge mayoclinic.com, kan smerten ved fibromyalgi reduseres ved hjelp av visse hjem rettsmidler som avslapning, søvn ledelse, regelmessig mosjon og ansettelse av all-around sunne vaner som riktig kosthold og begrense mengden koffein du forbruker.

Din Doctor

Mens hjem rettsmidler kan gi midlertidig lindring i noen tilfeller er det viktig at du søker profesjonell medisinsk hjelp. Legen din vil være i stand til å foreskrive medisiner og svare på eventuelle utestående spørsmål du måtte ha om fibromyalgi. Husk: Legen din bør være det første stedet du går hvis du mistenker at du kan være lider av smerter forårsaket av fibromyalgi. Ikke stol på hjem rettsmidler du finner på Internett.

Tegn og symptomer på Fibromyalgi i menn

Tegn og symptomer på Fibromyalgi i menn


Fibromyalgi er en tilstand som påvirker muskler og oppfatningen av smerte i kroppen. Det er generelt tenkt som en kvinners tilstand fordi flertallet av dem som lider av det er kvinner. Det er imidlertid en liten prosentandel av menn som har blitt diagnostisert med sykdommen, men noen av symptomene hos menn og kvinner ser ut til å være forskjellige.

Utbredt smerte

Det vanligste symptomet på fibromyalgi er utbredt smerte. Det er områder, kjent som ømme punkter, som har en tendens til å være mer smertefullt enn andre. De ømme punkter finnes i nakke, skuldre, rygg, hofter og knær. En lege kan gjøre tester på de ømme punktene for å se om fibromyalgi kan være å klandre.

Fatigue

Et annet symptom er overveldende tretthet. Noen dager kan det føles nesten umulig å komme ut av sengen, eller for å holde seg våken. Full den minste av oppgaver kan gi en følelse av total utmattelse.

Stivhet i morgen

Ved første våkne opp om morgenen, kan en persons hele kroppen føles stiv, nesten som han overdrev på treningsstudio. Dette er nok et symptom på fibromyalgi. Vanligvis, etter å få opp og flytte rundt på litt, begynner en persons stivhet å avta.

Irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom eller IBS, kan være et annet symptom på tilstanden. Vanligvis er IBS verre når smertene har økt, eller når personen opplever en blusse opp.

Problemer med å sove

På grunn av den konstante smerter at folk med fibromyalgi erfaring, det noen ganger gjør det vanskelig å få skikkelig søvn. Kaste og slå på grunn av smertene er ganske vanlig. Mange ganger, vil en lege foreskrive medisiner for å hjelpe til med søvn.

Hvordan avlaste fibromyalgi med essensielle oljer

Hvordan avlaste fibromyalgi med essensielle oljer


Preget av flere såre og ømme punkter og et variert utvalg av symptomer, er smerten ved fibromyalgi kronisk og nådeløs. Smerte migrerer til alle deler av kroppen, og varierer i intensitet. Fibromyalgipasienter beskriver smertene som prikking eller svie, nummenhet, bankende, rykninger eller knivstikking. Smerter og stivhet er ofte mest uttalt om morgenen.
Fibromyalgi symptomer blir forverret av overdreven fysisk aktivitet, kaldt eller fuktig vær, mangel på restorative søvn, mental eller fysisk tretthet, fysisk inaktivitet, stress og angst. Rene og naturlige eteriske oljer inneholder anti-inflammatoriske, antianxiety, antispasmodic og antidepressive egenskaper som er gunstig når du administrerer fibromyalgi smerte.

Bruksanvisning

Massasje en 1-3 dråper Helichrysum italicum "heilichrysum-evig" på kroppen flex poeng og templer. Everlasting er oppløftende og er nyttig med stress, depresjon og sinne. Dens beroligende egenskaper tillate kroppen til å slappe av og stresse ned, lindre spenninger og stress.

Legg åtte til ti dråper Salvia sclarea "Clary salvie," Canadahemlokk "Canadian gran" eller Perus communis "einer bær" theraputic grade essensielle olje til en kopp Epsom salt. Kan brukes hvilken som helst kombinasjon av dine favorittoljer. Legg blandingen varmes opp til varmt bad vann og suge bort muskelspenninger, tretthet og sårhet. Den anti-inflammatoriske egenskapene til oljene redusere betennelse, opphovning og stivhet. Epsom Salt (magnesiumsulfat) er ansatt for å redusere betennelse, lette smerter og skylle skadelige giftstoffer fra kroppen.

Masser flex og ømme punkter på kroppen med smertestillende eviggrønne essensielle oljer. Svartgran "Canadian svart gran" essensielle oljen presenterer en tung eviggrønne, urteaktig duft som stimulerer og strammer. Svart gran olje viser sterk antiseptisk, smertestillende, anti-inflammatorisk, anti-bakteriell og anti-sopp egenskaper. Svart gran passer godt sammen med Backhousia citriodora "lemon myrtle" og Cananga odorata "ylang ylang." Bland tre dråper av hver olje med en unse av granateple olje. De samlede dufter og egenskaper gir pålitelig smertelindring som de aromatiske dufter slappe av sinnet og lette angst.

Fremme fredfylt søvn med delikat duft av Lavandula angustifolia "lavendel" essensielle oljer. Legg noen dråper lavendelolje på en bomullsdott og legg ballen inni putetrekk. Legg 10 til 20 dråper lavendelolje til 1/3 kopp hvit eddik og en kopp vann. Plasser i en sprayflaske og spray tåken å friske bedervet husholdning luft. Tretti dråper lavendel eterisk olje kan legges til den endelige vaskerom skylling når du vasker sengetøy. Sengetøy, dyner og puter vil omgi deg med den milde, beroligende duft av lavendel, fremme en lyd, dyp søvn. Lavendel er nyttige i å redusere høyt blodtrykk.

Naturlige måter å håndtere Fibromyalgi

Fibromyalgi er en tilstand som fører til smerter over hele kroppen din. Du har også områder som er spesielt ømme å ta på. Den eksakte årsaken er ukjent, men forskere mener folk med fibromyalgi har noe galt med kroppen sin måte å oppfatte smerte. Det er ikke en livstruende tilstand, men det kan i stor grad påvirke livskvalitet. En naturlig behandlingsstrategi består i å redusere betennelse, kontrollere smerte og etablere en mind / body-tilkobling for å redusere stress. Konsultere med helsepersonell opplevd i alternativ medisin er en fin måte å designe en naturlig behandlingsregime.

Redusere Inflammasjon

Betennelse i kroppen kan både utløse og forverre smerten ved fibromyalgi. Å gjøre visse justeringer til kosthold og bruk av anti-inflammatorisk kosttilskudd kan hemme frigjøring av inflammatoriske kjemikalier i kroppen.

Redusere eller eliminere inntaket av betennelsesfremkallende matvarer som kjøtt, meieriprodukter, hvitt mel mat, og mat med høyt sukker som cookies, kaker og godteri. Øk inntaket av matvarer som lette betennelser. Dette inkluderer antioksidantrike frukter, grønnsaker og bønner, kaldt vann fisk, nøtter, frø og sunne matoljer som oliven og raps. Ikke drikk alkohol eller røyk. Eliminere eller redusere inntak av koffein.

Visse kosttilskudd bekjempe betennelser i kroppen. Du trenger ikke å ta alle supplement oppført. En erfaren helsepersonell kan komme med forslag på antall kosttilskudd du bør bruke. Det kan for eksempel vitamin C (1000 mg daglig), alfa-liponsyre (50 mg to ganger daglig), fiskeolje (en til to kapsler om daglig), koenzym Q10 (200 mg ved sengetid), kattens klo (20 mg tre ganger daglig ) og gurkemeie (300 mg tre ganger daglig)

Control Pain

Kontrollere smerte er viktig for alle behandlingsregime for fibromyalgi. Naturlige behandlinger for å kontrollere smerte inkluderer trening, kosttilskudd og alternative behandlingsmetoder.

Trene regelmessig. Konsekvent lavintensiv trening er en av de mest effektive måter å lindre fibromyalgi smerter. Det reduserer stivhet og sårhet og stimulerer frigjøring av naturlige kjemikalier som lette smerter. Spør legen din om hjelp til å utforme en effektiv og sikker regime.

Følgende tillegg kan lindre smerten av fibromyalgi. Igjen, det er ikke nødvendig å ta alle supplement oppført. Magnesium (200 mg daglig), eplesyre (1200 mg tre ganger daglig), og bromelain (40 mg tre ganger daglig) Visse homøopatiske midler kan være nyttig også. Konsultere med en homeopat er den beste måten å bruke homeopatisk medisin siden sine anbefalinger er basert på svært individualisert faktorer. De følgende behandlinger blir vanligvis brukes for fibromyalgi smerte. Brukes som anvist på etiketten: arnika, bryonia, Calcarea carbonica, rhus toxicodendron, og ruta graveolens

Enkelte alternative behandlingsmetoder har vist seg å redusere smerte av fibromyalgi. De omfatter akupunktur, massasje og kiropraktikk omsorg.

Redusere Stress

Stress forverrer fibromyalgi symptomer. Du må finne måter å redusere eller håndtere stress. Eksperimenter med ulike avspenningsteknikker som yoga, meditasjon, hypnose, progressiv avslapning, tai chi og positiv visualisering. Urten Rhodiola har anti-stress egenskaper; ta 600 mg daglig.

Strekker å hjelpe Fibromyalgi

Fibromyalgi er en utbredt tilstand som forårsaker kroniske muskelsmerter, muskelkramper, tetthet og leggkramper. Andre tegn på fibromyalgi er tretthet, stivhet, problemer med å huske eller å konsentrere seg, og kjeve og ansikts spenning. Fibromyalgi er ikke kureres, men det finnes metoder for å håndtere smerte. Tøyningsøvelser er en metode for å takle smerte forårsaket av fibromyalgi. Du kan minimere bivirkninger av fibromyalgi ved å lære fem enkle tøyningsøvelser.

Skuldre og armer

Når den først starter en rutine med tøyningsøvelser, gå sakte og gradvis legge til antall repetisjoner. Strekk skuldrene ved å stå og posisjonere skuldrene i en shrugging bevegelse. Skuldertrekning skuldrene i en sirkelbevegelse. Teller 15 repetisjoner og gjenta. Dette bør gjøres på en skånsom bevegelse og bør ikke føre til noen smerter.

Når armene over hodet. Bend armer til motsatt side. Teller 15 repetisjoner og gjenta. Pust gjennom hver av disse strekningene på en langsom og jevnt tempo. Pust dypt inn gjennom nesen og ut gjennom munnen.

Ta på tærne

Stå rett med knærne litt bøyd. Ikke låse knærne. Bøy og prøve å ta på tærne. Tillate kroppen å gå så langt som komfortabel. Teller 10 til 15 repetisjoner. Gjenta. Hvis musklene er svært stive try strekninger i vann først. Varmt vann løsner muskler og lindrer litt smerte fra stretching.

Lår og ben

Stå oppreist. Trekk foten mot rumpeballe mens foten og beinet opphold på gulvet. Den frie hender kan ha å hvile mot en stol eller vegg. Alternativ og gjenta med den andre foten. Teller 15 repetisjoner og gjenta.

Plasser føttene flatt på gulvet. Sette en fot foran den andre og lene seg til et utfall. Alternative føtter og gjenta. Telle opp 15 repetisjoner for hver vekslende fot.

Ikke hold noen strekning til det punktet av smerte. Stretching er hovedsakelig å forlenge muskler og redusere stivhet på grunn av fibromyalgi. Det er også viktig å varme opp legemet før strekking gjør trening. Varme kroppen opp ved å gå på plass, tar et bad eller dusj, eller vandre rundt i huset før stretching.