Digidexo.com

skulder bygget opp

Hva er årsakene til skulder & Knee Pain?

Hva er årsakene til skulder & Knee Pain?


Smerten oppleves med skulder eller kne smerte kan være mild og behandles enkelt, mens andre smerte kan være ganske ødeleggende og krever mer behandling. Årsaker til skulder og kne smerter inkluderer skader eller sykdom, men de fleste tilfeller kan administreres.

Anatomy

Skulderen er bygget opp av tre forskjellige ben - kravebenet (krage), skulderblad (skulder) og blad humerus (overarmsbenet). Det er to ledd som gjør bevegelse enkelt - acromioclavicular felles og glenohumeral joint. Den acromioclavicular ligger mellom acromion og kravebenet, og glenohumeral er et kuleledd som bidrar til å flytte skulderen fremover og bakover, og tillater armen å rotere.

Kneet består av tre kammere. Den lårbenet (femur) møter den store skinnebenet (tibia) som utgjør hoved kneleddet. Denne felles har en indre (mediale) og en ytre (lateral) rommet. Kneskålen (patella) slutter seg til femur for å danne en tredje kammeret kalt patellofemoral felles. Det er leddbånd som omgir og innenfor denne kneleddet som gir stabilitet og styrke. I tillegg er det menisken som gir dempning for de to skjøter som er dannet av femur og tibia.

Smerte og årsaker

Skuldersmerter kan være et resultat av skade eller sykdom i skulderleddet. Skade kan også påvirke leddbånd, brusk, menisker og bein i leddet. Sykdommer kan påvirke bløtvev og bein i skulder eller nerver.

Årsaker til skuldersmerter inkluderer rotator cuff problemer, frossen skulder, angina, hjerteinfarkt, lungekreft, muskelsmerter, radiculopathy (komprimert nerve i ryggraden), bensvulst, pleksusskade og brusk tåre.

Noen årsaker til knesmerter omfatter plutselig snu eller svingbare, vanskelige landinger fra et fall eller fra hopping og disintegrating fra aldring. Andre årsaker inkluderer chrondomalacia (oppmykning av brusk under patella), bursitt, forvridning av patella, senebetennelse, stamme, forstuing, en menisk tåre, revet ligament (dvs. en ACL rive) eller Baker Cyste (en væskefylt hevelse bak kne).

Injury

Enkelte skader i kneet kan gi smerter. For eksempel, et slag mot kneet (enten fra en sport, et fall eller en bilulykke), gjentatt stress eller overdrive, plutselig snu eller svingbare eller vanskelige landinger fra et fall eller fra hopping.

Det samme gjelder for skuldersmerter. Enkelte skader som fra en bilulykke, gjentatt stress eller overdrive, kan alle forårsake smerte til skulderen. Andre skader kan føre til forvridning, separasjon, et brudd eller et brukket bein.

Sykdommer

Sykdommer som senebetennelse, bursitt, leddgikt (dvs. revmatoid artritt, slitasjegikt), infeksjoner, svulster, helvetesild kan også bidra til skulder og / eller knesmerter. Andre inkluderer Baker Cyste, angina, hjerteinfarkt, Pellegrini-Stieda syndrom (kalkavleiringer på innsiden av kneet), chrondomalacia, fedme og lungekreft.

Vanligste

De sykdommene som er felles for både skulder og kne smerter er senebetennelse, leddgikt og bursitt.

Senebetennelse er en betennelse i irritasjon i en sene. Symptomer omfatter smerter på stedet av senen og tap av bevegelse. Flere aktiviteter kan spille en rolle i å forårsake senebetennelse, inkludert hagearbeid, raking, snekring, snømåking, maling, tennis, golf og ski.

Leddgikt er en betennelse i ett eller flere ledd. Denne betennelsen kan forårsake smerte, hevelse, stivhet og begrenset bevegelse. Årsaker inkluderer å ha en autoimmun sykdom, en brukket bein, generell slitasje, overvekt, en tidligere skade på området, repeterende action og infeksjon. Typisk, når skaden er leget, eller sykdommen behandles, går bort inflammasjon. Når det ikke skjer, er dette det som kalles kronisk leddgikt.

Bursitt er en smertefull tilstand som rammer de små væskefylte pads (kalt bursa) som fungerer som puter mellom bein og sener og muskler i nærheten leddene. Bursitt oppstår når en bursa blir betent. Bursitt oppstår ofte i skuldre, albuer eller hofter, men det kan også oppstå i knærne. Symptomer inkluderer en verkende eller stiv følelse, mer smerte når presse på den berørte ledd og leddet vil se hovne og røde. Årsaker inkluderer repetitive bevegelser eller posisjoner som irriterer bursa (dvs. kaste en baseball).

Hvor lenge for Recovery fra en frossen skulder?

En "frossen skulder" eller lim capsulitis, er en tilstand som resulterer i smerter og stivhet i skulderleddet. Det er ofte et resultat av å ha skulderen immobilisert, typisk når armen har vært i en slynge eller etter skulder kirurgi når skjøten må forbli i samme stilling i lengre tid. Gjenopprettingstiden avhenger vanligvis av alvorlighetsgraden av tilstanden, men det er noen ting om frossen skulder som skal hjelpe deg å bedre forstå sin behandling og etterspill.

Symptomer

Utvinning tid fra frossen skulder kan relateres til lengden av tids symptomer bygget opp av smertefulle fasen til den frosne stadium. Tilstanden kan utvikle seg over en periode på flere måneder, og hvis det ikke er diagnostisert og behandlet, kan du miste betydelig utvalg av bevegelse i skulderen. Noen ganger frossen skulder kan være mindre smertefullt som tiden går, men skjøten blir stivere. Dette kan gjøre frossen skulder en vanskelig tilstand å diagnostisere. Hvis smerte og stivhet får lov til å vokse over en periode på flere måneder, kan den "tining" scenen også ta måneder å fullføre.

Årsaker

Alle bein, sener og leddbånd i skulderleddet er omgitt av vev. Det innkapslende vev kan bli tykkere, begrenser fleksibilitet, vanligvis etter en forlenget periode, hvor skulderen er immobile. The Mayo Clinic bemerker at frossen skulder virker mer vanlig blant personer med diabetes, noe som tyder på at tilstanden er relatert til kroppens autoimmun reaksjon.

Recovery

Frossen skulder blir ofte bedre på egen hånd gjennom hverdagen bevegelse av skulderen. Men i alvorlige tilfeller hvor skulderleddet har hatt liten fleksibilitet, kan det ta to eller tre år, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Med fysioterapi og øvelser rettet mot å gjenopprette fleksibilitet uten å tappe felles, kan utvinning perioden være mye kortere. Legen kan også anbefale en prosedyre om fysioterapi ikke bedrer tilstanden. En lege kan manipulere skulderen mens du er i narkose, rive kapselen, som vil innebære en oppfølging gjenvinning og behandling periode på flere måneder.

Betraktninger

Hvis du søker behandling for hva du mistenker er frossen skulder, har noen viktige opplysninger klar for legen. Gi opplysninger om dine symptomer: når smertene startet, beskrivelse av smerte (skarp, kjedelig eller bankende), da det gjør mest vondt (frossen skulder kan være spesielt smertefullt om natten hvis du sover på at skulderen), og hva som lindrer smerten. Også gi en detaljert medisinsk historie, spesielt av nyere operasjoner, skader eller annen relevant informasjon om skulderen din.

Expert Insight

Hvis du har blitt diagnostisert med frossen skulder, anbefaler Mayo Clinic bruker skulderen innenfor det tillatte området for bevegelse og i den grad at du kan tolerere ubehag. Vekslende varme og is og ta ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), som ibuprofen, kan også bidra til å lindre smerten mens du gjenopprette. Men snakk med legen din om trygge doser av noen form for smertestillende.

Høyre skulder og arm smerter

Høyre skulder og arm smerter


Skade på noen av bein, muskler eller nerver i høyre skulder eller arm kan forårsake smerte. Smerten kan beskrives som skarp, kjedelig, verkende, akutt eller kronisk. En vanlig skade i høyre skulder og arm er en rotator cuff skade, noe som påvirker de fire musklene som utgjør rotator cuff. Andre skader inkluderer beinbrudd og senebetennelse.

Anatomy of the Shoulder

Skulderen er bygget opp av tre hoved ben; kravebenet, skulderblad og humerus (som er felles for armen så vel). Det er flere muskler, nerver, vener og arterier som reiser fra skulderen nedover armen. Musklene koble til beinet, som hjelper bein farten. Sener i armen hjelper feste muskler og bein.

Anatomy of the Arm

Armen er bygget opp av tre hoved ben; humerus (overarm), radius og ulna. Det er også flere muskler, nerver, vener og arterier. Det finnes dusinvis av muskler, inkludert delta, supraspinatus, infraspinatus, teres mindre, subscapularis, teres major, serratus anterior, coracobracialis, biceps brachii, triceps brachii, subclavius ​​og brachialis.

Mulige årsaker

Det er mange årsaker til skulder og arm smerter, inkludert hånd, håndledd, arm eller skulder skade; senebetennelse, hjerteinfarkt (smertene stråler vanligvis nedover venstre arm, men har blitt kjent for å reise nedover høyre arm), brudd, nervelesjoner, cellulitt, muskelspenninger eller forstuing, osteomyelitt (beinbetennelse forårsaket av bakterier) og radiculitis (betennelse en spinal nerve root).

Høyre skulder og arm smerter

Ifølge Legens Exercise, "smerter som oppstår langs toppen av skulderen og utstråle inn i siden av overarmen i deltamuskelen, og videre nedover armen, selv i fingrene, kan være relatert til nerve impingement (klemt nerve) , som kan stamme i nakken (cervical ryggraden). " Smerten kan beskrives som meget intens eller skarpe på en hvilken som helst bevegelse av armen.

Ifølge Wellsphere, er smerte fra et hjerteinfarkt vanligvis følte som brystsmerter som stråler nedover venstre arm. Høyre skulder eller arm smerter kan tyde på en rotator cuff skade. En rotator cuff, Wellsphere sier, er "en muskuløs slire som omgir hodet av arm ben (humerus) og hele skulderleddet. De fire musklene som utgjør rotator cuff hjelp heve armen i front og på siden og hjelp slår skulderen innover og utover. " Rotator cuff skader oppstår vanligvis i baseball-spillere, tennisspillere, svømmere og fotballspillere. Disse skadene er forårsaket av repeterende bevegelser, faller på skulderen eller armen, eller ved å løfte tunge vekter.

Behandling

Den type behandling mottas avhenger av årsaken til smertene. For eksempel kan behandling for et brudd omfatte kirurgi, gips, spjelking, trekkraft, rehabilitering eller fysioterapi.

Behandling for skulder senebetennelse kan inkludere hvile, immobilisering, gips, varmepakninger, isposer, non-steroide anti-inflammatoriske medikamenter eller splinting felles.

Behandling av en revet rotator cuff kan omfatte injeksjoner av kortikosteroid, kirurgi og fysioterapi.

Naturlige måter å bulk opp

Naturlige måter å bulk opp


Bodybuilding den naturlige måten krever tid og mye disiplin. Det tar mer enn bare å øke kalorier, trener og drikker protein shakes å oppnå at lean, dratt, muskuløs fysikk idrettsutøvere ønsker. Å spise riktig mat, gjør riktig mengde mosjon, drikke mye vann og å velge de riktige kosttilskudd er den riktige måten å kaste overflødig kroppsfett og legge til muskel bulk uten rusmidler.

Å spise riktig mat

Bulking opp betyr ikke spise alt i sikte. Legge muskelmasse vil kreve et økt kaloriinntak, men det har være fra gode matvarer. Bare eksisterende off en diett av junk food vil gjøre kroppen bulk opp, men i fett, ikke muskler. Noen body building amatører tror at deres treningsøktene vil oppveie fettet disse matvarene inneholder. Imidlertid vil disse matvarene ikke gjøre noe for å hjelpe kroppen skape ny muskelmasse. En god rettesnor å holde seg til er 1,5 gram protein per kilo kroppsvekt. For eksempel bør en 200 pund person tar i 300 gram protein pr dag. Belgfrukter er utmerket for å bygge muskler. De er full av protein så vel som løselig fiber. The fiber bidrar til å holde en idrettsutøvers blod og sukker stabil. Laks er også et godt valg for å bygge muskler. Den er full av omega 3 fettsyrer som bidrar til å bygge cellemembraner. Laks er full av protein og hjelper idrettsutøvere gjenopprette fra anstrengende trening. Linfrø og valnøtter er også en kilde til omega 3 fettsyrer og protein for folk som ikke er fans av fisk.

Følg en velorganisert treningsprogram

Noen amatør kroppsbyggere gjør feil i å etterligne rutiner kroppen bygge verdensmestere. Forsøk på treningen sin timeplan i begynnelsen vil bare føre til frustrasjon og mulig skade. Musklene trenger tid til å danne naturlig. Begynnelsen vektløfting bør snakke med en fitness-ekspert på å skape en treningsøkt for deres kroppstype og størrelse. De treningsøktene bør økes i små trinn.

Hold deg hydrert

Muskler er bygget opp av nesten 75 prosent vann, ifølge American Council on Exercise. Det er viktig å holde seg hydrert mens du trener slik at musklene kan fortsette å vokse. En person bør drikke 17 til 20 gram vann to timer før de begynner å trene. De bør fylle opp med sju til 10 gram av væske hver 10 til 20 minutter under trening. Til slutt bør en person drikker 16 til 24 gram av væske for hver krone tapt etter treningen.

Velg riktig Supplement

Mange av protein vibrering som selges i helsekostbutikker er fulle av lav kvalitet ingredienser og tilsatt sukker. De vil legge pounds, men ikke på den rette måten. Men rister protein som flytende kalorier er lettere å konsumere enn solid seg. En enkel, men effektiv shake kan gjøres i ditt eget kjøkken. Bare bland opp til tre kopper lettmelk, opp til tre kopper blandede bær, 40 til 60 gram protein pulver og ett eller to spiseskjeer naturlig peanøttsmør. Bland ingrediensene og drikke opp. Dette er en svært effektiv og sunn måte å legge opp til 800 kalorier i kostholdet.

Svimmelhet fra ørevoks bygge opp

Svimmelhet fra ørevoks bygge opp


Det menneskelige øre er en meget delikat, kompleks, og fremdeles ikke fullt ut forstått struktur. Kombinasjonen av indre, midtre og ytre øret gjør opp våre hørsel og balanse organer. Hørsel og balanse er nært beslektet, så det er ingen overraskelse at overdreven ørevoks kan ha en effekt på likevekt. Denne artikkelen vil forklare hvordan, hvorfor og hva du skal gjøre med det.

Funksjon

Den ytre delen av øret er meget godt kjent for de fleste består av flikene, øregang og trommehinnen. Mellomøret huser de tre minste knoklene i kroppen vår; Disse ben er alle koblet til å danne en kjede. Det første benet kan festes til baksiden av trommehinnen og den siste benet til et lite vindu av kjøtt som fører inn i det indre øret. Det indre øret huser sneglehuset som er et nervesenter for å høre, og den halvsirkelformede kanaler som er et nervesenter for balanse. Begge nervesentre i det indre øret sender signaler til hjernen om hørsel og balanse.

Formål

Ørevoks er produsert i den ytre øregang. Hovedformålet med voks er å smøre svært tynt lag av huden i kanalen, for å holde kanalen sterile, og å frastøte bugs fra å komme inn øret vårt. Gode ​​formål derimot, kan for mye ørevoks forårsake smerte, midlertidig tap av hørsel, og midlertidig svimmelhet. Alle ører er forskjellige, og selv om de fleste produsere samme mengde voks det er den type voks som produseres som kan føre til gjentatt bygge opp i noen ører og ingen i andre. Når det ikke bygger opp blir det veldig merkbar med det første tegnet pleier å være et tap av hørsel.

Årsak

Svimmelhet kan være forårsaket av ørevoks på to måter. Det første scenariet er når voks har bygget opp til et punkt for å fylle kanalen og legger press på eller rundt trommehinnen. Den andre vil være et stykke voks som ligger på trommehinnen forårsaker trykk og / eller bevegelse. Den ører egen renseprosessen er utformet for å bevege voks forover og ut naturlig. Med introduksjonen av bomullspinner vi nå presse voks i ørene våre forårsaker bygge opp eller stykker for å bo i øret.

Effekter

Når et konstant trykk er plassert på trommehinnen det setter en belastning på bein i mellomøret som igjen legger press på de halvsirkelformet kanalene i det indre øret og forårsaker disse nervene å sende en melding til hjernen sier noe ikke rite. Denne kjedereaksjon kan gjøre deg ut av balanse, svimmel, ør og noen ganger kvalm.

Forebygging / løsning

Når ørevoks er fjernet, bør likevekten tilbake til det normale. Når ørevoks er påvirket eller veldig dyp og rørende trommehinnen det skal være profesjonelt fjernet. Ved hjelp av spyle kits hjemme kan gjøre svimmelhet verre ved å legge mer press på trommelen og forårsaker dypere else å skje. En sykepleier eller lege kan trygt fjerne voks på en klinikk eller sykehus.

Du har bare ett sett med ørene for å holde deg balansert og hørsel. Ikke overse begynnelsen tegn på voks bygge opp, konstant kløe eller svie i kanalen, en full følelse i øret, eller lite tap av hørsel. Få voks renset ut før det blir alvorlig og du trenger ikke å lide med ubehagelig svimmelhet som kan være forårsaket av ørevoks bygge opp.

Hvordan naturlig klare opp en sår hals

Sår hals er svært vanlig, og vi har alle hatt dem. Enten de er forårsaket av influensa, en vanlig forkjølelse eller noe annet, vil de forlate halsen tørr, skrapete og kløende. Pluss, de er sannsynlig å skade og den verste av dem kan være like uutholdelig. Heldigvis finnes det mange måter å berolige en sår hals. Mange av dem er til og med helt organisk og naturlig. Det er stor fordi sette kjemikalier inn i kroppen din er ingen måte å kurere ting som en sår hals.

Bruksanvisning

Tømme Sore Throat

Bland sammen en glass vann og salt inntil saltet er oppløst.

Gurgle denne blandingen når du våkner opp om morgenen med sår hals, og før du går til sengs hvis du fortsatt har den. Dette bidrar til å trekke ut vann som har bygget opp i halsen, forårsaker hevelse som er assosiert med sår hals. Du trenger bare gurgle i ca 30 sekunder om gangen.

Brygge en god kopp kaffe hvis du er forkjølet. Kaffe har antioksidantegenskaper for å bidra til å berolige din hals.

Brygge en varm kopp myntete. Mint bidrar til å nummen halsen og lette smerter.

Tilsett en dråpe honning i teen. Dette vil gjøre det smaker godt, og vil også være jevn og beroligende mot halsen din. Drikk dette hele dagen for best effekt.

Tips og advarsler

  • Ikke drikk kaffe hvis du har influensa. Det anses å være en vanndrivende og kan gjøre deg dehydrert.

Hvordan fortelle om guttate Psoriasis tørker opp

Guttate psoriasis ser ut som skjellende flekker i huden og rammer oftest barn og de under 30. Den skiller seg fra plakkpsoriasis ved at flekkene kan være mer utbredt, er mindre og flare ups kan være svært akutt i naturen. Når behandlingen er brukt, for eksempel aktuell kremer, skjer ganske raskt helbredelsesprosessen og er lett å få øye på.

Bruksanvisning

•  Fjern alle klærne, og stå i et godt opplyst rom.

Bruk håndspeil for å se vanskeligere å se flekker, inkludert ryggen, baken og innsiden av lårene. Merke hvis flekkene vises mindre enn dager før og hvis deres rødhet begynner å falme. Hvis plakk har bygget opp, finne ut om dette også har begynt å avta.

Stå før full-lengde speil og undersøke kroppen din. Identifisere om flekkene ser ut til å være minske, hvis deres farge er lyn, hvis plakk er å redusere og hvis flekkene 'størrelse er avtagende.

Ta et bilde med kameraet. Du trenger ikke å ta med hele kroppen, men sørg for å fange minst den mest berørte områdene.

Vent et par dager etter behandling og ta et nytt bilde. Sammenligne resultatene med den første bildet fra flere dager før. Å ha en side-ved-side-sammenligning er tilgjengelig vil hjelpe deg å identifisere om behandlingen virker, spesielt om størrelsen og antall plasser er redusert, hvis fargen er lysere eller hvis plakk er avtagende.

Tips og advarsler

  • Ved utbruddet av guttat psoriasis, bør du oppsøke lege for behandling.
  • Hvis behandlingen ikke synes å være affektive, konsultere legen din.

Hva Movable Joint Lar Side-til-side bevegelse?

Hva Movable Joint Lar Side-til-side bevegelse?


Leddene blir dannet når to eller flere knokler er rettet inn. Felles flater er dekket av brusk, som virker som polstring for å holde benene fra å gni mot hverandre. Leddene blir holdt sammen av ligaments som kobler bein til bein. Sener koble musklene til bein og gi bevegelse i leddet. Skjelettet består av flere forskjellige typer av skjøter. Ball-og-socket ledd ikke bare tillate side-til-side bevegelse, de tillater bevegelse i alle retninger.

Ball-og-Socket ledd

Ball-og-sokkelledd dannes når den avrundede ende av et ben formulerer med den uthulte enden av et annet ben. Skulder- og hofteledd er de eneste ball-og-socket ledd i menneskekroppen. Disse leddene tillater bevegelse i alle retninger: forover og bakover, side til side, og med og mot klokken rotasjon. Ball-og-socket ledd er den eneste typen joint som gjør side-til-side bevegelse. Denne bevegelse er referert til som bortføring, eller beveger seg bort fra legemet, og adduksjon, eller beveger seg mot kroppen. Disse bevegelser er viktige for aktiviteter som krever rekkende og stepping til siden.

Faste ledd

Faste eller fiber leddene er urokkelig. De består av ben som holdes sammen med brusk og ikke har sene vedlegg. Skallen er bygget opp av faste ledd som holdes sammen av suturer, et fibrøst materiale, ved fødselen. Disse sting tillate skallen til å flytte under fødsel og la skallen til å utvide hjernen vokser. Over tid suturene lukke for å danne skallen. Faste ledd eksisterer også i munnen, der tennene koble til kjevebeinet.

Hengselledd

Hengs leddene tillate bevegelse fremover og tilbake, men hindre bevegelse fra side til side. Albuen og kneet er eksempler på hengselledd i menneskekroppen. De er bygd opp av den konkave ende - buet innover - av ett ben og den konvekse ende - den avrundede kant som passer inn i den buede delen av den andre bein - av et annet ben. Sterke leddbånd feste på hver side av disse ledd for å forhindre side-til-side bevegelse oppstår.

Andre ledd

Saddle leddene er oppkalt etter sin form, som ligner en hest 'salen. Skjøten på bunnen av tommelen er et sadelleddet. En pivot felles grenser felles bevegelse på rotasjon alene. Dette skjer i underarmen nær albuen der ulna og radius bein kommer sammen. Bevegelse av denne felles fører til at underarmen til å rotere fra håndflaten opp til palm-ned posisjon. En dreieforbindelse også er tilstede på toppen av ryggraden for å tillate rotasjon av hodet fra side til side. Leddene som er laget av mer enn to bein kalles sammensatte leddene.

Viktigheten av fleksibilitet i en Sports Rotator-Cuff Injury

En tåre i rotator cuff er ganske smertefullt, og måtte sitte ute fra din valgte idrett gjør det dobbelt frustrerende. Som med en hvilken som helst skulder skade, er det svært viktig å gjeninnføre sakte bevegelse, for å unngå en stiv skjøt. Innlemming fleksibilitet øvelser og strekker seg inn i treningen rutiner bidrar til å få deg fra benken og tilbake i spillet så raskt som mulig.

Identifikasjon

Rotator cuff er egentlig en gruppe av sener og muskler som holder skulderen ballen i stikkontakten, og hindrer den fra å skli ut under fysisk anstrengelse. En skade på rotatorcuffen kan vises etter å ha opplevd skulder traumer, for eksempel i en kollisjon med en annen spiller. Noen ganger kan det være kulminasjonen av repetitive stress på leddet, noe som er vanlig blant fotballspillere, quarterbacks og bowlere. En revet rotator cuff vil ofte presentere seg som svakhet og sterkt redusert fleksibilitet i skulderen og vil kreve at du umiddelbart forlate spillet.

Årsaker

Den vanligste årsaken til en rotator-cuff skade er plutselig kraft plassert på felles, som når en hockeyspiller kontrolleres mot styrene. Det kan også dannes som en bivirkning av forvridning på grunn av et fall eller en kollisjon i et spill. Repeterende bevegelser som å kaste en fotball eller en baseball eller holde armen i samme stilling over lengre tid (som med hvalbåter eller målvakter) fører til dårlig fleksibilitet i skulderen; Dette i sin tur svekker skuld evne til å takle brå bevegelser og reduserer sitt utvalg av bevegelse. Dette er grunnen til fleksibilitet øvelser er så viktig.

Fordeler

En av de store fordelene ved å innlemme skulder fleksibilitet øvelser i treningen er å unngå å skade den følsomme rotator cuff muskler mens du spiller sport. Mansjetten er bygget opp av mange sener som ikke mottar så mye blod eller næringsstoffer som store muskler, noe som gjør dem mer utsatt for skade. Stretching musklene etter en skulderskade tillater dem å vokse sunnere og holder felles smidig. Dette er spesielt viktig for mugger og quarterbacks, som må stole på sin skulder styrke til å kaste.

Forebygging / løsning

Strekker bidra til å stabilisere skulderleddet og forbedre den generelle fleksibiliteten i området, noe som gjør idrettsskader i rotator cuff mindre sannsynlighet for å inntreffe. Yoga utgjør slik som "Warrior", som strekker armene, øke omfanget av bevegelse i skulderen din. Making vindmølle bevegelser med armene opprettholder også slark i skulderledd, og det er lett å gjøre selv under et spill (du ofte se mugger gjør dette på haugen). Hvis du har et forhåndsdefinert skade i skulderområdet, må du sitte ute minst et par kamper før det gror, som overforbruk vil forverre skaden.

Betraktninger

Hvis du opplever sterke smerter eller stivhet i skulder eller hvis du har følelsen av prikking eller nummenhet i den berørte arm, rapportere dette til lagets fysiske trener umiddelbart. En alvorlig revet cuff kan ta måneder å fullstendig leget, tvinger du kanskje glipp av en betydelig del av sports sesongen. Diskuter med din trener (eller en helsearbeider) som behandlingsalternativer er best egnet til dine behov, og sporten som du spiller. Nøye utføre bevegelser fra din idrett, slik som å kaste, skyte en kurv eller svingende et balltre, i en langsom og kontrollert måte å gjeninnføre det felles til disse bevegelser.

Om rullestol Øvelser

Om rullestol Øvelser


Ofte de som er i en rullestol erfaring betydelig stress i nakke, skuldre og rygg etter en hel dag. Rullestol øvelser lindre mye av smerten ved å øke en persons styrke og vedlikeholde, ikke bare muskel tone, men også fleksibilitet. Jo mer bevegelse man har når du er i en rullestol, jo bedre suksessen han vil ha med vektkontroll innsats og fordøyelsen. Best av alt, rullestol øvelser er gode humør boosters.

Resistance

Resistance trening bidrar til å bygge styrke. Styrketrening er noe mer enn å strekke band som tilbyr motstand. Disse øvelsene spesifikt mot overkroppen og beina. Motstand band kan brukes til leg extension, nedtrekk, trunk rotasjoner og skulder rotasjoner. Et individ bør velge band som passer best for sitt utviklingsnivå. Båndene er relativt billig og gir middels, høy og lav motstandsnivåer.

Yoga

Praksisen med yoga er bra for både mental og fysisk lettelse. Det er yoga klasser som er utviklet spesielt for dem i en rullestol. Bevegelsen involvert i yoga forbedrer fleksibiliteten i kroppen og forbedrer ånden. De spesielle yogaklasser for rullestol bundet personer bruker yoga stillinger som er spesielt utviklet for de med fysiske funksjonshemninger. Yoga gir god trening for selv sterkt funksjonshemmede personer.

Styrke

Manualer er stor for styrketrening. Personer i rullestol kan også bruke frie vekter eller treningsmaskiner. De som begynte med motstand band finner at de til slutt vil flytte til en vanskeligere form for trening. Styrketrening med vekter gir neste nivå opp i rullestol øvelser.

Treningssentre

Bli med på et treningsstudio sikrer et vanlig sted for en flott treningsøkt. Med mer oppmerksomhet til behovene til funksjonshemmede personer og viktigheten av trening for helse, har treningssentre for de med funksjonshemninger i gang over hele landet. Utformingen av maskiner i gym er spesielt for fleksibilitet i bruk. Seter svinge ut og fotstropper er tilsatt for å holde bena på plass mens individer trygt bruke romaskin eller brystpress.

Dance

Dans er en av de beste rullestol øvelser og ofte, for de som elsker musikk og fellesskap, det mest gøy. Når han kom til en rullestol dansegruppe for å få trening, vil en deltaker finner at det er mange forskjellige typer. Fleksibilitet trening oppnås gjennom overkroppen bevegelse. Det er mulig å få en rask cardio trening hvis noen ikke er begrenset til en elektrisk rullestol. Partner dans er også en mulighet i enkelte klasser.

Sport

Rullestol sport er også gode måter til mix fysisk form av rullestol øvelser med sosialt samvær. Lag for idretter som rullestol basketball er etablert over hele landet siden det første spillet i 1946. Det finnes flere forskjellige nivåer av klassifisering basert på mengden av uførhet. Rullestol løpene er det ultimate for det kardiovaskulære systemet og overkroppen styrke.

Stretching

Stretching bør være en del av alles dag, ikke bare de i rullestol. Tøyningsøvelser forberede musklene for alle typer styrketrening. Det opprettholder også fleksibiliteten og elastisiteten av musklene. Gjennom hele dagen, stretching rullestol øvelser redusere bygget opp stress på musklene og bidra til å redusere smerter og press.

Hvordan identifisere 10 Store muskler i kroppen

Hvordan identifisere 10 Store muskler i kroppen


Kroppen din har mer enn 600 skjelettmuskler som er festet til skjelettet, og disse musklene er de som du kan se og føle gjennom huden din. Musklene er arrangert i lag over din bein, og hver muskel kan kontrakten eller slappe av for å gjøre dine bein flytte. Det er 10 store musklene i kroppen din som er ansvarlig for dine kroppslige bevegelser, og lære å identifisere dem kan hjelpe deg å forstå hvordan kroppen din fungerer.

Bruksanvisning

•  Stå foran et speil. Se på midsection av kroppen din og føler magemusklene. Midsection musklene er sammensatt av musklene rundt midjen, øvre og nedre magemuskler og obliques. Trekke sammen musklene i magen og føler at musklene med hånden. Disse musklene bidra til å støtte din holdning.

Trykk ryggmuskulaturen. Føler at musklene mellom skulderbladene. De musklene som ligger mellom skulderbladene ned til midten av ryggen kalles latissimus dorsi og rhomboids. Disse musklene gir kraft og bevegelse til skuldre og rygg.

Pat din skulder på hver side og føler de stive muskler til høyre og venstre side av halsen. Deltoids er skuldermusklene som dekker toppen av skulderen og er bygget opp av tre deler: fremre (eller foran), posterior (eller tilbake) og medial (eller i midten).

Grab de store musklene der brystvortene er lokalisert. Klem musklene mellom armhulen og brystvorten å føle musklene heter pectoralis major. Disse muskler dekker forsiden av øvre del av brystet.

Løft armene horisontalt. Brett underarmene innover for å avsløre musklene i overarmen kalt biceps og triceps. Løft deg opp på en chinning bar å se biceps kontrakt, og gjøre en push-up til å føle din triceps kontrakt. Biceps er musklene som gjør at du kan trekke opp mens triceps tillate deg å presse opp.

6. Se på musklene mellom håndleddet og albuen. Musklene i underarmen kalles extensor- og flexor muskler. Grip en dumbbell, sakte heve armen fra albuen og se extensor- og flexor musklene i underarmen kontrakt.

Sett deg ned og rette ut beina. Grab musklene på baksiden av leggen, og presse dem til å føle deres masse. Gastrocnemius og soleus musklene langs ryggen av leggene gi bena en avrundet, velskapt utseende. Sammen med de øvre beinmuskulaturen, nedre beinmuskulaturen tillate deg å gå og løpe.

Klem og føler de store musklene på øvre ben. De øvre beinmuskulaturen, eller muskler som går langs forsiden av beinet rett over knærne og hamstrings, kalles quadriceps. Denne gruppen av muskler er svært viktig i å gi styrke og støtte til knærne mens du går og står.

Se på baken. Den store muskler dekker dem kalles gluteus maximus. Denne muskelen lar deg utføre daglige kroppslige bevegelser som jogging, turgåing, gå i trapper eller reise seg fra en stol.

Kjør hendene sammen din indre og ytre lår. Føler de lange, tykke muskler kalles hip Abduktoren og adduktorer, eller musklene i indre og ytre lår. Musklene på utsiden av låret kalles Abduktoren. Bortfører musklene hjelpe deg å flytte bena vekk fra kroppen. Adduktormusklene er de musklene som går langs innsiden av lårene. Adductor musklene tillate deg å presse bena sammen.

Hvordan bruke treningsutstyr Olin

Hvordan bruke treningsutstyr Olin


Rebounder, også kjent som en mini-trampoline, er vanligvis minst 36 inches i diameter, og er en mye skryt type treningsutstyr. Grunnmodellene er vanligvis billig, så rebounding kan være en økonomisk og praktisk måte å holde seg i form. De mange helsemessige fordeler inkluderer vekttap, toning, økt avgiftning og lymfatiske flyt, økt sirkulasjon og sove, forbedret immunforsvaret fungerer, intern organ styrke, mot stress, økt metabolisme og bein styrke. Selv om du kan bare hoppe opp og ned på rebounder, for variasjon og glede du kan prøve en rekke øvelser som er spesielt utviklet for tilbakefall. Øvelsene er lett og enkelt å lære. Hvis du ønsker å bli kreativ og ha enda mer variasjon, gjerne oppfinne dine egne rutiner.

Bruksanvisning

•  Plasser rebounder på et flatt underlag og i et område hvor det er god plass for deg å svinge armene og flytte bena mens rebounding. Et egnet sted kan være din stue, hvor du kan lytte til musikk eller se på TV mens rebounding.

Stå på rebounder, helst i bare føtter, med føttene skulder bredde hverandre. Rebounding barbeint styrker føttene og minsker sjansen føttene gli eller lysbilde. Men, du kan bruke joggesko hvis du foretrekker det, men ikke ha sokker, så du lettere kan skli i dem. Begynn å forsiktig sprette opp og ned uten å la føttene forlater overflaten av rebounder. Fortsett å sprette som dette i noen minutter. Gjør denne rutinen et par ganger per dag. Hvis du fortsetter til mer avanserte trekk på din rebounder, fortsette å bruke denne øvelsen som en varm opp og kjøle ned aktiviteten.

Kjør eller jogge på plass på rebounder. Gjør disse beveger seg på en Olin er mye tryggere og har ingen innvirkning på ledd og tilbake så mye som om du gjorde dem på overflater som hard fortau eller gulv.

Gjør hopping knekt på din rebounder overflate. Før du gjør det, bestemme at Olin er stor nok i diameter til å kunne ta imot denne aktiviteten.

Bounce høyere, slik at føttene til å forlate matt overflate, eller på en raskere hastighet. Vent med å gjøre dette til du har bygget opp litt erfaring med rebounder og er komfortabel med å gjøre denne type aktivitet. Dette vil minske sjansene for å skli eller falle.

hoppe så høyt du kan ved rebounder overflaten. Gjør du det vil hjelpe deg å bli sterkere. Fordi hoppe høyere skaper mer gravitasjonskreftene, cellene dine få styrke gjennom denne aktiviteten.

•  Sitt på rebounder overflate, mens noen andre som er bak deg spretter forsiktig rebounder opp og ned. Denne aktiviteten er for folk som er for svake til å stå på rebounder, men bevegelsen fortsatt gir til dem fordelene med immun styrking og lymfedrenasje.

Bruk en stabilisator bar mens lett hoppende på rebounder. Dette er en måte for folk som er svakere for å få rebounding fordeler.

Sitt på rebounder overflaten med føttene på gulvet. Deretter lene seg litt tilbake og løft føttene opp fra gulvet. Sprette på rebounder mens du holder armene rett ut. Når du har mestret denne bevegelsen, begynne å holde bena rett ut og opp. Når du gjør dette, bena og overkroppen skaper form av en V. Denne aktiviteten er for folk som har blitt mer avanserte i sine rebounding ferdigheter. Det kan tone bena, mage og rygg.

Tips og advarsler

  • Folk i alle aldre og ferdighetsnivåer kan nyte rebounding og høste sine fordeler, så får dine barn involvert i handlingen også. Selv rebounding i noen minutter om gangen kan være nyttig, så prøv å klemme i korte økter her og der i løpet av dagen, når du tar korte pauser fra å jobbe og andre aktiviteter. Noen rebounders er bærbare, noe som betyr at du kan ta dem med seg når du er borte fra hjemmet. Vurdere å holde en rebounder på din arbeidsplass. Husk at noen hevder at billigere rebounders er ikke så morsomt å bruke og slites ut relativt raskt.
  • Sjekk med legen din før du begynner å rebound hvis du har fysiske begrensninger, helsemessige forhold eller tidligere skader. Hvis saldoen er ikke optimal, med tanke på å få et stabilisatorstag som tilbehør til din rebounder. Bedre balanse er en fordel for rebounding. Hvis du er en nybegynner på rebounding, start med mer grunnleggende bevegelser, for å minske sjansen for skader og for å få følelsen av denne type trening.

Øvelser for å hindre herniated disk som du blir eldre

Ryggsøylen er bygget opp av uregelmessig formede ben med diskene i mellom. Skivene består av brusk med en gel-lignende senter. De fungerer som demping og gir støtdemping for bein. Som vi alder, kan normal slitasje føre diskene å utarte og bli mindre fleksibel. I alvorlige tilfeller disken kan herniate, forårsaker gel-lignende senteret å blø inn i spinalkanalen og irritere spinal nervene. Holder ryggen og kjernemuskulaturen sterk støtter ryggraden og kan bidra til å forhindre disk buler og herniations.

Kjerne Strength

Bruk pilates, crunches og andre kjernen arbeidet med å styrke ryggen, mage og bena. Disse musklene støtter ryggsøylen og oppmuntre riktig holdning. Alltid engasjere abs, når du utfører kjernearbeid, for å beskytte korsryggen og hindre hyperextension. Holde ryggraden nøytral og skuld i tråd med dine ører. Når du gjør crunches, hold fingrene bak ørene og albuene parallelt med gulvet. Unngå griper hendene bak nakken eller bringe albuene frem som det kan få deg til å trekke på halsen. Om nødvendig støtte korsryggen og hoftene med et sammenrullet håndkle, en pute eller en fremme.

Kjerne Fleksibilitet

Øv termin bend og rygg bøyer for å holde ryggraden og kjernemuskulaturen smidig. Når man står, holde føttene godt plantet og slappe av knærne. I billedsiden ned positurer, som cobra og nedover vendt hund, engasjere abs å holde bekkenet tipper forover. I ansikt-up positurer, som for eksempel bro positur, holde nakken og skuldrene avslappet og støtte dem med et brettet teppe eller pute om nødvendig. Ikke stikke haken som det kan stamme halsen.

Andre øvelser

Holde ryggraden nøytral og engasjere dine magemuskler mens du løfter vekter eller gjør kardiovaskulær trening. Feil holdning setter belastning på ryggmusklene og diskene mellom ryggvirvlene. Alltid løft med bena og unngå å bruke vekter som er for tunge. Hvis du har til å rocke overkroppen å gjøre biceps curls, bytte til en lavere vekt. Ikke vri ryggraden mens bøye i midjen eller bøye seg fremover mens du holder vekter. Når du utfører døde heiser, holde korsryggen nøytral og dine skuldre tilbake, og hengsel frem på hoften.

Hvordan Unblock Ear Wax

Overflødig ørevoks kan gi ubehag til det punktet av smerte, alvorlig øreverk og hørselsproblemer. Det er viktig å vite hvordan du fjerner ørevoks å hindre skade på trommehinnen. Du kan bruke en over-the-counter ørevoks fjerning kit, glyserin, baby olje eller mineralolje for å myke opp bygget opp voks. Det er best å distrahere et barn samtidig som voks mykner å jobbe. Sett opp et sted for barnet å legge seg ned og se på en film eller lytte til musikk eller en historie. En voksen kan bruke den samme prosessen for å løsne overflødig ørevoks.

Bruksanvisning

Wax fjerning for et barn

•  Forbered et område å jobbe på barnets øre. Sett ut materiale som du har tenkt å bruke til å løsne voks, slik som karbamidperoksid flaske, glyserin eller babyolje og gummi øret sprøyte.

Har barnet ditt ligge på hans side og plassere hodet på en pute. Forklar barnet at du setter dråper av væske i øret hans. Fortell ham at det vil føles morsomt og kløende, men det er viktig at han ligger stille.

Legg et par dråper av var mykner inn i ørekanalen. Hold tuppen av flasken eller sprøyte utenfor kanalen. Du må kanskje holde det ytre øret for å få en god utsikt over kanalen inngangen.

Gjenta prosessen med å bruke voks mykner to ganger om dagen for bare fire eller fem dager. Hvis barnet ditt har et problem liggende stille i noen minutter, legg en bomullsdott i øret for å holde den flytende skyllemiddel innenfor kanalen for en stund.

Fyll gummi øret sprøyte med lunkent vann når du tror voksen har blitt myknet. Du bør legge merke til voks synlig ved åpningen av øregangen som er myk å ta på. Har barnet ditt legge seg ned og ha henne holde en vaskeklut til DAB nakken hennes hvis vannet renner ut av øret hennes. Ved hjelp av milde press, slipper vann inn i øret hennes. Be henne om å ligge stille i noen minutter mens distraherende henne som før.

6. Klem ut all luft fra sprøyten. Forsiktig plassere tuppen av øret sprøyte ved åpningen av øregangen, og sakte slipper pære. Sprøyten skal suge vannet og ørevoks fra øret. Sprute vassen rusk på et vev eller papir håndkle.

Self-Treatment for voksne

Klargjør flytende voks mykner som du har tenkt å bruke. Sett en bomullsdott ut med øret sprøyte.

Trekk siden av øret ut og nøye sette flasken toppen, dropper eller sprøyte inn i den ytre delen av kanalen.

Tips hodet mot motsatt skulder, og slipp den mykner med lett trykk. Hold hodet på skrå eller ligge med motsatt øre på en pute i noen minutter når du lar den mykner å jobbe. Vær forberedt på en kløende følelse som mykner fungerer. Den kommersielle karbamidperoksid har en liten boblende effekt, så det kan føles ubehagelig.

Plasser bomullsdott i øret i noen minutter hvis du ikke klarer å ta deg tid til å legge seg ned. Gjenta to ganger om dagen for ikke mer enn tre eller fire dager.

Skyll øret etter den femte dagen med varmt vann. Fyll gummi øret sprøyten med varmt vann og forsiktig slipper den inn i ørekanalen. Hold en vaskeklut nær øret å fange overflødig vann. Slipp all luft fra sprøyten. Plasser tuppen inn i øregangen og sakte, forsiktig suge ut vannet og voksrester. Etter mesteparten av materialet er fjernet fra øret, kan du ligge med det øret presset til vaskeklut i noen minutter, slik at vann kan fortsatt piple ut.

Tips og advarsler

  • Minn barnet ditt å holde alle redskaper, inkludert bomullspinner, ut av øret til enhver tid.
  • Vise en illustrasjon av de deler av øret for bedre å forstå plasseringen av trommehinnen. Bruk dette som en vitenskap leksjon med barnet som hun lærer de delene av øret som du tar vare på.
  • Ikke prøv å rense ørene med hårnåler eller bomullspinner, som voksen kan skyves lenger inn i øregangen.

Hva er kalsium innskudd?

Kalkavleiringer er områder der kalsiumsalter har bygget opp i kroppen. Disse avsetninger kan oppstå hvor som helst i bein og myke vev i kroppen. Mange områder som har kalkavleiringer trenger medisinsk behandling, mens andre reabsorb inn i kroppen. Kalkavleiringer kan også kalles forkalkninger eller calcinosis. Det er ingen kjente årsaker til kalkavleiringer.

Ofre

Kvinner er mer sannsynlig å bli påvirket av calcinosis enn menn. Særlig kvinner mellom 35 og 65 er mer utsatt for kalkavleiringer. Kvinner i denne alderen er også på et høyere risiko for osteoporose.

Områder Berørte

Selv om kalkavleiringer kan forekomme i alle område av kroppen, hofter, skuldre, bekken, kalver og lår er de mest vanlige stedene å skaffe seg et innskudd buildup. Skuld rotator cuff spesielt er utsatt for kalsium innskudd buildup. Å ha kalsium innskudd buildup i disse områdene kan akutt begrense muligheten for en person til å flytte.

Problemer

Smerte er ofte et problem for mennesker med kalkavleiringer i kroppen. Kalsium innskudd flekker kan bli betent og forårsake kalsiumsalter lekker ut til det myke vevet som omgir området. Kalkavleiringer kan også skade ledd og sener i kroppen. De kan av og til forårsake smerte, hevelse og rødhet som kan forveksles med en infeksjon. Denne reaksjon er et resultat av kalsium oppbygging i kroppen. Anti-inflammatoriske medisiner er ofte foreskrevet for å kontrollere betennelsen.

Tekstur

I utgangspunktet kalkavleiringer er myk med en konsistens som tannkrem. Som tider går, blir depositumet større og tørker opp til å bli kalkholdig i teksturen.

Finne kalkavleiringer

Klumper som vises rundt skuldre, albuer, leggen og fingrene av en person kan være et tegn på forkalkninger. Disse bør sjekkes av en lege. Hvis klumper ikke kan sees med det blotte øyet, kan X-stråler benyttes til å finne tegn til forkalkning.

Behandling

Plasser en ispose på det området som er betent på grunn av forkalkning. Begrense mengden av bevegelse av det berørte området. Plasser armen i fatle eller rekvisitt beinet opp for å avlaste noe av presset. Spør legen din om kortison injeksjoner for å hjelpe med smerte forårsaket av forkalkninger. Undersøke fjerning av kalkavleiringer gjennom kirurgi. Kalkavleiringer vanligvis ikke komme tilbake etter fjerning. Diskutere den beste metoden for behandling med legen din basert på nivået av ditt nivå av smerte.

Hvordan Trene avlaste en stiv nakke?

Å være forsiktig

Halsen er en vanskelig del av legemet vurderer den er koblet til toppen av ryggraden. Det er OK å prøve og arbeide The Kinks ut av en stiv nakke, men hvis det er noe mer alvorlig som whiplash, deretter en lege bør konsulteres først. En kink i nakken er også noe som bør håndteres forsiktig. I de fleste tilfeller bør en kink bare være alene. Ikke trykk mot det ved å bevege nakken i den retningen. Hvis igjen alene, vil en kink vanligvis gå bort av seg selv.

Hvorfor fungerer det

For en stiv nakke uten fangst eller cricks, kan du strekke halsen med en enkel øvelse. Strekke halsen trekker muskler og sener og løsner dem akkurat som strekker leggmusklene etter et løp. Musklene blir mer smidig, og det frigjør spenningen som har bygget opp og forårsaket musklene til å være stram.

Exercise

For å gjøre nakken tøyningsøvelser, sitte i en stol med føttene på gulvet og skuldre avslappet. Se rett frem. Sakte beveger hodet slik at du ser over skulderen din og hold den der i ca fem sekunder. Neste sakte bevege hodet til motsatt skulder og gjenta. Fortsett med dette i minst 10 strekninger og prøver å snu hodet litt lenger hver gang. Dette vil trekke musklene ut og slappe av dem.

Bad Hip Øvelser

Smerter i hoftene kan gjøre det vanskelig å gå og løfte selv de letteste stedene. Hofter er ment å bidra til å holde ryggen stabil under disse bevegelsene. Heldigvis kan grunnleggende hip øvelser som ITB stretch og plank bidra til å styrke dårlige hofter.

ITB Stretch

ITB strekningen er et godt utgangspunkt øvelse for dårlige hofter siden det er mer av en strekning versus en vekt styrketrening. Den Iliotibial bandet går langs hoften, med tilkoblingspunkter i kne og ankler. Hvis dette bandet er strukket for stramt, kan du føle skarpe smerter på sidene av hoftene og knærne. ITB strekningen kan avlaste dette. Stå rett opp med høyre arm 6 inches fra en vegg, bredde føttene skulder fra hverandre. Kryss høyre fot over venstre og plassere din høyre hånd på høyre hofte. Samtidig opprettholde balansen og holde ryggen oppreist og bena stive, skyv høyre hofte mot venstre og len overkroppen mot høyre. Reach over hodet med venstre arm som om du prøvde å berøre veggen. Hold denne posisjonen i 30 sekunder. Skifte side, med venstre arm mot veggen og venstre fot over høyre.

Swiss ball Hip Extension

Motstand øvelser kan bidra til å bygge opp hip styrke i dårlige hofter, men ved hjelp av vekter kan forårsake mer skade hvis for mye press blir satt på dem. En sveitsisk ball (eller stabilitet ball) kan bidra til å gi motstand på eget skjønn. Begynn med å ligge på ryggen med den sveitsiske ballen ved føttene og armene ut til sidene. Sett føttene på ballen, med bena danner en 90-graders vinkel mellom ballen og gulvet. Dytte ballen ut med føttene så langt som mulig uten å miste kontrollen over det. Når du har det stabilt, løfter hoftene opp fra gulvet så høyt som mulig. Hold dem opp i to sekunder, og deretter sakte slappe av dem på ryggen på gulvet. Gjenta dette minst 10 ganger for et sett, og så ruller ballen tilbake.

Plank

Planken bør gjøres som en utholdenhet-tester for dine dårlige hofter når du har bygget opp styrke fra stretching og den sveitsiske ballen forlengelse. Ligge med magen på gulvet og underarmene i henhold til brystet. Føttene skal være ca 6 inches fra hverandre, og tærne skal være på gulvet. Skyv opp på underarmene og tærne til overarmene er vinkelrett på gulvet. Stram magemusklene og holde ryggen i tråd med bena. Ikke la dine hofter til sag. Hold denne posisjonen så lenge som mulig. Tid deg selv med jevne mellomrom med tanke på varig lenger som hoften styrke forbedrer.

Longus Colli & Svimmelhet

Longus Colli & Svimmelhet


Selv om svimmelhet er en av de vanligste årsakene til et besøk til legen, er det en vanskelig symptom å definere, noe som kan gjøre diagnosen vanskelig også. Det er mange tilstander som kan forårsake forskjellige typer av svimmelhet, men cervical ("relatert til halsen") ryggraden dysfunksjon forbundet med de dype nakkebøyesener er en av de mindre kjente seg.

De dype nakke flexors omfatter longus colli og longus capitus muskler. Ifølge Joel Johnston, DC og Mark A. King DC, disse musklene "spille en sentral rolle i cervicalcolumna forhold" og "blir ofte oversett som en kilde til bevegelsesapparatet dysfunksjon." Dysfunksjon i bevegelsesapparatet kan være en årsak til svimmelhet klager kjent som svimmelhet og ulikevekt.

Symptomer

Lider av vertigo oppleve følelsen av spinning eller verden spinner rundt dem. Vertigo kan oppstå i akutte anfall eller som en konstant lavt nivå følelse. Ulikevekt lider føler off-balanse, som om de blir trukket til side og kan velte.

Diagnose

Vertigo av livmorhals opprinnelse må skilles fra andre tilstander som forårsaker svimmelhet, som Ménières sykdom. En test for cervicogenic vertigo er den roterende krakk test, hvor pasienten dreies fra side til side på en roterende krakk mens legen holder hodet i stilling.

En lege kan teste for cervicogenic ulikevekt ved hjelp Hautant test. I denne testen holder sittende pasient armene rett ut med håndflatene vendt ned og øynene lukket. Legen klokker for drifting av armene til den ene siden.

Behandling

Cervicogenic vertigo og ulikevekt kan bli behandlet av en kiropraktor.

I en 1991 studie av Fitz-Ritson fikk pasienter med post-traumatisk (skade påførte) cervicogenic vertigo manipulerende, myofascielle (fibrøs vev som skiller ulike lag av vev) og rehabiliterende kiropraktisk behandling med en 90 prosent suksessrate.

Movement Correction

En viktig del av behandlingen er deteksjon og korrigering av feil bevegelsesmønstre som involverer cervicalcolumna. Den nakkesøylen begynner ved bunnen av halsen, og er bygget opp av syv virvler med åtte par cervikale nerver.

Ubalanse i aktivitet mellom de dype nakke flexors og øvre nakke extensors er årsaken til disse feilaktige bevegelsesmønstre, som inkluderer livmorhals fleksjon, sitte-til-stativ, puste og svelge.

Stretching eller hemme den stramme eller hyperaktive øvre nakke extensors og tilrettelegging av de dype nakke flexors med hands-on teknikker eller subkortikale øvelser er måter kiropraktorer bruker for å rette opp disse ubalansene.

Løsning

Hvis du lider av svimmelhet som passer kategoriene av ulikevekt eller vertigo, snakk med legen din om muligheten for livmorhals opprinnelse og kiropraktisk behandling.

Urter og mineraler for å hjelpe Fibromyalgi

Fibromyalgi syndrom er en forvirrende sykdom som forundrer det medisinske miljøet og fører sine lider mye fysisk og følelsesmessig smerte. Hvis du er en fibromyalgi lidende, så må du være klar over fordelene med urte-og mineraltilskudd, og hvordan bruken kan hjelpe deg i symptomlindring. Men før du starter en urte-og mineraltilskudd diett, ta kontakt med legen din for å sikre at de mineraler og urter er trygt å ta med din nåværende medisiner.

Astragalus

Astragalus er en adaptogenic urt som har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin i århundrer. Adaptogenic urter beskytte kroppen fra emosjonell, mental og fysisk stress ved å hjelpe kroppen din tilpasse seg vanskelige situasjoner. Astragalus har anti-inflammatorisk, antivirale og antibakterielle egenskaper som kan hjelpe fibromyalgi lider bedre håndtere ødeleggende symptomer, inkludert kronisk tretthet. Dr. Elizabeth Wotton, en naturopathic lege praktisere i Massachusetts, sier at over tid, kan Astragalus bygge opp immunforsvaret og gi langsiktig støtte.

Ifølge University of Maryland Medical Center, overforbruk av urten Astragalus kan undertrykke immunsystemet, er så standardiserte Astragalus kosttilskudd anbefales. Ta en 250 til 500 mg standardisert ekstrakt med 0,4 prosent 4-hydroksy-3-metoksy-isoflavon 7 sug. tre til fire ganger per dag.

Magnesium og eplesyre

Dr. Wotton sier også at mange fibromyalgi lider har lave nivåer av magnesium, som kan være en indikasjon på muskelsmerter. Magnesium fungerer med kalsium for å slappe muskler. Når kroppen mangler magnesium, musklene bli spent og betennelser kan bygge opp og forårsake smerte. Magnesium tilskudd åpner opp blodstrømmen til de restriktive områdene, og spyler ut avfallsstoffer bygget opp av betennelse.

Dr. Wotton foreslår å ta en magnesium supplement som inneholder eplesyre. Eplesyre er en naturlig forekommende substans i matvarer slik som epler. Eplesyre driver energiproduksjon i kroppen, og da sammen med magnesium, øker eplesyre produksjon av ATP, musklene basis energikilde.

Ta 200 mg av en magnesium supplement med eplesyre tre ganger per dag for om lag fire til seks måneder.

Ginseng

Ginseng er også en adaptogenic urt som, i likhet Astragalus, hjelper kroppen å tilpasse seg visse situasjoner. Ginseng støtter binyrene, en av kroppens viktigste hormon produsenter. Tar ginseng bidrar til å regulere binyrene når de er over eller under-produserende hormoner og bidrar til å gi en sårt tiltrengt energi løft.

Ta en 200 mg ginseng supplement eller 1 til 2 ts. av en flytende ginseng ekstrakt to ganger per dag. Ikke ta ginseng etter 14:00, og ikke koble den med koffein eller andre sentralstimulerende midler.

Raskeste måten å helbrede såre muskler

Starte et nytt treningsprogram eller delta i en ny fysisk aktivitet kan resultere i stølhet. Den medisinske tilstanden oftest referert til som stølhet er en medisinsk tilstand som kalles Forsinket Onset stølhet (DOMS). Dessverre er det ikke noe super kur for dette fenomen; Men det er mange remedier som øker frekvensen av helbredelse og bidra til å håndtere ubehag.

Ikke stopp lys Øving

Etter en intens treningsøkt, små mikroskopiske tårer oppstå på muskelen. Disse tårene føre til sårhet i hele tegnet muskler. Ifølge webmd.com, fortsetter med lett trening i løpet av sårhet bidrar til å øke utvinningen. Den lett trening bidrar til å frigjøre bygget opp melkesyre i musklene; dette hjelper helingsprosessen og reduserer sårhet. Stretching under stølhet hjelper også å slippe melkesyre bygge opp og hjelper hindrer ytterligere sårhet.

Tradisjonell behandling

Tradisjonelle behandlinger er de vanligste metodene for å påskynde den helbredende prosessen og redusere smerte; Dette innbefatter å plassere is på det berørte området i 15 til 20 minutter, og deretter plassere en varmekilde (for eksempel en varmepute) på musklene i ytterligere 15 til 20 minutter. Gjenta denne prosessen minst fire ganger kan lindre sårhet i musklene. Men mangler spesifikk vitenskapelig støtte, har denne metoden blitt brukt i årevis av profesjonelle trenere, sport terapi spesialister og utøvere. Soaking i et bad med en kopp Epsom salt er anbefalt som en ekstra metode for å lindre ubehaget av DOMS. Brukes av profesjonelle idrettsutøvere, blant fotballspillere, hevder Epsom Salt Rådet at bruk av Epsom salt hjelper musklene til å fungere skikkelig, og reduserer betennelsen i forbindelse med de små rifter som oppstår under intens trening.

Vitenskapelig støtte

Ifølge en studie fra Human Performance Biblioteket ved Universitetet i Burlington, i Vermont, det er nok å være en lyd behandling eller kur for doms, og mange av de virkemidlene som brukes i dag er ikke vitenskapelig støttet. Imidlertid viser studien noen tilsynelatende effektive behandlinger som er å få støtte blant det vitenskapelige samfunnet. Anti-inflammatoriske er medisiner som reduserer betennelse i kroppen, behandle mild smerte og redusere feber. Vanlige anti-inflammatoriske inkluderer ibuprofen og aspirin. Disse medikamentene er svært tilgjengelig og gjøre lindre symptomer på DOMS. Studien nevnte også spise mat rik på antioksidanter kan bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen. Matvarer rike på antioksidanter inkluderer blå bær, granatepler, brokkoli, røde druer, hvitløk og spinat. For en utvidet liste, se Resources i denne artikkelen. Det er ikke vitenskapelig verifisering av disse krav; Imidlertid tyder tidlig forskning som anti-oksidanter og anti-inflammatoriske medisiner øke utvinningsgraden.

Forebygging

Nøkkelen til en rask kur til stølhet er forebygging. Utøvere på alle nivåer av fitness erfaring DOMS; Imidlertid, kan dens alvorlighetsgrad reduseres eller forhindres ved å ta spesielle forholdsregler. Stretching før alle treningsøkter reduserer stølhet og skader. Etter trening, hjelper en 10-minutters nedkjøling musklene skikkelig hvile etter fysisk anstrengelse. Drikke mye vann bidrar til å holde kroppen fra dehydrering og støtter kroppen i sin helbredende prosess. Før trening, drikke minst to kopper vann.