Digidexo.com

hest sandloppe

Hvordan bli kvitt en Charlie hest eller krampe

Hvordan bli kvitt en Charlie hest eller krampe


En charley horse er fellesbetegnelse for leggkramper som oppstår spontant enten under aktivitet eller om natten. Som enhver krampe, er en charley horse en plutselig, ufrivillig muskelkontraksjon som forårsaker smerte og tetthet. Charley hest kan oppstå i leggen, hamstring, lyske eller i tærne. Den nøyaktige årsaken til disse kramper er ukjent, men det er antydet at dehydrering, elektrolyttforstyrrelser eller stramme muskler er ved roten. Heldigvis finnes det behandlingstilbud for Charley hest kramper.

Bruksanvisning

Stopp flytte når charley horse treff. Stå med føttene flatt på bakken.

Løft tærne opp forsiktig for å strekke ryggen av bena. Reach hendene opp mot himmelen for å øke strekningen.

Sett deg ned på bakken og vikle hendene tett rundt det smertefulle området. Trykk hælene på hendene inn i knuten og massere forsiktig området ved hjelp av små, sirkulære bevegelser.

Elt kramper området forsiktig inntil smerten utgivelser. Flytt forsiktig og lette opp hvis smertene blir for intense.

Påfør en gel ispose til kramper området. Hold den på plass i minst fem minutter.

Nipp på en sportsdrikk for å lindre dehydrering og erstatte tapte elektrolytter. Du kan være lav i kalium, natrium eller kalsium nivåer så fylle opp de mineraler raskt ved å drikke en elektrolytt drink.

Tips og advarsler

  • Strekke på musklene før du trener for å hindre Charley hester. Kontakt legen din hvis smertene vedvarer eller forverres.

Hvordan Hester kan hjelpe med depresjon

Omsorg for Horses

Mange har funnet ut at omsorg for hester kan bidra til å løfte depresjon. Det handler om å klappe en hest eller snakker med en kan ta tankene bort fra smerten av depresjon. Ri en hest er en fysisk aktivitet og en form for trening, og trening er kjent for å frigjøre endorfiner i hjernen, noe som gir deg en god følelse. Å ha ansvaret for omsorg for en hest i alle sine daglige behov kan gi deg en følelse av mening og tilfredsstillelse at depresjon har tatt fra deg.

Hvordan Horses Hjelp

Hester er intuitive, følsomme dyr med helt egne personligheter. Når du arbeider med en hest, kan du finne deg selv å lære mer om hvordan du tenker på ditt liv og omgang med mennesker. Hester vil ikke dømme deg, og er kjent for speiling et menneskes humør. Hvis du føler deg deprimert, kan en hest reflektere dette, og du kan ønske å avlaste hesten fra hans stemningen ved å endre din.

Også, når du håndterer en hest, kan du finne det ved å være i stand til å arbeide med en skapning så store vil gi deg tillit. Du kan innse at hvis du kan takle utfordringen med å kommunisere med et dyr av en slik makt, kan du ta på andre vanskelige ting i livet ditt.

Equine Therapy

Du kan ha din egen hest, kjenner noen som har hester eller se etter hesteterapi. Det er best å ta hva tilnærming du tror vil fungere for deg. Hvis du ønsker å nyte de fysiske aspektene ved omsorg for en hest, deretter ridning, stell og trene hester kan være riktig for deg. Hvis du ønsker kameratskap og en følelse av ikke å være alene, så kanskje du bør gå en hest og klappe ham når du kan.

Equine terapi er en alternativ terapi der heste terapeuter introdusere mennesker med depresjon eller andre psykiske problemer til omsorg for hester som en måte å takle og føle seg bedre. Noen ganger er dette gjort med en gruppe mennesker og hester. Vanligvis vil du ta del i hesteaktiviteter, deretter snakke om dine erfaringer og hva du har lært med en terapeut. Den innsikten du få kan brukes i dag-til-dag liv når du begynner å føle deg bedre. Sørg for at din hest terapeut er sertifisert og vet alt om hvordan du kan hjelpe deg gjennom vanskelige tider.

Gjennom å håndtere hester, å ta vare på dem og tilbringe tid med dem, kan du oppnå en følelse av prestasjon og glede at depresjon har tatt fra deg.

Herbal rettsmidler for en hest med kolikk

Kolikk refererer til magesmerter, og det finnes mange typer og årsaker. En hest kan få kolikk enkelt fordi de har en svært følsom fordøyelsessystemet. I døden av mange hester; kolikk er en viktig årsak, ifølge Oregon State University. Det er noen urte rettsmidler for å prøve for hester med kolikk.

Aromaterapi

Massasje aromaterapi oljer på hestene 'magen å bidra til å gi lindring. Ifølge www.pet-health-advisor.com, bruke basilikum, kamille, einer, appelsin, geranium, fennikel og merian massasje oljer. Hold hver flaske med olje ved siden av hestens nese for å se hvilke som han reagerer på. Kombiner 03:58 dråper av hver olje med kokos eller aloe olje og massere det inn på mageområdet. Oljen vil gå inn i huden og går inn i blodet. Dette vil føre til at kroppen for å frigjøre serotonin, som har en beroligende virkning. Alternativt, hold flasken med olje opp til hestens nese og la hesten lukte det i noen minutter. Dette vil skape den samme effekten som masserer olje direkte på huden.

Castor Oil Pack

Lag en lakserolje pack å sette på dine hester 'magen for å lindre kolikk. Gni et liberalt mengde av lakserolje på magen, i den generelle beliggenhet av tarmen. Sett litt mer lakserolje på et stykke flanell og sette den over samme sted. Plasser en varmepute over stykke flanell. Varmeteppet skal ikke være direkte på hestens hud, så sørg stykke flanell er stort nok til å holde varmeputen fra berøre huden. Hold varmeputen på plass i 30 minutter, og deretter ta den av i tre timer. Gjenta dette mange ganger før hesten virker bedre.

Urter

Mange urter kan hjelpe i lindring av kolikk hos hest; prøve løvetann, burdock, bukkehornkløver, hvitløk og peppermynte. Løvetann er en kilde for kalium og hjelper til med fordøyelsesbetingelser. Dyrke disse urter og mate bladene til hesten din daglig.

Borre bør brukes i en pulverform; bland det i hestens mat eller vann, og det vil stimulere fordøyelsen.

Hvitløk kan bidra til å øke appetitten og fremme sunne bakterier i fordøyelseskanalen. Det er mange hvitløk granulater og pulver laget for hester tilgjengelig på helsekostbutikker.

Bruk en kopp tørket urt bukkehornkløver for å hjelpe til med fordøyelsen og ernæringsproblemer hos hesten.

Peppermynte eller kan brukes til å slappe av musklene i fordøyelseskanalen. Hesten bør spise friske mynteblader, som kan dyrkes hjemme.

Svømmekløe fra en hest Trough

Svømmekløe fra en hest Trough


Svømmekløe, også kjent som schistosome dermatitt, er en hud tilstand eller utslett. En parasitt som penetrerer huden er ansvarlig for å forårsake Svømmekløe.

Hestens Trough

Når vannet i en hest trau er forurenset med parasitten, kan mennesker som berører vannet utvikle Svømmekløe. Bare om lag en tredjedel av personer utsatt for parasitten faktisk utvikle utslett.

Infisert vann

Folk vanligvis kontrakt Svømmekløe når de svømmer eller vasse i vann infisert med parasitten. Selv om folk i alle aldre kan kontrakten Svømmekløe, er det mest utbredt blant barn på grunn av deres tendens til å vasse på grunt vann der parasitten er mer sannsynlig å bli funnet.

Parasite Development

Parasitten som forårsaker Svømmekløe infiserer vanligvis fugler og pattedyr som tilbringer tid i vann. Parasittene tilbringe en del av sin livssyklus i snegler og deretter slippes ut i vannet som larver som ender opp bosatt i vannfugler og semi-akvatiske pattedyr. Imidlertid kan larvene også trenge gjennom huden til mennesker. Når de har brutt gjennom menneskelig hud, parasittene dø, og ikke skape en langvarig infeksjon. Noen mennesker utvikler en allergisk reaksjon mot parasitten, skjønt, noe som resulterer i et utslett.

Hvordan stoppe leggkramper, Charley Hester

Hvordan stoppe leggkramper, Charley Hester


Få ting ødelegge glede av en god treningsøkt eller en god natts søvn som den plutselige utbruddet av en etappe krampe, eller charley horse. En etappe krampe er en langvarig, ufrivillig muskelspasmer, oftest involverer leggen din. Selv om visse medisinske tilstander og medisiner kan føre til leggkramper, de vanligvis oppstår under eller etter trening. Tidligere antatt å skyldes elektrolyttmangel, støtter eksperimentelle bevis den rådende teorien om at Charley hester utvikler hovedsakelig på grunn av en forbigående nerve ubalanse av beinmuskulaturen. Enkle fysiske tiltak vanligvis lindre leggkramper i løpet av sekunder til minutter. Forebyggende strategier redusere hyppigheten av ben kramper hvis du er utsatt for disse smertefulle spasmer.

Bruksanvisning

Avbryte en pågående Krampe

•  Stopp all fysisk aktivitet dersom en charley horse utvikles under fysisk anstrengelse. Fordi trøtthet provoserer leggkramper, hjelper hvile muskelen slappe av og slippe ufrivillig sammentrekning.

Hvis du har en etappe krampe i leggen, strekke muskler ved å stå på begge føtter med bøyde knær. Hvis smertene hindrer deg fra å stå, sitte på et trygt sted og bøy ankelen mot din shin, heve foten mot kneskålen. Bruk hendene til å trekke foten forsiktig mot din shin hvis du ikke kan frivillig bevege foten. For en krampe på forsiden av låret, spenne deg mot et solid objekt og bøye kneet mens du forsiktig trekke hælen mot baken. Du kan også utføre denne strekker manøver mens du ligger på din side. Hvis du utvikler en krampe på baksiden av låret, heve rettet benet fremover med ankelen bøyd mot din leggen. Prøv hviler hælen på en trapp eller en annen solid hevet objekt for å hjelpe med stretch.

Masser trangt muskel med hendene ved å stryke den godt før kontraksjonen avtar.

Hvis krampe vedvarer og du er hjemme, bruke varme til den berørte muskelen ved hjelp av en elektrisk varmepute, varmeflaske eller mikrobølgesikker varmepakning. La varmen i stedet for 15 til 20 minutter for å lindre smerte og fremme muskelavslapning.

Fortsett hvile i flere minutter etter at charley horse passerer. Gjenoppta fysisk aktivitet med en utmattet muskel fører ofte til flere spasmer.

Stopp Leg Cramps oppstår

Tren regelmessig for å opprettholde beinmusklene. Mangel på mosjon fører til tap av muskelmasse, eller atrofi, som kan føre til leggkramper når du anstrenge deg.

Varm opp og strekke før trening. Inkluder kalv, hamstring og quadriceps strekker å forhindre leggkramper.

Unngå overexerting deg selv mens du trener. Overarbeidede muskler er mer sannsynlig å krampe enn er de utøves til sine vanlige kapasitet. Gradvis bygge beinet muskelstyrke og utholdenhet med små, inkrementelle økninger i ditt treningsprogram.

Utfør kalv, hamstring og quadriceps strekker etter trening. Stretching reduserer sannsynligheten for at nervene til leggmusklene vil utløse en charley horse.

Spis en sunn diett med mye frukt og grønnsaker for å sikre en tilstrekkelig tilførsel av natrium, kalium, kalsium, magnesium og andre mineraler som støtter normal muskelfunksjon.

Hvordan å gjøre Therapy Ved hjelp av en hest

Hestene brukes terapeutisk for å hjelpe mennesker med ulike funksjonshemminger bedre motorisk, kognitiv eller språk fungerer. Helbredende krefter hesten har blitt godt kjent i hundrevis av år som folk innså kraften i hestens bevegelse for å styrke og fremme koordinering og den følelsesmessige bånd som hjelper rytteren overvinne følelsesmessige traumer og psykiske lidelser. Terapi er utført av fagfolk fra ulike disipliner.

Bruksanvisning

•  Vis rytteren hvordan du gjør bestemte øvelser og endre posisjoner. Vanlige tøyningsøvelser omfatter nå til mot pony ører, berøre ens føtter og nå mot halen. Balansering å holde armene ut som et fly eller gjør sirkler arm mens hesten er gang styrker kjernekroppsmuskulaturen. Ryttere kan bli bedt om å endre posisjon til ansikt sidelengs eller bakover, knele og selv stå på hesten mens hesten står stille eller går.

Gi store ringer for å kaste i løpet av kjegler eller baller til å skyte inn en stående kurv. Oppmuntre ryttere å nå i alle forskjellige retninger for å ta tak i baller, ringer eller andre materialer som brukes i aktiviteter. Ta tak i tømmene med begge hender hjelper ryttere lære å bruke hendene sammen på en koordinert måte og trekk for å gjøre hesten stopp. Styring ved å trekke tømmene til venstre eller høyre også underviser unge ryttere hvordan å koordinere håndbevegelser mens de lærer retninger.

Request ryttere å si "go" før du lar hesten til å flytte. Barn lærer fort å si "fast" eller "mer" når de ønsker å kommunisere sine ønsker. Mange ryttere med begrenset bruk tale tegnspråk eller punkt til et bilde for å kommunisere hvilke aktiviteter de ønsker å gjøre.

Oppmuntre bonding ved å ha rytteren børste hesten, gi hyppige klapper og en spiselig godbit på slutten av økten. Noen ryttere er i programmer som er laget for tenåringer som kommer fra urolige bakgrunner eller har hatt traumatiske opplevelser. Hester gi betingelsesløs kjærlighet som hjelper ryttere utvikle tillit.

Hjelp rytteren å berøre manke og andre deler av hesten. Mennesker med autisme ofte har problemer med å berøre uvanlige teksturer fordi hjernen ikke tolker stimuli i en typisk mote. Ri en hest gir fantastisk touch og bevegelse erfaringer som hjelper personen til å bli rolig, våken og klar til å lære. Gir massevis av sansestimulering ved å endre hestens fart, retning og rytterens posisjon.

Hvordan takle Charley hester i arbeid

Hvordan takle Charley hester i arbeid


Charley hester, den dagligdagse betegnelsen på leggkramper i dine kvadricep muskler, kan være uutholdelig når du går og kan hindre deg fra å fullføre ulike oppgaver. Lær hvordan du arbeider gjennom charley hest når du er på kontoret.

Bruksanvisning

•  Praksis forebygging. Strekke på bena for å holde dem smidig. Stå opp og gni bena for å slappe av såre muskler. Legge vekt på trange ben ved sakte bøying og lener seg fremover. Grab din stol til å støtte deg. Gjøre denne aktiviteten i begynnelsen, midten og slutten av arbeidsdagen.

Ta dine måltider hjemmefra for å unngå å spise mat som utløser leggkramper. Mat rik på kalsium og kalium hindre Charley hester, så pakke noen bananer, salat eller din favoritt yoghurt. Spis et ostesmørbrød eller ha litt melk med lunsj for å øke kalsiuminntaket. Ta kalsium, kalium og fosfor kosttilskudd i morgen med frokost.

Kontroller at kroppen din er hydrert gjennom arbeidsdagen. Dehydrering kan utløse kramper. Ta kort, stretching pauser i løpet av arbeidsdagen. Ikke stå i lengre perioder eller sette bena i vanskelige posisjoner mens du sitter. Endre posisjon mens du står.

Hvordan å overvinne angst og frykt Arbeide med hester

De fleste er kjent med ordtaket: når du faller av en hest du har å komme rett tilbake på. Hvis en person bokstavelig talt faller av en hest eller har blitt bitt eller sparket, kan dette føre til angst og frykt for hester. Noen mennesker er rett og slett redd for hester på grunn av sin størrelse. Uansett grunn, hvis du er redd for hester og ønsker å jobbe med dem, kan du overvinne din frykt ved å ta noen skritt.

Bruksanvisning

•  Begynn sakte. Dette trinnet er spesielt viktig for den erfarne heste person som er nå redd på grunn av en hesterelatert ulykke. Noen av vennene dine er sannsynligvis hest-folk også, og de kan presse deg til å starte rett tilbake der du slapp. Men det er viktig for deg å være klar. Start med å ganske enkelt besøke fjøset.

Gå hesten. Når du er komfortabel å være i låven, og føler greit å være rundt hester, enten gå med hesten din i hånden eller få på hesten din og gå. Mens du er på tur, ta deg tid til å enten gjenoppdage deg selv med hesten eller bli kjent med den nye hesten.

Pet din hest. Mens du går, bruke hånden til å stryke hesten. Legg merke til hvordan hesten reagerer. Du bygger tillit mellom deg og hesten.

Gå til neste nivå. Hvis du var ledende hesten din mens du gikk sammen med det, nå prøve å montere hesten. Forbli i ride ring hvis dette er mer komfortabel. Hvis du var riding hest og går, prøve trav. Føl rytmen av hestens kropp. Hold dette opp til du er komfortabel med det du gjør. Det kan ta flere måneder på dette nivået før du er klar for mer.

Vær oppmerksom på din egen pust. Mens skritt eller trav, bør puste være avslappet. Å bidra til å slappe av pust, pust dypt inn gjennom nesen og pust sakte ut gjennom munnen. Gjenta 10 ganger.

Pass på at du ikke spenne muskler. Slappe av og være i fred med øyeblikket.

Conquer din frykt. Når du er komfortabel å være rundt hesten, turgåing og trav, er det på tide å ta hesten ut og ri den på vanlig måte. Husk å ikke spent opp eller hold pusten fordi hesten din vil kjenne din frykt, og dere begge vil være tilbake til utgangspunktet.

Hvordan å ri en hest Etter Hip Replacement

Hvordan å ri en hest Etter Hip Replacement


Å ha hofteprotesekirurgi er en stor prøvelse. Du har hatt en større operasjon og holdt ut en lang og forferdelige anfall av rehabilitering. Ditt liv har blitt restaurert til de fleste av sine normale aktiviteter, og du føler deg bedre enn du gjorde før operasjonen. Nå ønsker du å sitte igjen. Ridehester lar deg oppleve en bevegelsesfrihet som ikke lenger er tilgjengelig for deg på noen annen måte. Å vite hvordan du gjør dette med forsiktighet vil bidra til å forhindre noen store komplikasjoner med hofteoperasjon.

Bruksanvisning

•  Å ri noe, men best trent, er mest veloppdragne hest ber om en tur til sykehuset for å få hoften erstattet igjen. Hvis du er å selv vurdere ridning, til hesten du har tenkt å ri behov være så godt trent som de kommer. Det kan ikke være bucking, oppdrett, spark, løping eller eventuelle andre laster. Gjøre hva som må gjøres, men ikke montere en hest som du ikke stoler på.

•  Start forsiktig. Bruk monteringsblokken når du sykler og bære din ridehjelm. Lavere kroppen vil ikke være like sterk som den var før operasjonen, og du må ta noen forholdsregler før du bygger opp din balanse og styrke i sal. Sørg for at salen er verken for stor eller for liten. Du må være i stand til å sitte komfortabelt, og begynner sakte. Turgåing er et must før du engang tenker på trav. Gjøre svinger, rygg, rygger og andre balanseøvelser for å bygge opp din lavere kroppen muskler igjen. Etter hvert som kroppen din reagerer, kan du øke hastigheten. Men hvis på noe tidspunkt føler deg usikker, tregere. Ikke risikere et fall.

Gå av hesten hvis det er noen spørsmål om sin atferd eller din kontroll. Uansett hvor du er eller hva du gjør, hvis det er noen spørsmål overhodet om absolutt sikkerhet av turen, demontere og levere hesten over til noen andre. Etter å ha en stor operasjon som hofteoperasjon, bør du aldri ri alene. For mye kan gå galt, og du kan bli såret altfor dårlig for deg å være med selv.

Vær forberedt på noen smerte. Ha smerter i hoften er uunngåelig under og etter en tur. Bruke noen forebyggende tiltak og ta noen medisiner - som Advil eller Tylenol - før turen for å bidra til å lette stivhet og betennelse som vil følge av bevegelsen av hestens kropp under deg. De fleste horsepeople vil lett enige om at litt ubehag er vel verdt friheten til en god tur.

Ha det gøy! Ikke vær så redd for å skade deg selv at du ikke nyte turen. Hvis du har tatt de ovennevnte sunn fornuft forholdsregler, har du ingen grunn til å være bekymret. Husk gleden av ridning, og den spesielle følelsen av å fly uten vinger, og jobbe mot målet om å nyte den følelsen igjen. Livet er for kort til å la en hofteoperasjon stoppe deg fra å nyte hvert øyeblikk.

Tips og advarsler

  • Strekke alltid før du rir. Gode ​​tøyningsøvelser kan forhindre en god del av post-ride ubehag.

Hester og MRSA

Hester og MRSA


Ifølge Center for Disease Control, har Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) infeksjoner økt blant hester og hestepersonell. MRSA er et antibiotikum-resistente Staph infeksjon som kan produsere potensielt alvorlige infeksjoner i sår. Ifølge University of Florida, symptomer inkluderer rødhet, hevelse, varme, smerte og abscess dannelse.

Overføring

Mennesker og mange dyr kan bære MRSA-bakterier på huden eller i sine nesegangene uten symptomer. Ifølge University of Florida, selv om noen hester bære bakterier i sine nesegangene, kan enkelte gårder har 50 prosent av hestene bærer den. Bakteriene fra hester kan smitte til mennesker.

Advarsel

CDC anser MRSA hos hester for å være en helse bekymring fordi hester kan bli et fellesskap reservoar for bakterien. CDC sier: "Videre studier er nødvendig for å avklare hvilken rolle dette patogenet i hestens sykdom og smitte mellom hester og mennesker."

Forebygging

University of Florida anbefaler å vaske hendene mellom håndtering av ulike hester og før du berører ansiktet ditt eller spise. Anbefales også er å holde kutt dekket inntil helbredet, unngå å berøre sår og unngå å dele personlige elementer, for eksempel håndklær eller barberhøvler, med andre mennesker.

Alvorlighetsgrad

MRSA som en hud abscess kan behandles med hell med noen nonresistant antibiotika og helbreder vanligvis uten komplikasjoner, spesielt av behandles tidlig. MRSA, som infiserer kirurgiske sår, kan være mer alvorlig og vil trolig kreve sykehusinnleggelse.

Informasjon om tropiske Skin Disease

The American Academy of Dermatology varsler reisende om sju hudsykdommer som ofte oppstår i tropene. Parasittinfeksjoner hos mennesker som bor i og besøker land og stater som ligger 1,621.5 miles nord eller sør for ekvator inkluderer snikende utbrudd, jiggers (dvs. tungiasis) og kutan myiasis. Fungal tropiske hudinfeksjoner inkluderer sporotrichosis, kromomykose, tinea nigra og hvit og svart piedra. Effektive behandlinger finnes for hver tilstand bortsett kromomykose.

Creeping Eruption

Hakeorm infeksjoner føre snikende utbrudd. Ormene 'larver kommer fra avføring og leve i fuktig, varm sand eller jord. Folk plukke opp hookworm infeksjoner ved å gå barbent i områder der hookworm larver lever eller håndtering av sand eller jord med bare hendene. Den første infeksjonen produserer kløende nupper på og rundt området der larvene kom inn i kroppen, og ubehandlet snikende utbrudd kan utvikle seg til en full blåst tarm hookworm infeksjon. Leger foreskrive tiabendazol (Mintezol fra Merck) eller albendazole (Albenza fra GlaxoSmithKline) for å behandle snikende utbrudd.

Jiggers

Kjent medisinsk som tungiasis, bør tropiske jigger infeksjoner ikke forveksles med chigger biter. Chiggers er Trombicula alfreddugesi larver. Jiggers finnes kvinnelige sandlopper (Tunga penetrans) som hule i huden av folks føtter og leggene med det formål å legge eggene sine. Jiggers som tar rot heve hvite lesjoner med svarte prikker i sine sentre som kan forårsake intens smerte og kløe. Alternativer for behandling av jigger infeksjoner inkluderer kirurgisk fjerning, kvelende lopper ved å dekke den svarte prikken (dvs. loppeluft hull) med en lufttett voks dressing, eller bruke tiabendazol, ivermectin (f.eks Stromectol fra Merck) eller metrifonate krem. Ubehandlet jigger infeksjoner kan føre til utvikling av stivkrampe, cellulitt og koldbrann.

Kutan Myiasis

Kutan myiasis oppstår når larvene av bot fluer, grønne fluer, knott eller fluer som beiter i hovedsak på sløsing med kyr og hester inn folks hud. Poenget med oppføring kan være et sår eller sår. Personer med kutan mysiasis utvikle rød, hevet støt på huden sin. Som med jigger relaterte lesjoner, støt forårsaket av kutan mysiasis har små åpninger i midten som tjener som luftehull for parasittene. Ta ivermektin tabletter vil drepe fly larver, men fysisk fjerning av larvene er også nødvendig. Vanligvis vil klemme kulen beveger larvene nær nok til overflaten av huden for å gjør det mulig å trekke ut larver. Larver som nå modenhet vil bryte fri fra huden.

Sporotrichosis

Soppen Sporothrix schenckii forårsaker sporotrichosis. Folk blir infisert med soppen når de håndterer eller børste mot planter der soppen vokser, og soppen kommer folks hud gjennom riper eller kutt. Den primære symptom på sporotrichosis er en serie av smertefri, rosa-lilla kvise-lignende støt som sprer og brast åpen etter en uke eller to. Når humper åpne, de slipper soppsporer som kan forårsake lungeinfeksjoner, inkludert lungebetennelse. Leger foreskrive itrakonazol (f.eks Sporanox fra Ortho McNeil Janssen) for å behandle sporotrichosis som forblir i huden. Amfotericin B (f.eks Fungizone fra Apothecon) kan behandle sporotrichosis som har spredt seg til lungene, og pasienter som ikke responderer på itrakonazol kan ha nytte av å ta kaliumjodid (f.eks Iosat fra Anbec).

Kromomykose

Sopp som vokser på palmer og Mimosas forårsake et flertall av tilfellene av kromomykose. De vanligste infeksjoner involvere Fonsecaea pedrosoi og Cladophialophora carrionii, og infeksjoner kan ta mange år å gi symptomer. Når folk gjør viser symptomer på kromomykose, utvikler de store, misfargede, drenering knuter og lesjoner. Eliminere infeksjonen ofte viser seg vanskelig, og folk med kromomykose har en økt risiko for andre hudinfeksjoner og potensielt fatale hjerneskader. Medisiner som brukes til å behandle kromomykose inkluderer itrakonazol, amfotericin B, posakonazol (Noxafil fra Schering-Plough), terbinafin (f.eks Lamisil fra Novartis) og flucytosine (Ancobon fra Valeant).

Tinea Nigra

Forårsaket av en infeksjon av soppen Hortaea werneckii, er tinea nigra preget av misfarging av flekker av hud. Vanligvis, håndflatene eller fotsålene blir brune eller svart etter at du har håndtert rotting tre eller gikk over bakken dekket i råtnende plantemateriale. Uten behandling sprer tinea nigra, men fortsetter å produsere ingen andre symptomer enn formørket hud. For å klare opp tinea nigra, folk trenger å bruke salve som inneholder resept-styrke mikonazol (f.eks Vusion fra Stiefel Laboratories), ketokonazol (f.eks Nizoral fra Ortho McNeil Janssen) eller salisylsyre.

Hvit og svart Piedra

Du utvikler hvit eller svart piedra når soppen Piedra hortae koloniserer hårsekker. Avhengig av belastningen av soppen, koloniene heve hvite eller svarte knuter ved foten av individuelle hår, og infeksjoner kan passere fra person til person på kammer og hårbørster. Knuter ikke produserer smerte. Eliminere infeksjonen krever vanligvis kutte av håret i det infiserte området - vanligvis hodebunnen - og tar terbinafin.

Hvordan kan et Sand Flea Bite?

Hvordan kan et Sand Flea Bite?

Hva er et Sand Flea?

Sandlopper, eller sandfluer, er vitenskapelig kjent som Ceratopogonidaes, men er også ofte kalt ikke-se-ums eller sviknott. Ceratopogonidaes finnes i nesten alle områder med innsjøer, hav eller dammer. Imidlertid er de artene som forårsaker mest problemer, de hematophagic arter, vanligvis funnet på stranden. Hematophagic Ceratopogonidaes er blodsugende fluer som er små nok til å passe gjennom hullene i et vindu skjermen. Sand loppebitt påvirker ikke bare mennesker, men også hester. Når sandlopper bite hester, kalles det "søt kløe." Sand loppebitt kan unngås ved å bruke lang klær, insektspray, eller plassere svært tynn mesh over vinduene i hjemmet ditt eller telt.

Hvordan kan et Sand Flea Bite?

Kvinnelige sandlopper er vanligvis det kjønn som har en tendens til å bite. De gjør dette ved å ved å suge blod fra en smal, lang biting apparat som stikker ut fra hodet. Spytt av sand loppe er det som forårsaker bittet å bli smittet. Sand loppe spytt, som ligner på mygg spytt, har en inflammatorisk og anti-blodpropp agent i det som fører til at huden plaget med det å hovne opp og klø. Jo mer du skraper en sand loppe bite, jo mer irritert og rød bitt vil bli. Sandlopper finne fag å bite ved å oppdage deres kroppsvarme. Sandlopper vil bite noen varmblodige pattedyr at deres varmesensorer er tiltrukket av.

Behandling Sand loppebitt

Sand loppebitt kan behandles ved hjelp av Calamine lotion eller et antihistamin, som Benadryl. Som myggstikk, kan en sand loppe bite forstørre størrelsen på et kvartal eller større hvis opphisset. Ikke klø sandloppebitt, eller de vil hovne opp. Biter vare litt lenger enn myggstikk, opp til to uker. Hvis du bor i et strandområde med en stor bestand av sandlopper, opphold dekket og innendørs så mye som mulig. Hvis en sand loppe bite sveller og blir større enn størrelsen på et kvartal, gå til legevakten eller se en lege umiddelbart. Han vil gi deg reseptbelagte medisiner eller en injeksjon for å redusere hevelse.

Bruker for urinsyre

Bruker for urinsyre


Menneskekroppen produserer spormengder av urinsyre, hvorfra den passerer ut i urinen. Fugler og reptiler også skille ut urinsyre, hovedsakelig for å spare vann. Overdreven urinsyre i menneskekroppen kan resultere i sykdommer, men forskere har foreslått at det kan behandle andre sykdommer i passende mengder. Andre bruksområder for urinsyre inkludere sin tillegg til gjødsel og sprengstoff.

Medisin

Mens noen mennesker lider av gikt på grunn av forhøyede urinsyrenivåer, de samme menneskene har betydelig lavere forekomst av multippel sklerose og Parkinsons sykdom. Ifølge Oregon State University, mener forskerne urinsyre kan beskytte mot sykdommer som multippel sklerose, leddgikt, hjerteinfarkt og hjerneslag. Imidlertid har den eksakte mekanismen for å bruke urinsyre i behandling ikke fastslått, og forskerne fortsetter å drive dyreforsøk Fra august 2010.

Sprengstoff

Før 1900-tallet, kunne folk ikke får fast nitrogen fra atmosfæren, slik at de høstet dette elementet i form av urinsyre fra krystallisert fugl avfall kalt guano. Land rushed å få kontroll over guano rike øyer, noe som resulterer i konflikter som 1879 Guano War, der Chile beseiret Bolivia. Når det reagerer med alkalier, urinsyre i guano gir salpeter for krutt. Guano krutt hadde blitt brukt siden 1812.

Gjødsel

Urinsyre, som lett spaltes og gir en nitrogenkilde for gjødsel som er raskere tilgjengelig i forhold til nitrogenet i gjødsel fra kuer, hester og sauer. Ved bruk av en gjødsel med urinsyre, må grunnen som skal blandes grundig for å unngå at syren fra å endre til ammoniakk, som kan fordampe. Når det blandes på riktig måte, blir den ammoniakk-ammonium, som fester seg til jord bedre og gir mer nitrogen til planter.

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper


Nattlige leggkramper, også kalt Charley hester, er plutselige, smertefulle og ufrivillige sammentrekninger av leggmusklene som skjer i kveld, ofte som du sover. Denne kvelden kramper vanligvis påvirker en bestemt gruppe av forkortede muskler. Forebygging er bedre enn kur. Noen metoder er mer effektive for noen mennesker enn andre, så du må kanskje prøve forskjellige dem å finne hva som fungerer best for deg.

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper

Gjør en leggstrekk Exercise

1 Still deg med ansiktet mot veggen, 2 til 3 meter unna. Din fot, hofte og skuldre bør direkte mot veggen. Holde venstre benet rett, plasserer høyre fot noen inches foran den.

Plasser hendene på veggen, holde dem i brysthøyde. Bøy albuene og lene seg fremover mot veggen.

Sakte bøye kneet på høyre fot, føler leggmuskelen i venstre ben strekning. Hold strekken i minst 15 sekunder, og holde begge hælene flatt på bakken gjennom hele øvelsen.

Bytt fot posisjoner og gjenta å strekke høyre kalv, hvis det er berørt.

Hold Stretching Disse Kalver

Sitt ned komfortabelt. Strekke ut og rette den berørte beinet foran deg.

Bøy foten oppover og tilbake mot deg, uten å bøye kneet. Hold kneet rett.

hjelpe prosessen ved å rulle opp et håndkle, plassere den bak den eneste av foten din og holde begge ender som du flex foten bakover.

Ta en kombinasjon av Mineral, vitamin og urte kosttilskudd

8 Forsøk tar tre mineraler særlig til å regulere muskelaktivitet: kalium, kalsium og magnesium. En mangel eller ubalanse i disse kan bidra til nattlige kramper.

Få nok vitamin E i kosten. Studier viser at vitamin E bidrar til å redusere natt kramper ved å forbedre arteriell blodsirkulasjonen. En daglig dose på fra 400 til 800 IU vitamin E ser ut til å være effektive.

Tenk visse urter som har blitt funnet for å hjelpe med nattekramper. Klaseormedrue root har antispasmodic egenskaper som fungerer som naturlige muskelavslappende. Blåbær har muskelrelakserende egenskaper, og også forbedrer blodsirkulasjonen gjennom ekstremiteter. Ginkgo biloba forbedrer også sirkulasjonen i ekstremiteter ved å utvide blodårene fôring beinet vev.

Andre måter å behandle Nighttime Cramps

Stretch og fast massere kramper muskler umiddelbart til unnsetning sirkulasjon. Jiggle beinet og gå rundt også.

Ta kontakt med legen din om å ta kinin vann eller en kinin pille på kvelden. Husk imidlertid at kinin giftig når det tas over store perioder.

Ta en varm dusj, varmt bad eller senk kramper ben i varmt vann før de kramper avta.

Forhindre Nighttime Cramps før de skjer

Gjør kalven tøyningsøvelser på hvert ben før sengetid. Dette bidrar eksos strekningen refleks som fører til nattkramper.

15. Hold deg hydrert. Drikk mye vann i løpet av dagen. Begrense mengden av koffein og alkohol du inntar, da disse har en tendens til å dehydrere kroppen din.

Sjekk din diett. Høye protein dietter har blitt koblet med lave nivåer av kalium og i forlengelsen, økt forekomst av natta kramper. Tar kaliumtilskudd eller en diett rik på kalium kan bidra til å forhindre nattlige kramper, som kan en diett rik på kalsium og magnesium.

Hint

  • Det er alltid viktig å rådføre seg med legen din eller annet helsepersonell om dine nattetid kramper, fordi symptomene kan være forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand som diabetes som kan trenge legehjelp.

Slik unngår du at Charley Horses

Slik unngår du at Charley Horses


Charley hester er smertefullt. En charley hest er i utgangspunktet en muskelkrampe som kan oppstå av ulike årsaker. Kramper ofte kommer ut av intet og for tilsynelatende ingen grunn i det hele tatt. Charley hester oppstår vanligvis i foten, leggen eller låret. En Charley hest skjer fordi blodet blir fanget i muskelen, og muskelen deretter stivner på grunn av innestengt blod. Dette fører til at muskelen til knute opp og krampe og er kilden til smertene. Du kan enkelt hindre Charley hester.

Slik unngår du at Charley Horses

•  Drikk vann: En charley hest kan være et resultat av dehydrering eller mangel på vann. Pass på at du får riktig mengde vann hver dag.

Ta vitaminer: Mangel på vitamin E eller andre vitaminer kan forårsake Charley hester. Ta en daglig multivitamin eller øke inntaket av riktig mat for å få de daglige vitaminene du trenger.

Prøv et mineral: Magnesium kan også avlaste Charley hester. Legg dette mineralet til din daglige rutine for å hindre Charley hester.

Stretch: Selv når du ikke trener, kan strekke på daglig basis bidra til å hindre Charley hester.

Hint

  • Spis et variert og sunt kosthold.
  • Drikk rikelig med vann.
  • Øvelse på jevnlig basis.
  • Ikke Øk øvelse diett for raskt. Gradvis øke intensiteten.

Klining Zoo Animals for Therapy

Klining Zoo Animals for Therapy


Dyreelskere trenger ikke vitenskapelige data for å vite at et kjæledyr kan bringe glede og trøst for deres liv. Men Delta Society, en forening av veterinærer, har gjennomført og utarbeidet forskning å støtte og validere verdien av dyr i fysisk og psykologisk behandling. De har satt standarder for både dyreassistert terapi og dyreassistert aktiviteter. Foreløpig et økende antall terapi programmer inkluderer forskjellige dyr, fra fugler til hester, med stor suksess.

Dyreassistert terapi

Når en fysisk eller mental helse terapeut bruker dyreassistert terapi, det forbedrer pasientens nærvær, oppmerksomhet og motivasjon. Dyreassistert terapi omfatter en skriftlig behandlingsplan som beskriver konkrete mål, klokkeslett og varighet av behandlingen. Terapeuten dokumenterer pasientens fremgang i detalj, merke seg hvordan dyret hjulpet pasienten forhånd. For eksempel kan en pasient utvinne fra et slag eller skade være mer inspirert til å gå hvis de kan gå en hund under øvelser. Dyr som er involvert i behandling må være vennlig rundt mennesker, og de må passere en helse-screening.

Dyreassistert Aktiviteter

Selv om dyreassisterte aktiviteter ofte produsere terapeutiske resultater, pasienter kommunisere med dyrene på en mer uformell måte enn i dyreassistert terapi. En trenet frivillig eller paraprofessional kan overvåke besøket, og de ikke holde notater eller skrive behandling planer. I stedet for å jobbe med én pasient om gangen, dyrene besøke en gruppe. For eksempel, hvis en frivillig bringer en kanin eller hengebuksvin å besøke et sykehjem eller barnehjem, tiden beboerne tilbringer samspill med hverandre som de holde og klappe dyret er en dyreassistert aktivitet.

Fysiske fordeler

Tilstedeværelsen av et dyr i terapi kan motivere en pasient ved en hvilken som helst alder. Som et resultat, produserer dyreassistert terapi målbar fysisk utvikling i pasienter, fordi de er mer villige til å drive øvelser. Ifølge Delta Society, noen av de fysiske fordelene inkluderer en bedring i både fine og grovmotoriske ferdigheter. For eksempel, børsting en hund forbedrer motoriske ferdigheter, og går en hund forbedrer grovmotoriske ferdigheter. I tillegg opplever pasienten vanligvis fysiologiske endringer, for eksempel lavere blodtrykk og hjertefrekvens, og de komme seg raskere etter operasjonen eller sykdom.

Psykologiske fordeler

En terapi dyret har en beroligende effekt på pasienter på grunn av dyrets akseptere natur. Når en pasient slapper av, åpner han opp og samhandler mer med terapeuten og de rundt ham i en gruppe situasjon. Disse dyrene vanligvis bringe ut en persons pleie instinkter. Når en pasient deltar i omsorgen for dyret, for eksempel fôring en kanin gulrøtter, fremmer dette selvtillit og self-efficacy. Pasientene kan også forbedre i kognitive og verbale ferdigheter. For eksempel hvis et barn brudgom et dyr, kan terapeuten be ham om å forklare hvordan han gjennomførte oppgaven.

Equipoise bivirkninger

Equipoise bivirkninger


Equipoise eller boldenone undecylenate, er et anabole / androgene steroider som er injisert inn i kroppen. Den gjennomsnittlige dosen for en mann er 400 til 600 mg per uke. Kvinner vanligvis ta et gjennomsnitt på 50 til 150 mg per uke. Equipoise vil gi deg en jevn og stødig gevinst i styrke og masse. Ifølge iequipoise.com, for de beste resultatene, bruker Equipoise sammen med andre steroider. Equipoise er ikke ideelt for idrettsutøvere som jevnlig testes for narkotika. Det har en tendens til å produsere metabolitter i urinen som er detekterbar i flere måneder etter bruk.

Historie

Equipoise er en veterinær steroid i hovedsak brukt på hester. Det er ikke ment for bruk på mennesker i USA, og er kun tilgjengelig gjennom veterinærklinikker.

Milde bivirkninger

Bivirkningene av Equipoise er vanligvis milde. Ifølge steroid.com, mange rapporterer en økt appetitt mens du tar stoffet.

Vannretensjon

Du kan oppleve vannretensjon mens ta Equiposie. Bivirkning vil være mer tydelig enn om du tar Deca-Durabolin, men mindre enn de bivirkninger som forekommer med testosteron.

Seksuelle bivirkninger

Hvis du tar et moderat nivå av Equipoise, kan du oppleve en mindre østrogen-relaterte bivirkninger, som kan resultere i seksuell dysfunksjon. Det undertrykker dine hormoner slik at du kan være lurt å ta en injeksjon testosteron, så vel.

Effekter i Utseende

Pasienter som tar en høyere dose av steroidet kan oppleve gynekomasti, av utvidelsen av mannlige bryster. Equipoise kan også resultere i androgene bivirkninger som kviser, fet hud, håravfall og økt aggresjon.

Betraktninger

De beste effektene av dette medikament kan blitt sett når den brukes over lengre tidsrom - på minst 10 uker. Musklene dine vil bli veldig definert og solid, heller enn den glatte bulk du kan se når du bruker androgener.

Årsaker til Charlie Horse muskelkramper

Årsaker til Charlie Horse muskelkramper


Charlie hest muskelkramper kan oppstå når du sover (også kjent som nattlige leggkramper) eller under trening, og årsaken til hvert kan være forskjellig eller det samme. En Charlie hest muskelkrampe kan være svært smertefullt og uskadeliggjøre deg et øyeblikk. Årsaker til Charlie hest muskelkramper inkluderer en mangel på visse mineraler, dehydrering og muskel kulde. Men medisinske tilstander også kan forårsake dette problemet også.

Varmer opp og Muscle Bruk

Som du sover leggmusklene kan bli kaldt på grunn av manglende bruk. Som du prøver å strekke på bena i løpet av natten eller når du våkner neste morgen, kan disse kalde muskler motstå den strekningen bevegelse eller gjøre opprør ved å produsere en muskel krampe kjent som en Charlie hest. Rubbing beinet for å varme den før du prøver å strekke det i morgen kan hjelpe.

Kalde muskler kan også produsere en Charlie hest før eller under trening. Dette er på grunn av beinmuskulaturen ikke blir ordentlig varmet opp først. Varm opp ved å gjøre noen kardiovaskulær trening som gange, sykling eller jogging på plass før du prøver å strekke leggmusklene før en trening. I tillegg kan en Charlie hest muskelspasmer være forårsaket på grunn av bruk musklene for mye eller for lite, ifølge Carolyn Nickol, direktør ved University Fitness Center ved University of Cincinnati.

Langvarig sittende, spesielt hvis du er i en forvridd stilling, kan føre til at du har en Charlie hest muskelkrampe eller står på et hardt underlag som betong i for lang tid.

Mangel på mineraler

En mangel på enkelte mineraler kan føre til Charlie hest muskelkramper, også. Hvis kalium, magnesium og salt mineralnivået er for lavt kan du oppleve Charlie hest eller et nattlig etappe krampe i ett eller begge bena. Pass også på at du får nok kalsium i ditt daglige mat diett. Ubalanse mellom kalsium og fosfor kan forårsake dette muskelkrampe tilstand.

Dehydrering og medisinske forhold

Drikk rikelig med vann for å unngå å bli dehydrert, noe som kan føre til denne typen muskelkrampe. Medisinske tilstander som kan føre til nattlige leggkramper (Charlie hest) inkluderer Addisons sykdom, anemi, hypoglykemi, hypotyreose og uremi. Nattlige leggkramper en tendens til å forekomme hyppigst i visse aldersgrupper, ifølge University of Maryland Medical Center: oppvekst, under en kvinnes graviditet og hos personer over 50 år.

Hvordan helbrede en Charley Horse

Hvordan helbrede en Charley Horse


En muskel krampe i leggen, ofte kalt en Charley hest, oppstår når muskelen er anstrengt på grunn av trening eller skade. Den smertefulle følelsen varer vanligvis i fem til ti minutter. Mens et mildt tilfelle av Charley hest kan rettes med noen få enkle trinn, konstant eller langvarige smerter krever profesjonell legehjelp for å avlaste muskel irritasjon.

Hvordan helbrede en Charley Horse

•  Stopp enhver aktivitet som belaster berørte muskelen. Sitt i en komfortabel posisjon som gjør at muskelen til å strekke seg, og massere området rundt muskelen i en sirkelbevegelse. Den milde bevegelse av massasje reduserer intensiteten av den krampe som reduserer muskelsmerter.

•  Dekk til sår muskel med en varmepute sett på lav, eller bruke en varm komprimere til området. Når smerten avtar, bruke en kald komprimere til muskelen for å lindre smerte. En ispose innpakket i en T-skjorte eller en fuktig vaskeklut kan også redusere smerte.

ta en til to ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) hver 12. time for å minimere smerte fra en Charley hest. NSAIDs er smertestillende medikamenter som reduserer betennelse i muskelen og redusere sannsynligheten for at Charley hest reoccurring.

Drikk vann med en salt tablett blandet. Dehydrering kan føre til muskelkramper fordi kroppen din trenger vann for å forebygge kramper. Salttabletter fylle elektrolytter tapt under fysisk aktivitet ved å levere jod og andre mineraler til kroppen din.

Årsaker og Natural Cures for en Charley Horse

Årsaker og Natural Cures for en Charley Horse


Ifølge Mayo Clinic, er en charley horse en ufrivillig sammentrekning av muskler. Sammentrekning danner en hard klump for en kort tid, vanligvis i leggen og lårmusklene. Det er sjelden et tegn på en alvorlig tilstand. Imidlertid kan en charley horse være alvorlig smertefullt. Forskjellige naturlige rettsmidler kan bidra til å lindre smerten.

Årsaker og symptomer

Muskelkramper kan utvikle seg fra å trene i lange perioder av gangen, spesielt i varme værforhold, og dehydrering. Personer med overvekt eller en hormonell ubalanse kan være mer utsatt for Charley hester. Noen medisiner og medisinske tilstander kan også forårsake sammentrekninger.

Forebygging

Staying hydratiserte med vann eller en sport drikke er den beste måten å hindre Charley hester, spesielt i aktiviteter utenfor. Det hjelper også å strekke på musklene på en jevnlig basis. Strekk før og etter et treningsprogram eller spill. The Mayo Clinic hjemmeside antyder også å ta en vitamin B-komplekset. Varmer bena med en varmepute før sengetid kan hindre nattlige muskelsammentrekninger.

Interne rettsmidler

Ifølge Mayo Clinic nettsted, kan kostholdet inneholder lite kalium, kalsium og magnesium bidrar til nattlige leggkramper. Bananer, avokado og aprikoser er rike på kalium. Magnesium rik mat inkluderer squash, kli og solsikkefrø. Å spise grønne greener, brokkoli og fettfattig yoghurt beefs opp din kalsiuminntaket. Et par slurker av tonic vann, som inneholder kinin, vil fungere for mange lider.

Aktuelle rettsmidler

Strekke sår etappe vil lindre smerten. Stå på upåvirket foten og bøye det andre benet trekke bakover. Prøv en oppvarming puten eller våte, varme kompresser på den berørte muskelen, eller suge i en badestamp med aromaterapi oljer.