Digidexo.com

høyt blodtrykk gravid

Næringsdrikker for kvinner

Næringsdrikker for kvinner


Næringsdrikker folkemengde dagligvarebutikkhyllene, hver lovende å gi den perfekte boost. En kvinnes ernæringsmessige behov, men skiller seg fra menn. Aktive kvinner ønsker en drikke som vil gi den rette balansen av næringsstoffer, vitaminer og mineraler for å møte deres spesielle behov. Enten du er en idrettsutøver eller en travel mamma, lese etikettene nøye for å finne den ernæringsdrikk for å komplettere din sunne livsstil.

Høyt natrium Elektro erstatning drinker

For sporadisk moderat trening, vanlige elektrolytt erstatning drinker som Gatorade er egnet. Kvinner som er svært aktiv, men trenger en ernæringsdrikk som går utover den typiske elektrolytt erstatning formel. Kvinnelige syklister, maratonløpere eller noen kvinne som utøver på topp hastighet i 90 minutter eller mer bør se etter en drink som har høyt natrium innhold å erstatte høyere beløp av elektrolytter blir tapt gjennom sin strenge rutine. Sjekk etiketter for merker der en 8-oz. servering har minst 150 mg natrium --- nok til å holde seriøse kvinnelige idrettsutøvere tilstrekkelig hydrert når de utøver.

Low Calorie energidrikker

Markedsføring lave kalori energidrikker for kvinner er big business. Disse "power" merker er rettet mot travle kvinner som søker en rask energi boost uten de ekstra kaloriene som kan bidra til vektøkning. For å unngå ulykken som uunngåelig oppstår timer etter inntak av disse slag av næringsdrikker, har noen selskaper utviklet formler der den viktigste ingrediensen er fruktjuice kombinert med kunstig søtningsmiddel og en koffein komponent levert gjennom grønn te ekstrakt. Noen merker har guarana og andre ingredienser, som for eksempel ginseng, i sine formler for å øke effekten av koffein. Forskere ved University of California sier det, fordi store mengder koffein og koffein-lignende urter kan føre til høyt blodtrykk, gravide og ammende mødre bør unngå dem helt. Hvis du er gravid, ammer eller har en helsetilstand som høyt blodtrykk, konsultere legen din om energidrikker.

Protein drinker

Kvinner som prøver å bygge og tone muskel vil få et løft fra proteinbaserte næringsdrikker. På grunn av at aminosyrene i proteinet fremme muskelutvikling, kan drikkevarer med ingredienser som for eksempel soyaprotein og myse bidra til å gjøre muskelbygging og toning en mer effektiv prosess for kvinner, som har en tendens til ikke å bygge muskel like lett som menn. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på antall kalorier i protein drinker --- hvis du ikke gjør vektbærende trening konsekvent og i lange nok perioder, kan disse kalori tett næringsdrikker føre til vektøkning. Det er også viktig ikke å erstatte disse drikkene for måltider, da de kan være mangel på vitaminer, mineraler og fiber avgjørende for en kvinnes generelle helse.

Low Calorie Fitness Water

For kvinner som liker moderate treningsøkter for vekttap, tilbyr lav kalori flavored fitness vann tilstrekkelig hydrering uten de ekstra kaloriene som kan sabotere din trening innsats. Mange er supplert med viktige vitaminer og mineraler. For eksempel er Propel Fitness Vann supplert med kalsium --- et viktig mineral for kvinner som er i faresonen for å utvikle osteoporose. Mer enn 87 prosent av kvinner ikke får sine daglige anbefalte inntaket av kalsium, så drikker denne typen trenings vann kan være en enkel måte å supplere et sunt kosthold. Se etter varianter som tilbyr 10 kalorier eller mindre per 8-oz. servering.

Næringsdrikker og graviditet

Gravide og kvinner som ammer bør alltid rådføre seg med fødselslege om bruk av næringsdrikker. En drink kan virke trygg og sunn, men utgjøre problemer for en gravid mor og hennes baby. For eksempel er grønn te kjent for sine helsemessige fordeler, men det er noen bekymring for at det kan påvirke nivået av sårt tiltrengte folsyre hos gravide kvinner og utviklings babyer. Også kan tunge nivåer av koffein og noen urter være skadelig for fosterets utvikling. Følg råd fra legen din for en sunn graviditet og utfall.

Hva er Lakris ekstrakt laget av?

En søt og krydret ingrediens i mange godteri og kaker, er lakris ekstrakt også en kraftig forbindelse som ofte brukes i naturlige healing. Lakris-ekstrakt tas fra rotstokk lakris, og har en rekke medisinske egenskaper. Hvis du har noen medisinske tilstander, sjekk med legen din før du starter en lakris ekstrakt helse regime.

Identifikasjon

Lakris ekstrakt er en naturlig medisin som vanligvis brukes av urte helse utøvere. Lakris ekstrakt er opprinnelig hentet fra lakris rot, som vokser under bakken. Siden de fleste lakris rot er blitt tørr før tilberedning eller forsendelse, vil du oftest ser lakris rot i tørket form, pulverisert eller skåret i biter.

Typer

Lakris-ekstrakt blir ofte tatt som et pulver, som te eller i en tinktur. Pulverisert ekstrakt er ofte tatt i caplets. Et skjær er en urte ekstrakt laget ved å dyppe den lakris rot i renset drikke alkohol, som vodka, for ca to uker.

Fordeler

Ifølge "The One Earth Herbal Sourcebook", lakris ekstrakt har anti-inflammatorisk egenskaper som kan bidra til å helbrede sår, bekjemper infeksjoner og lindre menstruasjonsproblemer.

Aktive komponenter

Lakris ekstrakt inneholder forbindelser som kalles triterpenoids. Triterpenoids er anti-inflammatoriske stoffer som reduserer hevelse og bekjempe oksidativt stress i kroppen. En studie publisert i "Proceedings of the American Association for Cancer Research" i 2004 fant at visse konsentrasjoner av triterpenoids kan bekjempe kreft.

Advarsel

Ifølge Holistisk Online, bør pasienter med høyt blodtrykk, gravide eller personer med nyreproblemer ikke ta lakris ekstrakt for urte helse, fordi det kan føre til at du beholde natrium i systemet.

Hvordan redusere høyt blodtrykk mens gravide

Hvordan redusere høyt blodtrykk mens gravide


Mange mennesker har høyt blodtrykk. Og ofte har de ikke forholde seg til komplikasjoner. Men hvis du er gravid, har høyt blodtrykk kan føre til alvorlige problemer. Hvis blodtrykket fortsetter å øke, kan dette resultere i pre-eklampsi, en potensielt livstruende tilstand. Av denne grunn, venter mødre er ofte interessert i måter å redusere høyt blodtrykk mens de er gravide.

Hvordan redusere høyt blodtrykk mens gravide

•  Ta en forsvarlig legemiddelhåndtering. Noen blodtrykk medisiner er ikke trygt under svangerskapet. Disse inkluderer medisiner med ACE-hemmere og betablokkere. Snakk med legen din om Methyldopa, som er trygt å ta mens gravid.

Få nok hvile. Sleeping minst åtte timer hver natt bidrar til lavt blodtrykk. Om nødvendig, ta en lur eller periodiske pauser i løpet av dagen.

Spis et sunt kosthold. Eliminere fet og stekt mat fra kostholdet ditt og spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Spis 4-6 små måltider gjennom dagen, og ta en pre-natal vitamin til å motta din daglige tilførsel av næringsstoffer og mineraler.

Reduser saltinntaket. Salt øker blodtrykket. Begrens inntaket av bearbeidet eller hermetisk mat, og drikke rikelig med vann for å skylle overflødig natrium fra kroppen din.

Delta i lav-effekt øvelser. Gravide kvinner bør ikke engasjere seg i livskraftige treningsøkter. Imidlertid kan lav effekt øvelser som pilates, yoga, svømming og turgåing redusere blodtrykket og forbedre din generelle helse.

Hint

 • Hold deg unna sigaretter og alkohol. Røyke sigaretter og drikke alkohol kan påvirke babyens helse. I tillegg kan disse vanene øke blodtrykket mens gravid.

Hva er normal blodtrykk på en gravid kvinne?

Som blod kurs gjennom blodårene dine, utøver det press på blodårene. Hvor mye press bestemmer blodtrykket, som er registrert som et forhold mellom to tall: det første nummeret er det systoliske lesing og det andre tallet er det diastoliske lesing.

Normal Range

Normalt blodtrykk er noe mindre enn 120/80. Readings of 120-139 / 80-89 anses prehypertension og noe over 140/90 regnes som høyt blodtrykk (hypertensjon). Det normale utvalget av blodtrykket er det samme for gravide kvinner som det er for alle andre.

Gestational hypertensjon

Noen kvinner utvikler høyt blodtrykk mens de er gravide. Hvis det utvikler seg etter sin 20. svangerskapsuke, det kalles gestational hypertensjon. Kvinner som opplever gestational hypertensjon vanligvis finne at deres blodtrykket tilbake til det normale etter at de føder.

Kronisk hypertensjon

Kvinner som utvikler høyt blodtrykk før sin 20. svangerskapsuke, eller hvis blodtrykket er fortsatt høy i minst 12 uker etter at de føder anses å ha kronisk hypertensjon. Denne tilstanden er mer alvorlig enn gestational hypertensjon og bør behandles av lege.

Effekter

Kvinner som har enten gestational hypertensjon eller kronisk hypertensjon er i faresonen for svangerskapsforgiftning og svangerskapsforgiftning. Preeklampsi er diagnostisert når en gravid kvinne har høyt blodtrykk og protein i urinen. Symptomer inkluderer hodepine og hevelse. Hvis venstre ubehandlet, kan preeklampsi føre til eklampsi, som er en alvorlig tilstand som forårsaker seizers og kan føre til alvorlige skader eller dødsfall for foster og mor i alvorlige tilfeller. I tillegg til disse svært alvorlige forhold, kan lav fødselsvekt og en tidlig levering også skyldes høyt blodtrykk under svangerskapet.

Advarsel

Eldre gravide kvinner, kvinner som er gravid med multipler og kvinner som hadde høyt blodtrykk før de blir gravide er mest utsatt for å utvikle svangerskapsforgiftning og svangerskapsforgiftning. Gravide kvinner i disse kategoriene skal ha sitt blodtrykk kontrollert regelmessig.

Høyt blodtrykk medisin for gravide

Høyt blodtrykk under svangerskapet krever spesiell omsorg og vanligvis har en av tre årsaker. Den første er gestational hypertensjon, diagnostisert når en gravid kvinne utvikler høyt blodtrykk like før levering, uten andre symptomer. Noen kvinner har kronisk hypertensjon - høyt blodtrykk som enten begynner før 20. svangerskapsuke, eller før en kvinne blir gravid. Noen kvinner vet ikke at de har høyt blodtrykk før de blir gravide. Til slutt, graviditet induserte hypertensjon (PIH), også kjent som svangerskapsforgiftning eller toxemia, er når høyt blodtrykk utvikler etter 20. uke av svangerskapet og er ledsaget av andre symptomer, inkludert hevelse, magesmerter, og protein i urinen. Behandlingen avhenger av hva som forårsaker blodtrykket til å være høy.

Svangerskapsforgiftning

Siden den eneste kuren for svangerskapsforgiftning, eller PIH, er levering av barnet, behandling avhenger av hvor nær du er til å levere. Hvis barnet er modent nok, vil legen indusere levering umiddelbart. Men hvis barnet er mindre enn 37 uker av svangerskapet, kan legen forskrive blodtrykket medisiner og sengeleie for å fortsette svangerskapet.

Svangerskaps Hypertensjon

Siden gestational hypertensjon forekommer svært nært til levering, er medisiner vanligvis ikke foreskrevet for denne tilstanden. Men legen vil overvåke deg nøye for å sikre at det ikke blir til PIH.

Kronisk hypertensjon

Hvis du allerede tar medisiner for høyt blodtrykk før du blir gravid, vil du legen mest sannsynlig vil du fortsette å ta medisinen. Men kanskje han trenger å justere din nåværende dose, siden blodtrykket en tendens til å falle i løpet av de to første trimester av svangerskapet. Eller så kan han skifte til noe som er mer trygt for barnet.

Legemidler for å unngå

Eventuelle medisiner tatt under svangerskapet kan potensielt påvirke babyen, men noen er sikrere enn andre. Angiotensin-konvertering enzym (ACE) hemmere, ofte foreskrevet for høyt blodtrykk, ikke regnes som trygge under svangerskapet. Ifølge en studie publisert av The American Family Lege, det er betydelig bevis for at disse stoffene kan hindre barnets nyrer fra å utvikle riktig og kan føre til fosterdød. Legemidler i denne kategorien omfatter Lotensin, Accupril, Altace og Vasotec, blant andre.

Trygge medisiner

FDA har ansett narkotika aldomet og Visken som "vanligvis trygt" under svangerskapet. Bivirkninger kan være tørr munn og søvnighet. Mange leger føler at stoffet nifedipin (merkenavn Procardia og Adalat) er også trygt, selv om det ikke har blitt grundig studert av FDA.

Advarsel

Høyt blodtrykk under svangerskapet er en potensielt alvorlig tilstand for både deg og babyen din. Din helse og dosering av medisiner må overvåkes hele. Ta alle medisiner nøyaktig som foreskrevet, og holde alle dine prenatal avtaler med legen din for å bidra til å sikre en sunn levering.

Hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom

Hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom


Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, fører til en kvinne ikke eggløsning regelmessig, noe som er en årsak til infertilitet. Åtte til 10 prosent av kvinner lider av denne tilstanden. En kvinne med PCOS kan ha cyster på eggstokkene, og hun også kan ha hormonelle svingninger som ikke bidrar til å bli gravid eller opprettholde en graviditet. Med behandling, men mange kvinner med PCOS er i stand til å ha en baby.

Hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom

Se din ob-gyn eller en reproduktiv endokrinolog. Legen kan kjøre tester for å finne ut om du har eggløsning, hvor ofte du har eggløsning, og om du har nok progesteron og andre hormoner for å opprettholde en graviditet.

Ta lavdose fruktbarhet narkotika for å forårsake eggløsning. Mange kvinner med PCOS ikke eggløsning regelmessig eller i det hele tatt. Medisiner som Clomid og Femara be kroppen til eggløsning. Disse eggløsning-indusere kan tas med eller uten andre rusmidler for å hjelpe du har eggløsning.

Tid samleie for å dra nytte av dine mest fruktbare dager, mens på Clomid eller Femara. I noen tilfeller kan legen anbefale intrauterin inseminasjon i løpet av de mest fruktbare tider. Hvis legen din anbefaler dette, følger hans instruksjonene nøye.

Vurder å bruke injiserbare hormoner for å få deg til å eggløsning hvis Clomid eller Femara ikke fungerer. Det er noen bekymringer om injiserbare hormoner forårsaker flere fødsler, så diskutere dette med legen din.

Tenk in vitro-fertilisering (IVF). Du vil gi deg selv injiserbare hormoner for å hjelpe flere egg modnes. Legen din vil fjerne disse eggene og kombinere dem med partnerens sæd. Når embryoer skjemaet, vil en eller flere implanteres i livmoren din. Det er svært viktig å følge legens anvisninger nøye når du går gjennom en IVF syklus.

Hint

 • Mens du venter å se din lege, holde et diagram av dine sykluser, inkludert dine daglige våkne temperaturer. En oversikt vil hjelpe legen din for å se på et øyeblikk om du har eggløsning eller ikke. Spør legen din om screenings for andre helsemessige bekymringer, for eksempel diabetes eller høyt blodtrykk. Kvinner med PCOS kan være mer utsatt for disse sykdommene.

Hva er den ideelle alder for å bli gravid?

Hva er den ideelle alder for å bli gravid?


Alder er en viktig faktor i å bestemme den ideelle tiden å bli gravid. En kvinnes kropp forandrer hele hennes levetid og er best i stand til å bære et friskt barn i en viss alder. Men hennes fysiske tilstand er bare én faktor. En eldre kvinne kan være mer erfarne og i stand til å oppdra et barn.

Farene ved en Teenage graviditet

I USA, om lag en halv million tenåringer føder hvert år. Babyer født til tenåringsmødre har større risiko for prematur fødsel, lav fødselsvekt, og død. Unge mødre er mer sannsynlig å ha svangerskapskomplikasjoner, og lider av anemi eller høyt blodtrykk. Videre er spedbarnsdødeligheten større blant barn født av mødre under 20.

Dette er delvis på grunn av mødrene ikke være fysisk klar til å bære et barn, men sosiale faktorer spiller også en rolle. Tenåringsmødre er vanligvis ikke følelsesmessig eller økonomisk klar til å få barn. De er mindre tilbøyelige til å oppsøke svangerskapskontroll og mer sannsynlig å røyke eller drikke under svangerskapet. Når barnet er født, tenåringer ofte ikke har ressurser tilgjengelig for å oppdra barnet.

En graviditet ved 20 er fysisk Ideal

Fysisk, den ideelle alder for å bli gravid er mellom 18 og 20. Dette er når en kvinne er mest sannsynlig å bringe hennes baby til termin uten noen komplikasjoner. På denne tiden er hun fysisk friske og fruktbare. Studier viser en kvinnes fruktbarhet begynner å avta etter fylte 20 og vil synke stadig raskere etter 35.

Imidlertid må en kvinne vurdere andre faktorer. Et barn er en langsiktig investering og en kvinne må være følelsesmessig og økonomisk klar. Hun bør vurdere om hun kan gi barnet en kjærlig, sunt hjem og en god utdannelse. Hun bør også vurdere hvordan et barn vil påvirke sin egen karriere, livsstil og ambisjoner.

Risikoen for graviditet siste 35

Mange kvinner venter med å få barn før etter at de har opplevd mer av livet, reist verden, eller etablert sine karrierer. Mange kvinner vurdere 35 og opp den ideelle alder for å bli gravid. I 2004, ett av fem kvinner i USA fikk sitt første barn etter å ha truffet 35. Fysisk dette er ikke den ideelle alder for å bli gravid. Eldre kvinne produserer mindre progesteron, et viktig hormon som hjelpemidler egg implantasjon i livmorslimhinnen. Eldre kvinne er dermed mindre sannsynlig å bli gravid naturlig. De er også mer sannsynlig å lide en spontanabort.

Til tross for komplikasjoner, er det mange eldre kvinner gjerne bringe sunne babyer til termin.

Føler Readt

Naturligvis skal en kvinne tenke å ha barn bare når hun føler seg klar for å bli gravid, fysisk, følelsesmessig og økonomisk. Dette kan skje i en alder annet enn det som vanligvis anses ideelt.

Er det vanskelig å bli gravid med PCOS?

Polycystisk ovariesyndrom, også kjent som PCOS, er den ledende årsaken til kvinnelig faktor ufruktbarhet i USA. Det påvirker omtrent én av 10 kvinner. Årsakene til PCOS er ikke godt forstått og behandling er begrenset til å ta opp de symptomene som det er i dag ingen kur. Ubalanse i hormoner forårsaker overskytende mannlige hormonnivåer, manglende eller lange menstruasjonssykluser der eggløsningen ikke kan oppstå, og insulinresistens. Alle disse faktorene kombinert føre til problemer som kan gjøre det vanskelig for en kvinne med polycystisk ovariesyndrom å bli gravid.

Symptomer

Symptomene på polycystisk ovariesyndrom varierer fra kvinne til kvinne. De kan inneholde fraværende eller lange menstruasjonssykluser, manglende eggløsning, insulinresistens, mannlig mønster skallethet, vektøkning, kviser og fet hud. Disse symptomene er forårsaket av ubalanse av hormoner i forbindelse med PCOS. Symptomene kan variere fra mild til alvorlig. Mange kvinner vet ikke at de har PCOS før de forsøker å bli gravide. Polycystisk ovariesyndrom kan ikke helbredes, slik at behandlingen består av å behandle individuelle symptomer i stedet for den tilstand som helhet.

Diagnose

Blir diagnostisert med polycystisk ovariesyndrom er vanligvis gjort av en endokrinolog. Denne lege vil rekkefølgen bloodwork for å vise balansen av hormoner som er tilstede i kroppen. En kvinne med PCOS kan vise forhøyet androgen - mannlig hormon - nivåer samt muligens med insulinresistens. Testing for PCOS må kanskje gjøres på enkelte punkter i menstruasjonssyklusen. Hvis ingen syklus er til stede, kan man bli indusert for testing.

Behandling

Behandling av polycystisk ovariesyndrom er behandle symptomene. Vanlig brukte behandlinger for kvinner som ønsker å bli gravid omfatter bruk av clomiphene citrate (Clomid) for å indusere eggløsning. Dette er ofte gjort i forbindelse med bruk av metformin (Glucophage) for å bekjempe insulinresistens og øke eggkvalitet å øke sjansene for en naturlig befruktning. Injectible stoffer som Gonal-F og Follistim også kan brukes til å stimulere eggløsning, med HCG utløser gitt å vite den eksakte datoen for eggløsning så befruktning kan være målrettet.

Fertilitet

I mange tilfeller kan naturlig befruktning ikke forekomme. Dette kan skyldes mange faktorer, slik som den kvinne som ikke responderer på behandling med medikamenter alene. I disse tilfellene kan intrauterin inseminasjon (IUI) og in-vitro ferilization (IVF) øke sjansene for unnfangelse. Med IUI, er eggløsning tidsbestemt og i noen tilfeller induserte, og sperm settes via kateter inn i uterus direkte. Siden mange fruktbarhet medisiner kan redusere tilstedeværelsen av fruktbare cervical mucus for sædcellene å leve i, kan denne behandlingen omgå dette problemet. En annen bane til unnfangelse er IVF, der egg er høstet og embryoer dyrket, deretter re-implantert til en nøye overvåket livmorslimhinnen. Disse alternativene kan være ganske dyre, men har gode suksessrate for kvinner med PCOS.

Advarsel

Polycystisk ovariesyndrom presenterer noen risiko for både mor og baby når unnfangelsen er oppnådd. Det er en høyere risiko for svangerskapsdiabetes, spontanabort og høyt blodtrykk. I mange tilfeller er behandling med metformin fortsatte gjennom hele svangerskapet. Metformin er et klasse B narkotika antas ikke å forårsake noen skadelige føtale bivirkninger. Kvinner med PCOS er nøye overvåket under svangerskapet for å fange potensielle problemer raskt, og bør rådføre seg med sin lege ofte.

Sikker Vekttap mens gravide

De fleste leger er enige om at gravide ikke bør prøve å gå ned i vekt. Imidlertid bør gravide ikke få for mye vekt heller. Generelt, leger tyder på at en sunn vektøkning under svangerskapet er ca 25-35 pounds for den gjennomsnittlige størrelsen kvinne. Imidlertid er anbefalingen for overvektige kvinner mellom 11 og 20 pounds med en hastighet på 2 til 3 pounds en måned.

BMI

Faktum er at noen overvektige kvinner, faktisk gå ned i vekt når de er gravide, spesielt i de første få måneder, noen ganger på grunn av morgenkvalme og andre ganger på grunn av det faktum at de er bedre å spise og å utøve mer. Leger ofte avgjøre om det er sunt for en overvektig kvinne å kaste pounds under graviditet ved å bruke hennes body mass index (BMI). Din BMI er forholdet mellom høyde og vekt, og legen din kan hjelpe deg å beregne det. Mange vil si at hvis din BMI er over 25 så kan du råd til å miste litt vekt og har fortsatt en sunn graviditet. Faktisk, overvektige kvinner er mer utsatt for høyt blodtrykk, svangerskapsdiabetes, og andre helseproblemer under graviditet. Så det er viktig at disse kvinnene gjør alt de kan for å være så sunn som mulig.

Healthy Eating

Ditt første steg mot sikker vekttap under svangerskapet er å sikre at du spiser et sunt, velbalansert kosthold som gir babyen all den næring den trenger. Får nok protein er ikke bare viktig for barnet, men også for å hjelpe deg å holde blodsukkeret stabilt, så sørg for å inkludere protein i alle måltider og snacks hele dagen. Også, ikke spise store måltider. Du er bedre å spise flere små måltider, og tro det eller ei, spise ofte kan bidra til å redusere kvalme.

Ikke hoppe å spise første tingen i morgen, fordi å ha en godt balansert frokost med tilstrekkelig protein, karbohydrater, fiber og fett kan hjelpe deg å føle deg bedre hele dagen lang. Sørg for at karbohydrater kommer fra frukt, grønnsaker og hele korn i stedet for fra junk mat som ikke har noen næringsverdi. Prøv å spise magre proteiner i stedet for høy fett seg, og være forsiktig med å spise umettet fett som oliven, raps, og peanut oljer i stedet for mettet og herdet som finnes i margarin, palmeolje, og animalsk fett.

Du må også sørge for at du får rikelig med folsyre og jern i kosten, så ta deg prenatal vitamin hver dag. Hvis du tar dette vitamin gjør at du føler deg kvalm, prøve å ta det i midten av dagen rett etter at du har spist noe. Holde en matdagbok kan hjelpe deg å holde styr på hva du spiser og er noe du kan dele med din lege eller ernæringsfysiolog for å sikre at du er på sporet.

Trening

Sammen med et sunt kosthold, bør gravide trene, ikke bare fordi det kan hjelpe deg å miste vekt trygt, men også fordi det kan hjelpe deg å bygge opp utholdenhet du trenger for arbeidskraft og levering. Selv om du ikke er noen som normalt funker, kan du med legen din tillatelse, starte når du er gravid. Nøkkelen er å begynne sakte og ikke overdrive det. For aerobic condition, starte med 15 minutter om dagen og jobbe opp til 30 minutter en dag med lav innvirkning aktiviteter. Prøv ting som turgåing, bading, og sykle den stasjonære sykkelen, og pass på å ikke la pulsen være mer enn 140 slag per minutt. Riding en vanlig sykkel kan være farlig som kan ridning og noen kontaktsport. Du bør også unngå å ligge flatt på ryggen, sit ups, og noen kraftige mage aktiviteter etter første trimester. For en balansert arbeid ut, inkluderer noen milde stretching og toning øvelser som de som finnes i en yoga klasse spesielt rettet mot gravide kvinner.

Kan du ta alli hvis du er gravid?

Vekttap er en felles bekymring for kvinner, og gravide kvinner er ikke noe unntak. Alli, en over-the-counter vekttap supplement, bør bare brukes etter avtale med lege.

Identifikasjon

Alli, eller Orlistat, er en ikke-reseptbelagte vekttap hjelpemiddel. Den er tilgjengelig i pilleform på de fleste apoteker. Alli ble godkjent av FDA som av februar 2007, og er den første offisielt godkjente over-the-counter vekttap narkotika i USA.

Bruksområder

Alli er ofte brukt til å behandle fedme, særlig i de med høyt blodtrykk, diabetes og høyt kolesterol.

Funksjon

Alli funksjoner ved å forårsake tarmen å absorbere mindre fett. Dette fører til en reduksjon i kalori absorpsjon, noe som kan føre til vekttap observeres. Leger anbefaler å kombinere Alli med et vekttap program for å oppnå de beste resultatene.

Alli og graviditet

Siden Alli reduserer mengden fett som absorberes av kroppen, bør gravide nøye vurdere om de virkelig trenger å bruke den. Under graviditet, er vektøkning viktig for fosterets vekst og mors velvære. I tillegg kan Alli hindre kroppens opptak av andre viktige vitaminer.

Advarsel

Selv om medisinsk forskning ennå ikke har identifisert noen konkrete bevis på at Alli kan skade gravide mødre eller ufødte babyer, FDA har klassifisert det som en kategori B stoffet. Den amerikanske Graviditet Association gir en nyttig beskrivelse av Kategori B graviditet narkotika: "Kategori B:. Ingen bevis for risiko hos mennesker Tilstrekkelig, velkontrollerte studier på gravide kvinner har ikke vist økt risiko for føtale abnormaliteter tross negative funn hos dyr, eller i fravær av adekvate studier på mennesker, dyr studier viser ingen fosterets risiko. Sjansen for skade på fosteret er ekstern, men er fortsatt en mulighet. "

Er det mulig å bli gravid under overgangsalder?

Menopause er definert som den faste ende av menstruasjon. Siden regelmessige menstruasjonsperioder blir assosiert med fruktbarhet, er det antatt at fruktbarheten slutter med vanlig månedlig menstruasjon. Misforståelse forholdet mellom menstruasjon og eggløsning kan føre til uplanlagte graviditeter.

Fakta

En kvinne har ikke angitt menopause før 12 måneder er gått uten en menstruasjon. Mange uplanlagte graviditeter i eldre kvinner skje før denne 12 måneders perioden er utløpt. Ifølge Merck Medical Library, bør prevensjon fortsette for hele året etter at den siste menstruasjonssyklus.

Misforståelse

Uregelmessig menstruasjon forbundet med fallende hormonnivåer (perimenopause) ikke signalisere slutten på eggløsning. Hormoner som stimulerer egg vekst og utslipp er fortsatt aktive og graviditet er fortsatt mulig.

Betydning

Graviditet etter 35 år regnes som høy risiko. Eldre kvinner er mer sannsynlig å ha kroniske helseplager, som høyt blodtrykk (hypertensjon), som kan forverres under graviditet. Svangerskapsdiabetes er også mer vanlig med svangerskap senere i livet.

Betraktninger

Ifølge The American Congress of Obstetrics og Gynekologer, premature fødsler og dødfødsler er hyppigere med perimenopausal svangerskap. Legen kan tilby genetisk testing, fordi fødselsskader, som Down syndrom, er mer vanlig i babyer født til eldre mødre.

Forebygging / løsning

Spør gynekolog for hormon testing. Når du har bekreftet din oppføring i overgangsalderen, kan du ikke bli gravid. Prevensjon er ikke nødvendig.

Slik bruker ACE-hemmere å senke høyt blodtrykk

Slik bruker ACE-hemmere å senke høyt blodtrykk


ACE-hemmere, kjent som ACE-hemmere, er foreskrevet av leger for å senke høyt blodtrykk på grunn av medisinen effektivitet i å slappe av blodårene. De gjør dette ved å bekjempe et kjemikalie som kalles angiotensin II, som fører til at musklene rundt blodårene til å trekke seg sammen og presse fartøyet. ACE-hemmere angripe enzymet ved å bremse sin aktivitet, og dermed gjør at blodårene til å forstørre og hjelpe hjertet å pumpe blodet lett i hele kroppen. I tillegg til å behandle høyt blodtrykk, er ACE-hemmere brukes til å forbedre sviktende hjerter og hindre alvorlige nyreskader hos personer som lider av høyt blodtrykk eller diabetes. Les videre for å lære hvordan du bruker ACE-hemmere å senke høyt blodtrykk.

Slik bruker ACE-hemmere å senke høyt blodtrykk

Følg doseringskrav og sammenligne testresultatene med tidligere målinger for å måle suksess i å senke blodtrykket. Basert på resultatene, kan legen din øke eller redusere ditt daglige medisiner inntak.

Dokument alle bivirkninger og bestemme hva som er akseptabel og som er utålelig. ACE-hemmere er vanligvis godt mottatt av pasienter, men potensiell helserisiko kan oppstå dersom du lider av alvorlig hjerte-eller nyresykdom.

Vær oppmerksom på din kalium inntak, som ACE-hemmere kan øke blod nivåer av kalium, som kan bli potensielt skadelig hvis ikke korrigert.

Sjekk med legen din før du bruker aspirin og lignende anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen. Disse medikamentene kan redusere effekten av ACE-hemmere i å senke blodtrykket.

Unngå å røyke eller drikke alkohol overdrevet, som både aktiviteter vil dramatisk redusere virkningen ACE-hemmere vil ha i behandling av høyt blodtrykk.

Snakk med legen din om hvordan du kan innlemme et sunt kosthold og god trening plan i din daglige rutine. En sunn kropp er mer tilbøyelige til å akseptere medisiner inn i sitt system, noe som resulterer i at du opplever maksimal effekt av ACE-hemmere på å senke høyt blodtrykk. For eksempel kan reduksjon av koffein og saltinntaket til ikke mer enn to kopper kaffe eller fire gram salt pr dag senke blodtrykket naturlig med opptil fem prosent.

Vær forsiktig når du kombinere ACE-hemmere med andre anti-hyperintensive medisiner. Nesten 55 prosent av kaukasiere svare positivt på ACE-hemmere og erfaring god blodtrykkskontroll. Afrikansk-amerikanere vanligvis krever høyere dosering mengder og ofte oppleve de mest vellykkede resultatene når ACE-hemmere er kombinert med diuretika.

Hint

 • ACE-hemmere skal ikke forskrives til personer som er gravide eller lider av alvorlig nyresykdom.

Hvordan å sammenligne høyt blodtrykk medisiner

Hvordan å sammenligne høyt blodtrykk medisiner


Hypertensjon, mer vanlig referert til som høyt blodtrykk, er en vanlig tilstand i dagens samfunn. Det er mange faktorer som kan føre en til å ha forhøyet blodtrykk. Sammen med endringer i livsstil, vil leger ofte anbefaler medisiner tas for å bidra til å senke høyt blodtrykk lesing til en mer akseptabel rekkevidde. Ut av alle de forskjellige medisiner tilgjengelig for hypertensjon, hvordan kan du bestemme hvilken du skal ta? Det første du trenger å gjøre er å sammenligne alle de forskjellige blodtrykket medisiner på markedet i dag. Her ser du hvordan.

Hvordan å sammenligne høyt blodtrykk medisiner

Den første store typen høyt blodtrykk medisiner for å se på er at av vanndrivende. Det er tiaziddiuretika, loop-diuretika, kaliumsparende diuretika og flere andre typer. De opptrer på samme måte: ved å forårsake at kroppen til å skille ut mer natrium og væske, som derved slapper av trykket inne i det kardiovaskulære system. Diuretika er spesielt bra for pasienter som er overvektige og for afrikansk-amerikanere.

Den neste store typen høyt blodtrykk medisiner for å undersøke kommer i form av ACE-hemmere, ellers kjent som ACE-hemmere. ACE-inhibitorer virker ved å interferere med etableringen av et enzym som er nødvendig for å produsere et kjemisk stoff som kroppen produserer naturlig for å innsnevre blodårene. ACE-hemmere er spesielt indisert hos pasienter med avansert hjertesykdom eller diabetes.

Angiotensin II-reseptorblokkere, kjent mer vanlig som ARB, er den neste store klassen av høyt blodtrykk medisiner folk flest bør vurdere. De virker på samme måte som ACE-inhibitorer, men ved å blokkere et hormon som i stedet for et enzym, og er bra for de for hvem bivirkninger av ACE-inhibitorer er for stort. ARB bør ikke tas av gravide kvinner, derimot, eller av kvinner som prøver å bli gravide.

Betablokkere er neste medisinering klasse som ofte brukes til å kontrollere høyt blodtrykk. Disse medikamentene virker ved å endre frekvensen og intensiteten av hjertets juling, noe som senker blodtrykket. Betablokkere er gode alternativer for de med angstlidelser som er delvis å forårsake for deres underliggende hypertensjon.

Den neste store klassen av høyt blodtrykk medisiner for å se på er de kalsiumblokkere. Disse virker ved effektivt å redusere mengden av hjerte-sammentrekning som finner sted inne i pasientens kropp. De er særlig indikert for afro-amerikanere og for de som har problemer med å senke sitt inntak av natrium og for hvem diuretika rett og slett ikke er effektive nok.

Den nest siste klasse av høyt blodtrykk medisiner for å vurdere er de vasodilatorer, som effektivt slappe av muskelvev i blodårene, og dermed senke blodtrykket. Dette er ofte en siste dtich blodtrykk medisiner og bør ikke tas unntatt under streng medisinsk observasjon og i tilfelle av hypertensive kriser.

Direkte renininhibitorer er den siste medisinen Type som vanligvis brukes som behandling for høyt blodtrykk. Disse stoffene er relativt ny i den medisinske verden og er generelt mindre populært fordi langsiktig effektivitet og bivirkninger er ikke kjent ennå. Gravide kvinner bør ikke ta direkte reninhemmere.

Hint

 • * Snakk med legen om hvilken type medisin du føler kan være best for deg og fortelle dem hvorfor. De kan godt skrive deg en resept på det basert på din anbefaling.
 • * Kombiner lege anbefalte livsstilsendringer med medisiner for å mest effektivt redusere høyt blodtrykk.
 • * Følg alltid legens instruksjoner angående din medisinering.

Hvordan bruke betablokker til senke høyt blodtrykk

Betablokkere reduserer nerveimpulsene til hjertet og blodårene. Dette gjør at hjertet slår langsommere og med mindre kraft. Blodtrykket synker og hjertet arbeider mindre hardt. Senke blodtrykket bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag. Denne artikkelen vil beskrive hvordan du bruker betablokker for å senke blodtrykket.

Hvordan bruke betablokker til senke høyt blodtrykk

Hvordan bruke betablokker å senke blodtrykket

Planlegge en avtale med legen din dersom du tror du migh har høyt blodtrykk. Symptomer på høyt blodtrykk kan omfatte: Svimmelhet, tretthet, lav arbeidstoleranse, kvalme, tetthet, trykk eller smerte i brystet eller armene, og en konsekvent blodtrykk lesing av 140/90 eller større eller en blodtrykksmåling gående høyere enn din baseline blodtrykk

Få en resept fra legen din hvis du er diagnostisert med høyt blodtrykk. Det finnes mange forskjellige typer betablokkere. Mengden av medisin som du må ta, kan variere. Resept for betablokkere kan inneholde: Atenolol (Tenormin), Betaxolol (Kerlone), Bisoprolol / hydroklortiazid (Ziac), Bisoprolol (Zebeta), Metoprolol (Lopressor, Toprol XL), nadolol (Corgard) og Propranolol (Inderal) for å nevne noen . Sørg for å fylle resept så snart som mulig. Dette vil bidra til å redusere graden av symptomene oppleves av høyt blodtrykk.

Snakk med legen din om din medisinske historie før du begynner å bruke betablokkere. Risikoen ved å ta medisinen må veies opp mot fordelene. Du bør snakke med legen din hvis du bestemmer deg for å ta en beta-blocker: La legen vite om du har allergi mot mat eller fargestoffer fordi betablokkere kan gjøre dine allergiske reaksjoner verre. Du bør også la legen vite om du tenker på å bli gravid, hvis du er gravid, eller du ammer barnet ditt. Legen må også vite om du er over 60, har hjertesykdom eller dårlig sirkulasjon til hender eller føtter, har en langsom hjerterytme (bradykardi) eller hjerteblokk, eller har astma. Betablokkere kan gjøre disse forholdene verre.

Les etiketten på resept flasken. Så snart du får din resept, sørg for at det er ditt navn på etiketten, og at medisinen navn og dosering er riktig. Sørg for å lese hele etiketten hver gang før du tar noen av pillene.

Følg instruksjonene nøye som anvist av legen din. Når du tar noen medisiner, som betablokkere, anbefales det å drikke et glass vann med pillene dine.

Ta medisinen på samme tid hver dag. Tar betablokkere på samme tid hver dag hjelper deg å utvikle en rutine som kan være lett husket, samt opprettholde et jevnt nivå av medisinen i kroppen din.

planlegge regelmessige kontroller med legen din for å evaluere effekten av medisinen og høyt blodtrykk.

Hint

 • Betablokkere er et godt førstevalg for høyt blodtrykk behandling hos personer med angstlidelser.
 • Kombinere en lav dose vanndrivende med en betablokker medisin kan forsterke medisinens blodtrykkssenkende effekter uten å forårsake andre bivirkninger.
 • Det er viktig å ta høyt blodtrykk medisiner daglig som forskrevet.
 • Husk å ta medisiner. Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker det. Ikke ta betablokker hvis det har gått mer enn 12 timer siden du gikk glipp av siste dose. Vent og ta neste dose til vanlig tid.

Hvordan å behandle hypertensjon når gravid

Gravide kvinner med hypertensjon er delt inn i to grupper - (. Gestational hypertensjon) de som hadde høyt blodtrykk før de ble gravid (kronisk hypertensjon) og de som utviklet høyt blodtrykk fordi de ble gravid behandling av hypertensjon under svangerskapet er annerledes enn ved behandling av høyt blodtrykk utsiden av svangerskapet. Hovedmålet under behandling av gravide kvinner er å hindre alvorlige komplikasjoner som kan true mor og barn, slik som svangerskapsforgiftning, hjerteproblemer under fødsel, langsom fostervekst, for tidlig fødsel, morkakeløsning og dødfødsel. Leger generelt tilbyr følgende behandlinger.

Hvordan å behandle hypertensjon når gravid

Se legen din regelmessig og diskutere alle alternativer. Å være klar over hva som kan skje hjelper deg å bestemme hvilken behandling alternativer som er best.

•  Vurder sengeleie for gestational hypertensjon. Selv om resultatene er blandet, i tilfeller der det er problemer med blodstrømmen gjennom morkaken, begrense din aktivitet gir flere fordeler. Verve hjelp av venner og slektninger for å hjelpe til med oppgaver du ikke lenger er i stand til å gjøre.

Ta lav dose aspirin på 60 mg daglig. Noen leger mener pasienter med kronisk hypertensjon nytte av dette.

Ta kort sikt blodtrykk medisiner hvis blodtrykket er svært høy (150 over 100 eller flere). Narkotika oftest foreskrevet er Labetalol (en betablokker), vedvarende utgivelsen nifedipin (en kalsiumkanalblokker), umiddelbar løslatelse nicardipin (en kanal blocker), eller Hydralazine. Dersom en av disse ikke vil kontrollere blodtrykket ditt, er noen ganger brukt diazoksid å umiddelbart lavere blodtrykk.

Velg langsiktige reseptbelagte legemidler for behandling som har til å fortsette i uker eller måneder. Mest brukt for gravide kvinner med hypertensjon, er Labetalol anses å være tryggere for bruk under graviditet. Andre medikamenter som kan brukes for langsiktig bruk er Methyldopa eller nifedipin (en langtidsvirkende kalsiumkanalblokker).

6 Vent foreslåtte tester. En ultralyd bør gjøres på 16 til 20 uker, slik barnets vekst kan evalueres. De fleste leger gjør en "ikke-stresstest", og fostervann indeks eller en biofysisk profil hver uke mot slutten av svangerskapet. Hvis barnet ser ut til å være i faresonen, vil legen din vil overvåke tettere og kan levere tidlig; ellers, de fleste kvinner med ukomplisert svangerskaps hypertensjon har normal leveringstid på full sikt.

Hvordan å senke blodtrykket mens gravid

Hvordan å senke blodtrykket mens gravid


De fleste kvinner som har et høyt blodtrykk svangerskapet har komplikasjoner ved graviditet. Så lenge du er kontinuerlig overvåket under graviditet risikoen er minimal. Hvis blodtrykket forverres den kan gå inn i preeklampsi, som er et alvorlig blodtrykket tilstand, som skjer i svangerskapet; det er derfor det er så viktig å bli overvåket.

Hvordan å senke blodtrykket mens gravid

Selv skjønt narkotika er en god form for behandling for høyt blodtrykk er det mange som ikke er trygge under svangerskapet. Det er mange medisiner for å behandle høyt blodtrykk, men hvis du har et høyt blodtrykk graviditet de med ACE-hemmere og angiotensin reseptorblokkere, eller betablokkere ha skadelige bivirkninger. De bør kun gis under nøye vurdering av lege. Metyldopa har vært den beste stoffet studert for graviditet høyt blodtrykk med de beste resultatene. Dette er noen av måtene å behandle høyt blodtrykk og
ower blodtrykket mens gravid

kvinner med høyt blodtrykk graviditet bør alltid få nok hvile. Tar en lur i løpet av dagen, og ikke bli for overtrøtt. Det er ikke uvanlig for gravide å være på sengeleie før levering.

Hold alle dine prenatal lege avtaler, som det er så viktig overvåkes for høyt blodtrykk graviditet tilstand.

Hvis du er foreskrevet høyt blodtrykk medisiner, er det viktig å ta dem for å senke blodtrykket som du er fortsatt i faresonen for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Legen din vil foreskrive den sikreste medisiner for å behandle høyt blodtrykk. Hvis preclampsia forblir ubehandlet kan det noen ganger bli fatalt for barnet eller mor.

Spis sunn mat inkluderer en rekke matvarer fra næringspyramiden, slik at du kan få masse vitaminer og mineraler i kostholdet ditt. Det er spesielt viktig hvis du har et høyt blodtrykk svangerskapet for å spise godt og få all den næring du trenger. Få massevis av kalsium for sterke bein. Kvinner som er gravide trenger 300 ekstra kalorier per dag. Spis mat som er høy i folsyre. Det er bedre å spise 4-6 små måltider om dagen for å få den næringen du trenger. Prøv å ikke spise for mange tomme kalorier, og begrense koffein også.

Ta prenatal vitaminer som de er en stor kilde til vitaminer og mineraler du ikke regelmessig får i kostholdet ditt. De gir babyen din kick start de trenger.

Limit Salt inntak. Ikke legg til salt til mat. Mange av våre bearbeidet mat har salt alle klare lagt til dem. Salt vil gjøre bena og føttene hovne opp, og blodtrykket til å gå opp.

Overvåk vekt og få rikelig med mosjon. Turgåing og svømming er bra for deg når du er gravid og under en høyt blodtrykk graviditet. Overvåk vektøkning, og holde den under kontroll vil senke blodtrykket. Å få til mye vekt streker ditt hjerte, og du ikke trenger det når du er gravid.

Kjenn dine begrensninger. Ikke vær røyke, drikke eller ta illegale rusmidler.

Hvordan å bruke naturlige Diuretika å behandle høyt blodtrykk

Når du har blitt diagnostisert med høyt blodtrykk, er legen din sannsynligvis vil sette deg på flere reseptbelagte medisiner som vil bidra til å senke det. Blant de typer medisiner vanligvis foreskrevet er vanndrivende, som hjelpemiddel i å bli kvitt overflødig væske buildup, på grunn av faktorer som for mye salt i kosten. Diuretika få deg til å urinere og fjerne væskeansamlinger. Som enhver reseptbelagte stoffet, men bærer de enkelte ubehagelige bivirkninger. Hvis du ønsker å prøve naturlige diuretika i stedet, er det noen alternativer til konvensjonelle medisiner. Sjekk alltid med legen din før du bruker dem, men.

Hvordan å bruke naturlige Diuretika å behandle høyt blodtrykk

•  Spis vannmelon. Det er en deilig måte å bli kvitt vann oppbevaring. Vannmelon er en stor, sesongens frukt med en hard grønn skall og kjøtt som er rødt, rosa eller oransje. Siden vannmeloner er 92% vann, de hjelper til å øke vannlating. Kvinner som er gravide eller ammer kan spise vannmelon uten problem.

Drikk en kopp persille te to ganger daglig. Persille er en urt som kommer fra en biennale plante med fjærlett grønne blader som oppsto i Middelhavsregionen av verden. Det er ofte brukt for kulinariske formål, men har også blitt brukt for medisinske formål, inkludert kvitte kroppen for overflødig væske. Du bør ikke ta persille hvis du har nyresykdom eller er gravid eller ammer. Sjekk med legen din før du tar persille, dersom du bruker et reseptbelagt legemiddel, for å unngå risiko for interaksjoner. .

fjerne overflødig væske i kroppen ved å drikke tranebærjuice daglig. Native til den nordlige halvkule, tyttebær kommer fra de røde bær av en liten shrub.Make sikker på at tranebærjuice du får er 100% juice, og at den ikke har sukker i den. Du bør unngå å drikke tranebærjuice, hvis du er på warfarin, som interaksjoner har vært rapportert.

•  Vurder nipper tre kopper grønn te hver dag for å bidra til å eliminere væske. Grønn te, laget av bladene av te-planten kalt Camellia sinensis, har lenge brukt i tradisjonell kinesisk medisin for sine vanndrivende egenskaper og for behandling av andre helsemessige forhold. Du bør ikke drikke grønn te hvis du har nyreproblemer, hjertesykdom, magesår, er gravid, ammer eller har en angstlidelse.

Drikk minst seks til åtte 8-unse glass destillert vann per dag for å bli kvitt væske i kroppen din. Folk glemmer ofte de helsemessige fordelene av vann, inkludert dens bruk som en naturlig vanndrivende.

Hint

 • Disse midler skal kun brukes for voksne. Start aldri noe alternativ rette uten å informere legen din om det først.

Grunner for høyt blodtrykk i svangerskapet

Høyt blodtrykk er et problem under svangerskapet, fordi det kan redusere blodtilførselen til placenta, forårsaker utviklingsproblemer med fetus, eller føre placenta å skille tidlig. Det kan også føre til livstruende komplikasjoner for både mor og baby hvis det ikke følges nøye.

Typer

Det er tre typer av høyt blodtrykk under svangerskapet. Den første er kronisk hypertensjon. Dette er høyt blodtrykk som utvikler før den 20. uke av svangerskapet eller varer i 12 uker etter fødselen. Dette betyr at det allerede var et problem hos mor, men ble ikke oppdaget før graviditet.

Høyt blodtrykk som utvikler seg etter uke 20 av svangerskapet kalles gestational hypertensjon. Selv om det vanligvis går bort etter fødselen, kan det bety at mor er mer sannsynlig å utvikle høyt blodtrykk senere i livet.

Hypertensjon under graviditet, enten kronisk eller svangerskaps, kan noen ganger føre til svangerskapsforgiftning, som er en alvorlig tilstand som kan føre til alvorlige eller livstruende komplikasjoner for mor og baby.

Symptomer

Advarsel tegn på svangerskapsforgiftning, som vanligvis oppstår sent i svangerskapet, er: alvorlig hodepine, endringer i synet eller lysfølsomhet, øvre magesmerter (vanligvis under ribbeina på høyre side), kvalme / oppkast, og plutselig vektøkning (mer enn 2 lbs. en uke). Hevelse er også et symptom på svangerskapsforgiftning, men det er også en vanlig bivirkning av svangerskapet, så hevelse alene er ingenting å bekymre seg for.

Behandling

Sengeleie kan bestilles for svangerskapsforgiftning. Noen vanlige blodtrykk medisiner, som angiotensin-converting enzyme (ACE) hemmere, angiotensin reseptorblokkere (ARBs) og renininhibitorer, er ikke trygt å ta under svangerskapet. Din helse-omsorg leverandøren vil finne den tryggeste og mest effektive dose og overvåke deg nøye. Ikke justere dosen eller slutte å ta medisinen på egen hånd.

Hva å gjøre

Hvis du har høyt blodtrykk under svangerskapet, er det flere måter å holde seg frisk, sammen med å ta medisinen som foreskrevet. Spis sunn mat og begrense inntak av natrium. Ta prenatal vitaminer. Overvåk vektøkning: For lite vondt babyens utvikling, mens for mye setter ekstra belastning på hjertet. Hvis du har høyt blodtrykk før du blir gravid og er overvektig, kan legen din foreslå å miste litt vekt før du blir gravid. Unngå alkohol, røyking og bruk av narkotika.

Arbeidskraft og levering

Hvis preeklampsi blir for alvorlig sent i svangerskapet, er tidlig arbeidskraft via induksjon eller keisersnitt indisert for å hindre farlige komplikasjoner. Hvis barnet er for tidlig, vil steroider bli gitt for å hjelpe til lunge utvikling. Du kan trenge medisiner under fødselen for å forebygge anfall.

Informasjon om Cardizem LA for høyt blodtrykk

Cardizem LA er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle høyt blodtrykk. Medisinen består av diltiazem, som er en kalsiumkanalblokker. Cardizem LA slapper blodårene, og dermed gir hjertet å ikke pumpe så hardt og redusere blodtrykket. Stoffet øker også mengden av oksygen og blod strømmer til hjertet, noe som ytterligere bidrar til bekjempelse av høyt blodtrykk.

Dosering

Cardizem LA er merkevare-navnet diltiazem og kommer i flere forskjellige doser, ifølge MedlinePlus. Fra september 2009 ble medisinen tilbys i 120 mg, 180 mg, 240 mg, 300 mg, 360 mg, og 420 mg utvidet-release piller. De fleste leger fore Cardizem LA tas en eller to ganger per dag, og kan justere mengden tatt over ett til to ukers periode. Det kan ta to uker for den fulle effekten av Cardizem LA på høyt blodtrykk.

Andre bruksområder

Cardizem LA og andre produkter som inneholder diltiazem kan også brukes for å forhindre angina eller brystsmerter, ifølge MedlinePlus. Imidlertid ikke medisinen ikke bidra til å stoppe brystsmerter som allerede har begynt. I tillegg Cardizem LA bidrar til å kontrollere høyt blodtrykk og / eller angina, men kan ikke kurere noen av disse forholdene.

Forholdsregler

Kvinner som er gravide eller ammende kan ikke være i stand til å ta Cardizem LA og oppfordres til å rådføre seg med sin lege, ifølge MedlinePlus. Medisinen kan samhandle med andre reseptbelagte legemidler som benzodiazepiner sovepiller som kyndig og Halcion, betablokkere som Trandate og Toprol XL, antidepressiva som BuSpar, anti-sår medisiner Tagamet, og anti-anfall medisiner Tegretol.

Mulige bivirkninger

Bivirkninger og allergisk reaksjon kan oppstå med Cardizem LA, ifølge MedlinePlus. Bivirkninger som bare krever lege hvis de blir alvorlig inkluderer følgende: flushing, svimmelhet, hodepine, svakhet, oppkast, redusert hjerterytme, diaré, forstoppelse, tett nese og hoste. Alvorlige bivirkninger som utgjør et medisinsk nødstilfelle er som følger: kløe, elveblest, pustevansker, hevelse i lepper, tunge eller andre deler av kroppen, uvanlige blødninger eller blåmerker, influensalignende symptomer, og gul hud eller øyne.

Kostnad

De fleste Cardizem LA resepter er dekket helt eller delvis av mange helseforsikring programmer. Mengden pasienten må betale er avhengig av hans eller hennes helse dekning. Pasient assistanse programmer er vanligvis tilgjengelig for dem som ikke har resept dekning og overholde retningslinjene for lav inntekt. Per september 2009 var cash betale prisen for 30 180 mg Cardizem LA tabletter var ca $ 83. Selv-pay pasienter kan forvente å bruke ca $ 149 for 30 420 mg piller.

Naturlig rettsmidler for høyt blodtrykk under graviditeten

Naturlig rettsmidler for høyt blodtrykk under graviditeten


Det finnes to hovedtyper av høyt blodtrykk: primære og sekundære. Primær hypertensjon står for 90 til 95 prosent av alle høyt blodtrykk tilfeller og har ingen enkelt identifiserbar årsak, men kan omfatte genetiske og miljømessige faktorer. Sekundær hypertensjon er mer sjeldent, og utvikler seg som et resultat av en annen medisinsk tilstand. Om en kvinne har primær hypertensjon før svangerskapet eller om hun utvikler høyt blodtrykk mens de er gravide, administrerende tilstanden er kritisk for å sikre en sunn graviditet og sikker levering.

Kosthold og trening

Opprettholde en sunn livsstil ved å spise godt balanserte måltider og etter en vanlig øvelse diett er naturlige måter å senke blodtrykket under svangerskapet. Kvinner som er gravide og lider av høyt blodtrykk, som er ofte referert til som gestational hypertensjon, bør spise en næringsrik diett rik på protein og rå frukt og grønnsaker. Leger anbefaler at en gravid kvinne med svangerskaps hypertensjon spise minst 80 gram protein hver dag for å senke blodtrykket. Magert kjøtt, fisk og fjærkre bør spises daglig, men rødt kjøtt bør begrenses siden det har vært knyttet til høyt blodtrykk. Eliminering av koffein, kullsyreholdige drikkevarer og salt kan bidra til å senke blodtrykket, så vel som å unngå alkohol og sigaretter, som bør gjøres uavhengig hvis hypertensjon er tilstede eller ikke.

Delta i en vanlig øvelse diett under svangerskapet kan også bidra til å senke blodtrykket. Moderat trening, som gåing, svømming eller yoga, vil tre ganger per uke bidra til å senke blodtrykket og samtidig øke muskel tone, styrke og fleksibilitet. Som en ekstra bonus, kvinner som trener regelmessig mens de er gravide avkastning raskere til sine pre-graviditet vekt enn de som ikke gjør det. (Se referanser 2)

Andre måter å senke blodtrykket

I tillegg til å spise sunt og trene regelmessig, bør gravide kvinner prøver å unngå stress eller redusere det når det er mulig. Planlegge tid til å slappe av meditasjon kan være gunstig for å redusere stress og senke blodtrykket. Dessuten kan 03:58 kapsler av pasjons tas hver dag, men helsepersonell skal godkjenne bruk av et slikt supplement før du legger den til en prenatal kosthold.

Det er også viktig å merke seg at en kvinne som utvikler høyt blodtrykk under graviditeten ikke har en økt sjanse for å utvikle kronisk høyt blodtrykk eller andre hjerte-problemer. Blodtrykket vanligvis går tilbake til sin normale området seks uker etter fødsel, i henhold til American Heart Association.