Digidexo.com

symptomer allergi ull

Symptomer på Allergi mot Ull

Mens allergi mot ull finnes, de er mye mindre vanlig enn ofte antatt. Hudirritasjon er ofte feilaktig som et symptom for ull allergi, selv når det er teksturen i stoffet, ikke dens kjemiske sammensetning, forårsaker problemet. Det er visse måter å bestemme tilstedeværelsen av en ull allergi.

Hudirritasjon

En ull allergi vil nesten alltid manifestere med et kløende utslett, som kan ligne på elveblest eller eksem. Irritasjon begynner vanligvis nesten umiddelbart etter kontakt med ull.

Nesetetthet

En person som er allergisk mot ull vil ofte oppleve irritasjon i nese, inkludert nysing, lunger, kløe og svie. Dette kan også være på grunn av støv og andre irritanter som kan være fanget i ull fiber.

Eye Irritasjon

I nærvær av ull, vil noen som er virkelig allergisk oppleve rødhet, hevelse og kløe i øynene.

Bestemme Årsak

Alle med en mistenkt ull allergi kan prøve seg et element laget med en mykere fiber, slik som naturlig fleece. Dette kan avgjøre om det underliggende problemet er sensitiv hud eller en ekte ull allergi.

Allergi tester

Den eneste sikre metoden for å diagnostisere en allergi er en test utført av en lege. Mange allergikere tilbyr omfattende hud-testing, inkludert dusinvis av potensielle gjerningsmennene.

Allergi Vs. Kalde Symptomer

Allergier og kaldt symptomer er ofte vanskelig å skille fra hverandre, selv for den medisinske profesjon. Forkjølelser er forårsaket av forskjellige virus, og vil angripe immunsystemet. Virus som forårsaker forkjølelse er smittsom. Etter et par uker, vil immunsystemet bekjempe viruset. Allergier, på den annen side, er forårsaket av et immunsystem som er overaktiv. Kroppen feil ufarlige irradiants for bakterier og angrep dem. Allergi er ikke smittsom.

Nesetetthet

Nesetetthet er et vanlig symptom allergi når immunsystemet frigjør kjemikalier som reaksjon på et allergen. Dette fører til at blodårene i nesen til å hovne opp og fører til at slimhinnen i nesen blir hovne. Med en allergi, vil du ha en kløende nese. Dette starter vanligvis på baksiden av nesen og er kroppens reaksjon på irritasjons, sammen med hyppig nysing. Nesen er å prøve å få allergenet ut av nesen. Et utslipp av fluid vil komme fra nesen.
Med en kald, mellom en og tre dager med å fange den forkjølelsesvirus, vil du ha en svak brennende følelse i nese og hals-området. Nesetetthet er vanlig og nysing vil være høyt og dypt og ikke så ofte som om det var en allergi. Nesen vil være tyntflytende også med en utløps og slimet er klart ved begynnelsen av den kalde.

Øyne

Med en allergi, vil du ha rennende øyne og kløende øyne ofte; mens med en kald vil du sjelden har kløende, rennende øyne.

Slim

Med allergi, er det en utladning av slim og dette vil være klare og konstant. En kald vil produsere slim og være klare ved starten av den kalde, men som det kalde fortsetter, vil bli slimet gul til grønn. Et tegn på at det kan være en infeksjon er en nyanse av grønt i slimet i stedet for å være gul.

Feber

Forkjølelse sjelden har feber, men vil ha noen smerter i kroppen og noen ganger tretthet. Med allergi, det er aldri en feber eller smerter, men det er noen ganger tretthet.

Hoste og sår hals

Med forkjølelse, er det ofte en hoste sammen med en sår hals. Allergier kan noen ganger ha en hoste eller sår hals, men det er mer vanlig med en kald.

Varighet

Med allergi, kan varigheten være dager til måneder; mens med en kald, er varigheten bare mellom 3 og 14 dager.

Hvordan å plukke ut en Allergi Antihistamin for kjæledyr

Hvordan å plukke ut en Allergi Antihistamin for kjæledyr


Tett nese, kløende hals og rennende øyne er alle vanlige manifestasjoner for folk som har allergi mot kjæledyr. Dyrehår og hudceller, også kjent som dander, føre histaminer i kroppen til å bli irritert og reagere negativt. Ved hjelp av en over-the-counter antihistamin kan ofte lindre symptomer allergi som er forårsaket av våre elskede kjæledyr.

Bruksanvisning

•  Forskning de ulike typer allergi antihistaminer på markedet. Selv om mange av symptomene på sesongmessige allergier og allergi mot støvmidd og kjæledyr dander er like, kan visse medisiner bare godkjennes for enkelte typer allergier. Du vil ønske å velge en som har vist seg å lindre ubehag på grunn av kjæledyr allergi.

Ta med en liste over medisiner og vitaminer du bruker sammen med deg når du går til å kjøpe et antihistamin for dine kjæledyr allergi. Apoteket kan fortelle deg om det er noen mulige interaksjoner som kan oppstå med din nåværende medisin og en av de antihistaminer du vurderer.

Tenk på din livsstil når du plukker en allergi medisiner. Antihistaminer som har vært på markedet lenger, referert til som "første generasjon" medisiner, forårsaker mer tretthet enn nyere, "andre generasjon" narkotika. Hvis det er viktig for deg å være oppmerksom når du tar antihistaminer, kan du velge å ta de nyere medisiner som inneholder loratadin, ceterizine og feksofenadin.

Velg et antihistamin som også inneholder en decongestant dersom en tett hode og nese er et av symptomene du opplever når du er rundt kjæledyr. Vanligvis er bokstaven "D" lagt til etter merkenavnet for å varsle deg til det faktum at en decongestant er en aktiv ingrediens.

Bruk en utvidet-release versjon av stoffet hvis du vil være i et miljø som inneholder allergener for en lang periode. Mange langtidsvirkende antihistaminer er tatt en gang daglig, og er effektive for en full 24 timer.

Tips og advarsler

  • I tillegg til å forfølge dine antihistamin behandlinger, hvis du besøker hjemmet til noen med kjæledyr som du er allergisk, spør ham om han kan gjøre noen rom på dine vegne. Holde dyret i en egen del av huset mens du er til stede og støvsuging dyrehår fra tepper og møbler kan bidra til å holde allergisymptomer i sjakk for korte perioder av gangen. Plukk et lokalt hotell å bo på for utvidet besøk slik at du kan føle deg på topp mens du sosialisere.

Differential Diagnostisering av trøtthet og allergi

Differential Diagnostisering av trøtthet og allergi


Selv om de noen ganger kan vise lignende symptomer, allergi og trøtthet er to svært forskjellige plager. Feildiagnostisering kan kulminere i ubehandlede eller forverrede symptomer, eller til og med døden i alvorlige tilfeller.

Symptomer på allergi

Allergisymptomer er utslett, feber, hoste, hodepine, magesmerter, rennende nese, kvalme, oppkast, smerter eller endringer i synet. Alvorlige allergier kan produsere elveblest eller betennelse. Ofte kan symptomer på mild allergi forveksles med de av forkjølelse.

Årsak til Allergi

Allergi oppstår når kroppens hvite blodceller og andre forsvars angripe stoffer innført i blodet eller ved annen kontakt med kroppen, forklarer Auckland Allergy Clinic.

Symptomer på Fatigue

Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute lister trøtthet symptomer som kortpustethet, svimmelhet (spesielt når du står), hyppig hodepine, brystsmerter og tretthet. Pasienter kan også oppleve dårlig appetitt, slapphet og søvnmangel.

Årsak til Fatigue

Noen tretthet er forårsaket av mangel på søvn, eller mangel på søvnkvalitet. Det kan også være forårsaket av anemi, vitamin B12-mangel, hypotyroidisme, udiagnostisert urinveisinfeksjon, koffein overbelastning, søvnapné eller ubestemte hjertesykdom.

Advarsel

Hvis du opplever noen av disse symptomene på en tilbakevendende basis, planlegge en avtale med legen din så snart som mulig for å unngå ytterligere komplikasjoner.

Hvorfor Pollen gjøre deg syk?

Pollen er en liten, korn-lignende stoff som planter bruker til å reprodusere. Den er produsert av en plante stamen. Pollen reiser fra plante til plante med fly eller bæres og avsatt av insekter. Selv om spredningen av pollen hjelper planter umåtelig ved å hjelpe dem til å reprodusere, kan det være svært skadelig når spres til mennesker.

Pollen i luften

Selv om korn av pollen ikke kan ses med det blotte øye, kan det føre til mye nød for mennesker. Ifølge NASA er dette hovedsakelig på grunn av vinden. Planter ikke bare gjøre nok pollen til å reprodusere; de gjør et overskudd av pollen, slik at det kan nå de andre planter. Sterk vind hente pollen oppover til toppen av skyene hvor det er kald luft. Kald luft deretter snur pollen inn i små, mikroskopiske fragmenter, som deretter inhalert.

Symptomer

Symptomer allergi forårsaket av pollen inkluderer kløende og rennende øyne, rennende og tett nese, hoste og nysing. Disse symptomene ikke bare skje i løpet av de kalde årstider, men helst når pollen er i luften.

Behandlinger

Det er tre metoder for å forebygge allergi symptomer. Først kan vi prøve å unngå eksponering for pollen i første omgang. For det andre kan vi ta medisiner for pollen allergi symptomer. For det tredje kan vi gjennomgå immunterapi, som i hovedsak "tog" kroppens immunsystem til å ignorere pollen effekter ved hjelp av en rekke allergivaksinering.

Hvordan unngå pollen

Pollen kommer fra planter, så i tilfelle pollensymptomer, den første tingen å sjekke er planter i hjemmet. Re-landskaps rundt huset er ofte en god idé. I tillegg kan pollen seg fast til håret og klærne, så tar dusjer og endring etter kommer utenfra også hjelpe.

Hvorfor pollen gjøre deg syk?

Den menneskelige kroppens immunsystem reagerer på samme måte mot pollen som det gjør til alle allergener. Det holder ting "organisert;" derfor er fremmede partikler som pollen ikke tatt opp i kroppen. Under pollensesongen, er millioner av partikler inhalert hver dag. Disse partiklene akkumuleres i luftveiene, irriterende nesegangene og forårsaker slimhinnene til å svelle og tette nese og bihuler. Dette fører også til utgivelsen av et kjemikalie som kalles histamin, og alle disse reaksjonene sammen bringe på symptomer på allergi som nysing og hoste som gjør en person føler seg syk.

Legemidler mot pollenallergi

Legemidler mot pollenallergi


I løpet av våren og sommeren, trær, gress og ugress slipper ørsmå pollenpartikler i luften. Folk som er allergisk mot en bestemt pollen kan utvikle symptomer som rennende nese, kløende øyne eller astma. Det finnes en rekke legemidler som kan brukes til å lindre disse symptomer.

Antihistaminer

Akkurat som et virus, ser kroppen pollen som en invasiv substans og reagerer ved å slippe histamin, et protein som er involvert i allergiske reaksjoner. Dette forårsaker typiske immunresponser som betennelse i bihulene og lungene. Som et resultat, folk ofte begynner nysing eller hosting svar på pollen. De i sin tur kan utvikle rennende nese, rennende øyne og selv astma. Antihistaminer kan hjelpe til å redusere disse symptomene ved å hemme histaminrespons. Det finnes mange antihistaminer på markedet inkludert Claritin, Tavist og Allegra.

Nesespray

Nasal antihistaminer, nese mastcellestabilisatorer og kortikosteroider er medisiner som kan lindre pollen allergi symptomer. Astelin, et antihistamin nesespray, fungerer akkurat som en muntlig antihistamin og lindrer symptomer på kontaktpunktet. NasalCrom, en mastcellestabilisator, kan forhindre allergiske reaksjoner før de oppstår. Både Astelin og NasalCrom er tilgjengelig uten resept. Nasonex og Flonase er kortisonnesespray. De arbeider for å både forebygge og lindre allergisymptomer. Disse medikamentene krever en resept fra en lege eller allergolog.

Inhalatorer

Inhalatorer er ofte brukt av folk med pollen allergi å forebygge eller lindre astmasymptomer. Advair inneholder flutikason og salmeterol, to medisiner som kan forebygge lunge innsnevring og betennelser fra slim buildup. Inhalatorer som Pro Air og Albuterol kan lindre astmasymptomer som tung pust som de oppstår. Du trenger en resept for disse medikamentene.

Orale steroider

Når symptomer fra pollen allergi blir mer alvorlige, er orale steroider noen ganger foreskrevet. Alvorlig pollen allergi oppstår vanligvis i begynnelsen av en allergi sesongen. Trær og gress er bare å begynne å vokse og pollen er på sitt høyeste. I midten av vest, er ragweed pollen et problem i løpet av sensommeren. Uansett tilfelle, kan orale steroider som prednison og metylprednisolon å behandle alvorlige symptomer allergi forårsaket av pollen.

Desensitivisering

Når pollen allergi er mer kronisk og alvorlig, mange mennesker trenger å få allergivaksinering å bygge opp sin immunitet. Traser fra den spesifikke pollenallergi er blandet i en ampulle og injisert i en persons arm. Dette er gjort for å tillate deg å utvikle antistoffer mot pollen irriterende. Etter hvert som en person blir mindre følsom for et pollen, vil dosen av stoffet øke. Dette vil fortsette inntil personen ikke lenger har en negativ reaksjon på pollen. Shots er vanligvis administreres gjennom en allergi lege.

Ull Tepper og Allergi

Ull Tepper og Allergi


For folk med allergier, ulltepper og andre gulvbelegg kan synes å agitere symptomer. I de fleste tilfeller er den allergiske reaksjon som reaksjon på forurensninger fanget i ull i stedet for til selve ull.

Effekter

Ull tepper felle støvmidd, hud skalaer og dander, som kan forårsake en utbruddet av allergiske symptomer, inkludert en rennende nese, lunger eller rennende øyne.

Betraktninger

Ifølge Carpet og Rug Institute, ikke allergi-fri gulvbelegget finnes ikke.

Misforståelse

Personer med allergi ofte tenker hardt gulvbelegg bidra til å redusere symptomer, men ulltepper kan faktisk felle støvmidd og andre allergener, noe som gjør det lettere å eliminere problemet med regelmessig støvsuging.

Forebygging / løsning

For å redusere allergisymptomer, støvsuge dine ulltepper to ganger per uke. Hvis allergi fortsetter, kan det være lurt å snakke med en lege om å ta en reseptbelagte medisiner for å kontrollere dine symptomer.

Fordeler

I tillegg til fangst allergifremkallende forurensninger, ulltepper kan også felle skadelige miljøgifter som svoveldioksid og formaldehyd.

Hva er en Ull allergi?

Hva er en Ull allergi?


Ull er et fiber hentet fra sau og inneholder naturlig olje lanolin. Til tider kan folk opplever en allergisk reaksjon på denne oljen, som er referert til som en ull allergi.

Allergener i Ull

Ull (den lanolin i ull) inneholder ull alkoholer som er delvis ansvarlig for allergiske reaksjoner hos mennesker. Ull kan også inneholde støvmidd og annet organisk materiale som kan utløse allergi.

Symptomer

Symptomer på dette allergisk reaksjon kan inkludere rødhet og hevelse i ansiktet og øvre ekstremiteter. Mange mennesker med allergi mot ull vil oppleve tett nese når de utsettes for fibrene. Kløende hud og utslett på områder der ull har berørt vil også danne.

Behandling

Over-the-counter antihistamin medisiner samt allergivaksinering er effektive i behandling av ull allergi. Unngå eksponering for ull er den beste måten å forebygge allergi fakkel-ups.

Hvem er i faresonen

De med kronisk eksem er en større risiko enn de uten. Ull-sensitive enkeltpersoner som arbeider tett med ull eller lanolin produkter er også høyere risiko for å oppleve bivirkninger.

Andre navn for Lanolin

Lanolin har fått flere navn. Vanlige navn inkluderer ullfett, lanolin alkohol, ull voks, ull alkohol, vannfri lanolin, og ullfett.

Allergi symptomer hos barn

Allergi symptomer hos barn

Ifølge Singulair.com, "Allergi antas å påvirke opp til 40 prosent av barn i USA." Forstå allergi symptomer hos barn vil hjelpe deg å avgjøre om barnet ditt blir berørt. Lære noen av de forebyggende tips for å bidra til å eliminere eller i det minste kutte ned mengden av allergiske reaksjoner vil gjøre barnet ditt gladere og sunnere. Det er viktig å lære hva medisin er trygt å gi til barnet ditt, er det som blir brukt for å lindre symptomer og hvorfor.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke ting å gjøre til allergi-bevis hjemmet ditt. Vask sengetøy i varmt vann hver uke eller to. Ikke la kjæledyr i barnets soverom. Hold barn borte fra kjellere som kan ha mold på grunn av fuktighet. Kast elementer som samler støv som ubrukte utstoppede dyr og tepper. Plasser madrasser i en plast madrasstrekket. Ikke fei eller vakuum mens barnet med allergi er i rommet.

Typer

En form for allergi hos barn kalles allergisk rhinitt; det er mer vanlig kjent som høysnue. Symptomer på denne type allergi hos barn er rennende nese, rennende øyne, mørke ringer under øynene, nysing og kløende øyne og nese.

Effekter

En viktig allergi symptom i spedbarn og barn er utseendet på en rød, betent utslett kalt atopisk dermatitt. Det er vanligvis plassert på ankler, ben, armer og nakke. Vanligvis oppstår før fylte 7. Utslettet forsvinner over tid; imidlertid er dette spesielt viktig symptom. Dette er den tidligste indikasjon på at barnet har allergi.

Funksjon

Øyekatarr er et flagg for allergi symptomer hos barn. Denne øyeinfeksjon er resultatet av å gni øynene med hender og fingre til å lindre kløe. Tegn på at barnet ditt har allergisk konjunktivitt vises som rødhet, svie, rive eller pus kommer fra øynene. I tillegg kan det hvite i øynene være betent.

Expert Insight

Legemidler som ofte brukes for allergi er decongestants, antihistaminer og steroider. Ett fall med å bruke antihistaminer er at de forårsake døsighet. Dette ikke tillater for årvåkenhet mens læring. Imidlertid har banebrytende medisin utviklet nondrowsy antihistaminer som Claritin, Allegra og Clarinex. Du kan kjøpe Claritin over disk. De kan ha generiske navn som Loratadin og Alavert.

Alternativ

En annen medisin som gjenopplever allergisymptomer hos barn kalles Singulair. Det var en gang bare brukes mot astma. Imidlertid har nylig har det blitt brukt til å behandle allergier. Dessverre finnes det må brukes daglig for å være effektive. En ting å vurdere når du bruker denne medisinen er at den er knyttet til undertrykkelse av vekst hos barn. Som med noen form for medisin eller behandling for barn, søke råd fra barnets barnelege.

Tegn og symptomer på en pære allergi i Kids

Allergi mot frukt og grønnsaker er vanlig hos barn. Flere tegn og symptomer på en pære allergi i barna kalles "oralt allergisyndrom" (OAS). Den Allergi og astma Network sier at OAS er spesifikk for pollen-produserende frukt og grønnsaker og manifesterer seg i munnen, lepper, nese og øye områder. Andre tegn og symptomer på en pære allergi i barna kunne ha livstruende konsekvenser hvis venstre ubehandlet.

Elveblest

En av de tegn og symptomer på en pære allergi i barna omfatter utvikling elveblest rundt munnen eller andre områder av kroppen som pærer preg.

Kløe

Barnesykehuset i Philadelphia sier at kløe rundt munnen og leppene er tegn på matallergier hos barn, inkludert allergi mot pærer.

Hevelse

I alvorlige tilfeller, opplever barna hevelse rundt munnen og leppene og i halsen når de har pære allergi, i henhold til Barnas Hospital of Philadelphia.

Øyne

Tegn og symptomer på en pære allergi hos barn manifesterer seg i øynene, forårsaker kløende, røde, rennende eller hovne øyne.

Nose

Barnesykehuset i Philadelphia sier at andre tegn og symptomer på en pære allergi i barna er hovent tannkjøtt og rennende neser.

Anafylaktisk sjokk

En alvorlig tegn på en pære allergi er anafylaktisk sjokk. Dette er en alvorlig tilstand der halsen svulmer til et punkt der puste kan bli kuttet av, og uten medisinsk intervensjon, kan barna dø.

Tegn og symptomer på Cat allergi hos barn

Tegn og symptomer på Cat allergi hos barn


Katt allergi er blant de vanligste kjæledyr allergi. Problemet er ikke kattepels, som folk flest tror, ​​men heller katt dander, spytt og urin. Symptomer på katt allergi hos barn inkluderer nysing, utslett og astma.

Nesesymptomer

Cat allergi symptomer inkluderer rennende nese, smertefull nesetetthet, nysing og nasal drypp, som kan forårsake sår hals eller hoste. Barn med nasal allergi symptomer vil ofte gni nesen oppover.

Øyesymptomer

Andre tegn er kløende eller røde øyne og poser under øynene.

Hudsymptomer

Katt allergi kan forårsake allergisk eksem, som fører til et kløende utslett eller elveblest der huden kom i kontakt med allergenet, slik som hender hvis de allergiske barn kjæledyr en katt.

Luftveissymptomer

Nesten en tredjedel av folk med kjæledyr allergi har også astma. Dette kan føre til brystsmerter, tungpustethet og pustevansker. Hos barn, astma fører ofte problemer med å sove.

Ikke-åpenbare årsaker

Barn med katt allergi kan vise symptomer selv om en katt er ikke til stede i huset. Det kan ta mer enn seks måneder å fullt rense et hus av katt dander når katten er borte. Cat dander kan gå inn i huset etter kontakt med hud og klær, selv om en katt var aldri i hjemmet.

Symptomer på allergi hos spedbarn

Symptomer på allergi hos spedbarn


Allergier kan påvirke spedbarn på flere måter. Symptomer på allergi hos spedbarn kan ofte villede leger til å tenke at barnet lider av andre enn allergi plager. Hvis du er bekymret for at barnet ditt viser symptomer på allergi, ta kontakt med barnelege umiddelbart og søke hjelp av et allergen spesialist for alvorlige episoder av allergisymptomer.

Typer

Allergener kan deles inn i tre forskjellige kategorier: environmentals, sniffestoffer og matvarer. Miljømessige allergener omfatter kjemikalier som er inntatt, inhalerte eller kommer i kontakt med huden. Eksempler inkluderer klesvask såpe og maling. Sniffestoffer inkluderer støv, pollen og dyr dander. Det er åtte typer matvarer de vanligste å matallergener: skalldyr, gluten, meieriprodukter, tre nøtter, peanøtter og mais.

Identifikasjon

Symptomer på allergi hos spedbarn kan inkludere utslett med hevet humper omtrent samme størrelse som et myggstikk. Elveblest på grunn av kontakt med allergener vil resultere i en gruppe av grupperte støt. Matallergener kan forårsake elveblest som kan være plassert på magen, rygg, innsiden av lår, hender og ansikt. Hevelse i øyne, lepper og ansikt kan også være symptomer på allergi hos spedbarn. Pusteproblemer, kontinuerlig rennende nese, weepy øyne og sår hals er symptomer av sniffe allergier.

Misforståelse

Tendensen til å over-spiser er ofte oversett som et symptom på allergi hos spedbarn. De kan forveksle gass og luft i magen smerter for å være sulten. De kan også sove mer eller mindre enn vanlig, og krever mye mer oppmerksomhet fra foreldrene.

Forebygging / løsning

Kontakt et allergen spesialist som fokuserer på barn med allergi å teste barnet ditt for mulige problemer. Når du vet hva allergener utløse spedbarn, kan du arbeide med spesialist for å lage en plan for forebygging. Ofte enkle trinn for eksempel å fjerne melk fra spedbarnets kosthold kan føre til umiddelbar lindring og resultat.

Advarsel

Leger ofte overse mulige symptomer på allergi hos spedbarn, mista dem for kolikk. Hvis du føler at barnet ditt ikke lider av kolikk, fortsette å presse legen din til å ta en nærmere titt på babyens helse og / eller anbefale deg til en allergi spesialist.

Symptomer på allergi gluten i babyer

Gluten allergier eller intoleranse, er bedre kjent som cøliaki, som er kjennetegnet ved en følsomhet på gluten protein som finnes i hvete, bygg og rug. Immunsystemet av en baby reagerer på gluten når babyens tynntarmen blir betent. Denne betennelsen fører til en hel rekke fysiske symptomer og ubehag.

Vekst

En baby vekst kan bli alvorlig hindret på grunn av en gluten intoleranse. Dette er fordi den indre veggen av tarmen blir skadet og ikke er i stand til å oppta næring fra maten.

GERD

En baby med en gluten intoleranse kan vise de vanligste symptomene på GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), som inkluderer hyppig oppkast etter å ha spist, og regelmessig spytter opp eller gråte etter å ha spist.

Irritabilitet

Irritabilitet kan være forårsaket av faktorer som en urolig mage eller utslett som utvikler på huden, spesielt på babyens bunner.

Forebygging / løsning

Gluten intoleranse i babyer kan bli forhindret dersom de ammet i en periode på minst fire til seks måneder. Dette er på grunn av antistoffene som finnes i morens morsmelk.

Betraktninger

En gluten intoleranse er ikke det samme som en hvete allergi. Babyer kan vokse en allergi, men en gluten intoleranse er en livslang sykdom som må forvaltes for å opprettholde optimal helse og utvikling.

Symptomer på melkeprotein allergi hos babyer

Symptomer på melkeprotein allergi hos babyer varierer fra utslett, til pusteproblemer, til fordøyelseskanal opprørt. Enten slow-debut eller rapid-utbruddet allergiske reaksjoner kan forekomme; slow elle reaksjoner vanligvis ta en uke til 10 dager for å utvikle og er mer vanlig. En ekte melkeallergi må diagnostiseres av lege, med blod, avføring og / eller allergi hud tester utføres for å utelukke andre problemer. De fleste barn vokser melkeprotein allergi ved to eller tre år.

Hudproblemer

Hudproblemer kan være tydelig i en baby som er allergisk mot melkeprotein. Utslett, hevelse (angioødem), elveblest, eksem og kløende / røde nupper på huden foreligger indikasjoner på at melkeprotein allergi. Hudirritasjon som oppstår når en baby er utsatt for melkeprotein over en tidsperiode vil generelt bli lettet i løpet av noen få dager, dersom ikke lenger ingesallergenet.

Atferd endringer

En normalt glad, fornøyd babyen kan utvise plutselige endringer i oppførsel på grunn av en melkeproteinallergi. Et spedbarn kan bli irritabel eller kolikk bare timer etter inntak av melk eller melkebaserte produkter. Denne oppførselen forandring er vanligvis på grunn av smerte i fordøyelsessystemet, og avtar som årsak for fordøyelses opprørt fjernes fra kostholdet.

Digestive Opprørt

En melkeprotein allergi kan forårsake alvorlige fordøyelses nød og opprørt, inkludert magesmerter eller kramper, oppkast eller store mengder spytte opp, løs avføring, diaré og mulig blodig diaré. En baby med en melkeproteinallergi kan også kneble under fôring, eller nekte mat eller melk helt. Fordøyelseskanal opprørt symptomer oppstår i løpet av timer eller dager for å bli utsatt for et allergen; en undersøkelse av en barnelege er nødvendig for å utelukke andre årsaker. Hvis melkeprotein er den skyldige, vil en baby raskt føler deg bedre etter eksponering for allergen opphører, avhengig av hvor fort den forrige melk inntak passerer gjennom fordøyelsessystemet.

Pusteproblemer

En baby kan utvikle astma som følge av en allergi mot melkeprotein. Tungpustethet og pustevansker kan oppstå; ringe 911 umiddelbart hvis barnet ditt opplever plutselige pusteproblemer og kan ikke trekke pusten. En langsommere utvikling av tilstanden i løpet av et par dager bør tas opp av en barnelege for å utelukke eventuelle underliggende problemer.

Anaphlyaxis

Anafylaksi er mer vanlig med allergi mot matvarer heller enn mot melkeprotein, og er en alvorlig hurtig innsettende symptom som kan føre til døden. Det påvirker vanligvis babyens hele kroppen, inkludert hud, mage, pusting og blodtrykk. Symptomer oppstår i løpet av sekunder eller minutter av eksponering for allergenet, og inkluderer tungpustethet, hevelse, magesmerter, besvimelse, kvalme eller oppkast, unormale pustelyder, hjertebank, rødhet og utslett, forvirring og angst. Anafylaktiske reaksjoner krever oppmerksomhet på et sykehus akuttmottaket, og hvis mistanke, må 911 bli kalt umiddelbart.

Hva er tegn og symptomer på kjæledyr allergi hos spedbarn?

Allergi er ikke noe gøy, spesielt når den lidende er bare en baby. Dessverre, kan menneskets beste venn være årsaken til disse kløende øyne og rennende nese. Pet allergi kan gjøre et barn elendig, så det er viktig å finne ut om han har symptomer på allergi, og hvorvidt han virkelig er allergisk mot kjæledyret ditt.

Pet allergi

Hvis et spedbarn har et kjæledyr allergi, hun har en immunreaksjon på kjæledyret dander, spytt, avføring eller urin. Det kan skje hvis barnet puster i dander eller hvis dyret slikker henne.

Tegn og symptomer

Noen av de vanligste symptomene på et kjæledyr allergi omfatter en rennende nese, nysing, tett nese, kløende eller rennende øyne, tungpustethet, eller gjentagende forkjølelse eller ørebetennelse.

Andre muligheter

Mange av de ovennevnte symptomene er også tegn på forkjølelse, eller barnet kan være allergisk mot noe annet enn kjæledyr. Det kan være nødvendig å ta barnet til en lege for å se om han er syk eller om det er allergi. Hvis det blir fastslått å være en allergi problemet, kan barnet trenger å se en allergolog for å finne ut hva han er allergisk mot.

Forebygging

Dessverre er det ikke påvist måter å hindre et kjæledyr allergi. Noen barn med kjæledyr allergi gjøre det bedre med allergi når de er eldre, så det kan være mulig å få et kjæledyr når barnet er 6 år eller eldre.

Alternativer

Det er noen behandlingstilbud, for eksempel allergi skudd, som kan ha nytte barnet. Dersom de er alvorlige allergier, kan det være nødvendig å finne en ny hjemme pet. Holde huset rent, ved hjelp av et HEPA luftfiltreringssystem, støvsuging ofte, og holde kjæledyret ut av møbler kan også holde allergener til et minimum.

Symptomer på allergi Hodepine

Migrene, sinus og cluster hodepine kan alle ha allergi-baserte opprinnelse. Avhengig av hva slags hodepine personen lider av, han trenger til å begynne med noen grunnleggende detektivarbeid for å få eventuell lettelse. Folk vanligvis tenker på Sinus hodepine som de eneste "allergi-baserte" hodepine, men mat og tilsetningsstoffer kan utløse utradisjonell allergi hodepine.

Sinus Hodepine

Det viktigste symptomet på denne typen hodepine er smerter konsentrert i og rundt pasientens nese, øyne, panne og kinnben. Denne smerten er forårsaket av press og lunger inne i sinus hulrom; dette lunger kan komme fra en forkjølelse eller luftveisallergier. Hvis noen tette bihuler står ubehandlet (ingen bruk av allergi medisiner eller steroide nesespray), kunne en bihulebetennelse føre.

Migrene Hodepine

Migrene kan føre til invalidiserende, bankende smerte, ofte på den ene siden av pasientens hode; pasienten er vanligvis følsom for lys og lyd, ofte blir kvalm og kanskje kaste opp. Hvis hun lider av en klassisk migrene, vil hun oppleve en "aura", som kan være en visuell forstyrrelse, en midlertidig delvis tap av syn, lukt og en uvanlig lyd. Hennes smerte vil være alvorlige og vare i flere timer (4-72 timer). Den vanlige migrene vil ikke vare så lenge, men det kan være like invalidiserende; det er ingen aura forbundet med vanlig migrene. Pasienten vil ønske å legge seg ned i et stille, mørkt rom til hodepine og symptomene har gått. Migrene kan være genetisk opprinnelse, eller de kan være allergi-basert.

Cluster Hodepine

Klyngen hodepine begynner plutselig; det kan vare i bare noen få minutter eller strekke seg over flere timer. Smerten inntreffer omtrent på samme tid hver dag i flere uker, vanligvis 4-8, kalt klyngen perioden. Cluster hodepine er mer vanlig hos menn enn hos kvinner. Smerten er sentrert rundt det ene øyet og nesebor, som vil bli rød, weepy rennende og hovne; pasienten kan rapportere følelsen rastløs med denne typen hodepine. Smerten er alvorlig, og pasienten kan forsøke å lindre hans smerte på måter som kan skremme de rundt ham.

Mat Allergi

Migrene kan være konstruert av stoffer i næringsmidler, som for eksempel tyramin eller fenyletylamin, som er funnet i sjokolade, visse oster og andre matvarer. Hver migrene pasienten trenger å begynne og holde en matdagbok der hun vil merke seg hvilke matvarer synes å være relatert til hennes migrene; denne dagboken vil være nyttig for hennes lege og allergi spesialist som de prøver å hjelpe henne lindre alvorlighetsgraden og hyppigheten av hennes hodepine.

Seasonal luftveisallergier

Bestemte tider av året kan utløse allergi hodepine hos personer som er utsatt for luftveisallergier. Smerten vil sentrum i pasientens bihuler eller nese passasjer; han bør rapportere dette til sin lege, som kan ordne allergi testing for å finne ut hvilke spesifikke stoffer pasienten reagerer på. Medisiner og immunterapi kan hjelpe.

Tilsetningsstoffer

Kosttilskudd inkluderer mononatriumglutamat (MSG), aspartam og mange andre som kan forverre migrene symptomer i de som er sensitive. MSG finnes i mange emballerte matvarer. Aspartam er et kunstig søtningsmiddel; de som er følsomme for denne substansen har som regel å benytte et annet søtningsmiddel for å unngå å utløse en migrene.

Tegn og symptomer på en sjokolade Allergi

For mange er sjokolade ikke bare en godbit, det er en nødvendighet. Sjokolade er en kjent stemning lifter og har selv blitt hyllet for sine hjertet sunt fordeler. Men hvis du er blant den gruppen som er allergisk mot sjokolade, trenger du å vite hva som kan skje hvis du spiser det.

A True Chocolate allergi?

Den gode nyheten for mange er at en ekte allergi mot kakao (sjokolade) er faktisk ganske sjelden. Mange reaksjoner til sjokolade, faktisk resulterer fra de ingredienser eller additiver i sjokolade, inkludert mais sirup, melk, lecitin, nøtter, smakstilsetninger, gluten og fargestoffer.

Symptomer

En allergi mot sjokolade og / eller kakao kan presentere følgende symptomer: hodepine, halsbrann, kløe, utslett, pustevansker, elveblest og forvirring.

Astmaanfall

Personer som lider av astma kan være følsomme for kakao eller andre ingredienser i sjokolade, og opplever et astmaanfall.

Kjemikalier

Koffein, teobromin og phenlethylamine er kjent for å forårsake hodepine og humørsvingninger hos noen individer. Disse ingrediensene finnes naturlig i sjokolade og er faktisk ikke en allergi, men en reaksjon på kjemikalier.

Den gode og dyre sjokolade

Høyere kvalitet sjokolade generelt medfører færre allergiske reaksjoner. Jo renere sjokolade, målt ved mengden av kakao brennevin og kakaosmør, jo mindre sjanse for ekte sjokolade allergi.

Morsomme fakta

Forbrukerne bruker mer enn $ 7 millioner dollar årlig på sjokolade og sjokolade relaterte produkter.

Symptomer på en Alkohol Allergi

Noen folk drikker øl, vin og andre alkoholholdige drikkevarer kan utvikle en blussende ansiktet, kløe, elveblest eller til og med kvalme og oppkast. Selv om en allergi mot alkohol er sjelden, kan du være allergisk mot ingredienser i øl og vin, eller bare har en intoleranse overfor alkohol. Folk av asiatisk avstamning er mer sannsynlig å mangle et kjemisk stoff som bryter ned alkohol, og bør være forsiktig med hvor mye de drikker.

Hvordan det skjer

Å ha en allergisk reaksjon på alkohol er uvanlig, men folk med astma og de av asiatiske opprinnelse er mer utsatt for reaksjoner som vanligvis forekommer i løpet av noen minutter til timer etter å ha drukket.
Noen drinkers føle en kløe eller prikking i og rundt munnen, og deres lepper, tunge eller svelg kan hovne opp. I noen tilfeller alkohol forårsaker pustevansker, hudutslett og svimmelhet.

Immunreaksjon

En allergi mot mat eller drikke utløser immunsystemet ditt. At systemet identifiserer feilaktig en viss mat eller ingrediens som farlig, anspore visse celler til å lage immunglobulin E antistoffer for å bekjempe den skyldige.

Vurdere kilden

Du må kanskje å analysere andre ingredienser i drikken for å finne kilden. Én av 100 voksne er allergisk mot sulfitt, en ingrediens i vin eller druer som hindrer misfarging. Hvis du er allergisk, vil du reagere ved tungpustethet og ha en tett eller rennende nese. Om lag 5 prosent av alle astmatikere kan ha en allergisk reaksjon på alkohol.
Andre matvarer med sulfites inkluderer tørket frukt som ikke er brunet, eddik, noen typer reker, kommersielt forberedt potetprodukter, surkål og pickles.
Noen viner bruke fiskeprodukter og øl inneholder bygg, hvete eller rug.

Blussende kinn

Drinkers som er mangelfull i den kjemiske alkohol dehydrogenase, som løser opp alkohol, kan få alvorlige spyling. De kan også bli beruset svært raskt og opplever kvalme eller oppkast. I så fall, bør du vurdere om du har slektninger med alkoholproblemer. Hvis du kommer fra et asiatisk land, kan det hende du har en genetisk lidelse som ikke tillater deg å gjøre nok av dette kjemikaliet.
Andre drinkers som får spylt kan være å ta medisiner som niacin eller eksem kremer. Metronidazol, et syntetisk antimikrobielle stoff som behandler vaginal, tarm og andre infeksjoner, kan være den skyldige. Disulfiram, som brukes til behandling av alkoholikere, griper inn i den metabolske nedbrytning av alkohol og kan føre til spyling. Du kan analysere alle dine legemidler og urter som du tar for å isolere problemet.
Personer med hudens tilstand rosacea også kan skylle når man drikker. Hvis du har veldig røde kinn, men huden rundt øynene er fortsatt blek, du rødme lett og du har en tendens til å bryte ut på nedre ansikt, kan du ha rosacea. Spør din fastlege for å bekrefte diagnosen og behandle den.

Kreftrisiko

Forskning viser at noen mennesker som utvikler en flush når drikking kan ha en økt risiko for kreft i spiserøret og leversykdom.
I noen sjeldne tilfeller kan sterke smerter etter å ha drukket være et symptom på en mer alvorlig sykdom, kreft kalt Hodgkins lymfom. Hvis du har uvanlige symptomer etter inntak av alkohol, gå til legen din.

Symptomer på en hvit Flour Allergi

Symptomer på en hvit Flour Allergi


Mat allergi er vanlig og kan være spesielt vanlig med raffinert mat som hvitt mel. Mens de fleste allergi symptomene er milde, noen ganger kan de være alvorlige. Noen som kan ha en allergisk reaksjon på hvitt mel bør unngå mat helt. Hvis en allergisk reaksjon oppstår de bør søke legehjelp for å sørge for at symptomene ikke fremgang.

Urolig mage

En urolig mage er en vanlig allergisk reaksjon. Dette er vanligvis en mild tilfelle av kvalme som avtar raskt, men det kan være mer alvorlig. Oppkast eller diaré kan noen ganger forekomme. Selv om dette bør gå bort av seg selv, bør en lege konsulteres dersom disse symptomene fortsetter. Oppkast og diaré kan gjøre kroppen dehydrert hvis symptomene blir forlenget.

Rennende nese

Når en allergisk reaksjon oppstår, sveller innsiden av nesen litt. Den svelling som forårsaker en mer enn normal mengde av slim som skal fremstilles, og dette fører til nasal drypp. Mens knapt dødelig, kan dette symptomet være irriterende og en lege kan bli konsultert om dette symptomet fortsetter.

Hudutslett

Utslett kan være enten mild eller alvorlig. Med en mer alvorlig allergisk reaksjon, kan man se hevelse, elveblest, eller til og med eksem. Disse typer utslett bør behandles av lege. Med flere milde symptomer kan man se en lys rosa utslett som er varmt å ta på og klør.

Flatulens

Flatulens er mer kjent som gass. Dette kan være ubehagelig og kan være ledsaget av hevelse, oppblåsthet, eller en urolig mage. Det er mange over skranke medisiner som kan brukes til å lette ubehag. Sørg for å spørre legen din for en anbefaling.

Problemer med å puste

Problemer med å puste er vanlig med en allergisk reaksjon. Personer med hvitt mel allergi kan oppleve dette --- ikke bare når de har konsumert hvitt mel, men hvis de puster den i. Dette kan være en liten tungpustethet, en faktisk astmaanfall, eller hevelse i ansiktet og halsen. Hvis du har problemer med å puste, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Kløe

Kløe kan skje når det er et hudutslett som er involvert, men en allergisk reaksjon kan også gi kløe andre steder. Øynene kan taket av munnen, nesen og huden klør uten en merkbar utslett. En lege bør konsulteres for å lindre kløe.

Symptomer på allergi

Allergisymptomer oppstår når kroppen behandler enhver substans som farlig. Umiddelbart immunsystemet går inn i overdrive og frigjør ekstra histamin, som forårsaker symptomer assosiert med allergi. Allergisymptomer varierer i alvorlighetsgrad fra mild til alvorlig. Noen ganger, kan kroppens reaksjon på allergener og med være livstruende.

Typer

De mest vanlige allergisymptomer er kløende øyne, rennende øyne, nysing, tett nese og hoste. Andre allergisymptomer inkluderer sinus press, svimmelhet, øresmerter, hodepine, tretthet og munntørrhet. Airborne kjemikalier, mugg og pollen er de viktigste årsakene til luftveisallergier.
Hudutslett indikerer en lokalisert allergi (kontakteksem), matallergi, eller sjeldnere kan være et annet symptom på luftveisallergier. Planter, parfymerte såper, tøymyknere, fargestoffer og mange andre kjemikalier kan forårsake kontakteksem.

Kontakteksem fører vanligvis lokalisert kløe og svie. Dette kan skje umiddelbart etter kontakt med et stoff eller etter gjentatt eksponering for irriterende stoff. Intens kløe og rødt utslett, med små eller store humper, er vanlig.
Symptomer på matvareallergi inkluderer gastrointestinale problemer og hudutslett. Andre generell allergi symptomer kan også oppstå med disse symptomene.
Allergikere bør skille nonthreatening allergisymptomer fra symptomer som indikerer anafylaksi. Plutselig hevelse i halsen, plutselige elveblest, rask hjerterytme, tungpustethet og problemer med å puste er alle symptomer på anafylaksi.
Luftveisallergier sjelden føre til anafylaksi. Bie stikk allergi og alvorlig matallergi, derimot, er vanlige gjerningsmennene.

Identifikasjon

Leger teste for allergi ved hjelp av flere metoder: en vanlig metode er den prikktest. Hvis du har denne testen, vil en medisinsk faglig plassere et stoff på huden din, og deretter stikke eller skrape huden din med en steril nål. Hvis du utvikler en rød kul, du er allergisk mot dette stoffet.

Time Frame

Allergier ofte utvikler seg over tid. Personer som er allergiske mot bie stikk, for eksempel ofte har hatt tidligere eksponering for stikk uten dårlig effekt. Dette betyr ikke, men at en første gang brodd ikke kan forårsake en alvorlig reaksjon.
Sesongmessige allergier hovedsakelig forårsake luftveissymptomer, men noen følsomme mennesker kan også utvikle utslett. Ragweed pollen er en vanlig årsak til sesongmessige allergier på våren og høsten, men noen pollen kan forårsake allergiske reaksjoner.

Forebygging / løsning

Sesong allergikere bør holde styr på pollen teller og unngå å tilbringe mye tid utendørs når teller er høy. En innendørs luftfilter kan bidra til å redusere pollen i hjemmet (pollen reiser i via døråpninger og på klær). Perorale antihistaminer hjelpe, men noen allergikere kan trenge allergivaksinering.
Hvis du lider av hud allergi, finne ut nøyaktig hva som forårsaket reaksjonen, hvis mulig, slik at du kan unngå parfyme, fargestoff, anlegg eller annen substans. Kontakteksem behandles med antihistamin kremer, hydrokortison kremer og / eller muntlig antihistaminer eller steroider.
Folk ekstremt allergiske mot visse matvarer eller insektstikk bør bære adrenalin hele tiden.

Betraktninger

Utslett som dekker en stor del av kroppen, eller er alvorlig, kan bety et alvorlig infeksjon i stedet for en allergisk reaksjon.

De fleste allergisymptomer er ikke livstruende --- bare ubehagelig. Men over tid noen typer allergier, særlig allergi mot visse matvarer eller insekter, kan bli alvorlige. De som kjenner noen med disse allergier bør være kjent med tegn på anafylaktisk sjokk og være forberedt på å administrere akutt førstehjelp.