Digidexo.com

matematikk for pensjonister

Matkuponger for pensjonister

Matkuponger er en spesiell statlig program utviklet for å forbedre den ernæringsmessige inntak av lav inntekt enkeltpersoner. Frimerker brukes til å kjøpe mat og mat-relaterte elementer. Supplemental Nutritional Assistance Program - eller SNAP, som matkuponger er kjent - er ikke et velferdsprogram. Personer som søker om matkuponger må bevise valgbarhet. Spesifikke regler gjelder for pensjonister. Pensjonister kvalifiserer for mat frimerker i henhold til generelt mer liberale kriterier enn de fleste andre søkere.

Kvalifiseringskrav

For å kvalifisere for matkuponger som en senior statsborger, må man være minst 60 år. Pensjonister kan heller ikke ha en forvaltningskapital verdsatt til mer enn $ 3.000. Dette er $ 1000 mer enn mengden av eiendeler er tillatt for de under 60. Homes kan ikke brukes til seniorenes eiendeler. Et kjøretøy verdt mer enn $ 4650 regnes med mindre senior er deaktivert, og krever at kjøretøy for transport, eller hvis kjøretøyet brukes til å transportere en funksjonshemmet medlem av topp husstand. Det er ingen brutto månedlige inntektsrammer for senior husholdninger som søker om matkuponger.

Husholdningsinntekt

Pensjonister er bare underlagt mat stempel program netto månedlig inntekt forskrifter. Enhver persons inntekt er brutt ned i både brutto og netto. For beregning av mat stempel valgbarhet, omfatter bruttoinntekt nesten alle betalinger som kommer inn i en husholdning. Netto inntekt er inntekt som gjenstår fra disse utbetalingene minus godkjente fradrag for barnepass, noen ly utgifter, og visse andre lovlig tillatte utgifter. For å kvalifisere for mat frimerker, må seniorer samlede netto inntekt ikke overstige den føderale fattigdomsgrensen på $ 1838 per måned for en husholdning på fire.

Statsborgerskap og oppholdsstatus

Statsborgerskap er ikke et krav for pensjonister å motta matkuponger. Innvandrer eldre kan kvalifisere for hjelp, selv om andre medlemmer av husstanden ikke. Senior innvandrere som var lovlige innbyggere i USA på 22 august 1996, og som ble født på eller før den 22 august 1931, er ikke underlagt noen ekstra bestemmelser om innvandrere. Andre innvandrer seniorer må overholde bestemte regler lagt ut av Food and Nutrition Tjenesten i sin Food Stamp Politikk på innvandrere.

Søknad om matkuponger

Spesifikke søknadsprosedyrer varierer noe danne stat til stat, som hver stat er nødvendig for å skape sitt eget søknadsskjema. De fleste søkere må delta i et formelt intervju med et program representant. Eldre som er ute av stand til å delta på et slikt intervju kan i noen stater, delta i et telefonintervju eller søke på nettet. I mange jurisdiksjoner, kan et familiemedlem eller en annen representant for søkeren delta på intervjuet i stedet.

Fordeler

Per oktober 2009, mat stempel fordeler for seniorer varierte fra bistand fra $ 10 til $ 139 i måneden. Fordelene er beregnet i henhold til Food and Nutrition Services 'Thrifty Food Plan. Planen er en lav-kost ernæring plan som er basert på de anbefalte daglige kvoter formulert av National Academy of Sciences. Den består av hypotetiske kjøp av rimelig mat som gir et balansert og sunt kosthold. Matkuponger kan brukes til å kjøpe matvarer som korn, frukt og grønnsaker, kjøtt, fisk, fjærkre og meieriprodukter. De kan også brukes til å kjøpe frø som brukes til å dyrke mat. De fleste ikke-matvarer, alkoholholdige drikkevarer, tobakk og medisiner er ikke inkludert i listen over mat-stempel-kvalifisert elementer.

Rekreasjon aktiviteter for pensjonister

Rekreasjon aktiviteter for pensjonister


Ifølge US Census Bureau, er verdens 65-og-eldre befolkning anslått å tredoble innen midten av århundret, fra 516 millioner i 2009-1530000000 i 2050. Nye forsknings og medisinske gjennombrudd gjør det mulig for folk å ikke bare leve lenger, men for å være aktiv godt inn i nittitallet og utover. Uansett hva deres fysiske og mentale status, kan seniorer finne aktiviteter som passer for alle aldersgrupper og fitness nivåer.

Fysiske aktiviteter

For aktiviteter som krever fysisk anstrengelse, det er alltid bra for alle - men særlig eldre - for å bli vurdert av en lege først. Hvis gitt grønt lys, kan hun velge mellom en rekke valgmuligheter rettet mot hennes interesser og evner. Turgåing er noe nesten alle kan gjøre - enten alene eller i grupper - med mange seniorer forming walking klubber utendørs eller på innendørs kjøpesentre, ofte åpne tidlig bare for dette formålet. Hagearbeid er noe annet mange eldre liker. Rekreasjon sentre, samfunnshus og kirker har ofte klasser i ulike fag som svømming, vekttrening eller ballroom dancing, og noen enda tilby lagidrett.

Mentale aktiviteter

Holde hjernen aktiv er like viktig som fysisk helse som vi alder. Dette kan oppnås med enkle aktiviteter som lesing, arbeider kryssord, sy, scrapbooking, bingo eller, enda bedre, noe som innebærer å lære nye ferdigheter. Mange lokale organisasjoner og høgskoler tilbyr senior-spesifikke klasser på datamaskiner, kalligrafi, språk, maleri og en nesten-ubegrenset utvalg av fag. Seniorer eller deres omsorgspersoner kan se etter andre lokale muligheter som utstillinger, konserter, opplesninger, foredrag, bokklubber og museum turer.

Ideer for pensjonister med redusert Kapasiteter

Finne aktiviteter for eldre med demens, kan Alzheimers eller begrenset fysisk mobilitet være utfordrende, men det er noe å passe nesten alle situasjoner: spill som bingo, puslespill, domino, brikker og kortspill, og håndverk som kurv veving eller lage mosaikk med farget papir, kan skreddersys for å passe den enkelte. Høytlesning kan også være nyttig for disse pasientene, som kan se gamle komedie programmer på TV og på DVD. En aktivitet opprinnelig ment for unge mennesker, men som har vist store løftet med seniorer på alle nivåer er det Nintendo Wii interaktiv video game, som brukes i eldresentre og selv sykehjem.

Aktiviteter for pensjonister i Detroit, Michigan

Den største byen i Michigan, har Detroit en rik historie som sentrum for bilindustrien og hjemmet til musikk legater. Detroit tilbyr pensjonister aktiviteter som tillater dem å utforske byens fortid og nåtid. Andre aktiviteter oppfordrer eldre til å bli aktive i samfunnet og å leve en sunn livsstil ved å bo i form. Detroit gir engasjerende aktiviteter som gir seniorer muligheten til å sosialisere med og møte andre seniorer.

Pensjonert og Senior Volunteer Program (RSVP)

Pensjonert pensjonister som er interessert i å hjelpe andre kan melde deg på et program som heter Pensjonert og Senior Volunteer Program (RSVP) tilbys gjennom Wayne Countys katolske sosiale tjenester. Frivillige alderen 55 år og eldre får mulighet til å bruke sine evner og kunnskap til å hjelpe lokalsamfunn i Detroit. Frivillige har muligheten til å hjelpe barn ved å gi veiledning, ved å dele foreldreferdigheter med ungdoms foreldre og ved å hjelpe barn blir vaksinert. Andre frivillige muligheter inkluderer delta i nabolaget klokke, hjelpe ofre for naturkatastrofer og bistå seniorer som bor alene og i sykehjem. Programmet lar pensjonister til å møte nye mennesker i lokalsamfunnet og oppdage nye lidenskaper.

Katolske sosiale tjenester - Wayne County
9851 Hamilton Ave.
Detroit, MI 48202
313-883-2100
csswayne.org

The Detroit historiske museum

The Detroit Historical Museum gir honnør til å reflektere og lære om byen sin fortid med utstillinger som "Frontiers til fabrikker", som utforsker Detroits første nybyggerne. Museet huser mer enn 600 gjenstander og inneholder utstillinger utforske over 300 års Detroit historie. Den "Motor City" utstillingen lar gjestene å se virkningen bilindustrien hadde på Detroit og hvordan det formet byen. Andre utstillinger gir informasjon om Detroits kunstnere, ledere og sport, og noen, som "Detroit Trivia" utstillingen, er interaktive. Museet tilbyr seniorer 60 år og over rabatterte priser.

The Detroit historiske museum
5401 Woodward
Detroit, MI 48202
313-833-1805
detroithistorical.org

YMCA Senior programmer

Detroits YMCA tilbyr klasser spesialdesignet for pensjonister som er interessert i å være aktiv og i form. YMCA klasser gir alle seniorer, enten det er i god form eller uerfaren med trening, et positivt sosialt miljø der de kan lære å leve en sunn livsstil. Muskelstyrke og bevegelighet klassen bruker hånd vekter, strikker og gymnastikkballer til å utføre øvelser som mål å forbedre rutine levende ferdigheter. Vann klasser bedre fleksibilitet, smidighet og utholdenhet, og en kickboard brukes til å bygge styrke og balanse. Yoga klasser tillate eldre å jobbe på avslapping, balanse og fleksibilitet ved hjelp av stående og sittende yoga stillinger.

YMCA of Metropolitan Detroit
1401 Broadway, Suite 3A
Detroit, MI 48226
313-267-5300
ymcadetroit.org

St. Patrick Senior Center

St. Patrick Senior Center gir en vennlig samfunn der pensjonister kan danne vennskap gjennom aktiviteter Senteret tilbyr blant annet håndverk, kunst og musikk klasser, bingo, og ekskursjoner. Senteret gir klasser på viktigheten av å ha en næringsrik diett og har et trimrom med klasser i dans, tai chi og yoga. The Computer Learning Center gir tilgang til Internett og daglige informative data økter for små grupper undervist av frivillige eller trente medarbeidere. Transport gjennom Detroit er levert av sentrum, slik at eldre kan trygt reise til sine destinasjoner. Spesielle arrangementer som mødre dag, Fathers Day, og Besteforeldre Day feires årlig med danser og sammenkomster på St. Patrick Senior Center.

St. Patrick Senior Center
58 Parsons St.
Detroit, MI 48201
313-833-7080
stpatseniorcenter.com

Skulder & Arm øvelser for pensjonister

Trening er viktig for folk i alle aldre. For pensjonister som lider av leddgikt eller som er underlagt osteoporose, kan moderat overkroppen trening bidra til å holde leddene fleksible, bedre utvalg av bevegelse og styrke svekkede muskler. Milde skulder og arm øvelser som kan gjøres mens du sitter, selv i en rullestol.

Spør legen din

Alltid konsultere med din lege før du begynner på et treningsprogram. En fysioterapeut eller lege kan vanligvis anbefaler spesifikke øvelser som vil hjelpe en pasients tilstand uten å forårsake smerte.

Range Of Motion

Begynn din spekter av bevegelse øvelser rett og slett ved å snu hodet fra side til side. Ser rett foran deg, så snu hodet til den ene siden, hold i noen sekunder, og deretter slå til den andre siden. Start med fem omdreininger på hver side.

Nå rotere skuldrene forsiktig i en sirkulær bevegelse, og starter forfra og bakover og deretter rygging, tilbake til forsiden. Ikke tving bevegelse. Gjenta to ganger til for å starte.

Legg hendene hevet foran deg med håndflatene sammen, og deretter heve dem over hodet som om du skulle dykke. Ved å gjøre begge armer samtidig er for vanskelig, starter med en arm på en gang.

Dette er vanskeligere: Løft den ene armen, og nå bak deg som om du skulle klappe deg selv på ryggen. Bøy den andre armen bak deg, og prøve å ta fingrene på begge hender. Igjen, ikke tvinge bevegelsen. Hold stillingen i noen sekunder; deretter alternative armer.

Mens du sitter, legger hendene på lårene, håndflatene ned, og deretter heve hendene til skuldrene, håndflatene vendt innover. Gjenta fire ganger til for å starte.

Ved hjelp av vekter

Disse øvelsene kan gjøres ved hjelp av én-kilos vekter i hver hånd og gjenta hvert sett fem ganger og gradvis øke antall repetisjoner.

Sittende eller stående, holde armene ned langs siden med håndflatene vendt innover, mens du holder vekter. Løft begge armene til sidene før de er på nivå med skuldrene. Hold denne posisjonen; deretter sakte senke armene tilbake til sidene.

Sitt eller stå med armene i skulderhøyde, håndflatene vendt oppover holde vektene. Sakte ta hendene inn mot skuldrene; deretter gå tilbake til sin opprinnelige posisjon.

Med ryggen av hendene mot brystet, håndflatene vendt forover, presse hendene utover som om du gjorde på mage; deretter tilbake til startstillingen.

Med albuene bøyd og hendene i skulderhøyde, sakte heve vektene rett opp, og sakte tilbake til hvilestilling.

Leg øvelser for pensjonister

Trening er viktig for pensjonister å hjelpe dem å opprettholde balanse og stabilitet til å forebygge fall. Start med åtte repetisjoner av hver etappe øvelse og øke repetisjoner gradvis. Hvis du vil legge til effektiviteten av disse øvelsene, bruker leg vekter, tilgjengelig for kjøp på en sportsutstyr butikk eller på nettet. Alltid konsultere legen din før du begynner på et treningsprogram. Slutte å trene umiddelbart hvis du føler noen symptomer som kortpustethet eller svimmelhet.

Kne Flex

Stå rett opp og holde på et bord eller solid stol for balanse. Holde den øvre delen av benet rett, bøy det ene kneet, heve foten bak deg. Senk foten, og gjenta med det andre benet. Hold ryggen rett og ikke lene seg på stolen.

Hip Øvelser

Fortsatt står og holder på til stolen, ta med det ene benet så langt tilbake som mulig og holde posisjonen i to sekunder før du går tilbake til stående. Gjenta med det andre beinet. For en variant, prøv å reise tilbake fra stolen mens du fremdeles holder på, bøyer seg frem fra livet og strekker bena bakover, ett om gangen.

Bli stående og holde på stolen. Denne gangen heve det ene benet ut til siden og hold, og deretter bringe den tilbake til stående stilling. Gjenta med det andre beinet.

Mens du står og holder på til stolen, bøy det ene kneet mot brystet, hold posisjonen i noen sekunder og deretter gjenoppta stående. Gjenta med det andre beinet.

Leg Strekker

Holde på stolen, løft opp og ned på tærne. For ekstra stretch, start ved å stå med ballene dine føtter på en tykk bok, som en telefonbok. Sakte senke hælene i gulvet, og deretter heve dem opp.

Sitte i en stol med rett rygg og begge føttene på gulvet. Løft det ene benet, stramme lårmusklene, og hold den inne i 2 sekunder. Gjenta med det andre beinet.

Tips

Dine bevegelser bør alltid være langsom og kontrollert, ikke hakkete eller bouncy. Noen stølhet er normalt etter trening, spesielt hvis du ikke er vant til det. Imidlertid kan alvorlige smerter og plager indikere at du gjør øvelsen feil eller for iherdig.

Alltid inhalerer på "easy" delen av bevegelsen og puster på de mer vanskelige delen. Som din styrke øker, kan du legge til flere sett med 8 til 10 repetisjoner.

Utøve bena under daglige aktiviteter: prøv å sitte og stå uten å bruke hendene og armene til å presse deg opp.

Aktiviteter som turgåing, svømming, sykling eller riding en stasjonær sykkel er bra for generell styrke og utholdenhet så vel som trener leggmusklene.

Aktiviteter for pensjonister i Dallas TX

Aktiviteter for pensjonister i Dallas TX


Senior Dallas beboere på jakt etter et sted for rekreasjon, trening og venner kan velge mellom mange alternativer. Kirker og synagoger tilbyr programmer designet for pensjonister, som gjøre større organisasjoner som YMCA og Jewish Community Center. Seniorer kan holde seg aktiv spiller golf eller bridge, delta på treningstimer, ta ekskursjoner til nærliggende steder av interesse, eller danse til et liveband. Du kan også frivillig til å hjelpe andre i ekstra timer.

Y Aktive eldre Voksne

Dallas-området YMCAs tilby spesiell programmering for eldre. Bli Town Nord YMCA "Kickers" dansegruppe som utfører koreograferte dansetrinn til Big Band musikk. Hold deg i form ved å trene i vann (aquacise), yoga, vann volleyball eller lav innvirkning aerobic. Klassene er identifisert som sakte, moderate eller raske aktiviteter. Dette Y gren arrangerer en månedlig potluck lunsj, årlig håndverket rettferdig, faller helse rettferdig og ekskursjoner til Farmers Market, Texas State Fair og Canton First mandager.

Town Nord Family YMCA

4332 Northaven Road

Dallas, Tx 75229

214-357-8431

townnorthymca.org

Senior Voksen programmer på Jewish Community Center

JCC tilbyr daglig programmering, inkludert Kosher lunsj for seniorer som fokuserer på jødiske kulturarven gjennom utdanning og fritidsaktiviteter. Tilbud som bokanmeldelser, fotoklubb, keramikk, kortspill, tennis, gruppetrening, ekskursjoner og frivillige muligheter er rutine. Delta i nasjonalt anerkjente Silver Sneakers Fitness Program spesielt utviklet for seniorer.

Jewish Community Center of Dallas

7900 Northaven Rd.

Dallas, TX 75230

214-739-2737

jccdallas.org

Golf på Dallas Offentlig Kurs

Offentlige golfbaner i regi av byparken avdelingen tilbyr senior golf hendelser og fasiliteter. Tenison Highlands er fullt tilrettelagt for funksjonshemmede. Rullestoler eller enkelt rytter golfbiler er tillatt på kurset, men er ikke tilgjengelig for utleie.

Tenison Highlands Golf Course

3502 Samuell Blvd.

Dallas, TX 75223

214-670-1402

tenisonpark.com

Dansekurs og offentlige Dances

Tirsdag kveld er dans natt i Dallas. Ta firkantede dansetimer med en lokal klubb. Lone Star Solos tilbyr undervisning i andre og fjerde tirsdag i måneden. Plano Senior Center har ukentlige tirsdag kveld ballroom danser med en live-band. Danse vertene er tilgjengelig for å danse med enkelt kvinner gjester i den nærliggende forstaden Dallas.

Lone Star Solos Square Dance Club

Knights of Columbus Hall

10110 Shoreview Rd.

Dallas, TX 75238

972-840-3568

lonestarsolos.com

Plano Senior Recreation Center

401 West 16th St.

Plano, TX 75075

972-941-7155

planotx.org

Frivillig Rundt Dallas

Senior Source spesialiserer seg på sammenkobling Pensjonister med verdig frivillige muligheter, blant annet fokuserer på den non-profit organisasjon. Bli en fosterforelder til en funksjonshemmet, urolig eller innlagt på sykehus barn. Mentor og veileder elementær alder studenter i en lokal skole. Go green og bli en Boomer Green Team ambassadør for å løse miljøspørsmål som resirkulering, vannforbruk, vannkvalitet, ENØK, ren luft og samfunnet hager. Bli med RSVP til å jobbe med noen av 200 Dallas området non-profitt på en gang basis eller en kort eller langsiktig forpliktelse.

Senior Source

3910 Harry Hines Blvd.

Dallas, TX 75219

214-823-5700

theseniorsource.org/pages/rsvp.html

Inspirerende Stories for pensjonister

Inspirerende Stories for pensjonister


"Alder er en sak av tankene over saken. Hvis du ikke bryr deg, spiller det ingen rolle," Mark Twain sa en gang. Mens Twain optimisme er absolutt en leksjon verdt å lære, er det ikke alltid lett å være positivt om å bli gammel. Likevel kan historier være en kilde til trøst og inspirasjon for pensjonister. Enten på nettet eller i en bok, enten fiksjon eller sanne beretninger om energiske eldre, kan disse historiene hjelpe alderen beholde en positiv holdning om livet.

Chicken Soup for the Golden Soul

"Chicken Soup for the Golden Soul: hjertevarmende Stories for People 60 og Over" er en bok med korte historier i den populære "Chicken Soup" -serien. Den inneholder over 400 sider med korte fiction, inspirerende meldinger og skriving av en rekke forfattere. Boken er delt inn i en rekke tematiske seksjoner, blant annet "Bor Young at Heart", "å dele med andre", "Across the Generations" og "Celebrating Life." Det er en New York Times No. 1 bestselger.

Hjelp, Herre! Jeg har en Senior Moment

"Hjelp, Herre jeg ha en Senior Moment: Merknader til Gud om å bli eldre" er en bok av Karen O'Connor. Boken inneholder en rekke humoristiske beretninger om "senior øyeblikk", de øyeblikkene i livet som gjør at folk føler seg gammel og eksponerer skrøpelighet i kropp og sinn. Boka inneholder historier med slike titler som "Høyre - og stolt av det", "Bestemors Letter" og "Margarin, Margarin: Hvorfor Art Thou"?

Ruth Hamilton

Historien om Ruth Hamilton er sikker på å inspirere pensjonister. Hamilton døde i januar 2008 bare sjenert av hennes 110th bursdag. Hennes liv er så bemerkelsesverdig, men fordi hun var en av verdens eldste bloggere. Etter å ha lært seg å bruke en datamaskin først senere i livet, Hamilton, en lærer, postet en videoblogg på GrowingBolder.com. Hamilton historie beviser at folk i alle aldre kan bli mestere av den nyeste teknologien.

Ronald Cunningham

Da Ronald Cunningham, aka The Great Omani, døde i 2007, var han en magiker og utbryter bare to år fjernet fra toppen av sitt spill. Hans stunts brukt brann, tvangstrøyer og selv spiser glass. I 2005, i en alder av 90, rømte han fra håndjern mens begge armene hans sto i brann. Historien om The Great Omani er sikker på å inspirere noen, og virkelig beviser at du er bare så gammel som du føler deg.

Anbefalte vaksine Shots for pensjonister

Anbefalte vaksine Shots for pensjonister


Bortsett fra en stivkrampe, difteri og kikhoste (Tdap) booster vaksine hvert 10. år, Centers for Disease Control og Prevention (CDC) anbefaler tre vaksiner for pensjonister. Levert via sprøyte injeksjon, er hver immunisering anbefales for alle senior statsborger, forutsatt at det ikke foreligger kontraindikasjoner. Fordi immunforsvaret svekkes med alderen, bør seniorer være vaksinert mot helvetesild, pneumokokksykdommer og influensa.

Helvetesild

Herpes zoster, eller helvetesild, er en sykdom forårsaket av virus som er ansvarlig for vannkopper. Viruset forårsaker nerve smerte samt utslett av vassen blemmer på huden. CDC anbefaler vaksinering mot helvetesild for folk 60 og eldre. Immunisering kutter sannsynligheten for å utvikle helvetesild i halvparten. Det hjelper også å redusere nerve smerter i mennesker som blir smittet til tross for immunisering. Den smertereduksjonsfaktor er betydelig, som helvetesild utbrudd kan vare i måneder eller år.

Pneumokokksykdommer

Pneumokokk polysakkarid vaksinasjon, eller PPSV, anbefales for voksne 65 og eldre. Den PPSV er spesielt viktig for de som bor i sykehjem eller annen langsiktig omsorg anlegget. Denne vaksine beskytter mot pneumokokksykdommer som er forårsaket av bakterien Streptococcus pneumoniae. Meningitt, bakteriemi og lungebetennelse er alle pneumokokksykdommer, og alle kan være dødelig hos eldre. Den PPSV er effektiv til å forebygge disse sykdommer 60 til 80 prosent av tiden. Den PPSV gis vanligvis to ganger, fem år fra hverandre. Personer som er usikker på om de er vaksinert bør vaksineres.

Influensa

CDC anbefaler en årlig influensa (influensa) immunisering for folk 50 og eldre. Influensa vaksine er spesielt viktig for de 65 og eldre, og de fleste i denne aldersgruppen kan få en gratis influensavaksine. I likhet med PPSV, er influensa vaksine spesielt viktig for eldre som bor på sykehjem eller annen langsiktig omsorg anlegget. Fordi influensa immunitet ikke er fullt utviklet før ca to uker etter immunisering bør pensjonister få en influensa skutt før influensasesongen starter i november.

Best Fitness & Diet Program for pensjonister

Best Fitness & Diet Program for pensjonister


Et dårlig kosthold og stillesittende livsstil kan fremskynde aldringsprosessen blant eldre voksne. Det er derfor det er så viktig for eldre å følge alderstilpasset trening og ernæring retningslinjer for å holde seg aktiv og sunn. Den beste fitness og kosthold program for seniorer plass aldring endringer i praktiske måter du kan begynne å implementere i dag. Fire typer trening vil hjelpe deg å få - og holde - i form.

Tegn på aldring i Seniors

Mange eldre er altfor kjent med tegn på aldring. Disse har en tendens til å dukke opp først i bein, ledd og muskel endringer. Bones får skjøre som de mister tetthet. De brusk demping leddene tynner og fører til smerte av slitasjegikt. Leddene stive og mister fleksibilitet som leddbånd og sener mister elastisitet. Musklene mister masse og styrke - en prosess akselerert av inaktivitet. Det er derfor den beste senior fitness programmet vil hjelpe treg, eller omvendt, slike fysiske endringer ved adressering alle fire aspekter av egnethet inkludert utholdenhet, muskuløs, fleksibilitet og balanse. Selv om de fleste eldre voksne tror gjør en form for trening er nok, New York City Department for den aldrende uenig. De har utviklet en senior senter treningsprogram som kombinerer fire trenings komponenter, med en ekstra avslapning element. The National Institute on Aging tilbyr en lignende plan for enkeltpersoner.

Rekke øvelser Best for pensjonister

NIA er Go4Life fitness plan ble opprettet for å hjelpe eldre voksne forberede seg, starte og opprettholde en kombinasjon treningsprogram. I tillegg til retningslinjer trening sikkerhets tilbyr for eldre voksne, gir Go4life treningsprogram ressurser, herunder en evidensbasert trening guide, motiverende tips og en øvelse video. Deltakerne i programmet kan bruke et interaktivt nettsted for veiledning og støtte. For eksempel kan du laste ned en lyd trening guide, planlegge ditt treningsprogram ved hjelp av interaktive verktøy og følge utviklingen din.

Variert Diet Best for eldre

Kombinasjonen trening er avgjørende for senior helse, og en senior-bestemt diett programmet er også. Ifølge Academy of Nutrition and Dietetics, aldrende endringer i kroppen øke behovet for visse viktige næringsstoffer: Pensjonister trenger ekstra kalsium og vitamin D, for eksempel for å holde sine bein sunt. Eldre voksne trenger også mer vitamin B12, kalium, fiber og hjerte-sunn flerumettet og enumettet fett for å forebygge hjertesykdom, overflødig vektøkning og type 2 diabetes ..

Bulking opp på disse næringsstoffene og spise riktig trenger ikke å være komplisert for seniorer. The Academy of Nutrition and Dietetics råder aldrende voksne til å fokusere på variasjon, velge næringsrike matvarer fra hver av de fem mat grupper. Disse gruppene omfatter grønnsaker, frukt, korn, meieriprodukter og proteinrik mat. Siden protein behovene til eldre voksne øke etter hvert som de blir eldre, er det spesielt viktig for deg å få nok magert kjøtt, fjærkre, fisk, bønner, egg og nøtter. Du bør også spise meieriprodukter som er lav-fett eller fettfri.

Foods å unngå

Ifølge Academy of Nutrition and Dietetics, er det best å unngå å legge ekstra sukker eller salt til mat, og råder deg til å holde deg unna mettet fett, transfett og kolesterol. Mindre salt kan gjøre maten smaker tørt, men du kan få kreativ hjelp av urter og krydder til smaken din mat i stedet. Hvis du ønsker å prøve en salt erstatning, være oppmerksom på mange inneholder høye nivåer av kalium klorid - en risikabel stoff hvis du har diabetes, nyresykdom, eller andre spesifikke medisinske tilstander. Sjekk først med lege eller registrert kostholdsekspert hvis du ønsker å prøve en salt erstatning eller endre kostholdet. Og husk å få legen din tillatelse før du starter et treningsprogram, spesielt hvis du er stillesittende eller har en kronisk medisinsk tilstand.

Om Fritidsaktiviteter for pensjonisterPensjonist pleier å stå ute når det gjelder fritidsaktiviteter. Bortsett fra helseproblemer som kan hindre dem fra å delta i aktiviteter, det er også problemet med nødvendige økonomiske midler til å støtte sin virksomhet. Dette gjelder spesielt med pågående finanskrisen i USA der både private og sykehjem har mindre penger å bruke mot aktiviteter som gagner de eldre. Pensjonist med mindre inntekt vil ha mindre tid til fritidsaktiviteter som levekostnadene stiger. Det er imidlertid noen fritidsaktiviteter at pensjonister kan delta i som ikke koster mye penger, om noen i det hele tatt.

Sport

Mange pensjonister fortsatt nyte en rekke idretter som en fritidsaktivitet. Det er noen idretter som er i stand til å bli innkvartert til pensjonister, som for eksempel bowling, golf og svømming. Kostnaden for bowling er svært lav, og gir alle i alle aldre en mulighet til å få litt arbeid ut mens du nyter et par runder med konkurranse bowling, alt i moro. Golf som profesjonell og Put-Put Golf for seniorer er fantastiske måter å nyte været og gå som de spiller et par runder med golf. Dette er en ikke-taxing sport for pensjonister som det er en rolig aktivitet som kan tempoet ut til uansett tempo er behagelig for hver person. Lett trening på gaming systemer som Wii eller PlayStation er også tilgjengelig for folk i alle aldre.

Spill

En av de mest kjente spillene for fritidsaktiviteter for pensjonister er Bingo og kort. Det finnes mange former for kortspill, for eksempel Rummy, Poker, Go Fish og Solitaire. Mange sykehjem holder Bingo spill med en liten premie på slutten for hvert spill vunnet. Disse spillene har ikke innebære noen fysisk trening, bare mentale trener ferdigheter. Pensjonist kan nyte mange ulike former for andre spill som brettspill som Pictionary, Monopol, Yatzee, sjakk og dam. Disse spillene involverer tenkning ferdigheter og holde minnet friskt for pensjonister.

Camping

Det er mange aktiviteter som leirer planlegger i løpet av uken og i helgene. For noen aktiviteter, er det fotturer, bading og turer i naturen. Pensjonister som ønsker å prøve fotturer kan ha dette alternativet tastet mot sine aldersrelaterte evner. Mange leirene tilbyr en profesjonell guide som er i stand til å planlegge små og enklere turer som er både gunstig mot helse og rekreasjon. Det er mange leirer som tilbyr senior statsborger bassenget ganger for de mer avslappet versjon av bading og sosialt samvær med andre. Noen leirer selv tilbyr svømme aerobic rettet for pensjonister som ønsker å gjøre noen form for trening. Mange byer har leiren fritidstjenester for pensjonister som Asheville Parks, Recreation & Cultural Arts Department of byen Asheville i North Carolina samt byen Los Angeles 'Institutt for Sommer & Parks som driver 27 pensjonister sentre over hele byen.

Kirke

Kirken tilbyr et sted å være sosial og omgås med andre kirkegjengere. Mange muligheter kommet for fritidsaktiviteter på kirker for de eldre. Det er kirke middager, utflukter for pedagogisk eller morsomme aktiviteter og frivillig arbeid. Pensjonist elsker å jobbe frivillig fordi det hjelper dem føle seg nyttig når det ikke er mye annet å gjøre i pensjonsalderen. Gjøre aktiviteter i kirken gir en senior statsborger tid til fritidsaktiviteter uten bekymring for kostnadene.

Daglige aktiviteter for pensjonister

Daglige aktiviteter for pensjonister


Pensjonister bør engasjere seg i en rekke daglige aktiviteter for å være fysisk aktiv og intellektuelt engasjert med deres verden. Alle pensjonister, selv de som bruker rullestol, kan delta i aktiviteter som dans, sang eller frivillig sin tid til en verdig sak. Ifølge helpguide.org, pensjonister som fortsatt er aktive og sosialt involvert er mindre sannsynlig at lider av depresjon.

Linje Dancing

Linedance er en aktivitet som seniorer vil nyte selv om de har begrenset mobilitet. Mange av de koreograferte danserutiner ikke krever kraftige fysiske bevegelser. De fleste, om ikke alle, linje danser kan tilpasses for pensjonister som er avhengige av rullestol eller rullator. De helsemessige fordelene av linedance, ifølge nettstedet linedanceinstructions.weebly.com, inkluderer økt muskelstyrke og felles fleksibilitet; forbedret bein styrke; vekttap; og bedre samordning og mobilitet. De følelsesmessige fordelene er nesten grenseløs. Linedance er en gruppe aktivitet der eldre kan nyte kameratskap under en morsom aktivitet. Help Guide hjemmeside antyder at seniorer som deltar i gruppe sosiale aktiviteter er mindre sannsynlighet for å oppleve depresjon og negative helseeffekter forbundet med depresjon.

Allsang

En allsang blir seniorer tappe tærne og nyter selskapet av andre. Familie, venner og frivillige kan lede allsang på et sykehjem eller som en ukentlig aktivitet på en lokal senior citizensâ € ™ sentrum. Gammelt melodier er et trygt valg og mange eldre vil huske ordene til sangene. Skriv ut tekster ved hjelp av stor type og distribuere tekstene til deltakerne i begynnelsen av aktiviteten. Oppfordre eldre til å foreslå sanger til gruppen eller til å lede allsangen seg selv. Musikk for allsang kan også være CD samlinger av musikk. Allsang karaoke stil DVDer er tilgjengelig på detaljhandel og nettbutikker.

Animal Shelter Volunteer Day

Pensjonister kan utlede mange helsemessige fordeler fra å kommunisere med dyr. Hvis faktum, sier humana.com nettsted som dyr ledsagere kan lette ensomhet og forbedre kardiovaskulær helse. Mange sykehjem og langtidsinstitusjoner samt eldresentra har innført dyrebesøksordninger for sine innbyggere og medlemmer.

Dyrevern er nesten alltid behov for frivillige til å hjelpe omsorg for dyrene. En direktør i et senior statsborger senter eller et medlem av en senior gruppe kan arrangere en ukentlig frivillig timeplan med en lokal dyr ly. Pensjonister kan frivillig å gå til dyr ly hver uke og hjelpe bade og mate dyrene. De eldre vil ha nytte ved å gi en nødvendig tjeneste, og dyrene vil dra nytte av omsorg og kjærlighet som pensjonister kan gi dem.

Medisinske Planer for pensjonister

Medisinske Planer for pensjonister


Ifølge AARP, innen år 2031, vil mer enn 70 millioner amerikanere være 65 år eller eldre, noe som betyr en stor andel av befolkningen vil være på utkikk etter måter å betale for medisinsk regninger og helsetjenester med pensjon truende. Medicare, den føderale regjeringens helseforsikring plan, er et rimelig alternativ for pensjonister, men ikke det eneste alternativet for de som leter etter dekning i sin pensjonisttilværelse år.

Medicare Del A

Medicare, helseforsikring gitt av den føderale regjeringen for amerikanerne 65 år og eldre, tilbys i flere deler. Når du søker om Medicare, ifølge AARP, får du automatisk del A, gir deg sykehus dekning, herunder sykepleie og sykehusopphold, opp til ca 80 prosent. Mer enn sannsynlig, takket være arbeidsgiveravgift du betalte da du var en del av arbeidsstokken, du vil ikke betale en månedlig premie for denne tjenesten, men premien er høy. I 2011, for eksempel, stod premien på $ 1132.

Medicare Del B

Medicare Del B gir dekning for medisinsk dekning, inkludert besøk til legen, laboratorietester, ambulansetjeneste og polikliniske prosedyrer, blant annet medisinske utgifter. Del B er valgfritt, og hvis du fortsatt bærer en arbeidsgivers helseforsikring, hold privat forsikring, er dekket under en gruppe, forening eller en ektefelle dekning, så du mer enn sannsynlig vil velge bort. Medicare Del B kommer med en månedlig premie, i 2011 standardsatsen var $ 115,40, ifølge AARP, og du vil også ha for å nå en liten egenandel før dekning spark i. Hvis du velger å melde deg ut av Plan B ved påmelding, og deretter bestemmer deg for å melde deg på et senere tidspunkt, er det konsekvenser i form av høyere premier, så sørg for å veie alternativene nøye.

Privat helseforsikring

I 2009, i henhold til SunSentinel.com, mer enn 47 millioner mennesker var i registrert i Medicare, noe som gjør det til et levedyktig alternativ for amerikanerne 65 år og eldre. Mens Medicare er et kjærkomment alternativ når du slår 65, mange pensjonerte amerikanere trenger dekning før, og det finnes alternativer. AARP, for eksempel, tilbyr privat forsikring for de i alderen 50 til 64 som gir fordeler på slike medisinske utgifter som forebyggende behandling, reseptbelagte legemidler og sykehusopphold. Privat helseforsikring og midlertidig helseforsikring, for eksempel en COBRA plan, kan bli dyrt, spesielt hvis du har en pre-eksisterende tilstand, men du kan finne rabatter for eldre gjennom kollektiv forsikring, for eksempel AARP, eller gjennom private forsikringsselskaper.

Medigap forsikring

Pensjonister som nyter godt av Medicare kan også velge å supplere sin helse dekning ved å kjøpe en Medigap helseforsikring politikk. Medigap er privat helseforsikring at alle som mottar Medicare A eller B dekning har rett til å kjøpe. Medigap, for en premie, fyller hvor Medicare stopper dekning, for eksempel lange sykehusopphold. Det er 12 planer om å plukke, ifølge Medicare.gov, og hver tilbyr kjerne dekning, selv om noen av planene varierer fra staten. Medigap forsikring kan være et godt alternativ, spesielt hvis du er ute etter utvidet dekning som du ikke kan få fra Medicare.

Dental Programmer for Pensjonister

Dental Programmer for Pensjonister


En av mange bekymringer knyttet til pensjon er å miste helse og dental forsikring planer. Den gode nyheten er at du ikke trenger å gå uten forsikring. Det er dental programmer tilgjengelig for pensjonister og deres familier til å bidra til å redusere out-of-pocket utgifter for tannhelsetjenester.

Tricare retiree Dental Program

Tricare retiree Dental Program (TRDP) er en dental plan utformet spesielt for pensjonerte militære væpnede styrker tjenesten medlemmer. Administreres av Delta Dental of California, deres tjenester er tilgjengelig for kvalifiserte enrollees i USA og i utlandet. TRDP tilbyr et omfattende dental plan som omfatter tjenester som tannlege eksamener, rengjøringer, fyllinger, oral kirurgi, root kanaler, kroner, broer og kjeveortopedi for å nevne noen. Selv om enrollees er i stand til å bruke TRDP dental dekning med noen tannlege i serviceområdet, er det anbefalt at de bruker tannleger innenfor TRDP nettverk for reduserte kostnader. Priser er avhengig av plassering.

AARP Dental Forsikring

Foreningen for fremming av pensjonert personer (AARP) har dental dekning som også er administrert gjennom Delta Dental Insurance Plan. AARP dental dekning er omfattende og eksklusivt for sitt medlemskap. Imidlertid kan medlemmer inkluderer ektefeller, samboere og forsørgede barn på sine planer. Dekningen omfatter vanlige tannlegetjenester som eksamener, renhold og fyllinger sammen med oral kirurgi, root kanaler, gebiss reparasjon og dental ulykker blant andre.

AARP har to planer; Plan A og Plan B. Plan A har en lavere egenandel og en større andel av kostnadene er betalt av leverandøren for forebyggende og vedlikeholdstjenester. Enrollees er i stand til å benytte tjenestene til tannleger utenfor nettverket, men det er billigere å bruke tannleger innenfor nettverket. Dekning er tilgjengelig over hele landet. Priser fastsettes etter plassering, type plan og antall individer som er oppført på planen.

Aetna Individuell Advantage Dental

Aetna Individuell Advantage Dental plan tilbyr dental dekning til enkeltpersoner og deres familier. Det er to planer om å velge mellom; Aetna Individuell Advantage Dental Preferred Provider Organization (PPO) Plan og Aetna Individuell Advantage Dental PPO Plus Plan. Begge planer tilby dekning for eksamener, rengjøringer, fyllinger, utdrag, root kanaler, broer, kroner, proteser og lignende.

PPO Plus plan tilbyr rabatterte egenandeler og en større prosentandel betalt for forebyggende, vedlikehold og gebiss tjenester. Aetna nettverk er tilgjengelig i Arizona, Delaware, Illinois og Pennsylvania. Premiene er fastsatt basert på alder, type plan og antall familiemedlemmer som inngår i planen.

Sikkerhetstips for pensjonister i Springtime

For å være trygg, pensjonister må holde årvåken for visse typer situasjoner året rundt. Det er noen situasjoner og scenarier som er mer vanlig på vårparten, men, at pensjonister bør være spesielt nøye med å se etter for å bo trygt. Ved å følge noen enkle hjem og utendørs sikkerhetstips, kan vårsesongen nytes trygt ved seniorer uten frykt for ulykker eller uhell.

Yard og Hage Safety

Arbeider utendørs i hagen kan være veldig avslappende og er en fin måte å få litt god mosjon. Hensyn må tas ikke overdrive ting, skjønt, og bør observeres noen grunnleggende sikkerhetsregler. Spesielt før engasjerende i hageaktiviteter som er fysisk i naturen, er det en god idé å ta noen minutter å gjøre noen enkle tøyningsøvelser. Det er også en god idé å bøye riktig for å unngå stress for rygg og knær. Ved hjelp av en knelende pad eller en hagebenk er ofte et godt valg. Forsiktighet bør tas når du løfter for ikke å forårsake unødvendig belastning. Hyppige pauser bør tas for å unngå å bli trett. Klær bør være passende for været, og solkrem alltid bør brukes. Kontroller at instruksjonene følges på alle utstyrs, gjødsel og plen kjemikalier, og alltid passe på å sette forsyninger sikkert bort etter at jobben er gjort.

Sjekk røykvarslere

Når tiden endres i løpet av våren, betyr det at det er også på tide å skifte batterier i røykvarslere. Røykvarslere er en svært viktig funksjon i alle hjem, men de kan være spesielt verdifullt for pensjonister. Som en del av våren batteriskifte, bør røykvarsleren også bli testet for å sikre at det fungerer skikkelig. Det er også en god idé å støvsuge røykvarsleren slik at støv eller spindelvev er ikke til hinder for riktig funksjon av røykvarsleren. En annen god våren sikkerhet tips er å sjekke brannslukningsapparat på samme tid du endrer røykvarsleren batteriene slik at funksjonelle brannslukkere er alltid til stede og lett ligger.

Være årvåken mot svindel

Når været blir fint, pensjonister må være spesielt forsiktig med å gardere seg mot omstreifende hjem reparatører. Selv om de fleste hjem reparatører er anerkjente og pålitelige, er det skruppelløse omreisende reparatører som reiser fra område til område, og som har en tendens til å tære på pensjonister. Disse hjem reparatører ofte prøver å selge det de hevder er krise hjem reparasjonsarbeid som må utføres og betales umiddelbart. Disse hjem reparasjoner varierer, men inkluderer ofte taktekking, rydder og maleri. Pensjonister bør være forsiktig med å be om et selskap identifikasjon, være skeptisk til reparatører som arbeider ut av umerkede biler, og aldri enige om å ha reparasjoner gjort på stedet uten å sjekke først om legitimiteten til reparasjon person virksomhet.

Medicare for Pensjonister

Den føderale regjeringen gir helseforsikring til amerikanske borgere å hjelpe dem tilgang til nødvendig medisinsk behandling som vanligvis kommer i høy kostnad. Folk som ikke har helseforsikring eller som ikke kan betale for det, må betale høye priser for nesten enhver medisinsk behov de måtte ha. Av denne grunn, i tillegg til å gi pensjonsytelser for pensjonister, gir Social Security Administration også helseforsikring dekning gjennom Medicare-programmet.

Medicare

Medicare er en offentlig helseforsikring program i regi av Social Security Administration. Medicare dekning starter i en alder av 65, og du kan melde deg på det selv om du ennå ikke er pensjonert. Medicare dekning er også tilgjengelig for funksjonshemmede mennesker yngre enn 65 år som mottar trygd Uføreytelser. Medicare inkluderer fire forskjellige typer dekning: Del A, del B, del C og del D. Hvis du betale Medicare skatt, kan du bruke Medicare del A fordeler for gratis. Hvis du ønsker å melde deg på del B, del C eller del D, må du betale månedlige premier.

Pensjonister

Full pensjonsalder for trygdeytelser er 66 hvis du ble født før 1960 eller 67 hvis du ble født etter 1960, men du kan fratre ved fylte 62 år med reduserte ytelser. Hvis du har betalt Social Security skatt, er du kvalifisert til å motta pensjonsytelser når du bestemmer deg for å pensjonere seg. I en alder av 65, blir du kvalifisert til å melde i Medicare. Hvis du allerede er en pensjonist når du slår 65 år, blir du automatisk registrert i Medicare del A og B. Du trenger ikke å bekymre deg for å melde deg eller registrere deg for fordeler; dine fordeler starte automatisk på den første dagen i måneden du fyller 65 år.

Automatisk registrering

Personer som ikke ennå pensjonister når de fyller 65 år, må kontakte Social Security Administration for å melde deg på Medicare. Men hvis du er en pensjonist, starter dekningen uten at du trenger å gjøre noe med det, men du er bare automatisk innmeldt i Medicare del A og B. Du må fortsatt registrere deg for del C og del D hvis du ønsker å motta denne dekningen. Medicare Del A er sykehus forsikring, og Medicare Del B er sykeforsikring. Selv Del A er gratis, må du betale månedlig premie for del B. På grunn av dette, har du lov til å slippe din del B dekning når du mottar kortet i posten - noe som skjer tre måneder før du slår 65.

Registrering

Hvis du ikke er en pensjonist når du blir kvalifisert til å motta Medicare dekning, må du ta kontakt med Social Security Administration for å registrere deg for Medicare. Hvis du har betalt Medicare skatt, har du rett til å melde i del A, og du kan velge å legge til andre typer dekning. Hvis du ikke har betalt denne avgiften, kan du kjøpe del A hvis du også kjøper Part B. Hvis du er en pensjonist, trenger du bare å melde deg på del C og del D. del C er privat forsikring som inkluderer del A og del B dekning pluss andre typer dekning ikke inkludert i del A eller B. Del D er reseptbelagte stoffet dekning. For å melde deg, kan du kontakte kontoret Social Security eller ringe selskapet som tilbyr den planen du velger.

Hva er fordelene med Circuit Økter for pensjonister?

Krets treningsøktene er rutiner som kombinerer flere cardiovascular- og motstand-øvelser. Krets trening har mange helsemessige fordeler for pensjonister, deriblant redusere symptomer på sykdommer som diabetes og redusere risikoen for fall.

Funksjoner

Krets treningsøkter involverer seks til 15 forskjellige stasjoner. Etter hver stasjon, hvile du 30 til 90 sekunder. Stasjoner inkluderer kardiovaskulære øvelser, for eksempel hoppe tau, og styrke og motstand øvelser, som for eksempel å løfte vekter eller kaste en medisinball. Circuit treningsøkter er noen ganger arrangert i en sirkel, som gir treningsøktene deres navn.

Redusere symptomer på sykdom

Krets trening som omfatter styrketrening bidrar til å redusere symptomene på mange sykdommer som er vanlig i eldre, så som osteoporose, diabetes, artritt, fedme, depresjon og ryggsmerter.

Andre helsemessige fordeler

Sirkeltrening øker også bentetthet, reduserer risikoen for hjertesykdom, øker balanse, reduserer risikoen for fall, hjelper seniorer opprettholde vekten, bedrer søvnkvaliteten og øker selvtillit og selvfølelse.

Advarsel

Snakk med legen din før du starter et treningsprogram, spesielt hvis du har en kronisk sykdom som leddgikt eller diabetes.

Tilskudd for pensjonister i Canada

Tilskudd for pensjonister i Canada


Seniorer i Canada har en rekke tilskuddsordninger alternativer tilgjengelig for å dekke medisinsk, bolig og til og med utdanning utgifter. Noen tilskudd er også rettet mot lokale organisasjoner som gir programmering til seniorer. Grants tilby økonomisk støtte og muligheter for eldre som kan leve på en fast inntekt og som ellers ikke hadde råd øker til sine eiendomsskatt, uventede helseproblemer eller tilgang til seniorenes programmer.

Senior Huseiere 'Eiendomsskatt Grant

Senior Homeownersâ € ™ Eiendomsskatt Grant er en årsplan som gir økonomisk støtte til lave til middels inntekt seniorer som eier sin egen bolig for å oppveie eiendomsskatt kostnadene. For eldre som bor i Ontario, er tilskudd administrert gjennom Canada Revenue Agency og åpnes ved å sende inn skjema ON479, Ontario Credits og Senior Huseiere 'Eiendomsskatt Grant sammen med sin personlige selvangivelse. Når personlig selvangivelse og Notice of Assessment informasjon har blitt anmeldt, tar det 4 til 6 uker for en sjekk for å komme i posten, eller tidligere hvis direkte innskudd er valgt. Kvalifiserte seniorer kan motta maksimalt $ 500 i 2010.

Canada Revenue Agency
Ontario Ministry of Revenue
866-668-8297
rev.gov.on.ca

Grant for studenter med varig nedsatt funksjonsevne

Mens ikke eksklusivt for seniorer, utdanningsstipender er tilgjengelig for kvalifiserte seniorer med varig nedsatt funksjonsevne. Regjeringen i Canada tilbyr lån og stipend til varig ufør mennesker som søker hel- eller deltid etter videregående opplæring. Til dem kvalifisert, er tilskudd av $ 2000 per studieår utstedt av provinsen eller territorium hvor personen bor. For å være kvalifisert, må senior søke om Canada Student Loan, meldes inn i en full-eller deltid program og oppfyller kriteriene for studenter med varig nedsatt funksjonsevne. Søknaden må inneholde bevis for uførhet, noe som kan være en legeattest, en psyko-pedagogisk vurdering eller annen dokumentasjon som viser behovet for uførhet hjelp. Tilleggsbevilgninger og økonomisk bistand kan være tilgjengelig for funksjonshemmede studenter mens han studerte for å imøtekomme spesielle boformer eller utstyr behov.

For å søke om økonomisk bistand i British Columbia:

Ministry of Advanced Education and Labour Market Development
Student Aid BC
Victoria, BC V8W 9H7
Canada
800-561-1818 (innen Canada / USA)
canlearn.ca

Nye horisonter for pensjonister

Human Resources og Skills Development Canada gir tilskudd gjennom New Horizons for eldre Program til ideelle lokale organisasjoner over hele Canada. Tilskuddene gi økonomisk støtte for programmer rettet mot å bedre livskvaliteten for eldre og holde dem aktive og involvert i samfunnet. Årlige tilskudd på opp til $ 25.000 er tilgjengelig gjennom tre programmer: Deltakelse og ledelse, Capital Assistance, og Elder Abuse Awareness. Fellesskapet Deltakelse og ledelse Funding støtter programmer rettet mot seniorer være aktive i sine lokalsamfunn. Capital Assistance Funding gir midler for oppgraderinger til samfunnet anlegg eller utstyr behov for seniorer. Elder Abuse Awareness Funding støtter programmer som bevisstgjøring og forebygging av eldre misbruk. Søknader kan sendes inn på linje gjennom deres hjemmeside.

Nye horisonter for pensjonister Program
Human Resources og Skills Development Canada
333 North River Road, 2A
Ottawa, Ontario K1A 0L1
Canada
800-277-9914
hrsdc.gc.ca

Næringsdrikker for pensjonister

Seniorer bruke næringsdrikker som et supplement til et sunt kosthold plan. Seniorer ofte lider av tilstander som gjør spise mat vanskeligere. Smak i matvarer kan også holde seniorer tilbake fra riktig matvaner. Næringsdrikker kan fylle dette gapet, og gi noen av de næringsstoffene de eldre ikke lenger får fra mat.

Fakta

Det er mange nærings-drikk kosttilskudd på markedet i dag. Sjekk ingrediensene ved å lese etiketten for å forsikre deg om at supplement leverer behov for næringsstoffer. Etiketten viser ingredienser fra den største mengden til den minste mengden slik at du kan med et øyekast se produktets næringsverdi. Sjekk også den daglige anbefalte kvote boksen for å se hvor mange vitaminer og mineraler er det i drikke og hvor stor andel de utgjør på en daglig diett. Disse er de viktigste faktorene i å avgjøre hvilke ernæringsdrikk vil gagne senior mest.

Betydning

Som mennesker alder de kan begynne å miste sin smak for mat. Å spise ofte er et ork som de gjør for å holde seg i live, ikke fordi de liker det. I tillegg, som kroppen aldre, mange matvarer som en gang ga glede til den personen er nå vanskelig å fordøye. Dette kan føre til halsbrann eller problemer med forstoppelse eller diaré, slik at personen ikke ønsker å spise mange matvarer som er bra for ham som for eksempel frukt og grønnsaker. Å drikke et kosttilskudd kan hjelpe senior nå sitt daglige minimumskrav for frukt og grønnsaker inntak uten å konsumere matvarer som forårsaker smerte til ham.

Misforståelse

Produsentene tout næringsdrikker som måltid erstatninger. Imidlertid, siden de ikke inneholder alle vitaminer og mineraler som sunne måltider inneholder disse skal betraktes som kosttilskudd for å måltider. Pensjonister bør følge et sunt guide til å spise, som ifølge Diet Channel inkluderer minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker, 6-11 porsjoner med korn produkter og 02:58 porsjoner protein per dag.

Fordeler

Næringsdrikker er enkle for senior å konsumere. Siden de er flytende, er det ikke nødvendig å tygge. Tygging kan være vanskelig, spesielt for eldre som har falske tenner. Ifølge Diet Channel, som gjorde en studie på flere næringsdrikker, er gjennomsnittlig kalori teller rundt 250 kalorier eller mindre per porsjon. Selv om senior har to drinker per dag han er neppe overstiger hans maksimal kalori teller for dagen så lenge han følger et fornuftig kosthold bestående av frukt, grønnsaker, hele korn brød og korn, fisk og magert kjøtt. Næringsdrikker smaker godt så eldre er mer sannsynlig å fortsette å bruke dette alternativet fordi de liker smaken.

Advarsel

Man bør ikke bruke næringsdrikker som en viktig kilde til mat for eldre. Pensjonister bør likevel prøve å spise en balansert diett, slik at de får sin viktigste vitamin og mineral støtte fra matvarer. Men legger en eller to næringsdrikker til en senior kosthold per dag kan hjelpe ham med å få nødvendige vitaminer og mineraler han ikke lenger får fra sin matforsyning. Bare sørg for å telle de ernæringsmessige drikke kalorier og legge dem inn i diett plan for dagen slik at senior ikke svelges for mange kalorier per dag.

Kognitive øvelser for pensjonister

Ifølge Mayo Clinic, er normal glemsel med aldring. Blir eldre kan føre til at minne å avta og kognitiv funksjon å bremse ned, men kan enkle rutiner bidra til å redusere risikoen for forhold som negativt påvirker hjernen og fører til Alzheimers sykdom eller demens. Ifølge Mayo Clinic, riktig ernæring, mosjon og holde hjernen din aktiv med mentalt stimulerende aktiviteter kan forbedre din evne til å takle eller kompensere for endringer knyttet til demens.

Puslespill

Ifølge Mayo Clinic, er gåter mentalt stimulerende aktiviteter. Puslespill kan variere fra de gammeldagse papp bilder som sydde sammen til kryssord som kommer i dagens avis. Alle disse aktivitetene kan hjelpe med hukommelse husker og kan være morsomt, avslappende og selv utfordrende. Samler seg rundt spisebordet med familie eller venner og fullføre et puslespill sammen er en fin måte å passere en kveld.

Math

Matematikk brukes i hverdagen problemløsning, enten balansere banken bok eller bake en bundt kake. Kanskje mange ikke fullt ut klar over hvor mye matematikk brukes og nødvendig, og hvor gunstig det er for helsen til sinnet. Enkle matematiske spill kan hjelpe eldre, lang ut av skolen, husk det grunnleggende matematikk samtidig forbedre tenkning prosesser. Sudoki er en populær lek med tall som kan skjerpe problemløsning ferdigheter og er tilgjengelig i alle ferdighetsnivåer, fra nybegynner til avansert. Finn disse bok og magasiner på en lokal bokhandel, apotek eller supermarked.

Neurobic Øvelser

Neurobic øvelser er tenkt å bidra med nervecelle stimulering som er nødvendig for å aktivere nye hjernekretser, styrke neurotrofinproduksjons (se Ressurser for detaljer). Disse øvelsene kan gjøres ved å bryte normale rutiner og gjøre kjente ting på forskjellige måter. For eksempel skrive med den andre hånden, får kledd med øynene lukket, eller ta en ny kjørerute til en kjent destinasjon. Å gjøre disse oppgavene på en annen måte kan også gjøre dem mer utfordrende og spennende.

Video Games

For de som trodde videospill var for ungdomsgruppen, tro om igjen. Dataspill har kommet en lang vei siden deres induksjon i samfunnet, og nå har spill rettet mot fitness og læring. I enkelte klasserom, har videospill blitt et læremiddel til både engasjere og underholde de unge. For eldre, men de "Brain Age" spill etter Nintendo har blitt populært, og er spioneringen for sin evne til å stimulere hjernen med raske mentale oppgaver. Spørre på nærmeste elektronikkbutikk.

Utøve tips for pensjonister

Utøve tips for pensjonister


Pensjonister må trene like mye som alle aldersgrupper gjør. Øvelsen styrker musklene og øker immunitet i seniorer, men forsiktighet er nødvendig for å unngå skade. Gradvis bygge opp utholdenhet og trening forberedelse er nøkkelen til å få et treningsprogram for seniorer en suksess.

Begynn Slow

Uansett hvor gammel du er, er nødvendig for en vellykket øvelse rutine begynner sakte. Pensjonister må begynne noen treningsprogram med små skritt for å tillate musklene tid til å tilpasse seg. Hvis du bestemmer deg for å gå som din trening, starte med å gå ett eller to blokker og bygge opp sakte hver dag.

Stretching

Strekke armene, bein og hals gjør at seniorer til å forbedre fleksibiliteten. Stretching også varmer musklene før trening. Enkle svinger i midjen eller strekke armene og beina gjør ledd og muskler tid til å varme opp. Stretching etter trening overganger ledd og muskler fra trening til en kjølig ned.

Low Impact

Lav effekt øvelser som å gå eller svømming er lettere på leddene, noe som gjør dem ideelle for seniorer. Vann gir motstand for styrke bygge og aerob trening som hagearbeid, husarbeid eller dans bedre puls og pust.

Styrketrening

Løfte vekter styrker arm- og beinmuskulaturen, og for kvinner er det også bygger bentetthet. Jo sterkere armer og ben, jo lettere er det å bruke trapper og plukke opp tunge elementer som dagligvarer poser. Styrke bygningen bidrar også med balanse. Ved å holde musklene sterke du redusere sjansene du vil falle og skade deg selv.

Lege

Alltid snakke med legen din før du starter et nytt treningsprogram. Legen kjenner din helse og medisiner, og kan veilede deg i riktig trening for din livsstil.