Digidexo.com

rense blæren med tranbær

Hvordan rense ørene med mineralolje

Ørevoks beskytter det indre øret ved å fange bakterier, støv og andre fremmedlegemer før de kan nå trommehinnen og føre til skader. Selv uten behandling, ørevoks generelt finner sin vei ut av øret, hvor det faller ut av seg selv. I noen mennesker, kan ørene produsere store mengder voks, forårsaker en oppbygging og herding som kan blokkere ørekanalen og forstyrre hørsel. I disse tilfeller er det mulig å løsne voks og rense ørene med mineralolje.

Bruksanvisning

•  Se etter symptomer på en blokkert øregangen, og bare fjerne voks som forårsaker ubehag eller hørselsvansker. Symptomer på en voks blokkering inkluderer øreverk, ringer eller andre lyder i øret, en følelse av trykk eller en sensasjon at øret er plugget, og delvis hørselstap.

Varm en teskje av mineralolje til kroppstemperatur. Plassere mineralolje eller annen væske inn i øret som er kaldere eller varmere enn kroppen din kan forårsake kraftig svimmelhet og vertigo.

Bøy hodet til den ene siden, med den blokkerte øret vendt opp. Trekk forsiktig ned og ut på den ytre delen av øret for å åpne opp øregangen.

Bruk en pipette til å plassere tre dråper mineralolje inn i øret, en om gangen. Plasser øret dropper i ytterkanten av øregangen ved administrering av dråpene. Fortsett å holde hodet i denne posisjonen i flere minutter.

Hold et papirhåndkle over det behandlede øret etter retur hodet til en normal posisjon. Den papirhåndkle vil fange noen mineral olje eller voks som kan lekke ut. Dette er viktig for å beskytte klærne dine.

Place mineralolje faller inn i øret på morgenen og igjen før sengetid. Dette bør fortsette i fire dager til en uke.

Bruk en pære sprøyte fylt med lunkent vann for å skylle øret etter flere dagers behandling med mineralolje. Unngå å tvinge vannet inn i øret for å unngå å skade trommehinnen.

Tørk ørene grundig etter rengjøring dem. Du kan plassere noen dråper rubbing alkohol i det behandlede øret for å tørke ut kanalen og hindre vekst av bakterier. Hvis du får kraftige smerter etter bruk av alkohol, trolig indikerer det en perforert eller punktert trommehinne. Søk medisinsk hjelp.

Gå til legen din for en øret og hørsel eksamen hvis du opplever smerter, utflod, eller moderat for å fullføre hørselstap. Du kan ha et problem som krever legehjelp.

Tips og advarsler

 • Plasser aldri gjenstander inn i øregangen for å rense ørene. Q-tips og andre elementer kan punktere øregangen, noe som resulterer i varig skade, infeksjon eller sterke smerter.

Hvordan rense ørene med Candle Wax

En måte å rense ørevoks er gjennom bruk av en bivoks stearinlys i en prosess kjent som candling. Denne milde metoden for fjerning av voks har en lang historie, og ble brukt av de gamle grekerne og egypterne. Ved hjelp av varme, trekker stearinen fra øregangen som ellers kan være farlig å fjerne gjennom konvensjonelle metoder, for eksempel med en bomullspinne. Rengjøring ørene med stearinen kan gi mange helsefordeler, inkludert redusert forekomst av ørebetennelser og forbedret hørsel.

Bruksanvisning

Ear Candling Forberedelse

•  Vask hendene for å beskytte mot bakterier eller bakterier.

Plasser pasienten så han blir liggende på sin side og dekke håret, ansiktet og klærne med en klut rundt delen av øret. En pute kan brukes til å støtte hodet litt opp.

Trim den spisse enden av stearinlys med en saks slik at den passer ordentlig inn i øret. Siden lyset vil trolig bøye ute av form fra skjære action, returnere den spisse enden til sin opprinnelige form ved å bruke fingrene til å skyve den tilbake i en sirkel.

Skjær en "X" i sentrum av platen og skyver lyset via X, slik at den koniske ende (den ende som går inn i øret) stikker ut noen få inches fra bunnen. Det meste av lyset vil være på den andre side av platen.

Tenn stearinlys på den store enden og plassere fingeren over den koniske enden i omtrent 30 sekunder for å la den varme og røyk for å felle innenfor. Når røyken kommer ut av den koniske enden av lyset, er det mulig å plassere den i øret.

Den Candling Process

Sett den koniske enden av lyset inn i øret av tilbakelent pasienten. Dette bør gjøres forsiktig, og passformen skal være tettsittende. Hvis det kommer røyk ut av øret, er det ikke tettsittende. Vri stearinlys forsiktig på plass. Platen virker som en ytterligere barriere for å beskytte hodet og ansiktet.

Har pasienten ligge stille og avslappet på sin side mens lyset brenner ned til det er 3 til 4 inches over beskyttende plate. Det er mulig å kutte den store enden av lyset og kast det som det blir til aske under prosedyren.

Fjern stearinlys og plate vakt uten å blåse ut flammen. Sett flammen ut ved å sette den i en bolle med vann.

Etter Candling

9. Tørk den indre overflate av det ytre øre med en fuktig towelette.

Rub glyserin på den indre overflaten av det ytre øret.

Beskytt øret mot vind og rusk med bomull eller en annen type ørepropp i minst en dag. Dette gjør det mulig for voks for å regenerere i øret.

Tips og advarsler

 • Bruk bivoks. Naturlige produkter er mer effektive.
 • * Vær forsiktig med ild og flammer. * I tilfelle av alvorlige øre problemer, se en lege.

Hvordan å rense ørene med øret lys

Hvordan å rense ørene med øret lys


Hvis du har opplevd ringing eller føler at du har for mye voks i ørene, er du kanskje interessert i øret candling. Den gamle kunsten å bruke øret lys for å rense ørene har sett en vekkelse over det siste tiåret. Med sin milde, vakuum-lignende suge, har øret lys blitt kreditert med å gi lindring for en rekke problemer, inkludert migrene, sinus problemer, senebetennelser og til og med symptomer på multippel sklerose (MS). Følg disse trinnene for å rense ørene med øret lys.

Bruksanvisning

Monter alle de nødvendige elementene (se "hva du trenger" -delen). Klipp et lite hull i midten av folien-dekket papir plate. Legg deg ned på din side i en komfortabel stilling.

Be partneren din om å tenne bredere enden av stearinlys mens du holder det nivået og rett. Deretter tar foliekledd papir plate og mate den smale enden av lyset gjennom hullet i midten.

Sett den smale enden av lyset i åpningen av øregangen. De fleste mennesker opplever en hyggelig, varm følelse.

Ta lyset fra øret etter at lyset har brent ned omtrent en tomme. Hvis veken begynner å krølle før det, fjerne det. Clip brent veke off over flammen. Du bør gjøre dette over bøtte med vann.

Sett lyset inn i ørekanalen. Gjenta prosessen etter hver tomme som brenner, opp til 4 inches.

Fjern lyset fra øret og kutte lyset åpne på langs på sitt største enden. Undersøk rusk i lyset for å finne ut om du har pakket nok fra øret. Hvis det er nødvendig, begynner prosessen på nytt med en ny stearinlys.

Ta bomullsdott og rense ut overflødig rusk fra den ytre kanalen av øret. Hell noen dråper hvitløksolje inn i ørekanalen. Plugg øregangen med en bomullsdott og la den være der til oljen er absorbert.

rense det andre øret ved å gjenta prosedyren.

Lær mer om denne teknikken på "Ear Candling" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

 • Øret lys kan fås veldig billig fra naturlig mat butikker og fra noen store dagligvarekjedene og ulike nettsteder. Kjøper i bulk (for å dekke flere familiemedlemmer i flere måneder) er den mest kostnadseffektive måten å få dem.
 • Ikke prøv dette alene. Ved hjelp av en åpen flamme som du ikke kan se direkte er veldig farlig.
 • Ikke prøv denne fremgangsmåten hvis du har en perforert trommehinne eller eventuelle åpne sår inne i øregangen. Se legen din umiddelbart for disse forholdene.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Hvordan å rense hele kroppen med Alger

Hvordan å rense hele kroppen med Alger


Hvis du befinner deg følelsen svak, ønsker å felle noen pounds, og gjenopprette glans til ditt hår og en sunn glød til huden din, kan du velge å gjøre en rens. Alger er et utmerket tillegg til en full body rens fordi den er rik på klorofyll, et stoff som kan bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen din. Selv om du kan velge å spole, er det ikke nødvendig å gjøre det. Ved ganske enkelt å eliminere giftstoffer fra kroppen din, bor hydrert, og supplere med en eller flere former for alger, kan du oppnå merkbare resultater.

Hvordan å rense hele kroppen med Alger

•  Sjekk med din lege eller naturlege før du begynner rens. Fortsett med rens, med legen din godkjenning. Bestem hvor lenge du ønsker å rense; selv om mange anbefaler 5 til 7 dager, kan selv en helg rens være effektive. Velge hva som er realistisk for deg. Eliminer alle fett, tilsetningsstoffer, alkohol, sukker og koffein fra kosten for varigheten av rens.

Juice halv sitron og legge den til en kopp vann, vil dette hjelpe kroppen din begynne å spyle giftstoffer med en gang. Drikk et par glass rent vann: Staying hydratiserte er en viktig del av din rens. Ta den anbefalte dosen av alger kapsler med vann, og følger nøye med på instruksjonene fra produsenten. Blend alger pulver i en smoothie for å gjøre det mer spiselig, hvis du bruker pulver fremfor kapsler. Pass på at du inkluderer alger i frokosten din.

Spis en salat av blandet rå grønnsaker til lunsj. Inkluder mungbønner å forbedre renselsesprosess. Vurdere å legge Nori, Kombu, eller Hijiki til salat også. Forbruker disse tang bygger på rensende kraft av alger. Sørg for å ta ytterligere to glass rent vann midt på dagen. Gjør deg selv litt grønn te og har et stykke frukt, hvis du blir sulten senere på dagen.

Konsumere ditt siste dose av alger på middag. Rør det inn i en suppe som du gjør med dine friske grønnsaker, eller bland det med sitronsaft du vil bruke for å kle din salat. Legg til litt brun ris, quinoa, eller en annen fullkorn til middag. Legg en mager protein som tofu, hvis du vil. Sørg for å drikke et annet par glass vann; Urinen bør være klart, hvis du hydra riktig.

Prøv tørr børsting hele kroppen for å fjerne overflødig hud celler og rev opp sirkulasjonen. Ta et beroligende bad, og hvis du har dem, vask huden og håret med algebaserte produkter. Forbered deg på en god natts søvn, slik at du kan våkne uthvilt og klar for neste dag av rens.

Hvordan Rens jeg galleblæren med juice?

Hvordan Rens jeg galleblæren med juice?


Galleblæren er kroppens organ som lar deg til å fordøye fett. Når proteiner, kalsium og kolesterol bygge opp inne i galleblæren, de etter hvert danne smertefulle og harde steiner som kan være vanskelig å fjerne fra kroppen din. Hvis du lider av gallestein eller ønsker å hindre deres dannelse i galleblæren, må du gå gjennom riktig rensing prosedyre. Den beste måten å rense galleblæren er ved å forberede og drikke riktig juice. Disse juice vil bidra til å holde kroppen din stein-fri og sunn.

Hvordan Rens jeg galleblæren med juice?

drikke fem glass ufiltrert og økologisk eplejuice hver dag i seks strake dager. Eliminer bearbeidet mat i ditt daglige måltider samt matvarer som inneholder sukker og raffinert mel. Unngå mat som er rik på stivelsesholdige karbohydrater.

Drikk rikelig med vann. Dette vil bidra til å skylle ut alle de skadelige giftstoffer i kroppen din. Mens mange mennesker foretrekker å faste når rensing sine galleblæren, må du søke lege tilsyn før under denne kosten metoden.

Bland 2 ss. ferskpresset grapefrukt eller sitronsaft sammen med 2 ss. av olivenolje og legg dem i 8 oz. av filtrert vann. Drikk blandingen hver kveld i seks netter på rad, omtrent en time før sengetid. Lå på høyre side når du sover, slik at saften er syrer og næringsstoffer får rettet til galleblæren.

Drikk fem glass ufiltrert og økologisk eplejuice på den sjuende dagen av rensing. Deretter drikke 1/3 kopp grapefrukt eller sitronsaft blandet med 2/3 kopp olivenolje og 8 oz. av filtrert vann. Hele renselsesprosess varer i en uke.

Gå til en lege for å få et klyster etter din siste dag av rensing. Bruk kaffe eller klorofyll for klyster. Dette er den mest avgjørende trinn i galleblæren rensing som gallestein og toksiner blir spylt inn i tykktarmen i løpet av de første syv dagene. Du må skylle disse fra kroppen for å unngå symptomer på systemisk toksisitet, slik som hodepine, kramper og kvalme.

Hint

 • Konsultere legen din før du renser blæren.

Hvordan Rens med Cayenne Pepper, vann, sitron og lønnesirup

Hvordan Rens med Cayenne Pepper, vann, sitron og lønnesirup


Med cayenne pepper, vann, sitron og lønnesirup kan du rense systemet helt. Også kalt «master rens," dette programmet vil hjelpe deg å miste betydelig vekt umiddelbart, men det vil ikke hjelpe deg å holde den av. Det er heller ikke sunt (eller hyggelig) for en langsiktig løsning. På grunn av dette, er det best å bruke dette programmet som et system rens uten målet om vekttap.

Når den brukes forsiktig som en master rens, men det fungerer underverker for kropp og sinn.

Bruksanvisning

•  Lær å lage mix.

Bland disse ingrediensene sammen:
2 ss friskpresset sitron (dette er ca 1/2 sitron)
2 ss organisk lønnesirup, Grade B (jo mørkere jo bedre, ikke får den falske ting.)
1/10 ts kajennepepper, gradvis øke gjennom rens.
Ti til fjorten gram rent vann

DRINK KUN DENNE MIX OG VANN UNDER Master Cleanse.

Du kan legge til kosttilskudd, men ikke legge noen annen mat eller drikke. Den shake inneholder de essensielle næringsstoffer for å holde det gående i 10-14 dager. (Se tips og advarsler nedenfor.) Dette vil sakte rense og rense systemet spesielt kolon.

Drikk en SALT VANN klyster i morgen og NATURavføringsmiddel te om natten.

Dette vil bidra til å skylle systemet og forbedre din følelse. Du vil sannsynligvis slite tidlig i fort som kroppen justerer seg til sin raske tilstand. Når du føler deg verre, prøve en ikke-iodized havsalt vann klyster. Legg til to strøkne ts havsalt til 8 oz. med varmt vann. Drikk den helt. Du trenger å avlaste deg to eller flere ganger etter klyster.

KOM PÅ AV FAST sakte og forsiktig.

Når du er ferdig cayenne pepper, lønnesirup, sitron og vann fort du har å lette systemet tilbake til å spise normal mat. Start med utvannet appelsinjuice i små mengder den første dagen. Neste trekk til mer appelsinjuice litt mindre utvannet og grønnsaksbuljong i kveld. Legg i grønnsakene neste dag. Legg økologisk frukt og grønnsaker bare til lunsj neste. Deretter kan du bruke sunn fornuft lettelser kroppen tilbake i spising. Hvis noe går dårlig holde den ut av din diett for en stund.

Tips og advarsler

 • Forfølge system rens i tett kommunikasjon med en ernæringsfysiolog for å være sikker på at du ikke skade kroppen din.
 • Bruk master rens med en venn eller partner å ha felles støtte.
 • Diabetikere bør bare forfølge denne rens med spesielle modifikasjoner og bare hvis den blir godkjent av en lisensiert lege kjent med din sak.
 • Master rens er ikke en langsiktig diett eller en langsiktig vekttap løsning.

Nyre rens med Cayenne Pepper

En nyre rens med cayenne pepper er nyttig for alle som har hatt nyrestein. Rens utgivelser giftstoffer fra vevene slik nyrene kan fungere mer effektivt. Nyrestein er utgitt, blodet blir renset, blodtrykket er regulert, og salter og syrer i kroppen blir balansert. Betennelse er redusert, og hele urinveiene er avgiftet.

Komme i gang

Den nyre rens varer i fem dager. Begynn rens når du har et par dager fri. Hvis du jobber mandag til fredag, starter på lørdag, slik at du står fritt til å hvile og tilpasse seg den nye kosten i to dager. På den første dagen, drikke 8 oz. destillert vann så snart du våkner. Dette vil skylle matrester og fordøyelsesenzymer juice ut av systemet. Innen en time etter oppvåkning, forberede og drikke om morgenen rensing drink. Kombiner 2 ss. ferskpresset sitron eller lime juice (ca. 1/2 sitron), 2 ss. grade B organisk lønnesirup (jo mørkere jo bedre), 1/10 ts. (En liten klype) cayennepepper (gradvis øke dette beløpet hver dag), og 10 til 14 oz. rent vann.

Frokost

Etter at du drikker din cayenne rensing drikke, nyte litt frisk frukt eller friske grønnsaker juice til frokost. Dette vil fortsette avgiftende prosess. Hvis du finner ut at du trenger litt ekstra bulk før lunsj, har et stykke frukt, en smoothie eller urtete. Ikke spis eller drikk for en time før lunsj.

Lunsj

Til lunsj, fortynnet ferske rå grønnsaksjuice sammen med noen rå grønnsaker hakket opp i en salat vil fortsette rens. Kle salat med olivenolje, eple cider eddik, sitronsaft, avocado og litt havsalt. Urter og krydder kan bli stenket på å legge smak. Du kan også gjøre noen grønnsaksbuljong. Kok grønnsakene i en time, avløp, og drikker juice. Drikk urteteer å varme og fuktighet til kroppen. Drikk så mye rent vann som du fortsette å skylle systemet.

Middag

På kveldene, fortsette å konsumere væske, men unngå salater eller grønnsaker for å gi fordøyelsessystemet en full hvile over natten. Utvannet fruktjuice, frukt, smoothies og urtete er tillatt. Hvis du begynner å bli sulten, bare prøve å hvile og komme seg gjennom det.

Snacks

Gjennom hele dagen, kan du forbruker rå grønnsaker, salater, rosenkål, buljong, fersk juice, urtete og rikelig med vann. Det er viktig at du drikker minst en gallon (128 oz.) Av væske per dag. Det er ca 8 oz. hver time.

Fortsetter Cleanse

Etter rens, for å holde nyrene fungerer optimalt og unngå steiner, drikk rikelig med vann. Ikke drikk kaffe, alkohol eller andre dehydrerende drikker. Nyrene trenger rikelig med væske for å stadig skylle gjennom. Meloner bør nytes regelmessig for god nyre helse.

Hvordan rens med Herbal Digestive Sweep

Hvordan rens med Herbal Digestive Sweep


Thisilyn rens Herbal Digestive Sweep er en urte kolon rengjøringsmiddel som kan brukes alene eller sammen med en hel-kropp rensing system. En hel-kropp rens arbeider for å rense kroppen for bebygde giftstoffer i fordøyelseskanalen, lever, blodet og urinveiene forlater kroppen følelsen forynget og energisk. Thisilyn rens Herbal Digestive Sweep bidrar til avgiftning prosessen ved å forsiktig stimulere tarmmusklene for å øke effektiviteten av tarmen eliminering.

Bruksanvisning

Rens med Herbal Digestive Sweep

•  Ta kontakt med din lege før du tar urte kosttilskudd for kolon rensing. Din lege kan avgjøre om Herbal Digestive Sweep er riktig for deg etter å ha gjennom din medisinske historie og nåværende bruk av medisiner.

Ta 2 til 3 naturens måte Thisilyn rens Herbal Digestive Sweep caplets ved sengetid med 8 oz. mengder vann i opp til 10 dager. Følg instruksjonene på pakken hvis du bruker Herbal Digestive Sweep i forbindelse med en hel-kropp rensing system.

Øk inntaket av vann hvis du drikker mindre enn 64 oz. daglig. Drikke rikelig med vann hjelper flush giftstoffer fra kroppen og forhindrer dehydrering under fordøyelses feie prosessen.

Spis rikelig med frisk frukt og grønnsaker mens du tar Herbal Digestive Sweep. Lett fordøyelig frukt og grønnsaker inneholder høye nivåer av fiber som hjelpemiddel i effektiv tarm eliminering.

Øvelse lett mens rensing med Herbal Digestive Sweep. Uttømming av kroppens energinivå under intens fysisk anstrengelse kan virke mot sin hensikt til renselsesprosess. Sats på milde tøyningsøvelser eller yoga før fordøyelses sweep er fullført.

Tips og advarsler

 • Unngå koffein, tobakk, alkohol og andre sentralstimulerende midler mens rensing med Herbal Digestive Sweep.
 • Ifølge Centers for Disease Control, bør personer på en 2000 kalori diett få minst 28 gram fiber daglig for optimal kolon helse.
 • Hvis du opplever diaré, magesmerter eller rektal blødning mens rensing med Herbal Digestive Sweep, avslutte bruken og kontakte lege.

Hvordan trene innsiden av lårene med en elastisk Exercise Band

Quadriceps, eller på innsiden av lårene, er av avgjørende betydning for idrettsutøvere og fysisk aktive voksne. Mangel på riktig trening for denne viktige muskelgruppe kan føre til muskel ubalanser som til slutt resulterer i sport eller trening relaterte skader. En av de beste måter å utøve innsiden av lårene er med en elastisk øvelse band, som gjør at du kan få en omfattende trening på din indre lår ved at et bredt spekter av bevegelse. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du kan utøve innsiden av lårene med en elastisk øvelse band.

Hvordan trene innsiden av lårene med en elastisk Exercise Band

Hvordan trene innsiden av lårene med et elastisk Exercise Band

En Tie den ene enden av elastisk øvelse bandet til venstre ankel. Knyt en sikker, dobbel knute.

•  Bind den andre enden av det elastiske bånd til å utøve en stor dumbbell eller et annet stasjonært objekt på gulvnivå.
Igjen, bruke en sikker dobbel knute. Denne type knute er lett å løse, men vil ikke våren løs uventet.

Stå ca 4 meter unna dumbbell. Dumbbell bør være til venstre siden bandet er festet til venstre ankel.

Trekk hele beinet til venstre. Du skal flytte med trekk av elastisk snor, så det er viktig å være forsiktig med å gjøre raske bevegelser for å få mest mulig ut av øvelsen. Du kan spre armene litt for å opprettholde balansen.

Kryss venstre ben foran høyre side. Hold benet rett og la den passere foran høyre ben så langt til høyre som mulig.

Return venstre ben til sin startposisjon. Du kan gjenta denne øvelsen på hver etappe så mange ganger du ønsker. De fleste trenere anbefaler tre sett med 10 til 20 repetisjoner hver for hver etappe.

Hint

 • Å øke motstanden for denne øvelsen, flytte lenger vekk fra stillestående objekt hvor elastisk øvelse bandet er knyttet.
 • Konsultere legen din før du starter en ny øvelse rutine.

Hvordan rense ørene med øret Kjegler

Et øre kjegle eller øret stearinlys, er en alternativ metode for rensing av voks i øregangen. Det er ikke en pålitelig metode i det medisinske miljøet, selv om mange mennesker som bruker øret kjegler attest til deres effektivitet. Ear koning er en aktivitet som bør gjøres med en kunnskapsrik assistent. Ekstrem forsiktighet bør tas fordi prosessen innebærer en åpen flamme. Øret kjegler er laget av bomull klut belagt i voks, ofte bivoks.

Hvordan rense ørene med øret Kjegler

Trim med saks den koniske enden av øret kjegle så det passer godt i den ytre øregangen. Kast gjenværende spissen unna. Noen øre kjegler vil ikke kreve trimming dersom spissen er allerede bred nok.

Med aluminiumsfolie, lage en flat og solid overflate omtrent på størrelse med en middagstallerken. Skru opp kantene for å danne en skuff. Sett øret kjeglen gjennom sentrum av folien i en rett vinkel, slik at konusen stikker opp av skuffen.

Den personen som bruker øret kjegle legger ned på hans side, øre mot taket. Hjelperen plasserer den koniske spissen av kjeglen i øret og tilpasser folien slik at det er omtrent en tomme fra øret, stramme den rundt kjeglen. Konusen skal peke vertikalt mot taket, og folien må være horisontal. Langt hår skal festes bort fra øret kjegle, og øreringer bør fjernes.

Assistenten holder kjegle godt i øret og tennes den store enden på brann. Vær oppmerksom på at flammen vil brenne 2 til 6 inches høy i utgangspunktet, deretter avta. Kjeglen vil sakte brenne ned. Som det brenner, kan assistenten trimme formørket deler av og sette dem i glass vann for å hindre dem fra å blåse bort. Den brennende prosessen tar ca 5 minutter.

Når øret kjegle har brent ned til om lag 3 inches fra folien, fjerne kjeglen og dypp den brennende enden i glass vann for å skille det. Avhende kjeglen og folie.

6. Gjenta prosessen med en ny øret membran i det andre øret, hvis ønskelig. Det er ikke nødvendig å gjøre begge ører.

Beskytt ørene for omtrent en dag etter øret koning inntil en ny beskyttende voks barriere kan utvikle seg, spesielt hvis du arbeider i kaldt eller vindfulle forhold. Bære en lue som dekker ørene eller sette bomullsdotter i det ytre øret.

En sitronsaft rens, med Rind

En sitronsaft rens, med Rind


Lemon har blitt anerkjent i århundrer for sine rensende egenskaper, og det er fortsatt brukes som en helhetlig løsning i dag. En sitronsaft rens kan hjelpe rense kroppen, fungerer som en antioksidant på grunn av sin høye nivå av vitamin C, og hjelpemidler i absorpsjon av jern. Mens ved bruk av sitronsaft er en vanlig praksis, har en tendens bark vrakes på grunn av sin bitterhet. Imidlertid inneholder sitronskall også sterke antioksidantegenskaper, og ved å kombinere sitronskall med søt agave nektar, er bitterhet balansert ut.

Ingredienser til Lemon Tonic

Før forbereder sitronsaft rens, er det nødvendig å utarbeide en tonic på forhånd. Ingrediensene er: agave nektar, sitroner, kanel og frisk ingefær.

Skrell Lemon

Skrell skallet av av to sitroner. Hakk skallet fint og legges i en glasskrukke.

Bland sammen ingrediensene

Legg til to spiseskjeer agave nektar til glasskrukke. Vær sikker på at det fullt strøk sitronskall. Også legge en halv teskje kanel, og en halv teskje revet ingefær.

Kjøle

Kjøle sitronskall blandingen i tre timer. Mens du venter, presse saften av sitronene i én liter vann.

Bland med sitron vann

Tilsett sitronskall blandingen til liter sitron vann. Rist godt. Enten vente på sitronskall og ingefær for å bosette til bunnen, eller sil tonic gjennom en sil før du drikker.

Hvordan å rense kroppen din med Water Lemon Sirup

Vannet, sitron og sirup rens er en diett som kalles "The Master Cleanse." Utviklet av Stanley Burroughs i 1941, har The Master Cleanse bare nylig fått stor oppmerksomhet, selv om det har eksistert i over seksti år. Ideen bak dette er at dietten deltakeren bare drikker blandingen for en tidsperiode for å kvitte kroppen med uønskede giftstoffer. Ved slutten av dietten, er kroppen skal bli stabilisert og har vendt tilbake til sin naturlige tilstand.

Hvordan å rense kroppen din med Water Lemon Sirup

Mix Master Cleanse drikke. Kombiner 2 ss frisk organisk sitronsaft, 2 ss ekte lønnesirup, 1/10 ts kajennepepper, og 8 gram vann. Alle ingrediensene bør være friske og organiske. Ikke bruk hermetiske sitroner, sitronsaft, eller kunstig lønnesirup.

Klargjør for rens. Spis et kosthold rikt på frukt og grønnsaker en uke før rens. Avstå fra å spise kjøtt, fet mat, sukkerholdige matvarer, samt å drikke alkohol og røyke.

Drikk 6-12 glass av blandingen en dag. Drikk et avføringsmiddel te hvis du ikke klarer å ha avføring i løpet av dagen. Det er viktig at kroppen din har regelmessig avføring for å rense ut alle giftstoffer.

Fortsett rens i minst 10 dager. For erfarne folk, er det mulig å utføre rens for så mange som 40 dager.

Kom ut av rens. På den første og andre dagen kommer av rens bør du drikke tre 8-unse glass fersk appelsinjuice i løpet av dagen. På den tredje dagen av rens, bør du drikke appelsinjuice i morgen, rå frukt ved lunsjtid, og rå frukt eller en rå grønnsak salat om natten. Gå tilbake til ditt vanlige kosthold på den fjerde dagen etter rens.

Hint

 • Planlegge en avtale med legen din for å sikre at du er fysisk sunt å begynne rens.
 • Retur til et vegetarisk kosthold er den beste overgangen etter rens.
 • Ikke delta i rens hvis du er gravid eller har andre helsemessige komplikasjoner.

Rens med tranebær, Orange & Lemon Juice

Tranebær, appelsin og sitron er høy i fiber og viktige antioksidanter som trengs for å hjelpe leveren med å skylle urenheter og lagret avfall fra kroppen din. Med aide av disse fruktjuicer, en kombinasjon kjent som en lever rens, kan du bidra til å støtte leveren din med sin eliminering av giftstoffer og holde orgelet i god helse.

Liver Cleansing Diet

Leveren er kroppens viktigste avgiftende agent. Dens oppgave er å frigjøre kroppen for giftstoffer du blir utsatt for hver dag. Den støtter også fordøyelsessystemet, kontrollerer blodsukkeret ditt, og hvis du er en kvinne, holder menstruasjonssyklusen knirkefritt. Siden leveren er det organ som fjerner østrogen, en svak leveren som ikke klarer å fjerne dem effektivt vil tillate østrogen for å hope seg opp i alle deler av kroppen din.

En leveren rens er utviklet for å hjelpe leveren kvitt avfall fra systemet. Fasting holder leveren din fungerer på optimal kapasitet med organiske syrer som trengs til stede i tranebær, appelsin og sitronsaft. Cranberries eliminere gjenstridig fett, appelsiner er rike på vitamin C, og sitroner lette stoffskiftet. Leveren rensing vil forbedre din generelle helse og betydelig øke hele kroppen ytelse.

Detox Juice Fast

Leveren detox juice raskt bedrer tilstanden til leveren og kolon mens du fjerner oppblåsthet, forbedre energi og hjelpe deg i å miste uønsket vekt. Leveren detox juice inneholder følgende ingredienser:

1 kopp usøtet tranebærjuice konsentrat fortynnes med filtrert vann (ren, ikke sukker, sirup eller andre juicer lagt til)
1 ts kanel
1 ts malt ingefær
1 ts muskat
1 kopp ferskpresset appelsinjuice
1 kopp ferskpresset sitronsaft

Ta med tranebærjuice til en lett koke og redusere varmen til lav. Plasser kanel, ingefær og muskat til en te ball og deretter legge til tranebærjuice. Du kan legge krydder direkte til væsken. Småkoke i 15 til 20 minutter og deretter avkjøles til romtemperatur. Rør inn appelsin og sitron saft.

Pass på at du drikker minst en 8-unse glass væske hver time. Du trenger ikke å begynne på et bestemt tidspunkt, bare sørg for å ha 72 gram av væske ved slutten av dagen.

Standarden anbefaling for leveren avrusning er to ganger i året. Hvis leveren er også full av avfall, vil giftstoffer forbli i blodet ditt og gjøre skade på resten av kroppen din. Ifølge American Liver Foundation, har mengden av giftstoffer våre kroppen forbruker økt kraftig, med påfølgende fare for leveren.

Hvordan å rense ut kolon med kostfiber

Det er mulig å oppnå og opprettholde en ren kolon ved å endre kostholdet til å inkludere mer fiber. Den gode ting om å ta den kostfiber tilnærming til en ren tykktarm er at det er enkelt å gjøre og ikke krever drastiske endringer i kostholdet. Å ha en ren kolon er kjent for å redusere risikoen for kreft i tykktarmen.

Hvordan å rense ut kolon med kostfiber

•  Lag en liste over fiberrik mat. En av de beste måtene å opprettholde en ren kolon med fiber er å vite hvilke matvarer inneholder fiber og hvor mye fiber de inneholder. The Mayo Clinic gir en omfattende liste over matvarer som inneholder fiber. Finne en link i Resources. Å ha en liste til din disposisjon ikke bare hjelper deg å velge riktig mat, det gir menyvalg slik at du ikke vil falle inn i en brunst ved å spise samme type mat igjen og igjen.

Lær forskjellen mellom løselig og uløselig fiber. Ikke alle kostfiber er den samme. Løselig fiber trenger væske for å hjelpe det passere gjennom tarmen. Den danner en gel og sakte beveger seg gjennom tykktarmen og renser kriker og kroker som det går av. Havrekli, nøtter og psyllium husk faller i løselig kategori.

Uløselig fiber bidrar til å flytte ting gjennom tarmen raskt. Frukt og grønnsaker faller i uløselig fiber kategori. Én type ikke er bedre enn den andre når det gjelder å rense et kolon. De er like viktige.

•  Øk fiberinnholdet i kosten. Å gjøre en radikal endring i fiber forbruk vil føre til oppblåsthet og overflødig gass. For å unngå disse uønskede bivirkninger, sitt beste for å gradvis øke fiber inntaket.

Drikk rikelig med vann. Løselig fiber trenger væske for å holde den i bevegelse. Spiser for mye løselig fiber uten å drikke nok vann vil føre til forstoppelse.

rydde opp din diett. Hele korn, frukt og grønnsaker er ideelt for å oppmuntre en sunn kolon. Hvis du inkluderer kjøtt i kosten, stokk med magert som kylling, kalkun eller fisk.

Hint

 • Opplever en økning i gass er normalt, men hvis oppblåsthet og ubehag oppstår, har du økt din fiberinnhold for raskt.
 • Sjekk med legen din før han gikk i en høy fiber diett, spesielt hvis du har tykktarmen eller tarm relaterte tilstander som divertikulitt eller irritabel tarm syndrom.

Rens Med Apple Cidar Eddik

De rensende egenskaper forbundet med eple cider eddik gjør det til et populært valg for avrusning. Det sies å bedre blodsirkulasjonen og hjelpe fordøyelsessystemet, noe som gjør eliminering prosessen mer effektiv. Rensing med eple cider eddik kan dateres tilbake til Hippokrates, som brukte den som en hel kropp helse tonic.

Fordeler

Utføre et eple cider eddik rens kan eliminere forstoppelse, akselerere vekttap, eliminere candida / gjær buildup i hele kroppen, redusere høyt blodtrykk, klare opp akne, forbedre den generelle hudfarge og lindre smerte og stivhet i ledd og bein. Det har naturlig antibakteriell, antiviral og soppdrepende egenskaper og er full av naturlige enzymer. Apple cider eddik er rik på næringsstoffer og inneholder høye nivåer av antioksidanter.

Rens

Det første trinnet i å utføre en rens er å sørge for at du bruker 100 prosent ren, rå, naturlig, upasteurisert, ufiltrert, økologisk eple cider eddik. Dette er ikke å forveksles med den kommersielle brun eddik funnet i supermarkedet, som ofte bare hvitt, destillert eddik som har karamell fargelegging lagt til den. Pass på etiketten står det at det er ren eple cider eddik. Se etter kjeder som inneholder moren, et svært konsentrert cobwebby stoff som er full av enzymer, som sies å inneholde flertallet av næringsstoffer.

For å gjøre en rens, bland 2 ss eple cider eddik med åtte gram vann. Drikk tre ganger per dag, før måltider. Den har en hard, syrlig smak og vil ta litt tid å bli vant til. Mange legger en teskje av naturlig honning å blidgjøre drikke. Dette kan øke den rensende virkninger, som honning hjelpemidler i fordøyelsen og inneholder en stor mengde vitaminer og fordøyelsesenzymer. Hvis du foretrekker det, kan du varme opp vannet før du legger eddik og honning, for å gjøre en rensende varm te.

Side Effects

Mens du utfører rask, kan du oppleve noen bivirkninger som giftstoffer blir trukket ut av dine organer og vev under avrusning prosessen. Disse kan være hodepine, svimmelhet, svimmelhet, diaré, urolig mage, tretthet og økt vannlating. Som giftstoffer er renset fra kroppen din, vil disse symptomene forsvinner. Det kan ta alt fra seks timer til tre dager for kroppen å gå tilbake til det normale tilstand. Dette er en normal bivirkning som oppstår når kroppen gjennomgår en avgiftning prosess.

Hvordan rens med hematitt

Hematitt er en halvedelsten som gir mange helsebringende egenskaper til dem som holder dem. Det sies å hjelpe deg med å jorde deg selv og slipper nervøs energi. Hematitt er en jernmalm og jernoksid blanding og finnes over hele verden i mange forskjellige geologiske innstillinger. Hematitt er ofte brukt i alternativ medisin praksis, som beskrevet på nettsteder som Controverscial.com, for å rense din energi og forbedre din helsetilstand og hukommelse. Det er mange måter du kan bruke hematitt for å rense selv.

Bruksanvisning

•  Bruk et smykke eller armbånd som inneholder hematitt stein. Kontakt med huden din er en av de raskeste måtene å få healing nytte av steinen. Utøvere tror det kan hjelpe på nyrer og hjerte fungerer bedre og bidrar til å rense blodet ved å stimulere eliminering av giftstoffer. Bære din hematitt smykker når du er under stort stress eller går inn høytrykks møter eller domstol dato for å opprettholde fokus og energi.

Hvis du ikke har noen smykker med stein eller ikke ønsker å bruke den, kan du plassere en hematitt stein i lommen og hold det som du opplever tider med kaos.

Plasser en hematitt stein i nærheten av din arbeidsstasjon og seng. Dette vil bidra til å opprettholde årvåkenhet og fremmer balanse mens du arbeider eller sover. Det kan også gi deg mot til å gjøre ting du ellers er redd for å gjøre slik som å håndtere klientarbeidskonflikter eller lette mareritt.

Rens steinen regelmessig med ikke-iodized havsalt for å gjenopprette og lade opp sin vibrasjons natur, hjelpe steinen opprettholde sine helbredende egenskaper. Rense steinen ved å helle salt i en keramisk tallerken og plassere steinen i det i 24 timer.

Tips og advarsler

 • Mens det er allment akseptert av alternativ medisin verden som hematitt kan hjelpe de med anemi, blodsykdommer, og nyre plager, er det ikke en erstatning for skikkelig medisinsk vurdering og behandling. Alltid konsultere legen din om alvorlige og potensielt alvorlige medisinske tilstander.

Hvordan rense Permanente bruer med en Water Pik

Hvordan rense Permanente bruer med en Water Pik


En permanent bro er dental restaurering, hvor et gap er erstattet av en krone på tennene på hver side av gapet med en kunstig tann eller tenner i midten. Det er viktig å rense bro og tannkjøttet rundt den for å holde tennene og tannkjøttet sunt og gjøre brua sist. Gode ​​pussevaner og bruk av tanntråd er nødvendig for din komplette tannhelse samt din bro. En Waterpik er et viktig redskap for å holde din bro rene og tannkjøttet sunt. Vannstrålen handling av en Waterpik vil fjerne matrester som var savnet ved børsting. Den leverer også en kvalitet massasje av tannkjøttet.

Bruksanvisning

•  Fyll Waterpik reservoar med antibakterielt munnvann, varmt vann eller en kombinasjon av de to.

Still kontroll på hastigheten du ønsker.

Rett jet til tannkjøttet av broen og slå den på.

Flytt vannsprut og tilbake samt rundt broen der den møter tannkjøttet. Den pulserende stråle vil fjerne matrester som er avleiret under broen og rundt kronene.

Slå av Waterpik og deretter rette den bakfra tennene i området av din bro for en grundig rengjøring.

Colon rens med Hydrogenperoksid

I de senere årene har alternative helse utøvere fokusert sin interesse på kolon avgiftning etter innser at mer enn 50 prosent av immunforsvaret ligger i eller rundt fordøyelsessystemet, spesielt tykktarmen. Dette betyr at hvis tarmen renses effektivt og giftstoffer fjernet, kroppen vil nå riktig motta alle de næringsstoffene som kommer fra maten vi inntar. Dette vil effektivt hindre forekomst av sykdommer relatert til ineffektiv fordøyelsen slik som forstoppelse, oppblåsthet, hodepine, allergier, dårlig ånde, irritabilitet, depresjon, infeksjoner og andre sykdommer.

Rensemetoder

Det er i utgangspunktet to metoder for kolon rensing: kolon vanning eller hydroterapi og muntlig-tatt kolon rens flytende eller pulverisert kosttilskudd. Hydroterapi er en mekanisk prosedyre for å innføre rensevæske inn i tykktarmen via rektum for å løsne påvirket fecal avfall og trekke dette avfallet ut samtidig.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid kan brukes til både kolon vanning eller vannterapi, og i muntlig rensing.

I noen kolon vannings preparater, er hydrogenperoksyd oppløst i vann for å maksimere den rengjørende effekt. Som hydrogenperoksyd blir absorbert av fecal avfall i tarmbelegg, bør den boblende virkning å bryte ned avfalls fecal utstøtning for enklere. Faktisk er noen av hydrogenperoksyd som når nyrene og galleblæren kan bryte opp nyrestein og gallesten.

Den anbefalte hydrogenperoksyd blandingen er 2 til 3 gram. av næringsmiddelkvalitet hydrogenperoksyd oppløst i en liter destillert vann.

Oral Colon Cleanse

Den andre metode er oralt inntak. Med riktig mengde og potens av mat-grade hydrogen peroxide blandet med destillert vann, kan en effektiv kolon rensing muntlig flytende være forberedt hjemme. Fordi denne metoden vil utnytte den viktigste inngangspunkt for mat, vil effekten ikke være begrenset til tykktarmen, men vil komme hele kroppen.

Medisinske utøvere anbefaler en gradert, progressiv inntak av blandingen i 16 dager, fra tre dråper tre ganger daglig til 25 dråper tre ganger daglig i seks gram destillert vann. Som reaksjonene varierer fra individ til individ, kan dosen justeres ned bare i tilfelle det oppstår noe uvanlig ubehag. Når man kommer høyere doser, er mer vann foreslått. Ta på tom mage en time før, og minst tre timer etter et måltid.

Kommersiell Colon Cleanse

Flere kommersielle kolon detox-produkter hevder å rense tykktarmen, men bare en håndfull inneholder de riktige ingrediensene, kombinasjon og kvalitet til å være effektive. Noen formler bruker hydrogen peroxide som en ingrediens. Alt du gjør er å ta dosen, basert på de oppgitte anbefalinger.

Hvorfor vondt ørene Med Migrene?

Hvorfor vondt ørene Med Migrene?


Migrene er en invalidiserende formen for hodepine, ofte ledsaget av følsomhet for lyd og lys; kvalme og oppkast kan være til stede. En migrene kan vare fra fire timer til tre dager.

Rundt 20 prosent av pasientene opplever "aura", sensoriske tegn og synsforstyrrelser, som kommer før hodepine og for noen lider, er hodepine ledsaget av øreverk.

Teorier / Spekulasjoner

De eksakte årsakene til migrene er ikke fullt ut forstått, men det er nå allment akseptert at angrepet begynner i hjernen, ifølge Nature Medicine.

Den "migrene cascade" begynner når nervecellene i hjernen blir over begeistret, forårsaker blodårene i hjernen til å bli opphisset og å levere overflødig blod til hjernen. The Headache Research Center har vist at dette er etterfulgt av reduksjon i blodstrømmen som fartøyer kontrakten. Mekanismer som essensielle kjemikalier er gjennomført i hjernen blir også forstyrret.

Hvordan føler vi migrene smerte?

Hjernen er i stand til å føle smerte. Selv om migrene cascade begynner i hjernen, smerter fra migrene faktisk skjer i membranen som dekker hjernen (hjernehinnene) og blodårer, muskler og nerver i hode og nakke.

De sensoriske (følelse) deler av ansiktsnerven aktiveres ved endringer i hjernen og sende meldinger tilbake til hjernen. Hjernen tolker meldingen for å fortelle oss hvor smertene er, og hvor alvorlig det er.

Om Facial / trigeminusnerven

Trigeminusnerven er en kompleks og svært viktig ansikts nerve. Selv om det dekker et forholdsvis lite område av kroppen, er den ansvarlig for å sende nesten 50 prosent av den totale av sensorisk informasjon som mottas av hjernen.

Det sender sensorisk informasjon til og fra: øyehulene, tennene og deres forbindelses leddbånd, kjeve muskler og ledd, tunge og lepper, og slimhinnen i bihulene og muskler inne i øret.

Hvorfor en Earache Følge migrene?

Trigeminusnerven har tre store grener, hvorav den ene kalles maxillaris nerve. Dette går bak kinnet bein og er ansvarlig for følelse i ørene.

Den migrene kaskaden aktiverer trigeminus og området hvor smerten er følt, avhenger av hvilken del av nerven er aktivert. Hvis maxillaris nerve aktiveres deretter smerter vil oppleves i ørene.

Oppsummering

Smerten kjennes i ørene under et migreneanfall er ikke et tegn på at det er noe problem med ørene selv.

Earache kan være en del av et migreneanfall på grunn av området av trigeminal eller ansiktsbehandling nerve som er stimulert av endringer i blodstrømmen og kjemikalier i hjernen.

Hvordan rens med Ojibwa Tea

Hvordan rens med Ojibwa Tea


Ojibwa indianere opprettet Ojibwa te, ofte referert til som "essiac." Dette urte blanding er en kombinasjon av fire separate urter, hvorav den ene er burdock rot, et stoff som støtter immunforsvaret og store organer og har blitt brukt av kinesiske og ayurvediske healere i århundrer. Ojibwa te forsiktig, men kraftfullt renser fordøyelses og endokrine systemet, fjerner giftstoffer uten å ha en barsk, lakserende effekt. Denne teen har også blitt brukt som et supplement av folk som lider av kreft.

Hvordan rens med Ojibwa Tea

•  Kok alle ingrediensene i en gallon av renset vann. Tillat blandingen å avkjøles og oppbevares i en lukket beholder i kjøleskapet.

Hell 2 oz. av te i en måleenhet først i morgen. Bland-te med like deler av destillert vann. Ikke spis noe i to timer etter at du tar te.

Kombiner 2 oz. av te med 2 oz. destillert vann i minst to timer etter at man har spist middag. Prøv å gjøre dette så nær leggetid som mulig.