Digidexo.com

bivirkninger ved apicecomy

Bivirkninger ved bruk av Skummende Ear Cleaners

Bivirkninger ved bruk av Skummende Ear Cleaners


For mye ørevoks reduserer evnen til å høre. Skummende øre rensemidler kan rense ørevoks ut mer effektivt enn en bomullspinne. Disse rensemidler inneholder en blanding av urea og hydrogenperoksyd kalt karbamidperoksid. Denne blandingen begynner å skumme grunn så snart den kommer i kontakt med huden. Som det skummer det løsner og fjerner rusk og ørevoks. Bivirkninger er uvanlig med skummende øre rensemidler, men de forekommer på anledningen.

Svimmelhet

Svimmelhet er den vanligste bivirkningen av skummende øret rengjøringsmidler. Den følelsen er ikke forårsaket av medisiner, men hvordan den er plassert i øret. Anvende dråpene ved å vippe hodet til den ene siden og så hente det opp igjen kan skape svimmelhet hos noen individer. Dette forsterkes hvis dråpene er kalde. Redusere sannsynligheten for svimmelhet ved å varme medisinering før bruk.

Ear smerte eller irritasjon

Øresmerter eller irritasjon kan være en bivirkning av øret rengjøringsmidler, spesielt hvis trommehinnen er tidligere revet eller irritert. Ikke bruk en skummende øret renere hvis det er noen tårer i trommehinnen, eller hvis du har opplevd irritasjon i øregangen. Rapportere eventuelle smerter eller langvarig irritasjon med legen din.

Allergisk reaksjon

Allergiske reaksjoner på karbamidperoksid er sjeldne, men kan skje. Allergisymptomer inkluderer elveblest, svakhet, pustevansker, hevelser, blekhet og risting. Sjekk at du ikke er allergisk på noen måte til noen av ingrediensene i støvsugeren.

Drenering eller blødning

Sannsynligheten for drenering eller blødning fra øret øker hvis du bruker en skummende øret cleanser under en øreinfeksjon. Må ikke brukes hvis du nylig har hatt en infeksjon eller noen form for skade på øregangen eller trommehinnen. Hvis drenering eller blødning skjer, selv om det har vært noen tidligere infeksjon, bør du oppsøke helsepersonell umiddelbart.

Prikkende følelse

En prikking eller sprudlende følelse kan skje så snart som øret renere kommer i kontakt med i ørekanalen. Men dette er ikke skadelig og følelsen avtar ganske raskt.

Nedsatt hørsel

Mens nedsatt hørsel er en vanlig bivirkning av innsetting av en hvilken som helst type væske i øret, bør den avta i løpet av noen få minutter. Hvis høre utfall vedvarer, men ta kontakt med lege.

Infeksjon

Skummende øre rensemidler bør bare brukes hvis trommehinnen er intakt. Hvis det ikke er det, kan væsken passere gjennom rive og inn i mellomøret. Dette kan føre til at ikke bare skade, men også infeksjon.

Bivirkninger ved bruk av Lipitor

Lipitor er en reseptbelagte medisiner som brukes for å senke kolesterolet. Det fungerer ved å blokkere produksjonen av lav-tetthets lipoprotein (LDL), og "dårlige" kolesterol. Det brukes også for å redusere risikoen for hjerteproblemer og slag hos personer med type 2 diabetes.

Vanlige bivirkninger

De hyppigst rapporterte reaksjoner på Lipitor er hodepine, magesmerter, gass, diaré eller forstoppelse, rennende nese og andre forkjølelseslignende symptomer, muskelsmerter og hudutslett.

Nyresvikt

I sjeldne tilfeller kan Lipitor forårsake et sammenbrudd i skjelettmuskelvevet, noe som kan føre til nyresvikt. Symptomer inkluderer muskelsvakhet og ømhet, influensalignende symptomer, feber og mørk farge på urinen.

Andre alvorlige reaksjoner

Andre mulige sjeldne reaksjoner inkluderer ødelagte sener, lysfølsomhet, pankreatitt, hevelse, hudsykdommer og leversvikt. Å drikke alkohol mens du tar Lipitor kan øke risikoen for leversvikt.

Graviditet

Lipitor er en klasse X narkotika, noe som betyr at det kan føre til alvorlige fødselsskader og bør ikke tas av gravide kvinner, de som planlegger å bli gravid, eller mens du ammer.

Interaksjoner

Visse medisiner bør unngås eller brukes med forsiktighet mens du tar Lipitor. Erythromycins, kan antifungals og niacin øke risikoen for muskelsykdommer. Grapefrukt bør også unngås fordi det kan føre til en farlig reaksjon.

Bivirkninger ved bruk av Lupride Depot

Lupride depot er en injeksjon medisiner som brukes til å behandle problemer forårsaket av overdreven kjønnshormoner, inkludert prostata kreft, anemi på grunn av livmor blødning, endometriose og tidlig pubertet, ifølge Mayo Clinic. Til tross for dets effektivitet, har Lupride depot potensialet for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

Ifølge US Food and Drug Administration, de vanligste bivirkningene av Lupride Depot påvirker minst fem prosent av brukerne, og så mange som 55 prosent.

Effekter

Vanlige bivirkninger av Lupride Depot inkluderer redusert blodtilførsel til hjertet, høyt blodtrykk, hevelser, tap av appetitt, forstoppelse, kvalme, oppkast, redusert testikkelstørrelse, bryst hevelse i menn, ømme bryster hos kvinner, hetetokter, anemi, muskel eller skjelettsmerter, svimmelhet, hodepine, søvnløshet, sinus blodansamlinger, hyppig vannlating, blodig urin og svakhet.

Betraktninger

Menn som tar Lupride Depot tidvis rapportere impotens, testikkelsmerte, hevelse eller smerter i penis og utseendet av penile blemmer relatert til bruk av stoffet. Noen kvinner opplever uregelmessig menstruasjon, fullstendig fravær av menstruasjon og økt menstruasjonskramper.

Risiko

Lupride depot kan bidra til utbruddet av osteoporose. Det er også mulig å utvikle en livstruende tilstand som kalles hypofysen apopleksi mens du tar Lupride, forårsaker en fare for permanent blindhet, ifølge Medical Center ved UCLA.

Advarsel

Lupride depot har giftige påvirker på fosterutvikling, noe som gjør det utrygt for bruk hos gravide kvinner. Pasienter med en historie med menstruasjonsblødning, osteoporose, bør lesjoner på ryggraden eller problemer med vannlating ikke ta Lupride.

Bivirkninger ved bruk av Metformin

Metformin er allment kjent som Glucophage eller Glucophage XR. Det er vanligvis brukes i behandling av type 2 diabetes, men det er også brukt for å behandle polycystisk ovariesyndrom.

Funksjon

Ved behandling av type 2 diabetes, er metformin foreskrevet for å støtte endringer i livsstil for å kontrollere glukosenivåer. I polycystisk ovariesyndrom, hjelper det å behandle tilstanden med forhøyede blod insulin nivåer.

Time Frame

Pasienter med type 2 diabetes bør oppleve positive effekter innen 4 uker. Hvis pasienten ikke reagerer på metformin, kan en lege legge til en annen medisinering.

Identifikasjon

De vanligste bivirkningene er knyttet til mage og tarm: kvalme, oppkast og diaré. Økt diaré oppstår vanligvis når store mengder karbohydrater er fortært i et enkelt måltid.

Betraktninger

En pasient som tar metformin bør diskutere bruk av andre medisiner fordi det er en mulighet for legemiddelinteraksjoner. I tillegg bør en pasient som tar metformin vurdere å begrense eller eliminere, drukket alkoholholdige drikker fordi det øker risikoen for mer alvorlige bivirkninger.

Advarsel

Laktacidose er en sjelden, men alvorlig bivirkning av metformin. Pasienter bør rapportere økt tretthet, alvorlige magesmerter og pusteproblemer, fordi de kan være tegn på denne bivirkningen.

Bivirkninger ved bruk av en CPAP Machine

Kontinuerlig Positive Airway Pressure (CPAP) maskiner er den mest effektive ikke-kirurgisk behandling for obstruktiv søvnapné hos voksne, ifølge American Academy of Øre. Men ved å bruke en CPAP maskin kan forårsake av antall bivirkninger, spesielt i løpet av de første ukene eller månedene av behandlingen. Disse bivirkningene føre til at noen mennesker til å slutte å bruke sin CPAP-maskin. De fleste CPAP bivirkningene forsvinner ved fortsatt behandling eller med justeringer i formen eller størrelsen på CPAP maske.

Munntørrhet

Puste gjennom munnen under søvn, kombinert med den konstante strømmen av tørr, trykkluft inn i luftveiene, kan forårsake tørr munn. Ved hjelp av en hakestropp vil bidra til å holde munnen lukket, og tillegg av en CPAP luftfukter til din maskin vil fukte inngående luft.

Hudirritasjon

Utslett og sår utvikler seg vanligvis som resultat av dårlig utstyrt eller urene CPAP masker. Regelmessige cleanings og en annen stil på maske skal lindre denne bivirkningen.

Tett nese og neseblødning

Nesetetthet er den vanligste bivirkning CPAP, men ved anvendelse av et oppvarmet luftfukteren skal hjelpe. Saltvann eller steroid nesespray er også gunstig. Rapportere alvorlige neseblod med legen din.

Søvnvansker

Problemer med å sove under CPAP bruk vanligvis resulterer fra rygg sove, maske ubehag eller støy fra CPAP-maskin. Endre sove posisjoner, med en annen maske eller iført ørepropper i senga kan hjelpe.

Abdominal oppblåsthet

Abdominal oppblåsthet, kan raping og ubehag i brystet resultere i å svelge luft under CPAP bruk. Gradvis økende lufttrykket over en viss periode av tid skal hjelpe disse bivirkningene.

Bivirkninger ved bruk av Dove Antiperspirant

Bivirkninger ved bruk av Dove Antiperspirant


Selv om svette er en normal kroppslig funksjon som er nødvendig for temperaturregulering av kroppen, de fleste dona € ™ t setter pris på lukt forbundet med det. Som et resultat av mange mennesker slitasje deodoranter eller antiperspiranter å skjule lukten. Dove antiperspirant, for eksempel, er et populært produkt som mange kvinner bruker for å hindre underarm lukt. Noen bivirkninger som er rapportert ved bruk av slike antiperspirant produkter inkluderer økt risiko for kreft, økt risiko for Alzheimerâ € ™ s sykdom, allergiske reaksjoner og misfarging av huden.

Kreft

Antiperspiranter inneholder parabener, som er soppdrepende ingredienser som brukes som konserveringsmiddel i mange skjønnhetsprodukter samt noen ferdigmat. Parabener kan hope seg opp i kroppen, og etterligner hormonet østrogen. Overskudd av østrogen i kroppen har vist seg å øke risikoen for brystkreft. Det bør imidlertid bemerkes at den økede risiko for brystcancer som et resultat av antiperspirant bruk har det aldri blitt vitenskapelig bevist.

Alzheimerâ € ™ s sykdom

Antiperspiranter inneholder aluminium zirkonium, en ingrediens som arbeider for å tette porene under ermene og hindre svetting. Aluminium Zirkonium funnet i antiperspiranter kan forbli i kroppen i over to uker etter lokal applikasjon. Aluminium i kroppen kan føre til nevrologiske skader som Alzheimerâ € ™ s sykdom, Parkinsonâ € ™ s sykdom og kan føre til problemer med hukommelsen. Denne ingrediensen er ikke funnet i deodoranter, noe som gjør det unikt for antiperspirant produkter.

Allergiske Reaksjoner

Fordi underarm huden er tynnere enn på andre steder av kroppen, er det mer skjør og utsatt for irritasjon. Friksjonen av underarm området forårsaket av kroppsbevegelse kan ytterligere irritere denne delikate hud, og razor burn legger til irritasjon også. Personer som kan være spesielt følsomme for aluminium zirkonium inkluderer de som lider av diabetes eller de som har problemer med å kontrollere gjær overvekst i kroppen. Dove antiperspirant inneholder også dufter, som kan ytterligere irritere huden av noen mennesker, spesielt hvis de allerede har en kjent duft allergi. Symptomer på allergiske reaksjoner på ingredienser av antiperspiranter inkluderer kløe, sensitive eller brennende hud.

Misfarging av huden

Hvis en person erfaringer irritasjon eller følsomhet for antiperspiranter og fortsetter å bruke disse produktene, kan underarm huden blir betent og mørkere i pigmentering. Vanligvis, nivået av huden misfarget avhenger av mørke individualâ € ™ s baseline hudfarge. Avsluttet bruk av det produktet som forårsaker irritasjon bør føre til en mer normal hud pigmentering over tid. Bruk av bleking produkter er ikke anbefalt for underarm området, siden underarm hud så er delikat at det sannsynligvis ville bli ytterligere irritert etter bruk av disse produktene.

Bivirkninger ved bruk av Rogaine

Rogaine er en vanlig Etterveksten behandling produsert for både menn og kvinner. Ifølge produsenten, McNeil-PPC, Inc., kan Rogaine regrow hår i opptil 85 prosent av mennene og 60 prosent av kvinner som bruker den. Rogaine kan føre til flere vanlige bivirkninger hos både menn og kvinner. I tillegg er det flere sjeldne, men alvorlige, bivirkninger som garanterer en tur til en lege.

Tørr hodebunn

Noen brukere kan oppleve en tørr hodebunn som kan klø eller flake mens du bruker Rogaine, ifølge produsenten. Denne bivirkning bør avta når behandlingen er fullført.

Hodebunnen Irritasjon

I noen tilfeller har produsenten bemerket hodebunnen irritasjon hos personer som bruker Rogaine. Hodebunnen irritasjon er mer vanlig hos menn som bruker Rogaine løsning i motsetning til Rogaine skum.

Hair uønskede ansikts

I sjeldne tilfeller kan noen menn og kvinner som bruker Rogaine oppleve økt vekst i ansiktshår, ifølge produsenten. Den uønsket ansiktshår forsvinner vanligvis en gang stopper behandlingen.

Vektøkning eller hovne føtter og hender

I svært sjeldne tilfeller kan Rogaine forårsake en plutselig vektøkning eller hevelse i hender og føtter. Produsenten anbefaler å stoppe Rogaine behandling umiddelbart og se en lege hvis dette skjer.

Brystsmerter

Brystsmerter er også en svært sjelden bivirkning av Rogaine, og som bivirkning nevnt ovenfor, anbefaler produsenten at behandlingen er avsluttet og se en lege hvis det skjer.

Farlige bivirkninger ved bruk av Minoxidil

Farlige bivirkninger ved bruk av Minoxidil


Minoxidil, markedsført under merkenavnet Rogaine, er et stoff som brukes til å regrow hår. Den brukes av menn og kvinner som lider av arvelig håravfall. Minoxidil er testet i kliniske studier og godkjent av FDA.

Minoxidil, i form av menn Rogaine 5 prosent Skum, har vært tilgjengelig over-the-counter i USA siden 2006.

Om monoxidil

Minoxidil er påført på hodebunnen i form av væske eller skum. Hårvekst oppstår vanligvis etter flere måneders bruk, og fortsetter så lenge det er brukt. Selv om bivirkninger av monoxidil bruk er sjeldne, er det et antall mulige bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

De mest vanlige bivirkningene av monoxodil er kløe og rødme i hodebunnen. Disse symptomene vanligvis avtar over tid. Noen kvinner rapporterer veksten av uønsket ansiktshår, som vanligvis forsvinner etter en person slutter å bruke monoxidil.

Mindre vanlige bivirkninger

Den mindre vanlige og potensielt farlige bivirkninger av monoxidil inkluderer acne på applikasjonsstedet, svie i hodebunnen, hevelse i ansiktet, rødlig hud, og økt hårtap. Personer som opplever noen av disse bivirkningene bør kontakte sin lege.

Sjeldne bivirkninger

Det en rekke sjeldne og potensielt farlige bivirkninger forbundet med monoxidil, inkludert tåkesyn eller andre endringer i syn, svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, rask eller uregelmessig hjerterytme, brystsmerter, hodepine, rask vektøkning, hovne hender, føtter eller lavere ben, og nummenhet i hender, føtter eller ansikt. Menn og kvinner som bruker monoxidil bør umiddelbart søke legehjelp når de opplever noen av disse bivirkningene.

Betraktninger

Dette er ikke en uttømmende liste over mulige bivirkninger av monoxidil. Personer som bruker monoxidil bør rådføre seg med lege regelmessig og søke legehjelp når de opplever bivirkninger.

Bivirkninger ved bruk av Premarin

Premarin er en reseptbelagte medisiner som inneholder østrogen som brukes til å lindre noen av de vanligste symptomene på overgangsalder, inkludert hetetokter og vaginal tørrhet. Den kan også brukes til å forebygge osteoporose eller, i noen tilfeller, å behandle lave østrogennivåer i bryst og prostata kreftpasienter. Avhengig av tilstanden til det å behandle, kan det tas oralt eller intravenøst. I noen tilfeller kan en applikator også brukes til å sette inn den medisinen inn i vagina. Premarin, som alle østrogen medikamenter, har vært knyttet til en økt sannsynlighet for å utvikle livmorkreft, men å ta et progestin sammen med det reduserer sjansen. Tar østrogen kan også øke sjansene for kreft i eggstokkene, demens, hjerneslag og alvorlige blodpropper i bena.

Bryst bivirkninger

Noen kvinner som tar Premarin kanskje merke mild brystsmerter eller ømhet mens du bruker medisiner. Dette er ingen grunn til bekymring. Imidlertid kan bryst klumper eller alvorlige brystsmerter indikere et problem, og bør rapporteres til lege umiddelbart.

Vaginal bivirkninger

Mild spotting eller gjennombrudds vaginal blødning er en vanlig bivirkning av Premarin og trenger ikke å bli rapportert til en lege. Imidlertid kan andre vaginale symptomer, inkludert uvanlig vaginal lukt, utflod eller kløe og unormal vaginal blødning, indikerer en potensiell komplikasjon som trenger behandling. Rapportere disse alvorlige, men sjeldne effekter til en lege.

Gastrointestinale symptomer

Gass og mild kvalme og oppkast er kjente bivirkninger av Premarin, men indikerer ikke et potensielt problem. Flere alvorlige gastrointestinale bivirkninger er alvorlig kvalme og oppkast og alvorlige magesmerter eller smerter eller ømhet i øvre del av magen, og bør rapporteres til lege umiddelbart.

Andre ikke-alvorlige bivirkninger

Andre kjente bivirkninger av Premarin at enkelte brukere kan oppleve hodepine, håravfall og milde magekramper eller oppblåsthet. Ingen av disse er et tegn på en komplikasjon, men de bør rapporteres til lege dersom de blir belastende.

Andre alvorlige bivirkninger

Andre alvorlige bivirkninger av Premarin som kan tyde på et problem omfatter hevelse, smerter eller ømhet i leggene, brystsmerter, tale eller visjon endringer, besvimelse, humørsvingninger, svimmelhet, hodepine, plutselig kortpustethet, gulsott, hevelser i hender og føtter og nummenhet eller svakhet i armer eller ben. Hvis noen av disse bivirkningene er erfarne mens du tar Premarin slutte å ta det og kontakte lege.

Bivirkninger ved bruk av Animal Pak

Kroppsbyggere har brukt Animal Pak i over 25 år for å forberede kroppen sin for de strenge kravene til vektløfting konkurranse, men det er ulemper og bivirkninger fra dette tillegget.

Dehydrering

Animal Pak er et multivitamin, men hvis du tar det uten å spise eller drikke mye vann, vil du bli dehydrert. Hvis urinen er mørk gul, må du drikke mer vann.

Oversweating

Den andre enden av spekteret er oversweating, som Animal Pak kan føre til, selv når du ikke trener.

Mageproblemer

Hvis du har mageproblemer, kan du være litt allergisk mot fisk eller skalldyr som brukes i multivitamin kombinasjon.

Fatigue

Noen idrettsutøvere har rapportert føler trøtthet etter å ikke bruke produktet hvis de har brukt det for en lengre periode.

Tap av følsomhet

Noen Animal Pak brukere har klaget over at de opplever et tap av følsomhet i ekstremitetene (hender og føtter), og noen ganger i sine armer og ben.

Tap av Focus

Brukere klager over at de føler et tap av fokus i tillegg til svimmelhet.

Kan det være bivirkninger ved bruk av Fentanyl?

Bivirkningene til reseptbelagte stoffet Fentany er mange. Det er klassifisert som et Schedule II Opioider substans og er indisert for bruk av moderat til alvorlig kronisk smerte. Det er anbefalt for bruk med pasienter som allerede har en opioid toleranse. Det må reguleres nøye og pasientene må overvåkes for bivirkninger.

Åndedretts

Fentanyl kan forårsake flere forskjellige respiratoriske bivirkninger. Det kan føre til nedsatt eller avbrutt pusting eller kortpustethet. Pasienten bør overvåkes nøye for disse problemene når den først tar stoffet.

Central Nervous System

Fentanyl kan forårsake sentralnervesystemet. Symptomer kan inkludere forvirring, tretthet, svimmelhet, hallusinasjoner, nervøsitet og søvnløshet.

Cardiovascular

Fentanyl kan forårsake bivirkninger relatert til hjerte- og karsystemet. Dette kan inkludere hypotensjon (lavt blodtrykk) og bradykardi (lav hjertefrekvens).

Gastrointestinal

Fentanyl kan føre til flere gastrointestinale bivirkninger. Magesmerter, forstoppelse, kvalme, oppkast, diaré og tap av matlyst kan oppleves mens du tar stoffet.

Tilleggseffekter Side

Fentanyl kan også føre til ytterligere bivirkninger, som depresjon, nedsatt libido, munntørrhet, kløe, svetting, urinretensjon, svakhet, overdrevet høyt humør og tretthet.

Betraktninger

Bivirkningene av fentanyl kan ikke være kjent for den enkelte pasient inntil medikamentet er administrert. Pasienter bør overvåkes nøye når du tar denne medisinen. Dersom plasteret form av stoffet blir brukt, bør det ikke være utsatt for varme på grunn av faren for frigjøring av medikamentet inn i systemet på en raskere hastighet enn foreskrevet. Dette kan føre til en høy risiko for svekket pust. Det kan være vanedannende, og dette bør diskuteres med legen som foreskriver medisinen.

Bivirkninger av Cortizone

Cortizone er merkenavnet for en hydrokortison aktuell krem ​​brukes til å redusere betennelse. Dette medikament kan anvendes for å behandle inflammasjon forårsaket av eksem, psoriasis og allergiske reaksjoner. Ikke bruk Cortizone hvis du er allergisk mot hydrokortison.

Bivirkninger

Alvorlige bivirkninger ved bruk av Cortizone inkluderer tåkesyn, unormale hjerteslag, søvnløshet, vektøkning og tretthet. Mindre alvorlige bivirkninger kløende, peeling og brennende hud, strekkmerker og blemmer.

Riktig bruk

Bruk Cortizone akkurat som foreskrevet. Ikke justere mengden av medisiner som brukes. Unngå å bruke Cortizone lenger enn foreskrevet.

Legemiddelinteraksjoner

Ikke bruk andre medisinert hud kremer når du bruker Cortizone. Unngå å bruke hud kremer med alkohol, krydder, lime eller astringents.

Aktiviteter for å unngå

Ikke dekk til huden når du bruker Cortizone. Dette kan øke mengden av medikament absorbert og gir uønskede bivirkninger. Unngå å bruke Cortizone i ansiktet, spesielt i nærheten av øynene og munnen.

Advarsel

Barn er mer følsomme for Cortizone. Rådfør deg med en lege før du bruker på et barn. Cortizone vil ikke behandle hud infeksjoner forårsaket av virus, bakterier eller sopp.

Bivirkninger av Praziquantel

Praziquantel er navnet på en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle orm infeksjoner. Det er et antelmintikum. Den behandler også blodflik infeksjoner, som også kalles schistosomiasis, sneglen feber og bilharziasis. Medisinen virker ved å produsere sterke spasmer og deretter lammer musklene i ormer. Som med alle medisiner, er det noen mulige bivirkninger forbundet med å ta Praziquantel.

De vanligste bivirkningene

Noen svært vanlige bivirkninger ved bruk av Praziquantel er hodepine, feber, blodig diaré, svimmelhet, magesmerter, magekramper, appetitt tap, overdreven svetting, kvalme, kaster opp, feber og tretthet. Disse bivirkninger er vanligvis ansett for å være mindre og avtar raskt.

Sjeldnere bivirkninger

Det finnes noen mindre vanlige praziquantel bivirkninger som vanligvis anses å være mild, også. Disse inkluderer tegn på en allergisk reaksjon, som for eksempel kløe, hudutslett og bryte ut i elveblest. Noen mennesker kan også oppleve mindre vanlige effekter som spinne opplevelser, styrke tap, en følelse av evig bevegelse og uvanlig søvnighet.

Alvorlige bivirkninger

Det finnes bivirkninger ved å ta Praziquantel som anses å være muligens mer alvorlig. Folk bør søke medisinsk hjelp hvis de opplever alvorlige bivirkninger, som heshet, ekstrem brystsmerter, leddstivhet, hevelse eller smerter, rødhet i huden, kortpustethet, tetthet i brystet, unormal hjerterytme (enten for fort eller for sakte), besvimelse, ha en hard tid å svelge eller puste, tungpustethet, hevelse og beslag.

Beslag medisiner

Noen legemidler kan ha en negativ effekt på Praziquantel, eller redusere dens effektivitet. Noen medisiner rett og slett ikke må tas sammen med Praziquantel, som beslag medisiner som mephenytoin, fenytoin og ethotoin.

Klorokin

Klorokin er en antimalaria medisinering. Når klorokin er tatt sammen samtidig Praziquantel, er det kjent å resultere i betydelig grad redusere konsentrasjoner av Praziquantel i blodet, noe som muligens kan senke medikament effektivitet.

Hva er farene ved aspartame?

Aspartam er det virkelige navnet for kunstige søtningsmidler som Lik eller NutraSweet. I 1965, James Schlatter oppdaget det ved en tilfeldighet mens testing magesår medisiner. Årene 1981 og 1983 sagen aspartam godkjent for bruk i tørre matvarer og kullsyreholdige drikker, henholdsvis. Aspartam inneholder asparaginsyre, fenylalanin og metanol, som alle er kjemikalier.

Asparaginsyre

Asparaginsyre, eller aspartat, utgjør om lag 40 prosent av aspartam. I hjernen, opptrer aspartat som en nevrotransmitter, og hjelper informasjon komme fra en nervecelle til en annen. En overskytende mengde av aspartat i hjernen frigjør frie radikaler, og, i sin tur, dreper nevroner ved å la et overskudd av kalsium for å bli absorbert. Multippel sklerose, epilepsi, demens og Parkinsons sykdom er bare noen få av de kroniske sykdommer i forbindelse med store mengder aspartat over en lengre tidsperiode. FDA har rapportert kvalme, syns og søvnproblemer, migrene og mer som bivirkninger av for mye aspartate i systemet ditt.

Fenylalanin

Fenylalanin, en aminosyre, utgjør omtrent 50 prosent av aspartam. Fenylalanin hever fenylalaninnivå i blodet, noe som kan redusere serotonin, og kan føre til depresjon, beslag og til og med schizofreni.

Metanol

Metanol, også kjent som tre alkohol, utgjør de resterende 10 prosent av aspartam. Metanol brytes ned til maursyre og formaldehyd i kroppen. Formaldehyd er svært giftig og har bivirkninger som hodepine, svimmelhet og nevritt. EPA anbefaler et daglig grense på 7,8 mg daglig av metanol, som tilsvarer ca en 4-oz. nippe til en aspartam-søtet drikke.

Diketopiperazine (DKP)

Når aspartam metaboliseres, produserer kroppen DKP, som er påstått å ha hjerne-tumor fremkallende effekt. Livmor polypper og økt kolesterolnivå har vært knyttet til DKP også.

Betraktninger

Mer enn 75 prosent av negative reaksjoner på mat, herunder beslag og død, sies å være knyttet til mat som inneholder aspartam. Med alle de potensielt negative bivirkninger der ute --- som anfall, oppkast, kvalme og fødselsskader --- kan det være lurt å begrense mengden av aspartam i kosten. Rådfør deg med legen din dersom du opplever noen av symptomene som er nevnt, og være ærlig med ham eller henne om hvor mye aspartam i kosten. Det har vært mange tilfeller av folk som lider av bivirkninger ved å fjerne aspartam fra kosten, men disse bivirkningene er mindre alvorlig enn de potensielle sykdommer som aspartam har vært knyttet til.

Chloraseptic bivirkninger

Chloraseptic er en ikke-reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle ulike forhold, blant annet mindre irritasjoner i munn, smerter på grunn av sår hals, canker sår smerte og sår munn. Den kommer i både spray og pastill skjema. Legemidlet virker ved å lammende de deler av munnen som er enten i smerte eller irritert. Sprayen er både smertestillende og bedøvende. Som med de fleste medisiner, kan noen bivirkninger oppstå med bruk av Chloraseptic.

Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Chloraseptic pastiller inkluderer halsen eller munnen blir nummen. Med Chloraseptic spray, de vanligste bivirkningene er munn, tunge og kinn blir nummen. Disse bivirkningene er mindre og har en tendens til å visne bort veldig raskt. Hvis du har noen problemer med disse bivirkningene, må du konsultere legen din.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger ved bruk av Chloraseptic spray eller pastiller er svært sjeldne, men kan skje. I slike tilfeller er det nødvendig å søke legehjelp så snart som mulig. Alvorlige bivirkninger av spray inkluderer kvalme, feber, kortpustethet, og kaster opp. Annet enn allergiske reaksjoner, er det ingen alvorlige bivirkninger av halspastillene.

Allergiske Reaksjoner

Alvorlige allergiske reaksjoner med Chloraseptic er svært lite sannsynlig, men kan skje både med pastiller og spray former av medisinen. Hvis du tror at du kanskje opplever en alvorlig bivirkning, så må du få øyeblikkelig medisinsk hjelp. Noen tegn på allergisk reaksjon inkluderer brystet følelsen stramt, hevelse i lepper, tunge, ansikt, og munnen, kløe, utslett, elveblest, og har problemer med å puste.

Advarsler

Ikke alle bør bruke Chloraseptic, på grunn av sikkerhetsmessige årsaker. Hvis du er allergisk mot noen av medisinen ingredienser, er du frarådes å bruke det. Også, hvis du har hatt en allergisk reaksjon på noen lokalanestetika (for eksempel benzocaine), bør du ikke bruke dette legemidlet.

Barn

Barn som er under en alder av tre år har frarådet å bruke Chloraseptic spray eller pastiller, uten først å få tillatelse fra deres barnelege som sikkerhet for Chloraseptic er fortsatt ubekreftet for barn under tre.

Østrogen bivirkninger hos menn

Hos kvinner, hjelper østrogen overvåke reproduktiv helse, bryst vekst og andre viktige kroppsfunksjoner. Det kan ha en god del bivirkninger når beløpene stede endres. Mens dette kan være upraktisk i beste fall for kvinner, bivirkningene når østrogen er gitt til menn kan være enda mer skadelig.

Brystvekst

Den mest vanlige bivirkning av tilstedeværelse av forhøyede østrogennivåer er veksten av brystene, samt hevelse og ømhet i den regionen. Dette gjelder både for kvinner og for menn som tar østrogen eller som har en høyere enn gjennomsnittlig mengde av det i kroppen sin før medisinering.

Sex Drive

Siden en kvinnes sexlyst delvis er knyttet til hennes nivåer av østrogen, noe som øker østrogen i en kvinnes vil øke hennes sexlyst. Siden hos menn sexlysten henger sammen med testosteron, nettopp det motsatte vil skje hvis østrogen er introdusert til den mannlige anatomi.

Vaskulære bivirkninger

For begge kjønn, har østrogen blitt knyttet til en rekke problemer i sirkulasjonssystemet. Blodpropp kan bli vanlig, og hjertesykdom, brystsmerter og andre symptomer har alle blitt knyttet til økte nivåer av østrogen.

Pain

En annen mulig bivirkning for menn å ta østrogen er smerte og ømhet. Denne smerten kan være i brystet, ekstremiteter (spesielt i ledd som knær og ankler) eller injeksjonssteder. Ofte smerten er ledsaget av hevelse i det berørte området også.

Diverse bivirkninger

Mens det er altfor mange bivirkninger til liste, mange av dem påvirker begge kjønn mens du tar østrogen, ikke menn har noen andre muligheter til å bekymre seg for. Kortpustethet, problemer med syn, hudirritasjon, ny eller økt hårvekst og gulsott er alle mulige bivirkninger ved bruk av østrogen.

Lidoderm bivirkninger

Lidoderm bivirkninger


Selv lidoderm kan bidra til å lindre smerter fra helvetesild og andre forhold, å bruke for mye av det kan være farlig. Påføring lidoderm til hud som har blitt brent, kuttet eller skadet kan resultere i alvorlige bivirkninger, siden lidoderm kan gå inn i blodet gjennom den ødelagte huden mye raskere og skadet hud kan være mer irritert av dette stoffet.

Lidoderm

Lidoderm er en bedøvelse. Det fungerer i kroppen ved å blokkere nervesignaler. Ved lammende huden med lidoderm, medisinske prosedyrer --- som å få sting --- kan foretas. Men å bruke for mye lidoderm kan være dødelig, og er en større mulighet når den enkelte bruker dette produktet uten medisinsk tilsyn.

Men ifølge Drugs.com, har det vært konkrete tilfeller der overdosering oppstod som et resultat av at kvinner blir gitt lammende medikamenter for en mammografi. Men lidoderm brukes også for smerten oppleves etter helvetesild. Det bør imidlertid ikke brukes under blemme delen av helvetesild og huden bør ikke være dekket med wraps eller bandasjer etter påføring.

Død

Den farligste bivirkningen av lidoderm bruk (overdose) kan føre til død og oppstå på grunn av overforbruk. Det tar bare en liten mengde av dette stoffet til nummen et område. Hvis lidoderm brukes for smerte oppleves legg helvetesild, bør det ikke være rikelig brukt, siden det kan gå inn i blodstrømmen gjennom huden.

Faktisk bør en medisinsk profesjonell konsulteres nøyaktig beløp som skal påføres før denne produkter bruker, for å unngå en fatal bivirkning. Andre symptomer på overdose foruten død er også alvorlig og bør føre en person til å søke legehjelp.

Andre Dosering Symptomer

Koma, kramper, kramper, ujevne hjerteslag og respirasjonssvikt (når en person slutter å puste) kan alle være symptomer på overdose av lidoderm. Unngå å bruke lidoderm til alle hud som inneholder kutt eller er irritert --- som singel utbrudd --- eller som er hovne, skadet eller brent på noen måte.

Andre bivirkninger

Hudirritasjon, rødhet, hevelse, tretthet, tåkesyn, forvirring og rystelser alle kan oppleves som bivirkninger av lidoderm. Hvis lidoderm brukes sammen med visse medisiner, kan bivirkninger forekomme. Disse stoffene omfatter Mexitil, Norpace, Tambocor, Tonocard og Procan.

Lidoderm oppdateringen bivirkninger

Utslett, elveblest, kløe, humør og mentale forandringer, samt nervøsitet er mulige bivirkninger ved bruk av lidoderm patcher. Andre mulige, og mer alvorlige bivirkninger av denne typen lidoderm inkluderer pustevansker, tetthet i brystet, hørsel endringer, øresus, grunne pust, synsforstyrrelser og oppkast.

Betydning

Lidoderm --- som også er kjent som lidokain aktuell i en mildere formulering --- har blitt brukt til å hjelpe med solbrenthet smerte, Poison Ivy, insektbitt og hudirritasjoner. Det har også blitt benyttet for behandling av sår som ligger i munnen.

Alvorlige bivirkninger av Plavix

Plavix er en reseptbelagte medisiner som bør tas på en daglig basis for å bidra til å minske risikoen for å få hjerteinfarkt eller hjerneslag. Generelt, personer som nylig har lidd enten et hjerteinfarkt eller slag er folk som er anbefalt å ta Plavix. Det er også diagnostisert for folk som har hatt perifer arteriell sykdom (PAD). Som med alle medisiner, er det noen potensielt negative bivirkninger forbundet med å ta Plavix.

Vanlige bivirkninger

De to vanligste bivirkninger ved bruk av Plavix er relativt små, og også svært sjeldne. De to mest utbredte Plavix bivirkningene er mindre blødninger og blåmerker veldig lett. Disse bivirkningene er vanligvis betraktet som ufarlig, men hvis de slutter å stoppe eller bli spesielt belastende, bør du oppsøke lege.

Alvorlige bivirkninger

Det er også arisk potensielt farlige bivirkninger forbundet med å ta Plavix. Disse mer skadelige bivirkninger inkluderer visjon endringer, endringer i mengden av urin, blodig eller mørk urin, gulfarging av øyne eller hud (som gulsott), taleproblemer, økt menstruasjonsblødning, blødning fra skjeden, appetitt tap, tannkjøtt blødning under tannpuss, tetthet i brystet, brystsmerter, feber, sår hals, hodepine, kramper, blek hud, svakhet, uforklarlige blåmerker, vekttap og mer. Hvis du opplever noen av disse, bør du slutte å bruke Plavix og søke legehjelp.

Allergiske Reaksjoner

De som bruker Plavix kan oppleve noen allergiske reaksjoner også. Hvis du merker tegn på alvorlig allergisk reaksjon, inkludert å ha en hard tid puste, kløe, bryte ut i elveblest eller uforklarlige utslett på huden, bør du slutte å bruke medisinen og kontakte lege.

Dreven blødning

Plavix kan øke sjansene for å oppleve negative og potensielt dødelig bivirkning av overdreven blødning. Hvis du oppdager at det tar lang tid for det slutter å blø, bør du søke legehjelp så snart som mulig. Noen symptomer som du bør ta hensyn til er blodig nese, blod i urinen eller avføring, blodig oppkast, eller røde eller lilla flekker som vises på huden.

Mindre vanlige bivirkninger

Det er også noen bivirkninger av Plavix som er svært sjelden og forekommer i mindre enn 2 prosent av folk som tar medisinen. Noen av disse bivirkningene inkluderer reduksjon av blodplater, hypertensjon (høyt blodtrykk), depresjon, anemi, reduksjon av visse celler i immunsystemet, urinveisinfeksjon og sår eller mageblødning. Hvis du opplever noen av disse mer sjeldne bivirkninger, bør du kontakte din lege, så vel.

Vitamin E bivirkninger

Vitamin E har blitt brukt som et homøopatisk middel for å behandle tilstander slik som allergi, hjertesykdom og kreft, selv om belegg for sin effektivitet er uklar. Ifølge Mayo Clinic, de fleste mennesker får riktig mengde av vitamin E gjennom å spise en balansert diett, inkludert egg, kjøtt, oljer, grønne grønnsaker og helkorn. Når det tas som et kosttilskudd, kan vitamin E nivåer høyere enn hva kroppen kan håndtere og føre til negative effekter på helsen.

Utslett

Hudutslett inkludert dermatitt og eksem er bivirkninger ved bruk av vitamin E som en salve på huden eller i hygieneprodukter.

Fordøyelsesproblemer

Høye doser av vitamin E kan føre til fordøyelsesproblemer som kvalme, oppkast, diaré og magesmerter når det tas i høye doser.

Blødning

Vitamin E kan redusere blodets evne til å koagulere og forårsake problemer med indre blødninger, spesielt hos personer som tar blodfortynnende som aspirin.

Nevrologisk

Tilskudd av vitamin E utover det kroppen trenger kan føre til svimmelhet, hodepine, tretthet og synsproblemer.

Hjertesykdom

Ifølge National Institutes of Health, tar tilskudd av vitamin E øker risikoen for hjertesykdom.

Stroke

Ifølge Mayo Clinic, er en sjelden bivirkning av vitamin E hemoragisk slag, som er blødning i hjernen og kan være dødelig.

Advarsel

Vitamin E tilskudd er ikke anbefalt for kvinner som er gravide eller ammer på grunn av manglende informasjon om sikkerheten av høye doser av vitamin E hos ufødte babyer og små barn.

Bivirkninger av ergotamin

Ergotamin er et medikament som brukes i forebygging og behandling av hodepine. Denne meldrøye avledede verker av innsnevring av blodårene i hjernen og i prosessen bidrar til å lindre smerter forbundet med migrene. Som med en hvilken som helst annen type hodepine medisiner, er det en rekke av bivirkninger forbundet med dets bruk.

Vanlige bivirkninger

Noen av de mest vanlige bivirkninger som er rapportert av brukere inkluderer svimmelhet, kvalme og oppkast. Mens de anses de vanligste problemene forbundet med å bruke stoffet, de er uvanlig og påvirker ikke de fleste brukere.

Alvorlige bivirkninger

Det er også mulighet for å oppleve noen alvorlige bivirkninger ved bruk av ergotamin. Noen av disse bivirkningene inkluderer kløe, elveblest, tetthet i brystet, pustevansker, utslett, hevelse i hender eller føtter, brystsmerter, uregelmessig hjerterytme, muskelsmerter og svakhet, kraftig hodepine, kraftig svimmelhet og uvanlig hevelse. Disse bivirkningene påvirker bare et lite antall av brukere, og ikke er vanlig i de fleste.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Denne medisinen kan forårsake svimmelhet og døsighet og derfor bør aldri bli tatt mens du bruker et av maskiner, inkludert kjøring en bil. Utvise ekstrem forsiktighet når slik at barn eller voksne over 65 å bruke stoffet som de er vanligvis mer følsomme for de ovennevnte bivirkninger.

Bruk

Alltid ta ergotamin ved første tegn på migrene i forbindelse med doseringsanbefalinger gitt av legen din. Stoffet administreres i pilleform og bør aldri bli brutt opp, tygges eller svelges. Plasser pillen under tungen og la stoffet til å oppløse. Hvis mer enn én pille er nødvendig, må du vente 30 minutter før du tar den andre dosen.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de nevnte bivirkninger mens du bruker narkotika, kontakt legen din umiddelbart.

Ved mistanke om overdose, leder direkte til din lokale legevakten for behandling.

Ergotamin brukes for behandling av migrene, og bør aldri brukes til noe annen sykdom.