Digidexo.com

stem cell behandling

Cost of Embryonic Stem Cell behandling for multippel sklerose

Cost of Embryonic Stem Cell behandling for multippel sklerose


Multippel sklerose er ikke så vanlig - rundt 400.000 amerikanere er rammet av det. Men det er meget merkbar for observatører og ekstremt så til pasienten. Det gradvis, og noen ganger i løpet av et par år, og ldquo, overtar & rdquo; en pasient & rsquo; s koordinering, tale, tenkning - redusere disse til skjelvinger, slurring og forvirring. Selv om medisinsk vitenskap har gjort noen fremskritt i å hjelpe pasienter takle denne sykdommen, er det uhelbredelig. I det minste så langt. Med stamcelle terapi, er kanskje en kur i nærheten. Men til hvilken pris?

Embryonic Stem Cell Treatment

Stamcelle forskere konkludert med at embryonale stamceller (ESCs) er pluripotent: De kan være hvilken som helst annen celle i kroppen. Selv ESCs synes ideelt for behandling, har forskere oppdaget mange ulemper. De er kultivert fra blastocytes, baller av celler avledet fra embryoer som hadde blitt utviklet i et laboratorium, ikke en kvinne & rsquo; s kropp. En pasient & rsquo; s kroppen kan avvise dem som fremmede celler. Forskere er en lang vei fra å vite om det er slik, og hvordan å komme seg rundt en slik avvisning. 23. januar 2009 godkjente FDA første fase-en klinikk forsøk på ESCs.

Voksen (somatiske) Stem Cell Behandlinger

Mange forskere weren & rsquo; t entusiastisk på først om voksne stamceller. De tenkte disse celler ble også begrensende i differensiere seg inn i andre typer celler. Men nye funn kan løse dette problem. Det var også vanskelig å fremstille dem i store nok mengder fra kroppen og rsquo, s vev. Også dette blir løst.

Progress Utenriks klinikker

Utenlandske klinikker og leger er ikke FDA-tilsyn, selv om noen kan være under sitt eget land & rsquo; s & ldquo;. FDA & rdquo; Heller ikke de har & ldquo gjør; hemmeligheter og rdquo; som ikke er tilgjengelige for det medisinske miljøet rundt om i verden. Så hvordan overbevise de tusenvis av pasienter for å komme til dem? Først, de synes å være å få noen utrolige resultater, selv om støtte for disse er i hovedsak attester. For det andre, blir grunnleggende teknikker for stamcelle behandling allerede utviklet. Det behandling i mange klinikker innebærer å ekstrahere benmarg eller blod fra pasienten og rsquo; kropp, isolere stamceller og multiplisere dem. Da disse celler blir injisert inn i kroppen på forskjellige måter. Noen klinikker er sofistikerte; andre er rudimentær.

Kostnader for utenlandske klinikker

Du kan ikke dømme klinikker med sine priser. En sofistikert klinikk i Tyskland kostnader $ 10,000 til $ 20,000, mens de i Den dominikanske republikk og El Salvador kostnad fra $ 12,000 til $ 65,000. Noen utenlandske klinikker styres av medisinsk personell i USA, og deres avgifter er mellom $ 17 000 og $ 30.000. Kina & rsquo; s klinikker tilbyr behandlinger for mellom $ 12.000 og $ 35 000, og Mexico & rsquo; s er mellom $ 15.000 og $ 25.000. Nesten alle disse klinikker tilbyr autolog stamcellebehandling. De er celler hentet fra din egen kropp, så isolert og multiplisert før de blir reinjisert. De to som tilbyr embryonale stamceller er i Kina og Ukraina. Kina & rsquo; s klinikk kostnader $ 22.000. Ukraina & rsquo; s kostnad er $ 18 750 med reisekostnader inkludert.

Din beslutning

Er prisen verdt det "Nettstedet for" Popular Science, "Juni 2010, utforsker dette spørsmålet Den medisinske establishment generelt vil si nei - og det er risiko involvert, men det er leger og andre medisinske folk som vil si det & rsquo?.;. s verdt å vurdere, spesielt hvis tilstanden er raskt å bli verre. Men vurdere det nøye. Velg klinikken klokt. Rådfør deg med andre. Sjekk ut personalets kvalifikasjoner, verifisere sine resultater, snakke med sine tidligere pasienter der det er mulig. Og akseptere faktum at det finnes ingen garantier.

Stem Cell behandling for autisme

Autisme er en kompleks hjerne lidelse. Det kan føre til kommunikasjonsvansker, svekket sosial interaksjon, og handlinger av obsessive repetisjon og rutine. Stamcelleterapi kan være nøkkelen til å kurere autisme, ifølge RegeneCell.com.

Autisme

Barn med autisme har ofte problemer med hypoksi, eller mangel på oksygen til hjernen, ifølge RegeneCell. Immunforsvaret deres ikke fungere som normalt, ifølge nettstedet.

Aktuelle behandlinger

Ingen universelt akseptert kur eller behandling for autisme foreligger, ifølge RegeneCell. Nåværende behandlinger fokusere på de atferdsmessige eller ernæringsmessige aspekter ved tilstanden.

Stem Cell Therapy

Administrasjon av mesenchymale og CD34 + navlestreng celler har blitt foreslått som en behandling for autisme. Denne terapien kan behandle både hypoksi og abnormaliteter i immunsystemet, ifølge RegenCell.com.

CD34 +

CD34 + celler navlestreng kan hjelpe prosessen av angiogenese, eller etablering av panteblodceller, i henhold til RegeneCell. Dette kan kurere autistiske pasienter av hypoksi.

Mesenchymale stamceller

Mesenchymale stamceller kan kurere autistiske pasienter med immunologiske forandringer, ifølge RegeneCell. Disse cellene undertrykke patologiske immunsystemtiltak og stimulere blod celle gjenfødelse.

Stem Cell behandling for Lupus

Lupus i en autoimmun sykdom som angriper immunsystemet og organer, ifølge Mayo Clinic. Denne tilstanden er mer vanlig hos kvinner og personer i alderen 15 til 45. Andre risikofaktorer inkluderer sollys, langvarig bruk av blodtrykksmedisin og hjerte medisiner, og eksponering for kjemikalier som kvikksølv og silika. Tidligere utsiktene for lupus pasienter var ikke lovende, men medisinske fremskritt har gjort stamcelletransplantasjoner tilgjengelig.

Om Stem Cell Transplants

En studie av 50 lupus pasienter ved Chicagos Northwestern Memorial Hospital fant at transplantere lupus pasienter med stamceller fra egen marg kan bidra til å bringe på remisjon, ifølge Medical News Today. Rapporterte forskerne at 50 prosent av pasientene i studien opplevde lovende resultater, med en overlevelsesrate på 84 prosent.

Pasientene som deltok i studien hadde livstruende tilfeller av lupus og hadde prøvd alle andre behandlingsalternativ tilgjengelig.

Stem Cell Treatment Process

Før en stamcelletransplantasjon, leger administrere et medikament den bidrar til å flytte dine voksne stamceller ut av beinmargen og inn i blodet, ifølge Mayo Clinic. Etter at medisinen er blitt administrert, høster legen stamcellene, som er frosset for transplantasjon bruk. Immunsuppressive medikamenter blir administrert for å svekke immunsystemet. Når immunsystemet er svak, syrer legen de høstede celler i kroppen for å gjenoppbygge immunitet, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan Få Prosedyre

Stamcelletransplantasjon er en høyspesialisert behandling og tilgjengelig på et begrenset antall sykehus over hele landet. Partner med legen din for å finne et sykehus i ditt område.

Om Stem Cell behandling for diabetes

Tradisjonelt diabetikere administrere insulininjeksjoner i et forsøk på å erstatte funksjonen av bukspyttkjertelen. Studier viser at det er et nytt alternativ for diabetes behandling ved bruk av stamceller. Bruken av stamceller kan stoppe progresjonen av diabetes, og i noen tilfeller eliminere behovet for insulininjeksjoner.

Hva er Type 1 diabetes?

Type 1 diabetes, eller juvenil diabetes, oppstår når kroppens immunsystem feilaktig angriper de insulinproduserende cellene i bukspyttkjertelen. Uten insulin, kan kroppens celler ikke absorberer glukose. Dette gjør at glukose i blodet. Høye blodsukkerverdier kan føre til organ forverring, ketoacidose, koma og død.

Hva er stamceller?

Stamceller kan omdanne seg til spesielle celler som insulinproduserende betaceller i pankreas. De har også evne til å reparere organer og vev i kroppen ved å dele seg uten grense. De kan ekstraheres fra benmarg, muskel og hjernen. Disse kalles voksne stamceller. De celler tatt fra disse områdene er i stand til å generere erstatninger. Dette er en fenomenal skritt mot behandling av sykdommer som diabetes.

Mål

Formålet med diabetisk stamcelle behandling er å stoppe immunsystemet fra å angripe betacellene i bukspyttkjertelen. Det er ikke mulig å reversere diabetes med denne metode eller hvilken som helst annen metode. Stamcelle behandling kan bare stoppe degenerasjon av pankreas. På grunn av dette, vil langsiktige diabetikere ikke dra nytte av denne behandlingen. De beste kandidatene for diabetiker stamcellebehandling er nylig diagnostisert pasienter. Disse diabetikere har fortsatt en bukspyttkjertel som kan lagres.

Diabetes Stem Cell Treatment Study

Femten diabetespasienter med aldre som strekker seg 14-31 var en del av en stamcellebehandling studie i Brasil. Disse pasientene ble gitt medikamenter og hormoner for å flytte sine stamceller fra benmargen til blodet. Leger brukes en anordning til å fjerne cellene fra blodstrømmen. Etter to uker fikk pasientene kjemoterapi for å ødelegge deres nåværende immunsystemet i løpet av fem dager. Pasientene uthvilt for en dag, og deretter ble administrert sine egne stamceller i 12 dager. Dette skapte et nytt immunsystem som ikke ville angripe deres bukspyttkjertelen.

Resultater

Resultatene av denne behandlingen aktivert 12 pasienter til å slutte å ta insulin med en gang. I løpet av 18 måneder, har to pasienter ikke trengte insulin injeksjoner. Fem pasienter har vært insulin-fri for 23 måneder. En pasient fikk ingen effekt av behandlingen. Leger bestemt pasientens diabetes kommet for langt. Ifølge Dr. Jay Skyler, med Diabetes Research Institute ved University of Miami Miller School of Medicine, selv om insulin er fortsatt nødvendig, er behandlingen en suksess hvis det sparer betaceller fra å bli ødelagt.

Hva er Stem Cell behandling?

Stamcelleforskning er på vei oppover, noe som gir håp til pasienter og gi behandling for mange sykdommer og lidelser. Mens stamcelle behandlinger er en ganske ny vitenskap, kan de ha livreddende effekter.

Stem Cell Therapy

Stamcelle behandlinger består av å fjerne friske regenerative celler fra pasienten og transplantere dem inn i det berørte området. Denne behandlingen hjelper reparasjon og reversere en rekke tilstander og sykdommer.

Kilde

Regenerative celler kan høstes fra pasientens benmarg, fett eller perifert blod. Dette er gjort for å eliminere risikoen for celle-avvisning hos pasienten.

Behandling

Typisk er 4-6 behandlinger administrert avhengig av hvordan tilstanden reagerer på stamcelle behandling. Behandlinger er gitt over en periode på sju til tolv dager.

Formål

Stamcelle behandlinger er effektive ved behandling av autoimmune sykdommer, cerebral parese, degenerative joint sykdom, multippel sklerose, slitasjegikt, revmatoid artritt, ryggmargsskader og type 2 diabetes. Det er antatt at i fremtiden, stamcellebehandling kan brukes til å behandle Alzheimers sykdom.

Fordeler

Stamcelleterapi kan redusere smerte og ubehag; det kan hjelpe pasienter som lider av leddgikt gjenvinne mobilitet. I alvorlige tilfeller, for eksempel cerebral parese og multippel sklerose, stamcelle behandlinger kan være livreddende.

Betraktninger

Fordi stamcellebehandling er en ny vitenskap, er lite kjent om dens langsiktige effekter. Ifølge Cell Medicine, har ingen bivirkninger er rapportert av andre enn smerter på injeksjonsstedet pasienter.

Stem Cell behandling for epilepsi

Stem Cell behandling for epilepsi


Epilepsi er en forstyrrelse i hjernen som involverer gjentatte og spontane anfall. Epilepsi er også kalt anfall lidelse. Et anfall oppstår når en bølge av elektrisk aktivitet påvirker en del av hjernen. Anfall kan ha mange symptomer, og kan vare fra noen få sekunder til flere minutter. De kjennetegnes vanligvis av en bevisstløshet og kramper. Embryonale stamceller kan bidra til hjernevev regenerering og kan redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av anfall, ifølge en studie presentert for den europeiske kongressen om epileptologi i Wien, Østerrike.

Stamceller

Det finnes tre forskjellige typer stamceller, inkludert voksen, vev-spesifikke og embryonale, ifølge National Institutes of Health. Stamceller har evnen til å spesial inn i en rekke celletyper. Embryonale stamceller er de mest allsidige og kan utvikle seg til en hvilken som helst annen type av celler i kroppen.

Stem Cells for Epilepsi

Ifølge en studie ved University of California Davis, har ca. 30 prosent av pasienter med epilepsi ikke svare på dagens antikonvulsive medisiner. Dette har ført forskere til å arbeide for å finne alternative behandlinger, inkludert de som involverer stamceller.

Neuropeptide Y

Neuropeptid Y (NPY), et antikonvulsivt middel som finnes i den friske menneskelige hjernen, er blitt funnet å være mangelfull i en stor andel av epileptiske pasienter. Ifølge en studie av American Epilepsy Society, har NPY blitt funnet å være assosiert med elektrisk regulering i hjernen. I en ny forskning forslaget fra University of California Davis, håper forskerne å ingeniør stamceller til å uttrykke NPY, og deretter introdusere konstruerte stamceller til epileptisk hjerne.

Ytterligere forskning

Forskere ved University of California har funnet ut at plastisitet av embryonale stamceller kan bidra til å reparere hjerneceller som har blitt skadet av gjentatte anfall. Anfallslidelser er preget av hypereksitabilitet forskjellige typer hjerneceller, noe som betyr at de er mer utsatt enn friske hjerneceller til tordenvær. Vi presenterer friske stamceller har vist seg å roe dette elektriske hjerneaktivitet hos rotter.

Fremtidige utfordringer

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag forskerne fortsatt ikke fullt ut forstår hvordan cellene blir spesialiserte. Det er fortsatt mange problemer med spesialisering stamceller i laboratoriet. Spesialisering stamceller til å utføre bestemte funksjoner som er nødvendig for mange stamcelle terapier. Immunavstøtning er også et vanlig problem med stamcelleterapi, selv om denne risikoen minimeres med embryonale stamceller. Dessverre, til embryonale stamceller er lett tilgjengelig for forskning, sine fordeler og bruksområder kan ikke realiseres fullt ut.

Stem Cell behandling for leukemi

Leukemi pasienter som har sykdommer har ikke svart til tradisjonelle behandlingsmetoder kan ha nytte av en stamcelletransplantasjon. Leukemi, en form for blodkreft, vil påvirke anslagsvis 44 790 mennesker i 2009, ifølge National Cancer Institute. Mens kjemoterapi og stråling vil hjelpe mange av disse menneskene, andre vil måtte vurdere en stamcelletransplantasjon for å gjenopprette normal blodlegemer i benmargen.

Identifikasjon

Stamceller er celler som utvikler seg i løpet av fosterstadiet av fosterutviklingen, og har kapasitet til å slå inn i en rekke høyt spesialiserte celler. På grunn av cellen unike evne til å regenerere, kan de være anvendelige ved behandling av flere alvorlige sykdommer og forstyrrelser. Når en leukemipasient får en stamcelletransplantasjon, blir stamcellene brukt i et forsøk på å hoppe starte benmargen til å gjenoppta normal celleproduksjon. Stamceller ble opprinnelig oppnådd bare fra friske benmargs og prosessen ble referert til som en "benmargstransplantasjon." I dag kan stamceller også fås fra perifere og navlestrengsblod og «stamcelletransplantasjon" er nå den foretrukne sikt.

Grunner for en Transplant

Kjemoterapi og strålebehandling brukes i leukemi pasienter for å ødelegge unormale hvite blodlegemer som er produsert av benmarg. Dessverre kan disse behandlingene også ødelegge margen evne til å produsere friske røde og hvite celler og blodplater som er nødvendige for å opprettholde livet. I spesielt aggressive tilfeller av leukemi, cellegift og stråling kan mislykkes i å drepe unormale celler. Hvis dette skjer, det eneste behandlingsalternativet igjen er en stamcelletransplantasjon. Hvis transplantasjon skal være effektiv, må den eksisterende feil marg bli ødelagt med en høy dose av kjemoterapi.

Transplant Typer

En allogenic transplantasjon er en som bruker stamceller fra en person som har samme vevstype som du gjør. Selv om denne personen er ofte en nær slektning, i noen tilfeller familiemedlemmer ikke har kompatible vevstyper, og stamcellene må innhentes fra en anonym donor gjennom National Marrow Donor Program Registry. I noen tilfeller kan du være i stand til å bruke din egen lagret marg i en prosedyre som kalles en autolog transplantasjon. Marrow samles mens du er i remisjon og rengjøres med kjemoterapi narkotika eller monoklonale antistoffer før den settes tilbake i kroppen din.

Før Transplant

Etter pre-prosedyre testing, en intravenøs kateter, kalt en sentral linje, vil bli implantert i brystet. Den sentrale linjen vil bli brukt til å plassere de nye cellene fra transplantasjon inn i kroppen din. Legen din kan også bruke den sentrale linjen for å gi deg de nødvendige kjemoterapi narkotika, gi blodoverføringer eller skaffe blodprøver. Når den sentrale linjen er på plass, vil du begynne kondisjoneringsfasen. I denne fasen vil du motta kjemoterapi narkotika laget for å drepe kreftceller og undertrykke immunsystemet for å unngå avvisning av de transplanterte cellene. I noen tilfeller kan strålebehandling også anvendes. Condition kan gjøres mens du er pasient på et sykehus, og kan også utføres på en poliklinisk basis.

Den Transplant

Under stamcelletransplantasjon, de donor stamceller inn i kroppen din gjennom den sentrale linjen i løpet av flere timer. Når cellene når blodet, de gradvis gjøre veien til benmargen. Over tid stamcellene begynner å gjøre både nye benmarg og stamceller. Denne prosessen tar tid, og du vil sannsynligvis ikke merke noen endringer i blodverdiene før flere uker etter transplantasjonen. Dersom transplantasjon er vellykket, vil din blodprosent gradvis bedre som vanlig marg funksjon er gjenopprettet. Du vil bli nøye overvåket i ukene og månedene etter transplantasjonen for å sikre at det ikke er noen komplikasjoner.

Stem Cell behandling for hjerneslag

Stem Cell behandling for hjerneslag


Ny slagpasienter antall ca 800.000 per år i USA alene. Det er også den tredje største dødsårsaken. Det deaktiverer mange overlevende i deres evne til å snakke og bevege seg. Worldwide, ifølge Verdens helseorganisasjon, 15 millioner mennesker hvert år lider slag, 5 millioner dør av det, og 5 millioner ansiktet permanent og alvorlig funksjonshemming. Medisinsk vitenskap første mål er å hjelpe slagpasienter overlever og redusere skader forårsaket av hjerneslag. For det andre er å finne behandlinger for å hjelpe pasienter gjenopprette sine evner så mye som mulig. Forskere tester nye stamcellebehandlinger for både grunner. Resultatene av disse testene gir håp til alle.

Årsaker

Omtrent 87 prosent av iskemisk slag er, når en blodpropp kommer inn i hjernen og blokkerer blodårer. Dette stopper umiddelbart oksygen og næringsstoffer fra visse deler av hjernen. Innen minutter, hjernecellene svekkes eller dør. Om 13 prosent av slag er hemoragisk, når blodårene i hjernen sprekker. Strokes er den ledende årsak til alvorlig funksjonshemming i USA og mange andre land.

Menneske Experiments

The London Times rapporterte om en stamcelleoperasjon på en 49 år gammel slagpasient i Tyskland. Forskere med International Neuroscience Institute i Hanover genmodifisert stamceller fra sin benmarg, deretter injisert dem inn i hjernen hans. Forskningen første formål var å vurdere om det var noen uheldige bivirkninger fra prosedyren; de fant ingen. Som for positive fordeler, uttalte forskningsleder, "Vi ser en sti av utvinning så godt som dette bare i mindretall av pasientene, så det er en oppmuntrende start." Flere behandlinger med menneskelige pasienter er planlagt.

Clinical Trials

Medical News Today rapporterte resultatene av et forskningsprosjekt rettssak ved University of Texas Medical School i Houston. En 61 år gammel slagpasient kom til sykehuset, ute av stand til å snakke, og med betydelig svakhet på sin høyre side. Han fikk en intravenøs injeksjon av hans egne benmarg stamceller. Etter to uker, gikk han hjem, i stand til å gå, gå i trapper, og begynner å snakke igjen. Han var den første pasienten i en studie å involvere totalt 10 pasienter.

Stroke Skade Studies

Proceedings of the National Academies of Science rapportert funn av forskere ved Stanford University School of Medicine i å bruke stamceller for hjerneslag skade. Deres formål var å se om de kunne helbrede hullene i hjernen igjen av hjerneslag skade. Ved hjelp av muse fag, ønsket forskerne å se om injiserte celler vil migrere til de riktige stedene og deretter slå inn de nødvendige celler. Noen av cellene gjorde nettopp det. Lederen for forskerteamet, Gary Steinberg, MD, PhD, konkluderte: "Vi sier ikke at vi kan behandle pasienter med en gang, men det er et stort skritt fremover. Dette gir oss stor optimisme for disse cellene. "

Betennelse og Strokes

Legenes første målet er å bremse eller stoppe hjerneskade under eller rett etter et slag. Stamcelle behandlinger kan gjøre det med opptil 60 prosent, ifølge nyere forskning. På Texas A & M University Institute for Regenerative Medicine, oppdaget forskerne at injisert stamceller inn i en slag-påvirket hjernen redusert betennelse, med noen av dem forandrer seg til nye nerveceller. De har også stimulert nye blodkar for å vokse og axoner å øke sin meldinger evne. Forsøket ble gjort på seks mus, og flere dyre behandlinger er planlagt før du går videre til studier på mennesker.

Potensial

Strokes er blant de mest fryktede medisinske problemer i dag. Som vitenskapen utvikler seg med nye behandlingsformer, blant annet ved hjelp av stamceller, kan den frykten vokse mindre. Et økende antall av bioteknologiske selskaper går inn i forskning og utvikling felt i å bruke stamceller for slag.

Stem Cell behandling for revmatoid artritt

Revmatoid artritt (RA) er en smertefull og potensielt ødeleggende sykdom. Stamceller er en type celler som fortsetter å vokse og dele så lenge personen eller dyr er levende og kan bli omgjort til andre spesifikke typer celler. Stamcelle behandlinger blir brukt for mange lidelser, inkludert RA. Stamcellene kan erstatte skadede celler og tilveiebringe friske voksende celler fri for sykdommen.

Historie

Revmatoid artritt har blitt funnet i skjelettrester fra mer enn 4500 år siden, men det ble først gitt et navn av fransk lege Guillaume de BAILLOU i 1591. Det er mange typer leddgikt som vanligvis forårsaker smertefulle ledd, stivhet, begrenset bevegelighet og hevelse. RA er forskjellig fra de fleste former for leddgikt fordi det er ikke bare en inflammatorisk sykdom, men en autoimmun sykdom, som betyr at problemet er at kroppen angriper seg selv. RA kan angripe ikke bare leddene, men også huden din, blodårer og andre organer i kroppen din.

Betydning

Anslagsvis fem prosent av den amerikanske befolkningen lider av noen form for autoimmun sykdom, inkludert RA. RA kan også forårsake hjertesykdom og død. Den økonomiske kostnaden for livslang behandling og funksjonshemninger, samt lidelse, er enormt. Rutinemessig behandling for RA gir noen smertelindring, men ikke kurere det. Mange har anfall av sterke smerter selv med medisiner. I tillegg, med tradisjonell behandling ledd deformasjon og skade på organ fortsetter å forekomme.

Pasient stamceller

Leiden University Medical Center i Nederland 'forskning for alvorlig, ildfast RA inkludert kjemoterapi og autolog stamcelletransplantasjon. Dette bruker pasientenes egne stamceller fra deres blod eller beinmarg. Alle pasienter som ble behandlet hadde forbedring. Lignende resultater ble bekreftet i en australsk studie. I en lengre studie i Østerrike med tre pasienter, to hadde en 11- og 14-års remisjon, henholdsvis, og den tredje hadde et tilbakefall etter to år deretter 11 år i remisjon. Andre studier har hatt suksess, og alle funnet stamcelleterapi for å være trygg.

Embryonic og navlestreng

Embryonale stamceller er den mest allsidige, men striden om bruken har ført til begrenset forskning i USA. Imidlertid, navlestrenger inneholder Messenchymal stamceller, som har stor evne til å bli mange andre typer celler. De blir vanligvis injisert direkte inn i eller i nærheten av de berørte ledd. Fordelene med disse stamcellene er at deres anvendelse ikke er kontroversiell, og at pasienten ikke trenger immun-undertrykkelse medikamenter. Resultatene har vist reparasjoner av ledd og brusk.

Adulte stamceller

Stamceller kan høstes fra en voksen, men de er ikke like allsidig som Messenchymal stamceller. Imidlertid har forskningsresultater ved hjelp av voksne stamceller vært lovende. Hvis høstes fra pasienten, er immun-undertrykkelse narkotika ikke nødvendig. Når dette ikke er mulig, kan voksne stamceller brukes fra en donor. Pasienten vil fremdeles få fordelene av behandlingen, men vil trenge immun-undertrykkelse narkotika.

Fordeler

Stamcelleterapi ikke bare lindre smerter og betennelser. I mange tilfeller stamcelleterapi gir langsiktig remisjon eller muligens enda botemidler revmatoid artritt. I motsetning til behandlinger som tar sikte på lindrende symptomer, stamcelleterapi stopper skaden fra å fortsette og gjenoppretter funksjon til skadede ledd. Den tillater også pasientene til å slutte tradisjonelle narkotika tatt for smerter og betennelser som kan ha alvorlige bivirkninger.

Stem Cell behandling for skoliose

Om fire av hver 1000 barn blir diagnostisert med skoliose, en sidelengs krumning av ryggraden. Denne lidelsen er vanligvis preget av en hip å være høyere enn den andre, eller brystkassen blir vridd. Behandlingen begynner vanligvis med oppkvikkende, og hvis det ikke fungerer, er kirurgi det neste alternativet. I 2007 begynte stamcellebehandling skal gjennomføres i tillegg.

Stamceller

Voksne stamceller, i stedet for de kontroversielle embryonale stamceller, anvendes for skoliose behandling. Disse cellene er i stand til å regenerere seg selv og kan differensiere til andre celletyper.

Spinal Fusion

Den mest vanlige kirurgi for scoliosis er fikserings av to eller flere ryggvirvler for å hindre ytterligere krumning. Bekken ben er tatt for å bruke for spinal fusjon, og implantater eller stengene er satt inn for å holde ryggen rett etter operasjonen.

Ulemper av Spinal Fusion

Ulempene ved spinal fusjon er fremtiden begrensning av pasientbevegelser og betydelig smerte involvert i høsting bekkenbenet.

Metode

Med den nye behandling, kan en liten mengde av knuste ben fra sykehuset benet banken brukes i stedet for bekkenbenet, fordi stamceller vil skape nytt ben.

Behandling Fordeler

Stamcellebehandling for skoliose dermed eliminerer behovet for en ekstra kirurgisk prosedyre samt ekstra smerte involvert. Stamceller også fremskynde helbredelsesprosessen.

Stem Cell Behandling for Diabetes type 1

Stem Cell Behandling for Diabetes type 1


Stamceller er tilstede i alle vev i kroppen. De kan reprodusere å reparere eller erstatte skadede celler spesielt til en bestemt del av kroppen. De er også i stand til å produsere identiske celler eller vokser inn i forskjellige typer celler. Betacellene i type 1-diabetikere er skadet eller ødelagt når immunsystem angrep. Beta-celler bærer insulin til de organer i kroppen som skal brukes som energi når det er nødvendig. Ny forskning blir utført ved bruk av stamceller for å finne en kur for type 1 diabetes og forhindre ytterligere komplikasjoner som følge av det.

Typer av celler

Når stamceller dele, skaper de datterceller som kan være identisk, eller spesifikke, som hudceller, blodceller, bein eller muskel vev. Embryonale stamceller er tilpasningsdyktig og hold den mest løfte om å reparere eller gjenopprette skadede eller syke organer og vev. Fostervannet har også blitt funnet å inneholde stamceller som er i stand til å utvikle seg til andre typer celler. Adulte stamceller kan lage lignende og urelaterte typer stamceller, men få kan høstes fra voksen vev. Umbilical snorer, placentas og barn har også voksne stamceller.

Driver på med en kur

Forskning på stamceller har den mest lovende mulighet for diabetes kur. Embryonale stamceller er aktivt blir brukt i forskning ved Geron Corp. Den bio-tech selskapet håper å bevise at embryonale stamceller kan lykkes med å erstatte de betacellene i bukspyttkjertelen.

Clinical Trial

The Journal of American Medical Association rapportert at i en klinisk studie var det lite eller ingen insulin avhengighet etter utpakking stamceller fra blodet av type 1-deltakere, utsette dem for cellegift for å undertrykke immunsystemet, og deretter gjenplanting sine stamceller.

Forskning

Det finnes ingen kur for type 1 diabetes, men forskere gjennomfører studier som kanskje en dag føre til et funn. Forskere ved Joslin diabetessenter søker å se hva gener må aktiveres eller inaktiveres å tillate stamceller for å skape levedyktige betaceller. Ved hjelp av bloddannende stamceller, de er på utkikk etter nye måter å hindre det autoimmune systemet fra å angripe betacellen, og kontrollere immuntoleranse for vellykket holme transplantasjon.

Betraktninger

Et spørsmål om etikk i offentlig forum kort stanset stamcelleforskning. Fordi embryonale stamceller er mer allsidig og formere raskere, er de foretrukne stamceller. Høsting embryonale stamceller ødelegger embryoene; noen sier at det å ta et liv. Kloning, selv om bare mulig hos dyr, stiller en rekke andre etiske spørsmål.

Stem Cell behandling for schizofreni

Stem Cell behandling for schizofreni


Schizofreni, en sykdom i hjernen som forårsaker visuelle og auditive hallusinasjoner, behandles med kraftige medisiner forårsaket antipsykotika. Disse stoffene har bivirkninger potensielt dødelig og mister sin effekt etter lengre tids bruk; behovet for nye måter å behandle schizofreni er eminente.

Hva er stamceller?

National Institutes of Health sier at stamceller "har bemerkelsesverdig potensial til å utvikle seg til mange ulike celletyper i kroppen i løpet av tidlig liv og vekst."

Schizofreni i hjernen

Ifølge schizophrenia.com, stamcelleforskning behandlinger kan ikke arbeide for den lidelse som vi er fortsatt ikke helt sikker på hva som går galt i schizofreni i hjernen.

Kontrovers

Stamceller er vanligvis avledet fra embryo eller et annet levende menneske. Dette faktum har skapt mye kontrovers, noe som resulterer i noen lidelser ikke blir fokusert på.

Stamceller i hjernen

Når vi lærer mer om schizofreni påvirker hjernen, stamceller kan holde nøkkelen til en effektiv behandling.

Tips

Schizofreni er vanskelig lidelse å behandle som medisiner kan føre til siklende, sedasjon, skjelvinger og tics. Rådfør deg med din lege umiddelbart som stamcellebehandling kan være mange år unna.

Stem Cell pulmonal hypertensjon Behandling

Stem Cell pulmonal hypertensjon Behandling


Gjennom tallrike studier og forsøk, har stamceller vist deres potensial for å bidra til å behandle en utrolig store utvalg av lidelser og sykdommer, Alzheimers sykdom for ryggmargsskader. Nylige studier har sett på effektiviteten av å benytte stamceller for behandling av pulmonal hypertensjon (PH).

Stamceller

Stamceller er selvfornyende celler ofte tatt fra embryoer, navlestrenger, og fostervann, som er spesielt nyttig, eller antas å ha potensiale ved behandling av sykdommer så som kreft, Alzheimers, Parkinsons sykdom, og PH.

Pulmonal hypertensjon

Pulmonal hypertensjon, også kjent som pulmonal arteriell hypertensjon, er forårsaket når arteriene som fører blod til lungene blir herdet og innsnevre, noe som resulterer i høyt blodtrykk som hjertet forsøker å pumpe vanskeligere å bevege gjennom blodet.

Menneskelig Study

I 2008, en internasjonal medisinsk team, ledet av Dr. Leonel Fernandez Liriano og finansiert delvis av Alliansen for Advancement of Adult Stem Cell Therapy and Research, kunngjorde sin suksess i den første voksne stamcellebehandling av en PH pasient ved hjelp av pasientens eget blod.

Animal Study

En annen klinisk studie studert benmarg stamceller i behandlingen av PH ved hjelp av rotter, som ga positive foreløpige resultater, rettferdiggjør videre forskning om temaet.

Prosedyre

For å behandle PH hjelp av stamceller, må cellene bli ekstrahert og deretter differensiert, eller programmert, for å bli nye blodkar, før de blir sprøytet inn i pasientens blodstrøm.

De sykdommer som kan behandles gjennom Stem Cell Treatment

Ifølge Mayo Clinic, siden 1960-tallet, har leger utført transplantasjoner av stamceller, ofte referert til som benmarg-å behandle kreft. I de senere årene har vitenskapelige fremskritt utvidet antall sykdommer stamceller behandle.

Embryonale celler

Ifølge University of Michigan Stem Cell Research, ble embryonale stamceller først isolert i 1998 Forskere har siden hatt suksess med voksne og embryonale stamcelleterapi.

Leukemi

Leukemi pasienter har unormale hvite blodceller, kjent som leukocytter. Leger bruker cellegift og stråling for å drepe pasientens leukocytter og beinmarg før transplantasjonen donert beinmarg. Til slutt, stamceller bli sunne leukocytter, melder University of Utah Genetic Science Learning Center.

Spinal Injury

Lamme rotter går, takket være embryonale stamceller. At suksess fører til hva UC Irvine Stem Cell Research Center kaller "verdens første embryonale stamcellebehandling testet på mennesker," erstatte ryggmargs celler skadet av skade eller sykdom.

Hjertesykdom

The Mayo Clinic rapporterer at eksperimentell embryonale stamcellebehandling i folk "reparerer skadet hjerte vev og hjelpemidler bedring etter hjerteinfarkt."

Diabetes

Konvertering embryonale stamceller til insulinproduserende celler "holdt blodsukkeret i sjakk" og kontrollert diabetes hos mus, skrev Andrew Pollack i The New York Times i februar 2008 I 14 april 2009, utgaven av Time magazine, rapporterte Alice Park som stamcellebehandlinger reverserer Type 1 diabetes hos mennesker.

Hvordan bruke Stem Cell Therapy å behandle autisme

Hvordan bruke Stem Cell Therapy å behandle autisme


Forskere i USA studerer stamcelleterapi for ledetråder til opprinnelsen av autisme og hvordan du behandler den. Cord stamceller blir brukt til å behandle autisme i andre land, som Mexico og Kina, gjennom en rekke injeksjoner. Som studier fortsetter, forskerne håper at stamceller kan en dag brukes til å reparere områder av hjernen som vanligvis skadet i autisme. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker stamcelleterapi for å behandle autisme.

Bruksanvisning

Lær hvordan stamcelleterapi kan brukes til å behandle autisme

Target områder av hjernen påvirkes vanligvis hos personer med autisme. Aktuell forskning viser at områder i hjernen som styrer hukommelsen dannelse, nevrotransmisjon og utgivelsen av hormonet oxytocin er skadet hos personer som har autisme. Noen forskere mener at denne skaden er forårsaket av miljøfaktorer som for eksempel miljøgifter, plantevernmidler, legemidler, metaller og andre giftstoffer.

Injiser stamceller for å bedre blodgjennomstrømningen i hjernen, erstatte ødelagte nerveceller og fremme veksten av nye blodkar. Stamceller reise til deler av kroppen som har blitt skadet og sette seg fast i områder hvor blodstrømmen er blitt innsnevret. Over tid, de tar på egenskapene til cellene rundt dem og er i stand til å formere seg. I tilfelle av autisme, ville begge grå materie og hvit substans i hjernen regenereres.

Bruk stamcelleterapi sammen med avgiftningsprosesser som ville fjerne giftige metaller som kvikksølv og overflødig sopp.

Overvåk dagens bruk og Studier av Stem Cell Therapy

Følg med på framdriften av lignende forsøk blir utført for å behandle pasienter med multippel sklerose. Selv om forskjellige på mange måter, multippel sklerose og autisme er like i at vesentlige deler av hvit substans i hjernen har blitt skadet.

Spor suksessen til dagens pasienter som behandles med stamcelleterapi i andre land.

Bruk forskning samlet i dagens hjemlige studier for å hjelpe spore opprinnelsen til autisme, slik at behandlingen kan forbedres. Stamcelleforskning kan bidra til å spare tid på å utvikle nye medisiner ved å forbedre forskernes forståelse av dette komplekse lidelsen.

Tips og advarsler

  • Bli en talsmann for autisme og stamcelleforskning og arbeide for å øke statlig finansiering. Besøk Autism Society of America nettsted for å lære mer (se Ressurser nedenfor).
  • Stamcelleterapi er for øyeblikket ikke i bruk i behandling av autisme i USA. Imidlertid kan pasienter bli henvist til behandlingssentre i utlandet.

Stem Cell Transplants og Parkinsons sykdom

Stem Cell Transplants og Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom er en degenerativ nevrologisk tilstand som er forbundet med motorkontroll i mennesker. I 1817, oppdaget britisk lege James Parkinson en lidelse han kalte "risting parese." Denne lidelsen ble senere kalt, Parkinsons sykdom. I Parkinson-pasienter, er dopaminproduserende hjerneceller skades eller inaktive, noe som resulterer i nervecelle misfires som skape kaos på motorisk kontroll. Stamcelleterapi blir nå testet for å regrow disse dopaminproduserende celler.

Stamceller

Stamceller er fundamentet eller grunncelle for hver struktur i kroppen. Ifølge The International Society for Stem Cell Research, er det mange forskjellige typer stamceller, herunder voksen, vev-spesifikke og embryonale. Embryonale stamceller er pluripotente, betyr at de har evnen til å forvandle seg til en hvilken som helst celletype. Av denne grunn, de er ansett som den mest verdifulle type stamceller for å utvikle behandlinger for sykdom.

Søknader

I teorien kan stamceller brukes til å behandle noen sykdom som inkluderer vev degenerasjon. Sykdommer for tiden gjennomgår stamcellebehandling studien omfatter Parkinsons sykdom, ryggmargsskade, hjerneslag, brannskader, hjertesykdom, type 1 diabetes, slitasjegikt, revmatoid artritt, muskeldystrofier og leversykdommer.

Prosedyre

I laboratoriet, kan forskere trans embryonale stamceller i dopaminproduserende hjerneceller, som deretter kan implantert i hjernen til en Parkinsons lidende. Dyreforsøk er for tiden i gang med å vurdere effekten av denne behandlingen, ifølge Reuters. Den første voksent menneske rettssaken fant sted i februar 2009.

Først Menneskelig Trial

Ifølge nettstedet Lifenews.com, til den første voksen neural stamcelletransplantasjon reparere skadede hjerneceller av Parkinsons sykdom var en suksess. Forskerne, fra UCLA, skissert sine resultater i Bentham Open Stem Cell Journal:

"Vi har dokumentert den første vellykkede voksen nevrale stamcelletransplantasjon for å reversere effektene av Parkinsons sykdom og demonstrerte den langsiktige sikkerheten og terapeutiske effekten av denne tilnærmingen."

Den første pasienten å gjennomgå denne behandlingen, opplevde en 80 prosent forbedring i symptomer over 36 måneder.

Ytterligere forskning

I tillegg til UCLA studien brukte forskerne ved Yale University School of Medicine kvinnelige endometrial celler til å behandle hjernen til mus som lider av Parkinsons-lignende symptomer. De endometriale celler, som allerede er delvis differensierte (i motsetning til embryonale stamceller), viste en markert reduksjon i immun avvisning respons fra mus. Dette er gode nyheter for Parkinsons lider, både fordi en avvisning respons reduserer sjansene for å lykkes med prosedyren og fordi endometrial celler er lettere tilgjengelig enn embryonale celler til forskere.

Stem Cell Research på Parkinsons sykdom

Stem Cell Research på Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom er en degenerativ nevrologisk lidelse som påvirker motorisk kontroll. I Parkinson-pasienter, er dopaminproduserende hjerneceller skadet eller inaktiv, noe som resulterer i feiltenning av nerveceller og tap av motorisk koordinasjon. Stamceller har en lovende ny behandling for Parkinsons sykdom, selv om forskningen er fortsatt i begynnelsen stadier.

Stamceller

Ifølge National Institutes of Health, er det tre forskjellige typer stamceller, herunder voksen, vev-spesifikke og embryonale. Stamceller er uspesialiserte celler med potensial til å spesialisere seg i en rekke celletyper. Embryoniske stamceller er de mest allsidige og kan utvikle seg til en hjernecelle, muskelcelle, røde blodceller eller andre typer celler i kroppen.

Søknader

I teorien kan stamceller bli brukt til å behandle enhver lidelse karakterisert ved vev degenerasjon. Sykdommer som for tiden blir vurdert for potensielt stamcelleterapi inkluderer: muskeldystrofi, leversykdommer, amyotrofisk lateral sklerose, eller ALS (Lou Gehrig sykdom), revmatoid artritt, Huntingtons sykdom, slitasjegikt, hjertesykdom, type 1 diabetes, hjerneslag, ryggmargs skader, brannsår og Parkinsons sykdom.

Prosedyre

Ifølge University of Minnesota Stem Cell Institute, er det første trinnet i stamcellebehandling utløser spesialisering av stamceller i laboratoriet. For behandling av Parkinsons sykdom, må stamceller bli omdannet til dopamin-produserende hjerneceller. Forskning på mus ved Yale University School of Medicine har vist at unspecialized menneskelig endometrial (livmor) stamceller injisert i muse hjerner med degenererte dopaminproduserende celler spesialiserer spontant svar på miljøet av musen hjerne.

Den første mennesket Trial

Ifølge nettstedet LifeNews, første voksne nevrale stamcelletransplantasjon i en Parkinsons pasient fant sted ved UCLA i 2004 transplantasjon var en suksess, og i 2009 publiserte forskerne de femårige resultatene av sine studier.

"Legg spesielt merke," bemerket forskerne i sin rapport, "er de streikende resultater studien overgitt-for de fem år etter inngrepet pasientens motoriske skalaer forbedret med over 80 prosent i minst 36 måneder."

Ytterligere forskning

Ifølge Associated Press, har forskere ved Harvard Medical School og McLean Hospital hell brukt embryonale stamceller til å lindre symptomene på Parkinsons hos rotter. De viste seg imidlertid også at i noen tilfeller embryonale stamceller injisert i rotte hjerne resulterte i tumorvekst. Svulster vokste ikke når lavere konsentrasjoner av stamceller ble injisert, noe som tyder på at fastsettelse passende doser av behandlinger kan unngå potensielle problemet med hjernesvulst vekst i fremtidige studier.

MS Stem Cell Treatment

En ny stamcelle behandling for multippel sklerose har lykkes forbedret helsen til 80 prosent av deltakerne i en klinisk studie. Imidlertid, må resultatene av denne lille klinisk forsøk bekreftes i et større blind studie.

Stamcelleterapi viser mer lovende enn noen annen behandling for MS. Multippel sklerose er en ødeleggende autoimmun sykdom som kan case uutholdelig smerte og en levetid på rullestol innesperring.

Hva er stamceller?

Stamceller har evne til å bli på andre typer av celler i laboratoriet og i legemet av dyr, og i menneskekroppen. Stamceller har også evnen tidlig i livet å reparere andre skadede celler og organer.

Stamceller evne til å dele er grenseløs som de fylle andre celler i et levende person eller levende dyr. Når stamceller dele, har den nye cellen evnen til å endre seg til en annen type celle eller forbli en stamcelle.

Typer av stamceller

Det er to typer av stamceller som brukes i behandlingen av MS: voksne stamceller funnet i organer av voksne og embryonale stamceller som er avledet fra befruktede embryo.

Adulte stamceller reparere organer de kommer fra og embryonale stamceller kan bli hvilken som helst type celle de er dyrket på. Forskere holder troen på at både voksne og embryonale stamceller har størst løfte om en kur for mange sykdommer, inkludert MS.

Hva er MS?

MS er en kronisk svekkende sykdommer som påvirker sentralnervesystemet. Det antas å være en autoimmun sykdom. For lider av MS, betyr dette at kroppen angriper sitt eget hjernen og ryggmargen.

Til dags dato er det ingen kur for MS. Men stamcelleterapi har lykkes reparert skaden og redusert symptomene på MS-pasienter i en liten klinisk stamcelleterapi studie.

Hvordan Stem Cells Work

Stamceller fungerer ved å finne og reparere mange områder av organer som er skadet. Den store bekymringen med MS er at forskerne ikke vet hvor de lesjoner forårsaket av MS er plassert.

Det er mer enn 50 symptomer assosiert med MS. Blant dem er depresjon, tarmforstyrrelser, seksuelle dysfunksjoner, tretthet, nummenhet og smerte. Adulte stamceller har blitt reversert disse symptomene.

Nye forskningsresultater

I en fersk studie, hadde MS-pasienter fått medisiner som oppmuntret sin egen beinmarg til å slippe immun stamceller. Disse stamcellene har evnen til å bli til en slags immunceller i blodet. De stamceller ble deretter ekstrahert fra pasientens blod. Pasientene ble deretter gitt legemidler som elimineres lymfocytter - immunceller gjør skaden - fra sine systemer. Forskere deretter injisert pasientene med sine egne stamceller. Pasientens stamceller raskt delt og gitt dem nye normale immunceller.

Hvordan å frivillig for klinisk Stem Cell Research

Hvordan å frivillig for klinisk Stem Cell Research


Nå som Pres. Obama har opphevet Bush-administrasjonens restriksjoner på føderal finansiering av embryonal stamcelleforskning, pasienter overalt lurer på hvordan de kan delta i en stamcelle forskningsstudie på klinisk nivå. Dessverre, bortsett fra i ett spesielt unntak (se tips nedenfor) er det fortsatt for tidlig å snakke om klinisk forskning ved hjelp av embryonale stamceller. Forskere er fortsatt eksperimenterer med dyr å sørge for at behandlinger er både trygt og effektivt. Som til Obama handling, har National Institutes of Health å skrive retningslinjer for gjennomføring av etisk forskning ved hjelp av føderale skattepenger. (Det vil ta inntil midt på sommeren.) Når disse retningslinjene er på plass, vil NIH begynne å evaluere forskning forslag og tildeling stipend finansiering. Så, er løftet om embryonal stamcelleforskning fortsatt langt fra å bli oppfylt i en klinisk setting.

Men det er allerede mye av klinisk (dvs. menneskelig fokusert) forskningen som gjøres ved hjelp av voksen (ikke-embryonale) stamceller. Disse kliniske forsøk blir utført i en rekke forskjellige sykdommer og forstyrrelser. Her er noen tips om hvordan du kan finne og frivillig for klinisk stamcelleforskning. (MERK: Stamcelleforskning involverer blod sykdommer som leukemi har pågått i flere tiår.)

Hvordan å frivillig for klinisk Stem Cell Research

•  Lær alt du kan om stamceller og stamcellebiologi. Det er en forferdelig mye feilinformasjon flyter rundt. Det er viktig at du forstår det grunnleggende: forskjellen mellom embryonale stamceller, voksne stamceller og induserte pluripotente (iPS-celler). NIH er et flott sted å starte. Se Resources nedenfor for en link til NIH websider som gir deg all den informasjonen du trenger.

Lær alt du kan om kliniske studier er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA). Hold deg unna behandlinger og terapier (vanligvis tilbys utenfor USA) som ikke har gjennomgått FDA-overvåket pre-klinisk og klinisk eksperimentering prosessen. Disse ikke-godkjent stamcellebehandlinger er trolig svindel: uprøvd vitenskapelig, enormt kostbart, mest ineffektive og muligens farlig. Se Resources nedenfor for en link til FDA websider som gir en grundig bakgrunn orientering om klinisk forskningsprosessen.

Snakker om svindel, før du blir fristet til å søke om stamcellebehandlinger tilbys i klinikker utenfor USA, utdanne deg selv om farene av dyre, udokumenterte stamcelleterapi. Resources inneholder en kobling til nettstedet av International Society for Stem Cell Research. Organisasjonen tilbyr en gratis 8-siders håndbok nedlastbare i PDF for pasienter fristet til å gå utenlands for stamcellebehandlinger. Det inkluderer en lang liste med spørsmål å stille behandlingen leverandør før du bruker en nikkel.

Når du har utdannet deg selv om stamceller, kliniske studier, og stamcelle svindel, kan du enkelt finne kliniske studier som er godkjent av FDA som rekrutterer pasient frivillige. FDA database er enkelt å søke ved hjelp av stikkord (for eksempel "stamcelle OG hjerteinfarkt"). Jeg gjorde et søk nylig på "Parkinsons og stamcelle" og fant en klinisk studie sponset av to NIH institutter. Studien ble lansert i 2002 og er fortsatt å rekruttere pasienter. Resources har linken til søkemotoren på ClinicalTrials.gov.

Når du har funnet en klinisk studie som du er interessert i, lese kvalifiseringskravene. Disse vil fortelle hvem som vil bli akseptert, og som vil bli avvist og hvorfor. Hvis du oppfyller grunnleggende krav, finne kontaktinformasjon. Så ring eller send en e-post for å be om mer informasjon.

6. Til slutt, bør du kontakte lege før du søker om en klinisk studie. Han eller hun kan vite noe om din fysiske tilstand som vil hindre deg fra å delta i en studie. Det er viktig for kliniske forskere å vite alt om din fysiske historie før du godtar deg.

Hint

  • Du trenger ikke en doktorgrad i biologi for å jobbe frivillig for en stamcelle-basert klinisk studie. Men du virkelig trenger å bein opp på grunnleggende. Følg hvert skritt over, og du vil være bevæpnet med nok informasjon til å stille de riktige spørsmålene og bli akseptert i riktig studie.
  • Husk at ingen i USA gjennomfører kliniske studier med kontroversielle humane embryonale stamceller (de Pres Obama bare adressert i hans ordre.) - Ennå. Denne sommeren vil Geron Corporation lansere den første kliniske studien noensinne ved hjelp av humane embryonale stamceller til å behandle ryggmargsskade.
  • Et siste ord på stamcelle svindel: pass på at du spør behandler om preklinisk og klinisk forskning utført før bruk av narkotika eller behandling i klinikken. Ble forskningen overvåket eller godkjent av en offentlig etat eller sykehus review board? Be om å se fagfellevurderte studier publisert i tidsskrifter. Ikke stol på anekdotisk informasjon fra klinikken pasienter. Få vitenskapelige bevis.

Stem Cell Treatment Ved mantelcelllymfom

Stem Cell Treatment Ved mantelcelllymfom


Den leukemi og lymfom Society (p 5.) Rapporterer bemerkelsesverdige fremskritt i behandlingen av mantelen sonen ikke-Hodgkins lymfom. The Mayo Clinic behandler mantelen sonen ikke-Hodgkins lymfom med en kombinasjon av kjemoterapi, strålebehandling og benmargsstamcelletransplantasjoner.

Typer

The Mayo Clinic forklarer typer benmargsstamcelletransplantasjoner. Allogen transplantasjon bruke stamceller fra blod eller benmarg fra en donor. Autologe transplantasjoner bruker stamceller hentes fra ditt blod eller beinmarg før kjemoterapi og lagret før transplantasjon.

Natural Killer Cells

Benmargstransplantasjon: Immunmodule of Natural Killer Cells forklarer at naturlige drepeceller utgjør 5% til 8% av humanperiferblodlymfocyter. Den naturlige drepeceller er antistoff uavhengig og festes til målrette lymfom celler til å drepe dem. Den blod eller benmarg til å bli transplantert brukes som et medium for vekst av naturlige dreperceller med hensikt tilsatt til prøven, og inkubert i et ønsket forhold av NK-celler (50: 1).

Prosedyre

Stamcelletransplantasjon infusjonen stamceller gjennom port eller sentralt vene linje som forklart av Mayo Clinic: Stem Cell Transplant: Hva du kan forvente. Prosedyren tar 1-5 timer. De transplanterte stamceller fylle i benmargen og begynne å lage nye benmarg og stamceller.

Relapse

Benmargstransplantasjon: Mantle-cellelymfom tilbakefall etter stamcelletransplantasjon rapporter høye tilbakefallsrater i løpet av det første året etter stamcelletransplantasjon på grunn av gjenværende kreftceller som ikke har blitt ødelagt av cellegift. Forventet levealder utover diagnose har doblet fra to til fire år som et resultat av stamcelleterapi.

Recovery

Benmargstransplantasjon: Immunmodule of Natural Killer Cells forklarer immun utvinning som avkastningen av en normal andel av natural killer (NK) celler en måned etter stamcelletransplantasjon. Naturlige dreperceller omfatter 5% til 8% av humane perifere hvite blodceller.