Digidexo.com

ideer til små barn

Hvordan finne årsaken til et barns ryggsmerter

Hvordan finne årsaken til et barns ryggsmerter

Ryggsmerter er vanlig hos voksne, men barn blir sett av leger oftere klaget over ryggsmerter. Problemer med ryggraden som skoliose kan føre til ryggsmerter. Medisinske tilstander som ikke er relatert til ryggraden som nyreproblemer kan også være årsaken til et barns ryggsmerter. Noen smerter kan ha blitt forårsaket på grunn av skader fra sport eller traumer. Det er viktig å finne årsaken til et barns ryggsmerter slik behandling kan starte.

Hvordan finne årsaken til et barns ryggsmerter

•  Se en pediatrisk ortopedisk spesialist. En spesialist vil gjøre en fysisk undersøkelse for å se etter strukturelle unormalt i justeringen av ryggraden. En medisinsk historie vil også bli tatt. Legen vil sjekke ditt barns holdning og utføre tester for å sjekke for skader på nerver i ryggen.

2 Se symptomer. Ryggsmerter kan være ledsaget av andre problemer som for eksempel endringer i holdning eller smerter i nakke og skuldre. Be barnet ditt å beskrive smerten. Spørre om det er en brennende eller stikkende smerter. Husker når smertene startet, og avgjøre om det blir verre.

Spot alvorlige medisinske tilstander. Visse medisinske tilstander som svulster kan føre til ryggsmerter. Selv om de ikke kan være vanlig er det viktig å utelukke alvorlige problemer. Finn ut om barnet hadde feber eller problemer med å gå. Andre symptomer å være klar over er nummenhet i ben eller problemer med å kontrollere tarmer eller blæren.

har de nødvendige testene. Barnets lege vil trolig bestille en rekke røntgenbilder og muligens et bein scan. En CT-skanning eller MR kan også bestilles for mer detaljert informasjon. Barnets lege kan bestemme blod arbeid er nødvendig for å utelukke en infeksjon. Snakk med barnet ditt, og forklare hvilke tester eller prosedyrer han blir nødt til å bidra til å lindre frykten.

Finn ut om ditt barns ryggsekken er for tung. Mange barn har problemer med ryggen på grunn bære en ryggsekk som er for tung. Look for holdning endrer seg når barnet ditt går med ryggsekk. Avrundede skuldre og smerter i nakken er også symptomer et barns ryggsekk kan være for tung.

Hvordan Gi Heimlich til et barn

Hvordan Gi Heimlich til et barn

Den Heimlich fjerner brukes til å fjerne fremmedlegemer fra en persons luftveier for å tillate dem å puste normalt. Folk som trenger Heimlich som får symptomer som for eksempel manglende evne til å hoste, gråte eller snakke, blå eller lilla hud, gripe tak i halsen eller en uke hoste og tung pust som gir en høyfrekvent støy. Dette kan bli etterfulgt av tap av bevissthet.

Hvordan Gi Heimlich til et barn

Hvordan Gi Heimlich til et barn

En stå eller knele bak barnet om hun sitter eller står.

Lag en knyttneve og med tommelen pekende oppover, legg den under barnets brystkassen og over avfallet.

omringe barnets midje, plassere den andre hånden oppå den andre neven.

Gi en serie på fem raske og tydelige innover og oppover thrusts.

Hvis objektet er fortsatt sitter fast etter ett forsøk, fortsetter prosessen til det kommer ut.

Hvis barnet ikke reagerer, kan du ringe 911 og legge barnet på gulvet.

•  Bøy haken frem, sikre tungen ikke blokkerer luftveiene og fullføre en finger sveip av munnen.

Etter hvert som barnet ligger på gulvet, skreve barnets lår og legg knyttneve mellom bunnen av barnets brystbenet og navlen.

Utfør en rask kompresjon ved å skyve innover og oppover. Utfør en finger sveip for å sikre objektet ikke er i munnen. Fortsett denne prosessen til ambulansen kommer eller objektet er fjernet.

Hint

  • Rekruttere og obtian HLR-sertifisering for voksne og barn.
  • Spør ditt barns skole eller barnepass anlegg hvor du kan melde deg på et CPR klasse.

Tilskudd til autistiske barn

Tilskudd til autistiske barn


Å ha en autistisk barn kan forandre livet ditt og endre kravene som stilles til din familie. Mange familier med autistiske barn føle vekten av den økonomiske byrden på grunn av medisinske behandlinger, kosttilskudd og terapi. Tilskudd til autistiske barn kan bidra til å dekke nødvendige utgifter.

Forskning

Det er viktig å forske aktuelle finansieringskilder ved å bruke en etablert individuelle stipend database, for eksempel grantstation.com eller foundationcenter.org. Et enkelt søk på Internett for "tilskudd til autisme" kan føre deg til nettsteder og ressurser som ikke er legitim. Grants er, av natur, "gratis". De bør ikke kreve penger fra deg for å behandle søknaden.

Utstyr

Hvis du trenger å kjøpe utstyr for å gjøre hjemmet ditt trygt for autistiske barn, kan det være nyttig å starte med www.autismcares.org. Autism Speaks tilbyr utstyr og støttende teknologi tilskudd, samt tilskudd til utdanning.

Diagnostisk testing

Barn med spesielle helsebehov er en organisasjon som hjelper dekke diagnoser av barn med autisme. De bistår også med tannpleie, briller og høreapparater. Tilskuddet gis basert på en families inntekt.

Health Care

Helsekostnader kan være overveldende. Selv om det ikke er et stipend, kan du søke om Medicaid for autistiske barn. En frafallelse programmet er også tilgjengelig for å hjelpe dekke noen helsekostnader. Hvis barnet ditt ikke er kvalifisert for Medicaid, kan det være lurt å vurdere å skaffe medisinsk hjelp gjennom TEFRA (Skatt Egenkapital og Fiscal Responsibility Act), som gir helsevesenet med en liten copay.

Leve Assistance

Hvis du trenger økonomisk bistand, programmer som The National Autism foreningens Helping Hand programmet hjelpe familier som er negativt påvirket i området levekostnader.

Økonomisk hjelp for familiene til premature barn

Økonomisk hjelp for familiene til premature barn


Babyer født før den 37. uke av svangerskapet har høyere risiko for å få fødselsrelaterte komplikasjoner og langsiktige helseproblemer, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Som et resultat av familiene til premature barn står overfor følelsesmessig og økonomisk stress. Heldigvis økonomisk hjelp fra offentlige og private myndigheter er tilgjengelig for foreldre og omsorgspersoner som oppfyller de kvalifiserende kriteriene for disse programmene.

Preemie Foreldre Foundation

Den Preemie Foreldre Foundation tilbyr tilskudd til foreldre og omsorgspersoner av barn som lider av medisinske komplikasjoner på grunn av for tidlig fødsel. Familier som får "I" tilskudd kan bruke midlene til å betale for midlertidig dyktige sykepleie for barnet når trygdeytelser kjøre ut eller for rådgivning økter for omsorgspersoner som ikke er dekket av forsikringen. I noen tilfeller bevilge midler gi økonomisk støtte til utdanningsprogram for foreldre som trenger å trene for ulike yrker, slik at de er tilgjengelige for å gi spesiell omsorg sine premature spedbarn behov. Penger fra "I" tilskudd betaler også for alternative behandlingsformer for å hjelpe familier takle stress av omsorg for en syk baby.

Miracle Babies Organization

The Miracle Babies Organisasjonen tilbyr et hjelpeprogram for å hjelpe familier som kvalifiserer. For å være kvalifisert, må en familie ha en prematur baby innlagt på sykehus i en neonatal intensivavdeling. Familien må hjelpe omsorg for barnet, besøker så ofte som mulig. En baby må være i NICU i minst to uker før en familie kan søke om hjelp. Kriterier for å avgjøre en families behov inkluderer vurdering av alvorlighetsgraden av barnets medisinske tilstand, lengden på oppholdet i NICU og familiens inntekt til gjeldsgrad. Økonomisk bistand bidrar til å dekke kostnadene for utgifter som transport til og fra sykehuset eller grunnleggende levekostnader hvis en familie flytter midlertidig nærmere sykehuset.

Caiden s Hope Foundation

Caiden s Hope Foundation er en organisasjon som gir hjelp til familier som har et prematurt barn som mottar medisinsk behandling i en neonatal intensivavdeling. Støtte fra organisasjonen bidrar til å dekke uforutsette kostnader knyttet til hotellopphold og reiserelaterte utgifter for familier med et barn på et sykehus NICU langt fra sine hjem. NICU sykehus over hele landet arbeidet med Caiden s Hope Foundation for å hjelpe familier i nød. Foreldre kan ta kontakt med et sykehus sosiale tjenester saksbehandler for å finne ut mer om å be om støtte fra Caiden s Hope Foundation.

Om offentlig støtte

Babyer som er født for tidlig ofte kvalifisere for Supplemental Security Income and Medicaid. Så lenge en familie oppfyller inntekt og formueskrav, et barn som veier mindre enn 2 pounds, 10 gram, ved fødselen eller ikke mer enn 4 pounds, 6 gram, men er liten for hennes gestasjonsalder kan kvalifisere for SSI fordeler. I mange stater, en baby som får SSI automatisk er kvalifisert for Medicaid for å bidra til å betale for helsekostnader. Foreldre kan søke om SSI fordeler for barnet sitt på en lokal Social Security Administration kontor.

Gift Ideas for synshemmede barn

Når du shopper for gaver til synshemmede barn, husk at de trenger å kompensere for sin manglende syn ved å skjerpe sine andre sanser - og bruke sin fantasi. Ideelle gaver, da, er avhengige tungt på berøring og lyd, og ofte er rettet mot å stimulere fantasien.

Teddybjørn

Barn elsker utstoppede dyr, og blinde eller svaksynte barn er ikke annerledes. Tross alt, barna behøver syn til å kose med en plysj venn som de driver av å sove, eller ligge på sofaen å lytte til musikk.

Braille Books

Braille bøker er en naturlig tilstede for nysgjerrige barn. Ungene elsker å lese, og bare fordi et barn er synshemmede betyr ikke at han ikke kan nyte bøker. Mest alle populære barnebok er tilgjengelig i punktskrift, fra Dr. Seuss og Berenstain Bears til Stuart Little, Flat Stanley, og for eldre lesere, Lord of the Rings-trilogien og Hardy Boys og Nancy Drew mysterier. Sjekk ut en av de mange online Braille bokhandler (se Resources, nedenfor) og bla gjennom sine enorme utvalg av lesebøker, arrangert av anbefalte aldre. Det er enda bord bøker i blindeskrift for småbarn. Best av alt, er bøker priset omtrent det samme som vanlige hardcover.

Laugh & Learn Learning Phone

The Laugh & Learn Learning Phone, fra Fisher Price, vil gi preschoolers med timer med både moro og læring. Telefonen sier enkle fraser som "jeg elsker deg" og "bye bye", og spiller også enkle låter. Trykk på "ABC"-knappen, og telefonen vil si bokstavene som tilsvarer tallene du trykker. Trykk på "123" knappen og den vil lese nummeret; Trykk på musikknappen og det vil spille en annen låt for hvert nummer. Trykk "O" og telefonen vil si enkle, men fengende fraser.

Lego

Barn elsker å bygge ting, og skjønnheten i Lego og andre snap-sammen blokker er at de kan bygge imponerende strukturer bare ved å føle. For småbarn, prøv de større Duplo blokker, men for barn i alderen 5 eller 6 og eldre de vanlige størrelse legoklosser er helt fint.

Bøker med lyd

Det er alle slags lyd bøker tilgjengelig med en rad med knapper på siden som gjør forskjellige lyder når den trykkes. Disse lydene enten ta plassen til, eller erstatning, ord; for eksempel hvis teksten leser "En hund bjeffet" den medfølgende knappen vil være en barking lyd. Disse bøkene er en flott måte å samhandle med synshemmede barn. Du kan lese teksten og deretter, på riktig tidspunkt, veilede fingeren til den aktuelle knappen.

Lullaby Gloworm

The Lullaby Gloworm, fra Playskool, er rettet mot barn fra fødsel til 18 måneder. Gloworm er en kosete plysj som lyser opp og synger seks beroligende vuggesanger. Det er som en syngende bamse.

Hvordan snakke til et barn med autisme

Kommunisere med en autistisk barn kan være frustrerende for sitt voksne omsorgsperson, selv når den autistiske barnet kan snakke. Naturen av en autistisk barns lidelse gjør forståelse verbale og visuelle signaler vanskelig for ham. Hvis du bor sammen med en autistisk barn eller har daglig kontakt med en, må du huske disse trinnene for å bidra til å kommunisere effektivt.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en autistisk barn øye, som han ikke vil ofte starte samtalen selv. Ser en autistisk barn direkte i øynene hans vil bidra til å få hans oppmerksomhet og etablere et ønske om å kommunisere.

•  Vær bokstavelig. Autistiske barn ofte ikke kan forstå figurative bruk av språk og er konkrete i sin tenkning. I stedet for å si: "leken er over det," sier, "leken er under stolen."

innlemme bruk av tegnspråk og gester når du snakker til et barn med autisme. En autistisk barn med alvorlig hemmet taleutviklingen kan svare på enkle tegn og kan lære å bruke skiltene selv å kommunisere. Tegn og gester kan da føre til verbal kommunikasjon.

Gi ros. Autistiske barn bør bli tildelt verbal ros ofte, spesielt for å utføre en oppgave, kontrollere utbrudd og deres innsats med å kommunisere med andre mennesker.

Unngå roping eller svarer negativt på en autistisk barns raserianfall. Kommunisere med ham rolig ved hjelp av enkle setninger, og gjenta deg selv hvis det er nødvendig.

Advar en autistisk barn om eventuelle endringer i hans rutine. Fordi autistiske barn krever struktur og vane, kan den minste avbrudd i sin daglige timeplan bli propaganderte. Sørg for å snakke ham gjennom eventuelle endringer som kommer. Gi ham tid til å absorbere informasjonen.

Kan jeg Gift penger til mine barn før du søker til Medicaid?

Kan jeg Gift penger til mine barn før du søker til Medicaid?


Medicaid er et statlig finansiert, state administrert helseprogram for lav inntekt familier og enkeltpersoner. Hvis du ikke har råd til helsetjenester dekning og faller innenfor visse inntekts- og formues retningslinjer, kan du være i stand til å kvalifisere for Medicaid. Hvis du har for mange eiendeler, kunne gifting noen av dem til dine barn være en mulig vei til å få Medicaid.

Medicaid Definition

Medicaid er en type helseforsikring som gir et bredt spekter av helsetjenester til de trengende. Medicaid dekker sykehusinnleggelser, kirurgi, legebesøk og medisiner. Medicaid gir også for lokalsamfunnsbasert omsorg og sykehjem omsorg, inkludert kost og losji, terapi, forsyninger og sykepleie. Medicaid refunderer helsepersonell direkte for sine tjenester. I noen tilfeller kan du bli pålagt å betale en egenandel for enkelte tjenester.

Valgbarhet

Medicaid krever at du passer inn i en kvalifisert gruppe som inkluderer blinde og funksjonshemmede, barnefamilier og gravide kvinner. Du må også ha en lav inntekt og lav eiendeler. Men nøyaktig hvor mye ressurser du kan ha varierer avhengig av staten. Generelt, kan du ikke ha mer enn $ 2000 i eiendeler, som inkluderer bankkonti, aksjer, obligasjoner, kontanter verdier i livsforsikring og nonexempt eiendomsmegling. De fleste stater tillater et godt ektefelle å ha eiendeler opp til $ 109 560 (per januar 2011).

Overføre eiendeler til barna

Hvis du trenger å kvalifisere for Medicaid, tenker du kanskje å overføre noen av dine eiendeler til dine barn til å komme under eiendelen terskel. Men pålegger Medicaid lov en tung straff for overføring av verdier til barna. Straffen avhenger av hvor mye du ga bort og hvor mye den gjennomsnittlige kostnaden for omsorg er i staten. For eksempel, hvis du gir bort $ 50,000 i eiendeler til dine barn og den gjennomsnittlige kostnaden for omsorg i staten er $ 5000, vil du ikke være kvalifisert for Medicaid for $ 50 000 / $ 5000 = 10 måneder.

Unntak overføre Straff

Selv om du vanligvis ikke kan gi bort dine eiendeler til dine barn uten å pådra seg straff, det finnes måter du kan overføre eiendeler uten å miste Medicaid valgbarhet. Hvis barnet ditt er blind eller ufør, kan du overføre verdier til ham uten straff. Du kan også overføre midler til en stiftelse for blinde eller funksjonshemmet barn, eller for en funksjonshemmet person under 65 år gammel. Hvis eiendelen er ditt hjem, kan du fritt overføre den til barnet ditt så lenge hun er under 21 år, er blind eller funksjonshemmet, eller er en voksen barn som har vært din vaktmester for mer enn to år.

Tilskudd til funksjonshemmede barn

Tilskudd til funksjonshemmede barn


Utdanningsstipend til funksjonshemmede barn er for de enkelte barna selv eller for deres familier. Føderale tilskudd er gitt til de som har en fysisk eller psykisk handikap og erfaring vanskeligheter med å leve et normalt samfunnsliv.

Federal Financial Assistance

Den føderale regjeringen garanterer føderal økonomisk bistand til funksjonshemmede barn og familier av funksjonshemmede barn under ulike lover og programmer. Disse inkluderer Americans with Disabilities Technical Assistance Program i henhold til føderal lov 16,108, Blind rehabiliteringssentre, og Centers for Independent Living.

1800Wheelchair Scholarship

Denne pedagogiske tilskuddet er gitt til studenter med motor og ganglag funksjonshemninger. Det er en årlig stipend tildeling av 500 dollar. Søkere må skrive et essay om sine erfaringer, holdninger og verdisystemer. Søknader og annen relevant informasjon er tilgjengelig på nettstedet http://www.1800wheelchair.com/scholarship

Alexander Graham Bell Association for døve

Foreningen gir økonomisk støtte stipender og tilskudd til barn under 6 år som har opplevd et hørselstap og er ikke i stand til å utføre faglig i en standard skolen. Beløpene varierer avhengig av alvorlighetsgraden av søkerens hørselstap, og bør brukes mot høreapparater, terapi og tilstrekkelig intervensjonsprogrammer.

Cystisk fibrose Scholarship Foundation

Stiftelsen gir økonomisk lettelse i form av utdanningsstøtte til barn som lider av cystisk fibrose. Bevilgningen omfatter medisinsk behandling.

Tilskudd til funksjonshemmede studenter

En student kan søke om utdanningsstipend hvis han lider av en psykisk, sosial eller lærevansker. Disse tilskuddene omfatter økonomisk bistand for funksjonshemmede studenter, tilgang til en lærings fond og uførhet livsopphold.

Hvordan Godta det tragiske dødsfallet til et barn

Hvordan Godta det tragiske dødsfallet til et barn

Når eldre mennesker dør, deres venner og familiemedlemmer mimre om hvordan de kan ha levd sine liv. De kan også gå glipp av den avdøde, også. Når barn dør, men den naturlige rekkefølgen av fortid, nåtid og fremtid synes å ha slått tabeller. Foreldre forventer å være de som skal forgå først, forlater sine barn til å bære deres navn inn i de kommende årene. For at barna skal dø før dem gjør foreldre føler at uskyld og en del av deres fremtid har gått tapt. Akseptere døden av et barn er en intens, ekstremt utfordrende, pinefull oppgave som tar mye tid.

Hvordan Godta det tragiske dødsfallet til et barn

•  Hold en daglig journal. Selv strømme ut din tristhet og sorg, selv sinne, til din ektefelle, venn eller slektning kan være forfriskende, skrive ned flere tanker og følelser gjør at du kan reflektere over deg selv og prøve å finne strategier for å håndtere de vonde følelsene. Å se livet ditt på trykk hjelper deg brainstorm nye ideer som kan hjelpe deg å finne nedleggelse.

Opprett en liste over felles interesser. Fra å synge en favorittsang til lesing som bestille barnet elsket, fordyper deg med hyggelige aktiviteter gang delt mellom deg og din lille hjelper deg med å mestre tapet. Dedikere sanger gjennom en bønnegudstjeneste med familie eller etablere et minnesmerke kan hjelpe deg med å komme til enighet med den smerte og pine for å miste barnet. Hvis du har andre barn, hjelpe dem uttrykke og dele sin sorg kan også hjelpe deg.

design en øvelse rutine. Bruke deg selv på en sunn trening fungerer som en måte å frigjøre skjulte negative energier fra systemet. Du vil ikke bare hjelpe deg selv erkjenner barnets død, men du vil også holde kroppen i form og sterk.

Gå til kirken. Hvis du anser deg selv en åndelig person, kan delta på en kirke eller en religiøs kollokviegruppe hjelpe deg å finne styrke i deres tro og refokusere ditt sinn og hjerte mot velsignelser liv og død. For folk som er verken religiøse eller vanlige kirkegjengere, delta på en sorg gruppe som den medlidende Venner kan hjelpe med sorgprosessen.

søke rådgivning. Hvis alt annet mislykkes, kan snakke med en tredjepart psykiater eller en støttegruppe hjelpe deg. Depresjon, under omstendighetene, er en normal følelse som bør tas i betraktning i stedet for ignorert.

Hvordan forklare et kateter til et barn

Hvordan forklare et kateter til et barn


Når barnet trenger et kateter, forsikring og informasjon vil gjøre mye for å dempe eventuell frykt.

Hvordan forklare et kateter til et barn

•  Vær rolig. Dette vil hjelpe barnet ditt til å slappe av.

Spør sykepleier dersom sykehuset har fargebøker tilgjengelige som viser medisinske prosedyrer som kateterinnleggelse. Mange store sykehus har dem.

Fortell barnet hva inngrepet vil bli. Sykepleieren må rense sine private deler før hun setter røret inn i ham, og såpe vil føle seg kald og våt. En tube vil bli plassert inne i kroppen hans, og det vil bære hans urinen ut av kroppen hans og inn i en plastpose.

Hold hånden mens kateteret blir satt inn, og avlede hans oppmerksomhet ved å fortelle ham en historie eller ber ham om å synge en sang med deg.

Hjelp barnet blir vant til hans kateter ved å se på det med ham. Forklar hva det vil være å ha det. Han må være forsiktig aldri å la røret bli rykket i, eller vil det føles ubehagelig.

Forklar at sykepleierne må vaske sine private deler og tømme sin plastpose fylt med urin tre ganger om dagen. Dette gjør at sykepleiere å vite nøyaktig hvor mye urin han produserer.

Hint

  • Sjekk røret innstikkstedet minst en gang om dagen. Sørge for at området er ikke altfor rødlig eller sår.
  • Pass på at røret er ikke trukket stramt, slite på ditt barns private deler. Røret bør også være fri for floker så urin kan strømme fritt inn i posen.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Undervisning Yoga til ADHD barn

Undervisning Yoga til ADHD barn

Det er anslått at 4,4 millioner barn mellom 4 og 17 år olf har blitt diagnostisert med Attention Deficit og Hyperactivity Disorder (ADHD) som av 2003, ifølge Centers for Disease Control. Halvparten av disse barna har lærevansker, så vel. Mange tar reseptbelagte legemidler for å få deres oppførsel under kontroll, men FDA har konkludert med at noen av disse medikamentene bære farlige risiko for mani og suicidale tendenser. Yoga er stadig å bli en gratis eller alternativ behandling til andre behandlinger.

Yoga sinn / kropp-tilkobling

Barn med ADHD ofte mangler balanse mellom hva sinnet tenker og hvordan kroppen føles eller reagerer. Forskere i Australia og Tyskland har funnet ut at yoga kan hjelpe barn med ADHD øke deres evne til å fokusere og føler mer rolig, noe som fører til en mer balansert sinn / kropp-tilkobling.

Nyere forskning

Pauline Jensen, medforfatter av en 2004 studie publisert i "Journal of Attention Disorders" sier at yoga "øker konsentrasjonen, fremmer mental og fysisk disiplin, og induserer tillit." Jensens Studien involverte 8 til 13 år gamle gutter som praktiserte yoga en gang i uken i fem måneder. Foreldrene til disse guttene rapporterte at deres sønner var mindre hyperaktiv. Men denne studien ikke konkludere med at medisiner ikke lenger var nødvendig.

Termin bend

En annen tysk studie i 2006 fant at barn som gjennomgår behandling for ADHD kan ha stor nytte av en yoga praksis, spesielt en som inkluderer termin svinger. "Forward bøyer øke utpust ved å forlenge og fordype pusten", sier studiens medforfatter, Nicole Goldstein, MD "Dette er nøkkelen i å utvikle konsentrasjon."

Lære barn å puste

Størst nytte av yoga for barn med ADHD er å lære å takle stressende situasjoner ved å ta dype åndedrag. Yoga integrerer dype pusteøvelser med fysisk kontroll som forbedrer velvære og selvbeherskelse. Yoga påvirker en persons bevissthet om sine tanker og handlinger. Som et resultat av dette bidrar til å forbedre yoga selvfølelse som fører til redusert depresjon og angst, og en forbedret sunt forhold til seg selv, andre, og verden.

Konsultasjon

Rådfør deg med en sertifisert yoga instruktør og barnets lege å utvikle den mest effektive yoga praksis for barnet å følge.

Sunn mat ideer for småbarn

Småbarn trenger å spise en rekke matvarer for å få riktig ernæring. Noen småbarn kan være villig til å prøve noen form for ny mat, mens andre kan være ganske kresen. Foreldre bør fortsette å tilby et utvalg av mat å selv pickiest eaters. Dr. Sears anbefaler å tilby småbarn napp skuff --- en is skuffen som er fylt med en rekke forskjellige sunne matvarer. Noen dager pjokk kan bare spise én type mat, og det er OK, siden hun vanligvis vil spise noe annet senere på å balansere ut hennes ernæringsmessige inntak.

Dairy

Toddles trenger 2-3 kopper meieriprodukter som inneholder kalsium hver dag. Disse kravene kan oppfylles med helmelk, cottage cheese, ost og yoghurt.

Frukt

Småbarn bør tilbys frukt hver dag. Gode ​​valg er bananer, pærer, fersken, drue halvdeler, papaya, aprikoser, jordbær, tomater, meloner, mango, kiwi og 100 prosent fruktjuice. Småbarn bør spise ca 1 kopp frukt hver dag.

Protein

Småbarn trenger ca 2 oz. protein hver dag. Protein kan skaffes fra fjærfe, egg, oksekjøtt, svinekjøtt, fisk, peanøttsmør og tofu.

Grønnsaker

Småbarn også bør tilbys grønnsaker hver dag. Noen gode valg er erter, potetmos, yams, brokkoli, spinat, blomkål og kokte gulrøtter. Småbarn bør spise ca 1 kopp grønnsaker hver dag.

Karbohydrater

Småbarn trenger karbohydrater for energi. Gode ​​karbohydrat alternativene inkluderer ris, pasta, Graham sprakk, pannekaker, hvete frokostblanding, muffins, toast, bagels og havremel. Småbarn bør spise ca 3 oz. karbohydrater hver dag.

Andre alternativer for mat

Småbarn kan også nyte små smørbrød, supper, stuinger og smoothies.

Hva er årsakene til at barn blir overvektig?

Antallet overvektige barn i USA er stigende. Ifølge Obesity Society, omtrent én av fem barn i USA er overvektige. Dette er spesielt urovekkende fordi fedme er en risikofaktor for mange alvorlige helsemessige forhold.

Livsstil

Den største faktoren i barndommen fedme er en usunn livsstil. Junk food er blitt et fast innslag i mange barns kosthold, og stillesittende aktiviteter, som for eksempel dataspill og internett, erstatter utendørs fysiske aktiviteter.

Biologiske faktorer

Genetiske sykdommer og hormonelle lidelser, som Cushings syndrom og Prader-Willis syndrom, er mindre vanlige årsaker til barndommen fedme.

Komplikasjoner

Childhood fedme utgjør en alvorlig trussel fordi det kan disponere barn til type 2 diabetes, metabolsk syndrom, luftveisproblemer, høyt blodtrykk, leversykdom, søvnforstyrrelser, tidlig pubertet og hudlidelser.

Advarsel

Overvektige barn blir ofte latterliggjort og mobbet. Dette kan føre til lav selvfølelse, depresjon, spiseforstyrrelser og problemer med atferd og læring. Hvis du tror at barnet ditt lider av noen av disse forholdene, snakke med henne barnelege.

Forebygging

Etablere gode matvaner i hjemmet ditt. Gå ut med barnet og ha det gøy med ham, spille baseball, basketball eller andre aktiviteter som han liker. Også ta barnet til barnelege en gang i året for en sjekk.

Hva er riktig måte å gi øredråper til et barn?

Barn, spesielt babyer og småbarn som er for unge til å være i stand til å gi seg selv øredråper, kan presentere et problem for foreldrene. Barn med såre ører er generelt masete, forsterket av det faktum ørene kan være følsomme og faller selv kan føle ubehag eller til og med smertefull. Imidlertid kan øredråper gis med litt tålmodighet og vil bli lettere med praksis.

Forberedelse

Sørg for at hendene er rene som du ikke ønsker å forverre hva øret problem barnet ditt allerede har hatt. Rengjør alltid munnstykket av øret dråpe flasken før du setter lokket når du er ferdig.

Administrasjon

Plasser barnet slik at du har enkel tilgang til øret hans. Avhengig av barnets alder, kan det hende du trenger hjelp å holde barnet i en trygg posisjon. Generelt, vil du øret for å bli behandlet vendt opp. Dette kan oppnås med barnet på sin side, eller med hodet på skrå oppover og bakover. For en baby, kan det være lurt å vikle hans armer og ben i et teppe å fortsatt noen mobilitet.

Fjern lokket fra flasken med øredråper. Nå skånsom pull på barnets øreflippen. Trekk bakover for å åpne opp øregangen. Stikk innom det foreskrevne antall dråper. Holde barnet rolig og avslappet og ha ham holde denne posisjonen i et øyeblikk mens medisinen sprer jevnt gjennom øregangen. Dette kan være en ubehagelig stilling for barnet ditt, så snakke beroligende og forklare hva som skjer. Eldre barn bør være i stand til å forstå og handle deretter.

Betraktninger

For babyer eller barn med veldig små ører, kan det hende du trenger å trekke på toppen av øret i stedet for øreflippen. En annen måte til å hjelpe medisinen spres på innsiden av øret er å massere brak på forsiden av øregangen etter administrering av dråpene.

Hvordan administrere nesedråper til et barn

Hvordan administrere nesedråper til et barn


Før du gir barnet ditt nesedråper, må du lese medisinen etiketten nøye så du ikke gir ham for mye medisiner. Det anbefales også at du forklare for barnet - hvis han er gammel nok til å forstå - hva som vil oppstå som medisin er levert. Han kan oppleve en ubehagelig smak i munnen, fordi neseborene er koblet til halsen og noen av medisinen kan renne inn i munnen hans. Når du er ferdig med medisinen, lagre dråper i et kjølig og tørt sted vekk fra barn.

Hvordan administrere nesedråper til et barn

•  Vask hendene med såpe i varmt vann før administrering av nesedråper til barnet ditt.

Fortell barnet å blåse nesen før administrering av medisin. Vippe hodet bakover, støtter den med hånden eller en pute. Du kan også legge barnet ned og vippe forsiktig hodet bakover. Dersom barnet er ung og kan vri seg, pakk ham inn i et teppe eller ark å holde sine armer og ben immobilisert, eller be en annen voksen til å bistå i å holde ham fortsatt.

Klem flasken eller medisin dropper å levere medisin. Ikke berør dropper til innsiden av neseboret, og bare gi så mye medisin som foreskrevet.

Hold barnets hode skråstilt og har ham forsiktig snuse slik at medisinen penetrerer nesebor. Har barnet puste gjennom munnen i noen minutter, holde hodet på skrå. Gjenta for det andre neseboret om nødvendig, og tørk vekk overflødig slim eller medisin med en vev.

Vask hendene etter slutt.

Matboks Ideas for småbarn

Matboks Ideas for småbarn


Få din pjokk å spise en sunn lunsj er vanskelig, men det er spesielt utfordrende å forberede en matboks av sunn, tilfredsstillende alternativer barnet ditt vil elske. Enten du gjør en boks lunsj for din pjokk å nyte på førskolen eller på en familie bilferie, må du ha alternativer som du er sikker på at hun vil spise. Ikke bare er det sunt å spise opp en god middag måltid, men for en pjokk, kan en tom mage ødelegge ettermiddag.

Gjenoppfinne ... Chips og Dips

Revurdere standard potetgull og løk dip, og i stedet, pakke en rekke skjære opp grønnsaker og forskjellige fall. Pair agurker, gulrøtter, paprika og drue tomater med små beholdere av ulike fall, som hummus eller barnas favoritt salat dressing. La din pjokk gjøre hans eller hennes egen dipping. Hvis pjokk er ikke en grønnsak fan, pakke noen fullkorn kjeks eller ristet pitabrød for ytterligere avblendbart alternativer. En annen surefire alternativ er epleskiver som kan dyppet i kremet eller crunchy peanøttsmør. Hvis dette lunsj er for førskolen, bekrefter at peanøtter og peanut produkter er tillatt på stedet. For en drink, pakke juice boks med 100 prosent juice eller melk boksen. Hvis du pakke en dessert, frukt eller en cookie er begge fine måter å fullføre et måltid.

Gjenoppfinne ... Smørbrød

Fancy små smørbrød er ikke bare for high tea lenger. Forbered en peanut smør og gelé sandwich bruker grovt brød, og bruke cookie cutters å kutte smørbrød i ulike former. En sandwich kuttet i en stjerne eller sirkel form er sikker på å sette smil på barnas ansikt. Dette vil fungere med et utvalg av smørbrød, fra kalkun og ost til tunfisk. Avrunder lunsj med crunchy kjeks og en banan til dessert.

Gjenoppfinne ... Lunsj

Hvis du har en kresen pjokk på hendene, er det en god sjanse for at han ikke vil spise smørbrød eller grønnsaker med ulike fall. Kast i frokostalternativer, for eksempel kornblanding barer laget med ekte frukt, eller tørr kornblanding i en gjenbrukbar kopp sammen med en melkeboks. Han kan enten legge melk til frokostblanding cup eller ikke.

Fremme gode matvaner

Dessverre, småbarn er ikke den mest spennende spisested og er motvillig til å prøve noe nytt. Dette betyr ikke at det ikke finnes sunne alternativer. Velg hele korn når det er mulig og sørge for at hans juice er 100% juice. Dessuten tilbyr vann når det er mulig. Få ham involvert i å lage matpakken, og gi ham noe å si på hva han vil spise. Husk å ha sunne alternativer på hånden for snacks og måltider, og lage sunne måltider en prioritet for hele familien. Hvis barnet ditt ser deg lage næringsrik valg, er sjansen stor for at han vil ønske å også.

Hvordan administrere øredråper til et barn

Hvordan administrere øredråper til et barn


Barnas ører er spesielt utsatt for smitte fordi Eustachian rør er enten ikke lenge nok eller ikke er plassert riktig å tillate drenering av væske. Ørebetennelser forårsake intense smerter som over-the-counter smertestillende midler som paracetamol eller ibuprofen kan ikke være i stand til å lindre. For å lette ditt barns lidelse, kan det hende at barnelege eller fastlegen foreskrive smertestillende øredråper for å bidra til å redusere smerte. Alternativt kan han eller hun anbefaler en over-the-counter øret slipp.

Hvordan administrere øredråper til et barn

Vask hendene grundig i varmt såpevann.

Varm øredråper ved å holde beholderen i hendene til den når romtemperatur.

Rist øredråper. Dette trinnet er bare nødvendig hvis de øredråper er en suspensjon. Sjekk etiketten.

Plasser barnet på hans eller hennes side, med den smertefulle øret vendt opp. Eldre barn vil være i stand til å bo i denne stillingen av seg selv. For yngre barn, må du kanskje å rekruttere litt hjelp. Har hjelperen legge seg ned på hans eller hennes rygg og vugge barnet i hans / hennes armer, med den smertefulle øret vendt opp.

Trekk forsiktig øreflippen slik at du har tilgang til øregangen. Hvis barnet ditt har svømmer øre, ikke en mellomøret infeksjon, utelate dette trinnet fordi trekke på øret vil føre til enda mer smerte og ubehag.

6. påføre den riktige antall dråper. Dette nummeret vil være tydelig merket på emballasjen. Som du bruke dråpene, ikke tillater dropper å røre øret.

•  Hold barnet i denne samme stilling i minst fem minutter for å tillate dråpene å nå trommehinnen.

Vask hendene grundig med varmt såpevann.

Hint

  • Få en legens tillatelse før du bruker øredråper. Øredråper kan ikke brukes på barn med øret rør eller hull i sine trommehinnene.
  • Påse at øredråper er minst ved romtemperatur. Kalde øredråper kan føre til kvalme eller svimmelhet.
  • Ikke mikrobølgeovn øredråper.

Hva gjør Occult Spinal marksbrokk Gjør til et barn?

Hva gjør Occult Spinal marksbrokk Gjør til et barn?

Ufullstendig Utvikling

Spina bifida er en tilstand der ryggraden - vanligvis korsryggen - ikke klarer å danne helt. Den sentrale røret som inneholder den lange kabelen av nerver som danner ryggmargen unnlater å lukke. I spina bifida occulta, eller okkult (skjult) spina bifida, blir unormalt ofte først og fremst begrenset til beinet, med et lag av intakt hud som ligger over den åpne bunnen av ryggsøylen beskytte ryggmargen. I mer ekstreme tilfeller av ryggmargsbrokk occulta komplikasjoner kan eksistere.

Et bredt spekter av utfall.

I de mildeste tilfellene av spina bifida, kan resultatene av tilstanden være nesten umulig å oppdage. En liten åpning, godt skjermet av bony rygger på hver side av det åpne trau med god emisjon og et tykt lag av huden og fett, kan gå helt uoppdaget under normale omstendigheter. Dersom det ikke finnes andre kompliserende faktorer, er et slikt barn i de fleste henseender "normal" og prognosen for et normalt liv er ekstremt høy.

Dessverre er det svært vanskelig å avgjøre om det er komplikasjoner før levering. Noen grad av sikkerhet kan oppnås at tilstanden faktisk er ryggmargsbrokk: ultralyd og røntgenstråler kan tilveiebringe de endelige klare indikasjoner på graden av tilstanden, og noen av de mulige komplikasjoner.

Kompliserende faktorer.

Spina bifida occulta med kompliserende faktorer har mer utsatt for skade enn den enkle versjonen. Ryggdeformitet utover grensen på en mindre åpning i kolonnen kan eksistere, og noen av dem kan vise seg å være degenerative tilstander, plassere barnet i større og større risiko i løpet av sitt liv. Lekkasje av spinalvæske indikerer at hudlaget over åpningen og behandling med antibiotika må begynne umiddelbart for å hindre infeksjoner av hjernen og ryggmargen.

Ytterligere komplikasjoner kan inkludere hydrocephalus, microcephaly, og unormal dannelse av indre organer, inkludert organcellene danner ut av sin rette plass i kroppen. Disse varierende grad av engasjement kan utgjøre forskjellen mellom et normalt, sunt barn og en sterkt funksjonshemmet barn. Hjerneskade kan være ekstreme, kan nerveskader være ekstrem, og generell helse kan plasseres i stor fare.

Kun med hjelp og råd fra en lege kan enhver langsiktig prognose anslås, og selv da er det mye rom for usikkerhet.

Igjen, i mange tilfeller av okkult spina bifida, hvor det er begrenset deformering av ryggraden, er prognosen superb. Faren ligger i detaljene ... og resultatene kan variere fra fantastisk til katastrofalt. Uten informasjon ingen konklusjon bør trekkes.

Hvordan lære tale til autistiske barn

Hvordan lære tale til autistiske barn


Den mest kritiske tiden for språkutviklingen skjer i de første årene av livet. Foreldre kan gjøre mange ting for å oppmuntre sine barns språkutvikling, men det er noen spesielle hensyn når barnet er autistisk. Akkurat som grader av autisme varierer, så kan barnets evne til å snakke. Mens logopedi med en trenet profesjonell er ofte anbefalt for autistiske barn, er det tips foreldre og omsorgspersoner kan følge for å oppmuntre til en autistisk barns språkutvikling.

Bruksanvisning

Sett realistiske forventninger. Tale milepæler nås ikke over natten, og særlig ikke når barnet har en funksjonshemming som for eksempel autisme. Tålmodighet og forståelse er nøkkelen når hjelpe et barn med autisme lære tale.

Syng eller hviske ordene når du snakker, fordi autistiske mennesker kan ofte forstår ordene bedre på denne måten.

Lær substantiver først siden autistiske mennesker er kjent for å være visuelle tenkere, og det er ofte lettere for dem å lære ord de kan knytte til et bilde i deres sinn. Starter ut på denne måten er ideelt når de lærer og bli komfortabel med de grunnleggende konseptene av tale og språk.

Bruk fikseringer for å holde dem fokuserte og innlemme læring. Det er ikke uvanlig for autistiske barn til å bli fiksert på visse ting. Bruk dette som en fordel når det er mulig. For eksempel, hvis en autistisk barn liker biler, og du prøver å lære ham en setning, kan du bruke en bil som dommen er gjenstand for å holde ham interessert.

Hjelp barnet uttale konsonant lyder, fordi problemer med dette er kjent å forekomme blant autistiske barn. For eksempel kan barnet forvirre ord som "mopp" og "hop". I så fall, er det spesielt viktig å ta seg tid til å understreke konsonanter til barnet ved enunciating disse lydene.

Unngå lange setninger og verbal instruksjon. Hold språket enkelt og direkte, mens barnet er å lære begrepet verbal tale.

Bruk flashcards og bilder ofte. Dersom barnet kan utvikle et klart bilde i tankene hennes å assosiere med ordene hun er lærer, vil det hjelpe henne til å huske dem.

Svar til barnet på riktig måte. Noen ganger kan det være vanskelig for en autistisk barn til å huske ordene. De kan forvirre ord som "skje" og "gaffel". Hvis barnet ditt ber deg om å utlevere ham en gaffel og du mistenker kan han faktisk bety at han ønsker en skje, hånden ham en gaffel. Hvis han blir frustrert, spør ham om han ønsker en skje og vise ham den riktige objektet.

Hvordan Forklar Kjemoterapi til et barn

Hvis du eller en elsket én har blitt diagnostisert med kreft, kanskje en av de vanskeligste delene være å forklare det til barna rundt deg. Når en nær én får cellegiftbehandling, kan det være svært vanskelig for barn. Forklare kjemoterapi til barn på riktig måte kan gjøre hele forskjellen i å hjelpe dem til å godta endringene.

Bruksanvisning

•  Gi barnet avanserte varsel. Snakk med barnet før kjemoterapi starter om hva det vil være, hvordan du kan endre, og hvorfor det er viktig. Dette vil gi ham eller henne tid til å fordøye informasjon og for å bli vant til konseptet.

Ta barnets alder i betraktning. For eksempel kan du forklare kjemoterapi til en preschooler som "medisin som vil hjelpe meg til å føle alt bedre." Du bør forklare mer til en ungdom, inkludert hva kreft er, og det faktum at kjemoterapi er å hjelpe kroppen din bekjempe kreft. En tenåring vet trolig de grunnleggende fakta om kreft og kjemoterapi, men han eller hun bør oppmuntres til å lære mer om det hvis han eller hun virker interessert.

Fokus på hvordan behandlingen vil påvirke dem. Vel før det skjer fortelle dem at du kan være for trett til å kjøre dem steder for en liten stund, eller at håret kan falle ut. Forklare også viktigheten av deres vask hendene oftere enn vanlig, og ta andre forholdsregler for å unngå å spre bakterier fordi kroppen din er mer sannsynlig å bli syk når du gjennomgår kjemoterapi.

Gi barna en tidsramme som de kan forstå. For et yngre barn, kan du gi opp en hodet før hver runde med cellegift. For en ungdom, kan det være lurt å gi en tidsplan for hele kjemoterapi planen. Gi dem frister at de kan forholde seg til, som for eksempel "Jeg vil bli ferdig med denne runden med cellegift etter den tid sommerferien starter" eller "Jeg kan ikke føle seg så godt før om en uke etter Halloween."

Følg opp på den opprinnelige samtalen. Oppmuntre barnet til å stille spørsmål han eller hun måtte ha, og spør dem om deres følelser eller tanker har endret seg siden du opprinnelig snakket.