Digidexo.com

puls på fot

Hvordan typer musikk påvirke puls?

Hvordan typer musikk påvirke puls?


Musikk kan endre stemninger og berøre folk på fysiske, følelsesmessige og åndelige plan. Den har makt til å skape stemninger og høyne eller svekke følelser. Fysisk, folk reagerer på musikk på mange måter. For noen mennesker, visse rytmer fremkalle umiddelbar respons; de rett og slett nødt til å flytte til beat. For eksempel, en autistisk gutt som tidligere var i stand til å knytte skolissene lært nesten umiddelbart når instruksjonene ble satt til musikk.

Rhythm

Selvfølgelig kan musikk påvirker forskjellige mennesker på forskjellige måter. En fasett av musikk, rytme, spiller en viktig rolle i den menneskelige kroppens reaksjon på en sang. Hørte en gang, kan rytme lokke fram en fysisk reaksjon. Menneskekroppen har sine egne rytmer som hjerteslag og pust; Følgelig, når folk hører musikk, de ofte svare på rytmen - kanskje ved å banke sin fot eller dans.

Barokk musikk

Bestemme hvordan kroppen reagerer på musikk er ikke vanskelig. Klassisk musikk, spesielt fra barokken, har vist seg å slappe av hjertefrekvens og puls og dermed gjøre det mulig for sinnet til å fokusere og konsentrere seg. Barokkmusikk utløser også venstre og høyre side av hjernen, i sin tur stimulere og optimalisere læring og informasjon oppbevaring. I tillegg, og samtidig forbedre læreevne, det senker blodtrykket, som påvirker åndedretts og hudens elektriske motstand.

Rock Music

En studie på effekten av rock-and-roll musikk på hjerte og puls priser funnet at blant tre grupper - 12 til 22, 37-47 og 47-57 år - den eldste gruppen hadde en økt hjertefrekvens og puls etter å ha lyttet til rock-and-roll musikk i fem minutter. Den-12-til-22-år-gamle gruppen hadde en redusert sats eller ingen målbar økning.

Music Therapy

Mens musikken og den menneskelige responsen på det er personlig, har forskere gjenoppdaget musikkterapi som en måte å fremme helbredelse og bedre helse. Gamle kinesiske, amerikanske indianere, greske og afrikanske kulturer avhengig av musikk for healing, beroligende og lindrende stress. I dag er forskere utforsker virkningen av musikk på enkeltpersoner. En melodi som slapper en person vil senke pulsen og senke blodtrykket og samtidig øke blodstrømmen. Selv om forskerne ønsker å finne en rytme som vil lette denne prosessen for alle, i sannhet den type musikk som fungerer best avhenger av den enkeltes smak, det være seg opera, barokk eller rock and roll.

Blood Pressure Vs. Puls

Forskjellen mellom blodtrykk og puls er hvordan de er fastsatt i verdi, hvordan de brukes og hva de brukes til. En puls er antall slag per minutt ditt hjerte pumper blod. Blodtrykket er kraften av sammentrekning og avslapning av hjertet.

Høre Apical Pulse

Hjertet pumper blod og hørte med et stetoskop, er lyden av hjertet slo inne i brystet med en "lub-dub" lyd. Høre en puls over brystet er å høre den over toppen, derav navnet på pulsen når du lytter til hjertet er den apikale puls.

Radial Pulse

Når medisinsk assistent, CAN eller sykepleier palpates håndleddet for å føle en puls, blir han eller hun på jakt etter din radial puls. Dette er et vanlig område for å ta en puls. Det er ikke universell fordi noen medisinske tilstander krever helsearbeidere til å velge en annen del av kroppen hvor det er en arterie og hvor pulsen kan bli funnet.

Andre Puls nettsteder

De andre delene av kroppen hvor en puls kan bli funnet er i templet på siden av hodet og på siden av halsen. Dette er den tidsmessige pulsen og pulsen, respektivt.

Pleie assistenter også bruke brakialarterie funnet på armen, lårarterien finnes på innsiden av hver øvre ben, popliteal arterien på baksiden av kneet og dorsalis pedis som kan finnes på toppen av hver fot.

Blood Pressure & systolisk

Blodtrykket teller ikke hvor mange slag per minutt. Blodtrykket må bruke en mansjett, riktig navn en blodtrykksmåler, for å presse armen på stedet av brakialarterien. Samtidig mansjetten klemmer armen og kutte av arterielle sirkulasjon, stetoskopet fanger den første lyden av pumpe blodet renner tilbake inn i arterien som mansjetten er langsomt deflatert. Når den første lyden høres, CNA, CMA, RN eller lege ser på skiven på blodtrykksmansjett og registrerer antall. Dette tallet kalles det systoliske nummer eller toppnummeret på blodtrykket brøkdel.

Blood Pressure & diastolisk

Som helsearbeider utgivelser trykket fra mansjetten, hører hun pumpe takt med blod rushing tilbake i arterien. Hun vil da registrere antall på urskiven der den siste dunk av pumping blod ble hørt. Dette tallet kalles det diastoliske nummer eller bunn tall på blodtrykket fraksjon.

Viktig

Forskjellen mellom puls og blodtrykk er at pulsen blir brukt til å bestemme hastigheten av hjertet og blodtrykket er brukt til å bestemme styrken av hjertet på arbeidsplassen og i ro. Begge vitale tegn er viktig for å bestemme styrken og helsen til sirkulasjonssystemet eller eventuelle problemer som oppstår fra å tolke tallene.

Hvordan måle puls per minutt

Hvordan måle puls per minutt

Hensikten med å måle pulsen er å bestemme frekvensen og rytme av hjertet under hvile. Pulsen er vanligvis målt ved håndleddet eller halsen, men de kan også bli tatt på baksiden av knærne, templer, lyske og de beste eller indre sider av føttene. Endringer fra en normal til en unormal pulsfrekvensen angir tilstedeværelsen av en medisinsk tilstand. For eksempel, rask puls prisene kan signalisere dehydrering eller infeksjon, mens langsom puls priser er vanlig hos personer med diabetes eller høyt kolesterol.

Hvordan måle puls per minutt

En hvile i minst 10 minutter før du måler pulsen.

•  Mål ved håndleddet pulsen ved å plassere indeksen og midtre fingre sammen på undersiden av det venstre håndledd, under bunnen av tommelen. Trykk godt å føle en pulserende beat. Foruten håndleddet, kan pulsen også bli følt på halsen ved å plassere de samme to fingre bare til side av Adams eple under kjeven.

Bruk en klokke eller klokke å telle beats i 1 minutt og multipliser med to. Registrere antall på et stykke papir og merke hvis rytmen var rask, treg, byksende eller uregelmessig. Ifølge National Institutes of Health, normal hvilepuls for barn under 10 år er 70-130 slag per minutt, voksne er 60 til 100 slag per minutt og profesjonelle idrettsutøvere er 40 til 60 slag per minutt.

Hint

  • Kontakt lege hvis hvile puls priser er unormal.

Hvordan ta en puls i føttene

Hvordan ta en puls i føttene

Hjertet pumper blod gjennom kroppen, forårsaker blodårene til kontrakt og utvide. I visse områder av kroppen din, som nakken og innsiden av håndleddet, arterier er nær hudens overflate, noe som gjør det enkelt å ta pulsen din. Den dorsalis pedis arterie, som ligger i foten, er en annen arterie som du kan få en puls lesing. Tar pulsen i foten din vil fortelle deg hvor mange ganger hjertet slår i ett minutt. Det kan også indikere sirkulasjonsproblemer eller blokkerte arterier i underekstremitetene.

Hvordan ta en puls i føttene

•  Sitt i en stol eller på gulvet i en posisjon der du lett kan nå foten med hånden. Legg deg ned på en seng hvis noen andre tar pulsen i foten.

Finn dorsalis pedis arterien. Plasser pekefingeren og langfingeren på forsiden av foten mellom stortåen og andre tå. Skyv fingrene nedover mot beinet. Konsentrer deg om sensing en puls i midten av foten området. Du kan være i stand til å se arterien dukker opp fra foten.

Ta pulsen din. Plasser pekefingeren og langfingeren på toppen av arterien og bruke et lett trykk. Telle beats i 30 sekunder. Multipliser antall slag på to for å få antall slag per minutt (BPM).

Kontroller at resultatene er innenfor normale nivåer. Husk at sykdom, skade, mosjon og følelser svinger pulsen. En normal hvilepuls for nyfødte under 30 dager gamle serier 70-190 BPM, for spedbarn i alderen 0 til 11 det varierer 80-120 BPM, for barn i alderen 1 til 10 det varierer 70-130 BPM, og en normal hvile puls for barn over 10 år og voksne varierer fra 70 til 100 BPM.

Når bør du Mål en hvile puls?

Når bør du Mål en hvile puls?

Når bør du måle hvilepuls? The National Institutes of Health sier kroppen skal være i ro i minst 10 minutter på forhånd. Nyfødte, barn, voksne og idrettsutøvere har ulike hvilepuls. Avvik fra standard puls, som er fastsatt av NIH, kan være en indikasjon på alvorlige helseproblemer.

I Morgen

The American Council on Exercise anbefaler å sjekke pulsen før du går ut av sengen etter en hel natts søvn. Plasser fingertuppene på den side av halsen, at halspulsåren, eller ved håndleddet for å måle radial puls. Overvåk pulsen i et helt minutt før du flytter. Små svingninger på grunn av ytre stressfaktorer er normale. Snakk med en lege hvis pulsen stadig øke. Dette kan tyde på dehydrering eller infeksjon.

I løpet av dagen

Overvåk hvile puls etter et avslapningsperioden varer lenger enn 10 minutter. Les litteratur, drikke en koffeinfri drikke og slappe av. Lytt til beroligende musikk. Ikke delta i noen fysisk aktivitet i løpet av denne tidsperioden. Ifølge National Institutes of Health, en hvile puls tatt på denne måten er like pålitelig som priser overvåkes i morgen. Noen kan synes det er vanskelig å slappe av senere på dagen og eksterne stimuli kan være distraherende.

Under trening

Sjekk din hvilepuls under kondisjonstrening for å avgjøre program effektivitet. Ifølge Mayo Clinic, godt trente utøvere har lavere hjertefrekvenser som kroppene deres begynner å behandle mer oksygen med mindre anstrengelse. Effektive treningsøkter føre til en gradvis reduksjon i hvilepuls puls. Den gjennomsnittlige amerikaner har en hvile puls mellom 70 og 80 slag per minutt. Tiger Woods har en hvilepuls på 50-tallet. Lance Armstrongs hvilepuls har blitt registrert i de lave 40-årene.

Under Avsmalning

Ta deg god hvile puls mens tapering, eller redusere treningsøkter umiddelbart før store sportsbegivenheter. Profesjonelle idrettsutøvere taper en eller to ganger i året for å holde seg i topp stand og hindre utmattelse. De redusere treningsøktene i henhold til pulsen. Livsstils publikasjoner anbefale å holde pulsen lav for topp ytelse. Høye pulsen resultere i et dårlig resultat.

Hvordan takle fot og ben Cramps

Hvordan takle fot og ben Cramps


Hvis du har alvorlige fot eller leggkramper og forekommer de ofte bør du oppsøke lege - kanskje du har rastløse ben syndrom. Hvis du har sporadisk ben eller fot kramper, det finnes måter å takle dem, og følgende vil fortelle deg hvordan.

Hvordan takle fot og ben Cramps

•  Drikk rikelig med vann. Dehydrering er en viktig årsak til benet og foten kramper. Derfor er det viktig å drikke rikelig med vann hele dagen siden benet og foten kramper vanligvis oppstår om natten.

Unngå fot og leggkramper ved å trene. Regelmessig trening kan hjelpe deg å takle fot og leggkramper. Mange synes det lov å sykle rett før sengetid hjelper dem å unngå foten og leggkramper i løpet av natten.

Hold sengen dekker løs. Tight seng dekker kan begrense bevegelse av bena og dermed forårsaker benet og foten kramper.

Kontakt lege hvis beinet eller foten kramper er for alvorlig for deg å takle. Det er resepter som kan hjelpe med foten eller leggkramper spesielt hvis du har rastløse bein-syndrom. Bare en lege kan fortelle deg sikkert hvis leggkramper er rastløse ben syndrom eller ikke, så sjekk med din og se om du er en kandidat for Requip eller en av de andre medisiner for rastløse ben syndrom.

Ta vitaminer som kalsium og kalium. Mangelen av visse kjemikalier i kroppen kan føre til benet eller foten kramper. Legen din kan gjøre blod arbeid for å finne ut om systemet mangler disse elementene, og hvis du skal begynne en vitamin regime på en jevnlig basis for å erstatte kjemikalier systemet har tapt - dette kan være svaret på å takle disse foten og leggkramper .

Hvordan bli kvitt fot sopp

Hvordan bli kvitt fot sopp


Fotsopp er en soppinfeksjon av hud av foten. Flere forskjellige sopp, kalt dermatofytter, kan føre til denne tilstanden. Det oppstår vanligvis mellom tærne. Det kan spre seg til andre deler av kroppen. Fotsopp rammer flere menn enn kvinner. Dessverre er det svært vanlig. Her er hvordan du kan bli kvitt fot sopp!

Hvordan bli kvitt fot sopp

•  Spray bad og dusj med desinfeksjonsmiddel. Sprøyting din bad og dusj gulvet etter dusjing vil hjelpe drepe sopp. Det holder sikkert det sprer seg!

Endre din ark. Endre ark ukentlig, og vaske dem i varmt vann for å drepe soppen.

Vask og tørk føttene. Vask føttene med såpe og varmt vann. Tørke godt etter vask. Dekk med rene, tørre sokker.

Hold føttene kjølig og tørt. Prøv å unngå fotsvette ved iført åpen tå sko eller sokker uten sko når du er hjemme.

Bruk over disk medisiner. Spray og kremer er laget bare for fotsopp. Behandling kan ta lang tid og må fortsettes i mer enn en måned etter den første infeksjonen.

Prøv trollhassel. Mange hevder at det kan kurere fotsopp i så lite som tre dager.

Pee i dusjen. De sterile egenskaper av urin sies å hjelpe til herding fotsopp.

Hint

  • Slitasje dusj sko når du dusjer på et offentlig sted.
  • Ikke del sko, sokker eller håndklær med andre mennesker.

Hva kan hindre deg fra å nå din puls for en stresstest?

Etter hvert som du blir eldre, kan du bli utsatt for en stresstest. Og hvis du ikke har hatt en før, det er virkelig en enkel øvelse med en ganske skremmende navn for å bringe pulsen opp til sitt mål hjertefrekvens. Men, med noen form for undersøkelse, er det et par ting som kan hindre at dette skjer.

Funksjon

I hovedsak, er en stresstest en undersøkelse av hjertet ditt initieres av en lege for å vurdere hvordan ditt hjerte utfører under fysisk stress. Vanligvis vil du bli plassert på en tredemølle eller en stasjonær sykkel for å heve hjerteslagene dine til målet hjertefrekvens. Noen ganger vil en medisin brukes til å fremkalle den samme effekten, men du vil vanligvis har til å utføre noen form for trening hvis du er fysisk i stand. I løpet av undersøkelsen, vil ditt hjerte og pust overvåkes, så du bør ikke være opptatt av å utføre oppgaven.

Identifikasjon

Det er noen folk som vil være i stand til å nå sine mål hjertefrekvens. Dette betyr ikke at hjertet ikke klarer å oppnå den ønskede hastigheten i stresstesten; det betyr vanligvis at noen faktor har spilt en rolle i å forebygge den enkelte fra å oppnå det. Vanligvis vil en stress bli stoppet før målet hjertefrekvens når en person blir så andpusten at han er ute av stand til å fortsette, tåler en følelse av svimmelhet, føles en moderat smerte i brystet, lider en arytmi eller opplever en drastisk endring i blodtrykket.

Betydning

Informasjonen fått fra denne typen test gir legen en ledetråd til din generelle fysiske form. Det kan også fortelle ham om det er nok blodstrømmen gjennom hjertet, healthiness av orgelet seg selv og om du lider av koronarsykdom, blant andre sykdommer.

Funksjoner

Når du deltar i denne typen undersøkelse, er målet å bringe ditt hjerte opp til sitt mål mengde som kan lede deg til å lure på hva dette faktisk er. Puls er i utgangspunktet 50 til 80 prosent av din maksimale hjertefrekvens, som er 220 slag per minutt minus din alder. Det er imidlertid ikke bare en viss prosentandel av maksimal hjertefrekvens alene som gjør opp din puls. Andre faktorer, som for eksempel din hvilepuls, må tas i betraktning for å komme frem til det nøyaktige antallet. Så gjør en feiende generalisering av hva en bestemt aldersgruppe mål hjertefrekvensen skal være umulig. Legen din vil kunne fortelle deg hva din puls er på tidspunktet for stresstesten.

Misforståelse

Hvis du er som folk flest, høre at en test brukes til å sette stress på hjertet kan være litt forvirrende. Hvorfor skulle du ønske å sette stress på hjertet? Er ikke det farlig? Først av alt, det er visse hjerteproblemer som har lettere for å bli diagnostisert når pulsen er forhøyet til målet rate, noe som gjør denne typen undersøkelse et godt alternativ for identifikasjon. For det andre er det svært liten risiko involvert i en stresstest. Ja, det er de situasjoner som oppstår for noen mennesker, men du vil mer enn sannsynlig ikke oppleve noen problemer.

Hva er årsaken til en puls i halspulsåren?

Den puls registreres i arteriene nær hudens overflate slik som de i håndledd og hals. Den arterie i halsen kalles karotidarterien. Karotidarterien gir vanligvis en av de beste pulsavlesning, fordi det ligger så nær hjertet. Pulsen blir lest ved å plassere en finger til arterien og følelsen beats eller bevegelser i venen. Pulsene blir deretter tellet, og antallet resultat ved utgangen av ett minutt er pulsen.

Pulsen er ikke som noen tror, ​​et trykk på blod gjennom venene. Det er faktisk en sjokkbølge som beveger seg gjennom arterien når hjertet slår. Bevegelsen av hjertet når den er å pumpe blodet ut og skaper bølger eller vibrasjoner som går arteriene selv og ikke den blod.

Pulsen forandrer seg som følge av handling eller mangel på handling i et individ. Ved hvile, hjertet pumper langsomt og den resulterende pulstelling er lav, for eksempel 60 tellinger per minutt. Når en person gjør en rekke aktiviteter, må hjertet pumpe mer blod til lemmer og organer. De sjokkbølger coursing gjennom venene øker til i overkant av 150 tellinger per minutt.

Hva er en normal puls Ox?

En puls ox, også referert til som pulsoksometri eller oksygenmetning, er en ikke-invasiv metode for måling av oksygen i blodet.

Indikasjoner

En puls okse er utført for å overvåke hvor godt luftveis behandlinger fungerer, for å vurdere kortpustethet og for å overvåke oksygen status i perioder med sedasjon.

Test

En sensor er plassert på fingertuppen, øreflipp eller øvre del av øret. Denne enhet sender en lysstråle gjennom vevet, og måler mengden av lys til vevet er i stand til å absorbere.

Normalt nivå

I henhold til den niende utgave av "Diagnostic and Mosby største Laboratory Test Reference", en normal puls ox er større enn eller lik 95 prosent. Ifølge Mayo Clinic, er en puls okse under 90 prosent vurderes som lav.

Kritisk nivå

I henhold til den niende utgave av "Diagnostic and Mosby største Laboratory Test Reference", en kritisk puls ox nivået er under eller lik 75 prosent.

Symptomer

Symptomer på et lavt nivå av oksygen i blodet er kortpustethet ved hvile eller med anstrengelse, kortpustethet som vekker deg opp fra søvnen, tretthet og forvirring. Ta kontakt med din lege hvis du opplever disse symptomene.

Hvordan behandle hånd-fot-munn sykdom

Hånd-fot-munn sykdom har også blitt kalt hov-og klovsyke. Det er en virusinfeksjon som er svært smittsom blant barn. Den typiske Inkubasjonstiden er 3-7 dager før avslapnings begynne å vises. Munnen er vanligvis det første stedet blemmer begynner å dukke opp, og da hender og føtter. Siden hånd-fot-munn sykdom er en virusinfeksjon, kan du ikke behandle det. Det finnes måter å behandle symptomene, men.

Hvordan behandle hånd-fot-munn sykdom

•  Ta barnets temperatur. Hvis barnet ditt har feber du vil ønske å administrere Advil eller Tylenol å bringe feberen ned. Følg instruksjonene på flasken for å vite hvor mye medisin for å dispensere til barnet ditt. Advil synes å arbeide raskere og mer effektivt enn Tylenol så det kan være lurt å prøve det først.

gi barnet væske. Hvis barnet ditt har munnsår, skal du ønsker å oppmuntre dem til å drikke. Brus og juice vil bare irritere halsen så hold deg til vann og melkeprodukter. Væsker er viktig for å holde kroppen så sunt som mulig, slik at det kan naturligvis bekjempe infeksjonen.

Har barnet ditt gurgle. Legens anbefaler den gammeldagse saltvann rette. Salt er utmerket til å drepe bakterier og kan øke tiden det tar for sårene å forbedre. Legen kan også foreskrive et produkt som kalles magi munnvann. Det har ingen helbredende egenskaper, men det er en lammende løsning; utgangspunktet det er foreskrevet for å hjelpe med smerte. Barnet ditt kan gjøre begge deler.

Hold barnets hender og føtter rene til enhver tid. Du kan selv ønsker å bruke noen aloe, som er en naturlig healer. Hvis du har en aloe anlegget, er som best, men de gjør noen aloe gel selges i helsekostbutikker.

Hold barnet hjemme og så behagelig som mulig. Når symptomene vises de kan ta 5 til 7 dager å lege. Barnet ditt er smittsomt og bør holdes hjem borte fra andre mennesker.

Hint

  • Bruk Advil og Tylenol for smerte samt feber. Når smertestillende begynner å jobbe du bør prøve å få barnet til å spise noe. Det er da det vil være den minst smertefullt å spise.
  • Ikke bruk aspirin til barn under en alder av 12. Stick til Advil eller Tylenol.

Hvordan naturligvis behandle fot sopp

En fot sopp er en infeksjon som påvirker huden og neglene på føttene, og det er svært smittsom. Du kan plukke den opp når du er i områder hvor det er mye fuktighet eller fuktighet, for eksempel svømmebasseng, offentlige treningssentre, boblebad og dusjer som er delt med andre. Huden på foten blir smertefullt, svie, hovne, kløende og blødning eller blemmer kan bryte ut. Tåneglene kan bli tykkere, slå gulaktig og har en ubehagelig lukt. Mens det er over-the-counter medisiner som tilbyr hjelp, er det også naturlig rettsmidler som behandler fot sopp.

Hvordan naturligvis behandle fot sopp

•  Spis levende kultur yoghurt, som er et kosttilskudd kilde til Lactobacillus acidophilus, en "gode bakterier" som lever i tarmen. Levende kulturer er de organismer som bidrar til å forvandle pasteurisert melk i yoghurt, gjennom gjæringsprosessen. Den Lactobacillus acidophilus i yoghurt bidrar til å bekjempe overvekst av gjær forårsaket av Candida albicans sopp. Symptomer manifest som fot sopp, gjær infeksjoner, mental fogginess, kronisk tretthet og andre symptoms.Candida albicans blomstrer i miljøer der det er mye fuktighet, for eksempel bassengområder og dusj etasjer, noe som gjør føttene sårbare for fot sopp. Unngå bakevarer gjør med bakegjær, som de vil bidra til blomstrende candida, noe som kan forverre tilstanden din. Du bør spise en kopp yoghurt daglig. Kontroller etiketten for å forsikre deg om at produktet du får er "live aktive kulturer."

DAB på tea tree olje. Det kommer fra den australske tea tree, kjent for å ha en sterk aroma og tykke, klissete blader som tilbyr medisinske egenskaper når den er gjort om til en "te", etter koking bladene. Tea tree olje har vært brukt i århundrer av aboriginerne for helbredende formål. Siden det er en potent soppdreper og antiseptisk, bør du bruke den til å klare opp din fot sopp, gjelder det med full styrke to ganger om dagen, til du ser forbedring. Kontroller at produktet du bruker er 100% tea tree olje, for å sikre at du bruker den høyeste potens. Bruk den eksternt bare.

Suge føttene i varmt vann og økologisk eple cider eddik i ca 15 minutter daglig. Vær sikker på at du tørke føttene godt, for å hindre fukt fra klamrer seg til føttene.

nippe litt pau d'arco te. Pau d'arco, også kalt Lapacho, kommer fra den indre bark av en brasiliansk treet kjent som Tabebula avellanedae. Det hjelper å bekjempe virus, bakterier og soppinfeksjoner. Du kan få dette i form av teposer. Drikk tre kopper hver dag, søtet med honning. I enkelte individer kan pau d'arco forårsake svimmelhet, kvalme, oppkast eller diaré. Hvis du er på antikoagulantia eller blodfortynnende medisiner, pau d'arco kan øke deres effekt og føre til indre blødninger.

Suge føttene i Epsom salter for en halv time daglig for å bidra til å rydde opp problemet. Sett på et par rene bomullssokker når du er klar for sengen og sette hakket, rå hvitløk i dem først. Hvitløk er en naturlig antibiotika og arbeider for å bidra til å rydde opp soppinfeksjoner.

Hint

  • Vær forsiktig med å spre din fot sopp til andre.
  • Sjekk først med legen din før du bruker en alternativ løsning hvis du er gravid eller
  • tar noen reseptbelagte medisiner, eller hvis du har noen alvorlige kroniske sykdommer eller andre
  • alvorlig sykdom.

Hva er en hånd, fot og munn Rash?

Hånd-fot-munn sykdom er en virusinfeksjon som er ofte funnet i babyer og små barn, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. En av de mest vanlige symptomer på infeksjonen er hudutslett.

Risikofaktorer

Barn som går til barnehager eller er under 10 år er mest utsatt for å utvikle en hånd-fot-munn sykdom utslett, ifølge Mayo Clinic. Virus som forårsaker hånd-fot-munn sykdom kan spres gjennom nese og hals-utslipp, spytt og avføring, ifølge US National Library of Medicine og National Institutes of Health.

Onset

Personer med hånd-fot-munn sykdom utvikler ofte et kløende utslett mellom tre og sju dager etter å ha blitt smittet, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Organisasjonen sier også at utslettet består ofte flate eller hevet røde nupper, som ofte vises på folks håndflatene, såler, flanke eller kjønnsorganene.

Relaterte symptomer

Mennesker med en hånd-fot-munn utslett ofte får utslett én til to dager etter å ha utviklet andre symptomer, som sykdomsfølelse, sår hals, feber eller munnsår, ifølge Mayo Clinic.

Diagnose

Vanligvis leger kan diagnostisere hånd-fot-munn sykdom basert på pasientenes symptomer, spesielt deres hud utslett og sår, ifølge en artikkel av barnelege Jay Mersch på MedicineNetcom.

Behandling

En hud utslett og andre symptomer på infeksjonen vanligvis gå bort i fem til syv dager, ifølge US National Library of Medicine og National Institutes of Health. Over-the-counter kan brukes smertestillende midler for å redusere symptomene på infeksjonen, ifølge Mayo Clinic.

Hva er mitt mål puls for å miste vekt?

Enhver aktivitet er bedre enn ingen aktivitet når det gjelder å miste vekt, og mens visse aktiviteter er mer effektive enn andre, en faktor som de deler er intensiteten. Treningsintensitet bare beskriver hvor hardt man trener. Turgåing er mindre intens enn jogging; sprinting er ekstremt intens i forhold til jogging. Alle av dem vil brenne kalorier, men gang brenner langt færre enn sprint. Problemet er at sprint ikke kan opprettholdes over lengre tid, og gang kan ikke brenne nok kalorier. Løsningen er å opprettholde et moderat puls for varigheten av øvelsen (uansett hva det er) i 20 minutter eller mer; dette gjøres ved å vite og overvåke ens puls.

Target

Kommer full blast gjør noe vil ikke vare lenge; ikke lenge nok til å brenne et betydelig antall kalorier, som er. Ved å arbeide i 70 til 80 prosent utvalg av hjertets maksimale, er intensiteten forhøyet men bærekraftig i lengre perioder.

Puls Old-school stil

Beregne makspuls ved å trekke alderen din fra 220. Dette tilsvarer din maksimale hjertefrekvens.

Multipliser det maksimale med 0,7. Dette er lik 70 prosent av det maksimale.

Multipliser maksimum ved 0,8 for å bestemme 80 prosent av det maksimale.

Ta pulsen under trening med jevne mellomrom for å sikre at det er i arbeidsområdet. Target hjerte-rate kalkulatorer er tilgjengelig online og vil gjøre regnestykket for deg.

Hjertefrekvens i moderne tid

Puls-skjermer er tilgjengelig som har to deler: et brystbelte og en klokke. De gjør regnestykket og ta pulsen, og gir umiddelbar tilbakemelding på et øyeblikk.

Modeller som starter på $ 30 til $ 40 gir grunnleggende informasjon; de priset til $ 1000 og utover har alle bjeller og fløyter som programvare for å spore treningen pågår.

Varierende intensitet

Bumping opp intensiteten til nivåer høyere enn arbeids sats for korte støt (kalt intervaller) og deretter tilbake til den lavere (0,7) nivå vil brenne flere kalorier. Noen eksempler er å gå raskt og innføre korte perioder med løping, sykling på et middels tempo og forsterke hastighet for 50 eller 100 meter, eller jogging rundt et spor og sprint på ett hjørne.

Intervaller stiller større krav til hjertet og lungene, og bør brukes med måte for å unngå overanstrengelse.

Overvåking Progress

En ekstra måte å overvåke fremgang og for å avverge overanstrengelse og sykdom er å sjekke hvilepuls daglig. Dette gjøres i to deler: Først sjekke pulsen din før du får ut av sengen, og deretter sjekke det en gang etter å ha stått i 20 sekunder.

Trekk fra liggende sats fra den stående rente, og spore dette tallet daglig. Hvis det er fem slag over den forrige dagen, er det et tegn å ta det med ro. Hvis det er 5 eller høyere i flere dager, ta en pause fra treningen i en eller flere dager.

Det beste puls for vekttap

Mange tror de vil miste mer vekt gjennom lange økter med moderat aerob trening. Dette er kjent som arbeider ut mens hjertet slår i "fettforbrenningssonen". Selv om dette vil bidra til å brenne kalorier, det er ikke nødvendigvis bedre enn mer intense former for trening. Den beste puls for vekttap, da, er avhengig av hva man vil holde deg å trene lenge nok og hardt nok til å brenne et høyt antall kalorier.

Forståelse Vekttap

Du mister vekt ved å brenne mer kalorier enn du forbruker. Hvis kroppen din trenger 2000 kalorier for å komme seg gjennom dagen, og hvis du spiser 2000 kalorier, kan du lage en energi underskuddet ved å trene for å forbrenne 500 kalorier om dagen. Å gjøre dette hver dag vil resultere i ca en halv kilo vekttap hver uke.

Aerobic Exercise

Hva er bedre --- gå i to timer eller kjører hardt i 30 minutter? Hvis det er vekttap du er bekymret for, er svaret avhengig av hva aktivitet forbrenner mer kalorier. Dette avhenger av flere faktorer, inkludert din størrelse og intensiteten på aktiviteten (hvor fort du kjører og om du går eller løper oppoverbakke.)

Anaerob trening

Anaerob aktivitet gjør lite for å få hjertet til å pumpe, men det gjør nok for vekttap. Musklene er kalori-brenning maskiner: det tar kalorier for å utvikle dem, tar det kalorier for å opprettholde dem, og det tar kalorier bare for dem å eksistere. Treningsekspert Rachel Cosgrove skriver at bare fem pounds av muskler forbrenner mer enn 18.000 kalorier i løpet av et år. Det er litt mer enn fem pounds av fett --- alle for en aktivitet som knapt får ditt hjerte slå over en hvilepuls.

Hva er best for deg?

Working ut og vekttap er svært individuell. Det er derfor det er personlige trenere. Personlige trenere kan hjelpe deg med å utvikle et program som er tilpasset din alder og evne, og en som vil hjelpe deg å møte din vekt-tap mål gjennom en fornuftig kombinasjon av aerob og anaerob aktivitet. Hvis du har en hjertesykdom, eller hvis du bare liker å ta ting sakte, din trener kan anbefale lange og moderate økter med kardiovaskulær trening. Men hvis du er hjerte-sunt eller har det travelt, kan en 30-minutters joggetur og noen raske sett med vektstenger være alt du trenger.

Hjem rettsmidler for en hoven fot

Ødem er den tekniske betegnelsen på en hoven fot. Tilstanden oppstår når fluider blir fanget i vevet. Ben og føtter er vanlige steder for hevelse oppstår. Ødem er vanligvis bare et symptom på en annen tilstand, og det kan effektivt behandles med hjem rettsmidler. Få en sjekk for å finne årsaken til hevelsen før du prøver noen hjemme behandlinger.

Diet

Hypertensjon og høyt inntak av salt kan være årsaken til hovne føtter. Følge en lav natrium diett for å bidra til å redusere hevelse i føttene. Hypertensjon eller høyt blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt og hjerneslag. Hovne føtter kan være en indikator på denne tilstanden.
Unngå å legge bordsalt til måltider og sjekke ingrediens etiketter på bearbeidet mat som du forbruker. Normal inntak av natrium bør være i 1500-2400 mg område. På en lav natrium diett, kan du bare konsumere 1200 mg natrium for å redusere nivåene i kroppen.
Ta hensyn til natrium i bearbeidet mat. Den brukes som konserveringsmiddel i mange av disse matvarer, og dette kan signifikant øke natriumnivåer.

Fysisk aktivitet

Øke din fysiske aktivitet kan også lindre hevelse i foten. Det er bare å vandre hver dag er tilstrekkelig til å forbedre muskelfunksjonen i det berørte området, noe som vil fjerne væsken fra vevet. En 30-minutters spasertur minst fem ganger i uken er et sunt nivå av øvelsen. Med svellede fot, kan det være vanskelig å nå den 30-minutters mål. Gå så mye som mulig i begynnelsen, og jobbe deg opp til 30 minutter. Begynn med bare noen få minutter hver dag hvis det er alt du kan håndtere.
Prøv å unngå å stå på føttene på ett sted i lange perioder. Dette tvinger de fluider inn i føttene, og bidrar til svelling. Sett dine hovne føtter opp så mye som mulig. Høyde bidrar til å tvinge fluid ut av det påvirkede vev.
Massere foten for å tvinge væske ut. Dine massasje slag bør bevege seg mot hjertet. Bruk fast trykk for å fjerne hevelse.

Støtte Klær og sko

Legen kan anbefale at du bruker kompresjonsstrømper for å holde press på lemmer som ofte hovne. Strømpene bidra til å holde fluidet samler seg i foten.
Ikke ha tettsittende sko. Dette kan felle væsker i føttene forårsaker dem til å hovne opp. Når jeg prøver på sko, sørg for at de er komfortable og ikke for stram. Senere på ettermiddagen er den beste tiden å prøve på nye sko.

Hvorfor ville puls være forhøyet Under en heteslag?

Ekstrem varme, tilstrekkelig til å føre til heteslag, legger en stor belastning på hjertet. Den puls av noen opplever heteslag er sannsynlig å være forhøyet dramatisk som hjertet forsøker å kjøle ned kroppen.

Heteslag

Heteslag er en alvorlig tilstand som oppstår når kroppens temperatur klatrer til 104 grader F eller høyere. Hvis heteslag ikke er umiddelbart behandles, kan det føre til organsvikt, hjerneskade eller død.

Symptomer

Symptomer på heteslag kan inkludere forhøyet puls, rask pust og kortpustethet, rødme i huden, svakhet og hodepine. Heteslag kan også forårsake en person til å hallusinere eller bli bevisstløs.

Pulsfrekvens

Pulsfrekvens kan øke som følge av varme strøk fordi hjertet begynner å pumpe meget vanskelig å avkjøle legemet. Blod strømmer til musklene og huden for å levere oksygen, og som et resultat, øker pulsfrekvens ennå hjertet har mindre blod til å bevege seg.

Advarsel

Ifølge Merck.com, er sannsynligheten for at heteslag vil føre til døden økt i de som har en pre-eksisterende hjertesykdom.

Behandling

Behandling av heteslag innebærer nedkjøling av kroppen så raskt som mulig. Legemet kan være pakket i is, pakket inn i en avkjølende teppe eller neddykket i kaldt vann.

Hvor mye bør jeg veie 5 fot 6 inches høy?

Typisk Gjennomsnittlig Vekt

På 5 fot 6 inches høy en voksen kvinne bør veie ca 140 pounds og en voksen mann bør veie ca 148 pounds, ifølge Disabled Verden funksjonshemming og helse nyhetsnettsted. Denne vekten er basert på kroppsmasseindeks, en formel som brukes til å avgjøre om og enkelte er undervektig, sunn eller overvektig.

Påvirkningsfaktorer

Faktorer som alder, etnisk, muskelmasse og rammestørrelse kan påvirke en persons vekt, i henhold til faqs.org. En person som er 5 fot 6 inches tall med en stor ramme og en høy grad av muskel vil veie mer enn en person i samme høyde med en liten ramme og mindre muskel.

Bottom Line

En vekt på 140 pounds gir en 5 fot 6 tommer kvinne en BMI på 22,6, mens en vekt av 148 pounds setter en mann på en BMI på 23,9, ifølge Mayo Clinic. Selv om 140 pounds for en kvinne eller 148 pounds for en mann regnes som den gjennomsnittlige sunn vekt basert på BMI, varierer riktig vekt for en person basert på vedkommendes fysiske egenskaper.

Hva er normal puls på en voksen?

Oksygenert blod inn i hjertet gjennom lungevenene. Blodet blir deretter pumpet ut gjennom aorta-ventilen etter å ha passert gjennom den venstre ventrikkel i hjertet. Pulsen kan bli følt på grunn av ekspansjonen av aorta som ventrikkelen utvider seg for å la blodstrømmen. Pulsen kan hjelpe fastslå hvor hardt hjertet arbeider.

Hvor befinner pulsen

Du kan best finne pulsen sammen en arterie. Du kan føle radial arterie som ligger i håndleddet. Telle hver beat i ett minutt eller telle beats i 15 sekunder, deretter multipliseres med 4 for å få den totale slag per minutt.

Normal Range

Den normale puls for en voksen er mellom 60 og 100 slag per minutt.

Takykardi

Når pulsen er over 100 slag per minutt, kalles det takykardi. Hvis du er under stress eller har nettopp ferdig med å trene, kan dette puls anses normalt.

Bradykardi

Hvis pulsen er under 60 slag per minutt, det kalles bradykardi. Idrettsutøvere ofte opprettholde hvilepuls under 60 slag per minutt.

Avvik

Pulsen kan gå så lavt som 40 slag per minutt mens du sover, og det kan klatre så høyt som 200 slag per minutt under hard trening.

Target pulsfrekvens

En generell tommelfingerregel er at puls er om lag 70 prosent av din maksimale hjertefrekvens. Du kan finne din maksimale hjertefrekvens ved å trekke 40 fra din vekt. Multipliser dette tallet med 70 prosent for å få målet puls.

Årsaker til rask puls

Den normale puls for en voksen spenner 60-100 slag i minuttet, selv om trening øker den hastigheten. Hvis hjertet overstiger 100 slag i minuttet i hvile, er det ansett som en unormal takykardi. Den grunnleggende årsaken er et problem med måten hjertet stimulerer sin rytme gjennom elektriske impulser. Varmen naturlige rytme kan bli forstyrret av utallige medisinske tilstander.

Skade på hjertet

En fysisk tilstand som forstyrrer hjerterytmen kan være medfødt eller ervervet gjennom årene. For eksempel, kan et barn født med et problem slik som en defekt hjerteventil som påvirker hvordan den reagerer på hjertet de elektriske signaler. Dessuten kan hjertet bli ødelagt som følge av hjertesykdom eller hjerteinfarkt. Tilstander som kalles atrieflimmer eller atrieflutter er ukoordinerte signaler som forårsaker uregelmessighet i takt, vanligvis rask, men det er også uregelmessig. En rask puls kan også stamme i hjertets ventriklene grunn av hjertesykdom eller traume. Dette ventrikkeltakykardi forårsaker død uten umiddelbar medisinsk intervensjon.

Andre medisinske tilstander

Visse medisinske tilstander kan påvirke hjerterytmen, inkludert høyt blodtrykk, en hyperaktiv skjoldbruskkjertel eller en elektrolyttforstyrrelser. Reseptbelagte medisiner for en rekke forhold kan føre til en raskere hjertefrekvens, i hvilket tilfelle bivirkning bør rapporteres til legen din.

Livsstilsfaktorer

Faktorer som øker hjertefrekvensen inkluderer tung bruk av stoffer som koffein, røyking, alkohol og fritids eller reseptbelagte legemidler. Dramatiske emosjonelle tilstander som angst, sinne eller spenning kan også øke hjertefrekvensen.