Digidexo.com

vanlig aspirin oppløses i vann

Hvor raskt Må vitaminer oppløses?

Hvor raskt Må vitaminer oppløses?


Mengden av tid som det tar for vitaminer for å oppløse avhenger av flere faktorer som for eksempel kvalitet, metabolisme, kjemi, formulering og typen vitamin. Ulike vitaminer absorbere annerledes, og noen mennesker er i stand til å absorbere mer vitaminer enn andre. Den tiden det tar for en vitamin å oppløse også avhenger av om vitamin ble tatt i flytende eller pilleform. Vann-løselige og fettløselige vitaminer ikke oppløses i den samme tidsperiode, men det er også avhengig av metoden for levering. For eksempel vil tiden variere hvis vitamin er tatt i væske, pulver eller tablettform, så ta det i betraktning også.

Vitaminer i flytende form

Flytende vitaminer har en høyere rate av biotilgjengelighet fordi disse vitaminene har allerede blitt brutt ned til flytende form, så mye av fordøyelsesprosessen er forbigått. Væsker blir absorbert i blodet mye raskere enn mat eller å ta vitaminer i pilleform. De fleste flytende vitaminer absorbere i løpet av minutter, men hvis væsken er veldig tett det kan ta 20 til 30 minutter for de større vitamin partikler å løse opp og bli absorbert i kroppen.

Vitaminer i pilleform

Når vitaminer tas i pilleform, er noen næringsstoffer bortkastet gjennom fordøyelsesprosessen fordi de tar lengre tid å oppløse. En annen faktor er hvorvidt vitamin er innkapslet i en gelatinhette eller pakkes inn i en annen type materiale. Folk som har en veldig rask metabolisme tendens til å miste mer vitaminer, fordi næringsstoffene utskilles gjennom avføring før kroppen har en sjanse til å absorbere alt. Men beløpet som oppløser i kroppen er forskjellig for alle. Noen mennesker med kronisk forstoppelse kan finne det vanskelig for dem å absorbere riktig nivå av næringsstoffer. Over tid, vil overskytende avføring holde seg til veggene i tykktarmen som gjør det mye vanskeligere å absorbere næringsstoffer. Dette kan også føre til dårlig helse generelt. Vitaminer som tas i pilleform kan ta 1 til 4 timer å oppløse. Kontroller etiketten for å se om mer informasjon er tilgjengelig; noen selskaper spesielt formulere vitaminer for å oppløse raskere og vil annonsere det faktum på etiketten.

Vitaminer i pulverform

Vitaminer i pulverform oppløses i løpet av bare noen få minutter etter kontakt med vann og magesyre. Disse vitaminene er lik flytende vitaminer, fordi de har brutt opp til meget mindre partikler. Den eneste forskjellen er at de pulverformige vitaminer er tørr.

Vannløselige vitaminer

Vannløselige vitaminer er de som oppløses i vann meget raskt. Vitamin C er et vannløselig vitamin. Kroppen vil skylle ut overflødig. Når et vannløselig vitamin tas i flytende form, vil det oppløses i løpet av minutter, og når denne form for vitamin er tatt i pulverform, vil det oppløses i løpet av 10 til 15 minutter. Pille form tar 1 til 4 timer avhengig av hvordan vitamin ble produsert. For eksempel er noen vitaminer komprimeres til en pille ved hjelp av bindemidler til å holde materialet sammen. Permer kan være plantemateriale eller syntetiske kjemikalier. I noen tilfeller kulltjære blir brukt til å binde materialet sammen. Hele mat vitaminer er laget av ekte mat og plante permer eller gelatin capusles holde pillen sammen. Gelatinkapsler bryte ned raskere enn kulltjære permer.

Fettløselige vitaminer

Fettløselige vitaminer, som vitamin A, D og E, lagres for senere bruk hvis du tar mer enn du trenger på en daglig basis. Over en lengre tidsperiode, kan en person som tar store doser oppleve toksiske effekter. Absorpsjonshastigheten varierer fra person til person. Hvis en person har et sunt fordøyelsessystem og kan bruke og lagre fett skikkelig, så han vil være i stand til å absorbere fettløselige vitaminer, men folk med bukspyttkjertelen problemer eller cystisk fibrose kan ikke være i stand til å absorbere tilstrekkelige mengder av fettløselige vitaminer. Fettløselige vitaminer oppløses innen omtrent en time i gjennomsnitt.

Har Eddik løses i vann?

Har Eddik løses i vann?


Eddik er en polar substans, og dens molekyler blir tiltrukket av vannmolekyler (kalt "hydrofile"). Derfor er det i stand til å bli blandet med vann. Det trenger ikke teknisk oppløse; i stedet, dannes det en homogen løsning med vann.

Identifikasjon

Eddik er et resultat av en fermentering av etanol, noe som frembringer hovedingrediensen i eddik, eddiksyre. Eddiksyre er definert som en liten, polar organisk syre, og dets kjemiske formel er C2H402.

Interaksjon med vann

Vann er en svært polar substans, og når to polare substanser samhandle, de blandes sammen og danner en homogen oppløsning, noe som betyr at løsningen er ensartet i utseende og tekstur. I vann, utgivelser eddiksyre hydrogenioner. Det er ikke helt å oppløse, men heller danne en kombinasjon av de to stoffer.

Hydrofobe stoffer

I motsetning til en hydrofil substans som eddiksyre, trenger hydrofobe stoffer som ikke oppløses eller blandes med vann. Det mest kjente eksempelet på dette er olje og vann. Når olje og vann er innført, separerer oljen og danner en heterogen løsning. Dette er fordi vannmolekylene er bundet sammen tettere enn olje molekyler, og oljemolekylene kan ikke danne bånd med dem.

Hvordan måle nivået natriumnitritt oppløst i vann

Hvordan måle nivået natriumnitritt oppløst i vann


Natriumnitritt er et vanlig kjemikalie som bevarer fargen på matvarer og hindrer dem fra å råtne. Det er også naturlig finnes i enkelte matvarer, for eksempel spinat, grønn blomkål og asparges. Selv om natriumnitritt er nyttig for å hindre matbårne sykdommer som botulisme, også reagerer det kjemisk inni kroppen til å danne kreftfremkallende. Det har også vært antatt å forårsake lungesykdom og provosere migrene. Innholdet av natriumnitritt overvåkes av den amerikanske regjeringen, med et akseptabelt nivå er 200 deler per million eller mindre.

Bruksanvisning

Dypp pH papir inne i en prøve av vannet og hold den under 5 sekunder.

Sammenlign fargen på pH-papir med fargeskjemaet som bør komme med det. Diagrammet tildeler hver farge til et bestemt nummer. Hvis pH-papir ikke kommer med et diagram, anslå pH. Meget rødt er en pH-verdi på 0, og meget blått er en pH-verdi på 14. Grønn indikerer en pH på 7.

Ta 10 til kraften i din pH multiplisert med negativ 1 (10 ^ (- 1 * pH)). Trekke dette nummer fra 14. Dette tallet er konsentrasjonen av hydroksid-ioner (rester fra kjemiske reaksjoner som omfatter hydrogen nitritt) i vannet.

Square antall hydroksydioner og multipliser med 10 til makt (-6,61) (den Kb av nitritt). Dette tall er lik konsentrasjonen av natriumnitritt i vann i mol (6,02 ganger 10 til 23 atomer) per liter.

Hvordan virker Pepperoni & Cheese Pizza oppløses i magen?

Hvordan virker Pepperoni & Cheese Pizza oppløses i magen?


Mens pepperoni og ost pizza inneholder mye fett, det gir også fettløselige vitaminer, proteiner, mineraler og karbohydrater. Kroppen løser opp pizza gjennom fordøyelsesprosessen, trekke disse næringsstoffene fra pizza.

Mage Sammentrekninger

Når du svelger, muskelsammentrekninger presse pizza gjennom spiserøret og ned i magen din. Når pepperoni og ost pizza er i magen, til din mage muskler kontrakt blande tygget opp pizza med spytt og andre mageinnhold.

Magesaft

Mage kjertler i magen produsere magesyre, bestående av pepsinogen og saltsyre. Saltsyre omdanner pepsinogen inn pepsin, som oppløser pepperoni og ost til aminosyrer.

Tømming av magesekken

Når pizza har blitt stort sett oppløst, til magemusklene kontrakt presse pizza nedover inn i tynntarmen. I tynntarmen, er karbohydrater fra skare og aminosyrer og fett fra pepperoni og ost som har blitt oppløst i magen absorbert.

Forskjellen mellom ionisert og destillert vann

Forskjellen mellom ionisert og destillert vann


Rent vann er en overraskende god løsemiddel, så det er ikke overraskende at vann er vanligvis ikke ren. Vann kan inneholde utallige spor forurensning som vi kanskje ønsker å fjerne for forskjellige grunner, enten så vi kan bruke vann for en bestemt spesialisert prosess eller bransje, eller bare slik at vi føler bedre om du drikker den. Destillasjon og deionization er to vanlige middel for å rense vann, hver med sine egne fordeler og ulemper.

Hvorfor rense vann?

Vann enten fra en brønn eller fra et kommunalt tilførsel vil nesten alltid inneholde en del forurensninger eller tilsetninger. Vanlige forurensninger oppløses mineraler, vanligvis kalsium og magnesium. Vann med et høyt innhold av oppløste mineraler som vanligvis kalles "hard" vann, og kan forårsake problemer ved å tette linjer og filtre og forlater rester på beslag. Jern i vann kan også forårsake misfarging. Noen miljøgifter kan gjøre vann ubehagelig eller farlig å drikke. Hydrogensulfid i vann kan gi en ubehagelig lukt, som kan for mye av den additive klor, slik at noen mennesker liker å fjerne disse stoffene fra drikkevannet. Vann også noen ganger må renses for å gjøre det egnet for andre formål, for eksempel i en produksjonsprosess der forurensninger ikke er akseptabelt, eller til bruk i en kommersiell bilvask der kundene ikke vil ha en rest igjen på bilene sine etter at vannet fordamper .

Destillert vann

Destillasjon er en enkel prosess der vann varmes opp til sitt kokepunkt og tillatt å slå inn vanndamp, eller vanndamp. Denne dampen beveger seg langs en ledning til en annen posisjon hvor den avkjøles og kondenseres tilbake til flytende vann. Resultatet er at urenheter blir liggende igjen i originalemballasje og i hovedsak bare rent vann samles i kondensat.

Avionisert vann

Deionisert vann er produsert av rennende vann gjennom et sjikt av en porøs polymerharpiks, som inneholder løst bundet hydrogen (H +) og hydroksid (OH-) ioner. Ettersom vann strømmer over harpiksen, oppløste ladede kjemiske arter i vannet - slik som kalsium og magnesium, - er bundet til harpiksen, og hydrogen eller hydroksydioner frigis for å ta deres plass. Disse to ioner vil da kombineres for å danne vann. Resultatet er at mange av de mest vanlige kjemiske forurensninger er fjernet og erstattet med vann. Harpiksen regenereres fra tid til annen for å erstatte den tapte hydrogen og hydroksyd.

Sammenligning

Destillert vann er generelt mer ren, ettersom destillasjonsprosessen, teoretisk sett, bare rent vann over i kondensat-oppsamlingsbeholderen. Eventuelle mineraler eller metaller vil bli liggende igjen, så vel som biologiske kontaminanter, slik som bakterier. Det er imidlertid mulig for spor av lavtkokende kjemiske forurensninger, slik som flyktige organiske forbindelser, som skal føres over i kondensatet. Også, prosessen krever spesialutstyr og ganske høy energi innspill til å koke vannet. Deionisering gir mindre rent vann siden den fjerner bare oppløste mineraler og noen ladede metallforbindelser. Det vil sjelden fjerne organisk eller biologisk kontaminering. Avionisering har fordelene ved å være rask, billig og krever lite vedlikehold.

Hvordan å oppløse Niacin

Hvordan å oppløse Niacin


Vitaminer er enten vannoppløselige eller fettløselige. Fettoppløselige vitaminer er brutt ned og lagret i fett inntil de blir brukt av kroppen. Vannløselige vitaminer oppløses i vann, beveger seg gjennom kroppen og passerer gjennom nyrene. Niacin er et vannløselig vitamin som også kan benyttes topisk ved å oppløse den, og ved å bruke den i en salve.

Hvordan å oppløse Niacin

En kjøpe ren niacin tabletter. Niacin finnes naturlig i matvarer, men å bruke det topically det må løses opp fra pille form. Å kjøpe høy kvalitet niacin besøke et helse mat eller vitamin butikken.

Knus niacin piller i en bolle. Bruk en muddling pinne eller et annet objekt med en flat kant for å knuse pillene. Hvis pillene er kapsler, skjære dem åpne og tømme gel i en bolle.

Fyll et glass med en spiseskje vann per niacin pille. Hell niacin i glasset og omrør den rundt i vannet til den er helt dissolved.This vil bryte ned niacin i en form som kan brukes for å lage en topisk salve.

Vann & Kjemiske reaksjoner i kroppen

Vann & Kjemiske reaksjoner i kroppen


Vann er en av de viktigste aspektene av menneskekroppen og står for de fleste av kroppens sammensetning. Vann er meget viktig på grunn av det store antall kjemiske reaksjoner hvor det spiller en rolle. Som et resultat, kan ikke drikke nok vann føre til en rekke helseproblemer.

Betydning

Enhver kjemisk reaksjon som forekommer i menneskekroppen skjer gjennom vann. Alle celler i menneskekroppen er dynket i vann. Næringsstoffer og oksygen transporteres i hele kroppen ved hjelp av vann og individuelle celler trenger vann for å bringe de næringsstoffer og oksygen inn i dem. Vann anvendes for å avkjøle legemet ned gjennom virkningen av transpirasjon. Vann smører ledd og indre organer, slik som øyeeplet.

Fordøyelse

Vann er nødvendig for de fleste stadier av nedbrytning. Spytt som begynner prosessen med fordøyelsen er delvis laget av vann, blandes med andre enzymer, i henhold til Chem Craft. Vann er brukt for å sikre at maten glir lett ned i spiserøret. De fordøyelsesenzymer som finnes i magesekken blir også gjort delvis ut av vannet.

Hydrolyse

Vann er nødvendig for å drive hydrolyse. Under hydrolyseprosessen blir vann separeres i hydrogen og hydroksylioner stoffer som reagerer med andre stoffer slik som sukrose for å danne fruktose og glukose.

Avfall

Vann er brukt av kroppen til å fjerne avfall, i henhold til Filtercon. Vann utføre den grunnleggende funksjon å bryte ned molekylene i kroppen, noe som er nødvendig for å skape nye molekyler, og å generere energi, ifølge Chem Craft. Avfallsprodukter oppløses i vann, noe som viser de avfallsprodukter til urea. Urea blir deretter evakuert fra kroppen gjennom blæren.

Elektrolytter

Elektrolytter er kjemikalier som blir funnet i løpet av fluider i kroppen, slik som natriumklorid og kalium, i henhold til Elmhurst University. Natriumklorid og kalium er de to kjemikalier som er mest behov for nervene å sende elektriske signaler. Mangel på vann fører til elektrolyttforstyrrelser, som kan ha en negativ effekt på nervefunksjon.

Advarsel

Mangel på vann kan føre til muskelsvakhet, forvirring og hallusinasjoner, ifølge Filtercon. Grunnen til at hjernen mister sin evne til å fungere når det er en mangel på vann er fordi vann anvendes i orden for elektriske signaler til å reise gjennom hjernen.

Næringsstoffer

Hardt vann inneholder et større antall mineraler enn bløtt vann, ifølge University of Nebraska-Lincoln. Noen av disse mineraler er kalsium og magnesium, som legemet faktisk kan absorbere.

Slik fjerner Tanniner Fra Vann i Canada

Slik fjerner Tanniner Fra Vann i Canada


Selv tanniner i vann kan smake dårlig og misfarge dine hvite klær, er det stor enighet om at de ikke er skadelig for helsen. De er vanligvis tilstede i brønnvann, og skriver seg fra nedbrytning av tre eller andre organiske stoffer. Boliger ligger nær gamle vekst trevirke kan ha den mest betydelig problem. I Canada er det ulike kommersielle behandlinger tilgjengelig, og lokale ressurser helse- og stats kan være til hjelp.

Bruksanvisning

Vannbehandling

De fleste mennesker blir klar over tanniner i deres vann på grunn av en brunlig farge, dårlig smak eller misfargede klær. Selv om dette kunne indikere tilstedeværelse av tanniner, kan de også indikere tilstedeværelse av andre forurensninger slik som jern eller svovel. Av denne grunn bør det første skrittet være å analysere din godt eller tapp water.This er allment tilgjengelig fra din lokale folkehelse laboratorium gratis. Hvis du er i tvil, ring din lokale helsemyndighet for korrekt prosedyre.

Hvis du bor i et urbant sentrum, bør du gjøre det sanitær avdeling klar over problemet; de kan være i stand til å hjelpe. Hvis du er i landlige omgivelser og på godt vann, vil du mest sannsynlig være på egen hånd, men å snakke med lokale myndigheter kan lokke fram noen råd eller hjelp.

Det er uenighet i bransjen om de beste metodene for behandling. Ikke alle er egnet for tanniner og noen metoder, slik som filtrering, kan bremse ned strømningshastigheten og trykket av vannet. Helse Canada anbefaler klorering filtrering, eller ozonation filtrering, siden filtrering alene vil ikke fjerne tanniner, vil heller ikke en standard kalkfilteret. Siden tanniner oppløses i vann må de først bli krystallisert ut, og deretter filtrert.

Avhengig av omfanget av problemet, og kilden til vannet ditt, kan ulike applikasjoner være hensiktsmessig. Hvis du bor i en enebolig, kan en liten filtrering enhet på ditt drikkevann eller vaskerom nok. Hvis du er i landlige omgivelser med et godt, kan det være lurt å installere et større system på din viktigste vannforsyning. I dette tilfelle er det sannsynlig at andre forurensninger vil være tilstede i brønnvann; bli guidet av din vannanalyse for å finne riktig behandling.

Tips og advarsler

  • Hvis det er et lokale huseiere forening, sjekk med dem for å se om naboer har det samme problemet. Kommer til din kommune som en gruppe kan være gunstig i å skaffe hjelp.
  • Ring by eller tettsted sanitær avdeling for å se om de er klar over et problem i området; De kan også ha kilder til vannbehandling som de anbefaler, eller en gruppe kjøpet kan være tilgjengelige ..
  • Ikke bli snakket til en større eller mer komplekst system enn nødvendig; tannin kan være en plage, men det er enighet om at det ikke er dangerous.Though noen kilder tyder på at de kan være en årsak til migrene, er tannin stede i te, vanligvis i større mengder enn du ville finne i vannet ditt.

Hvordan å behandle hodebunnen akne

Hodebunnen akne er en vanlig hudlidelse som rammer mange mennesker. Det er forårsaket på samme måte som akne i ansiktet, på brystet og ryggen. Akne er et resultat av for mye olje og død hud tetter porene. Dette fører til utbrudd av kviser, hudormer og andre hud utbrudd. Behandlingen for hodebunnen akne er litt annerledes enn behandling av ansikt akne, men prinsippene er de samme. Renslighet og man følger en diett vil bidra til å redusere og kvitte seg med hodebunnen akne.

Bruksanvisning

Exfoliate hodebunnen. Døde hudceller i hodebunnen også tette hårsekkene eller porer. Mens sjamponering kan fjerne mye av denne døde hudlaget, rengjøring av hodebunnen direkte kan også hjelpe. Det finnes kommersielle skalp scrubbere som forsiktig exfoliate hodebunnen. Du kan også bruke hjemmelaget hodebunnen rengjøringsmidler. Bruk aspirin som er laget av salicylsyre. La flere aspirins oppløses i en bolle med varmt vann. Deretter kan du bruke en gammel tannbørste til å sterkt skrubbe hver del av hodebunnen. Dette vil fjerne alle døde hudceller og rense porene.

Shampoo håret og hodebunnen ofte. Hodebunnen akne er et resultat av for mye olje på huden. Hormoner kan over stimulere olje glands på huden som overproduces sebum, naturlig olje. Noen mennesker har fett hår som et resultat av for mye olje. Hvis du lider av hodebunnen akne må du øke antall ganger du vasker håret hver uke. Velg en sjampo for din hårtype. Vær sikker på å skylle håret grundig for å fjerne alle spor av sjampo.

tilstand bare håret. Etter hvert sjampo du trenger for å pleie håret for å gjøre det overkommelig og å etterfylle olje som har blitt vasket bort. Men de med hodebunnen akne ikke trenger noen flere smøremidler på håret. Når condition håret ikke gni produktet inn i hodebunnen. Prøv å legge til conditioner om en tomme vekk fra hodebunnen. Skyll grundig slik at ingen rester.

Bruk en hjemmelaget skylling etter hver shampoo. Etter at du rengjør og tilstand håret, er et godt snerpende for hodebunnen en skyll laget av eple cider eddik. Tilsett noen gram av eddik til vann og hell gjennom håret. Denne asketiske syre gjenoppretter pH-balansen i håret, og også bidrar til å kutte ned på kviser.

Påfør akne medisiner for kviser. Når du finner en kvise på hodebunnen din, kan du bruke over-the-counter akne behandlinger som benzyl peroxide. Dette vil bidra til å tørke ut og behandle kvise.

Masser hodebunnen. En hodebunnsmassasje slapper deg, men det bidrar også til å løsne døde hudceller. En massasje øker også blodsirkulasjonen og bringer mer blod og næringsstoffer til hodebunnen.

Børst håret. Børsting håret og hodebunnen er forsiktig en annen metode for å løsne opp døde hudceller. Men hvis du har et pågående utbrudd av kviser i hodebunnen, ikke børste, fordi dette kan irritere kviser som kan føre til infeksjon.

Naturlige urter som inneholder salicylatforbindelser

Naturlige urter som inneholder salicylatforbindelser


Salicylater er vannløselige (det vil si at de oppløses i vann) forbindelser som har anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper. Salicylater forekommer naturlig i planter, men disse naturlige salisylater har blitt mindre vanlig brukt for smertelindring etter etableringen av acetylsalisylsyre, oftere kalt aspirin. Det er flere planter som ofte brukes i naturmedisin som inneholder salisylater.

Willow

Willow er en av de mest brukte urter som inneholder salisylater. Denne planten har vært brukt siden antikken for å avlaste feber, lavere betennelse og å bidra til å redusere smerte. Den hyppige bruken av selje planter for disse plager førte til opprettelsen av acetylsalisylsyre (aspirin). Mens bruk av willow har i stor grad blitt erstattet av bruk av aspirin, betyr selje ikke føre til magesmerter og blødninger at aspirin kan noen ganger føre.

Cottonwood

Cotton (Poplars), også kalt "Balsam i Gilead", har lenge vært brukt som et slimløsende for lungeproblemer, for å behandle laryngitt, og for å lette leddgikt og ømme muskler og ledd. Det bibelske begrepet "Balsam i Gilead" stammer fra medisinsk bruk av denne planten.

Mjødurt

Mjødurt, også kalt Spirea, er tradisjonelt brukt for magen klager. Det kan brukes som et antacid. Mjødurt te brukes også for reduksjon av feber, smerter, leddgikt og andre sykdommer som involverer hevelse eller mindre smerte. Dette anlegget er spesielt nyttig fordi, som selje, det unngår den vanlige magesmerter som kan komme fra overforbruk av aspirin.

Birch

Birch blad inneholder også salisylater og er ofte brukt i alternativ medisin for nyre og blære problemer, spesielt for å bryte opp nyrestein. Det er også brukt til å redusere betennelse i leddgikt og behandle mindre smerter og plager av influensa og forkjølelse.

Kjemikalier som brukes i en kjølepakke

Kalde omslag er instant hjelpemidler som bidrar til å redusere hevelse og betennelse som kommer fra vanlige skader som forstuinger eller muskel trekker. De er praktiske erstatninger for knust is poser. Idrettsutøvere bruker ofte kalde omslag for å behandle en skade. Enkelte kjemikalier i en kald pakke gjør denne enheten fungerer riktig når noen bruker den til en skade.

Ammoniumnitrat

Ammoniumnitrat er en kjemisk forbindelse tilsettes i kalde pakker sammen med vann. Hold to separate inntil noen slår eller bryter den kalde pack. Når dette skjer, ammoniumnitrat og vann blanding. Blandingen danner en endoterm reaksjon, og absorberer varme, men temperaturen begynner å falle raskt etter.

Salmiakk

Salmiakk er en annen kjemisk du finner i kalde omslag. Når ammonium-klorid oppløses i vann, fører det til omgivelsene til å bli kaldt. Derfor, når ammoniumklorid blandes med vann i en kuldepakning, posen blir kaldt, og temperaturen synker i løsning. En person kan føle den kalde energi fra pakningen når noen gjelder den til huden.

Rubbing Alcohol

Ifølge Education.com, kan du lage en hjemmelaget kald pakken ved hjelp av en plastfrysepose, vann og isopropanol. Tilsett vann og isopropanol i en pose i en 2: 1-forhold. Dobbel bag den for å hindre lekkasje. Sett posen i fryseren og vente på at vannet skal fryse. Vannet fryser, men rubbing alkohol vil ikke. Ta kald pakke ut og bruke den flytende delen på forstuet eller skadde området slik at det samsvarer med formen på kroppsdel.

Den beste flytende diett for Hypoglocemia

Kroppen din trenger en normal mengde blodsukker (glukose) for å fungere skikkelig. Når blodsukkeret synker under 70 mg / dL, en tilstand som kalles hypoglykemi kan forekomme. En rekke symptomer vanligvis følge: forvirring, synsforstyrrelser (dobbeltsyn eller tåkesyn), hjertebank, skjelving, uro, svetting og sult. I noen ekstreme tilfeller, kramper og bevisstløshet skje. Hypoglykemi er ikke en sykdom, men en indikasjon på et helseproblem, vanligvis knyttet til diabetes. For å gjenopprette normal blod sukker, er det viktig for kroppen å få glukose raskt.

Årsaker til hypoglykemi

Det er en rekke faktorer som kan forårsake hypoglykemi, spesielt vanlig blant diabetespasienter fra å ta for mye insulin eller andre diabetes medisiner. Ifølge Mayoclinic.com, "hypoglykemi og diabetes: Hvordan behandler lavt blodsukker," felles faktorer av hypoglykemi inkluderer ikke spiser nok, hopper over eller utsetter et måltid, økt fysisk aktivitet uten å spise nok eller alkoholforbruk.

Flytende diett for hypoglykemi

Hvis du mistenker at du har hypoglykemi, kontrollere blodsukkernivået å være sikker. Hvis det er tilfelle, er det viktig å få blodsukkeret opp raskt for å hindre den fra å dyppe farlig lavt. En flytende diett kan gi rask glukose fylling. Noen væsker inneholder glukose for å øke blodsukkernivået. Drikk 4oz. av fruktjuice. Hvis du ikke har juice, opt for 5 til 6 oz. av vanlig - ikke diett - brus. En teskje sukker eller gelé kan også gi rask glukose forsyning. Hvis du har en historie med hypoglycemic problemer, gjennomføre glukosetabletter da disse kan spises eller kan oppløses i vann for å gi glukose.

Ifølge University of Maryland Medical artikkelen "behandler lavt blodsukker," det er en enkel regel å forholde seg til hypoglykemi: den 15-15 regelen. Etter å ha drukket en væske som inneholder 15 g karbohydrater, vente 15 minutter for blodsukkernivået til å gå opp. Hvis den ikke gjør det, har en annen 15g karbohydrater, og vente i 15 minutter for å teste igjen.

Det er også lett flytende mat som du kan spise i mellom måltider for å holde blodsukkeret stabilt. Ifølge hypoglycemia.org, «Betydningen av indiviudalisere Hypoglykemi Diet," sikte på å spise seks små måltider eller tre viktigste måltider med sunn snacks mellom å holde blodsukkernivået innenfor en normal rekkevidde. Mellom måltidene, kan det være lurt å vurdere sunne flytende matvarer som lav-fett melk, lite sukker, lav-karbohydrat smoothies, grønnsaksjuice eller lav-fett grønnsaksupper.

Alkoholholdige drikker

Unngå alkoholholdige drikkevarer. Ifølge National Diabetes Information Clearinghouse artikkelen "Det jeg trenger å vite om å spise og Diabetes," alkohol kan forstyrre leverens evne til å heve blodsukker. Hypoglykemi relatert til overdreven drikking kan være alvorlige og noen ganger dødelig.

Hva er forskjellen mellom fett og vannoppløselige vitaminer?

Vitaminer er viktig for god helse og er svært vanlige i hel, naturlig mat og i befestede pakket mat. De to typer av vitaminer er fettløselige og vannløselige.

Betydning

Fettløselige vitaminer og vannløselige vitaminer behandles forskjellig av kroppen. Kjenner disse forskjellene kan bidra til å forhindre vitamin toksisitet.

Identifikasjon

Vannløselige vitaminer inneholder vitamin C, tiamin, riboflavin, biotin, folat, niacin, B12, B6 og pantotensyre. Fettløselige vitaminer inneholder vitamin A, E, D og K.

Funksjon

Fettløselige vitaminer løses opp i fett før de blir absorbert av kroppen, og overskytende beløp lagres i leveren. Vannløselige vitaminer oppløses i vann og er eliminert i urinen, så de må skiftes ut hver dag.

Advarsler

Ettersom fettløselige vitaminer lagres i kroppen, er det mulig å overdose på dem, og lider av bivirkninger.

Betraktninger

Siden vannløselige vitaminer oppløses i vann, mange er tapt under matlaging og oppbevaring av mat. Matvarer har en tendens til å holde på fettoppløselige vitaminer selv med matlaging, siden de ikke oppløses i vann.

Vitamin B12 animalske matvarer

Vitamin B12 animalske matvarer


Vitamin B12, også kjent som kobalamin, er et vannløselig vitamin som produseres av bakterier. Når dyr spiser mat som er rik på disse spesifikke bakterier deres kjøtt blir da en kilde til vitamin. Vitamin B12 er viktig i dannelsen og vedlikeholdet av røde blodceller og sentralnervesystemet. Det er også nødvendig for dannelsen av DNA. I tilfelle av de fleste vitaminer som oppløses i vann, det overskytende vitaminer gå ut av kroppen i urinen og kan ikke bli lagret for senere bruk. Imidlertid, i tilfelle av vitamin B12, er kroppen i stand til å lagre den i leveren. De beste kildene til vitamin B12 er animalske produkter. Vegetarianere kan få sin B12 fra meieriprodukter og egg.

Kjøtt

Siden B12 er lagret i leveren, er det ingen overraskelse at biff lever inneholder en høy mengde vitamin. Faktisk kan ett stykke biff leveren gi deg førtiåtte mikrogram vitamin B12, som er en heidundrende åtte hundre prosent av den daglige verdi. Men det er godt å ha et variert kosthold, og både fisk og skalldyr, samt kylling og annet fjærfe gi tilstrekkelig kilder til B12.

Egg

Matvarer som inneholder tjue prosent av den daglige verdi for vitamin B12 regnes som gode kilder til vitamin, mens matvarer som leverer mindre enn fem prosent av den daglige verdi anses som minimal kilder. En enkelt, stort egg kan gi opp til ti prosent av det anbefalte daglige verdien av B12.

Melk og meieriprodukter

Vitamin B12 finnes i melk, yoghurt og ost. En kopp vanlig yoghurt kan gi opp til tjuefem prosent av det daglige vitamin B12 krav. En kopp melk leverer femten prosent av den daglige verdi. Folk som følger en vegansk diett som utelukker alle animalske-baserte matvarer kan få sine B12-vitaminer fra ernæringsmessige gjær og kosttilskudd. Bakteriene som syntetiserer B12 er lagt til forsterkede matvarer, slik at veganere å få sine krav B12 fra ikke-animalske kilder.

Vitamin B12-mangel

Kilder til vitamin B12 som ikke kommer fra dyre-baserte matvarer anses dårlig og upålitelig. Siden de viktigste kildene til B12 er animalske produkter, de som er strenge veganere eller vegetarianere kan bli mangelfull hvis de ikke tar kosttilskudd. Vitamin B12-mangel kan føre til muskelsvakhet, anemi, tap av følelse i beina og problemer med balansen. Personer med organer kan ikke tilstrekkelig å gjøre bruk av eller absorbere vitamin kan også bli mangelfull og lider lignende problemer.

Foods og kaliumpermanganat

Foods og kaliumpermanganat


Kaliumpermanganat er et salt sammensatt kjent som KMn04 som benyttes for å oksydere vann, og rense mat. Høyrenset kaliumpermanganat kan ha noen helse og velvære - fra oppklaring vanlige hudlidelser å fjerne skadelige sprøytemidler og bakterier i ferske matvarer. Imidlertid kan sine uorganiske egenskaper være svært skadelig for en persons helse og giftig i matvarer hvis det brukes feil.

Sammensetning

Kaliumpermanganat består av et molekyl inneholdende en kaliumatom, en mangan atom og fire oksygenatomer. Dets salt-lignende komposisjon stammer fra kombinasjonen av kalium og manganate, som oppløses i vann, noe som resulterer i en lys fiolett løsning. Denne løsningen også er kjent som Condy største krystaller eller pottaske permanganat.

Kaliumpermanganat Bruker i Water

Denne forbindelsen er hovedsakelig brukt av kommunale myndigheter til å rense og forbedre kvaliteten på offentlig drikkevann. Bruken av kaliumpermanganat nøytraliserer lukt, oksiderer bakterier og eliminerer avfall produksjon som drikkevannsreservoar kan inneholde. Kaliumpermanganat har vært kjent for å kontrollere befolkningen nivåer av bløtdyr og andre invasive arter som gjennomsyrer disse vannmagasinene.

Effekter av kaliumpermanganat på Foods

Rense form av kaliumpermanganat er blitt kjent for å redusere mugg og bevare rå grønnsaker og frukt når det brukes som oksydasjonsmiddel-løsning. The United States Pharmacopeia godkjenner høyrenset kaliumpermanganat, til 0,1 prosent, for å sterilisere grønnsaker og frukt ved eliminering av etylengass og bakterier fra matvarer, noe som kan hindre dem fra å danne formen, og kan bidra til å bevare friskheten i lengre tidsperioder.

Effekter av kaliumpermanganat i Fish

Det er noen tilfeller av akvatisk toksisitet av kaliumpermanganat i fisk, men bare hvis de brukes i høye doser. Med riktig dosering og rensing, er kaliumpermanganat trygt av USA Pharmacopeia. Det heller ikke forurense fisk med skadelige kjemikalier eller påvirke smaken av fisken. Bruken av kaliumpermanganat er nyttig i å rense vannet hvor fisken befinner seg, gjør det renere og mindre forurenset fordi det oksiderer og oppløser organisk materiale og avfall.

Kaliumpermanganat og vegetasjon

Kaliumpermanganat ikke bare brukes til å rense offentlig drikkevann, men dens oksidasjon egenskaper kan vaske av vegetasjon etter at den har kommet i kontakt med skadelige plantevernmidler. Toksisk slam, som er kjent til å vokse i og rundt vegetasjon, kan skape bakterier i næringsmidler. Kaliumpermanganat, når det brukes i trygge nivåer, kan drepe av giftig slam, rense grønnsaker og gjøre dem trygge å spise.

Kaliumpermanganat helsemessige farene

Pure kaliumpermanganat er svært giftig for mennesker. Hvis fordøyd, kan dens kjemiske egenskaper føre til døden; hvis de utsettes for huden, kan det forårsake forbrenninger. Kaliumpermanganat bør ikke utsettes for ild, som det kan antennes. Sikkerhetsmessige forholdsregler må tas når de utsettes for krystallformen av kaliumpermanganat. Bearbeider eller inhalering sin krystallform kan føre til lungeskade, samt magesmerter, kvalme og bevisstløshet.

Utvannet kaliumpermanganat er nyttig for en rekke bruksområder og er trygt å bruke på mat.

Matvarer med uløselig fiber

Matvarer med uløselig fiber


Fiber, en kompleks karbohydrat som finnes i planter, ikke fordøye i kroppen vår, og derfor bidrar ingen kalorier til våre dietter. Løselig fiber oppløses i vann. Uløselig fiber ikke. Men mat med uløselig fiber gir viktige fordeler, blant annet forebygging av forstoppelse, hemorroider og divertikulitt. Konsumere tilstrekkelig vann for å gi fordelene uten fordøyelsesforstyrrelser. The Fat Free Kitchen gir en liste over matvarer rike på uløselig fiber.

Bran

Hvetekli og havrekli har mest uløselige fiber. Vi finner ofte kli i bakevarer, som muffins, og i korn. Bran muffins er deilig og gjennomsnittlig fire gram fiber i hver. Ifølge Harvard University Health Services "Fiber innhold i matvarer i vanlige porsjoner", en halv kopp hvetekli inneholder 11,3 gram uløselig fiber.

Beans

Bønner er gode kilder til uløselige fiber, for det meste funnet i skins. Kokte kidneybønner er de beste bønne kilder med fire gram per halv kopp. Lima bønner inneholder bare litt over ett gram av uløselig fiber og pinto bønner gir mindre enn ett gram, selv om de er både rik på løselig fiber.

Brød og korn

Hele korn brød, rug wafere og popcorn alle gi minst to gram uløselig fiber per servering. I kontrast, hvit ris, brun ris har noen uløselig fiber, og hvitt brød inneholder bare en halv gram. Hvete brød uten kli eller skroget inneholder ingen.

Kakaopulver

Naturlige kakaopulver gir en god kilde for uoppløselige fibre. Melkesjokolade kvalifiserer ikke. Imidlertid er naturlig kakaopulver ofte brukt i smakstilsetninger og baking.

Popcorn

Denne populære snack kan ha mange helsemessige fordeler hvis du lar av salt og smør. Det er en god kilde for uoppløselige fibre.

Nøtter og frø

Peanøtter, cashewnøtter, mandler og valnøtter er høy i uløselig fiber. Nøtter inneholder også mange andre viktige næringsstoffer. Andre gode kilder inkluderer gresskarfrø og solsikkefrø.

Grønnsaker

De fleste grønnsaker, inkludert poteter, brokkoli, mais og squash inneholder uløselig fiber. Erter og pastinakk inneholder mest. En servering av erter gir tre gram og en halv kopp kokt pastinakk gir fire gram. Mange andre grønnsaker gir et gram eller mer.

Frukt

Bjørnebær inneholder mest uløselige fiber i frukt, på tre gram per porsjon. Epler, pærer, plommer og jordbær alle gi minst ett gram. Skinnene gi uløselig fiber i epler. Ifølge University of Illinois Extension, "Epler og mer", kjøttet like under huden inneholder mesteparten av vitamin C i frukt. Aprikoser, bananer, kirsebær og appelsiner har mindre enn ett gram per porsjon.

Hva er urent benzosyre?

Benzosyre i sin urene form kalles urene benzosyre. Dannelsen av benzosyre finner sted på grunn av oksydasjon av toluen. Prosessen med oksydasjon må utføres i den flytende fase av forbindelsen, og er bare mulig i nærvær av en katalysator. De urenheter som er tilstede i den nydannede benzen i denne prosessen er på grunn av fenyl og benzyl-forbindelser som alvorlig påvirker produktet. Disse urenheter må også aminoforbindelser som er tilstede i en større grad i uren benzen.

Urenheter i Benzen

De urenheter som finnes i nydannede benzen påvirke den til en ganske stor grad på grunn av tilstedeværelsen av hydrogenholdig forbindelser. Disse urenheter må fjernes for å slippe løs den fulle egenskapene til benzosyre. Uren benzosyre blir brukt som den mest vanlige mat konserveringsmiddel. Vi kan naturligvis finne forbindelsen i planter og visse dyr.

Utarbeidelse av Impure Benzen

Den beste måten for fremstilling av uren benzen er ved oksidasjon. Denne prosessen involverer oksydasjonen av flytende toluen, noe som kan oppnås ved omsetning av metan med benzen. Toluen, ved sin flytende tilstand, undergår oksidasjon i nærvær av en katalysator slik som kobolt. Katalysatoren fjernes et molekyl av vann fra et molekyl av toluen. Dette kan også betraktes som en prosess som involverer både oksidasjon og dehydrering.

Egenskaper av benzosyre

Den generelle vitenskapelig formel av benzosyre er C6H5COOH. Det er en svak syre. Denne syren virker som et konserveringsmiddel for mat. Benzosyre finner bruk som et konserveringsmiddel, selv i sin urene form. Når renset, kan den brukes som en forbindelse for syntese av mange andre organiske forbindelser. Selv om forbindelsen er solid som en krystall, nærværet av urenheter i det flytende løsning inneholdende forbindelsen. Den har en spesiell lukt. Det smelter ved høy temperatur.

Rensing av Impure benzosyre

Uren benzosyre er svært oppløselig i varmt vann, men sjelden oppløselige i kaldt vann. Dens rensing ikke nødvendigvis krever mye forberedelse. En prosess er krystallisering, men syntese av uren benzosyre krever krystallisering gjentatte ganger. Fordi organiske forbindelser ikke nødvendigvis oppløses i vann, er krystalliseringsprosessen den mest passende en. Det finnes andre fremgangsmåter for rensing av forbindelsen, slik som hydrolyse, som angår å oppløse nevnte forbindelse i vann i nærvær av en katalysator.

Utbredt bruk av benzosyre

Uren benzosyre, i sin rensede form, har mange medisinske anvendelser. Det er brukt ved fremstilling av plantevernmidler. Den tjener som utgangsmateriale for fremstilling av syntetiske forbindelser som for eksempel nylon. Ikke desto mindre er den fremste bruk av forbindelsen i konservering av mat. Uren benzosyre, sammen med dets saltforbindelser, hindrer vekst av mikroorganismer som sopp, bakterier og gjær. Benzosyre forhindrer maten fra å danne disse mikroorganismer i en lang periode.

Grovfôr i kosten

Grovfôr i kosten


Grovfôr, eller fiber, er det stoffet som hjelper våre tarmer fungere optimalt ved å bidra til vanlig evakuering. Ifølge Brown.edu, når du mangler grovfôr i kostholdet ditt du kan lide av forstoppelse, divertikulitt og hemoroider. Divertikulitt forårsaker betennelse i tykktarmen og blir forverret av mangel på fibrøs mat som hjelper eliminering. Hemorroider er interne eller eksterne hovne, betente vener forårsaket av overdreven straining under tarm øyeblikk. De kan være relatert til mangel på fiber rik mat. Legge grovfôr til kosthold vil hjelpe deg å opprettholde en sunnere tarmen og økt generell helse.

Betydning

Grovfôr er et begrep som brukes til å beskrive fiber, den essensielle kosttilskudd ingrediens for tarmen og fordøyelseskanal helse. Det består av matvarer som er plantebasert og fungerer som en bulking agent for å holde avføringen regelmessig og redusere forstoppelse. Ifølge Mayo Clinic, passerer fiber gjennom magen, tynntarmen og tykktarmen relativt ufordøyd. De to typer grovfôr nødvendige for fordøyelsen helse er løselig og uløselig.

Løselig fiber

Løselig fiber oppløses i vann og kan finnes i mange frukter, korn, bær og bønner. Ifølge Medline Plus, en publikasjon fra The National Library of Medicine, kan løselig fiber bidra til å forhindre hjertesykdom ved å senke kolesterolet. Tilsvarende basert på funn av Food and Drug Administration, bestander som er lav i fett og høy i fiber og plante matinntak tendens til å ha en lavere risiko for hjerte-og karsykdommer. Ifølge American Heart Association, havre er høyere i løselig fiber enn andre kornsorter. The Association anbefaler å spise eple papirmasse, erter, sitrus, bønner, jordbær, havregryn, psyllium og ris for å øke løselig grovfôrinntaket.

Uløselig fiber

Grovfôr i form av uløselig fiber kan gjøre deg til å føle fyldigere raskere, slik at du er mindre sannsynlig å overspise. Dette kan føre til en reduksjon i risiko for fedme, og bidra til optimal kardiovaskulær helse. Fordi uløselig fiber øker krakk bulk, kan det lindre forstoppelse ved å hjelpe flytte matvarer lettere gjennom tarmen. Matvarer som hvetekli, rosenkål, kål, blomkål, nøtter og de fleste korn og hele hvete brød inneholder høye nivåer av uløselig fiber.

Anbefalinger

Kosten retningslinjer fra Colorado State University fra 2010 anbefales å spise 14 g fiber for hver 1000 kalorier forbrukes. Prøv å legge til nøtter til en salat eller spise rå grønnsaker hele dagen for å øke fiber inntaket. Grønnsaker og frukt juice inneholder litt fiber, men se opp for tilsatt sukker og natrium lagt til noen av disse drikkene. The American Heart Association anbefaler å spise seks til åtte porsjoner med korn og åtte til 10 av grønnsaker og frukt daglig for en sunn tarm. Fiber inntaket bør falle i området 25 til 35 g daglig for en sunn diett.

Betraktninger

Merking av matvarer kan være i strid med hva de faktisk inneholder, slik at du kanskje ikke får så mye fiber som du tror du er. Å ærlig hevder at de senker kolesterolet, må matvarer inneholder minst 0,6 g løselig fiber i henhold til Colorado State University. Se etter matvarer som inneholder mer enn 5 g per porsjon for en god høy-fiber innhold. Hvor som helst 2,5 til 4,9 g per porsjon er en god kilde for fiber og minst 2,5 g er en moderat mengde. Å spise rå frukt og grønnsaker og unngå bearbeidet mat vil bidra til å sikre at du får anbefalt grovfôr mengder i kosten.

Hva kjennetegner karbohydrater?

Hva kjennetegner karbohydrater?


Karbohydrater omfatter typisk en stor mengde av en persons diett. Karbohydrater er funnet i en rekke matvarer, inkludert frukt, brød, poteter og pasta. Karbohydrater er kjent for å øke en persons energi, noe som er grunnen til at idrettsutøvere konsumere store mengder karbohydrat-rik mat før de konkurrerer. For å vite mer om karbohydrater, er det nyttig å ta en titt på sine egenskaper.

Fiber

Ifølge University of Tennessee at Chattanooga, er fiber et karakteristisk for karbohydrater. Fiber ikke er fordøyelig av mennesker og de fleste fibre er i form av karbohydrater. Fiber er enten løselig eller uløselig. Oppløselige fibre oppløses i vann og danner en viskøs oppløsning, mens uløselig fiber ikke oppløses og opptar tarmen. Løselig fiber inneholder vanligvis pektiner, tannkjøtt og planteslim og uløselig fiber finnes i lignin og cellulose.

Enkle sukkerarter

Enkle sukkere er en annen karakteristikk av karbohydrater. Også kalt monosakkarider, enkle sukkerarter omfatter fruktose, glukose og galaktose. Fruktose er ofte funnet i frukt, mens galaktose er funnet i melk. Begge blir omdannet til glukose i leveren. Glukose er kroppens energikilde. Når enkle sukkerarter er dannet sammen, blir de disakkarider. Laktose, maltose og sukrose er eksempler på disakkarider. Maltose er vanligvis funnet i korn, mens sukrose kan lagres i frukt og grønnsaker og laktose i melk.

Komplekse karbohydrater

Karbohydrater også kjennetegnes ved tilstedeværelse av komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater er sammensatt av kjeder av sukker knyttet sammen. Amylose er en vanlig sukker som finnes i komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydratkjedene har filialer på dem også, noe tregere fordøyelse. Hvis komplekse karbohydratkjedene er hydrolysert og produserer kjeder som er mellom to og 10 enheter lang, er de omtalt som oligosakkarider. Hvis 11 eller flere enheter blir produsert, blir kjede kalt et polysakkarid.

12 Hour Cure for gjær infeksjoner

12 Hour Cure for gjær infeksjoner


Gjær infeksjoner, også kjent som candida, er når pH i vagina blir høyere eller lavere enn vanlig, og gjær produksjons multipliserer. Konsistensen av utslippet i vagina kan ligne på cottage cheese, og du kan føle indre smerte eller kløe. Fordi gjær infeksjoner er så ubehagelig, herding dem så fort som mulig er avgjørende. Det er en 12-timers gjær infeksjon kur heftet tilgjengelig for kjøp på nettet, og selv om denne vaksinen ikke er godkjent av FDA, kan du oppleve noen lettelse ved å prøve lege-anbefalte metoder som er gjort tilgjengelig i dette heftet.

12-timers Cure Booklet

En 12-timers gjær infeksjon kur heftet har blitt populært på nettet (se referanser). Hvis du betaler en engangsavgift, er du i stand til å vise informasjon om hvordan å kurere en gjær infeksjon i 12 timer. Om informasjonen i dette heftet kan faktisk kurere en gjær infeksjon i 12 timer er ikke godkjent av FDA. Dette heftet inneholder ikke noe informasjon som ikke er offentlig anbefalt av leger i flere tiår, blant annet å drikke mye vann, spise og bruke yoghurt internt, og tar acidophilus kosttilskudd muntlig og internt.

Yoghurt

Som anbefalt i 12-timers gjær infeksjon kur heftet, dyppe en tampong i vanlig, nedkjølt yoghurt. Plasser tampong i skjeden ved hjelp av fingertuppene og la tampongen inn i flere timer før du fjerner. Gjenta yoghurt tampong innsetting tre ganger i løpet av de neste 12 timene. Spis to kopper vanlig yoghurt i løpet av de neste 12 timene og drikk rikelig med vann for å skylle ut giftstoffer i kroppen din. Yoghurt inneholder aktive kulturer som vil virke til å motvirke den gjærproduksjon i vagina.

Acidophilus

Acidophilus kommer i caplets som kan oppløses i vann, under tungen, svelget eller brukt internt i skjeden. Du kan kjøpe acidophilus på ditt lokale apotek eller helsekostbutikk. Kjøp acidophilus som inneholder 1-2 milliarder CFU, som står for "kolonidannende enhet." Ta to caplets en dag med et fullt glass vann, deretter plassere to caplets internt i skjeden med fingrene. Den caplet vil oppløse og de kulturer som er tilstede i acidophilus vil kjempe gjæren danner i vagina.