Digidexo.com

basalcellekreft i skallen

Basalcellekreft Behandling

Basalcellekreft er den vanligste av alle krefttilfeller. Ifølge American Association of Family Physicians (aafp), bør allmennleger forvente å diagnostisere seks eller syv tilfeller per år i gjennomsnitt. Den vanligste årsaken til disse hudkreft er overeksponering for ultrafiolett (UV) stråler fra solen. Behandling av kreft blir vanligvis utført i en av de metoder som er beskrevet nedenfor.

Eksisjon

En eksisjon er kirurgisk fjerning av hudkreft. I motsetning til en biopsi, som kan tas først å bestemme en kreftdiagnose, er en eksisjon fullstendig fjerning av tumoren, og er noen ganger kalt en tumorectomy. Ofte er noen av de friske vevet rundt kreften er fjernet. En beskjæring for hudkreft krever en lokalbedøvelse og gir en kur i 95 prosent av pasientene.

Utskrapning og electrodesiccation

I denne formen for hudkreft kirurgi, er en curette brukes til å fjerne vev ved skraping eller scooping. Instrumentet kan også anvendes for å oppnå en biopsi for å bestemme typen av tumor. Ved hjelp av electrodesiccation, en prosedyre som innebærer bruk av en høyfrekvent strøm for å ødelegge vev ved dehydrering, og deretter følger opp fjerning av kreftvev.

Denne typen prosedyren er utført for mer enn 50 år. En studie publisert på National Institutes of Health nettsted viser at det var en 98 prosent kur rate i en 1954 studie ved hjelp utskrapning fulgt av elektrotermisk ødeleggelse av basal carcinoma vev. Den tiden brukes teknologien er en forbedring på disse metodene.

Cryosurgery

Cryosurgery er bruken av ekstremt lave temperaturer for å ødelegge unormale eller sykt vev. I tilfelle av basalcellekarsinom, er kryokirurgi anvendes for å fjerne den frosne lesjon. Flytende nitrogen blir typisk brukt til å fryse vevet på deres cellenivå. Det er en vanlig praksis på grunn av forekomster av lave bivirkninger og effektivitet.

Efudex

Efudex (generelt kalt Fluorouracil) er en aktuell behandling for basalcellekarsinom vanlig å behandle områder berørt av karsinom som er upraktisk å få på med kirurgiske metoder. Lesjoner i nærheten av øyne, nese eller lepper er kandidater for denne medisinen. Fluorouracil er tilgjengelig i fløte og løsningsformer. Anvendelsen av medisiner vil føre til at huden til å slå unormalt rød, blemme og skrelle, ifølge Drugs.com. En lesjon vil danne på nettstedet og kreftceller vil dø før ny hud dannes. For basalcellekarsinom, bør bare fem prosent styrke Efudex brukes.

Chin Smerter under trening

Chin Smerter under trening


Chin smerter under trening kan være direkte, som betyr smerte stammer og er forårsaket av faktorer høyre ved eller i nærheten av området og kilde til smerte. Haken er også en av de beste varslingssystemer at noe ikke er riktig et annet sted i kroppen. Haken selv er indirekte involvert. Et eksempel på direkte smerte ville være en skade fra et slag til haken som ikke har grodd. Smerte er fraværende inntil anstrengelse, når økt hjerte og sirkulasjon aktivitet inflames skade området. Det eneste rette er å forbli årvåkne samtidig gi mer tid til å leges. Se en lege hvis helbredelsesprosessen er for lang.

Abscess

Chin smerter ved anstrengelse kan være et tidlig signal om at en infeksjon eller abscess utvikler. En infisert tann depositspus utstråler smerte til haken og ofte oppover til nasal området. Likeledes er en cyste en liten sac av væske som kan fylle og tømme, forårsaker utstrålende smerter i hele ansiktet, halsen og haken området. Når cyste blir betent i tidlig stadium, øker øvelse følsomheten, så haken smerte kan være relatert til denne faktoren. Hjem middel er ikke tilrådelig; en tannlege eller lege bør se hvis smertene vedvarer.

Bruksisme

Bruxism er den medisinske termen for sliping av tennene mens du sover. Forskning viser årsakene til bruxism å være stress, angst, uløste problemer og problemer, som frykt og sinne.

Bruxism kan føre til tann tap og kjeveproblemer som, forvridning, hevelse og klikke. Smerter i haken under trening er direkte knyttet til løse tenner og brukket tenner eller fyllinger. Andre smerte årsaker er sliten, ømme muskler rundt haken området, kjeve smerter og hodepine.

Direkte smerte

Haken er klart et område på kroppen uten mye kjøtt i de fleste tilfeller, noe som resulterer i alvorlige knusing av både ben og vev når de treffes. Lenge etter det ytre helbredelse ser ut til å være komplett, kan haken smerter fra underliggende skaden være smertefullt med trening eller anstrengelse. Også blod fra en skade på haken har en tendens til å samle i haken området i løpet av helbredelsesprosessen og kan være smertefullt med bankende og øm å ta på.

Indirekte Pain

Skjoldbruskkjertelen ligger mot forsiden av halsen i området liggende kjeven. En mangel på tilstrekkelige mengder jod kan føre til denne kjertel for å bli sår, og haken smerte ved anstrengelse er ett av symptomene, sammen med svakhet og tretthet. Kjeveledd forbinder kjeven til skallen; den er laget av ben, muskler og nerver med en på hver side av ansiktet like under øret. TMJ syndrom kan være smertefullt med alle typer kjeve bevegelse og kan være mer uttalt i haken når du trener eller tygging.

Kreft

Basalcellekreft er en form for hudkreft som primært danner i hodet eller nakken. Utviklingen begynner med en liten voksaktig bump i haken, ofte smertefri, men vanligvis på minst sår. Sårhet kan vedvare i uker eller måneder, og vil bli økt som anstrengelse og puls renteøkning. Klumpen utvikler seg til en knute, ofte misfarget og igjen sår og smertefull, og hvis den blir forstyrret kan blø. En klump, nodule eller bankende ved anstrengelse bør sjekkes umiddelbart fordi hudkreft er en av de mest aggressive og dødelige typer.

Betyr Tongue stakk skje med trigeminusnevralgi?

Trigeminusnevralgi er en svært smertefull kronisk tilstand som rammer trigeminal nerve, som er ansvarlig for å gi følelse i ansiktet, hodebunnen og munnhulen. Også kjent som tic douloureux, det er ofte forårsaket av blodkar komprimere nerve eller degenerative forandringer i nerve kappe (myelin). Selv om trigeminusnevralgi produserer flere symptomer, er tungen stakk ikke vanligvis angitt blant dem.

Fakta

Den trigeminus er klassifisert som et kranienerve, og det stammer på basis av skallen. Fra denne basen, danner det øvre, nedre og midtre grener som strekker seg til ulike deler av ansiktet og hodet. Pasienter med trigeminusnevralgi kan oppleve symptomer langs linjen av en eller flere av nerve grener.

Trigeminusnevralgi Symptomer

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, det viktigste symptomet på trigeminusnevralgi er en plutselig, stikkende smerte som vanligvis skjer på bare én side av kinnet eller kjeve. Noen individer kan også oppleve smerter som vises på begge sider av ansiktet, men ikke samtidig. Typiske angrep vare i mer enn noen få sekunder, men de kan gjenta i rask rekkefølge. Avhengig av den enkelte, kan gjentatte angrep fortsette i flere dager, eller så lenge som uker eller måneder. I noen tilfeller er angrep av trigeminusnevralgi innledes med nummenhet eller prikking i huden ledsaget av en konstant verke.

Tongue Symptomer

Selv om angrep av trigeminusnevralgi kan påvirke leppene, tannkjøttet eller tennene, er virkninger som tungen stakk ikke funnet blant lidelse effekter. Angrep kan forekomme, men under vanlige dagligdagse handlinger, som å snakke, tygge, drikking, barbering, bruk sminke eller pusse tennene.

Diagnostisering trigeminusnevralgi

Trigeminusnevralgi oftest slår individer forbi en alder av 50 år, og det rammer kvinner oftere enn menn. Leger vanligvis diagnostisere sykdommen gjennom en kombinasjon av en fysisk undersøkelse, gransking av pasientsymptomer, omfattende pasientens historie og fullstendig nevrologisk undersøkelse. Pasienter med ansikts smerte symptomer kan også få en magnetisk resonans imaging (MRI) skanner designet for å oppdage eventuelle inntrenging på trigeminusnerven sin vei.

Diagnostisering andre ansikts Disorders

Flere lidelser og fysiske forhold har egenskaper som ligner på trigeminal neuralgi, og feildiagnose er en konstant mulighet. Lidelser som forårsaker lignende smerter symptomer inkluderer cluster hodepine og postherpetisk nevralgi, som kan vises i kjølvannet av en herpes utbrudd. Forhold som kan etterligne symptomer på trigeminusnevralgi inkluderer hjerneslag, multippel sklerose, svulster og direkte ansikts traumer. Liknende symptomer kan også dukke opp i kjølvannet av sinus eller oral kirurgi.

Hodeskade & Coma Recovery

Hodetraume er noen skade i hodet. Resultatene kan variere fra en mindre bump til koma. Mens komplikasjoner og unntakene er alltid mulig, er full utvinning fra både ofte forventet og oppnåelig.

Årsaker

Hodeskade kan være forårsaket av en hit til hodet, høst, sports-relaterte skader, slåss, eller trafikkulykke. En koma kan også resultere fra de nevnte hendelser så vel som fra en overdose, hjerneinfeksjon eller tumor, eller noe som fører til en mangel på oksygen for å nå hjernen i en lang periode.

Betydning

De fleste hodeskader og traumer er mindre på grunn av den harde beskyttelsen som skallen. Comas er alltid alvorlig fordi hjernen er igjen fungerer på sitt laveste nivå.

Effekter

Hodeskade kan føre til alvorlig hjerneskade eller koma. Selv om ingen synlige tegn på skade kan være til stede, kan indre skader resultere i langvarig og irreversibel hjerneskade og / eller koma.

Time Frame

Symptomer fra en hodeskade kan bli forsinket. Den skadde bør overvåkes nøye for de første 24 timene. Recovery fra mange hodeskade skader krever ingen behandling. En koma krever sykehusinnleggelse, forsiktig lege overvåking, og vanligvis varer i et par uker. Noen tåle årevis.

Betraktninger

Hodeskade utvinning kan være rask med få symptomer. Hodepine, kvalme, syns og talevansker og mangel på konsentrasjon kan være belastende for en kort tid. Når en person våkner fra koma, han / hun vil være desorientert, forvirret, og treg. Fysiske og ergoterapi kan være nødvendig.

Forebygging / løsning

På seg bilbelte og hjelm, blir klar over omgivelsene, og få hjelp raskt til en skadet person kan hindre hodeskader og traumer.

Er Vertigo farlig?

Er Vertigo farlig?


Vertigo er en følelse av å spinne at noen ganger er ledsaget av kvalme og oppkast. Det finnes to typer vertigo: perifere, med opprinnelse i det indre øret, og sentralt, med opprinnelse i hjernen selv. Vertigo kan være farlig, avhengig av når det skjer og hva som forårsaker det.

Multippel sklerose

Svimmelhet er et symptom av multippel sklerose, og i slike tilfeller er resultatet av kranial-nerveskade eller lesjoner i hjernen.

Tumor

En svulst trykke på en nerve kan forårsake perifer vertigo. Disse svulstene vanligvis ikke er ondartet.

Hodeskade

I tilfeller av lukket hodeskade, når noens hode er truffet uten oppsprekking skallen, er svimmelhet et tegn på at det kan være en alvorlig skade.

Høyder

Fordi du kan miste balansen, og kan ikke være i stand til å se ordentlig, mens du er høyt oppe på en stige eller på et tak er et angrep av vertigo en fare.

Kjøring

Et angrep av svimmelhet mens du kjører kan være dødelig. Finn et sted å parkere eller trekke ut til siden av veien ved første tegn på et angrep.

Behandling

Snakk med legen din for å finne årsaken til din svimmelhet. Behandlinger er tilgjengelig for mange av de forhold som forårsaker den.

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom


Sjansen er at du har hatt utallige hodepine i din levetid. Dessverre, hodepine florerer i vår kultur. Om lag 90 prosent av alle voksne har opplevd, eller vil oppleve, en spenningshodepine, som er klassifisert som en primær hodepine, sammen med migrene, cluster hodepine og større occipital nervesmerter syndrom. Sekundære hodepine oppstå fra andre sykdommer, slik som hjernetumorer og hjerneslag. Den tredje kategorien omfatter ansikts smerter og andre typer hodepine smerte. Denne tre-lags system for å snakke om hodepine ble utviklet i 2007 av International Headache Society, melder MedicineNet.com.

Betydning

Selv om det ikke er et begrep som folk er vant til, er nervesmerter syndrom en ganske hyppig årsak til hodepine smerte. Det bør bemerkes at occipital nevralgi syndrom, en primær årsak til hodepine kan også falle inn under den sekundære kategorien hodepine, spesielt når tumor, blødning eller osteoartritt oppstå.

Funksjoner

Syndromet har fått navnet sitt fra de berørte spinalnerver. Jo større occipital nerver - to nervesammenkoblinger - befinner seg i regionen i det andre og tredje ryggvirvler i nakken. Smerten mennesker opplever er filt bak øynene, og spesielt i nakken, flytte til fronten, bak og på sidene av hodet. Mange tilfeller av større occipital nervesmerter syndrom kan være skylden på nakkemusklene som er kronisk kontrahert, men andre kilder har vært fant.

Årsaker og symptomer

Blant de tallrike årsaker til neuralgi syndrom er viral infeksjon, inflammasjon av blodkar, diabetes, gikt, svulster som påvirker det andre og tredje virvler, cervical disk sykdom og komprimering av de større eller mindre occipitale nerver eller andre og tredje vertebrale nerverøtter degenerasjon.

Smerten av større occipital nervesmerter syndrom er ikke ulikt det av en migrene eller cluster hodepine mennesker opplever en smerte som både brenner og banker og kommer og går. Basen av skallen og på siden av hodebunnen blir påvirket for en stor del. Det er noen ganger skalp ømhet ved palpasjon.

Diagnose

Målrettet nevralgi syndrom kan være vanskelig i beste fall, gitt alle typer hodepine smerte en person kan oppleve, sier NeurosurgeryToday.org. Din lege vil bestille diagnostiske tester, men ikke før du utfører en fysisk eksamen og få en medisinsk historie. Uvanlig funn kan be din lege for å teste videre. Magnetic resonance imaging (MRI) og CT scan (CT) er verdifulle verktøy i diagnostisering nervesmerter syndrom, som de gir et klart bilde av de større occipital nerver og grensesnittet med ryggmargen og kanalen.

Behandling

Nonsurgical behandling av valg tjene til å døyve eller drepe smerte. Blant disse er anvendelsen av varme samt fysioterapi og massasje. Muskelavslappende og betennelsesdempende legemidler er ofte nyttig. Blokkerer nervene med steroider er en mer invasiv tilnærming som ikke anbefales for langsiktig lettelse.

Når alt annet svikter, er kirurgi et alternativ. Mikrovaskulær dekompresjon kirurgisk eksponerer de berørte nerver slik at de kan flyttes bort fra regionen av komprimering. Occipital nerve stimulering feeds elektriske impulser til occipital nerver, blokkerer smerte meldinger.

Typer Memory Loss

Typer Memory Loss


MayoClinic.com bruker hukommelsestap som en omfattende begrep for hukommelsestap. Hukommelsestap kan være midlertidig, et resultat av skade på hjernen, et symptom på en psykisk helsetilstand eller et resultat av en sykdom. Hjernerystelser er den vanligste typen av hukommelsestap, og Alzheimers sykdom står for 34 prosent av Medicare totale utgifter. Hukommelsestap forbedrer vanligvis med hvile og avslapning. Hukommelsestap grunn av depresjon eller schizofreni blir bedre med medisiner.

Hjernerystelser

Hjernerystelse er vanligvis en kort hukommelsestap etter en ulykke eller skade. Hukommelsestap --- hukommelsestap --- er vanligvis i opptil to uker før og under en ulykke eller skade. En tredjedel av pasienter med hjernerystelser lider hodepine, føler deg svimmel eller irritabel og kan ikke konsentrere seg, men symptomene vanligvis forsvinne med hvile og avslapning. Organisk hjernesyndrom er en kortsiktig hukommelsestap som måtte skyldes ulykke eller skade, og det tar lengre tid å avta enn hjernerystelser. Øvelser, lesing, kryssord og andre stimulerende aktiviteter hastighet utvinning fra en organisk hjernesyndrom.

Den Shipley levende Institute forvalter en rask test av ordforråd for å beregne etterretning før en skade eller utbruddet av en sykdom. Deretter Shipley Institute test del to er abstraksjoner og puslespill gi et estimat av nåværende intelligens eller funksjon. Før intelligens i forhold til etter etterretning anslår graden av tap eller underskudd.

Mental Disorders

Memory er en utøvende funksjon, som inkluderer muligheten til å fullføre oppgaver, ta beslutninger og å planlegge og organisere tanker. Manglende evne til å fullføre oppgaver og organisere tanker er kortsiktig hukommelsestap.

Depresjon er gjennomgripende sorg med tap av appetitt og manglende evne til å sove med et tap av hukommelse. Schizofreni og schizoaffektive personlighetsforstyrrelser har en depresjon fase som går forut for den psykotiske fasen av psykisk sykdom. Depresjon og schizofreni er begge forårsaket av overskytende dopamin nevrotransmisjon.

Deprimerte mennesker husker negative ulykkelige erfaringer, som utdyper depresjon. Depresjon fører til langvarig hukommelsestap. Mangel på oppmerksomhet og manglende evne til å konsentrere seg resulterer i redusert oppbevaring av minner. Hjerneskanning viser at frontallappen aktivitet er redusert hos deprimerte pasienter, og signalstoffet serotonin er redusert hos pasienter som er deprimerte eller schizofren. Minne tap er forbundet med økt dopamin og serotonin ble redusert.

Brain Damage

Fem millioner amerikanere lider av Alzheimers sykdom, som bevirker tanken, hukommelse og språk. The Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at 5 prosent av eldre 65 og 74 år gamle og 50 prosent av de eldre enn 85 år har Alzheimers sykdom. Medicare betaler $ 91 milliard årlig for pasienter med Alzheimers sykdom.

Hjernesvulster er unormal cellevekst. Svulster føre til nevrologiske problemer, blant annet hukommelsestap. Primære hjernesvulster oppstår i hjernen. Sekundære hjernesvulster oppstår i kroppen og spre seg til hjernen. Hjernesvulster kan vokse sakte for år, forårsaker ingen problemer før store nok til å komprimere hjernevev og øve press på skallen, nerver og blodårer i hjernen.

Hva er Hard Tissue?

Hva er Hard Tissue?


Kroppen inneholder en rekke forskjellige typer vev, og alle er en samling av celler og lignende stoffer mellom disse cellene. Hard vev refererer til vev som har blitt fast og fungerer i kroppen som støtte og beskyttelsesmekanismer. Disse inkluderer bein, tenner og emalje.

Hard Tissue Biology

Hardt vev er vev som er blitt mineralisert. Det er en samling av celler og relatert sak som har blitt fast, herdet eller rigid. I mennesker, refererer hardt vev vanligvis til brusk, bein og tenner. I tillegg til å bli studert i helse og medisinsk utdanning, er hardt vev også fokus på menneske evolusjonære fag, som søker å svare på spørsmål om hvordan anatomi informerer menneskelig utvikling. Hardt vev er en form for bindevev, noe som er en av fire grunnleggende typer vev alle mennesker har. Andre typer er epitelet, muskel-og nervevev.

Bones

Bone er en type av hardt vev. I hovedsak er det en spesialisert form av bindevev og er den viktigste komponenten i din skjelettsystemet. I motsetning til annet bindevev, ben er hardt vev som blir forkalket. Totalt sett er hensikten med hardt benvev å gi intern støtte til kroppen din, og tilby et sted for muskler og sener å feste, slik at du kan flytte. Benvev også beskytter dine organer: skallen for hjernen din, ribbeina for hjerte og lunger. Som andre bindevev, er bein aktiv og dynamisk, og det spiller en rolle i mange metabolske funksjoner. Det er ikke bare dødt vev som holder deg oppreist. Det blir ombygd, omorganisert, re-formet og resorbert hele livet.

Tenner og emalje

Hard vev omfatter også dental vev: tenner og emalje. Du starter med løvskog, eller baby tenner, som er en viktig del av utviklingen av hele munnhulen. Dine permanente tenner bryter ut fra samme kilde som baby tenner, og som andre hardt vev, de utfører viktige funksjoner i forbindelse med kjeve bein og annet vev for å snakke og spise. Tennene har to deler: The Crown, som er emalje, eller hardt vev som bryter ut i munnen; samt dentin, den harde vev som omfatter roten og forankrer tennene i kjeven. Mineraliser tettheten av emalje er mye høyere enn den til dentin og bein.

Craniofacial Tissue

Av de 206 bein som utgjør den menneskelige kroppen, 22 løgn i hodet ditt. Åtte er i skallen din, og 14 bein er bak ansiktet. I tillegg til å beskytte hjernen, stabiliserer den kraniale hardt vev posisjonen av hjerne sammen med blodårer og nervevev. De utvendige flatene, for eksempel andre bein, feste til musklene slik at du kan bevege hodet. Disse beina også gi beskyttelse og støtte for organer som øyne, munn og nese og ører. Så på en måte, beskytter hardt vev din evne til å se, smake, lukte og høre. Kraniofaciale vev også gi et rammeverk for ansiktet ditt og støtter de strukturene som fører prosesser som fordøyelse og åndedrett, samt gi deg muligheten til å lage ansiktsuttrykk til å kommunisere.

Hvordan bruke Trening for å behandle nakkesmerter

Hvordan bruke Trening for å behandle nakkesmerter


Trening kan bidra til å forhindre og behandle nakkesmerter i de fleste mennesker. Ved å styrke nakkemusklene, kan en person gjøre nakken mer motstandsdyktig mot belastningsskader. Selv lette strekninger kan gjøre en forskjell i nakken helse, men å gjøre en rekke spesifikke øvelser, et par ganger i uken, kan styrke musklene og redusere ubehag og smerte. Les videre for å lære å bruke øvelsen til å behandle nakkesmerter.

Hvordan bruke Trening for å behandle nakkesmerter

Gjør en serie på 10 nakke rotasjoner ved å snu hodet sakte mot venstre og holde posisjonen i noen sekunder. Følge opp ved å dreie tilbake mot høyre. Hold øynene rett til forsiden og ikke slippe hodet ned når du gjør rotasjoner.

lener hodet mot venstre, slik at øret berører nesten skulderen din. Hold skuldrene avslappet og senket mens du gjør denne øvelsen. Gjenta på høyre side.

Bruk hals flexing å gi en rask strekning. Start med å senke haken mot brystet og holde den der i fem til ti sekunder. Ta med hodet opp, hvile noen sekunder og gjenta.

Bøy hodet bakover til du ser direkte på taket eller himmelen. Hold hodet i den posisjonen i noen sekunder. Stoppe, hvile et øyeblikk og gjenta øvelsen.

Bruk skulder shrugs å behandle spenninger og smerte som strekker seg fra nakken mot ryggen din. Heve skuldrene og hold i noen sekunder før du slapper av dem enda en gang.

Bruk akupressur for å behandle kroniske smerter. Trykk halsen på begge sider av ryggraden og på fordypningene rett under baksiden av skallen din. Denne enkle øvelsen kan bidra til å lindre nakkesmerter, ubehag og hodepine.

7 trenings halsen når som helst ved å bevege hodet fra side til side. Bevege hodet kan lindre nakke belastning, spesielt hvis du jobber i samme stilling over lengre tid. Dette spur-of-the-moment øvelsen kan utføres hvor som helst, uten planlegging eller forberedelser.

Hint

  • Du kan gjøre nakke øvelser når som helst i løpet av dagen, selv under korte pauser på jobb eller mens du ser på TV. Gjør dem på ulike intervaller i løpet av dagen eller annenhver dag.
  • Gjør aldri nakke øvelser etter en alvorlig nakkeskade eller hvis du opplever akutte smerter. Alltid konsultere en profesjonell hvis du har eller har mistanke om et alvorlig problem.
  • Når du utfører hals strekninger, bevege seg sakte hodet. Brå bevegelser kan føre til svimmelhet og trakk muskler.

Hvordan nakkekrage Works

Hvordan nakkekrage Works

Cervicalcolumna

Den nakkesøylen består av syv vertebrae fra bunnen av hodeskallen til toppen av skuldrene som støtter skallen og hjernen. Nervene som går gjennom nakkesøylen tjene halsen, ansiktet, bihuler, hals, armer, hender, skuldre, skjoldbruskkjertelen og andre deler av overkroppen. Derfor kan skader på nakkesøylen forårsake smerte og noen ganger funksjonshemming.

Typer av cervical krage

Cervical krage kommer i fire grunnleggende modeller - gelfylte varme og kalde omslag, skum immobilisering krage, hard plast eller metall støtte krage og hard plast immobilisering krage. De er montert tett rundt halsen og nesten alle feste med borrelås. Cervical krage holde hodet og sikkert, og la nakken for å helbrede, hindre ytterligere skade.

Gel-Fylt Varme og kalde Collars

Gelfylte varme og kalde pakker brukes til å lindre smerte, stivhet og betennelser. De kan bli varmet i en mikrobølgeovn eller frosset og deretter påsatt på halsen og festet. Den primære fordelen over varmeputer er deres mobilitet - brukeren er ikke bundet til et strømuttak ved behandling av smerte, og de kan være forberedt og slitt på jobb eller hjemme. Fordi de er montert, de er mindre klumpete enn tradisjonelle kjøleelementer.

Skum Immobilisering Collars

Skum immobilisering krage er foreskrevet til pasienter som har soft-vev skader, som for eksempel whiplash og andre typer nakkeskader, eller som trenger kortsiktig støtte av hodet og nakken mens gjenvinne fysisk styrke etter en langvarig sykdom. De er laget av tett skum formet til å hvile på skuldrene og den øvre krage mens toppen av kragen omslutter bunnen av skallen. De er dekket med et vaskbart strikk stoff og har en borrelås. Noen leger sier at denne typen nakkekrage kan gjøre mer skade enn godt, og at de bør ikke brukes på lang sikt. Immobilisering av nakken kan øke leddsmerter og stivhet og kan gjøre musklene som støtter nakken og ryggraden svakere gjennom stillstand. Se Resources nedenfor for en link.

Metall og plast Support Collars

Hard plast eller metall støtte krage er foreskrevet for å holde hodet og halsen av pasienter med amyotrofisk lateral sklerose (ALS), multippel sklerose (MS) og andre degenerative sykdommer hvor musklene er for svake til å tåle vekten av skallen. De er laget av tekstilkledd hard plast eller metall rør og er sikret med brede borrelåsstrimler. De er designet for å være diskret og lav profil og passer lett inn klær.

Hard Plastic Immobilisering Collars

Hard plast immobilisering krager sikre pigger og hodeskaller av pasienter som har brutt ryggvirvlene, kraniebrudd og andre traumer som krever fullstendig immobilisering under healing. De brukes også under krise redder av ulykken ofre for å hindre flere skader i nakken og hodeskallen under transport. I likhet med skum krage, de hviler på toppen av skuldrene og krageben, men støtte hodet med hylle-lignende haken hvile. De omfatter en stor åpning i fronten av kragen som kan brukes til å overvåke puls i arteria carotis eller for installasjon og vedlikehold av trakeotomi åpninger og respiratorer.

Trykkpunkter for å lindre nakkesmerter

Trykkpunkter for å lindre nakkesmerter


Self-behandlinger som trykkpunkt terapi kan bidra til å lette smerter i nakken og andre deler av kroppen din. For å søke lindring, er det et par forskjellige ting du kan prøve.

Advarsel

Som med enhver behandling, er det best å søke råd fra helsepersonell før du begynner noe nytt. Trykkpunkt terapi kan sette noen mennesker i fare, så pass på å få hjelp fra en lege, kiropraktor, akupunktør eller annet helsepersonell. De kan også foreslå andre behandlinger for å gå sammen med hva gjør hjemme, som massasje, akupunktur, eller rygg justeringer.

Direkte press

Noen akupressur teknikker kan bidra til å lette din nakkesmerter. Akupressur er som akupunktur, men uten nåler. Akupressur innebærer å plassere press på enkelte punkter på kroppen for å lindre smerter og andre symptomer.

En behandling innebærer å ta to tennisballer, og å plassere dem på bunnen av skallen, på hver side av ryggraden. Legg deg ned med tennisballer under deg, og la tyngden av hodet trykk på akupunkturpunkter der.

Noe lignende kan gjøres med hånden. For denne metoden, finn trykkpunktet ved å kjøre fingeren langs bunnen av skallen din. Når du føler en depresjon, har du funnet stedet. Med hendene på toppen av hodet ditt, kan du bruke tommelen til å trykke opp og mot øynene dine. Telle til tre, og slipp. Gjør dette ti ganger for hver side.

Borte fra Neck

Spiker involverer også plassere press på andre deler av kroppen for å løse visse problemer. For å lette smerter i nakken, prøv å legge press rett under den store knoke av hånden din, mellom pekeren og midtre fingrene. For smerter i høyre side, legge press på venstre hånd, og vice versa.

Refleksologi

Refleksologi kan også være nyttig for nakkesmerter. Som akupressur, er refleksologi basert på troen på at masserer visse trykkpunkter kan lindre symptomer andre steder på kroppen. Men refleksologi er vanligvis begrenset til masserer hender og føtter.

Det er flere punkter du kan massere for å prøve å lindre nakkesmerter. Innsiden av foten, og de laveste punktene på tærne - på toppen og bunnen av føttene - er begge tenkt å lette nakkesmerter. I hånden, kan du prøve å massere innsiden av tommelen på baksiden av hånden, eller områdene mellom fingrene, også på baksiden av hånden.

Andre faktorer

Nakkesmerter kan være et resultat av mange ulike faktorer. En viktig en er holdning. Hvis du sitter i lange perioder av gangen, ta varsel av måten du sitter. Hvis du finner deg selv lute ved skrivebordet, ta skritt for å forbedre din holdning. Kiropraktorer si dårlig holdning er en av de viktigste årsakene til nakkesmerter, så forbedrer din holdning kan også bety mindre behov for trykkpunkt terapi.

Hvordan diagnostisere sphenoid subluksasjon

Hvordan diagnostisere sphenoid subluksasjon


Ifølge kiropraktorer og noen andre helsepersonell, består den menneskelige hodeskallen av kraniebein som utvide og kontrakt hvor som helst 6-12 ganger i minuttet, uavhengig av hjertepuls. Overdreven utvidelse og sammentrekning av disse kraniale bein antas av mange å forårsake sphenoid subluksasjon, en sykdom som forårsaker synsproblemer, migrene, sliping av tennene, og til slutt, endokrine problemer. Selv om mainstream amerikanske medisinske establishment mener at kraniebein er smeltet, og forandres ikke, ta kontakt med helsepersonell hvis du tror du kan være lider sphenoid subluksasjon.

Hvordan diagnostisere sphenoid subluksasjon

•  Finn ut om du opplever hodepine eller migrene. Se på noen lyskilde som ikke er solen. En migrene er sannsynlig den skyldige av din smerte hvis du opplever følsomhet for denne lyskilden, ledsaget av en bankende i skallen.

Be din kjære, og deg selv, hvis stemninger har lidd i løpet av de siste ukene. Finn ut om du har opplevd økt tretthet, tristhet og irritabilitet. Depresjon oppstår når humøret er i en "depressiv" staten for en lengre periode enn to uker.

Test din visjon for eventuelle problemer. Sphenoid subluksasjon kan gjengi problemer i din visjon som inkluderer uskarphet, avvik på øyeeplet, og smerter i øyet. Trykk forsiktig din øyeeplet for å teste for unormal smerte, og ta hensyn til hvorvidt din visjon kan være i endring. Gjør en avtale med en optiker hvis du har spørsmål.

Sjekk tennene for følsomhet. Lider av sphenoid subluksasjon ofte slipe tennene, iført ned tannemaljen og føre til sprekker tenner og risikere root skade.

Hint

  • Besøk en lege umiddelbart hvis du har grunn til å tro at du har noen bekymringer om din helse. Hvis legen din ikke kan finne kilden systemene, vurdere å søke behandling fra en kiropraktor eller annen tilbyder av komplementær medisin. Ubehandlet, er denne tilstanden antas å forårsake alvorlig skade på endokrine systemet.

Fordeler med massasje terapi for Whiplash

Fordeler med massasje terapi for Whiplash


Whiplash er en av de vanligste skadene i bil ulykker, noen idretter og "headbanging" på en rockekonsert. Whiplash oppstår når halsen er jarred dramatisk fremover og bakover, eller vice versa, ved støt. I moderate tilfeller av whiplash, det er skade på bløtvev i nakken. I alvorlige whiplash, kan rotere plater og nerverøtter ned gjennom midten av ryggen også bli skadet. Vanlige symptomer på whiplash inkludere nakke-og ryggsmerter, hodepine, skuldersmerter og følelser av pins-og-nåler i armer og ben. Symptomer kan ikke merkes umiddelbart. Whiplash symptomer ofte ikke vises før dager etter påvirkning.

Massasje Øker oksygen / sirkulasjon

Når massasjeterapi utføres på kroppen, det øker blodsirkulasjonen. Når blodet reiser til områder som er skadet, bringer det en økt flyt av oksygen. Denne kombinasjonen av økt blod og oksygen hjelper mykt vev i hele halsen helbrede seg selv når de har blitt påvirket av whiplash.

Massasje reduserer spenningen

Massasje er en terapeutisk behandling som bidrar til å redusere følelsesmessig stress. Tension kan forverre symptomene på eventuelle skader. Massasje kan hjelpe en whiplash lidende leges raskere enn han ville gjort hvis han ikke fikk noen behandlinger som fokuserte på å slappe av mykt vev.

Massasje Eliminerer Triggerpunkter

Massasje bidrar til å eliminere triggerpunkter, som forverres, avtalte deler av muskel som ofte utvikler seg i en nakkesleng. Når triggerpunkt massasjeterapi påtrykkes disse knuter, som vanligvis finnes på undersiden av halsen og skallen, så vel som toppen av hodet og over øyet i nakkeslengskader, kan nakkesmerte og hodepine bli redusert.

Masssage øker utvalget av Motion

Visse massasje terapi teknikker innlemme noe som kalles "myofascial release." "Myofascielle" refererer til muskel og vev rundt bevegelige kroppsdeler, og "frigivelse" betyr at terapeuten vil manipulere muskelvevet og for å gi den større bevegelsesområde. I tillegg til myofascial arbeid, kan terapeuten utføre friksjons teknikker som hjelper bryte opp arrvev. Dette bidrar også til større spekter av bevegelse for klienten.

Advarsler

Sjekk med din primære omsorg lege før har en massasjeterapeut arbeidet med en nakkeslengskade.
Ikke søker massasje terapi behandling mindre enn 72 timer etter whiplash hendelsen. Skaden er ikke helt manifestere seg til da.

Tips

Massasje sammen med andre behandlinger (for eksempel fysioterapi og kiropraktikk arbeid), smertestillende medisiner og varme vil trolig gjøre de beste resultatene for noen med whiplash.

Hva er årsakene til Jaw Pain & Pain i templene?

Hva er årsakene til Jaw Pain & Pain i templene?


Kjevesmerter og smerter i templene er symptomer på kjeve lidelse (TMD), eller kjeveledd (TMJ) lidelse. Den kjeve muskel og ledd koble kjeven på siden av hodet. De påvirkes av forstyrrelser områdene omfatter kjeven, halsen og ansiktet.

Funksjoner

Kjeve muskel og ledd er foran ørene på hver side av hodet og koble underkjeven til skallen din. Ifølge National Institute of Dental og kraniofaciale Research, "Fordi disse leddene er fleksible, kan kjeve flytte jevnt opp og ned og fra side til side, slik at vi kan snakke, tygge og gjesp."

Årsaker

Kjente årsaker til TMD og TMJ inkluderer sliping (eller bruxing), knuger, ansikts traumer, leddskade, stress, slitne muskler forårsaket av overdreven tygging / biting, bite forskyvning eller leddgikt. Ifølge Mayo Clinic, "I mange tilfeller er imidlertid årsaken til TMJ symptomene ikke klart."

Symptomer

TMD og TMJ symptomer inkluderer hodepine, kjevesmerter eller popping, ømhet i kjevebenet, øresmerter eller popping, tygger ubehag, ansikts tretthet eller verkende, bite forskyvning, stivkrampe eller begrenset kjeve mobilitet. Gå til legen din hvis du opplever rasping, rist eller klikking mens tygge eller hvis du ikke kan åpne / lukke kjeven din riktig.

Behandling

For å bidra til å lindre symptomer, unngå sliping eller knuger, lindre stress, bruker varme og is på det berørte området, sove på ryggen, unngå å plassere hånden under haken din, unngå overdreven kjeve bevegelse, spise myk mat og unngå å tygge harde matvarer som is. Legen kan anbefale anti-inflammatoriske medisiner, kirurgi, elektrisk nervestimulering, ultralyd behandling eller triggerpunkt-injeksjoner.

Diagnose

Gå til legen din for å lære om din spesielle tilstand og behandlinger som best vil tjene deg. Søk etter leger eller tannleger som spesialiserer seg på TMJ eller TMD.

Hva er årsakene til Tense overkjeven Pain?

Hva er årsakene til Tense overkjeven Pain?


Hvis du opplever anspent overkjeven smerte, må du kanskje oppsøke tannlege. Noen av årsakene til denne smerten er knyttet til tennene, enten fordi du knytte dem eller fordi de er feiljustert.

Spent overkjeven Pain

De temporomandibular ledd er plassert på den øvre del av kjeven. De blir med kjeven til skallen din. Et problem med disse leddene kan føre til smerter i kjeven din.

Tenner knuger

Hvis du stadig bite sammen tennene, også kalt bruxism, så kan belastningen muskelen nær dine temporomandibular ledd, noe som fører til kjevesmerter.

Forskjøvet Bite

Hvis øvre og nedre tenner ikke justere godt, kan dine temporomandibular ledd bli anstrengt hver gang du svelger, som fører til muskelkramper og kjeve smerter, ifølge American Academy of kraniofaciale Pain.

Behandling

Bruxism kan behandles med atferdsmodifisering. Orthotics, for eksempel munn vakter, er tilgjengelige for å blokkere tenner knuger og også forbedre en feiljustert bite.

Betraktninger

Venstre ubehandlet, smerter i kjeveledd kan utløse øreverk og hodepine, ifølge University of Rochester Medical Center.

Hvordan behandle en migrene hodepine

Millioner av mennesker lider av migrene. Behandlingen bør alltid begynne med profesjonell medisinsk diagnose og råd. Legen din kan foreskrive medisiner for å forebygge eller lindre migrene. Du kan også velge å bruke alternative enten terapi i kombinasjon med reseptbelagte medisiner eller på egenhånd.

Hvordan behandle en migrene hodepine

•  Ta en smertestillende. Velg mellom ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (for eksempel Advil, Tylenol eller aspirin) og triptaner (som Imitrex og Relpax). De NAIDs er over disk og brukes til flere mindre migrene. Triptaner eller andre foreskrevne smertestillende midler har en tendens til å ha flere bivirkninger, men fungerer bedre på mer alvorlig migrene.

sove. Dette er ofte en av de beste hjem rettsmidler for migrene.

Praksis muskelavslapningsøvelser som yoga eller meditasjon. Forsiktig masserer ansiktet, nakke og skuldre kan bidra til å redusere smerte av en migrene hodepine. Noen mennesker også finne lindring fra fotmassasje.

Trykk forsiktig på akupressurpunkter i bunnen av hodeskallen der skallen din møter halsen. Føler for to fordypninger som er omtrent to inches fra hverandre. En sirkulær massasje av den kjøttfulle området mellom tommel og pekefinger kan også bringe smertelindring.

Prøv niacin eller vitamin B3 kosttilskudd. Tillegget har vist seg å gi noen som lider av migrene lindring, men en høy dose er nødvendig og skal bare tas under ledelse av en lege på grunn av de mulige bivirkninger.

Hvile og slappe av i en rolig, mørkt rom. Rom uten sensoriske stimuli, inkludert lyder, lukt eller lys er best. Bruk puter eller puter til komfortabelt støtte hodet. Unngå plutselige eller anstrengende bevegelser.

Bruk isposer på baksiden av halsen eller til området som du opplever smerte.

Hjem Cures for migrene hodepine

Hjem Cures for migrene hodepine


Navnet "migrene" stammer fra det franske ordet for "et halvt hode" fordi det er vanligvis preget av en bankende smerte på bare én side av hodet. Det finnes en rekke naturlig hjemme botemidler for migrene hodepine som kan brukes til å behandle en smertefull, ofte svekkende tilstand.

Aromaterapi

Urte essensielle oljer kan brukes til å formulere effektive hjem rettsmidler for migrene. En slik løsning er en blanding av lavendel, peppermynte og kamille essensielle oljer. Kombiner 1 ts. Sweet Almond Oil med 3 dråper lavendelolje, 3 dråper kamille olje, 6 dråper peppermynteolje. Ved utbruddet av en migrene, masser dette til dine templer og baksiden av nakken din.

Apple Cider

Hell 1 kopp hver av eple cider eddik og vann i en liten kjele. Sakte bringe den til en byll. Slå av varmen, og plasser pannen på et stabilt underlag. Legg et håndkle over hodet og lener ansiktet over pannen og inhalerer dampen fra kjelen. Dette vil lette din migrene. Varm opp løsningen etter behov.

Akupressur

Bruk tommelen og pekefingeren (pekefinger) av en hånd til å presse fast på nettet av huden som befinner seg mellom tommel og pekefinger på den annen side ved det punkt hvor de møtes. Massasje eller fortsette å legge press for 3 til 5 minutter. Slipp trykket og gjenta til du får lindring.

Shiatsu

Shiatsu, den tradisjonelle japanske hands-on terapi, og tilbyr en rekke teknikker du kan bruke som hjem botemidler for migrene. En av disse teknikkene innebærer bruk av tomlene for å slippe trafikk energi fra hodet for å lette din hodepine. Plasser begge tomlene på bunnen av skallen din, rett nedenfor benete rygger, med en tommel på hver side av ryggraden. Litt vippe hodet bakover, og deretter legge press oppover mens du puster dypt.

Feverfew

Resultatene av en 1997 klinisk studie av en israelsk forskningsgruppe (se Ressurser nedenfor) viste at, tatt på en jevnlig basis, reduserer Feverfew betydelig migrene og deres symptomer som kvalme, oppkast og lysfølsomhet. Den helbredende egenskaper av denne urten er tilskrevet parthenolide, en aktiv kjemisk stoff som finnes i sitt blad. Parthenolide har blitt funnet å hemme frigjøringen av serotonin fra blodplater, noe som er en primær årsak til migrene. Feverfew er tilgjengelig på helse butikker i en frisk eller tørket blad form, som du kan ta som en urte te (se Ressurser nedenfor). Den er også tilgjengelig som en flytende ekstrakt, kapsler eller tabletter.

Hva skjer med hjernen under en migrene?

Hva skjer med hjernen under en migrene?

Hva er en migrene

Hundrevis av millioner av mennesker verden over lider av migrene (se Ressurser), som er uutholdelig hodepine på den ene siden av hodet. Foruten å føle kvalm, de fleste migrene lider er følsomme for lys, høye lyder og sterke lukter. I ekstreme tilfeller kan folk som lider av migrene selv midlertidig mister sin visjon. Selv om de er ansett som hodepine, de skiller seg fra andre hodepine i at de er en nevrologisk lidelse. Det er flere teorier om hva som skjer i hjernen under en migrene. Medisinske forskere pleide å tenke det var på grunn av blodårene i hjernen begrensende som forårsaket smertene. Men nå er det sett mer som en forstyrrelse i hjernens funksjon i stedet for bare en lidelse i cerebrale blodkar.

Vaskulær Theory

Den vaskulære teorien er basert på blodårene i hjernen sammentrekkende. Når blodårene trekker seg sammen, blir strømmen av oksygen reduseres, produsere auraen oppleves av noen migrene ofre. Som de trange blodkar utvides, prøver å få mer oksygen, er smerte resultater som kjemikalier kjent som prostaglandiner (som øker smerte) utgitt. Men noen forskere tviler på om dråpene i cerebral blodstrøm under aurafasen er nok til å forårsake andre aura symptomer som synsproblemer knyttet til migrene. Hva mer, ikke denne teorien ikke hensyn til ømhet og hodet hevelse tilhørende migrene.

Seretonin Theory

En nyere teori foreslår at migrene er forårsaket av en kjemisk forandring hjernen på grunn av kroppens uregelmessig bruk av serotonin, som bidrar til å administrere blodkar sammentrekkende og strekke. Når serotonin blir misbrukt, kan en bankende følelse føre. Misbruk av serotonin resulterer også i andre migrenesymptomer. Foruten serotonin, endret nivåer av andre nevrotransmittere som stresshormoner og dopamin er også knyttet til migrene smerte.

Cortical spreading depression Theory

Det kortikale spreading depression teori er basert på ideen om at en midlertidig bølge av depolarisering sprer seg over hjernens overflate. De bølge beveger seg fra occipital området, som er baksiden av hjernebarken, og fortsetter mot fronten med en hastighet på omtrent 3 til 5 mm (0,12 til 0,2 inches) per minutt. Den elektriske erfaring kan gjøres i dyr ved hjelp av skadelige stimuli og er kjent i litteraturen som "spreading depression av Leao."

Trigeminusnerven Theory

Trigeminusnerven teorien mener betennelse i hjernens blodårer er et resultat av hjernens trigeminusnerven slippe et bestemt stoff, sto for smerter på den ene siden av hodet. Den trigeminus går fra skallen sentrum og over øynene og deretter til pannen. Selv om smertesensorer i nerve er utløst, er det usikker på hvordan det skjer. Stimulert fibre slipper et stoff som kalles nevropeptider som gjør at blodkar dilatasjon, forårsaker smerte for hvert hjerteslag.

Integrated Theory

Den integrerte hypotesen prøver å kombinere ulike teorier som det klargjør flere forklaringer knyttet til migrene smerte. Denne teorien hevder at triggere inkludert blending, støy, stress og andre faktorer kan sette av visse særlig hjernestammen sentre som locus cereleus, som fører til endringer i nivåer i adrenalin. Rygg raphe kjerne er et annet senter som påvirker serotonin hjernen nivåer.

Homeopatiske migrene relief

Migrene kan være smertelig ødeleggende og kan være vanskelig å behandle. Det er farmasøytiske medisiner for migrene som er effektive, men mange har med seg uønskede og unhealthful bivirkninger, som svimmelhet og selv beslag (se Ressurser nedenfor). Heldigvis er det homøopatiske midler som arbeider for å lindre migrene og havnen ingen bivirkninger.

Belladonna

Belladonna kan tas for å lindre migrene som starter i morgen og begynne på bunnen av skallen. Smerten er vanligvis en hamring smerter på høyre side.

Bryonia

Bryonia er nyttig når migrene er ledsaget av oppkast og hvor smertene begynner rundt venstre øye.

Cimicifuga

Cimicifuga kan hjelpe migrene som følger menstruasjon, muskelsmerter i nakke og migrene med skarpe smerter rundt øynene.

Cyclamen

Cyclamen er nyttig for migrene som kan skje med øreverk eller en veldig visuell migrene.

Gelsemium

Gelsemium kan lindre migrene som starter på baksiden av hodet og er ledsaget av tretthet.

Kirurgiske Cures for migrene

Kirurgiske Cures for migrene


Selv om det er flere teorier om hva som forårsaker migrene, nøyaktig hvorfor du får dem er ukjent. Som et resultat, er behandling i stor grad en prøving og feiling affære. Men for noen mennesker med migrene, til mindre hjerteoperasjon reparere en liten åpning kan være den beste behandling, særlig hvis de har også en mindre hjerteproblem.

Funksjon

Ifølge University of Kentucky, noen mennesker får migrene på grunn av komplikasjoner fra et hull i hjertet som normalt stenger under fødselen. Operasjonen stenger nettopp dette hullet.

Identifikasjon

Folk som er kandidater for kirurgi må ha både patent foramen ovale (PFO) og migrene. Noen ganger folk bare oppdager at de har en PFO etter et slag. Etter åpen hjertekirurgi for å korrigere PFO, kan medisiner gis.

Betydning

Det er ikke helt klart om eller hvorfor en PFO forårsaker migrene, selv om det ikke disponere en person å ha et hjerneslag.

Historie

Ifølge NationMaster.com, observasjoner av hull i gamle Maya hodeskaller tyder på at trepanning ble brukt for tilstander som migrene. Trepanning borer et lite hull i skallen og er ikke en kirurgisk metode som brukes i dag.

Misforståelse

I 2001 ble det fremsatt påstander om av en plastisk kirurg som en kombinasjon av plastisk kirurgi og Botox-injeksjoner i ansiktet kunne kurere migrene. Dette er imidlertid en svært eksperimentell praksis ikke anbefalt av FDA eller nevrologer