Digidexo.com

hvordan håndtere astmaanfall

Hvordan håndtere med astmaanfall

Hvordan håndtere med astmaanfall


Astma bør være styrt av medisiner og tilsyn av en lege som er spesialist i behandling av astmatikere. Men har enda godt behandlet astma potensial til å være ute av kontroll når som helst - alt som trengs er en eim av sterk parfyme eller besøke en venn med en katt. Før det er reaksjonstid, treffer et astmaanfall. Å ha en plan for å håndtere astmaanfall kan redusere stressnivået sykdommen bringer.

Bruksanvisning

•  Kjøp en back-up nødsituasjon inhalator. Eller to. Holde minst en av dem et sted det ikke vil bli flyttet.

Hold en refill for en nødsituasjon inhalator på en 24-timers apotek. Et apotek ligger lands er et godt alternativ for reisende, bare i tilfelle yoru inhalator ikke er pakket.

Planlegge avtaler med en lege eller lungespesialist for sjekk-ups. Noen ganger advarsel skiltene dukker opp i tester, selv om de ikke er filt.

Se legen hvis du bruker en nødsituasjon inhalator mer enn vanlig, eller mer enn en eller to ganger i uken. Dette er tegn på sykdom eller dårlig kontroll av sykdommen.

Ta alle medisiner foreskrevet av lege for behandling av astma, selv om symptomene avtar. Manglende doser vil føre til astma å blusse, og snart nok virkeligheten av å håndtere en annen astmaanfall treff.

Leve et normalt liv. Medikamenter kan justeres, for eksempel, dersom det oppstår problemer fra å bli mer aktiv.

•  Unngå kjente triggere. Sterke lukter, slik som blekemiddel eller vaskemidler, er kjent for å forårsake astmaanfall. Hvis allergi er et problem, kan en lege foreskrive en allergi medisiner.

Tips og advarsler

 • Hvis du reiser ofte, holde et ekstra inhalator i vesken til enhver tid. På den måten den er der allerede, og du trenger ikke å huske å pakke den.
 • Dårlig kontrollert astma - definert som mer enn noen få angrep i uken - vil føre til en opphopning av arrvev i lungene. Astmaanfall føre til arrdannelse, så hvert angrep forårsaker mer skade. Sykdomskontroll er viktig.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler


Injiserbare kombinert prevensjonsmidler er gitt på månedlig basis av familien din lege. De er 99,7% effektiv når det tas regelmessig for å forhindre graviditet. Vanlige bivirkninger er vektøkning, hodepine, muskelkramper, amenoré, anemi og ømme bryster.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger med kombi Injiserbare Prevensjons

Å håndtere kramper assosiert med skuddet, bør du gjøre vektbærende øvelser som utfall. For å gjøre dette, holde 2 vekter av komfortable størrelse i hendene. Stå med bena skulder bredde hverandre, og strekke det ene benet ut foran deg. Hold den andre foten flatt på bakken. Trykk frem på forfoten i 10 sekunder og slipp. Gjenta dette 25 ganger, to ganger om dagen.

Å håndtere vektøkning, bør du se på kaloriinntaket og trene regelmessig. Begynn med å kjøre rundt blokken din to ganger om dagen, og bygge opp til å kjøre rundt blokken din fire ganger om dagen, fire dager i uken. Dette vil hjelpe deg å forbrenne kalorier samt bygge muskler tone og utholdenhet.

ta Tylenol for hodepine, så det er ikke et NSAID, eller ikke-steroide antiinflammatorisk legemiddel. Dette er den eneste NSAID godkjent av leger for å opprettholde nyre helse. Hvis hodepinen blir alvorlige, snakk med legen din.

Amenoré er unormal blødning assosiert med injiserbare prevensjonsmidler. Dette er forårsaket av livmorslimhinnen ikke Shedding som det normalt ville. Dette er normalt, og det er ingen vei rundt det. Det eneste du kan gjøre for å håndtere det er å alltid ha en backup metode for menstruasjonsbeskyttelse på hånden.

Ømme bryster kan overvinnes ved å massere området mens i dusjen, slik som du gjør når du gjør en selv bryst eksamen. Korte, runde slag rundt ytterkanten av vev, mens du arbeider innover mot brystvorten vil lette noe av ømhet.

For sårhet rundt injeksjonsstedet, lett massere området en dag etter at bildet er gitt. Dette vil hjelpe det å sive inn i de mindre overfladisk vev, og lindre stress på muskler til å la hevelsen går ned.

Hint

 • Det er mange piller som er injiserbare som kan forårsake mindre bivirkninger. Snakk med legen din om dine muligheter. For mer informasjon om bivirkninger av injiserbare prevensjonsmidler, kan du sjekke med nettsiden nedenfor.

Hvordan håndtere ADHD barn

ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) er en tilstand som er så vanskelig for foreldre og omsorgspersoner som det er for berørte barn. Ofte hva barnet opplever er vanskelig for foreldrene å forstå fordi de har sine egne problemer som følge av tilstanden. Bortsett fra å bekymre riktig behandling plan for barnet sitt, må de også håndtere livet på en daglig basis; ingen medisiner er en kur-all. På grunn av intensiteten av følelser som følger med ADHD, må foreldrene finne en måte å takle de utfordringene denne tilstanden har brakt inn i deres liv.

Hvordan håndtere ADHD barn

Hvordan håndtere ADHD barn

•  Snakk med barnets lege. Han vil være en stein for deg, spesielt i løpet av de første månedene etter diagnosen. Han vil være i stand til å veilede og opplyse deg om ADHD. Dette vil gi deg innsikt i hva barnet opplever, og dermed gjør det litt lettere for deg å forstå hvorfor hun ikke kan sitte stille eller hvorfor hun ikke følger med på instruksjonene. Han kan også være i stand til å tilby noen mestringsstrategier som vil få deg gjennom de mer vanskelige stunder.

•  Snakk med barnets lærer. Når en diagnose er på plass, bo i nær kontakt med barnets lærer. Hun kan være i stand til å fortelle deg hvilke teknikker hun bruker i klasserommet for å omdirigere barnets oppmerksomhet til en bestemt oppgave, hvordan å holde ham sittende, og hvilke insentiver hun bruker å hjelpe ham lytte. Alltid huske på at lærere generelt har mer erfaring med å håndtere ADHD barn enn du gjør; deres råd er verdt å ta.

Finn et ADHD støttegruppe. Mange online støtte grupper er satt opp spesielt for foreldre til barn med ADHD. Deres medlemmer gi råd og støtte til hverandre, slik at du vet at du ikke er alene. Dette er ekstremt viktig, så mange foreldre føler seg skyldig fordi de tror de skal ikke føle seg frustrert over en tilstand barnet deres ikke kan kontrollere.

helle på din ektefelle. Når stressnivået har nådd sin topp, spør din ektefelle å ta foreldre tømmene for en stund slik at du kan ta en time for deg selv. Gå en tur eller en stasjon. Gå besøke en venn. Gjør alt du trenger å gjøre, så lenge du får vekk fra situasjonen for en stund. Dette gjør at du kan komme hjem uthvilt og klar til å håndtere en ADHD barn som ikke vil gå i dvale eller som heller vil snakke og kjøre enn å sitte og lese.

Skriv det ned. Hold en journal av situasjoner som oppstår, hvordan du håndterte dem, og resultatene. Dette kan virke unyttig, men det vil hjelpe ved å gi deg en guide til å følge og viser deg hva du kan prøve en annen måte neste gang situasjonen oppstår. Hvis du har funnet en teknikk som aktivert ADHD barn å forbli sittende gjennom middag, for eksempel, kan du se tilbake til din journal for å bruke det igjen neste kveld. Hvis du har funnet en måte å instruere ham til å ta ut søppel, og han gjorde det første gang, skriv det ned. Din journal kan også vise deg at du håndterer situasjoner bedre enn du tror du er.

Hvordan håndtere High Blood Pressure

Hvordan håndtere High Blood Pressure


Høyt blodtrykk, også kjent som hypertensjon, er blitt beskrevet som en "silent killer". Hvis venstre ubehandlet, kan høyt blodtrykk føre til hjerneslag, hjerteinfarkt eller hjertesvikt, nyresvikt. Nyere studier har indikert at en av tre amerikanske voksne har høyt blodtrykk. Men fordi hypertensjon ingen symptomer, nesten en tredjedel av disse menneskene vet ikke engang at de har det. Høyt blodtrykk er kjent som en stille morder i stor grad fordi en person kan ha høyt blodtrykk uten å vite det i årevis. I denne artikkelen vil du lære hvordan håndtere høyt blodtrykk og lavere risiko for hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Hvordan håndtere High Blood Pressure

Se legen din. Den eneste måten du kan vite om du har høyt blodtrykk er ved å ha din lege sjekke blodtrykket. Arbeid med legen din om hvordan blodtrykket mål. Disse målene vil være basert på individuelle risikofaktorer.

miste litt vekt. Faktisk kan miste ten pounds redusere blodtrykket betydelig. Den generelle regelen er mer vekt du mister, jo lavere blodtrykk. Å miste vekt vil også øke effektiviteten av blodtrykk medisiner du kan ta.

Øvelse på jevnlig basis. Regelmessig fysisk aktivitet kan senke blodtrykket ved 08:56 millimeter kvikksølv. Legen din kan hjelpe deg med å utvikle et treningsprogram utviklet spesielt for dine behov og forutsetninger. Og han kan om noen restriksjoner på utøvelse er nødvendig.

Spis et mer sunt kosthold. Studier viser at å spise en diett rik på hele korn, frukt, grønnsaker og magre meieriprodukter mens permittering av mettet fett og kolesterol kan senke blodtrykket med så mye som 14 millimeter kvikksølv. Denne dietten er kjent som DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) Diet.

Bruker mindre natrium i kostholdet ditt. Selv den minste reduksjon av natrium kan senke en blodtrykket med 2-8 millimeter kvikksølv. Større nedskjæringer i din natrium inntak kan større blodtrykksreduksjon.

Slutte å røyke og begrense alkoholforbruket. Hvis du røyker hele dagen, kan blodtrykket ditt fortsatt gjennomgående høy. Drikker mer enn moderate mengder kan heve ens blodtrykket betydelig. Alkohol kan også redusere effekten av eventuelle blodtrykket medisiner du kan ta.

Hvis legen forsk høyt blodtrykk medisiner, ta den trofast og som anvist. Disse stoffene kan inkludere Alfablokkere, ACE (angiotensin converting enzyme) hemmere, diuretika, betablokkere, kalsiumkanalblokkere og ACE-reseptorblokkere blant andre. Jeg tar lisinopril, som er en ACE-hemmer. Ta daglige anbefalte dosen på den tiden anbefalt av legen din.

Hint

 • Overvåke blodtrykket. Hold dine avtaler med legen din. Han kan hjelpe se blodtrykket og foreslå eventuelle justeringer som kan bli nødvendig å holde den under kontroll.

Hvordan håndtere med irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en tilstand som rammer tusenvis av menn og kvinner. Mens tilstanden er ikke alvorlig eller livstruende, kan IBS symptomer forstyrre livet og gjøre en person føler ubehag. Heldigvis finnes det måter å håndtere denne fordøyelsen lidelse.

Hvordan håndtere med irritabel tarm syndrom

•  Ta en fiber supplement. Flere faktorer bidrar til irritabel tarm syndrom. Ofte forverrer en lav-fiber diett tilstanden. Sørg for å spise rikelig med frukt og grønnsaker. Om nødvendig, ta turen til nærmeste stoffet butikken og plukke opp fiber caplets.

Figur dine irritabel tarm symptomer. Visse matvarer og drikke kan forverre irritabel tarm symptomer. Hold en food diagram. Dette bidrar til å presisere mat og drikke som produserer symptomer. Slutte å spise mistenkte matvarer for en uke, og se om symptomene bedres.

Hold deg unna melk og melkeprodukter. Selv om irritabel tarm syndrom skiller seg fra laktoseintoleranse, melk og andre meieriprodukter og bringe på IBS symptomer som diaré, forstoppelse og magesmerter.

Drikk minst åtte glass vann om dagen. Personer med irritabel tarm-syndrom normalt håndtere anfall av forstoppelse. Bekjempe dette problem med vann. Å drikke åtte glass om dagen myker avføring og tillater dem å passere gjennom tarmen.

Lær hvordan å håndtere stress og angst. IBS lider kanskje merke at deres symptomer intensivere når de er slitne eller stresset. Øv noen avspenningsteknikker og lære å håndtere stress.

Få en resept fra en lege. Det er medisiner for å behandle symptomer på irritabel tarm syndrom. Hvis depresjon eller angst utløser tilstanden, kan leger foreskrive en anti-depressivt.

Hvordan håndtere Psoriasis i vinter

Hvordan håndtere Psoriasis i vinter


Vinteren bringer et helt sett av hudproblemer for mange mennesker; imidlertid disse problemer er enda verre for personer som lider av psoriasis. Kaldt vær, tørt innendørs varme og andre miljømessige faktorer rane huden av fuktigheten den trenger, forårsaker psoriasis symptomer til å blusse opp. Enda verre, vinter forkjølelse svekke immunsystemet, noe som gjør det vanskeligere for kroppen å motstå utbrudd av psoriasis. Les videre for å lære hvordan å håndtere psoriasis.

Bruksanvisning

Legg 1/2 kopp havregryn i en gammel nylonstrømpe og knyt toppen med en knute. Plasser havregryn strømpe i et varmt bad og legge til fem dråper tysk kamille eterisk olje til vannet. En varm healing havregryn og kamille suge er en fin måte å roe kroppen og nerver, berolige og mykgjøre tørr kløende hud og hjelpe administrere psoriasis i løpet av de kalde vintermånedene.

Legg en dråpe tysk kamille eterisk olje til en oz. av transportør olje som en daglig beroligende fuktighetskrem for å administrere psoriasis. Denne naturlige fuktighetskrem vil hjelpe huden å opprettholde sin fuktighetsbalanse under harde miljøendringer på vinteren, mens kamille vil berolige og slappe av ditt sinn og kropp. Bruk denne fuktighetskrem oncer eller to ganger om dagen for å roe psoriasis symptomer.

Nyt vinterferien ferie måltider hele vinteren til å administrere psoriasis, da studier viser at kalkun og populære stuffing ingredienser som selleri, persille og sitron bidra til å berolige psoriasis fakkel-ups.

Gni et lett lag med vaselin på hudområder forverres ved eksponering for vinterkulda. Påfør et tynt lag før vi går i kulde kan bidra til å administrere fakkel-ups.

Bruk enkle homøopatiske midler for å behandle vinter spesifikke symptomer. Påfør Kali arsenicosum til områder forverret ved kunstig innendørs varme. Hvis de skiftende temperaturer har årsak skjellende områder bak ørene dine som skiller ut en honning-farget puss, bruker graphites. Hvis du har en kald eller influensa med feber som er å gjøre dine symptomer bluss, ta svovel eller hvis du lider av vinterfrysninger som er skjerpende symptomene dine, kan du bruke Arsenicum.

Tips og advarsler

 • Alle de homøopatiske midler som er nevnt i denne artikkelen er lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker.
 • Ved bruk av svovel rettsmidler, ta en 30C dose fire ganger om dagen i 14 dager. For alle andre rettsmidler som er nevnt i denne artikkelen, bør du ta 6C fire ganger om dagen i 14 dager.
 • Se en lege hvis huden flasser og klør mer intenst enn normalt, hvis du merker tegn på infeksjon, eller hvis disse hjem behandlinger mislykkes å jobbe etter tre uker.

Hvordan håndtere en avhengighet til Pain Meds

Tusenvis av mennesker er behandlet for avhengighet til smertestillende hvert år. Det er en alvorlig sykdom, som vi har lært fra de tilfeller av Anna Nicole Smith og Michael Jackson. Dealing med avhengighet til smertestillende medikamenter er ikke lett, og avhengighet kan være dødelig. Hvis du blir en rusavhengig, er det viktig å søke behandling umiddelbart. Det er tonnevis av måter å behandle avhengighet. Snakk med legen din om hvilken metode som er best for deg.

Bruksanvisning

Hvordan håndtere med avhengighet til Pain Meds

•  Støtte til familie og venner:
Du bør alltid snakke med familie og venner om din avhengighet hvis du kan. La dem få vite hvordan du føler fra dag til dag. Ikke vær redd for å fortelle noen hvis du sliter med avhengighet på en bestemt dag. Avhengighet er en hard pille å svelge (no pun intended). Hvis du befinner deg følelsen overveldet, snakke med en nær venn og la ham snakke deg gjennom dine dårlige øyeblikk.

Detox / behandlingssenter:
Det er mange klinikker som har kunnskap og kompetanse til å håndtere rusproblemer. Prøv å søke på Internett eller får en henvisning fra legen din. Sentre tilbyr alternativer som for eksempel innleggelse, poliklinisk og bolig behandling. Kortsiktige og langsiktige opphold er også tilgjengelig, avhengig av hva dine behov er og hvordan du kommer deg videre i programmet. Også de fleste forsikring programmer nå betale for rusfeltet. Sjekk med ditt forsikringsselskap operatør for mer informasjon.

Therapy:
Det finnes forskjellige typer terapi som kan hjelpe deg å overvinne avhengighet. Du kan be fastlegen din om smertebehandling, holistisk eller akupunktur terapi. Disse typer terapi starter vanligvis med en avgiftning prosess for å behandle abstinenssymptomer forbundet med avhengighet. Du vil også være i stand til å diskutere alternative metoder og teknikker for å hjelpe avslutte avhengighet, derfor erstatte bruk av narkotika.

Addiction / støtte grupper:
Bli med i en gruppe der du kan dele din ildprøve med andre. Det hjelper hvis du snakker med folk som opplever samme type problem du er. For å finne de ressursene som er tilgjengelige for deg i ditt område, kan du ringe en behandling sentrum eller få en henvisning fra lege. Anonyme Narkomane er et velkjent støttegruppe for mennesker med rusproblemer. Ta det første skrittet ved å ringe og finne ut møtetider. Avhengighet til smertestillende medikamenter er sterke, men du kan overvinne dem med kunnskap og støtte til dem som har gått gjennom den samme situasjonen.

Tips og advarsler

 • Ta medisiner nøyaktig slik legen foreskriver dem.
 • Ikke bruk navn på andre for å få resepter for smertestillende medikamenter.

Hvordan håndtere utbrudd av matforgiftning

Matforgiftning kan oppstå når du spiser mat som ikke er kokt grundig, ble håndtert på en uhygienisk måte eller ble avledet fra en kilde som var forurenset, slik som en usunn dyr. Symptomene på matforgiftning kan speile de av magen influensa og kan oppstå hvor som helst fra timer til dager etter å ha spist forurenset mat. Hvis du mistenker at du lider av en bout av matforgiftning, er det visse skritt du må ta for å sikre at du gjenopprette raskt og fullstendig.

Bruksanvisning

Hvordan håndtere utbrudd av matforgiftning

•  Gå til legen din hvis du begynner opplever symptomer som magekramper, diaré, oppkast og feber. Det vil være svært viktig å få sjekket av legen din for å være sikker på at du faktisk har prototypiske matforgiftning og ikke den langt mer alvorlig tilstand av botulisme. I tillegg vil legen kunne gi deg et notat som bekrefter at du har matforgiftning, som du deretter kan ta med til restauranten hvor du mistenker forgiftning inntraff. Det vil være viktig å gi beskjed til restauranten på situasjonen for å forhindre ytterligere tilfeller av matforgiftning. Restauranten vil trolig gi deg en refusjon for måltidet selv om det avviser at matforgiftning kom fra sin mat.

•  Hold deg hydrert. Mens du opplever influensalignende symptomer på matforgiftning, forbruker mer av alt kan være den siste ting på hjertet. Det er imidlertid viktig at du holder deg hydrert ved å drikke rikelig med væske for å erstatte tapt væske og elektrolytter. Elektrolytt-forbedret vann, popsicles og sportsdrikke er nyttige i å holde væskenivået opp. Unngå kullsyreholdige drikker, med unntak av ginger ale. Også unngå juice som inneholder fiber, som for eksempel appelsinjuice, og meieriprodukter.

Soothe magen ved å ta syrenøytraliserende eller mage medisin som Pepto bismal (med legen din tillatelse). Vær nøye med å følge doseringsinstruksjonene og husk at hvis du har en alvorlig bout av matforgiftning, vil disse elementene lette, men trolig ikke eliminere dine symptomer.

Spis en veldig tørt diett. Føler opp til å spise er et godt tegn når du har matforgiftning; men du kan ikke spise hva som helst. Magen vil fortsatt være svært sensitive, så velg mat som er lite sannsynlig å uroe det videre. Gode ​​valg vil inkludere hvit ris, hvit toast uten smør og eplemos.

Tips og advarsler

 • Den beste måten å unngå matforgiftning er å bruke sunn fornuft sanitær, slik som å vaske hendene før du spiser.
 • Hvis symptomene fortsetter i mer enn en uke, gå til legen din igjen.

Hvordan håndterer du en diabetiker pasient

Hvordan håndterer du en diabetiker pasient


Nydiagnostisert diabetes pasienter har mye at de må lære og tilpasse seg. Mange diabetikere vet ikke hva blodsukkeret er eller hvordan å teste den. De er generelt uvitende om hvordan kosten sukker påvirker deres blod sukker. I tillegg er det mange diabetikere ikke fullt ut forstår hva diabetes er og hvordan sykdommen prosessen manifesterer seg. Mange helsepersonell vil merke en pasient som ikke er kompatibel hvis pasienten ikke følger rådene fra helsevesenet team. Imidlertid bør en diabetiker pasient være fullt utdannet dersom etterlevelse er forventet. Dette er nødvendig for pasienten å forstå hvorfor råd bør følges og alvoret i sykdommen.

Hvordan håndterer du en diabetiker pasient

Hvordan håndterer du en diabetiker pasient

•  Utdanne diabetespasienter om diabetes. Forklar hvordan diabetes påvirker kroppen og hvilke problemer kan oppstå dersom diabetes ikke er riktig håndtert. Ikke forsøk å skremme pasienten; bare forklare realitetene i dårlig forvaltet diabetes, slik som diabetisk nevropati, dårlig sirkulasjon, og blindhet.

Utdanne diabetespasienter om hvordan å håndtere diabetes riktig. Forklare rollen til kosthold, mosjon, og vanlig blodsukker testing i å håndtere diabetes. Kontroller at diabetiker pasienten forstår hvordan blodsukkermåling skal diktere hvilke matvalg er gunstig på det tidspunktet.

Lær diabetespasienter hvordan du bruker blodsukkermåler. Opplyse pasienten om hvordan du bruker den foreskrevne medisiner, enten det er insulin eller orale legemidler.

Henvis pasienten til en diabetiker Educator for oppfølging diabetiker rådgivning. Sørg for at pasienten vet hvem du skal kontakte hvis det oppstår spørsmål.

Hvordan håndterer du en reoccuring forstuet skulder

Skulderen er den mest mobile og fleksibelt ledd i menneskekroppen, noe som også gjør det mest utsatt for skader. Når en skulder har blitt forstuet, er den utsatt for gjentatte dislokasjoner. Muskler og sener rundt felles bli svekket og ute av stand til å holde det på plass også.

Bruksanvisning

Hvordan håndterer du en reoccuring forstuet skulder

•  Vær sikker på skulderen er fullstendig leget etter en skade. Hvil det, is den i 20 minutters intervaller, bruke en slynge som anvist.

Fortsett aktiviteten gradvis etter en skade er leget. Ingen bruk vil føre til en frossen skulder. Vær forsiktig, men når du løfter mye vekt, eller bruke armen i bevegelser over hodet.

Se en fysioterapeut for å få et program av øvelser for å bidra til å gjenoppbygge skulderområdet og gjøre det mindre sårbart å gjenta skader, deretter følger programmet trofast.

Gjør daglige skulder strekninger. Aldri engasjere seg i fysisk aktivitet uten å bli varmet opp skikkelig.

Se inn ekstra omsorg for skulderområdet, slik som regelmessig massasje, yoga, og muligens prøve accupressure eller accupuncture for å se om de hjelper.

Tips og advarsler

 • Hvis du tar godt vare på skulderen og fortsatt har problemer, kan du se en ortopedisk spesialist. Du må kanskje vurdere kirurgi.

Hvordan håndtere Beslag hos eldre barn

Et anfall er en nevrologisk problem som oppstår på grunn av plutselige, unormale elektriske forstyrrelser i hjernen. Et anfall kan føre til at barnets bevissthetsnivå for å bli svekket. Det kan også påvirke hennes evne til å kontrollere sine muskler. Noen anfall kan innebære krampetrekninger bevegelser på bakken, stirrer eller muskelrykninger. Anfall kan påvirke en eldre barns selvfølelse og sosiale liv.

Bruksanvisning

Hvordan håndtere Beslag hos eldre barn

•  Utdanne barnet om anfall. Jo mer hun forstår om det, jo mer hun er i stand til å håndtere det og ikke la det hindre henne fra å gjøre ting hun kan gjøre. Fortell henne at det ikke er smittsom og kan ikke hindre henne fra å gjøre ting som å spille idrett.

Sørg for at barnet tar henne medisinen som foreskrevet for å kontrollere sine anfall. Lær barnet ditt om nødvendigheten av å ta henne medisiner. Hvis hun forstår at hennes narkotika bidra til å forhindre forekomsten av anfall, hun er mer sannsynlig å ta dem.

Gi emosjonell støtte. En ungdom kan føle seg isolert eller forskjellig fra hennes venner fordi hun ikke kan være i stand til å gjøre alt med dem som hun ønsker. Hun kan også bli plukket på av andre barn. Å være der med positive ord til oppmuntring for barnet ditt kan hjelpe henne å lære å håndtere disse spørsmålene.

Hold barnet trygg når hun er borte fra hjemmet. Informere folk som er i konstant kontakt med barnet, slik som hennes lærere eller venner, om hennes tilstand, og hvordan du kan hjelpe henne i en eventuell pågripelse. Fortell dem å fjerne beslaget arealet for alle objekter, spesielt skarpe gjenstander, og når de trenger for å få henne øyeblikkelig legehjelp.

Snakk med barnet ditt om å ha relasjoner. Eldre barn kan være lurt å date og ha et forhold med noen. Fortell barnet ditt er det ingen grunn til at han ikke kan date, gifte seg, ha sex eller har barn av sine egne. Dette kan være en vanskelig samtale å ha, så forbered deg for det på forhånd ved å tenke på og øve på hva du vil si.

Endre ditt hjem for sikkerhet. Fjern låsene på barnets bad døren, slik at i tilfelle av et anfall, kan hun få hjelp. Plasser en "ledig og i bruk" skilt som kan vippes rundt på døren, for en følelse av privatliv. Bruk en dør som åpnes utover i stedet for innover; denne måten, hvis barnet faller mot det under et anfall, døren vil ikke bli kilt stengt. Oppmuntre barnet til å ta dusj i stedet for badekar og, hvis mulig, installere en dusjnisje i hennes badet i stedet for et badekar for å forhindre utilsiktet drukning. Pass på at barnets soveområdet er fritt for gjenstander som kan skade henne under et anfall og sette henne madrass på gulvet for å forebygge fall.

Tips og advarsler

 • Få barnet ditt en Medic Alert armbånd som han skal bruke til alle tider, så hvis han har et anfall, kan folk se på armbåndet og vet hvordan de skal hjelpe ham.
 • Innprente barnet ditt viktigheten av å ta henne medisiner. Hvis hun ikke gjør det, er hun trolig ha beslag episoder.

Hvordan håndtere stress

Alle opplever stress i livet, og vi alle reagerer forskjellig på ulike typer stress eller stressende forhold. Jo mer kunnskap, verktøy og ferdigheter vi har for å forstå stress og de ulike mestringsstrategier-jo bedre kvaliteten på våre liv og vår helse. Stress kan være kortsiktig (akutt) eller langvarig (kronisk). Denne artikkelen vil gi noen tips og råd om hvordan å håndtere stress.

Bruksanvisning

Kortsiktig (akutt) stress er vanligvis forårsaket av en midlertidig situasjon eller følelse som kan løses raskt, for eksempel låse bilnøklene i bilen eller vente i lange køer. Selv om stressende følelser kan være svært intense, de vanligvis forsvinne etter kort tid.

Langsiktig (kronisk) stress er konstant, nådeløs press som kan vare i måneder eller år. Mange situasjoner eller forhold kan føre til kronisk stress. Type A personligheter eller høytrykks livsstil kan være viktige faktorer i å forårsake kronisk stress. Noen mennesker blir så brukt til å understreke at de ikke engang kan gjenkjenne det lenger. Kronisk stress predisponerer folk til høyere risiko for depresjon, psykiske lidelser, høyt blodtrykk og diverse andre medisinske tilstander.

Behandle stress ved å identifisere kildene, erkjenner dine reaksjoner på stress og endre atferd. Tar stress management klasser eller ny planlegging arbeid og personlige liv kan være en start å redusere stress. Å ha et støttende nettverk av venner, familie og fagpersoner kan også være nyttig i å hjelpe til å redusere stress.

Lær og forstå dine reaksjoner og atferd som følge av stress. Det er så viktig å kjenne din egen stresset profil og forstå din kropp, sinn og reaksjoner på stress. Kroppen reagerer på visse fysiske måter på stress, for eksempel symptomer som magesmerter, rask hjerterytme, muskelspenninger og hodepine er vanlige plager.

Identifisere de store stressfaktorer som forårsaker problemene. Kjenne stressfaktorer vil hjelpe deg å finne måter å håndtere stress. Følelsen hjelpeløs er et tegn på kronisk stress. Du kan føle deg overveldet og utmattet, og at du har ingen kontroll over livet ditt. Hvis venstre ukontrollert kan det føre til depresjon. Finne måter å eliminere stressfaktorer og snakke med legen din eller en rådgiver for å hjelpe deg å takle depresjonen.

Endre din reaksjon på stress er et kraftig verktøy for å håndtere stress. Å ha realistiske forventninger og forstå hva du kan og ikke kan gjøre vil hjelpe deg å gi slipp på stressende måter å tenke på og endre din reaksjon på stress. Organisering og planlegging på forhånd finnes måter å hjelpe håndtere stress. Fleksibilitet og tålmodighet er nøkkelen til å redusere stress. Også, setter alt i perspektiv wil bidra til å redusere angst og sttress.

Redusere stress ved å inkludere fysisk aktivitet som trening, på tur, stretching og pusteteknikker i din daglige timeplan. Læring avslapping teknikker som dyp pusting vil også øke kvaliteten på livet ditt og være et nyttig verktøy i å håndtere stress ved lindrende spenninger og beroligende sinnet, slik at du føler deg mer sentrert og fokusert.

Tar tid for deg selv eller en ferie er viktig for sinnet, kropp og ånd. Sett av tid til hvile og rekreasjon. Få nok av det og behandle deg selv. Ha det gøy og latter i livet ditt. Humor er en flott form for terapi for å redusere stress og redusere risikoen for sykdom og sykdom.

Tips og advarsler

 • Ikke ta stresset ut på mennesker du møter i felles, barn, dyr, familie, venner eller på arbeidsplassen. Tenke positive og lære stress management teknikker og ferdigheter vil føre til en positiv, produktiv og sunt liv.
 • Få støtte og hjelp dersom du føler deg overveldet med stressnivået i livet ditt. Ikke ty til midlertidige løsninger for å skjule eller redusere stress med alkohol, narkotika eller ved å ignorere problemet.
 • Aldri kjøre bil når du er sint eller stresset.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp fra din lege eller annet helsepersonell.

Hvordan håndtere med Arachnophobia

Hvordan håndtere med Arachnophobia


Hvordan håndtere med Arachnophobia. Fobier er definert som "irrasjonell frykt". Dessverre, vel vitende om at frykten for edderkopper er irrasjonell vil ikke stoppe en arachnophobic individ fra å kjøre for åsene i nærvær av en åtte legged gjest. Mens prosessen kan være tøft, det finnes måter å rasjonalisere sansene og lære å takle edderkoppfobi.

Bruksanvisning

•  Hold deg unna steder der edderkopper er sannsynlig å være fremtredende. Dette vil inkludere gjennomgå mellomrom og skogområder. Dette er på ingen måte en permanent løsning eller livsstilsendring. Dette er tilrådelig bare mens du arbeider for å få fobi selv under kontroll.

Figur minner eller innbilte scenarier med edderkopper i en journal. Rangere disse scenariene fra minst til mest skremmende. Prøv å erobre hver forestilt scenario på listen. Begynner med de enkleste øker sjansene for suksess.

Lær hva du kan om edderkopper. Kanskje for noen mennesker, å vite hvordan å fortelle farlige edderkopper fra ikke-truende edderkopper kan fylle opp en følelse av kontroll personen med edderkoppfobi har blitt frarøvet.

•  Vurder å snakke med en profesjonell om atferdsterapi. Hyppigst anvendes er aversjon metoden, hvor pasienten er presentert med det formål som forårsaker irrasjonell frykt (i dette tilfellet en edderkopp). Pasienten blir lært opp til å konfrontere frykten og gradvis fungerer mot objektet til frykten er utryddet.

Spør legen din om de ulike angst medisiner mest anbefalte for folk som lider av fobier. Se hvilken, om noen, vil være riktig for deg.

Tips og advarsler

 • Forskere i Europa jobber med en virtuell virkelighet system som ville lindre noen av stress av aversjon terapi for arachnophobics.
 • Aversjon terapi bør bare forsøkes med en profesjonell, spesielt når du arbeider med ekte edderkopper. Hvis du ikke er sikker på hva edderkopp du rote med, kan det være svært farlig.

Hvordan håndtere Defeat

Hvordan håndtere Defeat


Livet kan være tøff. Når dårlige ting skje, vet vi ikke hvor du skal svinge, eller hva de skal gjøre videre. Og mens andre kan hjelpe oss til tider som disse, er sannheten at ofte den beste hjelpen kommer innenfra oss selv. Hvis du lære å håndtere nederlag og spretter tilbake raskt fra "støt" oppstått langs veien av livet, vil du også være å lære en av hemmelighetene til å oppnå lykke. Les videre for å lære hvordan å håndtere nederlag.

Bruksanvisning

•  Fortsett å gå, den ene foten foran den andre, når en vanskelighet. Husk ordene "dette skal passere."

bringer tankene noen åndelige øvelser som har fungert for deg i det siste. Recall spesielt øvelsene som har hjulpet deg mest når du følte det var noe håp, og klinke til dem.

Tenk på helter eller heltinner som har inspirert deg. Reflektere over årsakene til at de inspirerte deg, og hvordan de håndteres vanskelige situasjoner. Lær av og etterligne helgener, ledere og hverdagslige "seirer" av problemer - ikke rockestjerner eller TV-kjendiser.

Snakk med en god venn. Gå til en morsom film med noen andre eller alene. Snakk med en prest, prest eller annen åndelig rådgiver. Få terapi. Du kan håndtere nederlag bedre hvis du husker alt du trenger å gjøre er å få opp en gang til etter at du faller.

Vær aktiv. Trene. Spis sunt. Røre helbreder, så gi noen en klem og få en på samme tid.

Prøv å sette problemet på en mental hylle. Lover deg selv du skal jobbe på det litt om gangen som du må komme videre med livet ditt, og ikke la problemet fortære deg. Kast deg inn i arbeid, konstruktive prosjekter og hobbyer.

Se under hver stein og i hver krok for å finne ut hva som fungerer best for deg. Stå opp for deg selv og være din sterkeste forsvareren, og tilgi deg selv når det er nødvendig.

Tips og advarsler

 • Være proaktiv. Husk, bare du kan finne de beste måtene å kunne håndtere nederlag. Venner, familie, mentorer kan støtte deg, men til slutt er du den som har å overvinne problemene.

Hvordan håndtere medisinsk avfall

Hvordan håndtere medisinsk avfall


Medisinsk avfall kan være sykdomsfremkallende, smittsom, eller fysisk skadelig. Disse avfall må håndteres forsiktig for å unngå personskader og spredning av sykdommen. Hensiktsmessig håndtering, pakking, merking, og avfallsdisponering er tilgjengelige for å redusere risikoen for skade eller sykdom. En medisinsk avfallsplan bør utvikles basert på type og mengde avfall som genereres. Ved hjelp av god personlig hygiene, spesielt hyppig håndvask og desinfiserende, er en av de mer effektive måter å kontrollere farer og redusere risikoen for infeksjon. Ved hjelp av hansker og annet nødvendig verneutstyr videre sørger for sikkerhet under medisinsk avfallshåndtering.

Bruksanvisning

Hvordan håndtere medisinsk avfall

•  Utvikle en medisinsk avfallsplan basert på en opptelling av avfall som genereres. Beholdningen bør inkludere faktiske og potensielle smitte og patologiske materialer. Engangsmateriell som har blitt forurenset med blod eller andre kroppsvæsker må behandles som medisinsk avfall. Broken glass, nåler, skalpellblader og annet forurenset skarpe gjenstander bør inkluderes i dette lageret.

Utdanne og testpersonell i anerkjennelse og trygg håndtering prosedyrer for alle sykehusavfall som kan genereres. Tog folk håndtering sykehusavfall for å bruke personlig verneutstyr, Sharps containere, riktig håndvask teknikker, og overflate desinfiserende prosedyrer. Sørg for at medisinsk avfall generatorer og handlere vet hvordan du skal ta på seg, doff, vedlikeholde og avhende personlig verneutstyr.

Fordel punkteringssikre Sharps containere og medisinsk avfall "biohazard" poser til avfall genererer områder. Bruk røde poser med en anerkjent biohazard varselsymbol for å samle sykehusavfall. Lagre og skipssykehusavfall i mer holdbare, tette beholdere anbefalt av transport og deponering selskap du bruker.

Skille smittsomme og patologiske medisinsk avfall fra generelle og farlig avfall. Lagre avfall venter disposisjon i et sikkert område med begrenset tilgang. Dette området bør inneholde lekkasje og lett rengjøres og desinfiseres.

Kast sykehusavfall gjennom en tillatt smittsomme og patologisk avfall. Sikre at anlegget bruker forbrenning, dampsterilisering, eller en annen godkjent ødeleggelse metode for behandling av sykehusavfall. Pass på å sjekke med myndighetene for å sikre samsvar med lokale avfallshåndtering og styringskrav.

Etter håndtering sykehusavfall, ren og renset hendene med antiseptisk såpe og alkoholbasert desinfiserende løsninger. Hygienisk horisontale flater og områder som har vært i kontakt med medisinsk avfall ofte. En 10 prosent blekemiddel løsning er effektiv for desinfiserende de fleste overflater.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid hansker og annet egnet verneutstyr ved håndtering av sykehusavfall.
 • Bruke standardiserte røde poser med biohazard symbol og inskripsjon å samle medisinsk avfall.
 • Bruk automatisk skjerming nåler, sprøyter, og skalpellblader når det er tilgjengelig.
 • Bruk bare lisensiert og tillatt medisinsk avfall transportører og oppsamling.

Hvordan håndtere et astmaanfall Uten en Inhalor

Astmaanfall kan utløses av enten respiratorisk sykdom eller eksterne faktorer som sigarettrøyk. Mens noen mestringsstrategier kan bidra i en akutt astmaanfall, er det ingen erstatning for riktig medisinsk behandling - særlig hvis din astma er alvorlig. Alvorlige astmaanfall kan begrense mengden av oksygen til vitale organer, noe som vil føre dem til å stenge ned og kan føre til døden.

Bruksanvisning

•  Identifiser hva som utløste angrepet og skille deg fra det, hvis det er mulig.

Hold deg rolig og sitte ned, bøye litt fremover.

Bruk snurpet-leppe puste: puster langsomt og helt gjennom kniper leppene, som blåser ut et stearinlys, og inhalerer bruker langsomme, dype åndedrag.

Slapp av kroppen din. Spenne muskler kan forplante grunne, rask pust.

Sjekk din peak flow meter for å få tilgang til alvorlighetsgraden av angrepet.

Ring 911 hvis pusten din ikke blir bedre. Hvis du ikke er i stand til å snakke, signal noen til å hjelpe ved å vifte med armene, eller vise dem medisinsk ID-armbånd.

Tips og advarsler

 • Peak flow meter brukes til å måle lungefunksjonen og nøyaktig vurdere alvorlighetsgraden av et astmaanfall.
 • Pasienter som bruker langsiktig astmakontroll medisiner har færre astmaanfall.
 • Astmaanfall er alvorlig og hvis alvorlig nok, kan de føre til døden. En inhalator umiddelbart kan bidra til å avlaste et angrep.

Hvordan håndtere multippel sklerose One Day At A Time

Hvordan håndtere multippel sklerose One Day At A Time


Det er gode dager, og det er fryktelig dager da du leve med multippel sklerose. På de forferdelige dager kan du se på en svært skremmende lang scenario av hvordan ting vil bli i fremtiden. Jeg har MS og har lært å ikke sette meg selv gjennom det. Scenarier er nettopp det, noe du formulere i tankene dine. Du trenger for å leve en dag om gangen.

Hvordan håndtere multippel sklerose One Day At A Time

Når du har multippel sklerose (MS), her er hvordan å ta en dag av gangen.

Når du har multippel sklerose - Du kan bare forholde seg til hva som skjer med din dag. Finn alternativer på hvordan å komme gjennom noen hindringer du kommer ut nå og ikke forutsi dem til å bli verre senere Når du har multippel sklerose -. Ikke vær alene. Hvis du ikke klarer å forlate huset må du ringe noen så du ikke føler deg ensom. Den følelsen er en av det verste du kan ha når du går gjennom en av dine 'forferdelige' dager. Når du har flere Sclerosis- Tenk positivt. Ditt sinn er et svært kraftig verktøy. Hva du tror er hva du gjør. Hold positive tanker og skrive dem ned slik at du kan se på dem hele dagen Når du har multippel sklerose -. Vær oppfinnsom. Hva kan du gjøre for å gjøre hindringen lettere å forholde seg til, eller i beste fall gå bort? når du har flere Sclerosis- Finn en hobby. Når verden, og dine symptomer, er overveldende leve deg inn i en hobby. Du kan fokusere på det og ikke tenke på noe annet for en stund Når du har multippel sklerose -. Få tankene bort selv. Det er andre i livet ditt som du kan tenke på. Begrens dine tanker til morsomme, spennende, og / eller morsomme ganger du har hatt med disse personene Når du har multippel sklerose -. Ring legen din for å se om det er noen symptom ledelse taktikk de kan foreslå for å hjelpe deg å overvinne dine symptomer .

Hint

 • Minn deg selv, selv mens håndtere symptomene på multippel sklerose, at din er en verdifull person som fortjener det beste, og er villig til å gjøre det som er nødvendig for å få det. Henge der, bedre dager fremover.

Hvordan håndtere med døden i julen

Hvordan håndtere med døden i julen


Å miste noen du elsker er vanskelig. Hvis din kjære dør rundt jul, kan det være enda vanskeligere. Den måten å forholde seg til døden i julen til å innse at når noen du elsker dør, er uunngåelig endring. Imidlertid kan endringen også hjelpe deg å komme gjennom denne vanskelige tiden. Selv om du ikke kan jag sorgprosessen, kan du finne måter å gjøre ferien mer behagelig og mindre stressende.

Hvordan håndtere med døden i julen

Avtale med Dag-til-dag liv og ferie stress når en kjær er Dying

Forvent en berg-og dalbane av følelser. Forberedelse til tap er på noen måter verre enn døden selv, på grunn av usikkerhet og frykt. Dine følelser kan variere per time, noe som er helt normalt.

Vær snill mot deg selv. Ta deg tid til å sove, gråte, trene og spise næringsrik mat. Be, meditere eller bare slappe av i et stille og rolig sted. Distrahere deg selv for et par timer med en bok eller film eller tilbringe tid med en venn. Du kan ikke ta vare på din kjære eller noen andre hvis du ikke tar vare på deg selv.

Oppmuntre besøk under din kjæres beste tider på dagen. Hvis han er mest våken og komfortabel tidligere, spør besøkende til å komme i morgen.

•  Vurder hvilke, om noen, tradisjoner du ønsker å delta i dette året. Tenk om dine økonomiske og følelsesmessige ressurser. Kanskje du vil hoppe gave-gi i år eller kanskje det ville muntre deg opp og være en velkommen distraksjon.

Feire denne siste julen på noen meningsfull måte. Gi kort og gaver og sette opp dekorasjoner. Selv om din kjære er bevisstløs, kan du få inn en julestjerne eller ferie floral arrangement for å lyse opp rommet og spille favoritt ferie musikk. Husk at det alltid mulig at din kjære kan høre deg og føle din berøring, selv om du ikke ser noen respons.

Finn rådgivning nå. Din skole, arbeidsplass eller gudshus bør være i stand til å anbefale noen. Hvis prisen er et problem, kan du vurdere å støtte grupper, inkludert nettforum.

Nyt det du kan i løpet av ferien. Det er ingen skade eller mangel på respekt i å feire. Din kjære ønsker du å finne trøst hvor og når det kommer.

Håndtere julen når du er etterlatte

Innse at følelser av tristhet, sorg og til og med sinne kan forsterke i løpet av ferien. Den ekstra forventninger og stimulering kan gjøre det enda vanskeligere å håndtere årsdagen for din kjæres død.

Snakk med venner og familie. Be om og jeg aksepterer emosjonell og praktisk hjelp. Vær ærlig om dine følelser. Du kan gjerne virke som en "nedtur" når alle andre ser ut til å feire, men skjønner at folk flest er ivrig etter å hjelpe. Hvis du ønsker å snakke om er glad i, vet at du kan og la andre få vite dette.

Tenk hvilken ferie tradisjoner kan være nyttig og som kan være sårende. De første helligdager etter dødsfall kan bringe tilbake vonde minner og følelser og ferie media blitz kan la deg stresset og utmattet. Hvis du er for bevisst på den tomme stolen, kan det være lurt å hoppe over hosting julaften middag for hele storfamilien. Eller du kan finne trøst i denne tradisjonen og i å dele minner med folk som var i nærheten av din kjære.

Finn rådgivning. Din skole, arbeidsplass eller gudshus bør være i stand til å anbefale noen. Hvis prisen er et problem, kan du vurdere å støtte grupper, inkludert Internett støttegrupper.

Hjelp deg selv ved å hjelpe noen andre. Tilby støtte til andre som er berørt av tapet. Vurder å lage en veldedig donasjon eller gi en gave til minne om din kjære. Du kan også frivillig på et dyr ly eller annen veldedighet, siden de ofte er shorthanded løpet av ferien.

Tilbring tid med venner eller familiemedlemmer. Inviter noen å dele et måltid eller se en konsert med deg. Du kan også frivillig på et suppekjøkken eller en hjemløs ly.

Forenkle hva du kan og be om og ta imot hjelp. For eksempel, hvis du ikke kan håndtere med å lage kalkun med alt tilbehør, kan du ha pizza eller pasta.

Prioriter dine egne behov og behovene til dem som også er mest påvirket av tapet. Gjør hva som fungerer for deg og dem. Du kan finne trøst i kjente omgivelser, eller du kanskje ønsker å besøke et helt nytt sted.

Få gjennom i dag. Ikke bekymre deg for hvordan du vil håndtere ferie neste år eller ti år fra nå. Da kan det være lurt å gå tilbake til visse kjære tradisjoner og steder, eller ønsker du kanskje å feire et annet sted eller på en helt annen måte.

Forleng betydningen av ferien til den naturlige verden. I kaldt klima kan du truge eller ski og i varmt klima du kan surfe eller stå på vannski. Vakre naturomgivelser gir muligheter for fred og ettertanke og for moro og trening.

Husk og ære kjære med en spesiell skål, en favoritt carol, en tent stearinlys eller en favoritt bilde. Du kan også skrive et kort eller brev, eller holde en journal av dine tanker og erindringer. I de kommende årene, kan julen være en tid for å huske din kjære. Du kan besøke et sted dere begge elsket eller at personen hadde alltid ønsket å se og se det "for" henne.

Nyt det du kan i løpet av ferien. Det er ingen skade eller mangel på respekt i å feire. Din kjære ønsker du å finne trøst hvor og når det kommer.

Hvordan håndtere med en forelder død

Hvordan håndtere med en forelder død


Uavhengig av barnets alder, kan død av en forelder være en livsforvandlende hendelsen. Sørgende er å forvente, men et nytt perspektiv er også nødvendig å flytte bestått smerte. Nedenfor er bare noen tanker om hvordan man skal håndtere en forelder død på lang sikt.

Hvordan håndtere med en forelder død

•  Forstå at en forelder dør før et barn er en naturlig og uunngåelig del av livssyklusen. Vi er dyr som er født, vokse, visne og dø og akseptere dette vil hjelpe med noen følelser av victimization den sørgende barnet kan føle.

Innse at dine foreldre fikk til å leve et fullverdig liv, og det er hva folk skal gjøre. Enten de døde ung eller gammel, dine foreldre hadde du slik at de sannsynligvis hadde sett ganske mange ting, og lært mye om verden før de døde.

Vær ærlig om dine følelser og ikke later til å bli opprørt hvis du ikke er. Ofte folk anta at å miste en forelder er det verste i verden. Noen ganger er dette ikke tilfelle, og døden av en fornærmende forelder kan være en lettelse for et barn. Aldri føler at du bør bli opprørt hvis du ikke er.

Snakk med andre om din avdøde forelderen. Lagring følelsene inne vil bety en dag vil du trolig eksplodere med triste følelser. Hver gang du snakker om de døde, du minske smerten ved bestått bare litt mer.

Delta i båredekorasjoner og minnestunder som har sett på dem som en plikt eller plikt heller enn noe for trist å håndtere. Den minst de døde fortjener er en respekt sende av og uansett hvor dine følelser ligge på den tiden, må du sette et godt eksempel for dine egne barn i hvordan man skal håndtere døden.

Forklar død dine foreldre til barnet som de kan være svært opprørt. Det er vanskelig for noen mennesker som allerede er foreldrene selv å innse at dine foreldres død kan bringe frem i lyset mange frykter i dine egne barn om din uunngåelige død. Ikke lyv til barn, men forklare ting ærlig og rolig huske at du fortsatt er deres største forbilde selv om du er veldig lei deg selv.

Vit at hver person håndterer døden litt annerledes og den foreskrevne sørgende diett kan ikke oppstå eller kan være alt forbruker. Ta vare på deg selv og din familie uten pause og dermed hedre minnet om alle foreldrene som gikk foran deg.

Hvordan håndtere Irritabilitet

Hvordan håndtere Irritabilitet


Irritabilitet er overdreven eksponering for stimuli som ofte forårsaker en person til å føle utålmodighet, sinne eller stress. Det finnes ubegrensede muligheter for irritabilitet og stress, så å finne kilden og oppdage hvordan man skal håndtere irritabilitet kan være en lang og krevende reise. Det kan påvirke alle kjønn eller rase når som helst i livet, men det er noen ganger forbundet med store endringer i livsstil. Irritasjon kan være et resultat av en rekke tilstander, så søker behandling for irritabilitet kan være viktig.

Hvordan håndtere Irritabilitet

Oppdag Source

Oppdag kilden til irritasjon. Irritasjon kan være forårsaket av pubertet, menopause, stress eller angst. Kronisk irritabilitet kan være et tegn på en dypere og mer alvorlig problem, så oppdage kilden til irritabilitet er viktig i planleggingen av behandlingen. Vurder dine omgivelser og aktuelle påkjenninger i livet å finne ut om disse stimuli kan være årsaken til din irritabilitet.

Se en primær medisinsk faglig hvis du ikke kan finne en årsak til din irritabilitet. En medisinsk faglig vil være i stand til å se gjennom familien din historie og din personlige sykehistorie og vil utføre en fysisk undersøkelse og en nevrologisk eksamen. En medisinsk faglig kan også gjøre en narkotika og alkohol test hvis rusmisbruk eller alkoholbruk er en mulighet for din irritabilitet.

Fullfør en mini-mental tilstand eksamen, eller MMSE. Dette kan gjøres ved en helsearbeider, og blir brukt til å vurdere mental og kognitiv funksjon. Den MMSE kan oppdage om nevrologiske tilstander er på årsaken til irritabilitet. Dette vil bare bli utført hvis ingen andre årsaker til din irritabilitet kan bli funnet.

Behandling

Følg behandling foreskrevet av legen din. Avhengig av din kilde til irritabilitet, kan dette være medisiner, avgiftning eller noen annen rekke behandlinger foreskrevet av en medisinsk faglig.

Endre din livsstil eller matvaner hvis din nåværende livsstil vaner eller kosthold er årsaken til irritabilitet. Spise mat høy i ernæring og drikker mye vann kan forbedre humøret, som kan gjennomføre en øvelse rutine. Trening frigjør endorfiner i kroppen din som kan bidra til å bedre humøret og redusere irritabilitet.

Ta kosttilskudd som ginko eller vitamin D. Disse kosttilskudd kan gi nødvendig løft i humøret som kan bidra til å avlaste stress, sinne eller irritabilitet.

Hint

 • Alltid søke profesjonell lege før du starter noen behandling.