Digidexo.com

o2 konsentrator bruksanvisning

O2 konsentrator Bruksanvisning

En oksygenkonsentrator hjelper deg å puste lettere ved å skille oksygen fra andre gasser i luft og levere renset oksygen gjennom rør i nesa. Din oksygenkonsentrator kommer med klar slange fra seks til 100 fot lang, og en kjegleformet "nippel" adapter for å feste slangen til konsentrator. Det kan også komme med en luftfukting flaske for å minimere tørre bihuler og blodig nese. Forsikring kan betale for noen eller alle oksygenkonsentrator utstyr og forsyning kostnader.

O2 konsentrator Setup

Mens iltkonsentratorer variere etter modell og produsent, noen grunnleggende generelle regler gjelder å sette opp.

Sett alltid konsentrator direkte til en stikkontakt. Ikke bruk skjøteledning fordi det vil være en tripping og brannfare. Unngå å koble konsentratoren til en stikkontakt med andre apparater, siden overbelastning og blåst sikringer kan føre til. Lengre oksygenslangen, i stedet for en lengre ledning, bør brukes for å øke rekkevidden.

Når du har lagt brystvorten adapter eller vannflaske til konsentrator utløpsrøret, kobler du oksygenslangen. Deretter fyller luftfukting flaske med destillert vann. Mineraler fra springen eller godt vann kan tette konsentratoren. Destillert vann er tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker. Skru luftfukting flasken på konsentrator.

Når du slår konsentratoren på, bør alarmen stoppe etter fem til 20 sekunder. Hvis den ikke gjør det, sjekk at slangen og fukting er riktig montert og konsentratoren er ordentlig koblet til et strømuttak.

Alltid satt oksygentilførselen til sats eller innenfor området foreskrevet av legen din. For eksempel sette hjulet eller linje ballen opp på to for å levere to liter oksygen per minutt (LPM). Ifølge Dr. B. Ronan O'Driscoll, kan motta for mye oksygen være like farlig som å motta for lite.

En rask måte å sjekke at oksygen strømmer gjennom røret er å slippe nesekanylen i et glass med vann. Se etter bobler. Hvis det ikke er noen bobler, pass på at slangen ikke er bøyd eller klemt, og er godt festet til konsentratoren. Sørg også for at slangeadapter eller fukting flasken er skrudd rett og fast på konsentratoren.

Ha på nesekateter med de ledende delene vendt opp og buet inn i neseborene. Plasser slangen under haken og bak ørene, og juster slangen låsen slik at det er behagelig. Over-innstramming vil føre slangen for å irritere huden og dra når du flytter.

Rent utstyr for å hindre smitte

For å rengjøre konsentrator, tørk av med en tørr eller lett fuktet klut. Ikke bruk voks eller polish fordi disse kan være brannfarlig. Vask filteret i varmt vann ukentlig, klapp den tørr med et håndkle og la det lufttørke helt før du setter.

Redusere risikoen for infeksjon ved å rense kanyle med en fuktig klut minst daglig og erstatte det annenhver uke. Må den byttes hver 60 til 90 dager.

Rengjør luftfukting flaske ukentlig. For å gjøre dette, slår konsentratoren av. Skru av luftfukting flasken og skyll med varmt vann og oppvaskmiddel. Bland en del eddik til fire deler vann i luftfukting flaske og suge i 20 minutter. Skyll i tre minutter under varmt vann fra springen. Rist luftfukting flaske tørr, fyll på med destillert vann og skru den tilbake på konsentrator. Deretter slår konsentratoren på og plassere kanylen tilbake i nesen.

Comfort

Pakk bomull, klut tape eller tynne svamper (noen ganger kalt "øre puter") rundt oksygenslangen på de punktene der den hviler på huden for å unngå gnaging. Hvis du opplever tørre bihuler eller blodig nese, kontakt lege eller utstyrsleverandør for luftfukting.

Vanlige problemer

Utstyrsleverandøren vil hjelpe deg å opprettholde din konsentrator, og kan også hjelpe deg med reiseplaner. Disse problemløsning tips fungere for de fleste konsentrator modeller:

Strømbrudd alarmer kan ofte være lett å løse. Kontroller at konsentratoren er slått på og koblet riktig til veggen. Sørg for din veggbryter er snudd på slik at denne stikkontakten. Switch utsalgssteder. Tilbakestill konsentratoren ved å trykke på "reset".

Hvis elektrisitet er ute i hele huset, bruk en backup tank inntil strømmen er tilbake. Vær sikker på at du har nok backup tanker å vare i 24 timer, slik at ekstra tank levering kan ordnes, eller du har tid til å flytte til et sted med strøm i tilfelle langvarig strømbrudd.

Legging rør på kalde gulv kan føre til kondens. Overfylling av luftfukting flasken kan føre til vann backup i slangen. Ifølge konsentrator produsenter Wright og Filippis, hvis fuktighet blokkerer slangen, kan du bytte slange eller prøve følgende:

Snu konsentrator av og bruke backup oksygen tank. Plasser kanylen i en beholder for å samle vann Fest slangen direkte til konsentrator bruker brystvorten adapter Slå konsentrator på maksimalt i fem til ti minutter å fordampe eller utvise vann Skru konsentratoren av. Sett på luftfukting flasken og sett på slangen til konsentrator. Skru konsentratoren igjen og returledning i foreskrevet innstilling Sett nesekateter på igjen.

Sikkerhet

Munn leverandører Sparrow og Wright & Filippis foreslå flere retningslinjer for sikkerhet når du bruker din oksygenkonsentrator. Oksygen er brannfarlig. Aldri røyke eller bruke en hårføner, oljebasert krem ​​eller elektrisk barber mens du bruker oksygen. Eksplosjoner eller brannskader kan føre til. For å unngå brann, bruk en mikrobølgeovn i stedet for komfyren, eller har noen andre kokk. Plasser aldri konsentrator i lukkede rom som skap, eller i nærheten av varmeovner, vegger eller objekter som vil brenne, slik som draperier eller avis. Ikke legg væsker på toppen av konsentratoren fordi utslipp kan føre til funksjonsfeil.

For å holde oksygenslangen fra tripping deg eller slippe inn mat og fest den til klærne ved å fange slangen inne i en stor sikkerhetsnål. Slå av konsentrator og fjerne nesekateter når den ikke er i bruk. Dette forhindrer utløsning og hudskader.

O2-konsentrator Instruksjoner

O2-konsentrator Instruksjoner


En oksygen konsentrator anvendes til å konsentrere oksygen i et rom eller, via neserøret, for en pasient. Selv om disse enhetene koste oppover på $ 800 (US, som i januar 2011), er kostnadene mye billigere enn tankene fylles med komprimert oksygen, noe som kan koste flere tusen dollar i året. Lære å bruke kompressoren vil ikke være vanskelig. Bare sørg for at du bruker det trygt, i henhold til din bestemte produsentens anvisninger. Følgende guide er for DeVilbiss konsentrator, men de fleste blir operert på en lignende måte.

Bruksanvisning

Plugg din oksygenkonsentrator inn i en stikkontakt strøm og slå på strømbryteren, vanligvis på skjermen på enheten. Se om noen skjermindikatorlamper varsler om systemproblemer som et urent filter. Koble fra enheten.

Koble oksygen slangen til oksygen port, vanligvis plassert i midten foran på konsentrator. Pass på at du fester nok rør for å nå pasienten.

Kontroller at luftfilteret er rent. Se på baksiden av munnstykke for en dør til filteret. Åpne døren og skru av filteret ved sin øverste knotten. Skru av filterets lokk og vaske hele mekanismen, inne og ute, i en vask med vaskemiddel. Erstatte vannet i enheten til fyllelinjen og returnere lokket. Tørk filteret kroppen og skru den tilbake i sin port. Lukk luftfilterdekselet. Plugg i enheten, og slå den på igjen.

Fest luftansiktsmaske og den andre enden av oksygenslangen. Plasser røret masken på pasienten.

Pust. Skjermen din lysene skal være tent for kraft og normal oksygenfunksjon. En displaylyset skal varsle deg hvis oksygentilførselen er lav eller om det er nødvendig. Se i manualen for feilsøking.

Hvordan bruke en Integra konsentrator

Hvordan bruke en Integra konsentrator


Iltkonsentratorer brukes i hjemmet for oksygenbehandling. De er oksygenavgivelsessystemer som produserer oksygen ved å trekke inn luft fra omgivelsene og separering av oksygen fra den. Det separerte oksygenet blir så lagret for levering til et individ via et nesekateter eller oksygen ansiktsmaske. Integra oksygenkonsentrator er produsert av sequal Technologies. Det er viktig å bruke Integra oksygenkonsentrator som instruert av produsenten, og for å opprettholde oksygen sikkerhetstiltak mens du bruker den.

Bruksanvisning

•  Finn et egnet sted for din Integra oksygenkonsentrator. Plasser konsentrator i et godt ventilert område som har god luftgjennomstrømning. Vær sikker på at det ikke er noen elementer som blokkerer luftstrømmen inn i din konsentrator. Elementer som møbler, gardiner eller klær bør flyttes vekk fra konsentrator.

Kontroller at luftinntaksfilteret er rent. Luft strømmer inn i Integra oksygenkonsentrator gjennom filteret. Inspiser filter daglig for å sikre at det er støv og skitt gratis. Plugg din konsentrator inn i en stikkontakt, og trykk på "on" knappen for å slå den på. Et grønt lys skal være synlig når konsentratoren er på.

La din Integra oksygenkonsentrator varme opp for ca 3 til 10 minutter. Juster strømningshastigheten til verdien foreskrevet av legen din. Skyv pluss (+) for å øke, eller minus (-) knappen for å redusere strømningshastigheten til du kommer til skrevet innstilling. Ikke endre strømningshastigheten foreskrevet av legen din. Oksygen er et medikament og for mye eller for lite av det kan ha noen bivirkninger.

Fest nesekanylen til oksygenuttaket av Integra oksygenkonsentrator. Din konsentrator kan ha en pre-festet kanyle, og hvis den gjør det, setter de utstikkerne inn i nesen og justere resten av slangen til den sitter godt rundt ansiktet ditt. Hvis det ikke er pre-festet rør, feste en kanyle som fungerer med Integra oksygenkonsentrator.

Oppretthold sikkerhetstiltak oksygen. Post "røyking forbudt" skilt ved inngangen til ditt hjem. Unngå lagring av materialer som kan brenne lett, for eksempel kjemikalier eller oljebaserte produkter i nærheten av din konsentrator. Inspisere konsentrator for nakne ledninger. Hvis du oppdager noen, ta kontakt med utstyrsleverandøren. Hold en alternativ oksygenkilde i ditt hjem. Din Integra oksygenkonsentrator går på strøm. Hvis det er et strømbrudd, bytte til annen oksygenkilde.

Tips og advarsler

 • Les din Integra oksygenkonsentrator håndboken før du bruker den.

Oksygen konsentra Vs. Oksygen Tanks

Oksygen kan bli levert til en person via oksygenkonsentratorer, eller oksygentanker, som kan holde oksygengass eller flytende oksygen. Disse to lagring og levering systemer har forskjeller og likheter.

Hvordan de fungerer

Oksygentanker er fylt inn med oksygen. Den oksygenkonsentrator er ikke forhåndsutfylt med oksygen. Det skaper oksygen ved å trekke inn luft fra miljøet, ekstrahere oxygen fra det, og lagring av dette oksygen for levering til en person.

Power

Den oksygenkonsentrator systemet går på strøm, og en person som bestemmer seg for å bruke denne type system trenger en back-up oksygenkilde i tilfelle det ikke er strøm. Oksygen tanker, på den annen side, ikke er drevet av elektrisitet. En person som bruker en oksygenkonsentrator vil måtte betale for strøm.

Vedlikehold

Oksygentankene går tom for oksygen, og krever påfyll med intervaller. Påfyll vil koste brukeren ekstra penger. Iltkonsentratorer trenger ikke påfyll siden de gjør oksygen fra luften i miljøet, og kan levere en ubegrenset mengde oksygen. Oksygen konsentratorer kan ha mekaniske problemer mens oksygen tanker ikke har dette problemet.

Portabilitet

Oksygen tanker og konsentratorer kommer i store og små størrelser. De store størrelser er ikke bærbar, mens de små er bærbare, og kan flyttes rundt under aktiviteter som turgåing.

Regulering / Sikkerhet

Begge oksygenkonsentratorer og tanker har strømningsmålere for å regulere mengden av oksygen som tilføres til en person. Iltkonsentratorer anses å være tryggere enn oksygen tanker.

Nasal kanyler og masker

Oksygen kan leveres fra oksygentanker og konsentratorer til en persons nese med bruk av nasal kanyler eller oksygenmasker. Disse to enhetene er laget av plastrør som kan festes til en oksygentank eller konsentrator. Den nesekanyle har to haker som er festet til plastrøret, gjennom hvilket oksygenet kommer til lungene via nesen. Den ansiktsmaske er også festet til plastrør, og er slitt over nese og munn, og forankret til ansikt med en elastisk stropp.

Bruksanvisning Totalt detoxifications

Bruksanvisning Totalt detoxifications


Gjennom historien har avgiftning dietter og ritualer blitt brukt av enkeltpersoner som ønsker å kvitte kroppen med usunne giftstoffer og unødvendige kjemikalier, eller som en kick-start for vekttap regimer. Det finnes utallige bøker og artikler dedikert til prosessen med avgiftning, men noen metoder har vunnet popularitet og lang levetid. Uavhengig av ditt avgiftning valg, alltid holde seg hydrert ved å drikke rikelig med vann og urtete gjennom hele prosessen.

Bruksanvisning

The Master Cleanse Detox

•  Spis kun rå frukt og grønnsaker for en til tre dager før du starter Master Cleanse. Dette er noen ganger referert til som en "enkel-in", og det bidrar til å redusere smertefull hodepine, frysninger og kvalme som kan følge av en total body avgiftning.

Klargjør Master Cleanse lemonade ved å blande:

2 ss. ferskpresset sitronsaft

2 ss. lønnesirup

8 oz. vann

1/8 ts. cayennepepper (eller etter smak)

Drikk kun Master Cleanse lemonade for opp til 10 dager. Planen gjør det mulig for deg å drikke 6-12 glass per dag.

innlemme en saltvann flush for lakserende effekt.

Grundig blanding av 1 liter vann med 1 til 2 TBS. vanlig ikke-jodinneholdende salt, og drikke blandingen. Saltvann er en naturlig avføringsmiddel, og vil hjelpe kroppen utvise noen faste stoffer som har samlet seg i tykktarmen.

"Enkel-out" av Master Cleanse ved å konsumere frisk frukt og grønnsaker i en til tre dager etter den strenge lemonade fasen.

Tips og advarsler

 • Rådfør deg med legen din før du tar fatt på noen avgiftning program.
 • Når gjennomgår en streng avgiftning prosessen, drikke mye vann og ta en multivitamin.
 • Du kan trene under en avrusning, men ta hensyn til kroppen din og holde aktivitetslampen.
 • De fleste ernæringsfysiologer og leger diskreditere ideen om at avrusning er nødvendig, og mange oppgir at det kan være en direkte farlig prosess. Hvis du velger å starte en avgiftning plan, holde den under syv dager.
 • Kvinner som er gravide eller ammende, samt enkeltpersoner som lider av kreft og sykdommer i lever og nyrer, rådes til å unngå avgiftning programmer som Master Cleanse.

Bruksanvisning for et Hi-Jacker Manlift

Bruksanvisning for et Hi-Jacker Manlift


En manlift er et stykke tunge maskiner som brukes til å løfte arbeidere, verktøy og tunge ting å få tilgang til høye steder, eller for å transportere dem fra en etasje til en annen. Personheiser vanligvis brukes i bygg- og industri. Hijacker er en produsent av denne type maskin, som produserer både personlige personheiser samt mekaniske og hydrauliske modeller. Opererer en manlift er et ansvar som tar praksis og perfeksjon, for å ivareta sikkerheten for de rundt og på den.

Bruksanvisning

•  Test manlift før slik at arbeiderne å bruke den. Hvis du bruker en kaprer elektrisk drevet Man Lift 500, for eksempel, stå vendt mot stigen og se etter kontrollpaneler på nedre høyre side av maskinen. Du vil ha tre knapper å velge mellom. Velg strøm knapp som starter opp maskinen. Identifisere knappen for å flytte heisen opp og trykker på den. Denne knappen vil også være på høyre side, i et panel delt med knappen for senking av løfte. Etter manlift er utvidet hele veien, teste på knappen for å senke heisen. Ved å teste disse knappene, kan du fortelle hvor godt manlift fungerer.

Plasser manlift slik at det er på flat mark. Sette på bremsen, slik at maskinen låser seg på plass, og kan ikke bevege seg fremover eller bakover. Dette er kritisk fordi kaprer elektrisk drevet Man Lift 500 er på hjul, og kan enkelt hjulet bort hvis ikke riktig bremses. Bremsene på en kaprer manlift se ut som innlegg, og det er fire totalt. Skyv hendelen på toppen av hver brems ned med hånden, som strekker bremsen til den berører gulvet. Ved å skyve spaken helt ned, låse du bremsen på plass. Bunnen av bremsene ser ut som sugekopper, som er effektive for å gripe harde overflater. Å frigjøre bremsene, løft hendelen på toppen av bremse innlegget opp igjen.

La arbeideren å klatre stigen opp til heisen plattform - bare en gang maskinen er på plass og bremsene er nede. Arbeidere bruke rekkverk på hver side av stigen for å gå inn heisen plattformen. Materialer som blir behandlet, slik som verktøy, må settes flatt på overflaten av heisen. Instruere arbeideren å stå med begge føttene flatt på plattformen, så det er ingen rekkverk rundt kaprer elektrisk drevet Man Løft 500-plattformen.

Trykk på strømknappen på nedre høyre side av kaprer manlift, når arbeidstakeren er i posisjon. Skyv heisen knappen med fingeren, slik at den automatisk heve plattformen. Hold fingeren nede på knappen til heisen når ønsket høyde. Slipp løfteknappen tilbake i nøytral posisjon for å stoppe heisen fra å gå opp ytterligere. Hevet plattform holder seg på plass.

Cue arbeideren i heisen for å la ham vite at heisen er ferdig med å flytte, og at han kan nå utføre sitt arbeid. Du kan bruke hånd signal signaler eller verbale signaler, avhengig av hvor høyt opp arbeideren er og nivået av støy på stedet. Kommunikasjon mellom arbeidstaker og operatøren er avgjørende for å sikre at både folk vet når manlift skal flytte.

Hvordan Konsentrer Anger Into Strength

Hvordan Konsentrer Anger Into Strength


Noen folks liv blir ødelagt av sinne. Hvis det er feilaktig uttrykk, kan sinne forårsake død, personskade og kjærlighetssorg. Den person som ikke kan styre sitt sinne vil også ha sitt liv ødelagt. Men det er ikke hele historien. Når en person regisserer og utnytter hans sinne, kan han oppnå store ting. Folk som har kjempet store urettferdigheter, som for eksempel slaveri eller ulikheten av kvinner, var sint. Men, de brukte den samme følelser for å forbedre livene til utallige andre. Hvis du innser at ditt sinne skaper problemer for deg selv og andre, har du tatt det første skrittet for å endre dette.

Bruksanvisning

•  Godta dine følelser. Det er kontraproduktivt å nekte dine følelser eller for å undertrykke dem. Fokuser på dine tidlige opplevelser av sinne. Personer som har vært utsatt for overgrep, eller som ikke har fått lov til å uttrykke følelser, noen ganger lider oppdemmet sinne. De som vokser opp i et miljø der sinne er fritt og voldsomt uttrykk kan ikke lære å takle disse følelsene på en konstruktiv, mindre skadelig måte. Du må kanskje terapi hvis dine problemer er dyp.

Utforsk dine tankeprosesser. Ifølge Nasa Arbeid / Livet Report, folk som har problemer med sinne ofte har en negativ reaksjon på livets påkjenninger. Dersom en slik person har et problem med bil, for eksempel, lurer hun automatisk hvorfor ting alltid skje med henne, fyre opp en følelse av hjelpeløshet og harme. Hvis du reagerer på denne måten, kan du prøve å bytte de automatiske responser til noe roligere og mer frittliggende.

Tenk kognitiv-atferdsterapi hvis du ønsker å endre tankeprosesser. En kognitiv atferdsterapeut vil gi deg spesifikke øvelser som vil hjelpe deg å identifisere dine atferdsmønstre. Hun vil da lære deg hvordan du kan endre disse mønstrene, ved å erstatte dine svar med andre som er mer konstruktivt. Dette er en praktisk form for terapi.

Utvikle alternative mestringsstrategier. Lær å gjenkjenne tegn på montering sinne i deg selv. Gi en enkel unnskyldning, for eksempel: "La oss diskutere dette senere i dag;. Jeg trenger litt tid til å tenke på det" Bruk trening, som løping eller turgåing, som en måte å roe ned. Delta på yoga klasser og lære pusteteknikker. Du kan bruke disse mestringsstrategier i perioder med stress og sinne.

Kvitter de positive sidene av din natur. Godta at du har sterke følelser og at du kan kanalisere dette på en positiv måte. I alle samfunn, for eksempel, er det folk som har styrke av følelse og engasjement for en sak gjør gode ting skje. Dette kan være med å kjempe for trafikksikkerhetstiltak eller som representerer interessene til en sårbar gruppe. Gjør din sinne til styrke ved å kjempe for en sak der du tror.

Link din utvikle evne til å kontrollere sinne med å finne et nytt fokus for at lidenskap. Gjøre den jobben for deg og for andre ved å lete rundt etter noen konstruktiv prosjekt som trenger din hjelp.

LIFEPAK 500 AED Bruksanvisning

LIFEPAK 500 AED er en automatisert ekstern defibrillator. Defibrillatorer levere energi gjennom elektroder som brukes på en pasientens bryst. De brukes til å gjenopplive pasienter som har gått inn i cardiac arrest. LIFEPAK 500 bruker et spesielt program som vil indikere hvorvidt det oppdager en sjokksikker rytme fra pasienten, bevegelsesdeteksjon å stanse analyse hvis pasientens bevegelser ville forvrenge EKG-rytmen, og datastyring, inkludert muligheten for et lydopptak av alle det skjer med pasienten. Denne enheten ble opprettet for bruk av kvalifisert medisinsk personell i og utenfor sykehus innstillinger.

Bruksanvisning

Prepping pasient

•  Sørg for at pasienten er faktisk i hjertestans.

Slå på AED ved å trykke på den grønne «ON / OFF» -knappen. LIFEPAK 500 har visuelle og audio instruksjoner for å hjelpe deg gjennom resten av prosessen. Du vil se og høre et budskap å koble elektrodene til pasienten.

Kontroller skjermen på LIFEPAK 500 AED. Hvis hjertestarteren er klar til bruk vil det vise ordet "OK." Hvis enheten ikke fungerer vil det vise et bilde av et batteri til å indikere behovet for å skifte batteri, eller et bilde av et verktøy for å indikere behovet for å utføre service på enheten.

Fjern pasientens klær fra overkroppen området.

Fjern overdreven hår fra elektroden området for å sikre riktig utlading av defibrillatoren.

Kontroller at huden der elektrodene skal plasseres er tørr, og at pasienten er ikke på stående vann.

Anvende Elektroder

•  Plasser elektroden, med ♥ (hjertet) eller + tegn, sideveis til venstre nippel av pasienten, med sentrum av elektroden i midten av aksillarlinje.

Start fra den ene enden av elektroden, trykk den fast på pasientens hud. Ingen plass bør overlates mellom elektroden og huden; ellers er det en mulighet for å brenne huden.

9. Plasser den andre elektroden i øvre høyre torso av pasienten lateralt for sternum og under kragebeinet. Pass på at den sitter godt plassert mot huden.

Betjening av Defibrillator

Fjern elektrodekontakten kabeldekselet fra enheten og koble elektrodekontakten til LIFEPAK 500 AED. Følg instruksjonene fra AED er skjermmeldinger og talemeldinger.

Trykk på den gule "Analyze" eller clear "Meny" -knappen for å finne muligheter for lydopptak hvis du ønsker å ha et opptak av hva som skjer med pasienten.

Trykk på den gule "Analyze" -knappen for å analysere pasientens EKG-rytme. Meldingene "Stand Clear" og "Analysere nå" vises på skjermen. Noen modeller av LIFEPAK 500 AED ikke har den gule "Analyze" -knappen. Disse enhetene vil automatisk analysere pasientens EKG-rytme etter at du trykker den klare "Meny" -knappen og følg alternativene på skjermen.

Trykk på den oransje "Shock" knappen når du blir bedt av enheten gjennom meldingen "Shock rådet" og deretter meldingene "Stand clear" og "Trykk og sjokk." Dette vil levere energi til elektrodene.

Begynn HLR når du blir bedt av enheten. Dette vil skje om ikke sjokk anbefales. Enheten vil råde riktig mengde HLR tiden som er nødvendig, og en lyd og digital meldingen vil fortelle deg når du skal stoppe.

Gjenta fremgangsmåten for å analysere og sjokkere pasienten hvis du blir bedt om å gjøre det av enheten.

Legg pasienten i stabilt sideleie, men la LIFEPAK 500 AED festet hvis personen gjenvinner bevissthet eller viser tegn til å puste.

Spesielle omstendigheter

Påfør elektrodene til et flatere område på brystet hvis pasienten er overvektig eller har store bryster. Trekk huden til å spre den fra hverandre og skape en flatere overflate om nødvendig.

Påfør elektrodene bort fra den interne pacemaker generator for pasienter hvor slike enheter har blitt implantert.

Påfør elektrodene i anterior-lateral posisjon for pasienter med implantert defibrillator.

Alternativ plassering av elektroder

Plasser elektroden, med ♥ (hjerte) eller + tegnet, lateral over venstre prekordium, området over hjertet og magen. Den øvre kanten av elektroden bør være under brystvorten.

Legg den andre elektroden bak hjertet i området under skulderblad. Unngå å plassere elektroden over benete delen av ryggraden eller skulderblad.

Flytt elektrodekabelen bort fra pasienten slik at hun ikke blir liggende på det.

Midmark spor lys Bruksanvisning

Midmark er et selskap som produserer belysning enheter for medisinske, odontologiske og veterinærkontorer. En Midmark spor lys er en belysning enhet som brukes i tannlegekontor som er utformet for å gi tilstrekkelig lys til pasienter i løpet av sine rutiner og eksamen. Betjene din spor lys ved å slå på enheten, justere Intensitet innstilling, endre Composite innstilling, justering av fokus og justere mønster av lyset.

Bruksanvisning

Trykk og slipp "Power" knappen til lyset går av, og det er ingen grønne lysene tent på pekeplaten. Rotere mellom På, Av og Auto On / Off innstillingene ved å trykke på "Power" -knappen.

Trykk og slipp "Intensitet" -knappen for å justere intensiteten på lyset. Du kan gjøre lysintensiteten enten Høy, Middels eller Lav. Indikatorlampen forteller deg dagens innstilling.

Bruk Composite innstilling for en svært lav intensitet lysstråle. Trykk på "Composite" -knappen for å bruke denne innstillingen. Denne belysningsnivået er utformet for å gi tannlegen nok lys uten for tidlig herding av de sammensatte dentale materialer som benyttes i en fremgangsmåte.

Juster fokus på lyset. Din lys nøyaktighet påvirkes ved å justere denne innstillingen. Fabrikkinnstillingen for fokuset er 27 tommer avstand fra pasienten til lyset hodet. Lysets midtpunkt kan justeres til enhver avstand mellom 21 og 39 tommer. Foreta en justering ved å ta av bakdekselet og nysgjerrige lokket åpent med en skrutrekker. Plassere lyset hodet på foretrukket avstand fra målet og slå på lyset. Vri skruen som styrer fokus til du får lys mønsteret du ønsker.

Copaxone Autoject Bruksanvisning

Den Autoject er en automatisk enhet som brukes til å administrere multippel sklerose medisiner Copaxone. Den Autoject helt skjuler nålen under injeksjonen prosessen, noe som kan bidra til å lindre noen frykt for nåler som brukeren måtte ha. Med Autoject plassert mot huden din, et enkelt trykk på en knapp administrerer medisiner.

Forbered deg på Injection

Påfør rensevæske som leveres med Copaxone til området der du vil sette injeksjonen. Skru bunnen av Autoject. Legg merke til det store gule stemplet synlig i den øvre delen av Autoject. Vri den nederste delen av Autoject rundt, plasserer den røde enden mot stempelet og trykk stempelet inn i toppen til du hører et klikk.

Sett sprøyten inn i Autoject

Åpne blisterpakningen som inneholder Copaxone ferdigfylte sprøyter og ta en dose. Ikke fjern den grå nålen dekselet. Plasser sprøyten i den nederste delen av Autoject. Skyv sprøyten inn i Autoject til den klikker på plass.

Monter Autoject

Skru den nederste delen av Autoject på den øverste del. Dette er en god tid til å kontrollere dybden av Autoject. Rådfør deg med legen din for å få hjelp med å bestemme riktig dybde for Autoject.

Administrere Copaxone

Plasser Autoject mot hudområdet hvor du brukte alkohol tidligere. Pass på at vinduet med den gule stemplet synlig. Skyv Autoject godt mot huden slik at den øverste delen stenger ned på den nederste delen. Trykk på knappen på siden av Autoject. I vinduet på siden av Autoject, vil du kunne se det gule stemplet beveger seg. Når Autoject har fullført injeksjonen, vil vinduet bli rød.

Kast engangssprøyten og avfall

Skru bunnen av Autoject og snu den opp ned slik at sprøyten faller ut. Plasser sprøyten i en tung plastbeholder slik som en beholder for skarpe gjenstander tilgjengelig på apotek. Skru bunnen av Autoject på toppen. Bytt ut den røde hetten på bunnen av Autoject. Kast avfallet fra injeksjons som spritserviett og nål container.

Hvordan å bruke oksygen konsentra

Iltkonsentratorer kan være livsforlengende maskiner for mennesker med kroniske pusteproblemer. De tar i vanlig luft som de fleste av oss puster og rense den, slik at det som pasienten får er nesten ren oksygen. Dette, i sin tur betyr oksygen tas ut i blodet, og lungene ikke inneholder noen av de andre gasser som kan forstyrre god oksygentilførsel. Som et resultat, hjertet trenger ikke å virke så vanskelig å opprettholde legemet.

Hvordan å bruke oksygen konsentra

Opparbeidelse av en oksygenkonsentrator

•  Utdanne deg selv om både de negative effektene av for lite oksygenopptak. Disse inkluderer overdrevet tretthet; manglende evne til å konsentrere seg; feil fordøyelse; mangel på cellevekst og vev stimulering nødvendig for å komme seg etter kirurgiske inngrep; dårlig metabolisme og toksin oppbevaring.

Gjenkjenne de positive effektene av mer oksygen inntak. Disse inkluderer en evne til å konsentrere seg med fokus og oppnå mer fysisk aktivitet; en forbedret evne til å bekjempe infeksjoner; forbedret trening og vekttap suksess; forbedret helbredende egenskaper; raskere metabolisme; mer avslappet søvn; stress og vev hevelse reduksjon.

Gjør en avtale med en lege for å se om en oksygenkonsentrator kalles for med medisinsk bekymringer. Ikke hver person med et pusteproblem krever oksygen terapi. De som gjør trenger en resept fra en lege for å få en maskin kjøp.

Finn ut om forsikringen vil dekke kostnadene for maskinen. Hvis ja, bestemme hva - om noen - begrensninger. Hvis ikke, kan finne en annen måte å betale for maskinen. Legen din kan være nyttig i å finne finansieringskilder om nødvendig.

Forskning de ulike iltkonsentratorer tilgjengelig. Arbeid med en ekspert på feltet for å finne ut hvilken modell som er best egnet til dine behov.

Delta på en treningsøkt på bruk av ditt spesifikke oksygenkonsentrator. Noen selskaper vil ha noen komme hjem til deg å trene deg. Andre gir et kurs for deg å delta. Atter andre bare gi en treningsmanual for deg å studere før du begynner oksygenbehandling.

Bruke en oksygenkonsentrator

•  Vær sikker på oksygenkonsentrator er riktig satt opp av en ekspert, en tjeneste som skal leveres som en del av kjøpesummen. Unngå å sette maskinen opp selv uten skikkelig trening på grunn av faren faktorer involvert med denne type utstyr.

8. Slå på maskinen og justere oksygenstrømmen som foreskrevet av legen din. Sett på nesekateter, passer det så utstikkerne er riktig plassert inne i nesen og kanylen sitter godt mot ansiktet og halsen. Bruk munnstykke for hvor mye tid og antall behandlinger foreskrevet. Ikke justere luftstrømmen av maskinen mindre du blir bedt om å gjøre det av legen din.

Slå av maskinen når hver behandling er fullført. Ta av nesekateter. Desinfisere den med alkohol og plasser den i maskinens sporet til tidspunktet for neste behandling.

Stopp behandlingen, slå av maskinen og koble om noen form for problemet oppstår. Kontakt maskinens produsenten eller forhandleren for instruksjoner eller for å avtale en servicehenvendelse etter behov. Ikke koble maskinen til rådet til å gjøre det.

Rengjør og desinfiser de delene av din oksygenkonsentrator jevne følgende instruksjonene fra maskinprodusenten eller forhandleren der det ble kjøpt. Sett på nesekateter regelmessig (to til tre ganger i måneden).

Følg omreisende instruksjonene fra maskinens produsenten eller forhandleren når det er nødvendig å ta maskinen ut av hjemmet. De fleste av disse kildene vil gi individuelle instruksjoner for reiser med fly, bil, til fots eller tog. Hver kan være litt forskjellig, så følg de som er aktuelt for ditt transportmiddel.

Hint

 • Noen oksygenkonsentratorer er kompakte i størrelse og lett bærbar. Oksygenkonsentratorer er ansett som mer økonomisk i det lange løp fordi de ikke krever påfylling. Maskinen går på strøm. Som kan presentere et problem under strømbrudd. De fleste leger anbefaler å ha en bærbar oksygen backup tank på hånden for en slik mulighet. Forsikre deg om at den elektriske selskapet som betjener ditt hjem er klar over at en pasient ved hjelp av oksygenbehandling bor der. Dette vil automatisk bevege deg opp på listen når tjenesten restaurering er nødvendig. Begynnelsen oksygenbehandling betyr ikke at man vil bli knyttet til den på ubestemt tid. I mange tilfeller er det foreskrevet for å øke hastigheten på kroppens evne til å helbrede. Når helingen har foregått, kan det ikke være noe ytterligere behov for terapi. De fleste iltkonsentratorer bruker svært lite strøm - omtrent det samme som et stereoanlegg. Økt oksygenstrømmen i kroppen tillater raskere utløsning av avfallsmateriale fra kroppen. Visse typer av bakterier, sopp og virus ikke kan overleve i et oksygenrikt system. Oksygen øker motstanden for visse typer infeksjoner. Oksygen kan faktisk nøytralisere visse typer av syrer i kroppen.
 • Pass på at maskinen er riktig jordet og hektet opp med riktig mengde spenning til enhver tid. Hvis du er i tvil, ta kontakt med maskinens produsenten eller forhandleren for instruksjoner. Ikke bruk skjøteledninger på oksygenkonsentrator som det kunne avbryte flyten av strøm til maskinen. Oksygen er brannfarlig så holder maskinen borte fra enhver form for flamme; selv at så lite som en sigarett. Bruk bare oksygen i et område som har god ventilasjon og en skikkelig luftstrøm rundt kompressoren for å unngå kondens. Ikke la vann komme i kontakt med en oksygenkonsentrator, fordi det er ikke vanntett og kan bli skadet eller ødelagt. Ikke bruk sedativa eller drikke alkohol under oksygen terapi behandlinger. De kunne få deg til å handle irrasjonelt og hindre riktig bruk av utstyret. Ikke bruk andre elektriske apparater mens du bruker oksygenkonsentrator. Unngå oljebaserte hud produkter. Visse typer av disse produktene kan føre til at maskinen korte eller gnist, som kan føre til brann.

Normal levetid for Oksygen konsentra

Normal levetid for Oksygen konsentra


Oksygenkonsentratorer er ekstremt viktig for pasienter med behov for oksygenbehandling. På grunn av sin verdi, er det viktig å opprettholde riktig vedlikehold av konsentratoren for å sikre at det varer lenge.

Portable

En bærbar oksygenkonsentrator vil ikke vare så lenge som et hjem oksygenkonsentrator. Men gjør den bærbare modellen pasienten til å være mer fri og mindre tynget av en maskin som må bo på ett sted. Denne typen oksygenkonsentrator vanligvis varer fra 6000 til 10.000 timer.

Hjem

Hjem iltkonsentratorer må holde på plass fordi de er tyngre enn den bærbare slag. De vare lenge, og deres kompressorer er god for opp til 30.000 timers bruk.

Garantier

Mange oksygenkonsentratorer kommer med garantier som sikrer og forlenger levetiden til enheten.

Dufter som hjelper deg Konsentrer

Dufter som hjelper deg Konsentrer


Aromaterapi innebærer å bruke duft å bidra til å forbedre psykisk og fysisk helse. Luktesansen er direkte koblet til hjernen, og dufter av visse essensielle planteoljer har en rask effekt på den enkelte lukter dem. Ulike sanser produserer forskjellige svar, og det er en rekke dufter som bidrar til å forbedre konsentrasjonen.

Spesifikke Fruktig Scents

Visse typer av fruktige dufter er gunstig for en person søker etter en måte å forbedre sin konsentrasjon. Noen som har en hard tid å konsentrere seg kan dra nytte av duft av mango, sitron, sitrongress, bergamot appelsin og eple. Sitron og mango også hjelpe lindre symptomer på depresjon, som kan bidra til konsentrasjonsvansker.

Urter og krydder

Kardemomme, basilikum og rosmarin er urter og krydder som kan bidra til bedre konsentrasjon. Disse luktene er effektive fordi de bidra til å bekjempe påvirker av stress og mental utmattelse som kan føre til en person å finne seg selv å ha en vanskelig tid å konsentrere seg.

Furu, sedertre, og Eucalyptus

De utendørs dufter av furu, sedertre, og eukalyptus kan kan brukes til å bidra til å bekjempe vanskeligheter med konsentrasjon. Disse luktene bidra til å øke energinivået samt fokus, og eukalyptus kan kombineres med andre dufter for en forfriskende forandring.

Peppermynte

Konsentrasjonsvansker som er forårsaket stress og mental utmattelse kan bli avløst av duften av peppermynte. Peppermynte har vist seg å øke årvåkenhet i lange perioder av gangen. Peppermint også kan lindre migrene hodepine, som kan føre til en nedgang i konsentrasjon.

Freestyle Flash Bruksanvisning

Freestyle Flash Bruksanvisning


Den fristil Flash er en måler anvendt for å måle mengden av tilstedeværende glucose i blodet. Den kompakte størrelsen gjør det lettere å bære under utflukter. Måleren gir raske resultater, som gjør det mer praktisk når du er på farten. Freestyle Flash er enkel å bruke og krever bare en liten blodprøve for å utføre en blodsukkermåling. Den gjør det også testing på alternative testsider, for eksempel armen, palm, lår og legg.

Freestyle Flash Bruksanvisning

Sett Test Strip Kode

•  Sett inn en ny stripe inn i apparatet. Apparatet slår seg på når teststrimmelen er satt helt inn.

Kontroller kodenummeret på beholder med teststrimler og sikre at den samsvarer med kodenummeret som vises på måleren. Hvis kodene ikke stemmer overens, går du videre til neste trinn.

Trykk på "c" for å velge høyere tall eller "m" for å velge lavere tall. Fortsett å trykke på "c" eller "m" -knappen til du kommer til riktig kodenummer.

Kontroll Solution Test

Sett inn en ny stripe inn i apparatet.

Sett tuppen av kontrolløsning flasken på kanten av prøveområdet på teststripen. Måleren vil pipe når teststrimmelen har nok løsning for å utføre testen.

Les viste resultatet og sammenligne den med utvalget notert på kontrolløsning. Hvis resultatene ikke er innenfor rekkevidde, utføre testen på nytt med en ny strimmel. Hvis resultatene er feil, kan måleren ikke gi nøyaktige testresultater, og bør ikke brukes til testing blodsukkeret før årsaken er fastslått og korrigert.

Blodsukkermåling

Sett inn en ny stripe inn i apparatet. Apparatet slår seg på når teststrimmelen er satt helt inn.

Kontroller kodenummeret på beholder med teststrimler og sikre at den samsvarer med kodenummeret som vises på måleren. Hvis kodene ikke stemmer overens, må du sette strimmelen koden før du fortsetter med blodsukkermåling.

Skaff en fersk blodprøve. Plasser en ny lansett i stikkepennen. Hull på huden. Fjerne blodprøvetakeren nøye uten å berøre blodprøven.

Plasser prøveområdet av teststripen på kanten av blodprøven med en liten vinkel. Testingen stripen vil absorbere prøven og piper når testing stripen er full.

Fjern meter fra prøven og vente på testresultatene. Måleren piper to ganger når testen er fullført.

Hint

 • Utføre en kontrolloppløsningstest regelmessig for å teste nøyaktigheten til måleren.
 • Dersom testresultatene er uventet høy eller lav, utføre en kontrolløsning teste og utføre en ny blodsukkermåling med en ny testing stripe.

Hvordan Konsentrer om ettermiddagen

Hvordan Konsentrer om ettermiddagen


For mange mennesker, konsentrasjon og energinivået avta i ettermiddag. Denne såkalte "ettermiddagen lavkonjunktur" oppstår vanligvis mellom 2 og 4 pm for en rekke årsaker, blant annet mangel på mosjon, feil ernæring og dehydrering. Noen sunne endringer kan hjelpe deg med å minimere eller unngå en ettermiddag nedgangen og forbedre konsentrasjonen hele dagen.

Hvordan Konsentrer om ettermiddagen

•  Unngå å spise et tungt eller fettrikt lunsj. Disse matvarer tar lengre tid å fordøye, og kan la deg følelsen svak. Spise både frokost og lunsj inkludert en blanding av magre proteiner og karbohydrater, for eksempel en kalkun sandwich på grovbrød, som vil fylle deg opp med tilstrekkelige næringsstoffer uten at du føler fylt.

Hold deg hydrert ved å drikke vann hele dagen. For ekstra forfriskning samt variasjon, drikke et glass isvann eller legge til et utbrudd av frukt som skiver av sitron eller lime.

Gå for en rask spasertur ved lunsjtid eller i løpet av ettermiddagen. Trening gir energi til kropp og sinn, og dermed bedre konsentrasjon. En morgen trening kan også forbedre konsentrasjonen og energi gjennom hele dagen.

Sniff en energigivende duft som sitrus eller peppermynte. Disse duftene er tilgjengelig som essensielle oljer eller body spray som du kan holde på skrivebordet eller i vesken. Spise en sitrusfrukter eller tygge tyggegummi vil ha en lignende energigivende effekt.

Utsett deg selv for sterkt lys eller sollys. Sterkt lys hemmer kroppens produksjon av søvndyssende kjemisk melatonin, og dermed øke din årvåkenhet.

Ordne timeplanen din, hvis det er mulig, for å unngå en ettermiddag nedgangen. Denne justeringen kan omfatte takle høy prioritet eller vanskeligere oppdrag i morgen og sparer mer interessante oppgaver for senere på dagen eller varierende ettermiddagen rutine for å unngå å utføre de samme oppgavene hver dag.

Autoklav Bruksanvisning

Autoklav Bruksanvisning


En autoklav er et instrument som brukes i et laboratorium for å deaktivere mikrobielle livsformer som for eksempel biologisk skadelige materialer og forurensede elementer som kirurgiske instrumenter eller laboratorieutstyr som utgjør trusler mot helse og andres sikkerhet. Alle disse stoffene må avhendes på riktig måte, og bruk av autoklav er en av de skritt som er tatt for å gjøre det. Enheten bruker mettet damp ved høyt trykk og må brukes riktig for å sikre at alle de elementene du ønsker å rengjøre er fullt sterilisert.

Forberedelser

Hvert element må settes i riktig beholder som skal autoklaveres. Solids må plasseres i en pose som er merket â € ~autoclavable. ' Væsker må plasseres i en beholder som ikke bare kan autoklaveres, men er fri for sprekker eller andre skader. Sørg for at beholderen ikke er for full, og etter å plassere lokket, sjekk for å se at det er løs på emballasjen. Legg slike elementer på en metall drypp panne å fange lekkasjer som kan oppstå. Fast avfall må ha minst 100 ml av væsken som skal steriliseres fullstendig. Dette bør legges til beholderen før du legger den i autoklaven.

Når materialene er plassert i riktige beholdere, kan du starte oppgaven.

Autoklavering

Sett beholderen i autoklaven og stille inn timeren. Det finnes forskjellige tider for ulike elementer. Regelmessige materialer, tørr eller flytende, kan gjøres på mindre enn 15 minutter i de fleste tilfeller. For faste materialer dette ikke endre på vekten av elementet. Elementer rundt £ 5. bør gjøres i 30 minutter; alt fra 5 til 15 kg. bør holdes i 60 minutter; og noe mer enn det som skal autoklaveres i 90 minutter.

Autoklav seg alle elementer som er bortkastet, fast eller flytende, minst i 45 minutter uansett hva vekten er. Dette er for å sørge for at forurensningen har blitt fjernet og elementet er fullt sterilisert.

Fjerning og deponering

Når du fjerner elementer fra autoklaven, bruk hansker i tilfelle de er fortsatt varmt, og aldri fjerne dem uten dryppformen. Vær forsiktig når du gjør dette fordi poser kan bryte og containere kan smitte ved støt.

Hvis det ikke er noen farlige stoffer i væsker, kan de bli strømmet ned i avløpet. Dersom væsker stivne ved romtemperatur, bør du la dem sitte til de har dannet et solid og kast dem i søpla. Fast avfall skal plasseres i søppelcontainer umiddelbart. For å eliminere lukt som kommer fra disse elementene, kan du prøve noen lukt-eater å hjelpe eller bare gjøre de verste oppgaver mens det er færre folk rundt. Pass på at du skriver alle disse prosedyrene i autoklaven loggbok gitt.

Gassmaske Bruksanvisning

Tallrike gassmasker er tilgjengelige og instruksjoner for hver er spesifikke for masken og bør leses og følges nøye. Instruksjonene nedenfor er anbefalt sikkerhetsinstrukser for en boks-type gassmaske, men modellene kan avvike. Dette er generelle instruksjoner som kan følges for å sørge for at masken er sikker og forsvarlig festet til ansiktet i tilfelle en nødsituasjon.

Montering av Mask

Fjern masken ved nesestykke, er forsiktig med å unngå området rundt øynene slik at du ikke gni eller dimme din evne til å se gjennom den. Aldri ta eller trekke på masken ved utløpsventilen når du setter på eller fjerner den. Sørg for å fjerne plastforseglingen før du tar på masken; 13 personer døde i 1990 under Gulf-krigen fordi de glemte å fjerne denne pluggen og kvalt, tenker de i stedet skulle dø puste i giftig gass.

Det viktigste område av bekymring er passende masken skikkelig inn på ansiktet slik at det er ingen andre enn det som kommer inn gjennom filteret tillatt i masken luften. Holder ansiktet stykke jevnt i begge hendene, skyver tomlene inni masken til fullt utvide den; Ikke ta tak i hodet sele da dette vil tvinge kantene for å constrict, og vil gjøre det vanskelig å sette masken på ordentlig. Haken må monteres mindre haken lommen sikkert mens du flytter den øverste selen over hodet, sentre puten over toppen over skallen komfortabelt.

Riktig justering betyr en tett passform, ikke nødvendigvis et svært stramt ett, så ikke over-stramme. Etter at du har masken riktig plassert over ansiktet, trekker hver av justeringsstropper i en rask bevegelse og glatt masken med ytre strøk for å fjerne luftlommer og plass til det nærmere over ansiktet. Test din segl ved å dekke luftinntaket porten mens du puster dypt inn. Masken skal kollapse rundt ansiktet ditt hvis det er riktig montert.

Care & Storage

Fjern masken ved å løsne stroppene og fatte enheten ved nesestykke og fjerne det fra hodet i en nedadgående, utover, og deretter oppadgående bevegelse. Brett hodet hardhet inn i masken, unngå å berøre området rundt øynene. Riktig lagring gassmaske i transportøren innen en vanntett pose eller beholder; vann vil ødelegge filteret i beholderen, som påvirker effektiviteten og ødelegger det. Holde masken der det er lett tilgjengelig og praksis å sette den på raskt og effektivt slik at i en krisesituasjon vil du vanligvis vet hvordan du skal sikre den.

Tips om Innkjøp Gas Masks

Kjøp en gassmaske deg og familiemedlemmer kan prøve på før du kjøper. Gassmasker er ikke "one size fits all", og er laget i størrelser for menn, kvinner og barn; mange militære utsalgssteder har masker utformet strengt for soldater, ikke den generelle befolkningen. Vær sikker på at masken er en sertifisert kjemisk og biologisk krigføring protectant og kjøpe backup filtre, som de fleste filtre er bare effektive i flere timer, og må endres i tilfelle av en ekte nødsituasjon. Spør også leverandøren om de forskjellige typer filtre tilgjengelig for kjøp og hva de er effektive mot. Vær forsiktig innkjøps billig "overskudd" gassmasker så mange av disse er gått ut på dato eller foreldet.

Hvordan få Butterfinger Ut av tennene dine

Hvordan få Butterfinger Ut av tennene dine


Det er sprø, crunchy og søt, men Butterfinger barer også skape kaos på tennene. Sukker og karbohydrater mate plakk film finnes naturlig på tennene for å lage en decay-forårsaker syre. Den chewiness av en Butter bar lar godteri stick til tennene for en lengre periode enn for eksempel en vanlig sukker-lastet soft-drink. Fjerne Butterfinger fra tennene er ikke vanskelig, men du trenger de riktige rengjøringsteknikker for å minimere ytterligere skade tann.

Bruksanvisning

•  Puss tennene med tannkrem. Konsentrer deg om å pusse like over tyggegummi-linjen og ryggen jekslene der klebrig, seig godteri, som Butterfinger, samler lett.

Floss tennene. Vikle floss spydighet mellom to fingre. Så floss forsiktig mellom hver tann, går hele veien til tannkjøtt-linjen på hver side. Butterfinger godteri bryter inn i små fragmenter ved tygging. Disse klissete, sukkerholdige fragmenter skjule mellom tennene, som ikke kan nås med en tannbørste, og forårsake råte.

Plukk ut biter av Butterfinger med en tannpirker eller tann plukking enhet. Fjerne større biter av hard, klissete Butterfinger gjennom bruk av tanntråd kan være smertefullt og upraktisk. Prod stykke stuck Butterfinger med tannpirker tips fra begge sider av tennene dine til du føler partikkel løsne. Fjern eventuelle gjenværende fragmenter med en grundig tanntråd og børsting.

Hint

 • Tre tannpirkere er akseptable i en klemme, men flate, plast tannpirker enhetene er mindre smertefull og ofte renere.
 • Se din tannlege umiddelbart hvis Butterfinger fast i tennene forårsaker alvorlig smerte eller hvis du blødninger etter fjerning partikkelen.

Hvordan behandle allergier med Jojoba Oil

Hvordan behandle allergier med Jojoba Oil


Jojoba olje er et naturlig middel for hudirritasjoner på grunn av allergi. Røde skjellende flekker og støt svarer godt til en ingrediens i jojoba, kalt myristinsyre. Dette stoffet fungerer som en aktuell steroid å redusere betennelser når påføres med noen enkle trinn.

Bruksanvisning

Unn hele kroppen med jojobaolje. Plasser fire dråper i badevannet. Hold temperaturen på vannet varmt, men ikke varmt. Hvis du ta dusj, forsiktig gni fuktig hud med jojobaolje før frotté av.

Masser hodebunnen med noen dråper jojobaolje. I tillegg til å lindre utslett, vil jojoba roe over-produktive olje kjertler. Tilsett 2 dråper jojobaolje til din favoritt shampoo og din skyllevann.

Konsentrer deg om problemområder som hender, albuer, ansikt og nakke. Disse kan bli sår og sprekker når hud allergier oppstår på nytt. Påfør jojobaolje sjenerøst og ofte til disse områdene.

Fukte kroppen din før sengetid. Legg ½ ts. av eterisk olje til en 4 ounce flaske jojobaolje. Bruk flere dråper til å dekke hele kroppen. Prøv lavendel eller kamille som tilsetningsstoff. Duften vil hjelpe lulle deg i søvn når din allergi er spesielt belastende.

manikyr neglene med jojobaolje. Allergi mot vaskemidler og vaskemidler kan overflaten på neglebåndene og i neglen senger. Gni en dråpe jojobaolje i hver berørte spiker. Oljen penetrerer raskt å gi rask lindring.

Hvordan Fremkall Nightmares

Hvordan Fremkall Nightmares


Selv om folk flest ikke liker å ha mareritt, noen mennesker faktisk ser frem til dem og prøver å få dem når de kan. Disse menneskene er ofte de samme menneskene som liker å se skumle filmer og lese skremmende bøker. De nyter adrenalinrush som ofte følger en skremmende mareritt.

Bruksanvisning

Ta et vitamin B6 pille omtrent en time før sengetid. B6 har vist seg å øke intensiteten av drømmer.

Tenk på det som skremmer deg mest før du sovner om kvelden. Hvis din største frykt er å bli forfulgt av en manisk drapsmann, tenk han gjemmer seg i skapet eller under sengen. Konsentrer deg om det scenariet som fungerer best for deg, og la deg Jon Blund med disse tanker om tankene dine. Ofte våre drømmer sentrum rundt de siste tanker vi hadde før du sovner.

Sovne ser en veldig skremmende film. Igjen, plukke en film der historien tomten faller sammen med en realistisk frykt for deg. Eller hvis lesing er din preferanse, krype til sengs med en skremmende bok.

Spis en matbit mens du er i sengen å se at scary movie. Spising øker hjerneaktiviteten. Noen mennesker opplever at å spise sent på kvelden får dem til å ha mareritt. Prøv krydret og salt mat, da disse har en større sjanse til å hjelpe deg å indusere mareritt.

Dekk hodet mens du sover. Det er ingen medisinsk bevis for dette, men mange har funnet ut at hvis de bære en lue til sengs eller trekke i tepper opp over hodet, kan de fremkalle mareritt.

Slip på et par sokker. Mens noen mennesker tror dekker sitt hode induserer mareritt, har andre mennesker funnet den samme effekten hvis de dekker føttene mens du sover.

Tips og advarsler

 • Det er ikke en god idé å indusere mareritt hver natt. For å få resten som kroppen din trenger, er det viktig å få noen netter med fredelig søvn.
 • Det kan noen ganger være vanskelig for vår underbevissthet å vite forskjellen mellom drømmer og virkelighet. Hvis du begynner å føle deg paranoid eller redd mens du er våken stop induserende mareritt og se en profesjonell rådgiver.