Digidexo.com

blodtrykk skala

Hvordan du skal tolke Høyt blodtrykk Numbers

Å tolke høyt blodtrykk tall, må du forstå litt om hva blodtrykket er, og hvorfor det er viktig for din helse og velvære. Enkelt sagt, bestemmer blodtrykk hvor hardt hjertet arbeider for å pumpe blod gjennom sirkulasjonssystemet. Derfor, høyt blodtrykk tall tyder på at hjertet er å øve mer innsats for å transportere blodet gjennom vener og arterier. Det er viktig at du forstår hvordan du skal tolke høyt blodtrykk tall slik at du vet hvor du står medisinsk, og hvilke skritt du må ta for å kontrollere tilstanden din og forbedre din helse.

Bruksanvisning

Hvordan du skal tolke Høyt blodtrykk Numbers

•  Skaff systolisk lesning, som indikerer hvor hardt hjertet må arbeide for å pumpe blodet gjennom blodårene. For å avgjøre dette lesing, vil din helse profesjonell bruk en blodtrykksmåler og stetoskop. En blodtrykksmåler er utstyrt med en mansjett - vanligvis med en krok-og-loop lukking - som er plassert komfortabelt, men strengt, rundt overarmen, over albuen. Knyttet til mansjetten er en luftventil. Helseleverandøren bruker luftventilen til å pumpe luft inn i mansjetten til flyten av blod blir avbrutt, ved hvilket tidspunkt stetoskopet er plassert på mansjetten. Ingenting er hørt på dette punktet gjennom stetoskopet inntil helsepersonell utgivelser luften langsomt ut av mansjetten. Blodet begynner da å sirkulere og kan bli hørt gjennom stetoskopet. En søyle av kvikksølv i et rør stiger i blodtrykksmåler og bevirker at måleren på instrumentet for å vise en avlesning. Lesningen indikerer det systoliske trykket eller tiltaket som representerer hvor hardt hjertet arbeider for å pumpe blodet gjennom blodårene. Enhver nummer på måleren over 120 millimeter (mm) anses høyere enn ideell. Teknisk sett vil en slik avlesning bli nedskrevet som 120 mm Hg, eller det mål av kvikksølv stiger i røret av sphygmomanometer.

Skaff diastolisk lesing, som er den blodtrykksmåling mens hjertet er i ro. Som helsepersonell frigjør mer luft fra luftventil av den blodtrykksmåler, begynner lyden av blodpulsering som kan høres gjennom stetoskop å avta, inntil til slutt ingenting blir hørt gjennom instrumentet. Ved dette punkt, vil måleren på blodtrykksmåler viser det diastoliske trykket. Typisk blir en avlesning på 80 mm anses som normalt.

Les din blodtrykksmåling. Nå som du vet hvordan blodtrykket ditt, eller "BP" er oppnådd, er du klar til å tolke tallene. Jo høyere, eller systolisk, indikerer nummeret ditt blodtrykksmåling, mens hjertet er å pumpe; Derfor, representerer den hvor hardt hjertet arbeider for å bevege seg gjennom blodsirkulasjonssystemet. Diastolisk lesing indikerer din hvilepuls, eller måling av blodtrykket mellom hjerteslag. Når du leser blodtrykket, er det systoliske eller høyere tall alltid oppført før det diastoliske eller lavere tall.

Bestem hva sikker sone for blodtrykket ditt er i forhold til din generelle helse. En ideell lesing er 120/80 mm Hg, eller 120 mm systolisk trykk over 80 mm diastolisk trykk; Men de fleste ikke matche dette nøyaktig måling. Et utvalg fra 100/65 mm Hg til 140/90 mm Hg er generelt trygt, ifølge mange diagnosticians.

Se på omfanget av blodtrykksmålinger i forhold til din egen lesing.

Normalt blodtrykk faller vanligvis i området fra 120 til 130 mm (systolisk) over 85 mm eller lavere (diastolisk).

Hvis diastolisk trykk er alt 130-140 mm Hg (systolisk) over 85 til 90 mm Hg (diastolisk), så du er i nærheten av grenselinjen av en høyere-enn-normal lesing. En slik avlesning er beskrevet som "pre-hypertensive."

En avlesning på 140 til 160 mm Hg (systolisk) i løpet av 90 til 100 mm Hg (diastolisk) indikerer et mildt tilfelle av høyt blodtrykk ellers kjent som "hypertensjon". Dette er også referert til som trinn 1 hypertensjon.

Hvis måleren på sphygmomanometer leser mellom 160-180 mm Hg i løpet av 100-110 mm Hg, har du en moderat tilfelle av hypertensjon eller høyt blodtrykk.

En lesning av 180-210 mm Hg (systolisk) over 110-120 mm Hg (diastolisk) representerer et alvorlig tilfelle av høyt blodtrykk.

Over 210 mm Hg (systolisk) over 120 mm Hg eller høyere (diastolisk) er en indikasjon på at du lider av alvorlig hypertensjon.

Hvis du finner ut at blodtrykket er over normalområdet, så er det viktig at du og din lege diskutere måter å håndtere blodtrykket slik at det vil være nærmere til det normale. Et høyt blodtrykk lesing er en advarsel for å få behandling umiddelbart.

Tips og advarsler

 • Du kan senke en høyere enn normalt blodtrykk lesing ved å endre kostholdet til en som er lavere i mettet fett og inneholder mer frukt og grønnsaker. Trening, håndtere stress og ta medisiner foreskrevet av din lege kan alle redusere høyt blodtrykk eller høyt blodtrykk.
 • Lavt blodtrykk kalles hypotensjon, som vanligvis er en god indikator med hensyn til helse. Enhver lesing i området 120/80 mm Hg, eller enda litt lavere, indikerer generelt sirkulasjonssystemet er sunt.
 • Blodtrykket blir typisk målt i en persons overarm eller på innsiden av albuen, men noen ganger er det måles på andre steder som for eksempel ankelen. Forholdet av blodtrykket målt ved brakialarterien over albuen sammenlignet med blodtrykket målt ved den primære arterie av ankelen gir ankelen Brakial Trykkindeks, eller "ABPI."
 • Visse medisiner som vasodilatorer kan brukes til å behandle høyt blodtrykk, siden de bidra til å regulere blod slik at det flyter mer jevnt gjennom systemet.
 • Diuretika er ofte brukt til å behandle høyt blodtrykk, og bidra til å fjerne overflødig natrium - det vil si, salt - fra kroppen.
 • Sigarettrøyking, alkohol, lite mosjon, overvekt og en diett rik på natrium kan alle bidra til hypertensjon, eller en blodtrykksmåling som regnes høyere enn akseptabelt. Andre risikofaktorer inkluderer diabetes, gikt eller nyresykdom, en familiehistorie med høyt blodtrykk, en alder over 35 år gammel, bruk av p-piller, graviditet, høyt blodtrykk under en tidligere graviditet eller afroamerikansk etnisitet.
 • Overflødig kolesterol i sirkulasjonssystemet kan føre til åreforkalkning - en tilstand der plakk bygger seg opp i veggene i blodårene, slik at hjertet må jobbe hardere. Dette kan føre til høyere blodtrykk opplesninger.
 • For å redusere dårlige kolesterolet og blodtrykket, må du ha en høyere andel av HDL kolesterol - den såkalte "gode kolesterolet" - i kroppen enn LDL kolesterol, en gang omtalt som "dårlig kolesterol".
 • Mange er uvitende om at de har høyt blodtrykk, eller "HBP", eller lider av høyt blodtrykk, så det er viktig å ha ditt blodtrykk (BP) sjekket med jevne mellomrom.
 • Høyt blodtrykk kan føre til tilstander som for eksempel hjertesvikt, hjerteinfarkt, hjerneslag eller nyresvikt hvis den forblir ubehandlet.

Hva du skal holde styr på hvis du har høyt blodtrykk?

Høyt blodtrykk, eller hypertensjon, er det økte trykket av blodet inne i arteriene som det sirkulerer gjennom hele kroppen. En måling av 140/90 regnes som høyt blodtrykk. Sporing av blodtrykk og andre tiltak er viktig å kontrollere og redusere hypertensjon. Komplikasjoner kan inkludere hjerteinfarkt, hjerneslag og nyresvikt.

Blodtrykk

Spore hypertensjon hjemme ved hjelp av en blodtrykksmåler. Sørg for å sjekke dine nivåer på samme tid hver dag. Unngå røyking, spise eller trene i 30 minutter før du sjekker.

Nøyaktig blodtrykk Machine

Sørg for at din hjemme blodtrykk maskinen bruker nøyaktige målinger. Ta maskinen med deg på din neste medisinsk avtale å sammenligne målinger. Kontroller maskinen på en årlig basis, anbefaler Mayo Clinic.

Aktivitetsnivået

Hold oversikt over aktiviteter du gjør i løpet av dagen og sammenligne når blodtrykket er unormalt. Registrere eventuelle andre uvanlige symptomer. Ta med aktivitet journal til legetimer.

Kosthold og trening

Spore din diett --- skrive ned hva slags mat du spiser. Begrense natrium nivåer til mindre enn 2400 mg per dag. Hold oversikt over fysisk aktivitet du er involvert i. Å miste vekt er gunstig for overordnede organ helse og redusere høyt blodtrykk.

Fysisk helse

Fortsett å spore din generelle fysiske helse ved å planlegge vanlige leger avtaler. Høyt blodtrykk kan påvirke kroppen inklusive nyrer, skjoldbruskkjertel og selv netthinnen. Sporing generelle helse sikrer blodtrykket ikke forårsaker ytterligere komplikasjoner.

Når skal gå til sykehuset med høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk er ofte kalt "silent killer" fordi det er vanligvis ingen tegn som tyder på at blodtrykket ditt er høyt. Skaden høyt blodtrykk fører til blodårer og organer normalt skjer over en periode på flere år. Men det er definitivt mulig for blodtrykket å plutselig skyte i været, noe som gjør det viktig at du søker umiddelbar omsorg. Uten forsvarlig omsorg, er du i fare for helseproblemer, inkludert hjerneslag, hjerteinfarkt, organskade, tap av nyrefunksjon, og mange andre plager.

Mulige symptomer

Folk pleier å gå om sine aktiviteter uten tanke på blodtrykket. Det kan være svært høy, men de er ikke klar over faren. Til tider, men du kan oppleve symptomer som kan peke til en forhøyet risiko for slag, hjerteinfarkt eller andre helsemessige komplikasjoner. Høyt blodtrykk noen ganger fører til en person til å oppleve en uutholdelig hodepine. Du kan også oppleve alvorlig angst, kortpustethet, eller en neseblødning. Noen ganger vil en person med høyt blodtrykk har synsproblemer, kvalme og oppkast, eller svimmelhet. Disse symptomene i seg selv vil ikke nødvendigvis bety at blodtrykket er høyt, men hvis du har en kombinasjon av noen av disse symptomene, bør du ringe 911 eller søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Sjekke blodtrykket regelmessig

Dessverre, mange mennesker opplever et hjerneslag eller hjerteinfarkt før de selv vet at de har et problem med blodtrykket. Av denne grunn er det viktig at du sjekker den regelmessig. Det er en god idé å sjekke blodtrykket på ditt lokale apotek eller med ditt eget blodtrykk kit. Blodtrykket ditt vil gå opp og ned avhengig av tid på dagen, ditt aktivitetsnivå, og mengden stress du har å gjøre med, så det ville være en god idé å sjekke det på ulike tider av døgnet. En blodtrykksmåling på 180 eller høyere for systoliske trykket eller topp nummer, og 110 eller høyere for diastolisk, eller nederste tallet er grunn til alarm. Vent noen minutter og gjenerobre blodtrykket til å sørge for at den første lesning var nøyaktig. Ikke anta at trykket vil gå ned. Det kan gå ned på egen hånd, men du bør ikke ta en sjanse med en lesning dette høyt. Ring 911 umiddelbart, eller ha noen kjøre deg til legevakten med en gang.

Hvordan man skal håndtere høyt blodtrykk naturlig

Hvordan man skal håndtere høyt blodtrykk naturlig


Høyt blodtrykk er en bekymring for folk flest rundt om i verden, og stressende situasjoner kan legge til problemet. Høyt blodtrykk kan behandles hjemme så vel som med en medisinsk faglig, her er hvordan:

Bruksanvisning

•  For å gjøre ditt hjerte muskelen sterkere kan du lage en te ved å koke en kopp vann, og helle det over 2 ts. av tørket hagtorn blomster. La teen siver i minst 10 minutter, da vil du belastningen og drikke. Å drikke en kopp te to ganger om dagen er anbefalt å hjelpe med høyt blodtrykk.

For å øke blodsirkulasjonen og du kan lage en te ved å koke en kopp vann, og helle det over 2 ts. av tørket ryllik blomster. La teen siver i minst 10 minutter, da vil du belastningen og drikke. Å drikke en kopp te tre ganger om dagen er anbefalt for å hjelpe med høyt blodtrykk.

Hvis du vil ta en urte tilnærming i å senke blodtrykket, kan du vurdere å ginkgo tabletter som kan finnes i din lokale helsekost butikk. Det anbefales å ta tablettene to ganger om dagen i 2-3 måneder av gangen.
Du kan også prøve ingefær for å hjelpe med høyt blodtrykk ved grating 1/4 av ingefær i dine måltider daglig.

Tips og advarsler

 • Vær spesielt oppmerksom på at p-piller kan øke blodtrykket.

Hva du skal spise for å senke høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk er et resultat av blod blir presset gjennom blodårene dine på høyt trykk. Du kan ha høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, og ikke opplever noen symptomer. Men på et tidspunkt kan du oppleve et hjerneslag, nyresykdom eller hjertesykdom. Hvis du har høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, kan du kontrollere den gjennom medisinering og kosthold. Hva du spiser påvirker blodtrykket, og etter bestemte kosttilskudd retningslinjene vil hjelpe deg med å redusere høyt blodtrykk.

DASH

The National Heart, Lung and Blood Institute fremmer DASH diett for å senke høyt blodtrykk. DASH står for Dietary Approach to Stop Hypertension, og spise plan er et resultat av studier som støttes av instituttet. Hovedelementet i kosten er et lavt inntak av natrium eller salt. Det inkluderer også redusert inntak av rødt kjøtt, mettet fett, sukker og stivelse.

På denne dietten, ville en typisk frokost være en liten skål med fullkorn frokostblanding med lettmelk, en banan og en skive helkornbrød med 1 ts. av lav-salt margarin. Vaske den ned med en kopp appelsinjuice.

Til lunsj, kan du nyte lav-salt, lav-fett kylling salat på to skiver helkornbrød ledsaget av en hage salat med lav-fett, lav-salt dressing og litt fruktsalat.

Middag er 3 oz. av magert kjøtt med en kopp sautert grønne bønner, med bønner kokt i rapsolje eller andre hjerte-vennlig olje. Sammen med kjøtt og grønnsaker, kan du ha en liten bakt potet med fettfri rømme og lav-fett cheddarost.

Mengden av porsjoner er viktig. Saltinntaket begrenses til ca 2000 mg om dagen, og det daglige kaloriinntaket er ca 2000.

Vegetarianer

Kutte alle kjøtt og kjøtt biprodukter ut av kostholdet ditt kan senke blodtrykket. Rødt kjøtt, kylling og svinekjøtt inneholder høye nivåer av fett. Fettet fra disse matvarene er vanskelig for kroppen å behandle, og resultatet er høyt kolesterol. Høyt kolesterol er forbundet med høyt blodtrykk. Skjær ut kilden til kolesterol, og du fjerner stoff som fører til at blodtrykket til å stige. En diett høy i frukt og grønnsaker sammen med hele korn kan redusere blodtrykket og kolesterolnivået.

Mens kjøtt og kjøtt biprodukter inneholde stoffer som kan føre til skade, de er også gode kilder til protein. Hvis du bestemmer deg for å bli vegetarianer, må du erstatte din kilde til protein. Matvarer som peanøttsmør gir protein, men disse emballerte matvarer kan være høy i natrium. Bruk bare lav-fett, lav-natrium matvarer.

Fisk og Fiber

Øke din fisk inntak kan også senke blodtrykket. Fisk er høy i omega-3 fatty olje, en organisk forbindelse som fremmer et sunt sirkulasjonssystemet. Skifte kjøtt i dine måltider tre ganger i uken med fisk kan ha en positiv innvirkning på blodtrykket.

Fiber forbedrer fordøyelsessystemet, som i sin tur, holder det "dårlige ting" fra å bygge opp i sirkulasjonssystemet. Riktig type fiber, slik som hele korn brød og pasta, hjelpemidler i riktig behandling av kolesterol og reduserer giftstoffer bygge opp i blodet.

Spise færre salt mat og kjøtt og øke din fisk og fiber inntaket er to viktige elementer for å senke blodtrykket. Har blodtrykket kontrolleres jevnlig for å sikre at endringer i kostholdet har den ønskede effekt.

Hva er Ortostatisk blodtrykk?

Ortostatisk blodtrykk er mer korrekt kjent som ortostatisk hypotensjon (hypotensjon er lavt blodtrykk). Det er en tilstand der en persons blodtrykk synker betraktelig når du skifter posisjoner fra liggende eller sittende til stående. Når vi står opp etter sittende eller liggende, vårt blod bassenger i bena våre. Den direkte årsaken til ortostatisk hypotensjon er svikt i kroppen til å reagere raskt til posisjonsendring av skifte blod fra bena tilbake til hjertet. Med ikke nok blod som skal pumpes ut av hjertet, faller blodtrykket. En person med ortostatisk hypotensjon vanligvis blir svimmel eller faller ned når du står opp for fort. Eldre mennesker er mer utsatt, men alle kan ha dette problemet.

Symptomer

Symptomer på ortostatisk hypotensjon kan inkludere svimmelhet, ørhet, tåkesyn, eller faller ned når du prøver å stå opp raskt, eller når du får ut av sengen for fort i morgen.

Årsaker

Den mekanisme som bidrar til kroppens shunt blod fra bena til hjertet er komplisert og består av mange deler. Derfor kan det være mange årsaker, som påvirker ulike deler av prosessen, noe som kan forårsake ortostatisk hypotensjon.

Dehydrering på grunn av trening eller sykdom fører til lavere blodvolum i kroppen, som igjen fører til ortostatisk hypotensjon. Av samme grunn, folk som tar høye doser av diuretika ("vanndrivende") er mer utsatt for denne tilstanden.

Medisiner som betablokkere (brukt for hjertesykdom og høyt blodtrykk), kan Viagra og visse antidepressiva forårsake ortostatisk hypotensjon. (Denne listen er ikke eksklusiv - andre rusmidler kan føre til denne tilstanden.) Legemidler som dilate (utvide) blodårene og kan forårsake ortostatisk hypotensjon inkluderer alkohol og marihuana.

Hjertesykdom som fører til at hjertet til å jobbe mindre effektivt er en annen årsak.

Andre årsaker inkluderer (men er ikke begrenset til): skader i ryggmargen, svulster i ryggraden eller hjernen, alvorlige infeksjoner, brannsår, diabetes, feber, varme (selv å være i en badestamp), og å spise et tungt måltid (som minutt ekstra blod til tarmene).

Diagnose

Hvis du har symptomer på ortostatisk hypotensjon, vil legen måle blodtrykk når du sitter (eller ligge), stativ og sitte eller ligge ned igjen. Hvis blodtrykket endres mye når du skifter posisjoner, vil legen diagnostisere ortostatisk hypotensjon og begynne å lete etter årsaken.

Behandling

Behandling av ortostatisk hypotensjon avhenger av årsaken til tilstanden. For eksempel, hvis årsaken er en medisin du tar, kan legen redusere dosen eller bytte til en annen medisin. Hvis årsaken er en sykdom, vil legen behandle den, hvis mulig. Noen ganger årsaken er svært vanskelig å finne, og legen din kan bare være i stand til å behandle symptomene dine.

Det finnes flere medisiner som kan hjelpe behandle svært alvorlig ortostatisk hypotensjon. Fludrocortisone bidrar til å øke blodvolumet. Fludrocortisone kan forårsake alvorlige bivirkninger, så tett oppsyn av lege er nødvendig når du tar denne medisinen. Midodrine forårsaker små blodårene til å trekke seg som reduserer blod pooling i bena.

Forebygging / løsning

Endre posisjoner sakte og gradvis.

Unngå å stå stille i lange perioder av gangen.

Slitasje kompresjonsstrømper (for å redusere blod pooling i bena).

Drikk rikelig med væske.

Spis flere små måltider hver dag, i stedet for færre, større måltider.

Hvis symptomene er spesielt ille i morgen, bør du vurdere å løfte hodet av sengen slik at du ikke ligger flatt.

Lavt blodtrykk Symptomer og årsaker

Lavt blodtrykk eller hypotensjon, er ikke så vanlig et helseproblem i befolkningen generelt som høyt blodtrykk, men kan være en alvorlig tilstand. Mens mange friske mennesker, spesielt idrettsutøvere, kan ha en lavere blodtrykk lesing enn en mindre sunn person, er noen ganger lavere blodtrykk indikasjon på et helseproblem som må tas opp. Lavt blodtrykk som presenterer med symptomer er mer sannsynlig å være problematisk og alvorlig.

Fakta

Lav blodtrykket, eller hypotensjon, er definert som en blodtrykksmåling på mindre enn 90/60. Normalt blodtrykk er rundt 120/80. Det første tallet i lesing, det systoliske, måler trykket når hjertet slår og fyller arteriene med blod. Det andre tallet, det diastoliske, måler trykket mellom beats. For en diagnose av lavt blodtrykk, kan enten nummer være lavere enn normalt. Du kan ha en normal systolisk lesing og et lavere diastolisk og likevel bli diagnostisert som har lavt blodtrykk.

Typer

En type av hypotensjon er postural hypotensjon. Denne typen lavt blodtrykk er spesielt egnet til å påvirke de eldre. Ca 10-20% av personer over 65 antas å ha denne typen. Dette fører til hypotensjon svimmelhet ved henstand, og er på grunn av et plutselig fall i blodtrykket med endringen av stilling. En annen type hypotensjon er postprandial, og er et plutselig fall i blodtrykket etter å ha spist. Det er vanligvis funnet i forbindelse med andre forhold.

Årsaker til kronisk Hypotensjon

Noen av årsakene til en kronisk lavt blodtrykk lesing inkluderer graviditet, skjoldbrusk problemer, diabetes, hjerteproblemer, problemer med blodårene, heteslag eller utmattelse, leveren forhold, og overdoser på høyt blodtrykk medisiner.

Årsaker til Sudden Hypotensjon

Noen årsaker til et plutselig fall i blodtrykket inkluderer en høy feber, eller omvendt lav kroppstemperatur, hjertesykdom, blodtap, alvorlig dehydrering, og alvorlige allergiske reaksjoner som en alvorlig reaksjon på en bie stikk.

Symptomer

Symptomer på hypotensjon omfatter svimmelhet, besvimelse, synsproblemer (spesielt tåkesyn), kvalme, hud som er blek og kjølig eller fuktig, lav energi, uvanlig tørste, nedstemthet, manglende evne til å konsentrere seg, og puste som er grunt eller rask.

Advarsel

Lavt blodtrykk som forårsaker symptomer er mye mer sannsynlig å være alvorlige, og kan skyldes en annen alvorlig medisinsk problem. Alle som opplever symptomer på hypotensjon bør søke en lege omsorg. Lavt blodtrykk symptomer kan bety at blodet ikke flyter som det skal på hjertet eller andre vitale organer.

Høyt blodtrykk hos barn

Barn som tester positivt for høyt blodtrykk (hypertension) har blodtrykk som er det samme som eller høyere enn 90 prosent av barn innenfor samme alder, høyde, kjønn og gruppe, i henhold til de Mayo Clinic. Det er ingen standard blodtrykk lesing for alle barn som det er med alle voksne, fordi barns organer har forskjellige "normale" blodtrykket serier på ulike stadier av vekst. Men siden noen faktorer gjør enkelte barn mer utsatt for å utvikle høyt blodtrykk enn andre, er det viktig å vite om barnet ditt er i fare.

Årsaker

Barn under 10 år har som regel høyt blodtrykk som er forårsaket av en annen medisinsk tilstand (dette er også kjent som sekundær hypertensjon). Noen av de medisinske tilstander som kan føre til høyt blodtrykk er kronisk nyresykdom, type 1 diabetes, hjerteproblemer og hypertyreose. Eldre barn er mer sannsynlig å utvikle høyt blodtrykk som ikke har noen underliggende medisinsk tilstand (dette er også kjent som essensiell hypertensjon). Risikofaktorer for å utvikle denne typen hypertensjon er overvekt, manglende mosjon, høyt kolesterol, for mye natrium i kosten og type 2 diabetes.

Symptomer

Selv om mange barn med høyt blodtrykk merker ingen symptomer, kan noen oppleve brystsmerter, hodepine, søvnproblemer, problemer med konsentrasjon og tretthet. Alvorlig høyt blodtrykk kan føre til et barn å oppleve tåkesyn, forvirring og kortpustethet.

Risiko

Barn med høyt blodtrykk er i risiko for å oppleve søvnapné, noe som fører dem til å ha problemer med å puste normalt under søvn. Ifølge Mayo Clinic, barn med søvnrelaterte pusteforstyrrelser som søvnapné er også overvektig. En stor bekymring vedrørende barn med blodtrykket er at hvis de ikke får behandling de er sannsynlig å ha høyt blodtrykk gjennom barndommen og inn i voksen alder. Kronisk høyt blodtrykk setter en person i fare for å få slag, hjertesvikt, hjerteinfarkt, tap av syn og nyresykdom.

Behandling

En barnelege kan anbefale at et barn med pre-hypertensjon eller stadium 1 hypertensjon (svak eller moderat) gjør endringer i livsstil, inkludert å få mer mosjon, har et hjerte-sunt kosthold (balansert med mindre natrium), og et sett vekttap plan, før han foreskriver medisiner. Men, kan blodtrykket medisiner forskrives til barn med alvorlig høyt blodtrykk (stadium 2), eller barn med blodtrykk som ikke har respondert på endringer i livsstil.

Når skal teste

Selv barneleger vanligvis sjekke blodtrykket hos barn over tre år i rutinemessige kontroller og under syke pasientbesøk, kan barnet ditt har en tilstand som øker hans risikoen for høyt blodtrykk. Hvis han var for tidlig, hadde en lav fødselsvekt, eller er født med medfødt hjertesykdom og urin eller nyreproblemer, kan han trenge å få sin blodtrykket kontrolleres starter i barndommen. Hvis barnet ditt har høyt blodtrykk risikofaktorer (for eksempel hvis han er overvektige og / eller har et dårlig kosthold) han kan også bli nødt til å få sin blodtrykket kontrolleres oftere.

Hvordan sjekke et barns blodtrykk

Et barns blodtrykk kan være en nøyaktig barometer ved å måle barnets generelle helse. Som voksne, kan små barn oppleve uvanlig høyt eller lavt blodtrykk. Mens barnelege vil måle ditt barns blodtrykk under sin vanlige checkup besøk, lære å kontrollere blodtrykket hennes hjemme kan hjelpe deg med å overvåke den generelle egnethet av barnet ditt til enhver tid.

Hvordan sjekke et barns blodtrykk

•  Forklar prosessen til barnet. Noen barn kan være engstelig av medisinske instrumenter eller trenger veiledning. Fortell barnet at du vil være å måle blodtrykket hans, og at det vil hjelpe ham holde seg frisk. Instruere barnet at han må være i ro under målingen.

•  Sitt barnet ned i en stol. Hun skal hvile armen på et bord eller armlenet slik at armen er på samme nivå som hennes hjerte. Hennes arm bør plasseres slik at hennes hånd håndflate er vendt oppover. Holde henne i en hviletilstand i fem minutter. Du ønsker kanskje å lese barnet en bok eller synge henne en sang.

Trykk ned på mansjetten å presse ut all luft som er i den. Pakk mansjetten rundt barnets arm slik at bunnen av mansjetten er omtrent en tomme over hvor armen svinger. Kontroller at arterien linje på forsiden av mansjetten er på innsiden av albuen.

Skyv to fingre under mansjetten å sikre at det ikke er for stramt. Hvis to fingre ikke får plass mellom mansjetten og barnets arm, løsne mansjetten.

Slå på mansjetten hvis du bruker en automatisk maskin. Hvis manuelt sjekke et barns blodtrykk, hopper du til trinn 6. Enheten vil raskt blåse opp mansjetten og gi deg en automatisert lesing av barnets blodtrykk. Den øverste rekke vil være hennes systoliske trykk, og den nederste avlesning vil befinne seg sin diastoliske trykket. Skriv ned blodtrykket på maskinen.

Sett stetoskopet på barnets albue hvis manuelt måle et barns blodtrykk. Klem ruinene ball å pumpe luft inn i blodtrykket cuff til mansjetten er oppblåst fast.

Hør gjennom stetoskopet og se på målestokken på forsiden av mansjetten. Når du hører trykke, skrive ned nummeret på måleren. Dette er barnets systolisk blodtrykk. Når tappingen stopper, skrive ned nummeret på måleren. Dette er barnets diastoliske trykket.

Hint

 • La aldri barn være alene og koblet til mansjetten.

Nyrene og regulering av blodtrykk

Sammen med urinledere, urinblæren og urinrøret, nyrene er den fungerende organ i urinveiene. De to nyrer er plassert i midten av ryggen, under rib bur og på hver side av ryggraden. Deres funksjon direkte påvirker blodtrykket og omvendt er sant; endringer i blodtrykket påvirker nyrene evne til å fungere ordentlig.

Definisjon

Nyrene tjener den viktige funksjon av å ta avfall ut av blodet og samtidig opprettholde dens volum. Hver dag nyrene filtrerer ca 200 liter blod. Ettersom blodet flyter gjennom strukturer i nyrene kalles nefroner, avfallsstoffer og ekstra vann blir filtrert ut. De blir urin, som strømmer gjennom urinlederne i blæren, hvor den lagres inntil den er sluppet. Nyrene regulere blodtrykket via frigjøring av renin, og ved å opprettholde volumet av blod.

Nephrons

De nephrons er de funksjonelle enheter i nyrene. Hver nyre har ca en million nefroner og hver nevronet inneholder en struktur kalt en glomerulus. Glomerulus er ansvarlig for filtrering av blodet, og holder proteiner og celler i blodet, mens fjerning av ekstra fluidum og avfall. Kritiske substanser slik som natrium, fosfor og kalium blir sluppet tilbake i blod i mengde som er nødvendig for å opprettholde balansen som kreves for at kroppen skal fungere. Nephrons innvirkning blodtrykket ved å regulere volumet av blodet i kroppen.

Blood Volume

Den totale mengden av blodet sirkulerer gjennom kroppen har et direkte forhold til blodtrykket. Hvis volumet synker, da blodtrykket går ned. Likeledes vil en økning i blodvolum resulterer i en høyere blodtrykk. Den mengde blod bestemmes av nyrene på to måter: ved mengden av vann og salt de tillater å bli absorbert inn i kroppen, og ved frigjøring av renin.

Renin

Nyrene produsere og utskille et enzym kalt renin å regulere blodtrykket. Hvis blodtrykket synker, blir frigitt renin, utløser dannelsen av en substans som kalles angiotensin. Angiotensin påvirker blodtrykket på to måter. Først constricts det blodkar, forårsaker en økning i blodtrykket. For det andre, det stimulerer frigjøring av andre stoffer som fører til at nyrene til å sende mer vann, salt og kalium tilbake i blodet og det øker blodtrykket.

Endringer i blodtrykket

Enten høyt eller lavt blodtrykk vondt nyrene evne til å fungere. Kronisk høyt blodtrykk skader de små blodårene i nephrons. Resultatet er at de ikke kan fortsette å filtrere avfallsstoffer fra blodet. Dessuten var blodtrykket i glomerulus er høyere enn resten av legemet. Denne forskjellen i trykket hjelper styrke fluider på tvers av membraner som filtrerer blodet. Enhver forandring i blodtrykket påvirker forskjellen i trykk og deretter glomerulus ikke kan filtrere blodet skikkelig.

Nyresyke

Hvis nyrene syk eller skadet, særlig hvis glomerulær sykdom er til stede, vil de ikke returnere den riktige mengde av vann og oppløste stoffer tilbake til blodstrømmen. I tillegg kan sykdommen påvirker nyrene evne til å produsere og frigjøre den riktige mengde av renin, noe som resulterer i enten høyt eller lavt blodtrykk. Det er viktig for de som har nyresykdom å nøye opprettholde et normalt blodtrykk for å bistå bedre funksjon av nyrene.

Slik bruker ACE-hemmere å senke høyt blodtrykk

Slik bruker ACE-hemmere å senke høyt blodtrykk


ACE-hemmere, kjent som ACE-hemmere, er foreskrevet av leger for å senke høyt blodtrykk på grunn av medisinen effektivitet i å slappe av blodårene. De gjør dette ved å bekjempe et kjemikalie som kalles angiotensin II, som fører til at musklene rundt blodårene til å trekke seg sammen og presse fartøyet. ACE-hemmere angripe enzymet ved å bremse sin aktivitet, og dermed gjør at blodårene til å forstørre og hjelpe hjertet å pumpe blodet lett i hele kroppen. I tillegg til å behandle høyt blodtrykk, er ACE-hemmere brukes til å forbedre sviktende hjerter og hindre alvorlige nyreskader hos personer som lider av høyt blodtrykk eller diabetes. Les videre for å lære hvordan du bruker ACE-hemmere å senke høyt blodtrykk.

Slik bruker ACE-hemmere å senke høyt blodtrykk

Følg doseringskrav og sammenligne testresultatene med tidligere målinger for å måle suksess i å senke blodtrykket. Basert på resultatene, kan legen din øke eller redusere ditt daglige medisiner inntak.

Dokument alle bivirkninger og bestemme hva som er akseptabel og som er utålelig. ACE-hemmere er vanligvis godt mottatt av pasienter, men potensiell helserisiko kan oppstå dersom du lider av alvorlig hjerte-eller nyresykdom.

Vær oppmerksom på din kalium inntak, som ACE-hemmere kan øke blod nivåer av kalium, som kan bli potensielt skadelig hvis ikke korrigert.

Sjekk med legen din før du bruker aspirin og lignende anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen. Disse medikamentene kan redusere effekten av ACE-hemmere i å senke blodtrykket.

Unngå å røyke eller drikke alkohol overdrevet, som både aktiviteter vil dramatisk redusere virkningen ACE-hemmere vil ha i behandling av høyt blodtrykk.

Snakk med legen din om hvordan du kan innlemme et sunt kosthold og god trening plan i din daglige rutine. En sunn kropp er mer tilbøyelige til å akseptere medisiner inn i sitt system, noe som resulterer i at du opplever maksimal effekt av ACE-hemmere på å senke høyt blodtrykk. For eksempel kan reduksjon av koffein og saltinntaket til ikke mer enn to kopper kaffe eller fire gram salt pr dag senke blodtrykket naturlig med opptil fem prosent.

Vær forsiktig når du kombinere ACE-hemmere med andre anti-hyperintensive medisiner. Nesten 55 prosent av kaukasiere svare positivt på ACE-hemmere og erfaring god blodtrykkskontroll. Afrikansk-amerikanere vanligvis krever høyere dosering mengder og ofte oppleve de mest vellykkede resultatene når ACE-hemmere er kombinert med diuretika.

Hint

 • ACE-hemmere skal ikke forskrives til personer som er gravide eller lider av alvorlig nyresykdom.

Hvordan bruke Diuretika å senke høyt blodtrykk

Hvordan bruke Diuretika å senke høyt blodtrykk


Diuretika er blant de eldste kjente medisiner for behandling av høyt blodtrykk. Ofte referert til som vanndrivende, diuretika arbeide i nyrene å fjerne natrium og skylle overflødig vann fra kroppen. Selv diuretika kan anvendes alene til å behandle høyt blodtrykk eller hypertensjon, leger dag oftere forsk lave doser av diuretika i kombinasjon med andre anti-hypertensive medikamenter for å forbedre effekten av andre medikamenter. Det endelige målet med diuretika er å slappe av blod fartøy vegger som resulterer i lavere blodtrykk. Les videre for å lære hvordan du bruker diuretika å senke høyt blodtrykk.

Hvordan bruke Diuretika å senke høyt blodtrykk

Ta medisinen som foreskrevet

Følg daglig dosering krav. Varierende doser vil hindre legen fra nøyaktig måle din fremgang og riktig justering av doserings mengder for å oppnå langsiktige helse mål.

Spør legen din hvilke matvarer, drikke, andre medisiner eller fysiske aktiviteter for å unngå mens du er på stoffet.

Store medisiner på riktig måte. Vær spesielt oppmerksom på hver medisinering ideelle lagringstemperatur.

Spør på apoteket for å lage et system som hjelper deg med å forenkle din medisinering rutine. Instruksjon ark, ukentlig pille containere, farget merking og til og med timer caps som minner deg når du skal ta medisinen er tilgjengelig i mange narkotika og butikker.

Ta kontakt med legen din om andre aktiviteter du kan gjøre for å maksimere effekten av de medisiner du tar. Hva fysiske øvelser regnes som trygge og effektive? Hvilke matvarer, drikke eller kosttilskudd supplementals kan du trygt spise?

Forstå potensielle bivirkninger

Drikk rikelig med vann hele dagen som diuretika slik som hydroklortiazid i høye doser kan føre til dehydrering og sterk tørste.

overvåke hjertet. Kaliumnivå kan bli negativt påvirket av vanndrivende medisiner, noe som vil føre til uregelmessige hjerteslag.

Vær oppmerksom på dine eksisterende medisinske tilstander og hvordan diuretika kan påvirke din generelle helse. Vanndrivende medisiner kan føre til en økning i urinsyre, kalsium og blodsukkernivået, som alle kan være farlig for dem som lider av diabetes, hjertesykdom og høyt kolesterol.

Bruk en medisin diagram å merke når du tar dine medisiner og de ​​positive og negative bivirkninger kan oppstå.

Finn ut om du er allergisk mot sulfa, som finnes i de fleste diuretika.

Hint

 • Husk at ikke alle mennesker reagerer på samme måte til å ta medisiner. Følge nøye med bivirkninger fra foreskrevet og over-the-counter medisiner for å finne ut hvilke medisiner som fungerer best for deg.
 • Hvis medisinering er nødvendig, er blodtrykket bare senket når du tar dine foreskrevet medisiner.

Hvordan bruke høyt blodtrykk medisiner

Hvordan bruke høyt blodtrykk medisiner


Du har nylig ble diagnostisert med høyt blodtrykk. Det betyr at du må begynne å opprettholde en sunnere vekt, kutte ned på salt, trene mer, overvåke alkoholforbruk og-viktigst-ta blodtrykk piller. Tar med høyt blodtrykk medisinen som foreskrevet får du følelsen bedre og sette deg på veien til en sunnere deg!

Hvordan bruke høyt blodtrykk medisiner

Bli kjent med de mulige bivirkninger forbundet med å bruke høyt blodtrykk medisinering. De kan inneholde: slapphet, uregelmessig hjerterytme, søvnløshet, allergilignende symptomer, depresjon, leddsmerter eller hevelse, utslett, uregelmessig avføring og hodepine.

Finn ut om din medisin har noen interaksjons advarsler eller om du bør holde deg unna noen matvarer.

Vit når du skal ta medisinen. Visse høyt blodtrykk medisiner må tas før sengetid. Som tillater dem å begynne å gjøre jobben sin over natten for å redusere mulig blodtrykksøkning på starten av dagen. Andre meds kan føre til søvnighet og også bør tas om kvelden.

Etablere en rutine for å ta blodtrykket medisinering. Det kan bety å ta pillen på et bestemt tidspunkt hver dag, minner deg selv med Post-it® Notes, merke den på en spesiell medisinering kalender, med en eske eller sette opp daglige påminnelser på datamaskinen.

Forstå de ulike rusmidler. Legen din kan forskrive en av flere blodtrykksmedisiner. En vanndrivende arbeider for å eliminere salt og vann fra kroppen din og kontrollere trykket ditt. Betablokkere vil senke blodtrykket ved å regulere hjerterytmen. Andre effektive medikamenter for å senke trykket ditt er vasodilatorer, ACE-hemmere og kalsiumblokkere. Deres jobb er å roe ned og utvide trange blodårer.

Hint

 • Blodtrykket medisiner er utviklet for å jobbe hele dagen. Forvent virkningene å trappe ned etter 16 timer.
 • Refill din resept før du tar den siste pillen.
 • Pillboxes kan finnes i de fleste butikkene.
 • Ikke slutte å bruke din høyt blodtrykk medisinering med mindre instruert av legen din.
 • Pass på at alle medisiner er låst opp, utenfor barns rekkevidde.
 • Aldri ta en annen persons reseptbelagte medisiner.
 • Kontakt legen din hvis opplever bivirkninger eller annet ubehag.

Hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk

Hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk


Høyt blodtrykk (hypertensjon) rammer mer enn 10 millioner amerikanere, og det skyldes først og fremst av hva vi spiser. Visste du at det er matvarer som kan senke blodtrykket i stedet for å heve den? Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk.

Hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk

•  Spis selleri. Selleri kan brukes i en rekke forskjellige deilige oppskrifter inkludert kalkun stuffing og selv i salater. Visste du at selleri kan også brukes i behandling av hypertensjon? Ved bruk i laboratoriestudier, ble selleri vist seg å redusere høyt blodtrykk i lab mus. Det anbefales at du spiser minst 4 selleristilker per dag (som skal spises rå eller kokt i din favoritt måltid) for å redusere høyt blodtrykk.

•  Spis hvitløk. Når vi hører hvitløk, er det første som vanligvis kommer stinky pust. Tenker du noen gang på at hvitløk kan hjelpe deg med hypertensjon og andre kardiovaskulære sykdommer? I en rekke lab studier gjort, ble det vist at personer med hypertensjon ble gitt ett fedd hvitløk per dag i 10-12 uker, og det diastoliske nummeret i sitt blodtrykk lesing sammen med deres kolesterol ble senket. Det anbefales at du spiser minst ett fedd hvitløk per dag (du kan koke det med dine vanlige retter, salater og i suppe) for å administrere hypertensjon og andre kardiovaskulære sykdommer.

Vurdere en safran regime. Ofte brukt på arabisk matlaging, inneholder safran en kjemisk kalt crocetin som har vist seg svært nyttig i å senke høyt blodtrykk. Du kan bruke safran i matlaging, eller du kan blande den med te når du er brygget det. Det anbefales at du spiser minst 1-3 safran decoctions eller 1-2 ts av knust safran lagt til måltid hver dag. Du bør shoppe rundt etter den laveste prisen mulig for safran fordi det er svært kostbart.

Hint

 • Sørg for å holde blodtrykket under kontroll fordi hvis du ikke gjør det, vil det føre til mer alvorlige hjerte-og karproblemer.

Hvordan å sammenligne høyt blodtrykk medisiner

Hvordan å sammenligne høyt blodtrykk medisiner


Hypertensjon, mer vanlig referert til som høyt blodtrykk, er en vanlig tilstand i dagens samfunn. Det er mange faktorer som kan føre en til å ha forhøyet blodtrykk. Sammen med endringer i livsstil, vil leger ofte anbefaler medisiner tas for å bidra til å senke høyt blodtrykk lesing til en mer akseptabel rekkevidde. Ut av alle de forskjellige medisiner tilgjengelig for hypertensjon, hvordan kan du bestemme hvilken du skal ta? Det første du trenger å gjøre er å sammenligne alle de forskjellige blodtrykket medisiner på markedet i dag. Her ser du hvordan.

Hvordan å sammenligne høyt blodtrykk medisiner

Den første store typen høyt blodtrykk medisiner for å se på er at av vanndrivende. Det er tiaziddiuretika, loop-diuretika, kaliumsparende diuretika og flere andre typer. De opptrer på samme måte: ved å forårsake at kroppen til å skille ut mer natrium og væske, som derved slapper av trykket inne i det kardiovaskulære system. Diuretika er spesielt bra for pasienter som er overvektige og for afrikansk-amerikanere.

Den neste store typen høyt blodtrykk medisiner for å undersøke kommer i form av ACE-hemmere, ellers kjent som ACE-hemmere. ACE-inhibitorer virker ved å interferere med etableringen av et enzym som er nødvendig for å produsere et kjemisk stoff som kroppen produserer naturlig for å innsnevre blodårene. ACE-hemmere er spesielt indisert hos pasienter med avansert hjertesykdom eller diabetes.

Angiotensin II-reseptorblokkere, kjent mer vanlig som ARB, er den neste store klassen av høyt blodtrykk medisiner folk flest bør vurdere. De virker på samme måte som ACE-inhibitorer, men ved å blokkere et hormon som i stedet for et enzym, og er bra for de for hvem bivirkninger av ACE-inhibitorer er for stort. ARB bør ikke tas av gravide kvinner, derimot, eller av kvinner som prøver å bli gravide.

Betablokkere er neste medisinering klasse som ofte brukes til å kontrollere høyt blodtrykk. Disse medikamentene virker ved å endre frekvensen og intensiteten av hjertets juling, noe som senker blodtrykket. Betablokkere er gode alternativer for de med angstlidelser som er delvis å forårsake for deres underliggende hypertensjon.

Den neste store klassen av høyt blodtrykk medisiner for å se på er de kalsiumblokkere. Disse virker ved effektivt å redusere mengden av hjerte-sammentrekning som finner sted inne i pasientens kropp. De er særlig indikert for afro-amerikanere og for de som har problemer med å senke sitt inntak av natrium og for hvem diuretika rett og slett ikke er effektive nok.

Den nest siste klasse av høyt blodtrykk medisiner for å vurdere er de vasodilatorer, som effektivt slappe av muskelvev i blodårene, og dermed senke blodtrykket. Dette er ofte en siste dtich blodtrykk medisiner og bør ikke tas unntatt under streng medisinsk observasjon og i tilfelle av hypertensive kriser.

Direkte renininhibitorer er den siste medisinen Type som vanligvis brukes som behandling for høyt blodtrykk. Disse stoffene er relativt ny i den medisinske verden og er generelt mindre populært fordi langsiktig effektivitet og bivirkninger er ikke kjent ennå. Gravide kvinner bør ikke ta direkte reninhemmere.

Hint

 • * Snakk med legen om hvilken type medisin du føler kan være best for deg og fortelle dem hvorfor. De kan godt skrive deg en resept på det basert på din anbefaling.
 • * Kombiner lege anbefalte livsstilsendringer med medisiner for å mest effektivt redusere høyt blodtrykk.
 • * Følg alltid legens instruksjoner angående din medisinering.

Hvordan ta Noens blodtrykk

Høyt blodtrykk blir ofte referert til som silent killer. Det kan være ingen tegn eller symptomer før det er for sent. Derfor er det viktig å sjekke blodtrykket regelmessig. Denne guiden vil vise deg hvordan du kan ta holder blodtrykket.

Hvordan ta Noens blodtrykk

Hvordan ta Noens blodtrykk

•  Få personen resten i tre til fem minutter før måling sitt blodtrykk.

Kontroller at de sitter i en komfortabel stilling, med sine ben og ankler uncrossed og ryggen støttes. Plassere sin arm, hevet til nivået av sitt hjerte, på et bord eller et skrivebord.

•  Pakk riktig størrelse mansjetten jevnt og tett rundt den øvre delen av den nakne armen. Mansjetten skal sitte tett, men det bør være nok plass for deg å skli en fingertupp under mansjetten. Ikke pakk mansjetten rundt sin skjorte, bør mansjetten alltid være pakket rundt armen huden. Vær sikker på at den nederste kanten av mansjetten er en tomme over det press på albuen.

Ha stetoskop øret stykker inn i ørene, med øret stykker vendt fremover. Plasser stetoskopet disk på innsiden av det press på personer albuen. Raskt blåse opp mansjetten ved å klemme på gummi pære å måle en systolisk trykk på rundt to hundre. Blåse opp mansjetten raskt. Oppblåsning av mansjetten for langsomt vil forårsake en falsk avlesning.

Løsne ventilen og langsomt slippe ut litt luft av mansjetten. Luften ut av mansjetten ved 2 til 3 millimeter per sekund. Som du la luften ut av mansjetten, vil du begynne å høre hjertet. Lytt nøye for første lyd. Sjekk blodtrykket lesing ved å se på pekeren på urskiven. Dette nummeret vil være det systoliske trykket.

Fortsett å tømme mansjetten, fortsatt lytter til hjerteslag. Du vil høre hjertet stopp på et tidspunkt. Sjekk avlesningen på urskiven. Dette tallet er det diastoliske trykket. Skriv ned blodtrykket, setter det systoliske trykket før det diastoliske trykket.

Hint

 • Vent alltid to til tre minutter mellom målingene.

Hvordan å spise mat som lavere blodtrykkVisste du at det er mange matvarer som senker blodtrykket? Sammen med trening, justere kostholdet ditt, enda litt, kan reversere høyt blodtrykk og hypertensjon. Finne matvarer som lavere blodtrykk er ikke vanskelig hvis du vet hva du skal se etter og hva du skal holde deg unna. Les videre for tips om gende blodtrykket ved å spise sunt.

Hvordan å spise mat som lavere blodtrykk

•  Salt og natrium er ofte skylden for å øke blodtrykket slik at du ønsker å se etter mat som er lav i natrium. Hold deg unna salte chips, bruke lav natrium soyasaus når matlaging og sjekk ernæring informasjon før du plukke opp din favoritt jar av tomatsaus.

Mange matvarer som senker blodtrykket er funnet i den produserer eller frosne midtgangen av dagligvarebutikk. Hvis det kommer i en kan det mest sannsynlig fullpakket med salt. Hvis det er mulig alltid kjøpe ferske eller frosne grønnsaker og frukt. Hvis du må kjøpe hermetikk skylle maten med vann før servering. Dette fungerer for hermetiske grønnsaker som erter, bønner og mais samt hermetisert tunfisk fisk og frukt cocktail.

mat som er lav i totalt og mettet fett vil bidra til å senke blodtrykket. Igjen betyr dette unngå fet og salt chips, bearbeidet kjeks og kaker og vanlig salat dressing. I stedet velger bakt chips eller kjeks, havrekjeks og lite fett eller vinagarette salatdressinger.

innlemme mer korn i kostholdet ditt. Hele korn brød og pasta er både matvarer som senker blodtrykket. Hvis du spiser frokostblanding til frokost look for havre og korn varianter som for eksempel multi-korn Cheerios eller Kashi hele korn korn.

Frukt og grønnsaker spiller en svært viktig rolle i å senke blodtrykket. Spis 4-5 porsjoner med både frukt og grønnsaker i døgnet. Husk tørket frukt (tranebær og aprikoser) og frukt og grønnsaksjuice teller som en porsjon. Hvis du har problemer med å spise så mye produsere lage en salat og få 2-3 porsjoner på en gang, spise en gryte eller stek til middag og få flere porsjoner med grønnsaker, spise en banan med frokost og et eple og ost som en mid -Morgen snack.

fiberrik mat er vanligvis matvarer som senker blodtrykket også. Avokado, bringebær, grapefrukt, søtpoteter, kli frokostblanding (eller muffins), svarte bønner og lima bønner er alle pakket med fiber. Du kan også strø linfrø inn oppskrifter for å øke fiber inntaket og lavere blodtrykk. Bruk linfrø i pannekakerøre, på salater, eller havregryn. Det er ganske mye smakløst, men det legger en kraftig fiber punch.

Begrens inntak av kjøtt, særlig rødt kjøtt. Det er blitt funnet at vegetarianere har betydelig lavere blodtrykk enn sine kjøttspisende venner. Hvis du ikke kan helt kuttet kjøtt ut av kostholdet ditt fjerne fettet før matlaging, velger skinn kyllingbryst, og hold deg til hvitt kjøtt. Bruke bakken kalkun i stedet for kjøttdeig og bare kjøpe kjøttdeig med lavest fettinnhold, for eksempel 93/7. Unngå ting som pølse, pølser, og behandlet kjøttpålegg som inneholder mye natrium.

Hint

 • Når matvarer som senker blodtrykket er kombinert effektene kan være like bra som medisiner. Et godt kosthold som søker å senke blodtrykket er DASH Diet. Se link i Resources nedenfor.
 • Hvis du vanligvis bruker salt til sesongen deg mat, bruke krydder og urter i stedet. Du får smaken uten saltinnhold.

Hvordan ta blodtrykk med en håndledds Monitor

Hvordan ta blodtrykk med en håndledds Monitor


Hvis du lider av hjertesykdom eller hypertensjon, regelmessig overvåking av blodtrykket er svært viktig. Blodtrykket varierer i løpet av dagen, og kan variere avhengig av hva du spiser, fysisk anstrengelse, temperatur og personlige vaner som røyking. Self-overvåking av blodtrykket vil hjelpe helsepersonell i behandling av blodtrykket og hjelpe fastslå effektiviteten av behandlingen. Selv om du har normalt blodtrykk, er egenkontroll en god idé som det vil tillate deg å oppdage eventuelle endringer tidlig og reagere deretter, i samråd med legen din. Ved hjelp av en blodtrykks håndledd monitor er en praktisk og enkel måte å overvåke blodtrykket.

Hvordan ta blodtrykk med en håndledds Monitor

Sett i batterier, etter fjerning av dekselet som vil være enten til siden eller baksiden av den blodtrykksleddet monitor. De fleste skjermer virker ved hjelp av to, størrelse AAA-batterier (1,5 V).

Sett opp ditt blodtrykk håndleddet skjerm. Du må angi klokkeslett, dato og år, første gang du bruker ditt blodtrykk håndleddet skjerm, og hver gang du bytter batterier. Innstillingen sekvensen er vanligvis som følger: år, måned, dato og klokkeslett. Les bruksanvisningen nøye på hvordan du setter håndleddet skjerm.

Sett mansjetten sikkert, slik at skjermen og håndflaten er vendt mot deg. Mansjetten skal være ca mellom en fjerdedel og en halv tomme fra din hånd. Fest borrelåsen slik at den er en komfortabel, men ikke en tett passform. Plasser armen på et bord slik at mansjetten er rundt samme høyde som hjertet. Bruk en pute eller pute for støtte hvis nødvendig. Håndflaten skal nå være vendt oppover. Ved montering av mansjett, fjerne alle smykker inkludert klokker.

Start blodtrykksmåling. Sitte stille og rolig i et par minutter, deretter trykker du på "On / Off" knappen. Mansjetten vil bli blåst opp ved hjelp av pumpen. Når den riktige inflasjonstrykk er nådd, vil trykket begynne å falle. Håndledds monitor vil oppdage din puls og "hjertet" symbol vil begynne å blinke. Tallene i displayet vil fortsette å endres før blodtrykket lesing er fullført.

Vise og rekordresultat. Vanligvis hører du en pipelyd signaliserer blod målingen har funnet sted. Det systoliske blodtrykket avlesning bli fremvist på toppen av skjermen, det diastoliske blodtrykk lesing nederst, etterfulgt av puls lesing. De fleste blodtrykk håndleddet skjermer kan lagre opptil 99 Blodtrykk og puls målinger. Disse kan nås ved å trykke på "Memory" knappen. Tid og dato for lesing vil også bli vist. Registrere resultatene i den medfølgende rekord bok, slik at du kan diskutere dem med helsepersonell.

Hint

 • Måle blodtrykket på den samme leddet (vanligvis venstre). Ta blodtrykket regelmessig på samme tid, ettersom blodtrykket varierer i løpet av dagen. Les håndleddet skjermer instruksen, nøye, hvis du opplever problemer med skjermen er det vanligvis en feilsøkingsdelen for å hjelpe deg. Sørg for at du forstår hvordan du skal tolke blodtrykket lesing, ved å snakke med helsepersonell. Kontakte American Heart Association for informasjon, brosjyrer og støtte. Se Resources for en kobling.
 • Hvis du er konsekvent å skaffe uregelmessige avlesninger, diskutere dem med helsepersonell. Du må aldri endre dosen av noen medisiner uten tillatelse fra legen din. En diastolisk blodtrykk lesing på over 120mm / Hg krever øyeblikkelig legehjelp. Ha blodtrykk håndleddet skjerm på hjertenivå. Å ha det lavere kan føre til en falsk høy lese og å ha den høyere enn hjertenivå kan føre til en falsk lav lesing.

Hvordan ta blodtrykk med en Aneroid Monitor

Hvordan ta blodtrykk med en Aneroid Monitor


Hvis du lider av høyt blodtrykk eller trenger å jevnlig sjekke blodtrykket, hjem å teste blodtrykket med en aneroid monitor lar deg være aktivt involvert i å administrere din helse. Siden blodtrykket varierer i løpet av dagen, vil sjekke blodtrykket regelmessig gi helsepersonell et bedre inntrykk av hvilke faktorer og forhold påvirker blodtrykket.

Hvordan ta blodtrykk med en Aneroid Monitor

•  Gjør deg kjent med din aneroid skjermen og alle komponentene. Før du begynner å ta blodtrykket opplesninger, les bruksanvisningen nøye.

Plasser din venstre arm på et bord (du kan bruke din høyre arm også, men venstre er å foretrekke). Rull ermet opp, og overarmen skal være lett bøyd, på samme nivå som ditt hjerte med håndflaten vendt oppover.

•  Ta på mansjetten og feste borrelås. Mansjetten skal sitte tett og ikke være enten for stramt eller for løst. Sett stetoskop øret stykker inn i ørene. Plasser den flate siden av stetoskopet disk over brakialarterien, som ligger like ovenfor den indre press på albuen.

Hold måleren i hånden på samme side som din Cuffed arm. Påse at eksosventilen er stengt på gummi pære ved å dreie den med klokken. Blåse opp mansjetten raskt ved å klemme på gummi pære i den ledige hånden, helt til du ikke lenger kan høre hjerteslagene eller mellom 30 til 60 mm / HG høyere enn din siste systolisk lesing.

Vri eksos ventilen sakte, med en hastighet på 2 til 3 mm / Hg per sekund, som trykket begynner å falle vil du høre en dempet dundrende lyd, når du først hører denne lyden titt på måleren, vil dette være din systolisk blodtrykk. Fortsett å tømme mansjetten langsomt. Når du ikke lenger kan høre hjerteslagene, sjekk avlesningen på urskiven - dette vil være din diastolisk blodtrykk. Slipp resten av luften fra mansjetten og fjerne mansjetten.

Spill blodtrykk, sette din systolisk lesning før diastolisk trykk lesing, for eksempel (120/80).

Hint

 • Hvile i fem minutter før du tar blodtrykket. Sørg for at bunnen av mansjetten er en tomme over det press på albuen. Vent i 10 minutter før du tar et blodtrykksmåling. Øve på å bruke din aneroid skjerm, slik at du kan du sjekke blodtrykket nøyaktig.
 • Unngå koffein, alkohol og tobakk, 30 minutter før du tar blodtrykket ditt, hvis du løsne ventilen for mye når defla, kan du ikke være i stand til å lese blodtrykket nøyaktig, eller i det hele tatt. Du må aldri endre dine medisiner basert på målinger fra skjermen, uten å konsultere lege først.

Hvordan å bruke naturlige Diuretika å behandle høyt blodtrykk

Når du har blitt diagnostisert med høyt blodtrykk, er legen din sannsynligvis vil sette deg på flere reseptbelagte medisiner som vil bidra til å senke det. Blant de typer medisiner vanligvis foreskrevet er vanndrivende, som hjelpemiddel i å bli kvitt overflødig væske buildup, på grunn av faktorer som for mye salt i kosten. Diuretika få deg til å urinere og fjerne væskeansamlinger. Som enhver reseptbelagte stoffet, men bærer de enkelte ubehagelige bivirkninger. Hvis du ønsker å prøve naturlige diuretika i stedet, er det noen alternativer til konvensjonelle medisiner. Sjekk alltid med legen din før du bruker dem, men.

Hvordan å bruke naturlige Diuretika å behandle høyt blodtrykk

•  Spis vannmelon. Det er en deilig måte å bli kvitt vann oppbevaring. Vannmelon er en stor, sesongens frukt med en hard grønn skall og kjøtt som er rødt, rosa eller oransje. Siden vannmeloner er 92% vann, de hjelper til å øke vannlating. Kvinner som er gravide eller ammer kan spise vannmelon uten problem.

Drikk en kopp persille te to ganger daglig. Persille er en urt som kommer fra en biennale plante med fjærlett grønne blader som oppsto i Middelhavsregionen av verden. Det er ofte brukt for kulinariske formål, men har også blitt brukt for medisinske formål, inkludert kvitte kroppen for overflødig væske. Du bør ikke ta persille hvis du har nyresykdom eller er gravid eller ammer. Sjekk med legen din før du tar persille, dersom du bruker et reseptbelagt legemiddel, for å unngå risiko for interaksjoner. .

fjerne overflødig væske i kroppen ved å drikke tranebærjuice daglig. Native til den nordlige halvkule, tyttebær kommer fra de røde bær av en liten shrub.Make sikker på at tranebærjuice du får er 100% juice, og at den ikke har sukker i den. Du bør unngå å drikke tranebærjuice, hvis du er på warfarin, som interaksjoner har vært rapportert.

•  Vurder nipper tre kopper grønn te hver dag for å bidra til å eliminere væske. Grønn te, laget av bladene av te-planten kalt Camellia sinensis, har lenge brukt i tradisjonell kinesisk medisin for sine vanndrivende egenskaper og for behandling av andre helsemessige forhold. Du bør ikke drikke grønn te hvis du har nyreproblemer, hjertesykdom, magesår, er gravid, ammer eller har en angstlidelse.

Drikk minst seks til åtte 8-unse glass destillert vann per dag for å bli kvitt væske i kroppen din. Folk glemmer ofte de helsemessige fordelene av vann, inkludert dens bruk som en naturlig vanndrivende.

Hint

 • Disse midler skal kun brukes for voksne. Start aldri noe alternativ rette uten å informere legen din om det først.