Digidexo.com

utståendeFØFLEKKER HOS BARN

Matvarer som forårsaker tenner Stain hos barn

For det meste, matvarer som forårsaker tenner flekker hos barn er de samme matvarene som forårsaker problemer for voksne. Hvis du tenker på hva slags mat flekker på klær, har du en god ide om de stoffene som kan flekke barnas tenner. Dette gjelder særlig hvis de ikke børste ofte nok, spesielt før leggetid. Andre faktorer kan gjøre tenner flekker hos barn mer sannsynlig også.

Early Childhood Hulrom

Veldig små barn noen ganger utvikle en tilstand som kalles tidlig barndom hulrom, ofte referert til som flaske råte. Denne tilstanden er vanligvis sett i babyer og småbarn som har en melk eller juice flaske med dem om natten eller under naps. De naturlige sukker i disse stoffer samler seg rundt tennene under søvn, og siden spyttstrømmen reduseres på dette tidspunkt, er sukkeret ikke vasket bort. Tennene utvikle brune eller svarte områder.

Fluor Betraktninger

Overflødig fluor inntak i tidlig barndom kan føre til en tilstand som kalles dental fluorose, en misfarging av fortsatt-forming voksne tennene. Dental fluorose er ikke vanlig, men kan oppstå hvis barnet drikker regelmessig fluoridated vann samtidig mottar fluortilskudd. I tillegg regelmessig svelge fluortannkrem i stedet for å spytte den ut kan føre til dental fluorose, spesielt kombinert med fluoridated vann. Kritt-jakt hvite flekker kan oppstå på de voksne tennene hvis barn er utsatt for mye fluor når de fortsatt har deres baby tenner.

Mat som inneholder Fluor

Veldig små barn som drikker fluoridated vann eller som mottar fluortilskudd kanskje trenger for å unngå å spise store mengder av andre drikkevarer og mat som inneholder høye nivåer av fluor. Disse inkluderer pulverisert konsentrat morsmelkerstatning, soyabasert morsmelkerstatning, visse barnegrøt og noen andre barnemat. Noen juice drikker inneholder fluor, og en skjult kilde kan være juice drinker produsert i byer med fluoridated vann.

Soyasaus og karri

Soyasaus og karri krydder har veldig sterk farge og kan flekke tenner mindre effektivt skylles eller børstet bort snart etter å ha spist. Soyasaus spesielt kan holde seg til tennene.

Drikkevarer

Som med voksne, kan barn tilegne tenner flekker fra te og cola. I tillegg, coladrikker inneholder fosforsyre og sukker, som erodere tannemaljen og kan føre til tannråte. Hvis du lar barnet ditt til å drikke kaffe, som kan flekke tenner også.

Komplikasjoner av hjernehinnebetennelse hos barn

Komplikasjoner av hjernehinnebetennelse hos barn


Hjernehinnebetennelse er infeksjon og hevelse i hjernehinnene (slimhinnen i hjernen og ryggmargen). Bakterier eller virus forårsaker hjernehinnebetennelse. Ubehandlet hjernehinnebetennelse hos barn (spesielt bakteriell meningitt) kan føre til alvorlige, livstruende og livsendrende komplikasjoner. Hensiktsmessig og rettidig behandling av hjernehinnebetennelse i stor grad kan redusere disse komplikasjonene.

Tidlige Komplikasjoner

Bakteriell meningitt kan forårsake høy feber, så høye som 103 grader F eller mer. Ubehandlet høy feber kan føre til anfall. Betennelse i hjernehinnene (foring av hjernen og ryggmargen) kan føre til alvorlig smerte og hodepine. Barnet kan utvikle lysskyhet hvor sterkt lys blir smertefullt for øynene. Nakke og rygg kan bli stive og smertefulle. Barnet med hjernehinnebetennelse kan bli kvalm og kaste opp. Mye oppkast kan føre til dehydrering.

Sepsis

Sepsis (blod-infeksjon) oppstår når bakterier eller virus spres fra hjernen eller ryggmargen, og kommer inn i blodet. Når barnet blir septisk, kan han oppleve lavt blodtrykk, redusert urinmengde, og multi-system organsvikt.

Økt ICP

Økt intrakranielt trykk (ICP) er økningen av trykket i hjernen. Skallen er stiv etter fontanels (myke flekker på babyens skalle) nær. Det skalle holder hjernen, blod og cerebral spinalvæske. Det er bare så mye plass. Når hjernen begynner å hovne opp på grunn av hjernehinnebetennelse, økes trykket, og kan føre til økt forvirring, slapphet, prosjektil oppkast (kraftig oppkast som kan lande på tvers av rommet), redusert hjertefrekvens, økt blodtrykk, redusert respirasjonsfrekvens og eventuell død.

Forsinket utvikling

En liten andel av disse barna som overlever hjernehinnebetennelse kan bli utviklingshemmede forsinket. Alvorlighetsgraden av forsinkelsen kan være alt fra en liten lærevansker til et barn som har blitt vegetative og krever total omsorg. Barn overlevende hjernehinnebetennelse kan også utvikle et anfall lidelse. De fleste anfallslidelser er vellykket behandlet med medisiner.

Amputasjon

Meningitt forårsaket av bakterien Nesseria meningitides (hjernehinnebetennelse) kan spre seg i hele kroppen via blodet (sepsis), og til slutt føre til alvorlige fartøyet og nerveskader på fingre, tær, armer, ben, ører, nese og andre deler av kroppen. Noen ganger skaden er så stor at den eneste behandlingen er amputasjon.

Død

En eller en kombinasjon av de mer alvorlige komplikasjoner kan føre til døden, med eller uten behandling. Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), vil ca 5 til 10 prosent av de som blir smittet med hjernehinnebetennelse dø innen 24 til 48 timer etter symptomdebut vil dø. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), kan behandling av de vanligste typene av bakteriell meningitt med passende antibiotika redusere risikoen for død til mindre enn 15 prosent.

Diagnose og forebygging

Diagnose av en helsepersonell er basert på symptomer, og en spinalpunksjon hvor spinalvæske samles inn og analyseres. Meningitt, spesielt hjernehinnebetennelse, er behandlet som et medisinsk nødstilfelle. Pasientene er innlagt på sykehus og behandles med antibiotika. Vanlige intravenøs antibiotika er penicillin, ampicillin, vancomycin og ceftriaxone. Forebygging av hjernehinnebetennelse (en av de farligste) omfatter et en-dose vaksinering. Den meningokokkvaksine gir over 85 prosent beskyttelse. Gjør en vane av god håndvask. Ikke del mat, drikke, tannbørster eller noe annet som kan spre respiratoriske dråper.

Øyesykdommer hos barn

Øyesykdommer hos barn kan variere fra en tilstand som rosa øye, noe som fører til mild irritasjon og ubehag, til en tilstand som familiær blindhet, noe som kan føre til fullstendig tap av synet. Blant årsakene til øyesykdommer hos barn har feil fungerende øyemusklene og arvelighet.

Signs

Tegn på øyesykdommer hos barn inkluderer hengende øyelokk, utstående øyne, krysset øyne og øyne som er ofte vassen, har puss, viser skorpe eller utflod eller blø.

Vanlige lidelser

Amblyopi eller lat øye, og skjeling kan øynene å krysse eller punkt i forskjellige retninger. Andre vanlige tilstander inkluderer å være nærsynt og langsynt.

Mindre vanlige tilstander

Retinitis pigmentosa og prematuritetsretinopati (ROP) er mindre vanlige øyesykdommer hos barn. Begge føre til blindhet, men ROP kan føre til en frittliggende netthinnen.

Medfødte sykdommer

Medfødt glaukom forårsaker nerveskader, og medfødte katarakt årsaker blokkert visjon. Leber medfødt amaurosis (LCA) og familiær blindhet både kan føre til blindhet.

Vanlige infeksjoner

Med konjunktivitt eller rosa øye, øynene bli rosa, har en gul utflod, kløe og er følsomme for lys. Sty er en infeksjon som ser ut som en kvise på øyelokkene og kan føre til infeksjon.

Behandling

Behandling av øyesykdommer hos barn kan inkludere øye øvelser, antibiotika dråper og salver, iført briller og kirurgi.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn


Til tross for betydningen av navnet, er ringorm faktisk en soppinfeksjon i huden. Hos barn det skjer vanligvis i hodebunnen, magen eller ryggen, men det kan også bli funnet på føttene og i lysken. Da funnet i de områdene det er kjent som "fotsopp" eller "skrittsopp." Den svært gjenkjennelig sirkulære, skjellende rød lapp er svært kløende, ekstremt smittsom og relativt enkle å diagnostisere. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere ringorm hos barn.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Diagnostisere Ringorm

•  Se etter den karakteristiske ringformet utslett på barnas hud. Det begynner som en liten, flassende flekk som, som lesjonen begynner å helbrede, vil se ut som en okser øye med sunn hud omringet av røde, kløende og betent hud.

undersøke eventuelle kløende flekker på barnets hodebunnen, ser spesielt for et lite sår som er kvise-lignende utseende. Ettersom infeksjonen utvikler seg, vil håret i det berørte området ofte faller ut.

Expose de aktuelle områdene for ultrafiolett lys. Ofte en ringorm infeksjon vil lyse under ultrafiolette stråler.

Ta med barna til legen for å ha området så på og kultivert. Det er mange hudsykdommer, for eksempel typer eksem og pityriasis rosea som ofte kan forveksles med ringorm, så det er viktig å diagnostisere barnets hud infeksjon riktig.

Sjekk dyrene dine hvis du mistenker at noen i familien har ringorm. Infeksjonen kan overføres til og fra hunder og katter. Hvis barna er i nærheten av ditt kjæledyr, er det ikke usannsynlig at de også vil bli berørt.

Unn Ringorm

Bekreft med en lege på at infeksjonen er, faktisk, ringorm før du begynner noen form for behandling.

Bestem, med legens hjelp, enten en skalp eller spiker infeksjon må behandles med en muntlig anti-fungal medisiner.

Påfør en anti-sopp krem topically til infeksjoner som er funnet på huden annet enn hodebunnen.

Shampoo håret med en selen sulfid som inneholder sjampo.

Spis mat høy i beta-karoten, for eksempel gulrøtter, som beta-karoten bidrar til å holde huden og negler sunne.

Forhindre Ringorm

Unngå kontakt med mennesker eller dyr er kjent for å ha ringorm infeksjon, og unngå å dele sengetøy eller sportsutstyr. Noen klær som kan ha vært i kontakt bør vaskes med en soppdrepende såpe.

Tørk deg selv så grundig som mulig etter bading, slik at huden din tørke helt før du setter på deg løstsittende klær. Hvis du er i et varmt, fuktig miljø, for eksempel en garderoben, bør du vurdere å tørke ut huden din med en hårføner etter frotté av.

Ta på sokker før noen andre klær hvis du har fotsopp, for å unngå spredning av soppen til andre områder av kroppen din.

Hint

  • Mange foreldre begynne å behandle ringorm med lokale steroider som kan forandre utseendet på utslett. Kontroller at du er i stand til å beskrive den innledende utslett med barnelege.

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn


Barn vil, av natur, utforske verden rundt dem. For yngre barn er dette ofte betyr å sette ting i munnen, mens for eldre barn kan det bety å prøve å lage vitenskap eksperimenter med hva ingredienser kan bli funnet. Hver av disse scenariene bærer en høy risiko for utilsiktet forgiftning, symptomene som alle foreldre bør være i stand til å oppdage og behandle på riktig måte. Les videre for å lære mer om hvordan du kan oppdage symptomene på forgiftning hos barn.

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn

Spot Symptomer på forgiftning hos barn

1 spot tegn på kjemisk forgiftning på barnets hud og klær. Uvanlig hudutslett eller forbrenninger vedlagt tilhørende tårer, hull eller flekker på et barns klær kan tyde på at han har vært i kontakt med giftige husholdning kjemikalier. Fjern øyeblikkelig de berørte klær og skyll huden hans med varmt vann i minst 15 minutter før du kontakter ditt lokale giftkontrollsenter.

Legg merke til merkelige lukter på barnets pust, spesielt hvis hun har vært ute av syne i et par minutter, eller hvis hun har uvanlige merker rundt munnen hennes. Det kan tyde på at hun har kommet inn og svelges noen type giftig væske eller spist bær eller blader av en giftig plante.

Se for plutselig tretthet eller slapphet, da disse er symptomer på mange forskjellige typer forgiftning. Karbonmonoksid-forgiftning, spesielt, forårsaker tretthet, svimmelhet og hodepine. Siden karbonmonoksid er en vanskelig å oppdage, luktfri gass som kan lekke sakte over tid, er det viktig ikke å avvise disse symptomene selv om de er gradvis og vedvarende.

Be om en blodprøve for å sjekke nivåer av bly i barnets blod. Symptomene på blyforgiftning er irreversible og noen ganger etterligne de av ADHD. Barn som bor eller har bodd i boliger bygget før 1979 og er stille problemer med hukommelse, motoriske ferdigheter og beslutningsprosesser skal være testet for blyforgiftning før en endelig diagnose for ADHD er gjort.

Suspect inntak forgiftning hvis barnet ditt har problemer med å puste, halssmerter, oppkast og uforklarlig innholdsrik siklende. Se deg rundt i området for å se om du kan oppdage eventuelle åpne eller tomme beholdere som kan indikere hva barnet svelging.

Treat forgiftning hos barn

Fjern giftige stoffet fra ditt barns rekkevidde, og har ham spytte det ut hvis han ikke har svelget det ennå. Med små barn må du kanskje med makt fjerne stoffet ved å bruke to fingre for å øse den ut av munnen.

Ring redning troppen umiddelbart hvis barnet ditt har problemer med å puste, er bevisstløs, ser ut til å være å ha kramper eller har svelget eller vært i kontakt med et ukjent stoff.

Ring Giftinformasjonssentralen for instruksjoner om hvordan å motvirke forgiftning hvis du vet hva barnet ditt har kommet i kontakt med, og synes ikke å være i umiddelbar medisinsk fare. Ikke prøv å gjøre henne spy mindre annet er spesifikt til, siden noen etsende gift kan føre til ytterligere skade på vei opp igjen.

Hint

  • Hold alltid tallene for giftkontrollsenter og redning troppen på et lett tilgjengelig sted og sørge for at ungdommer vet hvor du finner dem.
  • Forlat aldri husholdning kjemikalier eller medisiner på et sted hvor barn kan komme til dem. Hvis mulig, holde disse stoffene i et låst skap.

Hvordan er Diabetes diagnostisert hos barn?

Det er så mye å bekymre seg når oppdra et barn i disse dager. Du prøver å huske alt du leser i foreldre magasiner og se i nyhetssendinger foreldre stykker, men det kan bli overveldende. Nå tror du barnet ditt har symptomer vanlig i diabetes, og du husker at du har et par forskjellige slektninger diagnostisert med noen form for diabetes.

Diabetes er en alvorlig sykdom, spesielt hos barn. Selv om symptomene synes å dukke opp ut av ingenting, har sykdommen faktisk vært fremme i barnet ditt for en mye lengre tid. Du ønsker å vite om barnet ditt er i fare for å utvikle diabetes. Du må vite om det er noe du kan gjøre for å forebygge diabetes hos barnet ditt. Du bør være klar over hva symptomer å se etter og hvordan du har barnet ditt diagnostisert når du mistenker at barnet ditt har diabetes.

Betydning

The American Diabetes Association definerer diabetes som "en sykdom der kroppen ikke produserer eller skal bruke insulin." Barnets bukspyttkjertelen, som er ansvarlig for å produsere insulin, ikke lenger fungerer som den skal. Derfor, sukker og stivelse blir ikke skikkelig omdannet til energi barnet trenger i hennes hverdag. Ingen kjenner den eksakte årsaken til diabetes. Genetikk er definitivt en bidragsyter, men barnets miljø, kosthold og aktiviteter også figur i om hun vil være en av de millioner diagnostisert med diabetes. Diabetes påvirker 23,6 millioner mennesker (barn og voksne), i henhold til ADA. Dette tallet fortsetter å vokse uten kur i sikte.

Typer

De to typer diabetes som effekt barn er kjent som Type 1 (tidligere kjent som juvenile diabetes) og type 2 diabetes (tidligere kjent som voksen angrep diabetes). Type 1 diabetes vanligvis forbrenner hos barn og unge voksne. For en rekke grunner, en å være genetikk, stopper bukspyttkjertelen produserer insulin. Type 2 diabetes historisk hadde bare blitt diagnostisert hos voksne, som regel voksne over 45. Men med fedme - spesielt overvektige barn - å bli en epidemi, Type 2 diabetes er funnet hos barn og unge voksne i alarmerende tall. I type 2, blir kroppen motstandsdyktig mot insulin. I et forsøk på å produsere nok insulin til å gjøre opp for dette, blir bukspyttkjertelen overveldet og ikke kan produsere nok insulin.

Symptomer

Før du tar barnet til en lege for å bli diagnostisert dere har sikkert lagt merke til noen av disse klassiske symptomene på type 1 diabetes, som er oppført av ChildrenWithDiabetes.com: "overdreven tørste, overdreven vannlating, overdreven sult, vekttap, tretthet, tåkesyn, høyt blodsukker, sukker og ketoner i urinen, Kussmaul puste (rask, dyp og tung pust av folk som har ketoacidose eller som er i en diabetisk koma), vaginal gjær infeksjoner hos jenter (selv spedbarn og småbarn). "

Med Type 2 diabetes, er barnet ditt mer sannsynlig å bli overvektige og å ha opplevd noe vekttap, ingen uvanlig tørst og ingen keotones i hennes urin. Hun vil ha en familiehistorie med diabetes, og ifølge ChildrenWithDiabetes.com, "Rundt 90% av barn med type 2 har mørke blanke flekker på huden (acanthosis nigricans), som oftest funnet mellom fingrene og mellom tærne og på baksiden av halsen ("skitne hals") og i armhulen bretter. "

Hvis du mistenker at barnet ditt har diabetes, få henne til en lege så snart som mulig for å stille diagnosen. Det er veldig farlig å forlate diabetes ubehandlet.

Diagnose

Det er tre tester som legene bruker til diagnosen diabetes. The National Diabetes Information Clearinghouse viser disse som en fastende plasma glukose test (FPG), en oral glukosetoleransetest (OGTT) og en tilfeldig eller uformell plasma glukose test. Alle tre måle blodsukkernivået - hvor mye sukker er i blodet ditt - fordi dersom bukspyttkjertelen ikke produserer insulin som det skal, vil du ha mer sukker i blodet enn det som er normalt.

Den FPG test, gjort etter en åtte timers rask, "er den foretrukne test for diagnostisering av diabetes på grunn av sin brukervennlighet og lav pris. Men det vil gå glipp av noen diabetes eller pre-diabetes som kan bli funnet med OGTT. Den FPG testen er mest pålitelige når du er ferdig i morgen, "ifølge National Diabetes Information Clearinghouse.

Den OGTT er mer nøyaktig, men det krever en åtte timers rask samt drikkevann en glukose drikke to timer før testen. Den uformelle plasma glukose test kan gjøres når som helst, men er den minst nøyaktige av de tre.

Hvis barnet ditt er i faresonen for type 2 diabetes, anbefaler ChildrenWithDiabetes.com du ha barnet testet annethvert år ved hjelp av FPG test.

Forebygging / løsning

Type 1 diabetes har ingen kjent forebygging. Det er genetisk forhåndsbestemt og deretter utløses av miljømessige forekomst. Hva du kan gjøre som forelder er å være klar over de klassiske symptomene og få barnet til lege så snart som mulig hvis hun utvikler disse symptomene.

Type 2 diabetes kan forebygges med et sunt kosthold og mosjon. Det er fortsatt noen genetisk disposisjon for å vurdere. Men hvis dette familiehistorie med diabetes eksisterer, er det desto større grunn til å sørge for at barnet spiser en sunn diett lav på sukker og enkle karbohydrater, samt å få rikelig med mosjon.

MedicalNewsToday.com sier av diabetesomsorgen hos barn, "Tidlig diagnose av diabetes er derfor viktig hos barn og ungdom til å etablere tilstrekkelig kontroll av sykdommen på et tidlig stadium."

Symptomer på myelodysplastisk syndrom hos barn

Produksjonen av friske røde og hvite blodceller og blodplater er viktig å opprettholde normale kroppsfunksjoner. Disse elementer av blodet, som er opprettet av stamceller i benmargen, er kjent som myeloide blodceller. Ineffektivitet av kroppen til å produsere myeloide blodceller (myelodysplasi) kan resultere i det som kalles myelodysplastisk syndrom, eller MDS. Denne tilstanden er en av de viktigste årsakene til akutt myelogenuous leukemi, som kan påvirke folk i alle aldre.

Effekter

Ifølge leukemi og lymfom Society, er MDS kategorisert som lav-risiko eller høy risiko. Lavrisiko tilfeller er slow-utvikling og vanligvis resultere i mild til moderat anemi. Selv om litt svekket, de berørte blodceller og blodplater fortsette å gå inn i blodbanen, og leverer oksygen for cellulær generasjon, bekjempe infeksjoner og hjelpe til blod-clotting. Høy risiko MDS fører til en utarming av modne blodelementer og en økning i umoden "blast" celler, noe som resulterer i alvorlig anemi og muligens leukemi.

Årsaker

MDS er oftere funnet i eldre voksne, mennesker som har hatt kjemoterapi eller personer som har hatt høye nivåer av eksponering for visse forurensende stoffer, som for eksempel plantevernmidler og benzen. Men MDS kan forekomme hos barn så unge som 5. Årsaksfaktorer kan inkludere en genetisk predisposisjon for kromosomuregelmessigheter, blodsykdommer som anemi og hepatitt, og utvikling av juvenil leukemi.

Symptomer

Tegn på denne tilstanden er ikke lett synlig. I mange tilfeller er symptomer på MDS ikke oppdaget før en blodprøve for andre forhold avslører tegn på blodceller dysplasi. Visse symptomer på potensielle MDS er lik anemi, inkludert kronisk tretthet og svakhet, kortpustethet, hyppige infeksjoner, og uvanlige blåmerker og blødninger. Blekhet i huden og små flekker under huden fra uregelmessige blødninger er også symptomer på MDS.

Diagnose

Påvisning av MDS hos barn kan gjøres lettere ved en forståelse av noen tidligere medisinske tilstander symptoma av blodceller dysplasi. Anemiske forhold, familiehistorie med blodcelle dysfunksjoner og visse fysiologiske avvik kan indikere et potensial for utbruddet av myelodysplastisk syndrom hos barn. Undersøkelse av blodcelle egenskaper for å identifisere symptomer på MDS kan inkludere blodverdier, blodprøver for å eliminere andre mulige årsaker, kreft screening og benmargsundersøkelse.

Behandling

Blod og blodplatetransfusjoner er de vanligste MDS behandlinger. Prosedyrene opprettholde en jevn tilstedeværelse av friske blodlegemer og blodplater for å motvirke nedbrytningen av friske celler. Det første stoffet til å være indisert for MDS er Vidaza (azacitdine), som normaliserer DNA karakteristikker av blodceller som finnes i benmargen. Nylige fremskritt innen stamcelleforskning tilby flere alternativer for behandling av myelodysplastisk syndrom hos barn.

Utslett hos barn

Utslett hos barn


Utslett - En reaksjon i huden, noe som kan ta på seg ulike former - er vanlige problemer hos barn. De kan ha mange årsaker, inkludert infeksjoner og allergier eller være en reaksjon på et medikament. Vanligvis, elveblest, virale infeksjoner og skabb forårsake utslett synlige på hele kroppen mens en allergi-relaterte utslett viser bare i ett område.

Utseende av utslett

Utslett kan ha ulike opptredener, fra elveblest i huden betennelse eller "humpete" og pimply utslett. De kan være Lacy, hevet, flat, og kanskje eller kanskje ikke vises som flekker.

Bakterielle og virale Utslett

Utslett som kommer med flere barnesykdommer faller i denne kategorien. Mens vannkopper viser én bestemt type utslett, andre sykdommer kan ikke nødvendigvis bli anerkjent av utseendet sitt utslett alene.
Bakterielle eller virale utslett ofte - men ikke alltid - start på stammen og deretter spredte seg til ekstremiteter. De fleste virus er ufarlige, men du bør alltid se en barnelege for å være sikker.
Et utslett forårsaket av vannkopper starter som et lite område av rødhet med en blemme i sentrum, som vil sprekke til slutt. Utslettet er kløende og vanligvis vises først i lysken, i hodebunnen eller armhulene.
Etter noen dager med sykdom, meslinger kommer også med en brunaktig utslett i ansiktet, som deretter sprer seg til kroppen.
En rosa utslett i ansiktet er et symptom på røde hunder. Utslettet går deretter videre til kroppen.
Skarlagensfeber er preget av en grov utslett, mens lyse røde kinn er typisk for Fifth sykdom, også kalt "fiket kinn" sykdom.
Roseola infantum er en sykdom, som vanligvis oppstår hos barn yngre enn to år gammel. Som feber løser, vises et utslett preget av små, rosa, flat eller svakt hevet lesjoner.

Utslett forårsaket av allergi

Allergier kan påvirke flere kroppsdeler, som luftveiene, tarmen eller nervesystemet. Hudutslett i ulike former er en annen vanlig resultat når folk reagerer på visse stoffer rundt seg eller i miljøet.
Noen barn viser allergiske reaksjoner på klær eller klær tilsetningsstoffer, husholdningsartikler som maling, voks, polish, vaskemidler sammen med mat, planter, kjemikalier eller narkotika. Miljø allergi triggere inkluderer støv, pollen eller mugg.
Når du finner ut hva som forårsaker barnet ditt til å reagere allergisk, er det best å unngå kontakt mellom barnet og produktet eller mat eller gjøre endringer i miljøet. Dette vil lindre symptomer og hindre fremtidige utslett eller andre reaksjoner.

Utslett hos nyfødte

Babyer kan lide av spesifikke former for utslett, blant dem infantile akne, bleie utslett og vugge cap.
Cradle cap er preget av en gul til rød humpete utslett i hodebunnen. Det kan også oppstå bak ørene, i armhulene og bleieområdet.
I de første ukene av livet, mange babyer lider av infantile akne, en lidelse som vanligvis forsvinner av seg selv.
Det finnes ulike former for bleie utslett - alt fra trost til eksem. Det er best å ha barnelege ta en titt og la henne bestemme hvordan du skal gå om behandling.

Eksem

Et eksem - ofte finnes på de indre albuene og bak knærne hos spedbarn og små barn - kan være en allergisk reaksjon, eller det kan være tegn på en kronisk tilstand.

Insektbitt

Barnet kan vise flere røde nupper forårsaket fra insektsbitt. Disse er som regel ufarlig og forsvinner av seg selv.

Heat utslett

Svette, ekstrem varme og iført klær som er for varm kan forårsake varmeutslett i barnet ditt. Tiny, røde kviser eller ujevnheter er et typisk symptom. Kule barnet eller ta henne klærne av.

Fungal spiker infeksjoner hos barn

Fungal spiker infeksjoner, en tilstand kjent som onychomycosis, er vanlig i befolkningen generelt, men sjelden hos barn. Så mange som 45% av alle voksne lider av tilstanden, men bare 1% av barn gjør. En infeksjon kan forekomme i alle spiker, men det er mer vanlig i tåneglene enn fingerneglene.

Årsaker

Sopp vokser i varme, fuktige områder, og det er spesielt vanlig for sopp å infisere huden på føttene. Spiker infeksjoner kan oppstå hvis soppen er ubehandlet og sprer seg fra huden til spiker. Spiker infeksjoner hos barn er ofte spres fra familiemedlemmer ved å dele elementer der soppen kan overleve som håndklær eller spiker clippers. Barn kan også få sopp fra å gå barbent på varme, våte gulv der soppen kan vokse. Fordi barnas immunforsvar er mindre moden, de kan ha mer problemer med bekjempelse av infeksjonen.

Typer

Tre typer sopp kan smitte negler: dermatofytter, gjær og ikke-dermatofytter muggsopp. De fleste neglesoppinfeksjoner er forårsaket av dermatofytter. Noen Fungal spiker infeksjoner har en genetisk komponent; det er en arvelig tendens til spiker infeksjoner som forårsaker dem til å bli mer vanlig i enkelte familier.

Identifikasjon

Symptomer på Fungal spiker infeksjon er ikke synlige før en tid etter at infeksjonen har vært til stede. Indikasjoner på en spiker infeksjon inkluderer fortykkelse eller misfarging av neglen, hvite flekker på neglen og separasjon av neglen fra neglesengen. En lege vil bekrefte identifikasjon av en spiker-infeksjon ved å skrape en liten prøve av spiker, og sender den til et laboratorium for testing. Det er best å bekrefte diagnosen av denne lab test, siden det er andre forhold som ligner, men krever forskjellig behandling.

Forebygging / løsning

Du kan forhindre Fungal spiker infeksjoner ved å holde neglene rene og tørre. Har barn slitasje løse, behagelige sko som tillater luftstrømmen, sammen med rene, tørre bomullssokker. Aldri la et barn gå barbent i et offentlig bad eller basseng, og ikke klippe en voksens negler med samme hårklipperen du bruker for barn.

Neglesopp er vanskelig å kurere. Det er flere aktuelle behandlinger for spiker sopp, men de er ikke alltid vellykket. Oral medisinering er ofte nødvendig, men griseofulvin, bare oral medisinering lisensiert for bruk på barn, har en relativt lav suksessrate. Alternative behandlinger som for eksempel anti-sopp essensielle oljer (olje av oregano og tea tree olje er to av de vanligste) og soaking i eddik er trygge for barn og er noen ganger effektive. Alle behandlinger krever at bruke dem meget regelmessig, vanligvis for en lang tidsperiode, for å kurere infeksjonen.

Betraktninger

Ulike typer sopp reagerer på ulike behandlinger, så hvis ditt første forsøk på en kur er mislykket, er det verdt å prøve en annen behandlingsmetode. Mange folk ikke behandle nail sopp, men det er viktig å behandle så tidlig som mulig. Jo tidligere infeksjonen er behandlet, jo lettere er det å kurere, og etterlot seg en sopp ubehandlet kan føre til permanent skade på neglen.

Blodig avføring hos barn

Blodig avføring hos barn


Foreldre er ofte skremt når de oppdager at deres barn har en blodig avføring. De fleste blodig avføring hos barn er forårsaket av mild anal sprekker, men kan være alvorlige underliggende tilstander som ulcerøs kolitt eller invaginasjon som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Mindre Årsaker

Den vanligste årsaken til blodig avføring hos barn er anal sprekker. Anal sprekker er grunne sprekker eller rifter i huden ved åpningen av et barns anus som blør under avføring. Blodig avføring som følge av anal sprekker vil ha lyse rødt blod i avføringen eller flekker og striper på overflaten av avføringen samt dokumentasjon av blod på toalettpapiret etter tørke. Magesår og gastritt kan også føre til at barn skal ha blodig avføring. Tarm infeksjoner som Salmonella og rotavirus kan også forårsake blodig avføring. Matallergier, for eksempel allergiske reaksjoner på laktose i meieriprodukter kan forårsake blodig avføring hos barn som kan vedvare helt til maten er fjernet fra barnets kosthold.

Alvorlige årsaker

Ulcerøs kolitt kan forårsake blodig avføring hos barn som er løs og ofte dekket av slim. Ulcerøs colitis.is en alvorlig tilstand som kan føre til feber og vekttap i tillegg til blodig avføring hos barn og må behandles av lege umiddelbart. Tarminvaginasjon er en tilstand hvor det er forstyrrelser i blodstrømmen og forsyning til barnets tarmen som også kan forårsake blodig avføring. Begge forhold kan føre til at tarmvevet til å dø, forårsaker alvorlige komplikasjoner hvis den ikke behandles raskt. Tykktarmskreft, er en sjelden kreft hos barn som forårsaker magesmerter, endringer i avføring og kan også forårsake blodig avføring hos barn.

Testing

Barn som opplever vedvarende blodig avføring kan være nødvendig å gjennomgå endoskopisk diagnostikk for å finne ut årsaken til blødningen. En endoskopi kan settes inn gjennom endetarmen for å tillate legen å analysere og å ta bilder av tykktarmen og tarmene, ta biopsi vevsprøver og eventuelt stoppe blødninger. Andre testmetoder inkluderer en CT skanning, barium røntgenbilder og en angiografi. Ifølge Hopkins Children Hospital, er angiografi det beste alternativet for pasienter som har akutt blødning ved hjelp av fargestoff for å finne stedet av blødninger og kan også tillate injeksjon av medisiner for å stoppe blødning problemer.

Betraktninger

Medisiner som jernpreparater og de som inneholder vismutforbindelser kan føre avføring som vises mørk eller blodig, men er ufarlig. De mørke, blodlignende avføring forsvinner når barnet slutter å ta medisiner. Ulike matvarer som rødbeter, rød gelatin og matvarer med rød konditorfarge kan også forårsake krakker å vises blodig og er ikke en grunn til bekymring.

Advarsel

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, Tarminvaginasjon, en alvorlig intestinal tilstand som resulterer i betent, hoven og blokkerte tarmen påvirker ca 2500 barn hvert år. Tarminvaginasjon rammer oftest barn under 3 år og kan forårsake blodig avføring som synes å ligne en mørk rød, gelé aktig struktur. Blodig avføring av denne typen bør tas opp umiddelbart av barnelege eller en tur til legevakten for å forhindre livstruende komplikasjoner.

Flass hos barn

Flass hos barn


Hvis ditt barns hodebunnen er skalering og avskallinger, er flass en svært usannsynlig skyldige, som det er svært uvanlig hos barn og ikke pigg før tenårene når puberteten kommer. Flass hos barn er oftest forveksles med tinea capitis, en smittsom soppinfeksjon som har en tendens til å blusse i høst sesongen og kan bli overlevert til foreldre og alle som kommer i kontakt med den smittede barnet.

Årsaker

Ifølge Dr. Audrey Kunin, er tinea capitis en svært smittsom soppinfeksjon som forårsaker symptomer svært lik flass hos barn. Tinea capitis infeksjoner er vanligvis kontrakt på barnehage og / eller skole og alle andre befolket offentlig sted.

Symptomer

Tinea capitis symptomer som foreldre oftest feiltolke for flass inkluderer skalering flekker i hodebunnen at fremdriften i utstrakt skalering og skorpedannelse i hodebunnen. Tinea capitis symptomer hos barn kan også omfatte kløe og håravfall i infiserte områder av hodebunnen. Skalering patcher kan også utvikle seg på barnets ansikt og / eller kropp.

Behandling

Tinea capitis er behandlet med oral medisin for de mest effektive resultater. Ifølge Dr. Kunin, kan behandling med oral medisiner vare fra et minimum på fire til seks uker, og opp til tre til seks måneder hvis skyldige sopp er resistente mot behandling. Soppdrepende sjampoer og kremer kan brukes for å tilveiebringe lindring av kløe, men er ikke i stand til å trenge inn i håret og drepe referanse soppinfeksjon.

Forebygging / løsning

Dr. Kunin sier også at kattunger kan bære sopp som forårsaker tinea capitis. Lær barna dine at kattunger kan være søt, men merkelige kattunge bør ikke holdes eller berøring. Tinea capitis er også ofte overføres ved deling av personlige elementer som børster, kammer og hatter. Oppfordre barna til å unngå å dele personlige elementer for å hindre å få eller overføre den tinea capitis sopp.

Betraktninger

Solbrenthet på barnets hodebunnen kan også føre til peeling. I tillegg, hvis barnet ditt bruker for mye sjampo og ikke skylle grundig, kan sjampo bygge opp og forårsake flassing også. Psoriasis og eksem kan også forårsake symptomer som ligner på flass, for eksempel skalering og avskallinger scalps hos barn.

Advarsel

Store, kuppelformede formasjoner som vises crusted og oser av barnets hodebunnen kan utvikle som følge av en alvorlig tinea capitis infeksjon. Ifølge Dr. Audrey Kunin, MD, er disse formasjonene referert til som kerions og behandle infeksjoner umiddelbart er nødvendig for å hindre en for sterk inflammasjon og arrdannelse.

Fibromyalgi hos barn

Fibromyalgi er en lidelse preget av utbredt, kronisk muskelsmerter og trøtthet. Ifølge American College of Rheumatology, mellom to og fire prosent av den amerikanske befolkningen er berørt av tilstanden. Hos barn, fibromyalgi oppstår vanligvis i løpet av tenårene.

Symptomer

I tillegg til muskelsmerter og trøtthet, barn med fibromyalgi også oppleve hodepine, angst, depresjon og søvnforstyrrelser.

Triggere

Fysiske og emosjonelle faktorer ofte utløse eller forsterke symptomene. Skader, sykdom, stress og overanstrengelse kan utløse smerte og tretthet forbundet med fibromyalgi.

Diagnose

Diagnosen er basert på symptomer, og leger vil trolig se etter "ømme punkter", eller flekker som er karakteristisk smertefullt når trykket er brukt. Ingen formell test kan detektere fibromyalgi, men laboratorieprøver og røntgenstråler kan anvendes for å utelukke andre forhold.

Medisiner

Flere reseptbelagte medisiner, inkludert pregabalin og duloksetin, er tilgjengelige for å håndtere smerte i fibromyalgi pasienter. Anti-inflammatoriske medisiner kan brukes til å midlertidig lindre smerte, men har ikke funnet det effektivt for langvarig behandling.

Kognitiv atferdsterapi

Kognitiv atferdsterapi gir barn en mulighet til å forstå og takle symptomer på fibromyalgi. Under denne behandlingen, kan et barn bli bedt om å holde en dagbok eller praksis avslapning og positiv tenkning teknikker.

Frostbitt hos barn

Frostbitt er en hud tilstand av tær og føtter som er ofte på grunn av dårlig sirkulasjon, kalde temperaturer og anemi. Selv om det er en tilstand som er oftest sett hos eldre personer, kan tenåringer også være betinget. Frostbitt hos barn yngre enn tenåringer er ikke vanlig, men hvis et lite barn er stillesittende og har anemi han kan være gjenstand for sykdom. Chilblains vises som en oppdatering av hoven rød og kløende hud på tær og føtter.

Om

Chilblains oppstår vanligvis i løpet av vinterværet, når temperaturen endrer seg brått. Ifølge den australske Podiatry Association, er neglesprett en forutsetning at eldre individer er utsatt for. Men barn - særlig tenåringer - kan som er stillesittende eller som bærer trange sko også være utsatt for denne tilstanden. Chilblains er en tilstand som ofte er en indikator for dårlig sirkulasjon i føttene, og følsomhet overfor temperaturendringer.

Symptomer

Ifølge BetterHealth, er symptomene på Frostbitt hos barn hevet røde flekker av hoven og kløende hud på føttene. Den lille tå er mest sannsynlig å utvikle symptomer. Imidlertid kan andre tærne også være gjenstand for symptomer. Huden kan bli tørr og sprukken, som fører til en sekundær infeksjon i føttene. I ekstreme tilfeller kan sår og sår være en risiko, spesielt for personer med diabetes.

Hjem Behandling

De fleste tilfeller av Frostbitt hos barn kan behandles hjemme. Ifølge den australske Podiatry Association, inkluderer hjemme behandling ved hjelp av trollhassel eller Calamine lotion for å lindre kløe og ubehag av tilstanden. Å holde føttene varme med lanolin salve og varm ull eller bomull sokker kan hjelpe. En av de viktigste aspektene ved hjemmebehandling er å unngå å skrape kløende flekker av neglesprett.

Medisinsk intervensjon

Mens de fleste tilfeller av Frostbitt hos barn kan behandles hjemme, det er tilfeller når medisinsk intervensjon er nødvendig. Ifølge BetterHealth, hvis sår eller sår utvikle, søke seg oppmerksomheten til en lege eller utdannet fotpleier. Personer med diabetes eller perifer nevropati (nummenhet i føtter og tær) er kanskje ikke klar over at de har utviklet magesår eller sår og kan trenge hjelp fra familiemedlemmer for å se etter problemer. Magesår eller sår kan være farlig fordi de forlater kroppen åpen for å utvikle en sekundær infeksjon som, hvis venstre ubehandlet, kan føre til tap av tær, føtter eller verre.

Forebygging

Ifølge BetterHealth, er det flere forebyggende tiltak som kan benyttes for å stoppe og hindre frostknuter hos barn. Disse inkluderer å holde hele kroppen varm til alle tider, selv når temperaturendringer. I tillegg sørge for at føttene er helt tørket, spesielt mellom tærne, etter dusjing eller få føttene våte. Slitasje bomull eller ull sokker i stedet for sokker laget av nylon eller syntetiske materialer. Dette lar huden puste. Få regelmessig mosjon for å bedre blodsirkulasjonen.

Tørr hodebunn og håravfall hos barn

Tørr hodebunn og håravfall hos barn


En tørr hodebunn og håravfall er pinlig for barn og gåtefullt for foreldre. Med riktig medisinsk behandling, kan denne tilstanden være lett behandles og forebygges i noen tilfeller. (Se referanse 1.)

Effekter

Barn som har en tørr hodebunn og håravfall kan ha en kløende hodebunn og røde flekker på hodet. (Se referanse 2.)

Årsaker

Årsaker til en tørr hodebunn og hårtap hos barn inkluderer seborreisk dermatitt, ringorm i hodebunnen og alopecia areata. (Se referanse 2.)

Identifikasjon

For å finne årsaken til en tørr hodebunn og håravfall hos barn, vil en lege ta en familie historie og spørre om symptomer som barnet hadde før tilstanden startet. Legen vil undersøke hodebunnen, bestille blod arbeid og i noen tilfeller utføre en skalp biopsi. (Se referanse 3.)

Behandlinger

Behandlinger for en tørr hodebunn og hårtap hos barn inkluderer medisinert sjampo, anti-sopp kremer og reseptbelagte medisiner. (Se referanse 2.)

Forebygging / løsning

For å hindre en tørr hodebunn og håravfall hos barn, ha god hygiene og å spise en balansert kosthold er gunstig. (Se referanse 2.)

Hvordan identifisere Ringorm hos barn

Ringorm, referert til medisinsk som tinea, er forårsaket av en soppinfeksjon. Ifølge "Det er en mors verden», 20 prosent av folket vil ha ringorm på et gitt tidspunkt og ringorm er mer utbredt blant barn - enda mer hos gutter enn jenter. Ringorm infeksjoner er hyppigere hos barn som lever i varme klima og som kommer i kontakt med andre infiserte barn eller infiserte dyr. Utbrudd er vanlig blant barn i barnehager, barnehager og skoler. Hvis du mistenker at barnet ditt er infisert, identifisere ringorm er relativt enkel.

Hvordan identifisere Ringorm hos barn

•  Se etter en liten, rund flekk på barnets hud. Lesjonen vil være skjellende og kløende.

Kontroller lesjonen for utseendet av sunn hud inni en sirkel. Ringorm helbreder fra innsiden og ut, forårsaker ring-lignende utseende.

Observer lesjonen for utseendet på et utslett og / eller flassende hud.

Be barnet dersom lesjonen er tørr, kløende eller brennende. Disse er alle symptomer på ringorm.

Undersøk barnets hodebunn. Ringorm i hodebunnen er vanlig hos barn i alderen 2 til 10. Se etter en rød, flassende utslett og håravfall. Hodebunnen vil være kløende.

lesjonen eksponeres for ultrafiolett lys. Hvis lesjonen gløder, sannsynligvis har barnet ditt ringorm. Det finnes imidlertid typer av ringorm som ikke gløde når de utsettes for ultrafiolett lys.

Hint

  • Selv om det er best å ha ringorm diagnose bekreftet av lege, over-the-counter soppdrepende medisiner vanligvis er effektive i behandling av soppinfeksjon.
  • Ringorm av kroppen kalles tinea corporis. Fotsopp, fotsopp, er ringorm på føttene. Tinea cruris, kjent ofte som skrittsopp, oppstår i lysken. Ringorm oppstår også i hodebunnen, tinea capitis, og negler, tinea uguium. Ringorm i kroppen og hodebunn er de mest vanlige former i barn.
  • Ringorm er smittsom. Det er viktig at du ikke lar din infisert barn til å komme i direkte hud-til-hud kontakt med andre medlemmer av hjemmet - inkludert kjæledyr. Det er også viktig at alle i hjemmet som kan ha infeksjonen - inkludert hunder og katter - bli behandlet på samme tid. Dette vil hindre ny infeksjon.

Eye Kreft hos barn

Eye Kreft hos barn


Øyen kreft oppstår når cellene vokser abnormt, og danner en svulst på eller i øyet. Barn kan utvikle øye kreft i ethvert område av øyet på noe tidspunkt under deres barndom.

Typer

Typer øye kreft inkluderer intraokulært melanom og lymfom, retinoblastom og konjunktival melanom.

Effekter

Barn som har øye kreft vil ha redusert syn, ser flekker eller bølgede linjer, og kan ha et øye som buler.

Identifikasjon

For å finne ut om et barn har øye kreft, til en lege som heter øyelege vil undersøke øyet se om barnets blodårer er forstørret. Hvis de er, vil øyelege bestille imaging tester for å fastslå om kreft er årsaken til forstørrede blodkar.

Behandlinger

Behandlinger for øye kreft hos barn inkluderer kjemoterapi, strålebehandling og kirurgi.

Follow-Up

Etter øye kreft har blitt behandlet, vil barn trenger å se en øyelege hver to til tre måneder, slik at legen kan utføre en fysisk eksamen for å være sikker på at kreften har ikke kommet tilbake.

Tegn og symptomer på Håravfall hos barn

Den amerikanske Håravfall Association (Ahla) sier at hårtap hos barn (pediatrisk alopecia) står for tre prosent av alle besøk til barneleger kontorer nasjonalt. Tegn og symptomer er oftest alarmerende plutselig.

Normal Håravfall

Menneskelig hår vokser i gjennomsnitt seks inches per år. Vanligvis er 100 til 120 hårstrå skur i løpet av en dag, og er stadig erstattet av ny vekst.

Infeksjon

Soppinfeksjon tinea capitis (ringorm i hodebunnen) er den vanligste årsaken til plutselig hårtap hos barn. Symptomer inkluderer bare flekker der håret har brukket av ved hodebunnen, sorte prikker og kløe. Det blir behandlet med anti-soppmidler.

Sykdom

Alopecia areata, en autoimmun sykdom, som forårsaker plutselig håravfall --- ofte over natten --- resulterer i glatte flekker på et barns hode. Alopecia totalis forårsaker plutselig og fullstendig skallethet. Hudleger kan forskrive medisiner for å undertrykke immunsystemet og stimulere hårvekst; disse vil imidlertid ikke hindre fremtidige hårløse flekker.

Kjemoterapi

Mange kjemoterapi medisiner føre til hårtap, noen innen et par uker etter det første kurset av behandling. Hår kan vises på et barns pute, eller komme ut når du børster håret hennes.

Emotional Impact

The American Academy of Dermatology slår fast at "de følelsesmessige aspektene ved å leve med hårtap kan være utfordrende." Foreldre bør gi trygghet til sine barn lider av hårtap.

Prematur Gray Hair hos barn

Grått hår er et vanlig syn blant eldre voksne, men grått hår hos barn er en uvanlig hendelse, selv om det vanligvis ikke er grunn til alarm. Av og til, for tidlig grått hår hos barn er et symptom på en underliggende helseproblem.

Om

Tidlig grått hår hos barn oppstår når cellene som produserer pigment opphøre å gjøre det. Noen barn er født med flekker av hvit eller grå hår, som er en tilstand som kalles poliosis.

Fakta

De fleste barn med tidlig grått hår er sunt. Barn med poliosis arve denne tilstanden, som oppstår når kroppen utilsiktet ødelegger pigment cellene i området av de hvite eller grå hår patcher.

Helse Tilstand Årsaker

Visse typer anemier kan føre barna til å bli tidlig grå. I tillegg vil hypertyroidisme produsere grått hår hos barn.

Mangel på vitaminer

En mangel på vitamin B12 er den mest vanlig årsak til grått hår hos barn. Utilstrekkelige mengder av vitamin B12 kan være forårsaket av en rekke forskjellige tilstander, inkludert dårlig ernæring og tuberkulose.

Behandling

Behandling for tidlig grått hår hos barn innebærer faktisk behandling av tilstanden som forårsaker gråning på det første sted. Det er viktig å bestemme årsaken til grått hår, slik at passende behandling kan administreres.

Hodepine med Svimmelhet hos barn

Hodepine med Svimmelhet hos barn


Hodepine med svimmelhet er ofte forårsaket av migrene. Migrene kan være alvorlige og kan forstyrre skole og hjem aktiviteter. Mens migrene er mer vanlig hos voksne, de også oppstå hos barn.

Betydning

Ifølge Barne Health.org, ca 5 prosent av alle barn i skolealder opplever migrene.

Time Frame

Migrene vanligvis oppstår på nytt sporadisk som varer fra 30 minutter til flere timer.

Effekter

Migrene ofte føre til bankende eller jevn hodet smerte på enten den ene eller begge sider. Andre symptomer kan være svimmelhet, kvalme, oppkast, magesmerter, koordinasjonsproblemer, synsforstyrrelser (flekker) og følsomhet for visse lukter, støy og lys.

Triggere

Migrene kan utløses av mangel på søvn og stress. De kan imidlertid også forekomme uten at en bestemt trigger i enkelte individer. Visse matvarer som nøtter, sjokolade, pølser og cola kan også utløse migrene.

Behandling

En migrene kan behandles med over-the-counter smerte medisiner som Tylenol eller Motrin. Dr. Greene anbefaler at barn får en dose av både Tylenol og Motrin ved utbruddet av en migrene. Imidlertid kan alvorlig migrene krever reseptbelagte medisiner.

Kryss tyfus behandling hos barn

Kryss tyfus, ofte referert til som Rocky Mountain flekket feber, er en alvorlig sykdom som kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Mens barna kan være vanskeligere å diagnostisere, sitt immunforsvar ofte bidra til å sikre full gjenoppretting. Følgende er mer informasjon om flått tyfus og dens behandling, særlig knyttet til barn.

Tick ​​tyfus Forklart

Kryss tyfus er den mest alvorlige flåttbåren sykdom i USA, som stammer fra en bakteriell infeksjon som kalles Rickettsia rickettsii. Det kan kun inngås gjennom bitt av en infisert flått. Selv om sykdommen ble først oppdaget i Rocky Mountain-regionen, er de fleste tilfeller i dag sett i North Carolina, Oklahoma og sør-atlantiske regionen av USA.

Forebygging av flåttbitt og kontrollerende flått rundt hjemmet er de beste former for forebygging, ifølge CDC.

Symptomer på Tick tyfus

Fordi tick tyfus er uspesifikke og ligner mange andre sykdommer, er diagnosen vanskelig. De tre mest vanlige co-forekommende symptomer inkluderer feber, utslett og en fersk flåttbitt. Inkubasjonstiden er fem til ti dager så de fleste pasienter ikke besøke sin lege før den første uken av symptomer. Første symptomene på flått tyfus inkluderer feber, hodepine, muskelsmerter, kvalme, oppkast og nedsatt appetitt. Et utslett vil begynne å utvikle to til fem dager etter utbruddet av feber (dette skjer raskere hos barn enn hos eldre pasienter). Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), starter utslett ut ved å presentere med små, flate, rosa-farget flekker (macules) på ankler, underarmer og håndledd. Når trykket er brukt til stedene, de macules slå blek og deretter bli hevet på huden.

Hvis venstre udiagnostisert og ubehandlet, vil utslettet forverres til en rød, prikket utslett rundt seks dager fra symptomdebut og smerter i magen, diaré og leddsmerter vil utvikle seg. Et flertall av pasientene vil se utslett på håndflatene og fotsålene.

Tick ​​tyfus kan være en svært alvorlig sykdom, som ofte krever sykehusinnleggelse. Mer alvorlige tilfeller kan påvirke luftveiene, sentralnervesystemet, nyre, eller gastrointestinale systemer, ifølge CDC.

Behandling Tick tyfus

Selv om en laboratoriebekreftelse av flått tyfus er nødvendig, bør behandlingen ikke vente til en bekreftelse er mottatt. Dersom foreldrene og legen mener at barnet har tick tyfus, så bør behandlingen starte umiddelbart. Doksycyklin (eller et annet antibiotikum i tetracyklin-klassen) er den vanligste behandlingen, med doseringsmengde varierer avhengig av vekten til pasienten. Medikamentet blir administrert to ganger daglig, om lag 12 timer fra den siste dose, og vil fortsette i minst 3 dager etter feber har sunket. Lengden av behandlingen er vanligvis fem til 10 dager, avhengig av alvorligheten av symptomene. Det er forventet at feberen vil avta i løpet av 24 til 72 timer fra begynnelsen av behandlingen, selv om en mer alvorlig sak med skade på flere organsystemer vil ta lengre tid å avta.