Digidexo.com

brune flekker på beina

Hva er årsaken til brune flekker på beina?

Aldring bringer med seg en hel rekke uventede overraskelser, blant annet forekomsten av brune flekker. Før dette begynner å skje, beskytte huden din ved å bruke solkrem. Hvis det allerede har skjedd, lære hvorfor og hva du kan gjøre for å hindre flere flekker fra å vises.

Age, Sun, gener

Brune flekker (eller alder flekker eller leverflekker) oppstår over tid som vi blir eldre. Disse flekkene er et resultat av soleksponering, samt vår genetisk predisposisjon.

Melanin Overkompensasjon

Når huden vår - eller deler av huden vår - er overeksponert for sol, melanin, som er pigment i huden vår, går inn i overdrive for å beskytte hudens overflate fra skade. Mer melanin er produsert, og det danner klynger der det er høye konsentrasjoner av melanin, ifølge American Society for dermatologiske kirurgi. Disse klynger av melanin er de brune flekker på bena.

Lentigos

Den medisinske terminologi for disse plassene er "lentigos" eller "seborrhoeic keratose."

Utseende

Som vi blir eldre, disse brune flekker tendens til å formere seg og komme sammen, noe som resulterer i en fregnete eller flekkete utseende til huden din.

Mer Melanin

Ifølge Mayoclinic.com, som vi alder, vi har en tendens til å produsere mer melanin (pigment) og pigmentflekker resultat.

Oppløsning

For å redusere forekomsten av brune flekker, bruke kremer som inneholder hydrokinon eller antioksidanter som har vitamin c, azelias syre og retinol i dem. Du kan også gjennomgå en kjemisk peeling eller pigment laserbehandling for å fjerne flekker, ifølge Home-remedies-for-you.com. Husk å slather deg selv i solkrem når du går utenfor for å beskytte huden mot ytterligere skade.

Herbal eller naturlig rette for brune flekker på Legs

Brune flekker på beina kan skyldes av flere ulike faktorer: diabetes, solskader og aldring, for eksempel. Prøv noen naturlig rettsmidler for brune flekker på beina forårsaket av solskader og aldring. Hvis du har brune flekker fra en medisinsk tilstand, på den annen side, må du snakke med legen din for de beste rådene.

Eddik

Eddik har behandlet mange plager i løpet av årene, og det kan også hjelpe med brune flekker. Bland eddik med løk juice, og deretter bruke den til brune flekker på huden din. For å gjøre blandingen, enten blande eller finhakk litt løk. Klem ut saften og bland med en lik del av eple cider eddik. Påfør med en bomullsdott til misfarget område av beinet. Dette vil ta litt tid til å jobbe, men hvis du gjør det hver dag skal du se flekkene falmer og til slutt forsvinne. Det kan ta rundt seks uker til å fungere godt, så ikke gi opp.

Du kan også drikke et par spiseskjeer av eple cider eddik blandet med vann to ganger om dagen. Drikk denne blandingen for å hjelpe fade alder flekker eller solflekker samtidig som det gir deg ekstra energi.

Aloe Vera

Aloe vera, enten fersk fra anlegget eller kjøpes fra din lokale apotek, kan hjelpe visne brune flekker på bena. Påfør litt aloe vera til de brune flekker på beinet et par ganger om dagen. Hvis du gjør dette regelmessig, bør du legge merke til flekker falming og huden blir mykere og sunnere. Ser også for aloe vera i juice form til å drikke.

Lemon Juice

Påføring sitronsaft til stedene et par ganger om dagen vil også bidra til å dempe dem. Gni sitron rett på flekkene, eller DAB litt sitronsaft på de brune flekker med en bomullspinne. Ved hjelp av denne metoden kan ta et par måneder, men det vil vise seg vel verdt å se disse stedene på bena forsvinne.

Hvorfor folk har brune flekker i deres øyne?

Brune flekker i øyet er en kosmetisk tilstand som ligner på fregner. De brune flekkene er smertefri og vanligvis ufarlig, selv om flekker som oppstår plutselig, endrer fasong eller størrelse, eller som følge synsproblemer bør undersøkes av lege.

Beliggenhet

Brune flekker i øynene er områder av pigment på det hvite i øyet. Den hvite i øyet er en tynn hinne over øyeeplet, kalt sclera. Utsiden av sclera er normalt glatt og hvit.

Årsak

Brune flekker på det hvite i øyet er forårsaket av melatonin, det samme stoff som fører til fregner og føflekker på huden. Brune flekker på øynene kan oppstå når som helst, og kan øke i antall, men ikke svekkes eller forsvinne når de har dukket opp.

Betraktninger

Brune flekker på den hvite delen av øyeeplet forekomme oftere hos mørkhudede mennesker, spesielt mennesker av afrikansk kulturarv. De er også mer vanlig hos mennesker som fregne tungt i solen.

Forebygging / løsning

Brune flekker på øyet kan ikke kureres eller fjernet. For å hindre flere brune flekker fra å vises, bære en bredbremmet hatt og solbriller for å beskytte øynene mot sollys.

Advarsel

Hvis brune flekker på øynene forekommer i forbindelse med synsproblemer, eller om de endrer i størrelse eller form, ta kontakt med en øyelege - en lege som er spesialist på sykdommer og behandling av øyet.

Hvordan fjerne brune flekker på Sclera

Hvordan fjerne brune flekker på Sclera


Sclera misfarging kan ha en rekke forskjellige årsaker, noen godartet og noen som er farlig for en persons helse. Mest over-the-counter øyedråper behandle rødlig sklera, vanligvis via et preparat som reduserer størrelsen på overflate blodkar. Brune flekker på sclera kan ikke svare på den slags behandling, og den underliggende sykdommen kan kreve medisinsk intervensjon, så det er lurt å søke profesjonell medisinsk hjelp heller enn å forsøke å selv-diagnostisere eller behandle.

Hvordan fjerne brune flekker på Sclera

Ikke alle brun misfarging er forårsaket av det samme, så er det viktig å først diagnostisere den mest sannsynlige kilde for å bestemme om behandling er nødvendig. Generelt er de brune flekker er godartet i naturen, og enten er tilstede fra fødsel (som en fregner på øyet) eller er en normal utvikling med alderen. Noen øyet misfarging kan være forårsaket av medikamenter så som klorpromazin, eller ved inntak av gull. Andre kan være grunn til scleral melanocytosis, som er godartet også, og er mer vanlig i asiatiske populasjoner. Mørkhudet populasjoner kan ha "gjørmete" brune sclera som en normal variant fra deres økt antall melanocytter. Enhver brun flekk som ser ut til å være økende eller endre form, men bør vurderes av en øyelege for å sikre at det er ikke kreft.

Uavhengig av årsak, brune flekker kan bare fjernes gjennom kirurgiske prosedyrer og må gjøres av en autorisert og kvalifisert medisinsk leverandør. Hvis flekkene er av kosmetisk problem, er det lite sannsynlig at forsikringsselskapene vil betale for kirurgi for å fjerne dem. Hvis flekkene er kreft, vil øyelege bestemme riktig behandling og eventuelt henvise den enkelte til en onkolog for noen oppfølging kjemoterapi som kan være nødvendig. Alle kirurgiske prosedyrer må gjøres av en godkjent øyelege og må aldri bli foretatt av en lay-person.

De to kirurgiske alternativer er å skjære det berørte området av sclera bare, eller for å fjerne konjunktival laget av øyet (kalt en "conjuctivectomy") og la den regenerere uten den brune pigmenterte området. Hvis kirurgi er nødvendig, er avgjørelsen om hvilken metode som skal brukes opp til øyelege og vil variere mellom enkeltsaker.

Hint

  • Alle potensielle kirurgi må gjøres med forsiktighet, og ingen kirurgi bør alltid utføres av en ulisensiert individ. Ingen behandling for øyesykdommer bør foretas uten involvering av en kvalifisert øyelege eller annen øyelege. Over-the-counter øyedråper er ikke egnet for personer med glaukom, selv om de kan bistå i å redusere misfarging av øyet.

Hva er årsaken til brune flekker i kylling egg?

Hva er årsaken til brune flekker i kylling egg?


Moderat egg forbruk kan gi opphav til mange helsefordeler. Et egg solgt på en matbutikk må oppfylle en høy kvalitetsstandard. Egg er inspisert av candling, en prosess der hvert egg er gått over et sterkt lys for å vise feil i skallet eller interiør. Gjennom candling mest hoppet egg er fjernet; Men å fange alle defekte egg er umulig.

Kjøtt Spots

En brun flekk i en kylling egg kalles en kjøtt spot og vil ikke skade deg hvis de spises. Kjøtt flekker er overflødig reproduktive vev frigjøres fra en høne eggstokk etter dannelsen av en eggeplomme, og varierer i størrelse fra 0,5 til 3 mm. De kan vises rødbrun, brun, grå eller hvit. De er arvelig og mer vanlig i eldre høner. Aldring blodflekker kan forveksles med kjøtt flekker, noe som indikerer et gammelt egg. Kjøtt flekker tyder ikke på at egget er befruktet.

Blod Spots

Blod flekker er forårsaket av en ruptur av blodkar i plommesekken. Forekommer hos mindre enn 1 prosent av egg, vises blodflekker rødt, men blir brune med tiden, så en lys rød flekk indikerer et friskt egg. Flekker på eller i nærheten av eggeplomme, og kan enkelt fjernes med en ren kniv. Som kjøtt flekker, blod flekker er trygt for forbruk.

Chalazae

En annen friskhet indikator er chalazae som anker eggeplomme. De to chalazae vises hvitt og trevlet. De er trygge å spise og forsvinner under koking. Chalazae spre over tid, så tykke de er et tegn på friskhet.

Eggehviter

Eggehvite eller albumen består av to deler: den tykke albumen rundt eggeplomme og de tynne albumen som omfatter de tykke albumen. Som et egg aldre, blir de tykke albumen tynnere og mer vassen, likner de tynne albumen. Eggehviter vises tydelig, men kan være regn på grunn av tilstedeværelsen av karbondioksid, som unnslipper gjennom skallet over tid, slik at den hvite å bli klar. Overskyet eggehviter indikerer svært ferske egg. Overflødig riboflavin gir en frisk eggehvite en grønn nyanse.

Eggeplomme

Plomme fargen kommer fra typer korn i kylling feed. En sitron gul eggeplomme farge reflekterer en hvetebasert diett. En alfalfa eller maisbasert diett gir en orange-gul farge plomme. Over tid blir plommen flatere og bryter lett.

Shell Color

Bestemmes av rasen av høne, fargen på et egg varierer fra hvit til brun. Hvite-skall og brune-avskallede egg skiller seg bare i skallet farge. Jo mørkere nyanse av en brun-avskallede egg gjør det vanskeligere å identifisere kjøtt flekker ved candling, men mindre enn 1 prosent av kontrollerte egg er fjernet på grunn av kjøtt flekker.

Hvordan behandle brune flekker på huden

De brune flekker på huden har mange navn som pigmentflekker, leverflekker, solflekker, hud misfarging, hyperpigmentering eller fregner. Mens disse plassene er harmløse, mange mennesker tror også de er skjemmende. Disse flekkene vanligvis begynner å vises etter 50 år og vokse seg større som en person aldre. Brune flekker oftest vises på ansiktet, hodebunnen og hendene. Den viktigste årsaken til de brune flekker er for mye eksponering for solen. Forebygging oppnås med solkrem og sunblock. Men det finnes flere måter å behandle brune flekker å redusere deres utseende eller for å fjerne dem.

Bruksanvisning

Bruk sitronsaft. Dette er den enkleste og billigste metoden for å redusere pigmentflekker. Sitronsaft er naturlig blekemiddel. Påfør flasker sitronsaft eller saften av en sitron til stedene. Denne metoden fungerer best på mindre pigmentflekker fordi sitronsyre i saften er ikke så sterk.

Prøv hydrogen peroxide. Dette er en annen blekemiddel, men sterkere enn sitronsaft. Den brukes i hårfarger å lysne håret og også i tennene whiteners å bleke flekker av tennene. Den hydrogen peroxide funnet i stoffet butikker er en svak løsning med bare 3 til 3,5 prosent av peroxide. Det er industriell styrke hydrogen peroxide på 30 til 35 prosent konsentrasjon, men disse høyere styrke er ikke ment for kontakt med huden.

Påfør kjernemelk. Denne væsken inneholder melkesyre og er et naturlig hjemme bøte anbefales i flere tiår som en måte å behandle brune flekker.

Bruk over-the-counter visne kremer. Se etter en fade skrik laget med hydrokinon, en effektiv hud lightening agent. FDA tillater kun en 2 prosent konsentrasjon i over-the-counter fade kremer og lotions, men det er også resept styrke hydrokinon. Spør din hudlege hvis hydrokinon er riktig for deg.

Ha en kjemisk peeling. Med en peeling noen kjemikalier som glykolsyre brukes på huden. Kjemisk peeling påvirker bare overflaten av huden ved falming misfarging. Dette er en noe kostbar prosedyre med mulige risikoer og bivirkninger som rødhet og oser hud. Denne prosedyren bør gjøres av fagfolk som kosmetologer eller leger.

Ha en microdermabrasion session. Dette er en kostbar medisinsk prosedyre som er best utføres av fagfolk som en plastisk kirurg eller hudlege. Med microdermabrasion, små krystaller skrubbe huden, fjerner det øverste laget. Dette er effektivt med å redusere forekomsten av brune flekker.

Tenk laser resurfacing. Med denne teknikken, blir lys eller lysstråler rettes mot hver enkelt brun flekk. Laseren fjerner det øverste laget av huden og varmen akselererer veksten av nytt og klarere hud. Laser resurfacing bør gjøres av en lege.

Tips og advarsler

  • Ingen av behandlingene er garantert å fungere for alle.

Hjem rette for brune flekker på huden

Mange er plaget med brune flekker eller hud misfarging. I stedet for å bruke sterke kjemikalier for å behandle mørke flekker på huden, se til hjem rettsmidler for enkle løsninger, ofte ved hjelp av ingredienser du allerede har hjemme. Hvis du fortsetter å bli plaget med brune flekker, bør du kontakte lege for en mer konvensjonell behandling plan.

Pepperrot

Pepperrot kan ikke betraktes som en medisinsk urt, men den har noen få programmer som for eksempel muligheten til å visne brune flekker og fregner. Behandle brune flekker med pepperrot lim påføres direkte på huden. Gjør lim med en revet stykke pepperrot ca 4 inches lang; kombinere med 1/4 kopp eple cider eddik. Sett det i liten glassbeholder og la det sitte i to uker. Etter to uker, sil blandingen og påfør med en bomullsdott til det berørte området tre ganger om dagen. Lagre blandingen i kjøleskap.

Sitron

Sitroner har mild bleke evner og kan bidra til å visne brune flekker. Den sitronsyre i sitroner hjelper å bleke bort og ødelegge de aller øverste laget av huden. Selv om det vil ta litt tid, kan du begynne å merke en gradvis falming av mørke flekker etter noen måneder. Bare kuttet opp litt sitron, og gni skivene over din brune flekker to til tre ganger om dagen til du merke resultater. På samme måte kan du mette en bomullsdott med litt sitronsaft og gjelder for det berørte området et par ganger om dagen.

Aloe Vera Gel

Aloe vera har lenge vært brukt til å behandle alle typer hudlidelser og irritasjoner. Gni gel eller juice på det berørte området to ganger om dagen for å oppnå resultater. Du bør merke en viss bedring innen en måned.

Castor Oil

Castor olje har sterke helbredende egenskaper og kan brukes effektivt for å behandle brune flekker. Bare mette en bomullsdott med lakserolje og gjelder for det berørte området en gang om morgenen og en gang om natten. Du bør se noen resultater i omtrent en måned.

Red Onion

Rød løk har en lignende blekende effekt som sitroner. Bare skjære opp noen røde løk og gni skivene over det berørte området to til tre ganger om dagen. Den sure karakter av rødløk fungerer som en peeling effekt på huden, brenning og bleking av det øverste laget.

Vitaminer for å hjelpe brune flekker

Stygge brune flekker som vises på huden din kan være et resultat av overeksponering for sol, alder eller pigment innskudd. Noen vitaminrike kremer er påstått å minske utseende over tid. Imidlertid anbefales det at mens du behandler de stedene som du unngå solen og alltid bære en god fuktighetskrem med solfaktor. Selv om de fleste stedene er harmløse, sammen med en god krem ​​behandling, bør du se en hudlege årlig for å utelukke noe unormalt som kan være av interesse.

Ut Damn Spot!

Det er mange grunner til brune flekker på huden deriblant vitamin B mangler - spesielt folsyre og niacin --- genetikk og for mye soling. Behandlinger for brune flekker er også variert. Sikkert den beste linjen av behandling for brune flekker er å begynne å ta vare på huden din tidlig ved å unngå solen, med en fuktighetskrem som har en Vitaminene A, C og E og en god solfaktor 30. Men om du har begynt å legge merke til flekker, det er behandlinger.

Retin A

For å fjerne eller minske synligheten av eksisterende brune flekker, vil dermatologer ofte fore topiske resept kremer med tretinoin, et vitamin A-syre som vanligvis referert til som Retin A. Retin A er påstått å fjerne flekker og også forhindre nye flekker. Men det gjør huden skallet og bli enda mer følsom for sollys, slik at du ikke kan fortsette tanning

Smidig hud

Vitamin C er også "viktig for å holde huden ser yngre," ifølge Dr. Lorraine Meisner, professor i forebyggende medisin ved Universitetet i Wisconsin Medical School i Madison. Hennes anbefaling: ta ca 500 mg C-vitamin daglig for å opprettholde smidig, mer ungdommelig hud. Også noen kremer med bioflavonoider --- plante forbindelser som vanligvis finnes i frukt og grønnsaker --- når kombinert med vitamin C, kan også bistå i vev reparasjon. Vitamin E når den brukes lokalt eller tatt muntlig er et vitamin som er bra for huden. I tillegg til å ta et daglig tilskudd, kan du punktere et hull i en kapsel og gni E direkte på flekker på huden din og la på over natten. Fordi Vitamin E er kjent som et vitamin som bidrar i vev reparasjon, kan dette være et trygt og billigere behandling for å minske forekomsten av brune flekker. Imidlertid er profesjonell medisinsk rådgivning beste. Rådfør deg med din hudlege eller lege før du starter noen behandling program eller starte en vitamin diett.

Hjem rettsmidler for brune flekker på Face

Alder flekker kalles også leverflekker, solflekker og lentigines. Disse flekkene dukker opp på huden av eldre mennesker på grunn av langvarig soleksponering. Brune flekker meste skjer på hender, men de kan dukke opp i ansiktet også.

Hvorfor dette skjer

Ifølge American Academy of Dermatology, solen forårsaker melanin, eller pigment, for å samle i en lokalisert spot og dette resulterer i de brune flekker. Hvis du har prøvd over-the-counter løsninger på dine pigmentflekker og de har ikke fungert tilfredsstillende, kanskje vil du ha mer suksess med hjem rettsmidler.

Lemon Juice og Apple Cider Eddik

Organicfacts.net bemerker at sitronsaft er en god måte å bleke ut de brune flekker. Bruk den til den brune flekker i ansiktet to ganger om dagen. Du bør se resultater i et par måneder. Drikk eple cider eddik og dette kan resultere i en reduksjon av dine brune flekker. Sette et par dråper eddik i et glass vann og hell det ned luken. Hvis du ikke kan stå smaken av eddik, tilsett litt honning. Organicfacts.net anbefaler videre å blande like mengder av eple cider eddik og en blandet løk og deretter bruke denne blandingen til de brune flekker. Resultatene bør være merkbar om fem til seks måneder.

Solkrem, gjøre en lime

Hold brune flekker dekket når du er utenfor. Hvis du ikke gjør det, vil flekkene bli enda mørkere. Bruk en solkrem eller en lue for å beskytte ansiktet.
Sett sandal pulver og rosevann på brune flekker. Dette vil resultere i en pasta. La den stå på samme måte som en maske i 15 minutter eller så. Dette sies å være effektive i å svekke brune flekker. Lag en blanding av rosmarin olje, eddik, reddik og lime juice. Bruke dette til den mørke flekken. Dette renser og klarner huden og kan redusere brune flekker.

Castor Oil

Grannymed.com (se delen Ekstra Resources) anbefaler å sette lakserolje på brune flekker. Ricinusolje er ikke et blekemiddel, slik som sitron, men den vil forbedre teksturen av huden.

Løk

Hakk opp en løk, presse saften ut av og dyppe en bomullsdott inn i juice. Sette dette på din alder flekker, ifølge Danielle Briones av Docshop.com (se Ytterligere ressurser).

Aloe Vera

Vurder å bruke aloe vera på brune flekker. Aloe vera har helbredende egenskaper og det vil hjelpe selv ut din hudfarge.

Vitamin E

Påfør vitamin E olje til din flekker. I tillegg kan du velge å ta en vitamin E supplement. Vitamin E er ansett som et anti-oksydasjonsmiddel. Det bekjemper frie radikaler, som for eksempel røyk og forurensning.

Prøv denne blandingen

Docshop.com (Danielle Briones) foreslår å bruke dette hjemme potion å redusere brune flekker: Bland sammen ¼ kopp økologisk yoghurt med 1/8 kopp økologisk eple cider. Tilsett saften fra ¼ av en sitron og 1 ss. av aloe vera gel. Bruk denne concoction til ansiktet ditt. La den stå på ansiktet ditt før det tørker. Etterpå bruke en lightening løsning som hydrokinon (som finnes i hudpleieprodukter) eller litt mer sitronsaft og la det tørke. Følg dette med en fuktighetskrem.

Rådfør deg med legen din

Vanligvis disse mørke flekker er godartede og utgjør ikke noen annet enn at de ikke kan være estetisk tiltalende problemer. Imidlertid kan disse stedene også være en indikasjon på ernæringsmessige underskudd og nedsatt leverfunksjon, ifølge Homeremediesweb.com. Hvis, derimot, er din flekker endring i tekstur og farge eller øker i størrelse, må du påpeke dette til legen din.

Tryggeste måte å fjerne rynker og brune flekker fra ansiktet

Sikker fjerning av brune flekker og rynker krever bruk av aktuelle kremer, laser terapi eller dermal fylling. Sammen med disse behandlingsalternativene, er det også nødvendig å gjøre livsstil justeringer for å hindre ytterligere skade huden. Livsstilsendringer inkluderer slutte å røyke og å redusere eller eliminere alkoholforbruk. Besøk din hudlege for en konsultasjon, som vil hjelpe deg å forstå prosedyren og mulige bivirkninger. Hvis du opplever utvidet smerte eller ubehag etter en behandling, må du kontakte lege umiddelbart.

Retinol

Retinol er en form for vitamin A som finnes i mange populære hudpleieprodukter i små doser. På grunn av sin styrke, kan høye doser av retinol kun fås fra en hudlege og krever tett oppfølging for å forebygge sykdom. Ifølge American Academy of Dermatology, kan retinol bedre overflatestrukturer, fremme produksjonen av kollagen og korrigere uregelmessig pigmentering når det brukes i lengre perioder. Foreskrevet retinol krem ​​bør bare brukes som foreskrevet av hudlege for å unngå bivirkninger. Bivirkninger inkluderer sykdom fra overdosering.

Laser Therapy

Laser terapi tilbyr tre forskjellige nivåer av laser behandling som varierer fra mild til alvorlig irritasjon. N-Lite laser terapi er en mild behandling som er ideelt hvis du har dermal fylling og planlegger å bruke laserbehandling på sensitive områder i ansiktet som for eksempel rundt øynene og forårsaker litt irritasjon etter behandling. Karbondioksid laser behandling er den sterkeste behandling som korrigerer dype rynker ved å fremme produksjonen av kollagen og rydde opp huden pigmentering problemer, men også forårsaker irritasjon, hevelse eller blåmerker etter behandlingen. Denne behandlingen bør ikke brukes hvis du har brukt dermal filler behandlinger innenfor det siste året.
Behandlingstiden varierer fra 30 til 90 minutter, og kan koste opp til $ 2000 for fem behandlinger, eller $ 400 per økt.

Dermal fyllstoffer

Dermal fyllstoffer kan redusere tegn på aldring ved plumping opp sagging og rynkete hud. Populære dermal fyllstoffer som Juvederm og Restylane er laget av hyaluronsyre, som fyller i linjer og fremmer naturlig kollagen vekst samtidig. Som filler oppløses over tid, vil den naturlige kollagen ta sin plass å fylle i linjer. Mulige bivirkninger ved bruk av dermal fyllstoffer inkluderer hevelse, blåmerker og ansiktssmerter. Disse bivirkningene avtar vanligvis en til to uker etter behandling. Hvis symptomene vedvarer eller forverres over tid, må du kontakte lege umiddelbart. Du skal bare ha denne prosedyren utføres av en erfaren, lisensiert profesjonell.

Effektiv behandling for ansikts brune flekker

Brune flekker som vises på forsiden kan er et resultat av hyperpigmentering. Disse brune flekker eller lapper er forårsaket av forekomsten av for mye melanin i ett område av huden. Hyperpigmentering oppstår på grunn av en av tre årsaker i de fleste tilfeller. Det er enten et resultat av melasma, aldersflekker eller en inflammatorisk skade på huden slik som akne eller utslett. Disse brune flekker kan behandles på en rekke måter.

Skin Rejuvenation

Ifølge TotalDermatology.com, alle pigmentering problemer begynner med melanin cellene rett under hudens overflate. Å styre produksjonen av melanin på cellenivå, mange foryngelse programmer bruker reseptbelagte Hydrokinon og bruke Retin-A eller alpha hydroxy syrer å eksfoliere det øverste laget av huden.

Denne type behandling kan være nok for noen mennesker å få huden utseendet de ønsker, mens andre kan ha behov for å kombinere dette med andre behandlinger.

Fraxel Laser Treatment

Fraxel laser behandling brukes til å fjerne brune flekker forårsaket av melasma, en misfarging av huden ofte forårsaket av hormonelle endringer, p-piller, overgangsalder eller graviditet, ifølge TotalDermatology.com.

Behandlingen innebærer den milde overflatebehandling av huden gjennom en serie av laserbehandlinger. Laseren resurfaces 20 til 25 prosent av den berørte huden per behandling, og gjøres vanligvis i fire økter. Denne metoden brukes til å behandle ansikt, nakke, armer og hender.

Kjemisk Peel

En kjemisk peeling omfatter bruk av en kjemisk, for eksempel trikloreddiksyre til ansiktet. Den kjemiske vil tillate det øverste laget av huden som skal skrelles av, avslører sunnere klar hud under for å være synlig. Denne behandlingen er sikker og blir typisk utført uten bedøvelse sedativa eller, i henhold til TotalDermatology.com.

Kjemisk peeling er også effektive for pigmentering problemer som er litt mer sta enn de som kan avhjelpes med Fraxel metoder eller hudforyngelse.

Microdermabrasion

Microdermabrasion er den polering av hud med mikrokrystaller. Prosessen oppnår noe lignende til sliping, bare mye mildere med bare mildt ubehag, ifølge TotalDermatology.com.

Når huden har blitt polert, blir løst materiale støvsugd bort og frisk utseende lysere hud er umiddelbart synlig. Normale aktiviteter kan videreføres umiddelbart da det ikke er noen betydelig utvinning tid.

IPL

IPL står for IPL, og det er en bredbånds lys som brukes til å behandle de dypere deler av huden (dermis) uten å påvirke eller å skade overflaten av huden, i henhold til DermaNetwork.org.

I tillegg til hyperpigmentering, denne typen behandling fungerer godt på edderkopp årer og vaskulære fødselsmerker. IPL fører også til økt produksjon av kollagen, som bidrar til å redusere rynker.

Naturlig rettsmidler for å fjerne brune flekker

De fleste mennesker har brune flekker - eller klynger av celler farget av pigment - på huden deres. Nevi, eller føflekker, kommer i ulike former og størrelser - og de fleste er helt ufarlig. Likevel, for estetiske grunner kan du bestemme at det er tid for en bestemt føflekk eller føflekker å gå. Hvordan, da, for å gjøre dette skje? Bedre ennå, er det en naturlig måte å fjerne brune flekker? Svaret er ja; det er flere måter, inkludert bruken av honning, epler og ricinusolje.

Honning

Vurder å bruke en dråpe ren honning for å bli kvitt føflekker. Bare gni litt ren honning på føflekken flere ganger hver dag i opptil en måned. Honning har lenge vært vurdert av naturmedisinere som en naturlig mole remover og kan føre til forsvinningen av disse stygge brune flekker i løpet av noen uker.

Epler

Eller prøve apple rette. Skaffe flere sure epler fra din lokale matbutikk, deretter pakke den sure eple juice. Gni denne juicen på dine føflekker minst tre ganger om dagen i tre uker. Sour eplejuice kan arbeide for å tynne ut føflekker eller potensielt fjerne dem helt innenfor denne perioden. Etter tre uker, slutte å bruke den sure eple juice i tre uker før du prøver det igjen, hvis det er nødvendig.

Et annet eple alternativ: bruke eple cider eddik. Påfør eple cider eddik til mole deretter la den sitte i 15 minutter før du skyller og tørker føflekken av. Gjenta 2-3 ganger om dagen i en måned.

Castor Oil

En annen populær naturlig middel: kombinasjon av natron og lakserolje. Bland en klype natron med to eller tre dråper lakserolje, og deretter bruke denne lim til føflekk eller føflekker. La lim til å sitte på din føflekk eller føflekker i hele natt. Gjenta denne prosessen i løpet av neste uke eller så på en daglig basis. Den lakserolje-natron kombinasjonen kan føre til føflekken din å bare falle av. Hvis lakserolje combo ikke har fungert etter en uke, opphøre sin søknad i en uke før du prøver igjen.

Slik fjerner Aldring brune flekker fra huden

Alder flekker begynner å skje på huden i alderen 45 til 55. Brune flekker i huden begynner å vises på ansiktet og hendene. Noen ganger alder flekker vises på armer, bryst og rygg. År med over-eksponering for solen er årsaken til de fleste pigmentflekker kjent som alder leverflekker. Fotoaldring opptrer på et cellulært nivå. Melanin er ansvarlig for hudens pigmentering og normal sunn hud vev skal produsere homogene hudtoner noe eksponert for solen.

Flere metoder for fjerning av pigmentflekker er ansatt, inkludert microdermabrasion, kjemisk peeling og kirurgi for å få de plassene fysisk fjernet. De fleste kvinner foretrekker mildere metode for fjerning av pigmentflekker ved hjelp av en aktuell krem, i henhold til desember 2007 utgaven av Harvard kvinnehelse Watch.

Bruksanvisning

Søknad

•  Påfør kremen til tegnet området eller områder.

Gni kremen forsiktig inn i plasteret til topisk påføring absorberer grundig inn i huden.

Gjenta påføringen to ganger daglig.

Tips og advarsler

  • Unngå langvarig eksponering for solen uten å bruke beskyttende klær for å unngå fremtidige hudskader. Noen kremer som lover raske resultater bruke aggressive blekemidler. Påfør alltid til små områder av huden din og vente minst en dag for å se etter eventuelle hudirritasjoner som rødhet i huden eller utslett. Falming brune pigmentflekker tar vanligvis inntil tre måneder. Aldring stedene har en tendens til å komme tilbake når behandlingen er avsluttet. Resultatene varierer med hver enkelt. De fleste falming kremer fungerer på alle hudfarger. Falming kremer vanligvis ikke påvirker området rundt hud i anvendt regionen.
  • Produkter som inneholder Retin-A kan føre til røde, tørre flekker på huden. En reduksjon og forsvinningen av disse symptomene bør finne sted etter en periode på to uker. Hvis hudirritasjon skal fortsette eller forverres etter den tid, umiddelbart slutte å bruke. The Food and Drug Administration (FDA) motsetter seg bruk av over-the-counter-programmer som inneholder hydrokinon. Studier viser dette stoffet kan føre til kreft i lab mus. Det er ikke noe bevis på dette tidspunktet som støtter at hydrokinon fører til kreft hos mennesker.

Slik fjerner brune flekker fra ansiktet

Brune flekker eller melasma er en vanlig hud-lidelse, hvor det er ujevn fordeling av pigment i huden melanin. Melasma oppstår vanligvis i ansiktet. Det kan være forårsaket av langvarig eksponering for solen. Det er også forbundet med graviditet, hormonbehandling i overgangsalderen og bruk av p-piller. Det finnes ingen symptomer assosiert med melasma annet enn brune flekker. Melasma forsvinner gradvis i løpet av åtte måneder etter avsluttet p-piller, etter fødselen eller etter å ha fullført hormonbehandling. Den kommer tilbake med bruk av disse medikamentene eller flere svangerskap. Du kan imidlertid effektivt fjerne brune flekker fra ansiktet ditt uten å måtte vente åtte måneder.

Bruksanvisning

•  Påfør en over-the-counter ansikt blekekrem til ansiktet ditt. De fleste bleke kremer inneholder hydrokinon, som er et kjemikalie som lysere huden. Masser kremen på ansiktet to ganger om dagen eller som anvist. Bleking kremer er tilgjengelig på ditt lokale apotek; apoteket kan hjelpe deg å velge riktig blekekrem for din hudtype.

Påfør en havremel og melk blandingen til ansiktet ditt. Havregryn er en naturlig hud eksfolierende substans og kan lyse hud misfarging. Havregryn er også høy i antioksidanter. Bland 2 kopper ukokt havre og en kopp melk, noe som vil bidra til å myke opp huden din. Masser blandingen på ansiktet og la virke i ca 30 minutter. Skyll godt med varmt vann og tørk. Gjør dette en gang hver dag.

Exfoliate ansiktet med en eksfolierende krem. Hudavskalling er metoden for å fjerne lag av døde hudceller fra overflaten av huden din, som gradvis kan redusere hud misfarging som brune flekker. Se etter ingrediens alpha hydroxy syre (AHA) kompleks når du kjøper en eksfolierende krem. AHA kan lette brune flekker og andre hud misfarging du måtte ha. Bruk som anvist. Exfoliating kremer kan kjøpes på apotek din.

Masser ansiktet med aloe vera gel. Aloe vera inneholder en potent stoff som heter mucilaginous polysakkarid (MPS), som lysere og myker brune flekker. Påfør gel liberalt på ansiktet og masser i sirkelbevegelser i ca 15 minutter og la på over natten. Du kan kjøpe aloe vera gele på en helsekostbutikk.

Påfør solkrem til ansiktet ditt før du går utendørs for å hindre mørkere og ytterligere misfarging. Kjøpe su blokk lotion med en solfaktor (SPF) på 35 eller høyere.

Tips og advarsler

  • Konsultere legen din før du tar fatt på noen form for egenbehandling for huden din.

Hva er behandlingen for solskadet hud, brune flekker og fregner?

Hud som har blitt eksponert for solen for mye kan bli skadet. Effektene inkluderer økt pigmentering, fregner, brune flekker og tap av hudfarge. Mer bekymringsfullt er utviklingen av hudkreft skyldes soleksponering. Mildere skader som fregner og brune flekker lar seg behandle. Men uten solbeskyttelse vil de dukke opp igjen, selv etter behandling.

Forebygging

Det er viktig å forstå hvorfor fregner og brune flekker og andre solskader oppstår, og hvordan du kan forhindre det. Enda en gang får behandling for å korrigere solskader, er det sannsynlig å dukke opp igjen raskt hvis forebyggende tiltak ikke er tatt. Konsekvent bruk av en sterk solkrem og unngå å være ute under de mest intense perioder med sol er avgjørende. Mens mørkere-skinned mennesker har mer melanin og bedre beskyttelse mot solen, kan de også oppleve solskader. De med lys hud, lyse øyne og lyst hår, derimot, er mest utsatt.

Anti-Aging kremer

Disse aktuelle programmer inneholder ingredienser som hydrokinoner eller andre ting som antioksidanter. Disse inkluderer alpha-hydroxy syrer, vitamin C, azelainsyre syrer og retinoider. Disse er også referert til som visne kremer og kan bli funnet i drugstores, skjønnhets deler av kjøpesentre og over-the-counter i apotek. De fungerer best på mildere former for solskader som brune flekker.

Kryoterapi

Kryoterapi eller cryosurgery er fjerning av solskadet flekker i huden ved å bruke flytende nitrogen, som deretter fører til det øverste laget av huden å flasse av. Det er ikke ofte brukt for fregner, men typisk for større flekker av solskader. En mulig bivirkning er overeksponering overfor kjemikaliet, som deretter fører til hvite flekker.

Kjemisk peeling

Vanligvis disse behandlingene blir brukt for solskadet hud ved å fjerne lag av skadet hud og deretter stimulere kollagenproduksjonen. Det er varierende grad av skreller. Overfladiske som kan gjøres med en viss frekvens, mens middels dybde skreller krever måneder før gjentatt behandling. Oftest milde kjemikalier slik som glykolsyre eller salisylsyre brukes for overfladiske skreller, mens TCA trikloreddiksyre eller brukes for middels dybde seg.

Laser Behandlinger

Et annet alternativ for behandling av solskadet hud er laser behandlinger. Disse inkluderer intens pulserende lys, først godkjent av FDA i 1995, som brukes til å behandle solskader ikke-invasiv. Det er effektivt og skånsomt med ofte ingen bivirkninger. Det er ingen utvinning tid som kreves, og resultatene kan være dramatiske.

Hva er årsaken til brune flekker på kroppen?

Age bringer med seg alle slags overraskelser, noen som ville vi helst ikke vil oppleve. Hvis brun kviser dukker opp på hendene, eller andre steder på kroppen, disse plassene er pigmentflekker, også kjent som leverflekker.

Lentigos

Når vi blir eldre, og særlig hvis huden vår har hatt overdreven eksponering for solen i løpet av årene, lentigos eller seborrhoeic keratoser kan utvikle seg på huden vår.

Melanin

Kroppen over produserer melanin, som er pigment i huden vår, når huden vår er overeksponert for sol eller til en kunstig form av sollys, for eksempel en tanning bed eller messe.

Over-Production

Når overproduksjon, eller overkompensasjon, melanin oppstår, definert flate flekker eller runde flekker dukker opp på huden din, i henhold til American Society for dermatologiske kirurgi. Flekkene vil være brun eller svart i fargen.

Klynger Form

Melanin går inn over-stasjonen når vi er i solen, fordi den prøver å beskytte de dypere lag av huden mot skader, ifølge Mayoclinic.com. Melanin danner da en klynge av mørke hud. Disse brune flekker har høyere konsentrasjoner av melanin enn de andre deler av kroppen din.

Spots Will Grow

Over tid, pigmentflekker vokse i størrelse og har en tendens til å gruppere sammen. Resultatet er at huden din ser flekkete. Hendene er spesielt utsatt fordi de er altfor eksponert for solen.

Alder og genetikk

Alder og genetikk spiller også en rolle i om du vil utvikle brune flekker på huden din.

Billig måte å bli kvitt brune flekker i ansiktet

Brune flekker, også kjent som alder flekker og lever flekker, vises på huden --- særlig ansikt og hender --- og som regel bli mer fremtredende som du alder. Selv om de kalles brune flekker, kan disse misfarging varierer fra grå til svart. Flertallet av brune flekker er forårsaket av overeksponering for solen, selv om arvelige faktorer kan også spille en rolle. De fleste brune flekker er ikke farlig, men deres utseende er vanligvis mindre enn ideell. Heldigvis finnes det flere rimelige hjem metoder for å lette disse plassene og gir huden et mer ungdommelig utseende.

Vitamin E

Mens vitamin E er best kjent for sin hjelp i å redusere synligheten av arr og hjelpe opprettholde glødende hud, kan den også brukes til å minske forekomsten av brune flekker. Begynne med å ta en vitamin E kapsel daglig. Du kan også klippe kapselen og gni oljen inni den på brune flekker. La oljen på over natten, skyll de områder grundig i morgen.

Aloe Vera Juice

Aloe vera, et utdrag fra aloe planten har vært brukt i århundrer for å helbrede kutt, sår, mindre brannskader og skrubbsår. Aloe vera kan også anvendes for å minske brune og pigmentflekker. Kjøpe den i gel eller juice form, og bruke den sjenerøst til brune flekker to ganger daglig; bør du merke resultater innen en måned.

Apple Cider Eddik og Onion Juice

Apple cider eddik har blitt svært populært i det siste tiåret på grunn av sine utallige bruksområder for hjem rettsmidler. Det har vist seg å hjelpe til med diabetes, vekttap, blodtrykk, akne og flere andre mindre plager. Når eple cider eddik er blandet med løk juice, det fungerer å redusere brune flekker på huden. Ta en hvit løk og kjøttdeig det grundig, og deretter bruke en sil til å presse ut saften. Bland et par ss. av løk juice i en kopp eple cider eddik. Ved hjelp av en klut eller bomullspinne, bearbeid blandingen og bruke den direkte over hvert brun flekk. Resultatene bør begynne å vise i løpet av seks uker.

Kan Retin-A bli brukt Long-Term for brune flekker på huden?

Retin-A kan brukes langsiktig å falme brune flekker på huden. De samme forholdsreglene som er gitt for kortsiktig bruk gjelder for langsiktig program: unngå soleksponering med mindre du er iført en høy SPF solkrem og gjelder ikke mer medisin enn legen din.

Forholdsregler

Brune flekker er forårsaket av overeksponering for solen og Retin-A gjør huden mer sensitiv for sol. Folk som bruker Retin-A for å eliminere solflekker bør holde seg ute av solen eller bruke verneutstyr og solkrem når du er utendørs.

Age

Hvis du er yngre enn 50, råder Mayo Clinic du søke tretinoin (generisk form av Retin-A) daglig før sengetid. Hvis du er 50 eller eldre, får dosering instruksjoner fra legen din. Etter hvert som du blir eldre, kan det hende du må bruke medisiner sjeldnere.

Historie

Svært få bivirkninger har vært forbundet med den aktuelle bruk av tretinoin siden den ble godkjent av US Food and Drug Administration i 1971.

Side Effects

Ifølge Mayo Clinic, de fleste bivirkningene er overfladiske hudirritasjoner. Disse inkluderer mild kribling, rødhet og flassing.

Forsiktighetsregler

The Mayo Clinic advarer studier har vist Tretinoin kan påvirke fosteret. Kvinner som blir gravide mens du bruker Retin-A bør konsultere sine leger.

Hvordan å behandle en brun flekk på huden

Hvis du har en brun flekk på huden din, bør du først finne ut at det ikke er hudkreft. Brune flekker kan oppstå for en rekke forskjellige grunner. De kan være fregner, pigmentflekker eller føflekker. Når du har fastslått at brune flekken er ikke farlig, kan du ta skritt for å bli kvitt det. Det finnes ulike behandlingsmetoder som kan visne brune flekker på huden. Enkle behandlinger inkluderer aktuell kremer du kan bruke hjemme. Det er også mer invasive og dyre behandlinger du kan ha gjort på din hudlege kontor.

Bruksanvisning

Se hudlege. Hvis du oppdager en ny brun flekk, er det en god idé å få det sjekket ut av legen din. Hvis flekken virker mistenkelig, kan legen utføre en biopsi for å bekrefte at det er ikke kreft.

Ta bilder av stedet. Du vil da ha en rekord å referere i tilfelle du merker endringer i den brune flekken. Når du tar bilder, legger en mynt ved siden av det slik at du har et referansepunkt for sin størrelse. Hvis du merker noen endringer i spot eksempel svingninger farge eller størrelse, bør du oppsøke lege.

Påfør en hud bleking krem til stedet. Det finnes en rekke bleking kremer tilgjengelig over-the-counter i de fleste narkotika og kosmetiske butikker. Den kremer arbeid for å gradvis lysere områder av mørk pigmentering. Med regelmessig bruk, bør brun flekk slutt visne så det går i ett med omkringliggende hud. Hvis du ønsker en mer alvorlig bleking krem, snakk med hudlege om en resept-styrke krem.

Bruk solkrem. Flertallet av brune flekker er forårsaket av soleksponering. Hvis du fortsetter å utsette huden din for solen, vil den eksisterende brun flekk mørkere og nye flekker vil danne. Påfør et høyt nivå SPF solkrem på huden din hver dag, selv på overskyede og regnværsdager. For ekstra beskyttelse, bruke klær som dekker området.

Få kjemisk peeling. Regelmessige kjemisk peeling bidra til å lette brune flekker. Kjemikaliene brenne de øverste lagene av huden, effektivt gir yngre og mindre sår hud under. Som et resultat av brune flekker er generelt mindre merkbar etter en serie av skreller. Snakk med din hudlege om hvilken styrke peeling er riktig for deg.

Tenk laserterapi. Under behandlingen vil intense laserlys målrette pigment i brun flekk. Spot vil bli brutt opp, og pigment absorberes av kroppens immunsystem. I tillegg stimulerer lyset kollagenproduksjonen slik at huden din vil se yngre og glattere.

Tips og advarsler

  • Øke sirkulasjonen via regelmessig mosjon og massasje. Dette forbedrer blodtilførselen til huden, noe som gjør for en sunnere hud.
  • Aldri gå utenfor uten riktig solbeskyttelse. Solens stråler kan forårsake hudkreft, rynker og solflekker.

Hva er årsaken til brune flekker i ansiktet?

Alder eller leverflekker

Alder og leverflekker er en type hyperpigmentering som forårsaker brune til svarte flekker på ansiktet og andre områder av kroppen. De brune flekker er forårsaket av en økning i melanin, pigment som gir huden farge. Genetikk spiller en rolle i utviklingen av alder eller leverflekker, men ultrafiolette stråler eller soleksponering er den vanligste årsaken til alder flekker. Alder øker sjansene for å utvikle brune flekker som de fleste individer produsere mer melanin som de blir eldre.

Keratose

Aktinisk og seboreisk finnes typer keratose som forårsaker flekker eller misfarging i ansiktet. Aktinisk keratose symptomer inkluderer grove eller skjellende flekker eller ujevnheter med en rød til brun utseende og kan være smertefull eller lett irritert. Aktinisk keratose er forårsaket av soleksponering og er ofte en forløper til hudkreft, men kan behandles effektivt når fanget tidlig. Seboreisk keratose er vanlig hos voksne, og har en brun føflekk eller vorte-lignende utseende. Annet enn genetikk, er den eksakte årsaken til seboreisk keratose ukjent, men plassene er ansett som ufarlig og kan fjernes av kosmetiske grunner.

Melasma

Melasma forårsaker brun eller grå misfarging av huden i ansiktet. Flekkene kan dukke opp individuelt eller dekker store deler av ansiktet. Melasma er mer vanlig hos kvinner enn menn. Hormonelle endringer, visse medisiner og genetikk er faktorer i utviklingen av melasma og sol eksponering kan forverre problemet. Melasma forårsaket av hormonelle endringer som for eksempel graviditet, prevensjon eller hormonbehandling løser seg ofte etter graviditet eller når medisinen er stoppet.

Fototoksisk Medisinering

Fototoksiske medisiner kan føre til at huden blir følsom for sollys. I utgangspunktet symptomene på fototoksisk lysfølsomhet vises mye som en solbrenthet eller utslett. Resultatene av denne "solbrenthet" kan omfatte hyperpigmentering eller brune flekker på huden. Noen legemidler forbundet med fototoksisk reaksjon inkluderer tetracyklin, sulfonamider, akne medisiner, noen antihistaminer og visse leddgikt medisiner som kinin.

Fjerning

Brune flekker i ansiktet er ofte mulig å behandle via medisiner, dermatologi behandlinger eller eksisjon. Pigmentflekker og melasma og andre hyperpigmentering forhold kan bli behandlet med orale eller aktuelle medisiner, laser terapi, kjemisk peeling eller dermabrasion. Hevet lesjoner som føflekker eller keratose flekker fjernes vanligvis ved frysing, excising eller laser behandlinger.

Forebygging

De fleste brune flekker i ansiktet er forebygges. Soling er den vanligste synderen i misfarging av huden. Solskader kan ikke dukke opp før senere i livet, men for mye sol selv som barn kan øke sjansene for å utvikle hyperpigmentering betydelig. Det beste forsvaret mot brune flekker eller mer alvorlige hudsykdommer dekker huden så mye som mulig når du er utendørs. Dette inkluderer lengre ermer, hatter og solbriller. Solkrem bør brukes som en del av et daglig regime, særlig i ansiktet der soleksponering er mest utbredt.