Digidexo.com

begynne kroppsbygging over 40

Slik starter over på South Beach Diet Etter å spise sukker

The South Beach Diet er en diett utviklet av en kardiolog ved navn Dr. Arthur Agatson. Mens du er på denne dietten, kutte deg ut mat høyt på karbohydrater og i stedet øke mengden av magre proteiner du spiser, så vel som lav glykemisk indeks grønnsaker. Hvis du har vært på South Beach Diet og har jukset ved å spise sukker, bør du starte på nytt for å holde deg på sporet.

Slik starter over på South Beach Diet Etter å spise sukker

Gå til fase 1 hvis du spiser sukker mens du er på South Beach Diet. Hvis du har kommet til fase 2 eller fase 3, starte på nytt med fase 1. Hvis du fortsatt er i fase 1, forlenge tiden du bo i denne fasen.

Hold deg på fase 1 av South Beach Diet for to uker. Etter at du har jukset ved å spise sukker på diett, bør du planlegge å komme tilbake på sporet ved å følge fase 1 spising plan for to uker.

Spis tre måltider om dagen, samt to snacks mens du starte South Beach Diet. Akseptable matvarer til forbruker i løpet av denne perioden kan nevnes fjærfe, kjøtt, fisk, krabbe, hummer, egg, ost, nøtter, olivenolje og grønnsaker.

Skjær ut noen matvarer som inneholder mye karbohydrater. Dette inkluderer pasta, brød, kaker, kjeks, poteter, ris og bakverk.

Drikk mye vann når du starte South Beach Diet. Andre akseptable drikker som te og kaffe uten sukker.

Hint

  • Du kan fortsette på din nåværende fase hvis du spiser sukker mens du er på South Beach Diet. Hvis du bare har jukset en gang eller to, kan det ikke være fornuftig for deg å begynne helt over. For en mer omfattende liste over mat som du kan spise og matvarer for å unngå, gå til South Beach Diet nettside eller kjøpe diett bok.

Over the Counter behandling for Helvetesild

Herpes Zoster, også kjent som helvetesild, er en viral infeksjon. Denne infeksjonen oppstår bare når en person har kontrakt vannkopper, og har mange ubehagelige symptomer. Mens det er viktig å søke medisinsk hjelp og behandling for tilstander som dette, er det over-the-counter behandlinger som kan moderere symptomene i et mildt tilfelle.

Symptomer

Helvetesild utbrudd ofte begynne i dagene før et utslett noen gang kommer ut. De første tegn på et utbrudd kan være alt fra svimmelhet til hodepine, svakhet og andre influensasymptomer. Helvetesild, men ikke forårsaker feber. Huden i regionen der utslett vil dukke kan prikke, kløe eller bli smertefullt. Når utslettet har brutt ut, vil det danne væskefylte blemmer. Innledningsvis er fluidet klar, men det blir gul og uklar i løpet av noen få dager. På dette punktet, vil blemmer begynner å tørke opp og skorpe over, som er det første trinnet av helbredelsesprosessen.

Influensalignende symptomer

De influensalignende symptomer som dukker opp før et utbrudd kan være like ødeleggende som influensa selv. Rikelig med væske og hvile kan hjelpe med svimmelhet og svakhet. Hodepine kan behandles med vanlig over-the-counter smertestillende medikamenter, for eksempel paracetamol, ibuprofen eller acetylsalisylsyre.

Kløe

Den fremvoksende utslett kan være svært kløende og ubehagelig. Dette ubehaget kan lindres ved bruk av over-the-counter hydrokortison kremer. Hvis kløen er intens, kan antihistaminer som difenhydramin være nyttig, som kan aktuell anti-klø salver som Caladryl.

Smerte

Vabler av en helvetesild utbrudd kan være spesielt smertefullt. For å redusere smerte, kan du ta paracetamol, ibuprofen eller acetylsalisylsyre. Kule komprimerer brukes flere ganger per dag kan også redusere smerte. Bading i kaldt vann behandlet med natron eller finmalt havregryn er et annet alternativ som hjelper smerten av helvetesild blemmer. Den blemmer må få lov til å gro, men så når de når det stadiet der de begynner å skorpe over, er det viktig å holde området tørt så mye som mulig.

Betraktninger

Over-the-counter behandlinger for helvetesild kan være effektive i milde tilfeller. Det er imidlertid situasjoner hvor profesjonell medisinsk behandling skal være prøvd. En alvorlig utbrudd, et utbrudd som rammer øyne eller andre deler av ansiktet, et utbrudd som oppstår med feber, eller noen tegn på infeksjon ved utslett tomtearealet er alle tegn på at en lege bør konsulteres.

Hvordan stoppe Toes Fra Crossing Over

Hvordan stoppe Toes Fra Crossing Over


Smerter i den andre tå og tåledd er ofte et avslørende tegn på en underliggende helsetilstand av fotleddet, noe som fører til en tå misdannelse kjent som "crossover tå". Krysset-over tærne oppstå av en rekke årsaker, blant annet å ha en større andre tå; en Hallux valgus misdannelse; en over-anstrengt leggmuskelen; eller en ustabil fot bue. Mens denne tå misdannelse er ofte et resultat av dårlig fot mekanikk og konstant vekt på dette området av foten, det finnes måter å redusere smerte og hindre tå crossover.

Bruksanvisning

Wear Orthotic sko

•  Avvikle bruk av høye hæler eller sko med hæler på dem. I stedet velger en komfortabel par orthotic sko som gir god støtte i området nær smertefulle tå.

Hold tå støttet ved å finne et par sko eller sko innstikk som holder tærne litt forhøyet. Dette tvinger foten til å ligge litt på skrå, med hælen absorberer mesteparten av vekten, i stedet for ballen av foten, nær tærne.

Kontroller at padding på innsiden av skoen støtter buen av foten din. Mange mennesker utsatt for å oppleve crossover tå har ustabile buer, noe som fører ballen av foten til å absorbere det meste av vekten. For å motvirke dette, finner en sko med riktig bue støtte.

Beveg tærne rundt i skoene for å sikre at de ikke er altfor stramt. Finn et par sko som gir en tettsittende passform og behagelig støtte uten å plassere ytterligere press på tærne.

Ice området

Legg noen isbiter i en plastpose Ziploc-type pose og legg den i en ren sokk eller ren fille. Sitt på sofaen eller en komfortabel stol.

Still pose med is på det området av foten opplever smerte. La isen bag for å sitte i 20 til 30 minutter for hver time du gikk den dagen.

Hold av føttene til smerten avtar. Hvis du må gå, bruke flate sko eller ingen sko.

Tips og advarsler

  • Aldri bruke is direkte på huden; alltid plassere den i en klut eller fille først.
  • Hvis du merker at foten eller tå smerte blir stadig verre, gjøre en avtale for å se en lege, som kan anbefale riktig behandling for å hindre tå fra krysset over.
  • Når tåa begynner å krysse over, er det ingen måte å flytte den tilbake på plass uten kirurgi. Derfor er det viktig å starte behandling tidlig.

Hva er Granulert Mandlene?

Hva er Granulert Mandlene?


Granulert vev er bindevev som danner å helbrede et åpent sår. Dette er rødlig eller mørk rosa hud som danner som en skorpe helbreder. Den samme prosess skjer når mandlene er fjernet, selv om den kan være omstendelig og mer ubehagelig enn utvinningen fra de fleste sår. En person med granulert mandlene rett og slett har hatt sine mandlene fjernet, og den nye vevet dannes i munnen.

Mandlene

Mandlene er lymfevev funnet hengende på baksiden av halsen. Deres funksjon er å bidra til immunsystemet ved å holde forskjellige bakterier og virus fra å komme inn i kroppen. Mens nyttig, må de ofte fjernes og fjerning vil ha liten effekt på personens immunitet. De er ofte fjernet fra barn under 15 år og sjelden hos voksne.

Grunner for fjerning

Den vanligste årsaken til en mandlene er at mandlene blir forstørret eller hovne. Dette kan føre til en person til å ha problemer med å puste, noe som kan resultere i søvnapné eller snorking problemer. Andre pasienter har klaget over kronisk betennelse i mandlene, som er preget av hyppige sår hals og vanskeligheter med å svelge. Dette er ofte forårsaket av en infeksjon i vevet som danner mandlene.

Kirurgi

Tonsillectomies, mens de har risikoen som følger med alle kirurgi, er ofte gjort som polikliniske operasjoner. En generell anestesi blir gitt, og kirurgen er i stand til å fjerne dem gjennom den åpne munnen. De kan fjernes enten ved å kutte dem ut ved hjelp av kirurgiske instrumenter eller ved bruk av lasere, som blir mest vanlig anvendt metode. Kirurger har funnet ut at mindre blødning oppstår når laser brukes til å fjerne mandlene.

Granuleringsprosess

Etter mandlene er fjernet, for å suturer kontrollere blødningen vanligvis dekker området. Granulert vev begynner å danne over området der mandlene var, men det kan ta opp til tre uker før området er helt leget. I sjeldne tilfeller kan blødning eller overdreven blødning oppstå under korning prosessen. Likevel er de fleste pasienter utladet etter operasjonen dersom de viser ingen tegn til komplikasjoner.

Post Kirurgi

Når mandlene er utført og pasienten sendt hjem, må han bruke forsiktighet i sin matinntaket for å hindre blødninger. Kalde væsker og bløte næringsmidler som for eksempel gelatin anbefales i utgangspunktet, ettersom hals helbreder og granulasjonsvev begynner å dannes. Hard, crunchy mat som pretzels eller potetgull bør unngås i starten, da de kan ripe opp eller skade granulert vev og forårsake blødninger. I tillegg kan fjerne halsen ofte også avbryte granuleringsprosess og forårsake oppriving av vevet.

Må Lus tendens til å leve i farget hår?

Må Lus tendens til å leve i farget hår?


Hodelus er parasitter som plager mennesker med kløe, irritasjon og noen ganger infeksjon i hodebunnen. Hodelus legger egg og eliminere avfall på sin lidende hodebunnen. Men lider av hodelus er ikke en refleksjon av din hygiene eller hvor godt du ta vare på barnet, som trolig har kontrakt de små bugs fra en klassekamerat. Hodelus har ikke mange preferanser.

Hodelus

Hodelus er sesamfrø store insekter som hjemsøke hodebunnen, spesielt bak ørene og like over nakken. Hodelus lever av blod de svelges fra biter. Siden lus ikke kan hoppe eller fly, de er spredt gjennom nær kontakt eller deling av personlige gjenstander som hårbørster og hatter. Med mindre rykket mig i hodebunnen, trenger hodelus ikke forlate hodebunnen til de dør. Trenger menneskeblod for å overleve, trenger hodelus ikke leve lenge en gang fjernet fra hodebunnen.

Symptomer

En person kan ha hodelus og ikke har noen åpenbare symptomer. Ifølge WebMD, kan kløe i hodebunnen starte uker eller måneder etter lus har begynt å spre seg. Selv om lus ikke bære sykdom, kan infeksjoner dannes fra skrape hodebunnen når huden er ødelagt og begynner å piple.

Fargebehandlet hår

Lus ikke diskriminerer. De vil leve i rene, skitne, krøllete, rett, naturlig eller farget hår. Den MadSci Network forklarer at det er ingen bevis for at dye eller blekemiddel dreper eller hindrer hodet lus, i konsentrasjoner som normalt brukes, så farget eller farget hår er ingen beskyttelse. MadSci advarer "Ved hjelp av disse produktene for å drepe lus vil føre til skade på hodebunnen, brenner til hodebunnen, tap av hår og andre farer."

Behandling

Fordi lus ikke vil forsvinne på egen hånd og kan ikke vaskes bort med vanlig sjamponering, bør behandlingen startes så snart symptomene begynner. Over-the-counter og reseptbelagte styrke sjampo og kremer er oftest brukt for å bli kvitt hodelus. Siden lus legger egg i håret og på hodebunnen, kan det være nødvendig å gjennomføre to eller tre runder med behandling for å eliminere all lus. Vaske sengetøy og klær i varmt vann vil også bidra til å fjerne lus, deres avfall og egg.

Hvordan identifisere Klippel Trenaunay syndrom

Klippel Trenaunay syndrom (KTS) er en kombinasjon på ulike vaskulære misdannelser. Det er et syndrom som består av en lymfatisk malformasjon, portvin flekken fødselsmerke, og benete gjengroing. Først oppdaget i 1900 av franske leger Klippel og Trenaunay, ble tilstanden beskrevet som et syndrom som påvirker pasientens bein i sine lemmer og bløtvev. I 1907, lagt til en annen lege ved navn Parkes Weber ytterligere funn som inkluderer noen pasienter som har en arteriovenøs malformasjon i tillegg til bein og bløtvev unormalt. Denne ekstra funn brakt på oppdagelsen av Klippel Trenaunay Weber syndrom, også kjent som Parkes Weber syndrom (KTWS), på grunn av den ekstra misdannelse.
Selv om navnene er praktisk talt det samme, det er en stor forskjell mellom Klippel Trenaunay syndrom og Klippel Trenaunay-Weber syndrom. Begge forhold må være diagnostisert av en kunnskapsrik lege som er trent på å håndtere en slik tilstand. Det første trinnet i å være kunnskapsrik er å vite hvordan man skal diagnostisere KTS og KTWS basert på pasientens utseende og / eller symptomer. Fordi KT ser identisk med andre forhold ved første øyekast, er det andre ting å være klar over for å hindre ytterligere skade eller økt sykelighet hos pasienten.

Hvordan identifisere Klippel Trenaunay syndrom

•  En av de første merkbare karakteristika KT syndrom er en kapillær hemangioma, kjent som en portvin flekken. Portvin flekker er fødselsmerker som er plassert i det berørte området av kroppen. Over tid kan disse fødselsmerker endre og slå en dypere farge (mørk rød eller lilla). Portvin flekker ikke vokse eller krympe (andre typer hemangiomer vil vokse og deretter redusere i størrelse).

Åreknuter og lokalisert smerte er identifikatorer av KT syndrom. Selv om det ikke alltid sett ved fødselen, vil disse blodårene begynner å vises over tid. Lokalisert smerte kan skyldes økt trykk i blodårene. Disse variscosities kan være overfladiske (som vil bidra til å få en skikkelig diagnose fra en lege), eller de kan være i dypere venesystemet.

Spesifikk til KTWS, kan bevis for arteriell involvering bli funnet. I de berørte lem, kan en pulserende lyd eller Lubb dub (for eksempel lyden av hjertet gjennom en stethsoscope) bli hørt. Dette er en førsteklasses indikator på at blodet pumper inn i områder av kroppen som det ikke skal bli tvunget inn som normalt. Livstruende problemer med dette inkluderer hjertesvikt, og løse blodpropper i blodstrømmen.

Legge merke store beindeformiteter eller overvekst er en førsteklasses identifikator av KTS. Denne overvekst kan være av et helt lem, eller bare siffer (som tærne eller fingre). Av og til kan lem faktisk være mindre enn den normale lem.

Andre indikatorer inkluderer dupliserte fingre eller tær, sår på plasseringen av føflekk, blodpropp og infeksjoner som stammer fra plasseringen av tilstanden.

Hint

  • Det finnes en rekke ressurser på nettet for å hjelpe deg til å finne ut om du eller en du er glad i har Klippel Trenaunay syndrom eller Klippel Trenaunay Weber syndrom. Det finnes også en rekke støttegrupper på nettet hvis du ønsker å samhandle med andre familier som har å gjøre med disse forholdene.
  • Ikke alle leger er fullt klar over hva KT syndrom er. Hvis du ikke er komfortabel med svarene som du mottar, være sikker på å få flere meninger. I noen tilfeller som er mer alvorlig enn andre, kan forsinke forsvarlig omsorg har bivirkninger, inkludert fatal, hvis ikke tatt vare på riktig måte. Noen forsikringsselskaper ser på behandlinger for fødselsmerker og andre hud problemer knyttet til KT syndrom som "kosmetisk". Dette er ikke sant, og bør bekjempes fordi igjen, ikke behandle riktig i begynnelsen kan være skadelig i slutten.

Hvordan vite om du har Appendisitt

Blindtarmbetennelse er en potensielt livstruende tilstand hvor vedlegget blir betent og kan sprekke. Denne guiden vil vise deg hvordan du kan være ganske sikker på at du enten har det eller ikke.

Hvordan vite om du har Appendisitt

Husk tilbake til når du først merke noen symptomer. Hvis du kan huske magesmerter, men smertene ikke blir sentralisert i hvilket som helst sted, dette er vanlig i tidlige blindtarmbetennelse forhold. Smerten begynner vanligvis over hele magen og til slutt sentraliserer til en posisjon på nedre høyre del av magen.

Vanligvis er assosiert med blindtarmbetennelse feber og oppkast, men disse er ikke nødvendige. Da jeg hadde blindtarmbetennelse, hadde jeg ingen feber og ingen oppkast, bare smerte i min nedre høyre del av magen. Smerten var ikke konstant, men hvis du trykker midt mellom hoftebenet og navlen på en mistenkt blindtarmbetennelse pasient og de føler smerte når du slipper, som er svært beskrivende for blindtarmbetennelse.

Grunnen til at de føler smerte når du slipper, og generelt ikke når du trykker ned, er fordi perineum er knipser tilbake på plass etter å ha blitt skjøvet til side av din å trykke ned. Den knipser tilbake på plass og forårsaker smerte merket er et ganske sikkert tegn på blindtarmbetennelse, så gå gå til en lege.

Alkohol leverskader Symptomer

Heavy alkoholforbruk har vært kjent for å forårsake en rekke helseproblemer. Ikke bare kan du bli mentalt avhengig av alkohol, kan kroppens organer lider omfattende skader. Kanskje et av de mest utsatte organer til alkoholmisbruk er leveren.

Leverfunksjon

Leveren utfører en rekke kritiske funksjoner for kroppen din. En av de viktigste jobbene det har er rensing av giftstoffer. Leveren behandler blodet og fjerner giftstoffer enten ved direkte nøytralisering (kjent som fase 1) eller ved å produsere kjemikalier som bryter ned giftstoffer (fase 2).

Alkohol Effekter

Alkohol utløser Fase 1 detox, som gjør alkohol til en nøytral kjemisk men produserer frie radikaler. Frie radikaler er skadelige for kroppen, spesielt leveren vev. De kan bare fjernes av antioksidanter. Moderate mengder av alkoholinntak har noen reell effekt på leveren hvis nok anti oksidanter er i systemet. Det behandler alkohol som en gift akkurat som alt annet og fjerner den fra blodet. Imidlertid, hvis for mye alkohol er i blodet, leveren kan ikke kontinuerlig nøytralisere den eller kontrollere de frie radikaler. Alkoholen kan begynne å skade leverceller.

Væskeansamling

Et tegn på mulig alkoholisk leversykdom er samlingen av fluider i tarm hulrom. Dette kalles ascites. Det er forbundet med levercirrhose, som når levervev er erstattet med arrvev. Ekstra væske som normalt vil bli behandlet av leveren begynner å renne over og samle nær tarmen.

Gulsott

Gulsott er gulfarging av hud, spesielt rundt øynene. Det som skjer når gamle, røde blodceller ikke er skikkelig filtrert ut av kroppen. Disse blodceller har et biprodukt kalt bilirubin at leveren normalt brytes ned. Bilirubin er ansvarlig for gulning. Med en feil leveren, vil bilirubin forbli i systemet og ikke passere gjennom galleveiene og inn i tarmen.

Hallusinasjoner

Med avansert leverskade, kan hjernen lider hallusinasjoner grunn av hepatisk encefalopati. Dette skjer når de giftige stoffer i blodet som normalt behandles av leveren gjøre veien inn i hjernen. Skjelvinger og uro kan også være forbundet med disse symptomene.

Hvordan vite om barnet ditt har allergi?

Identifisere hvis barnet ditt har allergi kan være lett å få øye på. Allergien vil variere fra person avhengig av hva barnet ditt er allergisk mot. Sesongmessige allergier bety at du får allergiske reaksjoner til et allergen ofte funnet i hjemmet eller utendørs. Utbruddet av sesongmessige allergi avhenger av geografisk plassering. Sesongmessige allergi er mer utbredt i løpet av våren og høsten. En matallergi betyr at du er allergisk mot visse matvarer eller en ingrediens i maten.

Hvordan vite om barnet ditt har allergi?

Observer barnet etter at han er blitt introdusert til nye allergener. For eksempel, hvis han spiser noe, og bryter ut i elveblest, kunne han være allergisk mot at mat eller en ingrediens i maten. Et annet eksempel kan være hvis du har tatt barnet utendørs for første gang, og du merker at han snufset mer når han kommer tilbake på, kan han ha sesongmessige allergier. Det er et bredt spekter av reaksjoner på disse allergener. Alle kan oppleve forskjellige reaksjoner.

To Watch for å se om barnet ditt er nysing eller hoste mer. Hvis du oppdager at barnet ditt er nysing oftere enn vanlig, kunne han muligens har en allergi mot noe i hjemmet eller utenfor hjemmet. Observere ganger at barnet ditt er nysing mest og se etter eventuelle vanlige allergener som nevnt ovenfor. Gjør en avtale med barnets lege og forklare dine observasjoner og hans symptomer. For eksempel, hvis du merker at han er nysing hver gang katten er i rommet, for så å stoppe nysing når katten går, kan han være allergisk mot kattens pels.

Sjekk om barnet ditt har en rennende nese. Hvis du oppdager at barnet ditt hele tiden har en rennende nese, kunne han være allergisk mot noe i miljøet. Observere når nesen går oftest. Har han en rennende nese etter å ha brukt en viss parfymert lotion? Hvis så, kan han muligens være å ha en reaksjon på det bestemte produktet. Hvis du tror lotion forårsaket en reaksjon, sørg for å la legen få vite. Hvis dette skjer hver gang han bruker den aktuelle lotion, så mest sannsynlig at han er å ha en reaksjon. Slutte å bruke og informere legen sin.

Observer hvis barnet ditt har kløende, rennende øyne. Hvis barnet begynner klaget over kløende, rennende øyne, vil du ønsker å gå til legen sin. Øynene kan bli irritert fra allergener, som for eksempel pollen, skitt, støv, dyrehår, gress og mange andre miljømessige allergener. Noen ganger kan øynene ser ut til å være røde og hoven, så vel. Hvis dette er tilfelle, sørg for at barnet ikke gni øynene, fordi det kan føre til ytterligere irritasjon.

Se for vanlige matvarer som kan gi en allergisk reaksjon. Noen matvarer, som for eksempel peanøtter, sesamfrø, hvete, egg og sjømat er ganske vanlig. Vi presenterer matvarer en om gangen når et barn er ung vil hjelpe deg å finne ut hvilke matvarer han er allergisk mot. Gjør dette ved å innføre eneste som to nye matvarer hver uke, slik at minst tre dager mellom hver ny mat. Denne måten, hvis barnet har en reaksjon, vil du vite nøyaktig hva som forårsaket reaksjonen. Snakk med legen din om hvordan snart å introdusere barnet ditt til visse matvarer. Enkelte matvarer bør ikke bli innført inntil en viss alder. Ring 911 umiddelbart hvis barnet ditt har pusteproblemer etter inntak av mat. Kunne fortelle det medisinske personalet nøyaktig hva barnet forbrukes og mengden. Informere din lege og eventuelle familiemedlemmer som har omsorg for barnet ditt av disse matallergier. Du bør også skrive et brev til ditt barns barnehage leverandør eller skole for å informere dem om allergier.

Fysisk Development Sjekkliste for Early Childhood

Svært få foreldre kan vente på barnets første firsts: deres første smil, første gang sitter opp, rulle over, gjennomgang, går og løper. Det er så mange forventninger foreldre har for sine barn i deres første leveår for deres fysiske utvikling. Barn vanligvis utvikles i samme generelle tidsramme, men hva er tidsrammen?

Påvirker Development

Hvert barn utvikler seg i sitt eget tempo; selv søsken kan variere i deres "første" tidsplaner og fortsatt bli vurdert i det normale utvalget av utvikling. Barnets utvikling kan bli påvirket av eventuelle genetiske lidelser, fødselsskader, utviklingshemming, traumer fra fødsel, for tidlig fødsel, lav fødselsvekt, fødselsrekkefølge, alder på foreldre og miljømessige faktorer.

Enhver milepæl kan skje før fylte oppført eller etter alder. Hvis barnet ser ut til å være ute av stand til å nå en fysisk milepæl og har ikke gått på å nå andre fysiske milepæler, diskutere dette med barnelege ved neste besøk. Barnelege kan avgjøre om barnet er på sin egen timeplan, eller hvis det er en annen årsak til forsinkelsene.

Født til tolv måneder

Av tre måneder, kan et spedbarn ligge på magen hans løfte hodet.

Av fire måneder, er et spedbarn fatte en rangle og bringe hendene sammen.

Etter fem måneder, er et spedbarn stand til å begynne å rulle over til en side.

Med seks måneder, er et spedbarn i stand til å bli trukket inn i en sittende stilling mens du holder hodet i takt med kroppen hans.

Av sju måneder, er et spedbarn i stand til å rulle i begge retninger, og mer enn én gang.

Av åtte måneder, kan et spedbarn sitte oppreist uten å bli støttet og dra seg oppreist i sittende stilling når på magen hans.

Et spedbarn kan også passere et leketøy, cracker eller annen gjenstand fra den ene hånden til den andre hånden og spise en kjeks på egen hånd.

Av ti måneder, er et spedbarn i stand til å dra seg opp i stående stilling og stå opp hvis du holder på møbler, andre objekter eller holde hendene på en annen person.

Av elleve måneder, er et spedbarn i stand til å plukke opp små elementer som rosiner eller korn stykker.

Av tolv måneder, begynner et spedbarn til å gå mens du holder inn møbler, gjenstander eller noens hender. I denne alderen, flytter barnet inn i "pjokk" scenen.

Tolv til tjuefire måneder

I løpet av de neste tolv månedene, er pjokk kommer til å være opptatt med å utforske verden som er nå åpen for ham med sin evne til å gå.

En pjokk vil bruke tid på å se på hva andre gjør rundt ham og vil begynne å "kopiere" det han ser.

En pjokk vil bygge blokker med en eldre person, kopiere design og bygge en høy struktur av seks eller flere blokker.

En pjokk å gjøre lignende design på papir med en stift, holder stift med hele hånden, kan kopiere rette linjer i begge retninger, kan streng store perler, er i stand til å bruke en skje når du spiser og begynner å vise en preferanse for en bestemt hånd .

En pjokk er i stand til å gå og løpe, trekke leker med strengene, klatre på møbler og trapper, og kan også komme ned igjen. En pjokk kan også hjelpe kjole eller kle av seg.

Tre år gammel

En pjokk går nå videre til å bli en "preschooler." En pjokk er nå i stand til å gjøre mer komplekse oppgaver.

En førskolebarn er i stand til å hoppe med begge føtter, sparke en ball, og ri på leker som beveger seg med foten makt og på trehjulssykler. En førskolebarn kan stå på en fot i flere sekunder. En preschooler kan svinge på svinger og begynne å holde svinger går for en kort periode.

En førskolebarn er i stand til å forbedre på ferdigheter som begynte i pjokk scenen. Block bygningen er nå opp til 9-11 blokker høye, fargestifter holdes med tre fingre i stedet for hele hånden, sirkler trukket som er kopiert fra en på papiret, et kors eller "X" kan kopieres av en preschooler og han kan tegne en person ut av en linje og hodet. Scissor ferdigheter begynner og en skje og gaffel er brukt uten et stort rot blir gjort ved måltidene.

Globale forsinket utvikling Symptomer

Globale forsinket utvikling Symptomer


Global utviklingsforsinkelse brukes til å beskrive en generell forsinkelse i to eller flere store områder av et barns utvikling. Utviklingsmessige forsinkelser, generelt, blir sett på på regelmessige besøk til legen. Barnelege vil avgjøre om global utviklingsforsinkelse er til stede. Årsaker til global utviklings forsinkelse kan være genetisk eller miljømessige. Noen årsaker er genetisk som Fragilt X-syndrom, en arvelig form for mental retardasjon, og Retts syndrom, en arvelig sykdom som fører til problemer med nervesystemet. Andre årsaker er for tidlig fødsel, bly eksponering og skjoldbrusk problemer. Hvis du mistenker at barnet ditt har noen utviklingsmessige forsinkelser, bør du diskutere dem med sin barnelege.

Motor Skills

Forsinkede motoriske ferdigheter er symptomer på global utviklingsforsinkelse. Hvis et barn ikke er i stand til å rulle over, sitte opp eller gå i riktig alder, kan barnelege mistanke om global utviklingsforsinkelse. Et barn skal begynne å rulle over på rundt 4 måneders alder. Sittende opp oppstår rundt 6 måneder. Et barn går på ca 12 til 14 måneder.

Læring og resonnering

Et barn som har vansker med å lære nye ting eller ikke kan resonnere alders hensiktsmessig kan vurderes for global utviklingsforsinkelse. En seks måneder gammel vil prøve å få til et leketøy som er utenfor rekkevidde. I området rundt 18 måneder, bør et barn har evnen til å peke til minst en del av kroppen. 2 år gammel, bør hun være i stand til å peke på to bilder og navngi en. En 2 1/2 år gamle kan vise til seks kroppsdeler.

Tale og språk

Hvis et barn ikke kan identifisere lyder, babble eller gjenta lyder, kan han ha global utviklingsforsinkelse. En seks måneder gammel bør være i stand til å slå til en stemme eller rallende lyd. Av ni måneder, bør han være å gjøre en stavelse lyder og kan være i stand til å si "pappa" eller "mamma." A 1-åringen skal kunne imitere lyder og være babling.

Sosiale og personlige ferdigheter

En 4-måneder gammel baby bør smil spontant og svare på hengivenhet. På 6 måneder, vil hun samhandle sosialt med hennes foreldre. Ved 1 år, vil han ha en sterk tilknytning til sine foreldre. Hun skal le med andre på 18-måneder gammel og spille sammen med andre ved to års alder. Et barn som ikke har disse sosiale ferdigheter kan ha global utviklingsforsinkelse.

Daglige aktiviteter

Selv små barn har daglige aktiviteter de skal være i stand til å fullføre. Barn med global utviklingsforsinkelse kan ha problemer med disse oppgavene som å spise eller dressing. På ni måneder, bør en baby være i stand til å mate seg selv, og han skulle drikke fra en kopp på ca 15 måneder. En 18 måneder gammel vil prøve å hjelpe til i huset. Evnen til å ta klærne av oppstår på rundt to år; å sette klær på oppstår rundt 6 måneder senere. En 3-åring skal kunne pusse sine egne tenner med hjelp.

Høyt blodtrykk behandlinger

Du har sikkert hørt det før, men det er viktig nok til å gjenta igjen: Høyt blodtrykk ikke har merkbare symptomer. Dette betyr at du kan leve med høyt blodtrykk og følelsen fint, men all den stund det kan skade ditt hjerte, blodårer, og nyrer. Behandling for høyt blodtrykk kan være alt fra livsstilsendringer til medisiner, avhengig av hvor høyt det er og din generelle helse.

Definisjon

Blodtrykket er kraften av blodet presser mot veggene av arteriene. Når blodet pumpes ut av hjertet, er det trykk som er høyere og når hjertet hviler, går trykket ned. Blodtrykket måles på sitt høyeste og laveste, noe som resulterer i to tall som utgjør blodtrykket. Det første tallet representerer høyere trykk. Det kalles systolisk trykk. Den andre lavere tall er det diastoliske trykket. Ifølge den nasjonale hjerte, lunge og blod Institute, er et normalt blodtrykk noe mindre enn 120 (systolisk) og 80 (diastolisk). I medisinske termer disse to tallene er skrevet som om de er en brøkdel --- 120/80. Hvis du begynner å gå over normalt nivå, er det første trinnet kalles prehypertension (120-139 / 80-89). Etter det er de trykkavlesningene anses å være trinn 1 høyt blodtrykk (140-159 / 90-99) og trinn 2 høyt blodtrykk (Over 160/100 +).

Komplikasjoner

Uten behandling, høyt blodtrykk fører til at hjertet til å få større eller svakere, og dette kan føre til hjertesvikt. Det fører til at veggene i blodårene til "ballong" eller bule, danner en aneurisme. Blodkar hvor som helst i kroppen kan bli smal. Dette er spesielt skadelig for de små kar i nyre, noe som betyr at nyren kan ikke tilstrekkelig filtrere blod.

Medisinering

Det er mange forskjellige trygge medisiner for behandling av høyt blodtrykk. Diuretika forårsake overflødig vann og salt for å bli spylt ut av kroppen, minske fluid i blodet og fører til at blodtrykket til å falle. Andre typer medisiner --- angiotensin reseptorblokkere (ACE-hemmere), kalsiumkanalblokkere, alfablokkere og vasodilators --- føre til at blodårene til å slappe av eller utvide. Betablokkere og alfabetablokkere sakte hjerterytme ned slik at mindre blod pumpes og blodtrykket går ned.

Diet

The Dietary Approaches to Stop Hypertension plan (DASH) er tilgjengelig fra nasjonale hjerte, lunge og blod Institute. Det understreker spise mer frukt og grønnsaker, hele korn, fisk, fjærkre, bønner, frø, nøtter, og magre melkeprodukter. Det er lavere i mettet fett, trans fett og kolesterol og høyere i næringsstoffer som hjelper lavere trykk slik som magnesium, kalsium og kalium. Det er også viktig å begrense mengden av salt i kosten, så se etter mengden av natrium i ernæring etiketter. Menn bør ikke ha mer enn to alkoholenheter om dagen, og kvinner bør begrense sitt inntak til ett fordi alkohol øker blodtrykket.

Livsstilsendringer

Flere endringer i livsstil kan gjøre en stor forskjell for blodtrykket. Den første er å sørge for å opprettholde en sunn vekt. Dette vil bidra til å redusere blodtrykket, og risikoen for mange andre alvorlige helseproblemer. Hvis du røyker sigaretter, forstå at de skader blodårene slik at de øker risikoen for høyt blodtrykk, og de vil gjøre ting verre hvis blodtrykket ditt er allerede for høy. Begrense mengden stress i livet ditt, og lære å håndtere stress som er uunngåelig. Ta 15 minutter å slappe av eller praksis meditere. Ikke glem fysisk aktivitet som dette hjelper med vekt, stress, og opprettholde den generelle god helse.

Hva som er inni en kald sår?

Den typiske kalde sår går gjennom fem faser. I løpet av den tiden den kalde sår eller blemme plassert på utsiden av munnen, kan ha mange opptredener og være sammensatt av forskjellige stoffer. Det er viktig å vite advarselen tegn på en kald sår, slik at du kan forberede seg til å lindre smerten forbundet med det, og fremskynde helbredelsesprosessen. Forkjølelsessår, i motsetning til canker sår som er plassert på innsiden av munnen, er smittsomt og må behandles med forsiktighet.

Stage 1: Prikking Stage

Den kriblende stadiet er det første tegnet på en møtende forkjølelsessår. I denne fasen kan du føle det området som er berørt føler kløende eller hovne. Noen selv føler en "prikking" sensasjon. Den kalde sår viruset har nettopp begynt å angripe hudoverflaten, er imidlertid ikke noe fluid inne i forkjølelsessår.

Trinn 2: The Blister Stage

Som enhver blemme, vil den kalde sår begynner å "boble" opp. Det kan være ett blister over området, eller eventuelt flere. I løpet av denne tiden en væske som kalles serum er plassert mellom de øverste lagene av huden din og det infiserte området. Serumet faktisk fungerer som en buffer mellom huden og den skadede cellen under.

Stage 3: The Weeping Stage

I denne fasen av pakningen (eller blemmer) vil begynne å bryte åpne, og serumet vil lekke ut. Selv under alle faser du er i stand til å passere den kalde sår viruset over på andre, er dette stadiet de mest smittsom. Under blemme, vil den skadede huden begynner å skorpe.

Stage 4: The skorpedannelse Stage

Som den kalde sår begynner å skorpe over, kan det infiserte området begynne å blø. I løpet av denne tiden den kalde sår kan inneholde både serum og blod (eller mer spesifikt blodplater).

Stage 5: The Healing Stage

Omsider skabb vil bryte ut og reformere som en mindre skorpe. Ettersom denne prosessen går på skabb vil til slutt ikke reform og huden vil være tilnærmet fullt healing.

Siste etappen Tegn på AIDS

Siste etappen Tegn på AIDS


AIDS er en sykdom forårsaket av humant immunsvikt-virus (HIV). HIV er spredt gjennom blod eller seksuell kontakt med en annen person infisert med sykdommen. Den første fasen av HIV-infeksjon kan være helt symptomfri; folk bør alltid bruke kondom med seksualpartnere. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, symptomene blir mer alvorlige, og kroppens immunsystem ikke er i stand til å beskytte seg mot de vanligste mikrober som vanligvis ikke forårsaker sykdom. Uten hjelp av antivirale medikamenter, viruset ødelegger etter hvert hvite blodlegemer, og at pasienten dør av opportunistiske infeksjoner.

Stage Tre

Stage en og to av HIV er vanligvis milde. Stage to kan vare i opptil ti år før scenen tre begynner å utvikle seg. Stage tre er når symptomene blir alvorlige, og immunforsvaret er generelt ødelagt. På grunn av alle årene med kronisk aktivitet, lymfeknutene gi ut og ikke lenger fungere godt. I begynnelsen av scenen tre, symptomene er vanligvis milde. Som det skrider frem, symptomene bli mer alvorlig.

Opportunistiske infeksjoner

Mellom scene tre og scene fire, kan flere opportunistiske infeksjoner begynner å invadere. Det lille som er igjen av immunsystemet forsøk på å bekjempe sykdommen, men det til slutt mislykkes. I tillegg kan kreft begynner å ta over kroppens vev. Luftveissykdommer som tuberkulose erodere luftveiene. De bakterier som normalt er ufarlige i magetarmkanalen invadere og viruser som herpes simplex erodere huden.

Stage Four

Stage fire er den endelige progresjon til AIDS. AIDS er beskrevet som to eller flere opportunistiske infeksjoner som immunforsvaret er i stand til å bekjempe. AIDS er også gitt som en diagnose dersom kroppens T-celler er meget lav. Dette stadiet innebærer invasjon av sykdommer som lungebetennelse, HIV encefalopati og lymfom.

Late Stage Care

Sent stadium omsorg som hospice er valgfritt for pasienter og pårørende. Sent stadium omsorg gjør pasienten så behagelig som mulig og gir medisiner og helsetjenester for sene stadier av AIDS. De gir støttende omsorg for pasienten, og de gir også terapi og legge til rette for samtaler med familiemedlemmer i løpet av de siste månedene av AIDS.

Hvordan AIDS Works

Hvordan AIDS Works

Infeksjon med HIV

AIDS kan ikke skje uten at en infeksjon fra HIV (humant immunsviktvirus). Kjent som "viruset som forårsaker AIDS," HIV-infeksjoner oppstår.

Folk overføre HIV-viruset mellom hverandre gjennom kroppsvæsker. Oftest dette skjer gjennom samleie, deling narkotika nåler eller kommer i kontakt med infisert blod. HIV-viruset og deretter kommer inn i kroppen, og begynner å ta over immunsystemet.

Utvikling av HIV i kroppen

Inne i legemet, ødelegger HIV-celler av immunsystem som bidrar til å bekjempe sykdommer og infeksjoner. Disse cellene, CD4 T-celler blir smittet med HIV-viruset. Viruset fikk disse CD4-celler i fabrikker for å formere seg før fellingen vertscellen. Som med en hvilken som helst infeksjon, svarer kroppen med å skape flere CD4-celler, men HIV-viruset utnytter disse nye celler for å kopiere seg raskere. Over tid, flere HIV-virus eksisterer enn immunsystem CD4-celler. Når dette skjer, kan AIDS bli diagnostisert.

AIDS

AIDS markerer den siste fasen av HIV. Når HIV-viruset har ødelagt immunforsvaret i en slik grad at kroppen ikke lenger kan effektivt bekjempe infeksjoner på egen hånd, har HIV-smittet person AIDS (ervervet immunsvikt syndrom). Ofte er flere infeksjoner eller et lavt antall immunsystem-celler (hvite blodceller) indikerer at denne skaden har oppstått. For mange er en bestemt type immunceller (CD4) enten tall under 200 eller 14 prosent av en persons totale.

Ingen kur for AIDS eksisterer. Når diagnosen, levetiden for en person avhenger av hans individuelle omstendigheter. Legemidler for å forsinke spredningen av HIV, kjent som antiretroviral terapi (ART) kan bidra til å forebygge AIDS fra utviklingsland. Andre medisiner for å forebygge og behandle opportunistiske infeksjoner (OIS) kan hjelpe immunsystemet til en person med AIDS å bekjempe sykdommer. De fleste mennesker med aids dør av disse sekundære, opportunistiske infeksjoner i stedet for direkte fra AIDS.

Hvordan behandle Herpes Eye Disease

Hvordan behandle Herpes Eye Disease


Postherpetisk øyesykdom kan være en alvorlig og smertefull tilstand som oppstår hos personer smittet med herpes virus. Når du har fått et herpes øyesykdom diagnose fra legen din, kan du begynne å gå over behandlingstilbud. De to formene for postherpetisk øyesykdom er herpes zoster ophthalmicus og herpes simplex keratitt.

Hvordan behandle Herpes Eye Disease

•  Diskuter form av postherpetisk øyesykdom som du har med din lege og det beste løpet av behandlingen. Herpes zoster ophthalmicus og herpes simplex keratitt blir ofte behandlet annerledes.

Ta antivirale medisiner for herpes zoster ophthalmicus og herpes simplex keratitt. Disse er vanligvis foreskrevet i pilleform eller gitt som øyedråper.

•  Reduser trykket i øyet ved anvendelse av kortikosteroider. Siden smerte kan være forårsaket av herpes zoster ophthalmicus og herpes simplex keratitis, kan kortikosteroider redusere trykket som oppstår i den infiserte øyet.

Finn ut om eleven dilatasjon. Noen leger vil strekke en persons øye som en form for behandling for postherpetisk øyesykdom. Det er ment for å bidra til å redusere trykket i øyet.

Bruk medisin for hele behandlingsforløpet. Stopper når du er asymptomatiske fører vanligvis en tilbakefall av sykdommen.

Hint

  • Du vil sannsynligvis nødt til å gå inn for å følge opp avtaler mens får behandlet for postherpetisk øyesykdom. Legen vil ønske å se hvordan du reagerer på medisiner.
  • Antibiotika er ikke en effektiv behandling av herpetisk øyensykdom. Dette er fordi tilstanden er forårsaket av et virus.

Negative effekter av alkoholisme

De negative effekter av alkoholisme kan ødelegge mer enn kroppen. Hvis venstre ubehandlet, kan det rive i stykker familier, føre til bruk av andre rusmidler, ødelegge karrierer og ta uskyldige menneskers liv.

Betydning

Virkningen fra alkoholisme er følte ikke bare på et personlig nivå, men i samfunnet også. Alkoholrelatert krasjer krevde livet til 16 885 mennesker i 2005 utgjorde 39 prosent av alle trafikkdødsfall.

Typer

Det er faktisk folk som regnes som "fungerende alkoholikere." De er i stand til å opprettholde arbeidsplasser, oppdra barn og i mai tilfeller de selv egne bedrifter. Deres karakteristiske kjennetegn er at de ikke kan gå en dag uten å drikke. Det er ikke uvanlig for dem å snike i en drink eller to i løpet av arbeidsdagen, og når de kommer hjem, de ofte bort i store mengder alkohol.
Det er to andre former for alkoholisme: alkoholmisbruk og alkoholavhengighet. Alkoholmisbruk er preget av ikke å kunne stoppe når drikking har startet. I mange av disse tilfellene, ikke person drikker ikke hver dag, men når de gjør det, drikker de veien forbi sine grenser. Alkohol avhengighet er den verste form for alkoholisme. Kroppen vokser avhengig av alkohol, og det kan ikke fungere uten det.

Effekter

Alkoholisme bærer med seg mange bivirkninger. En av de store som er det ødelegger leveren. Det fører også til dårlig ernæring, høyt blodtrykk, hukommelsestap, svekket bein, lavt blodsukker og det kan også føre til vektøkning. Kjøring under påvirkning setter mange uskyldige menneskers liv i fare. Alkoholisme har en stor innvirkning på familie og arbeidsliv. Det kan føre til aggressiv atferd, humørsvingninger og depresjon. Dette kan i sin tur føre til overgrep mot barn, arbeidsledighet og skilsmisse.

Forebygging / løsning

Den beste måten å forhindre alkoholisme er å være disiplinert. Når drikker begynner å ta over andre områder av dagliglivet, så er det på tide å gjøre noe med det. Å vite når du skal stoppe kan redde liv, karriere og relasjoner. Hvis alkoholisme er allerede til stede, så det første du må gjøre er å gå gjennom en "detox". Dette opphør av drikking og en fremgangsmåte som eliminerer all alkohol ut av kroppen. Lengden av denne fremgangsmåten varierer alt etter det daglige inntaket av alkohol og lengden på tiden av avhengigheten. Detox er etterfulgt av rehabilitering. Dette er prosessen med bor av alkoholen. Anonyme Alkoholikere er en stor ressurs for dette; utvinne alkoholikere møtes hver uke og holde hverandre motivert og på vei til å bli ren.

Expert Insight

Hvis du kjenner noen som har et problem med alkohol, er det ingenting galt med å gå inn og gjøre noe med det. Dette gjelder spesielt hvis livet ditt blir påvirket av det. Ubehagelig følelse av å være ærlig kommer til å være vel verdt å endre et liv rundt.

De fire stadier av alkoholisme

Alkoholisme er en sykdom preget av fysiske og følelsesmessige symptomer som går langt utover tung drikking, og i likhet med mange sykdommer det utvikler seg gjennom bestemte stadier. Hver scene er ledsaget av spesifikke symptomer som bidrar til å definere hvor langt sykdommen har kommet. Uavhengig av hvilket stadium alkoholikeren har nådd, kan han ikke overvinne sykdommen før han erkjenner sin makt over ham, og vedtar å slutte. I de senere stadier, kan dette kreve betydelig mer enn en sterk vilje.

Årsaker

Årsakene til alkoholisme variere med den enkelte. Noen er drevet til å drikke av psykologiske traumer i livet sitt eller fra overveldende stress hjemme eller på jobben. Noen oppfordres til å drikke fra en tolerant atmosfære, enten det er frat hus parter eller drikke på en sosial klubb. Noen alkoholikere har en biologisk tilbøyelighet til å drikke, bestemmes utelukkende av genetiske faktorer. Og mange alkoholikere legemliggjøre en kombinasjon av disse faktorene, noen eller alle av disse kan føre til den første fasen av tilstanden.

Stage One

Den første fasen oppstår når alkoholikeren begynner å drikke i andre enn sosiale settinger omstendigheter: som et middel for å lindre stress, for eksempel, eller for å roe nervene før et viktig møte. Det innebærer også en betydelig økning i mengden av alkohol konsumert, sammen med en økning i toleranse for alkohol. I mange tilfeller, alkoholikeren evne til å absorbere blir en kilde til stolthet, ledsaget av skryt og aktiv søker etter drikking muligheter.

Stage Two

Den andre fasen av alkoholisme er preget av et økt behov for å drikke. Alkoholholdige drikker vises tidligere og tidligere på dagen, og hevet toleranse nivåer bety at alkohol forbruker brennevin av økende avhengighet snarere enn bare et behov for å løse opp spenninger. Tegn på skyldfølelse kan oppstå også, preget av arbeidet med å slutte å drikke. Økningen i alkohol konsumert oversettes til økt fysisk effekter under den andre fasen, herunder strømbrudd, bakrus og sporadisk tap av kontroll over ens drikking.

Stage Tre

Stage tre viser de første virkelige tegn til at alkoholholdige har mistet kontroll over sin drikking. En drink blir til mange med distressing letthet, og alkoholikeren begynner vedta unnvikende atferd som drikker i hemmelighet og oppfinne forseggjort løgner for å dekke over det. Drikker også begynner å smitte over i jobb og privatliv, som tidligere viktige forpliktelser falle av veikant. I mange tilfeller, begynner den alkoholiske fysiske utseende forringes også.

Stage Four

Innen den alkoholholdige når den fjerde stadium av alkoholisme, kan han ikke lenger kontrollere hans drikke i det hele tatt. Han går ofte på lange drikking sprees som varer i flere dager, noe som vanligvis utelukker evnen til å holde nede noen form for en jobb. Fysiske symptomer som skjelvinger og hallusinasjoner kan forekomme, og drikking blir en altoppslukende besettelse dominerende alkoholikeren liv.

Hva er kjemisk avhengighet?

Hva er kjemisk avhengighet?


Kjemisk avhengighet er en utbredt tilstand som effekter menn, kvinner og barn. Reseptbelagte legemidler, illegale rusmidler, alkohol, koffein og nikotin er de mest utbredte formene for vanedannende stoffer. Mens noen kan anses sosialt akseptabelt, alle tar en toll på kroppens helse. Denne artikkelen vil ta for seg årsakene og virkningene av kjemisk avhengighet i forhold til narkotika og alkohol. Selv om prosessen er den samme for alle former for avhengighet.

Betydning

Statistikk fra Substance Abuse and Mental Health Services Administration viser anslagsvis 19,5 millioner ulovlige narkotikabrukere i 2003 Marihuana bruk ble rapportert på 11,6 prosent for 12 til 17-åringer, med alkoholforbruket på 29 prosent for 12 til 20-åringer. Rus er en av de dyreste offentlige helseproblemene i USA Det er en tilstand som vedvarer, og blir gradvis verre med tiden.

Identifikasjon

Kjemisk avhengighet er en ny etikett tildelt det som er kjent som avhengighet, eller rusmisbruk. Vist er forskjellige med hensyn til graden av den tilstand, på grunn av mekanismen ved hvilken den opererer. Mange anser det som sykdom-lignende, som kroppen blir gradvis svekket av dets virkninger, selv om en rekke behandlingsmetoder fokus på atferd som driver en rusavhengig å bruke. Begge synspunkter holde sannheten, men når en avhengighet tar tak, både psykiske og fysiske avhengigheter er på jobb.

Funksjoner

Kjemisk avhengighet som starter som en vane som utvikler seg over tid. Det er de som kan ha en genetisk predisposisjon mot narkotika eller alkohol, og så er det de som kjøper vanedannende egenskaper og fysiske avhengigheter gjennom fortsatt rusmisbruk. Uavhengig av årsak, når kroppen og sinnet blir berørt, tar avhengighet prosessen en veldig klar rute.
Det er tre identifiserbare stadier av avhengighet, som definert av Diagnostic Manual of Mental Disorders.
· Opptatthet / forventning
· Binge / rus
· Uttak / negativ effekt
Disse stadiene representerer trinnene en persons kropp og sinn går gjennom i løpet av en gitt dag. De blir mer uttalt jo lenger vane vedvarer, til et punkt der anskaffe og bruke narkotika eller alkohol blir det sentrale fokus i ens liv.

Funksjon

Kjemisk avhengighet begynner å slå rot når kroppen begynner å forvente de ønskede virkningene av et rusmiddel. Ofte vil en person slå til narkotika eller alkohol for å unngå følelser fremkalt av en negativ, eller stressende situasjon. Å ha en drink, eller spratt en pille gir en umiddelbar effekt, og lettelse fra presset hånden. Når dette skjer, prosesser i hjernen svare på en mental og fysisk nivå.
Våre følelser og stemninger er naturlig regulert av pågående kjemiske prosesser i hjernen. Spesifikke områder i hjernen avgir kjemikalier, kalt nevrotransmittere, som direkte påvirker vår emosjonelle tilstand. Når et stoff går vårt system det stimulerer disse områdene i hjernen til å reagere, og til slutt begynner å ta over hjernens kjemiske prosesser.

Effekter

Kjemisk avhengighet skjer når hjernen ikke er i stand til å fungere på riktig måte uten nærvær av medikamentet i sitt system. Som narkotikabruk fortsetter, mer og mer er nødvendig for å få til de samme ønskede effekter. Neurotransmitter prosesser blir ute av stand til å slippe ut kjemikalier som trengs for en person til å føle seg lykkelig, eller innhold uten den kjemiske effekten av stoffet.
Forsøk på å bryte denne avhengigheten er vanskelig fordi kroppens fysiske tilstand trenger stoffets effekt for å føle seg normal. Tilbaketrekning symptomer som svetting, skjelving, kvalme og irritabilitet er tegn på at hjernen er ikke lenger i stand til å regulere kroppens prosesser.
Over tid, er hjernen i stand til å gjenoppta en normal funksjon nivå, hvis ikke lenger narkotika oppstår forstyrrelser. Men i mange tilfeller hjernens opprinnelige kjemi har blitt permanent endret, noe som betyr at det kan fort bli narkomane igjen, noe som gjør tilbakefall en svært reell mulighet.

Hva er årsakene til en Forward-Tilted Blære?

Hva er årsakene til en Forward-Tilted Blære?


En skråstilt blære er en potensielt alvorlig medisinsk tilstand som oppstår oftere hos kvinner enn menn. Flere helsetilstander kan føre til at blæren til å vippe forover i kroppen, med ofte smertefulle symptomer som forårsaker problemer med vannlating og inkontinens. Alle som opplever smerte mens urinering eller problemer med vannlating bør oppsøke lege umiddelbart.

Tumor

En godartet eller kreftsvulst legge press på blæren veggen kan føre til at blæren til å kaste frem. Du kan oppleve hyppig vannlating, ryggsmerter og nedre magesmerter som blæren plasser fremover. Disse symptomene kan forverres mens du står og minske mens du sitter. Menn kan oppleve problemer med vannlating, ligner symptomene på en forstørret prostata, men merker ingen erektil dysfunksjon. Du trenger en CT scan eller en annen diagnostisk radiografi å bestemme plasseringen av svulsten og en biopsi for å finne ut om veksten er kreft.

Forringelse av Muscle

Hos kvinner er blæren støttet av veggen av vagina. Under fødsel, kan disse musklene svekkes og begynner å forringes over tid, noe som fører til blæren tilting. Dette er en alvorlig tilstand for kvinner, fordi det kan føre til prolaps blære, som er den faller av det frittbærende organ gjennom vaginal kanalen og utenfor kroppen. I menn, mykt vev som støtter blæren kan svekke med alderen, slik at blæren til å vippe og ikke helt tom. Den gjenværende urin vil gjære i blæren, forårsaker en brennende følelse neste gang det er utvist.

Infeksjon

Blære infeksjoner og infeksjoner i urinveiene kan føre til en forward-vippe blære hvis urinen er blokkert fra å forlate organ ved vannlating. Ifølge nettstedet for WebMD, dette fører til betennelse i blæren som er lett behandles hvis fanget umiddelbart, men kan gjenta seg hvis forholdene som forårsaket infeksjonen, som kosthold, får lov til å fortsette. En blære infeksjon kan være smertefullt, og hvis det går ubehandlet, kan det raskt spre seg til nyrene, forårsaker ryggsmerter, influensalignende symptomer og potensielle nyresvikt.