Digidexo.com

høydose biotin

Biotin for Weight Loss

Biotin for Weight Loss


Biotin er en av mange vitaminer kroppen trenger for å opprettholde personlig helse. Det er også kjent som B7 og er viktig for en rekke funksjoner, inkludert metabolisme og etablering av nødvendige enzymer. På grunn av sin forbindelse med metabolismen, er det kjent for å hjelpe til vekttap.

Biotin Oversikt

Kroppen trenger bare en liten mengde biotin, er ca 300 mikrogram anbefalt daglig inntak. Mye av det kommer fra maten vi spiser, og det er skapt av bakterier i tarmen. Biotin kan også bli funnet i flere over-the-counter urte-og vitamintilskudd. Biotin mangel er sjelden, men når det skjer kan det føre til hårtap, økning i kolesterol og hjerteproblemer.

Rollen biotin i kroppen er å bidra til å produsere energi, assistere i dannelsen av aminosyrer og hjelpemiddel i fordøyelsen. Det hjelper sammenbrudd fett, karbohydrater og protein i en energikilde for kroppen både lang og kort sikt. Biotin også har vist seg å være nødvendig for replikasjon av deoksyribonukleinsyre og genekspresjon.

Vekttap og Andre bruksområder

Mens biotin hjelper kroppen forbrenne fett og skape energi, har det ikke vært noen studier knyttet til vekttap, ifølge National Institute for Health .. Det kan gi kroppen ekstra energi til trening, men kroppens behov for vitamin er liten og overskytende beløp vil ikke fremskynde konverteringsprosessen. Det kan brukes som et supplement til en allerede sunn diett og mosjon.

Biotin har blitt brukt til å behandle andre problemer, inkludert sprø negler, stoppe håravfall, senke kolesterolet for diabetes og hjertesykdommer. Matvarer som inneholder biotin inkluderer leveren, blomkål, laks, gulrøtter, bananer, soyamel, korn og gjær, ifølge Mayo Clinic. Det bør også bemerkes at kokeprosessen kan senke nivåene av biotin i mat.

Hvor du kan kjøpe Biotin

Biotin er tilgjengelig i de fleste multi-vitamintilskudd som kan finnes hos mange butikker og narkotika butikker. Det kan også bli funnet som en frittstående supplement i helse-butikker. Anbefalt daglig inntak av biotin er 300 mikrogram per dag, som er det beløpet som finnes i de fleste vitamintilskudd, ifølge National Institute for Health. Det har ikke vært noen bivirkninger forbundet med biotin selv i store doser trengs for biotin mangel, ifølge NIH.

Hva er fordelene med Biotin?

Hva er fordelene med Biotin?


En vannløselig B-vitamin kompleks, er biotin stede i små doser i et begrenset antall matvarer, inkludert brød, egg, cheddar ost, lever, svinekjøtt, laks, bringebær, blomkål og avokado. Biotin kan nytte for din helse på en rekke måter, og friske voksne bør satse på 30 mikrogram vitamin i sitt daglige kosthold. Et supplement kan være nødvendig hvis du ikke spiser kjøtt eller animalske produkter. Snakk med legen din, men før du legger et supplement til din daglige rutine.

Treats Biotin Deficiency

Biotin mangel er en ganske sjelden tilstand, men det finnes. Symptomer på en biotin mangel inkluderer håravfall, tynt hår, endring i hårfarge, depresjon, hallusinasjoner, prikking i ekstremiteter, og utslett rundt nese, munn og øyne, MedlinePlus notater. Personer med risiko for en biotin mangel omfatter røykere, diabetikere, gravide og folk som spiser to eller flere rå eggehviter daglig i flere uker.

Hjelper forbrenne Næringsstoffer

Menneskekroppen trenger biotin å forbrenne og bruke andre næringsstoffer riktig. Biotin spiller en rolle i nedbrytning av matvarer du spiser, men det binder også til visse enzymer som spiller flere roller i bruken av næringsstoffer. For eksempel binder biotin til et enzym som syntetiserer fettsyrer og binder seg til et annet enzym som er ansvarlig for produksjonen av glukose fra ikke-karbohydratkilder også. Biotin hjelper også i metabolismen av aminosyrer og kolesterol.

Fordeler nervesystemet

Mennesker trenger tilstrekkelige mengder biotin for deres nervesystem skal fungere skikkelig, noe som kan forklare hvorfor en mangel kan prikking eller nummenhet i armer og ben. Biotin har et visst ansvar i metabolismen av næringsstoffer som gagner hjernen og nervesystemet celler, ifølge en 2009 artikkel publisert i "European Food Safety Authority." Faktisk kan en biotin mangel i et spedbarn resultere i hjernen og nervesystemet-relaterte utviklingsmessige forsinkelser, artikkelen notater.

Flere fordeler

Et tilstrekkelig inntak av biotin fremmer normal hår vekst og vedlikehold, i henhold til European Food Safety Authority. Tilstrekkelig biotin også fremmer sunn hud som er mindre utsatt for utslett, så vel som opprettholdelse av slimhinnene. Økt biotin kan være nødvendig under svangerskapet fordi visse fødselsskader kan tilskrives biotin mangel, men studier som indikerer dette ble utført på dyr, ifølge Linus Pauling Institute. Biotin kan hjelpe diabetikere ved å regulere blodsukkeret, selv om forskningen er begrenset.

Hva slags mat inneholder Biotin?

Hva slags mat inneholder Biotin?


Biotin (vitamin B7) spiller en viktig rolle i flere av menneske kroppens metabolske reaksjoner og cellevekst. Det er delvis ansvarlig for karbondioksid overføring i enzymer, frigjøring av energi fra mat og opprettholde blodsukkernivået. Biotin mangel er sjelden som det er lett tilgjengelig i mange matvarer.

Symptomer på Biotin Deficiency

Symptomer på biotin mangel inkluderer håravfall, hudutslett, vekttap, muskelsmerter, tunge betennelse, kvalme, høyt kolesterol, mental depresjon og lokalisert tap av følelse.

Biotin daglige behov

Dagsbehovet av biotin varierer etter alder og kjønn som følger:
Spedbarn 0-12 måneder: 6 mikrogram
Barn 1-3 år: 8 mikrogram
Barn 4-8 år: 12 mikrogram
Barn 9-13 år: 20 mikrogram
Barn 14-18 år: 25 mikrogram
Voksen fom 19 år år: 30 mikrogram
Gravide kvinner: 30 mikrogram
Ammende kvinner: 35 mikrogram

Mat som inneholder Biotin

Det finnes en rekke matvarer som er rike på biotin. Den rikeste kilden er nøtter (peanøtter, filberts, mandler, peanøttsmør). En halv kopp peanøtter gir mer enn dobbelt det daglige behovet for biotin for voksne. Mindre mengder biotin (hvor som helst 3 til 8,5 mikrogram per porsjon) finnes i tunfisk, svinekjøtt, banan, papaya, gulrøtter, avocado, tomat saus, nonfat melk, laks, swiss Chard, søtpotet, hyse, lowfat yoghurt, cashewnøtter, kokte egg og soya protein isolat.

Fun Fact

Biotin er ofte anbefalt for å bekjempe sprøtt hår og negler. Det er ofte funnet i hår og negler skjønnhetsprodukter.

Advarsel

Regelmessig inntak av rå eggehviter kan forårsake biotin mangel.

Hvordan virker Biotin arbeid?

The Essentials

Biotin er en av B-vitaminer. Det går også av navnene B7 og vitamin H. Biotin er et vannløselig vitamin som ikke blir lagret i kroppen som fettløselige vitaminer. Så for at det skal fungere effektivt, må det tas regelmessig fordi det er stadig tapt med vannlating.

Sammenbrudd

Energi er svært viktig for daglige funksjoner som skal utføres på optimalt nivå. En ting som biotin gjør for å hjelpe denne prosessen sammen er å bryte ned fett, protein og karbohydrater. Dette skaper brukbar energi og reduserer sjansene for tretthet.

Hair

Hårtap kan forekomme hos både menn og kvinner. Biotin brukes ofte av seg selv og sammen med andre vitamin blander for å bremse håravfall prosessen og holde håret sunnere. Den eneste haken er det bare hjelper når biotin mangel er den underliggende årsaken til hårtap.

Blood Sugar

Diabetes er en tilstand karakterisert ved at bukspyttkjertelen ikke slippe insulin riktig. Dette fører til sporadiske dips og daler i blodsukkernivået. Biotin forbedrer kroppens evne til å frigi insulin i respons til forhøyede blodsukkernivåer. Det hjelper også leveren glukose for behandlingen, som gjør insulinresistens mindre alvorlige.

Graviditet

Når kvinner er gravid, går de gjennom en rekke kroppslige endringer. En av dem er det faktum at biotin blir brutt ned og brukt mye raskere som kan føre til fødselsskader. I dette tilfellet, de supplere med det i prenatal vitaminer eller B-kompleks vitaminer.

Biotin Hair Treatment

Biotin Hair Treatment


Supplement industrien har mye popularisert bruken av biotin, et B-vitamin, som et middel for hårtap. Til tross for populariteten til kosttilskudd og sjampo som inneholder biotin, er det ingen bevis for å støtte sin bruk som en behandling for tynt hår, bortsett fra hos personer som har blitt diagnostisert med biotin mangel.

Biotin Deficiency

Ifølge National Institutes of Health, biotin kosttilskudd er effektive i behandling av akutt mangel på det sammensatte. Biotin mangel er svært sjelden, men symptomene kan omfatte hårtap og sprø negler.

Folk Bruk

Biotin er ofte brukt i moderne folkemedisinen som et middel for mannlig mønster skallethet, sprøtt hår, alopecia areata, flass og andre forhold som påvirker hår helse. Disse bruker er ikke støttet av vitenskapelige bevis.

Bruk i Shampoo

På grunn av biotin sin popularitet som et hår-tap rettsmiddel, er det ofte inkludert i sjampo og balsam. B-vitaminer er ikke godt absorbert gjennom huden, så biotin sjampo kan ikke ta biotin mangel.

Betraktninger

Mens biotin tilskudd er lite sannsynlig å resultere i økt hårvekst, er bruken som regel ufarlig. Biotin har ingen kjente bivirkninger eller interaksjoner.

Dosering

Den anbefalte kosten kvote (RDA) for biotin, ifølge US Food and Drug Administration, er 300 mg daglig. Denne dose er tilstrekkelig til å behandle de fleste tilfeller av biotin-mangel.

Bivirkninger av høye doser av Biotin

Bivirkninger av høye doser av Biotin


Biotin, også kjent som vitamin B7, er en av åtte essensielle vitaminer kroppen trenger for å fungere. Biotin fungerer som en bærer av karbon-dioksyd, hjelper med syntesen av fett, hjelpemidler i vekttap og metabolisering av aminosyrer. Det er også knyttet til å holde hår, hud og negler sunne. Gjennom normal dosering, betyr Biotin har ingen kjente bivirkninger. Et overskudd bruken av vitamin, men kan ha bivirkninger som strekker seg fra positiv til negativ.

Eosinofil Pleuropericardial Effusion

Selv om sjeldne, er det ett dokumentert tilfelle der en kvinne som tok svært høye doser biotin, blandet med vitamin B5, og utviklet en tilstand som kalles eosinofil pleuropericardial utgytelse. Denne tilstanden er livstruende, og innebærer at blod eller luft er til stede i pleurahulen, noe som kan forårsake infeksjon. I dette konkrete tilfelle, tilstanden stanses umiddelbart etter at blanding av biotin og B5 er opphørt.

Medfødte misdannelser og spontanaborter

I dyrestudier hos drektige rotter er under høye doser biotin muligheten for spontanabort er økt i stor grad, samt fødselsdefekter, fordi biotin gjør rottenes placenta reduksjon i størrelse, selv om den spesifikke årsak er ukjent. Det er ikke bevist om dette skjer i menneskelige svangerskap, men under svangerskapet av alle pattedyr en biotin mangel er tydelig.

Rask vekst av hår og negler

Høye nivåer av biotin i ens systemet medfører raskt voksende hår og negler, samt gjøre håret veldig skinnende og sunt. Det kan også hindre hårtap og beholde hårfarger. Dette kan være bra for en stund, men uttrykket for mye av en god ting kan være sant. Kroppen kan kompensere for for mye biotin med overflødig svette og urinering.

Effekter av Biotin på diett

Effekter av Biotin på diett


Biotin, en del av B-kompleks gruppe vitaminer, hjelper kroppen forbrenne og fordøye fett, karbohydrater og aminosyrer. Bakteriene i tarmen produserer biotin, og du kan også få den i matvarer som eggeplommer og lever eller gjennom vitamintilskudd. Noen mennesker opplever en mangel på dette vitaminet, men biotin kosttilskudd er ofte gitt til kvinner under svangerskapet, til dem som opplever raske vekttap eller underernæring og tube-fôring pasienter sikre at de fortsetter å forbrenne sine matvarer riktig.

Kosmetiske effekter

Biotin kan styrke hår og negler for de med sprø negler eller hår som brekker lett. De som tar en økt mengde av biotin for dette formål tar bare små doser av vitamin i en kort periode for å vise resultatene.

Effekter på depresjon

Fordi biotin hjelper forbrenne mat å gi kroppen din energi, kan en mangel på det føre til lavere energinivå og depresjon. Legen din kan forskrive en økt dose av biotin for å hjelpe din depresjon, spesielt hvis du opplever noe som fører til biotin mangel som hurtig vekttap eller langvarig sondeernæring.

Tørr hud

Hvis du lider av en tørr hud tilstand som eksem eller seboreisk eksem, kan det være en bivirkning av en arvelig eller midlertidig biotin mangel. Tar biotin kosttilskudd eller spiser eggeplommer og lever som er høy i biotin kan reversere denne mangel og hjelpe deg å leve et liv uten lidelse så mye fra din tørr hud tilstand.

Legemiddelinteraksjoner

Selv om det ikke er noen kjente bivirkninger av biotin, unngå for mye alkohol og antibiotika dersom legen har forskrevet biotin kosttilskudd. Samspillet vil ikke gi noen helseavdelingen eller livstruende bivirkninger, men alkohol og antibiotika hindre kroppen din fra absorberende og bruke biotin effektivt, ifølge kosttilskudd Guides.

Hva er Biotin Forte?

Hva er Biotin Forte?


Biotin forte er et multivitamintilskudd som inneholder biotin. Kroppen bruker biotin å bryte ned spesifikke stoffer inkludert fett og karbohydrater. Biotin forte er tatt for å behandle vitaminmangel forårsaket av sykdom, svangerskap, dårlig ernæring og andre forhold.

Fordeler

Når tatt på en daglig basis, hjelper biotin forte opprettholde normale blodtrykk og forbedrer blodsukker metabolisme. Dette multivitamin har positive effekter for nervøs og sirkulasjonssystemet helse. Andre fordeler inkluderer næring av negler, hud og hår.

Bivirkninger

Tatt som anvist, betyr biotin forte normalt ikke føre til alvorlige bivirkninger, ifølge Everyday Health. Mindre bivirkninger er hodepine, kvalme og en ubehagelig smak i munnen. Bivirkninger fra allergiske reaksjoner inkluderer pustevansker, elveblest og hevelse i hals, lepper, tunge eller ansikt.

Legemiddelinteraksjoner

Multivitaminer kan samhandle eller påvirke effekten av andre medisiner. Disse medikamentene er vann piller, hjerte eller blodtrykk medisiner, tretinoin, isotretinoin, ibuprofen, naproxen, diklofenak, trimetoprim og sulfametoksazol. Hvis du tar noen av disse medikamentene, bør du oppsøke lege før du tar biotin forte.

Advarsel

Ifølge Everyday Health, mens du tar biotin forte, unngå å ta andre multivitaminer produkter samtidig. Denne medisinen bør ikke tas sammen med melkeprodukter eller kalsiumtilskudd. Visse ingredienser i biotin forte kan ikke bli absorbert hvis du tar kalsium.

Hva er Biotin Vitaminer brukes til?

Hva er Biotin Vitaminer brukes til?


Også klassifisert som vitamin H, er biotin del av B-kompleks vitaminer. Avledet fra det greske ordet for "liv", bios, spiller det en rekke viktige roller i vår helse.

Hjelpe Enzymer

Visse enzymer fungerer ikke skikkelig uten biotin. Som et resultat, kan utvikle komplikasjoner som påvirker tarmkanalen, nervesystemet og huden med mindre biotin er tilstede.

Opprette Energy

Biotin produserer ulike fett trengs av kroppen. Det bryter også ned fettsyrer og karbohydrater, konvertere dem til energi.

Protein Gulvvask

Visse proteiner til slutt bryte ned i kroppen og biotin er nødvendig for utskillelsen av de stoffer som fører fra denne nedbrytningen.

Nutrient Bruk

Biotin hjelper utnyttelse av folsyre, pantotensyre, B12, og protein.

Flere fordeler

Biotin forhindrer eller lindrer svakhet, tretthet, dårlig appetitt, håravfall og depresjoner. En alvorlig mangel, som er sjeldne, kan forårsake eksem i ansikt og kropp, og betennelse i tungen.

Celleprosesser

Forskning tyder på biotin er også nødvendig for DNA replikasjon og genuttrykk i celler.

Mangel under graviditet

En liten biotin-mangel har blitt oppdaget jevnlig oppstår under svangerskapet. Prenatal vitamin kosttilskudd vanligvis ikke inneholder biotin.

Hva er fordelene med Biotin kosttilskudd?

Biotin, en av B-kompleks vitaminer, er viktig for sunn hud og riktig funksjon i tarmen og nervesystemet. De fleste voksne får nok biotin gjennom et sunt kosthold og ikke krever ekstra kosttilskudd.

Funksjon

Biotin er kritisk til metabolismen av fett og sukker. Uten biotin, kan de fremgangsmåter som innbefatter disse enzymene bevirke funksjon av huden, nervesystemet og intestinal spor, i henhold til National Institutes of Health.

Fordeler

Biotin er viktig for sunn hud fordi det hjelper med riktig fett produksjon. Det sikrer også at kroppen har nok energi gjennom sin rolle i metabolizing sukker.

Effekter

Mangel på biotin kan føre til hud-relaterte problemer, håravfall og muskelkramper. Anfall også har vært knyttet til biotin mangler.

Misforståelse

Biotin er ofte funnet i produkter som fremmer hårvekst, men denne påstanden støttes ikke av noen medisinske studier. Det er heller ikke nok bevis til å støtte at biotin bidrar til å helbrede sprø negler.

Betraktninger

Den amerikanske anbefalte kosten rasjon for voksne er 300 mikrogram per dag. Som et vannoppløselig vitamin, er biotin ikke er lagret i kroppen, og det er mindre risiko for toksisitet når sammenlignet med fettløselige vitaminer. Det er ingen øvre tolerabelt grense inntak for biotin, som bestemmes av Institute of Medicine ved National Academy of Sciences.

Ifølge WHFoods, kan nesten halvparten av alle gravide kvinner skal biotin mangelfull i første og tredje trimester. Biotin mangler kan føre til fødselsskader og hudproblemer, inkludert vugge cap hos spedbarn.

Hvordan virker Biotin gjøre håret vokse fortere?

Biotin og skallethet

Biotin er en av flere B-vitaminer som utfører viktige roller i stoffskiftet. En mangel på biotin kan føre til tørr hud, hårtap og skallethet. Siden den mangel er forbundet med håravfall og å korrigere det kan gjenopprette hårvekst antas det at biotin i seg selv kan øke veksten av hår. Dessverre er det ingen data som støtter at økende biotin i noen med normale biotin nivåer vil regrow hår eller vokse hår raskere.

Kosttilskudd Interactions

En av de naturlige måter folk kan indusere en biotin mangel er ved å spise eggehviter uten eggeplomme. Eggeplomme inneholder biotin og det hvite inneholder et protein som binder biotin (avidin). Når du spiser eggehviter alene, øker du risikoen for biotin mangel ved avidinbiotin interaksjon som reduserer biotin opptak i tarmen.

Enzymaktivitet

I tillegg til diett årsaker, noen individuelle legemer er i stand til å absorbere og forbrenne biotin riktig. Denne genetisk lidelse, biotinidase mangel, kan føre til biotin mangel og tilhørende symptomer. Visse medisiner, for eksempel anti-anfall medisiner, kan også hemme dette enzymet og føre til tørr hud og tap av hår.

Behandling

Dietary interaksjoner og biotinidase mangel ikke står for størsteparten av hår-tap tilfeller. Imidlertid er korreksjon av disse tilstander ved å ta ekstra biotin ganske enkel. Biotin kosttilskudd er tilgjengelig over disk på helse og narkotika butikker. Ta 500mg til 1000 mg daily.This gjør at kroppen kan ha biotin tilgjengelig for regulering av stoffskiftet og hår vekst, selv om det er mindre problemer i opptak eller biotin bruk.

Outcome

Tar ekstra biotin selv når du ikke er biotin-mangel ikke bærer noen helserisiko. Biotin-tilskudd kan korrigere en mangel biotin, hvis den eksisterer, og derved forhindre ytterligere håravfall og kan føre til økt og raskere hårvekst. Hvis du ser en dramatisk reaksjon, mistenker en legemiddelinteraksjon eller ønsker å bekrefte en mistanke om biotin mangel, er det best å se helsepersonell for en enkel blod eller urin analyse.

Hvordan styrke håret med biotin

Hvordan styrke håret med biotin


Biotin eller vitamin H, er en av de B-kompleks vitaminer. Hele denne gruppen av vitaminer hjelper kroppen konvertere mat til en brukbar form. Biotin hjelper kroppen forbrenne karbohydrater og fett samt aminosyrer. Dette er viktig for å bygge protein, den primære komponent av hår. Ifølge University of Maryland Medical Center, innledende rapporter viser at biotin kan være nyttig i behandling av sprøtt og tynt hår.

Hvordan styrke håret med biotin

Process

Sjekk med din helse-omsorg leverandøren for å sikre at det er trygt for deg å ta biotin.

Ta 30 mcg per dag for voksne. Ikke gi biotin til barn uten å spørre en lege først.

øke dosen til 100 mcg en dag med en lege godkjenning dersom 30 mcg ikke produserer resultater i styrke håret.

Hint

  • Sikkerhet har kun vært etablert i doser på 30-600 mcg, ifølge University of Maryland Medical Center. (Se referanser.) Biotin har ingen kjente bivirkninger, men bør tas under oppsyn av en helse-omsorg leverandøren, spesielt hvis andre rusmidler er tatt. Rapportere eventuelle uvanlige bivirkninger du måtte ha med legen din. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Fordeler og bivirkninger av Biotin

Fordeler og bivirkninger av Biotin


Biotin, også kjent som vitamin H, er et medlem vannløselig av vitamin B-gruppen. Biotin er fordelaktig for menneskekroppen for å bryte ned matvarer for å lage energi. De fleste individer motta anbefaler mengde biotin (mellom 30 til 100 mcg) i sitt daglige kosthold fra mat som egg, bananer, nøtter, havregryn, lever og laks. Biotin kan tas oralt som et kosttilskudd og er inkludert i de fleste multivitaminer.

Metabolisme

Biotin er en viktig koenzym i menneskekroppen metabolisme av fett, proteiner og karbohydrater. Biotin kosttilskudd er anbefalt i noen vekt-tap programmer på grunn av sin evne til å bryte ned fett og produsere energi.

Hår og negler

Biotin rolle i syntesen av fett har mange fordeler for hår og negler. Biotin kosttilskudd er ofte brukt for å styrke svake, tynne eller sprø negler, og for å fremme hårvekst. Biotin er også gunstig for mennesker som opplever tidlig håravfall.

Skin

Mangel på biotin kan føre til hudproblemer, inkludert vugge cap for spedbarn. Crusty hvite eller gule flekker av tørr hud fra vugge cap kan lindres med biotin kosttilskudd.

Bivirkninger

Ifølge Mayo Clinic, "Ingen bivirkninger er rapportert for biotin i mengder opp til 10 milligram per dag." Eventuelle overskytende biotin i systemet er generelt utskilles i urin, fordi det er et vannløselig vitamin.

Drug and Other Interactions

Ethvert individ tar reseptbelagte eller reseptfrie medisiner bør sjekke med sin lege for å diskutere biotin dosering og forsiktighetsregler for mulige farlige interaksjoner med biotin. For tiden er det ingen kjente biotin legemiddelinteraksjoner, men noen antibiotika og beslag medisiner kan føre til en biotin mangel i kroppen.

Høydose progesteron behandlinger for kreft

Høydose progesteron behandlinger for kreft


Progesteron er et hormon som produseres naturlig skilles ut av eggstokkene i løpet av en normal menstruasjonssyklus. En mangel av progesteron til å motsette seg virkningene av østrogen på livmoren kan føre til en unormal vekst av celler (en forstadier tilstand kjent som endometrial hyperplasi). Dette kan resultere i endometrial kreft eller kreft i livmoren hvis den forblir ubehandlet. Høydose progesteron kan gis til kvinner for å forhindre denne overvekst fra utviklingsland til kreft, eller i de tidlige stadier av kreft hvis kirurgi for å fjerne livmoren er ikke et alternativ.

Livmorkreft

Endometriekarsinom forekommer oftest etter overgangsalderen, men det er økende utbredelsen i pre-menopausale kvinner på grunn av risikofaktorer som fedme, diabetes og høyt blodtrykk. Rundt 30 prosent av tilfellene av endometriehyperplasi fremgang til endometriekarsinom, så behandling av valget er vanligvis fullstendig hysterektomi og fjerning av eggstokkene.

Hvis du er pre-menopausal eller ikke kan opereres av andre grunner, kan det ikke være akseptabelt for deg, så høydose progesteron kan brukes til å utsette behovet for kirurgi.

Symptomer på livmorkreft

Det vanligste symptomet på livmorkreft er blødning etter overgangsalderen. Andre symptomer er uvanlig vaginal blødning, bekkensmerter, smerter under samleie, smertefull eller vanskelig vannlating og blødninger etter samleie. Hvis dette skjer er det viktig å se din gynekolog.

Effekter

Det er viktig å få behandling så tidlig som mulig, så høydose progesteron behandling av endometriehyperplasi har den beste responsrate, med en høy andel av regresjon til normale celler, etterfulgt av tidlig behandling av livmorkreft og reoccurrences.

Kliniske studier har vist at bevis for sin effektivitet i tilbakevendende livmorkreft er ikke bra. På det stadiet de fleste pasienter har gjennomgått kirurgi og kjemoterapi. Høydose progesteron kan brukes som palliativ behandling i gjentakende livmorkreft, men det gjør ikke kurere det. Uansett stadium sykdommen er i, er det viktig å holde seg til eventuelle oppfølgingssydd for deg.

Andre bruksområder

Progesteron brukes i p-piller ved lavere doser, og i hormonbehandling, der dens tilstedeværelse kan bidra til å beskytte deg mot livmorkreft etter overgangsalderen.

Bivirkninger

Bivirkninger kan være ømme bryster, bryst lekkasje, hårvekst, håravfall, vektøkning, vekttap, gjennombruddsblødninger, kvalme, søvnløshet, gulsott og vaginal spotting. Hvis du tar høydose progesteron og er bekymret for bivirkninger, bør du diskutere dem med legen din.

Alvorlige bivirkninger

Sporadiske alvorlige bivirkninger inkluderer blodpropp. Risikoen for å utvikle for blodpropp er mye høyere hvis du røyker, så hvis du røyker, er trolig det sterkeste oppfordre deg til å slutte med legen din.

Det er en økt risiko for brystkreft, hjerneslag, hjerteinfarkt og blodpropp i lungene hos postmenopausale kvinner i alderen 50-79, og økt risiko for demens hos kvinner eldre enn 65 når de brukes i kombinasjon med østrogen i fem år. Hvis du er menopausen, bør du diskutere dette med legen din, som kan diskutere andre alternativer som for eksempel kirurgi.

Hvis du er diabetiker, kan du oppleve problemer med å kontrollere blodsukkeret ditt. Nøye overvåking av medisinering er nødvendig, og det kan ha å bli anmeldt.

Betraktninger

Det er progesteron reseptorer i brystkreft, så din lege vil vanligvis unngå progesteron hvis du har hatt brystkreft i det siste.

Progesteron skal ikke benyttes til å forebygge hjertesykdom eller demens.

Biotin Vitamin Funksjoner

Biotin Vitamin Funksjoner


Biotin, også kjent som vitamin H eller B7, er et vannløselig vitamin, noe som betyr at kroppen ikke lagrer det. Det kan finnes naturlig i mange matvarer, inkludert eggeplommer, ølgjær, lever og soya. Det er nødvendig for replikasjon ben hos mennesker. En mangel på biotin kan føre til progressive hårtap. Den spiller en viktig rolle i å opprettholde en sunn kropp.

Metabolisme

Biotin virker som et koenzym for å hjelpe hjelpemiddel i riktig metabolisme ved overføring av karbondioksyd fra en forbindelse til en annen. Det er viktig å opprettholde energisyklusen og vesentlig for å omforme energien til glukose. Nukleinsyrer som DNA og RNA er avhengig av biotin. Fett, proteiner og karbohydrater krever biotin for riktig metabolisme. Biotin spiller en betydelig rolle i syntesen av fettsyrer og metabolismen av aminosyrer.

Glukose utnyttelse

Fordi biotin gjør at kroppen for å slå mat til energi, kan det være effektiv i behandling av diabetes ved å forbedre insulin-bruk og økende blodsukker bruk samt. Biotin følger en 3-karbonforbindelse som danner en 4-karbonforbindelse, slik at den energisyklusen å fortsette. Den energisyklus bidrar i produksjon av energi fra glukose.

Vekttap

Biotin kan hjelpe til vekttap på grunn av den økte evne til kroppen for å forbrenne karbohydrater, fett og aminosyrer. Riktig stoffskifte kan hjelpe en dieter miste vekt enklere og raskere.

Hår helse og vekst

Biotin bistår i cellevekst, så vel som syntesen av aminosyrer og fettsyrer. Dette er vesentlig for vekst av epitelceller, og andre celler som påvirker veksten av epitelvev. De fleste hårsekken strukturer er bygget på epitelceller. En mangel på biotin kan føre til tap av hår på hodet samt øyenbryn og øyenvipper.

Nervous System Support

Biotin leverer nervesystemet med glukose og fett er nødvendig for å gjøre det fungere på riktig måte. Nervesystemet krever denne energien for å opprettholde muskel koordinering og god muskeltonus.

Cellevekst og produksjon

Enzymet acetyl Co-A-karboksylase er avhengig av biotin for celleproduksjon og vekst. Hudceller er avhengig av fettproduksjon for å fungere skikkelig. En mangel på biotin kan føre til alvorlige problemer for å utvikle med hudceller. Siden hudcellene dør, må de skiftes ut raskt for å forhindre skade på huden fra utsiden. Dermatitis er en tilstand som kan oppstå hos voksne og barn som et resultat av biotin mangler.

Biotin mangel bivirkninger

Biotin er et viktig vitamin som tilhører B-komplekset familien (det kalles vitamin B7). Biotin mangel er sjelden i USA, som vitamin er vanligvis produsert i tilstrekkelige mengder av tarmbakterier, men det kan forekomme hos mennesker med tarmlidelser og visse metabolske forhold.

Betydning

Biotin spiller en nøkkelrolle i cellevekst, metabolisme og flere andre kroppsfunksjoner. Mangel på biotin forstyrrer disse prosessene, men er vanligvis korrigeres med tilskudd.

Første tegn

Første tegn på biotin mangel omfatter tørr hud, sprøtt hår eller hår tap, og en tendens til å få hudinfeksjoner og utslett. Uten behandling kan symptomene utvikle seg til depresjon, muskelsmerter og bevegelsesforstyrrelse.

Identifikasjon

En blodprøve kan avsløre en persons blod biotin nivåer. Det er også metabolitter, for eksempel 3-hydroxyisovaleric syre, som kan gi en lege hint om hvorvidt en person er biotin status er tilstrekkelig.

Forebygging / løsning

Spise et sunt, balansert diett er vanligvis tilstrekkelig til å hindre at biotin-mangel, som det er til stede i et bredt utvalg av matvarer, inkludert kjøtt, egg og mange typer av grønnsaker. Hos personer med klinisk bevist biotin mangel, ta en biotin supplement er anbefalt behandling.

Advarsel

Spise store mengder rå eggehviter på regelmessig basis kan indusere biotin mangel, siden eggehviter inneholder enzymer som forstyrrer kroppens biotin absorpsjon.

Om Biotin

Biotin hjelpemidler i metabolismen av karbohydrater, fett og proteiner. Gjennom sitt engasjement i hver av disse biologiske prosesser, spiller biotin en nøkkelrolle i å holde kroppen drevet med energi.

Betydning

Biotin er et B-vitamin som fungerer som et koenzym i mange metabolske prosesser. Det er nødvendig for dannelsen av fettsyrer og glukose, så vel som omdanningen av aminosyrer inn i blodsukker for energi.

Historie

Biotin ble opprinnelig oppdaget i 1930 mens undersøker diettbehov av kyllinger. Forskerne var i stand til å fastslå at et glykoprotein som heter avidin som finnes i egg kan binde med biotin og hindre absorpsjon.

Kilder av Biotin

Biotin kan finnes naturlig i matvarer, inkludert leveren, blomkål, laks, bananer, eggeplommer, gulrøtter, belgfrukter og sopp. Det er også funnet i brygger og ernæringsmessige gjær.

Biotin-mangel

Siden de daglige krav til biotin er små, er biologisk mangel er sjelden. Hyppig inntak av rå egg eller alkohol kan føre til biotin mangler.

Symptomer

Biotin mangel kan føre til håravfall, hudutslett, høyt kolesterol og andre hjerte-problemer. Metabolske komplikasjoner inkludert lavt blodsukker, høye mengder ammoniakk i blodet og acidose kan oppstå.

Andre faktorer som fører til Biotin-mangel

Tarm problemer kan føre til biotin mangel hvis en ubalanse av tarmbakterier er til stede. En diett som mangler inntak av biotin-inneholdende matvarer kan også være en faktor i biotin mangel, selv om dette ikke er vanlig.

Bruker for Biotin kosttilskudd

Kosttilskudd kan brukes til genetisk disposisjon til biotin mangler, kirurgisk fjerning av magesekken eller vugge cap (seboreisk eksem). Lite bevis eksisterer som biotin er effektiv i behandling av akne, eksem eller hårtap.

Hvordan behandle en biotin mangel

Det er spesifikke årsaker til en Biotin mangel. Å kjenne årsaken og symptomene på en Biotin-mangel er avgjørende for å behandle den mangel raskt og effektivt. Noen diagnostisert med en Biotin-mangel har behandlingstilbud som bør diskuteres med sin helsepersonell.

Bruksanvisning

•  Slutt å spise rå egg for kosttilskudd formål. Forbruker rå eggehviter er en av de viktigste årsakene til en Biotin mangel. Noen tro at dette er den eneste årsak, er det imidlertid nå kjent at det er andre årsaker, så vel. Ikke desto mindre, spise rå eggehvite setter en person i en stor risiko for mangel og bør unngås.

Diskuter noen antibiotikabruk med legen din. Overforbruk av antibiotika kan føre til en Biotin mangel. Kjenne symptomer på mangel er den beste måten å finne ut om antibiotika er årsaken til problemet. Hvis antibiotika er identifisert som årsaken til en biotin-mangel, bør andre antibiotika eller behandlinger for den eksisterende tilstand bli utforsket. Dersom antibiotikumet er bestemt til å være absolutt nødvendig, kan Biotin injeksjoner gitt under behandlingen hindre en mangel oppstår.

Undersøke eventuelle symptomer på en Biotin-mangel når krampestillende medisiner blir brukt. Noen av disse medisinene forhindrer Biotin fra å reise gjennom kroppen skikkelig. Fortsatt bruk av de fleste øke risikoen for mangel, er det imidlertid antikonvulsive legemidler som er tilgjengelige som ikke forårsaker et biotin-mangel.

Inkluder Biotin tilskudd når du mottar total parenteral ernæring (TPN). Pasienter som er under TPN har en økt risiko for en Biotin mangel. Legge Biotin tilskudd vil bidra til å unngå denne mangelen oppstår mens pasienten er under behandling.

Vet tegn og symptomer på en Biotin mangel. Noen av de vanligste symptomene omfatter endringer i hud og hår. Begge kan bli tørketrommel. Håravfall er et annet vanlig symptom som folk kan eller ikke kan oppleve på grunn av denne mangelen. Utslett og soppinfeksjoner bør også tas opp. Generelle følelser av sykdom kan også være et tegn. Hvis en Biotin-mangel går udiagnostisert, kan symptomene utvikle seg til endringer i mental helse og min omfatter depresjon. En person i fare for mangel som opplever depresjon bør diskutere symptom med sin lege.

Tips og advarsler

  • Rask behandling av Biotin-mangel kan hindre komplikasjoner oppstår. Tester er tilgjengelige for å bestemme om en Biotin mangel er til stede. Hvis symptomene er observert, bør alle alternativene bli diskutert grundig med helsepersonell. Risikoen for en Biotin mangel er den samme mellom kjønnene, og også kan oppstå i alle aldre.

Hvordan virker Biotin tykkere hår

Biotin-mangel

Eksem og dermatitt er begge symptomer på en biotin mangel og begge kan føre til tap av hår på grunn av oppbygging av overflødig lag av huden i hodebunnen og kløe som følger tilstanden. Jo mer en person klør seg i hodebunnen, jo mer sannsynlig at personen er til å lide hårtap. Spise mat rikelig i biotin eller ta vitamin H (biotin) kosttilskudd kan gi lindring fra hudsykdommer og resultere i mindre tap av hår og gjenvekst av nytt hår. 5 mg biotin, tas daglig, er det som er nødvendig for å re-vokse hår og styrke eksisterende hårsekkene for å hindre håret falle ut.

Biotin Rich Foods

Biotin kan bli funnet i peanøtter, peanøttsmør, eggeplommer, orgel kjøtt, for eksempel leveren, og soyaprodukter. Hvis du har en sterk trang for peanøtter er det mulig at du er mangelfull i biotin. Det kan også bli funnet i sopp, tre nøtter, meieriprodukter, bananer og gjær. Den vestlige kosthold, som er veldig sterk i disse spesielle matvarer, gir en betydelig mengde biotin, men selv da kosttilskudd kan fortsatt bli tatt som det ikke er påvist bivirkninger av vitamin H overflødig. Kroppen rett og slett bruker det den trenger, og kaster resten gjennom avfall fjerning organer.

Sjampo og balsam

Biotin påføres direkte på hodebunnen gjennom bruk av sjampo og balsam som inneholder vitamin, kan trenge ikke bare i hodebunnen, forbedre helsen til hårsekkene; men kan også trenge folliklene selv, styrke eksisterende hår, som hjelper den til å vokse lenger. Hvis du har kjemisk skadet hår, fra overforbruk av permanents eller fargestoffer, kan du gi din skadet hår et løft ved å bruke shampo, balsam og andre hårbehandlinger som inneholder biotin. Biotin er sterkt knyttet til sunn hårvekst som det er en del av den kjemiske make-up av hår. Uansett hvor sunt håret ditt er, kan det bare bli assistert ved tilsetning av en biotin-rikt kosthold.

Biotin 2500 bivirkninger

Biotin 2500 bivirkninger


Ifølge Urter 2000, en ernæringsmessig helsevesenet nettstedet, er biotin et vitamin supplement som hjelper kroppen syntetisere og forbrenne visse fettsyrer og protein. Også kjent som vitamin H, er biotin ofte solgt i en 2500-mikrogram supplement form (Biotin 2500). Biotin er vist å redusere virkningene av akne, sprø negler, diabetisk nevropati og skjoldbrusk lidelse samtidig ha noen bemerkelsesverdige bivirkninger.

Eosinofil Pleuropericardial Effusion

Ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, ble den mest alvorlige bivirkningen av biotin rapportert i en kvinne som led en sjelden bryst og lunge lidelse som kalles eosinofil pleuropericardial utgytelse. Den enkelte som opplevde denne tilstanden er antatt å ha inntatt store mengder biotin sammen med vitamin B5. Etter å ha stoppet bruken av begge vitaminer, utvinnes hun fra tilstanden. Det er ikke kjent om den biotin, vitamin B5 eller kombinasjonen forårsaket denne tilstand, og det har bare vært rapportert en gang.

Endrede Testresultater

Det er flere medisinske tester som er endret ved tilstedeværelse av biotin i blodet. En lab test som måler fritt tyroksin (FT4) vil vise falske høy FT4 nivåer når det er en høy andel av biotin i blodet. En Thyroid hormon (TSH) test vil komme opp med en falsk lavt nivå av TSH når det er høye nivåer av biotin i blodet, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Hvis du tar en av disse testene, sørg for å informere legen din om at du er på en biotin supplement.

Lipidsenking

Ifølge National Institutes of Health, kan biotin øke effekten av lipidsenkende medisiner og urte kosttilskudd. Disse medisiner og kosttilskudd er vanligvis ment å redusere det generelle nivået av kolesterol i blodet. Konsultere legen din om å ta en biotin supplement mens du tar en av disse medisiner eller naturmidler.

Mangel

Mens biotin har svært få bivirkninger, er det mange andre kjemikalier, vitaminer og næringsmidler som har en effekt på biotin selv. Ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, kan antikrampe narkotika og store mengder rå eggehviter føre til mangel på biotin. Anti-anfall medisiner, for eksempel Dilantin og Mysoline, kan føre til biotin mangel. Likeledes kan bredspektret antibiotika og akne medisinering Roaccutane føre til reduserte nivåer av biotin blod. Oppsøke lege for å finne ut om biotin kosttilskudd er nødvendig når du tar disse medikamentene.