Digidexo.com

glukosemåling

Hva er glukosemåling?

Hva er glukosemåling?


Glukose overvåking innebærer en nær watch over glukose eller blodsukker nivåer. Pasienter kan overvåke sine blodsukkernivåer med en glukosemåler eller glukosemåler. Leger kan overvåke blodsukkeret med en A1C blodprøve, som gir legen en tre måneders gjennomsnitt på blodsukkernivået. For en diabetiker, er glukose overvåking en del av dagliglivet, og bidrar til å bestemme hvordan du justerer spise og aktiviteter. For noen hjelper overvåking legene avgjøre om de trenger å justere insulinmengder.

Time Frame

Skriv inn en diabetikere er insulinavhengig, så de bør overvåke deres glukose 3-4 ganger om dagen. Type 2 diabetikere som tar insulin og diabetes piller bør også teste sine blodsukkeret tre til fire ganger om dagen. Type 2 diabetikere, som tar piller og ikke oppnå en rekkevidde på 80 til 120 milligram per desiliter, bør teste to til fire ganger om dagen. For de som kontrollerer sin diabetes godt med diett og mosjon alene kan teste sjeldnere og bør rådføre seg med lege.

Self-Monitoring

Egenkontroll innebærer bruk av en glukosemåler eller glukosemåler. Apparatet leveres med en lansett, som pasienten bruker til å stikke fingeren eller armen. Når du har stukket fingeren, presse frem en dråpe med blod vises. Ta glukose bånd, som er satt inn i glukosemåler, og trekke i bloddråpe. Innen 5 sekunder, vil apparatet registrere blodsukker lesing.

Kontinuerlig overvåking

For de som har store svingninger i sine blodsukker målinger, kan legen forskrive en kontinuerlig meter, som tar blodglukosemålinger hvert 5. minutt. En liten brikke er satt inn under huden. Pasienten legger da en skjerm til en beltespenne, eller de holder den i en lomme hvor de kan lese resultatene i løpet av dagen.

HbA1C tester

Helsen din lege vil bestille A1C blodprøver hver tredje måned for å overvåke endringer i glukosemåling. Sykepleieren eller lab-tekniker vil ta en blodprøve rett i legekontoret. Den A1C testen gir legen en tre måneders gjennomsnittlig blodsukkerverdi, slik at han eller hun kan justere medisiner, hvis det er nødvendig.

Formål

Formålet med glukosemåling er å hjelpe pasienter og leger justere medisiner, endre måltid planlegging, og lære hvordan maten påvirker sukker. Glukosemåling er nyttig for dem som lider av hypoglykemi (lavt blodsukker) eller hyperglykemi (høyt blodsukker). Lavt blodsukker og høyt blodsukker kan føre til svimmelhet, tåkesyn, svetting, skjelving, forvirring og til og med bevisstløshet. Det er også viktig for de som er syke eller tar andre typer medisiner. Sykdom kan føre stiger i blodsukkeret. Legemidler kan forårsake blodsukker minker og øker.

Slik Lavere insulinbehov (for diabetikere)

Slik Lavere insulinbehov (for diabetikere)


Stabilt blodsukker nivåer med mindre insulin betyr bedre helse og lavere reseptbelagte stoffet kostnader. Type 2-diabetikere kan ofte fullstendig eliminere deres behov for insulin og andre diabetes-relatert stoff. Mens Type 1 diabetikere trenger alltid en viss mengde insulin til å leve, de kan også redusere sine totale insulindoser samtidig forbedre deres blodsukkerkontroll. (Jeg er en type 1 diabetiker og personlig fulgt disse trinnene til halve min insulinbasaldoser og øke min korreksjonsbolus 01:10 til 01:45.)

Slik Lavere insulinbehov (for diabetikere)

•  Gå ned i vekt. Jo mindre du veier, jo mindre insulin du trenger.

Øvelse minst 30 minutter om dagen. Jo mer intens trening jo bedre, men hvis du ikke trener regelmessig, starter med en rask spasertur.

Bytt til en insulinpumpe. Tettere kontroll av blodsukkeret betyr at du kan bruke mindre insulin og få bedre kontroll.

Kontroller blodsukker minst seks ganger om dagen, eller enda bedre, bruke en kontinuerlig glukosemåling. Å vite hva blodsukkeret er hele dagen og natten vil fortelle deg nøyaktig hvor du trenger mer insulin, og akkurat der du ikke.

Spis mindre mat generelt. Målet for mer mettende mat - høy i fiber, høy i protein. Drikk mye vann - minst 100oz en dag.

Spis mindre karbohydrater. Erstatte karbohydrater-rik mat med lav-karbohydrat matvarer som grønnsaker.

spise mindre enn 20 gram fett per dag. Dette inkluderer alt fett, selv gode fettstoffer som omega-3 og Omega-6 fettsyrer. (Dette trinnet alene vil ha en stor innvirkning i en kort periode, så vær forsiktig!)

Eliminer animalske produkter - kjøtt * og * meieri - fra din diett i 30 dager. Hvis det ikke gjør en forskjell, gå tilbake til dine tidligere matvaner - men du kan bli gledelig overrasket.

Hint

  • Du kan oppleve lavt blodsukker før insulin nivåer er re-justeres. Sørg for å konsultere legen din.

Hvordan bruke Diabetes teststrimler

Diabetes er en sykdom som må stadig og årvåkent overvåket. Heldigvis har glukose overvåking maskiner gjort denne oppgaven mye enklere ved å gi diabetikere en rask og enkel måte å teste deres blod sukker uten å avbryte sin dag eller plager sin lege. Ikke bare er disse maskinene praktisk, men diabetes teststrimler er så enkel å bruke de selv lage modeller for barn.

Hvordan bruke Diabetes teststrimler

•  Samle alle forsyninger på forhånd. Dette vil inkludere glukosemåling maskin, diabetes teststrimler og piercer.

Finn ut hvor du ønsker å utføre testen. De fleste glukose maskiner foreslår at du bruker den kjøttfulle tuppen av fingeren, men noen gir deg muligheten til å bruke din underarm eller ben.

Vask hendene og valgt teststedet grundig. Selv om denne testen er en vanlig del av dagen, vil du fortsatt være å skape et sår og du vil ønske å unngå noen sjanse for infeksjon.

Varm opp tomtearealet for å øke blodgjennomstrømningen. Du kan gjøre dette ved å gni området eller kjører det under varmt vann.

Slå på glukose teste maskinen. Det vil fortelle deg når den er klar med et pip.

Sett diabetes teststrimmelen inn i testing spor på maskinen. Bruk bare innsettingspunktet merkes for testen, som vanligvis er plassert i den øvre enden av maskinen.

Vent til klar lys, lesing eller annen indikator. Det kan ta noen minutter for maskinen å riktig engasjere seg med bånd, og hvis du bruker stripen før dette tidspunktet vil du få feilaktige målinger.

8. Tørk testing nettstedet med en rubbing alkohol prep pad eller alkohol-gjennomvåt bomullsdott.

9. La alkohol til fullstendig å avdampe for å unngå enhver forurensning av prøven.

Pierce valgt testområdet. Du kan trykke på området like under såret for å oppmuntre en dråpe blod å danne.

Påfør blodet til stripe. Du vil ønske å gjennomgå veiledningshefte for din spesielle glukose teste maskinen for å finne ut hvilket program metoden er riktig for din maskin. Noen diabetes teststrimler krever at du trykker på bloddråpen til stripen, andre ber deg om å gi blod til å slippe inn på stripen. Andre fremdeles er ment å virke som et sugerør, og trekke blod opp i testkammeret ved å påføre spissen til blodet.

Vent til leseren din. Vanligvis vil maskinen skal varsle deg om å lese med et pip eller annen lyd.

Spill dine resultater. For å opprettholde din helse med diabetes, er det viktig at du holder styr på blodsukker målinger i et tidsskrift eller annen bok for enkel referanse.

Rengjør testområdet igjen hvis nødvendig. Du kan også bruke et lite plaster hvis du fortsatt blør.

Hint

  • Bruk bare strimler designet og produsert for din maskin. Noen andre kan maskinen slutte å fungere eller gi en feilaktig lesning. Også unngå forfalskede strimler, siden FDA har tilbakekalt mange av dem.

Mat til Lower Blood Glucose

Spise en sunn diett av fiberrike, fettfattig mat i ernæringsfysiolog anbefalte porsjoner, kombinert med mosjon og regelmessig glukosemåling, kan bidra til å opprettholde og redusere sukker nivåer fremme sunn vekt, økt insulinrespons og normalt blodsukker.

Høy Fiber Diet

Matvarer med høyt fiberinnhold som grønnsaker, frukt og helkorn er magre kilder til vitaminer og mineraler og fremme metabolsk bryte ned av sukker, fett og proteiner, senke blodsukkeret.

Lean Proteiner

Proteiner ta opptil åtte timer for å forbrenne, lagres i blodet og øke blod-sukker nivåer. Magre proteiner som skinn kylling og fisk kan spises i små porsjoner for å unngå sukker pigger.

Low-Fat Ingredienser

Lav-fett krydder, sauser og monosaturated fett fått fra olivenolje og vegetabilsk olje, vedlikeholde og lavere sukker nivåer, i motsetning til høy-fett valg av smør, matlaging viner og stekt batters som øker blod-sukker nivåer.

Sunne karbohydrater

Sunn karbohydratkilder inkluderer fiber inneholder stivelse som bønner, bygg, mais, grove kornprodukter, fettfattig yoghurt og små porsjoner av frukt, som arbeider for å holde blodsukkeret lavt.

Unngå Spikes

Del størrelsen er viktig å opprettholde lave sukker. Store deler av bakverk, mel-beriket pasta og brød, fete meieriprodukter, frukt, juice og matvarer som inneholder kunstige søtningsmidler kan kjapt heve sukker til usunne nivåer, forårsaker en rekke komplikasjoner.

Hvorfor er Phlebotomy Done?

Den blodprøvetaking er praksisen med å bruke en nål for å trekke ut en blodprøve fra blodåre. Ved laboratorieteknikere innsnevring mulighetene for årsak til sykdom ved tilstanden til blod, gjør det helsearbeidere i diagnostisering av sykdommer og ved behandling av sykdom.

Det kalles også venepunksjon eller venopuncture. Nålen av forskjellige størrelser har en tunnel som går gjennom det for å la blod strømme gjennom den. Det vanligste stedet for venepunksjon er på median cubital blodåre på antecubital området som er på brett eller bøy i albuene.

Ulike situasjoner

Det finnes forskjellige størrelse nåler for størrelse pasienter forskjellige og for ulike situasjoner. Blodsukker er bittesmå nåler ment for pinne én av de fire fingre; Vanligvis er dette gjort for å få en glukosemåling i tilfelle av hyperglykemi eller hypoglykemi.

Et vakuum eller evakuert rør settes inn gjennom den andre enden av nålen for å samle opp blodet. Hvert rør har et fravær av luft for å skape en trekkmekanisme for å trekke ut blod.

Baby-Needles

Spedbarn er oftest administrert venepunksjon med en av de minste nåler, sommerfugl nål. Denne nålen er også gitt til pasienter med små, vanskelig å finne årer. Spedbarn er også gitt noe som kalles en neonatal hæl stikk. Siden antecubital spot er så liten på et spedbarn et større sted med mer fett fører til mindre smerte for barnet.

Transfusjon

Årelating muliggjør også pasienter med et stort tap av blod for å få blod fra andre personer ved transfusjon. Personer som har vært i storulykker, som har hatt sykdommer som hemofili, som har unormal menstruasjonsblødning eller som er gravide alle ha nytte av praksisen med blodprøvetaking.

Lab Samples

Prøvetaking av blod hjelp lab forskere studie blod for å finne en kur for alvorlige sykdommer som hjerte- og karsykdommer, artherosclerosis, hemofili eller AIDS. I laboratoriet er gener også isolert og store arvelige lidelser som sigdcelleanemi, eggstokkreft eller fargeblindhet har blitt funnet gjennom praktisering av blodprøvetaking.

Forensics

Så det er den siden av blodprøvetaking som fører til sorg og rettferdighet. Denne blodprøvetaking feltet er i etterforskning, der kriminelle patologer undersøke blodet sølt på åstedene for å fastslå den eksakte årsaken til skader og / eller død. På den lyse siden, var folk som ble funnet i utgangspunktet skyldig frigjort som uskyldige menn og kvinner på grunn av DNA-testing.

Diabetes Glucose Monitoring & Exercise

Trening er en effektiv måte å opprettholde normale sukker nivåer, naturligvis tvinge lagret sukker i blodet til å konvertere til energi. Glukosemåling gir diabetikere med umiddelbar opplesninger, så måltider, snacks og fitness rutiner kan endres etter behov.

Betydning

Blodsukkertester bør utføres 30 minutter før utøve rutiner og umiddelbart før for å sikre konsekvent normale målinger optimal for sunn fysisk aktivitet.

Effekter

Overvåking før trening er en sunn forholdsregel, som sukker nivåer er naturlig senket med fysisk aktivitet. Pre-trening målinger i området 100 til 250 mg / dL indikerer trygge nivåer for aerob trening og styrketrening.

Forebygging / løsning

Blodsukkermålinger lavere enn 100 mg / dL er for lave for trening og kan resultere i en hypoglycemic episode. Spise kjeks eller frukt kan gjenopprette sukker til et normalt nivå stand til å håndtere oppgaven.

Advarsel

Nivåene nådde 250 mg / dL er utrygt for trening, som aktiviteten kan indusere en skadelig tilstand som kalles ketoacidose. Dette skjer når det ikke er nok insulin er tilstede i kroppen for å kontrollere sukker nivåer tilstrekkelig.

Time Frame

I tillegg til pre-trening opplesninger, bør glukose overvåkes i morgen, før alle måltider og snacks og en time etter å ha spist. Den pre-meal målområdet for sunne sukker nivåer er 70 til 120 mg / dL med post-måltid målinger rettet mot 140mg / dl eller lavere.

Hvordan er en Blood Sugar nivå overvåket?

Hvordan er en Blood Sugar nivå overvåket?


Diabetikere må overvåke blodsukkeret for å holde dem stabile eller for å varsle legen av oppturer og nedturer. Leger også overvåke blodsukkernivået, så vel. Resultatene av individuell overvåkning og klinisk overvåking hjelpe leger justere medisiner eller unngå komplikasjoner.

Meter

Diabetikere overvåke sine blodsukkernivået ved hjelp av en glukosemåler eller glukosemåler. Det gir tilfeldig blodsukkernivå innen 5 sekunder for å teste blodet.

Fasting

Leger kan foreskrive 14 timers faste. Laboratoriet tekniker tar blodprøver som viser legen prosentandelen av sukker i blodet. Testing er gjort ett femtinitti ganger i året.

A1C

En A1C er en blodprøve som gir et gjennomsnitt på blodsukker i blodceller over en 3-måneders periode og er foreskrevet hver 3. måned.

Kontinuerlig Monitoring

CGMS eller kontinuerlig glukosemåling system brukes noen ganger når blodsukkeret er uberegnelig eller for alvorlig Type 1 diabetikere. Diabetikere bærer skjermen, noe som gir en lesning med få minutters mellomrom.

Ranges

Diabetikere prøve å holde blodet sukker nivåer innen 70-130 milligram per desiliter eller mg / dL.

Prosenter

Leger liker å se fastende prosenter underkant av 7 prosent. Gjennomsnittlig priser for folk uten diabetes er 4 til 6 prosent.

Definisjon av insulinsjokk

Alvorlig hypoglykemi, også kjent som insulinsjokk, er et medisinsk nødstilfelle som kan føre til koma eller død hvis ubehandlet. Det er vanligvis forårsaket av lave glukose eller høyt insulinnivå i blodet.

Definisjon

Insulinsjokk oppstår når blodglukosenivået er alvorlig lavt, noe som resulterer i forvirring, desorientering eller enda et tap av bevissthet. Personer med en blod-glukosemåling av 50mg / dl eller lavere bør søke behandling umiddelbart.

Symptomer

Vanlige symptomer på insulinsjokk inkluderer sult, svetting, svimmelhet eller ørhet, risting og skjelving, irritabilitet, nervøsitet, tretthet og tåkesyn eller dobbeltsyn.

Årsaker

Når blodsukkeret øker etter et måltid, bukspyttkjertelen utgivelser insulin, som hjelper transport glukose ut av blodet og inn i cellene der det brukes som drivstoff. I insulinsjokk, for mye insulin i blodet utarmer glukose butikker, eller det er for lite glukose fordi det er raskt brukes når det ikke er nok mat er spist. I diabetikere, kan dette skje når for mye insulin er tatt eller når en person ikke spiser riktig eller øvelser overdrevet uten å spise. Leversykdom, tumorer og for mye alkohol kan også bidra til insulinsjokk.

Behandling

Konsumere snacks eller drinker med hurtigvirkende sukker som vil heve blod-glukosenivå. I tillegg, kan individer som lider av alvorlig hypoglykemi krever glukagon eller glukose-injeksjoner.

Forebygging / løsning

For å hindre insulinsjokk, holde en matbit eller drikke på hånden for når symptomene oppstår. En diabetiker bør alltid ta hensyn til rådene fra legen sin når det gjelder mat, mosjon og medisiner, og som en ekstra forholdsregel, teste sine blodsukkeret før du tar insulin.

Komplikasjoner

Ubehandlede tilfeller kan føre til koma eller kramper, noe som kan føre til nerveskader.

Instruksjoner for bruk av en Accu-Chek Glucometer

Instruksjoner for bruk av en Accu-Chek Glucometer


Accu-Chek Blodsukkermetre er en bærbar, nøyaktig og relativt smertefri måte å overvåke blodsukkeret. Målerne er designet for å være lett å bruke selv for pasienter nye til blod-testing. Blodsukkermetre teste nivået av glukose i blodet som det endres i løpet av dagen basert på matinntak og aktivitets levels.The Diabetes Research Institute sier at regelmessig glukosemåling er den mest effektive måten å håndtere sykdommen.

Instruksjoner for bruk av en Accu-Chek Glucometer

•  Vask hendene med varmt vann for å bidra til å stimulere blodsirkulasjonen.

Slå på Accu-Chek skjermen og vente på testing stripe å dispensere automatisk.

Skyv fingeren forsiktig inn blodprøvetakeren å lage en liten punktering sår.

Klem og trykk fingeren på testing stripe. Fortsett å trykke til den glid timeglass på skjermen blinker, indikerer at du har gitt nok blod for testen. Alternative fingre slik at du ikke teste flere ganger på samme sted.

Ta opp blodsukkeret som vises på skjermen. Noen Accu-Chek modeller lagre informasjon og tillater deg å laste den ned til din datamaskin.

6. Kast testing stripen og den brukte lansetten i søpla.

Hint

  • Hold en logg over testtider og betingelser, for eksempel om du nettopp spiste eller utøves. Å ha en registrering av målinger i sammenheng vil gi tallene mer mening, og vil gjøre deg i stand til å overvåke utviklingen.
  • Ta kontakt med lege umiddelbart hvis du merker betydelige endringer i mønsteret av blodsukkeret, fordi dette kan være et tegn på noe mer alvorlig.
  • Accu-Chek tilbyr flere ulike modeller som kan variere litt i instruksjoner og oppsett. Alltid konsultere bruksanvisningen for den aktuelle modellen før du forsøker å teste blodsukkeret.

Typer av One Touch Glukose Meter

Typer av One Touch Glukose Meter


Selvkontrollerende blodsukkeret med en glukosemåler er en viktig del av håndtering av diabetes mellom legebesøk. Lifescan linje av One Touch Blodsukkermetre kommer i en rekke størrelser og stiler, med alternativer for å passe dine individuelle behov. Disse spenner fra modeller små nok plass i lommen til modeller kompleks nok til å tegne og tolke flere uker med resultater eller trådløst kommunisere med en insulinpumpe. Testing strimler for OneTouch Blodsukkermetre variere etter modell og selges separat.

Ultra

Ultra er en mellomstor meter, med en stor skjerm. Den krever bare en liten mengde av blod og gir testresultater i løpet av fem sekunder. Ultra er utformet for å teste både på underarmen og fingrene.

UltraMini

UltraMini er en enkel glukosemåler designet for on-the-go overvåking. Liten nok til å passe i en lomme eller veske og tilgjengelig i en rekke motefarger, den UltraMini har en 500-test minne og to-veis navigasjonsknapper for navigasjon.

Ultra 2

Ultra 2 har et stort, bakgrunnsbelyst skjerm med store tall. Andre funksjoner inkluderer resultater i fem sekunder, evnen til å utføre syv, 14- og 30-dagers gjennomsnitt å overvåke blodsukker trender og muligheten til å legge "måltid flagg" for å markere effekten av mat på glukosemåling.

Ultra

Ultra organiserer automatisk glukosemåling i diagrammer og grafer, måle informasjon som den tiden av dagen når en leser ble tatt, resultater som faller under 70 mg / dL, og resultater som er utenfor din normale området. Ultra gir deg også muligheten til å legge inn informasjon om kosthold, trening, medisinering og generell helse. Funksjoner inkluderer en stor skjerm og en "Smart Button" for enkelt å vise diagrammer og grafer.

UltraLink

UltraLink er spesielt for MiniMed Paradigm insulinpumpebrukere. Måleren kommuniserer trådløst med insulinpumpe for å eliminere dataregistrering feil og forenkle insulindosering prosessen. Resultatene blir levert i løpet av fem sekunder. UltraLink har også før og etter-måltid i snitt.

Velg

OneTouch Select er tilgjengelig for postordrekunder. Den er designet for enkelhet, med en stor skjerm, og en 350-test minne. Velg krever bare en liten mengde av blod og gir resultater i løpet av fem sekunder. Andre funksjoner inkluderer syv, 14- og 30-dagers gjennomsnitt og muligheten til å teste fingertuppene, palmer og underarmer.

Forskjellen mellom diabetes hos barn og voksne

Forskjellen mellom diabetes hos barn og voksne


Diabetes mellitus er en sykdom hvor legemet har enten ingen insulin eller ikke nok til å konvertere insulin mat til energi for cellene. Denne sykdommen er både kronisk og progressiv, og påvirker barn og voksne. Effektene av diabetes på barn er ikke alltid det samme som sykdommens effekt på voksne, og det er viktig å forstå forskjellen for effektivt å behandle diabetes og fremme god helse.

Typer

Når vi spiser noe, skiller bukspyttkjertelen et hormon som heter insulin. Insulin er nøkkelen som gjør det mulig for den konverterte energi (glukose) gjennom døren av cellene, og dermed gi oss energi for de daglige aktivitetene i livet. Når glukose ikke kan komme inn i cellene, sirkulerer det uselessly i blodet. Fordi kroppen trenger energi, og kan ikke få det fra glukose, det bryter ned lagret fett og muskler. Nedbryting av fett utgivelser ketoner, som deretter brukes i stedet for glukose for energi.

Diabetes mellitus er delt inn i to grupper. Insulinavhengig diabetes mellitus (IDDM), type 1 eller juvenil diabetes, diabetisk er når den er avhengige av daglige injeksjoner av insulin til å kontrollere glukosenivåer. Utbruddet av IDDM er vanligvis sett i sen barndom eller tidlig ungdom. Ikke-insulinavhengig diabetes mellitus (NIDDM), eller type 2 voksen angrep diabetes, er når diabetiker kan kontrollere blodsukkeret med kosthold, mosjon og muntlig medisiner. Inntil nylig, utbruddet av NIDDM var på ca 40 år.

Årsaker

Med iddm kan en disponerende hendelse som en viral eller bakteriell infeksjon, kosttilskudd hendelse eller kjemisk irritasjons utløse en autoimmun reaksjon som ødelegger betacellene i bukspyttkjertelen, og insulin kan ikke produseres uten betaceller. Diabetikere kan også være genetisk disponert for IDDM.
Med NIDDM, konstante høye nivåer av karbohydrater, fett og proteiner bidrar til ufølsomhet overfor insulin. Nivået av insulin kan også være normal, men ikke høy nok til å håndtere høye nivåer av karbohydrater, fett og proteiner. Diabetikere kan bli genetisk disponert for NIDDM i tillegg.
Forekomsten av NIDDM har økte proporsjonalt med økningen i fedme. Ifølge American Diabetes Association, de fleste pasienter med denne formen for diabetes er overvektige, og fedme i seg selv fører til en viss grad av insulinresistens. Pasienter som ikke er overvektige av tradisjonelle vektkriterier kan ha en økt prosentandel av kroppen fett distribuert hovedsakelig i mageregionen.
Ifølge Jean-Claude DesMangles, MD, type 2-diabetes hos barn og ungdom utgjør nå en tredel av all diabetes diagnose. På grunn av dette, er diabetes mellitus vanligvis ikke lenger klassifiseres som juvenile eller aldersdiabetes, men som type I og II.

Symptomer

Tidlige symptomer inkluderer sult (kroppen mener det er sultne når glukose ikke kan komme inn i cellene); vekttap (kroppen bryter ned lagret fett og muskler for energi); økt vannlating (forårsaket av overskytende glukose og ketoner fra muskel sammenbrudd spill i urinen); dehydrering (forårsaket av overdreven vannlating); økt tørste (kroppen kompenserer for dehydrering); letargi forårsaket av mangel på energi; og fruktig pust (som er lukten av overskytende ketoner).
Sene symptomer på diabetes inkluderer ketoacidose (ketoner i blodet og urinen fører til at kroppen blir surere); Kussmal respirasjon (kroppen hyperventilates i et forsøk på å kvitte seg med ketoner); elektrolyttforstyrrelser; forvirring; og koma.

Diagnose

I tillegg til symptomene nevnt ovenfor, American Diabetic foreningens diagnosekriterier (2009) inkluderer tilfeldig glukose nivå større enn 200, fastende glukose større enn 126, 2 timer etter glukose på mer enn 200 etter inntak av 75 g glukose, og en blodprøve (hemoglobin A1c større enn 6 prosent).

Behandling

Diabrtes behandling omfatter subkutane insulin skudd eller en insulinpumpe (definitivt i type 1, muligens i type 2), muntlig medisiner, kosthold, mosjon, stress kontroll, smittevern og flittig glukosemåling.

Komplikasjoner

Komplikasjoner av type 1 og type 2 diabetes er den samme for barn og voksne. De inkluderer hjertesykdom, øyesykdommer, nerveskader, nyreskader, dårlig-healing skader, hyperglykemi (høyt blodsukker) og hypoglykemi (lavt blodsukker).

Forskjeller mellom barn og voksne

Den fysiske effekten av diabetes på barn kontra voksne er ganske mye det samme, bortsett fra i ett stort område. Ifølge en undersøkelse utført av SC Ferguson og kolleger, barn som ble diagnostisert med diabetes før fylte syv utført dårligere på intellektuelle og kognitive tester enn dem som ble diagnostisert etter syv år. Det er antatt at komplikasjoner av diabetes, for eksempel kronisk hyperglykemi eller hypoglykemi, påvirker hjernens utvikling.
Evnen til å takle diagnosen diabetes er en annen stor forskjell mellom barn og voksne. Tenåringer og pre-teens allerede har byrden med å håndtere deres skiftende organer, selvbilde og gruppepress. Tilsetting av diabetes kan være ødeleggende for selvtilliten.

Hvordan måle din egen blodsukkeret

Personer med diabetes oppfordres til å holde blodsukkeret, også kjent som blodsukker, så nær normalt som de kan. Overvåking blodsukkeret er en viktig måte å holde diabetes i sjakk. Å holde styr på glukosemåling er nøkkelen til å utvikle en vellykket diabetes forvaltningsplan med en helsepersonell eller diabetes pedagog. Blodsukker måles i milligram per desiliter (mg / dl). Target blodsukkernivået for en voksen med diabetes er mellom 70 og 130 mg / dl før måltider, og mindre enn 180 mg / dl etter måltider.

Hvordan måle din egen blodsukkeret

Kontroll av blodsukker

•  Vask hånd eller deler av underarmen eller lår at blodet vil bli trukket fra grundig med en spritserviett for å hindre en feil resultat på grunn av ytre forurensing.

Klargjør måleren ved å klargjøre en ny strimmel. Ulike meter kan variere i måten de er konstruert, så avgjøre om måleren blir brukt trenger en strimmel inn manuelt, eller hvis stripene er lagret inne i apparatet. Meter som lagrer teststrimler internt vil utsette en frisk stripe når du blir bedt.

Bruk en lansett, som har en kort, skarp spiss, å stikke den klargjorte området. Fjærbelastede Lancing enheter er designet for å gjøre det stikk raskere og mindre smertefull. Når en dråpe blod blir produsert på huden, sett rulle inn i enden av strimmelen. Sørg for en full dråpe brukes, ellers måleren kan ikke være i stand til å nøyaktig lese glukosenivå.

Vent til apparatet for å beregne blodsukkernivå. Tiden det tar kan variere avhengig av måleren. Dersom måleren gir feilmelding eller et nummer virker unøyaktig, kan du prøve på nytt med en ny strimmel og en ny bloddråpe.

Noter glukosenivået vises på måleren. Noen meter holder automatisk en historie med blodsukkermålinger, men andre ikke. Hvis måleren ikke holde oversikt, skrive ned resultatene. Bruk posten for å finne ut hvordan mat, mosjon og stress påvirker blodsukkeret. Arbeid med en lege eller diabetes pedagog for å utvikle en personlig diabetes forvaltningsplan basert på registrering av resultater.

Nutrition Recommendations & Interventions for diabetes

Personer med diabetes, pre-diabetes symptomer eller de i fare på grunn av en familiehistorie med sykdommen kan ta forholdsregler ved å gjøre endringer i livsstil. Daglig mosjon, balanserte måltid planer og konsekvent glukosemåling kan hindre utbruddet av sykdommen og redusere sjansene for å utvikle relaterte komplikasjoner. Hvis man følger kostholdsanbefalinger fremmer kontroll over sykdommen gjennom mat.

Overvåking før og etter måltider

Matvarer er fordøyd av kroppen på ulike priser, forårsaker individualiserte effekter på sukker nivåer, vekt og kalori absorpsjon. Sukker målinger er et effektivt tiltak for å forebygge skadelig pigger og nedturer fordi de gir den informasjonen som trengs for å gjøre sunne kostvalg. Pre-måltid bør være i området på 70 til 120 mg / dl. Dersom nivåene er høyere, bør karbohydrat, fett og protein forbruk være begrenset. Nivåer stiger over 140 mg / dL en til to timer etter spising indikerer et høyt nivå av sukker i blodet som ikke har blitt metabolisert, signaliserer at for mye sukker var forbrukt. Kunnskapen fra regelmessig overvåking gir diabetikere en forbedret følelse av hvordan kroppen reagerer på mat slik at måltid og del justeringer kan bidra til å opprettholde og kontrollere normale nivåer.

Høy fiber diett

Et sunt, fiberrikt kosthold intervenerer ved å redusere kaloriinntaket og fettlagring, slik at en sunn vekt kan oppnås. High-fiber matvarer er lav i fett og kalorier og redusere kroppens opptak av fett og proteiner. Mat som inneholder fiber fyller og passerer gjennom systemet raskt, hjelpe på fordøyelsen helse og dempe cravings. Hele korn, havre, bygg, grønnsaker, bønner, frukt, korn og lav-fett yoghurt er fiber-rik mat som fremmer balanserte blodsukkeret når fortært av den anbefalte porsjonsstørrelsen; 20 til 25 gram fiber per dag gjør i fem til ni serveringer av frukt og grønnsaker og en servering av hele korn.

Kontrollerende Forbruk

Måltid planer bidra til å kontrollere kaloriinntaket og matforbruk. Lean, skinn protein bør spises i små porsjoner og er mest gunstig når kokt, grillet eller dampet i lav-fett oljer, sauser og krydder. Karbohydrater gir kroppen med sukker som trengs for energi og absorberer raskt inn i blodet, forårsaker sukker nivåer å stige; 50 til 60 gram karbohydrater per måltid er anbefalt i en lav-kalori, lav-fett plan. Søtsaker, alkohol, konsentrerte saft, brus, brød og pasta trenger ikke å være helt eliminert, men bør være nøye telles og substituert regelmessig for hel-kornprodukter, frukt og grønnsaker.

Hvordan bruke Lantus Pen

Den Lantus OptiClik pennen er en enkel og praktisk måte å håndtere dagligdagse doser av Lantus insulin. Lantus er et langtidsvirkende insulin som brukes av type 1 og type 2 diabetikere å opprettholde lavere blod-glukosemålinger i løpet av dagen. Bruke OptiClik penn for dosering eliminerer behovet for å bære rundt hetteglass og sprøyter. For folk å ta lavere doser av Lantus, eliminerer pennen risikoen for at ampuller utløper før de er tomme.

Hvordan bruke Lantus Pen

Forbered deg på å bruke pennen

•  Kontroller Lantus patronen for å være sikker på at det ikke har passert den trykte utløpsdatoen, er klar i fargen og har ingen partikler i den.

Ta av lokket og tørk gummipakningen på pennen med en alkoholserviett.

Ta en ny nål fra den beskyttende emballasje, line den opp på pennen og skru den på plass. Pass på å holde nålen rett som du skrur den på.

Utfør en sikkerhetskontroll

Fjern den ytre dekselet fra nålen og sett den til side. Du vil bruke dette til å ta av nålen.

Fjern den indre kanylehetten og kast den.

Hold pennen oppreist slik at eventuelle luftbobler stiger til toppen nær nålen. Dette vil bidra til å fjerne luft fra pennen og at doseringen er korrekt.

Slå et to-enhet dose på velgeren og trykk på injeksjonsknappen. Insulin bør komme ut av nålen. Hvis den ikke gjør det, må du gjenta denne testen før den gjør.

Injisere Lantus

Kontroller at dosevelgeren leser 0. Drei velger litt utover den nødvendige dosen og deretter ringe tilbake til den nødvendige dosen.

Velg injeksjonssted på magen, lår eller overarmen. Rengjør området med en spritserviett.

Knip huden på injeksjonsstedet og stikk nålen der. Sette inn nålen rett ned fra toppen av huden er den beste måten å få den dybden som trengs for insulin.

Trykk injektoren knappen helt ned. Dosen i vinduet skal endres til 0 som den dose er levert.

12. Hold pennen på plass og telle til 10. Dette vil tillate den fulle dosen som skal leveres. Fjerne nålen fra huden forsiktig.

oppsummering nålen ved hjelp av den ytre beskyttelsesdeksel og nøye skru kanylen fra pennen. Nålen skal kastes i en beholder for skarpe gjenstander og bør aldri brukes om igjen.

Sett dekselet tilbake på pennen og oppbevar det på et trygt inntil nødvendig for neste injeksjon.

Hint

  • Bruk aldri en penn eller en som er ute av sin beskyttende emballasje. Tilsmusset eller tett penn nåler kan føre til infeksjoner, feilaktig doser eller andre komplikasjoner.

Diabetiker Insulin Pump Technology

Fra sin innledning på American Diabetes Association kongressen i 1983, har insulinpumpen blitt et populært teknologisk enhet som frigjør diabetespasienter fra flere daglige skudd. Aktuelle pumper, nå på størrelse med personsøkere, blir stadig endret og forbedret.

Insulinpumper

Insulinpumper består av selve pumpen selv og et reservoar som insulintilførsel er lagret i. Nyere pod-stil pumper fortsatt holde insulin, men er designet for å være disponibel. Eliminere slangen gjennom hvilke eldre modell pumper tilføre insulin til kroppen er det nyeste ideen bak pod stil. I begge tilfeller, filamenter under huden (kanyler) levere insulin, men pod design eliminerer slangen.

Vanlige funksjoner

Funksjoner som er felles for pumper inkluderer lignende priser, fire-års garanti, kundestøtte og opplæring. Sikkerhetskontroller, opplyste skjermer, batterier og evnen til å tilpasse funksjoner er å finne i de fleste pumper. Basal (24-timers dose) insulintilførsel kan settes opp med flere programmer for skiftende hendelser som trening eller sykdom. Bolusinsulindose (tatt for å dekke karbohydrater i måltidene eller å korrigere høyt blodsukker) kan også settes opp i henhold til dine beregnede behov.

De Pods

Ønsket om å fjerne slangen som knytter insulinpumpen til infusjonsstedet, har resultert i den nye pod-stil pumper. Pods inneholder insulinampuller, men kobles direkte på huden for å tilføre insulin. En ekstern enhet kommuniserer med pumpen for alle funksjoner. Pods vil etter hvert bli mindre eller til og med patch-aktig, ifølge WebMD er Diabetes Health Center.

Kontinuerlig glukosemåling

Kontinuerlig blodsukkermåling er en funksjon nå blir integrert i pumpene. Består av en subkutan sensor (separat område fra infusjonsstedet) og en sender, de CGM systemer gjør at en pasient for å se hva hans blodsukker er i sanntid, 24 timer i døgnet.

Kunstig Pancreas

Juvenile Diabetes Research Foundation er Kunstig Pancreas Prosjekt presenterer det endelige målet med insulinpumpeteknologi. Dette programmet vil automatisere prosessen med blodsukker styring for personer med diabetes, i henhold til JDRF. Pumpen og CGM vil arbeide sammen og automatiske økninger og reduksjoner i insulindose vil være mulig. Pasientene vil fortsatt trenger å programmere insulin i for ting som dosering før måltider, men noen funksjoner vil bli delvis automatisert.

Hvordan holde oversikt over Glukose Readings

Hvordan holde oversikt over Glukose Readings


Holde styr på glukosemåling er avgjørende for å opprettholde din helse hvis du har diabetes. Glukoseverdiene hjelpe deg med å overvåke hvor blodsukkeret (glukose) nivåer er. Hvis glukose er for høy eller for lav, vil potensielle dødelige helseproblemer føre. Nøkkelen til å kontrollere glukose er å sjekke den nøye flere ganger om dagen. Dette gjøres med glukosetesting. Hold konsistente registreringer av målingene slik at du umiddelbart legge merke til problemer.

Hvordan holde oversikt over Glukose Readings

•  Snakk med legen din for å finne ut hvor ofte du bør sjekke din glukose. Når dette er etablert, bestemme hvordan du vil ta opp denne informasjonen. Det kan være så forseggjort som et regneark eller så enkelt som en loggbok. Blodsukkermålere som True Track kan lagre denne informasjonen elektronisk i opp til 30 dager.

Kontroller glukose på legen anbefalte tidsplanen og registrere denne informasjonen. Oppgi tid på dagen og glukosenivå i loggen eller regneark. Det kan være lurt å inkludere et avsnitt notater for hver tidsbestemt lesing slik at du kan gjøre notater om hvordan du har det og noen helsemessige problemer.

Vær konsekvent med måten du tar opp denne informasjonen slik at informasjonen kan bli funnet raskt hvis du trenger å undersøke dine poster eller hvis legen din trenger å se resultatene.

Oppbevar denne informasjonen i en lett-å-finne sted. Dette er viktig fordi det vil bli oppdatert flere ganger om dagen. Hvis du bruker et regneark, lagre disse dataene i en mappe på datamaskinen. Sørg for at du vet hvordan du finner denne mappen siden du vil oppdatere dataene ofte. Hvis du holder en manuell håndskrevet logg, lagrer denne informasjonen i stedet for at du vil huske. Dette kan inkludere et skrivebord, arkivskap eller koffert.

Symptomer på Mild Diabetes

Milde diabetes symptomer oppstår ved utbruddet av sykdommen, vanligvis når sukker nivåer er i moderat rekkevidde. Begynner symptomene fremgang raskt i Type 1 Diabetes, mens i Type 2 Diabetes, symptomene er ofte vage og feildiagnostisert på grunn av en livslang utvikling av sykdommen.

Betydning

Diagnostisering milde symptomer på diabetes i de tidlige stadiene er nyttig i forebygging av mer alvorlige komplikasjoner. Ubehandlede diabetes resulterer i slike blodsukkernivåene i blodet som vitale organer, celler og blodkar begynner å svikte i kroppen som forårsaker en serie av komplikasjoner som neuropati, retinopati og nefropati. Disse alvorlige forhold kan føre til blindhet, nedsatt sirkulasjon resulterer i amputasjon av lemmer, nyre og leversvikt og en rekke smertefulle bivirkninger. Daglige insulinsprøyter, dialyse, organtransplantasjoner og hyppige sykehusinnleggelse kan forebygges hvis milde diabetes symptomer blir diagnostisert og behandlet på utbruddet.

Identifikasjon

Økt forekomst av infeksjoner og langsom helbredelse er vanlige symptomer på mild diabetes. Hudinfeksjoner, urinveis og vaginale infeksjoner, fotsopp, byller og sår kan begynne å plage kroppen og oppstår på nytt, selv etter langvarig behandling. Hyppige infeksjoner oppstår hos diabetikere på grunn av høye nivåer av sukker i blodet som tiltrekker bakterier og virus. Fighting og herding infeksjon blir en utfordring som frie radikaler skader på celler og blodårer svekke immunsystemet, og fallende opplag hindrer oksygen fra å nå og healing skader og infeksjoner.

Effekter

Diabetisk nevropati symptomer kan sette på i løpet av milde diabetes forårsaker nummenhet og prikking i beina, tåkesyn, tørr skjede, ereksjonssvikt, tidlig menopause og redusert perioder. Neurovaskulær, metabolske og autoimmune virkninger av sykdommen kombineres for å tømme kroppen for friske blodårer som trengs for riktig nervefunksjon. Betente nerver og eksponering for høye blodsukkeret og lave insulinnivåer fører til ødelagte nervefibre, med milde symptomer utvikler seg til alvorlige forhold som for eksempel; lammelser, lavt blodtrykk, redusert balanse og koordinasjon, synstap, muskel og ledd maling, og stemningslidelser.

Betraktninger

Hypoglykemi oppstår når sukker nivåer faller under 70 mg / dL, og kan være et symptom på mild diabetes hvis snacks eller måltider er savnet eller hvis for mye insulin er tatt. Symptomer på hypoglykemi inkluderer umettelig sult, angst, svimmelhet, klam hud, økt hjerterytme og risting. Hypoglykemiske episoder kan forverre forårsaker mental forvirring, utydelig tale, svakhet, dårlig koordinasjon og balanse, bevisstløshet og kramper hvis sukker nivåer farlig synke til under 55 mg / dL. Overvåking blodsukkeret før og etter snacks, måltider, injeksjoner og øvelsen vil bidra til å forhindre hypoglykemi.

Fordeler

Symptomer på mild diabetes kan varsle en diabetiker eller medisinsk faglig til tilstanden slik at riktig diagnose og behandling kan starte. Exercise, diett og regelmessig glukosemåling kan være effektive i å forebygge behovet for insulininjeksjoner, og kan avverge angrep av degenerative tilstander assosiert med sykdommen.

Hva er kritiske Ranges for Glukose?

Hva er kritiske Ranges for Glukose?


I medisin, laboratorieresultater - inkludert glukosemåling - er som indikerer en livstruende situasjon for en pasient kjent som "kritisk" eller "panikk" verdier og må meldes umiddelbart til enten behandlende lege eller den aktuelle helsepersonell. Kritiske blodsukkeret er intet unntak.

Betraktninger

Glukose, en enkel sukker som følge av nedbryting av karbohydrater i kosten, er den viktigste kilden til energi i de fleste levende organismer. Som alle andre kroppens kjemi, er det tildelt en normal verdiområdet.

Normal glukoseverdier

Det må etableres normale verdier før kritiske glukose områder kan bli gjenkjent. Normale referanseverdier er etablert gjennom kliniske studier og testing, og beskrive resultatene forventes å bli funnet i tilsynelatende friske individer. En normal 8- til 10-timers fastende glukose i en frisk voksen bør falle mellom 70 110 mg / dl.

Kritiske blodsukkeret

Kritiske blodsukkeret faller inn i to kategorier: kritiske lave nivåer og kritiske høye nivåer. Blodsukkeret som faller inn i et kritisk område kan utløse irreversible skader på kroppen eller i verste fall død.

Kritisk lav Glukose: Hypoglykemi

Hypoglykemi refererer til unormalt lave blodsukkeret. Glukose nivåer under 50 mg / dL anses hypoglycemic, og en glukose 40 mg / dL er en "kritisk verdi" som krever umiddelbar handling. Symptomer på kritisk lavt blodsukker inkluderer besvimelse, svakhet, forvirring og bevisstløshet hvis den ikke behandles.

Kritisk Høy Glukose: Hyperglykemi

Hyperglykemi viser til unormalt høye blodsukkeret. Den amerikanske Diabetic Association anbefaler en fastende glukose nivå over 126 mg / dL anses hyperglykemiske. Blodsukkeret i 400 til 450 mg / dL serien regnes som "kritiske verdier" og krever umiddelbar oppmerksomhet. Symptomer på kritisk høy glukose som forvirring, slapphet, tørste, svak puls og kvalme. Diabetisk koma og død kan følge hvis den ikke behandles umiddelbart for å redusere nivået.

Betydning

Det er opp til hver enkelt laboratorium for å etablere sitt eget sett av kritiske glukose områder som krever øyeblikkelig lege varsling. Referanseområder kan variere basert på metodikk og instrumentering involvert.

Hvordan utføre en Glukose Accu Check

Diabetikere er anmodet av sine leger å sjekke sine blodsukkeret på en jevnlig basis. Medisinering og kosthold er bare to anbefalinger for kontinuerlig behandling som er gjort basert på glukosemåling. Hvis pasienten samtykker til prosessen, de lærte å sjekke deres glukose ved hjelp av en glukosemåler.

Hvordan utføre en Glukose Accu Check

Prepping Lancet Device

Lansetten enhet er hva du skal bruke til å stikke huden din. Du setter inn en lansett inn i enheten og trykk ned til du hører et klikk. Så du vri toppen av lansetten for å avsløre nålen. Sørg for at du holde deg unna lansetten knappen, siden skyve lansetten inn i enheten utløser enheten. En tryggere måte å håndtere dette på er å trykke på knappen slik at avtrekkeren går av mens hetten er fortsatt på lansetten.

Hver boks med glukose strimler vil ha sin egen kode. Noen ganger kodene er de samme som den forrige boksen. Hvis ikke, kan glukose strimmel ut av beholderen og umiddelbart lukker det tilbake for å beskytte de andre strimler. Skyv glukose stripen inn i glukosemåler. Den første bit av informasjon glukosemåler vil vise er hva det allerede er kodet for. Hvis det er det samme som koden på boksen, kan du gå videre til neste trinn. Hvis det ikke er det, må du endre koden ved å trykke enten på knappen på venstre side til redusert antall eller knappen til høyre for å øke den. Knappene er rett under vinduet.

Ta lansett enheten og velg hvilken innstilling av press du vil den skal være å stikke huden din. De fleste enheter varierer fra 1 til 5, der 1 tilbyr minst mulig trykk og 5 er høyest. Jo lavere innstillingen vil ikke alltid bryte huden, og den høyeste innstillingen kanskje vondt for mye, så du må teste for å finne ut hvilken innstilling som fungerer best for deg.

Trekk ned glide på lansetten enheten og sette den på det området av kroppen din som du ønsker å stikke. De fleste mennesker gjør sine fingre eller hånd, men du kan også stikke under armen eller noe annet område hvor du føler deg komfortabel, og hvor et lite stikk vil gi en blodprøve. Området skal være enkelt for deg å nå med glukosemåler.

Ta glukosemåler med glukose stripe i den til blodkilde og hold åpent område på glukose stripe til det. Når stripen har absorbert nok blod, vil du se et symbol av noe slag i vinduet på din glukosemåler, indikerer den har nok blod og behandler prøven. Når det er gjort, vil du se hva blodsukkeret er i det øyeblikket.

Hint

  • Sørg for at området av kroppen din som du stikke er ren.
  • Klemming området du kommer til å stikke kan bidra til å lette eller eliminere eventuelle smerter fra stikk.
  • Hvis blodprøve ikke er nok, kan du få en feilmelding eller ser ingenting skjer.

Tips for personer med diabetes

Personer med diabetes må bruke forsiktighet i å overvåke sine diabetes. I tillegg diabetikere har spesielle hensyn som podiatric og oftalmologi problemer. Følgelig må en diabetiker utvikle et regime der diabetiker tar godt vare på kroppen hennes. Ulike måter en diabetiker kan fremme en sunn kropp er å opprettholde en helse kropp.

Glukose Monitoring

En viktig aktivitet som diabetikere må gjøre er rutine glukosemåling. Overvåking bør gjøres på en konsistent basis og blodsukkeret bør registreres i en daglig logg. I tillegg bør man kjøpe keton strimler, som overvåker sukkerarter i urin og kan indikere ukontrollert diabetes. Igjen, bør keton overvåking bli registrert i en daglig logg. Eventuelle konsekvent høye nivåer av glukose eller ketoner bør bringes til seg oppmerksomheten til diabetiker lege.

Diet

Det er av største viktighet at en diabetiker holde en streng sunt og næringsrikt kosthold. Denne dietten bør være lav fett, lavt kolesterol og lite sukker. I tillegg bør anvendelsen av kunstige søtningsmidler bli vurdert for å redusere inntaket av sukker, noe som øker glukosenivåer. Man kan eventuelt ta kontakt med en ernæringsfysiolog for å sette opp en ernæring og kosthold plan for å minimere tilsetnings blodsukkeret og holde nivåene i en jevn minimumsnivå. Alternativt finnes det mange diabetikere kokebøker på markedet, som for eksempel "The Complete diabetiker Cookbook" av den amerikanske Diabetic Association.

Øvelse Regime

En diabetiker bør også vurdere en øvelse diett. Trening kan senke blodsukker og i type 2 diabetikere, kan miste vekt med eliminere diabetes helt i noen tilfeller. Man kan være lurt å vurdere å bli et lokalt treningssenter og arbeider med en atletisk trener for å etablere et treningsprogram som passer for den enkelte. Legg merke til at man bør rådføre seg med sin lege før du begynner på et treningsprogram for å få medisinsk klarering fra lege. Alternativt kan man ønsker å bare prøve å gjøre flere ting uten å ta transport og gå eller sykle i stedet. Enkle endringer mot fører en mer aktiv livsstil kan gjøre en betydelig innvirkning på vedlikehold av ens diabetes.

Medisiner

Et annet tips for diabetikere er å alltid ta diabetiker medisiner som foreskrevet. Enten man tar glucophage eller er insulinavhengig, er det viktig å ta medisinene konsekvent for å holde under kontroll av diabetes. En unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i alvorlige medisinske komplikasjoner. En måte å holde deg på sporet er å bruke en medisin dispenser som er merket med dager og tider at medisinen må være ingested. Alternativt kan man ønsker å bruke en klokke med et signal alarm for å minne seg selv når du skal ta medisinen.

Podiatry besøk

Diabetikere er spesielt utsatt for problemer med føttene. Derfor bør diabetikere besøke en podiatrist med jevne mellomrom for å hindre eventuelle komplikasjoner. Hvis en diabetiker merknader eventuelle problemer eller merkelige indikasjoner på føttene, bør hun ta kontakt med podiatrist så snart som mulig. Videre bør en diabetiker være sikker på å ha kvalitet sko som passer godt for å unngå å utvikle noen podiatric problemer.

Opthamology besøk

Diabetikere er også utsatt for å utvikle øyeproblemer, inkludert men ikke begrenset til blindhet. Derfor må diabetikere vier spesiell oppmerksomhet til øynene og besøke en øyelege på rutinemessig basis. Videre, i tilfelle en diabetiker merknader noen problemer overhodet med sin visjon, bør han umiddelbart kontakte en øyelege og planlegge en avtale.