Digidexo.com

bleieutslett på jenter

Bleie utslett i en jente

Bleie utslett i en jente


En bleie utslett er en hudirritasjon som er funnet i en baby bleie området. Det er mange symptomer samt behandlingsalternativer for å prøve når babyen din jente presenterer med en bleie utslett.

Symptomer

Det er flere symptomer som kan vises hvis din baby girl har en bleie utslett. Disse symptomene er en lys rødt utslett som ser ut til å bli større over tid, skjellende områder på huden på kjønnsleppene og skjeden, kviser eller pus-fylt sår, eller skrape av kjønnsorganene hos eldre barn. Fordi bleie utslett vanligvis ikke kan spre seg utenfor området som dekkes av bleien, hvis en utslett ser ut til å spre seg andre steder, ta kontakt med barnelege.

Behandling

Den beste behandlingen for en bleie utslett er å holde området rent og tørt. Hvis det er mulig, er det beste løpet av behandling for å la henne bleie området luft ut. Dette innebærer å fjerne bleien, og slik at barnet kan gå uten for en periode av tid. Du kan legge babyen på et håndkle og prøve å holde henne sånn så lenge som mulig, men dette er nesten umulig hvis barnet ditt er mobil.

Bleie endringer

Avstå fra bruk av parfymerte våtservietter og elementer som maisstivelse og talkum under bleie endringer. Endre bleie ofte, og sette den på løst. Det er også mange bleie kremer som fungerer godt for å beskytte huden under bleien mot fuktighet, noe som kan gjøre utslettet verre.

Årsaker

Bleie utslett er ikke alltid forårsaket av en foreldrenes handlinger. Bleie utslett er svært vanlig hos spedbarn mellom fire måneder og 15 måneder gammel. De kan være forårsaket av syrer i avføring fra diaré; spise sure matvarer som sitrus produkter; og reaksjoner på visse såper, våtservietter eller vaskemidler. Bleie utslett kan også bli funnet i spedbarn som tar et antibiotikum eller som ammer fra en mor som tar et antibiotikum.

Andre forebygges årsaker inkluderer bleier som er for stramt, og gni på huden, og ikke holde området rent og tørt.

Når skal ringe en lege

Hvis en bleie utslett ikke forsvinner i løpet av to til tre dager, kan et besøk til legen være nødvendig. Din barnelege kan avgjøre om det er, faktisk, en bleie utslett og kan forskrive en aktuell salve som vil hjelpe, eller om bleieutslett blir forvekslet med en gjær infeksjon, som også er vanlig. I dette tilfellet vil en resept krem ​​for gjær infeksjoner foreskrevet. Hvis barnet ditt begynner å rum feber eller hvis utslettet blir til pus-fylt kviser eller blemmer, bør du også ta kontakt med barnelege.

Symptomer på en migrene hos unge jenter

Folk kan ofte tenke på migrene hodepine som voksen problem, men migrene kan begynne i barndommen. Barn opplever ofte andre symptomer enn voksne, og deres migrene kan oppstå uten hodepine. Dette kan gjøre diagnose vanskelig før de blir eldre. For det meste, symptomer på gutter og jenter er de samme.

Hodepine

Når en ung jente opplever en migrene hodepine, smerter oppstår ofte på begge sider i stedet for den mye mer vanlig voksen symptom på ensidige migrene. Smerten kan vare i et par timer eller mindre.

Følsomhet

En ung jente som plutselig ønsker å ligge i sengen og har problemer med å håndtere støy og lys kan være viser indikasjoner på en migrene.

Småbarn og spedbarn

Småbarn og spedbarn er masete og irritabel under en migrene. Småbarn har episoder av ataksi, som er en ustø, ubalansert eller ustø gange. De kan nekte å gå. Baby jenter kan utvikle et hode tilt som varer i opptil 24 timer.

Auras og svimmelhet

Unge jenter opplever en migrene kan rapportere se sikksakk linjer eller gnistrer, som er visuelle auraer. De kan bli desorientert og forvirret. Jenter er mer utsatt for svimmelhet under migrene enn gutter, og carsickness kan være et tidlig tegn.

Gastrointestinale symptomer

Unge jenter kan oppleve sykluser av kvalme, oppkast, magesmerter og diaré under en migrene, selv når en hodepine ikke oppstår.

Pubertet Betraktninger

Ifølge Eric Pearlman av Memorial University Medical Center i Savannah, Ga., Før puberteten, om lag seks prosent av jenter og gutter har migrene, men når puberteten begynner, flere jenter har dem. Ved voksenlivet, om lag 18 prosent av kvinner og 6 prosent av menn opplever migrene.

Triks for å bli gravid en jente

Triks for å bli gravid en jente


Når det kommer ned til det, du bare har en 50/50 sjanse for å bli gravid en jente; men det er livsstil og samleie endringer du kan gjøre for å øke dine sjanser for å ha en jente. Bli kjent med kroppen din og forstå forskjellen mellom X-kromosomet (kvinnelig kromosom) og Y-kromosom (mannlig kromosom) er de første skritt til å ha en jente.

Samleie Timing

Samleie timing, også kjent som The Shettles Method etter Dr. Landrum Shettles, som introduserte metoden, er ganske muligens den mest effektive måten å øke sjansen for å få en jente. Studier tyder på at fordi X-kromosomet sperm (hunn) svømmer tregere, men overlever lengre enn Y-kromosomet sperm (male), bør du ha samleie ikke nærmere enn to dager før eggløsning. Shettles foreslår å ha samleie hver dag fra den tiden du er ferdig med mensen inntil 2-3 dager før forventet eggløsning. For at samleie timing å være effektive, vil du trenger å vite når du har eggløsning basert på livmor slimete mønster, basal kroppstemperatur og ovulation Predictor kits.

Kinesisk Lunar Født Calendar

Den kinesiske måne fødsel kalender velig dateres tilbake 700 år, og er ryktet å vise hvilket kjønn en kvinne vil bli gravid basert på hennes alder og måneden unnfangelsen. For eksempel hvis en 30 år gammel kvinne unnfanget i juli, kan kjønnet på barnet sitt være en jente i henhold til kalenderen. For å øke sjansene for å bli gravid en jente med kalenderen, har ubeskyttet samleie bare i løpet av de månedene hvor kalenderen tilsier at du vil ha en jente. Hvis du vil være 25 under unnfangelsen, ønsker du å ha samleie i januar, april, mai og juli.

Kosttilskudd endringer

En teori for å bli gravid en jente innebærer å endre kostholdet i ukene før eggløsning og befruktning. Studier har vist at å endre kostholdet endres også din PH balanse og dermed påvirker hvilket kjønn du vil ha. Svært sure matvarer er sagt å bedre sjansene dine for å bli gravid en jente som høyt syreinnhold dreper den mannlige sperm mye lettere. En diett høy i kalsium og magnesium er også foreslått. Matvarer med høyt syreinnhold inkluderer sitroner, appelsiner, grapefrukt og tomater.

Samleie Position

Shettles har også nærmet gjenstand for din seksuelle posisjon under samleie. Den Shettles Method antyder at det å ha samleie i misjonærstillingen kan øke sjansene dine for å ha en jente. Dette er fordi inngangen til skjeden er surere som kan drepe mannlige sæd raskere. Kvinne sperm har vært kjent for å tåle syre, så å ha samleie i en "grunne" stilling som misjonær kan hjelpe.

Tidlige tegn på veslevoksne puberteten hos jenter

Puberteten, den tiden i livet da et menneske blir fysisk i stand til seksuell reproduksjon, begynner vanligvis hos jenter i alderen 9 og 12. veslevoksne puberteten begynner tidligere enn normen og kan ha langvarige konsekvenser, både fysisk og følelsesmessig. Årsakene er ikke alltid kjent, men behandlinger er tilgjengelige.

Symptomer

Symptomer på veslevoksne puberteten hos jenter kan være fysisk og følelsesmessig. Ytre eller fysiske tegn kan være at hun utvikler kjønnshår og hår under armene. Brystene kan utvikle tidlig. Rask vekst i høyden kan forekomme, og hun kan utvikle akne. Jenter noen ganger utvikle en mer moden kroppslukt og kan begynne menstruasjon. Hun kan bli humørsyk som følge av skiftende hormoner eller bli mer aggressive.

Årsaker

For mange jenter er det ingen medisinsk grunn for veslevoksne puberteten. De bare starte tidligere enn sine jevnaldrende. For andre, kan den bli utløst av et område i hjernen som kontrollerer hypofysen kalles hypothalamus. Hormoner er utgitt som forteller eggstokkene til å begynne å jobbe. Andre årsaker kan spores tilbake til et problem for eksempel en hjernesvulst eller hodeskade. I noen tilfeller kan en infeksjon som hjernehinnebetennelse, eller et problem med skjoldbruskkjertelen eller eggstokkene føre starten av puberteten på en veslevoksen alder.

Diagnose

Selv om fysiske tegn kan være utad synlig for deg, vil legen gjøre en undersøkelse, og vil trolig bestille urin og blodprøver som vil måle nivåene av kjønnshormoner tilstede for å bekrefte tilstanden. Tar en X-ray jentas hånd og håndledd kan brukes til å avgjøre om knoklene er modning for fort. En MR eller ultralyd, kan pålegges å tillate observasjon av blodårer, vev og organer i kroppen.

Behandling

Etter diagnose, stoppe forkant av veslevoksne puberteten er målet for behandlingen. Dersom et underliggende problemet ble oppdaget gjennom testing, og deretter behandling av det problemet, slik som en tumor, stopper vanligvis progresjon av puberteten. I situasjoner hvor ingen årsak er funnet, er behandling av tidlig utviklet pubertet hormonbehandling å redusere nivåene av kjønnshormoner. Dette stopper effektivt fremme av puberteten og i noen tilfeller kan reversere den.

Betraktninger

Behovet for å behandle veslevoksne puberteten kan ikke være selvinnlysende. Et barn utvikler betydelig foran hennes kolleger kan føle unormal og har en følelse av ikke å passe inn. Erting og mobbing kan føre til ytterligere følelsesmessig stress. Barnet er ikke følelsesmessig rustet til å håndtere endringene brakt videre av puberteten. Rask vekst som skjer for tidlig kan til slutt forlate jenta dramatisk kortere enn hennes potensial som vekstspurten også stopper tidlig og barnet er i stand til å fange opp.

Tegn på Pre-puberteten hos jenter

Puberteten er en vanskelig tid for både barn og foreldre. For barna er det en stor forandring, og for foreldrene er det vanligvis det første gang de konfrontere det faktum at deres baby er ikke en baby lenger. Pre-puberteten kan starte i jenter så unge som 8. Det er viktig å være i stand til å gjenkjenne utbruddet av pubertet hos barnet ditt, slik at du kan forklare henne hva som skjer og hjelpe forberede henne på det store forandringer i livet fremover. Det følgende er en kort beskrivelse av de tidligste tegnene på at puberteten er i ferd med å begynne i en jente.

Følelsesmessige oppturer og nedturer

Det er normalt for en jente å oppleve raske følelsesmessige svingninger ved utbruddet av pubertet. Som eggstokkene begynner å øke i størrelse og forberede seg til å slippe ut østrogen i kroppen, kan din datter begynne å ha humørsvingninger. Hun kan bli mer følsomme eller piske ut på deg oftere.

Brystvekst

Den aller første anelse av brystvev veksten vil skje før puberteten starter i en stor måte. Det første du vil legge merke til er brystvortene blir mørkere og bli større. En jentas bryster vil begynne å svelle litt, og hun kan klage på at de er sår eller øm. En trening BH kan være i orden når disse skiltene er observert.

Vaginal Utslipp

Som datteren din når pubescent alder, vil du kanskje merke en hvit utflod i undertøyet hennes når du gjør tøyet. Dette utslippet er en normal tegn på hormonelle endringer forårsaket av puberteten, og bør ikke være en grunn til alarm. Det kan være lurt å spørre henne om hun er erfaren smerter eller kløe i hennes genital området, da disse kan være symptomer på en infeksjon.

Kroppshår

Et annet tegn på pre-pubertet hos unge jenter er en merkbar endring i tykkelse og mørke kroppshår. Håret på armene og bena vil trolig se grovere og fyldigere. Noen kjønnshår kan begynne å vokse, selv om dette vanligvis ikke skje før hun er i full pubertet.

Vekstspurten

En vekstspurten er ofte sammenfallende med utbruddet av pubertet hos jenter. Hun vil trolig vokse flere inches over span av noen få år. Hoftene vil begynne å utvide slik kroppen forbereder seg på å starte sin menstruasjonssyklusen og bli i stand til fødsel.

Hvordan beregne BMI for jenter

Et barns høyde og vekt endrer seg raskt mellom 2 og 19, så mange faktorer - fra livsstil til hormoner - påvirker denne balansen. En måte å sørge for at et barn er i god helse er å beregne sin Body Mass Index (BMI). Dette forholdet mellom høyde og vekt gjør at foreldre og leger til å måle hvorvidt barnet er den ideelle vekten for hans eller hennes høyde og aktivitetsnivå. Imidlertid er denne prosessen beregnes litt annerledes for jenter enn det er for gutter. Her er hvordan du skal beregne en jente BMI for et mer nøyaktig bilde av hennes generelle helse.

Hvordan beregne BMI for jenter

Beregne BMI for jenter

Mål barnets høyde og vekt. Med barnet stående mot en flat overflate slik som en vegg og stå på et flatt gulv uten tepper, bruke en standard målebånd for å måle fra gulvet til toppen av barnets hode mens hun står rett, bruker ingen sko eller hår tilbehør. Vei barnet bruker så nøyaktig en skala som mulig - helst en digital skala - mens hun er iført minimal klær og ingen sko.

Beregn BMI ved hjelp av en standard formel gang en nøyaktig høyde og vekt er oppnådd. Først, firkantet høyde måling i inches. For eksempel, hvis barnet er 36 inches i høyden, multiplisere 36 med 36. Deretter deler barnets vekt ved squared høyde nummeret. Deretter multiplisere resultatet med 703. Så, ville formelen leses slik: vekt / høyde squared x 703.

Bruk en BMI vekst diagram å plotte ditt barns BMI ifølge hennes alder. Veksten diagrammet vil avgjøre hva persentil barnets BMI faller inn for hennes alder. Den persentil utvalg for sunn vekt og BMI er fra 5 prosent til 85 prosent, med mindre enn fem prosent være undervektig og mer enn 85 prosent overvekt. Et barn som har BMI faller inn i den 95. persentilen eller høyere for hennes alder regnes som overvektige.

Hint

  • Legekontoret skala er vanligvis den mest nøyaktig måling av vekt, så hvis barnet har vært til legen ganske nylig bare ringe og be om hennes nyeste vektmåling. Ikke få panikk hvis ditt barns BMI setter henne i en persentil ansett usunn eller mindre enn ideell for hennes alder. Vurdere andre faktorer, som for eksempel barnets bygge, aktivitetsnivå og spisevaner. For eksempel kan et barns BMI registrere seg i en "overvekt" persentil, men det kan være på grunn av det faktum at hun har bygget en god del muskelmasse fra sportslige aktiviteter.
  • Ditt barns BMI vil trolig endre seg raskt - kanskje enda mer enn én gang fra år til år - som hun vokser. Hvis du har spørsmål om ditt barns BMI, snakke med barnets barnelege om måter du kan hjelpe henne dempe usunne vaner, som å spise junk food og får lite mosjon. Selv små endringer i hennes aktivitetsnivå kan drastisk påvirke hennes BMI.

Grunner for tidlig pubertet hos jenter

Pubertet er starten på seksuell modenhet, når et barn forandrer fysisk og hormonelt. I jenter, fysiske endringer inkluderer utvikling av bryster, utseende av underarm og kjønnshår hai, og utbruddet av menstruasjon. Det er også en generell økning i veksttakten. Puberteten inntreffer vanligvis mellom 9 og 16 år for jenter. Forskjellige årsaker til tidlig pubertet er mulige, men de fleste tilfeller ikke ha noen kjent årsak.

Prevalens

Tidlig pubertet hos jenter, også kalt veslevoksne puberteten, innebærer tegn på pubertet oppstår før fylte 8. Tidlig pubertet er hyppigere hos jenter enn gutter, og mye mer vanlig i afrikansk-amerikanske jenter enn hos hvite jenter. Ifølge National Research Center for kvinner og familier, etter alder 8, totalt 48 prosent av afro-amerikanske jentene viser klare tegn til puberteten, mens bare 15 prosent av hvite jenter gjør.

Hormonell og i eggstokken Unormale

Visse fysiske forhold er forbundet med tidlig pubertet hos jenter, som det fremgår av University of Michigan Health System. Hypofysen, som regulerer de fleste hormoner, kan signalisere eggstokkene å begynne hormonproduksjonen tidlig. Ovarieceller avvik, for eksempel tumorer, kan også føre til tidlig pubertet.

Genetiske sykdommer og fødselsskader

Tidlig pubertet også er forbundet med McCune-Albright-syndrom, en genetisk sykdom som omfatter benene og pigmentering av huden. Barn født med ryggmargsbrokk, der ryggraden og spinalkanalen ikke er helt lukket, sammen med hydrocephalus, en opphopning av væske i skallen som forårsaker press på hjernen, har en tendens til å begynne puberteten tidlig.

Vekt og sosiale faktorer

Fedme også er knyttet til tidlig pubertet hos jenter, ifølge University of Michigan Health System. I tillegg familiekonflikter og fravær av jentas far i barndommen spådd en tidligere start av menstruasjon enn normalt, som indikert av en studie publisert i en 1992 utgave av tidsskriftet Child Development. Hvis jenta også var overvektige, en kombinasjon av disse faktorene var en enda bedre prediktor.

Miljøgifter

Dyrestudier har vist at eksponering for miljøgifter som etterligner østrogen aktivitet kan framskynde begynnelsen av puberteten. University of Michigan Health Center viser flere miljøgifter som kan bidra til veslevoksne puberteten. Bisfenol A, ftalater og polybromerte bifenyler (PBB), for eksempel, blir brukt i fremstilling av visse typer av plastmaterialer. DDT (diklor difenyl trikloretan) plantevernmiddel metabolitter kan også bidra til tidlig pubertet. Hormonforstyrrende som kan ende opp i miljøet inkluderer syntetisk østrogen hormon diethylstilbestrol (DES), den industrielle biprodukt dioksin og polyklorerte bifenyler (PCB), en gang ofte inkludert i et bredt spekter av produkter.

Hvordan bygge selvtillit hos jenter

Hvordan bygge selvtillit hos jenter


En jente selvbilde vanligvis topper når hun er ca ni år gammel, deretter fortsetter å avta etter hvert som hun går inn i tenårene, ifølge Anita Gurian, PhD, ved New York University School of Medicine. Mediene kan gi henne urealistiske forventninger om kroppsbilde, seksuell atferd, og interesser, senke selvtilliten i en jente som ikke ser ut som skuespillerne på TV eller som bryr seg mer om matematikk enn matlaging. Bygge sin selvfølelse fra en ung alder kan hjelpe henne å opprettholde tillit i alle livets sammenhenger.

Hvordan bygge selvtillit hos jenter

•  Oppmuntre jentene i livet ditt til å forfølge sine interesser. Ikke presse dem i den retningen du foretrekker eller i den retningen som er mest feminine. Tillate dem å gjøre sine egne valg om hva de ønsker å gjøre og lære.

La dine jenter til å prøve ting, selv om de mislykkes. La dem gjøre ting selv oppfordrer fremtidige uavhengighet. Gurian understreker at fedre spesielt bør tillate sine døtre til å prøve ting på egen hånd, slik at de ikke alltid stole på menn for å få hjelp.

Ikke gi etter for stereotypier i ditt hjem. Hvis et dekk må skiftes, får jentene som er involvert i stedet for bare gutter.

Spill av sport eller trene med jenter. Still et eksempel på fysisk helse og få dem engasjert, som Gurian sier kvinnelige idrettsutøvere presterer bedre faglig og bo i skolen mer konsekvent enn jenter ikke involvert i friidrett.

Diskuter medienes urealistisk portrett av kvinner med jenter. Påpek vanlige engstelser jenter og tenåringer har - slik som kropps usikkerhet og et ønske om å handle - og undergrave reklame ved å diskutere hvordan de gjør jenter ønsker disse tingene for å være "kul". Ikke forelese dine jenter; åpen diskusjon ved å stille dem spørsmål.

kompliment jenter i ditt liv på sine talenter og ideer i tillegg til sitt utseende. Oppmuntre deres nysgjerrighet, prise deres intelligens, og kompliment dem på deres individualitet.

Hvordan å miste Belly Fat for en jente

Hvordan å miste Belly Fat for en jente


Overflødig magefett kan gjøre en jente føler seg dårlig om seg selv, særlig når hun er stadig bombardert med bilder av den "perfekte" tynn, flat-stomached ung kvinne. Jenter som ønsker å miste buk fett bør applauderes for sin beslutning om å gjøre sunnere valg, men bør også forstå at en kjendis kroppen er trolig ikke sunt eller realistisk. Hvis du er en jente som har uønsket magen fett eller forelder til en, husk at et balansert kosthold, en øvelse diett og massevis av støtte fra sine kjære er de beste måtene å miste vekt.

Hvordan å miste Belly Fat for en jente

Etablere en rutine

•  Bygge et støtteapparat. Å miste vekt helt alene er vanskelig. Del dine planer med dine foreldre og nære venner. Spør dine foreldre og venner til å trene med deg for å hjelpe deg å holde deg på sporet og hjelpe deg å planlegge måltider. Foreldre er spesielt viktig i denne sammenheng, fordi de kjøper dagligvarer og vanligvis koker måltider.

Delta i måltid planlegging og innkjøp av mat. Jo mer kontroll du føler du har over hva du spiser, desto mer vellykket vil du bli.

Prøv nye matvarer. Hold vekttap erfaring interessant ved å lære å lage mat og prøver nye friske matvarer og oppskrifter.

Etablere en øvelse rutine. Men ikke bli motløs bare fordi du ikke kjører 10 miles per dag rett utenfor balltre. Start med å lage små, rimelige, oppnåelige mål og gjør ditt beste for å møte dem. Prøv å gå korte avstander som du normalt ville kjøre, eller til og med enige om å lufte hunden hver dag. Når du bevise for deg selv at du kan utøve og nyte det, vil det være lettere å gjøre større, langsiktige mål.

Tone Abs

Begynn en abdominal trening. The Mayo Clinic anbefaler at den mest effektive måten å styrke magemusklene er ikke den tradisjonelle pushup; I stedet bør unge kvinner fokusere på "mage uthuling" og "tegning i navlen." The Mayo Clinic forklarer at styrking dypere magemusklene og nedre magemuskler er en bedre måte å trimme inches fra midjen.

Arbeid deg dypere magemusklene. Få på hender og knær og la magen slappe av. Ta et dypt åndedrag. Som du puster ut, forsiktig trekke navlen innover og mot ryggraden, stramme magemusklene. Hold i 10 sekunder og gjenta fem ganger. Arbeid deg oppover til 10 til 20 repetisjoner.

Gjør bekken heiser. Ligg på ryggen med knærne bøyd og føttene på gulvet. Stram magemusklene og løft bekkenet litt. Hold den posisjonen i 5 til 10 sekunder og gjentar fem ganger. Prøv å jobbe deg opp til 10 til 20 repetisjoner.

Gjør bekken tilter. Ligg på ryggen, løft knærne mot brystet og slapp armene av sidene. Stram nedre del av magen og løft baken opp fra gulvet, sikter knærne i taket. Hold i 10 sekunder og gjenta fem ganger, jobbe deg opp til 10 til 20 repetisjoner.

Hint

  • Unngå "crash" dietter eller noen diett som innebærer å eliminere hele matvaregrupper. Disse diettene er usunn og umulig å opprettholde, og vil få deg til å få vekt raskere når du slutter slanking. Nøkkelen til vellykket langsiktig vekttap er i endring vaner permanent.

Får vel Gaver til en liten jente

Får vel Gaver til en liten jente


Ingen liker å være syk, men det er spesielt hardt på aktive barn. Å være sengeliggende eller på annen måte tvunget til å gjennomgå en periode med tvungen inaktivitet kan gjøre dem grinete, lei og tårevått. Hvis du kjenner en liten jente som er syk i sengen, gi henne en get-vel gave som vil holde henne interessert og underholdt under sin rekonvalesens. Hun vil takke deg for det, og hennes omsorgspersoner vil, også.

Paper Dolls

Papirdukker er ideelle gaver til små jenter som er syke fordi de er lette, enkle å håndtere og å lagre og er tilgjengelig i mange forskjellige design. De kan finnes i boken og leketøy butikker samt på nettet, og noen nettsteder med tillate deg å designe og skrive ut egne papirdukker. Gi sikkerhet saks, fargestifter og ekstra papir med dukkene slik at jenta kan få nye klær og tilbehør for dem.

Kunsthåndverk

Gi henne materialer til å la henne fantasien løpe fritt, selv om hun er fast i sengen eller på sofaen. Aluminiumsfolie kan rulles, vattert og presset inn i mange forskjellige former, og er lett renset bort og resirkulert når hun er ferdig med å spille. Farging og puslespill bøker viderekobler, og fargestifter vil ikke flekker klær og sengetøy måten tusjer kan. Sørg for å inkludere en plast seng skuffen, slik at hun vil ha en jevn overflate for hennes håndverket prosjekter.

Underholdning

Gi en kurv full av avsporing til en liten jente som har blitt sperret inne for en stund. Inkluder tegneserier og hennes favorittfilmer, legge til noen alderstilpassede bøker, blant annet en tegneserie eller to, og inkluderer et kortspill som Old Maid at hun kan leke med hennes besøkende samt en vanlig kortstokk med instruksjoner for en enkel kabal. Hvis hun ikke er på en begrenset diett, putt inn noen av hennes favoritt frukt eller litt ost og cracker snacks; holde seg borte fra godteri og sukkerholdige drikker.

Store gaver

Hvis den lille jenta vil være på syke liste for en god stund, bør du vurdere å kjøpe henne en håndholdt video gaming system sammen med et spill eller to. De fleste barn liker videospill og med en håndholdt konsoll, kan hun underholde seg selv når som helst på dagen eller natten. Pass på at konsollen kommer med en plug-in laderen, slik at hun slipper å bekymre deg for batterier, og legge til et sett av barnestørrelse hodetelefoner, slik at hun ikke skal bekymre være for mye støy når alle andre sover.

Flott spill for jenter å spille på ernæring

Flott spill for jenter å spille på ernæring


Å være sunn, jenter trenger å forstå ernæring og mat valg. En nøkkel til et sunt kosthold er å balansere hva du spiser og spiser en rekke matvarer fra ulike matvaregrupper. Tanken er at jenter bør spise mer av visse typer mat og begrense inntaket av fett, sukker og andre stivelsesholdige karbohydrater. Helse-spill er en måte å hjelpe jenter til å ta vare på kroppen sin og å lære om ulike matvalg. Flere spill på ernæring tilbys på nettet.

På Plate

Spille dette spillet med en gruppe av jenter. Finne bilder eller bilder av mat. Klipp dem ut og laminat bildene. Velg forskjellige typer mat, både sunn og usunn. Sett laminerte mat bilder i en bag. Del ut plast plater og la jentene plukke et bilde og bestemme om de ønsker å sette maten på tallerkenen. Uønskede mat kan settes i en hylle, for eksempel en bolle i midten. Sammenligne jentenes plater og snakke om de valgene de har gjort.

Quiz og vitser

Beste Bones Forever er et bein-helsekampanje for jenter og deres "beste venner for alltid" (BFFs). Det tilbyr quizer og vitser om bein helse og hvordan man skal fremme det.

Sterke Bones

Carla og Venner spill kan bli funnet på Didi Games, et gratis online samling av minispill. The Snack Attack spillet fokuserer på å utdanne spillerne om viktigheten av bein styrke gjennom riktig nutrition.The site Beacon Street Girls har også Carla og Venner spill.

Melk Matters for Kids tilbyr et utvalg av spill om viktigheten av kalsium for sterke bein og sunne tenner.

Frukt Games

MyGames4Girls har et online spill der du må fange frukt og egg som faller fra treet. Grønne, røde og gule larver vil også falle fra trærne, og må ikke bli fanget. Jenter lære om viktigheten av å spise frukt og egg.

Ideer for jenter å holde seg frisk

Ideer for jenter å holde seg frisk


Å være en forelder eller barn omsorgsperson er full av moro og glede, samt en rekke oppgaver. Å ha døtre som føler sunn og komplett er en viktig mål og det er flere måter du kan oppmuntre jenter fra ung alder til å ta sunne livsstilsvalg slik at de holder levende på sitt beste gjennom hele livet.

Matvalg

Tilbyr alternativer. I stedet for å tvinge henne til å spise en tallerken med mat når du forteller henne til "fordi det er sunt," satt en rekke matvarer til hennes disposisjon og la henne til å velge. Dedikere en skuff i kjøleskapet som er bare for henne og fylle det med snacks som du forbereder sammen som kutt frukt og grønnsaker, streng ost, yoghurt og nøtter. Gi henne muligheten til å plukke ut de matvarene hun vil og når hun er sulten vil lære henne å følge de naturlige rytmer av kroppen hennes og for å nå for sunn mat på sin egen (uten å være tvunget). Ikke bekymre deg hvis hun ikke ønsker å spise sunn mat med en gang, for at barna skal utvikle en smak for en ny mat, må de prøve det et sted mellom 15 til 20 ganger.

Fun With Friends

Oppmuntre mye aktivitet for jenter ved å arrangere en rekke play-datoer eller sammenkomster med andre jenter. Meld henne opp for svømme leksjoner, fotball, karate, dansekurs eller annen fysisk aktivitet med hennes venner til å gjøre henne mer motivert til å delta og å fortsette å delta på. Hvis hun ikke liker en aktivitet etter å ha prøvd det et par ganger, gi henne andre alternativer, som en ukentlig rulleskøyter date med en venn, eller en spesiell ettermiddag med deg hvor du tilbringe litt kvalitetstid sammen gjør en annen fysisk aktivitet hver uke.

Slå av TV-en

TV kan være underholdende, avslappende og et middel for å lære ny informasjon for jenter. Men ifølge University of Michigan Health System hjemmeside, "TV-titting er trolig erstatte aktiviteter i ditt barns liv som du heller vil ha henne gjøre (ting som å spille med venner, være fysisk aktiv, få frisk luft, lese, spille fantasifullt, gjøre lekser, eller gjøre husarbeid.) "Derfor, begrense TV-timer til et minimum slik at barna lærer å bruke sin tid til mer produktive og sunne aktiviteter. Gjør fredag ​​eller lørdag kveld en spesiell filmkveld og noe din jenter kan se frem til, og vie resten av skoleuken til andre aktiviteter og skolearbeid.

Godta Hennes

Hjelpe din datter med hennes sunne beslutninger og selvbilde ved å akseptere henne akkurat slik hun er. Hun er datteren din, og hvert ord du sier til henne vil påvirke hennes selvfølelse. Vær snill og tillitsfull overfor henne for hvem hun er, uansett hvordan hun ser ut. Oppmuntre henne positivt og unngå negativ kritikk, straffe eller vitser om hennes utseende.

Læring fra Eksempel

På slutten av dagen, du er den primære eksempel på hvordan en jente (og senere en kvinne og voksne) skal opprettholde sin helse. Ikke fortell din datter at hun bør trene, spise sunn mat og se mindre på TV hvis du selv spiser junk food foran TV hver kveld i stedet for å være aktiv. Når du tar tid for deg selv, dele dine positive og sunne livsvalg, vil jenta ser opp til deg mest sannsynlig bli inspirert til å følge etter.

Hva er noen tips for å hjelpe en 11-år gammel jente sovne om kvelden?

Hva er noen tips for å hjelpe en 11-år gammel jente sovne om kvelden?


En 11 år gammel jente trenger mellom 10 og 11 timer søvn hver natt, ifølge National Sleep Foundation. Dessverre, behovet for dette mye søvn ofte kolliderer med økende faglig ansvar, fritidsaktiviteter, sosiale forpliktelser og fysiske endringene som skjer i denne alderen, noe som gjør det vanskelig for jenter å sovne eller få tilstrekkelig søvn. Mangelfull eller dårlig søvnkvalitet kan føre til faglige vansker, humørsvingninger og atferdsproblemer. Disse problemene kan forebygges ved å følge noen tips for å hjelpe din datter sovne lettere.

Hold det Konsekvent

Ved 11 år, kan din datter skal hevde økt uavhengighet, men det er viktig å fortsette å vektlegge en konsekvent søvn tidsplan, ifølge National Sleep Foundation. Oppmuntre henne til å gå til sengs og stå opp på samme tid hver dag, selv i helger og ferier. Dersom du tillater oppholder deg sent eller sove i, begrense den til ikke mer enn 2 til 3 timer senere enn din datters normal timeplan. Også begrense tapper til 30 minutter eller mindre. Opprettholde en konsekvent søvn tidsplan vil hjelpe din datter regulere sin interne sove-våkne syklus, noe som gjør det lettere å sovne.

Oppmuntre en Bedtime Routine

En avslappende sengetid rutine kan hjelpe din datter koble av fra dagens stimulering, noe som gjør det lettere å sovne. Oppmuntre din datter til å engasjere seg i avslappende aktiviteter minst en time før leggetid, for eksempel lesing, skriving i et tidsskrift eller ta et varmt bad. Du kan også tilby din datter et lett måltid før sengetid, ved hjelp av matvarer som kombinerer det søvndyssende hormonet tryptofan og karbohydrater, for eksempel en liten skål med lavt sukker frokostblanding og melk eller en halv kalkun eller peanøttsmør sandwich.

Still Scene

Sørg for at din datters rom er som bidrar til å sove. Rommet bør være mørkt, kjølig og stille. Bruk av datamaskiner, fjernsyn, videospill og mobiltelefoner stimulere sinnet, noe som gjør det vanskelig å sovne. Etablere og håndheve begrensninger på bruken av disse elementene før sengetid eller fjerne dem fra din datters soverom.

Advocate Exercise

Sørg for at din datter er å få minst 30 minutter med moderat til høy intensitet trening hver dag. Ifølge Teens Helse nettside, vil dette hjelpe henne føle deg mer energi utover dagen, lindrer stress og sovner lettere om natten. Minn din datter å unngå å trene innen 3 timer etter sengetid, som kan forårsake et utbrudd av energi som gjør sovner vanskeligere.

Ta tid til å snakke

Sammen med andre daglige stressfaktorer, hormoner, slik som østrogen, begynner å bølge rundt denne alderen, øker din datter sover vanskelighetsgrad, selvbevissthet og humørsvingninger. Før sengetid kan være en god tid til å tilbringe en rolig, kvalitetstid sammen, slik at hun skal snakke med deg om dagen hennes, hennes følelser eller andre ting på hennes sinn. Lindrende oppdemmet bekymringer og følelser kan hjelpe henne sovne lettere.

Vurdere faktorer som påvirker søvn

Rundt starten av puberteten, forklarer National Sleep Foundation at det er en intern skift i produksjonen av melatonin, hormonet som gjør en person føler seg søvnig. Dette betyr at din datter ikke kan føle deg trøtt før 23:00 eller senere. Diskuter disse endringene og viktigheten av søvn og gode søvnvaner med datteren din. Forklar at tilstrekkelig søvn er nødvendig for å føle hennes beste og gode resultater i akademiske og fritidsaktiviteter. Også forklare at koffein og stimulerende aktiviteter nær sengetid kan føre til innsovningsvansker og andre søvnforstyrrelser. Forstå effekten av søvn på kroppen kan øke din datters samsvar med søvn regler.

Riktig måten å rense en jente når Endre

Riktig måten å rense en jente når Endre


Sukker, kan krydder og alt fint omfatte en liten jente personlighet, men hennes bleier er en annen sak. Små jenter er mer følsom og utsatt for bleie utslett og infeksjoner enn små gutter, så de krever ekstra forsiktighet når du skifter bleier. Den generelle tommelfingerregel for jenter er at du alltid må endre bleie umiddelbart når du tror hun har skitnet det, men kan vente en stund akkurat som med gutter om det bare er vått.

Riktig måten å rense en jente når Endre

Kontroller at alle dine bleieskift forsyninger er i armlengdes avstand. Dette inkluderer en ren bleie, våtservietter, endring av klær (i tilfelle lekkasje) og bleie krem.

Fjern den gamle bleie, forsiktig løfte barnets midje vidt over stellebordet.

Tørk bort eventuelle avføring på bunnen.

Tørk og helt ren vaginal området med en nedadgående tørke bevegelse. Dette sikrer at eventuelle fecal bakterier er visket vekk fra henne sensitive urinveiene.

Sjekk henne for tegn på irritasjon som puffy rød hud og plassere noen bleie krem over de områder for ekstra beskyttelse.

Plasser ren bleie under hennes bunnen og lukke den opp. Bare lås midje hekter stramme nok til å holde bleie på, som noen strammere kan kuttes sirkulasjon til bena.

Hint

  • La aldri en baby alene på et stellebord, som hun kan rulle av og opprettholde en skade.

Forskjellen mellom gutt og jente bleie Care

Forskjellen mellom gutt og jente bleie Care


Den dagen en ny baby kommer hjem fra sykehuset er en dag fylt med glede og utfordringer for nye foreldre. En av de første utfordringene som foreldre har til å takle er diapering. For å komplisere saker videre, kan nye foreldre ikke være klar over at det er forskjeller mellom gutt og jente bleie omsorg. Kunnskap om disse forskjellene kan gjøre en forskjell mellom en glad baby og en skitten, våt baby. Verre, unnlatelse av å være klar over og ta i bruk de ulike diapering prosedyrer kan føre til utvikling av en infeksjon i barnet eller i forekomsten av en våt forelder.

Hvordan Tørk a Girl

En av de viktigste forskjellene mellom diapering en jente og en gutt, er at jentas kjønnsorgan må rengjøres på en bestemt måte eller hun kan utvikle en urinveisinfeksjon på grunn av innføring av avføring inn i skjeden eller urinrøret. Baby jenter må skiftes straks etter avføring slik at avføringen ikke flytte inn i vaginal området. Dernest, når du tørker av avføring fra endetarmen området, spesiell omsorg må gjøres for å sørge for at avføring ikke er tørket inn i vaginal området. Dette oppnås best ved å tørke i retning av forfra og bakover, eller fra skjeden til endetarmen.

Omskåret Boys har spesielle behov

Hvis en liten gutt har blitt omskåret, omsorg av penis krever spesiell oppmerksomhet under bleie endringer. Dette er fordi omskjæring såret tar tid å fullt nært og til den er helt leget, kan innføring av avføring på penis føre til at omskjæring såret for å bli smittet. For å unngå forurensning av penis med avføring, bruke en annen tørk å rengjøre penis enn det som brukes til å rense endetarmen. Alternativt rengjøre penis først og rektum neste med samme tørk.

Hvordan Tørk a Boy

Ved rengjøring noen gutt, omskåret eller ikke, er det viktig å rense området nær bunnen av penis før bringe tørke i kontakt med noe område som inneholder avføring. Spesielle områder av en gutt anatomi som må rengjøres inkluderer: hudfolder under pungen, lysken og rumpe.

Slik unngår du at Being urinerte

Det er mer sannsynlig at en gutt vil tisse på en forelder i løpet av en bleie endring enn en jente. For å hindre at dette skjer, når du endrer en baby boy bleie, holde penis dekket så lenge som mulig. Dette kan oppnås ved ganske enkelt å holde bleien løsnet på toppen av sin penis, eller ved å legge et rent tørker eller bleie dekke penis mellom endringene. Grunnen til at gutte penis skal dekkes så lenge som mulig, er at de har en tendens til å urinere under bleie endringer og hvis ikke dekket tisse kan sprutes mot bleien veksler ansikt. Det er viktig å raskt bleie en gutt før han tisser på bleie veksler. Når diapering er fullført, ta vare å peke penis i en nedadgående retning for å avverge urinlekkasje.

Sunt kosthold Tips for jenter i alderen 11 til 16

Alle bør spise sunn mat, men dette kan være en utfordring til unge jenter på grunn av skolen og foreldre valg. En sunn diett for ungjenter bør bestå av et utvalg av frukt og grønnsaker, magre proteiner og hele korn. Når du fokusere kostholdet på å spise sunn mat, kan du ikke engang å telle kalorier. Men dietter for unge jenter bør ha nok kalorier til å støtte en voksende kropp, så pass på å spise nok mat uten å gå over bord.

Sunn frokost

En sunn frokost vil få deg til en god start. Dessverre, i rush å bli klar for skolen, mange tenåringer og pre-teens hoppe over dette alle viktige måltid. Spør foreldrene dine til å kjøpe sunne frokostalternativer som du kan ta på farten. For eksempel kan du enkelt ta en smoothie sammen med deg hvis du setter den i en reise krus. Du kan også spise en sandwich med hel-hvete brød og egg. Å spise frokost får stoffskiftet klar for resten av dagen og hindrer deg fra overspising på andre måltider.

Pakking Lunsj

Innse det --- skolemat er vanligvis langt fra sunn. Hvis det ikke er noen gode valg i kantina, er det på tide å ta med egen lunsj på skolen. Ikke begrens deg til smørbrød. Du kan kjøpe lunsj beholdere som holder maten varm eller kald, slik at du enkelt kan pakke en godt balansert måltid. Prøv å ta leftovers fra middag, en stor salat eller en vikle sandwich fylt med grønnsaker. For å spare tid om morgenen, pakke lunsj kvelden før. Når andre ser deg bringe sunn og deilig lunsj, kan du inspirere dem til å gjøre det samme.

Etter skoletid Snacks

Snacks er en viktig del av et sunt kosthold for jenter. Enten du kommer hjem eller bor på skolen for fritidsaktiviteter, trenger du en sunn snack for å komme deg gjennom ettermiddagen lavkonjunktur. På denne tiden av dagen, mange har en tendens til å strekke seg etter pose chips eller informasjonskapsler, men dette er ikke det beste valget. I stedet, se etter snacks som kombinerer karbohydrater og protein, for eksempel et eple med peanøttsmør eller knekkebrød med ost. Disse vil fylle deg opp og tidevannet deg over til middag tid.

Familiemiddager

Hvis det er mulig, er det best å spise middag som en familie. Selv om dette er noen ganger en utfordring fordi du må rush av til en klasse eller klubbmøte, er det viktig å sette av noen netter for en familie middag. Hjemmelagde måltider vanligvis har færre kalorier og er mer næringsrik enn hurtigmat. Hvis foreldrene dine ikke ønsker å lage noe spesielt, kan du prøve å tilby å lage mat måltidet selv.

Fat Camps for jenter

Det er allment anerkjent at vekt problemer fortsetter å være en utfordring for unge kvinner. Faktisk 33 prosent av preteen og tenåringsjenter i USA er overvektige og ansikt konstant press fra sine jevnaldrende og media til å gå ned i vekt. Vekttap leirer kan hjelpe jenter til å gå ned i vekt, oppnå sunne kropper og forbedre deres selvtillit.

Camp Pennbrook

Camp Pennbrook, som ligger ved Pennington School i New Jersey - en time fra Philadelphia og to timer unna New York City - tilbyr et vekttap program som fokuserer på det grunnleggende helse-spising. Camp Pennbrook er eksklusivt for jenter og trent, dedikert personale er tilgjengelig for bobiler og deres foreldre 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Overnatting tilbys, to til et rom, i private sovesaler på en helt sikker campus og aktiviteter inkluderer off-campus turer til Broadway show, konserter og fornøyelsesparker. Leiren tilbyr økter mellom to og syv ukers varighet, som starter i slutten av juni.

Camp Pennington

Pennington Skole

112 W Delaware Ave

Pennington, NJ 08534

800-442-7366

212-354-2267

camppennbrook.com

Camp Pocono Trails

Camp Pocono Trails er litt lenger bort fra Philadelphia og New York City - men likevel bare 90 minutter unna enten - og er satt i 350 hektar med land, med sin egen private innsjøen. Det er helt separate anlegg for gutter og jenter, inkludert to, helt separate svømmebassenger. Camp Pocono Trails tilbyr et omfattende aktivitetsprogram, på land og vann, inkludert svømming, vannpolo, jet ski, og aerobic, men innstillingen er fredelig, med naturskjønn utsikt over innsjøen for de roligere øyeblikkene i dag. Jenter mellom sju og 19 år er velkomne til Camp Pocono Trails, og det er vanligvis 30 jenter i hver aldersgruppe på leiren til enhver tid, med en ratio på 12:56 mellom vekttap rådgivere og bobiler.

Camp Pocono Trails

Akiba Road

Reeders, PA 18532

570-619-7761

newimagecamp.com

Wellspring New York

Wellspring New York, som ligger på universitetsområdet til Union College i delstaten New York, er en annen vekttap leir catering utelukkende for unge kvinner. Leiren imot jenter mellom 12 og 24 år, som er delt etter alder, i den såkalte nedre, midtre og øvre leir. Leiren tilbyr muligheten til å danne sunne vennskap med jenter i samme aldersgruppe, samt å gå ned i vekt på en sikker, støttet miljø. Faktisk, fortsetter støtte etter leiren er over, med en tre måneders ettervern program. Wellspring New York hevder at bobiler i 2009 tapte 4.25 pounds en uke, i gjennomsnitt, og fortsatte å gå ned i vekt hjemme som en følge av de ferdigheter og strategier lært på leiren.

Wellspring Camps

42675 Road 44

Reedley, CA 93654

868-364-0808

wellspringnewyork.com

Hvordan en jente kan bli kvitt magen Fat

Hvordan en jente kan bli kvitt magen Fat


Barndom og ungdom fedme er blitt en epidemi i USA. På grunn av samfunnsmessige endringer, for eksempel å være mer stillesittende og tilgjengeligheten av fastfood, jenter ofte får magefett. Bære abdominal fett kan bidra til insulinresistens. En jente kan bli kvitt magen fett ved å endre kosthold og økt mosjon og generell aktivitet. Gjør du det vil resultere i fett tap, blant annet i mageregionen. Fokus på helse og ikke vekt for ikke å skape problemer med mat og spising.

Hvordan en jente kan bli kvitt magen Fat

•  Ta din datter til hennes fastlege for en full fysisk før vekttap. Legen kan gi deg råd om den beste metoden å bruke. Legen vil ta hennes helse i betraktning når du setter mål for henne. Hun kan råde deg til å ta din datter til en ernæringsfysiolog først.

Ta hensyn til sult signaler. Slutte å spise når du er full. En ting som kan føre til overdreven magen fett er å spise når man kjeder seg eller bare av gammel vane. Spis sakte og stopper så snart du føler deg full. Vent 20 minutter etter å ha spist før du får andre porsjoner eller dessert.

Lag en spise plan, med eller uten hjelp av en ernæringsfysiolog. Tillate henne å ha innspill på planen, mens du følger retningslinjene. Dette vil la henne føle seg som om hun har noen innspill på prosessen. Et sunt kosthold for en jente å bli kvitt magen fett innebærer en økning i protein, frukt og grønnsaker, og samtidig redusere sukker og enkle karbohydrater som hvitt brød.

Øvelse i 60 minutter hver dag. Det trenger ikke å gjøres i én økt. Kortere perioder med aktivitet i løpet av dagen er et annet alternativ. Rask gange, hoppe tau og turgåing er alle gode metoder for aktivitet. Meld deg en jente for en gruppe og idrett aktivitet som en svømmetur team eller fotballag.

Kontroller sunt kosthold og fitness en familie affære. Få hele familien til å gjøre de samme endringene i livsstil. Engasjere seg i lange familieturer. Forskning og lage sunne middager som en familie. Gjør morsomme aktiviteter som bowling sammen.

Hint

  • Hold deg hydrert ved å drikke minst 64 oz. vann per dag.

Hvordan kan jenter opp i vekt?

Jenter blir mer involvert i idrett og sportslige aktiviteter som kan bety at de må opp i vekt for å kvalifisere for enkelte vektklasser. Selv når den forannevnte ikke er tilfelle, kan piker ønsker bare å være i stand til å fylle ut klærne bedre gjennom små mengder av vektøkning. Som mange kvinner er generelt mer kjent med vekttap taktikk stedet for å legge pounds, få litt kunnskap om vektøkning for jenter spesielt kan være nødvendig.

Typer

Det er bare to store måter å få vekt og de er gjennom fett og muskler. Du kan si at du ikke bryr seg hva slags vekt du legger på så lenge du har noen, men å velge hvilken som er riktig for deg kan ha noen ekstra fordeler. Det er fordeler med å få fett vekt og muskel vekt for å vippe nålen på vekten.

Time Frame

Vektøkning bør iverksettes med en varig mentalitet. Langsom og jevn økning av kalorier i løpet av 7 til 10 dager vil hjelpe kroppen din tilpasse seg de ekstra næringsstoffer. Du bør øke kaloriinntaket til mellom 500 og 1000 flere kalorier daglig enn din nåværende gjennomsnittlige daglige kosthold for å begynne å legge vekt. Du bør få vekt sakte, ikke overgå mer enn 4 pounds en uke for å opprettholde god helse og å tillate huden din tid til å strekke samtidig minimere strekkmerker.

Practices

Spise fem på seks måltider om dagen, inkludert snacks mellom de tre hovedmåltider vil hjelpe deg å få fart på stoffskiftet. Dette vil bidra til å holde deg frisk og gi deg flere sjanser til å snike i den sårt trengte kalorier i kostholdet ditt. Å ha statister som sauser, glasurer, dressing, sirup og saus kan bidra til å legge til kalorier sømløst. Du kan også vurdere å ha melk, shakes, smoothies eller juice med dine måltider i stedet for vann.

Betraktninger

Gå til treningsstudio og løfte noen vekter vil bidra til å legge til noen muskel til kroppen din. Fordelene ved å legge skjeve muskel vekt til kroppen din er at muskelmasse bidrar til å forbrenne mer fett og er tyngre enn fett for å få formål. På den annen side, bør du også vurdere din kroppstype når du skal avgjøre hvilken type muskel gevinst du vil. Hvis du vet at du vil bulk opp som Incredible Hulk når du løfter vekter, så bør du vurdere å få sunt fett vekt. Sunt fett vekt kan oppnås ved å forbruke sunt fett som de som kommer fra melk, fisk og nøtter.

Advarsel

Sørg for at hvis du har tenkt på å få muskel vekt på at du spiser nok magre proteiner for å støtte deres sunn frisk, vekst og funksjon. Du må også sørge for at du får mellom sju til ni timers søvn hver kveld som en voksende jente. Å drikke 64 oz. av ikke-koffeinholdige væsker er fremdeles nødvendig for at riktig fuktighet. Du bør alltid konsultere lege før eventuell ny diett og treningsprogram.

Hvordan å få vekt naturlig for jenter

Hvordan å få vekt naturlig for jenter


Hvordan en jente kan få vekt raskere er ikke ofte et problem, men det er gyldig. Grunnene for å ville få vekten kan variere; noen ønsker å få muskler til å konkurrere idrettslig, noen ønsker å oppmuntre pubertet skal begynne, noen føler at de er undervektige og opplever problemer på grunn av det. Uansett årsak, er det mulig for en jente eller ung kvinne til å få praktisk og naturlig, uten å stole på enorme mengder mat eller kosttilskudd.

Hvordan å få vekt naturlig for jenter

Gain Vekt health

•  Vent til puberteten. Noen jenter kan ønske å få vekt for å "fylle ut" kroppen sin som noen av deres venner kan ha hatt skje. Dessverre, vil økende vekt ikke oppmuntre starten av puberteten og den resulterende vektøkning er usannsynlig å lande der det er ønsket.

•  Spis godt. Fokuset på å spise riktig er ofte knyttet til vekttap. Men etter et balansert kosthold kan oppmuntre vektøkning i en person som kroppen forbereder seg på vekst. Hvis du legger riktig drivstoff for kroppen din, vil den være klar for riktig vekst og gevinster som vil være håndterlig i fremtiden.

Bygg muskler. Øke mengden av lean protein i et balansert kosthold kan føre til muskel gevinst. Legge vekt-trening øvelser regelmessig kan også forbedre muskel. Muskel vil legge til vektøkning og gi en tynn, passe figuren.

Hint

  • Når det gjelder vektløfting, de fleste kvinner ikke trenger å bekymre deg om "bulking opp som menn", fordi kvinnekropper ikke er bygget for å få store mengder muskel. Det ville ta mye arbeid å bulk opp som mannlige vektløftere.