Digidexo.com

trifokale briller

Hva er trifokale briller?

Hva er trifokale briller?


Brilleglass har utviklet seg over tid fra single-visjon fokusobjektiver til mer avanserte trifokale brilleglass. Hvis du har problemer med synet, spesielt for å oppfatte i begge ender gjenstander eller hvis du finner deg selv hele tiden å holde avisen lengre unna å kunne lese den, kan du være en kandidat for trifokale brilleglass.

Trifocal

Trifokale briller har objektiver med tre kontaktpunkter. Mens mange synshemmede mennesker trenger bare én visjon linser, noen har mer avanserte øye resepter krever multifokale linser. Denne type linse hjelper riktige flere synsproblemer med bare ett par briller. Trifokale brilleglass har vanligvis knutepunkter for avstand, middels og nærsyn, som er adskilt av segmenter på linsen. Segmentene kommer i en rekke former og bredder.

Typer

Ulike typer trifokale brilleglass er preget av måten de fokale segmentene er ordnet på linsen. Vanlige typer trifocals inkluderer flat topp, dobbel-D og ED. Flat topp trifocals er også kalt D-segmentet fordi de har en D-formet segment på den nedre delen av linsen, vanligvis 28 millimeter bred. "D" er opp-ned med kurven del av D parallelt med bunnen av rammen. Den lille topp-delen av "D" har en egen midtsegmentet.

Progressive

I stedet for klart definerte og synlige segmenter, mange trifokale brilleglass er progressive. Denne funksjonen lar segmentene å blande sømløst, slik at brillene ikke vises så tykk. Progressive, trifokale linser gradvis endring i kraft fra den øverste halvdelen delen til den nederste delen av linsen. Dette er ofte ansett som mer estetisk tiltalende enn synlige linjesegmenter. Bortsett fra å være diskret, progressive linser også gi en komfortabel kraft overgang i stedet for tre separate linsestyrker, noe som gjør dem et bedre visuelt hjelpemiddel.

Presbyopi

Eye omsorg pasienter som trenger trifocals lider av en tilstand som kalles presbyopi. Denne tilstanden gjør det vanskelig for pasienter å se objekter tett fordi linsen i øyet har mistet sin elastisitet og evne til å fokusere. Presbyopi er en aldersrelatert tilstand som vanligvis oppstår rundt 45 år.

Hva er Bifokale og trifokale briller?

Hva er Bifokale og trifokale briller?


Bifokale og trifokale briller er briller som hjelper med presbyopi, er en lesesynskorreksjon som oppstår mennesker rundt en alder av 40. Bifocal og trifokale brilleglass gjør at du kan se både på avstand og på nært hold med ett par briller.

Historie

Bifokale ble oppfunnet av Benjamin Franklin i 1784 Han kombinerte et par av hans avstand briller og lesebriller ved å kutte linsene i to og sette dem sammen i en ramme.

Funksjon

Med bifokale og trifokale briller, du ser gjennom den øverste delen av brillene for å se nærmere på avstand, og som du ser ned gjennom bifokale og trifokale områder, kan du se ting som er nærmere.

Funksjoner

Bifokale har to reseptbelagte krefter, en for langt unna, og en for på nært hold, vanligvis 18 inches eller nærmere. Trifocals har tre krefter, de to brukt i en bifokale og en tredje, som brukes for en middels rekkevidde, som oftest din armlengdes avstand. Trifocals er nyttige for å lese ting som dashbordet i bilen eller en dataskjerm.

Bifokale og trifokale med linjer

Bifokale og trifokale glass er tilgjengelig med linjer og uten. Foret bifokale og trifokale kommer i forskjellige størrelser, kalt segmenter og er mellom 25 og 35 millimeter. Jo bredere segment, jo større leseområde.

No-line Bifokale og trifocals

Linsene uten linjene kalles progressive bifokale, men de er faktisk mer som trifocals. Progressive linser har en resept makt for nærmere visjon som blir sterkere når den beveger seg nedover i linsen. No-linjene kan du lese på mange ulike fokus, ikke bare en eller to som foret bifokale og trifokale.

Hvordan du bytter fra Progressive til trifokale brilleglass

Hvordan du bytter fra Progressive til trifokale brilleglass


Som din visjon endringer, så gjør den type briller du trenger. Hvis du finner deg selv å ha problemer med lesing, kjøring eller bare se gjennom dine progressive linser, linser som endrer gradvis fra topp til bunn, kan det være tid for en bryter. Legen kan anbefale trifokale linser, linser som har tre forskjellige områder av visning. Uavhengig av hvilken type linse du føler du trenger, alltid lytte til anbefalinger fra legen din og diskutere grundig dine bekymringer om din visjon.

Hvordan du bytter fra Progressive til trifokale brilleglass

•  Gå til legen din, og bringer din nåværende progressiv linse briller med deg. Du vil trenge din originale briller for noen av testene, inkludert synsskarphet test der du blir bedt om å nøyaktig lese bokstavene i varierende størrelser.

Snakk med legen om ditt ønske om å bytte fra progressiv til trifokale brilleglass. Kom forberedt med en forklaring om visjon problemer du har vært å ha og hvordan du tenker trifokale brilleglass kan være et bedre valg enn progressive glass.

Hvis legen finner du trenger trifokale briller, deretter velge og kjøpe dine nye trifokale briller. De fleste kontorer vil tilby deg en rekke linse alternativer som motstandsdyktig scratch eller lette; velge objektivet som passer best til din livsstil. Når du velger dine rammer, spør om det er noen restriksjoner på grunn av trifokale brilleglass.

Kontroller at tilpasning av de nye brillene er korrekt før du forlater kontoret. Har legen sjekke at armene hvile skikkelig på ørene, og at nesebroen legger seg på riktig sted.

Bruk dine nye briller som foreskrevet. Ikke bytte frem og tilbake mellom dine nye trifokale briller og dine gamle progressive briller, da dette kan gjøre overgangen lengre og vanskeligere.

Hint

  • Det tar tid å venne seg til en ny brille resept. Husk at du kan ha noen problemer i de første dagene av iført dine trifocals. Dette bør slites av. Hvis ubehaget vedvarer, snakke med legen din.
  • Legen kan ikke anbefale deg å bytte til trifokale brilleglass fra progressive linser for å håndtere dine synsproblemer. Testene utføres på din avtale vil bidra til å bestemme hvilken type linser du trenger. Lytt til hennes anbefaling for dine øyne omsorgsbehov.
  • Briller resepter er bra for generelt et år. Legen vil anbefale hvor ofte du bør sees. (Se referanse 2).

Hva er trifokale Lens?

Hva er trifokale Lens?


Med alderen, kan folk begynne å legge merke til normal aldersrelatert tap av i nærheten av visjonen, kalt en tilstand presbyopi. Selv om dette kan føles frustrerende eller skremmende, har moderne teknologi utviklet trifokale brilleglass som hjelper gjenopprette lesing visjon og gi deg et bredere syn rekkevidde. Trifocals er linser som har tre ulike krefter i ett objektiv, og dermed et objektiv har tre faste felt av fokus (nær / middels / distanse). Dette eliminerer behovet for å bære flere par briller.

Oppfinnelsen av multifokal linser

Benjamin Franklin først oppfunnet multifokale linser til briller. Disse var forgjengerne til trifokale linser. Før det, folk som lider av presbyopi trengte to par briller - en for lang avstand, og den andre for kort avstand. I 1780-årene, limt Franklin sammen to objektiver (en langdistanse og kort avstand linse), som han hadde halvert. New bifokale linsen, også kjent som den utøvende bifokale, ble født. Disse første bifokale hadde en linje over hele bredden av linsen. Utformingen av objektivet videreutvikles til fusing runde segmenter for nærsyn inn i langdistanse-objektiv.

Fra Bifokale til trifocals

Som mennesker alder i deres fifties, vokser presbyopi å påvirke mellom visjon. Med hjelp av bifokale, kan en person se klart nært og langt, men deres syn på armlengdes avstand kan forbli uskarpe. Sammenblandingen av det mellomliggende visjon hovedsakelig påvirker lesing. På 1940-tallet, oppfinnelsen av trifocals løst dette problemet. Trifocals ha en annen linse segment over nærsyn segment i en lang avstand linse, noe som gir objektivet tre kraftsonene. Det mellomliggende segmentet har vanligvis 50 prosent mer forstørrelse enn nær segmentet.

Moderne trifokale brilleglass

Det finnes to hovedtyper av moderne trifocal objektivet design - flat-top og ledende stil. Den utøvende stil har bånd-formede segmenter med linjene i hele bredden av linsen. Flat-topp design har runde segmenter uten linjer. Den mest populære er en flat-top design med en nær og en mellomsegmentet, som er 28 mm bred. Dagens trifocal linsesegmenter kan være tilpasset montert inn dine briller i henhold til dine individuelle synskrav.

Trifokale Kontaktlinser

Teknologi i dag har gjort det mulig å utvikle et bredt spekter av multifokale kontaktlinser. Ifølge Lensesweb.com, populariteten av multifokale kontaktlinser stiger hvert år. Fordelen med trifokale kontaktlinser er at de tillater deg å se ting i nærheten, middels og avstandssoner uten noen innsats. Disse er flotte for bilister, sjåfører og folk som arbeider ved datamaskinen. Executive-kontaktene er de mest populære. Plassering av trifokale kontaktlinser i øyet ditt er høyere enn andre kontaktlinser slik at overgangssone av kontaktlinsen er på pupillen i øyet. For å være i stand til å ha en klar nærsyn, trifokale kontaktlinsebrukere trenger å slippe sine øyne nedover. Dette vil gjøre deres øyne tilpasse seg til nærsyn del av kontaktlinsen.

Bekymringer ved å bruke trifokale Briller og Kontakter

En ulempe med alle trifokale linser i briller eller kontaktlinser er at de kan gjøre objekter på foten nivå ser uskarpe med mindre du vipper hodet ned. Dette kan være en sikkerhet bekymring spesielt for eldre brukere når stepping ned eller bruke trapper. Etter å ha prøvd trifokale briller eller kontaktlinser, de fleste finner sine fordeler er større enn ulempene. Trifocals er ganske lett å venne seg til, og deres bredere synsfelt tilbyr en stor hjelp for PC-brukere som lider av presbyopi.

Ulike typer progressive Lenses

Ulike typer progressive Lenses


Progressive linser er spesielt laget for folk over 40 som har problemer med å lese liten skrift. Disse brillene har de samme fordelene som tradisjonell bifokale og trifokale briller, men er utformet med forfengelighet i tankene --- så det er ingen synlige linjene mellom ulike deler av linsen.

Ingen Line bifokale linser

Ingen linjer bifokale linser kombinere to resepter, en for synsavstand og en annen for visning nære objekter, inn ett objektiv. Med disse progressive linser, kan brukeren jevnt overgangen mellom å lese små trykt materiale og vise tydelig objekter på avstand.

Ingen Line multifokal linser

Ingen linjer multifokale linser er også referert til som progressive kraft linser eller uteksaminert linser. De er forskjellige fra bifokale linser ved at de tillater brukeren å vise tydelig objekter på rekke avstander, samt på nært hold. På grunn av de ulike resepter bygget inn i ulike områder av et objektiv, kan det være vanskelig for brukerne å tilpasse seg denne typen objektiv i starten, men øyet vil om kort tid tilpasse seg å velge de riktige områdene for å se nærmere på for å vise riktig avstand.

Progressive glass formater

Progressive linser pleide å ha synlige linjer eller ringer som skiller de ulike resepter, som mange wearers finner skjemmende og pinlig. Moderne objektiver har blitt designet som er umulig å skille fra "normal" briller. Progressive linser er tilgjengelig som både tradisjonelle objektiver, som kommer i plast, glass og polykarbonat --- samt kontaktlinser.

Hvordan Bifocal kontaktlinser Arbeid

Hvordan Bifocal kontaktlinser Arbeid

Materialer

"Moderne kontaktlinser faller inn i to kategorier: myke linser som er laget av vannholdig plast, og GP eller" oksygen permeable 'stive kontaktlinser, "sier AllAboutVision.com.

Asfæriske linser

Asfæriske multifokale kontaktlinser plassere begge resepter i det sentrale visuelle området av objektivet. Bæreren må lære å ignorere gjenstander utenfor feltet av fokus. Se på noe på nært hold, og du må ignorere fjerne objekter. Fokusere på noe i det fjerne, og du vil ignorere ting nærmere til deg.

Konsentriske Lenses

Bilde en dartskive og du vil ha en god ide om hvordan en konsentrisk kontaktlinse fungerer. Senteret er resepten på nært hold. Den ytre ring er avstanden resept. For bifokale linser, vil det være bare to ringer. For mer komplekse synsproblemer, utøvere legge til en tredje ring i mellom de to. Overgang fra én resept til de andre flyter jevnt fordi grensen der to resepter møtes blander inn i en gradvis endring, mye som ble uteksaminert bifokale eller trifokale briller.

Sette Objektiver

Sette linser fylle behovet for tydelige og atskilte visuelle områder. Mye som tidlig, todelte bifokale brilleglass, krysser en åpenbar endring linje kontaktlinse. Brukeren fysisk skifter øye posisjon for å skifte syn fokus.

Monovision

For noen wearers, svikter en multifokal linse for å gi tilfredsstillende korreksjon. I så fall en monovision passform - tilbyr et alternativ - ett øye utstyrt med et nærsyn linse, den andre med en langt syn resept. Brukeren lærer å fokusere med den aktuelle øyet og ignorere hvordan den andre ser.

Astigmatisme

Moderne kontaktlinser adressere astigmatisme ved å hjelpe omskape øyet. Fastere linser er mer vellykket enn mykere for astigmatisme.

Bifokale Contact Lens Care

Omsorg for dine bifokale kontaktlinser som du bryr deg om andre kontaktlinser. Bifokale krever ingen spesiell omsorg utover grunnleggende linse vedlikehold.

Bestemme Om Bifokale Linser

Snakk med din optiker om bifokale kontaktlinser før du tar en beslutning. Uttrykke eventuelle bekymringer du måtte ha om produktet.

Bifokale kontaktlinser er vanligvis rimeligere enn bifokale briller.

Om resept briller

Om resept briller


De riktige resept briller kan forbedre livskvaliteten på mange måter. En optiker eller øyelege vil gjøre en fysisk øye eksamen for å sjekke helsen til øynene, og anbefaler deretter en resept.
Reseptbelagte eyewear design har kommet langt de siste årene slik at alle er sikker på å finne noe som passer.

Historie

Den eksakte datoen den første par resept briller ble oppfunnet er ikke kjent. Den tidligste innspilte bevis på resept eyewear bruken er i det 13. århundre. Men det var ikke før det 15. århundre at briller for avstand ble oppfunnet. Disse første briller var veldig rudimentær. De måtte holdes på plass for hånd. I det 17. århundre, en London optiker designet de første brillestenger for briller som er tillatt for slitasje evne.

Benjamin Franklin oppfant den første bifokale i 1784. Disse tillatt for avstand og nært hold synskorreksjon.

Det var ikke før det 19. århundre at legene fant en måte å undersøke øynene og gjøre faste resepter. Før dette, folk bare prøvd ulike par briller før du finner den som fungerte best.

Betydning

Reseptbelagte briller brukes til å forbedre følgende svaksynte:

Nærsynthet eller nærsynthet: Nærsynthet oppstår når du kan se objekter klart på nært hold, men de er uklare langt unna.

Nær fokusere problemer eller Presbyopi: Presbyopi skjer gradvis øyet mister sin evne til å fokusere på nære objekter.

Langsynthet eller Hypermetropi: Langsynthet oppstår når du kan se objekter klart i det fjerne, men de er uklare på nært hold.

Astigmatisme: astigmatisme oppstår når det er en krumning i enten hornhinnen eller linsen i øyet.

Funksjon

Brilleglass er sylindriske eller sfæriske. En sfærisk flate er formet som en kule med litt rundhet hele. Linsene kan kurve enten innover (konkav) eller utover (konveks). Konkave overflater er alltid på baksiden av linsene.

En sylindrisk linse er formet som en fotball.

Den fokuserte muligheten av et par briller er bestemt av tykkelsen, brytningsindeks, og forskjellen i krumningen mellom flatene foran og bak. Brytningsindeksen bestemmes av hvor et gitt materiale linsen er laget av bøyninger lys. En høyere brytningsindeks betyr at mer lys bøyeevne.

Konkave linser hjelpe riktig nærsynthet. Sylindriske linser hjelpe riktig astigmatisme, og konvekse linser brukes for å hjelpe riktig langsynthet.

Identifikasjon

Reseptbelagte brilleglass er delt inn i fire kategorier.

Én visjon linser er ofte foreskrevet for personer under førti. Én visjon linser har samme fokalstyrke hele linsen. Av denne grunn, de er vant til å behandle alle øyesykdommer.

Bifokale linser er satt sammen av to deler. Den øverste delen av linsen hjelper til med avstand og bunnen med tett opp visjon. Bifokale er nå tilgjengelig med eller uten linjen over midten.

Trifokale brilleglass har tre felt av visjon: Toppen for avstand, midt for mellomlagring, og bunnen for tett opp lesing. Trifocals avvike fra bifokale i at de er montert høyere på øyet.

Multifokale linser inkluderer bifokale, trifocal, og progressive briller. Progressive linser er bifokale uten linjer. Deres makt øker fra topp til bunn med ingen klar skillelinje mellom krefter.

Betraktninger

Prisen for resept briller varierer. Noen faktorer som avgjør prisen inkluderer brytningsindeksen nivå, glassmateriale, spesialiserte objektiver, og missfarging.

Produsenten er en annen faktor i prisen på reseptbelagte briller. Designer briller koster mer enn generisk. Sjekk alltid med ditt forsikringsselskap leverandøren for å se hvilke briller dekkes planen. Noen forsikringsselskaper planer bare dekke generiske merker helt. Hvis du kjøper en designer navn merkevare, vil du måtte betale differansen.

Typer briller for noen som er i nærheten av Sighted

Typer briller for noen som er i nærheten av Sighted


Nærsynthet eller nærsynthet, er en tilstand hvor øynene kan tydelig se objekter som er nære, men kan ikke fokusere tydelig på objekter som er på avstand. De aller fleste av synskorreksjon gjort i USA er for personer med nærsynthet. Mens korrigerende kirurgi som Lasik og kontaktlinser vokser i popularitet, briller er fortsatt den mest populære behandlingen av valget.

Betraktninger

Rundt 30 prosent av barn og voksne i USA er nærsynt. Den tilstand, kjent som myopi, oppstår når krumningen til hornhinnen er for markert, eller hvis øyeeplet i seg selv er for lang. Begge disse forhold vil holde lyset fra å fokusere fullstendig i øyet, med det resultat at gjenstander sett i en avstand skal bli uskarpe.

Identifikasjon

Nærsynthet er vanligvis en godartet tilstand som folk lære å leve med gjennom hjelp av korrigerende øye slitasje som briller eller kontaktlinser. Men av og til nærsynthet kan være en indikasjon på en mer alvorlig tilstand som diabetes. Bare en omfattende undersøkelse av en kvalifisert optiker eller øyelege vil gjøre en slik beslutning. Den øyelegen er også den beste personen til å gi deg råd om den beste typen korreksjon, om du er en kandidat for laser øye kirurgi, kontaktlinser eller briller.

Typer

Single-vision briller er det mest populære valget for korrigering av nærsynthet. Disse brillene kan vanligvis gi akseptable nivåer av korreksjon for nær og fjern visjon. For nærsynt eldre voksne som lider av presbyopi, eller "gamle øyne," evnen til å fokusere på nære objekter er også kompromittert. Disse personene kan kreve bifokale linser i sine briller for å lese eller å i nærheten arbeid som håndverk eller håndarbeid. Atter andre kan kreve trifokale eller multifokale linser for å kunne se klart gjennom en rekke avstander.

Funksjon

Noen nærsynte folk komme sammen helt fint uten briller mesteparten av tiden. De kan imidlertid bli pålagt ved lov å bære korrigerende linser når de kjører. Disse menneskene ofte holde et par av "driving briller", som er lav styrke enkelt-vision briller, i bilen sin for å ha på seg når de kjører. Nærsynthet kan gjøre noen folks øyne mer følsom for sollys. For disse menneskene resept solbriller tillate dem å se klart selv på lyse, solfylte dager.

Funksjoner

For folk som er bare mildt nærsynt, eller som lider av presbyopi, lesebriller kan være den eneste type synskorreksjon nødvendig. Snarere enn å bli gjort til en bestemt resept for å korrigere en persons individuelle nærsynthet, er lesebriller vurdert av sine forstørrelses styrke og kan kjøpes over disk uten resept.

Slik kjøper du briller for makuladegenerasjon

Slik kjøper du briller for makuladegenerasjon


Makuladegenerasjon er en kronisk øyesykdom der vevet i sentrum av netthinnen din, makula, svekkes. Dette fører ikke til total blindhet, men fører en blind flekk i sentralsynet, forlater dim bilder eller sorte hull i sentrum av synet ditt. Makuladegenerasjon forekommer vanligvis hos voksne 50 år og eldre. Tørr makuladegenerasjon er den mest vanlige formen av sykdommen; begrepet tørre middel blødning forekommer ikke når vevet blir forverret. Briller og forstørrelsesglass kan kjøpes for å kompensere for noe av synstap.

Slik kjøper du briller for makuladegenerasjon

Hvordan kjøpe briller for makuladegenerasjon

Kjøp forstørrelses briller i det nivået du trenger å lese og se på nært hold. Disse kan bli funnet med eller uten en innebygd lys. Disse brillene er tilgjengelig i håndholdte modeller, frittstående modeller, montert på et pannebånd eller på dine eksisterende briller. Spør din optiker for å passe deg med et bredt bifokale linsen. Et bredere stil objektivet gir et leseområde som lar deg gjøre nøyaktig eller detaljer arbeid; og det inkluderer en korreksjon for avstand visjon utover 18 inches.

Se etter miniatyr teleskop og kikkert som du kan bære som briller. Disse vil hjelpe med avstand visning. Kikkerter som er montert inn i brilleinnfatningen rammer kalles Teleskop briller. De er tilgjengelige for ett eller begge øyne, og teleskopet kan kunde- montert i henhold til dine synsbehov.

•  Prøv ut et par spesielle briller med bifokale eller trifokale brilleglass. Høy effekt, kan prismatiske "halv-eye" lesebriller hjelpe din godt syn på det ene øyet utligne dårlig syn i det andre øyet.

Spør din øyelege om high-tech visjon hjelpemidler som er tilgjengelige i dag, for eksempel video avlesningssystemer som kan forstørre typen til 60 ganger sin størrelse. Det er også autofokus brille teleskoper tilgjengelig som kan hjelpe deg.

Spør din øyelege om bruk av lave visjon reseptbelagte filtre / solbriller. Ultrafiolett stråling og blå bølgelengder av lys kan redusere din evne til å se i sterkt sollys hvis du har macula degenerasjon. Legen din vil avgjøre hvilken farge som egner seg best for deg. Noen mennesker ser best med gul, oransje eller brune linser; andre ser best med grønne eller blå linser.

Spør din øyelege om overgangs linser ville være nyttig for deg. Disse objektivene endres fra en klar linse når du er innendørs til en mørkere linsen når du er utenfor. Legen din kan forskrive tilpassede linser som vil redusere gjenskinn fra innendørs lysrør og deretter filtrere ut ultrafiolett stråling og skadelige blå bølgelengder av lys når du er utendørs. Du kan også få glass som er belagt med et speil for å redusere mengden av lys som kommer inn i øynene.

Be din optiker for å passe deg med brillerammer som blokkerer lys fra toppen, bunnen og sidene for å redusere gjenskinn fra lys. Disse vil redusere ubehag du kan ha mot lys som skinner bak rammer inn øynene dine.

Linsetyper for briller

Linsetyper for briller


Når brilleglass kom bare i glass, men i dag en rekke av plast (så vel som nyskapende glassformer) er tilgjengelig. Linser er tynnere enn det som tidligere var mulig, vanskeligere å gå i stykker, eller i stand til å forandre farger, blant annet fremskritt. Snakk med din optiker om linsevalg før du kjøper din neste par briller.

Multifokale Lenses

Mange mennesker med briller er enten nærsynt eller langsynt, men noen mennesker, spesielt når de blir eldre, har problemer med å se på begge områder. Bifokale linser delt horisontalt i midten. De er som to forskjellige objektiver skjøtes sammen. Den øverste delen er for avstand visjon, og den nederste delen er for close-range visjon, som brukes til oppgaver som å lese.

Trifokale brilleglass er som bifokale, men de har en tredje delen i midten for avstander lenger enn å lese, men nærmere enn lang visjon.

Progressive linser er i prinsippet det samme trifocals, men i stedet for å bli delt inn i diskrete dokumenter har hver linse en kontinuerlig gradient. Leter gjennom toppen av linsen du kan fokusere på ting som er langt unna, og fokuset kommer nærmere når du beveger deg mot bunnen av objektivet.

Polykarbonat objektiver

Polykarbonat linser er slagfast plast. De er vanskeligere å bryte enn glass linser, slik at de er spesielt bra for barn. Polykarbonat linser er også brukt i vernebriller og sportsbriller. Glass er veldig hardt, så når det bryter, knuser det. Polykarbonat, på den annen side, er mer bøyelig og brytes ikke lett. Men gjør den samme eiendommen polykarbonat enklere å klø hvis du ikke er forsiktig. Den polykarbonat materiale Natur blokkerer skadelige ultrafiolette stråler, så det er ikke nødvendig for å få en ekstra UV-blokkerende belegg.

Photocromatic og Fargede Linser

Fargede linser kommer i solbriller, og kan være enten glass eller plast. Bare kjøpe solbriller som blokkerer ultrafiolett lys. Billige solbriller som ikke blokkerer UV-stråling kan faktisk skade øynene dine, fordi den mørke fargetone fører til at iris å åpne og la mer UV-stråling inn i øynene. Photochromatic linser kan også være enten glass eller plast, men den spesielle fargen behandling får dem til å endre fra klar til farget når de utsettes for sollys.

Høy-Index Plastic

Vanligvis, jo sterkere resept, desto tykkere brillene dine trenger å være. Høy indeks plast linser kommer i et materiale som bøyer lyset mer effektivt enn vanlig glass eller plast, så linsene kan gjøres tynnere. Høy indeks plast er vanligvis for folk med sterke resepter som ikke ønsker store briller.

Asfæriske linser

Normale objektiver har en vanlig sfærisk kurve, men asfæriske linser har komplekse optikk som gradvis flate ut mot midten av objektivet. Dette gjør at sterke resepter skal gjøres med tynnere linser. Av denne grunn er asfæriske linser ofte laget av høy indeks plast. På grunn av at linsen er tynnere og ikke kurven så dramatisk som en vanlig linse med samme resept, er effekten på utseendet av brukerens ansikt minimal. Sterke briller for langsynthet, for eksempel ofte gi en person en "bug-eyed" utseende. Asfæriske linser, men har lite av denne effekten.

Hva gjør Progressive Wear mener med hensyn til briller?

Progressive linser (PALS), ofte referert til som progressive linser, er brilleglass som tilbyr tre synskorreksjon makter --- avstand, middels og nærheten --- i hvert objektiv.

Presbyopi

Som øyets naturlige linse aldre, mister det sin evne til å fokusere på objekter på armlengdes avstand eller nærmere. De fleste mennesker, selv de uten tidligere synsproblemer, begynne å oppleve denne tilstanden rundt en alder av førti når de har problemer med å fokusere på fine print innen lesing eller nær avstand. Ved første, kan denne tilstanden korrigeres ved å holde lesestoff lenger unna. Som presbyopi utvikler seg, kan imidlertid være nødvendig korreksjon for nære og mellomliggende avstander. Tilstanden forverres i de fleste mennesker i flere år, men begynner å stabilisere seg på rundt seksti år.

Behandling

Flere alternativer finnes for å korrigere presbyopi. Lesebriller kan kjøpes enten på resept eller over-the-counter. Disse fungerer bra for bare nære avstander, forlater alt annet ute av fokus. Multifokale linser er et annet alternativ for å korrigere presbyopi og er spesielt godt egnet til reseptbelagte brillebrukere. Som navnet antyder, multifokale linser - inkludert bifokale, trifokale og progressive - inneholde flere visjon rettelse krefter i hvert objektiv. Bifokale tillate en å fokusere på både fjerne og nære objekter; en synlig linje på brille skiller både krefter. Over tid kan presbyopi forverres til et punkt der man har problemer med å fokusere på objekter av middels avstand, for eksempel en dataskjerm. Trifokale brilleglass løse dette problemet ved å korrigere for langt, middels og nære visuelle avstander. Mens bifokale og trifokale fungere godt for mange mennesker, andre finner de synlige linjer for å være estetisk ubehagelig. I tillegg kan den raske endringen i kraft ta litt tid å bli vant til. Progressive linser løse begge disse problemene; de rette alle tre visuelle avstander uten linjer og tilbyr gradvise overganger fra én strøm til den neste.

Progressive glass

Progressive linser er en avansert form for trifokale brilleglass. De tillater en å fokusere på objekter på nær, middels og langt avstander. I motsetning trifocals, linjene som skiller de tre kreftene er usynlige. Dessuten er overgangen fra en makt til den neste i progressive linser gradvis, eliminerer et vanlig problem i bifokale og trifokale kjent som "image jump". En ulempe med progressive glass er tap av sidesynet. På grunn av måten linsene produseres, området til nederst til venstre og nederst til høyre på hvert objektiv er uskarpt, vanligvis fører til en lengre periode justering for de nye til progressive glass vs de nye til bifokale eller trifokale.

Hvordan måle for en trifokale Lens

Hvordan måle for en trifokale Lens


En trifocal linse AIDS-pasienter som lider av økt presbyopi og krever synskorreksjon for mellomliggende avstander. Presbyopi er en tilstand også kjent som "alders-syn." Økt presbyopi krever mer enn en + 2.00D tillegg. Riktig plassering av linsen er avgjørende for pasientens komfort. De nødvendige målinger for en trifokale objektivet inkluderer pupillen avstand, optisk senterhøyde og segmenthøyde.

Hvordan måle for en trifokale Lens

Pupillen Avstand

En måle pasientens pupilleavstanden avstand (PD) ved hjelp av hornhinnerefleks pupillometer eller millimeter linjal. Den pupilleavstanden avstand bestemmer målingene for midten av pasientens eleven eller visuelle akse.

•  Mål pupillen monocularly avstand, fra midten av nesen til høyre pupillen og deretter til venstre eleven eller binokulært, fra sentrum av en elev til den andre.

Hvil linjal på pasientens nese for ekstra støtte når du tar målingene. En skjev linjal resulterer i unøyaktige målinger.

Optisk senterhøyde

Direkte pasienten å sette på rammer i typisk mote. Den optiske midthøydemåling krever samspill mellom øyet og linsen å formulere riktige målinger.

Lag en prikk på linsen som markerer midten av pupillen. Du vil se posisjonen av den visuelle akse på linsen.

Ta B måling med millimeter hersker. Den B måling måler den vertikale avstand fra toppen til bunnen av rammen.

Halvere B måling. Halvere B måling gir deg den midtre delen av objektivet, som du vil merke. Sammenlign dot merking eleven til halvert B-måling mark; de bør være innen fem mm fra hverandre.

8. Mål avstanden fra eleven dot til bunnen inne i en del av rammen, noe som gir deg OC høyde.

Segment Høyde

Hold opp millimeter hersker vertikalt over rammen, slik at start "0" måling er på bunnen av pupillen og resten av linjalen krysser bunnrammen av briller. Segmentet høyde bestemmer den korrekte plasseringen av trifocal linse på rammen.

Mål avstanden fra startpunktet til den aller nederste del på innsiden av rammen av briller. Den segmenthøyde er unik for hvert par av linser fordi avstanden fra bunnen av pupillen til bunnen av rammen er alltid forskjellig.

Record målingen. Antallet må være i millimeter, og standard målinger varierer 14-25 millimeter.

Hint

  • Pasienten må se direkte på målet i pupillometer når du måler pupillary avstand.
  • Når du tar noen av de tre målingene, sitte på tvers fra pasienten i samme høyde. Eventuelle variasjoner i høyden påvirke målingene.

Hva er progressive briller?

Hva er progressive briller?


Briller er en felles løsning for folk som lider av problemer med langsynthet eller nærsynthet. Briller må skiftes når synsproblemer begynner å inkludere et behov for korreksjoner av forskjellige avstander. Bifokale eller trifocals er den vanligste løsningen. Noen mennesker misliker bifokale utseende. De kan velge å bruke to sett av glass, en for nær og en for langt. Et bedre alternativ for de som ønsker å unngå den tradisjonelle bifokale utseende er til å stole på progressive linser, noe som innebærer en mer raffinert utseende mens korrigere flere synsproblemer.

Hva er progressive linser?

Progressive linser utføre den samme jobben som bifokale eller trifokale. En spesiell kvalitet av progressive glass er at det ikke er noen linjer i objektivet, slik at de ikke ser ut som tradisjonelle bifokale. Den bifokale er bokstavelig talt to linser satt sammen. Progressive linser er enkeltlinser som har opp til 20 kontaktpunkter. Brukeren kan bare flytte øynene før objektet kommer i fokus. Linsene gir et mer naturlig korreksjon av synsproblemer fordi de ikke er to forskjellige objektiver. Progressive linser gradvis overgang fra en korreksjon for fjerne objekter til middels distanse eller dataobjekter, og deretter i nærheten av gjenstander. Det er overlapp mellom sonene slik at korreksjonen vises mer tydelig med gjentatte bevegelse av øynene.

Fordeler med Progressive glass

Progressive linser har mange fordeler fremfor tradisjonelle bifokale eller trifokale. De multifokale linser gjøre overgangen fra fjerne objekter til i nærheten av objekter enklere. Brillene trenger ikke å justeres for å vise forskjellige stedene. Brukeren bare ser gjennom toppen av objektivet for å fokusere på fjerne objekter, ser rett fram å fokusere på dataskjermer eller andre mellomtoner objekter, deretter kikker nedover gjennom bunnen av linsen for å gjøre lese bøker enklere.

Justere til linsene er enkelt. Linsene er tilpasset bygget i henhold til målinger som er tatt av øyet og synsfeltet. Linsene er satt opp for å justere perfekt med hvordan brukeren ser verden. I motsetning til med bifokale eller trifokale er det ingen erfaring med 'image hoppe ". Dette er den erfaring av bevegelig bilde på grunn av et linseskift. Ideen er lik hvordan fisk vises i en litt annen posisjon enn de egentlig er på grunn av å se gjennom vann.

Hva typer linser er bra for Progressive Briller

Noen objektiv kan jobbe nå på grunn av teknologiske forbedringer. Imidlertid må visse hensyn tas før du kjøper linsene, inkludert den primære bruk, tidsbruk ved datamaskinen, leser eller viser fjerne objekter. Denne evalueringen er gjort av den primære øye omsorg leverandøren. Selve objektivene er valgt av pasienten etter samråd med lege. Linsene kan velges for å være stilig. Selv små linser kan godt gi rom for et stort nok lesesone for å forhindre visuell ubehag eller påkjenningen på øynene. Ethvert materiale eller konfigurasjon av alternativer kan brukes. Objektiver kan være laget av fargeskiftende, polykarbonat, plast, glass eller høy-indeks materialer.

Bli vant til Progressive glass

Progressive linser krever en kort tilpasningsperiode. Overgangen til nye objektiver kan ta en liten stund gjennom flere dager, avhengig av alvorlighetsgraden av den nær-sightedness og langt hold. Også bruk av perifert syn krever noen justeringer i tillegg. Progressive linser tillate at en deltaker se fremover lett, men det er en region langs nedre utsiden av objektiv som ikke fungere å fokusere på den vises objektet. Raskt bytte av sidesynet føre til et uskarpt seeropplevelse. Brillene ikke justere objektets fokus, så det føles som om ingen briller blir brukt i det hele tatt. Det er en slags forvirret følelse forårsaket av dette. Noen mennesker kan trenge å endre sine seervaner for å overvinne denne uklart, 'svømme' sensasjon. Små endringer som å snu hodet litt for å vise objektet tydeligere kan være nødvendig. Øyet er opplært til å bruke linsene disse fysiske tilpasninger blitt mindre viktig.

Hva er de ulike objektiver for briller?

Hva er de ulike objektiver for briller?


Mer enn halvparten av folket i USA trenger briller eller kontaktlinser noen eller alle av tiden, ifølge Forhindre blindhet America. Brilleglass korrigere synet lidelser som nærsynthet (nærsynthet, manglende evne til å se fjerne objekter klart), hypermetropi (langsynthet, manglende evne til å se i nærheten av objekter klart), presbyopi (aldersrelatert tap av fokus) og astigmatisme (tåkesyn forårsaket av en uregelmessig formet hornhinnen eller linsen).

Single-Vision Objektiver

Single-visjon linser innlemme den samme resept gjennom linsen, selv om hver enkelt linse i et par briller kan være av en annen styrke. Når de rette nærsynthet, er deres form konkav, tynnest i sentrum, og når de rette langsynthet sin form er konveks, tykkest i sentrum. Astigmatisme korrigering krever en linse som kurver flere i en retning enn den andre, og kan inkorporeres i form av konvekse eller konkave linser.

Bifokale og trifokale brilleglass

Bifokale linser korrigere både avstand og nær visjon, som omfatter to linse styrker. Bifokale bærere benytter det øvre parti av linsen til å vise fjerne objekter, og den nedre del for å lese eller andre aktiviteter som krever nærbilde fokusering. Trifokale brilleglass legge til en tredje segment for å vise objekter på mellomavstand. I tradisjonelle bifokale og trifokale, skiller en tydelig segmentene i linsen. Sømløs bifokale og trifokale er polert for å fjerne den linje, som forbedrer deres utseende, men forårsaker tåkesyn i området av polering.

Progressive glass

Progressive linser gir synskorreksjon på alle avstander ved å gradvis endre makt gjennom linsen. Noen mennesker opplever problemer med å justere til progressive glass og finne sin visjon er uklart når den ikke ser direkte gjennom sentrum av objektivet. Progressive linser er dyrere enn foret bifokale eller trifokale.

Reseptfrie Reading Glasses

De fleste apoteker selger reseptfrie lesebriller i en rekke av forstørrelses styrker. Personer med presbyopi bære disse brillene kun for lesing eller annet nærbilde visning, ofte vekslende dem med reseptbelagte briller for nærsynthet.

Valgfrie funksjoner

Glass linser klø mindre lett, men er tyngre. De fleste moderne brilleglass er slagfast plast, med spesielle belegg lagt til for å unngå riper. Valgfrie anti-reflekterende belegg reduserer gjenskinn når du bruker en datamaskin eller delta i utendørsaktiviteter. Skiftende glass forbli klare innendørs, men mørkere i sollys for å beskytte øynene mot ultrafiolett stråling, noe som gjør reseptbelagte solbriller unødvendig.

Hvordan velge bifokale briller

Hvordan velge bifokale briller


Mens det kan virke utfordrende, kan plukke ut bifokale være en morsom og interessant prosess. De fleste starter progressive briller - linser som korrigerer både nærsynthet og langsynthet - rundt eller etter fylte 40 år (Se referanse 1). Valg i typer linser tidligere var begrenset, men i dag kan du velge fra et bredt spekter av progressive briller som gjør mange ting for å hjelpe deg å se bedre. Det kan være lurt å velge mer enn ett par briller, avhengig av hvordan du bruker dem.

Hvordan velge bifokale briller

•  Velg ramme, hvis du har tenkt å kjøpe en ny. Hvis du har linser laget for de mest aktuelle par briller, må du huske å ta dem med deg for å bestille din nye bifokale linser fra din optiker.

Diskuter med din optiker hvordan du vil bruke brillene dine. Different bifokale og linsetyper brukes til bestemte formål; å se på visse avstander. En bifokale har vanligvis en linsesegment, eller "SEG," i bunnen av linsen som kan lages i forskjellige former. "Flat-top" eller standard segs er formet som inverterte halvmåner, er runde segs avrundet og executive-stil segs dekke hele bunnen av objektivet.

Velg en standard bifokale med en linje for normale leseformål. Standarden flat-top kommer i forskjellige bredder, vanligvis 25 millimeter, 28 millimeter eller 35 millimeter. Den flate-top SEG har en linje på toppen som du ser gjennom som du endrer fra avstanden til lesing makt.

Velg mindre, rund-segmentet bifokale hvis du gjør svært lite lesing eller arbeid på nært hold. Selv om ikke så vanlig som de pleide å være, runde-seg bifokale fungere godt for folk som jobber utendørs eller har jobber som krever svært lite lesing. Det sitter i bunnen av rammen og lar deg bruke det meste av sidesynet for avstand. (Se referanse 3)

Hvis det passer dine aktiviteter, plukke en spesialitet bifokale linsen. Personer som har yrker som krever dem til å lese mens du ser opp, som farmasøyter og rørleggere, kan ha nytte av å bruke linser som kalles "double-Ds" som har progressive briller på bunnen og toppen. Dobbelt Ds er tilgjengelige både bifokale og trifokale.

Golfere og andre sportsentusiaster velge et objektiv som har bifokale ut til siden og små, så den største delen av linsen er for avstand og bifokale er ute av veien.

Hint

  • Progressive linser er noen ganger referert til som "ingen linjer progressive briller," men er faktisk et objektiv med gradient, multippel kraft som korrigerer for nærsynt, langsynt og mange avstander i mellom. Linsene har ikke synlige linjer som bifokale eller trifokale.
  • Når du først bruke din standard bifokale, må du bli vant til å se gjennom linjen og kan oppleve "image jump" når du justerer. De fleste mennesker blir vant til bifokale i noen dager.

Hvordan vite Briller Størrelse

Hvordan vite Briller Størrelse

Det finnes flere forskjellige målinger som må tas for å bestemme størrelsen på et par briller. Alle disse målingene er tatt i millimeter. I motsetning til enkelte typer mote elementer, er det trolig mange forskjellige briller størrelser som vil passe veldig godt på ansiktet ditt. Bare fordi du finner en størrelse du liker, betyr ikke at du ikke ville like også andre. Men ved å finne briller størrelse, eller noen få, at du er fornøyd med, kjøper briller i fremtiden kan være en enklere prosess.

Hvordan vite Briller Størrelse

•  Bestem din generelle størrelse ved å måle bredden på hodet i øyehøyde. Du trenger briller som har en bredde størrelse, inkludert endestykkene, som samsvarer tett til ditt eget ansikt bredde størrelse.

Ta brua måling for briller du prøver på. Denne målingen går fra de to indre hjørner av linsene.

•  Mål øyet størrelsen av briller. Øyet størrelse er den fullstendige bredde av en linse, som går horisontalt tvers over linsen fra den ene side til den andre på den bredeste del.

finne ut B måling ved å måle høyden på de linser, som er den vertikale målinger på det lengste punkt.

Få et tempel lengdemåling. Dette kjører arm av rammen, og den fullstendige målingen inkluderer noen svinger.

Kombiner resultatene i én måling. Mye som bukser, som trenger både en midje og en lengdemåling for å få den perfekte passform, briller er en kombinasjon av øyet, broen og tempel målinger. For eksempel kan du ha en 40-18-140 størrelse. The B målingen blir inkludert på slutten hvis brillene er mangfoldig. Dessuten kan din størrelse varierer, basert på stilen av rammen du ønsker og størrelsen på endestykkene.

Sett glassene på. Hvis disse brillene føler rett på ansiktet og er komfortable, så denne størrelsen fungerer for deg. Flere rammestørrelser vil trolig passe ansiktet ditt, så prøv på noen før de bestemmer seg.

Den Fordeler og ulemper ved en antirefleksbelegg på Briller

Den Fordeler og ulemper ved en antirefleksbelegg på Briller


Alternativer florerer for å finne akkurat de riktige brillerammer til kompliment ansiktet og mote smak. Når du har gjort valget, nå kommer de mange valg av hvilket objektiv funksjoner å velge. For de som er nye på seg briller, kan utvalget av linsevalg komme som en overraskelse, som kan prislappen. Gjenvinne klar visjon er en velkommen og sunn endring, imidlertid, og vel verdt å gjøre de riktige valgene.

Formålet med antirefleksbelegg

Et av linse valgene kundene ofte finner forvirrende, spesielt de som kjøper briller for første gang, er om man skal ha en anti-refleks, også referert til som anti-reflekterende, belegg brukes. Brille butikker har ofte skjermer for å hjelpe kundene med å erfare forskjellen belegget gjør ved å vise hvordan redusere gjenskinn av motlys med belegget resulterer i mye klarere visjon. Mange kunder som har valgt ut for å kjøpe den antirefleksbelegg avkastning å ha det søkt. Dette er ofte som svar til å oppleve førstehånds nighttime forvrengning som kan oppstå med refleksjon av møtende lys, noe sterkt lindres ved anti-refleks belegg.

Andre fordeler

Anti-refleks belegg ikke bare redusere nattlige forvrengninger, men har også fordelen av å være kosmetisk mer tiltalende, med mindre gjenskinn vises av linsene. Dette er spesielt viktig for folk ofte foran et kamera, særlig de på TV. Belegget hjelper noens øyne ser mer naturlig og linser for å se tynnere. I tillegg til å redusere belastningen på øynene fra nattetid visjon, det gir også lindring fra lysstoffrør og datamaskinen gjenskinn.

Et annet alternativ for å være klar over er antirefleksbelegg brukes på resept solbriller. På disse briller, er det imidlertid kun anvendes på baksiden av linsen for å redusere refleksjoner som kommer inn fra sidene. Belegget synes som en film på den mørke linsen og blir aldri brukt på forsiden av linsen. Ikke desto mindre er økt klarhet av syn fremdeles oppnås.

Ulemper

Til tross for mange fordeler, har antirefleksbelegg ulempen ved å legge til ca $ 40 til $ 100 til prisen av et par briller. Dessverre er det en add-on alternativ som ikke er dekket av mange forsikringsselskaper. Noen forbrukere føler ikke den ekstra kostnaden er verdt gevinsten. Også kvaliteten av glassmateriale, i form av linsen og andre tilgjengelige anvendte belegg, som alle påvirker graden av blending tilstede i ens briller.

Andre hensyn

Det er flere merker av anti-refleks belegg produkter på markedet, og noen brillebutikker tilbyr ulike produkter og ulike graderinger av produkter. Det kan være en forvirrende utvalg med mange alternativer å vurdere, men en selger kan demonstrere forskjellene. Nyttig informasjon kan også finnes på nettet og ved å sammenligne forskjellige produsenter informasjonsbrosjyrer. Det kommer ned til personlige preferanser og hva som fungerer med budsjettet.

Hvordan finne Briller dekkes av Medi-Cal

Hvordan finne Briller dekkes av Medi-Cal

Hvis du er en av de som nyter godt av visjon omsorg tjenester som tilbys av California Medical Assistance Program, er prosessen med å finne briller ganske enkel. Etter å bestemme valgbarhet og finne en deltakende øye lege, må du arbeide med legen din for å finne ut om du trenger briller og hva resept du trenger. Finne steder å velge rammer og få resept fylt innebærer å finne en kvalifisert leverandør fra Californias Medi-Cal nettsted, men du kan ha til å gå lenger enn ditt eget øye legens kontor for å velge nye briller.

Hvordan finne Briller dekkes av Medi-Cal

•  Finn ut om du er medlem av gruppene kvalifisert for syns tjenester under Medi-Cal regler. Per 2014, betaler Medi-Cal for testing av tjenester i alle aldre, men bare visse grupper kvalifiserer til å motta briller. Du må være 21 år eller yngre med full Medi-Cal tjenester, kan en person bosatt i et sykehjem eller en gravid kvinne hvis lege attest som ikke har syns tjenester vil skade det ufødte barnet.

•  Besøk en optiker eller øyelege oppført som en leverandør i Medi-Cal program for å starte prosessen for å få briller dekket av Medi-Cal. Under planens krav, må legen din finne ut at brillene er medisinsk nødvendig. Finn et deltakende lege på California Department of Health Care Services "Finn et Vision Care Doctor" web side, og ta med fordelene ID-kort med deg til avtalen.

Velg et par brillerammer fra den optiske dispensary i øyet legekontoret hvis det er tilgjengelig. Hvis øyet lege ikke har rammer i hans eller hennes kontor, kan du ta med brille resept til en annen optiker, øyelege eller optiker med en brille dispensary å velge rammer og ha dine briller laget.

Vernebriller for barn som bruker briller

Foreldre konsultere barneleger og pediatrisk øyeleger for diagnostisering og behandling for en rekke øyesykdommer i sine barn. Når spedbarn og barn er foreskrevet korrigerende linser, spesiell oppmerksomhet til sikkerheten for sine briller er viktig, både med briller de bærer hver dag og spesielt beskyttende briller for sport.

Barn som trenger briller

Ifølge American Association for Pediatric Ophthalmology, de første seks årene av et barns liv er et viktig tidspunkt i utviklingen av visjonen. De vanligste pediatriske øyeproblemer som briller kan være foreskrevet er skjeling, som er en kryssing av eller feiljustert øyne, og amblyopi, også kjent som en svak eller lat øye. Som barn blir eldre og begynner på skolen, andre problemer med synet, for eksempel langt-sightedness, nær-sightedness eller astigmatisme, kan bli diagnostisert, krever reseptbelagte linser.

Fare for skader med briller

Mens voksne har ofte muligheten til å bruke kontaktlinser for å korrigere sin visjon, barn gjør ikke --- ikke før de er minst 11 år gammel. Men et lite barn med briller kan være en farlig kombinasjon. En studie 2005 av Columbus Barnas Research Institute (CCRI) i brilleskader sier at i ett år nasjonalt, mer enn 5000 barn i alderen 2 til 17 ble behandlet i akuttmottak for brille skader; den ledende årsaken til skaden for 2 til 9-åringer var falt.

Sikrere Daily Eyewear

Mange skader som eyewear årsaken er unngått. The American Academy of Ophthalmology (AAO) og American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler polykarbonat linser for alle barn som bruker briller. Dette materialet, opprinnelig utviklet for bruk i fly hjelmer for det amerikanske militæret, er sterk og slagfast, og har vært brukt for generell forbruker eyewear siden 1990-tallet. De polykarbonat linser koste mer enn glass linser, og mens knuse-resistente, ikke klø lettere. Vanligvis øye-glass-leverandører tilbyr en rekke reserveplaner for linser, som kan hjelpe foreldre administrere kostnader.

Ekstra beskyttelse er nødvendig for Sports

Daglig eyeware bør ikke brukes under sport. Non-polykarbonat linser kan knuses ved støt. Selv med polykarbonat linser, kan briller påføre skade. Rammene kan bryte, knocking gratis linsene og presser dem inn i et øye eller ansiktet. I tillegg nesen putene --- biter av plast som kan festes direkte til rammen eller pad armer --- kunne bli presset inn i øyet. Ifølge en CCRI rapport, blant barn i alderen 10 til 17, nesten 40 prosent av brille skader resultert fra idretten.

Forhindre blindhet America, USAs ledende organisasjon frivillig øye-helse og sikkerhet, rapporterer at 45 prosent av barn og unge som bruker korrigerende eyewear har spilt sport uten resept øyevernutstyr, og at 90 prosent av alle sportsrelaterte øyeskader kan unngås ved bruker vernebriller.

Riktig Drakter Briller

AAP, AAO og American Optometric Association (AOA) anbefaler bruk av vernebriller med polykarbonat linser under enhver sportslig aktivitet som kan utgjøre en risiko for øyeskader. Vernebriller --- både rammer og linser --- bør møte de standarder som er fastsatt av American Society for Testing og Materials (ASTM) og American National Standards Institute (ANSI).

Virkningene av Iført Svake Briller

Virkningene av Iført Svake Briller


Kanskje du har lurt på om iført svake briller kan skade øynene dine. Jada, du har kanskje antatt at ting som trøtthet kan føre, men hva med de langsiktige konsekvensene. I mange år trodde optikere at å sette barn i svake briller var gunstig fordi det ville redusere forverring av synet. Nå tyder noe helt annet.

Nærsynthet

Når noen har nærsynthet eller er kortsiktig, musklene i øyet hans er ikke i stand til å flate øyet linsen tilstrekkelig. Bildene er ment å være fokusert på netthinnen, men i stedet bildene er fokusert foran, noe som resulterer i tåkesyn. Når en person bærer briller eller kontaktlinser, korrigerer dette problemet ved å flytte bildet tilbake til netthinnen.

Eye Forlengelse

Forskere oppdaget at når folk flest bruker briller og se på gjenstander nærbilde, øynene fortsatt kampen for å fokusere nøyaktig og bildet de ser det ofte fokuseres bak netthinnen. Ettersom tiden går, begynner øyet å kompensere for denne feilen ved å bli mer langstrakt, noe som øker sjansen for at den enkelte vil lide av øyesykdom samt gjøre avstand visjon verre.

Undercorrection

Optikere mente at de kunne hindre øyeeplet forlengelse i barna ved undercorrecting nærsynthet. Deres teori var at hvis bildet ble fokusert foran i stedet for bak netthinnen, vil dette ikke føre til øyeeplet å bli mer langstrakt. Daniel O'Leary, en optiker ved Anglia Polytechnic University i Cambridge, besluttet å gjøre videre forskning på nytten av undercorrection og oppdaget at de undercorrected øyeepler langstrakt mye raskere, faktisk 30 prosent raskere enn øyeepler som var fullt korrigert med sterkere briller. Hans konklusjon: noen form for tåkesyn kommer til å gjøre nærsynthet verre.

Outcome

Undercorrection kan være et problem for voksne så vel som barn; derimot, er den resulterende nedgang i synsskarphet tregere hos barn enn det er hos voksne. Alle som har øyne er blitt undercorrected kan ha dårligere syn enn de ville ha hatt på grunn av trenden å undercorrect. Undercorrection synes ikke å være en effektiv terapi i å bremse ned hastigheten på tidlig-utbruddet nærsynt progresjon, bemerker "Clinical Experimental Optometry Journal of Australian Optometrical Association."