Digidexo.com

steady state treningsprogram

Hvordan trening på en tredemølle for fett og vekttap

Hvordan trening på en tredemølle for fett og vekttap


En tredemølle lar deg gjøre en walking eller løping baserte cardio trening hele året, når som helst på dagen, uavhengig av værforholdene utenfor. Mens ideen om å løpe eller gå på en tredemølle kan høres kjedelig, har du muligheten til å endre hastighet og stigning på tredemøllen for å legge til variasjon i treningen. Mange tredemøller har treningsøkter pre-installert på maskinene. Treningen alternativer på en tredemølle kan gi deg muligheten til å trimme fett og gå ned i vekt. Du må brenne 3500 kalorier for å miste en kilo fett, så jo mer effektiv trening din er, jo raskere kan du miste vekt.

Steady-State Vs. Intervalltrening

Det er to grunnleggende typer cardio trening: steady-state trening og intervalltrening. En steady-state arbeid er en type trening hvor du i hovedsak opprettholde samme tempo for hele varigheten av treningen. Et eksempel på dette er å gå eller jogge på en konsekvent moderat tempo. Intervall økter er trening som flette intervaller med høy intensitet aktivitet med intervaller på lav intensitet aktivitet. Spin klasser ansette intervalltrening, som instruktøren fører kundene gjennom perioder med intens syklet, etterfulgt av perioder med mer moderat syklet. Begge typer økter er gunstig for kroppen din, men intervalltrening kan tillate deg å forbrenne mer kalorier på kortere tid enn du ville gjort i en steady-state trening. Mens det er mange faktorer som avgjør hvor mange kalorier du forbrenner under treningen, for eksempel alder, kroppssammensetning, generelle egnethet nivå, vekt og treningsintensiteten nivå, blant andre, kan du potensielt doble kalori burn rate ved å bruke et intervall trening i stedet for en steady-state trening.

Bruke hastighetsinnstillinger

Å miste vekt og forbrenne fett, må du brenne mer kalorier enn du normalt ta i eller bruk. Mens slanking er en viktig del av noen vekt-tap plan, få mest mulig ut av treningsøktene - i form av å brenne kalorier - er like viktig. Ved hjelp av hurtiginnstillingsfunksjoner på tredemølle kan hjelpe deg med dette, som jo raskere du kjører, jo flere kalorier vil du forbrenne. Hvis du gjør en steady-state kjøringen stilles tredemølle på høyeste hastighet du kan trygt opprettholde for lengden på oppløpet. Hvis du på noe tidspunkt under treningen du finner ut at du sliter med å opprettholde tempoet, satt på tredemølle til en lavere hastighet slik at du ikke skader deg. For intervall økter, bruke hastighetsinnstillingene for å endre hastigheten på tredemølle under treningen. For eksempel, hastighet opp farten på tredemøllen, så du kjører hardt i 1 minutt, og deretter bremse tredemølle ned til et tempo der du gjør en moderat jogge i 1 minutt. Alternere hastigheter for varigheten av treningen.

Bruke stigningsnivå

En annen måte du kan bruke kontrollene på tredemøllen i treningen er ved å endre stigningen på maskinen. Jo høyere du setter skråning, jo mer intense du gjøre treningen og i sin tur, jo mer kalorier og fett du forbrenner. I en steady-state trening, er helningen på skråning avhengig av om du skal gå, jogge eller løpe på tredemølle. Hvis du bare gå på tredemølle, sette tredemøllen til en brattere skråning kan gi deg en ganske sprek trening. Hvis du jogger eller løper, men sette tredemøllen for bratt kan trette deg ut for raskt, så det ville være bedre i dette tilfellet å bruke en mer slakk bakke. Bruke stigning for et intervall trening er lik ved hjelp av hastighetsinnstilling: veksle hvor bratt tredemølle skråningen på forhåndsinnstilte intervaller, for eksempel 1 minutt, 2 minutter eller 5 minutter.

Utforme en Workout Schedule

En av de faktorene som gjør intervalltrening så effektivt er at det utfordrer kroppen din ved å holde den gjette. Når du utformer treningsprogram, holde det i tankene kan hjelpe deg å nå dine mål om tap av vekt og fett, og også hindre deg fra å bli lei av treningen. Ikke bruk den samme treningen hver dag; i stedet, blande opp treningsøktene som du gjør. For eksempel, hvis du gjør en 30-minutters speed-intervall trening på mandag, gjør en steady-state trening som varer 45 minutter på tirsdag, etterfulgt av en 20-minutters stigning-intervall trening på onsdag. Gi deg selv en dag eller to av hver uke for å tillate kroppen å hvile og komme seg fra treningsøktene.

Hvordan endre en langsom metabolisme

Hvordan endre en langsom metabolisme


Har du noen gang lurt på i misunnelse hvorfor skinny venn er en eller annen måte i stand til å spise store mengder fast food uten å få en unse? Svaret finnes i en hennes stoffskifte, eller den hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier tatt inn gjennom mat. Personer med høyt stoffskifte brenne fett som en ovn; de med lavt stoffskifte har problemer med å miste vekt selv med kosthold og mosjon. Heldigvis er stoffskiftet ikke risset inn i stein. Du kan øke din langsom metabolisme og begynne å brenne kalorier.

Hvordan endre en langsom metabolisme

Påskynde stoffskiftet

•  Planlegg et besøk med familien din lege. Dette er viktig av to grunner. Først bør du oppsøke lege før du begynner på diett eller vekttap programmet. For det andre kan langsom metabolisme være et resultat av hypotyreose, en skjoldbrusk sykdom som resulterer i lav hormonproduksjon og redusert basal metabolic rate. Legen kan ta en blodprøve for å sjekke hormonnivåer og abonnere medisiner hvis det er nødvendig.

drikke åtte glass vann per dag. Vann betyr nettopp det: vann. Vann betyr ikke brus, kaffe eller juice. Faktisk, koffeinholdige drikker fungere som diuretika, noe som resulterer i dehydratisering. Hver celle i kroppen din trenger vann, inkludert de som er ansvarlige for stoffskiftet. Uten vann, alle dine organer funksjoner begynner å avta, blant annet stoffskiftet.

Restock pantry hyller. Bli kvitt stivelsesholdige karbohydrater, spesielt alt behandlet med høy fruktose mais sirup. Substitute karbohydrater som er hele korn eller 100 prosent hele hvete. The fiber i hele korn og hele hvete matvarer bremser ned fordøyelsen og holder blodsukkeret på rett kjøl, redusere uønskede cravings. Tilsvarende erstatte høy-fett proteiner og kjøtt med mindre fett, slankere alternativer. Pass på å holde massevis av friske grønnsaker tilgjengelig. En god tommelfingerregel er å kjøpe brune karbohydrater, hvitt kjøtt og grønne grønnsaker.

Spis ofte. Den amerikanske skikken med å spise tre måltider per dag kan faktisk bidra mer enn noe til våre fallende stoffskifte. Kroppen din er laget for å spise ofte, ca en gang hver tredje til fjerde time. Ellers går kroppen inn i sult-modus, og vil klamre seg til kroppen fett under forutsetning av at hvis det brenner for mange kalorier, det vil sulte. I stedet for tre måltider, dele hver del i to og spise seks små måltider gjennom dagen. Fremfor alt, aldri hoppe over frokost.

Beveg deg rundt. Sitter foran en datamaskin hele dagen hver dag er en sikker måte å bremse stoffskiftet til en skrikende stans. Kroppen din trenger bevegelse for å holde blodet flyter og dine celler avfyring. Stå opp og ta en tur hver par timer. Strekk og limber opp på kontoret. Hvis du ønsker det, kjøpe en skritteller og spore dine skritt hver dag. Tar sikte på å øke din nåværende trinn totalt med til sammen 2000 skritt per dag.

Intensivere treningen. Forutsatt at du ikke har et hjerte tilstand eller andre store helseproblemer, innlemme en vanlig øvelse rutine som fokuserer på muskel-building og intervalltrening. En unse av muskler forbrenner opptil 150 prosent mer kalorier enn en unse av fett. Enten begynne en lett vekt-treningsprogram eller bruke motstand band. Intervalltrening består av perioder med lav intensitet aktivitet etterfulgt av korte støt med høy intensitet aktivitet. Denne type trening gjør mer for å øke stoffskiftet enn steady-state cardio (for eksempel en time på tredemølle i samme tempo).

Hint

 • Når du ønsker noe søtt eller salt, vurdere skiver epler med naturlig peanøttsmør. Peanøttsmør inneholder nok salt, protein og fett for å holde deg fornøyd og unna mat binges som vil ødelegge stoffskiftet.
 • Rådene i denne artikkelen er ikke ment som medisinske råd. Det er kun for informasjonsformål. Konsultere en lisensiert profesjonell før du begynner på diett eller treningsprogram.

Hvordan å optimalisere Cardio å forbrenne fett raskere

Hvordan å optimalisere Cardio å forbrenne fett raskere


Cardio, som løping, sykling eller svømming, rangert som en av de viktigste måtene å holde deg sunn og frisk, melder det amerikanske Department of Health and Human Services. Dessverre, mange mennesker fører travle liv og har tidsplaner som ikke la mye tid til trening. Med noen få treningstips og endringer i livsstil, kan du optimalisere din cardio treningen slik at du forbrenner fett raskere, gå ned i vekt raskere og få flere fordeler ut av treningen på kortere tid.

Hvordan å optimalisere Cardio å forbrenne fett raskere

•  Varm opp ved å gjøre fem minutter av din valgte form for cardio, som løping, men på en langsom og skånsom hastighet. Varmer opp før du trener reduserer risikoen for skader øker leveransen av oksygen til musklene, reduserer melkesyre buildup - dette kan hjelpe deg trene lengre uten å føle sliten - og øker kroppens kjernetemperatur slik at du forbrenner mer kalorier og fett.

drikke 20 oz. vann tre timer før du begynner cardio, en annen 8 oz. en halv time før du begynner å trene, og 10 oz. hvert 20. minutt mens du trener. Opprettholde riktig fuktighet forbedrer treningen ytelse, slik at du kan arbeide kroppen din hardere og brenne mer fett. I tillegg drikke kaldt vann øker kroppens stoffskifte hastigheten og kan hjelpe deg å forbrenne fett raskere i løpet av dagen.

Sett en timer. For optimal helse, bør den gjennomsnittlige voksne gjøre cardio i 30 minutter hver dag. En studie ved Duke University oppdaget at folk som gjør dette mye daglig cardio redusert sin samlede vekt og mistet fett fra rundt magen - en bestemt type fett forbundet med høyere risiko for kreft og diabetes - mens de som ikke gjorde dette mye cardio faktisk fikk magefett.

Unngå å spise før du gjør cardio, helst trene om morgenen før du har fanget frokost. Dette er en vanlig praksis blant syklister som ønsker å holde fettet av. En studie i "Journal of Applied Physiology" rapporterte at fastende cardio bidrar til å brenne fett mer effektivt, mens en studie publisert i "British Journal of Nutrition" fant at fastende morgen cardio brenner 20 prosent mer fett enn cardio gjort etter frokost.

Legg til intervalltrening, noe som gir raskere din generelle stoffskiftet og brenner av mer fett i samme tidsperiode som en tradisjonell 30-minutters sett av steady-state trening. Dette fungerer med alle typer cardio, som sykling eller trapp-klatring. Alt du trenger å gjøre er å veksle mellom ultra-raske former for valgt type cardio, etterfulgt av perioder med tregere cardio. For eksempel American College of Sports Medicine anbefaler prøver 60 sekunder for å vandre etterfulgt av 60 sekunder med sprint, og bla frem og tilbake mellom de to for omtrent en halv time.

Hint

 • Alltid snakke med legen din før du endrer ditt treningsprogram eller endre kostholdet ditt. Alles kropp er annerledes, og dine pre-eksisterende helsemessige forhold kan påvirke den beste form for fett tap for deg.

Slik feilsøker CRRT TMP

Slik feilsøker CRRT TMP


Kontinuerlig nyreerstattende behandling består av lav rente væske fjerning for den kritisk syke og fører til steady state væske likevekt i hemodynamisk ustabile pasienter. I de fleste tilfeller kan feilsøking transmembrane trykk (TMP) oppnås uten opphør behandling. Det er mange merker av CRRT maskiner. Mekanikken i disse maskinene er relativt enkel og heldigvis, mange aspekter ved feilsøking av utstyr er universell. Det er lett å løse problemer med TMP ved vetting krets av maskinen. Ved å undersøke alle strømningsrør, sjekke filteret, og justere pumpen og strømmer, kan problemene bli identifisert og løst i noen få enkle trinn. Typisk dialysat og utskifting væskehastigheter er mellom ett og tre liter i timen, og blodstrøm renten bør ligge mellom 80 til 120 milliliter per minutt. Avløpsvann rate er lik væsken avvirkning pluss erstatning væske rente og dialysatet rate. Langsommere priser er ikke effektive for konvektive oppløst stoff fjerning.

Slik feilsøker CRRT TMP

Mulige årsaker til høyt TMP

•  Sjekk den grønne filtratrørledningen. En klemme eller kink i filtratet linje kan føre til en rask økning i TMP.

Finn ut om filteret er levrer sakte. Et tett filter vil føre til en langsom økning i TMP.

Kontroller forholdet mellom blod og dialysatet strømmer. Hvis TMP var høy ved begynnelsen av behandlingen, er forholdet mellom strømmen av blod og dialysat for høy.

Feilsøking

Kontroller for en hindring, kink, klemme eller andre blokkering i grønne filtratrørledningen. Begynn ved enden av linjen, hvor den kommer inn i maskinen. Kontroller tilkoblingen og følg filtratrørledningen til der den kommer inn i posen. Fjern eventuelle hindringer i linjen eller tilkobling til posen.

Bestem om å øke pre-fortynning hastigheten og redusere post-fortynningshastigheten løser problemet. Skyll krets bruker rednings kø for å sjekke for blodpropp i filteret. Dersom gjenvinning er observert etter spyling, fortsetter behandlingen. Hvis filteret er altfor dårlig tilstoppet, opphøre behandling for å bevare blod og bytt filter.

opptas behandlingen ved å redusere valutakursen eller øke blodstrømmen hastighet. Trykk på pumpe og balanse nøkler. Maskinen skal fungere skikkelig.

Hint

 • Spør en senior profesjonell som kan ha opplevd lignende problemer med maskinen.
 • For pågående problemer eller feil ved maskinen, se teknisk manual for maskinen eller ta kontakt med maskinprodusenten.

Hvordan intervalltrening og Burn mye fett

Hvordan intervalltrening og Burn mye fett


Har du noen gang lagt merke til at sprinterne alltid ha en mye bedre fysikk enn maratonløpere? Mens maratonløpere vanligvis ser sykelig, udefinert og generelt "skinny-fett", sprinterne pleier å ha en muskuløs, mager og godt definert utseende. Dette er ingen tilfeldighet. Det har vist seg gang på gang at en rask sprint trene gjør kroppen din mye mer godt enn en time lang steady-state cardio trene.

Den mest effektive cardio arbeid ut, men er kjent som High Intensity Interval Training eller HIIT. Du kan enkelt felle noen pounds av fett en uke gjør dette arbeidet, og jeg skal vise deg hvordan.

Hvordan intervalltrening og Burn mye fett

•  Start med en gang varme opp. For fem minutter må du bare gå i et jevnt tempo. Ikke gå for tregt her, skjønt. Tross alt er det som kalles en varm opp slik at du skal vandre på en rask nok tempo som du føler du varmer kroppen din opp.

Jeg vet at trinnet høres enkelt, men det er like viktig som alle andre ledd i arbeidet ut. Uansett hva du gjør, ikke hoppe over det å spare tid. Jeg gjorde en forferdelig feil å forsøke dette hard core trene uten en varm opp en gang, og jeg endte opp med å skade meg selv.

Sprint så fort du kan! Gjør dette i en helt minutt uten å stoppe eller bremse ned i det hele tatt. I begynnelsen kan du bare være i stand til sprinten på ca 5 eller 6 miles i timen, men hver uke vil du finne at hastigheten du er komfortabel vedlikehold øker.

Dette sprint bør være så intense at du ikke engang kan snakke mens du gjør det. Du vil føle en brenne det andre du begynner spurten. Husk at du trenger å opprettholde sprint for et helt minutt skjønt, så ikke gå for intens til høyre ved første.

Du bør ha definitivt brøt en svette ved slutten av dette første minutt.

Jog i et behagelig tempo. Gjør dette i to minutter. Denne joggetur bør ikke helt være en fullverdig løp, men det bør ikke ligne gang. Du bør være i stand til å bære på en normal samtale i dette tempoet, men puster dypt.

Bruk tid til håndkle av litt og nippe litt vann for å hjelpe deg å gjenopprette for neste runde.

Gjenta trinn 2 og 3 fire eller fem ganger. Hver gang du fullfører en minutt av sprint etterfulgt av to minutter av jogging, regnes det som en "runde". Det bør være ca 4-5 runder per intervalltreningsøkten. Prøv å holde hastigheter på dine spurter og joggeturer konsekvent gjennom arbeidet ut.

Husk, ikke stoppe i det hele tatt i løpet av denne treningen, eller du er beseiret hele hensikten med å gjøre det. Dette arbeidet ut vil få pulsen så utrolig høyt at du kan føle deg som det kommer til å eksplodere ut av brystet ditt. Like skremmende som dette kan være, det er faktisk veldig sunt for deg. Bare holde opp intensiteten, utføre dette arbeidet ut 2 til 3 ganger i uken og se fettet smelte bort i løpet av en eller to måneder.

Hint

 • Lytt til musikk! IPod eller MP3-spilleren kan faktisk være det beste arbeidet ditt ut partner. Musikk har en måte å motivere deg og holde deg presse igjennom noen gang siste bitre dråpe svette. Bruk det til din fordel.
 • Ikke spis en time før. Stol på meg, hvis du da alt du spiste vil ende opp på gulvet ved siden av deg.
 • Husk din vann, mennesker. Uten riktig hydrering dette arbeidet ut vil virke mye vanskeligere.
 • Ikke gjør dette arbeidet ut hvis du har noen oversikt over medisinske hjerteproblemer eller andre medisinske tilstander som kan gjøre utføre dette arbeidet ut en risiko. Dette er en veldig intens rutine og det bør ikke bli forsøkt av folk som ikke er i form til å gjøre det trygt.
 • Virkelig se føttene mens du er sprinting. En feil trinn eller fiske foten feil på en rask nok fart, og du kan ende opp i en verden av vondt. Personlig jeg gjør mine spurter på ca 11 miles per time, slik at du kan forestille deg hvor vondt det ville være hvis jeg utløst.

Hvordan bruke Chromium picolinate for Weight Loss

Hvordan bruke Chromium picolinate for Weight Loss


Chromium picolinate har vært spioneringen som et gjennombrudd i glukose og fett metabolisme, vekttap og ledelse av høyt blodtrykk og kolesterol. Når krom, en grunnleggende næringsstoff, er kombinert med pikolinsyre, er krompikolinat opprettet. Chromium picolinate reduserer sukker og karbohydrat cravings. Det undertrykker også appetitten, som er hvordan det kan hjelpe føre til vekttap.

Hvordan bruke Chromium picolinate for Weight Loss

•  Ta 400 mcg av krom picolinate daglig med måltider, helst før du trener. Alternativt kan du ta en ren krom supplement hver dag med måltider før trening. Tar krom med appelsinjuice eller andre matvarer rike på vitamin C hjelper kroppen absorbere krom.

Øk sjansene dine for å miste vekt med krom picolinate ved å inkludere 30-til 60-sekunders hvileperioder mellom øvelser under treningsøktene.

•  Øk intensiteten av din aerobe øvelsen med jevne mellomrom i opptil et minutt under treningsøktene. Disse tilfeldige "sprint" har vist seg å brenne mer fett enn "steady state" trene. Krompikolinat er tenkt for å forsterke denne effekten.

trener med vekter minst to ganger i uken når du bruker krom picolinate. Krom effekt på stoffskiftet er sterkere når supplement er kombinert med styrketrening.

Øk mengden av brokkoli, grønne bønner, fullkorn, peanut smør, plommer, tre nøtter og poteter som du spiser i løpet av uken for å trygt og naturligvis øke kroppens tilførsel av krom.

Hint

 • Konsumere krom picolinate i moderate mengder. For mye kan være skadelig.
 • Nyere forskning viser at krom picolinate kunne presentere helserisiko. De som er bekymret rådes til å fokusere på å legge krom til sine dietter naturlig stedet for å bruke sammensatt kjent som krom picolinate.
 • Unngå sukkerholdige bearbeidet mat, som vil rane kroppen av krom under fordøyelsen.

Tips for å miste vekt på tre dager

Det er sikkert mulig å miste noen få pounds i tre dager. Den eneste ulempen er at du er nesten garantert å få den tilbake noen dager senere, som de fleste av dine tap vil bestå av vann vekt. Noen ganger kan du ende opp med enda tyngre enn da du startet.

Fasting

Den absolutt raskeste måten å miste mye vekt raskt er å gå på et vann raskt. Kanadiske kiropraktor Ben Kim sier på sin nettside, drbenkim.com, at faste kan gi et vekttap på en kilo i dag eller mer. "Utgangspunktet, kan tapet nærmer to eller tre pounds per dag for de første dagene hvis personen beholder betydelig natrium og vann. Fra dag to og framover, begynner kroppen å utnytte fettvevet for energi, og dermed spare så mye muskelvev som mulig ", skriver han. Dette betyr at du kan miste seks til åtte pounds i tre dager.

Kim påpeker også at vann fasting er bedre enn juice fasting fordi "mer fettvev blir brent under en vann fort, som kroppen din må stole utelukkende på fettreservene for å forsyne sine energibehov etter de første 1-3 dagene av vann fasting." (Ref 1) Basert på dette, synes det dine sjanser for å holde den tapte pounds off er større med vann fasting.

Trening

Hvis du er i god form og trene regelmessig, kan du legge ut på en ekstrem øvelse rutine uten å kjøre risikoen for mye skade. For eksempel, kan du fokusere på jogging et par timer per dag. Hvis du har energi, setter spruter av all-out kjører i steady-state joggetur. Ett minutt hvert femte minutt er et passende format. Hvis du ikke er i god form, fokus på å gå raskt i noen timer per dag. Enten du løper eller går, bruker joggesko ment for den aktiviteten du gjør. Du kan hoppe over vekttrening disse tre dagene, som vekttrening er bare bra for langsiktig vekttap.

Body Wrap

Hvis du har et par hundre dollar til overs, finne et spa som har spesialisert seg på slanking kroppsinnpakning. Noen spas lover at du vil miste opp til 30 inches over. Det synes det er noe sant i dette løftet, selv om vekttap vil være i vann, ikke fett. Også, det avhenger av hvor mye vann du beholder fra begynnelsen. Med andre ord, hvis du er ute etter å slanke seg veldig fort, er en kroppsinnpakning noe du kan se nærmere på.

Hvor lenge bør jeg gjøre cardio for Fjerne Tummy Fat?

Steady State Cardio

Ifølge eksperter på Stronglifts.com, vil steady-state kardiovaskulær trening hjelpe deg å miste magen fett når utført minst tre ganger i uken i 30 til 45 minutter per økt. Steady-state cardio inneholder alt som du utfører i samme takt, som å gå eller jogge jevnt i 30 til 45 minutter.

Høy intensitet kardio

Høyintensiv intervalltrening, eller HIIT, er den mest effektive måten å miste samlede kroppsfett, inkludert magen fett. HIIT ville bli utført et par ganger i uken i 20 minutter om gangen, og innebærer alternerende mellom høy intensitet og lav intensitet kardio hver 20 til 30 sekunder, deretter gjenta.

Bottom Line

Både steady-state og høy intensitet kardio vil hjelpe deg å miste samlede kroppsfett, inkludert magen fett. Hvilken metode du velger alt avhenger av dine preferanser, livsstil og tidsplan, som man involverer mer tid og den andre innebærer mer innsats.

Hvordan å miste vekt på en Glider

En glider er et stykke hjem treningsutstyr. En type glider er den som tilbys av Tony lite som en infomercial produkt. Den er lik en elliptisk maskin ved at føttene beveger seg på en måte som ligner på ski. Det er to poler på det også, som simulerer ski. Det er ideelt å gå ned i vekt på en glider hvis du har felles eller kne problemer. Det er en lav-effekt del av utstyret.

Hvordan å miste vekt på en Glider

•  Varm opp i fem minutter på Glider. Det betyr å få flytte på det på et moderat tempo og ikke bryte en svette. Dette blir bare kroppen din klar for trening.

Still inn maskinen for den avstanden som du ønsker å gå. Når du gjør treningen, er det en innstilling som vil vise deg hvor mye kalorier brent.

•  Trening på glider ved å gjøre intervaller. Dette bytter ting opp og kan brenne mer kalorier enn bare steady-state cardio. Arbeid på et moderat tempo på glider. Hvert femte minutt eller så, gjør du ett minutt av raskere tempo cardio.

Workout på glider i 60 minutter ved på tidspunktet. Gjøre det for fem eller seks ganger per uke. Dette vil fremme vekttap. Jobber hardt nok, slik at du bryte en svette, men kan fremdeles snakke.

Bland ting opp. Trening på en tung intensitet en dag og gå lettere neste dag. Hold kroppen din gjette.

Top Fat-Burning øvelser på elliptiske maskiner

Top Fat-Burning øvelser på elliptiske maskiner


En elliptisk maskin gir en lav-effekt, cardio, kalori-brenner trening. Jo flere kalorier forbrenner du, jo mer sannsynlig er det å opprette en daglig kalori underskudd, som hjelpemidler i fettforbrenning. Når du bruker flere kalorier enn du spiser, kan fett tap oppstå. Under elliptiske øvelser, når kroppen din trenger ekstra kalorier, bruker den oksygen å omdanne fett til drivstoff. Det stasjonære elliptisk trening maskinen beveger seg bare i en forover og bakover retning, men du kan variere hvordan du dine treningsøkter for å øke kalori-brenning fordeler.

Keep It stødig med Steady-State Exercise

Steady-state aerobic trening på elliptiske er en effektiv kalori-brenning trening. Steady-state trening på elliptiske krever at du velger et tempo og et motstandsnivå som du kan opprettholde for varigheten av treningen. Intensitetsnivået bør føre til svetting, men du bør være i stand til å puste uten gisper etter luft. Prøv å opprettholde dette tempoet i 30 til 60 minutter. Du kan jobbe opp til denne gangen trinnvis hvis det er nødvendig. Jo lengre du trener, jo flere kalorier forbrenner du. Tar sikte på å trene på et intensitetsnivå som løfter pulsen mellom 55 og 85 prosent av din maksimale hjertefrekvens, som er 220 minus din alder.

Legg i intervalltrening

Intervalltrening er en type trening som bruker kroppens to energisystemer for å øke kalori-brenning fordeler. I stedet for å forbli i samme tempo og motstand gjennom den elliptiske treningen, separere den i segmenter med høy intensitet etterfulgt av intervaller med lav intensitet. Du kan velge intervallprogram på elliptiske eller endre intervallene på egen hånd. For eksempel begynne ved et motstandsnivå på fire, og opprettholde et moderat tempo i en til tre minutter. Deretter øke motstandsnivået til 10 og øke til en sprint tempo eller en som løfter pulsen til mellom 80 og 90 prosent av din maksimale. Opprettholde denne høye intensitet intervall en lik eller lengre varighet før retur til lav intensitet intervall. Fortsett sykling gjennom intervaller for din totale treningstiden. Mål å bruke lengre tid på høy intensitet intervaller for å brenne mer kalorier totalt.

Høyintensiv trening

Høy intensitet intervall øvelser ta tradisjonelle intervaller til høyere kalori-brenning nivåer. Når pulsen løfter til nær maksimum nivåer, du øke den totale antall kalorier som brukes til å utføre øvelsen. Høyintensive intervaller er basert på økende intensitet i stedet for på den tiden du bruker på å trene. For eksempel, øke motstanden til å skyve ned på pedalene vanskeligere. Samtidig øker du hastigheten til et nivå som løfter pulsen nær maks. Oppretthold denne takt så lenge som mulig, og deretter redusere motstanden og hastigheten for å komme seg. Ligge på lav intensitet intervall bare lenge nok til å få igjen pusten og deretter gjenta høy intensitet intervall. Begynn med en 15-minutters trening og gradvis øke varigheten.

Variasjon i øvelser er krydderet

Kalori-brenning elliptiske treningsøktene også nytte av å legge variasjon til dine oppgaver. Bruk håndtakene for å øke kalori-brenning fordeler og heve pulsen. Måten du flytter håndtakene endringer der musklene er jobbet og høyere antall muskelfibre som brukes. Når flere muskler blir brukt, puls løfter og du forbrenner flere kalorier. For eksempel, skyver håndtakene til kontrakt brystmusklene og triceps eller trekk håndtakene for å trene ryggmusklene og biceps. Du kan også holde hendene av barene for å legge en balanse utfordring til treningen, øke bruken av kjernemuskulaturen. Når du blir lei av å flytte frem, snu retningen av elliptiske og pedalen bakover for å slå muskel fokus fra lårene til baken.

Hvordan å miste tommer og opp i vekt

Hvordan å miste tommer og opp i vekt


Miste inches, også kjent som fett tap og økende vekt, også kjent som masse bygning, kan gjøres for hånd i hånd. Det hele kommer ned til å lære og opprettholde riktig balanse mellom trening og ernæring. Ved å overvåke din diett og tar i riktig type og riktig mengde mat, og fokusere på å gjøre rett type øvelser, vil du lett kunne miste fett og mister inches mens du setter på masse i form av muskel.

Hvordan å miste tommer og opp i vekt

•  Spis riktig mat. Hold deg til magre proteiner som kylling bryst, fisk, magert kjøtt, og slankere kutt av svinekjøtt. Spis hele korn som havregryn, brun ris og quinoa, rikelig med frukt og grønnsaker, og sunt fett som avokado, rå mandler og oliven oil.Remove fra kosten all bearbeidet sukker, raffinert korn, bearbeidet mat og andre matvarer som har overflødig fett og sukker.

•  Spis mer. For å få vekt i form av muskelmasse, må du doble porsjoner og spise fem eller seks måltider per dag. Double alle dine porsjoner slik at du spiser dobbelt så mye protein, dobbelt så mange komplekse karbohydrater og dobbelt så mange frukter og grønnsaker. Dette vil sikre at du overgå dine caloric behov, slik at du får muskelmasse.

Løft tungt. For å bygge masse, må du være utøvende åtte til 12 reps på hvert sett med øvelser du gjør på den maksimale vekten du kan løfte. Musklene skal nå point of failure sted mellom åttende og 12. repetisjon; Dette vil sikre at du arbeider i muskel-byggesone.

Do cardio. Sammen med styrketrening, må du innlemme cardio inn treningsøktene dine. I stedet for å utføre steady-state cardio der å opprettholde en konstant hastighet eller motstandsnivå i løpet av 45 minutter til en time, utfører høy intensitet intervalltrening. Det er der du jobber på maks i 20 til 60 sekunder, og deretter hvile i 10 til 30 sekunder for totalt 30 minutter. Denne typen cardio vil tillate deg å miste fett samtidig opprettholde muskel gevinster.

Spor framgangen din. Sammen med veiing selv på samme tid på dagen på samme ukedag hver uke, måle bryst, midje og hofter og registrere endringene for å sørge for at du mister inches mens økende vekt.

Lav karbohydrat diett som lindrer Thyroid Problems

Selv om dietter som har en ekstremt lav mengde karbohydrater kan ha negative effekter på skjoldbrusk produksjon, kan rett type low-carb dieting faktisk være gunstig mot lindre skjoldbrusk problemer. Dette er fordi den rett type low-carb diett er en som stadig svinger næringsinntak, slik at du får fordelene av lav-carb dieting uten de mulige ulemper på skjoldbrusk tilstand. Ved stadig å sykle karbohydratinntaket, er thyroideafunksjonen økt, psykisk velvære er stabilisert, og vekten er raskt tapt.

Om Carb Cycling

Carb sykling er neppe en roman teori, men for mange enkeltpersoner som har forlatt mer tradisjonelle low-carb dietter på grunn av skjoldbrusk problemer, kan det være en livredder. Carb sykling refererer til praksisen med justering karbohydratinntak på en daglig basis, med noen dager blir høyere carb dager (over 100 gram eller så) og andre følger de rigide prinsipper ortodoks low-carb teori (mindre enn 30 gram). Ved å gi kroppen med karbohydrater når den trenger mest energi og begrense karbohydrater når den ikke gjør det, får du en duell fordel --- muligheten til å gå ned i vekt raskt mens ikke lider av ulempene med en helt low-carb livsstil.

Hvordan carb Cycle

Til carb syklus, blir hver dag i uken tilordnet enten som en lav, middels eller høy carb dag. Du kan tildele to høye carb dager, og disse bør plasseres på de dagene du har det høyeste nivået av fysisk aktivitet --- kanskje en vekt treningsøkt eller kraftig trening klasse. Deretter tildele de to moderate dager til dager der du må utføre en intens til gjennomsnittlig nivå av fysisk trening. De resterende tre dager i uken er low carb dager --- på disse dagene, utfører ingen trening større enn rask gange eller andre lav-intensitet steady-state cardio.

På høye dager, kan du forbruker opptil to gram karbohydrater per kilo kroppsvekt. På moderate dager, konsumerer en grense på ett gram karbohydrater per kilo kroppsvekt. Og på lave dager, bare forbruker en halv gram karbohydrater per kilo kroppsvekt. Annet enn det holder protein relativt høyt, med sikte på minst ett gram per kilo kroppsvekt per dag. Hold fett til et minimum på høy carb dager, og mellom 0,15 og 0,35 gram per kilo kroppsvekt på lave og moderate dager.

Carb Sykling og Thyroid

Den relativt høye inntak av mat, sammenlignet med de fleste dietter vil øke forbrenningen og skjoldbrusk-funksjon ved å tvinge legemet til å kompensere for det store antallet av mat. I tillegg vil de høye nivåer av protein i dietten også føre til en økning i skjoldbrusk-funksjon Med den termiske effekten av mat, som sier at det koster kroppen kalorier for å fordøye maten (med protein er mest vanskelig å fordøye). Hvis du ønsker en enda større økning i skjoldbrusk-funksjon, bør du vurdere å legge et par spiseskjeer kokosolje til kosthold på lav carb dager. Kokosolje kan bidra til å direkte øke skjoldbrusk funksjon, utover nivået hvis vil allerede nå ved å følge planen som er skrevet.

Hvordan overføre helsevesenet planer hvis jeg flytter til en annen stat

Hvordan overføre helsevesenet planer hvis jeg flytter til en annen stat

Hvis du alltid gå hvor jobben tar deg eller du forelsket i noen på en annen kyst, kan det hende du trenger å vite hva det tar å flytte din nåværende helsevesenet dekning til et nytt hjem. Gitt Betegnelser av våre nåværende helsevesenet, er det svært få måter du kan ta din helse plan med deg. Hvis du har arbeids gitt helsehjelp eller Medicare, bør du være i stand til å ta minst en del av dekningen med deg.

Hvordan overføre helsevesenet planer hvis jeg flytter til en annen stat

•  Spør din arbeidsgiver hvis du overfører vil påvirke din helsevesenet dekning. I de fleste tilfeller må selv store bedrifter med en rekke kontorer kjøpe helsetjenester dekning for ansatte i staten. Du kan overføre dekning hvis forsikret under en plan skrevet gjennom hjemmekontor som gir dekning til alle ansatte, uavhengig av sted, så spør menneskelige ressurser hvis dette unntaket råder.

Forvent din Medicare del A og B helsemessige fordeler å overføre med deg hvis du er eldre enn 65, så dette programmet, administrert av stater, er regulert og drives av den føderale regjeringen. Søk om SHIP - State Health Insurance Assistance Program fordeler - hvis flyttingen fra ditt tidligere hjem reduserer inntekten din i en slik grad at du garanterer en ekstra månedlig stipend.

butikk for nye Medicare Part D (stoffet dekning) når du flytter siden bare din del A og del B Medicare lovlig kan flytte med deg fra stat til stat. Finn en ny transportør for alle Medicare gap dekning du kan også ha kjøpt så snart du få avgjort.

Mixed-State Bipolar Disorder

Bipolar lidelse er en ødeleggende psykisk sykdom som har symptomer inkluderer humørsvingninger mellom ekstrem oppstemthet (mani) og anfall av depresjon. Disse stemningsskiftene kan skje plutselig. Personer med bipolar lidelse har en høyere risiko for selvmord enn med noen annen psykisk lidelse. Noen ganger manisk fase og den depressive fasen forekommer samtidig eller i meget rask rekkefølge; dette er kjent som blandet-tilstand bipolar lidelse.

Symptomer på Mania

En manisk episode kan vare noen timer eller et par måneder. Det kan omfatte noen eller alle av de følgende:
• Irritabilitet
• Hyperaktivitet
• Tap av selvkontroll
• Uro
• Racing tanker
• mannsgalskap
• Manglende evne til eller lite behov for søvn
• hensynsløs atferd
• Manglende evne til å konsentrere seg
• Psykose

Symtpoms på depresjon

En episode av depresjon kan vare noen timer, så et par måneder. Det kan omfatte noen eller alle av de følgende:
• Følelser av verdiløshet
• Følelser av skyld
• Tap av selvfølelse
• Tristhet
• Selvmordstanker
• Konsentrasjonsvansker
• Tap av appetitt
• Overspising
• Søvnforstyrrelser
• Tilbaketrekking fra venner og aktiviteter

Mixed-State Bipolar

Blandede episoder kan være belastende og ødeleggende for en person med bipolar lidelse og opprivende for de rundt henne. Symptomer på en blandet episode kan omfatte:
• Insomnia
• Selvmordstanker
• Impulsivitet
• Irritabilitet
• Panikkanfall
• Håpløshet
• Guilt
• Endringer i appetitt
• Psykose

Symptomer på psykose

Psykose kan oppstå under en blandet tilstand som involverer exteme mani. Under en episode av psykose, mister en person kontakt med virkeligheten, og opplever det i en "endret" tilstand. Symptomer kan omfatte:
• Hørselshallusinasjoner
• Visuelle hallusinasjoner
• Plutselige endringer i tanken
• Manglende evne til å gjenkjenne sine omgivelser
• Følelse av paranoia eller forfølgelse

Behandlinger for bipolar lidelse

De vanligste behandlingstilbud for bipolar lidelse inkluderer:

Stemningsstabiliserende - Disse spenner fra eldre medisiner som litium til nyere stemningsstabiliserende som Topimax.

Atypiske antipsykotika - Disse inkluderer de nyere og dyrere medisiner. De kan gi en større lindring av symptomer, men de har noen ganger flere bivirkninger. Disse inkluderer Seroquel, Zyprexa og Abilify.

Psykoterapi - Terapi og selvhjelpsatferdsstrategier kan hjelpe en person med mixed-state bipolar lidelse få muligheten og tillit til å fungere i dag-til-dag liv.

Hvordan å finne riktig diett og treningsprogram

Hvordan å finne riktig diett og treningsprogram


Velge en diett bare fordi det hjalp din venn eller kollega kaste overskytende pounds garanterer ikke at du vil ha samme resultat. Velg en diett og treningsprogram som hjelper deg å forbrenne mer kalorier enn du forbruker uten drastisk forandre din livsstil. Å vite hvordan du skal velge riktig kosthold for å dekke dine spesifikke behov gir deg et forsprang på reisen til vellykket vekttap.

Hvordan å finne riktig diett og treningsprogram

•  Kjenn motivasjonen for din vekt-tap mål. Vil du gå ned i vekt av helsemessige årsaker, for å forbedre utseende eller for å glede noen? Å være overvektig har sine egne trykk, for eksempel fysisk, følelsesmessig og psykologisk. Å miste vekt har også sitt press, for eksempel sult fremskyndet av kalorireduksjon, kjemiske endringer i kroppen din som ofte langsom fremgang og svekke løse, og fristelser.

Velg mål-relaterte alternativer. Hvis målet ditt er motivert av helseproblemer, spør din lege eller en ernæringsfysiolog å anbefale en diett og treningsprogram som er best egnet til dine medisinske behov.

Oppsøk en diett og mosjon regime for å hjelpe deg å miste vekt og forbedre utseendet ditt ved å gjennomgå alternativer, for eksempel murstein og mørtel eller online vekttap sentre. Vekttap sentre gi struktur og støtte, hjelpe deg å gjøre smartere valg av mat, oppmuntre til atferd modifikasjon, hjelpe deg med å utvikle en vanlig øvelse diett og overvåke utviklingen.

eliminere stresset med måltid planlegging ved å velge en diett program som gir del-kontrollerte måltider. Kosten som følger denne type program tilbys veiledning for atferdsmodifikasjon. Disse planene tilbyr også treningsbånd som hjelper deg i å utvikle en øvelse diett.

Søk profesjonell hjelp fra en personlig trener til å etablere et treningsprogram tilpasset dine individuelle fysiske og medisinske behov. Mange trenere er kvalifisert til å gi kostholdsveiledning for å hjelpe deg å lage en diett som, sammen med treningsprogrammet ditt, hjelper deg med å oppnå maksimal vekttap.

Gjennomgå alle funksjonene i flere forskjellige diett alternativer før du gjør din beslutning. Velg en diett som gjør det mulig å innlemme mat du liker å spise inn ditt måltid planlegging. Unngå dietter som forsøker å gjøre drastiske endringer i livsstilen din.

Vær realistisk i å velge et treningsprogram. Du kan ikke gjøre overgangen fra å være en sofagris til å trene 30 til 60 minutter om dagen, tre til fem eller flere dager i uken. I tillegg til å forbedre helse og dens potensial for å øke din levetid, kan trening være avhengighetsskapende. Start ut sakte og avansere i et tempo som passer din livsstil og din timeplan.

Hint

 • Den eneste måten å oppnå vekttap er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker ved å endre kostholdet, økt fysisk aktivitet, eller begge deler.
 • Konsultere legen din før du gjør noen endringer i kostholdet eller begynnelsen et treningsprogram.

United States Coast Guard Fysiske Krav til kvinner

Fysisk form er et krav for kvinner å delta i United States Coast Guard. Kvinner må være i stand til å møte fysiske krav forbundet med jobbkrav, og de må se i form i uniform for å best representerer deres land.

Fitness Plan

Menn og kvinner er nødvendig for å skape en årlig fitness plan; Hver uke er å inkludere minst tre dager med 30-minutters kardiovaskulær trening og en til tre dager med styrketrening.

Fitness Assessment

US Coast Guard Physical Fitness Assessment (PFA) brukes for operativ trening, som et krav for arbeidsplasser og som et korrektiv verktøy for medlemmer som ikke oppfyller vektkravene. Ifølge Stew Smith, en militær trener, "de tre viktigste faktorene i fitness er aerob kapasitet, muskelstyrke og muskulær utholdenhet."

PFA Standarder for kvinner under 30

Kvinner i denne aldersgruppen er nødvendig for å fullføre 23 push-ups og 32 sit-ups på under ett minutt. De er pålagt å nå 19,25 inches i sit-and-rekkevidde kategori, kjøre 1,5 miles på under 15 minutter og 26 sekunder, og svømme 400 meter på 12 minutter.

PFA Standarder for Kvinner 30-39

Kvinner i denne aldersgruppen må fullføre 19 push-ups og 25 sit-ups på under ett minutt. I sit-and-rekkevidde, må de nå 18,25 inches; de må fullføre 1.5 mile kjøre på under 15 minutter og 57 sekunder, og svømme 350 meter på 12 minutter.

PFA Standarder for kvinner 40 til 49

Kvinner i denne aldersgruppen må fullføre 13 push-ups og 20 sit-ups på under ett minutt. De er pålagt å nå 17.25 inches i sit-and-rekkevidde, fullføre 1.5 mile kjøre i under 16 minutter og 58 sekunder, og svømme 300 meter i 12 minutter.

Vekt Krav

Hver Coast Guard medlem sender til en halvårlig innveiing hver oktober og april. Medlemmenes vekt standardene er basert på høyde og rammestørrelse. Dersom et medlem ikke vekten kravet, vil hennes fettprosent måles. Kvinner under 30 år må ha en fettprosent som er under 33 prosent; kvinner 31 til 39 under 35 prosent; og kvinner 40 og over under 37 prosent.

Stats av mennesker med syre reflux sykdom

Stats av mennesker med syre reflux sykdom


Acid reflux sykdom er et resultat av din magesyre "refluxing" tilbake i spiserøret. Normalt magesyre bo i magen der det er nødvendig for å hjelpe kroppen din fordøye konsumert mat. En av symptom på syre reflux sykdom er gjentatte ganger å ha halsbrann. Hvis sykdommen forblir ubehandlet, kan acid reflux sykdom forårsake permanent skade på spiserøret.

The Stats

Ifølge forskere ved University of North Carolina, 19 millioner mennesker lider av acid reflux sykdom hvert år. Behandlingskostnadene forbundet med denne sykdommen er over 9 milliarder dollar. Forskning utført av The National Institute of Health, avdekket at mer enn 60 millioner mennesker lider med halsbrann assosiert med syre reflux sykdom en gang i måneden; og 25 millioner mennesker er daglig lider av sykdommen. I tillegg påvirker syre reflux sykdom 50 prosent av gravide kvinner og 25 pecent av forventer kvinner er daglig lider.

Identifikasjon

Acid reflux sykdom er også referert til som: gastroøsofageal reflukssykdom, eller bare GERD. Acid reflux sykdom symptomer inkluderer hyppige halsbrann, mat oppstøt, problemer med å svelge, følelse av en klump i halsen, raping eller dårlig smak i munnen.

GERD hos barn

I de fleste tilfeller er gastroøsofageal reflukssykdom en voksen uorden. Men babyer og barn er ikke unntatt. Spytter opp er ikke uvanlig for babyer, men regurgitating bør stoppe før barnet er 12 til 18 måneder. Hvis ikke, og spytter opp er kombinert med pusteproblemer, ikke spise og lite vektøkning, vil barnet sannsynligvis bli behandlet for GERD.

Betydning

GERD er ganske vanlig hos voksne. Ifølge The Merck Manual, vil 30 prosent til 40 prosent av voksne lider av GERD i sin levetid. Visse livsstil endringer kan forbedre eller kurere sykdommen. For eksempel vil unngå sure matvarer og frukt redusere mengden av syre i magen. Eliminere kaffe, teaand brus fra kosten vil også forbedre acid reflux sykdom. Spise mindre måltider kan forbedre GERD fordi magen vil være mer vellykket på å fordøye mindre porsjoner.

Øsofagitt

Magen fôr er utstyrt for å håndtere magesyre; derimot, er spiserøret ikke. Spiserøret er en muskulær røret som forbinder munnen til magen; den er ansvarlig for å skyve maten ned i magen for å bli fordøyd. En sporadisk bout med syre reflux bør ikke forårsake noen skade på spiserøret. Imidlertid, hvis den magesyre gående unnslipper fra magen i spiserøret, syren vil til slutt skade den. Denne tilstanden refereres til som esophagitis.

Om Tony Lille Gazelle treningsprogram

Tony Lille er en tidligere verdensmester i bodybuilding som utviklet et treningsprogram fokusert på et treningsapparat kalt Gazelle. Lite program ble opprinnelig utviklet for å hjelpe ham tilbake og komme tilbake i form etter en bilulykke nesten hevdet hans liv.

Identifikasjon

Gazelle gir en lav-effekt trening tilpasset individuelle opplæringsbehov og fitness mål. Maskinen kombinerer elliptisk trening med langrennstrening. Det drives med ben og armer svinger frem og tilbake og gjør at brukeren kan jobbe ulike kroppsdeler i løpet av en kardiovaskulær trening.

Fordeler

Gazelle trening systemet er utviklet for å styrke muskler og hjelpe brukeren miste vekt. Alle kroppens primære musklene i skuldrene, bryst, rygg, armer, ben og mageregionen fordel fra en Gazelle trening. Den lav-effekt natur trening beskytter mot forverring av eksisterende forhold, for eksempel kneproblemer.

Betraktninger

Gazelle leveres med et sett med DVDer som beskriver trening som kan utføres. Tony Lille Programmet omfatter kostholdsråd og online support. Enheten leveres i grunn Gazelle Edge modell eller i de mer avanserte Gazelle Freestyle modell.

State pasning Alcohol Drug Treatment

Alkohol og narkotika behandling er vanskelig som personen som bruker kan være resistente, noe som fører til rehab. De som klar til å stoppe ofte synes det er vanskelig, og behandling kan koste tusenvis av dollar i måneden. Mange ikke har forsikring og slå til et behandlingssenter som tilbys av deres tilstand.

Valgbarhet

For å dra nytte av statlig assistert alkohol eller medikamentell behandling, må du først bli akseptert inn i programmene som tilbys. Vanligvis er det nødvendig med bevis av inntekt og informasjon for å utnytte disse ytelsene.

Anonyme Narkomane

Hvis du bruker alkohol eller narkotika, og det påvirker livet ditt negativt, kan behandling være nødvendig. Kontakt din lokale NA kontor og snakke med en kvalifisert avhengighet spesialist for free; han vil være i stand til å gi deg navnene på behandlingssentre.

Gruppe Therapy

Når du snakker med en rådgiver, kan hun be deg om å komme inn og delta på et møte. Disse frie møter involvere andre narkomane som deler sine historier og bidra til å vise at du er ikke alene.

Poliklinisk

Det er gratis behandling sentre i hver stat; din lokale NA er den beste måten å finne ut hvor. Hvis du skal gjøre poliklinisk behandling, konsekvent og regelmessig individualisert terapi samt gruppe vil bli pålagt. Medisiner vil også bli gitt dersom det anses hensiktsmessig.

Døgnbehandling

Gratis innleggelse behandling finnes, men er vanligvis overbefolket og for mange er ineffektiv. Hvis ubemidlede, vil staten dekke alle utgifter inkludert medisiner, terapi, kost og losji og mat.

Tips

Utnytte non-profit organisasjoner er nøkkelen til å motta behandling hvis du ikke har råd til det; men du må først være forpliktet til å stoppe.

Liste over Washington State Metadon klinikker

Liste over Washington State Metadon klinikker


Metadon er et menneskeskapt narkotisk stoff som hjelper rusavhengige trekke seg fra opioidavhengighet. Det avlaster de harde symptomer på tilbaketrekning fra slike stoffer som heroin, morfin og opium. Tatt av munnen en gang om dagen i et klinisk miljø, har metadon blitt brukt effektivt av medisinske fagfolk i over tre tiår. Hvis du er en rusavhengig, eller er talsmann for en i Pacific Northwest, er det en omfattende liste over Washington state metadon klinikker hvor du kan få den hjelpen du søker.

Tacoma behandling løsninger

Tacoma Treatment Solutions er en 350-person poliklinikk som behandler opiatavhengighet med metadon og buprenorfin. Åpnet i 2004, er dette anlegget ligger like sør for Tacoma i byen Lakewood. Metadon er medisinering av valget for narkomane med avanserte eller kroniske problemer, klinikere også dispensere buprenorfin, som nylig har blitt godkjent av FDA, til pasienter med opioidavhengighet er i sine tidligere stadier.

Tacoma behandling løsninger

9500 Front Street

Lakewood, WA 98499

253-584-3996

metadon-clinic.com

Vancouver Metadon Clinic

Vancouver Metadon Clinic ligger i sørvest Washington byen Vancouver, nær grensen til Oregon. Etter en innledende inntak intervju og en fysisk undersøkelse av en lege, vil legen forskrive en passende metadon dosering. Metadon er vanligvis utlevert i pulverform som pasienter svelges i appelsinjuice.

WCHS, Incorporated - Vancouver Clinic

2009 NE 117th Street, Suite 101

Vancouver, WA 98686

866-575-8187

metadon-clinic.com

Spokane Regional Health District metadonbehandling Program

På østsiden av staten, er Spokane Regional Health District metadon klinikk finansiert av Spokane fylke og staten Washington, og aksepterer usikrede stats assistert pasienter på et begrenset grunnlag. Klinikken serverer også pasienter med privat helseforsikring og de som betaler kontant. Klinikken har en kapasitet rundt 400 pasienter å behandle totalt.

Spokane Regional Health District

1101 West College Avenue

Spokane, WA 99201

509-324-1420

srhd.org

Yakima Medical Clinic

Yakima Medical Clinic, som ligger sentralt i delstaten Washington, og tilbyr behandling av avhengighet samt familie medisinsk behandling. Klinikken ledes av Dr. T. Kent Vye, som er styret sertifisert i Addiction Medicine 4 samt familie medisin.

Yakima Medical Clinic, PC

310 Holton Avenue

Yakima, WA 98902

509-452-2508

yakimamedicalclinic.com

Evergreen Behandling Tjenester

Evergreen Treatment Services (ETS) opprettet i 1989, er en privat, non-profit poliklinisk opioid behandling klinikk lokalisert i Seattle. ETS serverer ca 1000 pasienter med metadonbehandling via sin mobil klinikk og poliklinikk i sør Seattle og dens South Sound Clinic i Olympia. Etaten gjennomfører forskningsprosjekter og tilbyr klinisk trening, akupunktur og saksbehandlingstjenester i tillegg til metadonbehandling.

Evergreen Behandling Tjenester

1700 Airport Way South

Seattle, WA 98134

206-223-3644

evergreentreatment.org