Digidexo.com

pumpernickel brød sunt

Sunt kosthold for barn

Sunt kosthold for barn

Alle er klar over at barn må spise riktig og holde seg aktiv til å lede sunt liv, men hva som er "sunt"? Å velge riktige typer og mengder av frukt, grønnsaker, korn og proteiner er viktig for å sikre et næringsrikt kosthold for barnet ditt.

Gjøre deg kjent med Food Pyramid

Selv om de fleste voksne er kjent med United States Department of Agriculture (USDA) næringspyramiden, en guide for et sunt kosthold, få vet at USDA har også en mat pyramide for barn. Denne guiden er en forenklet versjon av den voksne næringspyramiden, og veileder barna i sunn og trygg å spise og trene vaner. I tillegg til å illustrere hva slags mat barna bør spise, pyramiden illustrerer også hvor mange elementer fra alle gruppene barn bør sikte på å konsumere daglig.

Forstå Pyramid form

Selv om næringspyramiden gang var sammensatt av eske regioner har guiden blitt endret til å representere mengden av matvarer som bør forbrukes bedre. Næringspyramiden, både for voksne og barn, er nå sammensatt av seks fargerike seksjoner, hver og en i skyggen av diagonale linjer. De seks seksjoner ta opp en unik mengde plass på pyramiden, noe som indikerer at barn bør spise mer av enkelte typer mat enn andre. De seks seksjoner på pyramiden representerer korn, frukt, grønnsaker, kjøtt og bønner (protein), meieriprodukter og oljer.

Spise riktig mengde Hver gruppe

Ifølge barnas versjon av næringspyramiden, bør barn som mål å konsumere minst 6 gram av korn daglig; av disse, bør 3 gram være fra hel-hvete kilder. I tillegg bør barn å spise omtrent 2 1/2 kopper grønnsaker og 1 1/2 kopper frukt daglig. Hvis over en alder av åtte, bør barn spise tre kopper melk, og barn som er mellom to og åtte bør spise to kopper melk. Til slutt, er barn rådes til å spise 5 gram protein fra kjøtt eller bønner om dagen. Overall, barn bør sikte på å konsumere bare 1800 kalorier om dagen.

Velge riktig mat for hver gruppe

Selv om enkelte produkter er en del av de seks atskilte seksjoner --- for eksempel, er smør et melkeprodukt --- næringspyramiden bidrar til å differensiere hver type mat. Guiden antyder at for å oppnå optimal helse, bør barn forsøker å konsumere en rekke grønnsaker av forskjellige farger. I tillegg er de retningslinjer foreslår at mer enn halvparten av kornene forbrukes bør være hel hvete i motsetning til hvit melprodukter. I tillegg er olje nå en mat-gruppen, som forskere tror at disse produkter er gode for hjerne og hjerte utvikling, men pyramiden råder barn å konsumere oljer laget av fisk, grønnsaker og nøtter bare.

Trening som en del av et balansert kosthold:

I tillegg til å spise et utvalg av sunn mat, illustrerer næringspyramiden også viktigheten av trening og fysisk aktivitet som en del av et næringsrikt og sunt kosthold. Mens trening er ikke mat, det gir en måte å gi fra seg unødvendige kalorier og forynge kroppen. Barn rådes til å delta i fysiske aktiviteter, blant annet ridning sykler, rulleskøyter, løping, spille sport, stretching og trapper i minst 45 minutter daglig.

Slik holder du Kid er hjertet sunt

Dagens overflod av høy-fett, høy-natrium matvarer og stillesittende former for underholdning, for eksempel dataspill, utgjør en stadig større trussel for barns kardiovaskulær helse. Uten sterk veiledning i hjerte-sunn livsstil, barna er i faresonen for fedme, høyt kolesterol og høyt blodtrykk. Alle disse forholdene øker sannsynligheten for hjertesykdom. Lær hvordan du kan holde ungen hjerte sunt ved å tilby en diett som støtter kardiovaskulær helse, oppmuntre aktiv lek og lære barna sunne måter å håndtere stress.

Slik holder du Kid er hjertet sunt

•  Begrens ditt barns eksponering for matvarer som kan skade sirkulasjonssystemet. Begrense sitt inntak av mettet eller transfett (finnes i frityrstekte matvarer som donuts og pommes frites), som bygger opp på arterieveggene og begrense blodstrøm. Begrense salt eller sukker, som kan skade blodårene, understreker hjertet og fører til hjerte-og karsykdommer så tidlig som tenårene. Senk ditt barns inntak av bearbeidet mat.

Tilby barnet ditt mer hjerte-sunn mat. Serve grønnsaker, bønner og belgfrukter og hele korn, som inneholder kolesterol-reduserende fiber. Serve matvarer som inneholder hjertevennlige omega-3 fettsyrer: kaldt vann fisk som laks og sild, valnøtter, linfrøolje og befestet egg. Bruk brød sprer seg og salatdressinger beriket med plantesteroler og stanols, som finnes naturlig i alle planteføde og blokkere kolesterol absorpsjon.

Oppmuntre barnet til å gjøre kardiovaskulær trening. The European Youth Heart Study, publisert i 22. juli 2006 utgaven av The Lancet, fant at barn trenger en times aktivitet om dagen for hjertesykdommer. (Studien oppdaget at den tidligere retningslinje av 30 minutter var ikke nok.) Oppmuntre barnet til å gjøre aerobic, gymnastikk, eller å hoppe tau, sykle eller gå kjører med hunden. Ta med barna til parken hvor de kan løpe og klatre, besøke det lokale bassenget for en svømmetur eller gå på en sprek tur. Spille familie spill som kickball, fangst, baseball, volleyball og basketball.

Hold barna borte fra sigarettrøyk, noe som kan føre til høyt blodtrykk og til og med koronar hjertesykdom. Barn, hvis hjerter er fortsatt utvikling, er spesielt sårbare. Unngå å røyke eller la gjestene røyke i huset. Lære barna om farene ved røyking. Hvis du røyker, la barna vite hvis du prøver å slutte og forklare hvorfor.

Lær metoder for å takle stress. For barn står overfor familiens økonomiske vanskeligheter, foreldrenes samlivs belastning eller andre forstyrrelser, stress er et veldig reelt problem. Hvis ikke behandles, stress kan føre til høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme og selv angina. Snakke åpent om stressende problemer å hindre barnas fantasi fra overdriver problemet og fjerne følelse av hjelpeløshet. Lær dine barn alderstilpasset stress management teknikker. For et lite barn, som kan være å lese tegneserier. For en tween eller tenåringer, kan det være å ta opp en avslappende hobby.

Hint

 • Vær en god rollemodell for hjerte helse. La barna se deg spise riktig, trene regelmessig og å håndtere stress på sunne måter slik at de lærer hvordan du gjør det på en dag-til-dag basis.
 • Hvis du mistenker at barnet ditt har høyt blodtrykk, høyt kolesterol eller annen kardiovaskulær tilstand, ta kontakt med fastlegen din for diagnose og behandling.

Hvordan bygge et sunt immunforsvar i Kids

Et sunt immunsystem hjelper bekjempe infeksjoner og virus, og vil bidra til å holde barna syke så lite som mulig. Det er ikke vanskelig å bygge et sunt immunsystem i barna. Innlemming riktig mat og daglig aktivitet vil hjelpe barna til å ha den sunneste immunforsvaret mulig.

Hvordan bygge et sunt immunforsvar i Kids

Trene for å bygge et sunt immunforsvar

•  Gå en tur eller en lett joggetur hver dag. En 15-minutters spasertur hver dag er en enkel måte å holde immunforsvaret i form.

Gjør push-ups tre til fire dager i uken. Prøv å gjøre tre sett av fem og øke litt hver uke.

gjøre sit-ups tre til fire dager i uken. Tre sett med 15 er en godt utgangspunkt, og deretter jobbe opp til mer som du blir mer komfortabel. Du trenger ikke å få maks; du bare prøver å få en lys, full-body workout for å holde kroppen frisk.

Sørg for å få tilstrekkelige mengder av hvile og søvn. Det er viktig å la kroppen hvile etter trening, og aldri overdrive det. Mens kroppen hviler, utgivelser det immun-styrke stoffer og lader.

Å spise for å bygge et sunt immunforsvar

Spis matvarer med probiotika. Disse er stor i bekjempelse av influensa virus og kan bli funnet i kosttilskudd og noen få matvarer. Yoghurt, miso suppe, juice, soya drikkevarer, og gjæret og ugjæret melk er alle kilder til probiotika.

Spis frisk frukt og grønnsaker. Blåbær og granatepler er lastet med antioksidanter som bidrar til å bygge sunt immunforsvar. Andre frukter, slik som fersken, epler og appelsiner, har sterke mengder vitamin C, og er perfekt for ditt immunsystem. Shitake sopp vil bidra til å øke antall hvite blodlegemer, og brokkoli og tomater har også rikelig med sunne vitaminer.

innlemme omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. De forårsaker kroppen til å stimulere cytokiner, som brukes ved slukking av infeksjoner. Laks, valnøtter, kamskjell, blomkål, kål, reker, torsk, tunfisk, soyabønner, tofu, og grønne grønnsaker alle har høy kilder til omega-3 fettsyrer.

drikke seks til åtte glass vann om dagen. Det er alltid sunt å bli hydrert i løpet av dagen. Vann hjelper bære vitaminer og næringsstoffer gjennom kroppen og skyller ut avfalls.

Unngå mat som svekker dine hvite blodceller. Sukker og koffein kan forårsake tonn skade på immunsystemet, samt dehydrerer kroppen din.

Hvordan Foreldre kan få sine barn til å spise sunt

Hvordan Foreldre kan få sine barn til å spise sunt


Snike frukt og grønnsaker i måltidene sine, og sette et godt eksempel ved å spise sunt selv. En godt balansert kosthold fremmer en sunn kroppsvekt og selvbilde; energi; evnen til å fokusere; og reduserer sannsynligheten for kroniske livsstilssykdommer. Iverksette tiltak for å legge grunnlaget tidlig i livet og sette et sunt mønster for dine barn.

Hvordan Foreldre kan få sine barn til å spise sunt

•  Lær barna sunne matvaner fra en ung alder, slik at de har god helse gjennom hele livet. Det er lettere å lære barn å spise sunt enn det er å bryte dem av usunne matvaner. Gi dem en god start.

Ha familiens måltider på en jevnlig basis. Ved å prioritere familiens måltider, barna ser frem til å ha frokost eller middag. Det er beroligende og de kan lære av eksempelet du angir. Spis sunn mat som frukt og grønnsaker og barnet ditt vil mest sannsynlig gjøre det også.

Involver barna i måltid planlegging og kokeprosessen slik at de er mer sannsynlig å spise maten de bidrar til å forberede seg. La dem sette på bordet. Gjør handleliste ved hjelp av dine barn. Oppmuntre dem til å inkludere deres favoritt grønnsaker og frukt, og ta dem til dagligvarebutikk med deg.

Unngå å oppbevare usunn snacks i huset. Aksje opp på sunn snacks som epleskiver, fullkorn kjeks, lys popcorn og gulrot pinner. Hold litt snacks i bilen og på lett å nå hyllene i huset slik at sunne alternativer er alltid innen rekkevidde.

Gjør frukt smoothies for dine barn, og legge frukt til deres frokostblanding. Barn kan ikke alltid ønsker å spise frisk frukt, men du kan snike dem inn i sitt kosthold ved å lage smoothies og ved å legge dem til deres frokostblanding.

Vær kreativ med grønnsaker. Makulere og bland dem inn i supper, sauser og stuinger. Bake elementer med grønnsaker i dem som gulrot muffins og zucchini brød. Serverer en rekke grønnsaker med dip som barna liker å dyppe maten deres. Gjøre å spise grønnsaker en morsom opplevelse.

Sunt kosthold for IBS

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en vanlig tilstand som kjennetegnes av kramper, oppblåsthet, forstoppelse, magesmerter og diaré. Mens IBS ikke forårsake permanent skade på tarmen, kan det være ganske ubehagelig. IBS kan vanligvis kontrolleres gjennom endringer i kostholdet. Nedenfor vil du oppdage hvordan å tenke ut en strategi for et sunt IBS kosthold.

Hold deg unna problemet mat

Alkohol, sjokolade, melkeprodukter, kunstige søtningsmidler, fet mat og koffein er kjent for å forverre IBS. Det er også viktig å merke hvis matvarer som forårsaker gass gjøre symptomene verre. Bønner, kål, brokkoli og blomkål er gjerningsmennene, samt tyggegummi og drikker gjennom et sugerør, ifølge Mayo Clinic. Hvis det er nødvendig, holde en matdagbok for å identifisere problemet matvarer.

Økning Fiber

Gradvis legge fiber til kosthold for å høste positive fordeler. Mat som inneholder solide mengder fiber inkludere havre, hele korn, brokkoli, tomater, popcorn, kikerter, søtpoteter, gulrøtter, bønner, linser, frø, nøtter, tomater, epler, pærer og søtpoteter. I tillegg til disse matvarene, kan du også ta fibertilskudd. Noen mennesker foretrekker kosttilskudd fordi de forårsake mindre oppblåsthet og gass. De kan også hjelpe med diaré. Legg supplerende fiber i kostholdet ditt gradvis, og husk å drikke vann for å minimere ubehagelige bivirkninger.

Monitor Meieriprodukter

Systemet kan ikke tolerere melk på grunn av IBS. Hvis dette er tilfelle, erstatning yoghurt for melk. Spis små mengder meieriprodukter og spise dem med andre matvarer for å redusere sine effekter. Du kan også vurdere å bruke et enzym som bryter ned laktose, sier Mayo Clinic. Prøv å eliminere melk fra kosten i flere dager for å se om dette forbedrer din IBS. Hvis den gjør det, kan du finne erstatning kalsium i yoghurt, brokkoli, ost, tofu, spinat og grønnkål.

Et sunt kosthold for Ulcerøs kolitt

Ulcerøs kolitt er en del av inflammatorisk tarmsykdom familie av sykdommer. Mens det er lik Crohns sykdom, er det klassifisert som en egen tilstand. Ulcerøs kolitt kan hjelpes ved å følge en sunnere livsstil, inkludert en mer ernæringsmessig kosthold. En spesiell diett, kalt spesifikk karbohydrat diett, kan gjøre underverker i de med UC. Men det finnes andre metoder som kan hjelpe dine symptomer gjennom kosthold og ernæring i tillegg. Spise sunt og fjerne junk food, kan bearbeidet mat og tarm irritanter føre til færre symptomer og en reduksjon i lengden på symptomer.

Specific karbohydrat diett

Denne diett for UC-pasienter som har spesialisert seg på å holde sukrose, laktose og korn av dietten. Ved å fjerne ting som kan vokse gjær og bakterier, kan det hjelpe tarmen og pasienten har mindre irritasjon. Mange ting er ikke tillatt på diett, men du er fri til å spise frisk frukt og grønnsaker, ferske eller frosne kjøtt, fisk, egg, fjærkre, naturlig ost, yoghurt og tørr curd cottage cheese. Matvarer som er laget med bearbeidet eller konservert mat står høyt på listen over godkjente elementer. Naturlig, hjemmelagde, og flere "rene" matvarer er oppmuntret. De med hager som har tilgang til fersk eller frossen-ferske matvarer vil ha færre symptomatiske hendelser å håndtere.

Fjerne melk fra Diet

Ifølge "100 Q & A om Crohns sykdom og ulcerøs kolitt" av Andrew S. Warner, MD og Amy E. Barto MD laktoseintoleranse er et vanlig problem i de som har UC. Dette kan føre til mange av de inflammatoriske tarmsymptomer de opplever, inkludert diaré, kramper og oppblåsthet. Holde melk og melkeprodukter ut av dietten kan føre til færre symptomer. Laktoseintoleranse kan testes med en pusteprøve hos legen din kontor hvis du tror dette kan være årsaken til noen av dine symptomer.

Matvarer som kan forårsake diaré

Mange UC lider oppleve kronisk diaré. Unngå viktige matvarer som har en tendens til å forårsake diaré som koffein (sjokolade, kaffe, te), isen kalde drikker, meieriprodukter og rå grønnsaker. Koffein kan sparke opp systemet for å gjøre tarmen arbeidet mer. Iskalde drinker er tilbøyelige til å gi tarm kramper, mens melkeprodukter og rå grønnsaker kan gjøre diaré forverres. Å holde drikke kjølig, men ikke iskald, fjerne melkeprodukter og rå grønnsaker og unngå koffein kan føre til færre diaré opplevelser

Sunt kosthold for doms

Fôring barnet ditt et sunt kosthold vil bidra til å gi henne en produktiv start i livet. Sunn mat under barndom gir barnet ditt med næring nødvendig for riktig hjernens utvikling og vekst. Babyer bør begynne å spise hele matvarer når de viser tegn til beredskap. For eksempel er babyen klar når hun er i stand til å sette seg opp på egen hånd og svelge mat uten problemer. Gi barnet ditt en sugekopp med rent vann når hun er i stand til å holde en kopp på egen hånd.

Bryst eller Formel Feeding

Mate babyen morsmelk eller morsmelkerstatning for de første seks månedene av livet. Ifølge Verdens helseorganisasjon, er amming anbefales som nummer én valg av matvarer for spedbarn i minst de første seks månedene. I tillegg har WHO sier også morsmelk kan være et godt supplement til et sunt kosthold opp til alder 2. Morsmelk gir spedbarn med protein, karbohydrater og alt de trenger. En liten dråpe morsmelk inneholder millioner av levende hvite blodceller. Hvite blodceller bekjempe infeksjoner og bakterier i kroppen. Brystmelk inneholder også vitaminer, mineraler, enzymer og aminosyrer. De fleste kvinner velger å amme sine babyer for ett år, men noen lang tid er bra.

Når amming ikke er mulig, er det nest beste alternativet å mate babyen formel. Se etter en god næringsstoff tett formel som inneholder fettsyren DHA. Denne fettsyren bidrar til å bygge opp en sunn hjernen.

Seks måneder-Tid for grønnsaker og korn

Ved seks måneders alder de fleste babyer er klar til å begynne å spise moste grønnsaker. Du kan lage din egen babymat med en food prosessor, eller du kan kjøpe babymat. Det finnes mange forskjellige varianter å velge mellom, inkludert organisk babymat. Begynne å mate babyen grønnsaker først, slik at han vil få en smak for grønnsaker i stedet for søt frukt. Begynn med å innføre en type grønnsak hver uke og se etter mat allergi tegn som diaré eller utslett.

Ikke bland grønnsaker. Noen ganger må du flytte til en annen grønnsak for en stund til barnets fordøyelsessystem modnes. Første start matvarer inneholder gulrøtter, erter, grønne bønner, squash, søtpoteter og andre grønne grønnsaker. Noen foreldre velger å gi sine barn ris frokostblanding med morsmelk lagt. Dette er også en flott første start mat, men igjen må du bare gi barnet fast føde av noe slag når han er klar.

Ni måneder-Tid for Frukt

Etter at du har vært fôring babyen grønnsaker for et par måneder kan du begynne å gi henne most frukt. Frukt inneholder også vitaminer, mineraler er nødvendig for vekst. Prøv å være balansert når du gir den lille frukt slik at hun fortsatt liker grønnsaker. De samme reglene gjelder når det kommer til frukt. Begynn med én type frukt om gangen og se etter allergier. Første start frukt inkluderer fersken, jordbær, honningmelon, druer, vannmelon, blåbær, bringebær og nektariner. Sørg for at alle matvarer er most. På dette tidspunktet kan du også være i stand til å begynne å mate babyen fingermat. Dette vil avhenge av individuelle beredskap og hvor mange tenner barnet ditt har. Start forsiktig og være forsiktig for å unngå kvelning.

12 måneder-Bring på kjøtt, poteter, hele korn og fisk

Ved 12 måneder gamle, bør barnet være klar til å bli avvent mashed babymat alle sammen. Barnet bør kunne begynne å spise mer voksen matvarer som du spiser som fisk, egg, hele korn, kalkun, kylling og grønnsaker. Igjen begynner sakte å introdusere nye matvarer og se for allergier. Noen mødre velger å fortsette å pleie sine barn utover ett år, og dette er helt greit hvis begge spedbarn og mor er innhold å gjøre det. Det er ingen bestemt alder for avvenning.

Sunt kosthold for Child Development

Et sunt kosthold for barns utvikling starter med følgende næringspyramiden. Ved å forstå næringspyramiden, og hva det representerer, kan du gi en sunn mat for barnet ditt. The United States Department of Agriculture endret næringspyramiden i 2005 for å hjelpe amerikanske oss spise sunnere. USDA også gitt ut en spesiell versjon av næringspyramiden for barn. Sammen med å spise sunt, er et barns utvikling påvirkes i stor grad av hvor mye trening han får.

Kontroll av diett

Start ved å sørge for at barnet er å spise tre måltider om dagen. Ta en titt på mat regelmessig spist og merke hvis de er friske elementer eller behandlet. Eliminere bearbeidet eller rask mat fra et barns kosthold vil sørge for at hun får de sunne næringsstoffene hun trenger for riktig utvikling uten tilsatt salt og fett som ofte finnes i bearbeidet og rask mat.

Kidshealth.org finner en balansert kosthold er en som inkluderer alle matvaregrupper hver dag. De fem mat grupper er korn, grønnsaker, frukt, melk og melkeprodukter og kjøtt, bønner, fisk og nøtter.

Hele korn og meieriprodukter

Opprette sunne og morsomme måltider er en måte å oppmuntre barna til å spise sunt. The Child Development Institute mener det er opp til foreldrene å være kreativ og flink å inkludere sunn og næringsrik mat i sine barns kosthold. Noen elementer er sunnere enn du kanskje tror, ​​for eksempel frossen yoghurt, smoothies laget med frisk frukt og juice og meieriprodukter.

Ifølge theparentzone.com, korn er den beste næringsrik mat for barn som de bistår ditt barns utvikling. Hel hvete brød og pasta bør inngå i barns kosthold.

Meieriprodukter er viktig for å gi kalsium for riktig vekst av tenner og bein. Sammen med korn, de er de andre mest essensielle næringsstoffer for å hjelpe til med barnets utvikling og vekst.

Spise en balansert kosthold

Et balansert kosthold oppfordrer barn til å være mer fysisk aktive, fremmer riktig vekst, forbedrer lære ferdigheter, opprettholder riktig vekt og bygger sterke bein og muskler. Sørge for at barn får porsjoner av alle deler av næringspyramiden daglig gir dem en balansert kosthold for å oppnå dette. Et barn fra 4 til 8 år bør spise 4 til 5 gram korn daglig. Han bør også spise en 1/2 kopp grønnsaker daglig. Den foreslåtte daglig inntak for frukt for et barn fra 4 til 8 år er en 1/2 kopp daglig sammen med to kopper melk eller andre kalsium-rik mat. Barna bør også spise 3 til 4 gram av proteiner daglig for å oppnå en balansert diett.

Ved å utdanne barnet om et sunt kosthold og ernæring i tidlig alder, vil hun lære om og forstå viktigheten av å spise sunt fra starten. Dette setter henne opp for å lage god mat beslutninger senere i livet.

Hvordan gjøre barna spise sunt

Med stort utvalg av godteri, fettete og bare usunn mat der ute, er det ingen overraskelse at barn i dag heller ville ting deres ansikter med godteri og godbiter enn friske frukter og grønnsaker. Som foreldre er det vår plikt å sørge for at våre barn har et balansert kosthold og riktig ernæring som deres voksende organer trenger. Selv om dette kan vise seg å være en vanskelig oppgave - her er noen tips for å gjøre det lettere å få barna til å spise sunt.

Hvordan gjøre barna spise sunt

Kontroller mat og drikke høres morsomt. Navn på mat kan være off-putting og høres rett og slett uappetittlig. Prøv navngi mat etter deres favoritt super helten, tegnefilm eller kjendis. For eksempel, en "Hannah Montana Smoothie" eller en "Iron Man gryte."

Gjør den spesiell. En grunn Ungene liker disse usunn snacks er fordi de er delikatesser kan de bare ha som en spesiell godbit. Hvis du gjør de sunne valgene høres ut som en belønning eller behandle så vel, ville de ubevisst akseptere dem som behandler også.

utdanne dem. Noen ganger er den beste måten å kommunisere med barna dine til å være så ærlig og direkte som mulig. Vi gir dem ofte mindre kreditt for hvordan forståelse de kan være, og om du kunne kombinere ærlighet med hva som appellerer til dem, kan du bli overrasket over de vellykkede resultatene. For eksempel forklare den voksende gutten hvordan han ville trenge å spise sine grønnsaker hvis han ønsker å være sterk som en brannmann.

maskere det. Hvem sier at du må fortelle barna hva som er i fantastisk smoothie eller i overraskelse pie? Finne kreative måter å blande i disse greenene med flere morsomme-farget godbiter.

Oppmuntre dem til å prøve den. Mye av tiden, gjør barna ikke engang vet hva maten smaker like før de bestemmer seg for at de ikke liker det. Gi dem et valg av ulike typer sunn mat og presentere dem i flere kreative måter.

Still et godt eksempel. Selv om det ikke kan virke som det er barna alltid se på og prøver å etterligne voksne. Hvis du viser dem at det å spise sunt er den voksen ting å gjøre, akkurat som de ikke kan vente med å bruke sminke og hæler, dette også kan bli kult å dem.

Hint

 • Matlaging sammen og shopping for ingredienser med barna vil bidra til å oppmuntre dem til å spise sunnere.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller annet helsepersonell.

Hvordan spise sunt på en landskamp part

Hvordan spise sunt på en landskamp part


Superbowl partier er ikke akkurat kjent for sine sunne matvalg. Chili. Nachos. Pizza. Chips. Øl. OK, innrømmer-ha jeg disse tingene en gang i blant er ikke en stor avtale. Men selv om du tjene standard matvarer på din Bowl party-du kan i det minste tilby sunne alternativer også.

Og servering er den enkle delen. Hva hvis du er på en landskamp fest og du er gjesten? Her er noen tips for å gjøre valg som ikke har å kompromittere din sunt kosthold-eller livlinjen.

Hvordan spise sunt på en landskamp part

•  Spis litt noe før du reiser. En kopp suppe, en liten salat, kan enda en smoothie gå en lang vei for å hindre uansvarlig munching.

Ta med en sunn rett til festen som et fruktfat, grønnsaker og dip eller lav-fett chips og dip. På den måten kan du i det minste finne noe å spise som ikke vil blåse din sunn spising vane.

Det er OK å nyte. Hvis du har sunne matvaner mesteparten av tiden, en dag for å ikke bry deg om hva du spiser er ikke til å kompromittere din helse. Problemet er hvis du spiser sånn hele tiden.

Hvis du bestemmer deg for å prøve noen av godbitene-du trenger ikke å gå ut av kontroll. Hvis du balansere de matvarer med sunne alternativer-du vil ikke bli helt sabotere din sunt kosthold.

Hint

 • Hvis du bestemmer deg for å spise bare sunn mat, det er ikke nødvendig å ringe oppmerksomhet til det på festen; du kan gjøre det diskret. Hvis du gjør et stort nummer av det, det er alltid en mulighet for dine venner kan prøve å presse deg til å spise mat som du ikke ønsker å spise.

Hvordan lage et sunt vekttap Meny

Menyene er ikke bare en fin måte å spare penger mens innkjøp av mat, men de kan også hjelpe til med vekttap. Når du tar deg tid til å skrive en sunn meny hver uke, sikrer du at du bare kjøpe mat, og lage oppskrifter, som er riktig for din vekttap programmet. Hvis du aldri har skrevet et vekttap menyen før, er det noen grep du kan ta for å sikre din meny er sunt, og som vil hjelpe deg å kaste de ekstra pounds.

Hvordan lage et sunt vekttap Meny

Forsknings dine daglige ernæringsmessige mål. Hver person er forskjellig og trenger en annen mengde næringsstoffer hver dag. Heldigvis er det fantastiske nettsider som Calorie Connect som gjør det lett å lære om hva kroppen din trenger. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg og svare på noen spørsmål om vekt, høyde og alder, og du vil få en detaljert liste over de næringsstoffene du bør spise hver dag. Du får også tilgang til en hendig tidsskrift som gjør det enkelt å holde orden på den daglige treningen og de næringsstoffene du forbruker.

Plan å ha tre måltider og tre snacks hver dag. Mange gjør den feilen å kutte snacks ut av deres kosthold når du forsøker vekttap. Dette er en oppskrift på katastrofe. Snacks bidra til å holde deg på sporet og sikre at du ikke overspiser på måltidene.

Consult ernæring nettsider for å hjelpe deg å velge sunne matvarer. Hvis du lurer på hvorvidt en bestemt mat er sunt, det er online nettsteder som lister den ernæringsmessige verdien av matvarer. For eksempel, viser The Daily Plate nettstedet tusenvis av forskjellige matvarer, selv merkevarer. Bare skriv inn navnet på mat eller produktet, og du vil raskt lære dens ernæringsmessige verdi.

Legg fullkorn side retter og fargerike frukter og grønnsaker. Hele korn er avgjørende for vekttap. Hele korn er lastet med fiber som bidrar til å holde deg full og også bidra til å fjerne fett fra kroppen. Fargerike frukter og grønnsaker er lastet med næringsstoffer og er også lav i fett og kalorier.

Velg menyelementer som er fylling og tilfredsstillende. Et vekttap menyen bør være utformet for å hjelpe deg å holde deg på sporet. En måte å gjøre dette på er å oppsøke mat som holder deg full og fornøyd. For eksempel vil høy fiber snacks feste med deg lenger enn en sukker fylt candy bar. Det kan ta noen uker å finne ut hvilke matvarer holde deg full og fornøyd, men det er viktig å finne mat som du er fornøyd med eller vekttap programmet vil ikke lykkes.

Hint

 • Den ernæringsmessige verdien av restaurant elementer kan også bli funnet på nettet, noe som gjør det enkelt å innlemme en natt ut i et vekttap menyen.
 • Ikke sulte deg selv ved å hoppe over måltider når du prøver å gå ned i vekt.

Hvor fort kan en person miste vekt sunt?

Hvor fort kan en person miste vekt sunt?


Raskt vekttap er målet for nesten alle overvektig person. Du ønsker å gå ned i vekt, og du ønsker å gjøre det nå. Men dette kan være det verste du kan gjøre. For varig vekttap, mister på en langsom, jevn fart er den beste veien å gå.

Fakta

Ifølge Mayo Clinic, er den beste og sikreste målet om vekttap 1 til 2 kg. en uke. Du er mer sannsynlig å miste når du ikke forlenge målet ditt inn i noe urealistisk, og mer tilbøyelige til å holde vekten av hvis du mister den sakte og jevnt.

Effekter

Steady vekttap på 1 til 2 kg. en uke er mest sannsynlig å bli tap som pinne. Du er mindre sannsynlig å sprette tilbake og sette vekten tilbake på, og kroppen din vil ha mer tid til å tilpasse seg den nye størrelsen. Hud har mer tid til å krympe og er mer sannsynlig å være stram, ikke krøllete. Du har også mer tid til din nye spise stil å bli en vane, i stedet for bare noe du gjør for å miste vekt.

Misforståelse

Noen mennesker tror at jo mindre du spiser, jo mer vil du tape. Dette er langt fra sant. Hvis du ikke spiser det minimum som kreves for at kroppen skal fungere, kan du gå inn i det som kalles "sult-modus". Det er der kroppen din tror det ikke får nok mat så den prøver å henge på hver kalori den har. Spise mer, til en viss grad, kan føre til at du mister mer. Bestem en sunn kaloriinntak for vekttap, og sørg for å spise det hver dag.

Advarsel

Crash dietter eller sult dietter kan ikke bare bremse vekttap, kan de være farlig for helsen din. Kroppen din trenger en viss mengde mat for å fungere hver dag. Sjekk med legen din før du prøver noen vekt-tap plan, og legge ut din diett plan for hans godkjennelse.

Expert Insight

Ifølge Centers for Disease Control, et sunt tap på 1 til 2 kg. en uke er en endring i livsstil og matvaner, og er mer sannsynlig å resultere i varig vekttap uten å få de pounds tilbake. Redusere kaloriinntaket eller øke din calorie brenne av 500 til 1000 kalorier per dag er den beste og tryggeste måten å oppnå dette målet.

Hvor mye vekt er sunt å gå ned hver måned?

Hvor mye vekt er sunt å gå ned hver måned?


The South Beach Diet og vegetarisk kosthold er diett moter. Slankepiller kan også gjøre deg å miste vekt raskt. Hvem sier miste vekt raskt er en god ting? Å miste vekt sakte og effektivt, som skilpadde vinne den velkjente rase, er den beste tilnærmingen til vekttap. Å miste flere pounds hver måned er det mer sunn tilnærming, til langsiktig vekttap snarere enn Shedding mye vekt svært raskt.

Lav månedstotalen

Ifølge Mayo Clinic en person bør først konsultere helsepersonell før du hopper på diett bandwagon. En dieter bør finne ut de beste metodene for å miste vekt. De anbefaler også at en potensiell dieter ta det sakte mens miste vekt. The Mayo Clinic sier at en person skal miste ett til to pounds en uke. Legge det opp for en måned, for en anbefalt total vekttap på 4-8 totalt pounds.

Fat

The Mayo Clinic sier at en persons slanking mål bør være å miste fett, ikke vann, hver måned. En kilo fett, ifølge Mayo Clinic, inneholder 3500 kalorier. Det betyr at en person måtte brenne av 3500 kalorier mer enn han forbruker å miste en eneste kilo fett.

Total vekt

The Centers for Disease Control (CDC) sier at selv om en person mister bare fem til ti prosent av total kroppsvekt, dette er veldig bra for kroppen. Det er også bra for den generelle helsen og kan redusere blodtrykket, kolesterolnivået og blodsukkeret.

Livstids Plan

Ifølge Mayo Clinic og CDC, en person som ønsker å kosthold bør prøve å ikke gå ned i vekt raskt ved å utnytte kjepphest dietter. I stedet gjør slanking del av en samlet levetid plan, ved først å miste den ønskede vekten. Deretter hevder at vekttap og sunt syn ved å spise sunn mat, trene og ved generelt å leve en sunn livsstil.

Sunn Plan

The Mayo Clinic sier til følge en enkel regel: ved å skjære 500 kalorier om dagen av din totale kaloriforbruk, kan du miste den ønskede vekten. Gjøre regnestykket, 500 kalorier om dagen, multiplisert med sju dager i uken, tilsvarer 3500 kalorier. Etter denne enkle råd, vil du miste målrettet en kilo fett hver uke.

Langsom og jevn

Vekttap kommer ned til tid og engasjement. Å miste vekt raskt er veldig mye som kaninen kjører for alt det er verdt. Han mister rittet fordi han brenner seg ut. Dette er hva som skjer når en person forsøker å miste for mye vekt for fort - han brenner ut. CDC rapporterer at folk som slanker seg for fort regel ende opp med å få all vekten tilbake. Husk skilpadde: Langsom og jevn vinner løpet.

Konklusjon

Å miste en til to pounds en uke er et stort vekttap mål. Start med å snakke med legen din for å få hans veiledning. Planlegging langsiktige vekttap mål vil vare livet ut. Fire til åtte pounds en måned er oppnåelig med riktig kosthold og trening, men 20 pounds en måned er nesten umulig, og vil sjelden holde av.

Hvordan å miste £ 15 raskt og sunt

Hvordan å miste £ 15 raskt og sunt


Å miste £ 15 raskt mange mennesker risikerer langsiktige skader på kroppen sin gjennom ekstrem faste, sletting, og andre drastiske vekttap systemer.

Å miste £ 15 raskt og sunt du må gjøre noen hardere valg og umiddelbare endringer. Med denne vekttap system vil du lære sunne vaner som vil holde vekten av og forlenge, ikke forkorte din levetid.

Følg denne vekttap systemet steg for steg og gjør deg klar for noen resultater.

Hvordan å miste £ 15 raskt og sunt

En finne din idealkroppsvekt.

Din ideelle kroppsvekt kan være lett med flere verktøy (se nederst på denne siden) ved å skrive inn din høyde, vekt, alder og kjønn. Dette kan bidra til å holde deg fra å misbruke et vekttap system ved å forfølge en usunn kroppsbilde eller mål. Sett denne idealvekt som mål og holde det i bakhodet. Hvis £ 15 for tap er fortsatt i orden, har du en jobb å gjøre.

2 Beregn ditt daglige kaloribehov.

Multipliser kroppsvekten din med 14. Dette er ikke eksakt, men det er nært nok for denne vekttap systemet i utgangspunktet. Til slutt når du når din idealvekt må du multiplisere kroppsvekten med 14 hvis du er inaktiv (mindre enn 3 aerobic ukentlige treningsøkter) og 17 hvis du er veldig aktiv (4-5 ukentlige treningsøkter.)

3 Start en food journal.

Dette er nøkkelen til enhver vekttap system. De mest vellykkede vekttap systemer alle har du holde styr på alt som går inn i munnen din. Det vil bli lettere når du blir vant til det. Ideen er å spise nok til å fylle ditt kaloribehov fra trinn 2. Lag tre kolonner i din journal: mat, tid, kalorier.

Ikke tell porsjoner. Telle kalorier. Du kan bruke en vekt overvåkere poeng system hvis du ønsker (se relaterte artikler), men for denne vekttap system alt du trenger er kalorier. Hvis du når kalorikvote, slutte å spise.

Begrens deg til frukt, grønnsaker og fullkorn.

Dette er for den første delen av programmet. Husk, vi prøver å miste 15 pounds fort. Du kan legge tilbake i magert kjøtt gradvis når de 15 kilo er borte. Fullkorn vil ha hele korn (hel havre, etc.) som er oppført i de to første ingrediensene. Spis så mye av dette som du vil, til du når ditt kalorigrensen. Fullkorn pasta eller brun ris med bønner kan være en het stift for deg. Bønnene vil holde protein nivå opp slik at du ikke mister muskelvekt. (Se flere tips om dette i tips nedenfor).

DRINK 8, 8-oz. Glass vann per dag.

Lag en graf diagram og sette den på kjøleskapet ditt. Gjør deg selv holde opp dette vannet kvote. Dette vekttap systemet vil øke fettforbrenning og kroppen toksin fjerning. Vann vil bidra til å spyle systemet og holde sult ned.

Gi deg selv 20 minutters aerobic 3-5 ganger per uke.

Dette vil holde pulsen opp, få musklene jobbe og reparere, begynner kroppen å bryte ned og brenne fett, og øke stoffskiftet for lang hale. Sykle til jobb og du har dine treningsøkter satt. Bare sørg for å få en målsone hjertefrekvens for nesten femten minutter av treningen minst. Dette vekttap systemet er bygget på to prinsipper som alltid fungerer: redusere kalorier, øke mosjon.

DO CORE styrkeøvelser 2-3 ganger i uken.

Ditt mål er å ha fem totalt treningsøkter minst per uke i første omgang. Kjernen styrkeøvelser kan være crunches og pushups, eller toning pilates eller Medium vekter med høye reps. Dette vekttap systemet bygger muskelmasse for å holde deg frisk på lang sikt.

** Se flere tips og advarsler under på å miste £ 15 raskt og sunt. Hvis du følger denne vekttap programmet, vil du miste 15 kg på bare noen få uker, og være i stand til å holde den av lang sikt.

Hint

 • Bare kjøpe mat for ditt kjøleskap og skap som du vil tillate deg selv å spise.
 • Når du nå 15 kg. tapt, begynne å introdusere små godbiter og belønninger til kabinettet. Bare holde seg innenfor kalorigrensen.
 • Få crunchy grønnsaker som selleri og gulrøtter for å dempe munchies.
 • Hvis du ikke kan håndtere bønner for protein, kun består av 6 oz. deler av svært magert kjøtt.
 • Ikke hopp over vannet!
 • Ikke hopp over trening!
 • Ikke hopp tidsskriftet!
 • Hvis du har en hjertesykdom eller diabetes aldri forfølge enhver større endring før konsultere med din lege.
 • Denne artikkelen er ikke ment å erstatte profesjonell medisinsk tilsyn og veiledning.

Hvordan leve sunt med AIDS

Aids er en alvorlig medisinsk tilstand, hvor kroppen ikke er i stand til å bekjempe infeksjoner. Men blir diagnostisert med dette immunsykdom ikke alltid bety en rask nedgang i helse. Det finnes måter å leve et langt og sunt liv med AIDS-viruset. Nøkkelen er å vite hvordan å opprettholde din fysiske styrke og unngå sykdommer.

Hvordan leve sunt med AIDS

•  Ta medisiner som foreskrevet. AIDS-pasienter ofte tar en kombinasjon av medisiner for å støtte deres immunsystem og forlenge livet. Følg legens anbefalinger for å opprettholde din styrke og helse.

Spis et sunt kosthold. En diett rik på næringsstoffer og antioksidanter kan også støtte immunforsvaret og redusere risikoen for sykdom. Spis rikelig med frukt og grønnsaker, og snakke med legen din om en daglig multivitamin.

Oppgave mer for å forbedre helsen. Mens han levde med AIDS kan redusere din energi nivå, er regelmessig aktivitet viktig for å hjelpe deg å bekjempe infeksjoner. Trening reduserer også stress hormoner og øker endorfiner, som bidrar til å forbedre din mentale tilstand.

Limit kontakt med syke mennesker for å beskytte deg mot infeksjoner som forkjølelse, mage influensa og influensa. Bruk en ansiktsmaske i publikum under kalde og influensasesongen, og regelmessig vaske hendene.

Rengjør hjemmet ditt med desinfeksjonsmidler. Bakterier og virus kan leve på husholdningenes overflater. Tørk vanligvis blir berørt overflater som dørhåndtak og telefoner hver dag for å drepe virus og holde seg frisk.

Se legen årlig for å motta en influensa vaksinering, og få andre vaksinasjoner som en stivkrampe skudd som anbefalt av legen din.

Sunt måltid planer om å gå ned i vekt

Kosthold spiller en avgjørende rolle i vekttap. Selv om fysisk aktivitet gir mange helsemessige fordeler, kan det ikke gjøre opp for dårlig kosthold valg. Sunn vekttap for de fleste individer oppstår med 1/2 til 2 kg. en uke. En kilo kroppsvekt tilsvarer 3500 kalorier, så for å oppnå dette, må du opprette en kalori underskudd på mellom 250 og 1000 kalorier per dag. Et sunt måltid plan, sammen med trening, skaper dette underskuddet. Ansett noen enkle strategier og lett å følge måltid ideer og spise deg til en slankere deg.

Generelle strategier

Ansett de fem følgende strategier til alle måltider:

Spis ofte: Fem eller seks minimeals kan høres ut som mye, men holde dem rimelig størrelse, og du vil stoke din metabolske brann hele tiden og avverge binges grunn av sult. Prøv ikke å gå mer enn fire timer uten å spise noe.

Spis minst 1200 kalorier om dagen. For få kalorier reduserer energinivået og resulterer i mindre bevegelse for å brenne kalorier i løpet av dagen. I tillegg, hvis du kutte kalorier for mye, brenner kroppen din eksisterende muskel, snarere enn kroppsfett. Til slutt, vil kroppen gå inn i sult-modus, og vil prøve sitt beste for å holde på fettreservene.

Ha litt protein til hvert måltid. Protein legger stoffet til måltider og tar lengre tid å fordøye, så det holder deg mett lenger. I tillegg, hvis du er styrketrening i tillegg til slanking innsats, støtter protein utviklingen av lean body mass. Målet for mellom 8 og 25 g per måltid.

Hold sunn snacks hendig. Hvis du befinner deg sulten, ha noe i vesken eller bil som du kan snack på uten å sprenge dine måltid planer. En unse av nøtter, frukt eller litt soya chips er alle gode alternativer.

Hold en matdagbok. Du kan doble din vekttap innsats ved å skrive ned dine måltider, rapporterer en studie koordinert av Kaiser Permanente Center for Health Research i Portland, og publisert i august 2008 nummer av American Journal of Preventive Medicine. Det trenger ikke å være fancy - post-it-lapper, kommentarer i kalenderen din eller en formell online program alle telle som en matdagbok.

Frokost - det viktigste måltidet av dagen

Sikt på 300-400 kalorier til frokost. Frokost setter et godt kosthold tonen for dagen. Det hindrer deg også i å bli så sulten at du overspise og gjøre usunne valg senere på dagen. En porsjon havregryn med 1/2-cup lowfat melk og en eggerøre oppfyller disse kalori krav og gir litt protein. Hvis du er liten tid i morgen - en peanut butter sandwich på hele korn brød med en banan er et godt alternativ, eller ta en fettfattig yoghurt og topp med en håndfull av granola. Hvis du finner mat vanskelig å tolerere første, blande opp en smoothie med fettfattig melk, bananer, litt honning og whey protein pulver. Tenk utenfor riket av "normal" frokost mat - hvis en kalkun sandwich eller siste natts leftovers høres godt, spise dem. Bare ikke hoppe over dette måltidet.

Snacks

Spise en eller to 150-kalori snacks for å holde deg fornøyd mellom måltidene. Protein bør fortsatt være en del av din snacks, slik som å holde sultfølelsen i sjakk. En spiseskje med peanøtter eller mandel smør med flere stangselleri, et eple med en unse av ost, en håndfull valnøtter med en pære, en kalkun innpakket i en liten hvetetortilla med sennep og tomat, og cottage cheese med et par spiseskjeer med rosiner alle gjøre gode valg.

Lunsj og middag

Fokuser lunsj og middag på friske grønnsaker med 3 til 4 oz. av lean protein og en porsjon av hele korn. En sandwich på hele korn brød laget med mager kalkun, salat og tomat er et klassisk alternativ. Nyt den med gulrot kjepper og et eple til dessert. Suppe kan være oppvarming og fylling - prøv linse eller andre bønne varianter for protein og nyte med hele korn roll og et lite fett, lite sukker yoghurt til dessert. Grillet eller stekt laks, flanke biff og kylling gjør stor middag entrees. Nyt med en liten søt potet og en stor grønn salat. Du kan også steke en gigantisk gruppe med grønnsaker - prøv squash, gul squash, sopp, blomkål, aubergine og tomater - med en spritz av olivenolje og italienske krydder i en 400 graders ovn til den er brun og karamellisert. Holde disse i kjøleskapet for å varme opp og server med kveldsmat. Bla matlaging magasiner, spesielt de som legger vekt spise sunt, for flere ideer. Ideen om protein og grønnsaker kan enkelt oversettes til en restaurant - be om kjøtt uten saus og hoppe pastaretter. Be om store middags salater med dressing på siden.

Sunt kosthold Tips for jenter i alderen 11 til 16

Alle bør spise sunn mat, men dette kan være en utfordring til unge jenter på grunn av skolen og foreldre valg. En sunn diett for ungjenter bør bestå av et utvalg av frukt og grønnsaker, magre proteiner og hele korn. Når du fokusere kostholdet på å spise sunn mat, kan du ikke engang å telle kalorier. Men dietter for unge jenter bør ha nok kalorier til å støtte en voksende kropp, så pass på å spise nok mat uten å gå over bord.

Sunn frokost

En sunn frokost vil få deg til en god start. Dessverre, i rush å bli klar for skolen, mange tenåringer og pre-teens hoppe over dette alle viktige måltid. Spør foreldrene dine til å kjøpe sunne frokostalternativer som du kan ta på farten. For eksempel kan du enkelt ta en smoothie sammen med deg hvis du setter den i en reise krus. Du kan også spise en sandwich med hel-hvete brød og egg. Å spise frokost får stoffskiftet klar for resten av dagen og hindrer deg fra overspising på andre måltider.

Pakking Lunsj

Innse det --- skolemat er vanligvis langt fra sunn. Hvis det ikke er noen gode valg i kantina, er det på tide å ta med egen lunsj på skolen. Ikke begrens deg til smørbrød. Du kan kjøpe lunsj beholdere som holder maten varm eller kald, slik at du enkelt kan pakke en godt balansert måltid. Prøv å ta leftovers fra middag, en stor salat eller en vikle sandwich fylt med grønnsaker. For å spare tid om morgenen, pakke lunsj kvelden før. Når andre ser deg bringe sunn og deilig lunsj, kan du inspirere dem til å gjøre det samme.

Etter skoletid Snacks

Snacks er en viktig del av et sunt kosthold for jenter. Enten du kommer hjem eller bor på skolen for fritidsaktiviteter, trenger du en sunn snack for å komme deg gjennom ettermiddagen lavkonjunktur. På denne tiden av dagen, mange har en tendens til å strekke seg etter pose chips eller informasjonskapsler, men dette er ikke det beste valget. I stedet, se etter snacks som kombinerer karbohydrater og protein, for eksempel et eple med peanøttsmør eller knekkebrød med ost. Disse vil fylle deg opp og tidevannet deg over til middag tid.

Familiemiddager

Hvis det er mulig, er det best å spise middag som en familie. Selv om dette er noen ganger en utfordring fordi du må rush av til en klasse eller klubbmøte, er det viktig å sette av noen netter for en familie middag. Hjemmelagde måltider vanligvis har færre kalorier og er mer næringsrik enn hurtigmat. Hvis foreldrene dine ikke ønsker å lage noe spesielt, kan du prøve å tilby å lage mat måltidet selv.

Hvordan sunt taper tre pounds i en uke

Noen mennesker ønsker å gå ned i vekt raskt og prøver ofte ekstreme dietter eller programmer for å oppnå raske vekttap. Hvis du ønsker å gå ned i vekt og holde den av, bør du følge et balansert kosthold og delta i et treningsprogram. Det er mulig å taper tre pounds i en uke på en sunn måte, vil du bare trenger å være fokusert, disiplinert og villig til å sette arbeidet i å oppnå dette målet.

Hvordan sunt taper tre pounds i en uke

Hvordan sunt taper tre pounds i en uke

•  Spis frokost. Hoppe over frokost forårsaker sen kveld binges der folk ofte ender opp med å spise junk food og tomme kalorier og sette på mer vekt. Sen kveld binges kompensere for tilstand av faste som oppstår når folk ikke bryte fasten. For eksempel, hvis du spiser middag på 18:00 kvelden før, gå til sengs, hoppe over frokost og spise lunsj på formiddagen neste dag du har i utgangspunktet gått 18 timer eller nesten en hel dag uten å spise.

Drikk mer vann. Drikkevann tillater kroppen å frigjøre noe av vannet den beholder. Når du ikke drikker nok vann, går kroppen inn i en tilstand av oppbevaring og prøver å holde på så mye vann som mulig, og dermed gir deg som oppblåst følelse og utseende. Drikker mer vann og bor hydrert vil hjelpe kaste noe av denne vekten.

Følg en kostholdsplan der du spiser mindre måltider oftere. Som travle mennesker vi noen ganger spiser bare to ganger om dagen, og ender opp med å spise mer enn vi ønsker. Å spise seks mindre måltider i løpet av dagen, for eksempel, kan du føle deg fyldigere og forbruker normal størrelse deler i stedet for å fråtse på super størrelse måltider.

Tren regelmessig. Får regelmessig mosjon daglig vil hjelpe fart på stoffskiftet, brenne overflødige kalorier og hjelpe deg å miste ekstra vekt. Det trenger ikke å være en intens treningsøkt, som kjører flere miles en dag, kan det bare være en 30 minutters sykkeltur eller gå. Også, får i ekstra vandre, slik som å ta trappene i stedet for heisen, vil også hjelpe deg å forbrenne ekstra kalorier.

Sett noen måltider med en protein shake eller smoothie. Et måltid erstatning riste eller smoothie er en sunn post-workout alternativet. Legge til frisk frukt og sunne ingredienser hjelper kroppen din får de riktige næringsstoffene den trenger, og vil bidra til å dempe appetitten.

Måter å spise sunt å gå ned i vekt

Selv om vekttap har vært et utbredt problem i samfunnet i mange år, mange mennesker fortsatt ikke vet de beste måtene å miste vekt på riktig måte. Noen slår til kjepphest dietter, piller og med kirurgi. Men det tryggeste og sunneste måten å gå ned i vekt er ved å øke stoffskiftet gjennom et riktig kosthold og mosjon. En av de vanligste problemene folk møter når du går på en diett er manglende evne til å holde kursen og for å holde vekten av. Således er det viktig for å danne en diett som vil være i stand til å vedlikeholde.

Spis mer mat

Selv om det synes counterintuitive, er den beste måten å gå ned i vekt å spise flere måltider. En vanlig misforståelse er at du bør kutte måltider å spise mindre for å gå ned i vekt. Dette vil faktisk virke mot sin hensikt til dine mål. Den beste måten å øke stoffskiftet er å spise mindre måltider oftere. En økt metabolisme bidrar til å bryte ned maten du spiser i stedet for å lagre ekstra kalorier som fett. Derfor bør du spise seks til åtte små måltider gjennom dagen. Dette vil holde metabolismen jobber hele dagen, men vil heller ikke gi kroppen din mer mat enn den kan håndtere. På toppen av det, vil spise hver to til tre timer hindre deg fra å få sulten og deretter overspising.

Riktig Ernæring

Sammen med å endre spisemønster, er det viktig å gi kroppen din med riktig ernæring. Det er viktig å kontrollere mat etiketter for å unngå mettet fett, trans fett, sukker og enkle karbohydrater. Se etter mat som er lav på kalorier, og høyt på vitaminer og mineraler. Et eksempel på et sunt lite måltid er en halv kalkun sandwich med noen grønnsaker, eller en kopp lett yoghurt og en banan. Noen eksempler på sunn mat valg inkluderer frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk, helkorn, fettfrie melkeprodukter, usaltet nøtter, eggehviter og havremel.

Vedlikeholde Diet

En av de vanskeligste delene av slanking er å holde fast med planen og ikke gi opp. Noen dietter kan være ganske vanskelig, noe som gjør det vanlig for folk å gå tilbake til dårlige matvaner og dermed få vekten de bare tapt. For å bidra til å oppfylle noen av de cravings du måtte ha, tildele ett lite måltid i uken for deg å spise hva du vil. Ved å holde den samme delen som resten av dine små måltider, vil det ikke negativt påvirke resultatene av din diett. Videre kan den brukes som en belønning for alt arbeidet du legger i å gå ned i vekt resten av uken. Dette vil hjelpe deg å holde motivasjonen oppe, og hindre deg fra overspising og avvik fra planen helt.

Sunt kosthold for å gå ned i vekt for Kids

Å miste vekt kan være en følsom og vanskelig situasjon for et barn. Det er viktig å lære barna viktigheten av å opprettholde en sunn vekt mens de er unge. Ved hjelp av en visuell og interaktiv sporingssystem, kan du gjøre miste vekt en enkel og selv morsom oppgave for barnet ditt. Snarere enn å sette barnet ditt på en diett, hjelpe ham gjøre livsstil endringer som vil vare livet ut.

Diet

Telle kalorier er den mest effektive måten å hoppe starte vekttap. Samtidig redusere kaloriinntaket vil helt sikkert føre til vekttap, implementere en godt balansert kosthold er en mye mer effektiv måte å fremme en sunn livsstil. Lag en sunn levende diagram som krever barnet ditt til å spise to til tre porsjoner grønnsaker og to porsjoner frukt, to porsjoner med meieriprodukter, to til tre porsjoner protein og seks porsjoner med korn daglig.

Du kan beregne hvor mange kalorier barnet trenger å bruke en online kalori kalkulator, men det er best å ta kontakt med helse-omsorg leverandøren når det gjelder passende kaloriinntaket. Involver barnet i å opprette diagrammet. Jo mer involvert han er i planlegging, jo mer sannsynlig er han å bruke diagrammet effektivt. Når barnet spiser sine nødvendige porsjoner for dagen, og hvis han har kalorier til overs, kan han nyte en godbit. Vær forsiktig med å belønne vekttap med mat, noe som kan virke mot sin hensikt.

Trening

Trening er en viktig del av vekttap og kan være morsomt, så vel som givende. Sykling, basketball, fotball og tag er alle hjerte-intensive øvelser som barna kan nyte uten å innse at de trener.

Legge til et felt i din leve sunt diagrammet for å spore trening. Etter hvert som barnet mister vekt, kan du belønne ham med nye leker som fremmer aktiv levende (f.eks baller, sport jerseys). En økning i aktiviteten kan kreve en økning i antall kalorier som forbrukes --- kontakt med din fastlege eller annet helsepersonell om endring i kaloriinntaket.

Attitude

Den siste, men kanskje viktigste, faktor for å fremme sunn livsstil og vekttap for barnet ditt er din holdning. Society, jevnaldrende og mediene er tøffe kritikere; hvorvidt barnet ditt viser det, han er sannsynlig å være selvbevisst om sin vekt. Ta fokuset bort fra skalaen og satte den på hans atletisk og kost prestasjoner. Lær barnet ditt hvordan å lage en håndfull av sunne måltider og verbalisere hvor deilig måltider er når han gjør dem. Demonstrere hvor imponert du er med mengden av trening hun gjorde denne uken.

Skalaen er bare et tall, og ikke måle hvor sunn livsstil er. Sørg for at barnet vet hvor stolt du er av hans sunne livsstilsendringer, uavhengig av hva skalaen sier.