Digidexo.com

grå i ansiktet symptom

Virkningene av Breathing Freon

Virkningene av Breathing Freon


Freon er en vanlig betegnelse på en gruppe kjemikalier som brukes vanligvis for nedkjøling, enten i air condition enheter, kjøleskap eller andre elementer som krever kjøling. Disse kjemikaliene er oftest fluorerte hydrokarboner og kan være svært giftig for mennesker og andre dyr ved innånding. Hundrevis av enkelte kjemikalier blir brukt eller kombinert i freon agenter, men innånding av disse kjemikaliene generelt fører lignende effekter.

Respiratoriske symptomer

Vanlige respiratoriske bivirkninger av freon innånding inkluderer pustevansker og en hevelse i halsen, noe som ytterligere kan vanskeliggjøre riktig pust.

Halsen og ansiktet, Symptomer

Innånding av freon kan føre til store smerter eller svie i halsen, samt alvorlige smerter eller svie i øyne, ører, lepper eller tunge. Tap av syn er også et vanlig symptom på eksponering.

Gastrointestinale symptomer

Vanlige symptomer på freon innånding i mage og tarmsystemet består av sterke magesmerter, blod i avføringen, og brenner i slimhinnen i spiserøret. Oppkast, inkludert oppkast av blod, er også mulige symptomer.

Vaskulære symptomer

Innånding av freon kan føre til en svært uregelmessig hjerterytme, noe som kan føre til kollaps eller besvimelse.

Dermal Symptomer

Freon eksponering kan forårsake irritasjon, brannskader, frostskader, og selv nekrose i huden eller underliggende vev. Nekrose forårsaker små hull skal vises i hud og vev.

Nevrologiske symptomer

Ifølge US Environmental Protection Agency, noen freon varianter, som Freon 113, kan påvirke den menneskelige nervesystemet ved innånding. Dette fører til et mangfold av effekter, inkludert svimmelhet, nedsatt koordinasjon, uregelmessig hjerterytme, hodepine, forvirring, og til og med tap av bevissthet.

Symptomer, årsaker og behandlinger for Nummenhet i ansiktet

Symptomer, årsaker og behandlinger for Nummenhet i ansiktet


Facial nummenhet er tapet av frivillige muskelbevegelse i ansiktet. Opplevelsen av ansikts nummenhet kan være svært skremmende, som en person kanskje ikke vet hvorfor han har mistet følelse eller kontroll i ansiktet. Hvis du mistenker et slag eller annen alvorlig problem, ringe 911 umiddelbart.

Symptomer

Symptomer på ansikts nummenhet inkluderer manglende følelse, lammelser eller prikking i ansikt og lepper. Ansikts nummenhet kan oppstå på den ene eller begge sider av ansiktet. Noen ganger er ansikts nummenhet ledsaget av hevelse, rødhet eller en brennende følelse.

Årsak: Skade

Ansikts nummenhet kan være forårsaket av nerveskade. Skader i ansikt, nakke eller ryggraden kan forårsake nummenhet, prikking eller lammelse av ansiktsmusklene hvis skaden svekker en nerve som strekker seg til ansikt. Skaden kan være alvorlig, men det trenger ikke være. Selv små skader, som for eksempel muskel belastning fra tunge løft eller små slag, kan føre til en svulmende disk som fører til ansikts nummenhet.

Årsak: Stroke

Hjerneskade fra hjerneslag kan også forårsake ansikts nummenhet. Når et slag utvikler, oksygen og blod ikke klarer å nå hjernen, forårsaker nerveskader som påvirker følelse i ansiktet og andre steder i kroppen. Ansikts nummenhet ene siden, spesielt hvis ledsaget av lammelse av armen eller beinet på samme side av kroppen, kan være en av de første indikatorene på at en person har lidd av et slag.

Årsak: medisinsk tilstand eller narkotika

Medisinske tilstander som diabetisk nevropati, hjernesvulst, sarkoidose, Lyme sykdom, infeksjon, multippel sklerose og Bells parese kan forårsake ansikts nummenhet. De kan også forårsake nummenhet i andre deler av kroppen. Migrenepasienter har også rapportert ansikts nummenhet som en av sine symptomer under klimaks av hodepine. Visse medikamenter også forårsake ansikts nummenhet hvis de forstyrre signalstoffer.

Behandling

Behandlingen avhenger av diagnostisert årsaken ansikts nummenhet. Ofte er ansikts nummenhet et symptom på en mer alvorlig problem eller sykdom som krever forsiktighet. Derfor, ansikts nummenhet i seg selv er ikke alltid seg selv direkte behandlet. Hvis ansikts nummenhet er fast bestemt på å være årsaken til et traume eller slag, og legen din vil gjennomføre nevrologiske eksamener, for eksempel en MR, CT eller elektromyografi, for å fastslå omfanget av nerveskader. Nerveskade i ansiktet kan behandles med fysiske, tale eller yrkesmessig terapi eller en kombinasjon av de ovennevnte. En plastisk kirurg kan også bidra til å rekonstruere ansiktet og reparere ansikts funksjon.

Symptomer på en MRSA-infeksjon i ansiktet

Symptomer på en MRSA-infeksjon i ansiktet


MRSA, som står for Meticillin-resistent Staphylococcus aureus, er et medikament-resistente versjon av Staphylococcus bakterier. Derfor er det kjent som en "super bug." MRSA er en svært alvorlig likevel behandles infeksjon som krever øyeblikkelig legehjelp. Rådfør deg med lege hvis du merke noen av følgende symptomer.

Historie

MRSA er en stamme av staph bakterier som først ble oppdaget i 1961 Gjennom årene har det utviklet seg en motstand mot vanlige antibiotika.

Identifikasjon

Et sår infisert med MRSA er en rød, pus-fylt, hoven område som ligner en kvise, byll eller abscess. Det er ganske smertefullt. Staph er ofte funnet på kroppen, spesielt i nesen, men blir en infeksjon når den kommer inn et kutt eller åpne sår.

Misforståelse

MRSA-infeksjoner er ofte forvirret for edderkopp biter. I begynnelsen, kan de også bli forvirret for kviser.

Varselskilt

Umiddelbart ringe legen din dersom du blir behandlet for en staph infeksjon, og det er ikke å rydde opp eller blir verre etter ca tre til fire dager. Ring hvis du utvikler en ny feber eller hvis din nåværende feber forverres.

Sjeldne Forms

I en sjelden form for MRSA, blir det nekrotiserende fasciitt, ​​som er "kjøttetende" bakterier.

Tegn og symptomer på hudkreft i ansiktet

Tegn og symptomer på hudkreft i ansiktet


Hudkreft er mest sannsynlig å dukke opp på de delene av kroppen som er utsatt for sol: ansikt, hodebunn, nakke, armer og ben. Hvis du har en ny vekst eller preg på ansiktet ditt, inspisere den nøye for å se om det samsvarer med noen av de vanligste krefttypene. Snakk med legen din dersom du er usikker på, eller hvis du trenger mer informasjon.

Basalcellekarsinom

Basalcellekreft er den vanligste typen hudkreft. Det er også den minst sannsynlige til å spre og den enkleste å behandle, med en kur rate på 98 prosent. Det er mest sannsynlig skje i ansiktet og andre soleksponerte områder av kroppen, og vanligvis vises som en liten, kuppelformet bump. Overflaten er glatt, og kan beskrives som "voksaktig" eller "perle." Bump kan være dekket med små blodårer. Det kan være svært vanskelig å skille en basalcellekarsinom fra en ufarlig hudfarget muldvarp. Trenger Legen kan utføre en biopsi for å avgjøre om veksten er kreft. Basalcelle kreft vokser meget langsomt og er lite sannsynlig å spre seg til andre deler av kroppen.

Plateepitelkarsinom

Plateepitelkarsinom er lett å behandle hvis det er fanget tidlig. Det er om lag 25 prosent så vanlig som basalcellekarsinom, og rammer menn oftere enn kvinner. Det er mest sannsynlig i ansikt, hodebunn, ører og baksiden av hendene på lys-skinned mennesker som har en historie med soleksponering. Plateepitelkreft kreft kan ta en av to former. De kan fremstå som fast, grov, smertefulle røde nupper som kan være omgitt av sol-marmorert hud. Alternativt kan du finne en skjellende, sprø lesjon eller en oppdatering av skjellende hud. Disse kreftformer vokser langsomt i begynnelsen, men hvis den forblir ubehandlet kan spre seg til andre deler av kroppen. Den farligste plasseringen av plateepitelkreft kreft er underleppen. Hvis du oppdager en vekst på leppe, bør du oppsøke lege med en gang.

Melanom

Melanom er den farligste typen hudkreft og resulterer i den høyeste andelen dødsfall. Melanom kan dukke opp hvor som helst på kroppen, og er mindre sannsynlighet for å forekomme i ansiktet. Det er oftest funnet på stammen, hode og nakke av menn, og armer og bein av kvinner. Melanomer vises vanligvis som føflekker, men har uregelmessig opptredener. De kan være spraglete, uregelmessig i form, smertefull og kan også blø. De kan vokse og endre seg i størrelse. Melanomer kan også vises som røde, hvite, blå eller blå-svarte flekker, skinnende, fast støt, eller mørke lesjoner på slimhinnene i munn og nese. Hvis du oppdager en mistenkelig flekk, har det undersøkt av en lege med en gang.

Andre muligheter

Det finnes andre typer av cancer, men de er sjeldne. Hvis du ikke er sikker på om en vekst på ansiktet ditt, bør du oppsøke lege. Mange andre forholdene er tatt for kreft, inkludert føflekker, solflekker, psoriasis, eksem, arr, vorter og godartede svulster. Imidlertid kan en vekst indikerer en mer alvorlig tilstand som, mens ikke kreft, kan kreve behandling.

Face & Eye symptomer fra hjernenerve Damage

Face & Eye symptomer fra hjernenerve Damage


Hjernenerve VII, eller ansikts nerve, grener av hjernestammen mellom pons og medulla. Dens primære funksjon er kontrollen av ansiktsmusklene som brukes i ekspresjon, så vel som formidling av smak fra tungen og munnen. Når denne nerve er skadet, kan dens virkninger oftest bli sett og følt i ansiktet og øynene. Alt fra medisinsk prosedyre komplikasjoner til svulster for infeksjoner er alle mulige årsaker til hjernenerveskader.

Facial Distortion (Bells parese)

I nesten 75 prosent av tilfellene, er ansikts forvrengning forårsaket av en betennelse i ansiktsnerven. Betennelse, forårsaket av en bakterie, som ofte kalles Bells parese. Det er ganske vanlig, særlig hos personer med diabetes. Med ansikts forvrengning, er én side vanligvis berørt, men sjelden kan det være bilateral. En hengende i munnen, sikling og overdreven rive fra ett øye er de vanligste former for forvrengning. I tillegg, kan tap av smak i fronten av tungen og på den aktuelle side av ansiktet være tilstede. I de fleste tilfeller løser forvrengning med behandling, selv om noen 20 prosent vil oppleve permanent misdannelse. Noen pasienter, særlig eldre, har mindre sannsynlighet for å bli helt frisk.

Lysfølsomhet

Lysskyhet kan være forårsaket av sol, allergier, migrene og andre mindre sykdommer. Det er også en del av den naturlige aldringsprosess. Hvis tilstanden vedvarer i mer enn en dag eller to, kan det være et symptom på et mer alvorlig problem. En infeksjon av enten kranienerve VII eller synsnerven kan forårsake lysfølsomhet, så vel som en samling av andre problemer i øynene. Normalt vil en infeksjon bli assosiert med hevelse i øynene, rødhet og overdreven rive. Hvis disse symptomene er til stede sammen med lysfølsomhet, bør du oppsøke lege umiddelbart. Jo tidligere du søker medisinsk råd, jo lettere behandling vil være, og sjansen for tilbakefall vil være mindre.

Smaksendringer

Den hjernenerve kontrollerer mer enn halvparten av smaksreseptorer på tungen og i munnen. På grunn av dette, hvis skaden oppstår til ansikts nerve, smak oppfatning kan endres eller tapt. Som oftest vil søt, krydret eller på annen måte flavored mat smaker tørt. Andre ganger er følelsen tapt helt på de fremre to tredjedeler av tungen. Denne spesielle bivirkningen er oftest assosiert med Bells parese, og sjelden er det første tegn på nerveskader.

Blinker Problemer

Når veien av ansikts nerve er blokkert, vil alle musklene siste blokkeringen ikke fungere skikkelig. Uten denne forbindelsen intakt, er en vanlig bivirkning at en øyelokk ikke vil lukkes. Dette kan skje som et hele, der det ikke blinker, eller delvis, hvor den vil lukke halvveis. Begge er vanligvis en indikasjon på enten infeksjon av nerve eller et slag. Hvis venstre ubehandlet, kan en skadet ansikts nerve bli alvorlige og noen ganger livstruende.

Sjeldne Symptomer på multippel sklerose

Sjeldne Symptomer på multippel sklerose


Multippel sklerose er en ødeleggende sykdom som spiser opp slirene av nervene forårsaker forverring. Fordi sentralnervesystemet påvirkes, symptomene på MS varierer hos individer. Vanlige symptomer inkluderer synsproblemer, vanskeligheter med å gå og talevansker. For noen kan symptomene være uvanlig, men.

Trigeminusnevralgi

Trigeminusnevralgi er ansikts smerter forårsaket av MS. Dette er intens smerte, som føles som et elektrisk støt til ansiktet. Det varer som regel i flere minutter.

Blære

Blære spastisitet kan føre til inkontinens. Blæren kan ikke tømme helt resulterer i urinveisinfeksjoner.

Lhermette syndrom

Lhermette syndrom forårsaker prikking nedover ryggraden når pasienten bøyer.

Seksuell

Noen personer med MS har nerveskader, noe som vil påvirke seksuell opphisselse og orgasme.

Uhthoff syndrom

Noen MS-pasienter, som utsettes for høye temperaturer eller over oppvarmet fra trening, erfaring tåkesyn. Dette kalles Uhthoff syndrom.

Godartede Multippel sklerose Symptomer

Multippel sklerose og dens symptomer kan ha en svært betydelig negativ effekt på pasienter som har blitt diagnostisert med denne sykdommen. Legemet synes å være å slå seg selv på og pasienten bare kan forsøke å kontrollere hennes symptomer. En form for denne sykdom, "godartet" multippel sklerose, er den type som ikke vokser progressivt verre i løpet av årene.

Definert

Multippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom i immunsystemet. Det faller i klasse av sykdommer som kalles "" autoimmune sykdommer, hvor pasientens legeme begynner å angripe en del av seg selv. Over tid, MS påvirker pasientens evne til å bevege seg, tenker, føler og kontrollere kroppsfunksjoner.

Tidlige symptomer

Disse omfatter muskelsvakhet, som gjør det vanskelig for pasienten å gå; Han mister også sin balanse, og noen ganger, hans koordinering. Hun kan utvikle tåkesyn eller dobbeltsyn; hun utvikler også unormale fornemmelser, for eksempel en "pins og nåler" følelse, nummenhet eller andre opplevelser.

Senere symptomer

Pasienten kan oppleve trøtthet som sin MS utvikler seg; han kan også oppleve muskelstivhet og skjelvinger, lammelser og smerter på grunn av muskelstivhet. Noen pasienter opplever svimmelhet (ørhet og svimmelhet). Pasienten med "snille" MS kan ikke oppleve disse symptomene for en stund, siden hennes sykdom og symptomene ikke endre veldig mye i løpet av sitt liv. Hun trenger å forstå at hennes MS-symptomer kan være forskjellig fra en annen MS pasientens symptomer; og at pasientens symptomer kan være forskjellig fra andre pasientenes symptomer.

Senere symptomer Fortsatt

Pasienten kan oppleve problemer med svelging og tale som myelin skjede er gradvis ødelagt og plakk dannes i hjernen hennes. Han kan også oppleve problemer med forstoppelse, tarm og / eller blærekontroll. Hun kan også utvikle seksuelle problemer og har problemer med sin evne til å tenke klart. Igjen, kan han ikke utvikle hver symptom; eller hans symptomer kan oppstå mye senere enn pasienten som har en annen form for MS.

Forklaring av Symptomer

Svakhet i bena kan skje som myelinlaget begynner å lide skade. Dette er ofte en av de første symptomene pasienten betingelser før hun mottar en definitiv diagnose. Muskulær tetthet kan også utvikle; noen ganger er det mer problematisk enn muskelsvakhet for pasienten som han prøver å bære på sin daglige rutine. Skaden på myelin skjede i synsnerven er hva som forårsaker synsproblemer. Disse problemene kan omfatte endringer i fargesynet, uskarpt syn og blindhet; disse symptomene kan påvirke ett øye eller begge deler. Pasienten kan oppleve noen form for smerte i noen grad; dette er knyttet til muskelstivhet hun har utviklet; denne smerten kan være en skarp stikkende smerte, og det er oftest følte i ryggen, ansiktet eller halsen. Miljøfaktorer kan påvirke hennes MS-symptomer. Disse inkluderer varme bad, varme, økt kroppstemperatur, noe sterk fysisk aktivitet og eksponering for solen.

Multippel sklerose Ansikts Symptomer

En sykdom i sentralnervesystemet, har multippel sklerose mange typer av symptomer. Hver person opplever sykdommen annerledes. Vanlige symptomer er muskelsvakhet i bena eller armene, nummenhet eller prikking i føttene eller hendene og tretthet. Noen mennesker har også ansikts symptomer og synsforstyrrelser.

Pain

Ansikts smerter, også kalt trigeminusnevralgi, kan være intens i multippel sklerose. Men symptomet er sjeldne og bare varer i et minutt eller to. Det oppstår vanligvis i den nedre del av ansiktet, og kan utløses ved å tygge eller tannpuss.

Parese

En annen sjelden ansikts symptom er parese, selv om det har vært nevnt som en første symptom på multippel sklerose. I en 2004 utgave av Aviation, Space and Environmental Medicine, en United States Air Force pilot utviklet facialisparese uten tidligere symptomer. Multippel sklerose ble senere diagnostisert.

Nummenhet

Ansikts nummenhet, kalt trigeminal sensorisk nevropati, er den første multippel sklerose symptom på 2 til 3 prosent av pasientene, ifølge Jose 'Biller i sin bok "Practical Neurology."

Øyesykdommer

Øyesymptomer er vanlig og kan omfatte tåkesyn, tap av fargesyn, dobbeltsyn, jerky øyebevegelser, mangel på koordinering mellom øynene, unormal elev svar, eller øyelokk rykninger.

Tannleger

En artikkel i Journal of the Canadian Dental Association i 2000 sett på tannleger som første kontaktpunkt for mennesker med innledende multippel sklerose symptomer, som tror deres ansikts smerter eller nummenhet er et tannproblem.

Er øresmerter en MS Symptom?

Multippel sklerose (MS) er en sykdom der kroppens immunforsvar angriper en person sentrale nervesystemet, inkludert hjernen og ryggmargen. Dette kan forårsake ødeleggende virkninger og en rekke andre bivirkninger. MS er hyppigst diagnostisert hos mennesker alder 20-40, men kvinner har høyere risiko enn menn. MS har mange symptomer, inkludert mulige øre problemer.

Øresmerter

Ifølge ulike utsalgssteder, inkludert National MS Society, er øresmerter vanligvis ikke en direkte bivirkning av multippel sklerose. Tap av hørsel, derimot, er en potensiell symptom på MS, slik at alle opplever dette bør du oppsøke lege umiddelbart. Mens enkelte mennesker på internett oppslagstavler lurte på om deres øresmerter var relatert til MS, øresmerter kan ofte være en indikasjon på andre plager.

Ansikts-og øresmerter

Mens øresmerter seg selv ikke er vanligvis forbindes direkte med MS, bør det sjekkes ut av lege. Dette er fordi ansiktssmerter (eller trigeminusnevralgi) er et symptom på MS. Vurderer øret nærhet til ansikt, er det mulig øresmerter kan være assosiert med ansiktet smerte eller vice versa. Plus, er plutselig hodet smerte ofte et symptom på MS, noe som absolutt ville påvirke ørene. Igjen, bør du oppsøke lege hvis du øresmerter vedvarer, så det kan være relatert spesifikt til MS eller noen annen rekke plager - både store og små.

Vanlige symptomer

Ifølge National MS Society, vanlige symptomer på MS er tretthet, nummenhet, koordinasjon og balanse problemer, blæreproblemer, seksuelle problemer, synsproblemer og svimmelhet, depresjon, taleproblemer, hodepine, problemer med å svelge, kramper, skjelvinger, og pusteproblemer. Ta kontakt med legen din dersom du opplever noen av disse symptomene.

MS Sensoriske symptomer

Ifølge Multiple Sclerosis Foundation, sensoriske problemer i multippel sklerose (MS) pasienter forekommer i 20 til 50 prosent av befolkningen tidlig i sykdomsforløpet. De sensoriske problemer er vanlig og er vanligvis kjente i hendene eller ben, selv om de kan bli følt hvor som helst i legemet. Symptomer kan oppstå uten stimuli eller som en reaksjon på å bli rørt. MS sensoriske symptomer er forårsaket av endringer i nervebanene i ryggmargen.

Parestesi

Parestesi er en brennende, prikkende følelse som kan kjennes hvor som helst i kroppen, men er vanligvis følte i hendene, arm, ben eller føtter. Kronisk parestesi er et tegn på en nevrologisk sykdom som MS, eller nerveskader. Personer med MS kan føle delvis eller fullstendig nummenhet i sine ekstremiteter sammen med prikking, summende, vibrasjons opplevelser og økt følsomhet for å bli berørt.

Trigeminusnevralgi

Trigeminusnevralgi også er kjent som ansikts smerter. Det er forårsaket av lesjoner forming på nervene i hjernen som går til ansiktet. Det forekommer i den nedre delen av ansiktet og kan utløses ved å spise, drikke, en vind blåser over ansiktet, eller pusse tennene. Smerten er beskrevet som intense, skarpe og kan føles som et elektrisk støt. Ansikts smerter kan vare noen minutter eller føler et konstant brennende eller verkende følelse i ansiktet.

Nervesmerter

Nerve smerte kan oppstå hvor som helst i kroppen, og vanligvis følger en bestemt nerve som er nær overflaten av huden. Smerten er brennende i naturen og kan være intermitterende eller konstant. Berøring eller trykk på huden oppleves som smerte ved MS-pasienten.

L'Hermitte sin

L'Hermitte påloggings er et elektrisk sjokk og summende sensasjon som skjer når du flytter hodet eller senke haken mot brystet. Det vanligvis vare i bare noen få sekunder. L'Hermitte sin indikerer at det er skader i nakkesøylen, eller nakke området, i mennesker som har MS. Det er følt hvor som helst i kroppen under halsen, og kan bevege seg rundt påvirker forskjellige områder fra dag til dag.

Proprioceptiv dysfunksjon

Proprioseptive dysfunksjon er også kjent som sensorisk ataksi. Dette dysfunksjon er når hjernen har et tap av bevissthet om plasseringen av kroppsdeler og kan ikke ane hvor de er. En person med MS kan heller ikke påvise vibrasjoner og mister sin følelse av balanse.

Multippel sklerose: Tegn og symptomer

Multippel sklerose: Tegn og symptomer


Symptomene på multippel sklerose (MS) kan variere, ifølge National Institutes of Health (NIH). Dette skyldes det faktum at både styrken og plasseringen kan være forskjellig for hver MS angrep.

Men noen tegn på MS observert oftere enn andre. The National Multiple Sclerosis Society (NMSS) har identifisert flere vanlige symptomer:

Fatigue

Rundt 80 prosent av de med MS erfaring følelsen veldig sliten, bemerker NMSS. Tretthet kan føre til alvorlige problemer i å gjøre dagligdagse oppgaver og fungerer godt både hjemme og på arbeidsplassen. NIH rapporterer at tretthet kan forekomme hyppigere hos pasienter som sykdommen forverres. MS-pasienter kan også føle seg mer sliten senere på dagen.

Vision Disorders

NMSS bemerker at vanskeligheter med å se er ofte det første tegn på MS. Tilstanden kan føre til slike problemer som dobbeltsyn, ubehag eller smerte, eller uskarpt syn. Det er også mulig for synstap å skje. Ifølge Mayo Clinic, delvis eller fullstendig tap av synet vanligvis oppstår først i bare ett øye.

Balanseproblemer

Mange personer med MS har problemer med å gå ordentlig. De kan ha problemer med sin balanse og koordinasjon som de beveger armer og ben mens du går. Disse ganglag problemer kan føre til begrenset mobilitet. Tap av balanse kan også sette MS-pasienter i fare for andre fallskader.

Nummenhet og smerter

Følelser av lammende, prikking, eller andre unormale sensasjoner er ofte blant de første tegn på MS. Disse følelsene kan oppstå i hele kroppen, inkludert ansiktet, armer og ben. Noen mennesker med MS kan føle ansikts smerter, eller opplever smertefulle muskelspasmer. Ifølge NMSS, har forskning vist at rundt halvparten av personer med MS føler smerte noen ganger, og halvparten føler det konsekvent.

Tarm og blæreproblemer

Rundt 80 prosent av MS-pasienter til slutt har blæredysfunksjon, melder NMSS. Tap av tarmen kontroll er en annen hyppig problem. På grunn av dette, diaré og andre mage problemer er vanlige tegn på MS.

Andre symptomer

Den NMSS sier de vanligste MS-symptomer kan også omfatte:

• Svimmelhet (ør eller vertigo)
• Emosjonelle og kognitive endringer
• Seksuelle problemer
• Spastisitet

Noen mindre vanlige symptomer som noen mennesker med MS kan fortsatt oppleve blant annet:
• Problemer med tale
• vanskeligheter med å svelge
• Hodepine
• Hørselstap
• Kløe
• Problemer med å puste
• Tremor eller anfall

Noen symptomer på MS kan også oppstå på grunn av andre helseproblemer. Er du i tvil, bør du oppsøke lege for å hjelpe deg å avgjøre om du opplever symptomer på MS eller en annen tilstand.

Symptomer på Abdominal Migrene

Symptomer på Abdominal Migrene


Abdominal migrene er oftest sett i barn i alderen 5 til 10 år gamle, men folk i alle aldre er tenkt å lide med det. Mange barn som har mage migrene vokse opp til å ha klassisk migrene, hvor smerten er sentrert på den ene siden av hodet. I mage migrene, er smerten sentrert i magen (mellom bryst og kjønnshår bein).

Funksjoner

Symptomene begynner med ansiktet blir veldig, veldig blek (blekhet) eller bli spylt rød som om med feber. Kramper, kvalme, svimmelhet, irritabilitet, tap av matlyst og oppkast deretter oppstå. Andre symptomer er diaré, plutselig intoleranse for lys eller lyd eller mørke skygger under øynene. Et angrep kan vare så lenge som 72 timer eller så lite som en time. Svært sjelden er noen hodesmerter rapportert.

Forebygging / løsning

Det er ukjent hvordan du kan forhindre mage migrene. Noen mennesker har dratt nytte av å gå på en daglig betablokker blodtrykk medisinering. Det har tatt hver dag i håp om å hindre et angrep, men er ubrukelig når angrepet allerede begynner. Får behandling inkluderer vanligvis bruk av anti-kvalme medisiner og smertestillende. Noen painkillers som triptaner anses altfor sterk for et barn.

Betraktninger

Det er veldig vanskelig å få en diagnose for abdominal migrene, som symptomene etterligne andre problemer som Crohns sykdom, irritabel tarm syndrom eller et slag. Det er de i det medisinske miljøet som selv debattere at abdominal migrene engang eksisterer, og foretrakk å behandle det som sykliske brekninger syndrom. Men det finnes andre typer migrene som er oppkast og magesmerter, men ikke hode smerter. De kalles "stille migrene" eller acephalgic migrene.

Expert Insight

Hjem rettsmidler som kan bidra til å lette et barn eller voksen gjennom et angrep inkluderer liggende i et mørkt rom, isposer hvis hodet gjør vondt, varmeflasker for å lette kramper og nipper sportsdrikke tynnet med vann. Noen mennesker synes peppermynte te nyttig i lettelser kvalme mens andre liker kandisert ingefær. Andre alternative metoder som kan hjelpe inkluderer mekling, biofeedback og lytter til en hvit støy maskin hvis normale lydene er for smertefullt å bære.

Advarsel

Selv om magemigreneanfall gå bort av seg selv, du fortsatt trenger å se en lege for å få diagnose, smertestillende og behandling. Disse angrepene kommer med jevne mellomrom gjennom hele barndommen, selv om noen stadig vender gjennom voksenlivet. Også, aldri gi voksne medisiner til et barn. Hvis du har plutselig ekstrem kvalme, nummenhet i en del av kroppen din, plutselig hodepine eller problemer med å kontrollere en lem, kan du ringe en ambulanse, da dette kan være et slag.

Om varigheten av migrene symptomer

Om varigheten av migrene symptomer


Ifølge MayoClinic.com, har opptil 17% av kvinnene og 6% av mennene opplevde en migrene. Disse debilitatingly smertefull hodepine har symptomer som varierer fra lidende til lidende, men mange symptomer, og deres varighet, er felles i løpet av de fire viktigste fasene av migrene.

Er det en migrene?

I motsetning til mindre alvorlige typer hodepine, begynner migrene smerte vanligvis på den ene siden av hodet og inkluderer ekstrem følsomhet for lys og lyd, bankende smerte som forverres med aktivitet, kvalme og noen ganger oppkast.
Migrene vanligvis faller i to kategorier: klassisk og vanlige. Symptomer på "klassisk" migrene inkluderer en "aura" element, noe som fører til den lidende til å se "positive auraer", eller lys rundt kantene av hans synsfelt. Alternativt kan klassiske migrenepasienter opplever en "negativ aura" effekt, preget av blinde flekker eller tunnelsyn. Personer som opplever "vanlige" migrene demonstrere andre migrenesymptomer uten visuelle aura elementer.
Noen migrenepasienter rapporterer at spesifikke triggere, for eksempel endringer i været, sterke lukter, visse matvarer, endringer i søvnmønster eller dehydrering korrelerer med utbruddet av migrene symptomer. For andre betyr utbruddet av migrene symptomer ikke ut til å korrelere med tydelige triggere.

Den prodrom Phase

Den første fasen av migrene symptomer, kjent som "prodrome" fase, er generelt preget av et sett med vage symptomer som foran utbruddet av migrene smerte etter timer eller dager. Disse symptomene kan omfatte endringer i appetitt eller mat cravings, økt følsomhet for lys og lyd, tretthet og humørsvingninger.

Aurafasen

For de som opplever klassisk migrene, er prodome fase vanligvis etterfulgt av en "aura" fase, hvor positive eller negative visuelle auraer vises. En lidende med positive auraer kan se stjerner, sikksakk linjer eller skimrende lys på kantene av hennes synsfelt. Negative auraer kan presentere som mørke områder eller tunnelsyn, hindrer den lidende fra å se perifert. Aura fase kan begynne 10 til 15 minutter før utbruddet av migrene smerte.

Den migreneanfall Phase

Den "migreneanfall" fase er merket, spesielt ved smerter. Vanlige symptomer under migreneanfall fasen inkluderer fortsetter visuelle symptomer, kvalme med eller uten oppkast, bankende smerter på den ene siden av hodet, smerter som øker med aktivitet, alvorlig lys og lyd følsomhet, nummenhet eller tingly følelse i ansiktet og blekhet. Et migreneanfall kan vare alt fra fire til 72 timer.

Den postdrome Phase

Den endelige migrene scenen, kjent som "postdrome" fase, begynner når smerten av migrene avtar eller opphører. Lider ofte rapporterer symptomer på tretthet og mental sløvhet under postdrome fasen, som kan vare fra noen timer til flere dager.

Kan Migrene forebygges?

Mange pasienter som lider av migrene kan få fritak fra eller behandling av symptomer gjennom over-the-counter eller reseptbelagte medisiner. Noen er i stand til å identifisere og unngå utløser migrene, for derved å hindre angrep av noen migrene.
Det beste løpet av handlingen for et individ opplever migrene symptomer er samråd med hans eller hennes lege for å finne ut hvilken behandling eller forebyggende metoder vil gi maksimal lettelse.

Slag-lignende Migrene Symptomer

Slag-lignende Migrene Symptomer


Noen typer migrene ligne mange av de samme symptomene på et slag eller "drypp" (forbigående iskemisk anfall eller TIA). Men andre typer migrene kan gi symptomer som American Heart Association vil kalle et slag. Disse symptomene også oppleves av folk med migrene inkluderer problemer i øynene og med balanse og nummenhet.

Øyne

Ett symptom er migrene smerte på den ene siden av hodet, ofte bak øyet. Et annet symptom på mange typer av migrene er øyelokket på smertefull side av ansiktet hengende og gjør det vanskelig å se ut av ett eller begge øyne. Personer som lider av slag eller TIA kan også få en ensidig hodepine bak øyet, har ett øyelokk som siger ned og oppleve synsproblemer.

Balanse

Migrenepasienter har ofte problemer med svimmelhet, som kan bidra til kvalme. "Migrene For Dummies" bemerker at folk med vestibulær migrene ofte bli svimmel eller føler som om rommet er spinning rundt dem. Denne følelsen kan ofte være verre enn hodet smerte. Pasienten kan ha problemer med å snakke på grunn av tap av koordinering av munnen.

Time Frame

Med både migreneanfall og slag, kan det føles som om symptomene skje uten umiddelbart identifiserbar årsak. Symptomene opptrer ofte med en plutselig intensitet i stedet for gradvis blir verre. Symptomene kan ta timer eller dager å gå bort i en migrene, men kan ta betydelig kortere tid med et slag. En pasient som lider av en TIA kan ha hennes symptomer forsvinne på mindre enn en time. Pasienten fortsatt må legges inn på sykehus fordi hun er tilbøyelige til å ha en annen TIA eller full-blåst slag i 24 timer.

Typer

Typer av migrene som sterkest etterligner et hjerneslag er hemiplegisk migrene, vestibular migrene og arteria basilaris migrene (BAM). Disse tre typene ikke bare har hodesmerter, men også inkluderer ofte problemer med syn, balanse og kvalme. MAGNUM - National Migrene Association - bemerker at hemiplegisk migrene lider ofte føler en nummenhet på en hel side av kroppen sin.

Advarsel

Ifølge "Migrene For Dummies," alle som opplever sin første migrene over en alder av 50 bør umiddelbart gå til sykehuset. De migrene symptomer kan faktisk være et slag, glaukom, aneurisme eller en komplikasjon fra medisinske behandlinger, medisiner, en mulig forgiftning eller komplikasjoner fra en gammel skade.

Tegn og symptomer på en Silent migrene hodepine

Tegn og symptomer på en Silent migrene hodepine


Mange mennesker gjenkjenne symptomer på en migrene som alvorlig hodesmerter som kan være ødeleggende. Disse hodepine kan eller ikke kan bli innledet av en aura, som er de andre symptomene som følger et migreneanfall. Auras er oftest synsforstyrrelser som forårsaker lysglimt, svinger eller blinde flekker, og kan være skremmende. En stille migrene er forekomsten av aura uten den ledsagende hodepine.

Lampen blinker

De lysglimt opplevd med en migrene kommer i bølger eller sikksakkmønstre. I motsetning til flytere eller blinker opplevd på grunn av øyesykdommer, migrene blinker er fargerike og kan ha former. De blinker kan vare i noen minutter eller lenger. Migrene kan variere sterkt, og det er vanskelig å forutsi når symptomene vil stoppe.

Blinde flekker

Noen lider av migrene opplever også midlertidige blinde flekker med lysglimt. Disse blinde flekker kan påvirke ett eller begge øyne, og kan være ødeleggende. I noen tilfeller er bare sidesynet tapt under et migreneanfall.

Utydelig tale

Pasienter som opplever sløret tale kan også føle forvirring og problemer med å finne de riktige ordene. Denne symptom på migrene kan også peke på andre medisinske tilstander som er ansvarlige for utydelig tale og forvirring. Hvis du opplever disse symptomene, se en lege for å diagnostisere en migrene eller utelukke andre tilstander.

Nummenhet

Nummenhet oppstår på forskjellige steder med en migrene. Noen pasienter opplever nummenhet i ansiktet; andre føler prikking og nummenhet i lemmene.

Øresus

Auditive auraer også oppstå med migreneanfall. Øresus eller høre lyder som ikke er der oppstå med noen tilfeller av migrene.

Kvalme

Kvalme og mage opprørt er ikke uvanlig med et migreneanfall. Dette aura oppstår med andre symptomer før en hodepine i noen migrene, men kan forekomme på egen hånd med en stille migrene.

Oppkast

Alvorlige tilfeller av kvalme fra en migrene kan gi oppkast hos noen pasienter. Hvis du opplever hodepine med migrene, kan du oppleve kvalme og oppkast under hodepinefasen av migreneanfall.

Lysfølsomhet

Pasienter med migrene er også følsomme for sterkt lys med og uten hodepine. Et mørkt rom er vanligvis det beste stedet å gjenopprette fra et migreneanfall.

Følsomhet for lyd

Høye lyder kan være uutholdelig under tause migrene. Ifølge Mayo Clinic, kan høye lyder være en trigger for migreneanfall.

En liste over PCOS Symptomer

En liste over PCOS Symptomer


Polycystisk ovariesyndrom, vanligvis kjent som PCOS, rammer for tiden opp til 5 millioner kvinner i USA, ifølge US Department of Health and Human Services. PCOS er en endokrin lidelse som rammer kvinner i alle aldre - inkludert jenter så unge som åtte eller ni år gammel - og noen av symptomene kan vedvare inn i overgangsalderen. Det påvirker mange områder av kroppen, og antas å være forårsaket av en motstand mot hormonet insulin. Symptomene varierer mye mellom individer.

Sjelden eller fraværende menstruasjon

Kvinner med PCOS har sjeldne, uregelmessig eller fraværende menstruasjon og har ofte væskefylte cyster på eggstokkene. Imidlertid er det ikke nødvendig å ha "polycystiske ovarier" å ha PCOS. Disse cystene, når den er tilstede, er faktisk unruptured egg - et resultat av ufullstendig eggløsning. The Department of Health and Human Services sier at hormonet progesteron ikke er produsert når eggløsningen ikke skjer. En kvinnes menstruasjonssyklus kan være uregelmessig eller fraværende hvis hun produserer for lite eller ingen progesteron.

Infertilitet

Eggløsningen skjer når en hårsekken som har bygget opp på eggstokken pauser åpne og frigjør et egg. Kvinner med PCOS ofte ikke gjør alle de hormoner som trengs for egg å modnes og frigjøring. Disse follikler kan forbli som cyster. The Department of Health and Human Services sier at kvinner med PCOS har en hormonell ubalanse og eggstokkene produserer mer androgener enn normalt. "Androgener er mannlige hormoner at kvinner også gjør", ifølge deres hjemmeside. Mange kvinner med PCOS er i stand til å bli gravid med fruktbarhet narkotika eller medisiner som bidrar til å redusere insulinresistens. Gravid kvinne med PCOS har en høyere risiko for spontanabort, svangerskapsdiabetes, svangerskapsforgiftning og for tidlig fødsel.

Fedme

Mange kvinner med PCOS er overvektige eller fete, noe som kan føre til helseproblemer, ifølge Department of Health and Human Services. Det er viktig for kvinne med PCOS spise sunt og mosjon, noe som bidrar til å senke blodglukosenivåer og forbedre kroppens anvendelse av insulin. En 10 prosent tap i kroppsvekt kan gjenopprette en normal menstruasjon og øke fruktbarheten.

Hirsutisme

Hirsutisme er overdreven eller unormal hårvekst og distribusjon hos kvinner. Personer med PCOS kan ha mørk, tykk hårvekst i ansiktet, bryst, mage, rygg, tomler og tær. Medisiner som kontrollerer produksjonen av androgener i kvinne kan bidra til å redusere denne hårvekst.

Hudproblemer

Mange kvinne med PCOS har fet hud, kviser eller flass. Som overdreven hårvekst, kan disse hudproblemer reduseres med medisiner. I tillegg hud koder - små utstående biter av hud på stammen av kroppen - er et hyppig symptom på PCOS.

Rabies Symptomer

Rabies er en sjelden, men alvorlig sykdom som påvirker sentralnervesystemet. Noe pattedyr kan kontrakten og spre rabies, men det har blitt veldig sjelden i USA på grunn av dyre vaksinasjoner. Folk som pådrar rabies vanligvis få det fra en rabiat dyrets spytt, vanligvis fra en matbit. Hvis litt av en potensielt rabiat dyr, få medisinsk hjelp umiddelbart for å stoppe spredningen av rabiesvirus. Når sykdommen utvikler seg, er rabies nesten alltid dødelig. Det finnes ingen kur.

På Bite nettstedet

En av de første symptomene på rabies er ofte kløe og prikking der personen ble bitt av en rabid dyr.

Influensalignende symptomer

Feber, frysninger, smerter og tretthet er vanlige rabies symptomer.

Magesmerter

Når symptomene begynner å utvikle seg, kan folk med rabies begynne å oppleve magesmerter.

Mental State

Personer med rabies vil ofte begynne å bli engstelig og urolig, noe som vil bli verre over tid. Til slutt kan dette føre til forvirring, hallusinasjoner og selv delirium.

Frykt for vann, luft

Etter hvert som sykdommen utvikler seg, vil mange mennesker med rabies utvikle en frykt for vann og en frykt for luft, spesielt luft puffet eller blåses i retning av ansiktet. Ved dette punktet, er sykdommen meget alvorlige.

Kusma Symptomer for barn

De første kusma symptomer barnet kan oppleve, hvis noen symptomer i det hele tatt, kan være en temperatur og en redusert appetitt. Siden en redusert appetitt går som regel hånd i hånd med en temperatur --- og de to kan være symptomer på andre sykdommer --- har du sannsynligvis ikke vil innse at barnet ditt har kusma umiddelbart. Men hvis barnet ditt begynner sports kinnene som ser ut som kjæledyr hamstere, er det en god idé å få ham til legen for en bekreftelse på at han har kusma.

Kusma Definert

Kusma er en viral infeksjon. Det kan ikke bli behandlet av antibiotika, og den er svært smittsom. Kusma spres gjennom spytt av en infisert person. Derfor kan du kontrakt viruset ved hjelp av å spise eller drikke redskaper noen smittet, så vel som å puste i luften umiddelbart etter en smittet person hoster eller nyser. Vanligvis har kusma kjøre kursen i løpet av to uker.

Symptomer

En feber, stiv nakke og hodepine er mulige symptomer på kusma. I tillegg, tap av matlyst, kropp svakhet og tretthet, samt smerte mens tygge eller svelge, er andre symptomer barnet ditt kan ha med et tilfelle av kusma.
En infisert barn kan også oppleve smerter og hevelse i ansiktet, siden kusma påvirker ørespyttkjertlene. Men andre spyttkjertler, i stedet for de ørespytt seg, kan være de som er berørt. Hvis det skjer, vil barnet sannsynligvis oppleve hevelse under tungen, eller haken, i stedet for i kinnene. Det kan også være hevelse i brystet.

Sjeldne Hevelse Symptomer

Mens uvanlig, betyr kusma har kapasitet til å føre til hevelse og inflammasjon andre steder i kroppen, spesielt i hjernen og ryggmargen. Encefalitt (hjerne hevelse) og hjernehinnebetennelse (hevelse i ryggmargen og foring av hjernen) kan være komplikasjoner opplevd på grunn av kusma, men heldigvis disse forholdene er sjeldne.
Men når disse områdene av kroppen blir påvirket av kusma, kan følgende symptomer oppstå, og generelt gjøre det innen en uke av barnets første kusma symptomer: tretthet, kramper, kvalme, oppkast, samt feber og hodepine.

Symptomer Unike til menn

Guttebarn kan også oppleve smerter og betennelse i testiklene, en tilstand som kalles orchitis. Frysninger, oppkast og magesmerter kan følge de andre kusma symptomer når orchitis er også opplevd.

Symptomer Unike til Kvinner

Smerter og ømhet i mageområdet kan forekomme hos kvinner på grunn av betennelse i eggstokkene.

Symptomer på binyrene Deficiency

Symptomer på binyrene Deficiency


Binyrene mangel (redusert produksjon av adrenal hormoner) forekommer med Addisons sykdom, kongenital adrenal hyperplasi, og som reaksjon på visse operasjoner, hypofysen tumorer eller infeksjoner. Binyrene produserer hormoner som kortikosteroider, androgener og aldosteron som er delvis ansvarlig for å administrere kroppens natrium, vann, kalium og blodsukker, blodtrykk, seksuell utvikling og reaksjon på stress. Det er mange symptomer assosiert med binyre-mangel, og behandlinger er tilgjengelige for å behandle sykdommen.

Tretthet, svakhet og svimmelhet

Tretthet, svakhet og svimmelhet når du står oppreist er vanlige symptomer på binyrene mangel. Disse symptomene kan oppstå plutselig eller utvikle seg over tid, og er forårsaket av binyrene er lav produksjon av kortikosteroid hormon, kortisol. Svimmelhet kan forsterkes ved lavt blodtrykk som er et annet symptom på binyre mangel.

Overdreven Urinering og dehydrering

Overdreven vannlating og dehydrering kan oppstå når binyrene ikke produserer nok av hormonet, aldosteron. Aldosteron mangel kan føre til et lavt natriumnivå og høyt kaliumnivået i blodet, noe som gjør nyrene ikke er i stand til å konsentrere urin. Dette resulterer i økt urinering som kan føre til dehydrering.

Hypoglykemi og lavt blodtrykk

Kortisol spiller en rolle i kroppens følsomhet for insulin og bidrar til å opprettholde kardiovaskulær funksjon, blodtrykk, inflammatoriske responser og metabolisme. Binyrene mangel pasienter med lave nivåer av kortisol ofte lider av lavt blodtrykk og hypoglykemi. Et annet element av lavt blodtrykk i binyrene mangel er lav aldosteron produksjon. Dette påvirker nyrene evne til å regulere salt og vann i kroppen, og dermed ytterligere bidrar til lavt blodtrykk.

Hudforandringer

Noen pasienter med binyrene mangel i form av Addisons sykdom kan utvikle en mørkere bestemte områder av huden, inkludert albuer og knær, i hudfolder, rundt lepper, brystvorter og genitalia, ansiktet og skuldrene. Når kroppen lider av binyrene mangel, prøver hypofysen til å stimulere binyrene ved å produsere store mengder corticotropin. Dette rikelig corticotropin over-stimulerer produksjonen av melanin, som er ansvarlig for mørkere hud.

Hyperkalemi

Binyrene mangel involverer lave nivåer av hormon, aldosteron, kan føre til et høyt nivå av kalium i blodet, også kjent som hyperkalemi. Hyperkalemi kan føre til kvalme, hjertearytmier, svak eller fraværende puls og hjertestans.

Andre vanlige symptomer

Tap av matlyst, kvalme, diaré, oppkast og vekttap er ofte til stede i binyrene mangel pasienter på grunn av lav kortisol produksjon, noe som forstyrrer kroppens metabolske prosesser.

Tegn og symptomer på Sinus Trouble

Tegn og symptomer på Sinus Trouble


Sinus er små hulrom i knoklene i skallen som er fylt med luft. Den viktigste funksjonen til bihulene er slim sekret. Nesegangene kan bli blokkert når smittet sett væske i, og dette kan føre bihuleproblemer. Symptomer på sinus problemer er lik de tegn forkjølelse, men mer alvorlige i noen tilfeller.

Smerter og press

Ansikts smerter og press kan være et tegn på bihuleproblemer. Vanligvis denne typen smerte oppstår etter en forkjølelse, influensa og selv fra allergi. Membraner er hovne, og slimproduksjon øker, noe som resulterer i blokkerte passasjer i sinus hulrom. Blokkerte passasjer hindre luft og slim fra flyter fritt, noe som kan skape trykk inne i bihulene. Smerte og trykket kan være rundt neseområdet, panne, under øynene, og kan også påvirke tenner.

Nasal Stuffiness

Det er store rygger inni nesebor kalt musling. Disse musling har store skip innen. Hvis den indre fôr av nesen blir fylt med bakterier og bakterier, blir blodårene inne i turbinate hoven, hindrer luft fra å passere gjennom. Dette vil føre til nasal stuffiness. Lengre perioder med nasal stuffiness kan være et tegn på bihuleproblemer. En sprut av saltvann spray, damp fra en varm dusj eller et varmt omslag kan bidra til å redusere hevelse.

Nasal Drenering

Nasal drenering kan være et vanlig tegn på bihuleproblemer. Dreneringen fra svellede bihulene kan være tykk og noen ganger en gulaktig eller grønn farge. I noen tilfeller kan det overskytende mucus føre til blokkering i øretrompeten som går mellom nesen og øret. Dessverre, dette er hvordan noen ørebetennelser begynne. Å tynne slim ut, drikke mye vann og bruke en vaporizer eller luftfukter som vil øke luftfuktigheten i luften.

Tap av lukt

Bihuleproblemer kan føre til tap av lukt. Når en passasje er blokkert, kan luften ikke flyte fritt gjennom neseborene, derfor redusere lukten reseptorene. Gjentakende bihuleproblemer kan forårsake skade på nervevev som linjer i nesen. Saltvann nesespray kan bruke til å rense nesegangene, men bør bare brukes midlertidig. Varm komprimerer kan brukes på ansiktet for å redusere hevelse og hjelpe tillate luft og lukter å passere gjennom.

Hoste og Congestion

En dårlig hoste og langvarig overbelastning kan være et symptom på bihuleproblemer. Bihulene utskille slim som er gjennomført til svelget, som ligger i halsen regionen. At slim blir deretter svelges ned i magen, og de fleste ganger, ikke bry en person. Sinus drenering øker hvis det er en infeksjon tilstede. Det overskytende drenering går inn i strupen, svelg, luftrøret og lungene selv, noe som er årsaken til bryst lunger og hoste.