Digidexo.com

trykkpunkter på venstre hand

Trykkpunkter for å lindre nakkesmerter

Trykkpunkter for å lindre nakkesmerter


Self-behandlinger som trykkpunkt terapi kan bidra til å lette smerter i nakken og andre deler av kroppen din. For å søke lindring, er det et par forskjellige ting du kan prøve.

Advarsel

Som med enhver behandling, er det best å søke råd fra helsepersonell før du begynner noe nytt. Trykkpunkt terapi kan sette noen mennesker i fare, så pass på å få hjelp fra en lege, kiropraktor, akupunktør eller annet helsepersonell. De kan også foreslå andre behandlinger for å gå sammen med hva gjør hjemme, som massasje, akupunktur, eller rygg justeringer.

Direkte press

Noen akupressur teknikker kan bidra til å lette din nakkesmerter. Akupressur er som akupunktur, men uten nåler. Akupressur innebærer å plassere press på enkelte punkter på kroppen for å lindre smerter og andre symptomer.

En behandling innebærer å ta to tennisballer, og å plassere dem på bunnen av skallen, på hver side av ryggraden. Legg deg ned med tennisballer under deg, og la tyngden av hodet trykk på akupunkturpunkter der.

Noe lignende kan gjøres med hånden. For denne metoden, finn trykkpunktet ved å kjøre fingeren langs bunnen av skallen din. Når du føler en depresjon, har du funnet stedet. Med hendene på toppen av hodet ditt, kan du bruke tommelen til å trykke opp og mot øynene dine. Telle til tre, og slipp. Gjør dette ti ganger for hver side.

Borte fra Neck

Spiker involverer også plassere press på andre deler av kroppen for å løse visse problemer. For å lette smerter i nakken, prøv å legge press rett under den store knoke av hånden din, mellom pekeren og midtre fingrene. For smerter i høyre side, legge press på venstre hånd, og vice versa.

Refleksologi

Refleksologi kan også være nyttig for nakkesmerter. Som akupressur, er refleksologi basert på troen på at masserer visse trykkpunkter kan lindre symptomer andre steder på kroppen. Men refleksologi er vanligvis begrenset til masserer hender og føtter.

Det er flere punkter du kan massere for å prøve å lindre nakkesmerter. Innsiden av foten, og de laveste punktene på tærne - på toppen og bunnen av føttene - er begge tenkt å lette nakkesmerter. I hånden, kan du prøve å massere innsiden av tommelen på baksiden av hånden, eller områdene mellom fingrene, også på baksiden av hånden.

Andre faktorer

Nakkesmerter kan være et resultat av mange ulike faktorer. En viktig en er holdning. Hvis du sitter i lange perioder av gangen, ta varsel av måten du sitter. Hvis du finner deg selv lute ved skrivebordet, ta skritt for å forbedre din holdning. Kiropraktorer si dårlig holdning er en av de viktigste årsakene til nakkesmerter, så forbedrer din holdning kan også bety mindre behov for trykkpunkt terapi.

High Blood Pressure & Left Hand Pain

Høyt blodtrykk (hypertensjon), på grunn av sin alarmerende trend siste tre tiårene, er en alvorlig bekymring over hele verden. Også kjent som silent killer, har denne sykdommen som regel ingen ytre symptomer eller varselsignaler. Den lidende kan ikke forstå at de lider av det.

Fakta

Ifølge American Heart Association, er koronar hjertesykdom nummer én dødsårsaken i USA og en av de medvirkende faktorer til hjertesykdom er høyt blodtrykk. Hvis ikke behandles i tide, graven effekten av høyt blodtrykk er at det forkorter en persons liv etter 20 år. Tidligere standarder for blodtrykket senkes nå til 115/75 mm Hg. Denne pre høyt blodtrykk nivå er tilstanden regnes som trygt for pasienten.

Årsaker

I de fleste tilfeller er årsakene til denne sykdommen ikke kjent. Utvalget som indikerer høyt blodtrykk er 140/90 eller høyere. Dette er kjent som primær eller essensiell hypertensjon. Noen faktorer av de underliggende årsakene er genetikk; høyt alkoholforbruk; dreven saltinntak; indigested kosttilskudd kalium; stress og fedme. Kronisk nyresykdom er også sterk bidragsyter.

Symptomer og Left Hand Pain

Symptomer er sjeldne før kompliserte problemer blir lagt merke til. I sjeldne tilfeller, stiger blodtrykket raskt. Dette syndrom er kjent som fremskyndet hypertensjon. Det er livstruende, og krever øyeblikkelige behandlinger.

Når symptomene er filt, de kan være tretthet, hodepine, kvalme og tap av syn. Et annet symptom er den skarpe, skyting smerter i venstre hånd som skyldes rask risting eller nummenhet i fingrene.

Angina & Left Hand Pain

Hypertensjon har vidtfavnende innvirkning på hjertet og sirkulasjonssystemet. Disse rammer kan føre til angina. A symptomer på angina er smerter i venstre hånd eller arm og indikerer sykdom i sirkulasjonsorganer, spesielt hjertet. Denne smerten begynner med en lavere intensitet, men i løpet av tiden blir mer intens og hyppig. Angina pectoris påvirker hjertet, og aorta. Dette er en farlig tilstand som kan ende fatalt. Den uregelmessige mønster og funksjonen av blodtrykket bidrar til denne sykdommen.

Kontroll

Kjenn din blodtrykk slik at du kan ta affære. En vanlig og riktig diagnose kan bidra til å forhindre sykdommen. En godt planlagt kosthold, regelmessig mosjon, ikke røyke og unngå stress ved meditasjon og skikkelig søvn er forebyggende tiltak. Søk og strengt følge legen din lege.

Trykkpunkter for å stoppe en hodepine

Hodepine er en plagsom smerte som kan variere fra mild til alvorlig ubehag. Noen ganger er smerten så stor at du ikke klarer å fungere. For å søke lindring, mange av oss tar medisiner. Før du slår på medisiner neste gang en hodepine oppstår, kan du prøve å legge press og massasje til punkter på kroppen for å bli kvitt smertene.

Templer

Templene er stor for masserer for å lindre hodepine. Dine templene er plassert på sidene av hodet i en liten innrykk nær bunnen på øyenbrynene. Når en hodepine oppstår, plasserer midten fingrene langs disse fordypningene. Gni forsiktig i omtrent et minutt mens du tar langsomme, dype åndedrag.

Baksiden av hodet

På baksiden av hodet, like over halsen, er en forsenkning på undersiden av hodeskallen. Bruk fingertuppene eller tommelen, forsiktig kjøre fingrene langs bunnen av skallen, rett ovenfor nakken din til du føler en depresjon. Ved hjelp av tomlene, trykk inn i depresjon litt i en oppadgående bevegelse. Hold trykket og massasje i en sirkulær bevegelse for 1 til 2 minutter. Hvis smertene begynner, lette trykket litt, mens du fortsetter å massere. Dette er effektivt for å bli kvitt hodepine rundt templene og på siden av hodet.

Hender

Hendene har et trykkpunkt som kan bli kvitt hodepine. Disse trykkpunkter er plassert i beltet mellom tommelen og pekefingeren. Bruk din høyre tommel og plassere den på toppen av webbing mellom tommelen og pekefingeren på venstre hånd. Plasser pekefingeren på høyre hånd på håndflaten og klemme stedet, men ikke hardt nok til å forårsake smerte. Mens du kniper trykkpunktet, massere det i en liten sirkulær bevegelse i 2 minutter. Bytt hender og gjenta teknikk. Ved hjelp av akupressur på dette trykkpunkt bidrar til å lindre tannpine, hodepine og sinus smerte.

Feet

Feet har også en trykkpunkt for å bli kvitt hodepine. Trykkpunktet ligger mellom stortåen og andre tå. Ved hjelp av tommelen, legge press på toppen av foten, rett under stortåen og andre tå. Massasje i et minutt mens du puster inn og ut. Gjenta på den andre foten.

Smerter under venstre skulderblad & Natural Cures

Mange mennesker opplever smerter under venstre skulderblad, enten på en kronisk eller akutt basis. Smerter under venstre skulderblad er vanligvis forårsaket av irritasjon av sener og muskler som omgir området. Denne betennelsen kan være forårsaket av en rekke faktorer, blant annet dårlig holdning, repeterende bevegelser, felles forverring og traumatisk skade. Som de fleste andre former for øvre rygg smerte, smerte under venstre skulderblad svarer godt til helhetlig og naturopathic behandlinger. Generelt er disse forbundet med mindre risiko enn allopathic tilnærminger.

Spinal Manipulation

Kiropraktikk og osteopatisk behandling brukes ofte av mennesker som søker lindring av smerter i hele øvre del av ryggen. Kiropraktorer tar sikte på å avlaste trykket og smerter i ryggen (og noen ganger andre steder i kroppen) gjennom den milde manipulasjon av ryggraden. Spinal manipulasjon, som er klassifisert som en form for naturopathic og alternativ medisin i USA, er generelt ansett som en trygg prosedyre; det er forbundet med meget få bivirkninger og ingen legemiddelinteraksjoner. Hvis smertene under venstre skulderblad er forårsaket av en alvorlig traumatisk skade, kan en osteopatisk lege eller fysioterapeut gir også spinal manipulasjon for å lindre smerten. I alvorlige tilfeller kan flere økter være nødvendig.

Massasjeterapi

Massasjeterapi er en utmerket naturlig behandling for smerter under venstre skulderblad, spesielt hvis dårlig holdning, repeterende bevegelser, eller overanstrengelse er ansvarlig for smerten. Svensk ("rullende") massasje, trykkpunkt massasje og Shiatsu massasje er alle nyttige teknikker for behandling av øvre ryggsmerter. Massasje terapi kan arbeide for å lindre smerter forårsaket av spente, knyttede muskler; det også fremmer avslapning og lindrer symptomer på stress og angst.

Akupunktur

En eldgammel del av tradisjonell kinesisk medisin (TCM), har akupunktur vist seg å avlaste mange former for kroniske smerter, inkludert smerter i øvre del av ryggen. Denne energien baserte helbredelse system benytter tynne, sterile nåler, som er satt inn i huden ved forskjellige nøkkelpunkter i kroppen. I henhold til prinsippene i TCM, balanserer denne teknikken en persons chi, eller livs energi, slik at en reduksjon av betennelse og smerte. Spiker, som bruker en tilsvarende filosofi, innebærer bruk av pressure-- snarere enn needles-- å gjenopprette strømmen av energi i kroppen.

Herbal rettsmidler

Mange naturmidler inneholder anti-inflammatoriske stoffer som lette spenninger og betennelser i hele kroppen. Urtene white willow og mjødurt begge inneholder salisylsyre, et naturlig forekommende stoff som ligner på acetylsalisylsyre (aspirin). Ayurvedisk anti-inflammatoriske urter omfatter bukkehornkløver og gurkemeie, som også inneholder potente antioksidanter forbindelser. Flere "superfrukter", inkludert hyllebær, blåbær, granateple, acai og mangostan, også ha anti-inflammatoriske stoffer. Fordi ryggsmerter er ofte forårsaket av angst relaterte muskelspenninger, beroligende urter som kamille og vendelrot er også gunstig for mange mennesker.

Hvordan bruke Hands On Energy Healing Teknikker

Hvordan bruke Hands On Energy Healing Teknikker


Energi er skapt av subatomære partikler, som vibrerer i mønstre av energi eller materiale. Hands-on healing balanserer de subtile energier i kroppen, chakraene og auraen i "blokkerte" områder der energi har avtatt eller stoppet flytting. Muligheten til å bruke hands-on healing vokser med praksis og intensjon, men alle kan gjøre det.

Bruksanvisning

•  Vurdere kroppens energi til å finne ut hvor det kan være blokkeringer. Med pasienten liggende komfortabelt med forsiden ned, plasser venstre hånd i bunnen av halsen og høyre hånd like over hoftene. Sentrer håndflaten på ryggraden og meditere kroppens energi. Bruk din venstre hånd, som trekker energi i, å tolke energi og høyre hånd, noe som presser energi, for å konsentrere din intensjon å helbrede. Du bør sanse, intuitivt og fysisk, en innstramming eller trekke følelse på visse deler av kroppen din, eller klientens kropp under vurderingen, noe som indikerer den energiske områder som trenger arbeid.

Envision den personen som en energisk være sammen med tre distinkte ennå sammenvevde deler: sjel, ånd og kropp. Bestem hvilken del trenger helbredelse. Energi healere erkjenne at mens symptomer på en sykdom manifesterer seg i en av disse delene, er roten av problemet ofte en energi blokk i en annen del. For eksempel kan en person som har lidd store følelsesmessige traumer har energiblokker i mageområdet forårsaker fordøyelsesproblemer eller infertilitet. La intuisjon være din sterkeste guide, som logikken spiller bare en liten rolle i energi healing og ofte skjuler den virkelige kilden til problemet.

Begynn hands-on healing session når du føler at du har fått en full energisk vurdering. Husk at energien flyter inn i venstre hånd og ut av høyre og bør være fokusert mot brukerens føtter, eller mot jorden. Plasser hendene lett på kroppen hvor du føler energi må åpnes. Envision lyse hvitt lys som strømmer gjennom hendene og rense ut den blokkerte området. Når du føler statisk, eller en svak kløe i hendene, pusser energien av pasienten. Arbeid mot bakken og riste dine egne hender, sende energien mot gulvet.

Arbeid i hvert område til du føler at energien flyter jevnt og enkelt. Pasienter klager ofte over svimmelhet etter en energi healing sesjon, så avslutte med en fotmassasje. En fotmassasje gjenoppretter energi og begrunnelse pasienten med jorden.

Tips og advarsler

  • Pass på at den personen du jobber med forstår at du er bare katalysatoren til helbredelse, og de selv må være åpen for prosessen. Til syvende og sist, er det vilje til pasienten til å akseptere og søke attunement ved å slappe av og åpne hjertet som gir mest nytte.
  • Mennesker som praktiserer hands-on healing bør være klar over kraften av energi på sine pasienter. Energiblokkeringer oppstå av mange grunner, blant annet fysisk sykdom og følelsesmessige traumer eller stress. Hands-on healing kan vekke gamle minner eller følelser som kan være følelsesmessig for pasienten.

Mixed-Handed Fordeler

Mixed-Handed Fordeler


I motsetning ambidextrousness, som er evnen til å bruke både høyre og venstre hånd like godt, er mixed-handedness behovet for å gjøre noen aktiviteter med høyre hånd og andre aktiviteter med venstre hånd. Vanligst, viser mixed-handedness opp som et behov for å skrive med en hånd, men å kaste eller gjøre andre fysiske aktiviteter med den andre hånden. Denne karakteristikken vises vanligvis i barndommen og har vist seg å forholde seg til høyere forekomst av ADHD og atferdsproblemer. Men det er noen fordeler med å bli blandet hendt.

Sport

Blandede hendte folk som vanligvis kaste eller treffer med den ene hånden har ofte sin dominerende øyet på motsatt side av kroppen sin som sin dominerende hånd heller enn på samme side, noe som er typisk for høyre- eller venstrehendte. I fekting, boksing, baseball og tennis, kan denne fordelen bety å vinne mot en motstander som ikke er blandet hendt.

Mer nøyaktige Memories

Blandede hendte mennesker har vist seg å ha bedre episodiske minner. Med andre ord, de er bedre i stand til å huske tidligere hendelser. Forskerne som studerer dette tror at det kan ha sammenheng med det faktum at blandede hendte folk har mer kommunikasjon og samhandling mellom de to sidene av deres hjerner. Den økte binding mellom de to halvkuler av hjernen muliggjør mer nøyaktige minner om den siste fordi minnene er kodet på venstre side av hjernen, men hentes ved hjelp av høyre side av hjernen.

Utvinning fra Stroke

Folk som er mixed-handed har vist raskere utvinning ganger når de har hatt slag. De er i stand til å gjøre fremskritt i fysioterapi raskere, og de er også i stand til å gjenopprette tale og ansiktsmuskelkontroll raskere enn pasienter som er rett og slett høyrehendt eller venstrehendt. Forskere i dette området tror at denne forbedrede resultatet er relatert til bedre kommunikasjon mellom hjernehalvdelene i blandede hendte.

Metakognitive ferdigheter

Metakognitive ferdigheter er de som tenker ferdigheter knyttet til overvåking, regulering, tenker og reflektere over din egen tenkning. Blandede hendte folk er flinkere til denne ferdigheten, og det kan hjelpe dem til å tenke gjennom komplekse situasjoner. Disse metakognitive ferdigheter kan også hjelpe blandede hendte mennesker takle konflikter på en mer rolig måte og å balansere ny informasjon mot hele av eksisterende informasjon når du gjør en beslutning.

Musikalsk Evne

Selv om det ikke er vitenskapelig bevis på at blandede hendte mennesker har en forbedret evne til å spille musikkinstrumenter, støtter anekdotiske bevis fra musikklærere denne ideen. Dessuten er den samme delen av hjernen som brukes til å kommunisere mellom hjernens venstre og høyre hjernehalvdel trodd av nevrologer til å være veldig involvert i musikalsk evne.

Høyre Vs. Venstre side av hjernen

Hjernen din er delt inn i to seksjoner, eller halvkuler. Disse blir ofte referert til som venstre og høyre side av hjernen. Disse deler av hjernen behandle informasjon på forskjellige måter. Men hjernen aktivitetsfunksjonene på sitt beste når disse to delene fungerer sammen. Det er viktig å finne ut hvilke side av hjernen er dominerende side, og å utvikle den svakere siden.

Lineær vs. Holistisk

Den venstre side av hjernen behandle informasjon i det som betegnes som en lineær måte. Dette betyr at hvis du er overveiende venstre-hjerner, behandle deg informasjon trinn for trinn. Du ta biter av noe, line dem opp og finne svaret. Høyre-brained individer behandle informasjon i det som er kjent som en helhetlig måte. Høyre-hjerner individer fungerer best når de får svaret, og deretter gitt prosessen. Det hjelper i deres forståelse av hvordan svaret ble oppnådd. Dette er praktisk i ting som notatskriving. Venstre-brained individer kan høre en skole foredrag fra begynnelse til slutt, og de forstår hva som foregikk. Høyre-brained individer ville gjøre det bedre å forske på emnet for forelesningen på forhånd, eller lese kapittelet eller utforske faget. Det gjør det lettere for dem å forstå forelesningen, og dermed ta bedre hensyn.

Symbolsk vs. Betong

Venstre-hjerner individer har en forkjærlighet for symboler. Personer med en dominerende venstre hjernehalvdel er veldig flinke til behandling bokstaver, ord, tall, matematiske notasjoner, og andre ting av denne art. Venstre-brained individer kan huske vokabular ord eller matematiske formler, uten mye sammenheng. De ser på dem og de gir mening. Høyre-brained individer er litt annerledes. Høyre-brained individer foretrekker å se ting i sammenheng. De liker å vite "hvorfor" av noe. Folk som bruker sin rett hjernen har problemer med å lære ord fonetisk. De foretrekker å se ordet i sammenheng med en setning eller avsnitt, og lære betydningen derfra. Jo flere hands-on noe kan være, jo bedre er det for din høyre hjernehalvdelen.

Logikk vs. Intuisjon

Hvis du primært bruker den venstre side av hjernen, du foretrekker logikk. Venstre-hjerner individer liker å se på noe, undersøke den, og følg den til sin naturlige konklusjon. De tar hvert problem trinnvis til den er ferdig. De foretrekker sine svar å være avledet i en lineær, sekvensiell, og logisk måte. Høyre-brained individer foretrekker å bruke sin intuisjon. Høyre-brained individer vet svaret, men ikke nødvendigvis hvordan de fikk til det svaret. Folk som bruker sin rett-hjerne har en tendens til å hoppe over trinnene, eller kombinere dem i deres sinn, uten å gi noen tenkt på det faktum at de gjør det. Venstre-hjerner folk sørge for at det ser riktig, mens høyre-hjerner folk sørge for at det føles riktig.

Verbal vs. Nonverbal

Folk som først og fremst bruker sin venstre hjernehalvdel er veldig flinke til å uttrykke seg med ord. De vet hva det er de ønsker å si, og de vet hvordan de ønsker å si det. Høyre-hjerner folk kan vite nøyaktig hva det er de ønsker å si, men ikke hvordan de ønsker å si det. Høyre-hjerner individer har problemer med å uttrykke seg tydelig med ord. Hvis noe ikke er skrevet ned, vil høyre-hjerner folk generelt har problemer med å huske det. De trenger å sikkerhetskopiere deres forståelse med visuelle effekter. Hvis du skulle få veibeskrivelse fra en venstre-hjerner individ, vil de gi deg gatenavn, tider og avstander. Høyre-hjerner individer ville være mer sannsynlig å gi deg landemerker og andre visuelle signaler.

Sekvensiell vs. Random

Den venstre hjernehalvdelen er veldig sekvensiell. De som er igjen-hjerner er listebeslutningstakere. Planlegging, lage lister, sjekker oppgaver av for fullførings, og vite hva som kommer etterpå er alle ting som en venstre-hjerner individ har. Det er slik som er mest fornuftig for dem. Høyre-hjerner folk får like mye gjort, men de har ikke prioritere. Hvis du har rett-hjerner, vil du være mer tilbøyelig til å hoppe fra oppgave til oppgave, gjøre litt på hver, men ikke ferdig en før du flyttet til den andre. Høyre-hjerner folk foretrekker å jobbe med det de har lyst til å jobbe på, i motsetning til hva en liste forteller dem kommer etterpå. Det er en god idé for høyre-hjerner folk til å prøve å lage lister. Når du lager listen, bør du bestille varene fra mest til minst viktig. Det er lurt å hoppe rundt, men du vil ha en visuell påminnelse om at en oppgave er viktigere enn en annen. Det vil bidra til å tøyle deg inn.

Hva er årsakene til Prikking i venstre arm?

Hva er årsakene til Prikking i venstre arm?


Når det oppstår prikking i armen din, enten det er venstre eller høyre arm, kan det være grunn til parestesi, noe som betyr at du opplever unormale følelser i huden, for eksempel prikking eller svie og kløe. Parestesi er generelt resultatet av perifer nerveskade.

Nevrologisk System

The Mayo Clinic forklarer at nerveskader kan forårsake perifer neuropati, signalisert av prikking og nummenhet. Nerveskade kan være et resultat av infeksjon, skade, eksponering for giftstoffer og metabolske problemer. Diabetikere ofte lider av nerveskader.

Betraktninger

Kribling i armen kan være forårsaket av en subluxated første ribbe, som er referert til som torakal utløps et syndrom. Når dette skjer, kan det nerve og arterie i halsen bli klemt, forårsaker diffuse kribling i stedet prikking i en bestemt del av armen, ifølge Chriopractic-help.com. Dette er beskrevet som en dermatomal mønster.

Eksempel

Et eksempel på dermatomal mønsteret er når du føler prikking i overarmen på siden og kanskje også i nedre arm. Dette kalles C5 dermatome og kan føre til svake biceps og deltoid muskler samt tennisalbue hvis den ikke behandles.

Neck Nerver

En irritert hals nerve fører til at huden din til å bli veldig følsom. Til slutt armen kan bli nummen.

Leddene

Leddene i halsen må flytte for å holde seg friske. Hvis noe skjer som fikser disse leddene, og de er ikke lenger bevegelig, sulter dette brusk av næringsstoffer og oksygen og giftige avfallsstoffer bygge opp. Avfallsprodukter irritere nerve i nakken, noe som fører arm kribling.

Leddgikt eller skiveutglidning

Hvis du har leddgikt og endringer forekommer i underarmen som følge av denne tilstanden, kan dette resultere i smerter i armen samt kribling. Prikking i venstre eller høyre arm kan også være et resultat av en skiveutglidning i ryggen.

Venstre foran på låret Pain

Anterior (foran) lår smerter kan være forårsaket av mange grunner, for det meste alt på grunn av fysisk ekskursjon. Noen smerte kan også være forårsaket av kirurgi eller av sykdom, slik som isjias, magesår eller spinal skade.

Behandlinger

Behandlinger varierer avhengig av hvilken type lår traumer du har. For eksempel, hvis det er på grunn av en ryggskade, vil du ønsker å se en kiropraktor. Hvis det er grunn til å kjøre, kan det kreve litt is og over-the-counter antiswelling medisinering. En forstuing kan kreve varme og kalde behandlinger.

Viktig

Det er viktig å finne ut tidlig hva er egentlig galt. Enhver traumer på venstre side av kroppen kan være relatert til hjertesykdom.

Betraktninger

Betydningen av fremre venstre lår smerte er ikke bare knyttet til hva som kan skje med din lår; det kan også få konsekvenser for din kne, ankel og leddene. Leddgikt og bursitt kan være et resultat av ubehandlet lår smerte.

Flere svar

Det er mange nettsteder og bøker som kan gi deg dybde ressurser for å finne ut hva din smerte kan være.

Advarsel

De svar og råd her er ikke ment å være en endelig løsning foran på låret smerte. Søke råd hos kvalifisert helsepersonell før du begir deg ut på et kurs i behandling.

Hva kan føre til at høyre ben å være større enn Venstre?

Hva kan føre til at høyre ben å være større enn Venstre?


Menneskekroppen er aldri perfekt symmetrisk. Legemet er formet og dannet i respons på miljø og genetikk. De fleste mennesker har forskjeller i alle dimensjoner Enten det er høyde, bredde eller diameter i de kroppsdeler som kommer i par. Dette inkluderer armer, hender, ben, føtter, øyne og ører. Mennesker er visuelt tiltrukket av symmetri, og når det er en stor forskjell i et lem den er merkbar. En av de mest vanlige avvik i kroppen er i bena. Det kan være noen grunner til at det ene beinet kan være mer eller mindre i størrelse enn den andre.

Overforbruk / Dominans

En av de viktigste grunnene til det høyre benet kan bli større enn det venstre benet eller vice-versa er på grunn av overforbruk. Mennesker har en dominerende lem som brukes for ulike funksjoner og aktiviteter. Hvis du bruker en bestemt lem, som ben, i overskudd i forhold til det andre benet, størrelse avvik kan forekomme. Du kan se dette i idrett med fotballspillere som sparker bruker sin dominerende ben og basketball spillere som hopper av på ett ben. I sport, når du utfører en bestemt bevegelse, mekanikerne en tendens til å være det samme om og om igjen. En basketball eller fotball spiller endrer ikke sin dominerende beinet de bruker til å sparke eller hoppe med noe som kan resultere i en etappe blir mye større.

Dårlige

Dette vil virke som ligner den foregående eksempel, men det kommer fra den andre enden av spekteret. Det er enkeltpersoner som har leg avvik som ikke spesielt har eller bruker en dominant ben. For eksempel, syklister og løpere bruke begge bena når du utfører. I en sak som dette, hvis det ene beinet er større enn den andre det kan være grunn til en kompensasjon mønster fra aktivitet. For ulike grunner, er enten svakere eller sterkere enn den andre benet, og selv om begge ben blir brukt til å utføre en viss aktivitet, og kan være en under-eller over-utfører nok til å forårsake en forskjell i størrelsen av benet.

Gamle skader

Dersom en strekning er større på grunn av en eller annen årsak utsiden av mekanikk, er en annen mulighet for en gammel eller ny skade. Når du blir skadet og vev helbrede, kollagen remodels, utvikler arrvev; selv små endringer i ben kan forekomme. Fluid er mediet som alle næringsstoffer og ressurser bidra til å helbrede vev, mange ganger skadde deler av kroppen kan beholde væske og har ødem. Dette kan skje selv om skaden var flere år siden. Du legger merke til dette når folk reagerer på endringer i vær og fuktighet når de føler det i sine sammenføyninger. Kronisk ødem fra en tidligere skade kan føre til et bein til å være større enn den andre.

Body Structure

Kroppen forsøker alltid å opprettholde balanse i struktur for å holde deg rett og plan med horisonten. Dette blir ofte forvekslet med å være symmetrisk hvor kroppen din faktisk prøver å skape symmetri med omverdenen ikke kroppsdeler. Vi ser dette i funksjonell skoliose; forskjellige grunner funksjonelle skoliose kan utvikle seg i mennesker for å kompensere for strukturelle endringer i resten av kroppen. En skoliose mønster kan føre til ett ben til å være større enn den andre på grunn av det er posisjonering og derfor er det bruk er mye annerledes enn det andre benet. Dette kan føre til en større ben.

Årsaker til venstre-sidig magesmerter

Årsaker til venstre-sidig magesmerter


Magesmerter er et symptom på en rekke lidelser, noen av dem alvorlige eller livstruende. Kontakt lege dersom du opplever sterke magesmerter som vedvarer eller forverres. For smerter i venstre side av magen, en rask sjekk av dine siste aktiviteter, mat forbruk og tilhørende symptomer kan hjelpe deg å finne en mulig årsak.

Betydning

I medisinske termer, begynner magen rett under brystkassen eller brystbenet og strekker seg nedover til bekken bein. Magen er hjem til magen din, dine store og små tarmene, blindtarmen din, lever, milt, bukspyttkjertel og galleblæren. I tillegg, urinveiene, nyrene og urinlederne er i magen. Selv om reproduktive organer er i bekkenet, mange anser dette området for å være deres underliv.

Typer

Smerte er kroppens måte å fortelle deg det kan være et problem. Siden buken inneholder mange organer, plasseringen av smerte, intensiteten og den type smerte er indikatorer på det underliggende problem. Noen av de vanligste fordøyelsessystemet årsaker til magesmerter venstresidig inkluderer tarmgass ledsaget av oppblåst mage, fordøyelsesbesvær, kolitt, pankreatitt, divertikulitt, irritabel tarm syndrom (IBS) eller nyreproblemer som påvirker venstre nyre eller urinleder. Hvis smertene er ny, skarp eller alvorlig, ta kontakt med en lege for råd.

Identifikasjon

Fordi magen er den største kroppens hulrom, kan smerter på venstre side indikere et problem andre steder i magen. En ektopisk svangerskap i venstre egglederen kan stråle smerte i den øvre del av buken. Hos kvinner, kan endometriose føre til kroniske smerter i hver side av magen. Hvis legen mistenker Smerten stammer i reproduktive organer, kan han bestille en transvaginal ultralyd for å finne problemet.

Betraktninger

Legen din vil be om de siste måltider hvis smertene er midt på venstre side av magen. Selv om matforgiftning ofte påvirker hele magen, noe som resulterer i kvalme, oppkast eller diaré, kan det også påvirke bare én side, forårsaker musklene til krampe. Venstre-sided smerte som strekker seg bakover mot ryggen kan stamme i venstre nyre. En nyrestein forårsaker uutholdelig smerte hos noen individer, og kan kreve at laserbehandlingen for å bryte stenen i mindre biter, slik at det kan passere gjennom ureter. Med en stor nyrestein, kan litt blod være synlig i urinen din, fra en rosa skjær til en mørkere rød. Noe blod i urinen din signaliserer behovet for å varsle lege umiddelbart.

Potensiell

Selv en enkel fordøyelseskanal lidelse kan føre til magesmerter venstre-sidig, kan årsaken også være noe alvorlig. En lege bør ta noen nye smerter eller smerter som forverres. Venstre-sidig magesmerter med en medfølgende feber, tap av matlyst, mage hevelse eller dårlig ånde signalisere en nødsituasjon og pasienten bør oppsøke lege så snart som mulig.

Advarsel

Ikke vent for sterke smerter å avta, ringe legen din og få hans mening. Mens de fleste tilfeller av magesmerter er midlertidige forhold, som følge av dårlig fordøyelse, en trakk abdominal muskel eller forstoppelse, tar ingen sjanser.

Left Handed Vs. Høyrehendte i Twins

Left Handed Vs.  Høyrehendte i Twins


Det har vært en lang debatt om hvorvidt handedness er en genetisk eller miljø-indusert egenskap. Vitenskapelig forskning har støttet begge sider av argumentet. Studier utført på hånd preferanser av identiske og toeggede tvillinger er viktig å formulere de viktigste teorier om handedness. Twins er ideelle testpersoner for å fastslå den genetiske versus miljø bidrag i spesifiserte egenskaper, for eksempel handedness.

The Genetic Argument

Mange hevder at handedness er genetisk bestemt, fordi et barns hånd preferanse korrelerer til foreldrenes hånd preferanse. En studie av DC Rife utgitt av Ohio State University viste 92 prosent av barna er høyrehendt dersom begge foreldrene er høyrehendt. Førti til femti prosent av barn er venstrehendt hvis begge foreldrene er venstrehendt, ifølge Dr. Robert Needleman, i en artikkel på DrSpock.com. Når det er en høyrehendt forelder og en venstrehendt forelder, om lag 80 prosent av barna er høyrehendt. Disse dataene indikerer en genetisk skjevhet mot høyre-handedness, og at høyre handedness kan være kontrollert av en bestemt genotype - de uten de høyrehendte genotype synes å ha en mer tilfeldig sannsynligheten for enten preferanse. Så studiene gjør et sterkt argument for handedness å være en genetisk egenskap. Men dette betyr ikke utelukke muligheten for håndbruk blir lært.

Twins og den generelle befolkningen

Tvillinger er mer sannsynlig å bli venstrehendt enn den generelle befolkningen, ifølge en studie publisert i "Behavior Genetics." Dette vil foreslå en genetisk kobling for hånd preferanse, siden tvillingene dele hele eller halvparten av de samme genene. Så forskning på tvillinger kan gi svar på genetisk kobling til handedness. Hvis handedness ble helt genetisk bestemt du ville være i stand til å foreta visse spådommer om tvillinger: Du forventer eneggede tvillinger alltid har samme hånd preferanse. Og toeggede tvillinger ville vise samme fordeling av samme håndbruk som andre søsken. Imidlertid har statistikk fra vitenskapelig forskning ikke bekreftet disse spådommene.

Eneggede og toeggede tvillinger

Statistikker vedrørende handedness identiske og toeggede tvillinger tyder det ikke er noen genetisk bidrag til Handedness. Om 21 prosent av identiske tvillinger har ikke den samme hånd preferanse, i henhold til Ohio State University studie. Bare 3,4 prosent av eneggede tvillinger var både venstrehendt, mens 76 prosent var både høyrehendt, ifølge Rife studie. Det etterlater over 20 prosent av de eneggede tvillinger har forskjellig handedness. Toeggede tvillinger viste resultater som ligner på eneggede tvillinger. Dette utfordrer den genetiske argument for hånd preferanse.

Cerebral Asymmetri

Cerebral asymmetri refererer til det foreligger forskjeller mellom venstre og høyre hjernehalvdelene. Den dominerende halvkule i et menneske er den større og mer aktive side av hjernen. En dominerende venstre hjernehalvdel antas å indusere høyre handedness. Venstrehendt tvillingpar kan mangle en genotype som fører til en dominerende venstre hjernehalvdel og en høyrehendt preferanse, ifølge en studie publisert av Proceedings of National Academy of Sciences. Derfor kan cerebral asymmetri gi en link til genetiske årsaker til handedness.

Testosteron Theory

Forskere har antydet at prenatal eksponering for testosteron kan øke sjansene for venstre-handedness. Hvis dette var tilfelle, så kvinner med en mannlig tvilling ville ha en høyere sjanse for venstre-handedness, fordi testosteron er tenkt å passere mellom tvillinger i livmoren. Dessuten ville hanner med en mannlig tvilling bli venstrehendt oftere enn menn med en kvinnelig tvilling. Men en studie publisert av "NeuroReport" ikke bekrefte disse spådommene, derfor utfordrer testosteron teori.

Hva er årsakene til nummenhet i venstre arm?

Enhver følelse av nummenhet i venstre arm, eller en ekstremitet for den saks skyld, er en indikasjon på en nevral problemet. Nummenhet i armen også kan være ledsaget av prikking, tap av følelse eller mangel på mobilitet, noe som bør vurderes og behandles av familien din lege for å redusere sjansene for komplikasjoner eller varige skader. Dusinvis av forhold kan føre til nummenhet i venstre arm, og forstå noen av dem kan føre til at enkeltpersoner til raskt å søke legehjelp og råd.

Klemt nerve

En klemt nerve i nakken, ryggen eller skulderen kan forårsake en kriblende følelse i venstre arm. Nummenhet er ofte forårsaket av trykk mot nerver, noe som kan forstyrre blodstrømmen, meldinger nerve sti og nerveskader som påvirker følelsen.

Pleksusskade

Plexus brachialis er en bunt av nerver som går fra nakken gjennom skulderen. En klem, skadet eller skadet eller syk nerve i denne bunten kan påvirke noen del av arm og hånd, forårsaker nummenhet eller prikking som kan være konstant og bankende og føler seg som nåler.

Broken Skulder

Et brudd kan også forårsake nummenhet i venstre arm som et resultat av skade nerve vev eller blodårer. Fracture kan oppstå i krageben (kravebenet), scapula (skulderbladet), humerus (overarmsbenet), eller radius eller ulna (underarm bein).

Perifer vaskulær Issues

Trange blodårene i armen kan også lage prikking eller nummenhet i noen del av armen eller hånden. En viktig årsak til trange blodårer er et resultat av tilstoppede arterier forårsaket av høyt kolesterol, noe som skaper en oppbygging av plakk på blodårene.

Peripheral Neural Issues

En person diagnostisert med diabetes, parese eller andre forhold som påvirker nerve vekst og utvikling kan lide av perifere nerveskader til ekstremiteter.

Venstre Arm Prikking Symptomer

Prikkende følelse i venstre arm kan ikke være grunn til alarm; men det er en abnormitet som må sjekkes av lege. Hvis du opplever prikking symptomer i venstre arm eller andre steder på kroppen, kan det tas som et rødt flagg advarsel om at noe ikke kan være helt rett. Jo før du sjekke ut årsaken til symptomet, jo raskere kan du hindre eventuelle ytterligere problemer oppstår.

Årsaker

Årsakene til venstre arm kriblende symptomene kan variere fra små problemer til store misdannelser. Noen av de mulige årsaker til kriblende følelse kan inneholde:

En klemt nerve i nakken eller skulderen som kan forårsake nummenhet eller prikking i huden. Press på ryggsøylen forårsaket av en herniated disk. Carpal tunnel syndrom. Den "stikking" følelsen skyldes lem sovner fra å være i en bestemt stilling i lang tid. Bivirkninger fra bestemte medisiner. Multippel sklerose. Hjerneslag. Active skjoldbruskkjertelen. Dårlig sirkulasjon, noe som kan være forårsaket av plakk og kan være et mulig tegn på hjertesykdom.

Umiddelbar Care

Hvis du har et forhåndsdefinert sykdom som carpal tunnel syndrom eller smerter i korsryggen, kan det være visse øvelser du kan gjøre for å lindre symptomene dine. Det er svært viktig at du finne årsaken til symptomene så snart som mulig og få dem behandlet av legen din. Hvis årsaken til den kriblende kommer fra diabetes, vil du bli fortalt av legen måter å justere kostholdet ditt for å holde blodsukkernivået balansert. I tillegg må du diskutere med legen din mulige bivirkninger av eventuelle medisiner du tar for å lindre den kriblende symptomer.

Emergency Care

Ingen vet kroppen din bedre enn deg. Du vil vite forskjellen mellom en arm som har sovnet forårsaker prikking i huden eller en mulig medisinsk nødstilfelle. Ring 911 hvis noen av følgende skjer:
Hvis du oppleve kriblende følelse etter treffer hodet eller falle på ryggen.
Hvis du opplever fullstendig lammelse av armen.
Hvis du, til enhver tid, mister bevisstheten.
Hvis du opplever sløret tale eller synstap.
Hvis du opplever kontinuerlige svimmelhet eller muskelspasmer.
Hvis den kriblende forverres når du beveger armen.
Hvis du opplever brystsmerter og pustevansker.

Diagnose

Det vil være viktig at legen din stille konkrete spørsmål for å finne årsaken til din venstre arm prikking symptomer. Ettersom det er mange årsaker, å få riktig diagnose er viktig ved behandling av problemet effektivt. Kjenn din egen medisinske historie for å hjelpe legen forstå hvorfor du opplever disse symptomene. I tillegg kan det være en rekke tester du kan måtte gjennomgå for at din lege for å sikre en riktig diagnose. Beskriv symptomene så konkret som mulig. Vit når symptomene begynte, og hvor lenge du har vært inne i dem.

Betraktninger

Gå til legen din selv om du tror årsaken til dine symptomer er en liten en. På grunn av de mange årsaker til venstre arm prikking symptomer, vil du ønsker å være sikker på at det du opplever er ikke starten på en alvorlig sykdom. Husk at den kriblende symptomene er en advarsel tegn på at noe er galt med kroppen din. Være proaktive i å identifisere årsaken for å hindre at problemet blir verre.

Venstre Pelvis & Testicle Pain

Smerter i en manns venstre bekkenområdet kan være på grunn av en rekke helsemessige forhold (en skade, en blære infeksjon, venstre nyre), men når den er kombinert med smerter i testikkel i tillegg, er det mange flere mulige årsaker. Noen av disse inkluderer Chlamydia (vanlig seksuelt overført sykdom), epididymitt (betennelse i det oppkveilede røret i nærheten av baksiden av testikkel), og testikkeltorsjon (en vridd testikkel).

Vanlige årsaker

Dersom en skade har oppstått til venstre bekkenområdet eller venstre testikkel, blir smerten generert kan skyldes skader opplevd eller rest skade smerter, spesielt hvis skaden var av nyere dato. En annen vanlig årsak til smerte følte samtidig i disse områdene inkluderer infeksjoner, som kan ha spredt gjennom lysken. Infeksjoner som påvirker testiklene inkluderer klamydia, epididymitt, og Orkitt. Vanligste årsakene til smerte i denne delen av den mannlige kroppen kan inkludere nyrestein og kusma.

Seriøse Testicle betingelser

Noen testikkel medisinske tilstander kan også produsere smerter i disse områdene også. Den mest alvorlige av disse - i forhold til testikkel helse spesielt - er testikkeltorsjon, siden det kan føre til døden av testikkelen hvis øyeblikkelig legehjelp ikke er søkt.

Testikkeltorsjon resultater når testikkelen blir vridd på en slik måte at det begynner å kutte av sin egen blodtilførsel. Andre testikkelen forhold som kan generere smerte inkluderer testikkelkreft, spermatocele (testikkel væske buildup), og retractile testikkel (der testikkelen trekker tilbake i lysken).

Advarsel

Medisinsk oppmerksomhet, spesielt i tilfelle av testikkeltorsjon, bør søkes for øyeblikkelig og vedvarende smerte som forekommer i den mannlige lysken. Fysiske helseproblemer opplevd i de mannlige lysken og testikkel områder har potensial til ikke bare begrense reproduktive evner, men også å påvirke mannlig seksuell ytelse, noe som gjør legehjelp en viktig faktor.

Mild Pain Treatment

Hvis smertene er mild og ingen alvorlige bekymringer eksisterer medisinsk, kan smertene bli behandlet av over-the-counter smertestillende medikamenter som paracetamol (Paracet), aspirin eller ibuprofen (Advil, Motrin, og andre). I tillegg til medisinering bruk, plassere noen form for støtte rundt testikkelen området når du ligger flatt ned (som et håndkle eller atletisk støtte gir) vil hjelpe med smerte også. For smerte ledsaget av hevelse, kan isposer være innpakket i et håndkle og brukes som trengte støtte (og hevelse redusering) som dere hvile.

Forebygging / løsning

Hvis kontaktsport har startet smerte, iført en atletisk supporter under fremtidig aktivitet kan bidra til å forebygge denne typen smerte i fremtiden. Hvis smerten er på grunn av en seksuelt overført sykdom, ved hjelp av et kondom ved seksuell kontakt i fremtiden er anbefalt som forebyggende mot ny sykdom infeksjon og den resulterende smerte det kan forårsake.

Trøtthet og Venstre Arm Pain

Trøtthet og Venstre Arm Pain


Kardiopulmonære problemer forårsake venstre arm smerter med trøtthet, signaliserer en livsendrende hendelse. Det er nyttig å huske at andre, mindre skadelige forhold produsere de samme symptomene. Hvis venstre smerte arm og tretthet forekommer hyppig, bør du kontakte legen din.

Hjertesykdom

Ifølge Mayo Clinic, en innsnevring hjerteklaff (aortaklaffen stenose) og hjertesvikt føre til tretthet og venstre arm smerter som hjertet kjemper for å sirkulere blodet. Hvis hevelse, plutselig vektøkning og kortpustethet er til stede, søke medisinsk hjelp.

Skade

Venstre arm smerter kan peke til en venstre skulder rotator cuff tåre. Nakkeskader (whiplash og herniated cervical plater) kan utløse utstrålende smerter i enten arm. Muskelkramper og søvnløse netter legge til tretthet skapt av smerte generert av tåre.

Infeksjon

Venstre arm smerter og tretthet med feber, hevelse og rødhet antyder bein infeksjon (osteomyelitt). Leger utføre kirurgi for å drenere lommer av smitte fra området og fjerne eventuelle syke bein (debridement kirurgi).

Leddgikt

Degenerative joint sykdom i venstre skulder, venstre albue og håndledd utløser smerte og tretthet. Barometrisk endringer kan forsterke symptomer med ekstra stivhet og muskelsmerter.

Overforbruk

Spille et instrument for timer fører til smerte og tretthet. Tromboner, fioliner og bratsjer bruke musklene i venstre arm for stabilitet mens du spiller. Ta hyppige pauser hjelper slappe muskler, men å begrense antall praksis timer hver dag reduserer muskel kramper og hindrer tretthet fra å bli utbrent.

Venstre Øvre Quad magesmerter

Venstre Øvre Quad magesmerter


Venstre øvre quad magesmerter refererer til området til venstre for en usynlig linje trukket fra venstre quad til navlen. Smerter i området kan være forårsaket av svært spesifikke problemer.

Om

Fordi hjertet sitter bare over denne regionen, kan magesmerter i dette området være å antyde et problem med hjertet. Derfor bør smerte i dette området alltid bli diagnostisert av en lege.

Symptomer

Venstre øvre quad magesmerter syke kan oppleve kvalme, hevelse, gass og feber. Pustevansker kan også være et symptom.

Årsaker

I denne regionen ligger på en del av milten, en del av magesekken, det meste av den venstre nyre og bakparten av bukspyttkjertelen. Smerte kan være forårsaket av en forstyrrelse i hvilken som helst av disse, men også kan være forårsaket av problemer med de nedre ribber, hjertet eller venstre nyre-kjertel.

Legens Care

En lege må først diagnostisere problemet. Omsorg kan bestå av antibiotika eller behandling for mage lidelse, eller det kan bestå av kirurgi og langsiktig omsorg hvis problemet er relatert til kreft organ ruptur eller hjertet.

Akutt legehjelp

Fordi den underliggende årsaken øvre quad magesmerter igjen kan være svært alvorlig, er akutt legehjelp indisert hvis smerte eller ubehag vedvarer.

Venstre side Abdominal Pain & Leg Pain

Venstre side Abdominal Pain & Leg Pain


Venstre side magesmerter og smerter kan ha mange forskjellige årsaker. Hvis du har vedvarende mage og smerter, kan det være nødvendig å oppsøke lege for å få en riktig diagnose og behandling plan.

Pankreatitt

Akutt eller kronisk pankreatitt er en tilstand som er forårsaket av betennelse i bukspyttkjertelen. Denne tilstanden kan oppstå fra overdreven alkoholforbruk eller hos personer som har en historie med gallestein. Pankreatitt kan forårsake smerter i magen, som stråler til ryggen og muligens beinet.

Nyrestein

Nyrestein kan ofte føre til en betydelig mengde venstre side magesmerter, som kan stråle ned i benet. Smerten er tilstede inntil nyrestein er passert. Andre nyre forhold som også kan forårsake alvorlige magesmerter er nyre betennelse fra en svulst eller cyste (Glomerulonefritt), og en infeksjon i nyrene (Pyelonefritt).

Helvetesild

Helvetesild (herpes zoster virus) er en hud tilstand som kan forårsake hudskader på ethvert område av kroppen. Disse lesjonene er svært smertefullt og ofte forekommer på den ene side av kroppen.

Muscle Strain

En anstrengt muskel i bukveggen kan forårsake smerter på venstre side, som kan stråle ned i benet. En anstrengt muskel kan oppstå fra en sportslig aktivitet, intens trening eller en ulykke.

Forstoppelse

Mange mennesker som blir forstoppet erfaring magekramper, samt smerter som stråler ned forsiden av låret. Spise en godt balansert kosthold rikt på fiber, eller bruke en fiber supplement, kan bidra til å lette smerten av forstoppelse.

Hva er en endovenous Ablation av Venstre Greater saphenavene?

Hva er en endovenous Ablation av Venstre Greater saphenavene?


Venstre og høyre større saphenous årer er lange årer i bena som går fra innsiden av låret på innsiden av leggen. De er ofte involvert i endovenous ablasjon, en teknikk som brukes til å behandle åreknuter.

Fakta

Ifølge American College of Radiology, åreknuter er årer som har mistet sin evne til å direkte blodstrømmen fra underekstremitetene til hjertet. Dette er vanligvis svekket på grunn av ventilene i venene.

Betydning

Åreknuter kan være bare skjemmende, eller kan utløse symptomer som smerter, leg tyngde og nattkramper. Alvorlige åreknuter kan øke risikoen for å utvikle en mye mer alvorlig lidelse som kalles dyp venetrombose.

Endovenous ablasjon

Endovenous ablasjon er en minimal invasiv prosedyre som bruker et kateter satt inn i en blodåre til å dirigere varmen fra laseroptikk eller en radiofrekvens-elektrode. Denne varmen krymper åreknuter og kutt av deres blodtilførsel.

Fordeler

Ved å utføre en ablasjon på de større saphenous årer-eller stor saphenous årer-leger kan også behandle mer utilgjengelige årer som avgreining lenger ned i venstre eller høyre ben.

Betraktninger

Effektiviteten av endovenous ablasjon er nær 100 prosent, selv om tilleggsbehandlinger er noen ganger nødvendig.

Alvorlig Venstre Flanke Pain

Alvorlig venstre flanke smerte oppstår i en persons venstre flanke, eller venstre side av kroppen mellom ryggen og øvre del av magen. Personer med sterke smerter i venstre flanke bør ha en lege vurdere tilstanden.

Nyreproblemer

Ifølge US National Library of Medicine, kan venstre nyreproblemer forårsake alvorlig venstre flanke smerter, spesielt hvis smertene er ledsaget av blodig urin, haster og hyppig vannlating, og feber. Personer med venstre smerte siden kan være en nyre infeksjon, nyre abscess eller nyrestein.

Andre årsaker

Folk kan legge merke til alvorlig venstre flanke smerte hvis de har helvetesild, en muskelspasmer eller en back problem, for eksempel spinal leddgikt eller en syk disk.

Når skal man oppsøke lege

Personer med venstre flankesmerter bør se en lege hvis smertene er uforklarlig eller langvarig, hvis de har blodig urin eller hvis smertene er ledsaget av kvalme, oppkast eller feber.

Testing

Leger kan bruke flere medisinske tester for å undersøke en pasient alvorlig venstre flankesmerter inkludert en urinanalyse, røntgen av korsryggen eller mage computertomografi scan.

Behandling

Leger behandler pasienter med alvorlig venstre flanke smerte i henhold til sin sak og vanligvis forskrive antibiotika for å behandle nyre infeksjoner og fysioterapi for å behandle spinal artritt eller muskelspasmer. Pasienter kan ta anti-inflammatoriske medikamenter eller smertestillende medikamenter for å lindre smerter i siden.