Digidexo.com

voksende mage diabetes

Hvordan Beregn Mage Diabetes

Den MAGE (Mean Amplitude av glykemisk Utflukter) er en vanlig mål på volatiliteten i blodsukkernivået, en indikasjon på nivået av nivået på kontroll av diabetes. MAGE brukes vanligvis med kontinuerlig blodsukkerapparater, som gir blodsukkernivå målinger hvert 10. sekund. Det er imidlertid publisert medisinske studier der MAGE algoritmen brukes med en mye mindre sett med data, vanligvis sju til ti opplesninger per dag fordelt over to dager.

Hvordan Beregn Mage Diabetes

Bestem MAGE +/-

Bruk en kontinuerlig blodsukkermåler, og registrere alle målinger over en 24-timers periode. Alternativt kan du bruke en normal blodsukkerapparat og rekord minst 10 målinger per dag, med lik hverandre, i to dager.

Beregn standardavviket av alle blodsukkermålinger tatt. Dette oppnås best med en datamaskin og regnearkprogram, men kan utføres med en kalkulator. Se Ressurser for mer informasjon om beregning av standardavvik.

For hver glukose lesing, beregne forskjellen fra forrige måling, og ta opp dette resultatet. Hvis avlesningen er høyere enn foregående lesing, vil dette være en positiv (+) endring, og hvis avlesningen er lavere enn den forrige, vil dette være en negativ (-) endring. Når du er ferdig, vil du ha en forskjell resultat for hver lesning bortsett fra den første.

Sammenlign hvert resultat beregnet i trinn 3 mot standard avvik beregnet i trinn 2. For dette trinnet, ignorere +/- tegnene, og bare vurdere omfanget av nummeret. Kast fra videre betraktning av alle data, hvor størrelsen av differansen (Trinn 3) er mindre enn standardavviket.

Beregn aritmetisk gjennomsnitt (gjennomsnitt) av forskjellene (trinn 3) som ikke ble eliminert fra vurdering i trinn 2. Gjennomsnittet er beregnet ved å summere alle forskjellene og dividere med antall datapunkter vurderes.

Hint

 • Den MAGE + indeksen, som bare regner overganger der blodsukker har økt fra året lesing, kan beregnes ved bare vurderer blodsukker overganger høyere enn forrige måling.
 • Den MAGE- indeksen, som bare regner overganger der blodsukkeret har sunket over den forrige lesing, kan beregnes ved bare vurderer blodsukker overganger lavere enn forrige måling.
 • Følg alle nødvendige biohazard forholdsregler når du arbeider med menneskeblod.
 • Aldri dele glukose overvåking og prøvetakingsutstyr med andre.
 • Mage tester og all diabetes testing, behandling og diagnoser bør kun utføres under ledelse av kvalifisert medisinsk personell.

Protein dietter for å bygge muskler for den seriøse idrettsutøver

Protein dietter for å bygge muskler for den seriøse idrettsutøver


Protein dietter for å bygge muskler er grunnlaget for enhver seriøs idrettsutøver muskelsammensetning. Kosthold rikt på protein, balansert med komplekse karbohydrater, hjelpe den seriøse idrettsutøver i utviklingen av slankere, sterkere muskelvev, noe som resulterer i det som kalles en idrettsutøver kroppsbygning. Protein er en hvilken som helst plante eller animalsk vev rik på organiske molekyler som tilfører essensielle aminosyrer i kroppen.

Betydning

Protein er viktig for mange av kroppens funksjoner som sterke bein, brusk, blod, hud og muskler. Kroppen din bruker protein til å reparere seg selv fra en skade og å bygge nytt vev. Muscle bygningen er i hovedsak bygging av nytt vev, og en høy-protein diett er et must for fôring og reparere nytt vev. Kroppen lagrer ikke protein som den gjør karbohydrater og fett; derfor trenger kroppen din mer protein.

Typer

De typer protein dietter som er best for å bygge muskler for den seriøse utøveren inkluderer boneless og skinn kylling, fisk, magert kjøtt, mager kalkun, egg, cottage cheese, skummet melk, bønner, nøtter og hele korn. Sørg for å holde seg borte fra bearbeidet kjøtt som kjøttpålegg, pølser og pølse som forbruket av større mengder bearbeidet kjøtt har vært knyttet til økt risiko for diabetes, hjerte-og karsykdommer og tykktarmskreft.

Timing

Ifølge Frank Hu, MD, PhD, assisterende professor ved Institutt for ernæring ved Harvard University School of Public Health i Boston, høy-protein diett øke metthetsfølelse og redusere sult, sammenlignet med høy-fett eller høy-karbohydrat dietter. Dette er viktig for den seriøse idrettsutøver, som trenger å innlemme protein i flere måltider og snacks spredt jevnt utover dagen. Siden protein ikke lagres i kroppen, er den post-workout snack eller måltid viktig å forsyne kroppen med umiddelbar næringsstoffer for å begynne å reparere og voksende mager muskelvev.

Variety

Varierende proteinrik mat i kostholdet ditt vil holde deg fra å bli lei med "samme gamle samme gamle," blande den vil holde deg interessert i kostholdet ditt og, viktigst, holde deg å spise. For kylling, kjøtt og fisk, vil du holde deg unna sauser som inneholder fett. I stedet bruker chilis, salsa, balsamicoeddik og olivenolje. Spis fullkorn og nøtter for å holde protein nivåer opp, og med den ekstra fordelen av fiber, vil du være mett lenger. Spis bønner med noen måltider og få fordelen av en høyere proteinkilde enn grønnsaker som også inneholder fiber.

Langtidseffekter

Det er noen bekymringer i det medisinske miljøet om de langsiktige virkningene av høye protein dietter. Ifølge Christopher D. Gardner, PhD, assisterende professor i medisin ved Stanford University i Palo Alto, California., Kan høy-protein dietter være handels kortsiktige fordeler for langsiktige helsemessige konsekvenser. Når kroppen bryte ned protein, kroppen produserer ammoniakk. Ingen vet de langsiktige effektene av høyere ammoniakknivåer i kroppen vår. Deborah Sellmeyer, MD, assisterende professor i medisin og direktør for Senter for Osteoporose ved University of California i San Francisco, foreslår kroppen slipper butikker av kalsium i blodet for å motvirke en økning av syrer forårsaket av protein forbruk. For mye tap av kalsium kan føre til osteoporose senere i livet.

Hva ville gjøre magen Swell?

Hva ville gjøre magen Swell?


Det er mange store forskjeller mellom en hoven mage og en voksende mage. Når en person oppnår vekt, ofte det ekstra vekt viser seg i magen. Imidlertid kan mange sykdommer, tilstander og situasjoner føre til en hoven mage.

Betydning

En hoven mage og oppblåst mage kan være forårsaket av en alvorlig eller mindre medisinsk tilstand. En oppblåst mage er ofte mer uttalt i et barn enn en voksen.

Betraktninger

Mindre forhold som kan årsaker magen hevelse er gass, svelger luft, fedme, forstoppelse eller dårlig muskel tone. Matallergier, mat og laktoseintoleranse, og PMS kan alle føre en hoven mage. Graviditet bør vurderes en annen faktor for kvinner.

Advarsel

Flere forhold som forårsaker en hoven mage garanterer umiddelbar oppmerksomhet. Et brokk, blindtarmbetennelse, diabetes, magesår, galleblæren sykdommer, gallestein, en svulst, skrumplever, hjertesvikt, tarmkreft og eggstokkreft er alle sannsynlige årsaker.

Forebygging / løsning

Når en hoven mage er forårsaket av over spise det vil bedre seg når maten er fordøyd. Spise mindre måltider vil hjelpe. Unngå tyggegummi, drikker gjennom et sugerør, suge på harde drops, og implementere endringer i kostholdet kan alle lindre en hoven mage.

Effekter

Stress kan også føre til en hoven mage. Stress kan føre til irritabel tarm syndrom og stresset eller engstelig spising resulterer i abdominal hevelse.

Advarsel

Hvis en hoven mage henger, hvis magen er øm å ta på, og / eller andre symptomer er til stede, bør du oppsøke lege.

Hvordan vite hva matvarer forårsake Belly Fat

Mens det er viktig å spise matvarer som bekjemper magefett som avokado, hele korn brød, grønnsaker og frukt, er det også viktig å unngå matvarer som først opprettet din voksende mage i første omgang. Begrense eller eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt for å krympe magen fett og få figuren din tilbake.

Hvordan vite hva matvarer forårsake Belly Fat

Fried Foods
Unngå stekt mat hvis du prøver å miste magen fett. Stekt mat er mettet med tomme kalorier og fett. Stekte matvarer inneholder stekt kylling, pommes frites, og mais hunder.

White raffinert sukker
Hold hvitt raffinert sukker inntak ned til et minimum, eller fjerne den helt fra kostholdet ditt hvis du er altfor opptatt av magefett. Matvarer som inneholder hvitt sukker er godteri, frokostblandinger og kaker.

Hvitt mel Foods
Begrens brød, pasta og andre hvetemel matvarer i kostholdet ditt. Hvitt mel blir til sukker og til slutt ender opp som fett eller annet sted på kroppen din. Mye av dette fettet vil ende opp i mageregionen. Hvitt mel matvarer inneholder hvitt brød, vafler, pizza og pasta.

Mettet fett
Reduser mettet fett til mindre enn 10 prosent av kostholdet ditt. Foods høy i mettet fett inkluderer fløte, smør, iskrem og rødt kjøtt.

Mat høy i natrium
Sjekk mat pakker for natrium innhold. Den gjennomsnittlige kvinne trenger bare omtrent 500 mg pr dag.

Alkohol
Unngå å drikke for å redusere magefett. Alkohol er tett i kalorier. Det blir til sukker når fordøyd, og overskytende sukker ender opp som fett, noe som vanligvis gjør sin vei til magen området.

God Vekttap Diet Plans

Vi vet alle at en diett for vekttap bør inneholde rikelig med frukt og grønnsaker. Slike matvarer er lav i kalorier og rik på antioksidanter og vitaminer. Dette er imidlertid bare en liten del av en generell diett for sunn vektkontroll. Det er flere matvaregrupper som bidrar til at voksende mage så mange av oss har. Unngå visse elementer mens erstatte dem med sunne erstatninger er en enkel og effektiv måte å gå ned i vekt som en del av et balansert kosthold med regelmessig mosjon.

Low-Fat

Matvarer som inneholder mye fett er generelt høy i kalorier. Spis fettfattig mat for å slanke seg. Til syvende og sist, hvor mange kalorier du forbruker i forhold til antall kalorier du forbrenner hver dag vil avgjøre hvor mye vekt du mister eller gevinst. Hoppe over hamburgere, bacon, melk og ost. Prøv magre alternativer som kalkun burgere, tofu, skummet melk og redusert fett ost.

Lav-karbohydrat

Enkle karbohydrater konvertere umiddelbart til sukker i kroppen, og disse sukkermolekyler blir da lagret som en fett innskudd dersom ikke brennes av under daglige aktiviteter. Å spise for mange enkle karbohydrater er den viktigste årsaken for pløsete magene og vektøkning. Unngå pasta, potetgull, pommes-frites, hvitt brød og sukkerholdige frokostblandinger. Disse matvarer gir deg en kort energi boost før sukkermolekyler bli omdannet til fett. Når dette skjer, er du sannsynligvis til å føle seg svak og sulten igjen. Pass på hva du drikker i tillegg. Søte drikker som brus, juice, spesielle kaffekombinasjoner og milkshake har all overflødig sukker som snart omdannet til fett i kroppen. Drikk så mye vann som mulig i stedet. Forbruker mye vann letter vekt-tap.

Sunt fett og karbohydrater

Det sier seg selv at du ikke bør spise fet mat høy i karbohydrater som kake, pølser og kaker. Men ikke alt fett og karbohydrater er dårlig for deg. For eksempel Omega 3-fettsyrer er et viktig næringsstoff. Spis laks og tunfisk som sunne kilder til Omega 3 fettsyrer. Nøtter som cashewnøtter og mandler er også en god snack. De inneholder mye fett, men rik på protein som gir vedvarende energi og muskelbyggende aminosyrer. Du kan også konsumere komplekse karbohydrater som primær energikilde. Komplekse karbohydrater ikke konvertere så raskt inn i fettlagrene. De tar lengre tid å bryte ned, noe som gir deg mer energi og slik at kroppen din den nødvendige tid til å brenne av kalorier. Spis brun ris, grovt brød og pasta, og havremel. Disse matvarer vil fylle deg opp uten å pakke på ekstra pounds.

Hvordan å stramme magen huden etter å ha en baby

Under svangerskapet, er en kvinnes mage hud betydelig strukket for å imøtekomme størrelsen på hennes voksende mage. Etter levering, de fleste kvinner opplever en viss grad av løs hud. Over tid vil denne huden til slutt stramme noe, tilbake til sin pre-graviditet skjema til en viss grad. Etter gjentatte svangerskap, blir det vanskeligere å stramme løs mage hud. Heldigvis, det er visse ting du kan gjøre for å hjelpe prosessen. Selv om du kanskje ikke være i stand til å stramme helt magen din hud uten kirurgi, kan du bruke ulike behandlingsmetoder for å bedre situasjonen.

Bruksanvisning

•  Få kardiovaskulær trening daglig.
Regelmessig trening øker blodsirkulasjonen, slik at blod og næringsstoffer til å lettere nå huden. Disse essensielle næringsstoffer hjelpe hudens generelle helse, bidrar til å stramme og stramme den. Sikt i minst 20 minutter med rask gange, jogging, sykling, svømming eller annen kraftig mosjon daglig.

Utfør mageøvelser.
Magen din hud vises strammere hvis de underliggende magemusklene er sterke. Gjør mage crunches del av din daglige rutine.

Masser magen daglig.
Massasje øker blodsirkulasjonen slik at huden din kan være bedre ernært. Bruk faste sirkelbevegelser for å gni området daglig i minst to minutter.

Påfør kollagen kremer til magen.
Kollagen er et protein kjemisk som hjelpemidler i huden celle og vev gjenfødelse. Hvis du bruker den regelmessig, vil det bidra til å gjenopprette løs og strukket hud. Du kan finne kremer som inneholder kollagen i de fleste skjønnhet forsyning og kosmetiske butikker.

Exfoliate magen.
Eksfoliering oppfordrer hud celle gjenfødelse, noe som betyr nye hudceller produseres raskere å erstatte de eldre, skadede celler. Bruke en kroppsskrubb og loofah å eksfoliere magen tre ganger ukentlig.

Få en mageplastikk.
En plastisk kirurg vil skjære bort overflødig mage hud og sy de resterende områdene sammen igjen. Som med alle kirurgi, er det betydelig risiko involvert. Du vil som regel ha et lite arr etter mageplastikk.

Tips og advarsler

 • Ikke får en mageplastikk hvis du planlegger å bli gravid igjen: Vent til du er sikker på at du ikke vil bli å bli gravid igjen.

Er det ille å bruke en bærbar datamaskin mens gravid?Alt du spise, drikke og gjøre under svangerskapet har muligheten til å påvirke det ufødte barnet, noen ganger i uønskede måter. Tatt i betraktning hvor utbredt datamaskiner og bærbare PC-er i hverdagen, er det forståelig å bekymre seg for at deres bruk kan uvitende og påvirke vekst og helsen til fosteret. Vær trygg på at, med ett lite unntak, trenger bærbare datamaskiner ikke utgjør noen levedyktig trussel mot babyen.

Stay Cool

Mens bærbare datamaskiner ikke produserer noe stråling eller andre skadelige utslipp, gjør de genererer varme og kan nå ganske høye temperaturer. Denne varmen kan utgjøre en fare for deg og babyen din hvis igjen å bygge for lengre perioder. Disse høye temperaturer kan føre til irritasjon eller til og med brannskader på huden din, og forårsake overoppheting i din baby. Ifølge AmericanPregnancy.org, kan langvarig eksponering for høye temperaturer fører til en økt risiko for medfødte misdannelser. Mens temperaturene en laptop produserer er langt fra andre varme-relaterte aktiviteter som badstue, sitter den bærbare direkte på eller i nærheten av magen kan fokusere på at varme til livmoren.

Bruk Support

Graviditet endrer din tyngdepunkt, noe som gjør den daglige virksomheten mer utfordrende. Sitte i lange perioder mens du arbeider på en bærbar PC kan forårsake ubehag i form av rygg eller hoftesmerter. Bruk en stol med fast ryggstøtte for å forhindre dårlig holdning og unngå sårhet eller smerter. Plasser laptop skjermen og tastaturet i en komfortabel høyde slik at du ikke gjør repeterende, keitete bevegelser.

Ta regelmessige pauser

Arbeide for lenge mens du ser på en dataskjerm kan føre til overanstrengelse av øynene. Ta en 10 minutters pause hver time mens du arbeider på den bærbare datamaskinen til å tillate deg selv tid til å flytte rundt og refokusere øynene dine. Ta en matbit, traff på badet og få litt vann for å gi øynene dine en noen minutters hvile og å flytte rundt for å skifte vekten.

Riktig plassering

Hvis du bruker den bærbare datamaskinen i fanget ditt, eller det som er igjen av det takket være din voksende mage, flytter de bærbare fremover så det er nærmere til knærne. Ikke balansere laptop på magen, da varmen kan føre til problemer, og det vil ikke være en solid-nok overflate for å hindre tipping. Bruk en lapdesk på bena for å forhindre ubehag fra varmen og heve den bærbare datamaskinen til en bedre høyde for å arbeide.

Innlegg graviditet Joint Pain

Mange kvinner lider av postpartum leddsmerter takket være naturlige holdning endringer for å imøtekomme en voksende mage, løsnet leddbånd i hele kroppen under svangerskapet, og de stadige fysiske kravene til omsorg for en nyfødt.

Hormoner

Under graviditet, kvinner produserer hormonet relaxin, som er ansvarlig for å løsne og avslappende leddbånd og sener i kroppen, spesielt de som er knyttet til hoftene og skambeinet. Selv om dette bidrar til å slappe leddene i forberedelse til fosteret 'reise gjennom fødselskanalen, kan det også føre til unormal bevegelse og et større spekter av bevegelse som kan føre til betennelse og smerter.

Typer

Kvinner kan oppleve smerter i hofter, rygg eller halebenet mot slutten av svangerskapet, og kort tid etter levering, men nakke, arm og håndledd smerte, som følge av ansvaret for omsorg for en nyfødt, kan også være vanlig blant barselkvinner.

Årsaker

Mens stress av graviditet og fødsel kan være ansvarlig for postpartum leddsmerter, kan kvinner som lider av revmatoid artritt merke symptomene forverres etter fødsel, ifølge en studie utført av National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer og publisert i Journal of endokrinologi og metabolisme.

Forebygging / løsning

Ifølge American Graviditet Association, kvinner kan redusere mengden av leddsmerter de opplever ved å delta i en postnatal yoga eller pilates klasse, holdning omskolerings, fysioterapi, massasje og varme eller kjøleelementer.

Advarsel

Mens leddsmerter er vanlig blant barselkvinner, bør kvinner som opplever alvorlige postpartum leddverk og smerter kontakte en lege for å finne ut om det er et alternativ årsak, for eksempel skjoldbrusk lidelse, som kan kreve medisinsk behandling.

Hva er tegn og symptomer på graviditet i uke 11?

Hva er tegn og symptomer på graviditet i uke 11?


Graviditet er en spennende blanding av håp, frykt og ønsker alt pakket inn i en voksende mage. På 11 uker gravid, du er avrunding ut første trimester, og babyen kandidater fra "embryo" til "foster" status. Når du nærmer deg din andre trimester, dine symptomer på graviditet endres på grunn av det faktum at babyens vekst har jevnet seg ut, som har hormonene dine. Dette kan redusere alvorlighetsgraden av enkelte symptomer, mens innføring av nye.

Avtagende Kvalme

Kvalme i svangerskapet er forårsaket av tilstrømningen av hormoner som er nødvendige for utvikling av embryo. Ved uke 11, bør hormonnivået begynner å jevne ut, minske kvalme. En bivirkning av dette, ifølge EasyBabyLIfe.com, er en økning i appetitt og fremveksten av cravings, som kan dempes hvis du fortsatt er følsomme for visse lukter.

Linea Negra

Linea negra er en mørk stripe av pigmentering som vises på magen og magen rundt denne tiden. Den kan strekke seg fra rett under brystene til din kjønnshår området, darkening som svangerskapet skrider frem. Det er en vanlig foreteelse og blekner etter fødsel.

Utvide Livmor

Livmoren begynner å vokse øyeblikket det befruktede egget implantater i det, og etter denne uken, det er omtrent på størrelse med en grapefrukt. Hvis du legger deg, kan du være i stand til å føle det like over bekkenbeinet.

Forstoppelse

Forstoppelse begynner å vises på dette tidspunktet i svangerskapet, og kan være på grunn av jernnivå i enkelte prenatal vitaminer. The Baby Corner rapporterer at på 11 uker, slapper hormonet progesteron musklene i fordøyelseskanalen, sakker fordøyelsen, og fører til andre problemer som oppblåsthet og økt gass.

Fosterutvikling Stages

Fra det øyeblikk av unnfangelsen et foster er i sterk vekst og utvikling. I den første måneden av svangerskapet fosteret er et embryo som består av to lag med celler som alle sine organer og kroppsdeler vil modnes. Ved den niende måneden den typiske babyen veier nesten 7 pounds og er mer enn 19 inches lang. Det finnes en rekke milepæler som finner sted i løpet av de ca 40 ukene av den gjennomsnittlige graviditet.

Pre-Conception til uke 2

Teknisk sett er du ikke gravid i den første uken eller to av de 40 ukene av svangerskapet. Conception skjer vanligvis ca to uker etter starten av menstruasjonen, men forfallsdato er beregnet ved å telle fremover 40 uker fra startdatoen for den siste perioden, selv om du ikke var ennå gravid.

Når en sperm kommer inn i morens eggcelle, er den påfølgende celle kalles en zygote. Zygote inneholder alle de nødvendige genetiske informasjon (DNA) for å bli et barn. Zygote fortsetter å dele seg når den beveger seg ned gjennom egglederen, som skaper et indre gruppe av celler (den fremtidige embryo) med et ytre skall (for å gi næring og det ly) .Dette stadium kalles en blastocyst.

Uker 2 til 4

På denne tiden slimhinnen i livmoren har vokst og er klar til å opprettholde en baby. Når blastocyst når livmoren (uterus) det obligasjoner sikkert til fôr, hvor det er næret gjennom mors blodet.

Ved nå celler av embryoet er å multiplisere og antar spesifikke funksjoner, en prosess som kalles differensiering, når forskjellige blodceller, nyreceller og nerveceller er opprettet. På dette punktet fosteret tar skjemaet.

Første trimester

I uke fem til 13, oppstår en rekke endringer i mors liv. Hjertet, ryggmargen og hjernen begynner å utvikle; arm og ben knopper blir synlige og snart vokse lenger.

Som den første trimester brytes opp, kjønnsorganene hos fosteret er identifiserbare. Det å utvikle hjerte nå slo på en vanlig rytme, er alle vitale organer forming og tann knopper dukke opp for baby tenner.

Andre trimester

Ved den andre trimester har du kanskje hørt babyens hjerterytme under den månedlige prenatal legebesøk. Som du justere til din voksende mage i uke 13-27, har du babyen nå operative organer, nerver og muskler. Du kan begynne å føle babyen beveger seg i magen.

I løpet av andre trimester fint hår (lanugo) utvikler på hodet og øyenbryn og øyenvipper kommer til syne. Munnen gjør suger gester. Ved slutten av denne trimester fosterets hjerteslag kan høres med et stetoskop.

Tredje trimester

Babyen går inn i sluttfasen av utviklingen i tredje trimester. I uke 24-40, blir luftblærer utvikler seg i lungene. Det er også akselerert utvikling av hjernen og nervesystemet er sofistikert nok til å kontrollere noen kroppsfunksjoner

Som den tredje og siste trimester fortsetter, er barnets kroppsfett på økningen og negler fortsetter utover slutten av fingertuppene. Tiny bryst knoppene har utviklet på både hanner og hunner.

Svangerskapskontroll

Du kan planlegge på ukentlige kontroller i løpet av den siste måneden av svangerskapet. Som dine leveringsdatoen nærmer seg, vil helsepersonell fortsette å sjekke blodtrykk og vekt, samt babyens hjertefrekvens og bevegelser.

Minimere vektøkning under graviditet

Graviditet er ingen grunn til å bli en grøtaktig ball av deigen. Å være i god form, og deretter fortsetter de vaner i svangerskapet er vanligvis den beste måten å unngå ekstra vekt gevinst, men også ha en hyggelig graviditet. Bor som passer som rimelig for deg under svangerskapet også gjør får pounds off etter at barnet er født ikke slik en monumental oppgave.

Diett

Graviditet fører til en økning i daglige kalori behov; hvor mye varierer for alle, og bør ideelt sett bestemmes av legen din. Minste foreslo kalorier for å spise en dag når du er gravid er 1800 med de fleste kvinner å få en sunn 25-35 pounds. Hvordan du gjør opp kaloriene er nøkkelen til å bo trim og ikke sette på for mye ekstra vekt.

Som foreslått når den ikke er gravid, spise næringsrikt hele matvarer. Dette er avgjørende for utvikling av babyen som kroppen må ha byggeblokker som er tilgjengelige for vekst. Å spise næringsrike matvarer hjelper deg til å føle fyldigere raskere; for eksempel, i stedet for å spise yams pasta. Begge gir deg karbohydrater, men de yams har også fiber og protein, gjør du bo fyldigere lenger. Velge kylling over biff, kan du spise mer kylling for samme mengde kalorier, minus fett. Sats på hele korn i stedet for raffinert sukker, hel hvete brød over hvitt brød og brun ris over hvite. Spis grønnsaker og frukt til hvert måltid, som de er vitamin- og mineralrike samt fylling.

Når cravings streik, tilfredsstille dem med en liten porsjon, ikke hengi med sinnet satt "Jeg er gravid, jeg kan spise hva noensinne jeg vil." Gjør sunne valg med cravings. Hvis du må ha iskrem, spise frossen yoghurt eller gelato i stedet. Planlegg sunne måltider og holde seg til dem. Vente ut et sug etter junk food så lenge som mulig. Hvis du må gi etter, ha en cheeseburger i stedet for hele måltidet på en fast food-restaurant.

Trening

For de fleste kvinner, betyr graviditet mener ikke å avstå fra trening; alltid konsultere legen din før du begynner på et treningsprogram for å sikre at det er trygt i ditt tilfelle. Å være i god form før du blir gravid er den beste måten å starte i form og holde seg i form. Fortsette det forrige rutine før du blir gravid så lenge det føles bra for kroppen din.

Aktiviteter som løping må være konisk tilbake til turer med voksende mage. Andre aktiviteter som yoga kan gjøres godt inn i siste trimester på en mer skånsom nivå. Mange yoga studioer tilbyr prenatal yoga klasser for kvinner i alle faser av svangerskapet. Svømming er en utmerket aktivitet for graviditet, som ikke bare vil det gi deg en treningsøkt, men tar vekten av svangerskapet av kroppen din for en kort periode. Tyngre trening som vektløfting eller aerobic er ikke oppmuntret grunn av belastningen de satt på kroppen.

Løs hud fra en graviditet

Løs hud fra en graviditet


Noen mennesker kan få enorme mengder vekt og deretter miste det uten lider av løs, slapp hud i etterkant, selv om de er nok unntaket fra regelen. Jo mer huden har blitt strukket og jo lenger det har blitt strukket jo vanskeligere det kommer til å være å bli kvitt den løse huden eller å oppnå "sprette tilbake" effekt. Jo eldre du er, er den mindre i stand til kroppen for springing tilbake til sin tidligere form på grunn av en økende tap av elastin og kollagen som du blir eldre. Huden mister sin elastisitet over tid. Opplever løs hud etter en graviditet, spesielt i mageregionen, er ikke uvanlig. Mange kvinner bære løs mage fett i måneder og kanskje år etter fødselen, noe som kan være nedslående.

Forebygging / løsning

I stedet for å vente på å bekymre seg om løs hud etter graviditet, prøve å planlegge og unngå å komme i denne situasjonen. Bevisst gjøre en innsats for å tone opp abs før du blir gravid, og når du blir gravid, ikke plage over din voksende mage. Det kommer til å vokse; det er ment å vokse. Ikke diett; bare spise klokt.

Anbefalinger

Hold huden din, spesielt magen området, godt fuktet gjennom hele svangerskapet, fordi dette vil gi huden din til å strekke enklere og vil hjelpe deg å unngå strekkmerker. Bruk kremer som inneholder antioksidanter som vitamin E og spise en diett som er rik på vitamin E. Gode kilder er frø og nøtter. Dette vil bidra til å beskytte huden din fra skade, så din buk og andre kroppsdeler får større og blir strukket.

Slow Down

Når du begynner å miste vekt, ikke gjør det for fort fordi dette vil gjøre huden din enda løsere. Hvis du mister mer enn tre pounds en uke, kan hudens elastisitet ikke holde tritt. Ta deg god tid og la kroppen gradvis venne seg til vekttap, slik at huden din har en bedre sjanse til å gå tilbake til sin pre-graviditet form.

Scrub

Bruk en loofah eller kroppsskrubb når du bader. Dette vil bidra til å stimulere hudcellene og oppmuntre den løse huden til å stramme opp. Skrubbe huden din vil kvitte seg med døde hudceller, og nye celler vil generere raskere.

Betraktninger

Vurdere å løfte vekter. Dette er en fin måte å tone opp løs hud. Gjøre yoga eller delta i noen form for trening som hjelper deg å tone opp musklene, noe som vil plumpe opp huden din og gir den et strammere utseende. Har crunches (sit-ups) for å hjelpe tone din løs mage hud. Husk å målrette abs, råder Mayo Clinic. Gjøre øvelser som trener magemusklene vil hjelpe deg å stramme løs hud. Masserer huden din hjelper også fordi det oppmuntrer oppblomstringen av elastisitet i huden din. Sennep olje er et godt produkt å bruke som en massasje hjelpemiddel.

Drikk Up

Hold deg hydrert ved å drikke mye vann. Hydrert hud er mer elastisk og mindre sannsynlighet for å bli løs, slappe og rynkete. Påfør kollagen krem ​​til magen flere ganger hver dag.

Alternativ

I århundrer har kvinner pakket sine etter graviditet mager i et forsøk på å komme tilbake til sine pre-graviditet form. Belly wraps eller komprimering plagg ser ut til å bidra til å redusere størrelsen på livmor, som er hoven, hjelpe deg i å miste vekt og redusere væskeansamlinger. Wraps er generelt slitt i omtrent seks uker etter fødselen; Men hvis du har hatt en C-delen du bør ikke bruke wraps fordi du har hatt mageoperasjon.

Graviditet & Wrist Pain

Håndleddet smerte under graviditet er en tilstand som overrasker mange kvinner. Hvem skulle tro at en voksende mage ville være å legge press på håndleddene? Det er ikke akkurat hvordan det fungerer, men hevelse i ekstremiteter som noen ganger oppstår under svangerskapet er ofte følt i form av håndleddet smerte.

Identifikasjon

Smerte er lett å identifisere, men utilbørlig press kan noen ganger bli oppdaget av prikking og sporadisk nummenhet. Småblødninger prepain skiltene kan hjelpe varsle deg om en forestående anfall av graviditetsrelatert carpal tunnel syndrom.

Betraktninger

Når vevet i håndleddet som omgir den viktigste nerve banen (carpal tunnel) svulmer opp, komprimerer den nerve, forårsaker smerte. En liten komprimering gir prikking eller nummenhet, som om hånden har sovnet. Mye av komprimering kan føre til store smerter.

Forebygging

Hindre graviditet-relaterte carpal tunnel syndrom kan være så enkelt som iført en splint eller håndbøylen når du gjør repeterende oppgaver som å skrive.

Pain Relief

Ibuprofen reduserer hevelse og er vanligvis anbefalt av leger for å redusere smerte av carpal tunnel syndrom. Før administrering av smertelindring, sørg for at svangerskapsomsorg leverandøren er klar over smerter i tilfelle ibuprofen er kontraindisert for deg. Noen mennesker er ikke kandidater for ibuprofen.

Ernæring

Prenatal ernæring kan redusere hevelse og hindre toxemia, en alvorlig tilstand preget av ekstrem hevelse. The Brewer Diet for graviditet er vist å forhindre toxemia og graviditetsrelatert hevelse av lemmer.

Graviditet Spørsmål for leger

Graviditet Spørsmål for leger


Velge din lege eller jordmor for din reise gjennom graviditet og fødsel er en av de viktigste avgjørelsene du vil gjøre. Det er avgjørende at dine filosofier utfyller hverandre, og at du stoler på din omsorgsperson for å hjelpe deg å ta vanskelige avgjørelser. Når du først møter legen din, er det lett å bli så overveldet at du glemmer mange viktige spørsmål. Her er noen viktige spørsmål du kanskje ønsker å spørre legen din om din graviditet.

Første trimester

Alt er nytt i første trimester, og du vil ofte ha en rekke spørsmål om utvikling av svangerskapet. Du vil ønske å ha din omsorgsperson etablere din forfallsdato og sikre at sac er forming riktig. Spør når omsorgspersonen forsøker å høre hjerteslag og hvor mange ultralydundersøkelser vil du motta.

Den første trimester er en god tid til å sjekke politikken til omsorgsperson kontor angående nøds protokoller. Spør om hva som utgjør en krise, og hvordan du går frem hvis du opplever en.

Andre trimester

Som du vokser og begynner andre trimester av svangerskapet, vil dine spørsmål utvikle seg også. På dette punktet, vil vektøkning og din voksende mage bli en viktig faktor. Det kan være nyttig å spørre legen din for prenatal trening anbefalinger, samt sovestilling råd.

Åreknuter og hemoroider kan begynne å skje på dette punktet, så du bør spørre om hjelp takle disse symptomene. Kvinner generelt begynner å føle babyen bevege seg i løpet av denne trimester, så vil du ønsker å finne ut de normale områder for følelsen disse tidlige bevegelser.

Tredje trimester

Den tredje trimester er oppløpssiden av svangerskapet, og kvinner opplever at en rekke symptomer ser ut til å bli forverret på dette punktet. Viktige helsemessige problemer kan dukke opp, og du vil ofte ha mange spørsmål om arbeidskraft.

I tredje trimester, bør du spørre om fosterets bevegelser og om du skal opprettholde en journal av spark teller. Din vektøkning kan virke alarmerende ut, men sjekk med din omsorg giver til å sørge for at det er på målet. Symptomer kan inkludere utmattelse og halsbrann, så finn ut hva du kan gjøre for å lindre disse forholdene.

Sørg for at utøveren ikke ønsker deg begrense aktiviteter eller reise. På hvilket punkt gjør din omsorgsperson vurdere babyen forsinket? Hva er retningslinjene på induksjon? Når bør du ringe hvis du mistenker at du er i arbeid?

Testing

Leger og jordmødre kan ha vidt forskjellige filosofier om svangerskapsomsorg, med noen som er mer komfortable med en rekke tiltak og tester, og andre blir flere hender av. Siden dette er ofte en dypt personlig område, er det nyttig å ha en ide om legens synspunkter på disse problemene før det er på tide å ta testene.

Arbeidskraft og levering

Når fødselen er nært forestående, vil du ønsker å vite hva du kan forvente. Du bør sjekke inn i detaljene av arbeidskraft og levering, og pre-register på ditt sykehus eller fødsel senter så tidlig i svangerskapet som mulig.

Hvis din omsorgsperson oppfordrer fødsel planer, er det en god mulighet til å stille en rekke spørsmål og gjøre dine preferanser kjent. Sørg for at du vet på hvilket punkt i arbeid, bør du gå til sykehuset eller birthing center. Finn ut hjelperens retningslinjer om seteleie fødsler og VBAC leveranser (vaginal fødsel etter keisersnitt).

Intervensjoner under fødsel er en annen viktig tema for diskusjon. I hvilke situasjoner de anbefaler Pitocin? Har de utfører rutine episiotomies?

Betraktninger

Du bør spørre noen av disse spørsmålene som du mener er viktige for deg, men husk at legen din ikke kan ha noen form for entydige svar på noen av disse spørsmålene. Hver graviditet er forskjellig, og en god omsorgsperson kan ikke love deg at han ikke trenger å utføre en C-delen på deg eller en episiotomi, eller at du vil være i stand til å ha waterbirth du alltid har ønsket. Din hjelperens reaksjoner kan imidlertid gi deg en god ide om hvor de vanligvis stå på en rekke problemer.

Hvordan kjøpe mammaklær

Hvordan kjøpe mammaklær


Graviditet er den beste forklaringen på hvorfor din favoritt jeans ikke passer lenger. Noen kvinner trenger nye klær i den første måneden av svangerskapet, mens andre fortsatt kan passe inn i klærne sine i opptil åtte måneder. Mange varehus bære sin egen linje med mammaklær, mens andre butikker har spesialisert seg på mammaklær. Følgende trinn vil hjelpe deg å kjøpe mammaklær.

Bruksanvisning

Finn butikker som har en fødselspermisjon linje eller som spesialiserer seg på mammaklær. Finne en fødselspermisjon butikken er like enkelt som å se gjennom dine nye foreldre magasiner eller ta en tur til ditt lokale kjøpesenter.

Besøk butikken der du planlegger å kjøpe klær. Det er nyttig å gå til en butikk som vil ha ansatte tilgjengelig for å hjelpe deg. De kan ofte hjelpe deg å plukke ut noen få nødvendigheter som du vil bære gjennom hele svangerskapet.

Velg et par forskjellige stiler å prøve på. Butikker som spesialiserer seg i mammaklær har ofte falske magen som du kan sette på for å se hvordan klærne passer deg senere i svangerskapet. Disse magene er svært nyttig når du gjør betydelige kjøp fordi du kan se hvor lenge du vil være i stand til å passe inn i klær.

Begrens stilene til de som du liker best og er mest komfortabel. Inkluder noen signatur stykker som du kan mikse og matche.

Velg farge eller mønster du liker best, eller som smigrer deg mest. Mindre mønstre er mer figur-flatterende på en voksende mage.

Lag kjøp, og nyt dine nye klær for de neste månedene.

Tips og advarsler

 • Internett kan være en stor ressurs for å finne en fødselspermisjon linje nær deg.
 • Handle et par forskjellige butikker, hvis du har tid. Spesialitet butikker tilbyr personlig service, men kan være kostbar. Besøk disse butikkene i begynnelsen for å få en idé om de biter av klær du trenger og være passe ordentlig. Deretter handle varehus som er ofte billigere, men ikke tilbyr personlige tjenester.
 • Velg brikker som er funksjonelle, komfortable og ser fint. Kjøpe trendy stykker som ikke passer godt vil bare resultere i angrer og bortkastede penger.
 • Kjøp bare et par stykker i begynnelsen. Kroppen din vil endre seg raskt og klærne dine vil begynne å passe annerledes. Dessuten kan venner og familiemedlemmer også hånden ned stykker som vil være svært funksjonell og komfortabel.
 • Ta venner med deg og ha det gøy. Hva en god grunn til å shoppe!
 • Vær forsiktig så du ikke bli for revet bort første gang du går shopping. Det er lett å bli blåst opp i moroa med å forestille seg de neste månedene, men å kjøpe en hel garderobe i første trimester kan ikke være en smart idé.
 • Alltid velge komfort over stil. I de kommende månedene, vil du være svært ubehagelig til tider, og du ønsker ikke klærne å legge på til stress.

Om Teen Pregnancy & Paren

Om Teen Pregnancy & Paren


Teen graviditet og foreldrerollen er kontroversielle emner. Det er mange stereotypier brukes på tenåringsforeldre. Mange tror de er alle uansvarlig, uten utdannelse og ute av stand til å være gode foreldre. Mens folk flest er enige om at ungdoms graviditet og foreldre er ikke ideelle situasjoner, noen ungdoms foreldre klarer å lykkes på foreldreskap. Imidlertid er denne typen situasjon sjelden uten komplikasjoner.

Historie

År siden, var det vanlig for kvinner å gifte seg på mye yngre alder, og å ha en mann og en baby på bare 17 eller 18 ble ikke sett på som et problem. Gjennom årene ble imidlertid trenden å vente lenger for å gifte seg, i det minste i utviklede land som USA. Det ble mer vanlig å gå til college eller sette i noen år på en jobb før hun giftet seg og å få barn. I dag er ungdoms graviditet mer sannsynlig å bli sett på som en tragedie enn en gledelig del av livet, spesielt siden de unge foreldrene er vanligvis ugift.

Effekter

Det er noen medisinske grunner til at ungdoms svangerskap er mindre enn ideell. Teen mødre er mer utsatt for slike forhold som høyt blodtrykk under svangerskapet, samt komplikasjoner som oppstår fra den. De er også mer sannsynlig å føde for tidlig, og har babyer som er lav i fødselsvekt. Det er mange grunner tenåringsmødre er mer utsatt for svangerskapskomplikasjoner, en av dem er det faktum at kroppene deres er ofte fortsatt utvikling, selv om de må gi næring til nytt liv. I tillegg er det mange tenåringer ikke får tilstrekkelig svangerskapskontroll, spesielt i de første ukene av svangerskapet. I noen tilfeller kan dette være på grunn av det faktum at de er tilbakeholdne med å fortelle andre at de er gravide, og selv redd for å innrømme det for seg selv.

Forebygging / løsning

Det er svært viktig for en gravid tenåring å se en lege med en gang. Legen kan forklare hva du kan forvente under svangerskapet og hjelpe moren ta skritt for å sikre fødselen av en sunn baby. Det er sannsynlig at mor vil være foreskrevet prenatal vitaminer. Disse vitaminene bidrar til å beskytte mors helse og hindre visse fødselsskader. For eksempel kan folsyre i prenatal vitaminer bidra til å forhindre ryggmargsbrokk. Det er også viktig for tenåringsmødre å unngå å drikke alkohol og bruke narkotika, inkludert over-the-counter medisiner, som ikke har blitt godkjent av hennes fødselslege. Hvis den gravide tenåringen mor fremdeles har sex, bør hun bruke kondom hver gang for å unngå å pådra seg en seksuelt overførbar sykdom som kan skade ikke bare hennes egen helse, men også at av hennes ufødte barn.

Betraktninger

I tillegg til helsemessige komplikasjoner for mor, ungdoms graviditet og foreldreskap utgjøre vanskeligheter for begge foreldrene. Ofte i en alder da de bør være fri til å oppleve livet uhemmet av tunge ansvar, ungdoms foreldre finne seg selv med pårørende som har behov må komme først. For noen betyr dette å gi opp slike ting som skole, skoleball, fester og selv henger ut med venner. Selv om disse tingene kan virke små til voksne, har de en tendens til å være en stor del av ungdomstiden. Som sådan, å miste dem kan føre til følelser av frustrasjon og harme. I tillegg kan en gravid tenårings mamma føler seg skamfull av hennes stadig voksende mage, som ønsker å skjule den under tunge klær for å unngå at andre kan kommentere. Noen møter også den svært reelle problemet med å bli kastet ut av hjemmene sine.

Potensial

Mens mange tenåringsmødre og fedre velger å oppdra sine egne barn, med eller uten hjelp av sine egne foreldre, noen velger en annen rute. Erkjenner de vanskelighetene i å oppdra barn når de er fortsatt barn selv, enkelte ungdoms foreldre velger å sette sine babyer opp for adopsjon. Ofte gir dette den nye babyen å ha foreldre som er mer økonomisk i stand til å sørge for det, og mer stabil overall. Enten ungdoms foreldre velger å holde barna sine eller plassere dem med adoptivforeldre, er det mange programmer som prøver å hjelpe, for eksempel barnepass og boliger programmer samt de som gir nødvendigheter for barnet.

Tips om Sleeping Comfortably mens gravide

Når du er gravid, din stadig voksende mage, varierende hormoner, leggkramper, og ryggsmerter alle legger opp til en vanskelig tid å finne en god sovestilling. For å få resten du trenger, vil du ønsker å finne en måte å sove komfortabelt mens gravid. Uansett posisjon du bruker må være ikke bare behagelig for deg, men også trygt for din voksende baby.

Tidlig graviditet (opp til fem måneder)

I de første månedene av svangerskapet, bør du være i stand til å sove komfortabelt i omtrent alle posisjoner. Men som magen begynner å bli større, kan du finne det stadig vanskeligere og ubehagelig å sove på magen. Unngå å sove på ryggen også, fordi barnet kan trykke mot vena cava, den viktigste blodåre som fører blod fra nedre ekstremiteter til hjertet. Denne posisjonen kan senke blodtrykket ditt mens du sover og føre til hemorroider, åreknuter og ødem.

Som svangerskapet utvikler seg og det blir umulig å sove på magen, jobbe med condition selv å sove på din side. Denne stillingen er å foretrekke i de siste månedene av svangerskapet. Når jeg prøver å sovne, begynne med å ligge på din side. Hvis du finner at du ikke kan gå i dvale, kan du gå tilbake til en tidligere foretrukket posisjon. Over tid bør sove på din side blitt enklere.

Resterende månedene

Etter hvert som du blir mer vant til å sove på din side, bør du spesifikt skifte til din venstre side for å sove, ifølge KidsHealth.org. Dette holder livmoren fra å trykke på leveren, som er på kroppens høyre side. Å sove på din venstre side øker også blodsirkulasjonen til fosteret.

Sleeping Aids

Hvis du finner deg selv ofte rulle på ryggen din mens du sover, kan du ønsker å bruke standard puter, en spesialisert fødselspermisjon pute, en graviditet kile eller en kropp pute. Disse kan kjøpes på de fleste babyen spesialitet butikker samt kjøpesentre. Du kan bruke pute til å støtte magen eller for å plassere bak ryggen din for å unngå å rulle på ryggen din mens du sover.

Å plassere en pute mellom beina med knærne bøyd kan også gjøre deg mer komfortabel mens du sover.

Unormale tegn på graviditet

Når du er gravid, er mange av de nye tingene som skjer med kroppen din føler seg merkelig. Morgenkvalme, en voksende mage og tretthet er vanlige symptomer. Andre symptomer på graviditet kan være uventet eller virke unormal, men de kan være så normal som de mer vanlige tegn.

Forstoppelse

Forstoppelse er et symptom på graviditet som er forårsaket av økt progesteron. Legge fiber i kostholdet ditt, øke mengden vann du drikker, og legge trening til rutine å bidra til å regulere avføringen.

Neseblod

Neseblod kan oppstå under graviditet, spesielt tidlig på, da blodtilførselen økes. Hvis du har en neseblødning, klemme nesen i fem til ti minutter, og legg en kald pakke på nese og kinn. Hvis en neseblødning varer lenger enn 20 minutter, må du kontakte legen din.

Søvnløshet

Søvnløshet, manglende evne til å sovne eller forbli sovende kan være en graviditet symptom. Hvis du opplever søvnløshet, prøv å trene mer, eliminere koffein og praktisere avspenningsteknikker.

Økt Gas

Øket gass kan være en annen graviditet symptom som skyldes forhøyede mengder av progesteron. Eliminere matvarer som forårsaker ekstra gass - som asparges, brokkoli, blomkål, bønner og kål - og spise mindre måltider kan hjelpe fordøyelsen og bidra til å eliminere gass.

Nasal Stuffiness

Nasal stuffiness kan være en indikasjon på graviditet. Årsaker som allergier og bakterielle infeksjoner er ikke så vanlig som pre-eksisterende forhold, for eksempel en avveket septum eller nesepolypper. Ved hjelp av en saltløsning nasal tåke kan bidra til å avlaste dette symptomet.

Kan mage banding kirurgi kan kurere diabetes?

Kan mage banding kirurgi kan kurere diabetes?


"Cure" er et sterkt ord, og en som få leger er forberedt på å bruke. Fordi pasienter fortsatt må vurderes regelmessig for diabetesrelaterte komplikasjoner, forklarer Robert Gabbay, MD, Ph.D, diagnostisering av diabetes er ikke helt fjernet. Som sa at det er sterke bevis for at gastric banding, samt gastric bypass, sender type 2 diabetes i remisjon.

American Diabetes Association Lap Band Study

Fedme er den ledende årsak til type 2-diabetes, ifølge American Diabetes Association (ADA). Dersom ekstra vekt setter oss i fare for diabetes, står det til grunn at avtagende vekt vil bidra til å dempe sykdommen. At teorien er født ut i en fire-års ADA studie med 122 overvektige pre-diabetikere. Sytti-tre av deltakerne gjennomgikk lap band kirurgi, og 49 forsøkt å gå ned i vekt gjennom kosthold og mosjon. Den kirurgiske gruppen mistet betydelig vekt, vedlikeholdes tap og bare 1,3 prosent av deltakerne utviklet diabetes. Blant de ikke-kirurgisk gruppe var det ingen varig vekttap og 10,2 prosent av deltakerne utviklet diabetes.

Australian Lap Band Study

John Dixon, en forsker ved Monash University i Melbourne, Australia, fulgte 60 overvektige pasienter med type 2-diabetes i to år. Tretti pasienter gjennomgikk lap band WLS, og 30 gikk på en diett og treningsprogram. De WLS pasienter mistet i gjennomsnitt 20 prosent av sin kroppsvekt, og diabetes gikk i remisjon i 73 prosent av pasientene. Diett og mosjon pasienter mistet et gjennomsnitt på 1,7 prosent av sin kroppsvekt, og diabetes gikk i remisjon hos 13 prosent av pasientene.

Raskere Diabetic remisjon med Gastric Bypass?

Dr. Blandine Laferre, en endokrinolog på Obesity Research Center ved St. Luke's-Roosevelt Hospital i New York City, bemerket dramatisk --- og nesten umiddelbar - forbedringer i diabetespasienter etter gastric bypass WLS. Diabetes syntes å gå i remisjon før pasientene gått ned i vekt, og Dr. Laferre ønsket å vite hvorfor. Hun fulgte 15 overvektige kvinner med type 2-diabetes i to år. Seven gikk gastric bypass WLS og åtte hadde ingen WLS. Hun testet alle kvinners nivåer av incretines, hormoner som hjelper insulin produksjon og er vanligvis lav hos diabetikere, på lik intervaller før og etter operasjonen. Kvinnene som gjennomgikk WLS viste forhøyede nivåer av incretines samt insulin produksjon. Denne endringen skjedde innen 30 dager etter operasjonen og ble opprettholdt for de to årene kvinnene ble fulgt.

Mazatlan Study

The Obesity Clinic of Mazatlan gjennomført detaljert forskning på 22.000 diabetes pasienter og senere utvidet bassenget til 135.000. De dokumenterte diabetes resmisjonsnivåer av 83 prosent, på tvers av alle fedmekirurgi pasienter. Entusiastisk om sine resultater, klinikken flyttet på å utvikle bariatric kirurgiske teknikker for ikke-overvektige pasienter.

Advarsel

Enhver form for fedmekirurgi er en svært alvorlig oppgave. Diskutere situasjonen med din lege og veie alternativene nøye.

Diabetes og nyresykdom

Nyrene har den viktige jobben med å fjerne avfallsstoffer fra kroppen din. Da disse organer ikke virker hensiktsmessig, skadelige stoffer bygge opp og kan skade vev og organer. Nyre eller nyre, sykdommen kan utvikle seg til point of failure. Det finnes en rekke mulige årsaker til nyresykdommer og visse sykdommer og tilstander øker risikoen for forekomst. Ifølge 2007 statistikk fra National Institutes of Health (NIH), er diabetes ansvarlig for 44 prosent av alle nye tilfeller av nyresvikt.

Funksjoner

Blodkarene i nyrene fungerer som filter; skadelige stoffer blir fjernet fra blod mens essensielle stoffer beholdes. De avfallsprodukter fjernes fra kroppen i urinen produsert av nyrene. Høyt blodsukker, som oppstår i diabetes, kan overarbeid nyrene. Til slutt, er filtreringsevne svekkes som den økte blodstrømmen skader de små blodårene i nyrene. Essensielle proteiner er tapt og avfall produkter akkumulere.

Diagnose

Passende diabetiker ledelse innebærer rutinelaboratoriearbeid for å fastslå effekten av behandlingen og tidlig identifisering av komplikasjoner. Som en diabetiker må urinen undersøkes rutinemessig for tilstedeværelse av proteiner. Dette er første indikasjon på at nyrene ikke fungerer som de skal. Legen din vil følge opp med blodprøver som vil kvantifisere nivået av visse avfallsstoffer i blodet. Den er basert på nivåene av protein i urinen og avfallsstoffer i blodet som diagnostikk av nyresykdommer blir laget.

Tegn og symptomer

Det er ingen tidlig fysiske symptomer på nyresykdom. Væskeretensjon og økt blodtrykk kan være de første merkbare tegn. Fysiske symptomer vanligvis ikke vises før nyresykdom er ganske avansert. Sene symptomer inkluderer redusert konsentrasjon, endret mental status, nedsatt appetitt, mage ubehag og generell sykdomsfølelse.

Ledelse og behandling

Ledelsen kaller for å kontrollere blodsukkernivået, senke blodtrykket og redusere protein. Disse tiltak for å bremse utviklingen av nyresykdom til nyresvikt. Nyresykdom kan forekomme i disse diabetikere hvis blod sukker er under kontroll; Men disse diabetikere har en noe lavere risiko for å utvikle denne sykdommen. Forsiktig styring er nødvendig for å holde blodsukkernivået innenfor de anbefalte retningslinjene. To bestemte klasser av antihypertensive medisiner, ess og ARB, er kjent for å ha nyre beskyttende effekter. Disse stoffene kan brukes først og fremst på grunn av dette i motsetning til å bruke som blodtrykks kontrollerende midler. Begrense inntak av kosttilskudd proteiner kan hjelpe forsinke utviklingen av nyresvikt som arbeidsmengden i nyrene er redusert, bremse blodkarskader. Dialyse behandling og nyretransplantasjon brukes bare ved det punkt hvor nyresvikt har oppstått.

Forebygging / løsning

I å kontrollere din diabetes, du drastisk redusere risikoen for å utvikle nyresykdom. The American Diabetes Association (ADA) rapporterer at god blodsukkerkontroll reduserer med en tredjedel risikoen for å utvikle den første fasen av nyresykdom som er tilstedeværelsen av spor proteiner i urinen. Selv om du har tilstedeværelsen av små mengder protein i urinen, kan du forhindre progresjon til nyresykdom ved å bedre håndtere din diabetes.