Digidexo.com

personlig alarm for eldre

Personlig pleie for eldre

Avhengig av situasjonen og helsen til eldre person, kan gi omsorg være vanskelig. Noen ganger familie og venner ta på den daglige oppgaven med omsorg. Private vaktmestere blir kalt inn i tider når noen andre ikke kan være der. Uansett situasjon, er det viktig å behandle de eldre med respekt, spesielt når gi personlig pleie slik som bading, fôring, dressing, og overføre dem fra ett sted til et annet.

Personlig Pleie

Snakk med eldre person om personlig pleie og hva de foretrekker. One-on-one eldreomsorgen er mulig for de som kan ha nær familie eller venner som er villige til å hjelpe. Avhengig av tilgjengelige midler, kan utdannet personale være i stand til å gi omsorg for eldre person i den komforten av deres eget hjem. Hjem helsekostnader kan kjøre alt fra $ 10 en time til $ 40 en time, avhengig av hva som er nødvendig og plasseringen av den eldre person. Vær sikker på at noen utenforstående blir screenet grundig, inkludert bakgrunns og referansesjekk.

Personlig hygiene

Bading eldre og gjør at de er rene og presentabel kan noen ganger være en utfordring. Som mennesker alder, kan luktesansen reduseres, noe som er grunnen til at de eldre kan gå dager uten bading eller selv utfører en rask svamp bad. Å gi personlig eldre omsorg innebærer å vaske den personen og gjør at de er iført rene klær. Defiance kan være et problem med enkelte eldre mennesker. Hvis dette er tilfelle, kan du prøve en annen tilnærming. Ikke bruk makt eller harde ord i løpet av bade prosessen, da dette bare vil forverre den eldre personen enda mer. Prøv bading i morgen, i stedet for på kvelden. Pass på at rommet er varmt og godt opplyst Vær forsiktig og tilby hjelp når og hvis nødvendig.

Healthy Living

Tilby sunne måltider og snacks. Pass på at den eldre person får nok mosjon. Selv om de kan være skrøpelig, kan vandre forbedre personens styrke og balanse. Avhengig av helsen til den personen, gå i 10-minutters intervaller kan fungere best.

Koker næringsrik og tiltalende småretter. Noen ganger som en person aldre, smakssansen forsvinner, noe som kan være en grunn til at eldre ikke spise så mye. Medisiner kan også redusere en persons appetitt. Tilby frukt og grønnsaker daglig. Kjøtt skal tilberedes grundig, som matforgiftning kan være dødelig, spesielt hos eldre. Forberede måltider i henhold til personens helse. For eksempel kan eldre mennesker med diabetes eller hjertesykdom krever en diett lavere i kalorier og sukker enn en person som ikke har en bestemt sykdom.

Hvordan virker en personlig alarm fungerer?

Personlige alarmer er små, mobile enheter som avgir en høy lyd eller sirene når den aktiveres. De gir folk en enkel, effektiv førstelinjeforsvar når de utsettes for truende situasjoner.

Drift

En personlig alarm er egentlig en liten, bærbar sirene med en panikk-knapp. Det er en enkel enhet som består av en liten, kraftig høyttaler koblet til en trykkbryter som, når den trykkes, avgir en alarm lyd, enten på ubestemt tid eller for en forhåndsbestemt periode. Alarmen typisk avgir en svært høy lyd, og nådde 130 desibel i enkelte modeller.

Teori Bak Personlig Alarm Usage

Hvis du opplever en situasjon med tvang, kan du bruke en personlig alarm for å fange oppmerksomheten til nærliggende mennesker, som kan fungere som vitner til en eventuell forbrytelse som kan folde seg ut. Personlige alarmer dra nytte av det faktum at kriminelle vil vanligvis å bo så anonym som mulig; hvis en høy alarm trekker nærliggende folk til deg, vil en kriminell prøve å løpe vekk, for å opprettholde anonymitet.

Andre bruksområder

En personlig alarm kan trekke oppmerksomhet når du trenger hjelp eller kan være å ha et hjerteinfarkt. Noen personlige alarm modeller har to deler: en som en forelder eller verge holder og en annen som er festet til et barn eller kjæledyr. Dersom barnet vandrer ut og blir redd, kan han bare trykke på knappen og foreldre vil lett kunne finne ham. Dessuten kan en forelder sette av hennes barns alarm eksternt hvis barnet vandrer ut.

Sammenligning av Personlige alarmsystemer for pensjonister

Sammenligning av Personlige alarmsystemer for pensjonister


Som din kjære blir eldre, kan du bekymre deg mer om deres evne til å leve alene. Hvis de får skadet og er ikke i stand til å nå en telefon for å ringe etter hjelp, kan de miste livet. Personlige alarmsystemer for seniorer tillate dem å tilkalle hjelp hvis de er syke eller skadet. Disse alarmene kan være i form av et armbånd eller halsbånd som senior statsborger slites, med en knapp han presser når hjelp er nødvendig.

Alert Senter Assistanse

Når en senior trykker på nødknappen på hennes alarm armbånd, er selskapets kundesenteret varslet via hennes hjem telefonlinje. Call center arbeidstakere kan ringe politiet, brann eller ambulansepersonell for kunden. De kan også ringe kundens venner eller familiemedlemmer til å hjelpe henne. Dersom kunden er i nærheten av systemets baseenheten, kan hun snakke med kundesenteret arbeideren; hvis ikke, vil arbeidstakeren ringe noen for å hjelpe klienten.

Minst tilbyr ett selskap en oversettelse tjeneste som vil hjelpe ansatte kommunisere med kunder som ikke snakker engelsk. Det kan også skryte av de ansatte som er sertifisert i akutt medisinsk utsending, som kan hjelpe dem å gjenkjenne medisinsk nødhjelp og gi instruksjoner mens kunden venter for utrykningspersonell å ankomme.

Et annet selskap sier sin anheng kan oppdage at du har falt og vil ringe etter hjelp, selv om du ikke trykker på varselknappen.

Enhet Range og batterilevetid

Alarm armbånd og halskjeder må være innenfor en viss avstand til basealarmenheten til å fungere. For noen alarmer, er denne avstanden 400-600 fot; andre systemer hevder å arbeide innenfor 1000 meter av enheten.

Personlige alarmsystemer kan arbeide selv når strømmen går ut, takket være sine oppladbare batterier. Ett selskap sier sitt system har 32 timers batterilevetid under et strømbrudd. Et annet selskap kan skryte av en 90-timers batterilevetid.

Noen systemer er programmert til å varsle alarmselskapet hvis batteriet hvis du kjører lav eller strømmen har gått ut.

Valgfritt tilbehør

Selskaper tillater deg å kjøpe ekstra overvåking armbånd som kan være nyttig dersom to eller flere eldre mennesker lever i samme hjem. Det er også veggmontert alarm enheter som kan plasseres i baderom og korridorer og tilbyr en backup for dem som kan ta av sine armbånd eller anheng.

Kunder kan kjøpe en "lock box" der de kan lagre en nøkkel som gjør at omsorgspersoner eller krisepersonell til å enkelt få tilgang til deres hjem i en nødssituasjon.

Ett selskap tilbyr overvåkede røykvarslere som kan knyttes til sitt alarmsystem.

Tilleggstjenester

Kunder kan abonnere på en påminnelse tjeneste som resulterer i en arbeidstaker å kalle dem en eller flere ganger om dagen, og minner dem om å ta sine medisiner eller sjekke blodsukkeret. Samtalene kan også settes opp til å bare sørge for at senior statsborger er mobil og gjør det bra hver dag.

Engangs og løpende kostnader

Det er to primære kostnadene for de som abonnerer på en personlig alarm system tjeneste: utstyr og call center støtte. Utstyr kan kjøpes direkte eller leaset månedlig. Overvåkningstjenester kan også kjøpes på forhånd for en levetid på dekning, eller de kan bli fakturert månedlig, kvartalsvis eller årlig.

Ett selskap kostnader $ 199 til å kjøpe utstyret sitt og $ 16 per måned for overvåking tjeneste. Et annet selskap tilbyr utstyr leieavtale med overvåking tjenester for $ 300 i året.

Påminnelse eller velferds samtaler kan koste $ 8 i måneden pluss 20 cent per samtale. Prisene sitert her var nøyaktig som i mai av 2010.

Hjelp for eldre med Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er landets nest vanligste nevrodegenerative lidelsen bak Alzheimers, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Den Parkinsons sykdom Foundation påpeker at ca 1 million amerikanere lider av tilstanden, som vanligvis utvikler seg etter fylte 65. Mens Parkinsons ikke reduserer forventet levealder, minker ofte livskvalitet. Forstå sykdommen, så vel som dens utfordringer og behandling vil hjelpe i omsorgen for eldre med Parkinsons sykdom.

Forståelse Parkinsons

Utbruddet av Parkinsons sykdom, en kronisk og progressiv neurologisk forstyrrelse, er oftest preget av rystelser som etter hvert vokser i frekvens og alvorlighetsgrad. Ifølge Dana Foundation, til utviklingen av Parkinsons fører videre og mer uttalte symptomer, inkludert problemer med å starte bevegelser, langsomme bevegelser og muskelstivhet. Disse symptomene føre til problemer med å gå, snakke, skrive og andre dagligdagse aktiviteter, og senere, seniorer med Parkinsons sykdom ofte opplever angst og depresjon.

Utfordringer

Symptomene på Parkinsons gjøre det vanskeligere å utføre tidligere enkle oppgaver som personlig stell, matlaging og rengjøring et hjem. Tap av evner og uavhengighet resultat i frustrasjon, depresjon og sinne for seniorer som lider av sykdommen. Søvnproblemer fører til tretthet, som resulterer i ytterligere komplikasjoner. Levodopa og andre medikamentelle behandlinger for Parkinsons kan gi slike bivirkninger som kvalme, svimmelhet, uregelmessig hjerterytme, humørsvingninger og ytterligere tap av muskelkontroll.

Behandling og pleie

"Det er viktig for familiene til personer med Parkinsons sykdom for å hjelpe dem forbli så uavhengig som mulig", ifølge American Parkinson Disease Association (APDA). Den APDA anbefaler å gjøre hjemmet lett å navigere, godt organisert og fri for rot; etablere brede gangveier uten å snuble farer, som for eksempel kaste tepper; og omfatter produkter og hjelpemidler spesielt utviklet for personer med Parkinsons sykdom. Gi nøye overveielse til klær og sko for både komfort og enkel dressing. Sammen med medikamentell behandling, god ernæring, har regelmessig mosjon og fysisk terapi vist seg effektive i å hjelpe seniorer 'takle symptomer på Parkinsons sykdom. "Målene for medisinsk behandling og allierte helse terapi er å redusere symptomene og maksimere funksjonsevne i mennesker som lever med Parkinsons sykdom," ifølge "The Comfort of Home for Parkinsons sykdom. En guide for omsorgspersoner"

Helse Fair Emner for eldre

Helse Fair Emner for eldre


Senior statsborger helsemesser har representanter fra en rekke organisasjoner. Utstillere bringe informasjon rettet mot seniorer og deres liv. Disse messene er også en god måte for eldre ny i området for å finne ut hva noen av de lokale ressursene er, så vel som å finne informasjon om helse bekymringer de allerede har.

Omsorgsperson Resources

Med folk lever lenger, er nødvendigheten av enten hjemmehelsevesenet eller sykehjem omsorg på vei oppover. Mange seniorer velger å være hjemme med tillegg av noen hjelp utenfra. Denne hjelpen kan være i form av noen kommer til å gjøre lett rengjøring eller matlaging til en live-in omsorg giver som er der for kunden til enhver tid. Det finnes også en rekke alternativer i sykehjemmet arena, også. Noen bedrifter tilbyr assistanse på forespørsel, mens andre har flere nivåer av omsorg, alt avhengig av hva kunden trenger.

Medicare Informasjon

Farmasøyter og sykehus Liaisons er en fantastisk ressurs for senior helsemesser i hensyn til Medicare informasjon. Begge disse fagfolk har opplæring og erfaring til å hjelpe eldre med sine spørsmål om Medicare og stoffet fordeler. Disse menneskene kan også hjelpe seniorer fylle ut dokumenter, samt forklare kommende endringer i Medicare og hva som kan forventes i fremtiden. Med Tidens helse usikker generelt, kan seniorer være nervøs om kommende endringer i sine fordeler og hvordan kostnadene kan stige. Å ha folk på hånden som er grundig kunnskapsrik på dette området kan bidra til dempe frykten for seniorer.

Flu Shots

En utstilling fremhever betydningen av influensa skudd kan være svært nyttig for seniorer. Noen mennesker kan ikke forstå at de er på et høyere risiko for å få influensa når de blir eldre, spesielt hvis de har andre helsemessige komplikasjoner. Vurdere å tilby influensa skudd på messen, dersom virkelig holdes mot begynnelsen av influensasesongen. Farmasøyter, sykepleiere eller leger kan være til stede for å administrere bildene, samt være i stand til å svare på spørsmål.

Trening

Trening er like viktig for eldre som det er til barn og andre voksne. Holde musklene i bevegelse hjelper med bein oppbevaring og felles smøring. Holde blod og oksygen strømmer gjennom kroppen kan også bidra til å holde sinnet varselet. Selv om muskelmassen reduseres som folk alder, vil det øke i respons til en regelmessig mosjon regime. Dette er også en god måte å bygge sosial interaksjon, spesielt med seniorer som ellers kan være alene mye av tiden. Ressurser til dette emnet kan inkludere yrkesmessige eller fysioterapeuter, personlige trenere og treningssentre som tilbyr klasser for eldre.

Mimrer aktiviteter for eldre

Mimrer aktiviteter for eldre


Med det vell av opplevelser eldre mennesker har til å trekke fra, kan mimrer gi personlig glede, interessante detaljer for deres familier, og et utløp for kommunikasjon med sine jevnaldrende. Tilbyr en rekke aktiviteter for mimring kan bidra til å fylle en eldre person dag med mening. I "The Nostalgia Factory: Minne, Time og aldring," utgitt av Yale University Press, skriver psykolog Douwe Draaisma at minner fra barndommen og tidlig voksen alder blir enda mer levende med alderen. Husk at det kan ta litt tid og eksperimentering for å finne ut hvilke mimrer aktiviteter for eldre vil appellere til noen bestemt person.

Let There Be Music

Ifølge forskning utført av Elizabeth T. Cady, Richard Jackson Harris og J. Bret Knappenberger, musikk er en effektiv måte å anspore minner fra viss levetid periods.To cue disse minnene, spille populære sanger fra de årene hvor pensjonister var tenåringer og unge voksne. Gi skriftlige tekster og oppmuntre enkeltpersoner til å synge sammen, og del minner som sangene fremkalle. Noen mennesker kanskje har lyst til å danse til musikken, noe som kan fremkalle flere minner. Spør folk til å snakke om rollen musikken spilles i sitt liv: Var de i skolekorpset? Visste de synger i et kirkekor? Visste de lærer barna sine små sanger?

Huske med Nose

Luktesansen er kraftig og fremkaller ofte svært spesifikke minner, avslører forskning utført av Amy Wrzesniewski, Clark McCauley og Paul Rozin. Slik bruker lukt til å fremkalle minner, fylle små flasker med en rekke sterkt duftende stoffer og la folk reagerer på hver enkelt individuelt før du går videre til neste; Mulighetene inkluderer slike valg som lilla håndkrem, vaniljeekstrakt, peppermynte ekstrakt, Limburger (eller annen sterk ost) eller peanøttsmør. Oppmuntre enkeltpersoner til å ikke bare identifisere lukten, men å også dele et minne hver enkelt fremkaller: en bestemors hage eller baker kaker med en forelder, for eksempel.

Film Memories

Gi folk en liste over Oscar-nominerte og vinnere fra 40 år siden, og be dem om å sirkle dem de husker. Sjekk ut noen av de mest populære fra biblioteket og viser små klipp fra hver. Generere en diskusjon om hvor alle gikk på kino, hvor mye det koster, hvem de ville vanligvis går med, samt hvem som er deres favoritt filmstjerner var og hvorfor. Hvis kompatible med deres ernæringsmessige behov, tjene popcorn for å hjelpe fremkalle minnene.

Tidligere verdensbegivenheter

Vis bilder og / eller avisoverskrifter tilbakekaller vesentlige hendelser i verden som bombingen av Pearl Harbor og president Kennedy attentatet. Spør folk til å dele hvor de var på den tiden de hørte nyheten, og hvordan hendelsen personlig påvirket dem. Kast ut uttrykk som "den kalde krigen" eller "Civil Rights Movement" og spør hva disse uttrykkene betyr for dem.

Thousand Pictures Word

Det gjelder særlig for eldre som et bilde - i form av et bilde - kan være verdt tusen ord. Konsentrerer seg om bare ett bilde, er det mulig å fremkalle mange minner. En gruppe mennesker kan sitte i en sirkel, hver med et bilde tatt da de var unge voksne. Gå rundt i sirkel og spør hver kvinne, for eksempel for å beskrive sin frisyre, hvis hun klippe det selv eller gikk til en salong, og (hvis bildene er i svart og hvitt) hvilken farge håret hennes var. Menn kan fortelle hvor de kjøpte sine klær, og hvis de var kledd for arbeid i bildet (og i så fall, hva slags arbeid) eller fritid. For gruppebilder, be deltakerne til å identifisere mennesker i bildene og forklare deres forhold til hver enkelt.

Fordeler med Home Care for eldre

Fordeler med Home Care for eldre


Det er ikke en lett oppgave omsorg for eldre, spesielt hvis du prøver å gjøre det alene. Det kommer en tid når du trenger en pause, eller bare litt tid alene for deg selv. Med konstant bekymring for at noe kan gå galt, respites og personlig tid blitt ikke-eksisterende. Hjemmetjenesten for eldre er et alternativ for omsorgspersoner som har behov for ekstra hjelp samtidig tilby eldre person en god livskvalitet for resten av sine år.

Peace of Mind

Hjemmetjenesten for eldre inkluderer vanligvis en trenet person i det medisinske feltet. Denne profesjonelle kan være en sykepleier eller kanskje rett og slett en omsorgsperson, som ikke er en RN, men kan se etter eldre og gi noen støtte de kan trenge. Denne støtten kan omfatte fôring, bading, trening assistanse og selv bare uformell samtale tid. Hjemmetjenesten gir trygghet for at noen andre er i stand til å hjelpe med de daglige ansvar som kreves for eldre omsorg.

One-on-One Care

Sykehjem kan være nyttig; men tilbyr hjemmehjelp omsorg på et mer personlig nivå. One-on-one omsorg kan være til nytte for eldre ved å tilby dem håp og lykke. De fleste eldre mennesker strever for selskapet og samtale, som er det hjemmetjenesten kan tilby dem. Et hjem omsorgsperson vil tilbringe mer tid med dem, og tilbyr seg å matche behovene til den eldre person. I stedet for å måtte vente på tur for å bli matet, gikk eller overvåket under en daglig aktivitet, er et hjem omsorgsperson lett tilgjengelig.

Ernæring og trening

Ernæring er svært viktig, spesielt hos eldre. Et hjem omsorgsperson kan få tiden til å produsere sunne og ernæringsmessige måltider samt holde et tett øye på mengden av mat spist av den eldre person. En daglig treningsprogram kan implementeres og følges gjennom. Hjemmetjenesten har også fordelen av noen alltid være rundt, spesielt hvis den eldre personen er ute og går om, blir omstendelig og vender potensialet for å falle og muligens bryte et bein.

Transport

Hjemmetjenesten tilbyr transport til de eldre. Pleieren kan ta personen til og fra de ulike avtaler kan de ha. Dette gagner familien sterkt ved ikke å bekymre dem over hvem og når vil ta den personen og hvor de skal gå. Noen eldre mennesker er avhengige av offentlig transport, noe som kan være risikabelt for dem som lider av fysiske funksjonshemninger, demens eller Alzheimers sykdom. Hjemmetjenesten sørger for sikkerheten til de eldre person når du flytter fra ett sted til et annet.

Kostnader

Sykehjem kan tappe en persons lommeboka i en svært kort tid. Selv om hjemmetjenesten kostnadene kan legge opp, er det som regel billigere enn å betale for et sykehjem eller omsorgsboliger. Mer enn sannsynlig, den person som betaler for bekostning av hjemmesykepleien vil føle deg bedre om pengene brukt, som omsorg er mer personlig og livskvalitet er langt utover hva det kunne være på et sykehjem eller Sykehjem anlegget.

Home Health Care for eldre foreldre

Hjem vare på eldre foreldre kan være svært givende. Voksne barn og unge barnebarn kan ha nytte av råd og perspektiv av en eldre person. Eldre voksne kan nyte vitalitet og energi av yngre familiemedlemmer. Omsorg for eldre foreldre hjemme innebærer også noen problemer som kan føre til usunn stress hvis du ikke er tilstrekkelig forberedt.

Medical Care

Være forberedt på de økende medisinske behovene til eldre foreldre. Dine foreldre kan ha behov for insulin for diabetes eller kanskje trenger andre medisiner overvåket. Eldre personer noen ganger trenger transport til legetimer og dra nytte av å ha en annen person der for å lytte til de instrukser og råd av legen.

Hygiene

Ta hensyn til utseende og personlig hygiene av eldre foreldre, som endringer for verre kan være tegn på sviktende helse. Være villig til å tilby hjelp med daglige oppgaver som bading, dressing og sjamponering, som kan bli utfordrende for eldre foreldre. Installere rekkverk, dusj seter og sklisikre matter i karet eller dusj hvis bading eller dusjing blir vanskelig for eldre foreldre. Hjelpe eldre foreldre i shopping for klær som er komfortable, lett og like fri for knapper, snaps og glidelåser som mulig.

Kostnad

Forberede for kostnadene for omsorg for eldre foreldre hjemme. Faktor i ting som tiden tatt ut av arbeid på grunn av legetimer og andre oppgaver. Ikke glem kostnadene for ting som rullestoler og rullatorer, ramper eller rekkverk som kan være nødvendig for å lage et hjem mer tilgjengelige og hjem helsearbeidere, hvis det er nødvendig.

Sosial samhandling

Vær oppmerksom på at dine eldre foreldre, akkurat som alle andre, ha nytte av sosial interaksjon. Gi dem muligheten til å sosialisere med sine jevnaldrende. Oppmuntre foreldre til å invitere venner til å spille spill, nyt snacks eller bare se på film. Også, bli kjent med planen av hendelsene i det lokale eldresenteret. Hvis foreldrene dine viser interesse for en aktivitet, tilby å transportere dem, hvis det er nødvendig.

Stress

Omsorg for eldre foreldre hjemme kan forårsake uventet stress. Voksne barn er ofte uforberedt på de oppgavene de må fullføre som deres foreldre alder. Noen mennesker er flau av å hjelpe eldre foreldre bade eller bruke badet. Andre er ikke forberedt på endringer i sine eldre foreldre --- alt fra begrenset bevegelse på grunn av leddgikt til angrep av demens. Disse spenningene kan føre folk til å reagere på overraskende måter. American Psychological Association kontor on Aging påstander om at "de fleste eldre misbruk og omsorgssvikt foregår hjemme" og er "relatert til endringer i leve situasjoner og relasjoner forårsaket av den eldre personens økende skrøpelighet og avhengighet av andre for kameratskap og for å møte grunnleggende behov . "

Ikke overse monterings påkjenninger eller andre bekymringer som kan oppstå mens omsorg for foreldrene dine hjemme. Brainstorm en liste over personer som kan avlaste den primære omsorgspersonen når det er nødvendig. Leie en privat sykepleier dersom en eldre foreldre trenger mye medisinsk behandling. Hvis det blir for vanskelig, forskning lokale sykehjem, som vanligvis tilbyr sunne muligheter for sosial interaksjon samt kvalitet medisinsk behandling.

Ressurser for omsorg for eldre familiemedlemmer

Ressurser for omsorg for eldre familiemedlemmer


Aldrende foreldre og familiemedlemmer trenger fortsatt kjærlighet og omsorg, men noen ganger omfanget av omsorg rett og slett faller utenfor et familiemedlem evner eller erfaring. Erkjennelsen når du skal be om hjelp reduserer angst og stress for alle. Hvis eldste er i relativt god helse, kan deres behov være få. Men hvis de har helseproblemer, bruke rullestol, eller lider av smertefulle eller ødeleggende symptomer, kan familiemedlemmer trenger å søke utenfor støttetjenester. Fra live-i bistand til voksne familiehjem, alternativer er tilgjengelige for å sikre din familie medlem får den aller beste pleie. Alltid gjøre forskning og oppfølging. Vennlighet og medfølelse er nøkkelen.

Fellesskap Centers og dagaktiviteter

De fleste byene, selv små, har et senter hvor de eldste kan samles for sosial tid, se filmer, spille kort, høre på musikk og selv trener. Prøv å kontakte kirken eller åndelige ledere, Chamber of Commerce, og senior grupper. Sykehus kan også vite av slike grupper. Mange programmer velkommen de som bruker rullestol. Sørg for at eldre familiemedlem er glad på stedet du velger; hvis ikke, finn en annen gruppe.

I hjemmet Tjenester

Mange sykehus og helsesentre tilbyr pleie eller andre helsetjenester for å hjelpe eldre. Disse spenner fra å bringe måltider, for å komme med til kontroll på vitale tegn, til å gi fysioterapi. Du kan leie sykepleierens medhjelpere til å komme inn for å hjelpe din familie medlem med daglige aktiviteter som dusjing eller helsemessige behov. Leger og alternative behandlere kan hjelpe deg med å arrangere for å få hjelp. Noen av disse programmene er dekket av Medicare eller annen forsikring; hvis ikke, mange stater har former for bistand hvis en eldste er ute av stand til å ha råd til en slik behandling. Undersøke alle rutene, og hvis du ikke er fornøyd med en viss helsepersonell eller assistent, be om en erstatning. Hvis familien din har en eldste som har åndelige behov, ta kontakt med sin geistlige medlem eller finne en åndelig tjenesteleverandør som vil besøke hjemmet.

Leve-In Hjelp

Noen ganger en eldre vil trenge 'round-the-clock omsorg. Lever husholdning helse hjelpere eller sykepleiere kan leies til å arbeide et skift for å hjelpe med personlig pleie som matlaging, eller med medisinsk behandling, slik som å ta vitale tegn, som arbeider med medisiner, og vurdere framgang. Lever-in hjelp er nødvendig bare kort sikt. Avhengig av plasseringen og tilgjengeligheten av familiemedlemmer, kan en live-in hjelper eller hjemmetjenesten aide være en løsning for enten midlertidig eller langsiktige behov. Ingen eldre ønsker å tilbringe dager og uker i et sykehus eller rehabiliteringssenter hvis mulig. De ville langt foretrekker å være hjemme, som ofte er den sunneste sted for folk flest når deres tilstand eller helseproblem har stabilisert seg. Drøfte dette med personens leger å skjelne best mulig resultat.

Nasjonal- og delstats Resources

The National Institute on Aging tilbyr en rekke ressurser på senior helsevesenet. The Social Security Administration kan bidra med programmer som Supplemental Security Income (SSI) for lav inntekt eldste over 65 (se Ressurser). Hver stat har programmer som hjelper eller argumentere for eldre. Noen av disse hjelp med å få medisinsk utstyr installert i et hjem, andre hjelpe til med å sikre mat behov blir møtt. Noen sørge for transport til og fra legetimer eller for shopping og andre behov. Utfordringene med disse institusjonene varierer, slik at tålmodighet er nødvendig, som er grundighet i alle søknadsprosessen. De eldste saken, og din bekymring vil hjelpe deres mentale, følelsesmessige og fysiske velvære.

Omsorg for eldre i dag

Omsorg for eldre i dag


USAs aldrende befolkning velferdsutfordringer og offentlig politikk tjenestemenn for å finne innovative løsninger for pleie av Americaâ € ™ s eldre borgere. Eldre borgere ville, på en gang, få omsorg fra sin utvidede familie eller skriv en alderdom eller sykehjem når de ikke lenger kunne leve selvstendig. I dag, erkjenner samfunn som hver eldre individ har sin egen omsorg behov som ulike typer anlegg kan adressere.

Bruksanvisning

anmeldelse Fosterhjems alternativer. Fosterhjem omsorgsboliger for eldre individer aktiver eldre borgere til å leve i et fosterhjem og motta nødvendig omsorg og hjelp samtidig opprettholde uansett nivå av uavhengighet at deres fysiske og mentale tilstand tillater. En kvalitet fosterhjem hjem vil ha tilgang til offentlige transportlinjer eller en transporttjeneste som kan bringe beboerne til lokale samfunnshus, shoppingområder, religiøse institusjoner og medisinske fasiliteter. Statlige avdelinger av sosiale tjenester eller menneskelige tjenester lisensiere fosterhjem for eldre og føre tilsyn med homesâ € ™ fysiske fasiliteter, bemanning og tilgjengelig medisinsk behandling.

Kontakt Medicare PACE program. Mange eldre borgere ønsker å forbli i sine egne hjem, men deres fysiske eller mentale tilstand krever forsiktighet. Medicareâ € ™ s Program of All-Inclusive Care for gamle (PACE) gir nødvendig supplerende omsorg til eldre som bor hjemme. PACE forvalter de medisinske, sosiale og rehabiliterende tjenester som eldre borgere trenger for å forbli i sine hjem og lokalsamfunn og samtidig opprettholde sin livskvalitet. Et tverrfaglig team vurderer personen og foreslår tjenestene at personen vil trenge, inkludert primærhelsetjenesten, sosiale tjenester, personlig pleie, restorative terapi, ernæringsmessige rådgiving, rekreasjons terapi og måltider. PACE tilbyr sine tjenester i voksen dag helsestasjon innstillinger samt i hjemmet omsorg.

Tenk hjemmesykepleien. Sosial service fagfolk ofte søke etter den minst invasive rammeverk mulig som kan møte behovene til eldre personer som er avhengig av en viss grad av utenfor fysisk hjelp. Hjemmetjenesten oppfyller denne funksjonen for mange enkeltpersoner. Fagpersoner, inkludert helsepersonell, terapeuter og hjelpere, kommer til eldre person? € ™ s hjem for å gi omsorg og tjenester. Statlige Avdelinger av Public Health regulere hjem helsevesenet bedrifter som sender ansatte eldre enkeltes hjem for å hjelpe dem med personlig og medisinsk behandling. Department of Public Health i hver enkelt stat kontrakter med hjem helsevesenet bedrifter til å gi omsorg til eldre kunder i klientens hjem.

Besøk et sykehjem for å vurdere sin egnethet. Sykehjem gi fysisk omsorg for eldre personer fra enkel assistanse for å fullføre omsorg for ugyldige mennesker. Sykehjems fasiliteter inkluderer sosiale aktiviteter for folk som ønsker å delta. Ansatte sikrer at sykehjemsbeboere får mat og nødvendig fysisk omsorg. Eldre personer som faller inn under retningslinjene for Medicare og / eller Medicaid kan få sykehjem omsorg gjennom disse organene.

Sjekkliste for Spørsmål for eldre foreldre

Sjekkliste for Spørsmål for eldre foreldre


Som foreldre alder, de er mindre i stand til å ta vare på seg selv og delta i aktiviteter de en gang gjorde. Ikke alle senior statsborger har de samme mentale og fysiske evner, men det er derfor det er viktig for voksne barn omsorgspersoner til å identifisere de individuelle behovene til sine foreldre og finne ut hva slags omsorg de trenger.

Helse Spørsmål

Spør dine eldre foreldre om deres generelle helse er den beste måten å starte. Vær oppmerksom på eventuelle helsemessige forhold de har for øyeblikket, og be om en liste over alle medisiner de tar. Å vite så mye som mulig om deres helse historie kan også hjelpe deg å forstå deres risiko for å utvikle ytterligere helseproblemer. Hvis det er mulig, møte med sine fastleger for å be om mer detaljert informasjon om hver av foreldrene. Er de fysisk i stand til å ta vare på seg selv? Er de mentalt i stand til å gjøre det?

Daglige behov

Dine foreldre kan trenge hjelp til å møte sine grunnleggende behov. Har de krever bading, grooming, dressing eller personlig pleie assistanse? Er de i stand til å kjøre selv eller ta offentlig transport? Noen eldre mennesker trenger hjem modifikasjoner for å få bedre mobilitet rundt huset. Disse kan inkludere grep barer i bad og bredere døråpninger for å imøtekomme rullestoler.

Økonomiske og juridiske

Bestemmer seg for å ta økonomisk og juridisk ansvar for eldre foreldre er et stort skritt. Du kan rett og slett ta over ansvaret for å betale sine månedlige regninger og budsjettering sine utgifter, men det kan være en bedre ide å få økonomisk fullmakt, vi gir deg juridisk rett til å administrere kontoene sine. Har foreldrene dine har en levende vilje? Hvis ja, autoriserer det deg å ta avgjørelser angående life support? Vet du hva deres ønsker er i forhold til begravelse? Har noen begravelse koster blitt forhåndsbetalt? Rådføre seg med en advokat som spesialiserer seg på eldre lov til å bestemme hvor mye juridisk og økonomisk ansvar for å ta.

Risiko for In-Home Care for eldre

Risiko for In-Home Care for eldre


Når vi blir eldre, vi noen ganger trenger assistanse omsorg for oss selv og håndtere sykdom eller kronisk sykdom. Hjem helsetjenester er tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle behov som måtte oppstå. De fleste hjem helsevesenet etater og leverandører levere kvalitet, nødvendig omsorg. Men det er fortsatt en risiko for at hjemmet omsorg kan føre til fysiske, psykiske eller økonomisk misbruk av en eldre person. Å være sikker på at selskapet som tilbyr tjenester for deg er lisensiert og limt kan hjelpe legge sikkerhet for eldre familiemedlem.

Identitetstyveri

Identitetstyveri oppstår når en person stjeler identiteten til en annen, og bruker hans navn og finansiell informasjon for å oppnå materielle ting eller forbedre sin økonomiske trivsel. Å ta noen enkle trinn som å låse opp eller makulering papirer som har personlig informasjon om dem og være sikker på å ikke verbalt gi ut denne informasjonen til noen, er en måte å unngå dette problemet.

Eiendom Theft

Siden hjem helsepersonell tilbringe tid i sine pasienters hjem - og er ofte igjen alene med den personen de har omsorg for - eiendom tyveri av helsepersonell er mulig. Små husholdningsartikler kan tas over lengre tid før noen selv mistenker at noe mangler. Å bruke tjenestene til en respektert organisasjon eller ringe referanser for helsepersonell er måter å sikre at du får hjelp som kan være klarert.

Health Care Fraud

Helsetjenester svindel er en svært reell trussel i vårt samfunn. Ifølge USA Internal Revenue Service, koster helsevesenet svindel milliarder av dollar hvert år. I hjemmet helsemyndigheter er betalt for å komme inn i noens hjem for å utføre tjenester for å forbedre personens helse. Men det har vært tilfeller der hjemme helsepersonell har forfalsket dokumentasjon og ikke gjorde besøk når de sa de gjorde. Fakturering av besøk som aldri ble gjort øker ytterligere helsekostnader for alle. Det fører også til eldre enkelte å ikke motta god behandling som er nødvendig for deres forbedring.

Finansiell Utnyttelse

Financial misbruk er alltid en trussel når du har en person i hjemmet ditt som du er usikker på. Financial misbruk oppstår når en eldre person er tvunget eller truet til å gi pengene sine opp eller det er ubevisst tatt fra dem. Den advokatkontoret Brayton og Purcell, melder LLA at økonomisk utnyttelse kan oppstå når det er en plutselig overføring av midler fra en konto til en annen, da sjekker er skrevet uten en persons kunnskap eller når det er plutselige endringer i en bankkonto for eksempel legge betalt omsorgsperson navn.

Fysisk misbruk

Fysisk mishandling er noe som kan forekomme uten at noen egentlig ventet eller se det. Eldre mennesker mest utsatt for dette er de som lider av demens eller Alzheimers sykdom, fordi de ofte ikke fullt ut kan forstå eller verbalisere hva som skjer med dem. Men det er tilfeller av fysisk mishandling som forekommer hos pasienter som ikke har noen psykiske vansker. Dette misbruk kan føre til angst hos eldre person og forlegenhet ved å rapportere hva som har skjedd.

Care Alternativer for eldre

Care Alternativer for eldre


Finne en pålitelig vaktmester for eldre kjære kan være en vanskelig oppgave. Når din kjære ikke kan ta vare på seg selv lenger, og du ikke er i stand til å ta vare på henne hjemme, må du vurdere langsiktig omsorg alternativer. Noen anlegg er satt opp som et sykehus, mens andre hevder en hjemlig atmosfære. Det finnes mange alternativer for eldreomsorgen, men det er viktig at du har den informasjonen du trenger for å gjøre det beste valget.

Home Care

For eldre som ønsker å bo hjemme, men trenger hjelp med daglig omsorg, er hjemmesykepleien et godt alternativ. Med hjemmesykepleien, pensjonister få hjelp hjemmefra helse hjelpere, besøke sykepleiere og annet medisinsk personell. Home-omsorgstjenester er ofte gitt gjennom en hjemmetjenesten byrå, som tidsplaner besøk fra hjemmetjenesten medhjelpere og profesjonelle sykepleiere for å få hjelp med bading, matlaging, avtale transport og sårpleie. Hjemmetjenesten byråer tilbyr også fysioterapi besøk når foreskrevet av lege. Medicare og Medicaid dekke noen hjem vesenet kostnader for forhold som krever hjemmetjenesten assistanse.

Assisted Living

Omsorgsboliger er en unik mulighet for eldre, fordi de tilbyr ekstra fasiliteter til kost og losji, for eksempel skjønnhet på stedet butikker, bibliotek og kaffebarer. Noen anlegg har ulike prisnivåer, avhengig av seniora € ™ s behov og budsjett. Hjelpepleiere og sykepleiere hjelpe med medisinering, bading, dressing og andre dagligdagse aktiviteter. Sykehjem er et godt valg for eldre som fortsatt liker en aktiv livsstil. Pensjonister kan velge fritidsaktiviteter, som for eksempel bingo, kortspill og dagsturer. De fleste forsikringer dekker Sykehjem for en begrenset tid, så bør du vurdere dette alternativet hvis du har flere ressurser til å betale for Sykehjem omsorg.

Personlig pleie Home

Personlig pleie boliger har vært et populært omsorg valg i mange år. Disse husene gir en hjemlig atmosfære med fokus på samfunnsaktiviteter. Omsorgsboliger er et vanlig valg for seniorer som canâ € ™ t leve alene lenger, men dona € ™ t ønsker å leve i et stort anlegg. Medisinsk behandling er begrenset, så anser dette valget hvis din kjære doesnâ € ™ t trenger spesialisert seg på daglig basis. Bolig, måltider, medisinering administrasjon og transport er gitt i personlig pleie hjem. Personlig pleie boliger er spesielt gunstig for eldre som trives i gruppeinnstillingene og kommer godt overens med andre. Medicare og Medicaid tilby økonomisk bistand til personlig pleie hjem om hjemme oppfyller sine standarder for omsorg.

Sykehjem

Familier velger ofte sykehjem for kjære som trenger den høyeste grad av spesialisert omsorg, inkludert post-sykehusbehandling, intravenøs behandling, demensomsorg og rehabiliterende behandling. De fleste sykehjem har semi-private rom, måltider og aktiviteter. En lege overvåker hver residentâ € ™ s plan for omsorg, mens sykepleiere administrere medisiner, utføre sår behandlinger og overvåke patientâ € ™ s tilstand 24 timer i døgnet. Medicare og Medicaid betale for sykehjem omsorg hvis et sykehus lege bekrefter behovet for spesialisert omsorg og anlegget er Medicare sertifisert. Sykehjems kostnadene kan bli dyrt, så ring din sykeforsikring for å se om sykehjem omsorg er dekket under din kjære en policy.

Økonomisk hjelp for eldre med medisinske regninger

Rising medisinske utgifter kan være en viktig kilde til bekymring og uro for eldre med ingen eller liten inntekt. Ikke la medisinske kreditorer gjøre deg ut for å være en kriminell for ubetalte tjenester som er avgjørende for din helse og velvære. Det finnes flere alternativer for deg å utforske som vil bistå i å håndtere din gjeld. Det gjeld styring prosessen kan være overveldende, så det kan være lurt å kontakte en advokat for en gratis konsultasjon før du begynner å søke hjelp på egen hånd.

Forhandle Bills

Hvis kontoen din ikke har blitt slått over til en samler, bør du starte med å forsøke å forhandle med finansansvarlige i sykehus eller medisinske leverandøren kontor. Du kan besøke kontoret selv, men du vil sannsynligvis finne forhandlings mest vellykket når du bruker en juridisk representant. En prosedyre så enkelt og rimelig som en prelitigation forespørsel kan føre til en drastisk reduksjon i den totale regningen. Dersom forhandlingene ikke fører frem, kan det være lurt å utforske andre klageprosesser tilgjengelig for deg. Klageprosessen vil variere i ulike stater, men generelt alle Medicare begunstigede har rett til en klageprosess uavhengig av hvor mye eller lang av sin gjeld.

Veldedige Assistanse

Når du har forsøkt å redusere medisinsk gjeld, bør du begynne å se nærmere på hjelpeprogrammer som du kan kvalifisere for. Det er ofte lokale veldedige programmer som hjelper pensjonister med co-betalinger for resepter samt små månedlige medisinske regninger. Din by eller stat velferdshjelp kontoret bør være i stand til å gi deg en liste over veldedige leverandører.

Nødvendig Først

Husk at medisinske regninger er usikret gjeld og betale disse regningene bør ikke gå foran dine grunnleggende utgifter som mat, verktøy eller boliglån betalinger. Du bør likevel forsøke å løse disse problemene siden fremragende medisinsk gjeld kan hindre din evne til å motta fremtidig omsorg, men sørg for at grunnleggende behov blir fremdeles møtt mens du er i ferd med å administrere din gjeld.

Konkurs og Affirmative krav

Hvis beløpet er fortsatt for høy etter regning reduksjon eller appeller, må du kanskje ta kontakt med en advokat om dine konkurs alternativer. Ifølge National Consumer Law Center, en tredjedel av personlige konkurser er på grunn av overveldende medisinsk gjeld. Din advokat kan også forfølge en bekreftende søksmålet under føderale eller statlige lover som regulerer inkassoskikk. Disse handlingene kan redusere trakassering fra tredjeparts gjeld samlere og begrense kommunikasjonen mellom deg og samlere.

Omsorg for eldre hjemme vs. sykehjem

Dagens familier ofte finne seg overfor avgjørelsen av hvor du vil plassere en eldre familiemedlem for omsorg --- hjemme med en kjær eller på sykehjem? Det er viktig å ta hensyn til kostnadene for omsorg, stress forbundet med omsorg for eldre og pleiekvalitet som kan tilbys i hvert miljø.

Bakgrunn

Levealderen har vært på vei oppover. For å bli vurdert "gamle", tidligere generasjoner bare hadde å nå det som nå regnes midten alder. Ifølge Home eller Nursing Home: Å gjøre det riktige valget, en bok medforfattet av Michael Salamon, Ph.D., voksne vanligvis levde til en alder av 45 eller 50 i 1900. Med få mennesker som lever lenge nok til å bli involvert i livene til barnas familier, velger hvor eldre mennesker skal få omsorg var ikke en bekymring. Ifølge Salamon bok, "Sykehjem slik vi kjenner dem var uhørt, fordi det var ingen å bo i dem." Derimot, som av 2001, Aldring administrasjonen på anslått at forventet levealder steget til slutten av 70-tallet med ingen tegn til å bremse ned.

Spørsmål å vurdere

Bestemmer hvor en person skal få omsorg i alderdommen er ikke enkelt eller lett. Familier kan føle seg overveldet, med lite anelse om hvor du skal begynne. Salamon bok forteller at familier vurdere ting som følgende:

• Enkel tilgang til bad
• Tilgjengelighet av ansvarlige voksne til å ta vare på den eldre person
• Ages av barn hjemme og potensielle problemer begrensende ting som venner kommer over eller høy musikk som spilles
• Uløste problemer mellom den eldre personen og den voksne barn med hvem han vil potensielt være levende.
• Behov av eldre person (sosialt samspill, terapi, medisinsk behandling som strekker seg fra insulin skudd for en diabetiker pasient til bleieskift eller mate en eldre person med sviktende helse)

Kostnad

Kostnaden for omsorg er en annen faktor i beslutningen om å ta vare på de eldre hjemme eller på sykehjem. Ifølge Genworth Financial 2006 Cost of Care Survey, er det nasjonale gjennomsnittet i USA for sykehjem omsorg $ 194 per dag. Ifølge AARP Bulletin dag "Undersøkelsen evaluert den daglige kostnaden for assistanse på et sykehjem for en person som lider av invalidiserende tilstander, som for eksempel Parkinsons sykdom. Det tok ikke inkluderer kostnader for behandling, rehabilitering eller medisiner." Forsikring eller Medicare kan dekke noen kostnader for sykehjem omsorg. Også en eldre persons eiendeler, for eksempel salg av hjemme, kan bidra til å dekke kostnadene. Likevel synes hjemme eldreomsorg for mange familier å være et rimeligere alternativ.

Det er imidlertid kostnader forbundet med omsorg for eldre hjemme. Vil en eldre foreldre trenger en rullestol eller privat sykepleier? Vil ramper eller rekkverk må legges til et hjem? Vil tid må tas ut av arbeid for å ta vare på en eldre person?

Stress

Omsorg for eldre ofte innebærer en betydelig mengde stress. Dette kan føre til misbruk av eldre både hjemme eller på sykehjem. Hjemme, bør det alltid være noen tilgjengelig for å avlaste den primære omsorgsperson, selv om bare for noen timer. Familier av sykehjemsbeboere bør følge nøye med på atferd og holdninger av omsorgspersoner for å hindre misbruk oppstår.

Quality of Care

Ingen to sykehjem er helt like. Hver vil tilby ulike sosiale muligheter, aktiviteter og fasiliteter for eldre beboere. Undersøke flere sykehjem grundig for å finne ut om en eldre individ ville ha nytte av å leve der i stedet for i hjemmet til en kjær. Gjennomføre intervjuer med sykehjem ansatte. Finn ut hvordan legebesøk er ivaretatt, hva slags aktiviteter tilbys, og hvor mye personlig interaksjon bosatt kan forvente. Be om referanser, hvis tilgjengelig. Observere dagens beboere. Er folk smiler? Er det gruppeaktiviteter finner sted, eller er alle stengt bort i sitt rom? Ikke overse magefølelse og instinkter som turer er gjennomført.

ADL Skills for eldre mennesker

ADL Skills for eldre mennesker


Mange pensjonister trenger hjelp med adls eller "dagliglivets aktiviteter." De kan lide av kroniske tilstander, som for eksempel leddgikt, som gjør walking eller holde ting vanskelig. Hvis dette er tilfelle, mange alternativer eksisterer for å hjelpe disse individer. Hjelpemidler, som for eksempel stokker, rullestoler eller forlengere kan være til nytte. Venner eller familiemedlemmer kan hjelpe senior fullstendige aktiviteter finner han for vanskelig, slik som dressing eller bading. Eller senior kan delta i fysisk eller ergoterapi for å øke slike ferdigheter.

Gang

Ambulerer, eller flytte uavhengig av hverandre, er en av de store typer adls, og et felles område for mangel for seniorer. Uavhengig ambulation ikke bare betyr å gå med bena - det kan også referere til bruk av hjelpemidler, for eksempel rullestoler, rullatorer, bølgende turgåere eller stokker for å komme seg rundt. Så lenge senior ikke trenger hjelp fra en tredjepart (enheter har ikke kvalitet), er han ansett som en uavhengig ambulator.

Self-Care

Egenomsorg består av mange viktige ADL ferdigheter. Disse inkluderer bading, deltar på andre personlige hygienebehov, dressing, avkledning, overføring (å komme inn og ut av sengen, og opp og ned fra stoler), fôring, eliminere (med bad) og selv organisere og ta medisiner på riktig tid . Uten evne til å tendens til disse selv omsorgsbehov, seniorer står i fare for fall, infeksjoner, fordøyelsessykdommer, underernæring, dehydrering, liggesår og uadressert medisinering behov. Sammen med ambulating og visse andre ferdigheter omfatter egenomsorg de "grunnleggende" adls.

Husmor

Husmor og andre ferdigheter som omhandler ting utenfor den enkeltes kropp regnes som "instrumental" adls. Husmor inkluderer utfører oppgaver rundt i huset, noe som gjør at det er rent, og tilberede måltider. Hjemmeværende tjenester kan noen ganger bli beholdt for eldre som kan ta vare på kroppen sin, men har problemer med å utføre husarbeid. Et par timer i uken kan være dekket av vanlige senior forsikringer, som Medicare og Medicaid - men dette avhenger av den enkelte dekning og behov.

Andre

Andre instrumentale adls inkluderer administrere pengene, legetimer, kjøring (hvis aktuelt), shopping, kjører ærend og bruk av kommunikasjonsenheter, for eksempel en telefon. Hvis senior omsorg for andre, for eksempel barnebarn, ektefelle eller kjæledyr, er dette også en ADL. Mange eldre trenger hjelp å velge og administrere sine egne omsorgspersoner - oppgaver som kan falle til familie, venner eller saksbehandlere. Pensjonister med kognitive problemer, som Alzheimers eller andre former for demens, har ofte problemer med disse oppgavene. De kan glemme eller være ute av stand til å utføre oppgaver de gjorde uavhengig for år.

All-Inclusive Care programmer for eldre

All-Inclusive Care programmer for eldre


All-inclusive skolefritidsordning for eldre gi omsorg for eldre som tillater dem å forbli i sine egne hjem. Program for All-inclusive Care for gamle (PACE) modell av omsorg tilbyr eldre en rekke tjenester, inkludert voksen barnehage, hjem helsetjenester og reseptbelagte legemidler. Mange tjenester er dekket av Medicaid eller Medicare. Som i 2009, var PACE programmer tilgjengelig i 30 delstater, ifølge National PACE foreningens nettside.

Sutter SeniorCare

Sutter SeniorCare, eller SSC, er en ikke-for-profit program som følger PACE modell av senior omsorg. Programmet er åpent for seniorer 55 år og oppover som kan leve trygt hjemme eller er kvalifisert for sykehjem omsorg. Tjenestene leveres til seniorer som bor i en 34-postnummer område i Sacramento, California, av team med leger, sosionomer og sykepleiere. Deltakere i SSC kan bli henvist til spesialister som tannleger, Fotpleie og audiografer. De kan også få fysioterapi og kostholdsrådgivning, samt at-hjem helsevesenet. Henvisninger er tilgjengelig for sykehjem eller hospice omsorg, bør det bli nødvendig.

Sutter SeniorCare

7000 Franklin Blvd, Suite 1020

Sacramento, CA 95823

916-424-8412

checksutterfirst.org

Chicago REACH

Siden 1995 har Chicago REACH-programmet gitt helsehjelp og sosiale tjenester til eldre. Chicago REACH er et medlem av den nasjonale PACE Association og søker å hjelpe eldre med å opprettholde sin uavhengighet. Personlig omsorg planer er designet og utført av fastleger, sykepleiere, dietitians, fysioterapeuter og sosialarbeidere. Tjenestene inkluderer hjelp med husarbeid, fysisk og tale terapi, personlig pleie og transport, samt en Alzheimers program, og er tilgjengelig for eldre som er minst 55 år gammel og kvalifisere for tjenester som bestemmes av delstaten Illinois.

Chicago REACH

4501 West Augusta

Chicago, IL 60651

773-252-8989

chicagoreach.org

Naboskap PACE

Seniorer 55 år eller eldre som bor i Pinellas County, Florida, kan dra nytte av tjenestene som tilbys av Neighborly PACE plan. Potensielle plan medlemmer gjennomgå en vurdering for å finne ut hvilke tjenester er nødvendig, og nødvendige tjenester er koordinert med et mål om å holde medlemmene hjemme og ute av sykehjem. Naboskap PACE plan medlemmer kan ha resepter levert til dem hjemme, og mottar hjemme helsetjenester og transport til legetimer. Sosiale tjenester er også tilgjengelig, samt tilgang til voksen barnehager for medlemmer som trenger noe tilsyn i løpet av dagen, men ikke trenger full tid sykehjem omsorg.

Naboskap PACE

13945 Evergreen Ave

Clearwater, FL 33762

727-573-9444

neighborlypace.org

Mercy LIFE

Philadelphia-baserte Mercy LIFE er en PACE program som gir hjelp til eldre som har behov for hjelp med dagliglivets aktiviteter. Medisinske tjenester som sykepleier, tannlege og visjon omsorg, psykisk helsevern og sykehjem omsorg (om nødvendig) er tilgjengelig for å programmere deltakere. En registrert kostholdsekspert kan hjelpe programmedlemmer med måltid planlegging. Pensjonister kan også få hjelp med husarbeid, samt tilgang til tre voksne barnehager. Mercy LIFE tjenester leveres av leger, terapeuter, sykepleiere og sosionomer med vekt på forebyggende behandling.

Mercy LIFE

1930 South Broad St

Philadelphia, PA 19145

215-339-4747

mercyhealth.org

Offentlige tilskudd til Omsorg for eldre hjemme

Når det gjelder å få tilskudd til eldreomsorg i hjemmet, er det en rekke gode programmer og tilskudd å velge mellom. Noen programmer som tilbyr tilskudd og midler til eldreomsorg hjemme er statlig drevet, mens andre er føderalt operert og kan brukes til å forbedre kvaliteten på eldreomsorgen. Grants er tilgjengelige for medisinske kostnader og utgifter, for hjelp med mat og for hjelp med kostnader forbundet med klær og husly. Noen tilskudd tilby i-hjemmesykepleie økonomisk bistand samt penger for hjem helse aide tjenester.

Medicare

Medicare er en føderal program som tilbyr tilskudd til dekning av medisinske utgifter og resepter. Noen personlige og frihetsberøvelse omsorgsbehov er dekket, og er beskrevet i Medicare policy gitt til kvalifiserte personer. Dette programmet er åpent for folk 65 år og over og til personer under 65 år som har en kvalifiserende funksjonshemming. Hvis du har en slutt nyresykdom, er du kvalifisert for Medicare, uavhengig av alder. Medicare kan søkes ved å sende inn en søknad og all dokumentasjonen som kreves. Dette programmet hjelper dekke gebyr for sykehus innleggelser, dyktige sykepleie anlegg, hospice og hjem helsevesenet samt polikliniske behandlinger. Forebyggende tjenester for å sikre optimal helse også er dekket. En reseptbelagte stoffet plan tilbys med programmet, også.

Medicaid

Medicaid er også et program som kan hjelpe til med eldreomsorgen i hjemmet kostnader. Programmet drives av statlige og føderale myndigheter og bidrar til å betale for medisinske utgifter for de som kvalifiserer og faller innenfor visse retningslinjer inntekt. Av og til er hjemme helsetjenester dekket. Dette programmet kan brukes til ved å kontakte statens Medicaid byrå. Din inntekt og formue vil avgjøre om du er kvalifisert, og du kan bli pålagt å fremlegge dokumentasjon for bevis av inntekt og bosted. Dette er et utmerket program som kan bidra til å redusere kostnadene for resepter, legebesøk og enkelte sykehjem / hjem helse aide besøk.

Eldre amerikanere loven

Den eldre amerikanere Loven er et føderalt basert program spesielt opprettet for å tilby de eldre community-baserte og hjemme-tjenester for å hjelpe de eldre opprettholde sin selvstendighet så lenge som mulig. Lokale og statlige byråer tilbyr tilskudd og finansiering gjennom Aging Network, som deretter gir ernæringsmessige programmer for at-home eldre individer, programmer for indianere og programmer for eldre som har lave inntekter. I hjemmet tjenester tilbys til eldre personer som krever ekstra omsorg, og inntekt valgbarhet er ikke forhåndsdefinert. Programmet er rettet mot personer som er 60 år og eldre.

Federal Grants for minoriteter

Noen eldre omsorg tilskudd tilbys til minoriteter for langsiktig omsorg. For eksempel er den Elder Care Initiative Long Term Care Grant Program tilbys til kvalifiserte indianere som trenger ekstra midler til mat, klær, medisinske utgifter og ly. Tilskuddet blir tilbudt 12 kvalifiserte personer og er assosiert med en pris tak på $ 75.000. Dette og mange andre eldre omsorg tilskudd kan identifiseres på Federal Grant nettside, federalgrants.com.

Landlig Assistance Center

Et besøk til Rural Assistance nettside, www.raconline.org, vil avdekke en rekke statlige tilskudd for omsorg for eldre hjemme. Tilskudd er tilgjengelig basert på de statene som tilskudd tilbys i, og eldre omsorg tilskudd kan søke etter ved å undersøke emner på aldring av stat eller etter sponsor. Hvert stipend beskrivelse forklarer hva som omfattes av tilskuddet og hvem som er kvalifisert. Noen stater har eldreomsorg tilskudd som hjelper supplement inntekt for å dekke grunnleggende behov, slik som husly, klær, medisinske utgifter og mat. Full informasjon om hvordan du kan søke om tilskudd også tilbys på nettstedet.

Hvordan å ansette en In-Home Care Provider for eldre

Hvordan å ansette en In-Home Care Provider for eldre


Det kommer en tid da voksne barn vil være ansvarlig for omsorg for sine aldrende foreldre. Enten det er en deltids-eller full-time ansvar, avhenger av arbeidsmengde og karrierevei av barna. Selv når barna hjelpe til, det er fortsatt ting som kanskje må gjøres, selv når det ikke ser ut til å være nok timer i dag. Når dette skjer, er det fordelaktig for eldre foreldre og deres barn, for å ha en i hjemmet omsorg leverandøren for å hjelpe.

Bruksanvisning

•  Bestem deg for om du ønsker å leie hjemmetjenesten leverandøren direkte fra et byrå, eller hvis du ønsker å ansette en uavhengig kontraktør. Du må også lage en liste over de plikter foreldrene dine trenger hjelp med.

Sjekk med venner, familiemedlemmer og kolleger for tilbakemeldinger om sine personlige erfaringer med hjem omsorg leverandører og agencies.You kan også kontakte Aldring og Adult Services byrå i fylket ditt. Lag en liste over disse personene og etater.

Forskning i hjemmet omsorg leverandører på Internett. Finn ut om de tilbyr noen form for økonomisk bistand for i hjemmet omsorg med type forsikring foreldrene dine har. Du kan også lese om hvilke tjenester de tilbyr. Mange statlige eller offentlige etater vil bidra til å betale en del for eldreomsorgen, men disse er avhengig av mange faktorer, og varierer på tvers av hver stat.

Ring etatene og snakke med en av sine representanter. Still spørsmål om de tjenestene de tilbyr. Byråer kjøre bakgrunnen sjekker på de leverandørene de leier; så legwork er gjort for deg. Hvis du er interessert i å ansette en uavhengig arbeidstaker, de kommer ofte til en lavere pris, men du må fylle ut et svært grundig bakgrunnssjekk.

Begrens dine valg. Plukk fem personer til intervju for stillingen. Har foreldrene dine til stede når de kommer. Dette gir foreldrene en sjanse til å se den personen som kan komme inn i deres hjem for å ta vare på dem.

Spør dem om hva de liker om denne type arbeid, og hva noen av fallgruvene er. Gi dem et par virkelige scenarioer de kan støte på når du arbeider med dine foreldre. Ta notat av deres svar på hvert spørsmål. Når intervjuet er ferdig, be om faglige og personlige referanser.

Ring kandidatenes referanser. Still spørsmål om leverandørens arbeid etikk, jobb ansvar, hvor lenge de har jobbet der, og hvis de noen gang ble refset for noen alvorlige problemer. Spør personlige referanser, hvor lenge de har kjent den personen, hva slags forhold de har med dem, og hva slags arbeidsmoral de har.

Begrens dine valg ned til to kandidater. Kjør bakgrunnssjekk av dem begge. Dette er et viktig skritt i ansettelsesprosessen. Det er viktig å gjennomføre en omfattende bakgrunnssjekk på hver kandidat til å ivareta sikkerheten for dine kjære.

Tilby dem posisjonen, når bakgrunnssjekk har kommet tilbake. Diskuter betale prisen og arbeidstid og arbeidsplan med dem.

Home Health Care for eldre

Fremskritt innen teknologi og medisin og økt bevissthet om bedre kosthold og helse teknikker har resultert i folk lever lenger. Helsekostnader også er høyere, og for noen eldre mennesker det eneste valget er å holde seg hjemme uavhengig av deres helsetilstand. Dette kan være en positiv opplevelse for aldrende mennesker som fortsatt hjemme, og familien og ansatte som blir medlemmer av deres hjem omsorg team. Det tilbyr også noen unike utfordringer.

Betraktninger

Når du tenker på hjem helsevesenet for eldre, er hovedmålet å sikre at de har hjemmemiljø som oppfyller alle deres behov. Dette inkluderer god ernæring, møte daglig sunt, hygiene og ernæringsmessige behov, og sikre pågående, konsekvent kontakt fra familie, venner og helsepersonell.

Sikker environmnent

Evaluere hjemmemiljø. Husk de fysiske og mentale begrensninger senior har. Hvis balanse og mobilitet er en bekymring, bør du vurdere å evaluere bestemte områder. Er det trinn med rekkverk? Har badet har skinnene ved toalett og vask? Du trenger en benk for badekar / dusj gjør? Tepper og kaste tepper kan gjøre mobilitet farlig. Møbler bør plasseres for å tillate bevegelse med turgåere, stokker eller rullestol. Belysningen bør være god dag og natt. Fjern eventuelle ledningen farer.

.

.

Dagliglivets aktiviteter

Ernæringsmessige behovene til de eldre er viktig. Dårlig balanse eller motoriske ferdigheter kan begrense matlaging. Orientering eller hukommelsessvikt mener ingen komfyr bruk. Hjemme levert måltider er mulig. Den lokale senior samfunnshus kan hjelpe. Mange dagligvarebutikker tilbyr hjemkjøring hvis nødvendig. Diskutere måltid planlegging med senior.

Bading og dressing er daglige ferdigheter som kan være utfordrende. Et hjem helsebistand eller ergoterapeut kan vurdere disse evnene. Sørg for at karet har anti-skli pads. Et bad benk for dusjen området eller hevet toalettsete kan kjøpes på en medisinsk forsyning butikk eller apotek. Konsultere legen din om en resept basert på diagnose. Medicare kan dekke disse kostnadene.

Medisiner

Mange pensjonister bruker flere medisiner. Det er viktig den rette medisinen er tatt. Spør senior hva medisinen blir tatt, dens formål, og hva dosering er tatt til hvilke tider. Svarene på disse spørsmålene gir deg informasjon om deres forståelse av medisiner. Få tillatelse til å snakke med legen for å sikre at du har riktig informasjon. Besøks sykepleiere kan hjelpe med medisinering trening.

Noen viktige mål

Målet ditt er å hjelpe senior hjemme være så selvstendig og aktiv som mulig. Forskningsstudier viser genetikk, kosthold, fysisk aktivitet, sosial interaksjon og bruk av sinnet er viktige ingredienser for å leve lenger. Sørge for regelmessig hjemmebesøk og telefonkontakter er gjort. Endringer i personlig hygiene, fysisk aktivitet, faller, redusert orientering eller hukommelse, søvn eller appetitt, og økt isolasjon eller humørsvingninger indikerer at det kan være et problem. Hvis du legger merke til disse endringene kontakte lege. Alle vaktmester bør kommunisere regelmessig. Oppmuntre til fysisk aktivitet, sosialisering og aktiviteter som kan holde hjernen aktiv som kryssord.

Noen Final Thoughts

Rollen som en vaktmester er stressende. Vær fleksibel og rettferdig når dele vaktmester ansvar. Opprettholde verdigheten til senior. God kommunikasjon mellom alle medlemmer av omsorg taking teamet er avgjørende. Mange synes det er nyttig å ha en tid da alle medlemmer av omsorg tar teamet møtes for å uttrykke bekymringer. Til slutt, alle vaktmestere trenger en pause. Ha en backup plan på plass så hvis avspasering trengs noen er tilgjengelig for å bygge bro dette gapet. Hvis alle jobber sammen denne gangen hjemme kan være meningsfull, trygg og produktiv.