Digidexo.com

trifokale linser new 2015

Hva er trifokale Lens?

Hva er trifokale Lens?


Med alderen, kan folk begynne å legge merke til normal aldersrelatert tap av i nærheten av visjonen, kalt en tilstand presbyopi. Selv om dette kan føles frustrerende eller skremmende, har moderne teknologi utviklet trifokale brilleglass som hjelper gjenopprette lesing visjon og gi deg et bredere syn rekkevidde. Trifocals er linser som har tre ulike krefter i ett objektiv, og dermed et objektiv har tre faste felt av fokus (nær / middels / distanse). Dette eliminerer behovet for å bære flere par briller.

Oppfinnelsen av multifokal linser

Benjamin Franklin først oppfunnet multifokale linser til briller. Disse var forgjengerne til trifokale linser. Før det, folk som lider av presbyopi trengte to par briller - en for lang avstand, og den andre for kort avstand. I 1780-årene, limt Franklin sammen to objektiver (en langdistanse og kort avstand linse), som han hadde halvert. New bifokale linsen, også kjent som den utøvende bifokale, ble født. Disse første bifokale hadde en linje over hele bredden av linsen. Utformingen av objektivet videreutvikles til fusing runde segmenter for nærsyn inn i langdistanse-objektiv.

Fra Bifokale til trifocals

Som mennesker alder i deres fifties, vokser presbyopi å påvirke mellom visjon. Med hjelp av bifokale, kan en person se klart nært og langt, men deres syn på armlengdes avstand kan forbli uskarpe. Sammenblandingen av det mellomliggende visjon hovedsakelig påvirker lesing. På 1940-tallet, oppfinnelsen av trifocals løst dette problemet. Trifocals ha en annen linse segment over nærsyn segment i en lang avstand linse, noe som gir objektivet tre kraftsonene. Det mellomliggende segmentet har vanligvis 50 prosent mer forstørrelse enn nær segmentet.

Moderne trifokale brilleglass

Det finnes to hovedtyper av moderne trifocal objektivet design - flat-top og ledende stil. Den utøvende stil har bånd-formede segmenter med linjene i hele bredden av linsen. Flat-topp design har runde segmenter uten linjer. Den mest populære er en flat-top design med en nær og en mellomsegmentet, som er 28 mm bred. Dagens trifocal linsesegmenter kan være tilpasset montert inn dine briller i henhold til dine individuelle synskrav.

Trifokale Kontaktlinser

Teknologi i dag har gjort det mulig å utvikle et bredt spekter av multifokale kontaktlinser. Ifølge Lensesweb.com, populariteten av multifokale kontaktlinser stiger hvert år. Fordelen med trifokale kontaktlinser er at de tillater deg å se ting i nærheten, middels og avstandssoner uten noen innsats. Disse er flotte for bilister, sjåfører og folk som arbeider ved datamaskinen. Executive-kontaktene er de mest populære. Plassering av trifokale kontaktlinser i øyet ditt er høyere enn andre kontaktlinser slik at overgangssone av kontaktlinsen er på pupillen i øyet. For å være i stand til å ha en klar nærsyn, trifokale kontaktlinsebrukere trenger å slippe sine øyne nedover. Dette vil gjøre deres øyne tilpasse seg til nærsyn del av kontaktlinsen.

Bekymringer ved å bruke trifokale Briller og Kontakter

En ulempe med alle trifokale linser i briller eller kontaktlinser er at de kan gjøre objekter på foten nivå ser uskarpe med mindre du vipper hodet ned. Dette kan være en sikkerhet bekymring spesielt for eldre brukere når stepping ned eller bruke trapper. Etter å ha prøvd trifokale briller eller kontaktlinser, de fleste finner sine fordeler er større enn ulempene. Trifocals er ganske lett å venne seg til, og deres bredere synsfelt tilbyr en stor hjelp for PC-brukere som lider av presbyopi.

Hva er trifokale briller?

Hva er trifokale briller?


Brilleglass har utviklet seg over tid fra single-visjon fokusobjektiver til mer avanserte trifokale brilleglass. Hvis du har problemer med synet, spesielt for å oppfatte i begge ender gjenstander eller hvis du finner deg selv hele tiden å holde avisen lengre unna å kunne lese den, kan du være en kandidat for trifokale brilleglass.

Trifocal

Trifokale briller har objektiver med tre kontaktpunkter. Mens mange synshemmede mennesker trenger bare én visjon linser, noen har mer avanserte øye resepter krever multifokale linser. Denne type linse hjelper riktige flere synsproblemer med bare ett par briller. Trifokale brilleglass har vanligvis knutepunkter for avstand, middels og nærsyn, som er adskilt av segmenter på linsen. Segmentene kommer i en rekke former og bredder.

Typer

Ulike typer trifokale brilleglass er preget av måten de fokale segmentene er ordnet på linsen. Vanlige typer trifocals inkluderer flat topp, dobbel-D og ED. Flat topp trifocals er også kalt D-segmentet fordi de har en D-formet segment på den nedre delen av linsen, vanligvis 28 millimeter bred. "D" er opp-ned med kurven del av D parallelt med bunnen av rammen. Den lille topp-delen av "D" har en egen midtsegmentet.

Progressive

I stedet for klart definerte og synlige segmenter, mange trifokale brilleglass er progressive. Denne funksjonen lar segmentene å blande sømløst, slik at brillene ikke vises så tykk. Progressive, trifokale linser gradvis endring i kraft fra den øverste halvdelen delen til den nederste delen av linsen. Dette er ofte ansett som mer estetisk tiltalende enn synlige linjesegmenter. Bortsett fra å være diskret, progressive linser også gi en komfortabel kraft overgang i stedet for tre separate linsestyrker, noe som gjør dem et bedre visuelt hjelpemiddel.

Presbyopi

Eye omsorg pasienter som trenger trifocals lider av en tilstand som kalles presbyopi. Denne tilstanden gjør det vanskelig for pasienter å se objekter tett fordi linsen i øyet har mistet sin elastisitet og evne til å fokusere. Presbyopi er en aldersrelatert tilstand som vanligvis oppstår rundt 45 år.

Hvordan du bytter fra Progressive til trifokale brilleglass

Hvordan du bytter fra Progressive til trifokale brilleglass


Som din visjon endringer, så gjør den type briller du trenger. Hvis du finner deg selv å ha problemer med lesing, kjøring eller bare se gjennom dine progressive linser, linser som endrer gradvis fra topp til bunn, kan det være tid for en bryter. Legen kan anbefale trifokale linser, linser som har tre forskjellige områder av visning. Uavhengig av hvilken type linse du føler du trenger, alltid lytte til anbefalinger fra legen din og diskutere grundig dine bekymringer om din visjon.

Hvordan du bytter fra Progressive til trifokale brilleglass

•  Gå til legen din, og bringer din nåværende progressiv linse briller med deg. Du vil trenge din originale briller for noen av testene, inkludert synsskarphet test der du blir bedt om å nøyaktig lese bokstavene i varierende størrelser.

Snakk med legen om ditt ønske om å bytte fra progressiv til trifokale brilleglass. Kom forberedt med en forklaring om visjon problemer du har vært å ha og hvordan du tenker trifokale brilleglass kan være et bedre valg enn progressive glass.

Hvis legen finner du trenger trifokale briller, deretter velge og kjøpe dine nye trifokale briller. De fleste kontorer vil tilby deg en rekke linse alternativer som motstandsdyktig scratch eller lette; velge objektivet som passer best til din livsstil. Når du velger dine rammer, spør om det er noen restriksjoner på grunn av trifokale brilleglass.

Kontroller at tilpasning av de nye brillene er korrekt før du forlater kontoret. Har legen sjekke at armene hvile skikkelig på ørene, og at nesebroen legger seg på riktig sted.

Bruk dine nye briller som foreskrevet. Ikke bytte frem og tilbake mellom dine nye trifokale briller og dine gamle progressive briller, da dette kan gjøre overgangen lengre og vanskeligere.

Hint

  • Det tar tid å venne seg til en ny brille resept. Husk at du kan ha noen problemer i de første dagene av iført dine trifocals. Dette bør slites av. Hvis ubehaget vedvarer, snakke med legen din.
  • Legen kan ikke anbefale deg å bytte til trifokale brilleglass fra progressive linser for å håndtere dine synsproblemer. Testene utføres på din avtale vil bidra til å bestemme hvilken type linser du trenger. Lytt til hennes anbefaling for dine øyne omsorgsbehov.
  • Briller resepter er bra for generelt et år. Legen vil anbefale hvor ofte du bør sees. (Se referanse 2).

Hva er progressive linser?

Progressive linser er briller designet for de med nedverdigende syn. I motsetning til vanlige briller, progressive linser tilby brukerens ulike typer forstørrelser som vil kreve at brukeren kan bruke flere par briller for å oppnå noe annet.

Definisjon

Progressive linser er korrigerende linser som brukes i briller for å korrigere prebyopia og andre vanlige lidelser. I motsetning til andre linser, progressive glass inneholder en gradient av økende linsestyrke, laget for å hjelpe trene brukerens øye å forbedre synet. Brillene starte med en veldig svak eller ingen gradient og gradvis øke strømmen av objektivet når det går lavere. Den endelige forstørrelsesgrad av linsen er vanligvis omtrent 1 til 2,5 dioptrier avhengig av bærerens tilstand.

Bruk

Progressive linser er mest brukt av eldre voksne. Etter 40 år, noen mennesker opplever at deres øyne har en vanskeligere tid på å fokusere. Selv med bruk av vanlige lesebriller Noen brukere synes lesing for å bli stadig vanskeligere på grunn av hvor svak musklene i deres øyne bli.

Fordeler

I stedet for å bruke flere typer forskjellige fokuserte lesing briller brukere kan vise forskjellige gjenstander gjennom ulike forstørrelser ved å vippe hodet litt slik at de leter gjennom en annen del av objektivet. Progressive linser også mangler de forvrengte bilder som er forårsaket av bifokale og trifokale brilleglass.

Bivirkninger

Noen nye brukere har problemer med å tilpasse de forskjellige fokuserer på sine briller og vil ofte få hodepine og svimmelhet mens iført sine nye briller. Fjerne brillene i ca en time eller til symptomene passere er den typiske løsningen før brukeren er kjent med linsene.

Ulemper

Folk som bruker progressive glass klager ofte om forvrengte bilder som wearers kan finne forstyrrende og ubehagelig. Siden progressive linser har forstørrelsen av mange ulike objektiver, som har sett på små flekker i objektivet kan få bildet til å dimme og forvrenge.

Hvordan å blande progressive linser med Kontakter

Progressive linser er multifokale linser som korrigerer synet på avstand, nært og områder i mellom. Også kalt venner, no-linjer eller usynlige bifokale, progressive linser fungerer bedre for noen mennesker enn vanlig bifokale eller trifokale fordi det er flere knutepunkter, ikke bare to eller tre. Kombinere progressive linser og kontaktlinser fungerer godt for noen mennesker.

Hvordan å blande progressive linser med Kontakter

•  Bestem deg for hvordan du ønsker å bruke dine progressive linser og kontaktlinser. Den mest praktiske måten å blande progressive linser og kontakter er å bære dine kontaktlinser for avstand og har et par progressive glass briller som skal brukes bare for lesing over kontaktene. Avstanden del av de progressive linser vil ikke ha noen korreksjon, men lesing og mellomliggende del av linsene vil inneholde din resept nærbilde.

Finn rammer som passer progressive glass. Øynene skal være sentrert i den øverste delen av briller. Større rammer fungerer best med progressive glass, selv om de fleste mindre rammer vil holde no-linjer bifokale. Jo større ramme, jo mer leseområde linsene vil ha.

Velg progressive glass som passer din livsstil og arbeid. Det finnes mange forskjellige typer av ingen linjer linser og de kommer i en rekke ulike stiler. Bedre objektiver har en bredere korridor, den delen av objektivet som blir sterkere fra midten av linsen til bunnen, og mindre av en "blur" område som strøm endringer. Vurdere en bedre kvalitet objektiv hvis du gjør en masse arbeid på nært hold i lange perioder av gangen.

Bland dine progressive glass med kontakter som endrer din øyenfarge. Kontakter er tilgjengelig som forbedre lysere øyne og endre brune øyne til blå eller grønn. Å kjøpe et par sotede kontakter i avstand visjon er mye mer økonomisk enn bifokale kontakter. Ha på tonede avstand kontakter og et par progressive glass briller over dem når du trenger å gjøre arbeid på nært hold.

Velg kontakter som inneholder progressive glass kraft i stedet for briller. Kontaktlinser er nå tilgjengelig i både myke og stive materiale som korrigerer for fjern og nær, og kombinerer funksjon av progressive brilleglass.

Hva er Bifokale og trifokale briller?

Hva er Bifokale og trifokale briller?


Bifokale og trifokale briller er briller som hjelper med presbyopi, er en lesesynskorreksjon som oppstår mennesker rundt en alder av 40. Bifocal og trifokale brilleglass gjør at du kan se både på avstand og på nært hold med ett par briller.

Historie

Bifokale ble oppfunnet av Benjamin Franklin i 1784 Han kombinerte et par av hans avstand briller og lesebriller ved å kutte linsene i to og sette dem sammen i en ramme.

Funksjon

Med bifokale og trifokale briller, du ser gjennom den øverste delen av brillene for å se nærmere på avstand, og som du ser ned gjennom bifokale og trifokale områder, kan du se ting som er nærmere.

Funksjoner

Bifokale har to reseptbelagte krefter, en for langt unna, og en for på nært hold, vanligvis 18 inches eller nærmere. Trifocals har tre krefter, de to brukt i en bifokale og en tredje, som brukes for en middels rekkevidde, som oftest din armlengdes avstand. Trifocals er nyttige for å lese ting som dashbordet i bilen eller en dataskjerm.

Bifokale og trifokale med linjer

Bifokale og trifokale glass er tilgjengelig med linjer og uten. Foret bifokale og trifokale kommer i forskjellige størrelser, kalt segmenter og er mellom 25 og 35 millimeter. Jo bredere segment, jo større leseområde.

No-line Bifokale og trifocals

Linsene uten linjene kalles progressive bifokale, men de er faktisk mer som trifocals. Progressive linser har en resept makt for nærmere visjon som blir sterkere når den beveger seg nedover i linsen. No-linjene kan du lese på mange ulike fokus, ikke bare en eller to som foret bifokale og trifokale.

Hvordan måle for en trifokale Lens

Hvordan måle for en trifokale Lens


En trifocal linse AIDS-pasienter som lider av økt presbyopi og krever synskorreksjon for mellomliggende avstander. Presbyopi er en tilstand også kjent som "alders-syn." Økt presbyopi krever mer enn en + 2.00D tillegg. Riktig plassering av linsen er avgjørende for pasientens komfort. De nødvendige målinger for en trifokale objektivet inkluderer pupillen avstand, optisk senterhøyde og segmenthøyde.

Hvordan måle for en trifokale Lens

Pupillen Avstand

En måle pasientens pupilleavstanden avstand (PD) ved hjelp av hornhinnerefleks pupillometer eller millimeter linjal. Den pupilleavstanden avstand bestemmer målingene for midten av pasientens eleven eller visuelle akse.

•  Mål pupillen monocularly avstand, fra midten av nesen til høyre pupillen og deretter til venstre eleven eller binokulært, fra sentrum av en elev til den andre.

Hvil linjal på pasientens nese for ekstra støtte når du tar målingene. En skjev linjal resulterer i unøyaktige målinger.

Optisk senterhøyde

Direkte pasienten å sette på rammer i typisk mote. Den optiske midthøydemåling krever samspill mellom øyet og linsen å formulere riktige målinger.

Lag en prikk på linsen som markerer midten av pupillen. Du vil se posisjonen av den visuelle akse på linsen.

Ta B måling med millimeter hersker. Den B måling måler den vertikale avstand fra toppen til bunnen av rammen.

Halvere B måling. Halvere B måling gir deg den midtre delen av objektivet, som du vil merke. Sammenlign dot merking eleven til halvert B-måling mark; de bør være innen fem mm fra hverandre.

8. Mål avstanden fra eleven dot til bunnen inne i en del av rammen, noe som gir deg OC høyde.

Segment Høyde

Hold opp millimeter hersker vertikalt over rammen, slik at start "0" måling er på bunnen av pupillen og resten av linjalen krysser bunnrammen av briller. Segmentet høyde bestemmer den korrekte plasseringen av trifocal linse på rammen.

Mål avstanden fra startpunktet til den aller nederste del på innsiden av rammen av briller. Den segmenthøyde er unik for hvert par av linser fordi avstanden fra bunnen av pupillen til bunnen av rammen er alltid forskjellig.

Record målingen. Antallet må være i millimeter, og standard målinger varierer 14-25 millimeter.

Hint

  • Pasienten må se direkte på målet i pupillometer når du måler pupillary avstand.
  • Når du tar noen av de tre målingene, sitte på tvers fra pasienten i samme høyde. Eventuelle variasjoner i høyden påvirke målingene.

Typer optiske linser for Distance & Reading

Typer optiske linser for Distance & Reading


En person med lese indusert hodepine, eller problemer med å lese gateskilt mens du kjører, har sannsynligvis en slags visjon problem og trenger optiske linser. Enkelt linse briller hjelpe folk med enten nær-sightedness eller langt sightedness, mens biofocal og andre multifokale linser hjelpe enkeltpersoner som har behov for flere resepter for flere grader av synsproblemer. Noen individer trenger andre optisk linsekorreksjoner, som prisme og UV-beskyttelse, så vel.

Konkave og konvekse

Near-sightedness, en tilstand der en persons syn fokuserer foran en unormalt lang øyet, forårsaker problemer med avstand syn. En konkav linse korrigerer dette problemet ved å bøye lysstråler utover, presser navet tilbake inn i øyet. Framsynthet, en tilstand der visjon fokuserer bak en unormalt forkortet øyet, forårsaker et problem med lesing og nært hold syn. En konveks linse løser dette problemet ved å bøye lys stråler innover og trekke navet videre inn i øyet.

Enkelt Visjon og multifokal linser

Ett fokus linser har en enkel resept og løse et enkelt syn problem, enten nær-sightedness eller langt hold. Multifokale linser, oftest refererer til bifokale og trifokale, har flere resepter innenfor en enkelt linse, som omhandler flere synsproblemer ved å justere fokuspunkt gjennom bruk av de ulike resepter. Standard multifokale linser har en tydelig linje som skiller de ulike resepter, men progressive linser gradvis blande sine multifokale delene sammen, og dermed fjerne de synlige segmentlinjer.

Prism

Noen individer har en nærsynt øye og en framsynt øyet, forårsaker dobbelt-syn, ett av mange forhold hvor øynene trekke fra hverandre under bruk og ikke lenger jobber sammen. For disse personene og andre som har øyne har lignende muskulære ubalanser, en optometrist foreskriver ofte et objektiv med prisme. Prismet bøyer lysstråler på en slik måte at øynene belastning mindre og de to bildene justere inn i en, forårsaker hjernen til å tenke at øynene arbeide sammen.

Lett Protection

Alle øyne trenger beskyttelse mot solens ultrafiolette stråler, men for personer som allerede iført korrigerende linser i form av briller, i stedet for kontakter, standard solbriller jobber ineffektivt. Disse personene trenger vanligvis polarisert clip-on solbriller som festes til sine vanlige linser eller polariserte solbriller spesielt laget med sine resepter. Videre polariserte linser blokkere UVA og UVB-stråler, noe som reduserer gjenskinn, mens solbriller med vanlige linser bare redusere lysintensiteten.

Overgangs linser gir et alternativ for personer med korrigerende linse briller. Disse objektivene mørkere når de utsettes for UV-lys og slå klare når innendørs, beskytte øynene mot sollys-indusert skade.

Hvordan forbedre synet Uten korrigerende linser

Hvordan forbedre synet Uten korrigerende linser


For folk som ønsker å forbedre sine syn uten bruk av briller eller kontaktlinser, er det flere alternativer tilgjengelige nå, mer enn noensinne. Det hjelper å ha en gjeldende synsundersøkelse gjort, for å få en klar diagnose av problemene du står overfor. Husk at hvis du har vært iført korrigerende linser for en stund, kan synet ditt faktisk bli skadet på grunn av din økt avhengighet av dem. Noen rettsmidler har eksistert i mange år, mens andre kirurgiske metoder er mer den siste utviklingen. Sviktende syn ikke nødvendigvis begynne med øynene, så en full fysisk eksamen er også en god idé.

Hvordan forbedre synet Uten korrigerende linser

•  Lær visuell trening. Denne metoden, grunnlagt av New York optometrist William Bates, er en måte å omskolering musklene i øyet som kan bli ødelagt som følge av stress. Øvelsene fokuserer på undervisning musklene til å slappe av, noe som resulterer i forbedret syn. Visuell trening krever at du tilbringer stadig mindre tid på seg korrigerende linser og ber deg om å utføre øvelsene uten dem. Teorien er at synet er en ervervet ferdighet som å gå eller bruke hendene, og som barn vi ubevisst lære oss å bruke våre øyne. Ingen av disse øvelsene krever noen spesielle utstyr.

har LASIK kirurgi utført. LASIK, eller laser Assisted Insito Keritomilieusis, benytter en ekscimer-laser for å endre formen av hornhinnen. Et blad eller laser-enheten benyttes for å skjære bort en del av hornhinnen for å avsløre stroma (midten av hornhinnen), er et laser så brukt til å fjerne en forutbestemt mengde av stroma, og det øverste lag av hornhinnen er erstattet . Hvis du er involvert i høye kontaktsport, har en medisinsk tilstand som bremser sårtilheling eller har blitt diagnostisert til å ha tynne hornhinner, kan LASIK ikke være riktig for deg.

Spis mat som forbedrer synet ditt. Kosthold er ikke noe som folk flest tenker på når de ønsker å forbedre synet, men en vitamin mangel kan være årsaken. Gulrøtter er rike på vitamin A og betakaroten, som bidrar til å bevare overflatelagene i øyet. Egg har aminosyrer og svovel, som bidrar til å hindre grå stær fra forming. Grønne bladgrønnsaker har karotenoider som beskytter øyet mot solskader. Goji bær har antioksidanter som hjelper øynene justere raskere til mørket.

Best Rammer for Progressive Linser

Den progressive glass, også kalt ingen linjer bifokale, er en type linse som fungerer som typiske bifokale eller trifokale uten de synlige linjer sett i slike tradisjonelle linser. Dette gjør det mulig å skjule det faktum at du nå trenger lesebriller, som vanligvis er forårsaket av alder. Når iført progressive linser, kan du enkelt se på avstand og også lese på nært hold uten irriterende bifokale linjer i glassene.

Størrelse

I motsetning til med bifokale og trifokale, som virkelig krever stor størrelse rammer, bruk av progressive linser gjør at mange brillebrukere å velge mindre rammer; teknologien involvert i progressive glass allerede gjør det mulig å ha nok plass for briller 'nærmere området for lesing og jo lenger området for å se på avstand.

Selv om større rammer generelt gi bedre optisk dekning, kan personen foretrakk en mindre ramme innkvarteres; den optikeren kan måle rammen og linser for å bestemme hva slags progressiv linse som vil fungere best i den spesifikke mindre ramme foretrukket.

Visuelle behov og funksjonalitet

Behovene for en ramme design vanligvis variere. Én person kan foretrekke å ha et par briller ment primært for å lese og bruke datamaskinen, mens noen andre kan være rettet mot en mer aktiv livsstil. Selv om alle disse aktivitetene er lett håndterlig med noen form for progressiv linse, vil rammen form og størrelse krever mer tilpassede målinger prioritere personens visuelle behov for briller. Dette fører til bedre funksjonalitet og brukervennlighet. Generelt, størrelsen på den sentrale korridoren optimalt syn og korridoren viet til å vise ulike avstander er målt i henhold til hvor brede eller smale du ønsker den spesifikke leseavstand å være for briller.

Materiale

Siden anskaffe en ramme med progressive glass er relativt dyrere på grunn av mer tilpassede krav til konstruksjonen, er det alltid best å investere i varige rammer. Progressive vennlige rammer inkluderer de som er laget av metall, tinn, plast og titan.

Valget av materiale for brilleinnfatningen er også avhengig av den progressive linse "materiale er foreskrevet til personen. For eksempel, glass linser er ikke ideelt for sterke resepter fordi de allerede kan være for tung. På samme måte, hvis objektivets vekt er allerede gitt, bør rammematerialet være lettere for komfort.

Styles

Med det brede utvalget av stiler tilgjengelig fra mange konkurrerende rammeprodusenter, er det en rekke rammer å velge mellom for progressive linsebrukere. De som er opptatt av merkevaren anerkjennelse foretrekker merkede og dyrere rammer som har designet logoer innebygd et sted innenfor briller, vanligvis i tempel tips. Noen mennesker er veldig spesielt om rammefarger, og kanskje favorisere pryd som strass og intrikate utskjæringer. Disse konstruksjonene ikke normalt påvirke den optiske funksjonalitet av progressive linser, så wearers kan vanligvis kjøpe utformingen av sine valg.

New Iris Color Surgery

New Iris Color Surgery


Den naturlige fargen på en persons øyne er bestemt ved mengden av melanin, fordeling av blodkar, og teksturen av vevet i øyet. I mange år har optikere foreskrevet farge kontakter til pasienter som ønsket å endre sin øyenfarge. Men en operasjon utviklet av legene på New Color Iris gjør at pasienter til å ha sin øyenfarge permanent endret.

Historie

The New Color Iris prosedyren ble utviklet i Panama av leger som ønsker å hjelpe behandle Kuna-indianerne, som har en relativt høy sannsynlighet for albinisme i iris. Denne tilstanden er en av få øye problemer som gjør prosedyren medisinsk anbefalt. Denne operasjonen er også brukt for personer som har hatt skader på iris, eller folk som rett og slett ønsker å endre sin øyenfarge.

Prosedyre

Når en pasient som gjennomgår denne operasjonen, setter kirurgen en liten implantatet inn i øyet som dekker de opprinnelige iris. Operasjonen regnes som trygt fordi det benyttes teknologi som er lik prosedyren brukes til behandling av grå stær. Det er utført under narkose og krever omtrent en uke med utvinning tid.

Begrensninger

Personer med visse sykdommer i øyet kan ikke gjennomgå den nye fargen Iris prosedyre. Øyelege vil utføre en detaljert undersøkelse for å finne ut om kirurgi regnes som trygt. Mens kirurgi er tilgjengelig for pasienter med astigmatisme, betyr implantasjon av en ny iris ikke endre pasientens nåværende visjon. På grunn av dette, til personer som hvor korrigerende linser vil fortsette trenger dem etter inngrepet. I visse tilfeller kan pasienter bli anbefalt for Lasik korrigerende kirurgi.

Sikkerhet

Mens New Color Iris er foreløpig kun tilgjengelig i Panama, har prosedyren en USA patent og materialene som brukes er godkjent av FDA. En august 2009 artikkel i Daily Mail rapporterer en historie om en kvinne som gjennomgikk kirurgi og nesten mistet sin visjon helt. Men legene var i stand til å trygt fjerne implantatene uten å forårsake permanent skade på synet. Selv om denne hendelsen kan reflektere dårlig på New Color Iris, har det vært svært få klager siden prosedyren først bli tilgjengelig i 2002.

Kostnad

Som i 2010, koster den nye fargen Iris prosedyre ca $ 7.500. Men siden operasjonen er bare tilgjengelig i Panama, budsjett for reisekostnader og en ukes hotellovernatting i byen bør være priset, også.

New York by DMV Vision Krav for å drive

New York by DMV Vision Krav for å drive


New Yorks Department of Motor Vehicles (DMV) kontorer krever, i likhet med andre kontorer i New York State Department of Motor Vehicles, at alle sjåfører ta en synstest på stedet eller med sin lege for å bekrefte at deres visjon er tilstrekkelig å kjøre. Å være på veien uten å møte skikkelig sight krav ikke bare truer deg, men det setter alle andre på veien i fare.

Eye Chart Basic Test

Når du tar en enkel synstest på DMV, vil du bli bedt om å lese små bokstaver på et øye diagram bak DMV ansatt. Minste visjon standard er 20/40. Hvis fornye lisensen, kan du også få legen din fylle ut skjemaet MV-619 for å bekrefte at din visjon er minst 20/40.

Korrigerende Lenses

Du kan ikke være iført korrigerende linser på testtidspunktet. Men hvis du er, vil du bli forventet å bære din korrigerende linser til enhver tid på veien, også.

Ikke helt 20/40

Hvis du ikke klarer å bevise at din visjon er 20/40, men likevel hevder at du er skikket til å kjøre bil, kan du ha en lege teste din visjon og bekrefte at selv om det ikke er helt 20/40, er det bedre enn 20/70 med teleskopisk linser eller korrigert synsskarphet. I tillegg må den horisontale synsfelt være minst 140 grader. Legen kan fylle ut DMV danne MV-80L for å bekrefte dette.

Road Test

Hvis du bruker teleskopiske linser, må du bestå en road test iført teleskopiske linser i tillegg til oppfølging av syne med en synsundersøkelse.

Forskjeller mellom plast og polykarbonat linser

Forskjeller mellom plast og polykarbonat linser


Den første kjente bruken av en enhet for å øke forstørrelses dateres til 65 AD Briller er først nevnt spesielt i Italia i 1289. Linsene av disse tidlige briller ble ganske naturlig, laget av glass. Men som tiden gikk, ble ulike materialer utviklet som tilbys mange fordeler over glass linser. To slike materialer i vanlig bruk er plast og polykarbonat, som står for 50 prosent og 20 prosent av alle objektiver som selges hhv. Det er flere vesentlige forskjeller mellom de to.

Sammensetning

Plast linser er støpt fra en harpiks inn i den riktige form og bakt i løpet av en periode for å sette inn i formen som en linse. Plast harpiks for linser ble først introdusert i 1945 Det har vært en av de mest populære linsematerialer siden den gang. Polykarbonat ble utviklet på 70-tallet til flyindustrien. Små pelleter av materialet er oppvarmet og sprøytestøpt under høyt trykk til raskt å frembringe en linse.

Sikkerhet

Alle reseptbelagte linser som selges i USA må oppfylle visse sikkerhets spesifikasjonene satt av FDA. Et metall ballen skal droppes på objektivet fra et sett høyde for å måle sin slagfasthet. Polykarbonat linser er mykere enn plastglass, og bøy mer ved støt. Dette absorberer støt bedre, noe som gjør dem mindre sannsynlighet for å knuse. I gjennomsnitt, polykarbonat linser er ca 10 ganger mer støtsikker enn plastglass. Polykarbonat linser er populære sikkerhetsmessige og sportsbriller på grunn av denne egenskapen.

Kjennetegn

Det er viktige betraktninger om både linsematerialer som gjelder komfort og utseende. Plast linser er generelt så tykk som glass linser av samme korreksjon, selv om de er mye lysere. Polykarbonat objektiver kan være så mye som 40 prosent tynnere og 30 prosent lettere enn plastglass med samme korreksjon. På grunn av sin evne til å bøye seg mer enn plast, polykarbonat kan brukes uten innfatning rammer som benytter borede skruer for å feste linsene.

Optisk Clarity

Egenskapene som gjør polykarbonat linser sikrere og mer fleksibel også gjøre dem mindre klart optisk. Mens polykarbonat linser kan produseres med presisjon, har de en tendens til å bøye i rammen, noe som påvirker optisk klarhet. Plastglass levere større optisk klarhet, kan sammenlignes med de av glass linser. I tillegg fører den relative mykhet av polykarbonat dem til å klø lettere enn plastglass.

New Jersey Medicaid habilitetsregler

New Jersey Medicaid habilitetsregler


Medicaid er et statlig og føderalt program som tilbyr helseforsikring dekning til de som kvalifiserer. Personer kan være i stand til å motta gratis eller rimelige medisinsk dekning gjennom Medicaid, avhengig av økonomiske ressurser, inntekter og andre kriterier. Habilitetsregler varierer fra staten. For å motta Medicaid fordeler i New Jersey, må søkere oppfylle bestemte New Jersey Medicaid kvalifiseringskrav.

Grunnleggende New Jersey Medicaid Kvalifikasjoner

En søker må være en New Jersey bosatt og en amerikansk statsborger eller kvalifisert alien (fastboende). En søker må også dokumentere at hans økonomiske ressurser og inntekter er innenfor New Jersey Medicaid habilitetsregler. Han må også faller inn under en av følgende kategorier: gravide, eldre, blinde, funksjonshemmede eller lav inntekt familie med barn.

Gravide kvinner

En gravid kvinne kan motta New Jersey Medicaid fordeler hvis hennes familie inntekt ikke overstiger 200 prosent av fattigdomsgrense (FPL). Medicaid fordeler dekke helsevesenet koster før, under og 60 dager etter at barnet er født. Som et eksempel, for en gravid kvinne å kvalifisere for NJ Medicaid, må hun ha en månedlig inntekt som tilsvarer $ 2429 eller mindre. Barnet vil automatisk motta Medicaid fordeler i ett år, uavhengig av eventuelle endringer i inntekt.

Alderen, blinde og funksjonshemmede Personer

Søkere vurderes deaktivert eller blind eller er 65 år eller eldre kan få New Jersey Medicaid fordeler. Søkere må også oppfylle andre kvalifikasjons regler om økonomiske krav. For eksempel må en one-person husholdning månedlig inntekt ikke overstige $ 903, og høyeste økonomiske ressurser kan ikke overstige kr 4.000.

Lavinntektsfamilier med barn 18 år og under

Et barn som er 18 år eller yngre kan motta New Jersey Medicaid fordeler dersom familiens inntekt ikke overstiger 350 prosent av FPL. For eksempel må en familie på fire har en månedlig inntekt på $ 6432 eller mindre for å kvalifisere for NJ Medicaid. Barnets foreldre kan også få Medicaid hvis deres månedlige inntekter er for en familie på fire, totalt $ 3675 eller mindre eller under 200 prosent av FPL.

Family Health Insurance Plans i New Jersey

Family Health Insurance Plans i New Jersey

Helseforsikring er et hovedanliggende for mange familier. New Jersey gir en rekke alternativer for å løse dette problemet. Finne det rette valget for din familie er basert på familiesammensetning, inntektsnivå og preferanser vedrørende helseforsikring dekning. Du vil finne et program for å møte din situasjon som en person bosatt i New Jersey.

NJ FamilyCare

Barn og familier kan være kvalifisert for helseforsikring dekning gjennom NJ FamilyCare programmet gitt visse kriterier er oppfylt. Dekning inkluderer kostnader knyttet til fysisk og psykisk helse. Vision tjenester er inkludert. Tannhelsetjenester er inkludert for barn. Kvalifikasjon krever vanligvis familien til å være uten andre helseforsikring dekning. Inntekt og familiens størrelse anses å bestemme valgbarhet og om out-of-pocket utgifter er påkrevd. Maksimal månedlig premie som i 2010 er $ 133,00 for familien dekning pluss copayments fra $ 5.00- $ 35.00 per tjeneste eller resept.

NJ FamilyCare

PO Box 8367

Trenton, NJ 08650

800-701-0710

njfamilycare.org

NJ FamilyCare Advantage

Barn i familier som ikke kvalitet for NJ FamilyCare kan kvalifisere for helseforsikring dekning gjennom NJ FamilyCare Advantage-programmet administreres av Horizon NJ Health. Barn må være under 19 år og ikke har andre helseforsikring dekning. En månedlig premie er nødvendig, og varierer ut fra antall barn som blir forsikret. Maksimal månedlig premie som i 2010 er $ 432,00 for tre eller flere barn i en familie pluss copayments for enkelte tjenester og resepter. Dekning inkluderer kostnader knyttet til fysisk helse og visjon tjenester. Tannhelsetjenester er inkludert for barn under 12 år.

Horizon NJ Helse

NJ FamilyCare Advantage

PO Box 1330

Newark, NJ 07101

800-637-2997

horizonnjhealth.com

Horizon Blå Kors Blue Shield of New Jersey

En rekke helseforsikring alternativer er tilgjengelige basert på familiens behov. Administrerte omsorg programmer tillate deltakerne å motta fysiske helsetjenester fra en valgt primærhelsetjenesten leverandør. Den primære omsorgsperson bestemmer hva andre tjenester kan være nødvendig. Kostnadene er relativt forutsigbar med månedlige premier og forhåndsbestemte copayments for bestemte tjenester. Direkte tilgang planer gi mer fleksibilitet ved valg av tjenesteleverandører enn klarte omsorg. Tjenester er dekket gjennom en årlig egenandel og forhåndsbestemt eller prosentbasert copayments. En familie dental rabatt plan er tilgjengelig gjennom Horizon Centurion Dental program for en base årlig avgift på $ 84,00.

Horizon Healthcare of New Jersey

PO Box 820

Newark, NJ 07101

800-355-2583

horizon-bcbsnj.com

New Morgellons sykdom behandling

New Morgellons sykdom behandling


Også kjent som uforklarlig dermopathy, er Morgellons sykdom en sjelden lidelse som først og fremst påvirker huden. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), årsaken til sykdommen er fortsatt ukjent som i 2010.

Morgellons Funksjoner

Hyppigst rapporterte symptomer på Morgellons sykdom inkluderer biting, krypende og stikkende følelse på huden; fibre, granuler, flekker eller tråder under eller på huden; utslett; og sår. Sekundære symptomer inkluderer ofte forvirring, tretthet, leddsmerter, dårlig konsentrasjon, midlertidig hukommelsestap og visjon endringer.

Historie

Oklahoma State University rapporterer at en lege ved navn Sir Thomas Browne beskrevet åpen tilfeller av Morgellons sykdom blant barn i 1674. "New Scientist" tilstander behandling ikke var nødvendig fordi symptomene forsvant uavhengig.

Morgellons Treatment

Ifølge Mayo Clinic, behandling for Morgellons generelt innebærer å konsultere lege for å finne ut andre mulige årsaker til symptomene, som for eksempel rusmisbruk eller psykiske lidelser, og deretter behandle disse betingelsene.

Fordeler

Selv om behandlingen ikke kan løse alle Morgellons symptomer, kan det bidra til å administrere symptomer før forskning avslører mer informasjon om sykdommens opprinnelse og behandlingstilbud.

Advarsel

Noen nettsteder fremme produkter som angivelig kurere eller behandle Morgellons. CDC validerer ikke slike nettsteder eller anbefale eller godkjenner noen behandlinger for Morgellons som i 2010.

Hjelp for barn med utviklings Forsinkelser i Mercer County, New Jersey

Hjelp for barn med utviklings Forsinkelser i Mercer County, New Jersey


For barn med utviklingsmessige forsinkelser, er tidlig intervensjon en viktig del av vellykket behandling. Statlige og lokale myndigheter har utviklet mange ressurser for utviklingshemmede forsinket barn og Mercer County, New Jersey er intet unntak. Programmer spenner fra vurdering og planlegging til økonomisk bistand og saksbehandling. Det er viktig å finne riktig diagnose og behandlingstilbud som er tilpasset de spesielle behovene til barnet ditt.

New Jersey Early Intervention System

The New Jersey Early Intervention System tilbyr tjenester for barn fra fødsel til tre år som viser tegn på utviklingsmessige forsinkelser. Programmet dekker alle fasetter av diagnose og behandling fra vurdering og intervensjon til familievern og helsetjenester. Tjenestene omfatter hjelpeteknologi, audiologi, pleie og ernæring, yrkesmessig og tale terapi, og sosialt arbeid. Kostnaden for tjenester varierer ut fra familiens størrelse og inntektsnivå. Bare de familiene som har inntekt nivå faller over 350% av den føderale fattigdomsgrensen forventes å bidra i NJEIS familien kostnadsandelen.

The Arc of New Jersey

The Arc of New Jersey fungerer mot fremme og beskyttelse av menneskerettighetene til de med utviklingshemming. Organisasjonen fokuserer på full inkludering av slike grupper i samfunnet. Deres Utdanning Advocacy Instituttet tilbyr bistand til skoler og familier som kjemper for å sikre at barn med nedsatt funksjonsevne har tilgang til like utdanningsmuligheter. Arc programmer har blitt utviklet for å fokusere på å forbedre livskvaliteten for familier som sliter med barn med utviklingshemming.

Mercer County Special Services Samfunn ressursgruppe

The Mercer County Special Services Samfunn Resource team gir tjenester og støtte ved forespørsel til utdanningsinstitusjoner og skolekretser. Individualiserte tjenester tilbys i både skole og hjem miljøer, og spenner fra kortsiktig intervensjon til langsiktig støtte. Programmet benytter fysiske og ergoterapeuter, tale og språk spesialister og spesialpedagoger. Evaluering og vurdering er tilgjengelig for barn fra alderen 30 måneder til 21 år.

Mercer County Special Child Health Services sak Management Unit

The Mercer County Special Child Health Services sak Management Unit forenkler koordinering av omfattende tjenester for barn berørt av utviklingsmessige forsinkelser. Saksbehandlere, sammen med familiemedlemmer, arbeide mot etablering av en pågående individuell service plan om barnets utdanning, sosiale, helsemessige og rehabiliterende behov. Tjenestene inkluderer en vurdering av behovene for tiden blir møtt, muligheter for oppfyllelsen av behov i dag ikke blir oppfylt og informasjon om valgbarhet for alternative fellesskapets ressurser.

Mercer County Department of Human Services Prosjekt Child Clinic Program

The Mercer County Department of Human Services Prosjekt Child Clinic Program gir førskole-alderen barn med tjenester for å fremme ferdigheter i de områdene av atferd, koordinasjon, motoriske ferdigheter, oppmerksomhet og tale. Klinikk og i hjemmet økter er tilgjengelig og små gruppeinnstillingene anbefales. Individualisert pensum brukes til å sikre en mest mulig fordelaktig anvendelse av terapi for hvert barn. Hver familie er ansvarlig for en nominell avgift ved registrering.

Fargede linser for barn

Fargede linser for barn


The American Academy of Optometry sier at barn trygt kan bruke kontaktlinser for å håndtere noen sight problemer. Faktisk, barn som bare er måneder gamle kan bruke kontaktlinser med hjelp fra sine omsorgspersoner, i henhold til AAOP. Fargede linser er også tilgjengelig for bruk av barn for å hjelpe dem håndtere noen spesifikke øyesykdommer.

Protese Kontaktlinser

Protese kontaktlinser er fargede kontaktlinser som hjelper et barn skjule en vansiret øye eller kutte ned på mengden av lys som når baksiden av øyet. Et øye kunne bli deformert som følge av en skade, kan det bli infisert, eller det kan bli påført som et resultat av andre slike problemer. Protese kontaktlinser kan lages på bestilling for å matche det friske øyet, eller de kunne bli tilpasset malt for å matche det friske øyet.

Bruk av Protese Lenses

Protese kontaktlinser kunne hjelpe barn som har albinisme, en situasjon der en person ikke har tilstrekkelig pigmentering og er svært følsom for lys. Fargede kontaktlinser også er nyttig for barn med en tilstand som kalles nystagmus, som gjør for ufrivillig risting av øynene deres. Disse protese kontaktlinser brukes til å skjule en vansiret øyet er vanligvis myke linser. Dette hjelper fordi disse objektivene er større og beveger seg mindre.

Lysfølsomhet

På 1980-tallet bemerket skolepsykolog Helen Irlen at mange barn med leseproblemer hadde de samme typer problemer. For eksempel, klaget de av visuell forvrengning, var følsom for blending, og led av hodepine og slitne øyne. Dessuten var disse problemene mest vanlig når barna forsøkte å lese svart trykk på hvitt papir. Derfor Irlen kom opp med tesen om at de med lesevansker lider av en tilstand der deres netthinne er for følsom for visse lys frekvenser. Hun kalte denne tilstanden scotopic følsomhet syndrom.

Overlegg

Som et resultat av scotopic følsomhet syndrom, forvrenger hjernen og misunderstands den visuelle informasjonen den mottar. Løsningen Irlen kom opp med er bruken av fargede linser eller overlegg, for å holde ut lys frekvenser som forårsaker forvrengning, slik som å kutte ned på gjenskinn. Dette gjøres med bruk av en maskin som kalles en intuitiv calorimeter som hjelper til å finne ut en persons toner. Så mange som 7000 forskjellige nyanser av overleggene er tilgjengelige, og en av disse kan velges avhengig av barnets fargepreferanser.

Progressive linser som underviser i øyet å se en annen måte

Progressive linser som underviser i øyet å se en annen måte


Progressive linser er en felles erstatning for bifokale eller trifocal linsetyper. Snarere enn med et skarpt skille mellom områder med et objektiv med ulike korrigerende resepter, fører den progressive linsen i øyet gjennom en progresjon av brennvidder og reseptbelagte styrke. Den progressive linse hjelper øyet fokus på ulike avstander som musklene i øyet begynner å miste fleksibilitet med alderen.

Hvordan øyet fungerer

Et øyeeple inkluderer en linse som fungerer omtrent som en kameralinsen. Å fokusere lysstråler inn et klart bilde, har objektivet til å justere sin posisjon i øyeeplet, og fokuserer lysstrålene på et område på baksiden av øyet, kalles netthinnen. Objektivet holdes på plass av små muskler, og hjernen styrer disse musklene slik at øyet ser objektet klart.

Tap av tåleevne

Som en menneskekropp aldre, musklene som holder øyet linsen begynner å miste fleksibilitet, som gjør objektivet selv. Mens denne prosessen starter så snart et barn kommer på skolen, begynner den mest betydelige nedgangen rundt 40 år. Ettersom disse musklene mister sin fleksibilitet kan de ikke lenger beveger seg på øyet linsen gjennom den nødvendige bevegelsesområde. Som et resultat, kan øyet ikke lenger tydelig fokus på nær avstand mens de fortsatt ser tydelig på lengre avstander.

Vision Correction

Vision korrigerende progressive linser "tog" øyet. Uten linser, øyet muskler strekke og slappe av mens de justere plasseringen av øyet linsen. Med en progressiv linse, øyet linsen muskler "lære" at de ikke trenger å jobbe for å fokusere på enkelte objekter. Øynene blir omskolert, og avhenger av linsene. Som et resultat, i eldre voksne en persons naturlige synskvalitet kan også reduseres etter bruk progressive briller i løpet av en kort tid.

Trening en Eye

For yngre barn, kan prosessen brukes i revers. Når det gjelder barnas øyne, som er fullt dannet ennå ikke vant til å fokusere, kan progressive linser være utformet for å aktivere og stimulere øye muskel bruk. Denne prosessen krever en rekke resepter, som tilfredsstiller barnets første syn behov, og deretter bruke en tilpasset progressiv linse som oppmuntrer barnet til å utvikle øyet muskler. Som barnets øye muskler styrke, er hans øyne opplært til å fungere bedre. Linsene arbeide for å forbedre pasientens evne til å fokusere øyet muskler på objekter på ulike avstander.

Hvordan finne den beste IBS Leger i New York

Hvordan finne den beste IBS Leger i New York


Irritabel tarm syndrom (IBS) er en fordøyelseskanal lidelse som forårsaker kramper i magen, gasser og diaré eller forstoppelse. IBS generelt påvirker kvinner oftere enn menn. IBS fører til mange plager hos mennesker med sykdommen, men det vanligvis ikke medfører varige skader. Her er noen tips på å finne de beste IBS leger i New York.

Hvordan finne den beste IBS Leger i New York

•  Identifiser om symptomene ligner symptomene på IBS. De vanligste IBS symptomene inkluderer; smerter i magen, hyppig diare eller forstoppelse og gasser. Husk at noen av disse symptomene kan være forårsaket av andre helsemessige lidelser. Legen vil bestille blod, urin og avføringsprøver for å diagnostisere IBS.

Mens du venter på en lege eksamen, justere noen matvaner. Personer som lider av IBS kan ha nytte av IBS dietter som er rike på fiber. Unngå å spise for mye fett med måltider. Også prøve å redusere stressnivået. Diskutere med en lege eller en sykepleier fordelene med riktig kosthold for IBS.

Finn de beste IBS leger i New York ved å se på de beste sykehusene for fordøyelsessykdommer. Svært ofte, Columbia Presbyterian og Mount Sinai Medical Centers er nevnt i medisinske tidsskrifter som beste sykehus i New York. Sjekk deres lege databaser på nettet for å finne en IBS lege. Sjekk også sentre for fordøyelsessykdommer i New York City.

Diskuter dine symptomer med din primære omsorg lege og be om en henvisning til en IBS lege i New York. Legen din vil ha en liste over IBS leger, få to eller tre navn og sjekke deres sykehus bevisninger og legitimasjon.

Gjennomgå helseforsikring plan katalog for å finne en IBS lege i New York. Se under avsnittet for fordøyelsessykdommer og finne noen leger i ditt område. Spør din lege eller sykepleier dersom de vet legene du funnet og se etter anbefalinger fra andre pasienter.

Se Resources nedenfor for mer informasjon om IBS behandlinger.