Digidexo.com

alkohol skader nyrer

Alkohol og nyre-funksjon

Alkohol og nyre-funksjon


Nyrene er et par av vitale organer som brukes til å filtrere avfalls og overskytende vann fra kroppen. De har også frigjøre hormoner som bidrar til å regulere blodtrykket og holde bein sunn og sterk. Nyrene er viktige organer, men de er også delikat, og skaden er uopprettelig. Mye av det du spiser eller drikker --- inkludert hvor mye alkohol du inntar --- påvirker hvordan nyrer fungere.

Struktur

Nyrene er et par rødlig, bønneformede organer. De ligger bak magen, nær den lille av ryggen. De skreve milten, en på hver side. Den venstre nyre er litt større enn den høyre og sitter litt høyere i kroppen.

Hver nyre er koblet til sin egen nyrearterien som bringer blod til den og dens egen renalis å sirkulere blodet tilbake til hjertet. Hver nyre har også sin egen ureter, et lite rør som tar urinen som produseres i nyrene til blæren.

Nyrefunksjon

Nyrene er en del av urinveissystemet, sammen med blæren og urinrøret. Deres viktigste funksjon er å fjerne avfall som akkumuleres i blodet ditt. Hver av nyrene har en nyrearterien som bringer blod til organet. Blodet blir deretter levert til nephrons, strukturer inne i nyrene som hver inneholder en glomerulus, som virker som et filter. Det overskytende vann, urea (det avfall som oppstår når legemet metaboliserer protein) og annet avfall blir tvunget fra blodet inn i en kopplignende sac kalt Bowmans kapsel.

Næringsstoffer og proteiner som forblir i blodet blir sendt gjennom nyre årer tilbake i sirkulasjon. Den avfall blandes for å danne urin, som er sendt gjennom ureter til blæren for lagring inntil frigjøres fra kroppen.

Virkningene av alkohol på nyre-funksjon

Både casual og kronisk alkoholbruk kan føre til irreversible skader på nyrene, og folk som drikker ofte er mer sannsynlig å utvikle høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk er den ledende årsak til kronisk nyresykdom, også kjent som kronisk nyresykdom. Økningen i blodtrykket skader blodårene i nyrene og får dem til å slutte å filtrere riktig. Kroniske drinkers er også i faresonen for å utvikle diabetes, en tilstand som forårsaker overflødig glukose eller sukker i blodet ditt. Over tid, som nyrene jobbe hardere for å filtrere ut overflødig glukose, er blodårene i filtrerings strukturer ødelagt, forårsaker nyresykdom eller fiasko.

Behandling

Nyreskader er ofte symptomfri før det er for sent. Det er lite behandling for nyrene som har redusert funksjonalitet. Normalt vil legen plassere deg på dialyse, en prosess der nyrene er forbigått helt. Blodet pumpes inn i en maskin på utsiden av kroppen hvor det er filtrert og deretter pumpet tilbake i kroppen. Imidlertid er dialyse ikke en langsiktig løsning, og brukes bare til en nyretransplantasjon kan utføres.

Forebygging

Den enkleste måten å forebygge alkoholrelaterte nyresykdom er å begrense mengden alkohol du får i deg, og å ha regelmessige legekontroller for å fange diabetes, høyt blodtrykk og andre relaterte forhold i de tidlige stadier.

Hvorfor Har Alkohol skade leveren?

Hvorfor Har Alkohol skade leveren?


Leveren er det største organet i kroppen. Det er plassert i sentrum av magen og har ca 13% av kroppens blodtilførsel. Alt blodet forlater magesekken og tarmene passerer gjennom leveren. Leveren hjelpemidler i fordøyelsen av maten, opptak av næringsstoffer og fjerning av giftige stoffer fra kroppen. Når blodet forlater magen og tarmene, går den til leveren for behandling. Mens blodet er behandlet, blir næringsstoffene brutt ned til brukbare skjemaer som skal distribueres i hele kroppen av blodet. Leveren lagrer også sukker i sin reneste form, glukose, som blir brukt av legemet for energi. Giftige stoffer utskilles i gallen eller blod, overføres til tarmene, og støtes ut fra kroppen i form av feces.

Alkohol er en av de giftige stoffer filtrert av leveren. Leveren deler den opp i en form som kan elimineres ved legemet. Overdrevent alkoholinntak fører til leveren for å bli fettstoffer og blokkerer levering av oksygen anriket blod til leveren. Når det er for mye alkohol for leveren til prosessen, oppstår en kjemisk ubalanse. Balansen kan gjenopprettes når drikke stopper. Vanligvis leveren er i stand til å reparere seg selv når mildt eller delvis skadet.

Overdreven drikking er drikking som skjer daglig i løpet av flere år. Selv om mengden og typen av drikkevare variere, er det anslått at 5 til 6 alkoholholdige drikker per dag er overdreven. Også, jo lenger denne frekvensen av drikking varer, jo mer sannsynlig er det at en sykdom i leveren vil medføre. Alvorlighetsgraden av sykdommen er også påvirket av hvor mange år det skjedd regelmessig. Det er anslått at vesentlig skade oppstår etter fem år eller mer av slike drikker.

En alvorlig tilstand blant stordrikkere er alkoholisk hepatitt. Alkoholisk hepatitt er betennelse i leveren som kan eller ikke kan være reversibel og kan være dødelig. I tillegg til abdominal smerte, tap av appetitt, kvalme, feber og gulsott er til stede.

En mer alvorlig sykdom som alkoholikere er i faresonen for er alkoholisk levercirrhose. Denne tilstanden oppstår når leveren vev erstatter arrvev. Selv om symptomer som ligner alkoholisk hepatitt, alkoholisk hepatitt motsetning, er skade på leveren forårsaket av alkoholisk cirrhose permanent. Siden leveren er involvert i en rekke kroppsfunksjoner, kan kroppen ikke overleve uten en.

Effekter av alkohol på nyrer

Nyrene er involvert i viktige kroppslige prosesser. Forbruket av alkohol har evnen til å gå på akkord med ytelsen til nyrene. Dette i sin tur har potensial til å generere alvorlige konsekvenser for nyrene og deres evne til å opprettholde kroppslige prosesser. Metabolske reaksjoner kan også modifiseres dersom nyrene er påvirket av alkohol.

Major Funksjoner av nyrene

Nyrene regulerer mengden og strukturen av væske og elektrolytter i kroppen din. De hjelper klart avfall fra celler og hjelp i bidrag av næringsstoffer som hjelper skjema celler samt gi stabile forhold for cellene å fungere. De hjelper til å normalisere den syre-base-likevekten av cellen og også produsere hormoner.

Alkoholens effekt på hydrogenionekonsentrasjonen

Hydrogen-ion-konsentrasjon eller syre-base-likevekten er avgjørende for nøyaktig metabolske reaksjoner. Hvis nøyaktige nivåer blir avbrutt av alkohol, kan forstyrrelser som lave nivåer av fosfater føre til hyperventilering og lav syre.

Induced Urin Flow

Innen 20 minutter, kan alkohol har en negativ reaksjon på urin flyt. Det kan øke urinstrøm, forårsaker en endring i konsentrasjonen av elektrolytter i blodet, særlig antidiuretisk hormon som stimulerer nyrene å bevare væsker. Dette i sin tur motvirker vannet blir tatt tilbake av legemet og dermed øker elektrolyttnivåene i blodet.

Elektrolyttnivåer

Natrium, fosfor, magnesium og kalium er alle elektrolytter som er berørt på en negativ måte fra forbruk av alkohol. Alle celler, hovedsakelig nevroner i hjernen din, er avhengig av nivåer av disse elektrolyttene være stabil. Når elektrolyttnivåer blir forstyrret, har hjernen problemer med å regulere kroppslige prosesser og endringer i atferd oppstår.

Blood Pressure

Høyt blodtrykk kan føre til kronisk nyresykdom. Inntak av alkohol kan øke blodtrykket til et usunt nivå. Alkohol inneholder også mye kalorier som kan føre til vektøkning - en medvirkende årsak til høyt blodtrykk. Alkohol kan også endre effekten av enkelte blodtrykket medisiner.

Diabetes

Personer med diabetes er utsatt for kronisk nyresykdom. Forbruk av alkohol kan endre leverens evne til å produsere glukose. Når alkoholen har kommet inn i leveren, vil den ikke produsere glukose igjen inntil alt av alkoholen er fjernet fra kroppen. Dette kan føre til lave blodsukkeret hos diabetikere. Alkohol inneholder også mye kalorier; for diabetikere prøver å kontrollere blodsukkeret med kosthold og mosjon, kan dette være et problem.

Alkohol og tobakk Bevissthet

Enten du unne deg en og annen drink eller sigarett, eller du røyker en pakke om dagen og drikke hver kveld, kan tobakk og alkohol påvirker din kropp og ditt sinn.

Alkohol og ditt utseende

Alkohol kan ha mange skadelige effekter på utseendet ditt. Alkoholforbruk, over tid, aggrvates akne og rosacea og fører til ødelagte blodkar under huden, noe som fører til en generell rødhet i ansiktet. Det kan også frata kroppen av næringsstoffer, særlig hos dem som drikker mye og daglig, noe som kan føre til tørr hud og sprøtt hår og negler.

Røyking og ditt utseende

Røyking er like, om ikke mer, skadelig enn alkohol til ditt ytre. Takket være nikotin i tobakk, røyking kan gul dine tenner, negler og fingre. Røyking tørker også ut huden din og etterlater den kjedelig og mer utsatt for tidlig aldring og rynker.

Fysiske virkningene av alkohol

De fysiske virkningene av alkohol er mange, og over tid kan de forårsake permanent skade og død. Umiddelbar virkning kan inkludere halsbrann og sure oppstøt, siden alkohol skader slimhinnen i magen, samt kvalme og oppkast. Over tid alkohol kan føre til permanent skade på mage-tarmkanalen, og enda verre skade på leveren. Som leveren din prøver å kvitte kroppen for alkoholens giftstoffer, skatter alkohol orgelet. Overdrevent alkoholforbruk kan føre til cirrhose og arrdannelse, av leveren, og til slutt svikt. Andre fysiske effekter inkluderer økt blodtrykk, redusert immunforsvar evne og hjertesykdom.

Fysiske Effekter av røyking

De fysiske effektene av røyking kan være umiddelbar, og over tid røyking kan føre til permanent skade og død. Røyke tobakk kan føre til kreft i lunge, mage, spiserør og nyre. Kortsiktige effektene av røyking inkluderer en produktiv hoste, en større sjanse for forkjølelse og influensa, og en tett, rennende nese. Langvarig røyking kan føre til lungesykdom emfysem.

Psykiske effekter av alkohol

Alkohol er en depressant som kan redusere hjernens funksjon og føre til depresjon og angst problemer. Jo mer en person drikker, jo større deres mentale plager og i de fleste tilfeller, jo større deres behov for alkohol for å medisinere seg selv. Langsiktig, tung alkoholbruk kan føre til permanent hjerneskade som det ødelegger hjerneceller som ikke regenerere. Dette kan føre til demens og andre degenerative hjernesykdommer senere i livet.

Mentale Effekter av røyking

Hoved mental effekt tobakk bærer er avhengighet, en tung fysisk og psykisk avhengighet, på grunn av nikotin effekt på hjernens lystsentre. Som nikotin trer systemet, fører det til et rush av adrenalin. Det fører også til en frigjøring av dopamin i hjernen, noe som øker følelsen av glede. Ettersom tiden går røyker vil trenge rush og frigjøre mer og mer, som fører til tung mental avhengighet.

Hva er behandlingen for alkohol-indusert lever & nyresykdom?

Hva er behandlingen for alkohol-indusert lever & nyresykdom?


Alkohol er en potent gift som kan skade ulike deler av kroppen, inkludert nyrene og leveren. En rekke problemer kan resultere fra denne skaden, hvor noen er faste og forverring over tid. Behandlinger inkluderer medisiner, egenomsorg og visse prosedyrer.

Hvordan alkohol skader leveren og nyrer

Leveren bidrar til å bryte ned giftige stoffer. Hvis du konsumerer store mengder alkohol, kan leveren ikke holde tritt. Denne negativt påvirker normal leverfunksjon. For nyrene, alkohol skader dem på flere måter; det forstyrrer deres filtrering evner, påvirker hormoner som påvirker nyre-funksjoner og skader nyrene celler direkte.

Behandling Fatty Liver

Fettlever kan skyldes tung drikking. Det kan føre til at leveren til å forstørre, men gir vanligvis ingen andre symptomer. Denne tilstanden blir bedre hvis du slutter å drikke alkohol.

Behandling av alkoholisk hepatitt

Denne alkohol-indusert leverbetennelse kan variere fra mild til alvorlig. Behandlinger inkluderer å avstå fra alkohol, ernæringsterapi for å reparere skadede leverceller, mister vekt hvis nødvendig, slutte å røyke, til medisiner redusere betennelse, antioksidant behandling og i alvorlige tilfeller, en levertransplantasjon.

Behandling Skrumplever

Skrumplever er den mest alvorlige leversykdom; progressiv arrdannelse kan føre til leverkreft og / eller leversvikt. Behandlinger inkluderer alkohol opphør å reparere og treg skade, hvis det er mulig, og ulike behandlinger og prosedyrer for å håndtere komplikasjoner som væske bygge opp og infeksjon. Du trenger en levertransplantasjon hvis leveren svikter.

Behandling av nyreproblemer

Behandlinger for alkohol-indusert nyresykdom varierer avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand. Flere selv tiltak kan være nødvendig, for eksempel å redusere protein og væskeinntak. Du må kanskje medisiner for å behandle komplikasjoner som anemi og svake bein. Alvorlige nyreproblemer krever dialyse (der en maskin filtrerer avfall for nyre) eller en transplantasjon.

Problemer med alkohol og røyking

Problemer med alkohol og røyking


Alkohol og røyking er knyttet til mange negative helseeffekter. Kombinasjonen av tung alkoholbruk og røyking øker risikoen for mange sykdommer og sykdommer. Tung alkoholbruk varierer avhengig av kjønn, størrelse og vekt, men er vanligvis ansett som mer enn én drink per dag for en kvinne og to drinker per dag for en mann.

Minne

Røyking og alkoholbruk har vist seg å føre til hukommelsesproblemer med konsekvent bruk. Alkohol gjør vondt muligheten for en person til å få nye langsiktige minner. Alkohol påvirker også kortsiktige minner, for eksempel når en person opplever en blackout mens du drikker. Røyking reduserer mengden oksygen som hjernen mottar, noe som kan forårsake skade som fører til hukommelsestap. Noen av kjemikaliene i sigaretter, slik som toluen, også bidra til hukommelsesproblemer, inkludert redusert hukommelse anerkjennelse.

Kreft

Alkohol og røyking øker risikoen for mange typer kreft. Alkohol har vært knyttet til økning i munn, svelg, strupehode, tykktarm, spiserør og leverkreft. Tung drikking øker risikoen for brystkreft hos kvinner og prostatakreft hos menn. Alkohol skader kroppens vev og tapper kroppen for vitaminer som bidrar til å forebygge kreft. Røyking er sterkt forbundet med en økt risiko for lungekreft, som er den ledende årsak til kreft dødsfall i USA. Røyking øker også risikoen for mange andre typer kreft, inkludert kreft i munn, svelg, nyre, pancreas, blære og cervix.

Surhet og halsbrann

Både alkohol og røyking kan bidra til problemer med mage surhet og halsbrann. Vanlige symptomer på halsbrann er hodepine, svie i nedre bryst, oppkast, kvalme og magesmerter. Surhet har vært forbundet med slike problemer som skadede matvare rør, gastrointestinal blødning, kolitt, gastritt og galle tilbakeløp. Alkohol kan bidra til disse problemene ved å løsne ventilen som holder syre i magen. Når en person drikker alkohol, er mengden av syre i magen øker. Røyking kan bidra til disse problemene ved å svekke den nedre del av spiserøret, skade øvre luftveier og skade spyttkjertler som bidrar med sunn fordøyelse.

Hva er en Mørbanket Nyre?

Nyrene er de to bønneformede organer på hver side av legemet, som ligger i nærheten av baksiden like nedenfor brystkassen. Dette organet inneholder nephrons, små fartøyene inne i nyrene som filtrerer overflødig væske og avfallsstoffer fra kroppen, transportere dem til oppbevaringsboksen kalt urinrøret før urinering. US National Library of Medicine sier at en lettere skadet nyre oppstår når dette organet blir skadet på grunn av traumer, betennelse eller giftstoffer. Fordi nyrer er plassert i en godt beskyttet område av legemet, kommer vanligvis fra skade blodkar problemer i kroppen.

Nedsatt venetrombose

En diagnose av renal venetrombose indikerer nyrene er småskadd gjøre for å blodpropp i venene som drenerer blod fra nyrene på grunn av svulster og arr i nyrene. Dehydrering fører til kvestet nyrer hos barn og spedbarn, og alvorlige helsemessige forhold føre til denne tilstanden hos voksne. US National Library of Medicine sier at leger behandler blodpropp forårsaker blåmerker nyrene ved forskrivning medisiner som reduserer dannelse av blodpropper.

Arteriell emboli

En arteriell emboli forårsaker forslått nyrer fordi klumper dannes, og forstyrrer transporten av blod til det området av kroppen. Plakk, eller en embolus, blir fanget i arteriene, blokkerer oksygen og blod. US National Library of Medicine sier symptomer inkluderer nyre spasmer og smerter, blemmer og vev død. Leger behandler denne nyre blåmerker tilstand med antikoagulantia og kirurgi for å fjerne blokkeringer.

Avfall Buildup

Nyre filter avfallsstoffer ut av kroppen; imidlertid forekomme forslått nyrer når store mengder av biprodukter bygge seg opp i disse organer. The University of Maryland Medical Center sier at gikt, bly eksponering, giftige reaksjoner på rengjøringsprodukter, medisiner, infeksjoner og immun forhold skatt nyrene, redusere deres evne til effektivt å kvitte seg med avfall. Legenes undersøkelser finne ut om noen av disse forholdene føre til en pasients forslått nyrer.

Symptomer på en Mørbanket Nyre

US National Library of Medicine siterer akutte og kroniske symptomer på en kvestet nyre. Akutte symptomer inkluderer øvre mage og ryggsmerter, hevelse av magemusklene, blod i urinen, manglende evne til å urinere, svette og deigaktig hud. Kroniske betingelser består av forstoppelse, irritabilitet og vekttap.

Hvordan diagnostisert

Leger diagnostisere tilstander som forårsaker en forslått nyre ved å ta sykehistorien for å finne ut om de har blitt utsatt for giftstoffer, enten de lider av blodårer forhold, hva slags medisiner de svelges, og om de har hatt en nylig infeksjon. Når leger samle den nødvendige informasjonen, føler de nyrene for ømme punkter og kjøre en rekke blodprøver, skanninger og røntgen. US National Library of Medicine sier at leger behandler kvestet nyrer med smertestillende og betingelser spesifikke medisiner. Pasientene tilbake til legene etter en til to uker av sengeleie, og leger overvåke dem for tegn på ytterligere skade nyre eller fiasko.

Fish Oil for nyre smerte

Fiskeolje er et populært kosttilskudd. Ifølge National Institute for Health (NIH), har flere studier blitt gjort for å vurdere potensielle fordelene av fiskeolje. NIH og National Kidney Foundation tilbyr begrenset informasjon om rollen til fiskeolje i behandlingen av IgA-nefropati, også kjent som Berger sykdom. Ett av symptomene på IgA nefropati er smerte.

IgA nefropati

Ifølge National Kidney Foundation, IgA nefropati, en vanlig form for glomerulonefritt, er en sykdom som skader nyre filtrering enheter. IgA protein, noe som bidrar til å bekjempe infeksjoner, kan bosette seg i filtrerings enheter av nyrene, forårsaker blod og protein for å lekke. I siste instans kan IgA nefropati føre til nyresvikt, og dialyse eller nyretransplantasjon kan være nødvendig.

The National Kidney Foundation sier at tegn på IgA nefropati inkluderer mikroskopiske mengder blod i urinen, hovne hender og føtter og høyt blodtrykk. "Smerter i ryggen under ribbeina, økt behov for å urinere (spesielt om natten), tretthet, kvalme" er symptomer bemerket i en stiftelse artikkel med tittelen "IgA nefropati."

Forskning

Målet med IgA behandlingen er å redusere frekvensen av nyreskader. Ifølge National Kidney Foundation artikkel, "Fiskeolje kosttilskudd som inneholder omega 3 fettsyrer også bremset nyreskader hos noen pasienter."
En NIH artikkel med tittelen "Omega-3 fettsyrer, fiskeolje, alfa-linolensyre" heter det at "det finnes motstridende resultater fra flere studier på dette området" om IgA nefropati. Det tilfelle av nefrotisk syndrom, en annen nyresykdom "Det er ikke tilstrekkelig pålitelig bevis for å danne en klar konklusjon på dette området."

Fiskeolje bruksområder

Har vært brukt til å behandle fiskeolje typer smerte enn nyresmerter. Den har anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å redusere ubehag. Fiskeolje er et sammensatt stoff. Det kan være andre mekanismer som er involvert i sin bruk for å lindre smerte.

Diskusjon

Nyresykdom kan være livstruende. Det er viktig at enhver klage av nyre smerter eller andre symptomer på nyresykdom bli undersøkt, diagnostisert og behandlet av en kvalifisert helsepersonell. Ingen vitenskapelige dokumenter støtter bruk av fiskeolje for å behandle nyre smerte. Mer forskning er nødvendig for å bestemme risiko / fordelene ved bruk av fiskeolje i behandling av nyresykdom.

Ansvarsfraskrivelse

Disse påstandene har ikke blitt evaluert av US Food and Drug Administration. Denne informasjonen er for pedagogiske formål. Ingen forsøk er gjort for å diagnostisere, behandle, kurere eller lindre alle forhold. Se en kvalifisert helsepersonell for helsemessige bekymringer.

Alkohol og rektal blødning

Langvarig bruk av alkohol vil føre til en gradvis nedbryting av dine organer og systemer i kroppen. Intern skade på kroppen din er ofte ubemerket inntil det forårsaker symptomer. Alkohol kan føre til at du utvikler forhold som forårsaker rektal blødning. Rektal blødning som følge av langvarig bruk av alkohol er et tegn på skade på ett eller flere av organer eller systemer.

Rektalblødning

Rektal blødning er blødning fra nedre tykktarm eller endetarm. Du kan oppleve blod i avføringen, blod på toalettpapiret når du tørker eller blod i toalettskålen. Slike blod vil variere i farge fra lys rød til mørk rødbrun. Fargen av blodet vil være avhengig av hvor den kommer i kroppen. Bright røde blod er ofte fra en kilde nær rektum, for eksempel en hemoroide. Mørk rødbrun eller svart blod er vanligvis fra en kilde dypere i kroppen din, som et internt organ. Rektal blødning kan være forårsaket av mange forskjellige ting. Behandling for rektal blødning innbefatter behandling av den underliggende årsaken til blødning.

Alkohol

Alkohol ikke direkte årsaken rektal blødning. Langvarig bruk av alkohol forårsaker skade som kan føre endetarms blødning. Alkohol kan forårsake kreft, gastrointestinale problemer og til og med leverskader. Rektal blødning er et symptom på alle disse sykdommene. Begrense din drikking eller unngå alkohol kan hindre utbruddet av sykdommer som forårsaker rektal blødning. Hvis du har rektal blødning, forteller legen din om din alkoholbruk. Cutting tilbake eller å slutte å drikke kan bidra til å minske eventuelle rektal blødning.

Kreft

Alkoholmisbruk øker risikoen for å utvikle kreft i tykktarmen eller endetarmen. Rektal blødning er et vanlig symptom på tykktarmen eller endetarmskreft. Alkohol skader i tykktarm og endetarm ved å forårsake irritasjon. Svulster eller sår kalt lesjoner på tykktarmen eller endetarmen forårsake blødninger. Blødningen vil ofte begynne små og øke etter hvert som kreft går ubehandlet.

Gastrointestinal Issues

Alkohol fører til gastrointestinale problemer som diaré og magesår. Konstant diaré irriterer din tykktarm, endetarm og tarmene. Konstant irritasjon kan forårsake blødninger sår og svulster i organer. Alkohol irriterer også slimhinnen i magen og tarmene. Som fôret bryter ned, fordøyelsesenzymer syrer skade organer. Sår oppstå i magen og tarmene når slimhinnen har blitt kompromittert. Sår er sår på dine organer som kan forårsake indre blødninger. Blødning på grunn av magesår eller konstant irritasjon vil bli utvist via rektum.

Liver Disease

Ifølge US Department of Health National Clearing House for rusmiddelforskning informasjon, mer enn 2 millioner amerikanere lider av en alkohol-relaterte leversykdom. Langvarig bruk av alkohol kan føre til hepatitt eller cirrhose. Hepatitt er en betennelse i leveren. Skrumplever er irreversibel arrdannelse i leveren. Hvis venstre ubehandlet, kan begge forholdene forårsake sår som blør eller til leverkreft. Hvis leveren er skadet og blødende du kan oppleve rektal blødning.

Betraktninger

Forebygging og tidlig diksjon er viktig å behandle alvorlige sykdommer som leversykdom og kreft. Fortell legen din om din alkoholbruk. Å vite om dine drikkevaner vil bedre at legen din for å avdekke hvorfor du opplever rektal blødning.

Har alkohol føre til depresjon?

Har alkohol føre til depresjon?

Brain kjemi

Ifølge Depresjon Guide, kan alkohol fysisk bidra til depresjon ved å påvirke en persons hjerne kjemi. Alkohol kan ha en hemmende effekt på serotonin. Serotonin er et signalstoff som er knyttet til depresjon. Mange antidepressiva virker ved å øke serotoninnivået i hjernen. Forskning har også vist at alkohol kan påvirke hjernen i områder som fremmer depresjon, slik som forstyrrer søvn og appetitt.

Fysiske effekter

Alkohol har fysiske effekter som kan forårsake eller utdype en tilstand av depresjon. Det hemmer folks motorikk, koordinasjon og balanse. Alkohol skyer også rasjonell tenkning. Dette i sin tur kan føre til frustrasjon og lav stemning som en person kjemper mot dets effekter. Folk ofte vil få søvnig, og til slutt gå ut på grunn av alkoholens depressive effekter på deres system.

Selvmedisinering

Depresjonen Guide bemerker at folk som er deprimerte ofte slå til alkohol i et forsøk på å medisinere seg selv. De søker de innledende behagelige følelser brakt videre av rus. Når disse følelsene passere, derimot, kan alkohol undertrykke deres humør og gjøre dem slitne, irritabel og desorientert. Dette trekkes inn sin syklus av depresjon, og forsterker det. Folk kan også føle seg skyldig om deres drikkeatferd, noe som kan forverre deres symptomer på depresjon.

Medisinering Blanding

Alkohol er klassifisert som en beroligende hypnotisk, og mange reseptbelagte medisiner som behandler depresjon faller inn under denne kategorien også. Fordi alkohol skader på leveren, som inhiberer bearbeiding av giftstoffer, kan drikke inhibere eller forsterke bivirkninger av slike medikamenter. Blanding antidepressive medikamenter med alkohol kan øke symptomene på depresjon, og i ekstreme tilfeller føre til døden.

Virkningene av kontinuerlig drikke alkohol

Virkningene av kontinuerlig drikke alkohol


Mens noen mennesker er i stand til å begrense sitt alkoholinntak til et par drinker på tilfeldig basis, noen mennesker drikker hele tiden. De som drikker store mengder alkohol åpne sine kropper opp til et bredt spekter av helseproblemer som kanskje ikke dukker opp før senere i livet. På tidspunktet for forbruket, det synes konsekvensene er begrenset til å bli full; de langsiktige effektene, men kan være mye mer alvorlig.

Avhengighet

Når du konsekvent drikker store mengder alkohol, øker du risikoen for å utvikle en alkohol avhengighet. Kroppen din blir avhengige av alkohol for å fungere og stopper kan resultere i alvorlige abstinenssymptomer. Noen av de vanligste abstinenssymptomer omfatte angst, kramper og risting. Som alle avhengighet, er en alkohol avhengighet vanskelig å stoppe, spesielt hvis du ikke føler at du har et problem. Jo lenger en avhengighet varer, er det større skader på kroppen. Kroppen din blir vant til alkohol og over tid, trenger du mer for en konsekvent effekt, forårsaker en nedadgående spiral.

Brain Damage

Mens stadig drikker alkohol kan svekke hjernens funksjon som du drikker, denne typen sedvanlig drikking har langsiktige effekter som eksisterer lenge etter noen drikking har stoppet. Alkohol skader nerveforbindelser i hjernen. Når disse nerveforbindelsene er skadet, kan de ikke bli reparert. Dette reduserer hjernen fungerer evner. Noen av de merkbare effekter på hjernen inkluderer hukommelsestap og endringer i personligheten. Hjerneceller kan også bli skadet og dø. Når en hjernecelle dør, er det ikke erstattes.

Graviditet Effects

Leger ofte advare gravide mot å drikke mens gravid. En kvinnes metabolisme bremser ned mens hun var gravid for å tillate kroppen hennes til å ernære barnet ved å absorbere ekstra næringsstoffer fra maten hun spiser. Dette betyr at systemet hennes absorberer mer av alkoholen og dermed går mer til babyen. På grunn av babyen er liten størrelse, kan kroppen hans ikke behandle alkohol også, og kan føle virkningene av alkohol på en mye lavere dose. Alkoholbruk - spesielt konstant bruk - i løpet av svangerskapet kan føre til farlige misdannelser hos barnet, samt alkoholavhengighet.

Kreftrisiko

Mange forbinder risikoen for visse kreftformer, som for eksempel muntlig, hals og esophageal kreft, til vaner som røyking; kan imidlertid kontinuerlig alkoholbruk også øke risikoen for disse typer kreft, spesielt i kombinasjon med røyking. Akkurat som alkohol negativt påvirker din kognitiv funksjon, påvirker det også funksjonen av immunsystemet. Ekstrem bruk av alkohol kompromisser immunforsvaret over tid og øker din risiko for å utvikle sykdommer som kreft som immunsystemet normalt kan være i stand til å kjempe.

Fordøyelsesproblemer

Alkohol er hovedsakelig absorbert gjennom leveren. Hvis du drikker alkohol kontinuerlig, du øke mengden av arbeid som leveren må gjøre for å holde kroppen fri for giftstoffer. Dette setter deg på et høyere risiko for fordøyelsessystemet problemer, som for eksempel leverkreft, skrumplever og hepatitt. Alkohol kan også sette en belastning på slimhinnen i magen og øvre tarmen, noe som kan resultere i utvikling av magesår, som er smertefullt, og kan føre til at du mange problemer med spising.

Hjerteproblemer

Folk som bruker mye alkohol har økt risiko for å utvikle hjerteproblemer. Kontinuerlig alkoholforbruk øker risikoen for å utvikle høyt blodtrykk, hjertesvikt, hjerneslag og kardiomyopati, som er en svekkelse og forstørring av hjertet. Disse sykdommene sette liv i fare. I tillegg har alkohol en negativ innvirkning på nivåene av dårlig kolesterol i blodet. For kvinner, kan disse effektene skje med lavere nivåer av alkoholforbruk på grunn av metabolisme forskjeller mellom kjønnene.

Polikliniske Holistisk behandling for alkoholisme

Alkoholisme er en alvorlig tilstand og må behandles av fagfolk. For de som har vært gjennom detox og er på bedringens vei, kan en helhetlig tilnærming kunne behandle problemet grundig.

Therapy

Kognitiv atferdsterapi - som søker å løse røttene av emosjonelle problemer mens undervisning nye måter å reagere på stress - kan avhjelpe noen av de traumer som fører til alkoholisme.

Ernæring

Alkoholisme skader kroppens evne til å ta i sunne næringsstoffer. I tillegg til en fornuftig diett, kan tilskudd så som vitamin A, vitamin C, vitamin B1, magnesium, sink og visse aminosyrer, ikke bare opprettholder den generelle helse, men å redusere suget forbundet med alkoholisme.

Medisinering

Medisiner kan virke mot sin hensikt i enkelte tilfeller av alkoholisme (spesielt de kombineres med andre former for avhengighet). Imidlertid kan visse medisiner, for eksempel Vivitrol og Antabuse brukes til å skjære ned cravings og redusere de fysiske effektene av avhengighet.

Homeopatiske Behandlinger

Noen homeopatiske midler kan brukes til å ta opp symptomer på alkohol utvinning, kan Nux vomica og arsenicum album redusere kvalme og oppkast, mens Staphysagria arbeider for å stabilisere humøret.

Steady Rutinemessig

En vanlig rutine som består av trening, arbeid og møter med støttegrupper som Anonyme Alkoholikere kan bidra til å gjenopprette balansen til en alkoholisert liv.

Hvordan bli kvitt en nyre infeksjon Naturligvis

En nyre-smitte kan være utrolig smertefullt. Det er en spesiell type urinveisinfeksjon, også kjent som UTI. Hvis venstre ubehandlet, kan det være svært farlig og føre til permanent skade nyre eller død. Hvis du mistenker at du har en nyre infeksjon, bør du oppsøke lege umiddelbart. Vanligvis er antibiotika som kreves for å behandle en nyreinfeksjon. Det er imidlertid noen naturlig hjemme rettsmidler du kan også benytte for å forbedre situasjonen.

Bruksanvisning

Hydrate. Drikk rikelig med vann regelmessig. Dette vil bidra til å skylle bakterier ut av urinrøret, urinveiene og blæren.

Drikk tranebærjuice. Cranberry juice fungerer som en naturlig antibiotika, bidrar til å fjerne bakterier og smitte fra nyrene og urinveiene. Velg helt naturlig tranebærjuice, snarere enn blandede varianter.

•  Prøv tranebær kapsler. Disse naturlige kosttilskudd virker på samme måte som tranebærjuice. Hvis du tar kosttilskudd, drikke mye vann og andre væsker for å holde kroppen hydrert og flush giftstoffer fra systemet. Du kan finne tranebær kapsler i de fleste helse-butikker.

Hold genital området rent. Bare bruke vanlig rennende vann for å rense området, som såper og rensemidler kan være irriterende. Hvis du må bruke et rengjøringsmiddel, velg en som er fri for parfyme og fargestoffer. Ikke ta et bad, så vil du være soaking området i vann som ikke er helt ren.

urinere ofte. Ikke hold det hvis du har å gå. Så snart du føler trang, gå på do. Hyppig vannlating vil bidra til å skylle bakterier og giftstoffer fra kroppen din.

Ta UVA Ursi. Denne naturlige urten inneholder arbutin, som fungerer som en antiseptisk for nyrene, bidrar til å lindre infeksjoner. Du kan finne UVA Ursi på de fleste helse-butikker.

Hint

  • Snakk med legen din før du tar noen kosttilskudd.

Alkohol Effekter på Pancreas

Det er allment antatt at store mengder alkohol kan føre til skade på bukspyttkjertelen. Alkohol skader bukspyttkjertelen ved å minske mengden av fordøyelsesenzymer som er utgitt av bukspyttkjertelen, som derfor fører til betennelse og lekkasje av fordøyelsesenzymer. Fordøyelsesenzymer deretter angripe bukspyttkjertelen. Betydelig alkoholinntak kan også føre til en tilstand av bukspyttkjertelen som kalles akutt pankreatitt.

Akutt pankreatitt

Denne tilstanden er forårsaket av den hurtige betennelse i bukspyttkjertelen. Heavy alkoholforbruk er en av de viktigste årsakene til denne tilstanden, selv om andre årsaker som for eksempel traumer, arvelighet, triglyserider, narkotika og gallestein og gallestein sykdommer er også mulig.

Advarsel

Overdreven alkoholbruk kan føre til pankreatitt som deretter kan føre til enkeltpersoner å være en mye høyere risiko for å utvikle kreft i bukspyttkjertelen. Pankreatitt kommer med mild til alvorlig smerte i mageområdet som kommer og går i bølger. Smerten kan også spre seg til ryggen. Oppkast og kvalme er også vanlig å pankreatitt. Svetting, nervøsitet og svakhet er også effekter av pankreatitt angrep. Angrep kan selv kreve sykehusinnleggelse for å holde tilbake mat og væske.

Identifikasjon

Det antas at fire femdeler av pankreatitt forholdene er forårsaket av overdreven alkoholforbruk. Men for personer som ikke har et alkoholproblem eller aldri har hatt en, andre årsaker til dette bukspyttkjertel er biskjoldbruskkjertelen overaktivitet, autoimmune sykdommer og andre.

Forskning

Forskning utført i 2008 av Universitetet i Toronto og University Health Network viste skaden gjort til bukspyttkjertelen ved alkoholbruk, ved å teste teorien ut på rotter. Gnagere som hadde alkohol inkludert i kostholdet utviklet betennelse i bukspyttkjertelen ikke ulikt hva som skjer med mennesker som bruker for mye alkohol.

Teorier / Spekulasjoner

Personer med milde former for pankreatitt generelt kan få problemet løst ved både støttende terapi og avstå fra alkohol helt. Men personer med alvorlig pankreatitt har en alvorlig sjanse for dødsfall, som er mest knyttet til graden av bukspyttkjertel infeksjon. Kirurgi er nødvendig for disse situasjonene.

Hvordan er Fetus Påvirket av alkohol og røyk?

Hvordan er Fetus Påvirket av alkohol og røyk?


Hver fosteret er opptatt i alle faser av vekst for å utvikle seg til et sunt menneske. Livmoren må være et trygt miljø for disse endringene og veksten skal skje, med liten påvirkning fra ytre påvirkninger. Røyking og drikking av alkohol tilbudet ingenting sunt for noen fosteret. Røyking og drikking under svangerskapet er ekstremt farlig for et foster fordi ingenting beskytter mot de skadelige effektene.

Fakta

Alkohol skader fosteret hjernen ved å krysse placenta og inn i fetusâ € ™ blodet gjennom navlestrengen. Blodet alkoholinnholdet er mye høyere for fosteret enn det er for mor og det er fortsatt i blodet lenger fordi det ikke kan bryte alkohol ned måten en voksen kropp kan, i henhold til føtalt alkoholsyndrom Center.

Røyking er like farlig for fosteret fordi det kan føre til morkakeløsning, spontanaborter og premature fødsler.

Brain Disorders

Røyking er knyttet til mange føtale atferds og nervøse lidelser, ifølge en artikkel publisert på Dr. Spockâ € ™ s hjemmeside. Premature babyer kan oppleve lærevansker hele livet. Den fetusâ € ™ hjernen kan ikke utvikle seg riktig på grunn av denne mangelen på oksygen, noe som kan føre til misdannelser eller nevrologiske lidelser.

Alkohol kan føre til føtalt alkoholsyndrom, og kan føre til følelsesmessige problemer, lærevansker og mental retardasjon.

Lav fødselsvekt

Røyking og alkohol nesten dobler risikoen for å ha en lav fødselsvekt baby, i henhold til March of Dimes. Røyking forsinker hastigheten ved hvilken fosteret vokser og øker risikoen for for tidlig fødsel. Premature babyer står overfor en rekke alvorlige helseproblemer, som kan føre til livslange funksjonshemminger.

Vekst Problemer

Kvinner som røyker mens de er gravide utsette fosteret for nikotin og karbonmonoksid, som reduserer oksygentilførselen og bidra til en nedgang fosterets vekst, ifølge March of Dimes.

En nedgang i fostervekst også skjer med føtalt alkoholsyndrom. Ikke bare er veksten hemmet i livmoren, men barnet fortsetter også å henge bak vekst-messig gjennom barneårene.

Andre Risks

Alkoholforbruket av gravide kvinner øker risikoen for spontanabort, og det er bevis som tyder på det kan bidra til dødfødsler, i henhold til March of Dimes. Stadig drikking i løpet av første trimester øker sannsynligheten for dødfødsel til 56 prosent. Barn av drikking mødre har felles kjennetegn, inkludert små øyne, tynne øvre lepper, melder March of Dimes. Deres organer er også i fare for feil utvikling.

Røyking under svangerskapet kan fører til vaskulær sykdom, som påvirker blodtilførselen til fosteret. Placentas av røykere ser eldre enn de burde, fordi blodårene blir hindret og forkalket, ifølge Dr. Spock.

Advarsler

Det er ikke mengden av alkohol anses trygt for gravide kvinner. Den sunneste valget er å ikke drikke i det hele tatt. Men drikking atferd som plasserer et foster i større fare er overstadig drikking og forbruker mer enn syv drinker per uke, ifølge March of Dimes. Gravide kvinner bør slutte å røyke, i hvert fall for varigheten av svangerskapet.

Alkohol og Acne

Akne er forårsaket av en rekke naturlige faktorer, spesielt fet hud. Det er imidlertid én ting du kan kutte ut av kostholdet ditt for å hindre acne alkohol.

Toksiner

Alkohol skader leveren, som fjerner giftstoffer. Kroppen trenger å fjerne skadelige giftstoffer fra alkohol og gjør dette gjennom porene. Porene deretter bli tett og form til kviser.

Hormoner

De som bruker alkohol jevnlig har overflødig hormoner. Denne økte antall hormoner forårsaker en økning i akne.

Stress

Forbruket av alkohol bidrar til stress. Dette stress fører hormoner for å bli ubalansert, ofte økende og fører til akne.

Dehydrering

Dehydrering er en bivirkning av å drikke alkohol som fører til at huden blir tørr og irritert. Når det er riper, blir det betent og forårsaker akne.

Immunitet

Å drikke alkohol reduserer effektiviteten av immunsystemet. Dette betyr at kroppen din ikke kan bekjempe bakterier som forårsaker akne.

Snerpende

Alkohol er en snerpende, så det gjør porene mindre og strammere. Dette gjør huden din mer utsatt for akne.

Virkningene av alkohol på en levertransplantasjon

Hva gjør leveren Do?

Leveren er det største organet inne i kroppen, fungerer som kroppens filtreringsenhet. Dens funksjoner inkluderer lagring av næringsstoffer avledet fra matvarer, bygging kjemikalier som trengs for en sunn kropp, fjerne avfall fra blodet, og balansere kroppens kjemikalier. Generelt, forynger leveren etter midlertidig skade. Overdreven alkoholforbruk permanent skader leveren og reduserer dens evne til å behandle stoffer som passerer gjennom den. Hvis ikke-invasive behandlinger mislykkes å korrigere leverskader, leger anbefaler levertransplantasjoner. Alkohol kan ha negative effekter på en levertransplantasjon.

Ikke-alkoholrelaterte levertransplantasjoner

Leveren bryter ned alkohol, slik at effekten av alkohol på en levertransplantasjon er negative, spesielt i de første månedene når leveren er utvinne fra prosedyren. Å drikke alkohol setter en ekstra belastning på nye lever. Den britiske Liver Trust sier at en levertransplantasjon kan kurere tilstander som Wilsons sykdom eller alfa-1 antitrypsinmangel. Folk kan konsumere moderate mengder alkohol hvis de ikke opplever negative reaksjoner på medisiner og deres leger føler at det er trygt å drikke. Levertransplantasjoner behandle tilstander hepatitt B og C, så fordi de kan oppstår på nytt, er alkoholforbruk anbefales ikke.

Alkoholrelaterte levertransplantasjoner

Virkningene av alkohol på levertransplantasjoner som kreves på grunn av alkoholmisbruk er mer livstruende. Disse effektene oppstår fordi pasientene trenger immun-suppressant narkotika og en liten mengde alkohol skader transplantert lever. Personer som lider av avhengighet kan skade nye lever hvis de tilbakefall til alkoholisme og begynne negativ atferd som å glemme dosering medisinering, hopper legetimer og neglisjere helse. Den britiske Liver Trust sier noen leger krever at levertransplanterte signere en avtale som sier at de vil forbli alkohol fri etter operasjonen. Å forbli alkohol gratis, levertransplantasjon kan finne en støttegruppe, søke rådgivning og danne et støttende nettverk av venner og familie.

Hva om alkoholfritt eller lav alkohol Drinker?

Selv alkohol-fri og lav alkohol drikker føre til negative effekter etter en levertransplantasjon for personer med alkoholproblemer. Disse drikker lure hjernen til å tro at alkohol blir konsumert. Anskaffelse av en smak for alkohol kan føre til alkohol cravings å gjenoppstår, som fører til kronisk drikking. I sosiale situasjoner, unngå drikker som inneholder små mengder alkohol, selv om disse drikkene er kamuflert av fruktsmak juice. For å hindre tilbakefall, stokk med drikker som vann, te, kaffe og fersk fruktjuice.

Alcohol Abuse & Nyresyke

Alcohol Abuse & Nyresyke


Ifølge Centers for Disease Control, 61 prosent av voksne drikker alkohol, og 21 prosent av vanlige alkohol forbrukere hadde mer enn fem alkoholenheter på minst en dag i løpet av 2007 Vi får høre om skader på leveren av en sedvanlig drinker, men hva er de negative virkningene av alkohol på nyrer?

Organ Sammensetning

Alkoholmisbruk kompromitterer funksjon av nyrene ved å endre væskenivåer, spesielt elektrolytter, i orgelet.

Syre / base-balanse

En annen viktig jobb med nyrene er å fremme sunne cellestrukturer og metabolisme; alkoholmisbruk upsets syre / base-balansen som styrer denne mekanismen.

Hormonendringer

Videre skaper overskytende alkohol svingninger i de hormoner som styrer nyre-funksjon med hensyn til en rekke forskjellige fysiologiske prosesser slik som blodtrykk og kalium kontroller.

Avfall Fjerning

Nyrenes primære funksjon er å holde kroppens systemer ren ved å tømme ut avfallet, og høyt alkoholforbruk hindrer denne prosessen.

Lever og nyrer

Mens nyrene har noen funksjoner svært forskjellig fra leveren, har de også samvirke i tilfelle av økt alkohol, særlig når det har vært leverskade. For eksempel hos pasienter med levercirrhose, nyrene sliter med å opprettholde riktig urin konsentrasjon i excretory systemet.

Sluttresultatet

Alle disse komplikasjoner med drikking kan føre til permanent skade nyrene eller fullstendig nyresvikt.

Hvordan er hypertensjon forårsaket av stress?

Hvordan stress fører Hypertensjon

En topp i blodtrykket er et direkte resultat av stress. Kroppen reagerer på fysisk eller psykisk stress ved å slippe en bølge av hormoner i forberedelse til en "fight or flight" respons (Mayo Clinic). Resultatet er en raskere hjertefrekvens og smalere blodkar, som begge øker blodtrykket. Når årsaken til stress er løst, hjertefrekvensen og blodtrykket tilbake til det normale. Over tid kan skade nyrer, hjerte og blodkar fortsatt skje, som med kronisk hypertensjon. Ingen klar sammenheng ble funnet mellom stress og langsiktig hypertensjon (Mayo Clinic), men langsiktige forhøyet stressnivå har blitt funnet å være en sterk prediktor for fremtidig hypertensjon (American Institute of Stress).

Stressrelatert atferd

Selv om stress alene ikke kan gi kronisk hypertensjon, noen stressrelaterte atferd bidra til høyt blodtrykk (Mayo Clinic). For eksempel fører stress ofte til overspising, spesielt usunn mat; røyking; økt bruk av alkohol; overforbruk av koffein; og dårlig søvn vaner.

Stress og andre Hypertensjon Årsaker

Stress forverrer også andre årsaker til kronisk høyt blodtrykk (American Institute of Stress). Hypertensjon risikofaktorer som overvekt, røyking, overskytende alkoholbruk og saltinntaket er forsterket når stress er også en faktor. I tillegg forverres stresset hypertensjon i afrikanske amerikanere, som har økt risiko for høyt blodtrykk.

Tips for å avlaste stress

Uansett om stress er en direkte eller indirekte bidragsyter til høyt blodtrykk, stress reduksjon teknikker bidra til å senke blodtrykket (Mayo Clinic). Tips for å redusere stress inkluderer: tømme tidsplan for å tillate nedetid; puste dypt og langsomt å roe deg selv; fokusere på å finne løsninger på problemer i stedet for å dvele ved det negative i livet ditt; Tren regelmessig og ta opp yoga eller meditasjon; være sikker på å få nok søvn.

Om Høy Kalium

Høye nivåer av kalium i blodet er en tilstand også kjent som hyperkalemi. Det kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Kalium er normalt finnes inne i cellene, men kan bevege seg inn i blodet og bygge opp til toksiske mengder, til slutt får hjertet til å stoppe. Det er en elektrolytt kroppen trenger for riktig funksjon, spesielt av muskler og nervesystemet, men en ubalanse kan skade nyrer og hjerte.

Årsaker

Høy kaliumnivå i blodet er i hovedsak et resultat av problemer med nyrene, som opprettholder balansen av kalium. Disse problemene kan være et resultat av akutt eller kronisk nyresvikt, diabetes, glomerulo- eller lupus- nefritt, eller urinveisproblemer. Traumatisk vevsskade, gastrointestinal blødning, stor infeksjon eller rask protein sammenbrudd kan også forårsake celler til å plutselig slippe kalium i blodet. Medisiner som påvirker kalium metabolisme inkluderer ACE-hemmere, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, kaliumsparende diuretika, Angiotensin II-reseptorblokkere, og kaliumtilskudd.

Effekter

Virkningene av den høye nivåer av kalium kan ikke bli følt før de når farlige nivåer. Disse effektene kan være kvalme, ujevn hjerterytme, svak puls, muskelsvakhet, besvimelse, tretthet, svimmelhet og prikking i fingre, tær og tunge. Hvis venstre ubehandlet kan det føre til kramper, kramper, lammelser og kan få hjertet til å stoppe.

Behandlinger

Behandling av høyt kalium må være på et sykehus, og vil omfatte bruken av insulin, glukose, beta agonister eller natriumbikarbonat som fremmer bevegelsen av kalium tilbake inn i cellene. Diuretika kan gis for å hjelpe skille ut overflødig kalium. Hvis nyrene kompromitteres, kan dialyse være nødvendig å filtrere differanse kalium fra blodet. Langvarig behandling vil omfatte kutte ut mat med høyt kalium som bananer, poteter eller laks. Medisiner kan redusere kaliumnivået i blodet. Medisiner som kan føre til økt kaliumnivå som ACE-hemmere, ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og diuretika som Aldactone, Bactrim eller Dyrenium vil bli avviklet.

Betraktninger

Høy kalium kan være vanskelig å diagnostisere fordi det ikke kan være noen eller ingen symptomer. En blodprøve kan svikte dersom de røde blodceller i blodprøven ruptur under eller etter å trekke prøven. Ekstra forsiktighet bør tas med prøven hvis hyperkalemia er mistenkt, som tiden for diagnose kan være kort.

Advarsel

Alvorlig høyt kaliumnivå kan få hjertet til å stoppe så ta kontakt med lege eller sykehus umiddelbart hvis du opplever noen av symptomene, spesielt hvis du har nyreproblemer.