Digidexo.com

diet muskel oppbyggng

Hvordan få muskel massen på en diett

Økende vekt betyr ikke nødvendigvis å måtte konsumere store mengder matvarer som er lastet med fett og kan til slutt føre til fedme. Konsumere matvarer som er rike på muskel-building næringsstoffer for å få sunn, mager vekt. Ved å endre når og hvor ofte du spiser hver dag, kan du kontrollere hvordan kroppen forbrenner mat, noe som vil forbedre kroppens evne til å bygge muskler.

Hvordan få muskel massen på en diett

•  Skriv ned eventuelle og all mat som du forbruker over en to-ukers periode. Siden målet ditt er å øke kaloriinntaket ditt, må du vite hvor mange kalorier du i utgangspunktet forbruker.

•  Når du har beregnet gjennomsnittlig antall kalorier du forbruker daglig, legge 300 til 500 kalorier til den daglige beløpet. Vær spesielt oppmerksom på mat etiketter for å bestemme antall kalorier hver vare inneholder.

Legg til høy-protein mat til din diett som vil hjelpe deg å få muskelmasse (se Ressurser).

Spis seks små måltider om dagen, i stedet for tre større funn, for å hjelpe kroppen din å bygge muskelvev og eliminere fett.

For å opprettholde riktig ernæring, spise umiddelbart etter våkner opp om morgenen. Kroppen din er tom for mat i åtte timer eller så, noe som kan føre til nedbryting av muskelvev.

Hint

  • Til hjelp i utviklingen av muskelmasse, fullføre en styrke-treningsprogram i forbindelse med et riktig kosthold. Kylling og tunfisk er gode proteinkilder som forbedrer muskelvekst.

De Beste Muskel Building dietter

De beste muskel bygging dietter er de som øker totale kalorier, holde proteinnivået høyt og holde fett relativt lav. I tillegg er det viktigste aspektet av muskel bygging dietter at de kan opprettholdes eller er levelig fordi hvis de ikke er det, vil gevinstene være midlertidig.

Kroppstype

Forstå ens kropp type er det første skrittet for å forstå andel næringsstoff. En forenklet redegjørelse for samatotyping gjør det mulig å bestemme hans kroppstype:

Ectomorphs pleier å være tynn, med raske metabolisms. De kan håndtere høyere fettprosent.

Endomorphs er muskuløs ennå heavyset. De pleier å ha lavere metabolisms og trenger å begrense sine fettinntak drastisk.

Mesomorphs er naturlig atletiske typen, er muskuløse og relativt magert. De trenger bare å øke proteininntaket for å gjøre muskuløse gevinster med bare en liten bekymring med fettinnhold.

Kalorier

Oppdag din grunnleggende metabolic rate å forstå hvor mange kalorier er nødvendig for å opprettholde nåværende vekt (BMI link nedenfor). Forbruke 500 flere kalorier enn vedlikehold beløpet daglig. Legg til ytterligere 100 kalorier om dagen hvis en halvkilo ikke er oppnådd etter en uke. Hold deg til en liten økning, slik at de ekstra matvarer kan tolereres og vedlikeholdes av systemet.

Protein

Bygg muskler krever ekstra protein; konsumere 2 gram per kilo kroppsvekt daglig. Velg magert kilder til biff, fisk og kylling som primære proteinkilder. Kombiner bønner med korn eller soya å ta brukbare proteiner for vegetarmat.

Putting It All Together

Spis små til mellomstore måltider fem på syv om dagen. Rett og slett dele totale kalori og protein krav med antall måltider for å vite hvor mye du skal spise til hvert måltid. Eget måltid ganger av to til tre timer for å sikre fordøyelsen og dermed hindre opphopning av fett.

Supplering Protein

Tidkrevende nok protein kan være vanskelig og dyrt. Protein pulver er svaret. De to til å vurdere er whey og kasein basert. Whey fordøyer raskt mens kasein er treg.

Konsumere en protein shake umiddelbart etter stigende i morgen etterfulgt av en vanlig frokost 30 til 60 minutter senere. Mens du sover, er kroppen i en basal metabolske tilstand. Ved stigende det vil gå inn i en tilstand av katabolisme (ved hjelp av vev for drivstoff) fordi protein er utilgjengelig.

Ta whey protein en halv time før vektløfting sammen med en langsom brenning karbohydrater som havregryn, brun ris eller søtpotet. Supplement whey protein innen én time etter vektløfting med en hurtig brennende karbohydrat som Gatorade eller powerade.

Bruke kasein protein mellom måltidene hvis mulig og spesielt før du skal sove. Det er mindre fylling slik at det ikke vil hindre spising mellom måltidene, og siden det er langsom bearbeider det vil gi næringsstoffer i hele natten. Cottage cheese er en utmerket kilde til kasein protein hvis maten er foretrukket å rister.

Protein Diet å miste vekt og få muskel raskt

Idrettsutøvere og fitness entusiaster kan forbedre sin kroppsbygning naturlig ved å endre kostholdet. Muskler i sin natur krever en viss mengde protein for vedlikehold og reparasjon, men en høy-protein diett, sammen med spesifikk vekt trening kan øke muskelvekst. Denne metoden bør vedtas bare som en del av et balansert kosthold med mye frisk frukt, grønnsaker og karbohydrater, og gir alle vitaminer og mineraler som trengs for å holde kroppen fungerer på et optimalt nivå.

Protein Loading

Den høy-protein / low-carb teori er basert på følgende prinsipper: 1) Hvis du redusere mengden karbohydrater du spiser, vil kroppen begynne å forbrenne fett for sin energiforsyning; og 2) protein er det viktig ingrediens som er nødvendig for muskelvekst. Tar sikte på å innlemme gode proteinkilder som egg, bønner, melk og nøtter i kostholdet ditt. Magert kjøtt som biff eller kylling er også en god kilde til protein, selv om disse er vanskeligere å fordøye og bør ikke spises umiddelbart før trening. Øke protein inntaket vil ikke bare bidra til å bygge muskler, vil det også gjøre at du føler deg mettere etter hvert måltid, bidrar til å redusere de samlede kaloriinntaket.

Det kan imidlertid være ulempene til denne dietten. Begrensningen av karbohydrater som kornprodukter kan resultere i mindre fiber i kosten, som fører til fordøyelsesproblemer. I tillegg, mangel på sukker kan spille med dine stemninger; mange mennesker opplever irritabilitet når de begrenser deres karbohydratinntak.

Fett

Det høres selvmotsigende, men fett er en viktig del av muskel-building kosthold. I kroppen hjelpe de produksjon og lagring av glykogen, den grunnleggende form for energi for musklene. Styr klar av den lokale McDonalds og holde seg til naturlige fettstoffer, som er lettere for kroppen å behandle. Sunne naturlige fett finnes i avokado, olivenolje, nøtter og meieriprodukter. Bearbeidede matvarer laget med mettet fett ikke inneholder mange nyttige næringsstoffer og vil bare hindre dine forsøk på å forbrenne kalorier og gå ned i vekt.

Hydration

Det er viktig å erstatte væske og elektrolytter mens du trener. Opprettholde en riktig væskebalanse vil hjelpe deg til å trene lenger, brenne mer kalorier og bygge muskler. Hold en vannflaske i nærheten slik at du kan fylle opp væskenivåer kontinuerlig og forebygge dehydrering. Når du arbeider ut i varme forhold, kan du miste elektrolytter gjennom overflødig svette. Sportsdrikker inneholder salter avgjørende for å opprettholde elektrolyttbalansen i kroppen, og sukker som forsyne musklene med energi. Og ikke glem: etter når du føler deg tørst, er du allerede dehydrert.

Muskel-bygningen dietter for kvinner

Protein er avgjørende for å bygge muskler, som alle som har sprekker åpne et treningsblad kunne ha gjettet ved å se på mangfoldet av proteintilskudd annonseres mellom dekslene. Andre næringsstoffer er viktig for muskelvekst hos kvinner, også. Karbohydrater er viktig, og selv fett bidra til å bygge og vedlikeholde muskler. Like viktig som hva du spiser er når du spiser den.

Protein

Protein brukes av kroppen for reparasjon, gjenvekst og gjenoppbygging av muskler, hud, hår, negler, organer og celler. Når du gir kroppen din med riktig mengde protein, kroppen din kan bruke den til å reparere skaden gjort til musklene fra å jobbe ut.

Anbefalte mengder protein for kvinner varierer drastisk fra kilde til kilde. En studie gjort ved University of Arizona Cooperative Extension fastslått at en kvinne som arbeider ut for å fremme muskelvekst bør forbruker 0,68 til 0,81 gram protein per kilo kroppsvekt. Siden kvinner har mindre muskelmasse til å opprettholde og bygge enn menn gjør, starter på den nedre enden av denne anbefalingen. Hver kvinne vil ha forskjellige proteinbehov, så langsomt øke mengden protein du tar inn før du begynner å legge merke til en forskjell i styrke og størrelsen på musklene. Husk at musklene er skadet og reparert på et mikroskopisk nivå, slik at resultatene ikke vil være umiddelbar.

Du kan finne gode proteiner i mat kilder som magert kjøtt (hvitt kjøtt kylling, egg, magert rødt kjøtt, kalkun, fisk), magre meieriprodukter (fettfattig ost, melk, yoghurt) og nøtter og frø. Hvis du finner du ikke i stand til å møte dine protein behov med diett, kan du supplere din diett med protein pulver. Les ernæring etikettene av disse kosttilskudd nøye, fordi de kan være lastet med sukker og fett. Hvert gram protein som fire kalorier, så hvis du multiplisere antall gram protein i et supplement med fire og få et tall som er betydelig lavere enn det børsnoterte mengde kalorier, vet du at det er mer enn bare protein.

Andre næringsstoffer

Komplekse karbohydrater finnes i hele korn, frukt og grønnsaker er en viktig kilde til energi for kroppen din. Glykogen er lagret i musklene og hindrer dem fra å bryte ned. Ifølge www.faqs.org, er karbohydrater også brukes til å hjelpe røde blodlegemer transport oksygen og fjerne giftstoffer fra musklene mens du trener. Hvis du vil ha den energien du trenger for å komme gjennom en intens treningsøkt, vil karbohydrater gir som drivstoff.

Fett er viktig for kvinner også. Kvinner har en tendens til å ha en høyere kroppsfettprosent enn menn, fordi det er viktig for reproduksjon. Faktisk, de fleste fitness konkurranser krever at kvinner opprettholde en sunn fettprosent for å kunne konkurrere, så ikke helt unngå fett. Enumettede fettsyrer (MUFAs) er gode fettstoffer som har vist seg å redusere magefett og holde kolesterolnivået i sjakk. De finnes i avokado, olivenolje, linfrøolje, nøtter og mørk sjokolade. Selv mettet fett har sine fordeler når konsumert i moderate mengder. De heve testosteronnivå, som kan hjelpe kvinner til å få og opprettholde muskelmasse, siden de ikke har en overflod av denne mannlige hormonet, og kroppen kan bruke kaloriene fra fett som brensel. Moderasjon er nøkkelen når det gjelder fett. Uavhengig av hvilken type fett du spiser, har hvert gram ni kalorier, så det kan legge opp raskt.

Kostholdsplan

Når du spiser, hva du spiser og hvor mye du spiser er alle en del av den viktige balansen for muskelvekst. Du bør spre dine tildelte kalorier over fem eller seks små måltider per dag for å få fart på stoffskiftet. Kaloriinntaket vil avhenge av din nåværende vekt, høyde, muskulatur, aktivitetsnivå og mål. En kvinne som vekt-tog på en høy intensitet fem dager i uken eller mer vil trenge noe 1600-2400 kalorier per dag. Balansere hvert måltid med karbohydrater, proteiner og sunt fett. Det er så enkelt som å lage en sandwich med to skiver grovt brød, magert deli kjøtt, fettfattig ost, avokado skiver og spinatblader.

Når det gjelder å balansere kostholdet ditt, unntakene er dine pre-og post-workout snacks. En halv time til en time før trening, drikke en protein shake med 20-30 gram protein og spiser en porsjon av komplekse karbohydrater som havregryn, knekkebrød eller frukt. Dette vil gi kroppen din en umiddelbar kilde til drivstoff for å komme gjennom treningen, samt protein for å levere dine hardt arbeidende muskler. En halv time til en time etter treningen, drikke en protein shake med 30 gram protein og har en servering av enkle karbohydrater, som hvitt brød eller angel-food cake. Disse karbohydrater fordøye mye raskere enn komplekse karbohydrater gjør, slik at de umiddelbart fylle på utslitte muskler med sine nødvendige nivåer av glukose. De protein fungerer raskt for å begynne å reparere skaden du gjorde mens styrketrening, og starter muskel-vekstprosessen.

Warrior Diet & få muskel

Mens noen mennesker er i gym arbeider opp en svette for å miste overskytende pounds, andre jobber hardt for å få vekt - mer spesifikt, muskel. Det finnes massevis av kosten tilnærminger for å få muskel effektivt, men en av de mest interessante er konseptet av Warrior Diet, en ernæringsstrategi oppfunnet av Ori Hofmekler. Selv om det motvirker den tradisjonelle bodybuilding og atletisk dogmet om seks små måltider per dag, kan riktig tilslutning til Warrior Diet resultere i rask muskel gevinst hvis det gjøres riktig. Konsultere lege før du tar fatt på denne eller noen annen vekt eller diett program.

Warrior Diet

Vær forberedt på å ikke spise før kvelden. The Warrior Diet er bygget opp etter de generelle matvaner av forhistoriske og primitive individer. Mens i "siviliserte" verden, tre måltider gitt med jevne mellomrom er normen, lever i naturen gir ingen slike garantier. En fest i kveld var vanligvis alt som kunne forventes. Ifølge Hofmekler, faste hele dagen fremmer økt energi og årvåkenhet som kroppen ramper opp i overdrive å forholde seg til en opplevd tilstand av sult.

Fasting Periode

Fast fra det tidspunktet du våkner opp til 19:00 Hvis du gjør overgangen til Warrior Diet fra en mer konvensjonell metode for å spise, kan du flette fasting med små måltider til du blir helt vant til konseptet med å ikke spise hele dag. Etter et par uker på planen, bør du være i stand til å gjøre det gjennom dagen med noe mer enn vann.

Planlegge din trening

Trene hardt i gym, med den optimale tid til å planlegge treningen blir umiddelbart før kvelden fort. Muskelvekst stimuleres ved først å bryte ned eksisterende muskelvev med trening, etterfulgt av en periode med gjenvekst drevet av rikelig kalori inntak. Så planlegge treningen rett før kveldsmåltid gir kortest mulig tid mellom fasene av muskelnedbrytning (opplæring) og muskelveksten (stimulert av å spise). Sikte på å få til gym ved 5:30 eller 18:00, slik at du vil bli ferdig med treningen ved tidspunktet for den daglige fôring.

Evening Feast

Begynne å spise på 19:00 I løpet av den perioden, begynner med et måltid bestående av helt sunne, naturlige matvarer som en stor hage salat med olivenolje dressing, magre proteiner (kjøtt, kylling eller fisk), grønnsaker, dampet brun ris og frisk frukt . Spis så mye du vil inntil du er fylt. En time etter at primær fest, hvis du fortsatt er sulten kan du ty til forbruk av hva du vil - pizza, noen godteri, selv iskrem. Bare vær ærlig med deg selv med det første måltidet og spise til du er helt fornøyd. Ikke la noen rom, slik at du kan unne deg for mye i den andre timen. Til slutt, hvis du fremdeles er sulten en time etter den andre fôring, kan du spise en siste gang. Ideelt sett vil du forbruke 2000 til 3000 kalorier i løpet av denne perioden, noe som bør være mer enn ideell til drivstoff muskel vekst bestrebelser.

Dietter for muskel få

Hva du spiser spiller en stor rolle i kroppens sammensetning. Hvis du er ute etter å få muskler du trenger å innlemme en muskel building øvelse rutine inn i livet ditt og spise riktig mat for å støtte muskel vekst. Protein er nøkkelen næringsstoff for å øke muskelmasse, fordi muskelen er laget av protein.

Protein bygger muskler

For å få muskelmasse, anbefales det at du spiser ett gram protein for hver kilo kroppsvekt du har. For eksempel, hvis skalaen leser 160 pounds du trenger å spise 160 gram protein for å støtte muskelvekst. Sats på sunne, magre typer proteiner som er lav på karbohydrater og mettet fett som kylling og tunfisk.

Frokost

Det er aldri en god idé å hoppe over frokosten, spesielt hvis du ønsker å få muskel massen. Egg er fulle av protein og andre vitaminer slik at de gjør et godt valg. Prøv scrambling 04:57 egg til frokost hver dag. Sett en stekepanne på en brenner satt på middels varme. Legg til en fane av smør til smøring av pannen slik at eggene ikke vil holde. Knekk eggene i en mellomstor bolle. Hell en spiseskje melk for hvert egg. Legg til en dash av pepper og salt. Bland godt med en gaffel eller wire visp. Makulere din ost eller legge skinke eller pølse biter hvis du ønsker. Hell røren i det oppvarmede skillet, scrambling og til. Når eggene er fluffy de er klare til å spise. Du kan legge til salsa, ketchup eller noe annet du vil. Legge melk og toast vil gi ekstra protein.

Lunsj

Noe vil arbeide for lunsj, så lenge det er fullpakket med protein. En tunfisk salat sandwich er et godt valg. Hvis du er bekymret for det høye mettet fett innhold av majones, erstatning yoghurt i stedet. Å pakke i en masse protein, kjøpe en sub sandwich eller lange kast skåret på langs slik at du kan legge til mange tunfisk. Bland en boks med tunfisk med to skjeer av yoghurt og greier det i brødet. Du kan legge hakket selleri, sennep, mandler eller noe du tenker på å forbedre smaken. Hvis du ikke liker tunfisk, prøv kylling eller kalkun i stedet.

Middag

Har mer protein til middag. Det er viktig å velge en rekke proteiner slik at du ikke blir syk av å spise den samme maten. Kjøttpudding laget med mager bakken kalkun eller biff er et deilig måltid. Bland en halvkilo kjøtt med to egg. Legg en hakket løk og en halv ermet av smuldret stk saltet kjeks. Hell i en halv kopp barbecue saus eller ketchup. Elt blandingen med hendene. Form mini brød av kjøttboller og legg dem på en cookie ark. Stek ved 350 grader i 45 minutter. Bland sennep og honning sammen og hell over som en glasur.

Snacks

Hvis du blir sulten mellom måltidene kan du ha en matbit. Sats på protein shakes og barer. Det er mange smaker og varianter å velge mellom. Legg så mange du trenger for å få den nødvendige mengden av protein, avhengig av vekten din, etter at du beregne hvor mange gram protein du får med regelmessige måltider. Sørg for å få den anbefalte mengden protein, men prøv å ikke overstige 15 gram mer enn det som er anbefalt fordi for mye protein kan overarbeid fordøyelsessystemet og stress nyrene.

Hvordan få muskel Med en høy-protein diett

Hvordan få muskel Med en høy-protein diett


Protein er viktig for å bygge muskler. Aminosyrer som utgjør protein å reparere revet muskelfibre eller øke sin styrke. Hvis du føler at dine treningsøkter ikke er noe som resulterer i ekstra muskelvekst, sjansene er du trenger mer protein i kosten. Med de riktige mengder tilsatt protein forbrukes til rett tid, kan du få muskler raskt.

Hvordan få muskel Med en høy-protein diett

•  Legg til flere naturlige proteinkilder i kostholdet ditt. Disse inkluderer magert kjøtt, mandler, bønner og soya. Protein stimulerer muskelvekst ved å gi de aminosyrer som hjelper syntetisere nytt muskelvev og reparere eventuelle muskelskade. For en høy-protein diett, vil du trenger mellom 0,8 og 1,5 gram protein per pund av vekten din hver dag, avhengig av målet ditt. Hvis du har muskler, men vil ha mer, bruke lavere beløp. Hvis du ikke har mye muskelmasse og ønsker å få noen, bruker du høyere beløp.

Kutt ut fett fra naturlige diett. Samtidig øke protein kan hjelpe deg å bygge muskler, det kan også øke fettinntaket, så mange naturlige proteinkilder har også fett. Trim fettet ut av eventuelle kjøtt, og prøv å unngå mat med høyt fett og enkle sukkerarter, som slår inn fett når den ikke brukes.

Konsumere proteinkilder på optimale tider. Protein første tingen i morgen hoppe starter stoffskiftet. Forbruker protein innen 45 minutter etter trening er optimal fordi musklene er sultne for energi og reparasjon kilder. Jo raskere de kan få dette proteinet, jo raskere de kan vokse. Drikking næringsrik vibrering er en av de mest effektive måtene å levere protein.

Tren med høy vekt motstand som krever færre repetisjoner for et sett. Høy vekt motstand utfordrer dine muskler mer, noe som resulterer i større muskelfibre når de komme seg.

Ta protein kosttilskudd som whey protein for økt muskelvekst. Gjør dette hvis din naturlige proteinkilder er begrenset, eller hvis du finner ut at du ikke øker i styrke eller muskelmasse til tross for å miste fett. Myseprotein er et høytetthets proteinkilde som kan legges inn i vibrering.

Hint

  • Trene hver dag i minst 30 minutter. Høy-protein dietter vil legge vekt på kroppen din. Hvis du ikke trene for å forbrenne kalorier, vil du få overvekt.
  • Rådfør deg med en lege før du bruker en høy-protein diett. Usunne mengder kan forårsake nyreskade.

Diet for raskt muskel vekst

Det er ingen spesiell pille eller hemmelig formel når det kommer til muskelvekst. Bygge muskler, enten for utseende eller konkurranse, tar utholdenhet og tålmodighet, og, for det meste, masse tid i vekt rom. Jo mer dedikert du er, jo raskere dine gevinster vil bli. Når det er sagt, det er matvarer som kan bidra til å hjelpe prosessen - og, faktisk, velge riktig kosthold er faktisk avgjørende hvis muskelvekst er målet.

Pakke på Protein

Den beste måten å bygge muskler er å få flertallet av kaloriene fra protein - anses byggesteinen av muskel. Ikke mindre enn 30 prosent (og opp til 50 prosent) av det daglige inntaket bør være fra protein, med 20 til 40 prosent kommer fra karbohydrater og resten kommer fra fett. En annen nøkkel er å spise fem eller seks måltider om dagen, med hver servering er omtrent på størrelse med knyttneven din. Dette hjelper kroppen opphold i en "anabole" tilstand, noe som betyr at det fortsetter å bygge muskler selv etter at du er ferdig å spise eller trener.

Big Breakfast

Den beste måten å starte dagen hvis du ønsker å legge til muskel er med god, gammeldags egg. En medium egg har 6 g protein, så avhengig av dine behov, opptil fire er OK - seks hvis du bestemmer deg for å holde det helt frisk og bare spise det hvite. Legge til en bit av hvete eller hele korn brød og et eple ville legge kalorier uten å resultere i skadelige fettstoffer.

Masse Lunsj

Igjen, bør protein være i sentrum av din middag måltid. En tunfisk sandwich er en rask, enkel måte å gå, og kan være så enkelt som 3 oz. tunfisk, 1 ts. av lav-fett majones, og en oppskåret tomat og salat mellom to skiver av toast. Legg nøtter, frukt, og til og med en salat for ekstra gevinster. Bare pass på at nøtter er lettsaltet og salaten inneholder lite fett dressing (og hold krutonger, som er litt mer enn crunchy tomme kalorier).

Middag Vedtak

En stekt kyllingbryst er lav i fett, men stor på protein, med om lag 30 til 35 gram protein per fire-unse servering. En annen midtpunktet til middag kan være magert kjøtt (ca samme mengde protein som kylling) eller laks (rundt 25 gram protein per fire gram). Det finnes mange alternativer for side retter, inkludert et karbohydrat-lastet bakt potet (lys på smør), tilberedt blandede grønnsaker (unngå frosset eller hermetisert), og en kopp brun ris.

Flere Meals

Protein shakes og barer, og frukt, grønnsaker, yoghurt og havregryn er blant de i mellom måltidene du kan velge mellom å supplere måltidet plan. For eksempel kan det være lurt å prøve en protein shake to eller tre timer etter frokost, etterfulgt av en banan tre timer etter lunsj, etterfulgt av et annet protein shake eller en kopp yoghurt en time eller to etter middagen. Når det gjelder shakes, lese etikettene og velge de med høyt protein, men lite fett og sukker.

Et protein diett for sunn hud og muskel massen

Et protein diett for sunn hud og muskel massen


En høy-protein diett kan føre til sunn hud og forbedret muskelmasse. Protein inneholder aminosyrer som bidrar til produksjonen av kollagen for å lage tykkere, sunnere hud. Protein diett vil også forbedre muskelmasse, samtidig som du øker mitokondriene, som hjelper forbrenne energi og legge til styrke.

Kalorier i protein diett

Et protein-beriket kosthold inneholder 30 prosent til 50 prosent av kaloriene fra protein, med en lav mengde karbohydrater. Dette er en dramatisk økning fra 10 prosent til 15 prosent av protein som finnes i den typiske diett. Denne økning i protein bør ha nytte huden med tilsetning av L-lysin og L-prolin som finnes i proteiner, to aminosyrer for å øke produksjonen av kollagen, og bidra til å beskytte celler mot bakterielle og virale infeksjoner.

Protein for Muscle Mass

Dietten vil forbedre muskelmasse med tilsetning av L-leucin og L-isoleucin. Disse aminosyrene finnes i protein, og sammen med L-Glutamin vil forbedre muskelmasse og utholdenhet. Dietten vil gi deg økt muskelfiber, med en økning i utvinning tid etter trening. Dietten vil også hjelpe deg å leges raskere, reparere musklene med aminosyrer.

Typer mat i en protein diett

Tenk på proteinrike matvarer som utgjør en høy-protein diett, for eksempel nøtter, egg, fisk og kjøtt. Disse matvarer er rik på protein, men også kan inneholde høye nivåer av mettet fett. Velg fisk for sin høye nivå av protein og lite mettet fett. Du kan nyte kjøtt for sin protein, men noen kjøtt er høy i fett. Oppsøk de slankere kutt av kjøtt. Lentil bønner er rik på protein, mens inneholder et lavt nivå av fett.

En Workout & Diet Plan å få muskel

Å kunne få muskelmasse, er det viktig at du følger en smart trening og kosthold. Uten riktig ernæring og trening, vil du ikke være i stand til å oppnå dine treningsmål. For å øke muskelmasse, det er enkle trinn for å følge.

Protein Shakes

Whey protein shakes er spesielt nyttig i å utvikle og opprettholde muskelmasse. Kroppen din trenger ca 1 gram protein per kilo kroppsvekt for å få muskler. Hver rist bør inneholde omtrent 40 til 50 gram protein. De fleste mennesker trenger å drikke 3 til 4 shakes om dagen. Drikk en ca 45 minutter før treningen, en innen en time etter treningen, og deretter etter behov om morgenen og før sengetid.

Diet

I tillegg til protein vibrering, er det viktig å spise riktig mat hver dag. Matvarer som kalkun, tunfisk, egg og grillet kylling gir protein og viktige næringsstoffer. Kroppen din trenger også sunt fett som tilbys av fisk, mandler, granola og andre varianter av blandede korn. Karbohydrater er også nødvendig for at kroppen skal fungere som den skal, men de bør spises i kontrollerte mengder. Prøv å unngå karbohydrater i brød og pasta, og fokus på karbohydrater fra naturlige stoffer som frukt og grønnsaker.

Kroppsvekt øvelser

Kroppsvekt øvelser er viktig for å utvikle sterke stabiliserende muskler og er de første trinnene i utviklingen av muskelmasse på treningsstudio. Body-vekt øvelser består av push-ups, uvektede knebøy, dips og pull-ups. Når du enkelt kan fullføre 15 til 20 repetisjoner av hver, er det på tide å gå videre til maskiner og vekter.

Maskin / Vekt Øvelser

Når kroppsvekt øvelser har blitt mastret, kan du begynne å bygge muskelmasse på treningsstudio. Følgende øvelser er avgjørende i å bygge muskelmasse: benkpress (stigning og fall), gratis-weight skulder hever, triceps push-downs, biceps curls, skulder shrugs, vektet knebøy og kalv reiser. Pass alltid på å gi deg minst wo fridager hver uke for musklene å hvile. Utvikle din tidsplan, slik at hviledager er brutt opp i løpet av uken.

Hvordan gjenkjenne muskel belastning Symptomer

Hvordan gjenkjenne muskel belastning Symptomer


Muskel stammer, som kan innebære rive, blåmerker eller på annen måte skade muskelvev, kan være et resultat av intens atletisk aktivitet eller enkle dagligdagse bevegelser. Ved å anerkjenne symptomer på muskel belastning, kan du avgjøre om du trenger medisinsk hjelp.

Hvordan gjenkjenne muskel belastning Symptomer

Gjenkjenne muskel belastning Symptomer

•  Se etter blåmerker, kutt, rødhet eller hevelse i den generelle plasseringen av skaden. En muskel belastning kan innebære riving av muskelvev, blodårer og sener, noe som kan føre til alle de ovennevnte symptomene.

•  Se om smertene avtar når det skadde området er helt i ro. Ordinær stølhet eller utmattelse er vanligvis bare smertefullt når muskelen strekkes, men smerten av en muskel belastning tendens til å være konstant, uavhengig av om det skadde området er flyttet eller ikke.

fastslå om det er en generell svakhet til den skadde muskel som hindrer bevegelse eller bruk av det skadde området, i motsetning til selve skjøten eller ben. Dette er for å kjenne forskjellen mellom en muskel belastning og en forstuing.

Finn ut om det er en manglende evne til å bruke muskler i det hele tatt, noe som kan indikere skade eller separasjon i området der musklene er festet til sener.

Erkjenne aktivitet som kan ha forårsaket muskelspenninger. Vanligvis er muskel spenninger forårsaket av enten anstrengende fysisk aktivitet eller en enkel og uventet bevegelse som forårsaker at muskelen til å bevege seg i en unormal måte, noe som resulterer i skade. Muskelsmerter som ser ut til å komme ut av ingensteds kan være forårsaket av en potensielt mer alvorlig medisinsk tilstand, så sjekk med legen din umiddelbart.

6. Sjekk ut elektroniske ressurser som eMedicineHealth eller Healiohealth.com nettsteder for mer informasjon om hvordan du kan gjenkjenne muskel belastning symptomer og hvordan du kan søke behandling (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Muskel stammer kan vanligvis unngås under fysisk aktivitet ved ganske enkelt å utføre en serie med tøyningsøvelser før du begynner. De fleste treningseksperter mener at du bør strekke for minst 5 til 10 minutter før du starter noen fitness diett.
  • Hvis du ikke føler lettelse fra muskel belastning ubehag innen 24 timer etter skaden, eller hvis du hører en popping støy når den skadde området er flyttet, søk medisinsk hjelp umiddelbart.

Lav Sugar Diet for personer med multippel sklerose

Ifølge Medline Plus, oppstår multippel sklerose når kroppens immunsystem feilaktig angriper sitt eget vev. Ved MS blir kroppens forsvarssystem mot ryggraden og hjernen, som fører til synsproblemer, muskel kontroll problemer, og lokalisert og systemisk smerte. Selv om det er ingen kur for MS, kan tilstanden bli hjulpet med tilslutning til en næringsrik diett, som omfatter begrensning av sukkerinntaket. Mens redusere sukkerinntak alene vil ikke kurere MS, holde et tett øye på sukkerinntak er en viktig del av å følge balansert og næringsrik diett tilnærming for å håndtere sykdommen.

Diet Theory

Etter en naturlig eliminasjonsdiett for å dempe matallergier og redusere inntaket av næringsfattige matvarer er en av de beste måter å lindre hyppigheten og intensiteten av symptomene for personer som lider av MS. Lavt sukker forbruk gjelder sistnevnte kategori - fjerning av næringsfattige matvarer. Informasjon fra Allergi og Nutrition Center i Storbritannia beskriver koblingen mellom sukker og MS, sier at forekomsten av MS er høyest i områder av verden som forbruker mest sukker, noe som gjør det et stoff for å begrense for personer som allerede arbeider med MS . Selv profesjonelle medisinske nettsteder som Medline Plus og Mayo Clinic ikke uttrykkelig anbefale en lav-sukker diett for MS, de anbefaler en balansert kosttilskudd tilnærming, som sikkert omfatter begrensning av sukker.

Diet Anbefalinger

Eliminere forbruket av matvarer som enten er allergenics eller på annen måte tenkt å være problematisk for MS-syke (som sukker) for å hjelpe potensielt forbedre symptomer Dette betyr å redusere det samlede inntaket av sukker (ved å eliminere inntak av noe mat som lister sukker eller noe sukker derivat slik som maissirup, sorbitol, dekstrose, maltodekstrin eller sukrose som en av de første fem til ti ingredienser), sammen med å redusere mengden av mettet fett, laktose og korn. I stedet for disse matvarene, fokusere på å spise en diett rik på frukt, grønnsaker og magre proteinkilder som fisk og fjærfe. Det finnes ingen spesifikk tak for daglig sukkerinntak - bare fjerne typer sukkerholdige matvarer listet ovenfor for å gjennomføre en diett med lavt sukkerinnhold. Mens denne eliminasjonsdiett kan virke tøffe, det er det første skrittet i å teste deg selv for matvarer og elementer som utløser MS-symptomer.

Kosthold modifikasjoner

Etter noen uker på den fullstendige eliminering diett, kan du gradvis begynne å legge mat typer tilbake i en av gangen (dvs. korn, deretter meieri, så noe begrenset mengde sukker). Hold en food journal i løpet av denne tiden, og bemerker hvordan kosten modifikasjoner påvirke dine symptomer. Hvis den ekstra mat type ikke ut til å forverre symptomene dine, kan det forbli i kostholdet ditt. Hvis maten typen øker hyppigheten av dine MS-symptomer, må det forbli ut av kostholdet ditt permanent.

Diett for pasienter med nyresvikt

Diett for pasienter med nyresvikt


Den nyre hovedfunksjoner er filtrering avfall fra blodet, å opprettholde elektrolyttbalansen så vel som syre-alkaliske balanse i kroppen. Nyrene filtrere avfallet som urin. Urinen elimineres via blæren. Nyresvikt er definert som en tilstand der nyrene er ikke lenger i stand til å utføre disse funksjonene ordentlig. De fleste leger støtter ikke en diett spesielt for folk med nyresvikt. Men det er noen forslag til kosttilskudd restriksjoner som kan være i stand til å dempe sykdommen progresjon. Blant dem er å senke proteininntaket samt å overvåke kosten natrium og kalium.

Typer av nyresvikt

Akutt

Nyresvikt er akutt når det er raskt innsettende. Grunner kan sepsis - en infeksjon i blodet - eller betydelig muskel traumer, noe som kan bety alvorlige klemskader som introduserer store mengder muskelvev i blodet. Nyrene blir overveldet prøver å filtrere ut biprodukter fra muskelfibrene. Andre faktorer i akutt innsett er noen medisiner som ibuprofen eller Naproxen som kan være giftig for nyrene. Sykdommer som systemisk lupus erythematosus, som blir antydet som en faktor i døden av superstjernen Michael Jackson, også kan være en faktor.

Kronisk

Kronisk nyresvikt skjer over lange perioder og bygger opp kumulativt. Sykdommer som diabetes og høyt blodtrykk, hvis ikke holdes under kontroll, kan overtax nyrer og til slutt føre til uopprettelig skade.

For mer informasjon vennligst se referanse og ressurs avsnittene nedenfor.

Senking Protein Intake

Det er tanken at overflødig protein kan tilstoppe filtreringssystem i nyrene, og dermed forverre problemet. Imidlertid, er det bare å senke protein alene ikke kan være svaret. En artikkel av Ben Best refererte til en 1987 studie i Clinical Nephrology som indikerte at den type protein er også viktig. Protein fra kjøtt produsert den høyeste belastningen på dårlige nyrer, tett fulgt av melkeprotein. Interessant, hadde whey protein ingen målbar effekt på nyrefunksjonen. Se referanse delen.

Kosttilskudd mineral krav

Høyt inntak av salt er et problem, på grunn av de høye nivåer av natrium i mange av de bearbeidet og rask mat som er en del av den moderne kosthold. For en pålagt tunge nyre, kan salt påvirker blodtrykket og føre til væskeretensjon og hvis ikke korrigert, gi opphav til hjertesvikt. Lave salt produkter anbefales ikke på grunn av overskytende kalium. Hos personer i nyresvikt, kan overskytende kalium føre til en uregelmessig hjerterytme som kan manifestere seg i et hjerteinfarkt hvis ikke overvåket.

Det er normalt ikke noen restriksjoner på væske med mindre du begynner å beholde væske. I tilfelle av væskeretensjon, er vanligvis salt den skyldige så legene vil overvåke inntak av natrium.

Dietter for barn i en alder av 12

Dietter for barn i en alder av 12


Antallet overvektige amerikanske barn har økt med 100 prosent i løpet av de siste to tiårene, ifølge American Academy of Pediatrics. Mangel på mosjon og tilgjengeligheten og annonsering av usunn mat bidrar til denne epidemien. Likevel vår kulturs besettelse med å være tynn også bidrar til overvekt og fedme. Slanking og uordnede spise praksis er knyttet til livslang vektproblemer. The Physicians Committee for Responsible Medicine rapporterer at 36 prosent av unge gutter og 44 prosent av tenåringsjenter prøver å gå ned i vekt og 20 til 30 prosent av disse barna bruker farlige eller usunne kosten praksis.

Adolescent Ernæringsmessige behov

En oversikt over ungdom ernæring lagt ut på Verdens helseorganisasjons nettside understreker viktigheten av riktig ernæring. Bare i det første året av livet gjør mennesker går gjennom en slik akselerert og intens vekst. Over 80 prosent av ytterligere vekst skjer fra 10 til 15 år. Generelt, jenter begynner sin vekst spruter på ca 10 år gammel og gutter begynner på ca 12 år gammel. Ernæring er så viktig fordi 20 til 50 prosent av en tenårings ideell voksen vektøkning, 15 til 20 prosent av deres voksen høyde og 45 prosent av sin avgjørende fett og muskel utvikling skjer i denne perioden. En ungdommens selvbilde og selvfølelse er sterkt påvirket av deres fysiske utvikling, og måten det skjer påvirkes av tilgjengelige næringsstoffer. En unges kostvaner, gode eller dårlige, kan bli inngrodd i løpet av denne tiden. Unge må innta høyere nivåer av kalsium, jern, sink, vitamin A, C, E og B-gruppen av vitaminer. Disse næringsstoffene er ofte mangler når ernæring er begrenset eller mat grupper er utelatt av dietten.

Slanking og vektøkning

En stor, langsiktig studie fra 2003 publisert i Pediatrics rapporterer at ungdom som dieted var mer sannsynlig bli overvektig etter tre år enn barn som ikke gjorde kosthold. Kosten er mer sannsynlig å overstadig spise og gå gjennom sykluser av mat begrensning fulgt av anfall med overspising. Selv når ungdom mistet vekt midlertidig, praktisering av slanking fremmet vektøkning på lang sikt.

Spiseforstyrret atferd

Spiseforstyrret atferd inkluderer andre enn praksis spesifikt klassifisert som spiseforstyrrelser vaner. Bingeing, slanking og sletting, hoppe over måltider eller utelate matvaregrupper, ved hjelp av appetittdempende midler, avføringsmidler og tar opp røyking er eksempler på uordnede matvaner. Ungdom ofte gå gjennom spiseforstyrret atferd praksis og spiseforstyrrelser.
Mange unge har urealistiske idealer om deres kropper og store tall opplever misnøye med egen kropp rapporter på Health. Dette misnøye fører til usunn slanking praksis, veksthemming, emosjonelle problemer og ofte, fedme. Ungdommer kan bli låst inn i en ond sirkel av spiseforstyrrelser, angst og depresjon. Disse emosjonelle problemer doble risikoen for fedme.

Spiseforstyrret atferd Effects

Mangel på riktig ernæring og uordnede matvaner på dette stadiet av livet kan føre til leddgikt, hjerte-og karsykdommer, kreft, diabetes og osteoporose senere. Usunne praksis stunt vekst, skade vitale organer og kan føre til hjertestans. Dietter for 12-åringer kan sette opp slike usunn praksis og skader selvtillit.

I stedet for dietter

PCRM anbefaler at foreldre hjelper barna sine ta sunnere valg i stedet for å telle kalorier. Velge frukt, grønnsaker og hele korn og økt fysisk aktivitet vil føre til sunn vekt, optimal vekst og etablere gode relasjoner så få unge har med mat i dag.

ESRD dietter

ESRD dietter


Nyrene utfører mange avgjørende roller i sunn funksjon av en menneskekropp. Det er ansvarlig for filtrering av blodet, å fjerne overflødig væske, som regulerer blodtrykket, og produserer vitale hormoner. Kronisk nyresykdom kan forårsake nyre til sakte brytes ned over flere år, til slutt fører til end-stage renal disease (ESRD). En syk nyre er ikke lenger i stand til å fungere som nødvendig, må så stor man sørge for å opprettholde en streng diett.

ESRD

ESRD er den siste fasen av nyresykdom, når nyrene ikke lenger fungerer på egenhånd. ESRD oppstår etter nyrefunksjonen har falt under 10 prosent og nyrene ikke er i stand til å rense kroppen for avfall og overflødig vann; dette stadium følger vanligvis en kronisk nyresykdom som kan ha vedvart i 10 til 20 år. I USA, de viktigste årsakene til ESRD er høyt blodtrykk og diabetes. Personer med ESRD må gjennomgå enten dialyse eller nyretransplantasjon.

Formålet med Diet

Personer med ESRD må passe på å følge en meget streng diett og begrense væskeinntaket. Dietten er levert av en ernæringsfysiolog til personer med ESRD for å opprettholde en sunn kroppsvekt og hindre opphoping av væske og giftstoffer i kroppen. Ved å opprettholde en streng diett og med regelmessig fysisk aktivitet --- hvis regissert av en lege --- er helserisikoen reduseres og livskvaliteten kan forbedres.

Diet Sammensetning

Uten et fungerende nyre, kroppen er ikke i stand til å eliminere giftstoffer. Dialyse kan ikke fjerne alle spor av giftstoffer fra kroppen heller, så en veldig streng diett diett er nødvendig for å hindre en dødelig giftig buildup. Dialyse er ekstremt taxing på systemet, så etter behandlingsstart, vil kroppen trenger ekstra protein for å hjelpe forebygge muskel og vev tap. Fordi kroppen ikke er i stand til å fjerne kalium, er en lav kalium diett også vanligvis nødvendig, unngå ting som bananer, poteter og appelsiner. Personer med ESRD trenger også å unngå meieriprodukter, som melk og ost, for å hindre fosfor buildup, noe som kan føre til lavt kalsiumnivå. Dietten må også være lavt natriuminnhold for å hindre høyt blodtrykk. Endelig mennesker dialyse urinere meget lite, så er det viktig å begrense selve væskeinntak for å hindre overdreven fluid oppbygging i kroppen.

Advarsel

Pasienter med ESRD er på en stor risiko for underernæring, så de må stadig gjennomgå screening og ernæringsmessig gjennomgang og analyse for å hindre ytterligere komplikasjoner. Personer med ESRD har spesielle diettbehov som må vurderes og overvåkes av sine leger. Ernærings-og kostholdsanbefalinger og overvåking må bare utføres av en medisinsk faglig.

Hvordan gå på diett

Hvordan gå på diett


Lurer du på hvordan å gå på en diett? Det er ikke så lett som folk gjør det høres! Du må ha motivasjon og gjøre en rekke andre ting hvis du ønsker å gå på en diett og gjøre det arbeidet! Les trinnene nedenfor for noen gode ideer om hvordan å lage en diett jobben for deg.

Hvordan gå på diett

Hvis du ønsker å gå på en diett, må du samle opp all din motivasjon! Få et bilde av deg selv som du hater og sette den på kjøleskapet. Lag en liste over alle tingene du ikke liker med å være overvektig, som huffing og puffing på trappene, og sette det opp der med bildet ditt, der du kan lese den hver dag. Det kan være lurt å sette listen på badet speil også.

Finn en diett plan som du tror vil fungere for deg. Uten en plan, er det lett å rettferdiggjøre å spise ganske mye annet, som er et oppsett for svikt. Planen trenger ikke å være komplisert, det kan være så enkelt som bestemmer seg for å bare spise hele matvarer på 1500 kalorier om dagen, for eksempel.

Klargjør kjøkkenet ditt. Det er mye vanskeligere å gå på diett hvis kjøkkenet er full av junk food. Bli kvitt noe i kjøleskapet eller pantry som ikke er på planen. Bekymret for familiemedlemmer? De trenger ikke å være å spise junk food heller!

Det gjør ikke mye godt å gå på en diett hvis du ikke kommer til å inkludere øvelsen. Mange studier viser at vekttap oppstår raskere og permanent hvis du inkluderer en øvelse plan. Dette kan være så enkelt som å vandre i tretti minutter hver dag. Dette er den vanskeligste delen for mange mennesker, men det er trolig den viktigste siden studier viser at folk som er overvektige og i form er i bedre helse enn tynne mennesker som er ute av form!

Vei deg daglig, og holde styr på det. På denne måten vil du ikke bli motløs hvis du viser en liten gevinst nå og da. Det du leter etter på en diett er en langsom nedadgående trend. Du trenger ikke å tape mer enn to og en halv pounds en uke - noe mer er trolig vann eller muskel.

Vurdere å bli med i en støttegruppe, enten det er Weight Watchers eller en online gruppe, som det er mange. Det er mange flere som lurer på hvordan du skal gå på en diett effektivt, og en av dem kan være et stort vekttap kompis for deg!

Hint

  • Prøv å tenke på kostholdet som en livsstil. Dietter ikke fungerer svært godt, med mindre du ønsker å bli kvitt en rask fem pounds. Endre din måte å tenke på å spise er mye mer effektivt.
  • Du må ikke følge noen diett plan som går under 1200 kalorier om dagen. Hvis du gjør dette i lengre tid, vil du finne at stoffskiftet vil ta et dykk, og når du spiser "normalt", vil du legge på seg raskere enn noensinne.

Diett programmer for å miste vekt ved å spise mer

Fedme rammer altfor mange voksne, enten direkte eller indirekte. Det er derfor det er så mange diett programmer og vekttap piller som blir utlyst på nesten hver reklamepause, magasin og reklameplakater. Sannheten er, det er ikke noe slikt som en magisk pille eller spesiell saus som vil gjøre at du ser ut som en modell. Sunt kosthold planer og mosjon er det eneste som faktisk vil ta vekten av og holde den av.

Kombinasjon dietter

The Six Week Body Make Over, The Skinny Switch og Food Lover Fat Loss System er alle dietter som hevder du kan spise mer og gå ned i vekt. Disse diettene er kombinasjons dietter. Disse diettene sier at visse matvarer spist sammen vil øke stoffskiftet og øke vekttap.

For eksempel hvert måltid bør inneholde en stivelse, et protein, en frukt og en grønnsak. Du ofte får lov en rekke matvarer, men noen dietter strengt begrense eller eliminere visse matvarer. For eksempel hvis du er en "B" kvinne på 6 ukers kroppen makeover, bør du ikke spise rødt kjøtt.

Kombinasjon dietter krever mye planlegging. Porsjonskontroll er et must. Mange eksperter tror vekten tapt på disse diettene er på grunn av redusert kaloriinntak, og ikke en kombinasjon av næringsmidler. Det er ingen vitenskapelige bevis på at å kombinere visse matvarer øker stoffskiftet.

Vegetariske dietter

Det er andre dietter som også annonserer du kan spise mer og gå ned i vekt. Disse inkluderer vegetariske dietter Dean Ornish sin spise mer, veier mindre og The Raw Food Diet. Mange sverger ved disse diettene, men folk har også vært kjent for å få vekt på vegetarisk og rå mat dietter. Og hvis du er en kjøtt lover, vil du snart bli lei av disse planene.

The Truth

Sannheten er, med noen sunn mat plan, eller diett, har du mest sannsynlig vil spise mer mens du taper vekt. Årsaken er, vil du lære hvordan du kan spise sunt. Sunn mat har en tendens til å ha mindre kalorier, og være mer mettende. For eksempel, har et eple bare sytti kalorier, men likevel en candy bar har nesten tre hundre kalorier. Det beste du kan gjøre for å holde seg sunn og øke stoffskiftet er å spise 4-6 mindre, sunnere måltider per dag spredt ut, i stedet for to eller tre større måltider. Mat drivstoff kroppen din og faktisk gjør stoffskiftet arbeid. Derfor gjør mat jobben for deg og ikke mot deg.

Sunt kosthold

Et sunt kosthold vil bestå av alle matvaregrupper. Ingen mat eller mat gruppe er forbudt. Noe mat kan spise til enhver tid med noen annen mat som du ønsker det. Desserter og behandler er tillatt. Sunne dietter tillate alt dette - i moderate mengder. Nøkkelen er å spise en rekke matvarer som du liker. Hvis du vil ha en bit av kaken til dessert, og deretter kutte ned på kjøtt og potet porsjoner. Sunne dietter som regel alltid anbefale noen form for trening. Dette er fordi øvelsen bygger muskel. Jo mer muskler du har, jo mer kan du spise mens du taper vekt.

Hvordan bygge muskler og miste fett på diett

Både bygge muskler og miste fett trenger å ha en fokusert rutine. Heldigvis et viktig aspekt å både bygge muskler og miste er å ha et høyt inntak av protein. Protein utgjør byggesteinene i kroppen fra skinn og bein til musklene selv, og den danner et sentralt element i muskel reparasjon og restitusjon etter trening. Protein faktisk holder kroppen mett, noe som bidrar til en person på en diett dempe suget etter mat. Å ha en solid øvelse rutine og et sunt kosthold vil også bidra med å miste fett og bygge muskler.

Hvordan bygge muskler og miste fett på diett

Trinn

Konsumere 1 g protein for hver kilo kroppsvekt. Protein hjelper deg å føle deg mett lenger og oppfordrer muskel utvinning og utvikling.

Supplement snacks eller ett måltid om dagen med en protein shake. Velg en shake som har vitaminer for å sikre at du fortsatt får essensielle næringsstoffer. Drikk en shake innen en halv time med trening for å bistå i muskel reparasjon og utvinning.

Gjør tre muskeltreningsøkter i uken som inkluderer løfte vekter, sit ups og push-ups. Sørg for å gjøre noen form for hjerte-aktivitet, som gåing, sykling, aerobic klasser eller jogging, for en halv time til 45 minutter, tre til fem ganger i uken.

Spis seks små måltider om dagen i stedet for tre hovedmåltider. Etter frokost, spise ca hver 2 time, å sørge for at de viktigste måltidene er mindre og snacks består av frukt, grønnsaker, nøtter eller en protein shake.

Drikk 8 til 12 glass vann om dagen. Dette vil skylle giftstoffer fra kroppen og organer, bidrar til å holde deg hydrert og eliminere avfall fra kroppen din.

Protein drinker og flytende diett

En populær metode for å miste vekt i dag er gjennom flytende diett, noe som innebærer å få en begrenset mengde kalorier gjennom høy-protein drinker. Selv om dette er tenkt å virke på kort sikt, er det antatt at når spisevaner er tilbake til det normale, vil personen legger vekt på igjen, og muligens også legge mer vekt på, grunn av det faktum at organet tro at det kunne bli sultet og være mer sannsynlig å holde på fettet. Flytende dietter er bare anbefalt i tilfeller av ekstrem fedme og bør gjøres med tett oppfølging av en lege.

Beskrivelse

Protein utgjør byggesteinene i kroppen vår. Det er mange dietter som øker inntaket av protein for å lette vekttap på grunn av dens evne til å stabilisere blodsukkernivåer. Protein tar lengre tid å fordøye og derfor holder deg mett lengre, noe som minsker behovet for å snack. Det støtter også utvinning og reparasjon av muskel etter trening. Dette betyr flere treningsøkter med mer intensitet og sterkere muskler, noe som bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet, øke vekttap.

Protein

Høye mengder protein finnes i alle kjøtt, egg, meieriprodukter, nøtter, bønner og tofu. Protein er også tilgjengelig i mysepulverform og er tatt som et protein shake. Disse shakes kommer i en rekke varianter og kombinasjoner. Noen er utformet med den perfekte mengden karbohydrater og næringsstoffer for å erstatte måltider. Selv om dette ikke bør gjøres på en langsiktig basis, er det en populær måte å miste vekt.

Diet

Væsker er den enkleste stoffet å bryte ned og fordøye. Ofte kosthold innebærer forbruker bare juice, suppe, vann eller protein shake måltid erstatninger. Dette er ofte gjort til en idealvekt er nådd, og deretter en sunn diett er integrert i livsstil, slik dette idealvekt opprettholdes. Leger anbefaler disse dietter bare i tilfeller av ekstrem fedme eller før under en medisinsk prosedyre. Det antas at når vanlig mat er integrert på nytt, pounds kommer på igjen.

Advarsel

En flytende diett betyr vanligvis forbruker mellom 400 og 800 kalorier om dagen, for det meste i form av høy-protein drinker, og derfor er kroppen ikke får en komplett ernærings dose av det den trenger. Dietten kan ende opp med å være høy i natrium, noe som er farlig for personer med høyt blodtrykk, og også har en tendens til å bryte ned immunsystemet. Det kan føre til magekramper, forstoppelse, en unormal menstruasjonssyklus, anemi og svimmelhet. Den flytende diett må gjøres bare under streng medisinsk kontroll.

Anbefaling

Protein shakes kan integreres i kostholdet ved å erstatte ett måltid om dagen. Et annet måltid eller mellommåltid kan være suppe, men kroppen trenger fortsatt et utvalg av mat å få alle de næringsstoffene vi trenger, og vi trenger et mangfold av fast føde for et sunt fordøyelsessystem. Rensing kroppen hver sjette måned gjennom en frukt og grønnsaker fort eller et vann, sitron og honning fort kan være svært gunstig for å holde en klar kolon, men dette bør ikke gå på i mer enn ti dager.

Flytende protein diett informasjon

Den flytende diett er en diett som innebærer å bare drikke spesielt laget høye protein drinker i tre måneder. Kaloriinntaket på en flytende diett er svært lav, og folk kan miste 03:57 pounds per uke på diett. Det er bare egnet for de som lider av fedme og kan være farlig for alle som er bare mildt overvektige. Den flytende diett må gjøres under medisinsk tilsyn. For de som kan ha nytte av kostholdet, er det gjennomført i tre etapper. Det første er det tre måneders fort på de høye protein drinker. Så er det en gjenforings scene der sunn mat er reintegrert i kosten. Dette er fulgt av en vedlikeholdstrinn for å opprettholde en sunn diett.

Protein

Protein utgjør byggesteiner for kroppen. Fra hår til musklene, er protein inntak avgjørende for en sunn kropp. Den vanlige anbefalte daglige mengden protein er hvor som helst mellom 45 og 65 gram per dag. Når en person prøver å gå ned i vekt dette beløpet kan gå opp fra hvor som helst mellom 75 gram til ett gram protein per kilo kroppsvekt.

Funksjon

Protein blir ofte brukt for å støtte en rekke vekttap dietter for en rekke grunner. Protein bidrar til å balansere blodsukkeret som det tar lengre tid å fordøye, og vil bidra til å holde kroppen fyldigere lenger. Av denne grunn, minimerer det snacking og overspising. Det bidrar også til å støtte muskel utvinning og utvikling som betyr en person kan trene hardere og oftere, som induserer vekttap og en raskere metabolisme.

Diet

Den flytende diett innebærer å supplere måltider med lavt kaloriinnhold og høyt proteindrikk, designet for å inneholde viktige vitaminer, proteiner, fiber og karbohydrater for helse. Det daglige kaloriinntaket er mellom 400 og 800 kalorier om dagen i en tre måneders periode. Generelt blir 3 til 4 pounds av kroppsvekt tapt per uke over denne tid. Deretter personen gjennomgår en prosess med å tilbake sunn mat i kosten, og deretter opprettholde en sunn diett.

Advarsel

Dette er en passende diett for de som er overvektige og har behov for ekstreme vekttap for helse. Det må gjøres med medisinsk tilsyn og med samtykke fra en lege. Noen leger støtter ikke flytende diett og tror at det er nødvendig å få næringsstoffer fra naturlige matvarer. Folk som er bare mildt overvektige kan miste for mye kroppsfett som kan resultere i hjertesvikt og i noen tilfeller føre til døden. Andre bivirkninger kan være hodepine, svimmelhet, muskelkramper, menstruasjonsforstyrrelser og hjerte uregelmessigheter. Det er derfor denne dietten må gjøres med medisinsk tilsyn.

Tilgjengelighet

Noen av selskapene som skaper de høye protein drinker som utgjør den flytende diett inkluderer Optifast, Slim Fast og Medi Rask og måltid erstatning drinker kan kjøpes fra de fleste helsekostbutikker og supermarkeder. De inneholder en tilmålt mengde av protein, karbohydrater, fiber, fett og vitaminer for å erstatte måltider, og likevel gi en balansert erstatning.