Digidexo.com

overgangsalder og mangel på magnesium

Magnesium mangel Tegn og symptomer

Magnesium er viktig for enzymaktiviteten, spesielt enzymer involvert i energiproduksjon. Det er også viktig for nerve helse og opptaket av kalsium og kalium. Den gjennomsnittlige amerikanske Department of Agriculture anbefalt daglig inntak av magnesium for voksne er 400 mg.

Mangel Signs

En mangel på magnesium kan gi irritabilitet, forvirring, nervøsitet, muskelsvakhet og rykninger, premenstruelt syndrom, søvnløshet, dårlig fordøyelse, rask hjerterytme, kramper og raserianfall, ifølge Dr. James F. Balch og Phyllis Balch, forfattere av boken "Resept for Nutritional Healing. "

Kalsium relaterte effekter

Magnesium er nødvendig for å hindre forkalkning av mykt vev. Det beskytter arteriene fra kalsium buildup og spiller en viktig rolle i beindannelse og i karbohydrat og mineralmetabolismen.

Graviditet

Magnesium kan bidra til å forhindre for tidlig fødsel og kramper hos gravide kvinner.

Tilhørende risiko

Ifølge Phyllis Balch, en klinisk ernæringsfysiolog, kan en mangel på magnesium heve risikoen for osteoporose, høyt kolesterol, visse typer kreft, og nyrestein.

Kardiovaskulær risiko

Magnesium-mangel kan være en viktig årsak til dødelig hjertearytmi, høyt blodtrykk, høyt blodtrykk, og plutselig hjertestans.

Fôr Kilder

Noen gode kilder til magnesium er grønne grønnsaker, løvetann greener, mais, solsikkefrø, reker, tørkede aprikoser og svisker.

Hva er Magnesium Glycinate?

Ifølge Kent MacLeod av Nutrichem Compounding Pharmacy og Clinic, er magnesium glycinate et supplement som har mange helsefordeler. Det har vist seg å være gunstig for benhelse, hjertesykdommer, nerve-og muskel helse. Magnesium glycinate kan også bidra til å opprettholde sunne blodsukkernivået, blodtrykk og stoffskifte. Forskning har vist at magnesium glycinat kan hjelpe individer med en rekke kroniske medisinske tilstander.

Hva er Magnesium Glycinate?

Ifølge Nutrichem, er en magnesium-glycinat supplement et resultat av festingen av magnesium til glycin, som er en aminosyre. Magnesium glycinat har fordeler når det forbrukes i løpet av enkel magnesium, fordi det blir absorbert av kroppen svært lett. Magnesium glycinate kosttilskudd vanligvis kommer i pilleform.

Blood Pressure

Forbruker store mengder av magnesium har vist seg å bidra til å hindre høyt blodtrykk. Magnesium glycinate kosttilskudd kan bidra til å redusere høyt blodtrykk hos personer som sliter med høyt blodtrykk.

Symptomer på overgangsalder

Magnesium-mangel hos kvinner i overgangsalderen kan forårsake en rekke negative helseeffekter. Uten nok magnesium, kan en kvinne utvikle hjerte, metabolske og beinproblemer. En magnesium glycinate supplement kan bidra til å rette en magnesium mangel. Magnesium kan hjelpe kvinner i de tidlige stadier av overgangsalderen, selv om de ikke er mangelfull. Magnesium glycinate kan lindre hetetokter som ofte er en ekstremt ubehagelig symptom på overgangsalder.

Kolesterol og metabolisme

Magnesium glycinate fordeler personer med høyt kolesterol. Magnesium glycinate kan bidra til å øke nivåene av gode kolesterolet (HDL) og redusere nivået av dårlig kolesterol (LDL). Magnesium glycinate kan også bidra til å forhindre metabolske forstyrrelser hos individer med en magnesiummangel og bistand i absorpsjon av kalsium, kalium og fosfor.

Søvnkvalitet

Personer med en magnesiummangel kan ha problemer med søvnløshet. Dette forsterkes av kirurgiske prosedyrer. Magnesium glycinate kan hjelpe enkeltpersoner oppnå en mer avslappet søvn. Det kan også bidra til å lindre symptomene på rastløse ben syndrom som gjør det ekstremt vanskelig å sove.

Diabetes

Magnesium glycinat synes å hjelpe til å korrigere insulinresistens og redusert utskillelse av insulin hos diabetikere og dermed bidrar til å holde blodsukkeret stabilt. Diabetikere har en tendens til å miste mye av magnesium gjennom urinen, og tar en magnesium glycinate supplement kan bidra til å rette denne mangelen.

Hva mangel forårsaker migrene?

Hva mangel forårsaker migrene?


Migrene er hodepine som kan føre til kvalme, aversjon mot lys og støy - og uutholdelig smerte. Migrenepasienter rapporterer ofte en redusert kapasitet når de opplever et angrep og kan gå glipp av jobb, skole eller andre daglige aktiviteter.

Årsak

Ifølge A. Mauskop og BM Altura, av New York Hodepine Center, har forskning vist at migrene kan være forårsaket av ernæringsmessige mangler, spesielt en mangel på magnesium.

Magnesium

Magnesium er et mineral som kan slappe av blodårene og øker kroppens effektiv bruk av serotonin. USDA har utført studier som viser en høy korrelasjon mellom migrenepasienter og lave nivåer av magnesium.

Serotonin

Magnesium stødigere serotoninnivået. En dukkert eller økning i serotonin kan føre til blodårene utvider seg eller constrict, noe som fører til migrene.

Konsekvenser

Lave nivåer av magnesium kan føre til migrene. I 24 juni 2009 utgaven av "Neurology," Dr. Tobias Kurth av Harvard Medical School, uttalte at migrene, særlig hos kvinner, er et helseproblem som kan føre til mer alvorlige tilstander som hjerteinfarkt og slag.

Behandling

Migrenepasienter bør inkludere mer magnesium i kostholdet sitt gjennom matvarer som grønnsaker, belgfrukter og nøtter eller gjennom magnesium tilskudd.

Magnesium & Migrene Hodepine

Magnesium & Migrene Hodepine


Migrene forekommer ofte hos kvinner i tiden rundt menstruasjonen. Ofte har disse et magnesium-mangel, som er tenkt å endre måten hjernens nervefunksjon, noe som resulterer i en migrene hodepine.

Magnesium og nerve funksjon

Ifølge Dr. Stewart J. Tepper, som skrev: «Forstå Migrene og annen hodepine," noen medisinske eksperter mener at en migrene kan skyldes en mangel på magnesium i hjernen. Denne mangel kan gjøre hjernens nerver hyperexcitable, destabilisere deres evne til å kontrollere ladde ioner. Som et resultat, kan de nerver 'celler brann altfor lett, noe som resulterer i en migrene.

Magnesium og kalsium

Fordi magnesium er en viktig komponent av kalsium absorpsjon, forbruker de riktige doser av hver daglige er nøkkelen. For voksne, korrelerer dette beløpet til 1,200mg av kalsium og 300mg av magnesium.

Årsaker

Magnesium-mangel kan være forårsaket av medikamenter, slik som diuretika, etter alkohol og ved kroniske tilstander slik som diabetes.

Intravenøs Magnesium

Lavt magnesium nivåer har blitt funnet hos kvinnelige pasienter rundt menstruasjonen. Dr. Tepper har uttalt at intravenøs magnesium behandling har vært brukt med hell til å avslutte menstruasjons migrene hos noen, men ikke alle, tilfeller.

Magnesium kosttilskudd

Noen leger fore daglige magnesium tilskudd for pasienter som lider av migrene og magnesiummangel. Disse kosttilskudd er vanligvis tilgjengelig uten resept på apoteker og helse butikker, og de har vært knyttet til redusert migrene symptomer.

Magnesium-rik mat

For pasienter som ikke ønsker å ta et supplement eller intravenøs behandling, noen mat kilder gi betydelige mengder magnesium. Disse matvarer inneholder spinat, nøtter, bananer og hele korn.

Magnesium for Weight Loss

Når det gjelder å miste vekt, er det en rekke programmer og kosttilskudd som kan hjelpe deg i dine bestrebelser. Magnesium er et vitamin som har blitt undersøkt i ferd med å miste vekt, og det bidrar til diettbehov. Magnesium, selv om det ikke spiller en direkte rolle i vekttap, gjør det spille en rolle.

Balance of Fluids

Magnesium er nødvendig som en del av elektrosystemet. Det er nødvendig for å bidra til å holde væsker skikkelig balansert. Når magnesium nivåer slipp, din evne til å behandle væsker faller også. Dette betyr at væske bygge opp i systemet og forårsake vannretensjon, hvilke annonser pounds. Men ifølge Dr. Apovian, direktør for ernæring og vektkontroll Center ved Boston Medical Center, magnesium faktisk ikke hjelpe deg å miste vekt på en direkte måte. Hvordan magnesium fungerer er ved å hjelpe til å holde stoffskiftet fungerer. Det vil ikke øke stoffskiftet eller senke den, men hvis du spiser riktig mat og få rikelig med mosjon, kan magnesium tilskudd bidra til å holde stoffskiftet fungerer slik at du kan brenne flere kalorier. Hvis stoffskiftet er treg på grunn av en usunn diett som mangel på magnesium, vil du være mer tilbøyelig til å få vekt i stedet for å tape.

Magnesium Relatert til diabetiker vekttap

Hvis du allerede er mangelfull i magnesium, samt en diabetiker, kan du ha enda mer problemer med å miste vekt. En magnesiummangel for deg, hvis du er diabetiker, kan føre til insulinresistens å forverres. Dette betyr at du vil ha en økning i blodsukkeret samt insulin nivåer. Dette problemet kan gjøre det svært vanskelig for diabetikere å gå ned i vekt, noe som er veldig viktig å gjøre for mange diabetikere. Det kan forverres ytterligere hvis du ikke får nok magnesium i løpet av dagen på grunn av å være på en kalori begrensning diett.

Det anbefales at alle, inkludert diabetikere, ta 400 mg magnesium daglig; fortrinnsvis 200 mg magnesium i morgen og 200 mg magnesium ved sengetid. Dette vil bidra til å holde insulin flatet slik at du ikke trenger glukose pigger i løpet av dagen, noe som vil i sin tur hjelpe deg å gå ned i vekt hvis du må.

Hvordan få Magnesium

Annet enn kosttilskudd, kan du finne magnesium i en rekke matvarer. De fleste av dem er frukt og grønnsaker som rå brokkoli. Rå brokkoli har en av de høyeste innholdet av magnesium, men du kan også få magnesium fra grønne bladgrønnsaker som spinat og grønnkål. Gode ​​kilder til magnesium er også fra legume familien som peanøtter, linser, bønner og kikerter, samt vil du finne magnesium i hele hvete brød og korn, og ulike frø som, gresskarfrø, valnøtter, mandler, og peanøtter.

Er magnesium nødvendig for å forbrenne hormonet kortisol?

Er magnesium nødvendig for å forbrenne hormonet kortisol?


Kortisol er "fight or flight" steroid hormon utgitt for å stimulere kroppen under stressende tider. I store mengder er det skadelig for helsen. Magnesium er kjent som antistress mineral for sin evne til å regulere kortisolnivå.

Magnesium og Stress

Magnesium og stress er uløselig knyttet sammen i en ond sirkel. Mens stress tapper magnesium nivåer, kan en magnesiummangel forverre symptomene på stress.

Funksjon

Magnesium støtter adrenal helse og regulerer kortisolnivåer. Mens rikelig magnesium ikke vil påvirke normale nivåer, vil en mangel på magnesium gir høye nivåer av kortisol til å nøle lenger enn nødvendig

Betydning

Kortisol øker blodsukkernivået som svar på stress. Magnesium motvirker hormon ved å stabilisere blodsukkernivåer, redusere muligheten for insulinresistens, og følgelig hindrer legemet fra vektøkning.

Kilder

Grønne bladgrønnsaker, hele korn, nøtter og frø er rike kilder til magnesium. Supplerende magnesium kan være anbefalt av en lege for personer som lider av stressrelaterte lidelser som angst og panikkanfall.

Betraktninger

Koffein og alkohol kan utarme magnesium nivå i kroppen. Unngå eller forbruker dem moderat under stressende perioder kan hjelpe kroppen håndtere bedre med de skadelige effektene av høy kortisol.

Fordeler med magnesium kosttilskudd

En tilstrekkelig tilførsel av vitaminer og mineraler i vårt daglige kosthold er viktig for opprettholdelsen av vår generelle helse. Magnesium er en av de essensielle mineraler som kroppen trenger, og det er behov for å bli inkludert i en sunn diett. Les videre for å lære mer om de helsemessige fordelene av magnesium.

Bone Development

Magnesium er viktig i en sunn utvikling av sterke bein og tenner. En studie fra 2006 av "The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism" (se Ressurser nedenfor) fant at tenåringsjenter som ble forsynt med et daglig inntak av 300 mg magnesium viste en høyere, sunnere nivå av beinmineralinnhold enn de som fikk en placebo (se Ressurser).

Osteoporose

Den samme 2006 studie viste også til vesentlig rolle at magnesium spiller i å øke beinmasse, noe som er viktig ved forhindring og behandling av osteoporose. Inntaket av magnesium bidrar til å avta, og i noen tilfeller til og med reversere bentap.

Kalsium Absorpsjon

En økt inntak av kalsium, et viktig mineral at kroppen trenger, er ineffektiv uten en økning i inntak av magnesium til kalsium gjør det mulig absorpsjon inn i blodstrømmen.

Hjertesykdom

Magnesium spiller en rolle i å forebygge og behandle en rekke tilstander som påvirker hjertet, inklusive arytmier, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og koronarsykdom. Magnesium hjelper også musklene slappe av, og kan hindre at ekstreme hjertet sammentrekning som forårsaker hjerteinfarkt.

Magnesium-mangel

Magnesium kosttilskudd er gunstig i å lindre symptomene på magnesiummangel, inkludert leggkramper, lav appetitt, tretthet, depresjon, hodepine, kvalme, oppkast og høyt blodtrykk.

Astma

Ifølge Magnesium Online Library, er magnesium gunstig i behandlingen av astma ved å bidra til å slappe av muskelspasmer i bronkiene som kjennetegner astmaanfall. Astmatikere bør ta magnesium intravenøst, som leverer mineralet direkte inn i blodstrømmen. Alternativt kan astmatikere ta magnesium tilskudd i en drinkable form, drikker det varmt (se Ressurser).

Hva er Magnesium taurate?

Magnesium taurate er en kombinasjon av mineral magnesium og aminosyre-derivatet taurin. Fordi magnesium og taurin kan hjelpe med de samme typer lidelser, de er ofte kombinert i en pille. Noen leger bruke magnesium taurate å behandle magnesium-mangel i forhold til andre former av magnesium på grunn av effektiviteten av de to elementene sammen.

Mangel

Magnesium mangel er en utbredt ennå treatable tilstand. Noen leger tilskriver problemet til moderne dietter som favoriserer bearbeidet mat over greener, nøtter og frø, og hele korn. Du kan også bli mangelfull fra misbruk av alkohol. Magnesium er viktig for hundrevis av prosesser i kroppen, inkludert hjernen og hjertefunksjon, så blir mangelfull kan være en stor skade for helsen din.

På grunn av magnesium betydning, er taurin ofte lagt til magnesium tilskudd til "hjelpe det sammen." Taurin bidrar til å bevege magnesium - sammen med natrium og kalium - inn i cellene.

Symptomer

Noen av symptomene på magnesiummangel er tretthet, anoreksi, dårlig hukommelse, søvnløshet, muskelrykninger, dårlig nattsyn og irritabilitet. Under avanserte stadier av mangel, kan folk oppleve en raskere hjerterytme, muskelsammentrekninger, hallusinasjoner og nummenhet. Leger har rapportert totalt turnabouts i symptomer med magnesium tilskudd.

Testing

Testing for en magnesiummangel kan være en lang prosess. Testing for nivåer av magnesium i kroppen kan innebære flere dager med urinprøver, men at metoden returnerer mer nøyaktige resultater enn en blodprøve. Hvis du tror du har en magnesium mangel, kan din lege eller naturlege gjøre en enkel vurdering i stedet. Han kan rett og slett stille noen spørsmål om kostholdet ditt for å finne ut om magnesium - eller magnesium taurate - kan bidra til å lindre symptomene dine. Det er ikke ofte at folk har for mye magnesium, så prøver magnesium taurate ville ikke sannsynlig gjøre noen skade.

Dosering

Anbefalt daglig inntak av magnesium for voksne kvinner er mellom 310 og 320 milligram. For voksne menn, er det mellom 400 og 420 milligram. Noen leger mener at disse anbefalingene er altfor lav, og vil anbefale doser mye høyere for å korrigere magnesium mangel. Anbefalte daglige kvoter for barna går 80-360 milligram, så pass på å sjekke med barnets lege om tilskudd.

Taurin har ingen anbefalt daglig inntak.

Farene

Supplere med magnesium og magnesium taurate kan være farlig for personer med visse betingelser. Personer med nyresvikt, nevromuskulære lidelser, tarm hindringer eller hjerte blokkering bør alltid få tillatelse fra sin lege før du prøver magnesium eller magnesium taurate.

Calcium Magnesium Diet Tilskudd

Supplere din diett med både kalsium og magnesium hjelper kroppen din å arbeide mer effektivt. Disse mineralene reagerer synergi; uten en, reduserer det den andre mineral. Selv om du kan få begge disse mineralene fra maten, vil tilskudd forsikre deg om de nødvendige komponentene. Røyking, alkohol og inaktivitet kan hemme kalsium og magnesium absorpsjon.

Hva er Magnesium?

Magnesium er et makro mineral, som salt, noe som betyr at maten gir oss små mengder av magnesium daglig. Magnesium er ikke gjort i kroppen vår. For oss å være godt, må vi inkludere magnesium i kosten vår. Magnesium vil roe nervesystemet vårt og la våre muskler til å slappe av. Den holder også vår sirkulasjonen flyter lett og konverterer sukker til vår tiltrengt energi. Noen fantastiske mat kilder til magnesium er spinat, swiss Chard, grønnkål, melasse, brokkoli, blackstrap melasse og gresskarfrø. Mandler og cashewnøtter rangere høyest for magnesium. RDA antyder 350 mg magnesium daglig. Ta magnesium med måltider, fordi det kan føre til diaré hvis de tas uten mat.

Hva er kalsium?

Kalsium finnes i våre kropper og våre bein. I kosten, vil det bidra til å redusere bentap og er ansvarlig for hjerterytmen, sover godt, hjelp i blodpropp, og vekttap. Uten nok kalsium, vil du oppleve muskelkramper, tannråte og symptomer på depresjon. Mat rik på kalsium er tare, grønne grønnsaker, melkeprodukter, og neper. RDA antyder 1000 mg per dag av kalsium. Ta 500 g ved måltider, som hjelper med absorpsjon.

Kalsium og magnesium samarbeider

Kombinere kalsium og magnesium styrke kroppens opptak prosessen. Hvis du er mangelfull i magnesium, fører det underskudd på kalsium. Kalsium, om ikke sammen med magnesium, kan forårsake artritt, menstruasjons leirer og osteoporose.

Hvis du spiser en diett høy i meieri og lite korn, vil du ha overskytende kalsium med en mangel på magnesium. For mye kalsium vil stoppe magnesium blir tilstrekkelig absorbert. Som en retningslinje, leger anbefaler to deler magnesium til en del kalsium.

Vanderbilt University fant at kalsium kombinert med magnesium kan bidra til å beskytte deg mot kreft i tykktarmen (se referanser). Denne studie viser at hvis kalsium anvendes med magnesium vil det fungere som et kolon cancer beskytter. Vanderbilt University antydet at hver person trenger å jobbe med henne helsepersonell å avgjøre hva kosttilskudd er mest gunstig.

Hva er forskjellen mellom Magnesium Glycinate & Magnesium Malate?

Hva er forskjellen mellom Magnesium Glycinate & Magnesium Malate?


Magnesium er et verdifullt mineral for å opprettholde helse. Å spise den rette blandingen av magnesium-rik mat er mulig, men kan være en utfordring til de som har en ubalansert diett eller en helsetilstand som kan forstyrre absorbere riktig mengde. I disse tilfellene kan ta magnesium tilskudd være et levedyktig alternativ.

Det er to populære former for magnesium kosttilskudd: magnesium glycinate og magnesium malat.

Viktig

Hundretusener av kjemiske reaksjoner kontinuerlig oppstår i kroppen din. Hver av disse biokjemiske reaksjoner krever et enzym-system som består av tre deler: et protein, en organisk forbindelse og en mineral. Magnesium spiller en viktig rolle i ca 300 av disse reaksjonene, ifølge National Institutes of Health. Det er den fjerde mest mineralet i kroppen, halvparten av hvilke er funnet i knoklene. Omtrent én prosent er funnet i blodet og blir absorbert gjennom tynntarmen.

Magnesium er viktig å opprettholde normal nerve-og muskelfunksjon, holde jevn hjerterytme, bidrar til å regulere blodsukkeret og fremme normalt blodtrykk.

Kosttilskudd

Ifølge National Institutes of Health Office of Kosttilskudd, matvarer som kveite, mandler og soyabønner inneholder om lag 20 prosent av den daglige nødvendige mengden av magnesium. Hvis du ikke regelmessig spiser en rekke matvarer som inneholder magnesium, kan du utvikle en mangel. Magnesium-mangel kan føre til svimmelhet, kramper, tretthet og irritabilitet. Andre faktorer som kan bidra til en mangel omfatter visse antibiotika, dårlig kontrollert diabetes og alkoholisme.
For disse grunner, kan legen anbefale magnesium tilskudd.

Glycinate Fordeler

Denne formen for magnesium er mindre forstyrrende på tarmer enn magnesiumklorid, citrate og sulfat, som kan forårsake diaré. Bortsett fra disse hensynene, er magnesium glycinate fem ganger lettere for kroppen å absorbere enn magnesiumoksid.

Personer som lider av malabsorpsjon tilstander som cøliaki og Crohns sykdom vil dra nytte av denne formen for magnesium. Eldre mennesker, som vanligvis er utsatt for magnesiummangel, også nytte.

Malate Fordeler

Den malat form for magnesium er avledet fra maleinsyre, som spiller en nøkkelrolle i energiproduksjonen. Ikke overraskende, vil magnesium malat gunstig for personer som utøvere, som ønsker å maksimere sin energiproduksjon, samt de med muskel-og skjelettplager som fibromyalgi. Personer som lider av kronisk utmattelsessyndrom eller andre sirkulasjons-og luftveisproblemer kan ha nytte også.

Sammenligning

Både magnesium glycinat og magnesium malat kan gi kroppen med en tilstrekkelig mengde av mineralet. Ditt valg vil avhenge av din helse og energibehov. For eksempel, hvis du ønsker å føle deg mer energi, er magnesium malat for deg. På den annen side, hvis du ønsker å forbedre næringsopptak, er magnesium glycinate det logiske valget. Det viktigste er at du får nok samlet magnesium. For å være sikker, bør du kontakte lege før du starter noen form for supplement diett.

Magnesium Malate for Insomnia

Magnesium Malate for Insomnia


Insomnia påvirker millioner av mennesker over hele verden. Det er et tilbakevendende sykdom blant mange menn og kvinner. Førti prosent flere kvinner enn menn lider av dette problemet. Faktisk, kvinner synes å være disponert for søvnløshet. Insomnia er også den ledende årsak til depresjon blant folk. Nyere studier har vist at de fleste typer søvnløshet kan reduseres ved hjelp av magnesium malat.

Insomnia og dets Typer

Insomnia er manglende evne til å sovne for hele varigheten av natten, påvirker dagtid aktivitet. Søvnløshet kan være av mange typer - transient type som bare varer en uke; den akutte typen, som kan gå på over noen uker og kronisk, som holder i over en måned. Den forbigående typen er ikke noe å bli bekymret over. Stress fører til forbigående søvnløshet. Akutt søvnløshet er heller ikke noe å bekymre seg for, men den kroniske typen er en alvorlig bekymring.

Årsaker til Insomnia

Søvnløshet kan også være symptom på en dypere problem. Hvis du synes det er vanskelig å sovne, så er det mest sannsynlig på grunn av angst problemer. Hvis du våkner opp midt på søvn, så dette søvnløshet kan være på grunn av vonde minner eller noen underliggende medisinsk tilstand. Hvis du regelmessig våkner for tidlig og synes det er vanskelig å gå gjennom dagen så kan det være et symptom på klinisk depresjon.

Insomnia grunn av magnesiummangel

Studier viser at magnesiummangel er en ledende årsak til søvnløshet, og selv om det ikke er slik mangel, tar magnesium malat som et supplement på daglig basis kan redusere forekomsten av søvnløshet. Magnesium er også kjent for å bidra til i andre kroppslige aktiviteter og blir brukt til å bekjempe depresjon. Hvis søvnløshet er på grunn av depresjon, deretter tar magnesium malat er en god løsning. Det er den mest kjente behandling for de to plager satt sammen.

Daglig inntak av magnesium Malate

Den anbefalte magnesium i ditt daglige kosthold er på ca 400mg, men tar mer er ikke skadelig. Men når du bruker magnesium malat kosttilskudd, din daglige dose av magnesium inntaket bør ideelt sett opphold under 350 mg. Inntak av magnesium malat utover denne grensen bør gjøres bare med godkjenning av en lege. Hvis magnesium malat ikke leverer tilfredsstillende resultater, og deretter prøve å redusere kalsium fra ditt daglige kosthold.

Omsorg i å ta Magnesium Malate

Selv om bruken av magnesium malat krever ikke en resept, er det lurt å snakke med en lege. Selv tar magnesium malat, er det viktig å holde en sjekk på kalsiuminntak. Kalsium er en kjent hemmer av magnesium reseptorer i kroppen; Derfor, vil det redusere effektiviteten av magnesium malat.

Magnesium Oxide Vs. Citrate

Et økende antall pasienter på sykehus lider av en tilstand som kalles hypomagnesemi, en mangel på magnesium i blodet, ifølge National Institutes of Health. Magnesium citrat og magnesiumoksyd har potensial til å hindre at denne tilstand, men de to stoffer ikke er like effektive.

Vannoppløselighet

En viktig komponent i blodet er vann. Så menneskekroppen kan absorbere et stoff i blodet lettere dersom det er løselig i vann. Magnesium citrat lett oppløses i vann, men magnesiumoksid ikke gjør det.

Vitnesbyrd av Urin

En urinprøve vil vise hvor mye magnesium er på vei inn i blodstrømmen etter inntak av magnesium oksid eller magnesium citrate. Ifølge en studie utført av Center for mineralmetabolismen og klinisk forskning, University of Texas, viste urin magnesium en større økning etter inntak av magnesium citrate enn det gjorde etter inntak av magnesium oksid.

Relativ biotilgjengelighet

Magnesium må være i blodet før kroppen kan bruke den. Siden blodet absorberer magnesium mer effektivt fra magnesium citrate enn fra magnesiumoksid, menneskekroppen fortjeneste mer fra magnesium citrate enn fra ren magnesiumoksid.

En ny utvikling

Ifølge en studie utført av Institutt for Urologi ved Universitetet i Bonn i 2010, inntak av brusetabletter av magnesiumoksid resulterte i betydelig større urin magnesium enn inntak av magnesium kapsler. Magnesium-citrat ble ikke inkludert i undersøkelsen.

Fordelene ved Magnesium

Magnesium er et mineral som er viktig for menneskers helse i alle faser av livet. Det er nødvendig for å legge til rette for mer enn 300 nødvendige biokjemiske reaksjoner (kjemiske aktiviteter i celler) i hele kroppen. Å spise et variert kosthold sikrer tilstrekkelig inntak av dette viktige næringsstoffet.

Funksjoner

Magnesium bidrar til å opprettholde sunne muskler, nerve og hjertefunksjon, regulere blodtrykket og blodsukkernivået, og holde bein og tenner sterk.

Fôr Kilder

Nøtter, belgfrukter, hele korn og mørke grønne blader er alle gode mat kilder til magnesium.

Mangel

Magnesium mangel er sjelden i USA, men kan forekomme hos personer med ubehandlet diabetes eller gastrointestinale forstyrrelser som forstyrrer riktig absorpsjon. Noen reseptbelagte legemidler kan også forårsake magnesium nivåer for å bli tømt.

Too Much Magnesium

Magnesium toksisitet kan skyldes overflødig magnesium tilskudd. Personer med nyresykdom er spesielt utsatt.

Anbefalt inntak

The Dietary Reference Intake (DRI) for magnesium er 400 mg / dag for menn i alderen 19 til 30 år, 420 mg / dag for menn i alderen 31 år og eldre, 310 mg / dag for kvinner i alderen 19 til 30 år og 320 mg / dag for kvinner i alderen 31 år og eldre. Barn krever mindre doser.

Virkningene av Magnesium på hjertet

Virkningene av Magnesium på hjertet


Magnesium er viktig for et sunt hjerte. Alle organer i kroppen din, spesielt hjertet, sammen med muskler og nyrer, trenger mineralet magnesium. Sammen med å hjelpe hjertet opprettholde sin handlekraft, det hjelper også å strukturere dine tenner og bein; spiller en rolle i energiproduksjon; aktiverer enzymer; hjelpemidler i elektrolyttbalansen, muskelfunksjon, sentralnervesystemets funksjon, oksygenopptak og glukosemetabolisme; og bidrar til å regulere kalsium, sink, kobber, kalium, vitamin D og mange andre næringsstoffer. Utilstrekkelig nivå av magnesium kan enormt påvirke hjertet, manifestere seg inn i hjertesykdom og hjerteinfarkt, og bidra til ekstra hjerteslag.

The Heart og Magnesium

Hjertet trenger en tilstrekkelig mengde av magnesium for å fortsette juling. Uten det, kan hjertet faktisk slutte å slå, og forårsake et hjerteinfarkt. Videre, er en tilstrekkelig mengde magnesium svært viktig for å opprettholde et sunt hjerte. Det kan bidra til å opprettholde en normal hjerterytme. Det er også gitt til visse individer å redusere sjansene for å utvikle atrieflimmer og hjertearytmi (uregelmessige hjerteslag), og til pasienter som lider av hjertesvikt. Tidlige tegn på degenerasjon i hjertet som de forholder seg til riktige nivåer av magnesium kan vanligvis til stede som endringer i hjertefrekvens (slag), angina og bestått ut etter svært hard fysisk trening eller sport-relaterte aktiviteter. Hvis dette er tilfelle, gjøre oppmerksom på disse hendelsene og kontakte legen din så snart som mulig.

Mat og Magnesium

Du kan motta magnesium fra maten du spiser. Matvarer svært rik på dette mineralet inkluderer tofu, svart rem melasse, hele korn, belgfrukter, nøtter, frø, frukt (særlig bananer), grønnsaker, urter (salvie, basilikum, fennikel, spisskummen, merian, dill luke og salt), tang og grønne greener. Å spise på denne måten er lettere sagt enn gjort. På grunn av dette, de fleste ikke får så mye magnesium fra kostholdet sitt som de skal.

Symptomer på magnesiummangel

Mange mennesker lider av magnesiummangel enten de er kjente eller ukjente. Vanlige symptomer knyttet til en mangel på magnesium er hodepine, migrene, tretthet, muskelkramper og spasmer, søvnforstyrrelser, lav energi, ryggsmerter, hjertelidelser, nyrestein, beinskjørhet, søvnløshet, høyt blodtrykk, depresjon, ADHD, beslag og leddgikt. Hvis magnesium nivået er lavt, vil kroppen begynne å komme ut av balanse, og mange andre næringsstoffer og mineraler kan ikke fungere riktig når dette skjer.

Magnesium og kalium nivåene i mat

Magnesium og kalium nivåene i mat


Magnesium og kalium er to elementer som hører til en klasse av mikronæringsstoffer er kjent som viktige makromineraler eller fordi de er pålagt av kroppen i mengder som er større enn 100 milligram (mg) per dag. Både magnesium og kalium spille en rolle i viktige kroppsfunksjoner, inkludert muskel sammentrekning og avslapning, energi metabolisme, og blodtrykk regulering. Ifølge American Dietetic Association, trenger vi 300-400 mg daglig av magnesium og opptil 4700 mg daglig av kalium.

Magnesium Levels

Rike kosten kilder til magnesium er grønne bladgrønnsaker, bønner, nøtter og sjømat. Følgende er eksempler på gode magnesiumkilder, ifølge US Department of Agriculture: 5,6 gram kveite, 170 mg; ½ kopp kokt spinat, 81 mg; ½ kopp kokte svarte bønner, 60 mg; en kopp vanlig yoghurt, ¼ kopp cashewnøtter, 91 mg; og 7 oz. potet, 57 mg.

Kaliumnivå

Rik kosten kilder til kalium inkluderer frisk frukt, grønnsaker, kjøtt og melk. De følgende eksempler gir gode kilder til kalium, i henhold til USDA:. 5,5 oz, laks, 581 mg, 1 kopp rødbeter, 519 mg; 5 oz. potet, 515 mg, en banan (422 mg), ½ kopp avocado (432 mg), en kopp appelsinjuice, 496 mg, og 1cup brokkoli, 476 mg.

Mangel

Magnesium-mangel kan føre til svakhet, forvirring, vanskeligheter med å svelge, og kramper. Kalium mangel kan føre til muskelsvakhet, lammelser, hjertebank avbrudd, tap av matlyst, og forvirring. Sørg for at ditt kosthold er tilstrekkelig i magnesium og kalium ved å forbruke et bredt utvalg av frisk frukt, grønnsaker, hele korn, belgfrukter, nøtter og magre proteiner.

Toksisitet

Når det gjelder mineraler, er mer definitivt ikke bedre. Magnesium toksisitet kan føre til diaré, syre-base ubalanse, og dehydrering. Kalium toksisitet kan føre til muskelsvakhet, oppkast, og fatale hjerte uregelmessigheter. Når maten er kilden til disse mikronæringsstoffer, giftige nivåer er svært sjeldne.

Advarsel

Det er viktig å overvåke inntak av kalium, magnesium og andre mineraler for personer som er diagnostisert med nedsatt (nyre) sykdom. Rådfør deg med lege eller registrert kostholdsekspert for å utvikle en diett plan som både er kompatibel med din helsetilstand og tilstrekkelig i magnesium og kalium.

Magnesium & Eksem

Eksem er en slags hud lidelse som vanligvis oppstår hos spedbarn og barn, men noen ganger voksne også, blir påvirket av det. Barna som er berørt av det blir fullstendig kurert når de oppnå voksenlivet. Eksem er ikke en alvorlig helselidelse, men det definitivt er irriterende og smertefull. Begrepet & ldquo, eksem & rdquo; indikerer ikke én bestemt sykdom i huden, men brukes vanligvis til å referere til alle lidelser i hud som involverer tørr, betent og irritert hud. Denne lidelsen er ikke smittsomt og kan kureres ved hjelp av riktige medisiner.

Symptomer

Det er nødvendig å identifisere sykdom før du starter et behandlingsregime. Visse symptomer på eksem inkluderer: Huden kan ha rødbrune flekker; huden blir tørr og kløende. I løpet av natten kløe øker; huden kan utvikle sprekker, blemmer og hvis dårlig smittet det blir purulent; og det berørte området av huden blir tykkere og blir rå å røre.

Årsaker

Årsakene til eksem eller dermatitt kan være både egenverdi samt extrinsic. Noen av de indre faktorer er magnesiummangel, svette og allergi og ytre faktorer er eksponering for visse kjemikalier, legemidler og bakterier. På grunnlag av disse to faktorene er eksem klassifisert i endogen eksem, eksem og eksogene kategorier eksem. Avhengig av graden av infeksjon, kan eksem være kronisk, akutt eller subakutt.

Magnesium

Det er ingen direkte korrelasjon mellom magnesium og eksem, men mangel på magnesium ikke passivt forsterke symptomene ved eksem. Magnesium er et vesentlig element av hvilken flere biokjemiske reaksjoner i kroppen er avhengig. Under slike omstendigheter, kan eventuelle avvik i sitt nivå forårsake symptomer til å blusse opp. Studien er litt komplisert, men et innblikk i om det kan hjelpe på effektiv behandling av eksem.

Forholdet mellom Eksem og Magnesium

Forholdet mellom eksem og magnesium kan oppsummeres i tre hovedpunkter.

Histamin produksjon stiger når det er magnesium-mangel forårsaker svelling av blodkar og utslipp av fluid inn i huden og underliggende vev. Dette resulterer i rødlig, flekkete og kløende hud som skjer for å være et klassisk symptom på eksem.

Magnesium er avgjørende for lipidmetabolisme som er ansvarlig for å tilveiebringe elastisitet og fuktighet til huden. Når det er en mangel på magnesium senker fettsyrene i huden forårsaker tørrhet. Det vanskeliggjør huden & rsquo; s beskyttende skjold gjør den mer utsatt for betennelser og irritasjoner. Således er den tørre usammenhengende betent hud, som skjer i eksem også på grunn av de reduserte nivåer av magnesium i kroppen.

Den mangel på magnesium i kroppen utløser også stressnivået. Det er et kjent faktum at stress har en tendens til å forverre symptomene ved eksem. På grunn av stress saltsyre (HCL) produsert av magen blir redusert som resulterer i B12-mangel i kroppen. B12 er svært viktig for å opprettholde helsen til vevet, og det også er ansvarlig for reparasjon av vev. Atopisk eksem er resultatet av B12-mangel, som i sin tur er forårsaket av den lave nivåer av magnesium.

Betraktninger

De forskjellige typer eksem-lignende allergisk eksem, eksem og seboreisk eksem har forverret symptomer hvis det er mangel på magnesium i kroppen. Magnesium fungerer som en immun-modulator og hvis mangel er håndtert så symptomene på eksem er bundet til å bli gjenopplevd.

Liste over matvarer som inneholder magnesium

Mangel på magnesium i kosten kan føre til problemer med blodsukkernivået. Bentetthet er forbedret med magnesium, og mineralet hjelper også med hypertensjon. Studier viser også at magnesium spiller en viktig rolle i å senke risikoen for hjerte-og karsykdommer.

Expert Insight

Barn under tre skal kun ha ca 80 mg magnesium. Ungdom trenger 360 mg for jenter og 410 mg for gutter. Voksne menn krever 400 mg, mens voksne kvinner trenger bare ca 310 mg.

Grønne grønnsaker

Matvarer som spinat, brokkoli og erter er gode kilder til magnesium. En en-kopp servering kan gi så mye som 150 mg magnesium i kosten.

Helkorn

Grovbrød og andre korn matvarer tilbyr en næringsrik kilde til magnesium. Hele korn korn er en annen måte å legge til minst 24 mg magnesium til kroppen.

Kveite

Fisk er bra for kroppen i flere grunner, blant annet sitt høye innhold av magnesium. Kveite kan legge til så mye som 170 mg magnesium per porsjon.

Beans

Hvite bønner, svarte bønner, pinto bønner og lima bønner er gode måter å legge fiber og magnesium i kostholdet. En en-kopp servering av bønner inneholder over 100 mg magnesium.

Tomatcoulis

En enkel måte å legge magnesium i kostholdet er å koke grønnsaker eller kjøtt i tomatpuré. En kopp pasta inneholder over 130 mg magnesium.

Restless Leg Syndrome & Magnesium

Restless legs syndrom, eller RLS, er en ubehagelig tilstand som påvirker mange amerikanere. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, omtrent 12 millioner amerikanere lider av RLS. Selv om mange faktorer bidrar til RLS, er magnesiummangel en viktig årsak til denne plagsomme lidelsen.

Restless Leg Syndrome

RLS er en tilstand som fører til ubehagelige symptomer i leggene, lårene, føtter og armer. Disse symptomene er en dyp snikende / krypende følelse, skjelving, prikking, brennende og verkende. RLS symptomer begynner vanligvis i tider med inaktivitet og bli verre i kveld. Komme opp og vandre rundt vanligvis lindrer smerten av RLS. En av de vanligste årsakene til RLS er magnesiummangel, også kjent som hypomagnesemi. Mangel på magnesium gjør beinmuskulaturen spent opp, skape trang til å bevege seg.

Andre årsaker til RLS

Mange ulike risikofaktorer bidrar til RLS. Disse faktorene omfatter arvelighet, stress, graviditet, jernmangel, perifer neuropati og nyresvikt. Hvis du mener at du har RLS, snakk med legen din slik at han kan utelukke eventuelle underliggende forholdene.

Behandling for RLS

Hvis legen din bestemmer at du har RLS, vil han først behandle alle forhold som kan forårsake dine RLS. Hvis det ikke er en egen tilstand involvert, livsstilsendringer er det første trinnet i RLS behandling. Noen av livsstilsendringer som legen kan anbefale inkluderer over-the-counter smertestillende midler, bad, massasje, varme eller kjøleelementer, gode søvnvaner, avspenningsteknikker, trening, holde deg mentalt på kvelden og kutte ned på koffein, alkohol og tobakk. Dersom disse endringene ikke virker, kan legen forskrive medisiner som opiods, muskelavslappende, sove medisiner og medisiner mot epilepsi og Parkinsons sykdom.

Hypomagnesemi

Hypomagnesemi er den medisinske termen for lavt magnesium i blodet. Det er ulike forhold som kan føre hypomagnesemi, inkludert: kronisk diaré, alkoholisme, høy kalsiumnivå i blodet, malabsorpsjon, underernæring, overdreven vannlating og bruk av visse medisiner som cisplatin, amfotericin og diuretika. En person som har hypomagnesemi kan lide av ulike helsemessige forhold, for eksempel fibromyalgi, hørselstap, menstruasjonssmerter, migrene, muskelsammentrekninger, muskelkramper, osteoporose, for tidlig fødsel og beslag.

Behandling for Hypomagnemesia

Hvis legen din har diagnostisert deg med en magnesiummangel, kan han anbefale ulike former for behandling, avhengig av alvorlighetsgraden av saken. Magnesium kosttilskudd, Epsom salter, melk av Magnesia og magnesiumoksid brukes til å behandle hypomagnemesia, men bare i små doser på grunn av deres avføringsmiddel kvaliteter. Hvis du lider av alvorlig magnesiummangel, kan legen anbefale en intravenøs eller intramuskulær magnesiumsulfatløsning.

Hvordan lage Magnesium Oil

Hvordan lage Magnesium Oil


National Institutes of Health har bekreftet at magnesium brukes til muskelfunksjon, nervefunksjon, hjerte og immunsystem, bein, reguleringen av blodsukkernivået, blodtrykk og energiomsetning. Med NIH spekulasjoner om at magnesium kan hjelpe hjerte- og karsykdommer og diabetes, ville en mangel på magnesium være et viktig mineral for å være klar over. Magnesium kan tas oralt eller påføres transdermalt for å møte kroppens behov.

Bruksanvisning

•  Med en ratio på en kopp vann til en kopp magnesiumklorid badesalt / krystaller, legge til riktig mengde vann til beholderen du bruker.

•  Tilsett magnesiumklorid.

Rist for å mikse.

Lagre ved romtemperatur og bruk etter behov.

Denne blandingen kan brukes fra sin lagringsplass container som en fot suge eller i en sprayflaske som en kropp spray.

Tips og advarsler

  • Juster mengden magnesiumklorid til dine personlige preferanser. En høyere vann til magnesiumklorid-forholdet vil redusere eventuelle stikk som kan oppstå hvis stikk er et problem.
  • Legg essensielle oljer for å tilpasse din magnesium oljeblanding.
  • Magnesiumklorid er forskjellig fra magnesiumsulfat, også kjent som Epsom-salter.
  • Smerte kan oppstå ved bruk av magnesiumolje sprøytes på legemet. Den stikkende eller kløe varer et par minutter.

Bruker for Magnesium Gel

Mineralet magnesium er et viktig mineral for kroppen din. Det hjelper i energiproduksjon og regulerer kalsium og andre viktige næringsstoffer i kroppen. Magnesium er tilgjengelig i ulike former, fra gels til caplets. Magnesium gel brukes hovedsakelig til medisinske formål. Mangel på magnesium i kroppen kan spille en rolle i lavt energinivå, rastløse ben, høyt blodtrykk og beinskjørhet.

Muskel spasmer og kramper

Magnesium er praktisk å bruke i gel form, fordi det er lett å spre seg over hele huden og spredt ut over muskler. En av de viktigste formålene for magnesium gel er å lindre muskelkramper og kramper. År siden, ble det oppdaget at dette naturlig rette kan lindre smerter knyttet til idrettsskader, muskelspasmer, kramper og mange andre forhold. Denne gel er et alternativ for å lindre smerte og føle deg bedre etter en hard treningsøkt. Du kan også søke magnesium gel til en smertefull del av kroppen din til å behandle det og få mer mobilitet og bevegelse.

Hudproblemer

Magnesium gel kan være en effektiv løsning for psoriasis, eksem og andre hudsykdommer. Dette er en billig, naturlig måte å behandle disse hudsykdommer. Magnesium gel, når påføres huden, reduserer betennelser, fremmer sunn hud vev, helbreder sår i huden og forbedrer hudens fuktighet.

Supplerende bruksområder

Noen ganger kan du ha problemer med å få vitaminer og mineraler kroppen trenger. Av denne grunn, kosttilskudd er tilgjengelig; magnesium gel kan være en hensiktsmessig supplement for deg. Du kan øke din magnesiumnivå ved å gni magnesium gel på huden slik at den kan tas opp i blodet.