Digidexo.com

atarax og håravfall

Årsaker til Øyenbryn Håravfall

Opplever plutselige øyenbryn håravfall er ikke grunn til umiddelbar alarm. Øyenbryn skallethet eller patchiness kan bare være forårsaket av overplucking. Men det er noen alvorlige sykdommer forbundet med øyenbryn hårtap. Å miste hår på øyenbrynene kan være en indikasjon på at noe er galt. I denne artikkelen vil flere årsaker til øyebrynet hårtap bli diskutert.

Overplucking

Overplucking øyenbrynene er en av de viktigste årsakene til øyenbryn hårtap. Når håret er trukket ut ved roten, tar det lengre tid å vokse tilbake. Derfor, hvis konsistent overplucking oppstår i en lang periode, kan håret ta flere uker å vokse tilbake, eller det ikke kan vokse tilbake i det hele tatt. Øyenbryn blyanter og øyenbryn correctors kan brukes som en midlertidig fiks for øyenbryn patchiness, men den beste løsningen er å vente noen uker for håret å vokse tilbake.

Medisiner

Visse medisiner kan føre til hårtap, herunder at av øyenbryn hår. P-piller har vært kjent for å føre til hårtap hos kvinner som er genetisk disponert for hårtap. Ofte vil folk som gjennomgår cellegiftbehandling miste alle håret, både på hodet og øyenbrynene. Andre medikamenter som forårsaker hårtap inkluderer aspirin, blodfortynnende, leddgikt medisinering og beslag medisinering.

Eksem

Eksem, også kjent som atopisk eksem, kan være en gjerningsmann i tap av øyenbryn hår. Eksem er en kronisk tilstand som fører til ekstremt tørr hud, som er ofte ledsaget av kløende, røde nupper og skalering. Huden kan bryte ut i røde eller brune flekker som kan påvirke hodebunnen, ansiktet, armer, ben eller føtter. Mange ganger, kan eksem påvirke øyelokkene; dreven skrape i ansiktet eller øyelokk kan føre til øyenbryn hårtap eller øyevipper tap.

Alopecia areata

Alopecia areata er en autoimmun sykdom som forårsaker hårtap. Selv om det ikke er noen kjent årsak til alopecia areata, mange forskere mener at sykdommen er genetisk. Dette betyr at hvis det er en familiehistorie med alopecia areata, kan du være i faresonen. Forskere tror at sykdommen kan utløses av en miljø element, for eksempel et virus, i folk som er mer sannsynlig å utvikle den. Selv om håret vil mest sannsynlig vokse tilbake, kan håravfall og gjenvekst oppstår ofte.

Lupus

Lupus er en annen autoimmun sykdom som hovedsakelig rammer kvinner, og fører til at kroppens immunsystem til å slå på seg selv, skade vitale organer og vev. Den vanligste formen er systemisk lupus, som kan påvirke mange deler av kroppen, inkludert huden, ledd, blod og nyrer. Forskere er ikke sikker på hva som forårsaker lupus, men mange føler at det er forårsaket av en kulminasjon av miljøet og arvelighet. Symptomer inkluderer håravfall, hudlesjoner, stive ledd, ansikts utslett, tretthet og depresjon.

Øyenbryn Håravfall & Stress

Øyenbrynene ramme øynene, og legge definisjonen og dimensjon til ansiktet. Øyenbryn hårtap kan være traumatiserende. Plutselig tap av brynene kan føre til usikkerhet, og en person kan isolere seg selv, blir deprimert eller sint. Stress spiller en rolle i hårtap; Derfor er det viktig å finne årsaken og arbeidet med dens eliminering. Støttegrupper er tilgjengelig for folk som opplever midlertidig eller permanent hårtap kjent som alopecia.

Identifikasjon

Å miste eller Shedding hår er normalt - ca 100 hår daglig - som håret går inn i en "hvilefase." Håret er fornyet gjennom sin vekstsyklus, som består av hvile, Shedding og etterveksten. Dette gjelder hår over hele kroppen, inkludert øyenbrynene. Stress kan spille en viktig rolle i øyenbryn og andre hårtap. Prosessen med "hvile" i hårvekst syklusen kalles telogen. Stress kan føre til at håret til å bli tvunget inn i hvile scenen og kaste for tidlig. Denne tilstanden kalles telogen effluvium.

Forhold

Ifølge Mayo Clinic, er telogen effluvium den vanligste typen av stressrelatert håravfall. I noen tilfeller kan ekstrem stress føre til en tilstand som kalles alopecia areata. Alopecia areata fører til hvite blodceller til å påvirke hårsekken, dermed sluttet hårvekst. Håret begynner å falle ut i løpet av uker. Med begge forholdene, begynner håret å vokse igjen innen et par måneder, men syklusen kan gjenta.

Telogen effluvium

Telogen effluvium har mange årsaker som resulterer i øyenbryn tap. Mer vanlig, har høy feber, kronisk sykdom, alvorlig stress, fødsel, større kirurgi, infeksjoner og skjoldbrusk problemer blitt identifisert som den potensielle opprinnelse. Krasje dietter, jern og protein-mangel kan føre til øyenbryn hårtap. Andre årsaker kan tilskrives visse medisiner, for eksempel anti-inflammatoriske, antidepressiva og betablokkere. En helse-omsorg leverandøren kan fastslå årsaken gjennom undersøkelse og mulige tester.

Alopecia areata

Øyenbryn hårtap med alopecia areata følger generelt hårtap på toppen av hodet. Tegn vanligvis vises som jevne runde flekker i hodebunnen, men kan vises på øyenbrynene, også skape usammenhengende flekker. Alopecia areata er ansett som en autoimmun sykdom, og genetikk kan spille en rolle i sin utvikling. Tilstanden kan aktiveres av en utløser, slik som et virus. Ifølge National Alopecia Areata Foundation, påvirker denne tilstanden over 5 millioner amerikanere.

Betraktninger

Hormonelle ubalanser og hår behandlinger kan bidra til hårtap i hodebunnen, øyenbryn og andre områder av kroppen. Du bør kontakte din helse-omsorg leverandøren hvis du opplever plutselige usammenhengende eller mer enn normalt hårtap. Årsaken kan være en skjult medisinsk tilstand. Sykdommer som diabetes og lupus kan også være faktorer i hårtap.

Glysin og håravfall

Glysin og håravfall


Glycin er en ikke-essensiell aminosyre, noe som betyr at legemet kan gjøre denne aminosyren på egen hånd og generelt ikke er avhengig av næringsinntak i sin glycin tilførsel. I sjeldne tilfeller kan for mye glysin i systemet bidra til håravfall.

Funksjon

Glycin er en aminosyre som bidrar til forbrenningen og leverfunksjonen. Det stimulerer også produksjonen av glukagon, som får kroppen til å produsere og frigjøre glukose i blodet.

Effekter

Glukose er bra for kroppen, fordi det gir energi. Imidlertid kan for mye glukose i blodet fører til diabetiske hendelser og kroniske diabetes.

Knytt til Håravfall

Hvis du har for mye glysin i systemet ditt, så du kan ende opp med for mye glukose. Dette kan føre til tap av hår, slik det er vanlig med alvorlige tilfeller av diabetes.

Forebygging / løsning

Den beste måten å forebygge diabetiske problemer er å overvåke blodsukkeret ditt. Hvis du har diabetes, vil legen hjelpe deg å finne riktig nivå av blodsukker. Hvis du ikke gjør det, jobber med en kostholdsekspert for å etablere et sunt, balansert kosthold som vil hjelpe deg å unngå overdreven glysin produksjon.

Advarsel

Hvis du opplever plutselig håravfall, er det ofte en indikasjon på et ernæringsmessig problem. Om problemet er for mye glysin eller for lite av noe annet, må du ta kontakt med lege med en gang for å unngå en livstruende situasjon.

Tørr hodebunn og håravfall hos barn

Tørr hodebunn og håravfall hos barn


En tørr hodebunn og håravfall er pinlig for barn og gåtefullt for foreldre. Med riktig medisinsk behandling, kan denne tilstanden være lett behandles og forebygges i noen tilfeller. (Se referanse 1.)

Effekter

Barn som har en tørr hodebunn og håravfall kan ha en kløende hodebunn og røde flekker på hodet. (Se referanse 2.)

Årsaker

Årsaker til en tørr hodebunn og hårtap hos barn inkluderer seborreisk dermatitt, ringorm i hodebunnen og alopecia areata. (Se referanse 2.)

Identifikasjon

For å finne årsaken til en tørr hodebunn og håravfall hos barn, vil en lege ta en familie historie og spørre om symptomer som barnet hadde før tilstanden startet. Legen vil undersøke hodebunnen, bestille blod arbeid og i noen tilfeller utføre en skalp biopsi. (Se referanse 3.)

Behandlinger

Behandlinger for en tørr hodebunn og hårtap hos barn inkluderer medisinert sjampo, anti-sopp kremer og reseptbelagte medisiner. (Se referanse 2.)

Forebygging / løsning

For å hindre en tørr hodebunn og håravfall hos barn, ha god hygiene og å spise en balansert kosthold er gunstig. (Se referanse 2.)

Hvordan forhindre håravfall Fra Lupus

Ifølge Lupus Foundation of America, vil om lag 45 prosent av pasienter med lupus opplever håravfall på et tidspunkt i løpet av sin sykdom. Lupus-relaterte hårtap kommer i mange former. Noen ganger blir håret skur fra hele hodet. Noen ganger er håravfall usammenhengende. Lupus i seg selv kan føre til hårtap, så kan visse lupus behandlinger. Forebygging av håravfall er mer effektivt enn det som er å behandle tapet når det har begynt, men uansett scenen du er i, har du muligheter for å takle din lupus-relaterte hårtap.

Hvordan forhindre håravfall Fra Lupus

•  Forstå typer hårtap. Shedding hår fra hele hodet er vanlig ved utbruddet av lupus. Flekkvis hårtap er vanligvis forbundet med en lupus-relaterte skalp utslett, for eksempel en discoid utslett, som skader hårsekkene. Prednison og immunsuppressive legemidler som brukes til å behandle lupus kan føre til hårtap hos noen pasienter. Shedding håravfall stopper vanligvis når sykdommen er brakt under kontroll, og håret vokser vanligvis tilbake. Flekkvis håravfall assosiert med skadede hårsekker er permanent. Narkotikarelatert håravfall stopper vanligvis når du slutter å ta medisinen.

Se legen din. Selv om det ikke er enkelt lupus behandling som fungerer for alle, og prøving og feiling er vanligvis involvert i å få lupus under kontroll, håndtere sykdommen er avgjørende for å stoppe eventuelle hårtap du allerede opplever, og for å forhindre fremtidig hårtap. Hvis du har en skalp utslett, kan jo før legen behandle utslett og hindre den fra å spre seg, jo mindre permanent håravfall du vil møte. Hvis medisiner som forårsaker hårtap, kan legen din hjelpe deg med å finne et annet behandlingsalternativ. Når lupus er under kontroll, bør Shedding håravfall stoppe, og håret skal vokse tilbake.

Ta gode livsstilsvalg. Å leve sunt er viktig i forvaltningen av lupus og forebygge fremtidige flare-ups som kan resultere i hårtap. The Mayo Clinic anbefaler å få nok hvile, trene i 30 minutter om dagen og spise en diett rik på hele korn, frukt og grønnsaker. Det anbefaler også å bruke en solkrem hver dag og bor ute i solen så mye som mulig fordi ultrafiolett lys har vært knyttet til å utløse lupus flares.

Hint

  • Hvis håret ditt tap er alvorlig, be legen om å henvise deg til en hudlege, som kan hjelpe deg å utforske andre behandlingsalternativer.
  • Selv om du tror dine medisiner som forårsaker hårtap, aldri avslutte enhver behandling uten å snakke med legen din.

Tegn og symptomer på Håravfall hos barn

Den amerikanske Håravfall Association (Ahla) sier at hårtap hos barn (pediatrisk alopecia) står for tre prosent av alle besøk til barneleger kontorer nasjonalt. Tegn og symptomer er oftest alarmerende plutselig.

Normal Håravfall

Menneskelig hår vokser i gjennomsnitt seks inches per år. Vanligvis er 100 til 120 hårstrå skur i løpet av en dag, og er stadig erstattet av ny vekst.

Infeksjon

Soppinfeksjon tinea capitis (ringorm i hodebunnen) er den vanligste årsaken til plutselig hårtap hos barn. Symptomer inkluderer bare flekker der håret har brukket av ved hodebunnen, sorte prikker og kløe. Det blir behandlet med anti-soppmidler.

Sykdom

Alopecia areata, en autoimmun sykdom, som forårsaker plutselig håravfall --- ofte over natten --- resulterer i glatte flekker på et barns hode. Alopecia totalis forårsaker plutselig og fullstendig skallethet. Hudleger kan forskrive medisiner for å undertrykke immunsystemet og stimulere hårvekst; disse vil imidlertid ikke hindre fremtidige hårløse flekker.

Kjemoterapi

Mange kjemoterapi medisiner føre til hårtap, noen innen et par uker etter det første kurset av behandling. Hår kan vises på et barns pute, eller komme ut når du børster håret hennes.

Emotional Impact

The American Academy of Dermatology slår fast at "de følelsesmessige aspektene ved å leve med hårtap kan være utfordrende." Foreldre bør gi trygghet til sine barn lider av hårtap.

Hvordan forhindre håravfall Fra Prednisolon

Hvordan forhindre håravfall Fra Prednisolon


Prednison er et stoff som brukes til å behandle inflammatoriske og immunsystemet sykdommer. En bivirkning av prednison er hårtap. Å miste håret endrer din fysiske utseende og kan vraket ødeleggelse på din selvfølelse. Å hindre håravfall fra prednison er ikke umulig - selv om det er vanskelig å oppnå. For best resultat, prøv å forhindre håravfall og regrow håret samtidig.

Hvordan forhindre håravfall Fra Prednisolon

•  Snakk med legen din om å senke prednison dosering. Høye doser ofte resultere i utfelling av hårtap - mens lavere doser kan redusere denne bivirkning.

Kjøp en Veksten aktuell formel. Kjøp en flaske med Rogaine, for eksempel, og massere sjampo inn i hodebunnen som anvist. Rogaine inneholder Minoxidil - en kjemisk vist seg å forbedre hårvekst, ifølge National Center for Bioteknologi Information hjemmeside PubMed Health.

•  Fortsett å bruke minoxidil i minst fire måneder på rad.

Hint

  • Selv om ingen skadelige mot aktiviteten har blitt funnet mellom prednison og minoxidil, ta kontakt med legen din før settling på kjøp og bruk av noen hår re-vekst produktet.

Håravfall i Beriberi sykdom

Håravfall i Beriberi sykdom


Beriberi er en tilstand forårsaket av lav vitamin B1. Hårtap er et tegn på lav vitamin B3, også kjent som Pellagra. Begge vitaminer er vannløselige vitaminer som er vanlig i mange vitamin-beriket mat i USA. Imidlertid kan noen mennesker ikke forbruke eller absorbere nok B-vitaminer for å hindre Beriberi og pellagra. Hårtap er ikke et tegn på Beriberi. Snarere er det sett i Beriberi på grunn av mangel på vitamin B3 forbundet med mangel på vitamin B1.

B-vitaminer

B-vitaminer er et kompleks av omtrent et dusin stoffer som hjelper kroppen utføre mange forskjellige funksjoner. B-vitaminene er vannløselige, dvs. at de ikke er lagret i legemet og må inntas kontinuerlig i dietten.

Vitaminene B1 og B3

Vitamin B1 er viktig i riktig funksjon av nervesystemet. Vitamin B3 er viktig i metabolismen og reparasjon av celler, vev og organer. Lav vitamin B1 fører til Beriberi, mens lav vitamin B3 fører til dårlig hud og håravfall. En reduksjon i en B-vitamin er nesten alltid forbundet med en nedgang i alle B-vitaminer.

Beriberi

Beriberi oppstår når vitamin B1 er enten ikke forbrukes, ikke riktig absorberes av kroppen, eller skilles ut av kroppen i store mengder. Symptomer inkluderer endringer i atferd, svakhet, og tap av følelse. Personer med dårlig kosthold, noen genetiske forhold, og alkoholikere er mer utsatt for å utvikle Beriberi.

Pellagra

Pellagra skjer mye på samme måte som Beriberi gjør, og de to er ofte forbundet med hverandre. Forskjellen er at vitamin B3 er den mangelfull vitamin i Pellagra. Personer med Pellagra vise tarm og hudsykdommer som tørr hud og tap av hår. Venstre ubehandlet, kan Pellagra føre til døden.

Forebygging / løsning

Folk som misbruker alkohol, folk med nyresykdom, og folk med dårlig kosthold kan ha stor nytte av å ta vitamintilskudd for å erstatte det som kroppen mister eller ikke er i stand til å absorbere, inkludert B-vitaminer. Behandling for både Beriberi og Pellagra fokus på påfyll av kroppen med B-vitaminer.

Hvordan forhindre håravfall når miste vekt

Hvordan forhindre håravfall når miste vekt


Hår går gjennom to hovednivåer: Vekst og hvile. Vekstfasen står for 90 prosent av den totale syklusen, mens resten står for de resterende 10 prosent. Det hviler syklusen er fullført ved utgytelsen av 50 til 100 hårstrå om dagen. Ernæringsmessige mangler som skyldes slanking kan føre til at håret tidlig gå inn i hvilesyklus, noe som resulterer i overdreven hårtap. For å hindre at dette skjer, må en riktig balanse av vitaminer og mineraler opprettholdes mens slanking, slik at du kan gå ned i vekt - men ikke håret ditt.

Hvordan forhindre håravfall når miste vekt

•  Undersøk kostholdet ditt. Fad dietter som dramatisk endrer matinntaket er den ledende årsaken til kostholdsrelaterte hårtap. Fornuftige dietter, som fremmer mindre porsjoner, og inkluderer alle matvaregrupper, er det sunnere måte å gå ned i vekt. De er også den mest vellykkede. Hurtig vekt-tap dietter kan ikke opprettholdes for lenge, de føre til hårtap, og til slutt ikke fungerer.

Opprett et balansert kosthold. Mat som er rik på protein, jern og omega-3 fettsyrer støtter hårvekst. Ved å innlemme elementer som laks, hele korn, mørke, grønne grønnsaker, malte linfrø og meieriprodukter i kosten din, er det mulig å gå ned i vekt i en næringsrik måte.

supplere din diett med vitaminer, inkludert biotin, B12, B6, folsyre, beta-karoten, omega-3 fiskeolje preparater, og vitamin D. Mineraler inkludert magnesium, jern og sink er også viktig for hårvekst. Det er vitamin og mineral kombinasjon kosttilskudd formulert for hår. Natrol Skin, Hair & Nails; Nioxin Intensive Therapy Lade Complex; og naturens Plus Ultra Hair er allment tilgjengelige eksempler.

Unn håret forsiktig; unngå harde børsting og kjemiske behandlinger for å beskytte svekket hår fra brekkasje. Trygg på at hårtap forårsaket av slanking er ikke permanent. Når kroppen får de næringsstoffene den trenger, vil håret vokse tilbake.

Hint

  • Se en lege hvis håravfall er utbredt eller alvorlig. Medisinske tilstander, som for eksempel en skjoldbrusk lidelse, kan også føre til hårtap. Konsultere legen din før du legger kosttilskudd, eller starte en ny diett.

Hvordan å stoppe håravfall med din Diet

Hårtap er ikke bare om forfengelighet. Helsen til håret ditt kan være en indikator på den generelle helsen til kroppen din. Mens arvelighet kan være delvis skylden, er håravfall ofte på grunn av en hormonell ubalanse, forhøyet stressnivå, eller dårlig ernæring. Hvis endringer i kostholdet ditt ikke løser hårtap problem innen seks måneder, og du har utelukket arvelighet, bør du oppsøke lege for å finne ut om problemet er hormonelle eller stress-relatert.

Hvordan å stoppe håravfall med din Diet

Hvordan å stoppe håravfall med din Diet

•  Rengjør kjøkkenet. Bli kvitt brus og junk food som iskrem, kaker og kaker. Noe tungt i sukker eller for behandlet bør gå. For å få den næringen du trenger for å stoppe håravfall, må du gi slipp på så mange tomme kalorier som mulig. Sukkerholdige junk mat har en vanedannende kvalitet og gjøre det vanskeligere å få sunnere mat kroppen din trenger. Siden håret helse er reflekterende av generelle helse, det er ikke bra nok til å ta en multivitamin og fortsette å spise junk food.

Spis en diett rik på protein, sink, B-vitaminer, vitamin E og vitamin A. Alle disse næringsstoffene er direkte knyttet til helsen til håret ditt, og mange mennesker med håravfall er mangelfull i en eller flere av dem. Prøv å få næringsstoffer fra hele ubehandlet mat, snarere enn forsterkede frokostblandinger, siden kvaliteten på vitaminer i befestet frokostblanding er generelt lav.

Mange mennesker med håravfall har en sink / kobber ubalanse. Ifølge "Spør Alice" på Columbia University hjemmeside: "Sink er et viktig mineral for håret ditt, og en mangel vil trolig vise seg som overdreven hårtap, mangel på glans, og problemer med kontroll."

Ta en høy kvalitet probiotiske med acidophilus og bifidum kulturer. Dette er sunne bakterier som kroppen din trenger for riktig fordøyelse og vil hjelpe kroppen din i vitamin absorpsjon.

Ta et medisinsk-grade multivitamin. Disse kan bli funnet på en helsekostbutikk eller naturlig apotek. Det er viktig å ta en multivitamin som gir deg nok vitaminer for optimal helse og som er laget med ingredienser av høyeste kvalitet. For eksempel, for vitamin D trenger vitamin D3, og ikke den lavere kvalitet D2. For vitamin C trenger du kalsium askorbat, ikke askorbinsyre. Askorbinsyre er ikke sant vitamin C. Alle multivitaminer er ikke skapt like så sjekk etiketter.

Hint

  • Pass på at det er en B-kompleks i din multivitamin, ikke bare en eller to av B-vitaminer. B-vitaminer arbeide sammen i synergi.
  • Du bør få et halvt gram til 1 gram protein per kilo kroppsvekt daglig. Hvis du ikke får selv et minimum av protein i kosten, starter på et halvt gram per kilo kroppsvekt. For mye protein er like ille som for lite.
  • Hvis du tar mer enn én type vitamin være sikker på at du ikke doble opp på dosering. Enkelte vitaminer, spesielt vitamin A, kan være farlig når for mye blir tatt daglig. (Merk: du kan ikke få for mange vitaminer fra mat, bare kosttilskudd.)

Naturlig behandling for Håravfall

Naturlig behandling for Håravfall


Du kan ikke være fornøyd med håret ditt om det er tynn og falle ut; men kan du ikke ønsker å ta et medikament som angivelig fremmer hårvekst og du ikke er i markedet for hår plugger. Hvordan kan du naturligvis fremme hårvekst og redusere hårtap? Det finnes flere teknikker.

Diet

Spise en diett som er rik på protein (magert kjøtt) og får nok jern, slik at du ikke blir blodfattig er avgjørende for sunt hår, og vil også bidra til å forhindre håravfall. Altmedicine.about.com anbefaler å spise skinn av agurk, rød og grønn paprika og poteter fordi skinnene er rike på silika, et mineral som er avgjørende for å opprettholde håret og helsen til håret ditt.

Eteriske oljer

Ikke bare er essensielle oljer integrert ingredienser i badesalt og lotions, samt for parfyme formål, de har også terapeutisk verdi, og er antatt å forbedre hårvekst. Ifølge Altmedicine.about.com, en naturlig behandling for alopecia (hårtap) består av å blande essensielle olje av timian, lavendel og sedertre (tre dråper hver) med en åttendedel kopp grapeseed olje og deretter bruke et par dråper til din hår og hodebunn, spesielt tynning og balding områder, og massasje i noen minutter. Gjør dette hver kveld, og i et par måneders tid bør du se noen bedring i håret volum.
Det antas at så Palmetto oljeblokker DHT (dihydrotestoseterone), som er det mannlige hormonet. Blokkering DHT begrense håravfall. Saw Palmetto er en frukt som kan tørkes. Det er også tilgjengelig som en te-eller i kapsler, tabletter og flytende ekstrakt. Diskuter dette med legen din.

Piske opp en Lim

Ifølge Ayurveda-gress-remedy.com, kan en lime gjøres ved sliping lakris i melk. Denne lim skal brukes til noen bare flekker i hodebunnen. Denne blandingen fremmer hårvekst. En annen teknikk det å lage en pasta av sitron og svart pepper frø og bruke dette til bare flekker. Inntak av en kombinasjon av salat og spinat juice hjelper hårvekst, det samme gjør gulrot juice blandet med alfalfa juice.

Holde Hva hår du har sunn

Hvis du ønsker å opprettholde tykkelsen og fargen på håret ditt, sørg for at kostholdet er rikt på folsyre, vitamin B5, biotin og para-aminobenzosyre (PABA). Ta et daglig tilskudd vil hjelpe deg å få din daglige behov av disse vitaminene. For mye sink i kosten kan resultere i en kobber-mangel, som fremmer hårtap.

Urter

Det er elementer i hagen som kan hjelpe deg å kjempe hårtap, ifølge Holisticonline.com, inkludert southern, rosmarin, arnica og ringblomst. Kombiner disse blomster og urter med en transportør olje, for eksempel mandelolje, og gni concoction inn i hodebunnen.
Horsetail gir en utmerket kilde til silika, som holder håret skinnende og sterkt. Horsestail er en slektning av bregne. Det har blitt brukt som en urtemedisin siden antikken. Det er en nonflowering luke og kan brukes til å helbrede sår og stoppe blødninger. Å bruke den til håret ditt, legg 2 ss av kjerringrokk i en kopp varmt vann, la det bratt, og deretter legge den til en mild shampoo. Horsetail er kontraindisert, ifølge University of Maryland Medical Center, hvis du tar antikoagulantia, dioksin for hjertesvikt eller fenytoin for anfall. Alltid snakke med legen din før du prøver en urtemedisin.

Vitaminer

Biotin er vurdert som svært effektive i å fremme sunt hår og eliminere hårtap. Biotin er et B-vitamin. En god kilde til biotin er eggeplommer. Ifølge Webmd.com, anbefaler noen leger tar et daglig tilskudd på 3 mg biotin.
MSM (methylsulfonlmethane) inneholder svovel, som er avgjørende for den strukturelle utvikling av hår. Ifølge Virtuvites.com, scavenges MSM frie radikaler og øker blodsirkulasjonen.
Webmd.com videre at vitamin B12 er avgjørende for å hindre hårtap. Du kan få vitamin B12 ved å spise egg, fjærkre og kjøtt. Det er også foreslått at å drikke grønn te, noe som øker kvinnelige hormoner og hjelper redusere det mannlige hormonet DHT, som er hår-tap skyldige, vil hjelpe deg å opprettholde et sunt hår.

Hvordan naturligvis behandle skallethet og håravfall

Hvordan naturligvis behandle skallethet og håravfall


En av de mest frustrerende ting som kan skje med deg er å se håret falle ut. Det er mange behandlinger som du kan bruke til å stoppe tap av håret ditt og forbedre sjansen for at du kan gjøre håret ditt tykt igjen.

Hvordan naturligvis behandle skallethet og håravfall

I de fleste tilfeller er dette problemet går i arv fra familien din, og det er svært vanlig at hvis din far eller bestefar hadde et problem med håravfall så du kan ha dette problemet også. I de fleste tilfeller menn synes å ha et større problem med å miste det håret enn kvinner gjør. Du ønsker å være proaktiv når det gjelder å behandle hårtap.

utgangspunktet hva som skjer er at studier finner at du har en mangel i DHT og dette fører til at håret til å tenke og til slutt faller ut. Det er mange kommersielle produkter som du kan, men men mange av dem inneholder kjemikalier som ikke er veldig bra for deg.

Mange av disse produktene har også blitt kjent for å ha bieffekter som ikke er til trøst. Det er bedre å bruke et naturlig produkt for å behandle hårtap og tykkere hår. Du kan bruke enkelte vitaminer som inneholder hår voksende verdier til dem synes å fungere godt.

Husk at uansett hva du velger å bruke er det mange naturlige rettsmidler for å gjøre håret ditt tykt igjen. Å miste håret ditt trenger ikke å være ødeleggende når du tar kontroll over problemet og finne en løsning. Vi alle hater å ha noe skje med oss ​​som dette, men med litt behandling kan du være tilbake på vei til å ha en full leder av hår igjen.

Håravfall og skallethet Solutions

Selv om ingen står en sjanse for å dø på grunn av det faktum at han kan miste håret, er det fortsatt en helsetilstand som er en skuffelse for mange mennesker. Full leder av hår de nøt de dagene da de var yngre begynner å forsvinne, og Balder resultatene kan skade deres selvbilde; imidlertid er håravfall et problem med mange løsninger.

Berømte Ties

Mange kjendiser - som Michael Jordan, Vin Diesel, og Telly Sevalas - har valgt ikke å ha hår i det hele tatt. Disse kjendisene har forsøkt å starte en trend for ikke å ha hår å være i orden, noe som ser ut til å være et alternativ til tradisjonelle Håravfall løsninger.

Expert Insight

Reseptbelagte legemidler - som Propecia, Rogaine, Avacor, og Proxiphen - har hjulpet skallethet lider å ikke bare oppleve suksess i form av ikke å miste noe mer hår, men det hjelper også med etterveksten på håret at de allerede har tapt.

Løsning

For de som ikke er interessert i medikamenter eller kremer, kan pieces tilby en overfladisk løsning. En parykk kan likevel tillate noen med mindre hår å presentere en opptreden nærmere en han kan være mer komfortabel med.

Fact

Hårtransplantasjon er en løsning som andre ansette. Optisk for kirurgi kan være mer invasive, men resultatet er et hår som føles og kutt som ens egen.

Potensiell

Enkelte har funnet ut at å ta vitaminer hjelper. Lider bør unngå hår trekke frisyrer som har cornrows. Hodebunnen massasje har også blitt gjort av noen. Disse metodene er å foretrekke for mange fordi de er helt naturlig.

Grunner for plutselig håravfall hos kvinner

Mange kvinner opplever håravfall med alder, hormonelle endringer og genetisk disposisjon. Mest hårtap hos kvinner er en langsom prosess. Når en kvinne opplever plutselig eller uforklarlig håravfall over en kort periode, bør lege konsulteres for å sjekke for helse eller eksterne årsaker.

Kosten mangler

Kostholdet inneholder lite protein og andre mineraler kan føre til hårtap. Kvinner som mister mye vekt raskt ofte merke tynt hår. Omvendt har høye doser av vitamin A også vært knyttet til plutselig håravfall.

Hormonelle endringer

Mest hårtap forbundet med hormoner er en langsom prosess. Men, kan kvinner som nylig har født merke plutselig håravfall. Plutselig håravfall på grunn av hormonelle endringer kan være et tegn på stoffskiftesykdommer også.

Sykdommer og infeksjoner

Noen sykdommer og infeksjoner kan forårsake plutselig hårtap hos kvinner. Ringorm i hodebunnen ofte resulterer i små flekker av skallethet, kløe og rødhet. Sykdommer som påvirker immunsystemet, for eksempel lupus også forårsake hår tap.

Trekke

Enkeltpersoner kan lider av compulsive hår trekke, eller trikotillomani. Kvinner som lider av trikotillomani er kanskje ikke klar over det trekke. Tilstanden kan påvirke både voksne og barn. Det er ofte diagnostisert når det er ingen andre helseavdelingen eller kjemisk-relaterte problemer knyttet til plutselig håravfall.

Kjemikalier og Overstyling

Gjentatt bruk av sterke kjemikalier på håret kan føre til hårtap. Hår tap på grunn av kjemikalier som vanligvis vil korrekt over tid, men i noen tilfeller hårsekken kan bli skadet, noe som resulterer i langsiktige hårtap. Kvinner som bruker stylingverktøy som trekker, kan varme og ellers stresset hår opplever plutselig og midlertidig hårtap.

Frontal Håravfall produkter for menn

Frontal Håravfall produkter for menn


Hair tynning og frontal håravfall hos menn er en pinlig hendelse. Vikene er vanskelig å skjule. Mange menn finner seg søker etter en måte å stoppe tynning og muligens la håret vokse ut. Heldigvis er det noen alternativer som er tilgjengelige for menn er villige til å satse på en Veksten regime.

Reseptbelagte medisiner

Reseptbelagte medisiner, inkludert Finasteride, er piller som bekjemper frontal håravfall hos menn jobber ved å motvirke effekten av DHT, en form for testosteron som påvirker hårsekkene. DHT er årsaken til 95 prosent av mannlig skallethet. Disse krever en livslang forpliktelse til å bruke produktet.

Over-the-counter medisiner

Over-the-counter produkter som fungerer omtrent som resepter. Men disse produktene er mer tidkrevende, med gjennomsnittlig programmet tar nesten fire timer. Disse produktene er vanligvis brukes daglig og må videreføres for resten av livet ditt for å opprettholde effekten.

Urteprodukter

Saw Palmetto, folsyre, biotin, PABA, silica og sink har alle vist seg å påvirke hårvekst hos menn. Saw Palmetto er den mest effektive, som dens egenskaper er lik som reseptbelagte medisiner. Imidlertid må en medisinsk faglig leses før du bruker disse produktene.

Hårtransplantasjon

Dette er den mest kostbare av alle frontpartiet hår restaurering produkter, koster i overkant av $ 15.000 i februar 2009 Ikke bare er denne kostbar, er det også tidkrevende, og de behandlinger som varer 1 til 2 år, avhengig av størrelsen på området som er behandles.

Flere metoder

Det er mulig å bruke mer enn ett av disse produktene. Imidlertid er det ikke anbefalt å bruke mer enn en av hver type. For eksempel ved hjelp av to aktuelle, over-the-counter produkter på samme tid er ikke tilrådelig.

Kvinners Håravfall Cures

Hårtap hos kvinner kan oppstå av mange grunner. Alder, sykdom, hormoner og dårlig kosthold alle spille en faktor i hårtap. Selv om de fleste hårtap kurer og behandlinger er rettet mot menn, det finnes tilgjengelige alternativer for kvinner som opplever hårtap i tillegg.

Aktuelt Cures

Minoxidil er den eneste aktuelle produktet godkjent i USA av Food and Drug Administration (FDA) til å behandle kvinners hår tap. Minoxidil er vist å vokse hår i nesten 25 prosent av kvinner som bruker den. De fleste kvinner som ikke opplever hårvekst med Minoxidil vise bremse eller stoppe håravfall.

Kortikosteroider

Ifølge Mayo Clinic, kan kortikosteroider hjelpe behandle hårtap hos kvinner. Medisinen er vanligvis injisert inn i hodebunnen, men kan komme i pilleform (se Ressurser nedenfor).

Hair Replacement

Hair erstatning er en hårtap kur alternativ for både menn og kvinner. En vanlig type hår erstatning innebærer å ta små biter av hår og hodebunn upåvirket av hårtap og transplantere eller pode håret i skallet eller tynning områder.

Skalp reduksjon

Mens skalp reduksjon ikke fremme ny hårvekst, er det et alternativ for mange kvinner lider av hårtap. I en skalp reduksjon, er skallet områder av hodebunnen klippe bort og områder med hårvekst er trukket tettere sammen og sys.

Advarsel

Kvinner er interessert i kirurgiske eller medisinske kurer for hårtap bør konsultere med en lege eller hudlege før behandlingsstart. Hver metode for håravfall kur har faren for komplikasjoner og / eller bivirkninger. Kvinner oppfordres til å vurdere flere hårtap kur alternativene før du forplikter deg til en.

Homeopatiske midler for Håravfall

Homeopatiske midler for hårtap avhenge mye av dine spesielle symptomer og årsaken til hårtap. Hårtap kan oppstå på grunn av sykdom, kjemikalier som brukes til perm og farge håret, overgangsalder, arvelig og stress.

Arsenicum Album

Arsenicum album og salpetersyre er foreskrevet når håret tapet skyldes depresjon, angst og irritabilitet.

Grafitt og Thuja

Den homøopatiske midler graphites og thuja er foreskrevet når håravfall er ledsaget av forstoppelse eller en saktegående system.

Silicea

Silicea er silika potentized, noe som gjør det til en gunstig homøopatisk middel for ikke bare hårtap, men også forbedre hud og negler. Pontentization er ganske enkelt en prosess hvor det opprinnelige stoffet er oppladet for å gjøre det aktive stedet for inert.

Fosfor

Fosfor er foreskrevet for håravfall når håret er fallende i store klumper og flass er til stede. Fosfor fungerer godt på nyrene, for luftveisinfeksjoner og for de svært følsomme for lys, lyd lukt og berøring.

Aktuelle rettsmidler

Arctium lappa, ceanothus, malva sylvestis og Tropaeolum kjøpt i skjær form kan blandes med carrier oljer som lys jojobaolje, kokosolje eller andre carrier oljer. Ved hjelp av en masserende bevegelse gjelder for hodebunnen. Hvis oljen er lys, kan du ønsker å forlate behandling i stedet for sjamponering.

Om aktuelle løsninger for Håravfall

Aktuelle løsninger for hårtap brukes på hodebunnen din for å hjelpe nye håret vokse og hindre ytterligere håravfall. Nytt hår kan kreve to til tre måneder av behandling for å begynne å vokse, men bivirkninger av aktuelle løsninger for hårvekst kan oppstå innen minutter for å bruke behandlingene. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic om aktuelle løsninger for hårtap.

Minoxidil

Minoxidil (Rogaine) er en aktuell løsning gnidd inn i hodebunnen for å hjelpe regrow håret ditt og er tilgjengelig uten resept fra lege.

Minoxidil bivirkninger

Ny hårvekst kan ikke matche din eksisterende hår i farge eller tekstur; Andre bivirkninger er irritasjon og svie på hodebunnen din.

Kortikosteroider

Kortikosteroider kan brukes som salver eller kremer gnidd inn i hodebunnen for å bremse tapet av hår som kan resultere fra alopecia areata.

Kortikosteroidbivirkninger

Kortikosteroider kan føre til at du blir syk lettere, tregere tilheling av sår eller sår og forårsake svekkelse av brusk og bein.

Anthralin

Anthralin (Dithro-skalp) er en tjæreaktig krem ​​gnidd inn i hodebunnen hver dag for å behandle hårtap forårsaket av alopecia areata.

Anthralin bivirkninger

Anthralin kan føre til irritasjon og utslett på hodebunnen, samt andre områder av huden på kroppen din hvor løsningen ikke ble brukt.

Advarsel

Aktuelle løsninger for hårtap bør ikke brukes på babyer eller kvinner som er gravide eller ammer på grunn av potensielt livstruende bivirkninger som farlig høyt blodtrykk.

Naturlig rettsmidler for å stoppe håravfall

Håravfall har en rekke årsaker. Håravfall fra genetikk krever øyeblikkelig tilsyn av lege. Håravfall fra mangel kan bli hjulpet med tilstrekkelig ernæring. Hvis tilstanden vedvarer etter å ha fulgt noen av disse retningslinjene, kontakt lege.

Linfrø

Massasje linfrø olje i hodebunnen. Dette øker blodsirkulasjonen i hodebunnen.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik rydder vekk døde hudceller som tetter hårsekkene. Bruke ren eple cider eddik som et hår skyll å stimulere hårvekst.

Vitaminer

Vitamin C, E og B-kompleks øke blodsirkulasjonen og stimulere hårsekkene til å vokse.

Juice

Kombiner grønne bladgrønnsaker, alfalfaspirer og gulrøtter i en juicer. Denne kombinasjonen av konsentrerte vitaminer og mineraler som fremmer hårveksten.

Junk

Raffinert mat forbyr vanlige kroppsfunksjoner som for eksempel sirkulasjon og blodstrøm. Eliminere junk food når du prøver å stimulere hårvekst.

Kjemikalier

Bruk naturlige sjampo og hår produkter. Sterke kjemikalier kan ta motet sunt hår. Dette gjør håret sprøtt og utsatt for brekkasje.

Sirkulasjon

Ligg på en skrå benk i noen minutter om dagen. Dette tillater blodet å strømme til hodebunnen og øker sirkulasjonen.

Årsak for Håravfall i Eldre kvinner

Hårtap kan føre kvinner til å bli flau og sjenert, og har negative følelser om deres fysiske utseende. Modne kvinner kan oppleve tap av hår for en rekke årsaker, blant annet immunsystemet, hormonendringer og livsstilsfaktorer som for eksempel hygiene eller stress. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic om årsakene til hårtap hos modne kvinner.

Oppskrift skallethet

Kvinner kan oppleve kvinnelige mønster baldness med økt alder, forårsaket av en familiehistorie med skallethet.

Alopecia areata

Alopecia areata er en sykdom i immunsystemet som fører til forbigående hårtap hos kvinner som er ellers i god helse.

Telogen effluvium

Telogen effluvium er en midlertidig stans av hårvekst syklus som fører til at håret til å falle ut fortere enn vanlig. Det oppstår vanligvis som et resultat av stress.

Traction Alopecia

Eldre kvinner som bruker stramme frisyrer eller børste omtrent håret kan fysisk skade håret, forårsaker håret til å bryte eller faller ut.

Lupus erythematosus

Lupus erythematosus er en kronisk medisinsk tilstand mer vanlig hos kvinner, og kan føre til skade på huden som arr i hodebunnen, noe som resulterer i håravfall.

Medisiner

Medisiner som brukes ofte av eldre kvinner, som for eksempel narkotika for leddgikt, høyt blodtrykk og hjertesykdom, kan føre til tynning eller tap av hår.

Menopause

Hormonelle endringer oppleves av modne kvinner i overgangsalderen kan forårsake fortynning av håret, noe som kan løse etter hormonnivået balanse ut.