Digidexo.com

sprøytemerker? narkotika

Hva er fire symptomer på narkotikamisbruk?

I 2008 The National Institute on Drug Abuse anslått at rusmisbruk i USA koste mer enn $ 500 milliarder per år. Narkotikabruk bærer alvorlige sosiale, emosjonelle og fysiske konsekvenser for både brukeren og alle rundt ham. Å vite faresignalene kan hjelpe deg å unngå noen du er glad i å synke inn i dypet av avhengighet.

Fakta

Narkotikabruk påvirker hele kroppen, fra hjertefrekvensen og blodtrykket til hjernens funksjon. Barbiturater (som sovepiller eller beroligende midler) og opiater (som morfin eller heroin) trykke sentralnervesystemet, bremse pusten din og senke blodtrykket og bevissthet.

Kokain og amfetaminer, på den annen side, er sentralstimulerende midler som øker blodtrykket og øker årvåkenhet. På grunn av den inngående effekt av medikamenter på menneskekroppen, kan langvarige fysiske og følelsesmessige endringer indikere medikament bruk og misbruk.

Sign 1: Fysiske endringer

Noen fysiske varselsskilt viser rusmisbruk eller avhengighet inkludert uvanlige endringer i personlig hygiene, endringer i valg av klær (dvs. iført lange ermer skjorter selv i svært varmt vær for å skjule sprøytemerker), unormale endringer i energinivåer (enten søvnløshet og økt energi eller tretthet og overdreven sove), redusert reaksjonstid, endret mental tilstand, flytting unormalt treg, konsekvent desorientering, forvirring, langsom tale, uforklarlig vektøkning eller uforklarlig vekttap.

Legemidler som inhaleres ofte føre til kronisk bihulebetennelse og neseblod. Legemidler som er røkt ofte resultere i kronisk bronkitt eller hoste. Metamfetamin fører til alvorlige tannproblemer.

Sign 2: Mental / følelsesmessige endringer

Mentale og følelsesmessige symptomer på narkotikamisbruk inkluderer neglisjere ansvar, sosial tilbaketrekning, blir hemmelighetsfull, forsvar, vrangforestillinger, agitasjon, blir unormalt pratsom, likegyldighet, paranoia, grenseløs energi, nedsatt konsentrasjon, depresjon, økt sinne, hallusinasjoner, blir unormalt svarer, irritabilitet, økt følsomhet, uforklarlig ro og inntrykk av å være "plassert."

Sign 3: Toleranse og avhengighet

Narkotikamisbruk er preget av avhengighet. Del av at avhengighet er å utvikle en toleranse for stoffet. Dette betyr at kroppen din krever økende mengder og / eller hyppigheten av stoffet for å demme opp for abstinenssymptomer og for å oppnå en høy. Økende mengder betyr å øke kostnadene ved avhengighet. Å mate en vane, noen mennesker vil selge personlige eiendeler (selv sentimentale seg), og be om å låne penger uten å være konkret på hvorfor. Disse kan være mulige tegn på avhengighet.

Sign 4: Avhengighet

Avhengighet er preget av fysisk og / eller følelsesmessig avhengighet av et rusmiddel. Som et resultat, vil kroppen gjennomgå fysiske manifestasjoner av uttak dersom du slutter narkotikabruk og i mellom rettinger. Staving av abstinenssymptomer fører til økende narkotika-søkende atferd.

Alvorlighetsgraden av abstinenssymptomer er avhengig av type narkotika blir misbrukt, men generelt omfatter frysninger, smerter, uro, skjelving / vibrering, depresjon, søvnproblemer og akutte smerter i kroppen. Unngå abstinenssymptomene er ofte den primære årsaken til syklusen av avhengighet.

Avhengighet Tegn i Teens

Det kan være vanskelig å skille mellom "normal" teenage oppførsel og tegn på mulig narkotikamisbruk. Hvis du tror at din tenåring kan være misbruker narkotika, se for betydelige atferdsendringer, unormale endringer i hans utseende og vesentlige helseproblemer (søvnløshet eller for mye søvn). Plutselige problemer i skolen, kan nye venner eller økt isolering også være tegn på at tenåringen din er ved hjelp av narkotika.

Risikofaktorer

Mange faktorer bidrar til noen risiko for å bli avhengige. Manglende evne til å berolige deg selv og ønsket om å medisinere seg selv for å lindre fysisk eller følelsesmessig smerte er to viktige faktorer. Andre risikofaktorer for å utvikle en avhengighet inkluderer en familiær historie, personlige historie av psykiske problemer, fysisk smerte som forblir ubehandlet og gruppepress.

Kan du få HIV ved å bli eksponert for Tears?

HIV viruspartikler (virioner) finnes i tårer av HIV-positive mennesker. Men du kan føle deg trygg trøst dine HIV-positive kjære, som det er for lite HIV i tårer å føre til infeksjon i en annen person.

Transmission

For HIV-viruset som skal overføres på riktig måte, må den passere fra en smittsom kroppsvæske inn i blodet fra en infisert person.

Tårer og andre væsker

Kroppsvæsker som inneholder HIV, men for lite for at viruset skal bli vellykket overføres til andre steder i tårer, spytt og urin.

Smittsomme Fluids

Hiv smitter gjennom blod, sæd, skjedesekret eller morsmelk av en infisert person. Overføring kan skje gjennom ubeskyttet sex, deling av sprøyte narkotika utstyr og amming.

Non-risikoaktiviteter

Det er ikke mulig å kontrakt HIV gjennom uformell kontakt, dele ting som retter, bad og svømmebassenger, og HIV er ikke luftbåren.

Betraktninger

Det er en risiko for infeksjon hvis det er en mengde av en smittsom fluid i en ikke-infeksiøs fluid - dersom det er til stede i blod tårer, f.eks.

Slik Spot fysiske tegn på narkotikamisbruk som mørke sirkler rundt øynene

De fleste som lider av avhengighet forsøk på å skjule sin vane. Når avhengighet linjen blir krysset inn misbruk, tegnene på at noe er veldig galt er mer synlig. Tegnene på misbruk kan variere, avhengig av typen av stoffet personen misbruker. Skiltene kanskje eller kanskje ikke vises på samme tid. Men det er noen tegn å se etter hvis du mistenker rusmisbruk.

Slik Spot fysiske tegn på narkotikamisbruk som mørke sirkler rundt øynene

Slik Spot fysiske tegn på narkotikamisbruk

•  Se inn i personens øyne. Telltale tegn på narkotikamisbruk inkluderer utvidede pupiller og / eller røde, rennende eller blodskutte øyne. Øynene kan være oppblåst og har mørke sirkler på grunn av hyperaktivitet og en manglende evne til å sove eller hvile på grunn av misbruk.

Ta en titt på personens armer. En vanlig fysisk tegn på narkotikamisbruk er injeksjonssteder. Vanligvis funnet på armene, disse er lett å skjule med klær. En person som prøver å skjule sprøytemerker sannsynligvis vil bære mye av baggy, løs, langermet klær.

•  Studer persons vekt. Har han plutselig vunnet eller tapt i vekt? Vår evne til å få eller miste vekt er sterkt knyttet sammen med våre følelser og stressnivå. Narkotikamisbruk kan endre disse nivåene dramatisk.

Føl persons hender. Kalde, klamme hender kan være et tegn på narkotikamisbruk, som kan noen risting eller skjelving.

Hvordan Kast brukte Insulin sprøyter og Lansetter At Home

Hvordan Kast brukte Insulin sprøyter og Lansetter At Home


I 2004 utstedte The Environmental Protection Agency nye anbefalinger for deponering av sprøyter og lansetter. Inntil da var de fleste insulin brukere anbefales å bare kaste sine brukte kryss og lansetter i søpla. EPA retningslinjene nå anbefaler at nåler og skarpe gjenstander ikke bør settes i søpla, siden de kan skade waster arbeidere eller utgjøre en helserisiko ved å overføre sykdommer som HIV og hepatitt.

Hvordan Kast brukte Insulin sprøyter og Lansetter At Home

•  Ta kontakt med din kommune, lokale helsestasjon eller sanitær avdeling for å finne ut den godkjente metoden for avhending for byen eller byen der du bor.

Snakk med apoteket eller helsepersonell om miljøstasjoner. De kan være plassert på sykehus, legekontor, apotek, eller andre områder i samfunnet. Hvis det ikke er returpunkt i ditt område, kan du bruke en post-back program. Spør legen din eller søk på nettet etter programmer.

Ring den nordamerikanske sprøyte Exchange Network på 253-272-4857 for å lære mer om utveksling av brukte nåler for nye nåler.

Finn ut om lokale avhendings programmer ved å kontakte Coalition for Safe Community Needle Deponering på 1-800-643-1643.

Kjøp en sharps ødeleggelse enhet. Disse enhetene svingen, klipp eller smelte den skarpe, noe som gjør det trygt for vanlig søppel disposisjon. Å finne en, sjekk med ditt lokale apotek eller Internet narkotika butikker og medisinsk forsyning selskaper.

Hvordan Les Narkotika Etiketter

Reading narkotika etiketter kan være ganske utfordrende. På toppen av alt av den overveldende legen språk, det er mye viktig informasjon på et lite stykke papir. All denne informasjonen tvinger deg til å lese disse etikettene nøyaktig, selv om du egentlig ikke forstår dem. Det er deler av etikettene for å fokusere på om det kan gjøre denne prosessen mye enklere.

Bruksanvisning

Les ingrediensene. Vanligvis når du er foreskrevet medisin av legen din, vet hun dine allergier og andre medisiner du tar. Hvis legen din ikke spørre deg om dine allergier eller andre medisiner, fortelle ham før han foreskriver medisinen. Dette vil hjelpe legen finne ut hva du skal gi deg. Med over-the-counter medisiner, må du sørge for at du vet og forstår alle ingrediensene, spesielt hvis du har medisinering allergi eller tar andre medisiner. Hvis det er en ingrediens som du ikke forstår, slå det opp.

Les bivirkninger. For foreskrevne medisiner, kan listen over bivirkninger finnes på narkotika informasjon fra apoteket, vanligvis festet til din resept bag. I over-the-counter medisin, er det alltid en liste over bivirkninger under varsel delen av legemidlet etiketten.

Les instruksjonene. For forskrevne medisiner, skiltene er vanligvis rett under navnet ditt på resept flasken. For over-the-counter medisin, ifølge kvinners helse, er instruksjonene oppført under instruksjoner / retninger delen av etiketten.

Les fareetiketten. Advarselsetiketter på reseptbelagte medisiner er vanligvis på sidene av resept flasken. Det finnes forskjellige typer advarsler som "Oppbevares utilgjengelig for barn", "Kjøle" eller "Ikke drikk alkohol mens du tar denne medisinen." Se Resources nedenfor for informasjon om de mest vanlige varseletiketter. I tillegg vil advarsler bli oppført på resepten informasjon fra apoteket (med liste over bivirkninger). Som for over-the-counter medisin advarselen etiketten er funnet på stoffet etiketten; det bør være rett under den delen som beskriver hva medisinen gjør.

Les annen informasjon på etiketten. Foreskrevet medisiner har mye informasjon, som hvor du fikk medisiner (lege og apotek), legens og apotekets telefonnummer og adresse, navnet på stoffet, dosering, hvor mye påfyll og utløpsdato. Gjør deg kjent med all denne informasjonen på grunn av denne informasjonen er kritisk mens du leser narkotika etiketter.

Alternativer til osteoporose narkotika

Osteoporose er en tilstand når du bein blir sprø og porøs. Som et resultat er det mer sannsynlig til å sprekke og brekke under selv mild stress, som å bøye, hoste eller gjøre enkle husarbeid. En grunn til at en person utvikler osteoporose er en mineralmangel, spesielt av kalsium og fosfor. Andre enn narkotika terapi behandlinger kan hjelpe deg å opprettholde en sunn livsstil i årene som kommer.

God holdning

Våre pigger vår konstruert for å tåle stresset av å gå og andre bevegelser. Hvis du ikke har riktig holdning, er du øker belastningen på ryggraden. Resultatet er mulige stressbrudd og smerte.

Hindre Falls

Når du faller, din kroppsvekt kombinert med kraften av høsten legger ekstrem stress på bein. Dette kan føre til store frakturer. Bruk sko med sklisikre såler og holde hoved turstier klar av ledninger, rug hjørner eller andre gjenstander som kan føre til et fall.

Trening

Trening hjelper å opprettholde og bygge sterke bein. The Mayo Clinic sier at regelmessig trening kan også bidra til å forhindre bentap. Bruk styrketrening blandet med kardiovaskulær trening for å få mest mulig nytte av trening. Dette vil også holde vekten i sjakk, senke stress på bein.

Røyking forbudt

Eliminer røyking fra livet ditt helt. Kvinner rammes av osteoporose mer enn mann og en mulig årsak er at som kvinner mister østrogen fra overgangsalder og aktiviteter som røyking, er mindre i stand til å absorbere kalsium kroppen.

Begrense alkohol

Alkohol reduserer også muligheten for kroppen å absorbere kalsium. Ikke forbruke mer enn to alkoholenheter hver dag for å opprettholde en ideell kalsium absorpsjon rate.

Limit Koffein

Koffein kan lekke kroppen av kalsium. Reduser mengden brus, te og kaffe du forbruker ikke mer enn 2-3 kopper daglig. Cola er spesielt har en tendens til å ikke bare blokkere kalsium, men trekk den ut av kroppen din.

Vitaminer

Ta både kalsium og vitamin D for å redusere risikoen for osteoporose. Etter hvert som du blir eldre, ikke kroppen absorbere kalsium så effektivt og trenger ekstra kalsium for å opprettholde sunne bein. Vitamin D hjelper kroppen absorbere kalsium som du tar.

Hvordan Kast sprøyter i San Mateo, California

Hvordan Kast sprøyter i San Mateo, California


Byen og fylket helse avdelinger i San Mateo har en ganske uvanlig sprøyte avhending og utvekslingsprogram, som er rettet mot og først og fremst brukes av sprøytemisbrukere, men kan også brukes av folk som har lovlige og legitime grunner for trenger sprøyter, som diabetikere . Den enkleste måten å delta i programmet er å plassere brukte kanyler og sprøyter i en spesiell beholder kjent som en sharps samler, og slå beholderen over til en lokal disposisjon byrå.

Bruksanvisning

Få en sharps samleren, som er en enkelt-bruk container som holder sprøyter. Disse er tilgjengelig på apotek og på online helsetjenester nettsteder, som selger medisinsk utstyr. Besøk et apotek i person, hvor du er i stand til å se de ulike størrelser og former av Sharps samlere for å velge en som passer den type sprøyter du skal avhende.

Deposit de brukte sprøyter i sharps samleren. Hvis du har riktig størrelse container, bør de sprøytene har tilstrekkelig plass til å passe inn. Antall sprøyter du avhende skal diktere størrelsen på beholderen; størrelser varierer fra Quart-størrelse, noe som kan koste alt fra $ 4 til $ 9, til tre-gallon størrelse, noe som kan koste over $ 80.

Finn en lokal sprøytebytte eller pick-up program. Fordi fylket helse avdelingen har en politikk for å tilby sprøytebytte alternativer for sprøytemisbrukere, sprøytebytteprogrammer er tilgjengelig over hele San Mateo. Ring San Mateo County NATT Program ved 650-573-2141 for å finne ut om hvor i ditt område kan du slippe av gamle sprøyter eller ha dem plukket opp.

Gjør ordninger for å slippe av sprøyter eller har dem plukket opp. Fylkets NATT Program er farten til byrået for sprøytebytte for diabetikere, men det er to andre etater, AIDS / Hepatitt Prevention Action Network på 650-369-0330, og Free At Last narkotika rehab program, på 650-462 -6999, som også gjennomføre utveksling for folk som har AIDS eller hepatitt, og folk som er sprøytemisbrukere, henholdsvis. Ringe byrået mest egnet for deg å lage ordninger for å kvitte deg med sprøyter.

Perifer neuropati behandling narkotika

Millioner av amerikanske lider av perifer neuropati. Smerten kan være så alvorlig at mange rett og slett ikke kan leve normale liv. Det er imidlertid medikamenter som kan brukes for å lindre symptomene.

Årsak

Ifølge Mayo Clinic, er perifer nevropati forårsaket av nerveskade. Dette resulterer i prikking og brenning, vanligvis i hender og føtter.

Anti-depressiva

Ifølge drugs.com, anti-depressiva som Cymbalta, som påvirker to nevrotransmittere i hjernen, serotonin og noradrenalin, viser effekten ved behandling av lidelsen.

GABA

Legemidler som Lyrica påvirker GABA (gamma-aminosmørsyre) i hjernen, er direkte relatert til å sove. Medisiner berolige nervene og bidra til å lindre nevropatisk smerte.

Smertestillende medikamenter

Smertestillende medikamenter som opioider brukes også til å behandle nevropati, men har sterk avhengighet potensial, samt bivirkninger. Disse medikamentene kan bli brukt til alvorlig smerte, men disse effektene bør vurderes.

Anti-convulsants

Nøyaktig hvordan anti-convulsant narkotika arbeid er uklart. Det er derfor antatt at de blokkerer natriumkanaler i hjernen, noe som senker aktiviteten til nerveceller. Disse stoffene kan også holde smerte signaler fra å nå andre deler av hjernen, i henhold til emedtv.com.

Tips

Uansett hvilken medisin pasienten og legen bestemmer deg på, er opplæring om sykdommen nøkkelen før pasienten begynner noen medisiner regime.

Kortsiktige og langsiktige mål i språkforstyrrelser

Kortsiktige og langsiktige mål i språkforstyrrelser


En person med en språkforstyrrelse har vanskelig for å uttrykke sine tanker og følelser eller forstå andre. En felles språkforstyrrelse, afasi, er forårsaket av hjerneskade og påvirker en persons evne til å snakke, skrive og forstå andre. Demenslidelser som for eksempel Alzheimers sykdom påvirker også språk og kommunikasjon. Kortsiktige mål for språk lidelser omfatter logopedi og praksis. Langsiktige mål vanligvis bygge på tidligere suksesser og involvere deltakelse i dagligdagse aktiviteter og samtaler.

Eksempler

Kortsiktige mål for afasi er vanligvis fokusert på enkle språklige oppgaver som å lytte til og forstå korte, enkle setninger. Et langsiktig mål vil være å produsere enkle setninger. Kortsiktige mål for demenslidelser, som for eksempel Alzheimers sykdom, er vanligvis fokusert på å kompensere for mangel på minne eller kognisjon. Et eksempel kan være en dagbok der en person kunne notere ned ord han ofte glemmer. Langsiktige mål, er imidlertid vanskelig å sette fordi de fleste typer demens er preget av en gradvis tap av hukommelse og kognitive funksjoner som kommunikasjon og følgende retninger.

Fordeler

Kortsiktige og langsiktige mål i språkforstyrrelse behandling gi pasienten og / eller hans medhjelper en idé om hva som kan forventes av behandlingen. WebMD viser noen mål av tale terapi: å være i stand til å kommunisere både verbalt og nonverbalt og forstå verbal og ikke-verbal kommunikasjon.

Betydning

Sette mål er en betydelig måte å jobbe mot bedring i språkforstyrrelser. Vanligvis oppnå enda et kortsiktig mål er betydelig, og langsiktige mål kan bygges på vellykkede kortsiktige mål. For eksempel kan et kortsiktig mål innebære å kunne nevne visse objekter. Det langsiktige målet vil være å beskrive hvert objekt i detalj.

Funksjon

Kortsiktige og langsiktige mål i språkforstyrrelser kan fungere som markører for fremgang og forbedring. Oppnå kortsiktige mål kan gi en person tillit til å fortsette videre mot langsiktige mål. Hvis en person er i stand til å holde en enkel samtale med en betrodd venn, kan han føle en følelse av seier som vil hjelpe ham med det langsiktige målet om å holde en kompleks samtale.

Typer

De typer av kortsiktige og langsiktige mål avhenge sterkt på språkforstyrrelse. For eksempel, gjøre noen språkforstyrrelser snakke i fullstendige og grammatisk korrekte setninger vanskelig. En kortsiktig mål for denne type lidelse kan være å skrive ut korrekte setninger. Et langsiktig mål kan være å bruke hele setninger i en samtale.

Hvordan behandle multippel sklerose uten KRABBE narkotika

The Crab narkotika (Copaxone, Rebif, Avonex og Betaseron) er kraftige kjemikalier som brukes til å behandle multippel sklerose (MS). For noen mennesker, de er effektive i å bremse ned MS progresjon. Disse medikamentene er ofte dyre og ikke lette symptomer eller stoppe utviklingen av sykdommen. I tillegg har mange mennesker rapporterer om alvorlige, selv livstruende bivirkninger av å ta krabben narkotika. Som et alternativ til disse stoffene, mennesker over hele verden bruker enkle, naturlige og effektive måter å lette symptomer og selv stoppe sykdomsutviklingen.

Hvordan behandle multippel sklerose uten KRABBE narkotika

eliminere all MSG fra kosten din. Les etiketter. MSG kan være skjult under mange navn: mono glutamat, glutaminsyre, gelatin, hydrolysert vegetabilsk protein, hydrolysert vegetabilsk protein, autolyserte gjær, natriumcaseinat og teksturerte protein er bare noen få.

Eliminer alle aspartam fra kosten din. Dette betyr å gi opp diett brus og andre slankeprodukter. Aspartam forgiftning er mer vanlig enn folk flest tror, ​​og etterligner symptomene på multippel sklerose og andre nevrologiske sykdommer.

Slutte å spise noe med kunstige farger eller smaker. For de fleste betyr dette å gi opp dyre, bearbeidet lettere mat og matlaging hjemme.

Bli informert om Low Dose Naltrexone (LDN). Denne medisinen har vært brukt i over 10 år for å stoppe utviklingen av multippel sklerose. Det eliminerer også eller reduserer MS-symptomer i mange mennesker.

Følg det beste alternativet Diet. Denne dietten innebærer unngå belgfrukter, meieriprodukter og andre matvarer som etterligner proteiner av sentralnervesystemet.

Har komplett matallergi tester gjort. Mange personer med multippel sklerose har skjult matallergier. Når de identifisere og slutte å spise allergener, deres symptomer avta, og flareups avta.

Tenk å bruke urte terapi for å lindre symptomer og reparere myelin. Ginko biloba og ginseng hjelp gjenoppleve hjerne tåke. Cayenne pepper bidrar til å øke blodsirkulasjonen og lindre nummenhet. Fiskeolje og lecithin kan reparere skadet myelin. Vitamin B12 bidrar til å redusere tretthet.

Hint

  • Hold deg positiv. Ta deg tid hver dag til å meditere. Attitude er alt. Fokuser på hva du kan gjøre, i stedet for hva du ikke kan gjøre.
  • Bli en online gruppe for folk som bruker nondrug metoder for å håndtere multippel sklerose. Finne en lege som forstår og støtter naturmedisin.

Pediatric migrene behandling narkotika

Pediatric migrene behandling narkotika


Omtrent 10 prosent av barn lider av migrene. Den migrene kan være forbundet med synsforstyrrelser og / eller kvalme. Migrene er ikke bare en voksen tilstand. Mange barn som lider av disse uutholdelig hodepine trenger medisiner for å kontrollere hyppigheten og alvorlighetsgraden av dem. Heldigvis finnes det flere medikamenter som kan være nyttig i behandling av migrene.

Typer narkotika

I oktober 2003 utgaven av The Journal of Family Practice, Heather Spry, MD, Todd McDiarmid, MD, og ​​Jill Mayer, MLIS, rapporterer at propranolol, valproinsyre og amitriptylin er effektive reseptbelagte medisiner som kan brukes i behandling av pediatrisk migrene . Cyproheptadine er ofte brukt av mange leger som et forebyggende. Men Spry, McDiarmid og Mayer foreslår at amitriptylin og propranolol er mer effektive. Imitrex er også en vanlig foreskrevet medisiner for behandling ved utbruddet av hodepine.

Når skal du bruke Medisinering

Hvis et barn er å ha alvorlige og hyppige hodepine, kan da reseptbelagte medisiner være nødvendig. Medisiner kan være foreskrevet og kan gis til bruk ved utbruddet av hodepine og å ta på daglig basis som et forebyggende. Spry, McDiarmid og Mayer rapporterer at valproinsyre har vist en 50 prosent forbedring med migrene symptomer.

Funksjon

Reseptbelagte legemidler som brukes til behandling pediatriske migrene brukes på to måter. Når en migrene har startet en medisin kan gis og redusere hodepine og stoppe det før det blir verre. Medisiner kan også gis som preventives. Disse forebyggende medisiner redusere hyppigheten av migrene. Begge medikamentene virker sammen for å hjelpe barnet leve et liv uten å leve i frykt for disse hodepine.

Bivirkninger

I oktober 2003 utgaven av Journal of Family Practice, Spry, McDiarmid og Mayer rapporterer at propranolol er medisiner som har færrest bivirkninger tett fulgt av amitriptylin. Noen barn rapporterer å ha noen døsighet når du tar preventatives, men dette kan løses ved å ha barnet ta medisiner ved sengetid. Hvis søvnighet oppstår når du tar et medikament som Imitrex som er gitt ved utbruddet av medisinen, la barnet ha en periode med hvile er vanligvis svært nyttig.

Fordeler

Behandle et barn som lider av hyppige migrene med en reseptbelagte medisiner er svært gunstig. Barn som lider av vanlige og tilbakevendende migrene har faktisk en reduksjon i antallet av de lider av hodepine. Dette gagner barnet ved å gi dem et mer normalt og smerte-fritt liv. Barnet og familien trenger ikke å leve i frykt for en av disse hodepine oppstår.

Jaki jest najlepszy czas, aby spróbować Wprowadzenie w ciąży?

Zajście w ciążę może wydawać się wielką tajemnicą. Niektóre kobiety wydają się zajść w ciążę z łatwością, podczas gdy inni próbują na długo zanim są w stanie wyobrazić sobie wyobrazić --- jeśli w ogóle. Będziesz zwiększyć swoje szanse na posiadanie dziecka, jeśli znasz momencie cyklu miesiączkowego, kiedy najlepiej próbować zajść w ciążę. Wymaga to tylko kilku obliczeń.

Owulacja

Tylko kobieta może zajść w ciążę w okresie jej cyklu zwanym owulacją. Owulacja jest, gdy jajniki prasowa jajko do zapłodnienia. Według Amerykańskiego Stowarzyszenia Ciąża, czas owulacji jest inny dla każdej kobiety.

Rozrządu

Owulacja występuje w środku cyklu menstruacyjnego. Zgodnie z Amerykańskiego Stowarzyszenia Ciąża, cykle miesiączkowe większości kobiet są między 28 i 32 dniowe, umieszczając owulację w 12 do 16 dni po rozpoczęciu jej ostatniego okresu.

Jajko

Zapłodnionych jaj spotykany w organizmie przez około 12 do 24 godzin. W tym czasie może być nawożone przez ciąży występuje. Jeśli nie jest zapłodniona, można spróbować wyobrazić następny cykl owulacji. Jeżeli zostanie zapłodniona, trwa sześć do 12 dni, aby zaszczepić.

Owulacja śledzenia

Najprostszym sposobem, aby śledzić owulacji jest nagrać datę miesiączki na kalendarz na kilka miesięcy, aby ustalić, jak długo cykl menstruacyjny jest. Niektóre kobiety śledzić zmiany w organizmie, które występują w owulacji, jak śliskie, jaj-biały konsekwencji w ich rozładunku lub wzrost podstawowej temperatury ciała. Istnieją również testy podobne do testów ciążowych, które mogą pomóc śledzić owulacji.

Żywotność plemników

Plemniki mogą żyć w organizmie od trzech do pięciu dni, co zwiększa nieco okno płodności. Jeżeli jajo nie jest jeszcze obecna w dniu stosunku plemniki już wewnątrz korpusu można jeszcze zapłodnienia komórki jajowej, jeśli uwalnia się wkrótce potem.

Współżycie

By zwiększyć szanse na koncepcji, stosunku lub inseminacji powinno nastąpić kilka dni przed, w trakcie i kilka dni po owulacji. Są to jedyne razy podczas cyklu miesiączkowego, że kobieta może zajść w ciążę.

Statin narkotika Fakta

Statin stoffer blir brukt for å forebygge hjertesykdom som er resultatet av forhøyede kolesterol i blodet. Før du få foreskrevet denne medisinen, er det et par betraktninger tatt av legen din som You livsstilsvaner og en historie med hjerte-og karsykdommer som kjører i din familie.

Betydning

Ifølge Centers for Disease Control, hjertesykdom i er nummer én morder av voksne i USA.

Funksjon

Stain stoffene virker ved å blokkere en kolesterol forming stoff i kroppen, og de også redusere plakk som har bygget opp på veggene i blodårene.

Typer

Det er flere varianter av statin legemidler på markedet. Noen av disse inkluderer Zocor, Pravachol og Crestor.

Risikofaktorer

Noen risikofaktorer som kan føre til en resept på statin narkotika inkludere forhøyet kolesterolnivå, alder, røyking og overvekt.

Betraktninger

Hvis kolesterolnivået går ned mens du tar et statin og du slutter å bruke det, vil dine nivåer snart gå opp igjen.

Advarsel

Tar statin narkotika kan føre til noen bivirkninger. Noen av disse inkluderer leverskader, tarmproblemer og ømme muskler og ledd.

Bivirkninger av vekttap narkotika

Å være overvektig kan være frustrerende. Personer som faller inn under denne kategorien kan du prøve mange forskjellige metoder og tilnærminger for å gå ned i vekt som ofte ikke fungerer. Når dette er tilfelle, har de ofte ty til bruk av vekttap stoffer. Noen av de mest populære inkluderer Orlistat, Phentermine, Xenicol og Meridia. Selv om disse stoffene kan ende opp med å forårsake vekttap, kan de også kommer med noen uønskede bivirkninger.

Avhengighet

Når folk bruker et supplement eller narkotika som gir dem resultater, de ofte blir hekta på det, eller avhengige. Når dette skjer, kan de ikke fungere uten sin bruk. Er at vekttap stoffer kun er ment til å bli brukt for en angitt tidsperiode, noen som benytter dem, kan ende opp med å stole på dem hele tiden og blir avhengig.

Krakk

Mange vekttap narkotika blokkere opptaket av visse næringsstoffer som fett og karbohydrater. Med det blir tilfelle, noen bivirkninger omfatter fet gass, fettlagre i krakk og en oransje farget avføring. Tarmer kan også bli irritert og diaré kan utvikle seg.

Pain

Annet enn tarm bivirkninger som kan ses med vekttap narkotika, kan magen også lider andre symptomer. Kvalme, oppkast, smerter i endetarmen og magekramper kan bli sett. Forstoppelse kan også utvikle oppstå som kan legge til magesmerter.

Allergier

Allergiske reaksjoner er vanligvis forårsaket fra mat, luft eller noen form for dyr, men de kan også bli satt av ved medisiner som vekttap narkotika. Noen bivirkninger som kan ses inkluderer utslett på huden som elveblest, tung pust og hevelse i ansiktet og leppene. I verste situasjoner, kan anafylaksi skje der halsen kan hovne stengt, går blodtrykket opp og hele kroppen har en alvorlig reaksjon.

Komplikasjoner

Når det gjelder å ta vekttap narkotika, er det alltid noen komplikasjoner og hensyn som er involvert som trenger å bli sett på før du bruker dem. Folk som har leversykdom, nyresykdom eller gallestein bør ikke ta dem. Folk som har hjertesykdom, høyt blodtrykk eller en familiehistorie med slag bør ikke ta dem, og folk som har et anfall lidelse som epilepsi bør ikke bruke dem heller.

Hva er språkterapi verktøy?

Voksne og barn noen ganger har talevansker. Talevansker kan være et resultat av ting som fødselsskader, hørselsproblemer, genetikk eller slag. Disse problemene kan løses gjennom korrigerende behandling planlagt av en logoped. Tale og språk terapeuter har mange verktøy som brukes til å hjelpe pasienter i alle aldre med ulike talevansker.

Munn Muskler

Logopeder ofte bruker munnen øvelser for å hjelpe sine pasienter. Disse øvelsene er laget for å bidra til å styrke musklene i munnen. En slik øvelse er gjort med barn ved å plassere et lag av klebrig mat (peanøttsmør, for eksempel) rundt munnen og ber dem om å slikke det av med sin tunge.

Leker

Spille spill er en annen øvelse som hjelper barnet til å uttrykke seg selv og sine ideer. Noen leker som ofte brukes for denne metoden inkluderer kjente leker som barnet kan vet eller har hjemme og ukjente seg. Ukjente leker er nyttig for denne øvelsen som den ber barnet til å stille spørsmål om leketøy, og også svare på spørsmålene som stilles av terapeuten.

Brettspill

Et verktøy som mange terapeuter bruker når du arbeider med barn er bruk av brettspill. Noen barnas brettspill kan ha reglene endret av terapeuten for å lette et mål å nå med barnet. For eksempel, ved å velge et brev at barnet trenger arbeid i uttale, et ord som begynner på bokstaven må sies før en sving er tatt.

Oral Play Practice

Terapeuter noen ganger kommer over unge pasienter som er sjenerte. Når dette skjer, må terapeuten å finne en måte å utvikle barnets tillit for å begynne å hjelpe henne. Ett verktøy som brukes til å starte dette forholdet er lekne lyder og handlinger med munnen. Å ha barnet stikke ut tungen, gjør blåser lyder eller suge en late halm kan hjelpe en nervøs barnet føler seg mer komfortabel.

DVDer

Det finnes en rekke DVD-er tilgjengelig for bruk hjemme for å hjelpe som et verktøy i språkterapi. DVDer ofte har en terapeut regi trening og metoder for noen som søker ekstra trening for henne eksisterende språk terapi.

Afasi

Noen mennesker som lider av et hjerneslag utvikle en tale problem som kalles afasi. Et verktøy som kan brukes for folk som har afasi kalles SoundHelper. SoundHelper bidrar til å vise hvordan å uttale visse lyder som kan være problematisk for personen som lider av afasi.

Stamming Verktøy

Flere verktøy brukes til å hjelpe dem som har et problem med stamming. Et av verktøyene er undervisning personen til å ha mer positive følelser om å snakke med andre. Et annet verktøy er for personen å minske spenningen ved start av sin tale med en dypere pust.

Bivirkninger av sulfa narkotika

Sulfa narkotika er en ganske vanlig behandling for bakterie-og soppinfeksjoner, og de er en av de eldste legemidler fortsatt tilgjengelig på markedet. De ble først oppdaget i 1935 av Gerhard Domagk i Tyskland. I dag, de sulfa narkotika som blir brukt er: Thiosulfil Forte, Azulfadine, Gantanol, og Gantrisin. De kommer i forskjellige styrker av disse stoffene (dobbel styrke, halv styrke, osv) og er tilgjengelig i generiske former også. Hvis du ikke har hatt en sulfa narkotika før, kan du få foreskrevet en gang i livet ditt, siden de er så vanlig. Og som med alle reseptbelagte medisiner, er det viktig å være klar over bivirkningene.

Hvordan sulfa narkotika Work

Det er foreløpig ikke noen antibiotika som kan stoppe virusinfeksjoner. Men det er mange som kan drepe bakterielle infeksjoner. Og det er akkurat hva sulfa narkotika gjør. Visse bakterier feil av sulfa for et vitamin som de trenger å spise for å overleve. De bruker den sulfa i stedet for et vitamin, og siden de nå mangler i vitamin de trenger for å overleve, klarer de ikke å formere seg og snart dø av.

Azulfadine

Azulfadine eller Sulfasalazine, er ofte brukt til å behandle ulcerøs kolitt (sår i kolon eller rektum) og for behandling av revmatoid artritt. De vanligste bivirkningene av Azulfadine er: kvalme, oppkast, mage ubehag, tap av appetitt, og en endring av farge i urinen eller hud. Hvis du er allergisk, kan du oppleve utviklingen av et utslett som kan kreve medisinsk behandling. Du kan også oppleve tung tretthet, verkende ledd og muskler, og feber. I sjeldne tilfeller alvorlige allergiske reaksjoner inkluderer en dråpe i hvit eller rød blodceller som kan føre til lett blåmerker, uvanlige blødninger, og kronisk tretthet.

Sulfametoksazol

I dag er sulfametoksazol brukes til å bekjempe bakterier, men på grunn av det faktum at folk flest har blitt immune mot den, er det vanligvis brukes i forbindelse med trimetoprim å skape Bactrim. Det kan bidra til å behandle klamydia, malaria, og urinveisinfeksjoner (UVI-tallet). Noen av de bivirkninger som er de samme som Azulfadine, herunder tap av appetitt, utvikling av hudutslett og gastrisk ubehag. Men med sulfametoksazol, kan du også oppleve svimmelhet, hodepine og diaré. I sjeldne tilfeller kan det også føre til en nedgang i hvite og røde blodlegemer, og anemi. Siden det er også kjent for å forårsake krystaller å danne i nyrene, er det viktig å drikke mye væske for å hindre blod i urinen og nyreskader.

Thiosulfil Forte

Thiosulfil Forte, som alle andre sulfa narkotika, brukes til å behandle bakterielle infeksjoner. Thiosulfil Forte har også vært kjent for å forårsake problemer med blod, noe som kan føre til en større risiko for infeksjon, tregere healing, og blødende tannkjøtt. Så det er viktig å være forsiktig når du pusser tennene og floss. Det er også svært vanlig fører fotosensitivitet, noe som betyr at du kan få et utslett fra å være ute i det virkelige eller kunstig sollys for selv korte perioder av gangen. Sjelden pasienter som tar Thiosulfil Forte kan oppleve blod i urinen eller avføring, alvorlige magekramper, humørsvingninger, hevelse foran på halsen, økt tørste, og nedre ryggsmerter.

Gantrisin

Gantrisin er en sulfa narkotika gis til barn for langsiktige urinveisinfeksjoner. Den kan også brukes til behandling av meningitt, og er noen ganger foreskrevet som et forebyggende tiltak for barn som har kommet i kontakt med meningitt. Leilighetsvis blir Gantrisin brukes til å behandle en infeksjon i mellomøret hos barn, samt. Bivirkninger kan være: magesmerter eller blødning, hevelse i ansiktet (lepper, tunge eller svelg), angst, blålig misfarging av huden, depresjon, diaré, tretthet, øresus, søvnløshet, svimmelhet, oppkast, nauseousness, hevelse, hjertebank, kortpustethet, lavt blodsukker, hudutslett, lysømfintlighet, kortpustethet, gule øyne, mangel på muskulær koordinasjon, blåmerker, og anoreksi. Hvis noen av disse symptomene, eller noen andre symptomer på bekymring, oppstår, snakke med legen din umiddelbart.

Golden Seal Narkotika DETOX

Avgifte kroppen ved hjelp av urter er en hundre år gammel praksis, og noen former for alternativ medisin fortsatt oppfordre urten detox. Faktisk er mange urter fortsatt brukes i klinisk testet (og klinisk bevist) medisiner og kosttilskudd. Et spørsmål som henger er om goldenseal kan gifte i forkant av et medikament screening. Mens goldenseal gjør har muligheten til å detox kroppen din, kan det være i stand til å fjerne narkotika fra systemet, eller hjelpe deg å passere en dopingtest.

Som Narkotika DETOX

Goldenseal kosttilskudd er solgt i en rekke former. Når den brukes som et stoff detox agent, er goldenseal tilgjengelig i både flytende form og kapsler. I kapselform som en detox agent, ta goldenseal to ganger daglig eller i henhold til instruksjonene på kapslene du kjøper. I flytende form, ta to til tre dråper goldenseal lagt til en åtte-oz. glass vann. Drikk mellom fire og seks glass vann blandet med goldenseal daglig i en periode på flere dager til en uke for å avgifte systemet. (Merk: Denne bruken er omstridt, se advarsel for mer informasjon.)

Andre fordeler

Berberin er hovedkomponenten i goldenseal ansvarlig for sin gunstige helseeffekter. Berberin dreper bakterier og andre bakterier i kroppen. Det kan også aktivere hvite blodlegemer for å hjelpe kroppen til å bekjempe infeksjoner og spyle medikamenter og andre giftstoffer. På grunn av den relative sikkerheten goldenseal og de gunstige effektene som en avgiftende agent, ta en dose goldenseal daglig som et forebyggende tiltak, eller ta det i større doser som en umiddelbar detox agent.

Narkotika DETOX Warning

Goldenseal har blitt populært som et hjelpemiddel til å passere et medikament testen, som det er kjent for sine avgiftende egenskaper, og er også antatt å maskere tilstedeværelsen av marihuana i kroppen. Vær oppmerksom på at hvis du prøver å passere en narkotika-screening, hager Ablaze sier at goldenseal har ingen effekt i ridding kroppen av kjemikalier, for eksempel THC, som forblir i månedsvis etter at du bruker marihuana. Mens goldenseal har mange helsebringende effekter og kan avgifte kroppen av urenheter, er det generelt mislykket på å produsere ren urin for en dopingtest. Videre, hvis du prøver å passere en dopingtest etter å ha brukt ulovlige stoffer, har goldenseal slikt rykte som en mulig avgiftende agent som testing selskaper skjermen for det også i en urinalysis, noe som betyr mer tilstedeværelse av goldenseal i systemet kan vekke mistanke og selv føre til at du ikke klarer en dopingtest.

Ansikts massasjeteknikker for tale språk patologer

Ansikts massasjeteknikker for tale språk patologer


Evnen til å kommunisere er en viktig del av den menneskelige tilstand, men mange mennesker lider av muntlige funksjonshemninger. Ifølge American Speech-Language Hearing Association (ASHA), en logoped for adresser tale, kommunikasjon og språk forsinkelser og funksjonshemninger. Massasje er en effektiv behandlingsform for pasienter med en rekke tale patologier. Tale-språk patologer bruker terapeutiske ansikts massasje teknikker med andre tale terapi for å behandle språkrelaterte forhold.

Sammenhengende muskelmassasje

Massere musklene berørt av talen språkforstyrrelse som tannkjøtt, lepper, tunge og kinn. For eksempel kan små barn som har problemer med å svelge mat nytte milde munnen massasje med en liten finger tannbørste. En NUK massasje pensel er også et verktøy terapeuter bruker for å hjelpe barn og voksne bedre oral bevissthet. Ved hjelp av fingrene for lett massasje gjennom en rekke strukturerte kluter kan bidra til å stimulere huden og ansiktsmusklene til barn som har kommunikasjonsproblemer fra en sensorisk lidelse.

Oral Normalisering

Taleforstyrrelser er påvirket av sammenbrudd i systemer i hele kroppen. Hvis direkte oral massasje er ikke mulig på grunn av taktilt forsvar, vil logoped for lett massere armene og bena til pasienten og gradvis bevege seg nærmere ansiktet og muntlig området. Over tid pasienter er ofte i stand til å tolerere massasje av leppene og på innsiden av munnen.

Laryngeal Massasje

Påfør moderat trykk med tommelen og pekefingeren rundt områder av halsen som støtter strupehodet. Massasje i små sirkulære bevegelser. Tale-språk patologer bruker laryngeal manipulasjon for å redusere tetthet av strupen muskler.

Hvordan Fyll en sprøyte fra et hetteglass

Hvordan Fyll en sprøyte fra et hetteglass


Medisiner kommer i mange former: piller, kapsler, tabletter, inhalerte damper, væsker og injeksjoner. Injeksjoner kan administreres subkutant, intramuskulært eller intradermalt. Mange injiserbare legemidler som brukes til å behandle hormoner, blodsykdommer, diabetes, infertilitet, migrene, leddgikt og mange andre betingelser er tilgjengelig på resept og administreres hjemme. Injeksjoner nettsteder er vanligvis magen, øvre rumpe, overarm eller øvre del av låret. Hvis medisinen ikke kommer i ferdigfylte sprøyter, må du fylle sprøyten med medisinering.

Hvordan Fyll en sprøyte fra et hetteglass

•  Samle elementene som trengs for å fylle sprøyten. Du trenger to injeksjonstørk, sprøyte, fyll nål, nålen og hetteglass. Når du har forsyninger klar, vaske hendene.

Kontroller hetteglasset for å sørge for at du tar riktig medisinering og riktig dosering. Komme i vane å alltid sjekke etiketten kan hindre feil.

•  Sett fyll nålen på sprøyten ved å skru bunnen av nålen på toppen av sprøyten. La hetten på nålen. Et fyll nål brukes for å stikke hull gjennom ampullen og trekke opp medikamentet, men endres før injeksjonen med en frisk nål som vil trenge gjennom huden.

Åpne en alkohol pad, og tørk av toppen av hetteglasset. Toppen av flasken vil være et gummimateriale. La alkohol tørke før utarbeidelse av medisinering.

Ta hetten av nålen, og trekke tilbake sprøyten til samme mengde medisiner du vil trekke seg. Hvis du skal ha en cc av medisinen, trekk stempelet tilbake til en cc mark. Ta tak i hetteglasset med den andre hånden. Snu hetteglasset opp ned, og pierce nålen gjennom gummibelegget.

Trykk ned stempelet for å injisere luft inn i hetteglasset. Dette skaper en lik press og vil tillate deg å ta ut medisinen. Pass på at spissen av kanylen befinner seg under nivået av medisiner, og sakte trekke tilbake stempelet før du har trukket tilbake en cc av medisinen. Trekk sprøyten, og plasser hetten over kanylen.

•  Skru av kanylen og erstatte med den friske nål du skal bruke for selve injeksjonen. Hold sprøyten oppreist og trykk på kanten av sprøyten for å bringe noen bobler til toppen av sprøyten. Trykk ned stempelet veldig sakte og forsiktig å skyve bobler ut av sprøyten og kanylen.

Fullfør injeksjon følge instruksjonene gitt av legen din eller medisinske leverandøren.

Hvordan Smør gummidelen i en sprøyte

Hvordan Smør gummidelen i en sprøyte


Sprøyter brukes for dispensering av medikamenter og andre fluider gjennom en smal åpning som vanligvis avkortet med en hul nål. En sprøyte er bygd for å holde på væske og skyv åpne og lukkede enkelt. Smøring bidrar til å gjøre gummitoppen på stempelet glatte nok til å bevege seg enkelt gjennom den hule sylinderen. Sprøyte produsenter bruke smøremiddel til passende sprøyte deler under masseproduksjon prosessen.

Hvordan Smør gummidelen i en sprøyte

•  Hell medisinsk silikon olje i en tåke sprøyter med et lite munnstykke. Trekk stempler ut av alle sprøytene du ønsker å smøre.

•  Plasser munnstykket i løpet av den større åpning av sylinderen av en injeksjonssprøyte som er i kontakt med gummiproppen på stempelet. Spray silikon olje i fat til lett strøk innsiden.

•  Spray olje på de avrundede sider av gummiproppen på toppen av stempelet. Unngå å belegge den kjegleformede toppen av stopperen. Sprøyte produsenter normalt spray hele stempelet, men prøver å finne en måte å sprøyte grupper av stempler uten å få silikon på toppene.