Digidexo.com

rødflammete ankler

Hvordan redusere hovne ankler

Hovne ankler eller ødem, ikke bare skje med gravide damer, men kan påvirke hver og en av oss på ethvert stadium av livet. Det er mange grunner til at anklene hovne varierende fra for mye natrium i kosten, natrium retensjon, fedme, nevromuskulære sykdommer, tar p-piller eller hormonbehandling, avføringsmiddel misbruk, vanndrivende misbruk, allergiske reaksjoner, traumer eller dårlig kosthold / feilernæring og står for lang. Noen, eller alle av disse årsakene kan bidra til hovne ankler. Pinlige og upraktisk, hovne ankler kan forstyrre din livsstil og dine planer.

Hvordan redusere hovne ankler

Hevelse - milde og alvorlige; Kronisk Ødem

•  Drikk rikelig med vann: skylle systemet med massevis av vann; Jeg vet dette kan virke som det motsatte ting å gjøre når du beholde væske, men spyle væsken unna med mer vann er effektivt og du vil snart se en reduksjon i hevelse.

Hev bena over ditt hjerte: Sittende i en stol med den i fullt tilbakelent modus, vil gjøre underverker for dine hovne ankler. Hvis ingen recliner er tilgjengelig, deretter liggende flatt på sengen eller sofaen med føttene hevet over hjertet ditt på puter vil fungere like bra.

Kjøp en vanndrivende: Noen ganger diuretika kan hjelpe med problemet med hovne ankler ved å bli kvitt kroppen for overflødig vann. Du vil finne at du trenger å bruke badet mye mer enn du har gjort. Spis bananer mens du er på et kurs av diuretika som de kan rense kroppen for kalium samt væsker.

Wear støtte slange eller sokker: Mange ulike produkter er på markedet for å lindre hovne ankler og ben; gradert kompresjon sokker eller slange, noen open-toed for ekstra komfort (anbefales), vil bidra med venøs insuffisiens ved å bidra med blod retur. Du vil finne at du kan komme videre med ditt normale liv ved å bære komprimering sokker eller slange og redusere tiden du heve bena.

Gå rundt: Walking om kan hjelpe med blodstrømmen og redusere hevelse i ben og ankler, men alt med måte; ikke sitte eller stå på ett sted for lenge. Flytt tærne og bøy hælene med få minutters mellomrom for å forbedre sirkulasjonen.

Besøk din lege: Langvarig ankelen eller beinet hevelse kan være et signal om at det er en underliggende helseproblem som forårsaker hevelse. En avtale med din lege er kloke og vil sette tankene dine i ro.

Hint

  • Besøk din lege hvis hevelsen går videre enn knærne

Årsaker til hovne ankler

Årsaker til hovne ankler

Ikke-alvorlige årsaker

Hovne ankler er et tegn på væskeansamlinger. Vanligvis omkringliggende vev holder væske, forårsaker anklene å svelle. Hevelse i noen del av kroppen kan være alarmerende. Det er ofte et symptom på en mer alvorlig medisinsk tilstand knyttet hovedsakelig til hjertesykdom, hjertesvikt eller hjerteinfarkt. Men medisinske forhold er ikke de eneste årsakene til hovne ankler.

Mange gjerningsmennene bidra til hovne ankler som en alvorlig medisinsk tilstand, medisiner og skader. Noen ganger hevelse kan utløses fordi du har blitt stående eller sittende i lange perioder av gangen. Hvis du har blitt stående, finne et sted å støtte opp bena eller gå litt rundt for å få blodet flyter. Hvis du har sittet for lenge, gå rundt, drikke litt vann og stretch.

Medisinske tilstander

Alvorlige medisinske tilstander som nyresvikt, hjertesykdom, leversykdom eller blokkerte blodårer kan føre til vann oppbevaring og hevelse. Dette er alvorlige forhold som krever øyeblikkelig legehjelp. Andre medisinske tilstander som forårsaker hevelse inkluderer en blodpropp, en infeksjon i beinet, åreknuter, underernæring, fot eller bein kirurgi, en høy natrium diett, misbruk av avføringsmidler, vanndrivende midler, eller medikamenter, overvekt eller fedme, allergiske reaksjoner, skader, natrium oppbevaring og p-piller.

Medisinering Årsaker

Medisiner som kan forårsake hovne ankler inkluderer hormoner som østrogen, blodtrykk medisiner, antidepressiva og steroider. Dersom hevelsen ikke krympe noen dager etter start av medisiner, bør du oppsøke lege.

Symptomer

Hevelse kan være mindre eller alvorlig. Den første symptom på svelling er referert til som "pitting". Det er et innrykk som er igjen på hovne området når trykket er brukt. Dersom hevelsen ikke reduseres, kan det skape huden sår, høyt blodtrykk, hodepine, hjertebank, puffy øyne og hovne hender eller håndledd.

Relief

Heve bena er en rask måte å redusere hevelse. Legg deg ned på ryggen og heve bena over ditt hjerte. Du kan også bruke denne metoden når du sover. Gjennom hele dagen prøver å holde bena høyt på en stol eller i en recliner. Bruk støtte sokker eller strømper. Løstsittende klær. Unngå å sitte eller stå i lange perioder av gangen. Senk din natrium inntak, drikke mye vann og gå for å redusere hevelse. Unngå å bruke p-piller og hormon erstatninger. Ikke overforbruk avføringsmidler eller vanndrivende midler.

Behandling

Forhindre hovne ankler kan kreve en endring i dietten. Legg vitamin C og sitrus bioflavonoider til ditt daglige kosthold. Urter 2000 anbefaler å ta mellom 3.000mg til 6,000mg av sitrus bioflavonoider daglig. Du kan også ta vitamin C-tilskudd eller spise mer vitamin C-rike matvarer som appelsiner, jordbær, tomater, honningmelon, kiwi, brokkoli og kål. Holde en lav-salt diett for å hindre væskeansamling. Ta en daglig tur. Trening holder blodet flyter og kroppen fungerer som den skal.

Hovne ankler med Lyme sykdom

Hovne ankler med Lyme sykdom


Lyme sykdom er forårsaket av bakterier som spres ved flåttbitt og fører til betennelse fra bakteriell infeksjon. Inflammasjon, også kjent som svelling, kan utvikle seg i en pasients ankler eller andre ledd.

Leddbetennelse

Ifølge US National Library of Medicine, kan mennesker smittet med Lyme sykdom utvikle leddbetennelse som sykdommen utvikler seg til et avansert stadium. Pasienter med Lyme sykdom som opplever hovne ankler eller andre leddbetennelse bør få hjelp fra en lege så snart som mulig.

Alvorlige og Trekkende felles symptomer

Personer med ubehandlet Lyme sykdom kan utvikle alvorlige perioder med hevelse og smerte som vedvarer i noen uker eller måneder, ifølge Mayo Clinic. Denne sterke smerter og betennelser kan også skifte mellom ulike leddene i kroppen som ankel og kneledd.

Andre symptomer

Lyme sykdom kan føre til feber, hodepine og muskelsmerter. Sløvhet, en stiv nakke og kløe over hele kroppen også kan oppstå med denne tilstanden.

Behandling

Leger ofte foreskrive antibiotika for å bekjempe bakterier som forårsaker Lyme sykdom infeksjoner. Pasienter kan ta over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen å lindre leddsymptomer.

Komplikasjoner

Pasienter med et avansert stadium av Lyme sykdom kan ha langsiktig leddgikt leddbetennelse og unormal hjerterytme. Vanskeligheter med konsentrasjon, hukommelse og sove kan oppstå med avansert Lyme sykdom.

Hvordan å øke blodsirkulasjonen i føtter og ankler

Hvordan å øke blodsirkulasjonen i føtter og ankler


Dårlig sirkulasjon i føttene og anklene vil føre dem til ofte føle seg kald og prikke. Å ha dårlig sirkulasjon i ankler og føtter er en tilstand som ofte kommer med alderen. Hvis du ønsker å øke sirkulasjonen i ankler og føtter, etter visse trinn vil hjelpe deg over tid.

Hvordan å øke blodsirkulasjonen i føtter og ankler

•  Ta en 5 til 10 minutters daglig gange for å øke blodtilførselen til føttene og anklene. I tillegg til å øke blodsirkulasjonen, Turgåing er bra for helsen din som en lett form for mosjon. Når du går, løstsittende sko og sokker for ikke å innsnevre blodtilførselen til føttene.

Masser føttene og anklene etter tur hver dag. Masserer området vil stimulere blodsirkulasjonen og øke blodsirkulasjonen. Massasje med begge hender, arbeider tomlene i små sirkler over topper og bunner i føttene og rundt anklene. For å gjøre massasje mer underholdende, prøv å bruke fuktighetskrem under massasje så tomlene gli over huden din bedre.

Utfør ankel sirkler i 3 til 5 minutter hver dag. Ankel sirkler trene musklene i området, og øker blodsirkulasjonen. Forlenge bena ut foran deg og rulle anklene i vekslende retninger.

Fyll to store skåler med vann. Fyll den første bolle med varmt vann, og den andre med kaldt. Tre inn i bollen med varmt vann og la føttene og anklene neddykket i 30 sekunder. Fjern føttene fra det varme vannet og legg dem i kaldt vann i 30 sekunder. Gjenta dette tre ganger daglig. Når du plasserer føttene i varmt vann, vil blodet strømmet til området. Når du plasserer dem inn i den kalde, vil blodet raskt jag ut av området til ditt hjerte til å holde kroppen varm. Ifølge Mary Atkinson, forfatter av "Personal Trainer: Hand & Foot Massage," dette trener årer og blodkar i føttene, noe som gjør dem mer kraftig og øke blodsirkulasjonen.

Hint

  • Rådfør deg med legen din for å sikre et underliggende helseproblem er ikke årsaken til dårlig sirkulasjon i ankler og føtter.

Hva er årsaken til rød hud på føtter og ankler?

Hva er årsaken til rød hud på føtter og ankler?


De mulige årsakene til rød hud på føtter og ankler er varierte. Diagnose vil avhenge av om rødhet er også kløende eller sår, hoven eller varm å ta på, enhetlig eller flekkete, og om det er andre ledsagende symptomer. Noen av disse forholdene er alvorlige eller er indikatorer på en alvorlig underliggende tilstand; noen er svært sjeldne. Alle diagnoser bør gjøres av en kvalifisert medisinsk faglig.

Dermatitis

Kløende utslett kan være allergisk kontakteksem. På føttene og anklene, dette kan være en reaksjon på å gå gjennom spesielle planter eller sokker vasket i et nytt vaskemiddel. Atopisk dermatitt (eksem) hos spedbarn ofte påvirker føtter og ankler. Eksem forårsaker lokaliserte flekker av hevet, grov, kløende rød hud, ofte på ankelen.

Pannikulitt

Dette er betennelse av fett under huden og forårsaker flekker av rødt, herdet, og fortykket hud, ofte på føtter, ankler og hender.

Rocky Mountain Spotted Fever

I denne bakteriell infeksjon fra flåttbitt, er et utslett på ankler og håndledd innledes med feber, kvalme, magesmerter, hodepine, og lysfølsomhet.

Petekkier

Forårsaket av blødning under huden, disse små flekker oftest oppstår på ankler og føtter. I en masse vises de som et utslett. Rødheten ikke forsvinner når du søker press. Petekkier kan indikere ulike alvorlige medisinske tilstander.

Henoch-Schönlein purpura

Denne formen for vaskulitt (betennelse i blodårene), vanligvis finner hos barn, fører til et rødt utslett på bena, rumpe og føtter, spesielt rundt sokken linje. Ankel leddene er vanligvis hovne og smertefulle med dette utslettet. Alvorlig skade kan oppstå på nyrer og tarm.

Sarkoidose

En fjerdedel av mennesker med denne inflammatorisk immunrespons utvikle et utslett, vanligvis på ankler og legg. Dette utslett er varm, øm, og ledsaget av en tørr hoste, åndenød, feber og tretthet. Denne tilstanden kan skade organer eller føre til blindhet.

Grave dermopathy

Denne sjeldne komplikasjon av Grave sykdom (en alvorlig skjoldbrusk tilstand) rammer oftest leggen, ankler og føtter, produserer tykkere, klumpete, rød hud. Dette vil bli ledsaget av symptomer på skjoldbrusk sykdom: vekttap, tretthet, rask hjerterytme, og angst.

Cellulitt

Dette bakteriell hudinfeksjon som oftest påvirker føttene og leggene, forårsaker rødhet, varme, ømhet og hevelse. Appelsinhud utslett kan være ledsaget av feber og sprer seg raskt, og ble livstruende.

Parvovirus

Parvovirus er vanligvis en mild sykdom i barndommen. Hos voksne, gravide og personer med nedsatt immunforsvar, kan det være alvorlige og ofte tilbakevendende og vedvarende. En ansikts utslett flytter til stammen og lemmer, med tilhørende tretthet, leddsmerter og hevelse i hender, håndledd, føtter og ankler, som kan være rødt og varmt å ta på. Med kronisk infeksjon, kan føtter og ankler være periodisk røde eller lilla, spesielt etter bad eller dusj.

Raynaud sykdom

I denne tilstanden, til blodårene til armer og ben kontrakten, forårsaker ekstremiteter bli kaldt og skifter farge - vanligvis hvit i starten, etterfulgt av blå, deretter rød og bankende.

Familiær middelhavsfeber

Dette arvelig betennelsestilstand er mest vanlig hos personer med middelhavs utvinning. Et rødt utslett på leggene følger gjentakende anfall av feber, magesmerter, tarm opprørt, og hovne ledd.

Hva gjør Ankler Swell?

Hva gjør Ankler Swell?


Hovne ankler kan være ubehagelig, bekymringsfull og selv forvirrende hvis det ikke er noen åpenbare grunnen til hevelsen. Innsnevring ned de mulige årsaker til dine hevelse ankler kan hjelpe deg å ta vare på problemet ordentlig og hindre at det skjer igjen.

Vanlige årsaker

Ankelen hevelse er ofte forårsaket av stående for lenge, sitter for lenge på reise, en periode symptom, graviditet, overvekt, aldring og skade eller traume.

Fluid

Ankelen hevelse kan være forårsaket av overskytende væske, som kan være et symptom av hjertesvikt, nyresvikt og leversvikt.

Forhold

Hovne ankler kan være forårsaket av andre forhold, inkludert å ha en blodpropp, som har en infeksjon, åreknuter, blokkert lymfeknuter i bena, underernæring, dårlig sirkulasjon eller et insektbitt eller stikke.

Medisiner

Noen medisiner kan føre til anklene å hovne opp, blant annet hormon medisiner som p-piller eller hormonerstatnings medisiner, blodtrykksmedisin, antidepressiva og steroider.

Diett

Å ha for mye salt i kosten kan gjøre deg beholde vann, noe som kan resultere i ankelen hevelse.

Hvordan finne årsaken til hovne ankler

Hovne ankler er vanligvis et tegn på skade eller væskeansamling i området. Det er forskjellige grunner til hvorfor ankler svelle og når man regne ut årsaken til svelling det er lett å behandle symptomene.

Bruksanvisning

•  Innse at du kunne ha forstuet / anstrengt ankelen. En forstuing er en skade på senen i ankelen og en belastning er en skade på muskel eller sene. Ankelskader er den vanligste skaden i USA.

Husk at i løpet av svangerskapet kroppen beholder mye væske og jobber hardt for å skape en ny blodtilførsel som vil støtte barnet. Det er veldig vanlig å ha hovne ankler, særlig sent i svangerskapet.

Forstå at jo lenger du står på føttene, jo høyere sjanse de vil begynne å svelle. Trykket til fluidet i bena beveges nedover inn i nedre omkringliggende vev.

Godta at i sjeldne tilfeller hovne ankler er et tegn på hjertesvikt, nyresvikt og leversvikt. Med disse betingelser, det er for mye overflødig væske i legemet.

Hint

  • Hvis smertene følger de hovne ankler sørg for å ta en ibuprofen eller anti-inflammatorisk for å lindre smerten og redusere hevelse. Hvil ankelen så mye som mulig.
  • Is anklene ved å pakke isen inne i en klut og plassere den på ankelen. Isen arbeider for å redusere hevelse, smerte og blåmerker fra en ankel forstuing.

Hva er årsakene til Smertefull hovne ankler?

Hva er årsakene til Smertefull hovne ankler?


Hovne ankler er et vanlig problem. Ifølge Herbal Healing, av Phyllis A. Balch, oppstår hevelse når væske fra små blodårer inn i vevet rundt ankelen. Hovne ankler vanligvis ikke er smertefullt. Men det er noen tilfeller der hovne ankler og smerte går hånd i hånd.

Urinsyregikt

Urinsyregikt er en form for leddgikt som kan ramme alle ledd i kroppen. Stortåen påvirkes oftest, men gikt kan også påvirke anklene. Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer, gikt er den mest smertefulle form for leddgikt. Når det påvirker anklene, det fører til hevelse, stivhet og intense smerter. Smerten avtar vanligvis innen 3 til 10 dager, men det kan returnere til enhver tid.

Forstuing

En forstuing kan oppstå når ankelen er vridd eller slått i en vanskelig posisjon. Denne bevegelsen strekker eller tårer leddbånd som holder ankelen sammen. Ifølge Mayo Clinic, oppstår en forstuet ankelen når leddbånd er strukket for langt. I tillegg til smerte, vil en sprained ankelen vanligvis svelle.

Break

En brukket ankel fører til smerte og hevelse. Ankelen er skjør fordi den tåler mye press hver gang en person står, går, eller løper. Dette gjør ankelen utsatt for brudd og sprekker.

Senebetennelse

Denne tilstanden er forårsaket av irriterte eller betente sener. Senene er fibrøse vev som fester muskelen til beinet. De kan vanligvis tåle mye press, men kan bli skadet når presset for langt.

Advarsel

I noen tilfeller hovne ankler kan indikere en alvorlig sykdom. For eksempel, hovne ankler er ett av symptomene på hjertesvikt. Det er viktig å vite årsaken til hevelse og smerte for å få riktig behandling.

Hvorfor Ankler Swell i Heat?

Hevelse av anklene skyldes en unormal oppsamling av fluider. Denne type svelling er kjent som perifer ødem. Det er flere grunner til at anklene synes å hovne opp det meste når det er varmt ute. Det er best å oppsøke lege dersom anklene er hevelse, for å utelukke eventuelle andre medisinske tilstander.

Stående for lenge

Sommermånedene mener å være ute i lengre perioder av gangen. Folk har en tendens til å gå flere steder og gjøre flere ting i sommermånedene. Du kan også være på føttene for lengre perioder av gangen, og hevelse oppstår i anklene når du står på ett sted i lang tid uten å flytte.

Diett

Folk har en tendens til å spise mer salt mat i sommermånedene. Grilling utendørs er et populært tidsfordriv som mange unne seg når det blir varmt ut. Salt tilsettes til kjøttet, og mer salt tilsettes ved krydder og siden retter. De fleste folk ikke innser hvor mye salt de faktisk forbruker. Store mengder salt inntaket årsak vann oppbevaring, noe som fører til hovne ankler.

Overoppheting

Hevelse i ankler når du blir overopphetet er kjent som varme ødem. Denne tilstanden oppstår når kroppen ikke kan kvitte seg med salt og vann. Kroppen din er å holde væsker i stedet for å slippe dem.

Blood Vessel Expansion

Når det er varmt ute, blodkar utvides. Når fartøyene utvide, kan de tillate væsker å lekke inn omliggende vev. Tyngdekraften trekker væsker til dine underekstremiteter og årsaker hevelse.

Forebygging / løsning

Det er lett å unngå varme ødem. Beveg deg rundt hvis du oppdager at du har blitt sittende eller stående i lengre perioder av gangen. Trening som gåing kan i stor grad redusere eller eliminere denne type hevelse. Begrens saltinntaket. For mye salt vil føre til at kroppen for å prøve å fortynne den, og overproduksjon av fluider forårsaker ødem. Prøv å holde så kjølig som mulig.

Hva er årsaken til hovne føtter og ankler?

Hevelse i føtter og ankler er en form for ødem eller hevelse på grunn av overflødig væske i vev; ødemer i føtter og ankler har mange mulige årsaker.

Gravity

Væsker en tendens til å hope seg opp på det laveste punktet i kroppen på grunn av tyngdekraften; siden føtter og ankler er nærmest bakken under stående eller sittende, tyngdekraften bidrar ofte til ødem i føttene.

Andre årsaker

Hevelse i ankler og føtter kan også forårsakes av høyt saltinntak, sitte i lange perioder av gangen, traumer til føtter eller ankler, narkotikabruk eller nyre- eller leverproblemer.

Risikofaktorer

Nyresykdom, graviditet og hjertesvikt øke sjansene for at en person vil oppleve hovne føtter og ankler.

Diagnose

På grunn av de varierte årsaker, hvis du har ødem er det viktig å se en lege for en diagnose for å utelukke en alvorlig underliggende tilstand.

Rettsmidler

Behandling av hovne føtter innebærer å ta opp den underliggende årsaken; heve føttene, forbruker mindre salt og flytte musklene i føtter og ankler kan bidra til å redusere hevelse.

Hvorfor er Skader i skuldrene og ankler så vanlig?

Hvorfor er Skader i skuldrene og ankler så vanlig?


Ankel leddene er gliding ledd, som holdes på plass av leddbånd. Disse kan strekke, tåre eller bli revet bort fra sine forankringspunkter. Traversering ujevnt underlag, plutselig tap av balanse, hopp og landing er alle faktorer som kan føre til skade.

Skulderen er et kuleledd, med ballen litt større enn sokkelen i sitter innenfor. Knoklene blir holdt på plass av muskler, leddbånd og sener, som alle kan strekkes, revet eller trukket fri fra sitt anker.

Dårlig fottøy

Når det kommer til ankler ledd, en av de største faktorene som bidrar til skaden er feil valg av fottøy. Høy hæl sko tvinge foten og beinet i unormale stillinger, potensielt svekke noen av de som støtter funksjonene i foten, leggen og ankelen.

Jo høyere hælen, jo mer forstyrret sentrum av balanse, slik at et fall fra sko mer sannsynlig. Feil vektfordeling kan føre til den svakeste delen av ankelen for å være det første stedet å gi, vridning og forårsaker et fall eller bli vridd i et fall.

Hva Hjelper

Støvler og høy topp joggesko isolere den frie bevegelsen av foten og ankelen, og kan faktisk forebygge skader under noen aktiviteter (fotturer, sport som involverer hopping og landing) ved å støtte strukturer av ankelen ved å immobilisere dem.

Å velge sko som er ledig, mangler den ekstra polstring og støtte av de fleste moderne joggesko, kan også bidra ved å la foten for å bedre utnytte sin naturlige bevegelser, finne sikrere kontakt med bakken og hindre feiltrinn og faller.

Danger Ahead

Noen idretter krever skulderen til å absorbere treff. I andre, kan vi forsøke å blokkere et fall eller bevegelig objekt med en forlenget arm, noe som kan føre til en separert skulder. Separasjoner kan innebære en dårlig posisjonering, tårer i leddbånd eller bein fortrengning.

Stivhet, unormal bevegelse og mangel på styrke er alle varsel tegn på skade skulderen.

Posisjon og Force

Rotator cuff er en samling av muskler og sener som gjør at armen til å heve og nå overhead. Dette er et område av skulderen ofte skadet i idretter som innebærer å kaste en ball. Kreftene som virker på skulderleddet ved torsjon og hastighet kan langt overstiger hva joint kan bære.

Grunnleggende øvelser som push-ups, trykk ups og pull ups kan bidra til å forhindre skader ved å styrke og trene skulderområdet.

Weekend Warriors

På slutten av arbeidsuken, mange mennesker liker å komme seg ut og spille. Dessverre er de ofte gjør dette på organer som har vært stol og sofa bundet for mesteparten av tiden før. Uten minst en mindre grad av condition og oppvarming, er skader som kan forventes.

Dette er spesielt så når du spiller hardt. Enhver aktivitet som krever skarpe svinger, tøffe hits, snapping bevegelser eller stress på leddene har et større potensial til å skade. Varm opp sakte, noe som gir kroppen din tid til å tilpasse seg den økte aktiviteten. Legg små treningsøkter til ukentlig rutine med fokus på øvelser som etterligner bevegelsene til din idrett og som fungerer musklene som støtter leddene.

Hvordan Tape ankler, hender og fingre

Hvordan Tape ankler, hender og fingre


Mange idrettsutøvere tape sine hender, fingre, håndledd, knær og ankler for å gi støtte. Riktig innpakning en joint tar litt praksis, men det er viktig at du får det riktig. Hvis du pakker den for stramt du risikerer å kutte av sirkulasjon og mobilitet i leddet. Du kan heller ikke ønsker å pakke den for løs eller tapen vil ikke gi den støtten du trenger.

Bruksanvisning

•  La skjøten i en avslappet stilling. Enten du taping dine fingre, ankler, hender, knær eller andre ledd, må du tape den mens den er avslappet. Strekke ut leddet litt før taping å regne ut spenning.

Forhånds vikle felles med den myke pre-wrap tape som fungerer som en barriere mellom huden og limet på tapen. Begynn innpakning skjøten i en spiralbevegelse ved en ende av skjøten, og sakte bevege vei til den andre enden av leddet. Riv av den pre-tape når du har nådd enden og hold det på plass. Den pre-tape har ingen lim og bør være akkurat stramt nok til å være komfortabel, begrenser bevegelsene dine litt.

Tape skjøten. Påfør atletisk tape over pre-tape ved å pakke den rundt leddet i en kontinuerlig spiral som er stramt, men komfortable. Når du er ferdig, rive av tapen og presse limet ned slik at båndet er nå fast og du er skikkelig avstivet. Slapp av, ta deg god tid, og du vil være i stand til å gjøre dette effektivt.

Hvordan behandle hovne ankler

Det er mange årsaker til hovne ankler, fra forstuinger og leddlidelser til ødem. Ofte ganger, hovne ankler er ubehagelig og smertefullt. Først prøve å finne ut årsaken til hevelsen slik at du får en idé om omfanget av behandlingen du skal ta. Dette vil hjelpe deg riktig omsorg for dine hovne ankler. Du kan ta visse enkle tiltak hjemme for å lindre smerte og hevelse.

Bruksanvisning

Hvordan behandle hovne ankler

•  Redusere hevelse ved å heve beinet over nivået på hjertet ditt. Dette kan gjøres med en lenestol fotplate eller en pute under bena når sover. Denne prosesshjelpemidler i blodsirkulasjon og tillater svelling å avta. I løpet av dagen, sørg for å bruke isen rundt området fordi isen bidrar til å redusere hevelse. La anklene hvile ved å ikke gjøre for mye gåing.

Bruk komfortable sko. For mellomtiden bruke sko som vil hjelpe lindre smerte eller hevelse før det går unna. Det er spesialiserte sko som er laget for de med ankel eller fot problemer, og disse er vanligvis godt polstrede, ventilerte produkter som vil hjelpe ankelen din føler seg mer komfortabel. Du kan også bruke sokker for ekstra demping og beskyttelse mot smuss og videre smitte.

Øvelse anklene forsiktig. Dette vil hjelpe i sirkulasjon og muskelaktivitet. Øvelse inkluderer forsiktig roterende foten, bøye, tapping og masserer. Hvile beinet på en seng og hold foten nær tærne. I en sirkulær bevegelse, forsiktig rotere foten. Hvis dette er for smertefullt, kan du i stedet bøye beinet et par ganger. Også prøve å hvile anklene også, og ikke legge for mye belastning ved å stå i lange perioder av gangen. Når du strekker anklene, hjelpe dem med hendene som å ikke sprenger og forårsake ytterligere skader.

Bruk ankel wraps. Disse wraps opptrer ikke bare som støtte til ankelen, men også som en måte å lett komprimere området, og redusere hevelsen. Ankel wraps kan også bidra ytterligere pute foten og ankelen mens du går. For mer alvorlige ankelproblemer, ankel bukseseler er også tilgjengelig.

Få en x-ray fra din lokale klinikken. Hjem behandling av hovne ankler er vanligvis for mindre ankel problemer som vanligvis vil gå bort i et par dager eller uker. Dersom hevelsen ikke kan reduseres ved at tiltakene ovenfor, kan det være noe alvorlig som bare en lege kan behandle. Det kan være en fraktur, eller et symptom i forbindelse med en mer komplisert sykdom.

Grunnen For hovne ankler

Grunnen For hovne ankler


De fleste vil oppleve hovne ankler på enkelte punkt i sitt liv. Det er mange årsaker til hovne ankler. Ankler kan hovne opp fra bare å stå på plass for lenge eller fra å være på ens føtter for lenge. De kan være resultatet av alvorlige tilstander som hjertesykdom. Hovne ankler kan også skyldes skader som forstuinger, brudd og avrevne leddbånd. Oppsøk lege hvis hevelse følger smerte eller blåmerker, eller hvis hovne ankler ikke gå bort på egenhånd.

Typer

Årsakene til hovne ankler vanligvis faller i tre kategorier: skader, kronisk sykdom og midlertidige forhold. Hver årsak bestemmer den mest effektive løpet av behandling for lindring av symptomene. Skader kan behandles raskt og leges med tiden. Kronisk sykdom bør forvaltes under en lege tilsyn. Og midlertidige forhold, som for eksempel graviditet eller stående på føttene for lenge, løse på egen hånd med tiden.

Identifikasjon

Hovne ankler forårsaket av skader er ganske lett å få øye på. Snart etter at en ankel, fallende, eller mottar en smell i ankelen, begynner smerte. Ankelen kan umiddelbart svelle. Huden kan bli svart og blå. Det er viktig å fjerne noe restriktiv rundt ankelen, for eksempel en sko, støvel eller sokk, og å se en lege for diagnose og behandling. Heve berørte ankelen og bruke isen. Pakk isen i et håndkle eller legg den i en plastpose i stedet for å bruke is direkte på huden. Avhengig av art av skaden, kan en lege anbefaler en cast, myk cast, bandasje eller fortsatt behandling med is og høyde.

Betraktninger

Mange medisinske tilstander kan forårsake hovne ankler. Noen er midlertidige, mens andre er mer alvorlig. Mange gravide opplever hovne ankler på grunn av det økte fluidvolum i kroppen, øket vekt fra babyen og hormonelle endringer. Mange sykdommer kan føre til hovne ankler. Disse inkluderer kongestiv hjertesvikt og hjertesykdom. Hjertet kan ikke lenger pumpe effektivt, og væske bassenger nær anklene. Gikt, leddgikt, nyresykdom og leversykdom kan også føre til hovne ankler. Det finnes andre mer sjeldne årsaker, også.

Forebygging / løsning

For å forhindre hovne ankler, er det nyttig å begrense natrium (salt) inntak. Salt øker væskeansamlinger. Kvinner bør unngå p-piller siden disse kan forverre hevelse. Iført støttestrømper og heve føttene mens du sover og sitter kan også hjelpe. Hvis du står på føttene for lenge forårsaker hovne ankler, prøv alternerende stående med sittende eller i det minste skifte stilling flere ganger i timen.

Advarsel

Mens hovne ankler forårsaket av en skade gå bort etter at skaden leges, hevelse forårsaket av sykdom eller problemer ikke går bort av seg selv. Når som helst hovne ankler bli kronisk, de signalisere et problem, og nødvendiggjøre et besøk til legen. Hovne ankler kan virke som en ren ulempe, men de kan være en del av en samling av symptomer som peker mot en underliggende medisinsk tilstand som kan true helsen.

Hvordan Tape Ankler for Kickboxing

Hvordan Tape Ankler for Kickboxing


Kickboxing er flott mosjon og en spennende sport å delta i. Men, kan treningen være utmattende og hardt på ankler, siden mange trekk krever at du gjentatte ganger sparke enten en vektet bag eller motstanderen. Ankel innpakning kan hjelpe kundestøtte ankler under trening og beskytte deg mot overdreven blåmerker.

Bruksanvisning

Trykk på den ene enden av den atletiske tape mot ankelen like over foten. Dette vil være utgangspunktet for flyten. Ikke start wrap under foten, siden dette kan begrense mobiliteten og påvirke dine spark.

Pakk tape rundt ankelen, slik at den løse enden holdes på plass. Ved hjelp av en sirkulær bevegelse, lage en stram løkke av elastisk sjal rundt ankelen. Ikke pakk den så hardt at du kuttes blodsirkulasjonen, eller du kan ikke rotere foten.

Forleng wrap opp ankelen og leggen i overlappende sirkler. Noen idrettsutøvere vikle sine ben å midshin for treninger, mens andre foretrekker å bare pakk ankelområdet. Gjøre det som er mest behagelig for deg.

Progress ned beinet til der du startet, etter at du har pakket så høyt på benet som du synes er behagelig. Fortsett innpakning tilbake nedover til du når ditt utgangspunkt.

Sikre innpakning med metall håndtak. Sørg for at du kan bevege foten og beinet uten forstyrrelser før du begynner treningen.

Hint

  • Mange kickboxers foretrekker "ankelen" støtter å wraps. Disse slip på over foten og støtte ankelen under trening.
  • Hvis du er iført en wrap i konkurranse for å støtte en skadet ankel, bør du vurdere å pakke begge anklene slik at motstanderen ikke vet hvilken ankelen er svak en.

Hvordan finne ut hva som forårsaker Ankler å Swell

Hvordan finne ut hva som forårsaker Ankler å Swell


Hva er årsaken til anklene til å hovne opp? Ikke bare er denne tilstanden skjemmende, det er ganske ubehagelig og noen ganger ødeleggende. Alle ledd i foten er viktig for gåing, løping, og stående. Enhver kink i kjeden kan virkelig sette ting av ballance. Hvis du har problemet, og lurer på hva som forårsaker ankler å hovne opp, kan det være svært viktig for din mobilitet.

Bruksanvisning

Tenk på din siste bruk. Vanligvis hva som forårsaker ankler å svelle begynner med en skade. Stumbling mens du går på jobb, eller til og med fallende galt mens du spiller basketball blir alle førsteklasses eksempler.

•  Vurder dine hobbyer eller jobb og felles repetisjon brukes under dem. Hva er årsaken til anklene til å hovne opp? Noen ganger overforbruk som fører til at sener til ballongen opp og verke.

Se på skoene dine. Er de spesielt gammel og løs? Er de splitter nye eller litt stramt? Noen av disse alternativene er en gjerningsmann for hva som forårsaker ankler å hovne opp.

Sjekk blodtrykket eller gå til legen din slik at hun kan gjøre det. Noen ganger hjertesykdom eller sirkulasjonsproblemer bestemmer hva som forårsaker ankler å svelle.

Tips og advarsler

  • Andre helseproblemer kan forårsake anklene til å hovne opp. Sørg for å la legen vite om du har dette problemet ofte.

Om forstuet ankler

Det har skjedd med mange mennesker; de går ned trappen og de går glipp av et skritt. Denne gangen, i stedet for å fange deg selv du faller hardt på foten din, og du føler et blunk eller dra på ankelen. Du har forstuet ankelen. Forstuet ankler oppstår når bein i ankelen beveger seg ut av kontakten.

Historie

En forstuet ankel kan komme tilbake på plass av seg selv, eller noen ganger kan trenge hjelp til å gjøre det. Når en vridning eller slagskade oppstår, oppstår en forvridning. Det er to forskjellige typer av forvridning - fullstendig separasjon i skjøten, og en ufullstendig separasjon av skjøten.

Symptomer

Du vil mest sannsynlig være klar hvis du forrykke ankelen. Ikke bare vil du huske skade, men store smerter kan også følge virkningen. Det vil være en misdannelse i ankelen og hevelse rundt ankelen. Hele foten i seg selv kan også hovne opp, avhengig av hvordan du treffer den. Det vil også være ømhet rundt ankelen, og du vil være i stand til å plassere noen vekt på den.

Oppløsning

Du bør gå til lege hvis du mistenker at du har forstuet ankelen for å utelukke eventuelle andre problemer med foten. Klemte nerver eller skader på blodkar kan skje med dårlige dislokasjoner. En lege vil diagnostisere hvis du har en forstuet ankelen av de symptomene du videresende ham, hvordan skaden oppstod og også av X-ray.

Behandling

Behandling av forstuet ankelen alt avhenger av alvorlighetsgraden av skaden. En lege kan forskrive en smertestillende, eller kanskje rett og slett foreslå at du tar noen over-the-counter medisiner for smerter. Hvis ankelen er forstuet moderat, kan benet være popped tilbake på plass og en splint kan bli satt på ankelen. For sterkt forstuet ankler, kirurgi kan være nødvendig for å reparere felles. Hvis kirurgi er nødvendig, vil legen mest sannsynlig sette deg i en støpt.

Forebygging / løsning

Det er ikke et sett forebyggende metode for ikke dislocating ankelen. Mest alle forstuet ankler skje ved et uhell. Den eneste måten å hindre alvorlighetsgraden av en skade er av seg sko som passer foten din godt og tilbyr ankelstøtte. Hvis du finner deg selv med en forstuet ankel, riktig hvile og heve ankelen opp kan bidra til å avlaste trykket. Ved hjelp av en kald ispose på ankelen vil hjelpe hevelse i foten til å gå ned også.

Best Ankle Support for tykke ankler

Best Ankle Support for tykke ankler


Ankel støtter kan redusere risikoen for skade for personer som allerede har blitt såret eller som trenger ekstra støtte når du utfører fysisk aktivitet. Den beste ankel støtter for store ankler deler de samme gode egenskapene som vanlig store ankel støtter, skalert opp for å gi riktig mengde støtte og komfort for større ankler. Dette kan bety en høyere pris, men når det gjelder din felles helse, er det antagelig verdt det.

Størrelse

Den beste ankel støtter for store ankler er laget for å passe store ankler. Se etter ankel bukseseler og støtter som kommer i en størrelse XL eller XXL. Husk at ankelen støtter markedsført til kvinner kjører mindre enn kjønnsnøytrale ankel støtter, så manns- eller nøytral-størrelse XL er større enn en kvinnes XL. Hvis en spesial størrelse stor ankelstøtte ikke er lett tilgjengelig for deg, få en wraparound støtte med en justerbar stropp i stedet; du kan justere kompresjon og størrelse som passer dine ankel støttebehov.

Stoff

Se etter store ankel støtter med pustende stoff for det beste i komprimering og komfort. En vanlig brukte ankelstøtte materialet er neopren, et syntetisk gummi som er slitesterkt, men isolerer også hva den dekker, noe som kan føre til overoppheting. Den beste ankel støtter for store ankler bruke materialer som gjør at svetten fordamper fra huden for å redusere lukt og fuktighet. Se etter ankel støtter laget med bomull eller elastisk.

Konstruksjon

Den beste ankel støtter for store ankler har en høy kvalitet, sømløs konstruksjon som ikke forstyrrer med fottøy eller forårsake friksjon for å lage blemmer. Elastiske og wraparound ankel bukseseler er gode valg for irritasjon fritt kompresjon og støtte. Se også etter ankelbukseseler som er laget for å passe enten høyre eller venstre fot for maksimal allsidighet og nytte.

Soft Tissue Support

Det kan være din ankel leddene som plager deg mest, men ikke glem den skjøre vev og leddbånd rundt beinet når vi leter etter en stor ankel brace. Myke ankel bukseseler som tilbyr fast kompresjon er det beste for å beskytte bløtvevet, i tillegg til å gi støtte ankelen trenger. Se etter ankel bukseseler som er fleksible, men skape et fast grep slik at du ikke forårsake ytterligere utilsiktet skade.

Pris

Store ankel støtter koste alt mellom $ 5 og $ 30, som i dette publiseringsdato. I tilfelle av store ankel støtter, du får hva du betaler for; dyrere ankel støtter er laget av høyere kvalitet materialer og gir bedre muskelkompresjon og støtte. Den beste ankel støtter for store ankler er dyrere.

Instruksjoner for Taping Ankler

Instruksjoner for Taping Ankler


Athletic taping har lenge vært brukt av idrettsmedisin leger, atletisk trenere og utøvere på alle nivåer for å gi ekstra støtte til en svak eller skadet felles. Ankelen er ikke noe unntak. Idrettsutøvere ofte bruker atletisk tape for å gjenopprette fra en ankel forstuing eller for å forebygge forekomst av kroniske ankelskader. Atletisk tape kan også anvendes til å begrense omfanget av bevegelse i en skadet ankel. Athletic taping er en enkel og rimelig måte å gi ekstra stabilitet til anklene.

Bruksanvisning

•  Forbered din fot og ankel ved å rense grundig. Du kan også være lurt å vurdere å barbere håret fra ankelen for å hindre at tapen fester seg til den.

Påfør skum pre-wrap til ankelen. Påfør wrap i en figur-åtte mote kjører fra toppen av ankelen til buen på foten din.

Pakk atletisk tape. Din fot og ankel skal være i en nøytral stilling mens taping. Begynn taping på toppen, midtre delen av ankelen din. Ta tape ned ankelen til høyre og pakk det rundt på baksiden av foten. Før tapen under hælen og bringe den tilbake til midten av ankelen din. Fylles bevegelse til venstre også. Unngå taping hælen.

Tape akillessene - den bakre delen av ankelen din. Kjør et stykke tape fra sentrum, øverste delen av ankelen ned rundt akillessene til høyre. Gjenta innpakning venstre side av akillessene.

Påfør tape i en sirkelbevegelse. Gjør sirkel strips rundt toppen av ankelen din ned til foten din. Påfør tape for å feste den atletiske tape rundt ankelen.

Naturlig rettsmidler for væskeansamlinger i ankler og føtter

Naturlig rettsmidler for væskeansamlinger i ankler og føtter


Vannretensjon kan være et vanlig problem for mange mennesker. Graviditet, å være på føttene for lange og mindre skader ofte er å klandre. Mens noen kan slå til medisiner eller se en lege, disse er ikke de eneste rettsmidler tilgjengelig. Vanligvis kalt ødem, er det noen alternative løsninger for å behandle denne tilstanden hjemme.

Elevation

Heve nedre ekstremiteter kan lindre væskeansamlinger i bena og føttene. For dette alternativ tilnærming, bør du ligge med føttene over nivået på hjertet ditt. Av denne grunn, noen velger å gjøre dette mens du sover. Du trenger ikke spesielt utstyr, som puter er i stand til å hjelpe deg å oppnå den ønskede mengden av høyde. Gjør dette så ofte som nødvendig hver dag for å få maksimalt utbytte.

Kompresjon

Et annet alternativ middel for væskeansamlinger i føttene og leggene inkluderer bruk av komprimering plagg, ofte kalt støtte slange, hansker eller ermer. Denne tettsittende plagg kan redusere eller eliminere ødem ved å klemme på plass mellom cellene, noe som tillater svellende å forekomme. Strømper kommer i ulike størrelser. Det kan imidlertid hende du trenger å få dem montert, noe som kan gjøres av helsepersonell eller kvalifisert personale på en medisinsk forsyning forhandler. Du bør jevnlig bruker elementet i løpet av dagen når du er på føttene mest. Det er viktig å fjerne disse for minst et par timer daglig, vanligvis mens du sover.

Trening

En øvelse diett kan behandle væskeansamling i bena og føttene. Lavfrekvenstrening forbedre sirkulasjonen. Mens mange øvelser kan oppnå dette, bør du vurdere akvatiske øvelser. Det hydrostatiske trykket bidrar til effektiviteten. Regelmessig mosjon kan forebygge denne tilstanden på lang sikt.

Andre hensyn

Hvis du opplever ødem uten noen åpenbar grunn på en fast basis, vise andre symptomer i tillegg hevelse eller hvis du lider av en annen helsetilstand, ta kontakt med din lege. I noen tilfeller er væskeansamling i de nedre ekstremiteter relatert til sykdom og lidelser i kroppen.