Digidexo.com

større pupper av Dong Quai

Hva er Dong Quai?

Dong Quai, også kjent som Angelica sinensis eller kinesisk kvann, er en medisinsk-aktiv root innfødt til Kina, Japan og Korea. Alle deler av rot brukes til helseformål. De ulike delene antas å ha forskjellig healing eller medisinske egenskaper, inkludert: opptre som en antikoagulant (leder av root), fungerer som en tonic (hoveddelen), og eliminere blod stagnasjon (slutten). Folk har brukt dong quai i tusenvis av år. Det er mye brukt i kinesisk medisin, primært for å behandle kvinners helse, herunder forhold knyttet til den reproduktive system.

Historie

Dong quai har blitt brukt i tusenvis av år av utøvere av kinesisk medisin og andre. Først og fremst som en balsam mot lidelser og ubehag knyttet til kvinners reproduktive problemer, har det til tider vært kjent som "kvinnelige ginseng." Selv om konkluderende studier har ennå å vise hvorvidt det virkelig er hormonelle egenskaper i roten, er dong quai tenkt å gi avlastning for alt fra de skjerpende symptomer på overgangsalder til ubehag av premenstruelt syndrom.
Et utdrag av dong quai ble populær i Europa på 1800-tallet for å gi lindring for kvinners reproduktive problemer, og var kjent i denne tidsperioden som Eumenol.

Bruksområder

Dong quai har blitt brukt for ubehag forbundet med premenstruelt syndrom, menopause, gjenoppretting etter fødsel, migrene i forbindelse med menstruasjon, amenoré (mangel på en periode), revmatoid artritt og nerveskader. Dong quai settes som "tilbake til orden" og er tenkt å returnere kroppen til en balansert og harmonisert staten i forbindelse med andre urter.

Effekter

Dong quai har ikke blitt vitenskapelig bevist å være effektive for bruk i noen av forholdene det brukes mot. Mens det har vært noen dyrestudier gjort, har omfattende studier på mennesker vært mangelfulle eller ikke omfattende nok til å bevise de gunstige effektene av dong quai. I tillegg, siden andre urter er så ofte brukt sammen med dong quai når det brukes i kinesisk medisin, har det vært vanskelig å bevise hvorvidt dong quai er utelukkende ansvarlig for de gunstige resultatene eller om det er andre urter, eller kombinasjonen av urter .

Misforståelse

Ved å bruke dong quai, er det viktig å merke seg at det ikke er avgjørende bevis med hensyn til dens østrogen eller østrogen-lignende egenskaper. Mens mange tusen mennesker for mange tusen år har spioneringen de hormonliknende fordelene ved roten, er den faktiske vitenskapelig informasjon ufullstendig i beste fall. Definitive vitenskapelige bevis ville kreve videre studier og etterforskning for å gi et mer fullstendig bilde av de medisinske egenskapene til dong quai.

Advarsel

Dong quai kan føre til økt blødning på grunn av sin antikoagulerende egenskaper. Når tatt med andre antikoagulerende medisin, for eksempel blodfortynnende eller aspirin, kan økningen være betydelig.
Siden østrogen eller østrogen-blokkerende effekt av dong quai er fortsatt ikke helt forstått, kan det være en redusert effekt av hormonell prevensjon ved bruk av dong quai, og dette er noe å være klar over. Dong quai kan potensielt øke foto så det bør unngås sammen med andre legemidler som kan øke fotosensitivitet, for eksempel antibiotika, antipsykotika, retinol og andre.
Det er en god idé å rådføre seg med legen din og diskutere mulige effekter av å bruke din nåværende medisinering med dong quai.

Hva er Dong Quai Root Extract?

Dong Quai er en plante innfødt til høytliggende fjellene i Kina, Korea og Japan. Et medlem av selleri familien, har Dong Quai en tykk lilla stilk med store lilla blader og duftende hvite blomster som blomstrer om sommeren. Etter at anlegget er fullt modnet, blir hardføre roten trukket fra bakken og gjort til en ekstrakt som har flere medisinske formål.

Menopause

Dong Quai rot ekstrakt er ofte brukt til å bekjempe de ubehagelige symptomer på overgangsalder. Symptomer som kan behandles ved hjelp av Dong Quai inkluderer hetetokter og humørsvingninger. Hvis du planlegger å ta Dong Quai mens du bruker hormonsubstitusjonsbehandling (HRT), kontakt legen din. Det er ennå ikke kjent hvordan Dong Quai påvirker kroppens naturlige østrogennivå.

Fraværende Menstruasjon

Dong Quai brukes til å behandle fraværende menstruasjon, eller amenoré. Innen en uke etter begynnelsen Dong Quia pakke behandling, har kvinner i fertil alder som lider av amenoré hadde sine perioder tilbake. Grunnen til dette er ennå ikke kjent.

Pre-Menstrual syndrom

Dong Quai rot ekstrakt har vært nyttig for noen kvinner som opplever PMS. Humørsvingninger, oppblåsthet, hodepine og kramper kan lindres ved regelmessig bruk av Dong Quai rot ekstrakt.

Administrasjon

Det foreslås at Dong Quai rot ekstrakt gis bare for voksne 18 år og eldre. Sikkerheten ved bruk av denne urten har ikke blitt evaluert og anbefales derfor ikke til bruk hos barn. Dong Quai rot ekstrakt er tatt muntlig under tungen. Tre dråper i morgen burde holde. Tar tre nye dråper ved behov kan også være nyttig.

Forholdsregler

Fordi Dong Quia har ikke blitt evaluert av FDA, ta kontakt med en herbalist for en komplett liste over mat og legemiddelinteraksjoner.
Dong Quai har blitt rapportert å forstyrre kroppens evne til å koagulere blod. Derfor bør Dong Quai ikke brukes av personer som lider av hemofili eller andre levrer relaterte sykdommer.
Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke Dong Quai. Ifølge Mayo Clinic nettsted, har dyrestudier om Dong Quai motstridende resultater på fosterutvikling samt effekter på livmor.

Helsemessige fordeler av Dong Quai

Helsemessige fordeler av Dong Quai


Dong quai (latinsk navn Angelica sinensis) er en kinesisk urt som har blitt svært populær i Vesten. Dens primære bruk er å lindre symptomer relatert til den kvinnelige reproduktive system. Det er spesielt knyttet til symptomer som oppstår før og etter overgangsalderen.

Plant Fakta

Dong quai er innfødt til Asia. Det er et medlem av den flittige umbelliferae familien, oppkalt fordi vane blomst vekst ligner en paraply. Nære slektninger til dong quai som vokser i Nord-Amerika inkluderer kvann (Angelica archangelica), OSHA (Xiongshao Porteri) og vill kvann (Angelica sylvestris).

Fordeler

I tradisjonell kinesisk medisin er, dong quai brukes i formler for å balansere og tone i livmoren, spesielt hos postmenopausale kvinner. Tradisjonelle bruksområder inkluderer å lindre menstruasjonssmerter; å redusere overdreven menstruasjonsblødning; og for å redusere hodepine, hjertebank, søvnløshet og andre vanlige overgangsplager.

Beste bruksområder

Herbalist susun luke, i hennes bok menopausal år: Den kloke kvinne måte, sier at dong quai er best brukt for "bleke, underernærte kvinner." Tradisjonell kinesisk medisin klassifiserer dong quai for bruk med kulde og stillestående forhold (blek ansikt, nedstemthet, lav energi), snarere enn for de med symptomer på hete (rødt ansikt, høy temperatur, irritabel stemninger).

Hvordan bruke

De tørkede røtter av dong quai tas som en te eller tinktur (alkohol ekstrakt av urten). Tradisjonelt er dong quai tas i kombinasjon med andre røtter, inkludert hvit peon root (Paeonia officinalis), burdock root (Arctium lappa) og lakris rot (Glycyrrhiza glabra).

Kontraindikasjoner og forsiktighetsregler

Gravide og ammende kvinner bør unngå dong quai. Hvis du tar denne urten langsiktig, unngå langvarig eksponering for solen, da det kan øke følsomheten for sollys. Dong quai inneholder et stoff som ligner på kumarin, og bør ikke tas samtidig som narkotika heparin, warfarin og tiklopidin.

Notater

Vennligst ta kontakt med en herbalist, naturopathic utøveren, akupunktør eller annen naturmedisin profesjonelle for ytterligere veiledning i bruk av denne urten. Menstruasjonsblødning i en postmenopausal kvinne kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand, og bør vurderes av lege.

Dong Quai Fordeler

Dong Quai Fordeler


Dong quai (Angelica sinensis) er en plante funnet i store høyder i fjellområdene i Kina, Korea og Japan. Det har blitt brukt i tusenvis av år for å behandle en rekke plager, og er nummer to i popularitet til ginseng. I USA, er dong quai primært brukes til å behandle symptomer på PMS, menstruasjonssmerter og menopause hos kvinner. Men det har vært brukt i mange år for å behandle høyt blodtrykk, sterilitet og sirkulasjonsproblemer i begge kjønn.

Fakta

Dong quai brukes til behandling av omtrent alle gynekologisk problem. Mest effektive når de brukes over en lengre periode, har det blitt kreditert med å styrke livmoren. Selv om dong quai ser ut til å ha noen bestemt hormonell handling, betyr det utøve en normalisering innflytelse på hormonproduksjonen gjennom sin positive virkning på leveren og endokrine systemet. Dong quai er tilgjengelig i sin rot skjemaet, kapsler, tabletter og pulver. Det bør oppbevares på et kjølig og tørt sted.

Fertilitet

Dong quai er høy i vitaminer og mineraler, inkludert jern, noe som gjør det spesielt gunstig for kvinner i fertil år, og i å forebygge anemi. Ferulsyre, en antioksidant som finnes i dong quai, har vist seg å forbedre sædkvaliteten, noe som gjør det til et effektivt fruktbarhet urt for menn også.

Menstruasjon

I århundrer har asiatiske kvinner brukt dong quai å regulere menstruasjonssyklusen og lette smertefulle kramper forårsaket av sterke livmorkontraksjoner. Det er anti-krampaktig egenskaper virker ved å slappe av glatt muskelvev. Urte bruker også dong quai i behandlingen av amenoré (fravær av en menstruasjonssyklus).

Hypertensjon

Dong quai antas å utvide blodårene, noe som igjen bidrar til å forbedre blodgjennomstrømningen og øker pumping effektiviteten av hjertet, noe som resulterer i redusert blodtrykk og økt sirkulasjon til huden og vitale organer. Det er nærende til blodet, og har mildt beroligende egenskaper som slappe hele nervesystemet og redusere stress.

Menopause

Dong quai er hyppig brukt i Kina for å redusere menopausal ubehag og lindre hetetokter og nattesvette. Under overgangsalderen, hjelper dong quai tone og nærer den reproduktive organer og letter denne viktige hormonelle overgangen. På ett punkt dong quai ble antatt å ha østrogen egenskaper; imidlertid få studier på mennesker, og de som har blitt gjort har motstridende resultater.

Kontra

Selv om urter og naturpreparater er generelt trygt, de samhandle med medisiner og er kontraindisert for visse medisinske tilstander. Dong quai bør ikke brukes av kvinner som ammer, gravide eller planlegger å bli gravide, og bør heller ikke gis til barn. Det er kjent å øke hudens følsomhet overfor sollys, noe som kan resultere i utslett og inflammasjon, slik at bruk av en sol blokk anbefales. Folk tar blodfortynnende og de med risiko for eller diagnostisert med hormon-relatert kreft i bryst, prostata, livmor eller eggstokker, eller med endometriose eller fibroidtumorer, bør rådføre seg med lege før du tar denne urten.

Bivirkninger av Dong Quai

Bivirkninger av Dong Quai


Dong Quai, eller Angelica sinensis, har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin i flere tusen år. Som medisin, er det brukt for kvinnelige plager som smertefulle eller uregelmessige menstruasjoner, men også for å øke fruktbarhet og lette symptomer på overgangsalder. Som en tonic, er det brukt for å gi næring og varme blodet, fremme sirkulasjon og gjenopprette harmoni til vitale organer som hjerte, nyre, lever og milt. Like sterk som de gunstige effektene av Dong Quai kan være, har negative bivirkninger også rapportert. På grunn av den alvorlige mangelen på forskning eller bevis, men forskere og helsepersonell kan ikke være sikker på hva som forårsaker effektene og hvorfor. De anbefaler sikkerhetstiltak visse dersom du bruker urten.

Følsomhet for sollys

Sensitivitet overfor sollys, eller fotosensitivitet, er en bivirkning av Dong Quai på grunn av visse kjemiske forbindelser i anlegget. Forskere tror disse forbindelsene kan bli aktivert av sollys, noe som øker risikoen for solbrenthet. Denne bivirkningen manifesterer ved høyere doser av urten og regnes som sjeldne, men sollys er best unngås mens du tar den, samt ultrafiolette strålekilder som tanning boder eller solarium. Ekstrem følsomhet resulterer i hudutslett eller solbrenthet er kjent som fototoksisitet, en negativ reaksjon på de forbindelsene i Dong Quai.

Diaré og oppblåst mage

Dong Quai har det som har blitt beskrevet som en mild avførende effekt, men noen mennesker har opplevd en sterkere bivirkning, som inkluderer abdominal oppblåsthet, kramper og gass. Gastrointestinale symptomer er kjent for å øke med lengden på bruk og noen mennesker har rapportert kvalme, urolig mage og oppkast. Den lakserende effekten av Dong Quai er så godt kjent at det er ofte brukt til å behandle forstoppelse.

Endringer i Menstruasjon

Dong Quai kan forstyrre en kvinnes naturlige menstruasjon syklus. Det fungerer som en blodet tynnere og som sådan er ikke anbefalt for kvinner som er på sin periode. Dong Quai virker ved å øke blodsirkulasjonen til livmoren, og ved å påvirke østrogen, så det har vært kjent for å bringe på slutten perioder, eller ta på en regelmessig periode tidlig.

Alvorlig allergisk reaksjon

Alvorlige allergiske reaksjoner er sjeldne, men de er svært alvorlig og kan omfatte tetthet i brystet, lukking i halsen, pustevansker, utslett eller elveblest og hevelse i ansikt, munn og lepper. Folk har også rapportert alvorlige astmaanfall. Hvis du opplever noen av disse symptomene, er det anbefales at du søker legehjelp umiddelbart. Dong Quai er spesielt anbefales ikke for barn på grunn av muligheten for en allergisk reaksjon.

Kreftfremkallende

Forskning om egenskapene til Dong Quai er sterkt mangelfull, og så giftigheten er fortsatt ukjent, men en type olje som finnes i Dong Quai har blitt identifisert som et potensielt farlig stoff. Dette flyktig olje kalles safrol, en olje en gang mye brukt i USA i såper, parfyme, mat og drikke. Men etter forskere funnet det å være kreftfremkallende hos rotter, FDA og IFA (International Fragrance Association) utestengt den.

Advarsler / forholdsregler

Dong Quai skal ikke brukes hvis du har spesielle helseproblemer, blant annet sesongmessige allergier, influensa, forkjølelse eller diaré. Hvis din lege forskriver du denne urten, ta følgende forholdsregler for å redusere soleksponering: bruke solkrem, unngå lengre mengder tid i direkte sollys og bære en lue og passende klær. Dong Quai bør spesielt unngås under svangerskapet, som det har mislykket kvaliteter. Visse medisiner og medisinske forhold vil samhandle med Dong Quai, for eksempel blodfortynnende og betennelsesdempende legemidler. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, bør du kontakte lege.

Hvordan bruke Dong Quai for Menstruasjonsproblemer

Hvordan bruke Dong Quai for Menstruasjonsproblemer


Brukt i århundrer, Dong Quai, en urt som brukes i kinesisk medisin, er effektiv for kvinnelige helseproblemer. Studier har vist at det bidrar til å opprettholde sunne kvinnelige hormonnivåer. Kvinner opplever menstruasjonsproblemer kan finne lindring mens du tar denne urten, med kallenavnet «kvinnelige ginseng."

Bruksanvisning

•  Søk råd hos din primære helsepersonell før du bruker Dong Quai for menstruasjonsproblemer. De vil kunne gi deg mer informasjon og valg i behandlinger.

Bruk Dong Quai for PMS, uregelmessige sykluser og smertefulle symptomer. Anbefalingen er å ta 3 til 4 gram Dong Quai daglig i to måneder. Følg det opp med å ta urt 10 dager før starten av menstruasjonssyklusen.

Finn et kvalitets kilde til Dong Quai. Den botaniske navn er Angelica sinensis. Du kan også finne det under det navnet. Sjekk din lokale helsekost butikk for Dong Quai kosttilskudd.

Innkjøps Dong Quai i caplets eller tabletter. Den er også tilgjengelig som en te.

Hold en journal over resultatene. Journal alvorlighetsgraden av menstruasjonsproblemer før og etter inntak av urten. Dette vil hjelpe deg og din helsepersonell bestemme det beste løpet av handlingen.

Tips og advarsler

  • Mens du tar Dong Quai for menstruasjonsproblemer, kan du oppleve andre fordeler, inkludert lavere blodtrykk og bedring i kardiovaskulær sykdom eller leverproblemer.
  • Gravide og ammende kvinner bør ikke ta Dong Quai. Studier har ikke blitt gjennomført for å avgjøre om det er trygt under svangerskapet.
  • Fair skinned mennesker tar Dong Quai bør begrense sin tid i solen. Noen mennesker har følsomhet for sollys mens du tar Dong Quai.
  • Dong Quai øker blodgjennomstrømningen. Dette er contraindicative for kvinner som opplever tunge sykler. De bør unngå å ta Dong Quai løpet av denne tiden.

Informasjon om Dong Quai

Dong quai --- også kjent som "kvinnelige ginseng" --- er en urt innfødte til fjellene i Kina. Det har blitt brukt i Kina, Japan og Korea for tusenvis av år å behandle en rekke medisinske tilstander.

Betydning

I tradisjonell kinesisk medisin (TCM), er dong quai blandet med andre urter for å lage medisin for behandling av menopause symptomer, høyt blodtrykk, hjertesykdom, anemi og trøtthet.

Menopause

Ifølge National Institutes of Health, er det vitenskapelig bevis for at dong quai root kan forbedre symptomer på overgangsalder hos kvinner. Den inneholder fytoøstrogener som fungerer på en måte som ligner på østrogen.

Cancer Risk

Dong quai essensielle oljen bør ikke brukes fordi den inneholder små spor av stoffer som er kjent for å forårsake kreft, ifølge University of Maryland Medical Center. I tillegg bør kvinner med risiko for hormon-relatert kreft ikke ta dong quai grunn av urten er likheten til østrogen.

Side Effects

Forbruker store mengder av dong quai kan og gjøre deg følsom for sollys. Eksponering for sollys mens du tar dong quai kan føre til utslett og irritert hud.

Forholdsregler

Gravide kvinner og personer med diaré og mage oppblåsthet bør ikke bruke dong quai. Ammende mor og barn bør også unngå dong quai fordi det ikke er tilstrekkelig vitenskapelig bevis om dens virkninger.

Bruker for Dong Quai

Dong quai, Angelica sinensis, også kjent som kinesisk kvann, er en potent urt som brukes til å behandle kvinnelige ubalanser og lidelser. Den inneholder mange fytokjemikalier og næringsstoffer. Angelica bør ikke brukes under graviditet, unntatt under råd av en profesjonell.

Egenskaper

Dong quai er en flerårig plante som vokser i store høyder i Kina, Korea og Japan. Den har duftende hvite blomster og bjørner frukt, men det er røttene av anlegget, samlet ved forfall
i tre år, som inneholder terapeutiske ingredienser. Dong quai er sjelden brukt alene som et middel fordi det kan føre til magesyke. Som oftest er det lagt til Comfrey, lakris, og ginseng for å forebygge mageproblemer og fordi disse urter inneholder hormonelle forløpere som styrker dong quai effekt på den kvinnelige reproduktive system.
Over et dusin fytokjemikalier utgjør de aktive ingrediensene i dong quai røtter, inkludert alfa-pinen, bergapten, beta karoten, beta-sistosterol, carvacrol, falcarinol, ferulsyre, ligustilide, myristinsyre, p-dymene, scopoletin, umbelliferon, og vanillinsyre syre.
Dong quai er en mildt beroligende, avføringsmiddel, vanndrivende, krampeløsende, og smertestillende. Den brukes som en styrkende for blodet fordi det er en rik kilde til kalsium, folat, jern, magnesium, mangan, fosfor, kalium, selen, sink og vitaminene B1, B2, B5 og C.

Angelica, kvinnens venn

Dong quai kan tas daglig i to uker begynner to uker etter starten av menstruasjonssyklusen. Når dong quai bruk er stoppet, vil mensen starter, og i to uker dong quai bruk kan startes igjen. Dette regimet behandler ubehag forbundet med premenstruelt syndrom, og brukes for å øke fruktbarheten. Premenopausale kvinner kan ta dong quai på denne måten hvis de er plaget av uregelmessige perioder. Som nevnt tidligere, er det best å ta dong quai i kombinasjon med andre urter, for eksempel de som er tilgjengelige i kommersielle preparater eller etter råd fra en herbalist, jordmor, eller naturlege.
Menopausale kvinner vil sette pris på lindring av hetetokter og vaginal tørrhet som tilbys av dong quai, selv om studier har funnet at klaseormedrue kan være en mer effektiv behandling for overgangsplager.
Angelica urt anses for sterk for sin effekt på livmoren for å være trygge under svangerskapet, bortsett fra under omsorg og råd fra en jordmor eller lege. Men jordmødre slår til Dong Quai for hjelp når en morkake er trege til å levere. En dose på skjær under den nye mors tungen er generelt effektive i løpet av fem minutter.

Det har vært rapporter om allergiske reaksjoner hos kvinner som er følsomme for fytokjemikalier i Angelica, med symptomer som spenner fra hjertebank og økt blodtrykk til pustevansker.

Hva du skal spise for å gjøre brystene større

Leger og ernæringseksperter anbefaler pasienter på den helbredende aspekter av mat, fra "få rikelig med væske" mantra fortalt til kaldt og influensa lider å spise rikelig med fiber for å holde seg jevnlig. Popeye selv skrøt om kraften i mat, da hans rask spinat fix ga ham super styrke. Populære dietter som South Beach Diet og The Zone innhold som mat avverger sykdom, trimmer kroppen for overflødig fett og forbedrer atletisk ytelse. Kanskje mat kan gjøre enda mer enn det.

The Big Idea

Ifølge kvinners helse blogger Bree Brigham, fant forskerne studerer plantesammensetninger noen bevis på at når visse forbindelser ble blandet med en kvinnes biokjemi, hormoner ble utløst som gjør brystvevet vokse. Kjemikalier kjent som fytoøstrogener finnes naturlig i den kvinnelige kroppen som hjelpemiddel østrogen i puberteten og graviditet for å forstørre brystene. Når matvarer som inneholder høye nivåer av phytoestrogen ble spist regelmessig, gjorde brystvev vokse til en viss grad.

Miracle Workers

Fenugreek, en populær asiatisk krydder, er en slik mat som inneholder høyere enn gjennomsnittet mengder phytoestrogen. Kjent i anlegget elskende verden som trigonella, dens krav til berømmelse kommer i sin antatte evne til å redusere HDL kolesterol. Hos kvinner hastigheter opp morsmelk produksjon, som i sin tur forstørrer brystvev. Det bares nevne at fråtseri i krydder kan forårsake kramper, oppblåsthet og diaré hos mange mennesker (se referanser avsnitt).

Spis deg Greens

Alfalfa, en ganske vanlig salat ingrediens, er mye som bukkehornkløver i sin evne til å øke amming hos gravide og ammende kvinner, selv om det ikke er kjent som inneholder høyere konsentrasjon av fytoøstrogener. Andre populære og lett tilgjengelige matvarer som er påstått å inneholde forbindelser er næringsrike grønnsaker som gulrøtter, soya (spesielt i sin rene bønne form), vill yams og selleri.

Kinesiske Meds

Ginkgo biloba, dong quai og ginseng er urter som har vært brukt i århundrer i asiatiske kulturer som energi boosters og generell helse arrangører, selv om alle har hatt sin del av kritikken fra det medisinske fellesskapet. Mens urter er lett tilgjengelig på nesten alle helsekost butikk, har noen negative bivirkninger blitt rapportert av forbrukere, for eksempel oppstemthet, hodepine, hukommelsesforstyrrelser og intestinal ubehag.

Advarsel

Kvinner som er gravide, planlegger å bli gravid, ammer eller har en historie med sirkulasjonsproblemer bør konsultere sin lege før du prøver noen urte kosttilskudd.

Hvordan kan jeg få større bryster uten kirurgi?

Å ha full, faste bryster er noe mange kvinner vil ha. Men, mange av dem ikke ønsker å gå under kniven og få brystimplantater. Fra urter og hypnose for å massere og Macrolane er det ikke-kirurgiske alternativer for kvinner som ønsker å øke sin bryststørrelse.

Herbal Supplements

En ikke-kirurgisk bryst ekstrautstyr alternativet er å ta urte kosttilskudd. Urter som så Palmetto, damiana, dong quai, velsignet tistel, wild yam, bukkehornkløver, fennikel frø, humle, Avena sativa (vill havre), og Pueraria Mirifica har alle vært spioneringen å øke bryststørrelse. Kjøpe disse urte kosttilskudd separat eller bruke en pille som kombinerer mange av disse urter og er spesielt laget for å øke bryststørrelse.

Brystpumpe Bras

Bryst pumper eller vakuumsystemer kan også brukes til å øke bryststørrelse. Disse innretninger er slitt i ca 10 timer i døgnet i minst 10 uker, og hevder å øke brystene etter en cup størrelse. De virker ved å trekke på brystene, oppmuntre nye brystvev å danne. De er bras med to halvstive kupler som kopper. Dette er ikke det samme som brystpumper som brukes for sykepleie.

Macrolane (kun tilgjengelig i Storbritannia)

Tilgjengelig i Storbritannia, Macrolane ikke involverer kirurgi, men innebærer nåler. Stabilisert hyaluronsyre injiseres i bryst, som så blir formet. Prosedyren kan gjøres under lunsjen siden behandlingen tar bare 30 til 90 minutter.

Hypnose

Sette tankene over saken, er hypnose et annet alternativ for å øke bryststørrelse. Du kunne se en profesjonell til å bli hypnotisert eller lytte til hypnose bånd laget spesielt for brystkreft ekstrautstyr.

Massasje

Kombinert med kremer, serumer, eller kremer laget for å øke bryststørrelse, er massasje et annet alternativ.

Øvelser

Som massasje, øvelser er en annen fysisk strategi for brystforstørrelse uten å ty til kirurgi. Disse øvelsene inkluderer palm presser, der du trykker håndflatene sammen foran brystene for fem sekunder, slipp, gjenta 10 ganger; underarm grep, hvor du griper underarmene ved skuld spaken og trekker den ut uten å slippe; og finger lås, hvor fingrene er låst sammen i skulderhøyde, trakk stram og holdt i fem sekunder, 10 ganger.

Holistisk Migrene Cure

Migrene er ødeleggende hodepine som ofte inkluderer kvalme og synsforstyrrelser. Ingen kur nå eksisterer, men mange effektive naturlige behandlinger er tilgjengelige for å håndtere episoder og hindre at nye oppstår. Konsultere med helsepersonell kunnskapsrik i alternativ medisin kan hjelpe deg med å bestemme seg for et behandlingsregime for å holde tilstanden under kontroll.

Chiropractic Care

En gjennomgang av studier publisert i en 2001 "Journal of manipulerende og Fysiologiske Therapeutics" uttalte at spinal manipulasjon kan være til nytte for noen mennesker som lider av migrene. En studie fant en 90 prosent reduksjon i antall hodepine i 22 prosent av folk som deltar; 49 prosent sa at de opplevde betydelig mindre intens hodepine. En annen studie testet Kiropraktikken seg alene versus elavil, samt en gruppe som mottar begge behandlinger. De observerte at rotere manipulasjon var like effektiv som medisiner, men produseres langt færre bivirkninger. Folk som får kombinasjonsbehandling ikke har fått noen ekstra fordel.

Akupunktur

Ifølge University of Maryland Medical Center, har akupunkturbehandling for migrene blitt studert i mer enn 20 år. Resultatene har vært blandet, men mange indikere at det er nyttig for minske frekvens, varighet og intensitet av angrep. I tillegg til selve prosedyren, kan akupunktører gi råd om slike ting som livsstilsendringer og kosthold.

Herbal behandlinger

Ifølge flere studier, kan Pestrot redusere hyppigheten og varigheten av migreneanfall. En studie i særdeleshet, som ble publisert i en 2004-utgaven av "Neurology" observert at 48 prosent av folk som tar 75 milligram to ganger om dagen rapporterte forbedring versus 26 prosent tar en placebo. Ta med mat og ikke bruke hvis du er gravid eller ammende.

Feverfew har en lang historie med bruk som behandling for hodepine. Ifølge den til University of Maryland Medical Center, har det vist seg å være en nyttig behandling i flere godt designede studier for å redusere hyppighet, varighet og intensitet av angrep, samt betydelig forbedre symptomer som kvalme og oppkast. Bruke 250 mikrogram daglig og ikke bruke hvis gravid eller ammende.

Ingen vitenskapelige studier eksisterer for disse spesifikke urter behandling av migrene, men de har en historie med tradisjonell bruk og er ofte anbefalt av naturlige helsetjenester utøvere. Ta som anvist på etiketten: Dong Quai, djevelens klo, ingefær, ginkgo biloba og willowbark. Ikke bruk willowbark hvis du er allergisk eller sensitiv for aspirin.

Diet

Visse vilkår gjøre folk følsomme for visse matvarer som ellers kanskje ikke ville føre til et problem. Mennesker som opplever migrene bør unngå følgende matvarer som de inneholder stoffer som kan utløse angrep: sjokolade, ost, mat som inneholder MSG, nøtter, peanøttsmør, løk, melkeprodukter, kjøtt som inneholder nitrater, som bacon, pølser, salami og gravet kjøtt og fermentert og syltet mat. I tillegg matvarer som inneholder aminosyren tyramin bør også unngås. Disse inkluderer øl, harde oster, rødvin, sardiner, surkål, gjær, sardiner og syltet sild.

Hva er negativene av å ta Breast Actives?

Hva er negativene av å ta Breast Actives?


I jakten på større bryster virker det som kvinner vil prøve det meste. Fra urte kosttilskudd og brystpumper til kirurgi og kremer, store bryster ser ut til å appellere til mange kvinner. Ikke alle kvinner er imidlertid villig til å gjennomgå en operasjon for å oppnå cup størrelsen de ønsker. Fremgangsmåten kan være dyrt og utvinning tid er involvert. I stedet er kremer og piller kjent som bryst aktive brukt i håp om å oppnå en fyldigere byste.

Identifikasjon

Bryst Actives er en serie med urte kosttilskudd kondenseres til en pille. De er ofte laget av løvetann rot, bukkehornkløver, velsignet tistel, tare, fennikel, vill brønnkarse, dong quai og havrekli. Produsenter av bryst aktive hevder at urtene som finnes i sine piller gå gjennom en grundig utvelgelsesprosess og blir deretter blandet sammen i akkurat den riktige mengder for å sikre at bryst ekstrautstyr vil være vellykket og vil ikke føre til bivirkninger til de som tar dem.

Noen av de negative virkningene som en person kan oppleve fra bryst Actives er en allergisk reaksjon på de urtene som finnes i pillene og en negativ effekt fra å blande urter i bryst aktive med foreskrevne medisiner.

Funksjon

Bryst Actives er ment å øke en kvinnes byste størrelse. Urtene at pillene inneholder antas å øke en kvinnes naturlige hormonnivåer, og dermed stimulere bryst vekst og økende bryststørrelse. Mer spesifikt, er østrogennivået i en kvinnes kropp sies å øke når du tar bryst aktive. Pillene imidlertid ikke inneholder noen østrogen; de er ment å være helt laget av naturlige urter og ingen kjemikalier.

Betraktninger

Kvinner som ammer eller gravide kan ikke ta bryst aktive. I tillegg kan de ønskede resultater ikke skje så hurtig som brukeren håper. Bryst aktive kan måtte tas kontinuerlig i opptil seks måneder. Kvinner som tar bryst aktive bør unngå produkter som inneholder koffein. Pillene må tas på samme tid hver dag, som kanskje ikke være mulig for noen kvinner. I tillegg til å ta piller, kan kvinner som søker en større byste også nødt til å bruke en krem ​​for å oppnå de ønskede resultater.

Teorier / Spekulasjoner

Mens bryst aktive sies å være naturlig og er ikke ment å gi noen negative bivirkninger, det er ingen konkrete bevis for å bevise at kvinner ikke har opplevd negative bivirkninger. Faktisk er det ingen bevis for at pillene er trygge å ta, heller. Fordi det er ingen informasjon tilgjengelig om langsiktige bivirkninger, bør ta Breast Actives vurderes nøye. Hvis det er noen tvil om bryst Actives er trygge, bør en lege konsulteres.

Advarsel

Mens det er sant at østrogen fremmer brystvekst, er det også sant at det fremmer vev vekst i livmoren. En av de viktigste ingrediensene i p-piller er østrogen. Men en annen viktig ingrediens i p-piller er progesteron. Fordi østrogen stimulerer vevsvekst, må progesteron også inkluderes for å motvirke vekstprosessen. Bryst aktive, på den annen side ikke inneholder progesteron, noe som betyr at mens østrogen er fremme vevsvekst, er det ingenting å motvirke at veksten, slik at risikoen for kreft er noe som bør vurderes.

Hvordan kjøpe Østrogen

Hvordan kjøpe Østrogen


Østrogen er et hormon forbundet med kvinner, men er faktisk produsert av både menn og kvinner. Hos kvinner, påvirker østrogen kvinnelige reproduktive system, hjerte, ben, hjerne og andre deler av kroppen. ERT, eller østrogenbehandling, blir brukt til å supplere østrogen tap eller mangel på hormonproduksjonen i overgangsalderen. Østrogen er også brukt som en del av HRT, hormonbehandling, kombinert med progesteron.

Hvordan kjøpe Østrogen

•  Forstå bruken for østrogen. I overgangsalder og perimenopause, reduserer østrogen hetetokter, vaginal tørrhet og reduserer søvnproblemer. Østrogen bidrar til å hindre tap av beinmasse og arbeider med vitaminer og mineraler for å bygge bein ERT brukes også til forsinket pubertet, endokrine og stemningslidelser, conception problemer, vaginal atrofi og lav sexlyst.

•  Kjenn type østrogen du ønsker å kjøpe. Østrogen er tilgjengelig i både reseptbelagte og reseptfrie kilder. Begge typer av østrogen er blitt studert og har varierende resultater med hensyn til deres sikkerhet. I 2004 kvinner Health Initiative Study funnet økt risiko hos slag og blodpropp ved bruk av reseptbelagte østrogen. Inntil langtidsstudier er ferdig, testing bio-identisk (naturlige) hormoner, er det for tidlig å hevde at en type har mindre risiko enn den andre. Mange mennesker som søker symptomatisk lindring for menopausale symptomer foretrekker ikke-reseptbelagte alternativ.

Velg type østrogen leveringssystem passer best for dine personlige behov. Reseptbelagte østrogen er tilgjengelig som en p-pille, patcher, spray, vaginal ringer og et hormon som inneholder intrauterin enhet (spiral). Mest kombinasjon p-piller inneholder mellom 20 til 50 mcg (mikrogram) av østrogen.

Finn riktig kilde nonprescription østrogen. Typer av naturlig østrogen inkluderer østron, østradiol, østriol og estetrol, ifølge bestselgende forfatter Dr. Ray Sahel. Fytoøstrogener er en gruppe av plante-avledet forbindelser som har østrogenaktivitet av østradiol.
Ifølge Mayo Clinic, har svart cohosh blitt brukt som et HRT for menopausale symptomer, inkludert hetetokter, humørforstyrrelser, hjertebank og vaginal tørrhet. Anis, dong quai, fennikel, lakris, rødkløver, siberian ginseng og wild yam er naturlige østrogenkilder.

Finn østrogen i maten. Fytoøstrogener er funnet i soyabønner, tofu, miso, flaxseeds, granatepler og datoer. British Medical Journal, The Lancet, rapporterte at japanske kvinner spiser mange flere fytokjemikalier i sine dietter og har langt færre symptomer på overgangsalder enn vestlige kvinner.

Kjøp naturlige former av østrogen hos din lokale helsekost butikk eller online vitamin selgere. Østrogen er tilgjengelig i tablettform og kapselform og kan koste fra $ 10 til $ 30 en flaske. Pass på å se for farmasøytiske kvalitet kosttilskudd siden standardene svinge. Prisen gjenspeiler vanligvis kvalitet, men ikke alltid.

Hint

  • Unngå alkohol, koffein, krydret mat og sukker som de kan utløse hetetokter. Regelmessig, moderat trening har en positiv effekt på hormoner.
  • Skjoldbrusk problemer er knyttet til østrogennivå, ifølge Dr. Eric Berg of Health and Wellness Center i Alexandria, Virginia. Fordi østrogen kan skade leveren og 80 prosent av konvertering av skjoldbrusk hormoner (fra T4 til T3) oppstår i leveren, kan skjoldbruskproblemer faktisk være forårsaket av østrogennivået påvirker leveren din.

Behandling for premenopause

Overgangsalder er den naturlige aldringsprosessen for kvinner - kroppens gage som vil gjøre en kvinne dypt klar over at det er endringer som finner sted i hennes system. Denne forstyrrelsen er forårsaket av ubalanse av østrogen, progesteron og testosteron hormon nivåer i systemet sitt. Flertallet av kvinner som opplever menopausale symptomer opplever hormonelle ubalanser forårsaket av for mye østrogen i kosten som besto av enkle karbohydrater, fett og mat mangler i protein og minus nødvendige næringsstoffer. Emosjonell og fysisk angst og stress kan også ha bivirkninger på en kvinnes system.

Symptomer på premenopause

Premenopause kan lage så mange som 34 forskjellige symptomer som fører til en hormonell ubalanse som trenger finjustering for å gjøre systemet forholdsmessig igjen. Symptomer på premenopause kan omfatte hetetokter, vektøkning, håravfall, tørre øyne, hodepine, uregelmessig menstruasjon, forstyrrelse av søvn, angst og lavt energinivå. I tillegg kan kvinner opplever et tap av korttidshukommelsen, uklar tenkning og humørsvingninger. Imidlertid kan menopausale symptomer manifestere seg med ulike bivirkninger for hver kvinne.

Behandlinger for premenopause

Hormonbehandling (HRT) er en vanlig behandling for premenopause. Legen din kan foreskrive syntetiske hormoner. Imidlertid bør det bemerkes at National Heart Lung and Blood Institute fant at det var høyere øker for slag, lungeemboli og hjertesykdom hos kvinner som tar HRT-tallet. Naturlig rettsmidler er blitt langt mer fristende og en levedyktig verdig alternativ. Andre effektive muligheter er å justere en kvinnes livsstil å inkludere daglige utøvelse ritualer. Yoga kan være spesielt nyttig som et hjelpemiddel i å slappe av sinnet og kroppen. Bruk av naturlig hjemme rettsmidler kan være effektivt også. Poteter, ris, hvete, kirsebær, alfalfa, yams og soya er alle gode matvarer som inneholder østrogen.
Den kinesiske medisinske prosessen med akupunktur er en annen vei å prøve å hjelpe lindre symptomene. Delikat sterile nåler settes inn i bestemte områder av kroppen og kan være spesielt nyttig for å redusere symptomer, hvis det gjøres riktig. Det er avgjørende å finne en troverdig akupunktør for å passe dine spesielle behov.

Herbal rettsmidler for premenopause

Urtemedisiner har vært ansett nyttig for behandling premenopause symptomer i tillegg, og er mindre kostnader enn akupunktur eller syntetisk medisin. To urter som har vært mest vellykket i å hjelpe til å balansere hormonnivået er nonestrogenic og phytoestrogen urter. Lavt østrogennivå er årsaken til de fleste menopausale symptomer. Phytoestrogenic urter er anbefalt fordi de inneholder hormoner som kalles fytoøstrogener, som bidrar til å heve østrogen hormon nivået. Nonestrogenic urter som macefem har ikke hormoner, men de kan bidra til å oppmuntre naturlig hormon produksjon i en kvinnes kropp.

Phytoestrogen urter som dong quai og klaseormedrue kan korrigere lavere hormonnivåer og kan også erstatte østrogen hormoner som mangler. Men de er ikke like effektive for hormonell ubalanse problemer.

Hvordan Quit Hormonbehandling

Hormonbehandling kan øke risikoen for hjerteinfarkt, blodpropp, hjerneslag, brystkreft og demens. Faktisk har forskning av National Institute of Health viste at de langsiktige risikoen ved hormonbehandling ofte større enn fordelene. Kvinner som er på lave doser av hormonbehandling for kortere perioder kan være i stand til å slutte cold turkey, med få syke-effekter. Men mange leger anbefaler at langtidsbrukere sakte avvenne seg fra østrogen for å unngå plutselige fall i hormonnivået.

Hvordan Quit Hormonbehandling

Be legen din om å senke daglige doser av østrogen. Normal dosering er i området fra 0,625 mg daglig. Spør din lege for å senke den til 0,4 mg, og senere til 0,3 mg før du stopper helt, hvis du har vært på østrogenbehandling for en lang periode.

Ta ditt fulle daglige dose av progesteron hele tiden mens du er på østrogen medisiner. Be separate medisiner hvis østrogen og progesteron er kombinert slik at du kan begynne avvenning sakte av østrogen.

Up kalsium dose til 1200 mg daglig hvis du er i faresonen for osteoporose. Spør din lege om andre reseptbelagte medisiner som inneholder raloksifen eller risedronatnatrium, som bidrar til å styrke bein.

Prøv klaseormedrue kombinert med vitamin E for å bekjempe nattesvette og tørr skjede. Andre kosttilskudd som kan hjelpe er nattlysolje og dong quai.

Øk inntaket av naturlige hele soya matvarer som tempeh, soyamelk og tofu, som inneholder trygge plante fytoøstrogener.

Kle seg i lag når det er mulig, slik at du kan fjerne klær når en hot flash oppstår. Unngå varme og krydret mat og prøver å holde romtemperatur kjølig og fri for fuktighet. Kald drikke kan bidra til å regulere kroppstemperaturen, og kalde dusjer før sengetid kan lindre nattesvette.

Hint

  • Legg vektbærende øvelser og kardiovaskulære øvelser som rask gange for å holde skjelettet sterkt og sunt.
  • De fleste hetetokter forsvinner etter flere måneder hvis du er forbi det normale aldersgruppe for overgangsalder.
  • Du kan oppleve forbigående hårtap som en bivirkning av å stoppe hormonbehandling.

Fibroid behandling med kosthold

Fibroids i livmoren er godartede svulster som vokser på livmorveggen. Ganske vanlig hos kvinner i reproduktiv alder, de er vanligvis små og har ofte ingen symptomer, men kan vokse seg større i tid og til slutt føre til kraftig blødning eller infertilitet. En annen type av fibroid kalt fibroadenoma vises i bryst (lignende, men ikke identisk med det væskefylte cyste), som også er en ikke-kreftsvulst, men de kan føre til ubehag eller smerte. I stedet for å velge for kirurgi for å fjerne fibroid, prøve å behandle det gjennom kosten, som er enkel, sikker og ofte ganske effektive.

Årsaker og symptomer

Fibroids er en overvekst av normalt vev produsert av hormon ubalanse. Østrogen dominans (for mye østrogen og ikke nok progesteron) fører til at livmoren å vokse, men uten tilstrekkelig progesteron for å motvirke østrogen, den fortsetter å vokse. Hos noen kvinner kan dette resultere i livmor fibroids. Det samme skjer i brystene, som hovedsakelig fett, og østrogen blir lagret i fettvev. Fibroids ikke skje før kroppen begynner å produsere østrogen, har en tendens til å vokse raskere i løpet av svangerskapet når østrogennivået er høyere og vanligvis slutter å vokse etter overgangsalderen når kroppens østrogenproduksjonen avtar.

Forhold som er østrogen relatert og derfor bidrar til årsaken til fibroids er fedme (mer fett tilsvarer mer østrogen), flere svangerskap (høyere nivåer av østrogen), kronisk stress (kontinuerlig forhøyede nivåer av kortisol er konvertert fra progesteron, noe som resulterer i en progesteron-mangel og østrogen dominans) og diett (en overarbeidet leveren gjør det ute av stand til å bryte ned østrogen).

Ofte, livmor fibroids har ingen symptomer, men i noen tilfeller kan du finne overdreven blødning under mensen eller ubehag i bekkenet. Bryst fibroids er smertefulle eller følsomme for berøring.

Diet Therapy

Fordi de fleste fibroids er et resultat av hormonell ubalanse --- for mye østrogen i kroppen --- kan en enkel endring i kosthold og livsstil være løsningen. Ta med rikelig av fytoøstrogener i kostholdet ditt som lin og sesamfrø, hummus, hvitløk, tørkede aprikoser, alfalfaspirer, tørket datoer, kastanjer, mandler, oliven og kokosolje, og cruciferous grønnsaker som brokkoli, blomkål, kål, rosenkål og grønnkål . Fytoøstrogener er begge svakt østrogen, så vel som anti-østrogen, som betyr at de blokkerer sterkere, skadelige østrogener fra å feste seg til østrogenreseptorer i kroppen.

Få nok vitamin A (lever, egg og melk), vitamin C (sitrusfrukter og grønne grønnsaker) og vitamin E (nøtter og frø) for å støtte hormon helse. Spis kaldt vann fisk som laks flere ganger i uken for sine essensielle fettsyrer, som bidrar til å balansere hormoner. Substitute antioksidant-rik grønn eller urtete for brus og kaffe, og drikke mye vann for å skylle overflødig giftstoffer fra kroppen. Leveren er der østrogen metaboliseres, så detox leveren din med melk tistel, goldenseal, burdock rot, løvetann rot, Vitex, blå cohosh og dong quai for å holde den sunn og sterk.

For prime helse, kutte ut eller redusere koffein, alkohol, sukker, salt og ikke-økologisk kjøtt og meieriprodukter, og trene regelmessig.

Hvordan krympe Fibroids

Livmor fibroids er vanlig hos kvinner i fertil alder. De er godartet (ikke-cancerous) vekster som vises i livmoren, vanligvis ikke forårsaker noen symptomer, og er et resultat av overflødig østrogen produksjon. Hvis fibroidene vokser større, men de kan føre til smerter og tyngre og lengre perioder. Visse medisiner og egenomsorg strategier kan hjelpe krympe dem, som vil lindre symptomene.

Hvordan krympe Fibroids

•  Snakk med legen din om medisiner. De handler om østrogenproduksjonen å krympe fibroids. Medisiner som Lupron og Synarel stoppe de kjemiske prosessene som utløser menstruasjon. Dette fører til østrogennivået å slippe og menstruasjon å stoppe så lenge du tar medisinen.

Du kan også bruke Danazol, som etterligner mannlige hormoner. I likhet med de ovennevnte medisiner, senker østrogenproduksjonen og eliminerer menstruasjon. Danazol kan forårsake visse bivirkninger som vektøkning, depresjon, angst, akne, hodepine og maskuliniserende effekter som hårvekst og en dypere stemme.

Pass på hva du spiser. Visse matvarer kan bidra til overmål østrogenproduksjonen, mens andre kan motvirke det. Hold deg unna mat med tilsatt hormoner; Dette inkluderer konvensjonelt produsert kjøtt og meieriprodukter. Hvis du ønsker å fortsette å spise disse matvarene, se etter organiske versjoner som ikke bruker disse hormonene i dyrene sine. Øke forbruket av matvarer med fytoøstrogener, som hele soya mat og bønner. Fytoøstrogener handle ligner på østrogen i kroppen og kan bidra til å holde jevnlig østrogen fra å feste seg til reseptorer i fibroids, som drivstoff deres vekst.

Opprettholde en sunn vekt og mosjon. Våre hormoner er metaboliseres i kroppsfett. Jo mer fett du har, jo mer østrogen produseres. Hvis du er overvektig, kan miste de ekstra pounds redusere mengden av østrogen i kroppen din. Tren regelmessig; Dette senker også østrogennivå. Dette gjelder aerobic aktivitet som gåing, løping og sykling, ikke styrketrening eller ting som yoga.

Vurder å bruke alternativ medisin som en del av behandlingsstrategi. Flere tradisjonell kinesisk medisin formler arbeide for å redusere østrogennivået, som vil krympe fibroids. Følgende behandlinger har en lang historie med bruk til dette formålet: Augmented Rambling Powder, Dong Quai og Peony Powder, Cinnamon Twig og Poria Pill og Four-Stoff avkok. Ta som anvist på etiketten.

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) baserer behandlinger på mange individuelle faktorer bortsett fra den medisinske tilstanden. Å besøke en lisensiert utøveren er den beste måten å finne formlene mest hensiktsmessig for deg personlig.

Hva Foods Hjelp en kvinne Gain brystvev?

Hva Foods Hjelp en kvinne Gain brystvev?


Hvis en mat kan gjøre en kvinne gevinst brystvev, ville supermarked hyller være bare av det på kort tid. I vår kultur, hvor ingenting symboliserer femininitet så mye som den kvinnelige bryst, vil noen enkel vei til en større barm alltid være en sikker selger. Det er sant at noen matvarer ikke inneholder hormonet lignende stoffer som kan påvirke brystene, men hvis voksende større bryster var dette enkelt, mange kosmetiske kirurger ville bli arbeidsledige.

Time Frame

En kvinnes bryst vev vokser mest dramatisk i puberteten når østrogennivået pigg. Også i ungdomsårene, andre hypofysehormonene gjør østrogen reseptorene i brystvevet spesielt følsomme for østrogen, noe som resulterer i en gevinst i brystvev som ikke kan dupliseres senere i livet. Andre faktorer som påvirker bryststørrelse, nemlig fett disposisjon på kroppen. Kvinner som har mer fett i brystområdet vil ha større bryster. Imidlertid er fett i brystområdet atskilt fra funksjonelle brystvev, og reagerer ikke på hormoner annerledes enn fett andre steder på kroppen.

Betydning

Dersom østrogennivået øker senere i livet, enten naturlig --- som i svangerskapet, eller på bestemte tider i en kvinnes eggløsning syklus --- eller gjennom østrogentilskudd, brystvev vil hovne opp, men økningen i størrelse avtar når østrogennivået reduseres igjen . I svangerskapet, står samlet kroppsfett gevinst for mye av bryststørrelse øke kvinners opplevelse.

Potensiell

Selv om gonadal hormonet østrogen finnes bare i dyr, inneholder visse planter andre svært lignende kjemikalier. Disse er kalt fytoøstrogener. Fytoøstrogener er igjen delt inn isoflavonoids, flavonoider og ligniner. I menneskekroppen, fytoøstrogener oppfører seg svært mye på samme måte som human østrogen. Derfor kan spise mye av fytoøstrogener stimulere brystvev.

Typer

Noen matvarer som er høy i fytoøstrogener er soya mat, linfrø og sesamfrø. Hvitløk, tørkede aprikoser, søte poteter, granatepler, hummus, olivenolje og peanøtter inneholder noen fytoøstrogener, men mye mindre enn linfrø eller soya. Urte kosttilskudd som inneholder fytoøstrogener er så Palmetto, dong quai, rødkløver og wild yam.

Betraktninger

Foruten å være solgt som ment bryst vekst kosttilskudd, er fytoøstrogener spioneringen for deres potensielle evne til å redusere symptomer på østrogenmangel og overgangsalder. Noen tilhengere av fytoøstrogener selv mener fytoøstrogener kan bidra til å forhindre bentap etter overgangsalderen. Imidlertid kan fytoøstrogener stimulere østrogenfølsom brystkreft celler. Så kvinner som har brystkreft, eller som er i risiko for brystkreft, ikke bør spise mye av phytoestrogen-rik mat.

Fordeler

Spiser veldig store mengder phytoestrogen matvarer kan føre til en liten brystvevet hevelse. Men verken østrogen eller fytoøstrogener vil føre til en dramatisk gevinst i brystvev. Dessuten vil konsumere fytoøstrogener i puberteten ikke endre den ultimate størrelsen på en kvinnes bryster, siden bryststørrelse er i stor grad genetisk bestemt.

Alternativer til High Blood Pressure Medisinering

Blodtrykket er mengden blod hjertet pumper og kraften som sirkulerende blod setter mot blodårene. Hvis blodtrykket er for høyt, en tilstand som kalles hypertensjon, kan det føre til åreforkalkning, hjerteinfarkt, nyresykdommer og slag. Det finnes to typer hypertensjon. Primær hypertensjon som står for opptil 95 prosent av tilfellene har ingen kjent årsak. Sekundær hypertensjon påvirker 5 til 10 prosent av mennesker og er forårsaket av en underliggende condition.There er mange naturlige behandlinger som lavere blodtrykk og også behandle andre problemer som kan stamme fra denne tilstanden.

Herbal behandlinger

American ginseng hjelper opprettholde sunne nivåer av kalium. Kalium er et viktig mineral som spiller en viktig rolle i å holde blodtrykket lavt ved å motvirke trykket innsamlingen effekten av natrium. Ta skjær som anvist på etiketten. Blåbær tabletter holde blodårene fleksible. Ta 360 milligram daglig. Bitter appelsin te og Coleus lavere blodtrykk samtidig som hjerterytme sterk. Drikk en kopp bitter appelsin te to ganger om dagen og ta coleus ekstrakt som anvist på etiketten. Chanca Piedra beskytter nyrene i salt-følsomme individer. Ta skjær som anvist på etiketten. Dong quai senker blodtrykket og forlenger hvileperiode mellom hjerteslag. Asiatisk ginseng senker blodtrykket og beskytter hjertemuskelen. Scutellaria utvider blodårene og stimulerer vannlating for å skylle ut overflødig salt og væske. Ta 2000 milligram tre ganger om dagen. Ikke bruk Scutellaria hvis du har diaré. Hagtorn tabletter og reishi eller shiitake sopp senke både blodtrykk og høyt kolesterol. Ta 250 milligram hagtorn daglig og spise hele sopp eller bruke i te som ønsket.

Urter, som farmasøytiske midler, blir tildelt doser basert på en farmakologisk egenskap som kalles terapeutisk område. Disse stoffene blir testet for å se den minste dose som gir noen fordeler til den største som er trygt for forbruk. Urter er generelt trygt og ikke giftig selv i større mengder, men sørg for å holde seg til foreslåtte doser for å unngå eventuelle negative interaksjoner.

Andre forslag

Aromaterapi med avslappende oljer som sitronmelisse eller lavendel er utmerket for å lindre spenninger og stress, noe som kan bidra til høyt blodtrykk. Øke kalium inntak naturlig gjennom kosten. Gode ​​kilder inkluderer aprikos, avokado, bananer, dadler, dulse, fiken, tørket frukt, hvitløk, poteter, rosiner, sjø grønnsaker, vinter squash, yams, svart rem melasse, ølgjær, brun ris, nøtter og hvetekli. Omega 3 fettsyrer som finnes i kaldt vann fisk og linfrø er også nyttig. Regelmessig trening kan bidra til å opprettholde normale trykknivåer. Unngå sentralstimulerende midler som kaffe og tobakk. En studie gjort ved et tysk universitet publisert i juni 2007-utgaven av Circulation fant at pasienter som fikk 22 økter av akupunktur over seks uker hadde lavere blodtrykk. Det bør bemerkes at de studerte hadde mild til moderat hypertensjon, og effekten redusert etter behandling ble stoppet, noe som fører forskere til å konkludere med at kontinuerlige behandlinger er sannsynligvis nødvendig for å opprettholde ytelsen.

Urter som hjelper under overgangsalder

Menopause er en betydningsfull tid i en kvinnes liv. Det bringer også ubehag og symptomer som hetetokter og humørsvingninger, noe som kan forstyrre helse og hverdagsliv. Mange kvinner har funnet lindring fra vanlige symptomer menopause hjelp urte kosttilskudd.

Urter som Calm hetetokter

Nattlysolje er en effektiv urt å bruke i overgangsalderen. Det fungerer som et beroligende middel og en vanndrivende, og det hjelper rolige hetetokter. Det er også viktig for produksjon av østrogen. En urte supplement med lignende egenskaper er solbær frø olje.
I tillegg Dong Quai og gotu kola er asiatiske urter som brukes for å lindre hetetokter. Kamille eller Valerian rot, enten te eller ekstrakt form, kan inntas før sengetid for å hjelpe deg å sove hvis hetetokter er avbryte dine netter.

Urter som fremmer østrogenproduksjonen

Foruten nattlysolje, andre urter som fremmer østrogenproduksjonen er rødkløver, klaseormedrue, anis eller fennikel frø, lakris, bringebær, salvie, sarsaparilla, squawvine og wild yam rot. Noen av disse kan legges til kosthold hvis du foretrekker ikke å ta urteekstrakter.
Sibirsk ginseng, ofte funnet i flytende supplement form, er en annen østrogen booster. Det bidrar til å øke energi for å bekjempe depresjon og humørsvingninger som oppstår når østrogennivået svinge.

Urter som forhindrer Osteoporose

Under overgangsalderen, synker østrogenproduksjonen. Østrogen er nødvendig for beindannelse. Det er viktig at kvinner som får tilstrekkelig kalsium for å forhindre angrep av osteoporose. Visse urter kan øke kalsiumnivået inkludert amaranth, chickweed, brennesle og urte greener løvetann, tang og brønnkarse.

Urter som fremmer Seksuell Drive

Mange kvinner rapporterer en nedgang i seksuell nytelse og problemer med vaginal tørrhet i overgangsalderen. Gotu kola og dong quai hjelpe lindre tørrhet og depresjon, som begge årsaken avtar i den seksuelle stasjonen. Urten damiana er rapportert å bidra til å øke seksuell nytelse også.
Å hjelpe vaginal tørrhet, lage en pasta med aloe vera gel og glatte alm pulver. Dette lim kan påføres på den tørre sonen, og hensatt natten over. Aloe vera gel kan brukes før samleie.