Digidexo.com

tannlege graduation

Graduation Gaver til tannleger

Graduation Gaver til tannleger


Trening for å bli en tannlege krever mye hardt arbeid og dedikasjon. Finne den perfekte gave til en utdannet om å tjene en DDS grad tar noen trodde, så vel. Heldigvis er det mange ideer til å vurdere, avhengig av en rekke faktorer, alt fra nærhet av ditt forhold til graduate til hans sans for humor.

Dental-Themed Gaver

For gaver som er ment å være på den lyse siden, Yrker Gaver nettstedet tilbyr en rekke elementer designet for en tannlege. Disse inkluderer en intrikat kobber og stål skulptur av tannlege og pasient som dobler som en business-kortholderen, hengende tegn og plaketter som kan tilpasses med høgare navn, en humoristisk slips utsmykket med tenner, og selv en tannbehandling-tema armbåndsur , fylt med små tannbørster på ansiktet sitt. I tillegg Moon Hunter Design tilbyr en online utvalg av T-skjorter, baseball caps, ølbrikker, forklær og andre elementer som er spesielt tilpasset til en tannlege utdannet.

Innrammet diplom

The Graduate har brukt mange år på å tjene en Tannlege, men kanskje ikke har tenkt så mye på hva du skal gjøre med den stykke papir betegner bragd. Å ha diplom profesjonelt innrammet kan lagre utdannet bryet med å måtte gjøre det, samtidig som det gir en påminnelse om din omtanke hver gang hun ser på det. Innramming Achievement er et selskap som spesialiserer seg på innramming diplomer, og har en spesiell Tannlege ramme utsmykket med to 24-karat, gullbelagte medaljonger av Rod of Asklepios, det internasjonale symbolet for tannbehandling avbildet av en enkelt slange pakket rundt en stab.

Dag på Spa

Tannleger, som kirurger, tilbringer mye av sin arbeidstid på sine føtter, bøyd over en pasient. Dette kan la en tannlege utsatt til ryggsmerter og rygg belastning, så en utmerket idé for en fersk dental grad er et gavekort på deluxe spa-behandling hvor utdannet kan nyte en dag med stress-fri velvære, inkludert en dyp massasje. Hvis graduate er ikke spa-type, kan et alternativ være et gavekort pakke med flere massasjer fra en registrert massasjeterapeut.

Hjelp med regninger eller en Student Loan

Ifølge KayCircle nettside, er den gjennomsnittlige kostnaden for å tjene en DDS grad ved en offentlig skole anslått til å være ca $ 150 000, så en gave utdannet kan sette pris på er en velmenende sjekk for å bidra til å dekke kostnadene ved en student lån. Selv om en tannlege inntjeningspotensialet er høyt, er penger sannsynlig stramt for en nyutdannet starter ut i en ny karriere, og en gave av noen ekstra penger kan gå en lang vei mot å dempe de første månedene.

Hvordan sjekke tannlege-legitimasjon

Alle som har behov for å finne en ny tannpleie leverandør bør være bekymret legitimasjon og ferdigheter av legen under vurdering. Et viktig skritt i å velge en tannlege du kan ha tro på innebærer å sjekke legitimasjon før du setter en første avtale. Dette kan gjøres ved hjelp av Internett og gjøre et par telefonsamtaler.

Forberedelse

Før du kontrollerer en tannlege legitimasjon, må man vite hva tannlegen er hevdet som hans legitimasjon. Til å begynne, gå til tannlegen hjemmeside. Se etter en biografi eller "om" for å finne tannlegens legitimasjon, inkludert navnet på hans dental college og år for oppgradering. Hvis denne informasjonen ikke er lagt ut på nettsiden, se etter den praksis telefonnummer. Ring tannlegekontor og be om denne informasjonen. Legg merke til informasjonen slik at du ikke glemmer.

Bekreft Graduation

Selv om de fleste tannleger er ærlige om sine høyskoleutdannelse, uærlige tannleger som arbeider uten riktig legitimasjon banken på de fleste pasienter aldri sjekker sine akkreditiver. Av denne grunn kan det være et klokt valg å verifisere tannlegens pedagogiske legitimasjon. For å gjøre dette, kan du kontakte tannlege skolens registrar og verifisere at tannlegen fullført et studium. Mange høgskoler skal samarbeide med disse forespørslene. Hvis høgskolen du kontakte ikke vil gi denne informasjonen, må du bekrefte din tannlege legitimasjon ved National Student Clearinghouse nettsted for en liten avgift.

Forskning skole

En gyldig grad fra en høyskole er ikke nok til å bekrefte en tannlege legitimasjon. Mange høyskoler er bare "diplom mills" eller "grad møller," selger grader uten å gi en utdanning til mottakerne. Det er anslått at 30.000 falske post-graduate grader er kjøpt hvert år fra disse institusjonene. Noen andre høgskoler gi en faglig program, men har ikke gått gjennom de strenge krav som er nødvendige for å bevise seg selv som kvalitet utdanningsinstitusjoner. Av disse grunner er det nødvendig å bekrefte at skolen er reell og akkreditert. Bruk Internett til å sørge for at skolen har blitt legitimt akkreditert ved å besøke US Department of Education akkreditering nettside, som viser alle akkrediterte akademiske institusjoner i USA.

Lisens

I USA må en tannlege ha lisens til å praktisere. Selv om hver statens lisensstatusen krav er forskjellige, må en tannlege få lisens til å lovlig å praktisere i dette landet. For å sikre at tannlegen har en gyldig lisens, ta kontakt med organisasjonen som lisensierer tannleger i staten. Mange av disse organisasjonene vil vise denne informasjonen på sine nettsider. Andre vil bekrefte en tannlege lisens på telefon eller mail.

Hva er spesialiseringer for tannleger?

Hva er spesialiseringer for tannleger?


Dental spesialisering krever ekstra opplæring. Nyutdannede av dental skoler kan velge å fremme sine erfaringer og karrierer ved å fylle bosted programmer, hovedfagsutdanning eller sertifikat programmer. Spesialister gi et bredt spekter av produkter og tjenester, inkludert bukseseler, rotfyllinger terapi, tanntrekking og andre kirurgiske korreksjoner.

Public Health

Tannleger som velger å arbeide i regjeringen og universiteter gi publikum med kompetanse i alle deler av tannhelsen. De kan bli offentlige lærere, jobbe som epidemiologer eller bidra til å utvikle tannhelse programmer og politikk. Folkehelse sertifisering er vanligvis ervervet gjennom folkehelse bosted programmer.

Endodonti

Endodonti er en spesialitet knyttet til sykdommer i tannpulpa og ofte innebærer utførelse rotfyllinger terapi. Bosted programmer innen endodonti ta minst to år å fullføre.

Oral og Maxillofacial Pathology

Disse tannlegene diagnostisere og noen ganger behandle lidelser knyttet til munnhulen og maxilla, eller øvre kjevebeinet. Ofte er disse spesialister samarbeider tett med spesialiserte oral kirurger.

Oral og Maxillofacial Radiologi

Graduate sertifikat programmer tilbyr omfattende opplæring i radiografiske teknikker og tolkning. Tannleger som er spesialister i oral radiologi er intimt kjent med bildebehandling fysikk og stråling biologi. De utfører og tolke vanlig film tomografi, computertomografi, magnetisk resonanstomografi og kjernekraft bildebehandling.

Oral og Maxillofacial Surgery

Noen tannleger har opplæring i oral kirurgi og kan utføre tanntrekking og tannimplantater. Høyt utdannede tannleger kan utføre maxillofacial kirurgi.

Kjeveortopedi

Kjeveortopeder spesialister på retting tennene, vanligvis gjennom bruk av bukseseler og annet utstyr. Disse høyt utdannede tannleger er pålagt å gjennomgå omfattende opplæring, vanligvis inkludert minst tre år i et gjesteatelierprogram.

Periodonti

Periodontists behandle sykdommer i periodontium, eller vevet rundt og støtter tennene. Både kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger og fremgangsmåter kan anvendes for å korrigere og å opprettholde pasientens tannkjøtt og generelle tannhelse.

Pediatric Dentistry

Pediatric tannleger er spesialister i behandling av barnas tenner og fremme guttens oral helse og hygiene. De fokuserer på å utvikle gode tannvaner og bidra til å utdanne barn og foreldre om sunn mat for sunne tenner.

Protetikk

Tannleger som er spesialister på å lage proteser, implantater og broer kalles prosthodontists. Denne svært spesialiserte område av tannbehandling krever mekaniske ferdigheter og artisteri.

Hvordan virker en tannlege Tilbring en arbeidsdag?

Generell oversikt

En tannlege er en lege som spesialiserer seg på generell tannhelse ved å gi ulike tannhelse prosedyrer. Dentistry seg selv er evalueringen, forebygging og behandling av alle sykdommer eller forstyrrelser i munnhulen, og er nødvendig for total oral helse. Tannleger er ofte assistert av annet helsepersonell som tannhelsesekretærer, tannpleiere, tannteknikere og tann terapeuter. Disse menneskene bidrar til hoved tannlegen utføre ulike tannhelse prosedyrer inkludert røntgen, rengjorde og periodontal kirurgi.

Vanlig arbeidsdag

På en vanlig arbeidsdag, kan en tannlege være engasjert i en rekke aktiviteter som arbeider med evalueringen, diagnostisering, forebygging og behandling av ulike typer tannsykdommer. En tannlege vil se flere pasienter etter avtale og walk-in i løpet av en gitt dag. Disse pasientene vil ofte komme for en rekke forskjellige grunner som omfatter forebygging og behandling. For forebyggende formål, vil en tannlege gjøre en dyp rengjøring av tennene og tannkjøttet, fjerne plakk, bakterier og noe sittende fast mellom tennene som en enkel munnhygiene kan ikke fjerne. En tannlege kan også sjekke for hulrom og behandle dem ved først å bore for å fjerne den avtagende del av tannen, og deretter fylle den med amalgam slik som harpiks, porselen eller gull. En tannlege kan også tilbringe en del av arbeidsdagen utføre oral kirurgi som root kanaler, periodontal kirurgi, tannimplantater, lesjon fjerning og biopsi.

Utdannings

For å bli en tannlege, en må fullføre minst fire år med college (mottar en bachelorgrad i vitenskap, biologi eller relaterte felt), og deretter gjennomføre minst fire nye år av post-graduate studier på en dental college. Etter post-graduate studier, vil en person få enten en lege av tannkirurgi grad (DDS) eller lege for tannmedisin grad (DMD). Etter endt utdanning, noen tannleger også velger å gjøre et år med internship eller bosted med fokus på en spesialitet før du begynner sin praksis. Det er også ca ni anerkjente spesialiteter i odontologi som krever videre studier i form av et graduate opplæringsprogram.

Hva skal til for å bli lege eller tannlege?

Hva skal til for å bli lege eller tannlege?


Medisin og odontologi er begge yrker som krever mange års skolegang og opplæring før man får lov til å praktisere. Deres samlede stier er like, men å bli en lege tar lengre tid, opptil flere år avhengig av spesialitet.

Høyskole

Medisinsk og dental skoler krever en fire-årig lavere grad. Graden kan være i alle fag, men visse forutsetning kurs må tas før påføring. Disse inkluderer biologi, kjemi, fysikk, matematikk og visse humaniora kurs. I tillegg må en innleggelser test tas: den medisinske college innleggelser test, eller MCAT, for medisinstudiet, og den tann opptaksprøve, eller DAT, for tannlege skolen. En kombinasjon av en høy GPA og innleggelser testresultater i tillegg til fritidsaktiviteter og forskning gir den beste muligheten for aksept.

Medisinsk og Dental School

Lege og tannlege skoler er første profesjonelle studieprogrammene. De begge siste fire årene, som består av to år med didaktiske, i klassen kurs og to år med kliniske rotasjoner i ulike spesialiteter. I tillegg til kurs undersøkelser og rotasjons score, må lisensiering undersøkelser også bli tatt.

Post-Graduate Training

Mens post-graduate bosted programmer i dental spesialiteter er valgfritt og ikke nødvendig for å praktisere som en generell tannlege, et internship og bosted er pålagt å øve i en medisinsk spesialitet. Disse programmene vare minimum tre år for primær-omsorg spesialiteter og kan vare opp til sju år for kirurgiske spesialiteter. Noen spesialiteter kreve ytterligere trening, kalt stipend, noe som kan forlenge treningstiden enda mer. Denne treningen er etterfulgt av flere undersøkelser, som må tas om igjen etter et angitt intervall.

Forskjellen mellom tannleger og oral kirurger

De fleste av oss er avhengige av tannleger og oral kirurger for helsen til våre tenner og vår munn. I gjennomsnitt, vi besøker tannlegen to ganger i året for rutine rengjorde. Imidlertid kan noen mennesker aldri trenger å se en kjevekirurg.

Tannleger

Tannleger arbeider i privat praksis og gruppekontorer. De behandler tennene, tannkjøttet og munnen for ulike forhold. Tannleger har muligheten til å fylle hulrom, erstatte manglende tenner og behandle tannråte, blant andre oppgaver.

Typer

Bortsett fra generell tannbehandling, det er andre områder av tannbehandling som tannleger kan spesialiserer seg på, inkludert kjeveortopedi og protetikk. Kjeveortopeder er spesialister i å fikse justeringen av tenner ved hjelp av tannregulering og andre apparater. Prosthodontists erstatte manglende tenner med mer permanente alternativer enn proteser.

Tannlege Training

Vanligvis åtte år med college og post-graduate skolegang er nødvendig for å bli en tannlege. Lavere grads studier i naturvitenskap vil utarbeide en fremadstormende tannlege for tannlege skolen. Etter lavere grads studier er fullført, flyttes studenten videre til en tannlege skolen. Denne opplæring er gjennomført i fire år. Andre år er nødvendig dersom tannlegen ønsker å spesialisere seg i et annet innen tannbehandling.

Muntlige Suregons

Surgeries på munnen, kjeven og omkringliggende områdene er utført av trente oral kirurger. Fjerning av visdom tennene er en vanlig prosedyre utføres av oral kirurger. Andre operasjoner er ment å løse problemer med kjeven og bein i ansiktet.

Oral kirurg Training

Potensielle oral kirurger ta samme start bane som tannleger. Etter ferdigstillelse av tannlege skolen, skal studenten pålagt å ta et bosted i kirurgi. Dette tar vanligvis fire år å mestre. Oral kirurger vanligvis bruker 10 til 14 år tidligere videregående skole for å få sin grad.

Betraktninger

Selv tannleger kan fjerne tenner og preform operasjoner i liten skala, er de ikke trent så intenst som oral kirurger. Oral kirurger er trent grundig og er i stand til å gjennomføre svært intrikate prosedyrer på munnen og ansiktet.

Tannlege Vs. Periodontist

I motsetning til en generell tannlege, er en periodontist tannlegespesialist du se om du har spesielle forhold med tannkjøttet og tennene. Alle trenger en tannlege, mens bare noen få kan trenge en periodontist. Begge typer fagfolk varierer i sine daglige oppgaver, samt deres krav til utdanning.

Dental Special

Det er seks grener av tann spesialiteter: periodonti, endodonti, kjeveortopedi, protetikk, pediatrisk tannbehandling, og oral og maxillofacial kirurgi.

Generell tannlege

Det er generelt anbefalt at du ser en generell tannlege for vanlige tenner rengjorde hvert halvår. Tannleger identifisere hulrom og mer alvorlige forhold med x-stråler. Tannlegen din kan henvise deg til en spesialist hvis han ikke kan riktig behandle din tilstand.

Periodontist

En periodontist spesialiserer seg på de områdene som omgir tennene, inkludert bein og vev. Hans misjon er å hjelpe behandle og forebygge tannkjøttsykdommer og tap av tenner. Under eksamen, tar han røntgen og sjekker for tyggegummi eller tap av tenner, og mellomrommene mellom tennene og tannkjøttet. Periodontists utføre kosmetisk kirurgi når det er nødvendig.

Utdanning

Alle tannleger og spesialister er pålagt å gå til tannlege skolen i fire år etter graduate skolen. Etter eksamen, får de en DMD (Doctor of Dental Medicine) eller en DDS (Doctor of Dental Surgery) grad. Periodontists delta i ytterligere tre år på skolen for deres spesialitet.

Henvisninger

Henvisninger fra en tannlege er ikke nødvendig for å se en periodontist, men du bør sjekke med forsikringsselskapet ditt først, som noen kan kreve en tannlege henvisning for å dekke kostnadene for ditt besøk.

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring


Dental forsikring oppveier de høye kostnadene ved tannbehandling og lar deg ha forebyggende behandling og for å håndtere problemer raskt. Forsikring er ubrukelig hvis tannlegen din ikke aksepterer din bestemt plan, så du bør vite fremgangsmåten for å finne en tannlege som aksepterer bestemt forsikring.

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring

Få en liste over dental tilbydere direkte fra forsikringsselskapet. Dette kan være i skriftlig form, eller det kan være tilgjengelig på nettet. Mange forsikringsselskaper vil tillate deg å sette inn adressen din på deres hjemmeside og produsere en liste over tannleger i ditt geografiske område.

Bruk en gratis henvisning tjeneste som 1-800-tannlege eller FindaDentist.com. Mens et forsikringsselskap lista gir generell informasjon, vil en henvisning tjeneste stille konkrete spørsmål for å hjelpe deg å finne en kompatibel profesjonell som aksepterer din forsikring plan.

Be om referanser fra dine medarbeidere. Hvis din tannlege forsikring tilbys gjennom din arbeidsgiver, er det sannsynlig at dine medarbeidere besøker tannleger som godtar planen. De vil også være i stand til å dele sine personlige erfaringer til å hjelpe deg å velge en tannlege som er kompatibel på andre måter, for eksempel behandling stil.

gjennom en profesjonell organisasjon som American Dental Association søk. Mens ADA database angir ikke hvilken type forsikring dens medlems tannlege aksepterer, vil det gi deg den informasjonen du trenger å kontakte dem direkte.

Spør din nåværende tannlege. Kanskje du har en tannlege du liker, men din arbeidsgiver har byttet forsikring planer, tvinger deg til å bytte. De fleste tannleger er forståelse av disse forholdene, og vil gjerne anbefale en kamerat profesjonell som aksepterer din forsikring plan.

Hint

 • Når du finner en tannlege som aksepterer din spesifikke forsikring plan, vil du trenger for å finne ut om hun tar nye pasienter. Ofte en tannlege som aksepterer populære planer vil bli overveldet med pasienter og vil midlertidig slutte å godta nye. Identifisere alltid flere alternative tannleger i ditt tilfelle førstevalget ikke er tilgjengelig.

Hvordan Tannleger Fix hull?

Hvordan Tannleger Fix hull?

Hva er en Dilling?

Hva er egentlig en fylling? En fylling er en prosedyre som brukes til å gjenopprette en tann som har blitt skadet av råte. En fylling består av materiale som benyttes for å fylle hullet som følge av forråtnelse. Det finnes forskjellige typer av materiale som kan benyttes for å fylle hulrommet. Et par av de materialene som brukes er gull, en sølv legering eller en porselens kompositt som brukes til å matche skyggen av tannen. Den type materiale som brukes til å fylle hulrommet, avhenger av flere faktorer slik som pris, omfanget av skader på tannen og posisjonen av tannen. For eksempel kan en gull fylling være dyrere, eller en fylling som passer til fargen av tannen vil være å foretrekke av hensyn til ens utseende i å fylle et hulrom i en tann som er i front av munnen. Dette er alle faktorer tannlegen din vil ta hensyn til når du velger materialet for å fylle et hulrom.

Fylling av hulrom

Hvordan er et hulrom fylt? Når du besøker din tannlege for en sjekk opp han eller hun vil undersøke hver tann og kan ta hele munnen røntgenbilder for å finne ut tilstanden på tennene dine. Når tannlegen oppdager et hulrom som må fylles, vil du bli gitt et skudd av bedøvelse til nummen området. Dette skal gjøres ved å stikke en nål inn i tannkjøttet rundt tannen med hulrommet. Tannlegen vil fortsette å fjerne materiale fra råtten tannen med en dentalboremaskin. Tannlegen vil da rense berørte området og velge fyllmaterialet. Tannlegen vil da fylle området med det materiale som benyttes for å fylle hulrommet.

Prosedyrer

Avhengig av omfanget av skaden på tannen tannlegen må kanskje bruke en krone eller cap. Dette er vanligvis nødvendig når en stor del av tannen er blitt skadet. En tannkrone er en hette som er plassert over tannen og sementert på plass. Dersom et hulrom har forårsaket nedbrytning til et punkt hvor den har nådd nerve en rotfylling prosedyre kan være nødvendig. En rotfylling er gjort når det myke vevet under tannen har blitt skadet. Det kan være nødvendig å stoppe spredningen av infeksjonen. En rotfylling prosedyren innebærer å rense ut den syke masse, omforming kanalen og deretter forsegle tannen med en krone som gjør det mulig for pasienten å holde den opprinnelige tann.

Dental Care

Selv hulrom kan fikses forebygging av hulrom er det beste løpet av handlingen. Hulrom kan forebygges gjennom daglig tannpuss, bruk av tanntråd og vanlige tannlege sjekk ups. Spise et sunt kosthold og begrense sukkerinntak kan også være fordelaktig å beholde god tannhelse.

History of Non-Tannleger Gir protese Care

History of Non-Tannleger Gir protese Care


I motsetning til i moderne tid, forble tannlege rutinemessig utilgjengelig for massene for det meste av historien. For de med nok penger, proteser laget av tre, elfenben eller til og med mennesketenner var tilgjengelig.

Hva er det?

Proteser, protetikk laget av plast, passer inne i munnen av pasienter som mangler tenner. Alternativene inkluderer full eller delvis proteser og til og med tannimplantater. Proteser tillate pasientene å spise og snakke uten hinder.

Dental Pioneers

Rundt 7000 f.Kr., håndverkere utførte noen av de tidligste kjente tannbehandling i Indusdalen. Gamle egyptiske leger var kjent for å plassere broer laget av gull wire i pasientens munn. Munker, frisører og generelle leger utført mange av de tannbehandling fra middelalderen til midten av det 19. århundre

Tidlige Proteser

Etruskerne lagde proteser fra dyr eller mennesker tenner rundt 700 BC. I Japan, de første tre proteser som ligner på moderne design dukket opp tidlig på 1500-tallet og ble brukt frem til slutten av det 19. århundre. Nær 17-tallet, begynnelsen av tannleger som barberere og generelle leger tilbudt bein-skåret proteser og senere porselen modeller.

Problemer

Tidlige proteser poserte mange problemer, blant annet dårlig passform og ubehag. Dyr tenner som brukes i proteser tendens til å råtne raskt. Blant noen av de mer alvorlige problemer på mennesketenner som brukes i proteser var mulig overføring av sykdommer.

Hvordan finne en tannlege

Hvordan finne en tannlege


Du kan finne en kvalitet tannlege ved å følge disse retningslinjene, hentet fra American Dental Association anbefalinger.

Bruksanvisning

Finne en tannlege

Be troverdige familiemedlemmer, venner og kolleger til å anbefale en tannlege. Du kan også be fastlegen din til å foreslå en tannlege.

Kontakt din lokale eller statlige dental samfunnet for en henvisning. Søk på Internett eller se under "tannleger" eller "foreningene" i telefonboken etter dental samfunnet nærmest deg.

Ring din nærmeste tannlege skolen klinikken.

Konsulter American Dental Association er medlem katalogen.

Spør din nåværende tannlege for en henvisning hvis du flytter til et nytt område.

Ting å se etter i en tannlege

Bestem hvor tilgjengelig tannlegen er: Er hans eller hennes kontor i nærheten av ditt hjem eller jobb? Er det lett å få avtale ganger du trenger?

Survey kontoret for å sørge for at det er rent og velholdt. Tannlegen bør bruke hansker, maske og kappe. Be ham eller henne om instrumentsteriliseringsprosedyrer.

Se for hyggelige, respekt interaksjoner mellom tannlege og ansatte.

Ta kontakt med tannlegen om din tannlege historie og problemer, og bestemme om du liker måten han eller hun forklarer forebyggende tiltak og behandlinger. Føler du deg komfortabel dele bekymringer? Er forklaringene klart?

Spør om avgifter, betaling og forsikring planer. Du bør diskutere disse før behandlingen.

Finn ut om din tannlege er en måte for deg å motta krise, etter arbeidstid omsorg.

Spør hvor lenge tannlegen har vært å trene og hva slags videreutdanning han eller hun har forfulgt for å holde tritt med nye utbygginger i odontologi.

Hint

 • Hvis du leter etter en spesialist som en kjeveortoped eller periodontist, spør din generelle tannlegen å anbefale noen.
 • Vær sikker på at tannlegen er medlem av American Dental Association.

Typer Tannleger

Typer Tannleger


Tannleger tilbyr en viktig tjeneste i vårt samfunn. De tilbringer sine karrierer vurdere oral helse, behandling av ulike problemer og hjelpe millioner av mennesker opprettholde sunne munn. Munnhulen er en av de viktigste og mest komplekse deler av menneskekroppen. En tannlege kan hjelpe sin pasient hindre mange sykdommer og lidelser som kan oppstå i munnen.

Historie

Tannlegen har eksistert siden 7000 BC. Dyktige håndverkere ble kjent for å operere på pasienter som bruker sine vanlige verktøy. Tannråte var svært utbredt i dagene før tannkrem. Mange samfunn ville bare trekke forfalt tann ved hjelp av tang. Egypterne i gammel tid var den første til å øve dental kirurgi og protetikk. Moderne tannbehandling utviklet av 17. århundrets Europa. Charles Allen skrev en bok om tannbehandling i 1685, fører til studier av Pierre Fauchard av Frankrike. Fauchard, som er kjent som den ledende pioner innen moderne innen tannbehandling, var den første til å bruke tannfyllingsmaterialer og han oppdaget de kjemikalier som forårsaker tannråte.

Typer

Innenfor feltet tannbehandling, kan man få en Master of Science in Dental Public Health. Denne ikke-klinisk spesialitet omhandler problemstillinger som fluorisering av offentlig drikkevann og fordelene ved å bruke kommersielle munnskyllevann. Endodontists er tannleger som spesialiserer seg på å operere på roten av en tann, for eksempel rotfylling kirurgi. Muntlig og maxillofacial patologer, radiologer og kirurger all håndtere muntlig og maxillofacial sykdommer. Oral kirurger avtale med ansikts operasjoner, implantater og tanntrekking. Kjeveortopeder er spesialisert for å behandle malokklusjon, skjeve tenner og overbites. For eksempel, de er ansvarlig for å sette inn tannregulering og følgesvenner. Periodontists er spesialisert for å behandle de periodontale sykdommer som gingivitt, nedgangstider og periodontitt. Pedodontists er spesialister i å arbeide med barn, mens en prosthodontist spesialisert i håndtering av implantater og rekonstruktiv kirurgi.

Funksjoner

Den mest vanlige funksjon av tannlegen er å opprettholde helsen av munnen. Tannleger ofte fylle hulrom med en dental amalgam eller kompositt for å opprettholde livet av en tann. Tannleger gi pasienter med munnhygiene produkter, råd og røntgenbilder. Tannleger er viktige fordi de spre budskapet om viktigheten av god tannhygiene. De ofte lærer pasientene hvordan du skal børste, tanntråd og polere tennene.

Misforståelse

En stor misforståelse om tannbehandling er at alle tannarbeid innebærer smerte. Faktisk bør praktisk talt alle tannarbeid være fri for ubehag. Hvis du føler smerte mens hos tannlegen, varsle tannlegen din. Ofte er tannlegen uvitende om smerte og kan ta skritt for å lindre ubehaget. En annen misforståelse er den høye kostnaden for å få tannarbeid gjort. En familie kan være dekket av dental forsikring for en svært rimelig pris, spesielt i forhold til vanlig sykeforsikring.

Fordeler

Årlige tannlege helsen har vist seg å bidra til å sikre oral helse. Spesielt i voksende barn, regelmessige besøk til tannlegen er viktig å diagnostisere problemer tidlig før de kommer ut av kontroll. Studier har også vist at dårlig oral hygiene kan føre til alvorlige medisinske problemer i andre deler av kroppen, spesielt hjertet.

Slik forskning en tannlege

Før du setter deg ned i en tannlegestolen for første gang, er det en god idé å undersøke hans bakgrunn og legitimasjon. Hver stat har forskjellige systemer på plass for å sjekke statusen til en tannlege lisens. Hvis en tannlege er medlem av American Dental Association, har de blitt enige om å følge høye etiske standarder for oppførsel og holdes oppdatert med den nyeste informasjonen om deres spesialitet. En uformell metode for å forske en tannlege er å søke henvisninger fra lokale venner og familiemedlemmer.

Bruksanvisning

Din Statens Dental Board

Besøk Health Guide USA hjemmeside for å finne nettsiden til statens dental bord. Finn en lenke i Referanser.

Klikk på linken for statens dental bord. De fleste statlige dental styrene har en lisens søkeverktøy på deres hjemmeside for å verifisere en tannlege lisens på nettet. Hvis du bor i en stat som ikke gir denne tjenesten på nettet, finner styrets telefonnummer og kontakte dem via telefon.

Ta kontakt med statens dental bord for å finne ut om noen disiplinære tiltak har blitt iverksatt mot tannlegen.

Besøk American Dental Association hjemmeside for å finne ut om tannlegen er medlem i god stand. Finn en lenke i Referanser. ADA fastsetter at dette verktøyet gir rask tilgang til informasjon om ADA medlems tannleger, men det er ikke en henvisning tjeneste.

Bruk en forbruker rapportering tjeneste som Angie liste. Disse tjenestene ofte kreve en medlemsavgift for å få tilgang til forbrukernes vurderinger og anbefalinger.

Andre informasjonskilder

Besøk din fylket tinghuset for å se om tannlegen har vært gjenstand for eventuelle søksmål.

Bruk en offentlig poster søk nettsted som PublicRecordFinder.com. Disse nettstedene kan kreve en avgift for å få tilgang kriminelt rulleblad informasjon.

Gjør et søk etter tannlegens navn på din lokale avisens nettside.

Hint

 • For tips om hvordan du velger en tannlege, kan du besøke American Dental Association link i Resources.

Hva er en Endodontic tannlege?

Hva er en Endodontic tannlege?


En endodontisk tannlege, eller endodontist, spesialiserer seg på root kanaler, som er referert til som endodonti. I tillegg er de ofte ta vare på tennene skadet som et resultat av skade eller traume i munnen. Allerede fullt utdannede tannleger, endodontists motta ytterligere to års spesialistutdanning i endodontiske prosedyrer utformet for å bevare - heller enn å trekke - tenner etter en sykdom eller ulykke.

Root Canal

Rotkanalene blir utført når levende vev inne i tannen, kalt massen, enten er blitt skadet eller utsatt på noen måte. Tannen vil bli åpnet og en eller flere røtter i tannen trekkes ut, avhengig av om det er et lite enkelt forankret tann eller store multi-rot molar. All den levende vev tannen vil bli fjernet og tannen fylles og deretter lukkes.

Root Canal Retreatment

Hvis en rotfylling ikke er gjort riktig eller skader på resten av tannen utvikler seg, vil endodontist utføre en andre rotfylling.

Endodontisk kirurgi

Hvis ikke kan nås røttene gjennom innsiden av tannen, vil endodontist utføre kirurgi ved å åpne opp i tyggegummi for å få tilgang til roten der.

Tooth Injury Treatment

Tann traumer kan kreve behandling eller erstatning. Endodontists kan plante tenner som har blitt slått ut og gi bein grafts for å holde tennene på plass.

Hvordan finne en rimelig tannlege

Hvordan finne en rimelig tannlege


Enhver type dental arbeid kan være dyrt. Det er derfor noen mennesker unngå å gå til tannlegen. En tannlege nødsituasjon, for eksempel en abscessed tann eller rotfylling, vil sette deg tilbake enda mer økonomisk. Finne en rimelig tannlege tar innsats og forskning, men i det lange løp vil det sikre at du har tannpleie når du trenger det.

Bruksanvisning

Finne en tannlege

Finn ut hvilke tannleger aksepterer Medicaid og Medicare pasienter. Medicaid er et helseprogram, administrert av statene, for lav inntekt enkeltpersoner og familier. Hvis du allerede har Medicaid dekning, kan dine barn under 21 år være dekket for forebyggende tannpleie. Medicare er en føderal program for personer 65 år og eldre; den bare dekker tannproblemer som er en del av en medisinsk behandling, som for eksempel kjeve gjenoppbygging. Men hvis en tannlege er villig til å behandle pasienter som bruker disse helseprogrammer, som vanligvis ikke betale så mye per tjeneste som andre forsikringer, kan hun være villig til å sette opp betalingsplaner eller arbeide på en glideskala for deg.

Be tannlege kontoret om rabatt programmer. Ofte disse programmene tilbys av private forsikringsordningene; men kan du ha en hard tid å finne en tannlege som hedrer dem. Det er bedre å finne en tannlege som tilbyr et program gjennom sitt kontor eller franchise. Besparelsene kan være opp til 50 prosent av de vanlige avgifter for tjenester.

Bruk en tannlege skolen for omsorg. På mange dental skoler i USA, kan du få rabatterte tannpleie fra nyutdannede eller de i trening og under tilsyn. The University of California Los Angeles School of Dentistry, for eksempel trenger folk til å være pasienter for sine studenter. I 2008 skolen håndtert 160.000 besøk. For å se om det er en tannlege skolen innen rimelig avstand, sjekk telefonboken, be om hjelp på ditt lokale bibliotek eller sjekk på internett.

Volunteer for tannlege forskningsstudier. Bare noen få privatpraktiserende tannleger er på jakt etter frivillige, men National Institute of Dental og kraniofaciale Forskning noen ganger gjør som gjør andre organisasjoner som driver kliniske studier. Som frivillig, kan tannarbeid være langt under retail pris eller gratis. Det er særlig verdt å se nærmere på dersom du trenger dyre tjenester.

Hint

 • Ikke gå til en tannlege bare fordi hennes prisene er riktige. Du må føle deg komfortabel med sin kompetanse og kundeservice tannlege kontoret tilbyr.

Hvordan finne Emergency NHS Tannleger

Hvordan finne Emergency NHS Tannleger


National Health Service er sentralisert helsepersonell for Storbritannia. Finne en nødsituasjon tannlege på National Health Service (NHS) kan gjøres ved hjelp av flere metoder. NHS har satt opp sitt NHS Direct tjeneste for å hjelpe pasienter. Sin nettside gir informasjon som helsepersonell informasjon, medisinsk informasjon tilstand, informasjonsbehandling og kontaktinformasjon for lokale NHS klareringer. Det er 24-timers telefon hjelp tilgjengelig gjennom NHS Direct hjelpetelefon i tilfelle av en dental nødsituasjon.

Bruksanvisning

•  Søk online på NHS Direct hjemmeside ved hjelp av søkefunksjonen. Informasjon om tannleger fra dette nettstedet inkluderer hvorvidt de gir legevakt. For å søke etter en tannlege, gå til http://www.nhsdirect.nhs.uk/ og velg "Finn en helsetjeneste" fra hovedsiden. Velg "Tannleger", skriv inn postnummer og klikk "søk" for å vise en liste over lokale NHS tannleger. Dette søket vil også gi en nødsituasjon telefonnummer på den lokale NHS tillit hvis du ikke klarer å ta kontakt med noen av de nevnte tannleger eller de er ikke imot nye pasienter.

Kontakt NHS Direct på telefon at 0845 606 4647. Dette er en 24-timers hjelpelinje, og du kan få hjelp til å finne en nødsituasjon tannlege i ditt område.

Ta kontakt med ditt lokale sykehus. Mange sykehus har akutt walk-in tannklinikker som er bemannet av en NHS nødsituasjon tannlege. Disse klinikkene kan gi hjelp i en dental nødsituasjon uten å måtte gjøre en avtale.

Hvordan virker en tannlege Drain en byll tann?

Oversikt

Antibiotika Unn Abscess

Etter en innledende vurdering for å verifisere at en tannpine er faktisk knyttet til en byll, kan en tannlege foreskrive kraftige antibiotika for å bekjempe eller i det minste inneholde abscess infeksjon. Fordi en abscess er, i sin mest grunnleggende form, en infeksjon i bløtvevet rundt roten av en tann, kan antibiotika som Augmentin, Amoxicillin eller Penicillin bidra til å inneholde smitte og redusere hevelse inntil en rotfylling kan planlegges og gjennomføres. Fordi abscess er en infeksjon, kan det hovne opp, skape press på tannkjøttet og toothâ € ™ s masse, og forårsake uutholdelig smerte; antibiotikabehandling hjelper typisk redusere hevelse som det hjelper kroppen i bekjempelse av infeksjonen, men det er bare en midlertidig løsning og en rotfylling eller, i ekstreme tilfeller, er nødvendig en utvinning.

Tannleger Bor Into the Tooth

Etter behandling av en byll med antibiotika, vanligvis for to til fire uker, begynner en tannlege en rotfylling prosedyre ved lammende tannen og omliggende tyggegummi i forberedelse til boring. Ved hjelp av en liten dental drill, begynner tannlegen en rotfylling, ved å fjerne infisert, døde og syke masse inne i tannen. Som tannlegen borer bort dette materialet, utsetter han tann passasjer som reiser dypt inn i tannkjøtt; disse lange, smale passasjer er kjent som toothâ € ™ s rot. Selv om tannlegen kan fjerne det meste av toothâ € ™ s masse under boreprosessen, ikke denne hendelsen ikke spesifikt behandle abscess; i stedet, det skaper tilgang til toothâ € ™ s rot der tannlegen bruker svært spesialiserte verktøy for å få tilgang til selve infeksjonen nettstedet.

Tannleger Tøm Abscess

Med toothâ € ™ s masse fjernes og røttene lett tilgjengelig, er tannlegen klart å få tilgang til og tømme byllen. Å utføre denne funksjonen, tannleger eller endodontists (høyt utdannede tannleger som er spesialister på rotfyllinger terapi) bruker en lang, tynn, fleksibel enhet mye som en miniatyr piperenser til å strippe værende rusk og papirmasse fra toothâ € ™ s røtter. Denne lille enheten er spesielt designet for å stikke gjennom kanalene dypt inne i en toothâ € ™ s rot og stikk inn i tannkjøttet. Når tannlegen bruker verktøyet til å fjerne alle barrierer mellom abscess og friluft, innsamling av blod, puss og bakterier som utgjør abscess generelt renne av på egenhånd. Avhengig av tannlege eller endodontist, kan han la abscess å renne i en flere minutter eller noen få timer for å sikre den abscess er fullstendig tømt. Når abscess har ryddet, tannleger vanligvis forsegle den tomme tann med en sement-lignende stoff og passer det med en midlertidig eller permanent krone.

Tannleger må kanskje Lance

Mens rotkanalterapi er ifølge AnimatedTeeth.com, er den foretrukne måten å håndtere abscesser, kan noen spesielle omstendigheter krever en mer umiddelbar reaksjon for å eliminere infeksjon. I tilfeller der en pasient ikke kan vente for rotfylling terapi for å fjerne en svulst, kan en tannlege eller endodontist bruke en lang, hul nål, lik de som brukes til å administrere skudd, for å stikke hull på tannkjøttet og vevet rundt abscess. Når tannlegen får tilgang til infeksjon ved hjelp av en nål, kan han tappe så mye av det som mulig deretter administrere antibiotika for å legge til rette for helbredelse til en rotfylling kan utføres.

Tegn på en dårlig tannlege

Tegn på en dårlig tannlege


Mens mange mennesker vil være enige i at å opprettholde god tannhelse krever vanlige tannlege besøk, noen er motvillige til å planlegge en tannlege avtale fordi de frykter de prosedyrer, utgiftene og enda tannlegen selv. Å ha en negativ opplevelse hos tannlegen kan sammensatte dette problemet, og etterlater en langvarig dårlig assosiasjon med å gå til tannlegen som kan hindre folk fra å vende tilbake. Å vite hva som gjør en dårlig tannlege, men kan hjelpe i tannlege-utvelgelsesprosessen.

Show me the money

Vær mistenksom hvis de ansatte tilbringer en overdreven mengde av din avtale tid itemizing mange kostbare prosedyrer, ber deretter om full betaling før tannlegen vil begynne arbeidet. På nettstedet "Å velge en tannlege," Stuart A. Grønn av DDS-FAGD heter det: "Tannlegen bør være villig til å diskutere avgifter og betaling planer på forhånd." En uvilje mot å trene betalingsordninger kommuniserer en mangel på interesse for pasienter og er ofte et tegn på en dårlig dent.al praksis. Etablere en positiv gjensidig forhold sentrert på pasienter som får kvalitet, bør rimelig tannpleie være det primære fokus for noen tannlegetime

Unødvendige Work

Se ut hvis tannlegen knapt blikk på spørreskjemaet pre-avtale, unnlater å vurdere budsjettet begrensninger og avviser dine bekymringer. I tillegg er det et dårlig tegn hvis tannlegen anbefaler dyre prosedyrer, for eksempel rotfylling eller skalering, hver eneste gang du besøker - med mindre, selvfølgelig, du har større tannkjøttsykdom eller andre diagnostisert helsemessige problemer som tilsier slike prosedyrer. Hvis tannlegen virker opprørt når du stiller spørsmål ved behovet for å gjennomføre de anbefalte prosedyrer, kan det være lurt å finne en ny tannlege.

Unødvendig Roughness

En god tannlege vil være i stand til å administrere behandling på en skånsom måte som minimerer et pasientenes smerte. På den annen side vil en dårlig tannlege være unødvendig ujevn ved utføring av forsiktighet, slik som rensing av tenner eller gi skudd, noe som resulterer i unødvendig smerte for pasienten. Som et resultat, kan pasienter ikke tilbake for å fullføre arbeidet startet og kan motstå å gjøre fremtidige tannlegetimene, og dermed plassere deres helse i fare.

Shoddy Work

En dårlig tannlege vil utføre shoddy arbeid. I stedet for varig i årevis, kan fyllinger falle ut, kan skallfasetter pop av og kronene vil løsne snart etter at arbeidet er fullført. Noen dårlige tannleger 'første anbefaling når en pasient klager over et problem med en tann kan være å trekke det.

En dårlig atmosfære

En støvete kontor, skitne tepper og kjedelig utseende utstyr skape inntrykk av at miljøet er ikke steril. En uhøflig personale bidrar også til en negativ atmosfære som gjenspeiler dårlig på praksisen. En tannlege som holder pasientene venter lenge etter sine planlagte avtaler og som ikke klarer å tildele nok tid til å fullføre prosedyrer skaper et dårlig helhetsinntrykk og bidrar til en atmosfære som viser en mangel på respekt for pasientene.

Hvordan finne en tannlege i Nuevo Progreso

Nuevo Progreso er en by som ligger i det nordlige Mexico på den amerikansk-meksikanske grensen. Byen er koblet til Progreso Lakes, Texas, ved Progreso-Nuevo Progreso International Bridge og er et populært Texas grenseovergang. Byen Nuevo Progreso tilbyr en elektronisk katalog av virksomheter, inkludert tannleger. Du kan bruke dette online ressurs for å finne en lokal tannlege som spesialiserer seg i et bestemt felt av tannbehandling.

Bruksanvisning

•  Åpne en nettleser på datamaskinen din og gå til Progreso Shopping Portal.

Klikk på den gule "Tannleger" knappen på venstre side av nettsiden.

Velg en tannlege fra listen over tilgjengelige tannleger innenfor noen av de dental spesialitet underseksjoner. Ved å klikke på tannlege linken tar deg direkte til tannlegen nettside eller gi deg ytterligere informasjon om at tannlegen.

Hvordan få en gratis tannlege

Hvordan få en gratis tannlege


Finne tannpleie kan være frustrerende når du er arbeidsledig eller på begrensede midler. Men det er mulig å finne en tannlege som vil tilby gratis eller billig tannbehandling. Noen tannleger tilbyr sine tjenester gratis som en del av en nasjonal frivillig nettverk; andre gir tjenester gjennom lokale klinikker eller offentlige programmer. Noen programmer lar deg spesifisere tannlegen du ønsker å se om du trenger oppfølging omsorg. Andre gir tjenester fra fagfolk på en roterende basis. Men uansett, er alt det vil koste en liten bit av forskning på forhånd.

Bruksanvisning

Finne en gratis tannlege

•  Ta kontakt med din byens lokale myndigheters helseavdeling. I mange byer vil dette være det fylket helseavdelingen kontor. Forhøre seg om det er en statlig støttet tannklinikk eller program i ditt område. I så fall spør hvordan tjenestene er satt opp: Har du behov for en avtale, eller er de først til mølla-betjene? Finn ut hva som er nødvendig for å kvalifisere seg til å se en tannlege under programmet.

Kontakt United Way kapittel i ditt område. United Way gir noen ganger gratis eller subsidiert tannbehandling. United Way også kanskje vet om andre gratis tannleger i ditt område, så sørg for å spørre.

Ta kontakt med universitet eller høyskole i ditt område og spør om det er en tannlege skolen. I så fall vil det sannsynligvis ha en klinikk med gratis eller rimelige tjenester. Disse klinikker er vanligvis bemannet av studenter som er overvåket av credentialed tannleger, og din omsorg kan gis på rotasjonsbasis. Noen dental skolen programmer gir ulike timer for ulike tjenester, for eksempel legevakt, sjekk ups, etc. Pass på å angi hva slags omsorg du trenger og be om informasjon for den aktuelle tjenesten.

Kontakt den amerikanske Health and Human Resources 'Health Resources og Services Administration (HRSA) enten på Internett eller via telefon. Be om en liste over gratis tannleger i ditt område. De fleste fylker har en klinikk som tilbyr rimelige tannhelsetjenester, selv om de fleste kostnad på en glideskala. Om det er mulig å kvalifisere for gratis omsorg spør, og forklare din situasjon.

Kontakt odontologiske fra hjertet og spør når neste gratis tann dag vil finne sted i ditt område. Dette er et nettverk av tannleger som frivillig sine tjenester for dem som ikke har råd til å betale. Siden nettverket er ikke tilgjengelig i alle områder, kanskje en tur til en nærliggende by være nødvendig. Likevel, dette er en fin måte å etablere rapport med en privat tannlege som kan følge din fremgang.

6. Sjekk ut Freemedicalcamps nettside, en annen privat kilde for tannpleie som er bemannet av lokale eller regionale tannleger. Nettstedet lister regjeringen og private tannhelsetjenester, inkludert mobile klinikker som er tilgjengelige i ditt område.

Kontakt veldedige organisasjoner som tilbyr sosiale tjenester i ditt område. Noen mulige kilder inkluderer kirker og religiøse filantropiske organisasjoner som er involvert i medisinsk behandling. Tannhelsetjenesten er kanskje ikke tilgjengelig på en jevnlig basis, men. Sørg for å finne ut hvor ofte tannlegen ser pasienter, enten du vil se den samme tannlegen på retur, og hva som kreves for å kvalifisere for tjenesten.

Hint

 • Sørg for å ta din finansiell informasjon, som for eksempel lønn stubber, arbeidsledighet sjekk stubber og / eller skatteopplysninger med til timen. Mange gratis eller rimelige tjenester fungerer på en glidende skala basert på din inntekt.
 • Ta dine dental poster (hvis tilgjengelig) med deg for det første besøket. De kan bidra til å få fart på din evne til å se en tannlege.
 • Ikke vær redd for å sjekke med venner eller lokale familiemedlemmer for forslag til gode, gratis eller rimelige tannleger.
 • Hvis du ikke er i stand til å finne en liste over en høyskole dental program i ditt område, kan du spørre en lokal tannlege for nummeret.
 • Vær rask når du slår opp til timen, og være forberedt på å vente. Gratis klinikker har ofte mange kunder.
 • De fleste gratis klinikker er avhengig av donasjoner. Ikke bli overrasket om tannlegen eller klinikk oppfordrer til en nominell donasjon for tjenesten. I mange tilfeller er det det som holder programmet gående.