Digidexo.com

elektrolytt drikke

Kilder av elektrolytter

Kilder av elektrolytter


Elektrolytter er nødvendig for at kroppen skal fungere som den skal. De er mineraler som bærer en elektrisk ladning. De er stadig tapt og erstattet, avslutter kroppen gjennom svette og urin. Når du blir dehydrert på grunn av diaré, fysisk anstrengelse, eller varmt vær, er det viktig å erstatte ikke bare væske, men elektrolytter i tillegg. Mens rent vann er utmerket for hamlet opp med dehydrering, betyr det ikke inneholder elektrolytter. Men det finnes en rekke måter å gjenopprette kroppens elektrolyttbalanse.

Sportsdrikker

Sportsdrikker som Gatorade er en rask og effektiv måte å fylle tapt elektrolytter, og er den mest populære metoden for idrettsutøvere. Men disse drikkene inneholder vanligvis en stor mengde sukker også, så drikk med måte, eller legge til litt vann for å fortynne drikke.

Pedialyte

Pedialyte er et annet valg for å erstatte tapte elektrolytter. Selges i dagligvare og drugstores, er det ligner på sportsdrikker, men ikke inneholder store mengder sukker. På grunn av dette, er Pedialyte ideelt for spedbarn og barn som er dehydrert på grunn av sykdom.

Hjemme-laget Elektro Drink

Ifølge Mayo Clinic, kan du også lage din egen elektrolytt drikke hjemme. Men den ingrediensen beløpene må være nøyaktig; hvis de ikke er det, kan denne drinken være skadelig. Å lage din egen elektrolytt drink, satt 1/2 ts salt, 1/2 ts natron og 3 ss sukker i en liter vann og bland.

Melk

Melk er en annen stor kilde til elektrolytter, og gir protein og andre næringsstoffer i tillegg. Prøv lettmelk eller skummet melk etter treningen i stedet for de mer sukkerholdig sportsdrikke.

The Mayo Clinic sier ikke å drikke melk hvis du erstatter elektrolytter på grunn av diaré, som melk kan irritere en delikat fordøyelsessystemet.

Foods

BBC News artikkelen «Spis bananer og leve lenger" bemerker at "bananer, rosiner, poteter og datoer" er alle gode kilder til elektrolytter. Avokado, brun ris, lima bønner, epler og yams vil alle gi kroppen din de mineraler for en god elektrolyttbalanse.

Hva er årsakene til kronisk Kvalme & diaré?

Hva er årsakene til kronisk Kvalme & diaré?


Kronisk kvalme og diaré kan være symptomer på alvorlige fordøyelsessykdommer. Rådfør deg med en lege om pågående diaré og kvalme. Medisinske tester kan utføres for å bestemme om en underliggende sykdom er til stede.

Identifikasjon

Ifølge Mayo Clinic, er kronisk diaré defineres som diaré som varer mer enn fire uker. Diaré er ofte ledsaget av kvalme, oppblåsthet, magekramper og magesmerter.

Funksjon

Normalt fordøyd maten passerer gjennom tarmen der de fleste væsker er absorbert. Diaré oppstår når enten avfallet passerer for raskt, eller når tykktarmen er i stand til å absorbere fluider på grunn av betennelse grunnet sykdommen.

Årsaker

Kronisk diaré kan oppstå som et resultat av laktoseintoleranse, irritabel tarmsyndrom, inflammatorisk tarmsykdom, cøliaki, Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt. Kronisk diaré noen ganger oppstår etter galleblæreoperasjon eller andre abdominale operasjoner.

Forebygging / løsning

Hvis du opplever kronisk diaré, er det viktig å drikke mye væske for å unngå dehydrering. Å drikke en elektrolytt drikke for eksempel en sportsdrikk som anbefalt. Prøv å eliminere melkeprodukter for å avgjøre om diaré er relatert til laktoseintoleranse.

Advarsel

Kronisk diaré kan føre til dehydrering, som kan være livstruende. En lege bør konsulteres dersom dehydrering er mistenkt eller hvis du ser blod i avføringen.

Hvordan ta vare på en syk person i hjemmet ditt

Om personen er en pasient, venn eller elsket en, omsorg for en syk person krever tålmodighet og en grunnleggende kunnskap om sykdommen. Hvis sykdommen er smittsom, må du hindre spredning til deg selv og andre som bor i huset. Avhengig av type sykdom, kan det hende du må ta vare på en syk person for noen dager eller mye lenger. Samt forvalte deres medisinske tilstand og etter medisinering tidsplan, er det viktig å sørge for at den syke personens grunnleggende behov blir møtt.

Hvordan ta vare på en syk person i hjemmet ditt

1. Vask hendene med såpe og vann eller bruk en alkohol-basert hånd gni før og etter berøring av person hvorvidt de har en smittsom sykdom. Vaske hendene kan beskytte både deg selv og personen fra bakterier og virus.

Gi rikelig væske for å holde den syke hydrert. The National Institutes of Health anbefaler et daglig inntak på seks til åtte 8-unse glass vann hver dag. Andre kilder for væsker omfatter buljonger og elektrolytt drikker.

Kontroller næringsrike måltider som appellerer til den syke personen. Avhengig av sin sykdom, kan en syk person foretrekker bland matvarer og kan være lurt å unngå krydret eller rik mat som kan gjøre ham kvalm. Noen som er syke kan ha en dårlig appetitt og kan spise mer hvis den er tilgjengelig i små porsjoner flere ganger om dagen.

Gi en stille, mørkt miljø for den syke å sove og hvile. Noen mennesker trenger en myk bakgrunnsstøy, for eksempel en vifte eller musikk, mens de sover.

Hjelp den syke personen finne en komfortabel stilling i sengen sin eller stol. Hvis den syke ikke kan endre seg uavhengig av hverandre, hjelpe ham til å endre posisjon hver time hindre konstant press på en del av kroppen hans som kan føre til hudskader.

Gi den syke sine medisiner på tid og som anvist. Hvis den syke sykdom ikke blir bedre, ta kontakt med sin lege i stedet for å gi ham en større-enn-organisert dose medisin. Overvåk personen for uønskede bivirkninger relatert til hans medisiner.

hindre kjedsomhet ved å tilby magasiner, bøker, puslespill, en TV, en radio eller en håndholdt spill.

Assist personen til å bruke toalettet etter behov ved å hjelpe ham på toalettet og gi de nødvendige forsyninger for opprydding. Hvis personen ikke er i stand til å gå på do for å bruke toalettet, vurdere å kjøpe et sengekanten commode som en midlertidig alternativ.

9. Bistå syk person med daglig hygiene behov som tolereres som bading, barbering, pusse tenner og make-up program.

Hint

 • Se etter tegn på dehydrering som inkluderer en tørr munn, rav-farget urin, tørst, tørr hud, hodepine, rask hjerterytme og lavt blodtrykk.

Hvordan å amme et sykt barn

Hvordan å amme et sykt barn


Å få barn betyr at man har å forholde seg til hyppige forkjølelser, øreverk, influensa og andre barne plager. Fordi de er mindre i stand til å kommunisere hva vondt og hvordan de føler, tending til et sykt barn krever flid og intuisjon. Et sykt barn ikke vet hva hun trenger å føle seg bedre, slik at den som er ansvarlig for å pleie henne tilbake til god helse er det viktig at du kjenner minst det grunnleggende omsorg for syke barn. Heldigvis finnes det en rekke enkle ting du kan gjøre for å hjelpe barnet ditt.

Hvordan å amme et sykt barn

Hvordan å amme et sykt barn

•  Hold barnet hydrert. Et sykt barn vil sannsynligvis ikke føler for å spise eller drikke mye, så oppmuntre hydrering ved å holde vann tilgjengelig til enhver tid. Et par gram av 100 prosent juice blandet med vann kan lokke barnet til å drikke, så kan spesielle sugerør eller kopper. Sykdommer som involverer diaré og oppkast utgjøre ekstra risiko for dehydrering, så gi barnet ditt en alderstilpasset elektrolytt drink som Pedialyte å holde barnet fra å bli sykere.

Oppmuntre barnet til å holde spise. Syke barn, akkurat som syke voksne, ofte mister appetitten, så gi henne små måltider gjennom dagen for å holde henne energien oppe. Tilby henne trøstende og enkle å spise mat, spesielt hvis hun har en sår hals eller magesmerter, som eplemos, nudler og suppe hvis hun er gammel nok. Frukt smoothies kan gå over bra, og tilbyr fall som hummus kan gjøre maten mer attraktivt.

gir komfort og lav viktige aktiviteter. Barn trenger ekstra ømhet og forståelse når de er syke. Sørg for at syke barn har hennes favoritt teppe, utstoppede dyr, bøker og leker i nærheten. Mens hun trenger mye søvn, kan barnet ditt bli lei og grinete fra alle de andre, så gi henne leker, puslespill, fargestifter eller noe annet hun liker at hun vil leke med stille.

Vit når du skal ringe legen. Hvis barnet ditt har vedvarende diaré eller oppkast, eller har blod i hennes avføring, ring din lege. Ifølge familydoctor.org, mange leger vurdere barn å ha feber hvis de har en muntlig høyere temperatur enn 99,5 grader F (37,5 grader C) eller en rektal temperatur høyere enn 100,4 grader F (38 grader C). Hvis barnet ditt har feber er det best å ringe legen din umiddelbart; for barn fra 6 måneder og eldre, ringe legen din hvis barnet ditt temperaturen når 103 grader F (39,4 grader C). Selv om barnet virker fint annet enn å ha feber, kaller henne lege for råd. Hvis du ønsker å administrere medisiner eller homeopatiske midler til barnet ditt, sjekk med legen din først for å være sikker på at du gir riktig dosering. Også ta kontakt med legen din dersom barnet ditt ser ut til å ha en øreverk, hodepine, utslett, pusteproblemer, magesmerter, ingen matlyst, eller har en høy-pitched gråter eller viser andre uvanlige symptomer eller atferd.

Hold deg rolig. Gjør ditt beste for ikke å vise barnet ditt bekymring eller frykt når hun er syk. Omsorg for et sykt barn er ikke lett, og det er vanskelig å se barnet ditt ulykkelig, så helle på din lege, familie og venner for støtte heller enn å uttrykke til barnet ditt at du er bekymret eller stresset av sykdommen hennes.

Hint

 • Aldri nøl med å ringe legen din hvis du tror det er noe galt med barnet ditt. Ikke prøv å diagnostisere sykdommer på egen hånd eller administrere medisiner uten å snakke med legen din. Selv om det viser seg barnet ditt ikke er syk eller har en mindre sykdom som en kald, er det alltid godt å spille det trygt og ta kontakt med helsepersonell. Vær også forsiktig med elektrolytt drikker som Gatorade. Disse drikker er formulert for voksne, ikke barn, og kan alvorlig forstyrre et barns elektrolyttbalansen og gjøre dem sykere. Hvis det er alt du har, ta en drink på en halv Gatorade og halvparten vann, og få et barns elektrolytt drikke så snart du kan.

Hvordan finne ut om barnet ditt er sykt

Hvordan finne ut om barnet ditt er sykt


Nye foreldre er ofte møtt med en mindre enn ønskelig situasjon: en skrikende baby. Noen ganger kan en enkel løsning, slik som en bleie endring eller en smokk, er alt som trengs. I andre tilfeller er barnet syk og kanskje eller kanskje ikke trenger legehjelp. Det er et par ting som kan observeres for å hjelpe moder foreta en vurderingssak om hvorvidt barnets tilstand garanterer en tur til legekontoret eller kan behandles hjemme.

Hvordan finne ut om barnet ditt er sykt

•  Ved første mistanke om en syk baby, sjekke barnets temperatur med en rektal termometer. Dette vil gi deg den mest nøyaktige resultatet, selv om andre termometre kan brukes under armen pit eller i munnen. Hvis barnet har en rektal temperatur over 100,4 Fahrenheit eller en muntlig temperatur over 99,0 Fahrenheit, ringe legen. Ved hjelp av papir og blyant, opprette en logg. Du vil bruke dette til å spille inn relevant informasjon som legen din vil trenge, for eksempel barnets temperatur, antall skitne bleier, og hvor mange ganger barnet har kastet opp, hvis noen.

Skjerm antall våte eller skitne bleier. Noter disse opplysningene på selvlaget loggen. Pass på å merke om babyen hadde diaré og hvor mange ganger han eller hun defecated.

Syke babyer gjør spy. Dette bør også tas opp på loggen. Bør diaré og oppkast fortsette, gi babyens mage om en time eller to for å hvile. Deretter administrere en spiseskje med en elektrolytt drikke hver time i noen timer for å gjenopprette elektrolyttbalansen og forebygge dehydrering. Hvis barnet håndterer dette godt, gradvis øke mengden av klare væsker gitt til ham eller henne.

Sjekk babyens hele kroppen for utslett. Dette kan være en indikasjon på en mer alvorlig sykdom som trenger legehjelp. Sørg for å overvåke utslett. Hvis det begynner å spre seg, ringe lege umiddelbart for videre instruksjoner. Hvis det er andre barn i huset, holde dem borte fra babyen hvis det er mulig å hindre mulig spredning av utslett.

Hint

 • Det er svært viktig å holde seg rolig når en elsket en er syk. Babyer, som ungdommer, kommer til å bli syk fra tid til annen, og noen ganger vil ha nytte av over-the-counter medisiner.
 • Når babyer er syke, må de overvåkes nøye. Situasjoner kan gå fra ikke så ille å fryktelig i løpet av et øyeblikk. Ved administrering av medisiner, sørge for at riktig mengde blir gitt. Dosering en baby i den minste mengden kan være dødelig.

Hvorfor må folk få vekten i sommer?

Sommeren er ofte betraktet sesongen for vekttap fordi folk vanligvis slitasje mindre klær og ønsker å se bra for stranden, ferie eller andre utendørs arrangementer. Mens mange mennesker ønsker å gå ned i vekt om sommeren, er det også en sesong som kan fremme massiv vektøkning på grunn av fråtseri og lax trening rountines.

Ferier

Mange mennesker opp i vekt i løpet av ferien fordi de ser det som en tid til å kaste dietter og ernæringsmessige planer ut av vinduet og overindulge i alkohol, drikker og usunn mat. Å være avslappet med kosten kan føre til overraskende vektøkning ved slutten av sesongen. Dette gjelder spesielt hvis du tar flere ferier i løpet av sommeren som involverer masse hvile og sløve rundt. Hvis kaloriinntaket er høyere enn ditt aktivitetsnivå under ferier, risikerer du å få vekt.

Cookouts

Cookouts er ikke nødvendigvis en dårlig ting i løpet av sommeren; det er mengden mat du spiser og hvor mye cookouts du delta som kan føre til vektøkning i løpet av sommeren. Cookouts ikke alltid tilby de sunneste matvarer (for eksempel hamburgere, pølser), så forbruker store mengder disse fet mat føre til mindre økninger i kroppen din fettprosent og få deg til å få vekt.

Økter

Inkonsekvens med trening er en av de store problemene som får folk til å gå opp i vekt om sommeren. Mange gym-goers velge friluftsliv snarere enn å gå til gym i løpet av sommeren. De som er vant til vekt-trening blir uforenlig med det og begynne å miste muskler til fett, noe som resulterer i vektøkning. Mens sommeren kan være en avslappende tid, opprettholde en skikkelig styrketrening og kardiovaskulær diett kan være forskjellen mellom en 10-kilos vektøkning og en 10-kilos vekttap.

Løsning

Hold deg aktiv så mye som mulig i løpet av sommeren. Det er mange enkle aktiviteter som fotturer, svømming, sykling eller gange som du kan gjøre uten å måtte gå inn i et treningsstudio. Konsekvent utføre fysisk aktivitet minst tre ganger i uken. Mens jukse dager er tillatt og oppmuntret når du følger en ernæringsmessig plan, er det lurt å holde seg i nærheten av din diett plan som mulig, spesielt hvis du har en lav metabolisme eller er utsatt for å få vekt.

Misforståelse

Ikke bare telle kalorier én etter én for å hindre vektøkning i sommer. Mens kalori-telling er en integrert del av vektkontroll, det er nært knyttet til andre faktorer som matvaner og fysisk aktivitet. Elektrolytt drikker og energidrikker er ikke gode erstatninger for vann. Fordi muskel består av vann og protein, drikke tilstrekkelige mengder til å holde forbrenningen opp og hindre vektøkning.

Botemidler for Heteslag

Heteslag skjer når kroppen blir overopphetet på grunn av varmt vær og sol overeksponering. Symptomene kan være svimmelhet, tretthet, overdreven svetting, hodepine, blek og klam hud, kvalme og oppkast, for å nevne noen. Hvis du raskt vil bekjempe heteslag før det utvikler seg til en mer alvorlig tilfelle av heteslag, er det viktig å vite hvordan du effektivt kjøle ned kroppen så raskt som mulig.

Drikk vann eller elektro Drinks

Når utviser tegn på oppvarming utmattelse, hydrat med vann eller elektrolytt drikker som Gatorade. Ifølge MotherNature.com, bør væsken gis en liten bit av gangen. Mens vannet er den mest ideelle kilden til hydrering, elektrolytt / sportsdrikke bidra til å gjenopprette kalium og natrium tapt gjennom overdreven svetting. Hvis personen som lider av heteslag er i stand til å holde væsker ned, kanskje de trenger å bli transportert til et sykehus for væske som skal oppnås intravenøst. Alkohol og koffein bør unngås, da de hjelper til i prosessen med dehydrering.

Flytt til et skyggefullt område

For å redusere kroppens temperatur, flytte til et kjøligere område ut av solen, helst innendørs eller i skyggen. Klær bør løsnes eller fjernes. Hvis mulig, planlegge friluftsliv tidlig på dagen eller senere på ettermiddagen eller tidlig på kvelden når solen ikke er så sterk. Vær forsiktig om å vende tilbake til solen, selv om det er timer senere, som et tilbakefall av heteslag kan forekomme.

Fukt Skin med lunkent vann

Fukt huden, inkludert hodet og nakke, med lunkent vann og bruke en vifte til å blåse kald luft over huden. Hvis en elektrisk vifte ikke er tilgjengelig, kan du bruke et papir eller et annet objekt for å skape en konsistent bris. Hvis heteslag er mer alvorlig, få personen i et kjølig bad.

Dietter for tarmbesvær

Gastrointestinal opprørt preget av magesmerter, kvalme, oppkast og diaré kan være akutt, forårsaket av infeksjon, medisiner, eller skadelige stoffer. Symptomene på kronisk GI opprørt inkluderer kvalme, diaré, magesmerter, oppblåsthet, raping og luft i magen som kan være forårsaket av sykdomsprosesser eller dårlige matvaner. Et utvalg av kosttilskudd retningslinjer kan avhjelpe virkningene av gastrointestinal opprørt og gjenopprette god helse.

CRAM og Bratt dietter

Disse dietter er anbefalt av leger for å gjenopprette næringsstoffer, spesielt når Diaré er et problem. CRAM står for korn, som for eksempel ris korn og havregryn, ris og melk. Ris, mandel eller soyamelk er generelt mye lettere på fordøyelsen enn kumelk.

Den BRATT diett ble tradisjonelt brukt til behandling av pediatrisk diaré. B står for bananer, R for ris, en for epler og eplesaus, te og toast. I utgangspunktet var denne dietten brukes til firmaet opp avføring. Det er fortsatt en gyldig verktøy, men noen praksis nå favorisere CRAM kosthold. Begge dietter legge gelatin, buljong-baserte supper, og elektrolytt drikke for rask rehydrering.

Den Glutenfri / Kasein Free Diet

Tilbakevendende gastrointestinal opprørt kan tyde på cøliaki, også kjent som glutenintoleranse. Én av 100 mennesker er anslått å ha denne følsomheten til hvete, bygg og rug, men mange går udiagnostisert. Cøliaki er ofte forveksles med irritabel tarm syndrom, Crohns sykdom og andre inflammatoriske tarmsykdommer. Eliminere alle kilder til hvete, inkludert skjulte ingredienser i bearbeidet mat, er nødvendig for å begynne å føle seg bedre. Meieriprodukter og næringsmidler som inneholder kasein, melkeprotein, bør også bli eliminert i utgangspunktet, men mange mennesker kan legge dem tilbake i dietten når fordøyelseskanalen er leget. Cøliaki kan begynne i alle aldre; det vanligvis tar år for gluten å skade tarmen hos følsomme individer. Livslang unngåelse av hvete, bygg og rug er den eneste behandling.

Den kombinerer Diet

Maten å kombinere dietten er basert på det faktum at spesielle enzymer blir produsert av kroppen å fordøye forskjellige matvarer. Når noen matvarer blir spist sammen, enzymer motvirke hverandre og fordøyelsen er ufullstendig. Dårlig fordøyd produkter forblir i magen og tarmene, som produserer giftstoffer som forårsaker oppblåsthet, raping, halsbrann, og smertefulle gass. Enzymer utarme med alder med mindre de er erstattet av en diett høy i friske rå grønnsaker, frukt, nøtter og frø. Digestive enzym kosttilskudd kan hjelpe, som kan følge disse reglene for mat kombinere:

Mørkegrønne bladgrønnsaker og andre ikke-stivelsesholdige grønnsaker, enten rå eller dampet, kan kombineres med andre matvarer.

Spis frukt alene på tom mage, fortrinnsvis om morgenen. Frukt er gjenstand for gjæring i kombinasjon med stivelse eller proteiner.

Ikke spis stivelse og proteiner sammen.

Ikke mer enn ett stykke stivelse på en gang, eller mer enn ett protein mat på en gang.

Matvarer som naturligvis kombinere stivelse og proteiner, slik som bønner, skal spises alene.

Vent minst to til fire timer mellom måltidene.

Hopp dessert. Ulike sukkerarter trenger spesifikke enzymer for å fordøye, noe som er kompatible med andre matvarer.

Matvarer som pizza, smørbrød og tacos ikke hører hjemme på en mat-kombinere diett. Harvey og Marilyn Diamond i sin populære bok, Fit For Life, sier de tror mange tilfeller av matintoleranse kan overvinnes med riktig mat kombinere.

Low-carb, lav-fett diett

Selv om det er lett å føle fratatt på denne dietten, spiser bare magert kjøtt og ikke-fete meieriprodukter, eggehviter, og ikke-søte, ikke-stivelsesholdige grønnsaker er ofte anbefalt for gastrointestinal opprørt. Når fordøyelsen er bedret, overgang fra low-carb, lav-fett til en hel mat diett som inneholder yams og vinter squash, brun ris og quinoa, tofu, avokado og rå valnøtter. De fyller matvarer med fiber, protein, godt fett og vitaminer.

Diaré behandling med kolesterolsenkende medisiner

Diaré behandling med kolesterolsenkende medisiner


Kolesterol er integrert i produksjon av hormoner, vitamin D og gallesyrer vitale til fettfordøyelsen. Leveren produserer vanligvis nok kolesterol for å møte kroppens behov, men det er også avledet fra mat. Store mengder av kolesterol i blodet kan føre til aterosklerose og hjertesykdommer. Hyperkolesterolemi kan styres med kolesterolsenkende medikamenter.

Klasser av kolesterolsenkende medisiner

Statiner inhiberer HMG-CoA-reduktase-enzymaktivitet, retardering av kolesterol produksjonsrate. De øker fjerning av low-density lipoproteiner (LDL eller "dårlig" kolesterol) fra blodet, øker "gode" kolesterolet samtidig redusere samlede kolesterol og triglyserider nivåer.

Nikotinsyre agenter lavere samlet kolesterol, LDL og triglyserider samtidig øke gode kolesterolet.

Absorpsjon hemmere reduserer LDL gjennom selektiv reduksjon av kolesterol absorpsjon. De er egnet for personer som ikke tåler statiner eller lider av bivirkninger når statin dosering øker.

Fibrater øke gode kolesterolet samtidig redusere triglyseridnivåer. Sistnevnte er komponenter av svært lav tetthet lipoproteiner, "forløpere" til LDL.

Kolesterolsenkende medisiner som kan behandle Diaré

Gallesyrekompleksdannere er kolesterolsenkende legemidler som kan behandle diaré. De er imidlertid effektiv bare hvis diaré skyldes økte tarmgallesyrer etter operasjonen i tarmkanalen. Bivirkninger er forstoppelse, oppblåsthet, gass og kvalme.

Stoffet binder gallesyrer i tarmen og fremme deres eliminering i avføringen. Dette forstyrrer homeostase der kolesterol danner gallesyrer i leveren, som resirkuleres gjennom leveren og galleblæren. Kolesterol metaboliseres å rette opp ubalansen i gallesyrer, redusere nivået i blodet.

Bivirkninger av Common kolesterolsenkende medisiner

Kolesterolsenkende medisiner kan føre til magesmerter og kramper, magebesvær, kvalme, diaré og oppkast.

Nevropati av ekstremitetene og lemmer forekommer også i noen mennesker som bruker statiner. Enhver stølhet eller svakhet, sammen med brun urin bør få øyeblikkelig legehjelp, da de kan være tegn på myopati, myositt, rabdomyolyse og akutt nyresvikt.

Bihulebetennelse, utslett, myopati, hepatitt, pankreatitt og potensielt livstruende angioderma kan oppstå med absorpsjon hemmere.

Nikotinsyre kan forårsake hetetokter eller rødhet i huden, selv om toleranse kan utvikle seg. Høyere doser er knyttet til en høyere risiko for hyperglykemi, leverproblemer og gikt.

Fibrater kan føre til tretthet, hodepine, gallestein, muskelsmerter og smerter relatert til rabdomyolyse.

Administrere diaré forårsaket av kolesterolsenkende medisiner

Bor hydrert er viktig. Elektrolytt drikker hjelper til å erstatte natrium-og glukose tapt på grunn av hyppig avføring. Unngå diuretika som kaffe og alkohol.

Det er mulig å endre konsistens av avføringen for å minske forekomsten av diaré. Mat som bananer, epler, ris og høy-fiber matvarer som kli kan bidra til å redusere turer på toalettet og regulere avføring.

Vurdere å endre kolesterol medisiner hvis du kan relatere dreven avføring til bruk av den aktuelle stoffet.

Minimere behovet for medisinering

Hyperkolesterolemi kan være arvelig eller resultatet av en fettrik diett kombinert med inaktivitet og en usunn livsstil. En person med hyperkolesterolemi kan forbedre sin helse ved å redusere alkoholinntak og følge en diett lav på mettet fett. Økt fysisk aktivitet bidrar også forvaltningen av høye kolesterolverdier, og vekttap betyr at hjertet gjennomgår mindre belastning. Sammen med bruk av kolesterolsenkende legemidler, betyr dette vanligvis at en person er i en lavere risiko for utvikling av koronar hjertesykdom.

Organiske Elektro Drinks

Organiske Elektro Drinks


Elektrolytt drikker er et verdifullt verktøy for idrettsutøvere, aktive individer, og alle som ønsker en rask, enkel måte å holde seg hydrert samtidig opprettholde kroppens vitale elektrolyttbalansen. Å vite hvilken type elektrolytt drikke for å velge er utrolig viktig, som å velge feil en kan ta oppmerksomheten vekk fra din helse. Flere kvalitetsprodukter på markedet i dag holde oss hydrert og trygt under anstrengende aktivitet, samtidig forbedre vår langsiktige helse.

Hvorfor Elektro Drinker spiller en viktig rolle

De tre mest kjente elektrolyttene som finnes i kroppen er kalium, natrium og klorid. Når vi svetter gjennom fysisk aktivitet, er disse elektrolytter tapt på en svært rask hastighet. I kroppen, elektrolytter skille seg inn elektrisk ladde partikler som kalles ioner, sier Lippincott Williams and Wilkins, forfatter av "væske og electrolytes gjort utrolig enkelt!" Når disse ionene bryter ned, konvertere de til en elektrisk ladning som gjør muskelbruk mulig. Denne elektriske ladningen fungerer som "kommunikasjon" mellom cellene i musklene våre, slik at de kan arbeide i samklang. Når elektrolytter er oppbrukt, musklene mister sin evne til å bøye og kontrakt, og kroppen begynner å føle seg svak.

Organisk vs uorganiske Elektro Drinks

Noen av de mest populære elektrolytt drinker bruke high fructose corn syrup å blidgjøre sine produkter. Dette er en farlig søtningsmiddel, som det kraftig hever blodglukosenivåer, og forbruket av høyt fruktosemaissirup har vært knyttet til utvikling av type-2 diabetes. Disse produktene legge vegetabilsk olje for å forbedre smaken drikk, som kan inneholde spormengder av pesticider som kan være skadelig for kroppen.

The Organic Difference

Ifølge Peter V. Fossel, forfatter av "økologisk landbruk: Alt du trenger å vite," økologisk dyrkede ingredienser smaker bedre, inneholder en høyere mengde antioksidanter, er fri for sprøytemidler og kunstgjødsel, og har blitt funnet i en rekke studier for å være mer næringsrik for kroppen. Hvis det ikke er nok, kjøpe økologiske produkter støtter ofte lokale, velmenende bønder og små bedrifter. Organiske elektrolytt drikker bruke organiske fordampet stokk juice som et søtningsmiddel, så vel som organiske brun ris sirup. De er fri for kjemiske tilsetningsstoffer og behandlet ingredienser; Derfor trenger de ikke toxify kroppen som de hydrat og etterfylle elektrolytter.

Organisk Elektro Drink Merker

En populær organisk elektrolytt drikke er Clif Shot Electro Drink. Det er solgt i begge pre-blandede pakker, så vel som i pulverform. PediaVance Organic elektrolyttoppløsning er like effektive som konvensjonelle elektrolytt drinker, men er laget naturlig og inneholder ingen kunstige søtningsmidler. En tredje kostnadseffektivt alternativ er å concoct din egen organiske elektrolytt drink. Fyll en beholder tre fjerdedeler med vann. Avrunde med økologisk frukt juice, og tilsett en klype eller to av havsalt.

Hvordan håndtere Effekter av lav Natrium

Akkurat som å ha for mye natrium i systemet kan være skadelig for din helse, kan ikke ha nok også føre til problemer for kroppen din. Hyponatremi, betegnelsen for en elektrolytt ubalanse forårsaket av lavt natrium i blodet, effekter blodtrykk og måten nerver og muskler funksjon. Følg trinnene for å lære å håndtere effektene av lav natrium.

Hvordan håndtere Effekter av lav Natrium

•  Se etter symptomer på lavt natrium eller hypoatremia. Forvirring, svimmelhet, muskelrykninger, slapphet og kvalme kan alt skje, men ofte kan det hende du føler ingen symptomer i det hele tatt.

•  Besøk en lege for å sjekke natrium nivåer i blodet. Du trenger en blodprøve og en kort undersøkelse for å sjekke pulsen, blodstrøm og helhetlig følelse. Få sjekket opp årlig for å finne problemer før du har symptomer.

Unngå koffein og alkohol, som kan ta natrium ut av systemet. Overvåke vanninntaket i henhold til legens forslag. Tilsett salt og natrium produkter i kostholdet ditt sakte for å øke blodtrykket til et normalt nivå.

Drikk elektrolytt drikke når du trener for å erstatte den vitale natrium og andre elektrolytter blodet ditt behov for å flyte skikkelig. Fortsett å trene moderat så lenge legen din tillater.

Fortsett å gå til legen din regelmessig og ta kontakt med en ernæringsfysiolog for å justere natrium nivå gjennom kosten. Natrium er lett regulert gjennom et riktig kosthold og treningsprogram.

Hint

 • Se etter andre mangler eller hjerteproblemer å sørge for at din mangel på natrium er ikke en del av et større problem.
 • Unngå lav natrium eller ingen natrium dietter. Konsentrer deg om å spise sunt for å få alle vitaminer og næringsstoffer du trenger for kroppens generelle velvære.

Diett for personer med kronisk diaré

Diett for personer med kronisk diaré


Kronisk diaré er ubehagelig og upraktisk. Mange ganger er det et symptom på en annen sykdom, men det er viktig å spise riktig for å unngå å gjøre problemet verre. Det er matvarer du bør unngå og noen matvarer som kan hjelpe med diaré.

Matvarer for å unngå

Du bør unngå matvarer som har vist seg å forverre diaré. Unngå melk og melkeprodukter. Ikke drikk koffeinholdige drikker som te, kaffe og mørk brus. Krydret mat, og høy-fett eller fet mat vil også føre til irritasjon. Ikke spis fiberrik mat eller høyt sukker mat som kjeks, kaker eller milkshake. Unngå epler, pærer og kirsebær juice, spesielt.

Unngå sukker gratis mat inkludert tyggegummi og drops. De kunstige søtningsmidler, særlig xylitol, kan forårsake diaré.

Selv etter diaré har avtatt, kan du oppleve laktoseintoleranse. Dette er normalt, så det er best å unngå melkeprodukter i minst en uke etter at diaréen har stoppet.

Mat å spise

Når du lider av kronisk diaré bør du spise et tørt diett. Spise ting som bananer; de har en tendens til å være bindende. Også spise vanlig ris, kokte poteter og toast, alt uten smør. Kjeks og kokte gulrøtter er også skånsom mot systemet. Du kan også spise skinn, fettfri bakt kylling.

Yoghurt er unntaket til meieriet. Se etter yoghurt som inneholder acidophilus, som er nyttig i fordøyelsessystemet.

Rehydrere

Det er viktig å rehydrere etter utbrudd av diaré. Drikk vann, men du trenger også å erstatte tapte elektrolytter. Du kan bruke en elektrolytt drikke som Gatorade eller, for barn, Pedialyte. Suppe eller buljong med salt og frukt og grønnsaker som inneholder kalium vil også erstatte elektrolytter. Hvit drue juice er et godt valg hvis du vil ha juice.

Probiotika

Vurdere å ta høy kvalitet probiotika som Florastor, som kan finnes i nesten alle apotek uten resept, eller du kan kjøpe Shaklee sin Optiflora. Disse bidrar til å gjenopprette balansen i fordøyelsessystemet. Probiotika også bidra til å styrke immunforsvaret.

Mulige årsaker

En glutenintoleranse eller cøliaki kan være årsaken til diaré. Legen din kan teste deg for dette. Laktoseintoleranse kan også forårsake diaré. Det kan være lurt å unngå disse matvarene før testene kan kjøres for å avgjøre om du har en intoleranse eller allergi.

Magen Virus Treatment

Magen Virus Treatment


Den felles magen virus er også kjent som magen influensa. Det finnes imidlertid ingen typer faktiske influensa virus som forårsaker tilstanden. Mage influensa symptomer begynne med magesmerter, hodepine og noen ganger feber. Som magevirus spark i, oppkast og diaré forekomme. En hel viral gastroenteritt episode varer vanligvis fra noen få dager til 10 dager. Med riktig behandling kan du minske symptomene og øke hastigheten på utvinning fra et magevirus.

Diett for et magevirus

Dehydrering er veldig vanlig med et magevirus når diaré og oppkast start. Tap av viktige vitaminer og mineraler er også vanlig med mage influensa på grunn av oppkast og diaré. Fylle væske, vitaminer og mineraler ved å kjøpe drinker som inneholder elektrolytter. Kjøp fluider som inneholder ingredienser som for eksempel natrium, kalsium, kalium, klor, magnesium og fosfat, som er elektrolytter som kroppen trenger. Du kan finne drikke produkter som inneholder elektrolytter i barnets medisinering ganger. Følg instruksjonene på produktet for behandling. Gi deg selv en pause for et par timer etter oppkast og før du prøver å drikke vann eller elektrolytt drikker. Unngå sure drikker som appelsinjuice, melk og kullsyreholdige brus, noe som vil føre til at magevirus symptomer til å bli mye verre.

Spis mild mat når du lider av magen influensa. Konsumere Jell-o og klare supper, som kylling kjøttkraft. etter en dag eller to når symptomene har startet. Begynne å spise stk saltet kjeks og toast når oppkast begynner å bli sjeldnere. Gå videre til myke nudler og andre blid halvfaste retter når oppkast har sunket til hver fjerde time eller mer. Gjenoppta normale spisevaner når alvorlige virus gastroenteritt symptomer har sunket etter et par dager.

Viral gastroenteritt Treatment

Hvil kroppen din så mye du kan og unngå anstrengende aktiviteter. Magen og tarmene har vært under mye stress fra magevirus. Rådfør deg med fastlegen din hvis symptomene ikke begynne å avta etter noen dager, eller hvis oppkast og diaré blir uutholdelig. Legen din kan foreskrive eller anbefale en anti-oppkast eller diaré medisiner for å lette din ubehag. Han kan også kjøre tester for parasitter eller andre vilkår dersom din viral gastroenteritt ikke starter å gå bort.

Mage influensa Forebygging

Hindre overføring av magen virus ved å ikke dele mat eller drikke med noen. Ofte vaske hendene og at andre skal gjøre det før du spiser eller drikker. Kroppsvæsker spre magen influensa veldig lett, så unngå kyssing og annen personlig kontakt.

Cure for matforgiftning med oppkast og diaré

Ifølge Center for Disease Control (CDC), mer enn 250 matbårne sykdommer eksisterer. De fleste er forårsaket av bakterier, virus eller parasitter fra å spise forurenset mat eller drikke som kan produsere flyktige symptomer som oppkast og diaré. Vanligvis kan disse symptomene siste 24 timer og lett behandles hjemme ved å følge en plan for å unngå solid mat, unngå dehydrering, re-hydrat og re-introdusere mat. Se en lege dersom symptomene fortsetter å skje i mer enn tre dager.

Unngå Solid Food

Det første du må behandlingen er å unngå å spise fast føde. Kroppen trenger å skylle ut giftstoffer fra forurensing og spise fast føde kan indusere mye oppkast. Magen er utrolig følsom løpet av denne tiden, og må unngå alt som vil ytterligere irritere dens tilstand.

Forhindre dehydrering

Både oppkast og diaré kan føre til ekstrem dehydrering. Det er viktig å holde kroppen hydrert for å forhindre dehydrering og for å fortsette kroppens naturlige reaksjon å kvitte seg fra bakterier. Vann eller andre klare væsker, slik som fortynnet eplejuice anbefales. Ta hyppige, langsomme slurker og unngå koffein, sukkerholdige eller alkoholholdige drikker som kan irritere fordøyelsessystemet. Nipper varme væsker som peppermynte te eller kjøttkraft eller buljong kan også lette magen. Men pass på at kjøttkraft eller buljong er salt-fri som salt kan legge til dehydrering.

Fylle elektrolytter

Elektrolytter som hjelper opprettholde funksjonene til viktige organer blir også spylt ut og må etterfylles. I tillegg til klare væsker, drikk en elektrolytt drikke for eksempel en kommersiell sportsdrikk, barne re-hydrering drink eller unge kokos vann. Bortsett fra naturlig unge kokos vann, sørg for å merke sukkerinnholdet i de andre drikker. Mange elektrolytt drikker er høye på sukker som kan forverre diaré. Fortynne halvparten av det med rent vann og nippe til.

Surt Væske

Vurdere å legge to spiseskje med en syrlig væske som eple cider eddik eller sitronsaft på tom mage. Syren kan bidra til å bekjempe bakterier og lindre noen spenning i fordøyelsessystemet.

Gjeninnføre Mat

Sakte gjeninnføre kroppen til matvarer. Myk, vanlig brød kan hjelpe fortsette suge toksinet og lindre noen smerter. Det er viktig å huske på at magen er fortsatt følsom og høy-fiber, krydret, salt, fet eller meieriprodukter bør unngås. Opt for tørt, lettfordøyelig mat som ris pudding, Farina og brus kjeks.

Hvile og tålmodighet

Til slutt, sørg for å hvile og la kroppen naturlig å ta vare på seg selv. Ikke ta antacids eller Antidiarrheal medikamenter som kan forstyrre kroppens naturlige evner til å bekjempe og avverge et virus. Også unngå å fremkalle oppkast som kan skade spiserøret, tenner og tannkjøtt.

Hjem behandling for diaré hos barn

Hjem behandling for diaré hos barn


Diaré er en svært vanlig forekomst hos barn. Det er mange årsaker til diaré, inkludert en endring i kosthold, for mye fruktjuice eller fiber, tenner, en bivirkning av et antibiotikum eller en virusinfeksjon. Mens en kronisk tilfelle av diaré kan trenge å bli behandlet av en lege, kan de fleste akutte tilfeller behandles hjemme.

Betydning

Diaré er kroppens naturlige metode for frigjøring av bakterier og toksiner. Av denne grunn er det best å la det gå sin gang. Faktisk kan gi barnet medisiner for å stoppe diaré faktisk forstyrre henne kroppens naturlige helbredelsesprosessen. Det er ting du kan gjøre, men å hjelpe barnet ditt føler seg bedre og hjelpe kroppen hennes i healing, uten å forstyrre immunsystemets viktig jobb. Den viktigste måten å starte er å være sikker på at barnet ditt er i stadig drikke klare væsker som er fri for koffein.

Viral

Gi barnet ditt yoghurt å spise hvis du tror hennes diaré kan være forårsaket av en virusinfeksjon. Yoghurt inneholder Lactobacillus acidophilus, som er en god bakterier som naturlig bekjemper dårlige bakterier. Lactobacillus acidophilus er også tilgjengelig i supplement form; du kan finne barnas tygge acidophilus tabletter, acidophilus jordbær væske og barns acidophilus pulver på apoteket eller helse-mat butikk.

Diet Modification

Endre ditt barns kosthold å fremskynde den naturlige helbredelsesprosessen. Hvis du har en baby, gi ham barnemat som gulrøtter, ris korn, bananer, poteter, yoghurt og eplesaus. Unngå å gi ham fruktjuicer, erter, pærer, fersken, plommer, svisker eller aprikoser. Hvis barnet ditt er eldre, gi henne mat som ost, kjeks, brød, ris og poteter. Unngå å gi henne frukt eller meieriprodukter, med unntak av yoghurt.

Naturlig rettsmidler

Naturlig rettsmidler er et annet alternativ for å hjelpe barnet ditt gjenopprette fra diaré. Prøv å gi henne en spiseskje av eple-cider eddik hver time før hennes avføring er ikke lenger løs. Eddik ikke bare bidrar til å lette diaré, men også fylles kalium og magnesium. Bananer, blåbær og blåbær er også naturlig rettsmidler for diaré. For å hjelpe berolige irritert tarm, tilsett en spiseskje carob pulver til eplemos eller yoghurt. Drikking bjørnebær eller ingefær te kan også få noen lettelse. Til slutt legges en varmepute til ditt barns underliv hvis han klager over kramper.

Betraktninger

Hvis naturlig rettsmidler ikke fungerer, kan du til slutt ønsker å prøve en over-the-counter medisiner. Pepto Bismol og Kaopectate hjelp til å stoppe diaré, kontroll kramper og lindre smerter og mage sammentrekninger. Disse to medisiner inneholder aspirin, men som kan føre til at Reyes syndrom hvis gitt til et barn som har influensa eller vannkopper. Av denne grunn, ikke gi enten medisiner til barn under 16 år. Følg doseringen på etiketten.

Advarsel

Diaré kan raskt føre til dehydrering, spesielt hos barn. Dette kan være farlig eller til og med dødelig. Gi barnet ditt en elektrolytt drikke for å hjelpe i forebygging av dehydrering. Ta kontakt med din lege hvis noen av de faresignaler finnes: ingen vannlating (ingen våte bleier), gråt uten tårer, mister huden elastisitet, tørr munn, nedsunket fontanelle, apati eller likegyldighet. Du bør også kontakte lege hvis barnet ditt diaré varer mer enn en uke, hvis det er alvorlige magesmerter eller oppkast, eller du ser blod i avføringen.

Hvordan Intensivere fordelene med en badstue

Fordelene med en sauna er mange hvis du bruker den riktig. Badstuer kan bidra til å forbedre sirkulasjonen og blodstrøm ved å heve kroppstemperaturen. Rensing av huden og porene er vanlig, som svetter ut giftstoffer fra kroppen. Aromaterapi dufter i en badstue kan hjelpe deg å lindre lunger og tette bihuler, forfriskende pust.

Bruksanvisning

•  Ta en kald dusj før du går inn i badstuen. Tørk av helt. Drikk et glass eller to med kaldt vann. Dette setter kroppstemperaturen for å starte prosessen.

Legg aromaterapi dufter å badsturommet hvis du prøver å bekjempe lunger eller angst. Lavendel er en beroligende duft; eucalyptus hjelper med lunger under forkjølelse eller bihulebetennelse; mynte og peppermynte er energi øker dufter. Sett noen dråper av disse oljene på en klut i badstuen og la dem waft rundt under oppvarmingen.

Skriv badstuen og bli der til du begynner å svette (5 til 10 minutter). Pust inn og pust ut dypt som du puster. Deretter, tilsett vann til de varme steinene i en tradisjonell sauna og slappe av der i ytterligere fem minutter eller så. Hvis du er i en infrarød eller spa sauna, ikke tilsett vann, men bo i for de hele 15 minutter. Infrarød sauna (vanligvis på et spa eller resort) automatisk forsterke effekten av en tradisjonell sauna. Bruke badstuen dress eller oljer på spa for maksimale resultater.

Trinn ut av badstuen for et par minutter av å kjøle seg i luften eller hoppe inn i et kaldt basseng eller innsjø. Tradisjonelle finnene og noen medisinske fagfolk sier at sjokke systemet med varmt og kaldt i en serie kan øke effekten av badstuen avgiftning. Finnene vant til å knipse seg selv med tynne siv for å øke sirkulasjonen under en badstue.

Gå tilbake inn i badstuen før du får kjølt, og varm opp igjen før du er svett. Gjenta varm-kald serien tre til fire ganger, men ikke overstige en total sauna tid på 45 til 60 minutter. Hvis du blir for kaldt i vannet, rett og slett gå ut av badstuen og kjølig med fly før retur til badstuen. Noen folks kropper responderer bedre på en moderat endring, ikke en fullstendig sjokk.

Kjøl deg ned på slutten med frisk luft heller enn sjokkerende kaldt. Dette vil bidra til å bosette seg din kroppstemperatur. Ta en kald dusj igjen etter badstuen for å vaske bort døde hudceller og la en frisk hud laget til friluft. Drikk vann eller juice for å skylle giftstoffer fra systemet og å rehydrere.

Tips og advarsler

 • Prang på de lavere nivåene av en badstue der varmen er mindre intens og flytte til høyere nivåer som du går. Ikke innta alkohol før du tar en badstue, fordi det kan gjøre deg tørke raskere og kan øke risikoen for svimmelhet.
 • Gjenværende i en tørr badstue for lenge kan produsere svimmelhet eller svimmelhet. Hvis du begynner å føle deg svimmel, forlate badstuen og avkjøle seg i luften. Tørk av med et håndkle, kjole, og drikke vann, juice eller en elektrolytt drikke for å fylle opp systemet.

Mat å spise når du har influensa

Mat å spise når du har influensa


Det er ingen tvil om det, å ha influensa er ikke morsomt. Uavhengig av det mangfoldet av influensa, er det sannsynlig at du kan være søker noen selvhjelpsmetoder for å øke hastigheten utvinning. For generasjoner, har kyllingsuppe blitt argumentert som et hjem behandling for all rekke plager. Riktig ernæring, ifølge forskning, har en sentral rolle i kroppens reaksjon på sykdom. Visse matvarer kan hjelpe immunsystemet eller bringe velkommen lettelse av symptomene.

Identifikasjon

Bestemmer hva du skal spise når syke avhenger av hvilken type symptomer til stede. Influensa fører typisk øvre luftveissymptomer, slik som hoste, feber, lunger og sår hals, og kan også omfatte oppkast eller diaré. Du vil ønske å behandle de verste symptomene først. Vanligvis betyr dette å få mage forholdene under kontroll før tilbyr andre matvarer.

Oppkast

Vent en time etter oppkast, og deretter prøve små mengder (2-3 oz.) Av utvannet elektrolytt drikker som Gatorade, flat sitron-lime soda, eller vann. Ingefær har sterke egenskaper for mageproblemer, så vel. Noen få slurker med svak ingefær te har ofte vist seg å være nyttig. Klare væsker som buljong, gelatin, eller fruktdrikker kan tilsettes når oppkast har opphørt i noen timer. Veldig kald drikke eller is være gunstig å lette kvalme. Når maten kan tolereres, start med kjeks eller toast. Gradvis øke matinntaket til et normalt kosthold.

Diaré

Velg objekter med naturlig pektin, som kan stivne avføring. Leger anbefaler ofte Brat (bananer, ris, applesauce og toast) kosthold som epler og bananer er rike på pektin. Noen eksperter anbefaler å spise yoghurt med levende kulturer å legge gunstige bakterier i tarmen når maten kan tolereres og diaré har opphørt.

Øvre luftveissymptomer

Behandle hoste, tett nese og bryst lunger med dampende væsker hvis ingen feber er til stede. Chicken noodle soup, helst hjemmelaget, har faktisk blitt funnet å ha medisinske fordeler ved å redusere og tynt slim. Gulrøtter, søtpoteter og squash inneholder vitamin A, som har flere luft-systemet fordeler. Prøv supper med disse grønnsakene for en sunn dose av vitamin A. Velg vitamin C-rik sitrusfrukter, som appelsiner eller grapefrukt, for immun støtte, vitale for å sparke influensa naturlig.

Fever

Drikk rikelig med kalde klare væsker, særlig vann, for å skylle virus ut av kroppen din. Generelt, de fleste med feber ikke er sulten, selv om appetitt returnerer vanligvis som feberen avtar. Supper, hele korn (for eksempel havregryn) eller kokte grønnsaker er lettere tolerert enn rå mat etter en feber. Unngå sukker og bearbeidet mat som disse vil avta hvite cellenes bakterie dreper evner.

Sore Throat

Redusere betennelse smerter i rå struper ved å gurgle med 1/2 ts. av salt (fortrinnsvis havsalt) i 8 oz. med varmt vann. Gjenta etter behov. Nipper til varm grønn te med en teskje honning og sitron lindrer sår hals og gir en sunn vitamin C boost. I studier har grønn te vist seg å bekjempe infeksjoner og forbedre healing.

Betraktninger

Da mest alvorlige symptomene vare en kort tid, typisk en uke eller mindre. Oppsøk lege hvis symptomene forverres etter å bli bedre, nøle lenger enn en uke, eller om en alvorlig tilstand presenterer seg.

Hvordan gjenopprette fra livmor fibroid embolisering Prosedyre

Hvordan gjenopprette fra livmor fibroid embolisering Prosedyre


Uterinfibroid embolisering er en nonsurgical prosedyre for å krympe fibroids i livmoren. Det er et alternativ til å ha dem fjernet kirurgisk. Med UFE, blir blodtilførselen kuttes til fibroids fra i en arterie i lysken. Denne prosedyren vil føre dem til å krympe i tre til seks måneder. Restitusjonstiden er ca fem til syv dager, i stedet for opp til åtte uker for kirurgi. Gjenopprette fra UFE prosedyre ved å hvile og ta det med ro.

Bruksanvisning

•  Gjør din sengeleie fullført. Forbered alt du trenger på nattbordet på sykehuset og hjemme før prosedyren. Du trenger resept medisin, flaskevann, kjeks, nødnumre, en telefon og fjernkontrollen. Du trenger bare å forlate sengen for å gå på do.

Spis lett mat som kjeks, gelatin dessert, vann, elektrolytt drikker og supper. Dagen før prosedyren sørg for at du har alle disse elementene som er tilgjengelige. Lage hjemmelaget kyllingsuppe på forhånd hvis mulig.

Ta reseptbelagte medisiner for smerter drap og andre formål akkurat som forklart. Ikke la for mye tid forfalle mellom å ta dem, eller de vil ikke fungere.

Løft ikke noe, trening, gå opp og ned trappene eller gjøre noe husarbeid i minst en uke. Du tror kanskje du ikke er i smerte på grunn av medisinen, men du vil bare gjøre det verre. Bo i sengen eller på sofaen og bare slappe av.

Bruk løstsittende nightgowns. Når du har fjernet plaster dekker snittet. Slitasje boy-shorts, eller enda bedre, boxer shorts, i stedet for bikinitruse fordi strikken kan irritere såret og føre til at det å bli smittet eller begynne blødning.

Tips og advarsler

 • Hold tanntråd og munnvann på nattbordet. Du kan ikke være i stand til å stå som lenge nok de første dagene etter inngrepet for å pusse tennene.
 • Første gang du dusjer, har noen i badet med deg. Du kan være for svimmel til å stå. Prøv svamp bad, men ingen badekar bad, for to uker.
 • Drikk rikelig med væske og spise noe når du tar medisin. Dette vil kutte ned på følelsen kvalm.
 • Bringebær-blad te kan bidra til å avlaste livmor smerter, og kamille-te kan være bra for avslapning.
 • Sørg for å ringe legen din for tre- eller seks måneders oppfølging MR.
 • Ikke prøv å gjøre for mye de første dagene etter inngrepet. Bare hvile og slappe av.
 • Ikke kjør mens under medisinering eller hvis du fortsatt er i smerte.

Viktigheten av elektrolyttbalansen i kroppen Reaction

Det er ekstremt viktig for elektrolyttene i kroppen din å være i balanse, slik at kroppsfunksjoner kjøre glatt. Trening, sterk varme og selv bare aldring kan sette disse viktige elementer ut av klask, og du på sykehuset. Hvis balansen er av, kan du lider av en rekke tilstander og sykdommer, inkludert muskelkramper, forvirring, tretthet og hjertebank.

Hva er elektrolytter

De viktigste elektrolytter i kroppen er natrium, kalium og kalsium. Det finnes andre (inkludert magnesium, klorid og karbonat), men sykdom er oftest assosiert med en ubalanse av natrium, kalium og kalsium nivåer. En elektrolytt ubalanse kan føre til heteslag og hjerteproblemer, samt problemer med balansen, nummenhet og tretthet.

Årsaker til Ubalanser

Elektrolytt ubalanser kan være forårsaket av en rekke faktorer, men oftest forekommer sammen med et hydrering problem. Rikelig svetting, diaré og overdreven feber kan alle bidra til en elektrolyttubalanse, siden både kalium og natrium utskilles i vann. Et system-wide infeksjon som sepsis kan også føre til en ubalanse, spesielt i kalsiumnivåene som da hindrer opptaket av vitamin D. Å drikke for mye vann mens du trener kan også føre til en ubalanse av elektrolytter, med mindre de er erstattet.

Diagnostisering en elektrolyttforstyrrelser

Elektrolyttnivåer er lett oppdages gjennom blod og urin analyse.

Behandling for elektrolyttforstyrrelser

Når ubalansen har blitt diagnostisert, vil din lege må finne årsaken og behandle den. Bruk av diuretika, underliggende nyresykdom og en skjoldbrusk problemer kan alle føre til elektrolyttforstyrrelser, men i mange tilfeller problemet er midlertidig forårsaket av sykdommer som mage virus og feber og kan behandles ved å drikke en elektrolytt rik drikke som Pedialyte eller Gatorade .

Advarsel

Kontakt lege dersom du ikke føler deg bedre etter å ha drukket en elektrolytt drikke - i noen tilfeller en elektrolyttubalanse er et tegn på en mer alvorlig problem.

Når du er syk, kan du prøve å inkludere en elektrolytt drikke i det daglige væskeinntaket.

Hvordan lage en elektrolytt erstatning drikke

Hvordan lage en elektrolytt erstatning drikke


Enten du løpe maraton, øve hot yoga eller jobbe ute i solen, vil en elektrolytt erstatning drink hjelpe kroppen din å holde seg hydrert og fungerer. Elektrolytter er kjemikalier som leder elektrisitet. Opprettholde en riktig balanse av elektrolytter i blodet ditt er avgjørende for å opprettholde energinivået og normale kroppsfunksjoner. Ifølge nettstedet Sports Med Info, prinsippet elektrolytter som kroppen din trenger er natrium, kalium, klorid og bikarbonat. Ved å følge denne sportsdrikk oppskrift, kan du spare penger ved å blande din egen elektrolytt erstatning drikke hjemme.

Hvordan lage en elektrolytt erstatning drikke

•  Løs opp 2 spiseskjeer honning i en kopp varm filtrert vann. Honning vil gi karbohydrater for å erstatte de tapte under trening.

Legg en kvart teskje salt og rør til å oppløse. Salt bidrar til å opprettholde væskebalansen i og utenfor cellene. Når oppløst i vann, tar avstand salt til en positivt ladet natriumion, og en negativt ladet kloridion.

Klem saften fra en halv appelsin inn i honning-og-salt-løsning. Ifølge Lucile Packard Children Hospital ved Stanford, appelsinjuice og grapefruktjuice inneholder høye nivåer av kalium.

Hell nok filtrert vann inn i beholderen for å bringe volumet opp til en liter. For å gjøre en kald sportsdrikk, legge til en kombinasjon av is og vann.

Nipp til din hjemmelaget sportsdrikk gjennom din aktivitet for å erstatte elektrolytter tapt gjennom svette.

Hint

 • Ifølge Sports Med Informasjon, kokos vann, væsken inneholdt inne i en ung kokosnøtt, er en naturlig elektrolytisk erstatning drikk som inneholder enkle sukker og natrium og har dobbelt kalium av en banan.
 • Din hjemmelaget sportsdrikk inneholder ikke konserveringsmidler, så pass på å kjøle den.