Digidexo.com

blære test

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Parkinsons sykdom er en nevrologisk lidelse som rammer mange områder, blant annet bevegelser og holdning. Den strekkprøve brukes til å måle de problemer med kroppsholdning i sykdommen.

Identifikasjon

Den trekker test for Parkinsons sykdom måler spesielt postural ustabilitet, som er den relative evne eller manglende evne til å gjenopprette fra å falle, ifølge Wemove.org, en utdanningsorganisasjon for bevegelsesforstyrrelser.

Prosedyre

I pull test, er den enkelte som testes bedt om å holde balansen mens en sensor trekker henne bakover.

Betydning

Den trekker test har blitt innlemmet i Unified Parkinsons sykdom Rating Scale, som brukes til å sammenligne alvorlighetsgraden av Parkinsons symptomer.

Betraktninger

Variasjoner i testprosedyrer kan gjøre pull test noe unøyaktig, ifølge Ann Hunt, av Beth Israel Medical Center i New York, og Kapil Sethi, ved Medical College of Georgia i Augusta, Ga.

Andre tester

Andre tester som brukes til å diagnostisere Parkinsons sykdom omfatter å måle hastigheten av bevegelser og inspisere muskelstivhet.

Retningslinjer og protokoll for Nevrologisk Testing

Diagnostisering nevrologiske lidelser, som Huntingtons sykdom og cerebral parese, kan være komplisert. Neurological testing kan bli brukt til å bekrefte en diagnose eller eliminere forhold. Disse diagnostiske tester som kan gjøres i løpet av svangerskapet eller etter fødselen.

Historie

På begynnelsen av 1900-tallet nevrologisk testing var begrenset til å undersøke pasienter etter døden. Som avansert teknologi og undersøker en levende hjerne ble mulig, innen nevrologisk testing nådd et helt nytt nivå av muligheter.

Formål

Leger må ha en grunn til å bestille diagnostiske tester. Beslutningen om å bestille en slik test bør være basert på flere faktorer, for eksempel en nevrologisk undersøkelse, familiehistorie og røntgen.

Typer

Det finnes mange former for nevrologisk testing. Noen diagnostiske tester er generelle og tar sikte på å begrense antall mulige diagnoser. Andre tester er spesielt designet for å bekrefte eller eliminere en mulig diagnose.

Pre-fødsel tester

Chorionic villus prøvetaking og fostervannsprøve er to diagnostiske tester som kan gjøres i løpet av svangerskapet. Chorionic villus prøvetaking bør gjøres i løpet av de første 10 ukene av svangerskapet, mens fostervannsprøve bør utføres i løpet av fjerde måned av svangerskapet.

Andre diagnostiske tester

CAT skanner og Elektroencefalografer er to vanlige nevrologiske tester som brukes for å diagnostisere nevrologiske lidelser. Blod-og urinprøver er også nyttig i diagnostisering prosessen.

Hva er en Wrinkle Test?

Hva er en Wrinkle Test?


Når du støter utsatt for en ulykke, en av de første tingene du vil ønske å sjekke, etter grunnleggende førstehjelp sikkerhetssjekker er gjort, er om ikke et offer har nerveskader. Hvis offeret er ved bevissthet, vil det sannsynligvis være enkelt. Hvis de ikke er det, men deres reaksjon overfor vann, kjent som en "rynketest," kan være en klar indikasjon.

Betydning

Nylig denerveres huden ikke blir krøllet. Dette betyr at hvis du plasserer hånden av en ulykke offer (eller hånd-kirurgi pasient) i vann, i løpet av 5 minutter eller så, vil du være i stand til å fortelle om det er noen nerveskader.

Funksjon

Den rynketest skal utføres i rent vann som er omtrent 40 ° C. Hvis nervene er intakte, så fingertuppene skal krølle seg i ca 3 1/2 minutter.

Betraktninger

Nerveskader har mest sannsynlig skjedd når håndflaten er lacerated. Dette er en god indikasjon på at du bør se etter skader.

Fordeler

Rynke testen kan brukes av profesjonelle og gode samaritaner både å avgjøre om en ulykke har forårsaket nerveskade. Den kan brukes på små barn som ikke kan forklare sine symptomer, og bevisstløse pasienter også.

Advarsel

Hvis offeret har en rygg eller nakkeskade, ikke flytte dem uten profesjonell hjelp, selv å gjøre en rynke test.

Test for droppfot

Test for droppfot


Fot dråpe, også vanligvis referert til som "rullefoten," ikke er en diagnose eller sykdom i seg selv. Det er et symptom på et større problem, og testene som brukes til å identifisere en spesifikk diagnose avhenger av den underliggende årsak.

Definisjon

"Foot drop" beskriver tilstanden når en pasient ikke kan løfte foten ved ankelen, peker tåa opp mot kroppen, eller flytte foten innover og utover. Droppfot noen ganger kommer med nummenhet, smerte eller svakhet og vanligvis gjør walking vanskelig fordi foten drar på gulvet. Den uvanlige gang gangart denne vanskeligheten skaper kalles "droppfot gangart."

Identifikasjon

Droppfot identifiseres først og fremst gjennom en fysisk undersøkelse. En fullstendig historie og fysisk er kombinert med en fysisk vurdering av foten og ankelen styrke og posisjon, sammen med eventuelle symptomer som smerte, tretthet eller tap av følelse rapportert av pasienten. Den underliggende årsaken til droppfot er identifisert gjennom ulike andre tester og diagnostiske tiltak.

Muskel eller nerveskader

Droppfot kan være forårsaket av skade eller skade på nervene som går fra foten og ankelen opp i korsryggen. Den vanligste årsaken til foten slipp er skade på peroneal nerve. Fysiske traumer eller et beinbrudd fra en ulykke; en herniated plate som setter press på nerve; neuropati, eller skader forårsaket av diabetes; eller til og med skade forårsaket av en negativ medikamentreaksjon kan utløse foten dråpe som et symptom. Diagnostisering av disse årsakene varierer, men alle vil starte med en omfattende historie og fysisk, nevrologisk undersøkelse, deretter ytterligere tester som en MR og blodprøver.

Disorders

Muskeldystrofi er en nervesykdom som kan føre til droppfot. Ofte en arvelig sykdom, er det diagnostisert gjennom en grundig medisinsk historie, muskelstimulering tester, DNA-testing og noen ganger en muskelbiopsi.

Behandling

Droppfot kan være midlertidig eller permanent. Avhengig av den underliggende årsaken, behandling inkluderer vanligvis en ankel fot ortose (AFO) for å stabilisere og støtte foten, samt fysioterapi for å styrke musklene. Kirurgi kan være nødvendig i tilfelle av beinbrudd eller traumer, en klemt nerve eller en herniated plate.

Hvor å Test en spyttprøve

Hvor å Test en spyttprøve

Spyttprøver kan testes for en rekke årsaker, blant annet for å fastslå farskap. Legen din kan be om at du samler en spyttprøve for å sjekke hormonnivået, eller det kan være lurt å teste en spytt prøve selv hvis du prøver å forutsi eggløsning ved å se etter en ferning mønster. Uansett hvilke grunner, innsamling og testing av en spyttprøve er en ganske enkel oppgave.

Hvor å Test en spyttprøve

Samle Spytt til laboratorietest

Åpne test-kit pakken og lese de vedlagte retninger, eller gjennomgå instruksjonene gitt til deg av legen din. Du ønsker å finne ut om prøven må samles på et bestemt tidspunkt på dagen, hvis du trenger å faste før samle prøven, eller hvis du trenger å følge noen spesielle prosedyrer knyttet til sin samling.

høste dine spyttprøve som anvist av test-kit pakken. Hvis du trenger å fylle en liten tube med spytt, spytte inn i røret til den når streken. Hvis du trenger å pensle innsiden av kinnet ditt, gjør du det og sørge for at pinnen er fullt mettet med spytt.

Tett samling pakken nøye for å unngå lekkasje, deretter sende inn testsett i eller slippe den av på et medisinsk laboratorium som instruert av legen din. Legen din vil ta kontakt med resultatene av testen.

Testing Spytt for ferning

Åpne test mikroskop og lese de vedlagte instruksjonene. Finn lysbildet der spytt bør plasseres for analyse, og rengjør den. Du ønsker å sikre at det er fritt for støv og rusk.

Plasser en liten mengde spytt på test lysbilde. Prøv å samle en liten mengde spytt på tungen, og deretter la det dryppe på lysbildet. La raset tørt i luften.

Plasser lysbildet under mikroskopet og justere fokus, slik at du kan se de tørkede krystaller på glasset. Hvis du er i nærheten av din eggløsning dato, krystaller bør tørke i et mønster som likner bregner, som betyr at du kan være fruktbar. Hvis du ikke er i nærheten av eggløsning, krystaller bør se mer kubikk, nesten som saltkorn.

Hint

  • Hvis munnen føles tørr og du har problemer med salivating, prøve å drikke et glass vann omtrent en time før du samler spytt. Du kan også prøve å forberede en aromatisk måltid på kjøkkenet like før du har tenkt å samle prøven; lukten og tanken på mat bør stimulere spyttsekresjon. Ikke spise måltid før du har samlet prøven din.
  • Nøyaktigheten av testing spytt for å forutsi eggløsningen varierer. Spyttprøver bør ikke brukes for prevensjon.

Vestibularfunksjonen Testing

Vestibularfunksjonen Testing


Den vestibulære systemet i det indre øret består av de tre halvsirkulære kanaler, sanseorganer som påviser hodets orientering i rommet. Når disse organene ikke fungerer riktig, kan resultatet være svimmelhet og problemer med balansen når du står eller går.

Grunner

Personer som lider av svimmelhet, vertigo, eller balanse problemer kan ha en svekket vestibulære system, som Brain Training Associates beskriver som den delen av det indre øret som styrer følelsen av romlige posisjonering. Vestibularfunksjonen testing kan bekrefte om pasientens symptomer har sin opprinnelse i denne delen av kroppen.

Typer

Vestibularfunksjonen testing inkluderer vanligvis electronystagmography, en rekke tester som sporer øyebevegelser og måle svimmelhet svar, ifølge Dr. Timothy C Hain of Northwestern Memorial Hospital. Den roterende stol testen kan også gi data om hvordan det indre øret reagerer på bevegelse mens øyet og hjernen følger et mål. Stolen test kan omfatte vippe så vel som rotasjon.

Resultater

Vestibulære testing identifiserer spesifikke funksjonelle problemer i det indre øret. Hvis testene viser at pasientens symptomer ikke springe fra en vestibulære lidelse, kan legene nødt til å teste for andre mulige årsaker, inkludert blodtrykk problemer, angst eller en nevrologisk problem.

Hvordan Test Sensory & Motor Skills

Hvordan Test Sensory & Motor Skills


Fremskritt i diagnostiske teknikker og testing har hjulpet kaste lys over sensoriske og motoriske vansker for spedbarn, barn og voksne. Ofte knyttet til autisme og andre utviklingsforstyrrelser, problemer med fin og grov motorikk, samt den sensoriske behandling som fører til motorrespons, kan ha nevrologiske røtter. Testing sensoriske og motoriske ferdigheter er et viktig ledd i å overvåke utviklingen av noen barn.

Hvordan Test Sensory & Motor Skills

•  Observer barnet i aktive situasjoner. Vanligvis bekymringer om motorisk utvikling våren fra å se et barn utføre daglige oppgaver. Barn som synes å mangle koordinering eller synes overfølsom for sansestimulering, for eksempel rørende, høye lyder og overfylte rom, kan være viser symptomer på noen form for utviklingsforstyrrelse.

Intervju andre i kontakt med barnet. Ofte er de første til å merke problemer med sensorisk utvikling lærere eller andre fagfolk på skolen. Barn som er innenfor en normal rekkevidde på hørsel og syn tester kan ha andre, vanskeligere å etablere problemer med sensorisk prosessering. Foreldre skal føle seg fri til å følge opp personlige bekymringer ved å stille spørsmål til andre voksne som tilbringer tid rundt barnet.

Be om informasjon fra en lege. Ta opp bekymringer, så snart de dukker opp med barnets barnelege. Barnelegen kan henvise barnet til en ergoterapeut eller utviklings spesialist. OT fagfolk og utviklings spesialister vil påta seg de samme innledende prosesser for å observere og intervjue andre. Barn vil bli observert fullført fin-motoriske oppgaver som skriving eller tegning, imitere gester og måle respons til auditiv og taktil stimulering, og navigere hinderløyper for å måle brutto-motorisk funksjon. Subtile problemer med sansemotoriske funksjon generelt ikke blir klart før barnet er flere år gammel. Den SIPT, eller Sensory Integration Praxis Test, er rettet mot barn mellom 4 og 10.

Følg anbefalingene fra fagfolk. Mange skolekretser gi ergoterapi til barn som kvalifiserer. Barn vil møte med terapeuter på en fastsatt tidsramme, og terapeuter kan foreslå innkvartering. Barn med sensorisk-motoriske problemer kan øve unngå for enhver virksomhet som forårsaker vanskeligheter eller nød. For foreldre kan forstå de mulige årsakene til sensorisk-motoriske problemer hjelpe justere, godta og følge behandlingsalternativene til å forbedre barnets motorikk.

Hint

  • Diagnoser for utviklingshemmede er gjennomført med en rekke standardiserte tester som betegner en "gjennomsnittlig" nivå av funksjon. Testene kan være mangelfulle med hensyn til nøyaktig av en tilstand og diagnoser kan forandre seg med tiden og ulike meninger. Tålmodighet og fortsatt observasjon er de beste verktøyene tilgjengelig.

Hvordan Test Tactile Location

Hvordan Test Tactile Location


Nerveskader kan redusere en persons taktile sanseoppfatning, eller evne til å føle berøring. Det finnes flere forskjellige typer av berøringsfølelse. Terskel tester er brukt for å vurdere en persons evne til å oppdage smerte, varme, kulde og berøring-press. Muligheten til å bestemme plasseringen av berøring krever en større grad av persepsjon og vurderes ved hjelp av en lokalisering-av-trykk-test.

Hvordan Test Tactile Location

Bøy bindersen og utsette den spisse enden. Hvis pasienten ikke er i stand til å føle et objekt så liten som en binders, bruker fingertuppen.

Be pasienten om å lukke øynene. Hvis hun er i stand til å se området du berører, vil hennes oppfatning av berøring økes, fører til en unøyaktig vurdering av lokalisering av touch.

Trykk på området du vurderer med fingertuppen eller slutten av bindersen. Hvis pasienten er i stand til å føle berøring, ha henne åpne øynene og peker på nøyaktig det området hun følte touch. Hvis hun ikke er i stand til å peke, kan du be henne verbalt beskrive området der hun følte touch. Gjenta for alle områder på hennes armer og / eller ben der redusert følelse er mistenkt.

Spill resultatene av vurderingen som brukes for sammenligning på et senere tidspunkt.

Hvordan Test for Galant Reflex

Hvordan Test for Galant Reflex


Galant Reflex er en av flere tester som brukes i nevrologiske undersøkelser av spedbarn og er en autonom muskel respons på stimuli. Denne refleksen forsvinner på 3 til 6 måneders alder, rapporter Keep Kids Sunn nettside. Hvis den ikke forsvinner, kan dette være indikasjon på en nevrologisk problem, akkurat som den manglende responsen i en nyfødt kan indikere et problem. Tester som dette er ikke avgjørende, men unnlatelse av å svare på flere refleks tester kan være begrunnelse for videre testing.

Hvordan Test for Galant Reflex

Hold et spedbarn noen få inches over en seng eller myk overflate med en hånd å holde magen eller brystet og nakken og ryggen vendt mot deg. Ikke la hender eller føtter for å ta på sengen, men sørg for at barnet kan flytte den nedre rygg og ben. Med andre ord, ikke bruk armen for å holde barnet mellom bena. Denne testen fungerer også for premature barn, rapporterer forskningsleder MC Allen i en rapport med tittelen "The Evolution of Primitive Reflekser i Ekstremt premature barn" publisert i Pediatric Forskning i desember 1986 En studie ved University of Massachusetts Amherst av Courtney Plaster tittelen " Neonatal Reflekser "viser at denne refleksen er til stede hos nyfødte 20 uker i utero.

Stroke langs den ene side av spedbarnets ryggraden i en cephalocaudal retning, eller fra topp til midjen. Denne testen krever ikke noe utstyr og forårsaker ingen skade på spedbarnet. En rapport i "Pediatric Neurology" mars 2005 med tittelen "Primitive Reflekser og postural reaksjoner i nevrologisk undersøkelse" av DI Zafeiriou forklarer at tester av denne typen gi testverktøy for den tredje verden, og er viktig for utviklingsland når metabolske screening tester ikke oppdage en risiko.

Se også svaret på stryke. En lydhør baby vil bøye hoftene og kroppen mot strøk side. En rapport i "Pediatric Neurology" i september 1995 med tittelen "Prospective Oppfølging av Primitive Refleks Profiler i høyrisiko Spedbarn: Nøkkelen til en tidlig diagnose av Cerebral Parese" av DI Zafeiriou understreker at en presumptiv diagnose kan stilles i høy-risiko spedbarn med bruk av refleks testing, blant tC refleks.

Hint

  • Ikke les en refleks test eller testing av en ikke-lege som avgjørende. Har noen bekymringer sjekkes av barnelege.

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex


Det er fire reaksjonsvippe reflekser. Den "utsatt tilting reaksjon" vises i en alder av seks måneder. Den "liggende reaksjon tilting" reaksjon utvikler på åtte måneder. Den "quadruped tilting reaksjon" vises to måneder etter at og "standing vippe reaksjon" vises i mennesker rundt om i første bursdag. De siste hele livet ditt med mindre noe går galt, som for eksempel å utvikle kreft i hjernen, indre øret unormalt og muskeldystrofi. De første tre tester er gitt til babyer. Testene brukes til utviklingsforstyrrelser hos spedbarn, å diagnostisere indre øret og hjernen lidelser hos unge voksne, og for å diagnostisere alvorlige sykdommer som Parkinsons sykdom hos eldre.

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex

•  Test liggende vippe reaksjon ved å legge babyen utsatt på en tilt bord som en seesaw. Sakte vippe brettet og vente på et svar. En normal reaksjon er for lagt kurve sin stammen mot forskyvning av tyngdepunktet.

Legg babyen flatt på ryggen på et bord for å starte postural fiksering i liggende test for å evaluere den liggende reaksjon tilting. Oppmuntre barnet til å nå med en arm og presse at skulderen. Babyen skal vise en svak buet av ryggraden som han kort mister sin balanse.

•  Plasser barnet på alle fire på gulvet for å teste reaksjon quadruped tilting. Push skulder og alle fire lemmer og observere reaksjonen. Barnet skal rotere legemet for å opprettholde en krypende stilling.

Test den stående å vippe reaksjon hos barn og voksne ved hjelp av en av flere varianter av Romberg Test. Instruere underlagt lukke øynene og plassere føttene enten tett sammen eller hæl til tå. Skyv motivets brystet eller skulderen og observere hans reaksjon å gjenvinne sin balanse. Overflødig svaiende kalles "Rombergs tegn."

Tester for livmorhals radikulopati

Tester for livmorhals radikulopati


Nakkesmerter er forårsaket av forhold som degenerative disk sykdom (når diskene mellom ryggvirvlene mister vann og kollaps), bein spurs og klemte nerver. Cervical radikulopati er et begrep som beskriver klemte nerver som forårsaker smerte å stråle inn i nakke, skuldre og armer.

Funksjoner

Utartet disker føre mellomrommene mellom ryggvirvlene å begrense, som irriterer spinal leddene, forårsaker dem til å forstørre og trykk mot nervene som går til armer og skuldre. Disk kollaps fører også bein spurs (benete utvekster fra ryggvirvlene) som setter press på nerver og gir smerter.

Symptomer

Disk degenerasjon kan begynne rundt 50 år. Avhengig av hvilken cervicalcolumna nerver er i klem, kan en pasient ha øvre lem og skuldersmerter, nummenhet og prikking i armer og hender eller svakhet i øvre ekstremiteter.

Nerverøtter

De vanligste stedene for cervical radikulopati smerte er C5, C6, C7 og C8 nerverøtter (slutten av nerver der de kommer ut av ryggmargen). Smerten kan presentere i en kombinasjon av steder i nakke, armer, skuldre og fingre.

Fysisk Eksamen

En pasient har en fullstendig fysisk undersøkelse og beskrive symptomene til legen. Legen vil observere hvordan pasienten beveger seg og bærer nakken, skuldrene og armene. Legen vil utføre en kombinasjon av rekke-av-bevegelse, sensoriske, refleks, styrke, provoserende (for å reprodusere symptomer) og ustabilitet testing (for å se om nakken ledd er i stand til å bære vekten).

Ortopedisk Testing

Det er mange ortopediske tester at en lege kan utføre for å sjekke for cervical radikulopati. Spurling tegn er ett av de mest vanlige tester, er positiv hvis smerte er tilstede når pasienten utvider halsen og det er smerte ved å dreie hodet. Den aksiale komprimering testen er positiv hvis smerte er tilstede når legen presser ned på pasientens hode med hals i en utrettet stilling.

Imaging studier

Røntgenbilder brukes for å diagnostisere innsnevring av disk mellomrom og bein spurs. CT-skanning (X-ray teknologi kombinert med datamaskin imaging) brukes til å visualisere bein i ryggraden å diagnostisere uregelmessigheter. MRI (tredimensjonalt bilde produsert av elektroner) skanner brukes til å diagnostisere bløtvev uregelmessigheter som ligament og disk unormalt.

Måter å teste Reflekser

Måter å teste Reflekser


Problemer med reflekser indikerer mange forskjellige ting for leger. Problemer med hjernen skikkelig sender eller mottar meldinger noen ganger presentere seg selv som refleks problemer. I tillegg, noen ganger fysiske traumer eliminerer reflekser i visse områder av kroppen. De ulike testmetoder tilgjengelig for leger hjelpe dem med å diagnostisere disse større problemer basert på refleks symptomer.

Perkusjon

Leger bruker en liten gummihammer for å teste reflekser i sine pasienter. Denne vanlige reflekstest er metoden anvendt for refleks plassert i kneet. Et raskt trykk med hammeren under kneet stimulerer beinet til en ufrivillig bevegelse. Den samme fremgangsmåte kan brukes for å fremkalle refleks handling i mange andre posisjoner på legemet. Noen mennesker reagerer ulikt på refleks tester, så det er vanlig for en lege å prøve flere ganger for å få den typiske reflekshandling.

Riper

En lett skrape bevegelse på huden blir brukt for å teste forskjellige typer av reflekser. Scratch test brukes til å asses hva leger kaller overfladiske reflekser. Denne testen bruker magemusklene, lårene og føttene. Legen lett riper i overflaten av huden i det aktuelle området, og deretter observerer pasientens reaksjon.

Pupillrefleks

Måten elevene svare på lys er en reflekshandling inne i øyet. Elevene ufrivillig krympe når overflødig lys er til stede og forstørre når det er mørkt. Leger teste dette ved å skinner et lys inn i øyet og observere responsen fra elevene. Øynene også utføre en reflekshandling når en pasient fokuserer på et fjernt forhold til en nær gjenstand. Disse testene blir brukt sammen for å vurdere potensialet for neurologiske problemer i en pasient.

Elektrisk stimulering

Andre typer av reflekser som kalles H-refleks, og F-Wave testes for ved å påføre elektrisk stimulering og sensorene til kroppen. Testeren gjelder en elektrisk frekvens til en plassering på muskelen som blir testet. Legemet oppviser en fysisk reaksjon i de fleste tilfeller til disse impulser, men refleksen måles også i bølgeform gjennom tilstedeværelse av sensorer som er plassert på viktige nervepunkter på pasientens muskulatur.

Hvordan å gjøre en Rapid Antigen Test

Hvordan å gjøre en Rapid Antigen Test


En rask antigen testen brukes for å diagnostisere streptokokker som er en infeksjon i svelget eller hals forårsaket av streptokokker, et sykdomsfremkallende bakterier, også referert til som gass. En hals kultur tar vanligvis 24 til -48 timer, men den raske testen viser resultater innen fem minutter, og hvis positive, eliminerer behovet for et hals-kultur. I tillegg kan antibiotikabehandling begynne umiddelbart hvis resultatene er positive; streptococci er sensitiv for antibiotika. Den raske antigen test er lett å administrere, men bør gjøres av en godkjent helse utøveren for nøyaktige resultater og minimal smitte.

Hvordan å gjøre en Rapid Antigen Test

Bruk vernehansker og munnbind. Streptokokker bakterier er svært smittsom.

Gni en bomull eller Dacron pinne over begge mandlene og baksiden av munnen. Unngå kontakt med andre deler av munnen slik som tunge og kinn.

•  Plasser vattpinne i beholderen spesielt utviklet for rask antigen test.

Gjennomføre testen i henhold til produsentens anvisninger. Den raske antigen test vil komme med et pakningsvedlegget som gir spesifikke instruksjoner om hvordan å gjennomføre testen og lese resultatene. Den raske antigen-testen er en DNA-probe kjemiluminescens assay som er rettet mot GAS (Streptokokker bakterier), slik at resultatet vil være enten positiv eller negativ.

Hint

  • Sørg for at testen administreres av helsepersonell, som GAS er en svært smittsom bakterie.

Hvilke tester gis med en Gluteus Maximus Tensing Test?

Hvilke tester gis med en Gluteus Maximus Tensing Test?


Nedre ryggsmerter, svakhet i nedre ekstremiteter eller annen skade kan føre deg til kontoret av en lege, fysioterapeut eller massasjeterapeut. Det er flere tester som kan utføres for å lokalisere problemet, inkludert gluteus maximus Tensing tester. Hver utøver eller helsepersonell er forskjellig og vil skreddersy eksamen for hver pasient.

Test 1

Ligge på ryggen i liggende stilling. Ta med kneet opp til en 90 graders vinkel. En annen person støtter deg under hoften med en hånd som du slippe kneet til siden slik den er parallell med kroppen din. Hvis du kan holde den i den posisjonen uten mer hjelp, får du en grad 3 om styrke. Den andre personen gjelder så lett trykk på kneet så du motstå presset. Hvis du kan holde opp mot trykket uten å gi ut, får du en grad 5 på styrken test.

Test 2

Du vil trenge å bruke atletisk shorts for denne testen slik at du kan se dine quadriceps. Stå med føttene skulder bredde hverandre med knærne litt bøyd. En hånd er plassert på høyre gluteus maximus. Du må da sakte men kraftig engasjere at muskel. Denne testen er å observere hvordan din quadriceps muskler, spesielt vastus medialis muskler, kontrakter med gluteus maximus. Dette er muskelen rett ovenfor kneet, litt på den indre delen av benet.

Test 3

Fingertuppene er plassert over hip adductor musklene (lyske muskler) for denne øvelsen. Når fingertuppene er på plass, er gluteus maximus finitt sterkt. Dette sjekker for å se hvordan de to parene med muskler kontrakt sammen.

Test 4

Den fjerde testen utføres ned en korridor eller en lang rom. Begynn med føttene skulder bredde hverandre. Du bør ta minst åtte trinn som om du bare gå. Din gangart vil bli observert for vektfordeling, holdning og bevegelse. Hvis du har problemer med korsryggen eller nedre ekstremiteter, kan du ha en ubalanse sentralisert rundt hofter og gluteus maximus.

Hva Er Tysabri Antistoffer Elisa Test?

Hva Er Tysabri Antistoffer Elisa Test?


Tysabri (natalizumab) er et medikament foreskrevet for multippel sklerose (MS) pasienter som har hatt vanskelige svar med andre MS-behandlinger, og er foreskrevet for å redusere antall bluss-ups. Den Tysabri antistofftest er utviklet for å påvise nærvær av antistoffer som pasienten kan ha utviklet seg mot Tysabri medikament i seg selv.

Multippel sklerose (MS)

MS er en svekkende autoimmun sykdom som forårsaker skade på det sentrale nervesystem, noe som resulterer i mange forskjellige symptomer avhengig av individet og alvorlighetsgraden av sykdommen. Noen symptomer er tretthet, vanskeligheter med å gå, nummenhet og synsproblemer.

TYSABRI

Tysabri er et humant rekombinant monoklonalt antistoff som binder seg til alle de hvite blodcellene bortsett nøytrofiler, til syvende og sist å inhibere cellene til å krysse inn i det betente vev. På grunn av den økte risikoen for en hjerneinfeksjon som kalles progressiv multifokal leukoencefalopati (PML), er Tysabri bare anbefales for pasienter som har hatt problemer med eller ikke er i stand til å ta andre medisiner eller behandlinger. Det finnes et antall mulige bivirkninger, så vel, et par som består av leverskade og allergiske reaksjoner.

ELISA Test Formål

Formålet med Tysabri antistoff ELISA test er å påvise antistoffer mot Tysabri før svikt av medikamentet blir tydelig klinisk, og derfor er en utmerket proaktiv test for pasienter som for tiden tar Tysabri.

ELISA-test

En ELISA antistoff-testen er en test som brukes i et laboratorium for å påvise nærvær av antistoffer (proteiner som gjenkjenner fremmede stoffer) som har utviklet seg i respons til en substans, i dette tilfelle stoffet blir medikamentet Tysabri.

Test for Antistoffer

Prøven (pasientens serum tatt fra en blodprøve) tilsettes til en liten brønn som er belagt med Tysabri. Hvis det er noen antistoffer som er tilstede i serum, vil de bindes til Tysabri i brønnen. Andre molekyler blir deretter tilsatt i rekkefølge til den brønn som ender med en synlig fargeendring som indikerer et positivt resultat. Hvis ingen fargeendring, og pasienten ikke har antistoffer mot Tysabri.

Positivt resultat

Hvis resultatet er positivt, kan legen anbefale alternativ behandling som Tysabri har mistet sin effekt hos den enkelte pasienten.

Testing for migrene hodepine

Migrene er ødeleggende hodepine som kan vare opp til 72 timer. Lider vil ofte gjennomgå ulike medisinske tester. Men i hovedsak, er en migrene diagnose basert på dine symptomer og mangel på tegn på at det er en annen årsak til smertene dine.

The Diary

En av de beste diagnostiske verktøy er en migrene dagbok. Noter tiden og dag av hodepine, intensiteten av smerten og hvor det forekommer, og eventuelle andre ledsagende symptomer (dvs. kvalme). Hvis du ikke allerede har startet en dagbok, er legen sannsynligvis be om at du gjør det.

Hodepine History

Ligner på dagbok, du vanligvis vil bli spurt om hvor lenge du har hatt hodepine, om noen andre i familien din har dem og hyppigheten og varigheten av smertene. En hodepine som startet nylig kan være et tegn på noe annet enn en migrene.

Hjerneskanning

Leger ofte bestille en CAT scan eller en MR av hjernen for å utelukke hjernesvulster, aneurismer og andre hjernesykdommer. De ser også for infeksjoner, for eksempel en bihulebetennelse, som kan være årsaken din smerte. Noen ganger er en X-ray av bihulene tatt for å se etter en slik infeksjon.

Kroppens kjemi

Leger noen ganger bestille blod og / eller urinprøver for å se etter skjoldbrusk lidelser, diabetes og andre problemer som kan føre til hodepine. En Spinal Tap også kan bli utført for å sjekke for hjernehinnebetennelse, en infeksjon som fører til at hjernen til å hovne opp.

Andre tester

Noen leger bestille synsundersøkelser for å utelukke glaukom eller andre problemer med de optiske nervene som kan forårsake hodepine.

Electroencephalograms (EEG), som måler hjernebølger for å sjekke for epilepsi eller andre årsaker til anfall, blir noen ganger bestilles som tillegg.

Hvordan Test for Migrene

Migrene, en type hodepine, forårsaker moderat til alvorlig smerte, som regel på den ene siden av hodet. Kvalme, oppkast, følsomhet for lys og lyd, og en øm hodebunn kan også forekomme. Migrene er vanskelig å diagnostisere fordi de påvirker alle forskjellig, og gi symptomer som er felles for andre typer hodepine. Det finnes ingen spesifikk test for å bekrefte en migrene diagnose, men testing kan utelukke lidelser som kan forårsake migrenelignende symptomer. Uten riktig diagnose, kan effektiv behandling av migrene ikke begynne.

Hvordan Test for Migrene

•  Gå til legen din for en fullstendig evaluering. Legen vil spørre deg spørsmål om din hodepine, for eksempel hvor ofte de forekommer, hvilke symptomer du opplever og hvor i hodet smerten ligger.

Ha en prøve av blod trekkes for å se etter ulike vitamin og mineral mangler som kan forårsake eller bidra til hodepine. For eksempel kan en magnesiummangel føre migrenelignende symptomer hos noen mennesker. Dessuten kan en senkning test se etter betennelse som kan bidra til hodet smerte.

gjennomgå en computertomografi (CT) eller magnetisk resonans imaging (MRI) skanning av hjernen for å utelukke blødning og svulster. Dette er spesielt viktig hvis din hodepine er ny eller hvis du opplever en endring i, eller plutselig forverring av dine symptomer.

Enig til en spinalpunksjon for å utelukke hjernehinnebetennelse hvis dette er din første alvorlig hodepine. Migrene kan forårsake lysfølsomhet og andre symptomer som ligner de som skyldes meningitt. Uten behandling er bakteriell meningitt potensielt dødelig.

Har du en elektroencefalografi (EEG) gjøres for å se etter unormale hjernebølger som kan tyde på et anfall lidelse. Noen migrenepasienter opplever en "aura" før utbruddet av hodesmerter, og dette symptomet kan forveksles med symptomer på et anfall. En migrene aura kan inkludere ser bølgete linjer, flekker eller blinkende lys, opplever nummenhet eller prikking i hender eller ansikt og uvanlige følelsesmessige symptomer.

Hint

  • En vellykket forsøk med medisiner som brukes til å behandle migrene kan hjelpe bekrefte diagnosen.

Narodziny efekt kontroli w sprawie testów ciążowych

Jeśli używasz formy kontroli urodzeń, a także podejrzenie, że może być w ciąży, można się zastanawiać, czy antykoncepcja ma wpływ na wyniki testu ciążowego. Problemem kobiet jest to, że hormony znaleziono w pigułek antykoncepcyjnych może dać albo fałszywie ujemny lub fałszywie dodatnich na test ciążowy w domu. Nie masz powodu do obaw, ponieważ czują się kontroli urodzeń nie ma wpływu na wynik testu ciążowego.

Funkcja

Testy ciążowych działają poprzez wykrywanie obecności hormonu hCG, lub ludzkiej kosmówkowej gonadotropiny z moczu. Test lab we krwi może być też stosowany do wykrywania HCG w organizmie. Hormon ten jest wykrywany tylko u kobiet w ciąży. Hormon HCG jest wtedy, gdy plemnik zapładnia jajeczko i jest zwolniony już w sześć dni po implantacji. Jednakże, ponieważ hormon uwalnia znacznie później u wielu kobiet, to zaleca się, test ciążowy rozpuszcza się już w pierwszym dniu utraty okresu.

Znaczenie

Metody antykoncepcyjne, w tym pigułki, plastry, wkładki, zdjęć i użyć kombinacji hormony w celu zapobiegania ciąży z występujących. Mimo, że te metody antykoncepcyjne są bardzo skuteczne, żaden ze sposobów nie ma dowodu. Na przykład brakuje dawkę swojej kontroli urodzeń pigułki w ciąży może spowodować, ponieważ można antybiotyków na pigułki. W przypadku pominięcia swój okres while na kontroli urodzeń, należy jeszcze wykonać test ciążowy.

Efekty

Antykoncepcyjnej nie ma wpływu na wyniki testu ciążowego, ponieważ nie zawierają HCG. Jest to jedyny hormon mierzone podczas testu ciążowego. Jeśli jesteś w ciąży, a jeszcze na kontroli urodzeń, test ciążowy powinien wykazywać dodatni wynik. Jeśli nie jesteś w ciąży, a na kontroli urodzeń, powinieneś zobaczyć wynik negatywny.

Rozważania

Chociaż kontrola urodzeń nie zmienia a wyniki testów ciążowych, niektóre leki na płodność może. Zapytaj swojego lekarza, czy płodność leczenia zawiera hormon HCG, ponieważ może to spowodować fałszywie dodatnie testy

Ostrzeżenie

Chociaż kontrola urodzeń nie ma wpływu na wynik testu ciążowego, to nie znaczy, że testy są w 100 procentach dokładne. Może masz uszkodzony test, wziąć test zbyt wcześnie lub być na lek, który ma HCG jako składnik aktywny.

Jak jest ojcowska DNA Testing Sporządzono?Paternal kwasu dezoksyrybonukleinowego (DNA) Badanie to procedura określa czy pewna osoba jest rzeczywiście ojcem innej osoby. Test ten można przeprowadzić już w czasie ciąży, lub w dowolnym późniejszym momencie życia. W większości przypadków, ojcowski DNA wymaga badania próbki DNA od matki, dziecka i domniemanego ojca, a może przynieść rezultaty w ciągu kilku dni.

DNA dziecka jest połączenie DNA od matki i ojca. Wszystkie fragmenty DNA strand dziecka będą identyczne albo DNA matki lub DNA procesu nadrzędnego. Bez DNA matki, nadal jest możliwe do określenia, czy dana osoba jest ojcem dziecka, jeśli dzieli segmenty chromosomu "Y".

W czasie testowania rodzicielskiej DNA, próbki są pobierane od wszystkich niezbędnych jednostek. W prenatalnym badaniu wymaga próbkę z płodu, jak i matki i potencjalnego ojca (y). Po zebraniu próbki płodowego DNA można osiągnąć przez izolowanie DNA płodu materiał znajdujący się w krwi matki lub moczu, ilość materiału płodu znaleziono we krwi jest wyższy. W przypadku starszych dzieci i dorosłych, próbki DNA są wykonane z wymaz śliny od środka policzka.

Po próbki DNA zebrano markery genetyczne są porównywane ze sobą. Po pierwsze, DNA od dziecka jest porównywana z DNA matki i segmenty DNA, które odpowiadają matki usunięto z próbki. Pozostałe segmenty są następnie porównywane z DNA przyszłego ojca. Osoba, która dzieli ojcowskie markerów DNA z dzieckiem jest uznany za ojca. W przypadku, że markery DNA nie pasują, osoba nie jest ojcem dziecka.

Różnica między DNA Test & badanie krwi dla ojcostwa

Przed 1980 roku, badania krwi były podstawowym sposobem na ustalenie ojcostwa, kiedy ojciec dziecka był w pytaniu. Od tego czasu stała się powszechna DNA w celu ustalenia ojcostwa narzędzie, i jest popularny ze względu na jego potężną dokładnością. Badania krwi i nadal są używane, gdy istnieją różnice w wynikach badań krwi i testów DNA, często wyniki są porównywalne.

Badanie dokładności

Próbki krwi mogą być porównywane między rodzicami i potomstwem i ustalenie ojcostwa, aby w ciągu 30 do 40 procent pewności, w oparciu o takie czynniki, jak wpisywanie w surowicy krwi, czynników lub białek. Próbki DNA mogą jednak ustalić ojcostwo z prawie 100 procent dokładności, ponieważ są one oparte na rzeczywistych genów nie tylko grupa krwi --- który jest po prostu przejawem kilku genów.

Próbka Lokalizacja

Testy na ojcostwo na podstawie krwi wymagać próbki krwi pobiera się z obu rodziców i potomstwa. Próbki DNA mogą korzystać nie tylko we krwi, ale w komórkach skóry i włosów są dobrze. W związku z tym, próbki DNA są uważane za mniej inwazyjny pobrana.

Przykładowe rozmiary

Małe ilości DNA może być pobrane próbki, natomiast próbki krwi wymagana może być duża. To sprawia, że ​​za pomocą badania krwi dla małych dzieci trudne, jeśli nie niemożliwe. Tylko kilka komórek niezbędnych do testu DNA, ponieważ DNA musi być powtórzone, zanim zostanie sprawdzone, niezależnie od tego, czy próbka jest duża czy mała.

Rozszerzone Relacje

Testy DNA są przydatne w ustaleniu ojcostwa, a także są pomocne w określeniu stopnia pokrewieństwa między innymi krewnymi --- na przykład podejrzany babka. Badania krwi nie są tak dokładne. Ponieważ badania krwi nie jest tak dokładny, że jest prawie niemożliwe, aby ustalić za pomocą badania relacji rozszerzonych krwi.

Badanie prywatności

Można zbierać DNA ojcostwa w zaciszu swojego domu i wysłał do prywatnej pracowni, za opłatą. Próbki do badania krwi dla ojcostwa należy przez lekarza, a zatem nie jest tak dyskretny, jak badania DNA. Należy zauważyć, że próbki DNA wysłane w domu prawdopodobnie nie jest dopuszczalny w sądzie, ponieważ nie można ustalić ostatecznie, do którego próbki faktycznie należą.

Koszt testu i rozrządu

Koszt badania ojcostwa DNA może być tak mało, jak tylko na mocy 100 dolarów. Jednak na wyniki być prawnie dopuszczalne, badanie będzie średnio około 600 dolarów. Wyniki testu DNA są ogólnie dostępne w ciągu dwóch tygodni, ale może być zrobione w zaledwie dwóch dniach, jeżeli jest to konieczne.
Badania krwi odbywa się rzadziej, ponieważ koszt badań DNA spadła i oferują dużo większą dokładność, a także szereg innych zalet. Jednakże, wyniki badań krwi, może być określana bezpośrednio. Zestawy można kupić za 20 USD, które może przetestować ABO i Rh, czynników, które są ograniczone w ich dokładność, jak testy na ojcostwo.